A csaj a házas pasikra bukik

2016. november 14. 07:41 - csajokespasik

„Amikor találkoztunk valami miatt, elmondta, hogy a nős pasi lebukott. Többet nem találkoznak. A feleség rájött, nagy balhé volt belőle” - a gyerekét egyedül nevelő nő nem találja vonzónak azt a gondolatot, hogy korabeli és független hapsikkal járjon. Azt mondja, ő nem tesz semmit, valahogy mindig így alakul... Arra azonban hiába vár, hogy majd a férfiak logikusan döntenek helyette, hiszen egy elég dögös nőről van szó.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A történet év elején kezdődik. Én már túl vagyok rajta, csak érdekelne a ti véleményetek is a hölgyről, illetve arról, hogy mi motiválja. Úgy ismerkedtünk meg, hogy én épp távozni készültem attól a cégtől, ahol ő még mindig van. Beültünk egy helyre többed magunkkal és megemlékeztünk a dilettáns főnökségről. És én meg, mint régi munkatárs, átadtam neki némi infót. Mindez laza keretek közt történt, közben ettünk-ittunk. Este 8 felé szól, hogy elfáradt és hazamegy. Mivel folyamatosan jöttek- mentek az emberek, mindenki külön állta a számláját kifelé menet. Amikor lementem, hogy fizessem a magamét a pultnál, kiderül, hogy van egy kis plusz költség: a csaj elfelejtett fizetni...

Úgy ment haza. Egyikünk sem volt sakál készen, nem emiatt ment ki a fejéből, hanem ő ilyen kis szeleburdi, vagy a jó ég tudja. Úgyhogy írtam neki, hogy ne aggódjon, rendeztem a számláját.... Ő megköszönte és megígérte, hogy visszahív legközelebb, így törleszt majd.

1 hét múlva ugyanott találkozunk és – immár csak kettesben – elvagyunk. Ebből az lett, hogy utána felhívott magához (onnan 3 buszmegállónyira lakik) és le is feküdtünk. Akkor kezdtem érezni vele kapcsolatban valami zavaróan furcsát, akkor eldöntöttem, hogy részemről legfeljebb csak futó viszony lesz.

Kicsivel később kiderül, hogy van egy másik pasija, aki amúgy egy családos faszi. Amikor ez kiderült – véletlenül, nem magától árulta el, de amikor a tények napvilágra kerültek, már nem volt értelme tagadni - akkor mondtam, hogy ennek részemről vége. Laza kapcsolatra gondoltam, de nem annyira, hogy átjáróházban éljek : ) És, még egy apróság, a csajnak van egy gyereke, egyedül neveli.

A kapcsolatunk onnantól egyfajta, ha barátságnak nem is nevezném, inkább ismerősi, volt-munkatársi viszonyba ment át.

Múlt hónapban felhív, hogy nem tudja megoldani, lesz egy randija és nem e tudnék vigyázni a gyerekére... Hát, nem hittem el. Azt mondtam, hogy nem. Indoklás nélkül. Gondoljon, amit akar és mélyedjen magába. Térjen észhez. Amikor egy anyuka lepasszolja a gyereket, hogy csávózni mehessen, egy 5 évnél idősebb gyerek már nagyon jól tudja, hogy mit csinál anyuci, pláne, amikor haza is hozza az új szerzeményt.

Később, amikor találkoztunk valami miatt, elmondta, hogy a nős pasi lebukott. Többet nem találkoznak. A feleség rájött, nagy balhé volt belőle. Valamiért ezekről nekem szívesen mesél, innen tudom. A vicc kedvéért a mostani pasija, (az, akinek a kedvéért lepasszolta volna hozzám a gyerekét) idén nősült !

... nem értem egyik felet sem. Ha személyesen ismerném, küldenék neki egy rövid üzenetet, ami arról szólna, hogy lehetőleg minden előzetes és utólagos óvintézkedést tegyen meg a védekezés terén, jobb, ha már most kivizsgáltatja magát, ki tudja, milyen urakhoz fűzi még viszony ezt a gondoskodó minta anyát.

Őszintén megkérdeztem tőle, hogy nem lenne célravezetőbb korabeli és független hapsikkal járnia? Mi a jó ebben neki? Azt mondta, hát így alakult. Nem törte magát. Az ő érdekében és az ő biztonságát szem előtt tartva mondtam neki hogy több hülyeséget már ne kövessen el, mert egyszer rá fog faragni. Értem, hogy a sodródás milyen laza és izgalmas, de azt érzem, nem tudja, mit csinál. És ha a férfiaktól várja, hogy majd helyette döntenek, előrelátóak és logikusak lesznek, és inkább nem bújnak vele ágyba, arra várhat: hülyék lennének nemet mondani rá, ti. eszméletlen dögös nő, az ágyban pedig ötletes, és tudja a dolgát. De ha ez az ára, inkább jobb lemondani róla. Egyértelmű, hogy nem férjet keres, hiszen akkor nem házasokkal próbálkozik. Részéről, legyen szó akármilyen kapcsolatról, alkalmiról, vagy tartósabbról, ő a legbonyolultabb formáját választotta, amiből csak sérülés van, NEKI IS.

Következetlen gondolkodásra vall. Én ebben a történetben kakukktojás voltam (nem házas) mégis tudtam, mit kell tenni. Csak az ő motivációját nem értem továbbra sem.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8611959185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása