Hisztis nő a cégnél

2015. február 26. 07:47 - csajokespasik

„Számomra az a metamorfózis volt a legijesztőbb, ahogy ez a felnőtt nő 3 másodperc alatt egy 5 éves kislánnyá változott” - ezzel a nővel két kolléga is próbálkozott, de mindketten feladták, még az elején. Ha a túlhajszolt, kövér, kopaszodó főnök maga mellett akar tudni egy ilyen kvalitásokkal büszkélkedő munkatársat, annak oka van. Office-dráma.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem biztos, hogy témába vág és idevaló, de ki-ki döntse el. Íme. Egy kolléganőről lesz szó. 28 éves felnőtt nő, nem sokan kedvelik a cégnél, valaki vállat von és kineveti, vagy nem foglalkozik vele. Legalább kedvelnék, ha ő maga nem emlékeztetné folyamatosan a munkatársakat arra, hogy defektes. Tavaly két kollégával is próbálkozott, eredménytelenül, ők adták fel. Mindketten azt mesélték, hogy amikor találkoztak, minél többet beszélt a nő és minél inkább bemutatta civil mását, annál jobban kiábrándultak belőle. A második versenyző adott neki még egy esélyt, csak utána tett le róla.

Tehát hősnőnk jól néz ki, azzal nem lenne gond, csak a lelkét kéne plasztikázni. Nincs tudatában annak, hogy ostoba, orrát mindig fennhordja és büszke. Képzelj el egy mindjárt 30 éves nőt, amint egy nála 20 évvel idősebb hapsit tanít be a gépen, ő lenne a gyakornok, aki aznap volt olyan merész, hogy nem boldogult elsőre egy olyan rendszerrel, amit életében először lát. A csaj meg türelmetlenül és hangosan cseszegette, hogy „nem úgy! Ezt már mutattam! Mit csinálsz??”. Amikor elszakadt a pasinál a cérna, visszaszólt egy erőset a csajnak, aki azonnal szükségét érezte bemenni sírni a főnökhöz. Számomra az a metamorfózis volt a legijesztőbb, ahogy ez a felnőtt nő 3 másodperc alatt egy 5 éves kislánnyá változott, ma is előttem van, ahogy kisírt szemét törölgetve áll a főnök ajtajában, onnan lesve a cúnya bácit, aki bántotta őt. A főnök (az a tipikus, harmincas évei elején már erősen kopaszodó, túlhajszolt, kövér manager-fajta) behívatja a pasit az irodába, de nem lett semmi, jött ki pár perc múlva. Gondolom valami szokásos üres sablon-feddést kapott, hogy azért mégiscsak mondjon valamit, mert ő a főnök, hogy „ez a hozzáállás nem egyeztethető össze cégünk profiljával”. De a beteg nő, az igen...

A csaj nyilván hibbant, ha a főnök nem látja, akkor ő is - és azon gondolkodunk, biztos valami mentális baja lehet és támogatást kap utána a cég, vagy valami adókedvezményt. Lehet, hogy a főnöknek vannak vele tervei, az ő ízlése, az ő szintje, megértenék egymást.

Egyszer felveszem mobillal, amikor a csaj az otthoni életéről mesél, és feltöltöm. Nem értem, mit keres egy bolond nő egy cégnél – mondjuk, nem sokat. Nagyon elegünk van már belőle. Klinikailag beteg a nő, szerintem papírja is van róla. Mielőtt azt gondolnátok, „lehet, hogy kicsit bolond, de a munkája bizonyára nélkülözhetetlen” - nos, ez sem helytálló. Vele csak többen vagyunk. Arra jó, hogy a székének fenékrészére rendszeres nyomást gyakoroljon. A telefont ritkán veszi fel, ha mégis, az ügyfél nem megy vele sokra, mert csak ennyit hallok ”hát... nem tudom, kapcsolom a ...„ Szóval ez már túl megy azon, hogy kicsit szétszórt valaki, az egész kezd egyre bizarrabb lenni. Azzal sem értek egyet, hogy egy férfi mindig udvarias, és sosem ugathat vissza egy nőnek. Ezt a hitet sosem osztottam.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr727221031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása