A lány csak aludni jár hozzá

2024. július 01. 07:41 - csajokespasik

       

               Posztolónkat nehéz helyzetbe hozta az egyik exe, aki tanácsért fordult hozzá egy kibontakozó románcával kapcsolatban. ...Ám ki vállalja majd a felelősséget az esetleges rossz tanácsokért?        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Ismeretlenül ítéletet, bármi véleményt mondani nem könnyű, most mégis ebbe a helyzetbe kerültem. Egy nagyon régi exem, akivel barátok maradtunk, átküldött úgy három oldalnyi szöveget, amiben leírt pár dolgot egy lányról, akitől többet is szeretne. Én a lányt nem ismerem. Részletesen írt, hogy világosan lássam a problémát. Jóban maradtunk, hát miért ne, a közös múltra tekintettel, még azt is elmondta, ilyen téren megbízik bennem. Ez megható, de innentől kezdve, némi felelősséget is a nyakamba lőcsölt.        

       

               Tehát: olyan dolgokat mond neki a lány, amit barátnak nem mondanak. Úgy érzi, magas érzelmi intelligenciával is rendelkezik. A múltjáról viszont tényleg keveset mesél neki, ő meg nem faggatja. Nagyon jókat beszélgetnek és el tudná vele képzelni a hosszútávút.  
Viszont még nem volt köztük semmi, de a lány többször aludt már nála. És a srác próbálkozott is, de a lány nem hagyta, udvariasan lerázta. Sokat csetelnek, mégis úgy érzi, mintha talonban lenne tartva. Mindezt ő hosszabban fejtegeti, amit most kihagyok. Én, mint kívülálló, mit tudok ebben segíteni? Ő megtette, amit tudott, eddig is.          

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr718438351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.07.01. 08:09:14

A legjobb szándék mellett sincs olyan, hogy valaki objektíven írjon le egy érzelmi helyzetet. Bárki személyes megítélése szubjektív. Olyanokat kérdez meg, akiktől megerősítést remél a feltevéseihez. Jobb ebből kimaradni, mert csak a várható hibáihoz keres bűnbakot akkor is, ha nem ez a szándéka. Ha biztos lenne magában, akkor azt is tudná, hogy mihez kezdjen.

Lorrh 2024.07.01. 14:11:22

"lány nem hagyta, udvariasan lerázta"
Ez pont nem érzelmni intelligenciára hanem ostobaságra utaló jelek. Nála alszik de nincs szex és eluasit a csaj. Szánalom ez az egész, két érzelmi analfabéta amikor találkozik.
Az élet pont nem intellektuális pofázásokról kell hogy szóljon. Hanem érzelmek vágyak tettek.

Sztravinszka 2024.07.01. 14:55:51

Poszter stílusosan idelőcsölte a felelősséget fajankó exe ügyében. Mondjuk ízlés és pofa kell az exet ilyennel zaklatni, 3 oldalban. Helyes, hogy poszter lerázta és ideküldte pofonért.

VOGAben 2024.07.01. 17:40:27

Azért a mulyaság ezen szakaszát, legkésőbb a középiskola végére meg szoktuk már haladni. Ez meg, hogy egy exet három oldalon keresztül boldogít, erre max. három mondatban lehetne frappánsan reagálni. Eleve nőtől, nőről tanácsot és véleményt kérni, nagyon "veszélyes üzem"! Nem is értem, hogy a baráti kör idősebb szereplői ilyenkor hol maradnak... esetleg egy idősebb kolléganő. Bár borítékolhatóan nem azt fogják tálalni, amit hallani szeretne.

Andy73 2024.07.02. 10:16:38

Ha a pasi pesti, a csaj meg vidéki, akkor érthető a dolog: ingyen szállás a pesti kirándulásokon. Ez persze más városokban is igaz lehet. Lehet, hogy azért ennél többről van szó, csak éppen nem derül ki ebből a pár sorból.
Ha viszont tanácsot kell adni, akkor az inkább nem. Ha igen a tanács, aztán meg jön a csalódás, akkor mindketten megbánhatjátok, az exed is, meg te is.
süti beállítások módosítása