A párkapcsolaton belüli önkielégítésről

2024. június 20. 07:57 - csajokespasik

       

               „Valahol megérted, hogy a pasiknak fontos ez, de téged mégis sért. Noha nem megcsalás ez, de valahol azt fejezi ki, hogy nem vagy elég jó neki” – Igazi örök dilemmát hozott Levélírónk. Hiába vagytok nyíltak és beszélitek meg akár a legmélyebb vágyálmaitokat is, ha a pasi később kizárja a közreműködésed.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Először arra gondoltam, hogy levelem és posztom címének a „Féltékenységféle”-t választom, de amint visszaolvastam, úgy döntöttem, hogy a „Párkapcsolaton belüli önkielégítés” a pontosabb. És próbálok valahogy semlegesen fogalmazni.
Tegyük fel, van egy férfi, akivel régebben nem voltatok egymásnak közömbösek, majd évek múlva megkeres, minden elég jól alakul egy kapcsolat felé. Először nincs kimondva semmi konkrét, magától alakulnak a dolgok. Te megértő vagy, mert tudod, hogy épp most „gyógyul” egy előző kapcsolatából kifelé. Ennek megfelelően elnéző is vagy.        

       

               Szexuálisan passzoltok, mindent megbeszéltek, még a vágyálmaitokat is, de keveset váltotok belőlük valóra. Aztán eltelik mondjuk másfél év, és neked feltűnik, hogy kevesebb rád az igénye, passzív, majd bevallja, hogy az önkielégítést sem veti meg. Ez úgy is kiderülhet, hogy rajtakapod, de úgy is, hogy egyszerűen elmondja. Mivel tudod, hogy nem volt könnyű neki az előző kapcsolatában, teret hagysz neki, megértő vagy... vagy mit tudsz még tenni? A kezére csapsz? Ő egy felnőtt ember.
Csak te meg szereted őt, egyfajta Rómeónak látod még mindig. És valahol megérted, hogy a pasiknak fontos ez, de téged mégis sért. Noha nem megcsalás ez, de valahol azt fejezi ki, hogy nem vagy elég jó neki arra a célra, másra vágyik. Vagy én látom ezt rosszul?          

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3318431579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bz249 2024.06.20. 13:03:58

Annyit jelent, hogy igenye van arra, hogy egyedul legyen. Eljarhatna helyette horgaszni vagy mas hasonlo hobbit muvelni.

Mivel penzbe nem kerul es nemi betegseget sem kaphatsz emiatt, ezert amig rendesen kikormol pont semmi kozod hozza.

_Amatőr_ 2024.06.20. 13:21:50

@bz249: Szerintem inkább azt jelenti, hogy a két félnek eltérő az igénye a párkapcsolaton belüli szex mennyiségét, minőségét illetően.

A férfi így oldja meg, hogy nem kapja meg azt és annyiszor, amit és ahányszor szeretné.

God Harald 2024.06.20. 14:07:00

A kéz fejfájása az ínhüvelygyulladás!
süti beállítások módosítása