A párom mindenkivel flörtöl

2016. április 05. 07:34 - Panni CsP

„A baj az, hogy ezt a kedvességet sok nő félreértheti. Ha majd valamikor összeköltözünk, ez szerintem komoly akadály lesz” - hol végződik az udvariasság és hol kezdődik a flört? Posztolónk gyakran érzi magát kényelmetlenül, amikor a párja az orra előtt udvarol más nőknek és fogalma sincs, hogyan tudná mindezt éretten kezelni. Fogadja el, hogy a pasinak alapból ilyen a természete, és kész?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

28 éves nő vagyok, a párommal fél éve vagyunk együtt. Ő tipikusan az a férfi, aki minden nővel túl udvarias és előzékeny, akár idegen, akár ismeri. Ebből már több ízben volt vita köztünk, mert mindig hangot adtam neki, hogy nem tetszik. Nála sosem tudom eldönteni, hogy mi számít flörtnek, és mi szimplán udvariasságnak. Vagy csak én vagyok betegesen féltékeny? Nem csalt meg sosem, és tudtommal nem udvarol a hátam mögött senkinek, csak mosolyog vagy kedvesen beszél és úgy látom, tetszik neki a másik. És azt is látom, hogy a nőknek látványosan bejön (jóképű és sportos)

A hétvégén elmentünk egy cukrászdába, és az orrom előtt letegeződött a pincérnővel, ott dumált vele, hogy milyen jó munkája van, biztos nagy a kísértés a sok édesség között... Szép borravalót is adott neki. Később szóvá tettem, hogy örülnék, ha nem flörtölne. Erre kinevetett, hogy csak beleélem magam, és azért vagyok féltékeny, mert jól érzem magam féltékenykedés közben. Ez elég ostobán hangzik. És csak rápörgetem magam a semmire. Ő nem flörtöl, csupán kedves és normális velük, és mindenki mással - állítja. Ekkor megkérdeztem tőle, hogyha a pincér férfi lett volna, vagy a nagyanyja korabeli, akkor is elsüti ezeket a szövegeket olyan átéléssel? Azt felelte, akkor természetesen nem. És ez nekem egy elég egyértelmű válasz volt. Nem elemi udvariasságból teszi...

Hol a határ szerintetek? És amikor olyan helyre megyünk, ahol tudom, hogy lesznek más nők is, már előre félek, magamtól is, hogy megint féltékenykedni fogok és felidegesítem magam. A baj az, hogy ezt a kedvességet sok nő félreértheti. Ha majd valamikor összeköltözünk, ez szerintem komoly akadály lesz. Megkérdezte, hogy akkor szerintem, hogyan kéne viselkednie ilyen esetekben, és azt mondtam, hogy mivel ott vagyok én is, tartózkodóbban. Kinevetett. És néha én érzem magam hülyén. És fogalmam sincs, hogy ezekre hogyan kéne normálisan reagálnom. Fogadjam el, hogy ő alapból ilyen és ez csak a természetének a része? Nagyon zavar, és van, hogy egész nap ezen kattogok. Szerinte flört akkor lenne, ha kétértelmű utalásokat tenne, célozgatna egy bizonyos irányba. Lehet, hogy ezekkel nem akar bántani, egyszerűen ő ilyen személyiség, és ezen nem lehet változtatni, még ha akarna sem, mert nem tud csak úgy kibújni a bőréből.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr798566864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása