Közénk állhat a pénz?

2014. szeptember 22. 07:51 - csajokespasik

„Ő egyetemre jár, nem is akármelyikre: én nem, nem is fogok, korán dolgoznom kellett, hogy haza tudjak adni valamennyit” - Posztolónk érzi, hogy a lány szülei nem veszik őt komolyan. A lány gazdag, ő nem. Valóban döntő fontosságú lehet az anyagi háttér a későbbiekben?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Üdv! Van egy barátnőm, immár 1,5 éve vagyunk együtt. A probléma nem érzelmi, hanem anyagi természetű, ugyanis ő olyan lány, akinek már a születésétől számítva le van zsírozva az egész élete előre, soha semmi miatt nem kell aggódnia, kuporgatnia, mindent megkap, ha mégis megszorulna, ott vannak a szülők, egy egész stabil és gazdag családi háttér. Többször voltam náluk, hát elég zavarban éreztem magam, a házuk olyan, mint egy ötcsillagos szálloda, mindenből a legjobb minőség.

Tehát vannak a szülők, akik szerintem nem nagyon örülnek nekem, hogy én vagyok a lányuknak, bár nem éreztetik. Úgy állhatnak hozzám, mint a lány egyik hobbijához, hogy fiatal még, majd kinövi és lesz egy rendes, saját társadalmi csoportjának megfelelő, komoly valaki. Ha a századelőn lennénk, azt mondanám, rangon alulinak tartanak. Amúgy jó fejek a szülei, de velem távolságtartók: udvariasak, rendesek, de távolságtartók. Úgy gondolják, nyilván nem én leszek a lányuk férje, úgy tarthatják, nekem is kínos lenne, én sem gondolhatom komolyan, csak egy futó kaland vagyok, majd elmúlik és tovább lép a lány, komolyabb ember felé. És ebben sajnos van ráció: ő egyetemre jár, nem is akármelyikre: én nem, nem is fogok, korán dolgoznom kellett, hogy haza tudjak adni valamennyit. Ők minden hétvégén étterembe járnak, én eddig csak a gyorséttermekig jutottam… Ezek a tények. A kérdésem: lehet a pénz akadály a későbbiekben?

 
5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr476718453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csababácsi 2014.09.22. 19:13:52

Lehet,és a szerelem múlásával lesz is.

Jossarian 2014.09.22. 19:30:06

Nehogy mar egy csoro proligyerek vegye el a lanyomat...

Croma Soma 2014.09.23. 09:15:57

A problémát te csinálod saját magadnak a saját fejedben.

Miért nem élvezed? Lásd egy lehetőségnek a dolgot! Ki tudja lehet, hogy a szerelem elmúlik, de egy kapcsolat akkor is lehet gyümölcsöző. Ne azon gondolkodj mi lesz, hanem vesd bele magad a mostba!

TakeMeCloser 2014.09.23. 21:17:58

Teljesen jól leírtad, mi lesz! Mi a kérdés ezek után? Persze lehet hogy hamarosan befutott férfimodell leszel, vagy írsz egy szoftvert amivel letarolod a piacot, de ha nem, és valami csoda miatt együtt maradtok, egy alárendelt utolsó senki leszel, már most látszik mennyire önbizalomhiányossá tesz a helyzeted reális értékelése is.
Jól írták előttem, élvezd amíg lehet!

Darch 2015.01.13. 14:10:26

Ha a barátnőd is olyan anyagias mint te, akkor gondot jelenthet. De a jó párkapcsolatot nem az anyagi helyzet fogja meghatározni, esetleg csak befolyásolni. Ha a lánynak különleges vagy, és eljuttok összeköltözésig, már csak rajtatok és a gondolkodásmódotokon fog múlni az egész. A pénz nem minden, nagyon nem.
süti beállítások módosítása