Nem választhatod meg, kibe szeretsz bele

2014. október 31. 08:04 - csajokespasik

„Vagy azt kéne tennem, hogy minden kapcsolatot abbahagyok vele, nincs több tali, vagy elmondom neki, hogy mit érzek, és lesz, ami lesz” – a csaj elszúrta a srác egész nyarát, szórakozott csak vele, de amikor Posztolónk benyögi neki, hogy együtt hált egy másik csajjal, a lány féltékenységet mímel. Csak mire, ha nem volt addig semmi? És meddig érdemes lelki szemetes edénynek lenni? A nők még mindig bonyolultak.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

21 éves koromban összejöttem az egyik munkatársammal, de a lány pár hónap után összetörte a szívem. Ha úgy nézzük, ő volt az első szerelem. Ezután elvesztettem az önbizalmam. Az elkövetkezendő 3-4 évben semmi komolyabb kapcsolatom nem volt, és főleg engem dobtak, de ezek annyira nem viseltek meg, sajnos megszoktam a kudarcot. Aztán megismertem ezt a lányt, velem egyidős. Gyorsan haladtunk, legalábbis úgy éreztem, viszonylag 3 hét alatt elérte, hogy rajongjak érte és bele is szeressek, anélkül hogy bármi is történt volna.

Azt hittem, érdeklem, de mi mást hihettem volna, ha ő ezt üzente? Nem vagyok gondolatolvasó. Éjszakákat beszélgettünk át, és úgy éreztem, akar valamit, különben nem lenne velem. Sokszor ő hívott, és mindig kettesben voltunk, tehát nem buliorientált, hanem elmélyülős, beszélgetős. Amikor láttam, hogy nem nagyon fog történni sok a beszélgetéseken kívül, próbáltam nem tervezni vele… Egy régi ismerősöm (nő) szülinapi buliján ott aludtam, és vele egy ágyban, de nem volt semmi. Ezt elmeséltem a lánynak, mint érdekességet, erre ő úgy csinált, mintha féltékeny lenne. De mire volt az? Olyan megjegyzései voltak, mintha megcsaltam volna.

Nyáron sokat találkoztunk, nem mentem sehova nyaralni, hogyha ő hív, ráérjek és rögtön menjek. Aztán elmúlt a nyár, jött az ősz, neki munkája lett és másik társasága. A találkozók velem ritkulnak, pedig 40 percre lakik tőlem.

Többször megjegyezte, hogy a szingli életmód neki a legjobb, de akkor velem miért próbálkozott? – ha próbálkozott egyáltalán. És mi volt ez az ál- féltékenykedés? Nekem ez nem esett jól és összezavart. Én értettem félre valamit? Nem tudom elfelejteni egyszerűen, mert nem választhatom meg, kibe szeretek bele. Most vagy azt kéne tennem, hogy minden kapcsolatot abbahagyok vele, nincs több tali, beszélgessen mással, vagy elmondom neki, hogy mit érzek, és lesz, ami lesz.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr326850061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása