Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ez a kapcsolat csak a szexről szólt

2015. április 07. 07:47 - csajokespasik

„Kiderült, hogy neki a 20 év körüli babaarcú, hosszú fekete hajú, nagymellű lányok tetszenek. Nincsen ezzel semmi baj, de ez nagyon nem én vagyok!” - nehéz megválasztani mikor és kibe szeretünk bele, valahogy megtörténik és mi csak sodródunk az eseményekkel. A szexkapcsolat a barátnő részéről elmélyült, a pasi pedig jól hangzó badarsággal indokolta, miért nem őt választja.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! A "kapcsolat", amiről írok már véget ért. Legalábbis szerintem. Csak a véleményetekre lennék kíváncsi, ki, hogyan ítél meg a történtek után? A húszas, harmincas éveimben úgy voltam a szexszel, hogy jól van, de jobb, ha nincs. Soha nem volt nálam központi kérdés, de őszintén bevallva én sem voltam a fiúk álma. Egy teljesen átlagos lány, talán azt mondhatom, az átlagosnál kevésbé csinos. De aztán én is elkeltem és gyermekeim születtek, akik mára már kirepültek a családi fészekből. Én pedig egyedül maradtam, megfejelve egy betegséggel. Ez a betegség nyitotta ki a szemem. "Kezdjetek el élni", mintha csak nekem énekelték volna.

Úgy döntöttem elég volt egyedül, találok magamnak egy társat, de legfőképp egy szexpartnert, mivel kezdett a dolog érdekelni. Budapesten ismerkedtem meg Vele, nem szexeltünk az első alkalommal, csak egész este együtt voltunk, beszélgettünk. Másnap jöttem rá, mit hagytam ki. A következő randevún már együtt voltunk és ekkor éreztem, hogy ez a férfi kincset ér! Mindig ugyanaz a forgatókönyv, én írtam, vagy hívtam, hogy találkozzunk. Ő benne volt a találkában, én utaztam 300 km-t, a szex után ugyanennyit haza. De nekem megérte! Ez a kapcsolat csak a szexről szólt. Annyit kértem tőle, ha megtalálta, akire vágyik, én legyek az első, aki megtudja. Aztán szép lassan rájöttem, hogy szerelmes lettem bele. Ő soha nem áltatott, hogy jelentek neki bármit is. Szinte mindegy volt neki, hogy együtt vagyunk-e, vagy sem. Ez csak nekem volt fontos. Soha nem ő keresett, vagy hívott, mindig én tettem meg a lépéseket.

Aztán egyszer, az unszolásomra megírta, hogy nem érez irántam semmit. Tulajdonképpen hálás lehetek, hiszen nem ámított. Bár én még így is szerettem volna megtartani őt. Kiderült, hogy neki a 20 év körüli babaarcú, hosszú fekete hajú, nagymellű lányok tetszenek. Nincsen ezzel semmi baj, de ez nagyon nem én vagyok! Aztán egyik pillanatról a másikra, eltűnt. 3 hónapig bírtam és ekkor megkérdeztem, mit rontottam el, mi velem a baj? A válasz a következő volt: "Sajnálom elvenni tőled azt az időt amit együtt töltünk, mert ez idő alatt találhatsz egy olyat, aki boldoggá tehet." Ez az idő havonta egy fél délután volt. De úgy látszik, még ez is sok volt belőlem. Jobban örültem volna, ha azt írja, hogy találkozott álmai nőjével, aki iránt érez valamit. De ez az üzenet? Nekem csak annyi jön le belőle, hogy NÁLAD MÉG A SEMMI IS JOBB! Mintha gyomorszájba vertek volna. Ennek már jópár hónapja, de azóta sem sikerült túltenni magam rajta. Na, nem azon, hogy elhagytak, abba nem halnék bele. Az indok, az fáj nagyon. Tényleg, még arra sem lennék elég jó, hogy együtt legyünk nagy ritkán? Tulajdonképpen lehet b....lanul élni, bár nagyon nehéz. Sok barátnőm, kolléganőm él így. De ha jobban belegondolok, inkább így, mint nagyon csúnyán átverve és még anyagilag is kihasználva járjam meg, mint az egyik barátnőm.

Szerencsére lefoglal a munkám, hiszen reggeltől estig bent vagyok a munkahelyemen. Nem tudom, mikorra leszek békében magammal, most még szemlesütve, szorosan a fal mellett... Tudom, kapni fogok meleget, hideget. Érdekes lesz látnom a nemek különböző reakcióit.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr607346514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Croma Soma 2015.04.07. 14:48:34

De milyen jó, hogy még az előtt rájöttél, hogy milyen jó dugni, mielőtt még meghaltál volna. :)

Ilyen partnert találsz másikat is. Ilyen van minden bokorban. Sőt tele lennék ötlettel, hova menj még több sikerélményért. :))))

A srác pedig tök rendes, amikor levágta az érzelmi elköteleződésed, kidobott. Nem használt ki. Kilépett, amikor egyensúly eltolódást érzett. Később sokkal szarabb lett volna, és egy csomó sebet ejtett volna addig....
Szóval köszönd meg neki magadban, és vesd bele magad az életbe, vár a való világ! :))))
süti beállítások módosítása