A nő másik élete

2009. szeptember 05. 08:12 - csajokespasik

A magánügy csak addig privát, amíg nem sért másokat. Átverés, csalárdság, hazugság. Néha magunknak kell az igazság nyomába szegődnünk, hogy megtudjuk, érdemes-e tovább hajtatni egy amúgy is totálkáros szekeret. A cél szentesíti az eszközt.

 

Sziasztok! Akadt nekem is egy sztorim. Gondoltam megírom, kíváncsi vagyok a véleményekre. Szóval a történet télen kezdődött. Megismertem egy lányt, egy jó barátom és barátnője által (nevezzük Áginak). Elhívtak, hogy mennyek el velük egy bevásárlóközpontba. Én el is mentem, és itt ismertem meg Ágit. Jól elvoltunk négyesben egész nap, sokat nevettünk, jól éreztük magunkat. Aztán estefelé elváltak útjaink, mi is mentünk haza, és ők is. Ekkor még meg se fordult a fejemben, hogy Ágival valaha is lesz köztünk valami, bevallom annyira nem is fogott meg a külseje, viszont aranyos csajnak tűnt. Egy hét múlva elmentünk bulizni, haverom születésnapját ünnepeltük, és ott volt a barátnője is. És közölte velem, hogy Ági elég sokat beszélt rólam a héten. Pár napon belül Ági fel is vett msn-re és beszélgettünk. Megkérdezte hogy nincs-e kedvem találkozni, vele hogy kicsit jobban megismerjük egymást. Benne voltam, hiszen már jó ideje nem volt barátnőm. Pár nap múlva találkoztunk is, és hát már aznap össze is jöttünk. Kicsit gyorsan történt minden, de igazából nagyon örültem neki. Innentől kezdve általában négyesben töltöttük a hétvégéket, valamikor velünk volt egy-két haver is. Nagyon jól éreztük magunkat mindig. Eljárkáltunk bulizni, összeültünk dvd-zni, vagy pedig elmentünk a röpi edzésükre, meccsükre. De aztán egyik nap, amikor Ági nálam volt és csak kettesben voltunk, láttam rajta hogy valami nincs rendben.

Érezhető volt, hogy valamit nem mondd el. De nem kérdeztem rá, mert gondoltam, hogy csak én magyarázom be magamnak. Egy ideig úgy látszott, hogy tényleg így van, mivel nem láttam rajta, hogy titkolna valamit. Így meg is nyugodtam, gondolván, hogy minden rendben van. Eltelt két hét, és megint elkezdett furcsán viselkedni. Nem jött msn-re, ha nem hívtam, akkor nem is beszéltünk. Egyszer pedig elkísértük őket egy bajnokságra. Egész nap meccseik voltak. És még összeültünk megnézni a barátokkal egy filmet. Későn értünk hozzánk és gondoltam nem is próbálkozok semmiféle esti huncutkodással, mert láttam, hogy nagyon fáradt volt. Ő azonban másképp gondolta, nekem pedig nem volt ellenemre. De mire belelendültünk volna megcsörrent a telefonom. Sms-em jött. Nem is érdekelt, hogy csörög. De Ági szólt, hogy nézzem meg, mert idegesíti, hogy csörög. Megnéztem és mire visszaértem hozzá elkezdett nevetni. És hát, azt hiszem a furcsa dolgokkal itt telt be a pohár. Úgy gondoltam, várok még pár napot, és ha nem változik a helyzet, akkor beszélek vele. Hát nem változott. Gondoltam, a tudta nélkül kimegyek a suli elé és meglepem - ezután beszélek vele. Hát épp, hogy nem kerültük el egymást a sulinál, viszont nem láttam rajta, hogy túlzottan örülne a jelenlétemnek. Átmentünk hozzájuk és elmondtam neki a problémámat. Emberi hangon beszéltem vele és nem szemrehányásként mondtam neki, csak elmeséltem, hogy úgy látom, furcsán viselkedik és hogy valami nincs rendben kettőnk között és szeretném ezt megbeszélni vele. Egyből felemelte a hangját, tagadni és támadni kezdett hogy: "Ez hülyeség, nincs így! Ő egyszerűen ilyen, és ha ez nem tetszik akkor hagyjuk az egészet". Próbáltam vele megbeszélni, de láttam, hogy nem fog menni. Haza is mentem. De nem hagyott nyugodni ez az egész. Tudtam, hogy valamit nem mond el. Azon gondolkodtam, hogyan tudnám kideríteni. Aztán arra gondoltam, hogy talán az email-jeiben találnék valamit, na de nem tudom a jelszavát. Így hát elkezdtem gondolkodni, és amit Ágihoz tudtam kötni, azt elkezdtem próbálgatni. A 4. tippem be is jött. És hát sajnos találtam csúnya leveleket. Leveleket, amik arról szólnak, hogy Ági megcsal engem, hogy hazudik nekem, hogy egy másik pasival találkozhasson, hogy ő igazából nem is érez irántam semmit, csak a barátnője (haverom barátnője) beszélte rám. Fel is hívtam, közöltem vele, hogy holnap bemegyek az edzésére, mert beszédem van vele. Úgy is tettem, ismét csak emberi hangon elmondtam neki, hogy tudok ezekről és még így, hogy konkrét dolgokat mondtam neki még így is tagadta. Nyújtottam vissza neki a gyújtót, amit születésnapomra kaptam tőle, azt mondta neki nem kell. Azt válaszoltam, hogy nekem sem. Ledobtam és kimentem. Lehet, azt gondoljátok, hogy csúnya dolog volt tőlem, hogy belenéztem a leveleibe, mert hogy az a magánügye. De vajon ha nem teszem, akkor mennyi ideig ment volna ez így?

 
19 komment
Címkék: csaj

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr761347814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ditke05 2009.09.05. 09:37:54

hát ha nem nézel bele akkor lehet jó sokáig nem mondja meg az igazat.
és csak akkor dobott vna ha már a másik sráccal összejön.

picilany 2009.09.05. 12:09:51

Érdekes a sztorid. Az egyik ismerősöm is hasonló helyzetre volt kényszerülve, csak ott a sztori körítése más.
Ők 5 évig voltak együtt, és az utobbi időkben már együtt laktak. Aztán valamilyen úton módon, hozzájuk költözött az egyik barátjuk és a lány elkezdett vele kavarni. Az ismerősöm nem sejtett semmit az elején, aztán pedig már teljesen begolyózott, mert a lány 180fokos forudulatot vett. Aztán nem maradt más, hogy megnézze a lány leveleit, amiben mesztelen képeket küldött annak a srácnak,aki odaköltözött...
(Azt már nem is mondom, hogy a képeket az ismerősöm csinálta...)
Na a lényeg, hogy ez nem egy jó megoldás, de van egy olyan mondás, hogy: Mindig járj, egy lépéssel előrébb az ellenséged előtt. Én úgy gondolom, hogy ezen már változtatni úgy sem lehet. Véleményem szerint, ha ez kellett ahhoz, hogy ne csináljanak nagyobb bohócot az emberből, akkor ez volt a leghelyesebb cselekedet. Az, hogy mennyire erkölcstelen vagy mennyire nem a protokoll szabályoknak megfelelő... Félre lehet tenni minden gátlást. Hisz a lány sem különb:) Ahogy így olvastam, ő is félre tette a ,,szabályokat".
Egyébként sajnálom, hogy így jártál. Jobbat érdemelsz:) és meg is fogod kapni.

AlexanĐra 2009.09.05. 15:45:07

Szia!Sztem nagyon jóltetted h belenéztél..persze nem a legjobb dolog volt,de hát gondolom aban a helyzetben nem jutott más az eszedbe!!A csaj meg elég szánalmas ha más véleménye miatt jött csak össze veled..!!

azallamenvagyok 2009.09.05. 18:41:55

egy hímnemű egyed, aki nem engedi, hogy egy nő átbassza? egyedül fogsz megörgedni:))))

SassyGurl 2009.09.05. 19:04:21

bár nem szép dolog, (ejnye-bejnye :)), de jól tetted, nekem is volt már hasonló esetem, én az msn-t ellenőriztem le,mert egyszerűen nem hagyott nyugton egy gondolat és be is igazolódott, mindig higgyetek a megérzéseteknek és járjatok utána!

mosolyhercegno 2009.09.05. 19:48:32

Én is így csináltam volna a helyedben... ügyes voltál!!! :-)

Frédi1 2009.09.05. 22:41:27

@azallamenvagyok: Ez nem csak a nőkre vonatkozik hanem úgy alapból nem szeretem ha átbasznak.Te ha tudnád hogy hülyítve vagy nem tennél ellene?Hagynád?
A másik meg.Hagynom kell hogy hülyítve legyek ahoz hogy
ne legyek egyedül?Kutyának kell lennem és eltűrnöm ilyesmiket?Tudod mit?
Akkor inkább megöregszek egyedül...

csilek recseli 2009.09.05. 23:09:01

jelszót kitalálni, nem semmi dolog!! :) jól tetted, a másik meg, ha valaki ragaszkodik a párhuzamos kapcsolatokhoz, legalább ne hagyjon róla nyomot;) -mindamellett elítélem az ilyen stílusú embereket, mert maradandó kárt okozhatnak....:S:S

FourtyEight 2009.09.05. 23:26:23

@azallamenvagyok: egy nőnemű egyed, aki azt hiszi gátlástalanul játszhat egy férfi érzéseivel, vagy a hátsó udvarban titkon elföldelt tetemként, vagy magába roskadt 'szétlőtt lövészárok'-ként végzi:))))) jó vicc mi?!-_-

Angel of Death 2009.09.06. 00:38:17

hmmm...
Béna volt a csaj... x3
Én úgy jártam egyszerre 3 pasival h nem derült ki =P
Na de ezt félretéve, ügyes megoldás volt feltörni az e-mailt.
Inkább legyen ez a kis bűnöd mintsem h hagyd h egy csaj ennyire átlátszó módon hülyítsen.

Frédi1 2009.09.06. 14:43:13

@Angel of Death: Hát persze.15-16 évesen még talán
én se vettem volna észre.De azért a 20 éves fejemet ne
akarja már hülyíteni :)

BolyhosNyuzsitappancs 2009.09.07. 07:30:23

Kellemes kis story... Én is ezt tettem, csak az smseket olvastam el :) erkölcstelen vagy nem, ha már az emberben ( szándékosan nem csajt írtam, mert a férfiakra is vonatkozik) nincs annyi gerinc, hogy elmondja, hogy van más és téged már nem akarlak, és felrúgja a szabályokat, akkor azok már nem is léteznek...
Ráadásul van egy olyan mondás, hogy " szerelemben, háborúban minden megengedett..."Remélem nem sajnálod, hogy vége lett, mert a csaj (ember) szót sem érdemel... Ilyenkor szoktam mondani, hogy ..."köpök rá!"

Frédi1 2009.09.07. 20:36:49

@BolyhosNyuzsitappancs: Egyáltalán nem sajnálom.Rég is volt
már.De akkor is inkább csak dühített hogy ezt kapom cserébe
azért amit adtam.Én még csak nem is köptem rá.Nem ért annyit :)

vagány csaj 2009.09.08. 11:35:47

@Frédi1: Ez így van! Szánalmas volt a csaj, az biztos! Sajnos soha nem azt kapjuk amit megérdemelnénk... Mindig lesznek akik visszaélnek a bizalmunkkal és a szeretetünkkel. De mindig kell adnunk újabb esélyt, hogy tiszta szívből tudjunk újra szeretni, máskülönben soha nem leszünk boldogok! :)

Frédi1 2009.09.08. 21:04:25

@vagány csaj: Hát néha elbizonytalanodok abban hogy
találok olyan lányt aki megfelel az elvárásaimnak.
Bár nincs sok elvárásom,az a kevés is elég ritka sajnos.

KamaSupra 2009.09.10. 10:12:09

Én egyszerüen nem értem, miert nem lehet öszintenek lenni. Ez teljesen elkeseritö, hogy ilyenek az emberek.
Egyebkent en a telefonba, illetve a mailekbe valo belenezest sem tartom korrektnek. Azert van szaja az embernek, hogy beszeljen es mondja el ha valami gondja van a masikkal.

En 4 napja probalok egy szemelyes szakitast kicsikarni es keptelen ram idöt szakitani. Pedig en tenyleg csak öszinte es korrekt akarok lenni.

Frédi1 2009.09.10. 21:39:01

@KamaSupra: Hát énsem tartom korrektnek.De én megpróbáltam.
Személyesen odaálltam és elmondtam a gondomat.Ő nem tette.
Innentől kezdve már nem igazán érdekelt hogy korrekt-e vagy sem.Mivel tudtam hogy hogy vmi nincs rendben,

MoonGirl 2009.09.15. 02:30:07

Szerintem is jól tetted, én is így cselekedtem volna! Nekem is van egy kapcsolatom már 3 éve. Most jutottam el abba az állapotba, hogy nem tudom hova tovább kettőnkkel, mert valami(k) változott... de nekem eszembe sem jutna megcsalni őt!!

Frédi1 2009.09.15. 20:38:22

@MoonGirl: És ez szerintem így korrekt.A megcsalás nem
megoldás gondra csak még több gondot okoz.Ha egyenesen
megmondja az ember utánna idővel talán még maradhat
"baráti" a kapcsolat.De legalábbis köszönni fogtok egymásnak
az utcán.
süti beállítások módosítása