Ha oda az őszinteség, oda a kapcsolat is

2015. április 29. 07:53 - csajokespasik

„A pasid nem tér vissza. Nos, akkor a kapcsolatotokból ő hiányolt valamit. Előbb-utóbb úgyis lelépett volna” – ha a pasid a félrelépés közben jön rá, hogy te mennyivel többet jelentesz neki, laposkúszásban tér vissza hozzád. Ha ez történik, ne vess a szemére semmit. Örülj, hogy van egy erős kapcsolatotok.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hozzászólás „a pasim kipróbálna egy másik csajt is” poszthoz. A pasi (mert csak az, nem férfi) hozzáállásáról nem alkotok véleményt. Az egyetlen pozitívat, az őszinteségét azért a javára írom. Kedves posztoló, gondolkozz el, hogy ezt a pasit szereted, vagy csak birtokolni akarod. Ha szereted, akkor el is tudod engedni, ha a kapcsolat egy olyan pontra jut. Ha birtokolni akarod, arra nem tudok mit mondani. A direkt lebeszélés általában hatástalan, mert ha egy pasi fejébe beleáll egy ilyen ötlet, arról nem fog csak úgy lemondani, legfeljebb titokban teszi meg. Ha pedig oda az őszinteség, csak idő kérdése, hogy odavesszen a kapcsolat is. Lebeszélési célzattal be lehet dobni, hogy legyetek hármasban (rád való tekintettel ezt valószínűleg nem vállalja be a pasid), de ilyennel csak akkor szabad előjönni, ha adott esetben bevállalod az akciót.

Egy keleti bölcsesség szerint: ha szeretsz valakit, engedd el. Ha visszatér hozzád, a tiéd. Ha nem, akkor soha nem is volt a tiéd. Tudom, valakit így elengedni lelkileg egy pokol. De van az a pont, amikor nincs más választás. A játszmának egyébként három kimenetele lehet, de te is, a pasid is csak kettővel számoltatok.

- A pasid a félrelépés közben jön rá, hogy te mennyivel többet jelentesz neki, és laposkúszásban tér vissza hozzád. Ha ez történik, ne vess a szemére semmit. Örülj, hogy van egy erős kapcsolatotok.

- A pasid nem tér vissza. Nos, akkor a kapcsolatotokból ő hiányolt valamit. Előbb-utóbb úgyis lelépett volna. Ha nem most, akkor pár hónap múlva, ha nem ezzel a nővel, akkor egy másikkal (harmadikkal, ötödikkel...)

- te jössz rá, hogy egy ilyen férfit nem tudsz szeretni, nem tudsz bízni benne, és ha visszajönne is, nem fogadod vissza.

Ne akarj versenyezni a másik nővel. Ne a másik nőnél akarj jobb lenni, hanem magadban akarj elég jó lenni. Ha ez működik, nem tud nyerni a másik. A saját egyéniségeddel, a saját vonzerőddel és önbizalmaddal csábítsd a pasidat. Ha ez elég, akkor minden rendben. Ha nem, akkor lásd a második eshetőséget.

Ne nézd meg a telefonját, ne kémkedj utána. Legyen tartásod, tudj a szemébe nézni. Hatásosabb, mint a kémkedés.

Ne menj utána, ne kérdezgesd, hogy hogyan döntött. A te önérzetednek is jobb így, ő pedig megérdemel ennyit. Ha nem fogja tudni, hogy akar-e téged, és nem akar visszahódítani, akkor ismét a második eshetőség jön a képbe.

Sok kapcsolatot mentett meg egy „jó időben, jó helyen” elkövetett félrelépés. Úgy értem, amikor az új partner csak képzeletben volt jobb, a valóságban nyomába sem ért a társnak. Az ember lelke úgy van összerakva, hogy amikor vele lesz, rád fog gondolni. Aki egyszer átesik egy ilyen kiábrándító tapasztalaton, nem fogja újra akarni. Tudom, átéltem...

Egy öreg motoros

 
Szólj hozzá!
Címkék: tanulság

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr747408246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása