Miért ne nyaralhatnánk külön?

2016. július 19. 07:39 - csajokespasik

A barátnő nem kedveli Posztolónk haverját, és semmit sem segített a dolgon, amikor felvetette, hogy idén külön nyaralhatnának. A pasi bírná a dolgot hármasban is, de a csaját a haver puszta jelenléte is irritálja.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Eddig háromszor volt válságban a kapcsolatunk a barátnőmmel, az utolsó alkalommal miattam, mert elmondtam, hogy nyárra egész más terveim vannak, mint neki. És ha így van, akkor már azt is felvetettem, hogy miért ne nyaralhatnánk külön? Két napig nem szólt hozzám. Eddig még nem mentünk szét. A legjobb barátomat utálja, és hát vele akarok pár helyre elmenni. Ő már több éve együtt van a barátnőjével, és már a házasság is szóba került, de csak terv szintjén. Az elején egymást próbáltuk lebeszélni a házasságról, hiszen bármi más verzió, csak az ne, mert egyik sem végződik manapság szerencsésen.

A barátságunk előbb szövődött, mint a párkapcsolataink, így meg tudjuk beszélni az ilyen felmerülő dolgokat. Hétvégente együtt járunk szórakozni. A barátnőm a kapcsolatunk elején elviselte őt, aztán volt egy kirohanása (régebben sokat járt hozzánk, most már egyáltalán nem, barátnőmnek hála, és volt egy eset, amikor a jelenlétemben ilyet szól neki: "Te már megint itt vagy?" nem kedves hangsúllyal) aztán megszokta és most megint olyan szakaszban van, hogy utálja. Bezzeg az elején hálás volt, amikor a barátom megcsinálta a laptopját...

Ilyen kifakadásai vannak, amikor mondom, hogy vele találkozom: „Minek? Nem vagy vele összenőve. Más barátod nincs?”

De hiába tiltakozik, a hétvégén találkozom vele, és ilyenkor ellenséges sokszor. Szóval, most felmerült ez a nyaraljunk külön téma, és ő nem tudta megállni - amikor mondtam, azzal mennék, akit te nem kedvelsz - hogy rögtön be ne dobja: „majd használjatok gumit” - meg hasonló hülye poénokat. Szeretnék úgy nyaralni, hogy ő is ott van, meg a haver is, de ha nem szereti őt, akkor nem erőltethetem rá. Nem akarok köztük választani, vagy egyiket hanyagolni a másik miatt. Szerintetek, hogy oldjam ezt meg? 2 hét nyaralás kettesben a barátnőmmel, és utána nyitott az idő és a tér másoknak is?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr688899844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása