A szakítás után bekattant a pasi

2017. május 15. 13:11 - csajokespasik

„És jött a féltékenység is, hogy biztos van más valakim, ami azért volt röhejes, mert neki öt éve, állítólag, van állandója...” - a szexkapcsolatnak induló dolog a férfi részéről féltékenységbe megy át, végül szabályosan menekülni kell előle. Még a csaj Facebook ismerőseit is kifaggatja, hogy megtudja, épp mit csinál. Hogyan rázzunk le egy enyhén skizó férfit?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tavaly egy szexkapcsolatnak induló kapcsolatba bonyolódtam egy 38 éves – akkor még úgy tudtam, független – férfival. Milyen baj lehet, ha se neki, se nekem nincs senkije? - gondoltam. Tiszta ügy. Előre megbeszélve minden. A távolság miatt nem találkoztunk túl gyakran, úgy havonta kettő-három alkalommal. Minden jól ment, az ágyban fantasztikus volt vele. Már az első pillanatoktól kezdve, mikor megismertem, jól kijöttünk egymással, de nálam nem a szerelemről szólt, nem tápláltam felé semmilyen mélyebb érzelmeket. Azzal kezdődött minden, hogy ő nyíltan beszélt velem az élete gondjairól, meghallgattam, ha tudtam, tanácsot adtam neki, de úgy igazából nem érintett. Nem is értettem, miért csinálja.

Március körül megszaporodtak a találkozóink, ő többet jött hozzám, néha már én mondtam le. Azt kérdezte, hol tudna kivenni valami olcsó kis lakást itt, hogy többet találkozhassunk? Persze nem akart kivenni semmit, arra célzott, hogy be akarna költözni hozzám, és majd magamtól ajánlom fel. Az én lakásom kettőnek talán szűk, de ha nagyobb lenne, akkor sem akarnék együtt élni vele. Nem erről szólt ez a dolog. Amikor a gondjait osztotta meg velem, én teljesen elhittem. Mesélt anyagi gondról, kocsilopásról, rokonairól, adósság megöröklésről … Végül a részéről annyira átalakult a kezdeti laza viszony egy erősebb dologgá, hogy úgy éreztem, rám száll.

És azt mondtam, vagy hagyjuk abba, vagy menjen vissza minden a korábbi tempóba, mert én nem ilyen kapcsolatot keresek. Ne hozzon több ajándékot, ne szervezzen közös programot tudtomon kívül, amit már kész tényként közöl, és főleg ne szeressen belém.

Végül dühös lett, és szerintem bosszúból, hogy rosszul érezzem magam, megírta e-mailben, hogy tulajdonképpen egy öt éves kapcsolata van. Nem tudom, mit várt ettől, hogy majd talán nagyon lesújt, de azt írtam neki, hogy gratulálok, de mivel köztünk vége mindennek, ennek már nincs jelentősége. Direkt nálam hagyott cuccokat, hogy majd elviszi. Még mindig itt vannak, várom, hogy vigye.

Aztán bevallotta, hogy hazudott nekem mindenről, amikről panaszkodott. Csak kitalálta. Talán, hogy jobban részt vehessen az életemben, sajnáltassa magát, vagy passz, nem tudom. Nekem úgy tűnt, jól érzi magát panaszkodás közben, mert így mintha egy új világban élt volna, egy új embert talált ki.

Én nem akartam tovább tartani ezt a kapcsolatot semmilyen szinten, és amikor megmondtam neki, megváltozott, agresszív lett. Pont ez az, amit nem akartam, hogy egy szexkapcsolat ne jusson el magánéleti mélységekig. Nem én miattam lett, ami lett.

És jött a féltékenység is, hogy biztos van más valakim, ami azért volt röhejes, mert neki öt éve, állítólag, van állandója..., (ha létezik az a barátnő egyáltalán). Én meg akarok szakítani vele minden kapcsolatot, de nem tudom lerázni. Mit tudok tenni? Már odáig súlyosbodott a helyzet, hogy ismerőseimnek irkál a FB-on, hogy biztos van másvalakim...és hogy hol vagyok és mit csinálok, ami megint egy kellemetlen helyzet.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7312506007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása