Azért nincsen senkid, mert alig van fogad

2015. január 30. 07:53 - csajokespasik

Ha az exed az összes nődet fikázza, jót tenne az egójának, ha végre alaposan beolvasnál neki. Különösen akkor, ha rád már semmilyen jogot nem formálhat, hiszen hét éve nem vagytok együtt. Ma megtudhatod, milyen ostoba módszerrel próbálja visszaszerezni egy féltékeny nő a régi szerelmét.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hello,
Nem vagyok az a Szakítás után bántani az exet-típus, de nem értem ezt az állandó, sértett viselkedést. Már hét éve nem vagyunk együtt, de megmaradt egy (részéről) nagyon szoros barátság-féle, ami nem mindig zökkenőmentes, de ragaszkodik hozzám. Életem része maradt, ahogy én is az övének. Gyakran beszélünk személyes dolgokról, így a kapcsolatainkról is, néha közös társaságba is keveredünk, így láthatja is a szóban forgót. Eddig ő majdnem minden nőmre azt mondta, hogy: „Na, ez még lomposabb és butább, mint a múltkori".

Hozzátartozik, és talán a magyarázat is itt lehet, hogy neki alig akad férfi, de engem mindig b*szogat. Miért bántja, hogy mással járok? És ha bántja is, vagy véleménye van róla, miért ilyen kíméletlen és szélsőséges? Én is tudnék bunkó lenni és elmondhatnám, hogy azért nincsen senkid, mert alig van már fogad, én jófejségből állok még szóba veled - mert nincs senkije. Működhetne a kapcsolatunk, ha nem üldözne el ezekkel a bántó megjegyzésekkel, amik amúgy nem is igazak, nem állok szóba szakadt vagy hülye nővel.

Az egyik korábbi párommal fél évig voltunk távkapcsolatban, egymástól 100 km-re laktunk (nem sok, nem is kevés, ingázni sem kellemes) és addig károgott, amíg tényleg szét nem mentünk emiatt. Azt mondta, ha nem tudunk minden nap találkozni, akkor ennek nincs sok jövője.

Ő mindig flörtölget a neten, majd hamar savanyú lesz a szőlő és azt mondja „á, itt mindenki bunkó”. Persze, csak te nem. Olyan önbizalomhiány-hegyek vannak benned, hogy borzalmas. Fél a csalódástól. Ha minden kapcsolatot megszakítok vele, tudom, hogy bántaná. Mert barátnak sem kell egy ilyen rossz indulatú, pletykás ex. Mi lehet a baja, ha nem az, amire gondolok?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr287122909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása