A csajom a munkatársával kavart

2016. február 11. 07:25 - csajokespasik

A barátnő összeszűrte a levet egy munkatárssal, majd amikor lebukott, azt kérte párjától, bocsássa meg neki ezt a kis botlást. Azzal védekezett, hogy túl régóta vannak együtt már ahhoz, hogy ne következzen be ilyesmi. Elfogadható egy ilyen érvelés? Bármennyire is megbocsátó valaki, nincs garancia arra, hogy később nem fordul elő hasonló, mert a hajlam és az igény már kialakult.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A párommal már együtt vagyunk jó néhány éve. Azt hittem, ennyi elég az őszinteség oda-vissza működéséhez. Az utóbbi néhány hónapban összejöttek a problémák, amiket nem akart megbeszélni, pedig én nyitott lettem volna. Röviden és tömören: összejött a munkahelyén egy kollégával, aki ráadásul 7 évvel fiatalabb nála. Utólag elmesélte, hogy néha ki is beszéltek engem a figyelmes munkatárssal. Utána jött a rövid viszony. Amikor a dolog kiderült (ő vallotta be, amikor némi telefonanalízist végeztem nála egy másik ügy miatt) szakítani akart.

Előrángatta a múltbeli sérelmeket is, amik megmaradtak benne, de apróságok voltak ahhoz képest, amit ő csinált.

Nem vagyok se nagy darab, se verekedős, de amikor a másik fél is értesült arról, hogy a titok már nem titok többé (mindkettőnkkel a párom közölte a változást) a hapsi villámsebesen szakított vele, mert állítólag félt, hogy elkapom. És a kedvesem nekem panaszkodott erről is, és azt is megkérdezte, hogyan tegye túl ezen magát? (Ezt miért tőlem? - ez itt egy akkora kérdőjel, amekkorát nem tudok ide elhelyezni). Hogy mennyire megalázó ez rám nézve, kitalálható. Nem tudom, hányszor és hol feküdtek össze. Azt sem, hogy a másik pasasnak miket panaszkodott rólam.

Később - kis túlzással - könyörgött, hogy ne taszítsam el... És fordított helyzetben ő elnéző lenne. Merthogy ez csak botlás volt, ami minden kapcsolatban előfordul... Nem komoly ügy. És már elég régóta vagyunk együtt, hogy bekövetkezzen. Igen, most ezt kezelhetem botlásként is.

Mi alapján mérlegelnétek? Közös múlt szemben áll egy félrelépéssel... (és ugye bármennyire is megbocsájtó vagyok egyszer, nincs garancia arra, hogy nem lesz több ilyen, mert a hajlam és az igény, úgy látszik, már kialakult).

Lehetek megértő és segítőkész (amikor segítek neki összepakolni).

Lehetek valóban elnéző: mert legalább részletesen bevallotta, ez is valami, ha ezt enyhítő körülménynek érzi.

Lehetek sok minden... Egy ismerősöm szerint, amikor a nő olyan kavarásokat végez, amikben könnyedén pórul járhat, az részéről csak unalomjáték. Akarja a lebukást és bele is kalkulálja a dologba. Mindezt azért, mert úgy érzi, pang az élete. De bárminemű megbeszélés helyett meglépni egy ilyen dolgot,... nem tudom, mit hitt. Vagy mit szeretne tőlem.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr728381108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása