Autóval kergetett a barátja

2009. szeptember 21. 07:16 - csajokespasik

Ismét a jó öreg „se vele, se nélküle” történet következik izgalmas előízzel, gyümölcsös jegyekkel, kerek tannin tartalommal, nem tolakodó savakkal, szép lecsengéssel és fanyar utóízzel. Halhoz és vadhúshoz egyaránt ajánljuk, 14 fokra hűtve. Egy pasinak megtetszik egy lány, aki azonban foglalt, de ő nem hagyja annyiban. Tűkön ülve várjuk a K.O.mmenteket. :)

 

Olvasgattam a blogot és nekem is van egy sztorim. A történtet 5 évvel ezelőtt kezdődött, amikor megláttam egy lányt (nevezzük Áginak) az interneten. Szerencsére volt közös ismerősünk, úgyhogy gyorsan kiderítettem róla elég sok dolgot. A baj az volt, hogy volt barátja. Igazából én úgy döntöttem, hogy nem foglalkozok vele. Elkértem a telefonszámát az egyik barátnőjétől, és írtam is neki még aznap. Válaszolt, de leírta az sms-be, hogy van barátja és most nem akar megismerni senkit. Én még mindig erőltettem a dolgot. Aztán elkezdtünk sms-ezni, mikor az egyik válasz sms-t nem tőle kaptam, de még csak nem is az ő számáról. Hát a pasija írt. Volt meglepődés mondhatom. Egy ideig nem válaszoltam, aztán elmentünk egy buliba, bepiáltam és megint írtam Áginak. Hát ismét a barátja válaszolt, és akkor elkezdődtek a fenyegetőzések.

Aznap este semmi nem történt, ezért úgy döntöttem, hogy hagyom az egészet és keresek másik lányt. Eltelt pár hét, motorozom a városban – egyszer csak Áginak a barátja kocsival jön mögöttem. Természetesen a srácról is kérdezgettem a városba és megtudtam, hogy milyen kocsija van, hogy hívják stb. Tehát jött mögöttem, és mikor mellém ért, rám húzta a kormányt. Kicsit megijedtem, hogy nekitol a szalagkorlátnak vagy valami, de szerencsére semmi ilyesmi nem történt. Ekkor véglegesen úgy döntöttem, hogy leszállok a lányról, mert nem ér ez az egész annyit. Eltelt 4 év, úgy, hogy semmit nem tudtunk egymásról és akkor egyik este álltunk a városközpontba és jött a lány barátja. Mint kiderült, már nem járnak. Egyik közös ismerősünkön keresztül elkezdtünk beszélgetni, és eléggé jóba lettünk. A srác nem tudta, hogy én vagyok az, de én tudtam, hogy ő ki. Aztán egyik nap dumáltunk és elmondtam neki, hogy ki vagyok. Azt hittem, elküld a francba, de csak jót nevettünk rajta és azóta nagyon jó barátok vagyunk! Ágival meg eléggé érdekesen alakultak a dolgok. Egyik jó haverommal találkozgattam (lánnyal) és Ági mindig vele volt. Elég jól elvoltunk, jókat beszélgettünk, sokat nevettünk. Kb. fél évvel ezelőtt elmentem a helyi szórakozóhelyre, ott találkoztam Ágival. Táncoltunk, elcsattant egy pár csók is. Kéz a kézben mentünk haza, de nem engedte, hogy végig elkísérjem. Csókkal váltunk el. Másnap írtam neki, hogy mi újság, meg hogy találkozunk-e? Annyit írt, hogy szerinte nincs értelme találkozni. Kicsit rosszul esett ez, mert nagyon tetszett/tetszik a lány. A közös barátaink mindig is mondták, hogy mi miért nem járunk, mert nagyon összeillünk. A buli után hétfőn nem beszéltünk, de kedden találkoztunk. 4-es randi volt. A csaj haverom a pasijával volt, én meg Ágival. Ők enyelegtek, mi meg hát tisztes távolságból beszélgettünk. Egyszer Ági magához húzott és megcsókolt. Nem tudtam hova tenni a dolgot. Ezután egy ideig úgy nézett ki, hogy minden rendbe lesz velünk. Együtt jártunk mindenhova és eléggé jól éreztük magunkat. Áginak viszont ez így nem volt jó, de ezt nekem nem mondta. Sőt, senkinek sem mondta. Egyik este találkoztunk, még csak oda sem jött hozzám. 6-7 ember volt ott és senki sem értette, hogy mi történik. Láttam rajta, hogy valami nincs rendbe. Kérdeztem hogy mi a baj, de nem mondta el. Még aznap írt egy sms-t, hogy nem akarja folytatni. Pár hétig nem beszéltünk. Megint jött egy buli. Beittunk és összekavartunk. Ezután mindig csak hétvégén találkoztunk. Egy ideje már van barátnőm, de ha Ági ott van a buliba, nem bírom ki, hogy ne menjek oda hozzá. Viszont, ha odamegyek, jön a szokásos műsor. Nem bírjuk ki egymás nélkül. Se veled, se nélküled ez így. Valamit ki kell találjak, hogy eltereljem a figyelmem róla!:)

 
23 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr81382804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.09.21. 08:30:38

Vááá inkább nem mondok véleményt, mert lehet megbántanék 1-2 érzést... :-) Olvasd végig még egyszer a posztod és gondolkozz el, leírt formában hátha tiszábban átlátod a helyzetet...

TBal 2009.09.21. 09:16:59

Főbelövés mint figyelemelterelés?

Ági az az ember, akitől tökidiótán kezdesz el viselkedni. Tényleg kell ez neked?
A posztban amúgy senki se szimpatikus nekem. Talán a kiscsaj, de azért ő sincs toppon...

boss888 2009.09.21. 09:30:06

Itt valósul meg az a mondás, hogy csúnya ember nincs, csak kevés pia! Amikor ági józan, akkor nem akar tőled semmit, mivel nem tetszel neki. Amikor beiszik megszépűlsz szemeiben, és elkezd veled kavarni.:)

vagány csaj 2009.09.21. 09:54:29

@boss888: Hát lehet hogy neked van igazad. :)

Egyébként meg ez az Ági nem ér annyit, hogy a mostani kapcsolatodat kockáztasd miatta. Teljesen hülyére vett. És nem értem az elején mikor azt írod: "igazából úgy döntöttem hogy nem foglalkozok vele" utána meg: "még aznap írtam neki sms-t". Most akkor hogy is gondoltad???
Na mind1! Ez felejtős! Ami nem megy, azt nem kell erőltetni! De igazából szerintem csak akkor tudod végérvényesen lezárni magadban a dolgot, ha leültök és megbeszélitek, hogy miért nem. Mert így mindig azon gondolkodsz, hogy mit rontottál el, hol volt a hiba és miért? És még benned él a remény. Kérd meg, hogy mondja el őszintén, mert ez neked fontos. Hidd el, könnyebben túl fogsz lépni rajt és elfelejted! :)

zeezee89 2009.09.21. 12:02:26

@vagány csaj: A pasijára értettem a nem foglalkozok vele mondatot.Azóta beszéltünk és a helyzet változatlan...:S

vagány csaj 2009.09.21. 13:09:50

@zeezee89: Akkor már értem. Sorry!
Mit beszéltetek azóta? Talán elmondta hogy miért nem akart veled lenni?
Nem ártana ha az emberek őszinték lennének egymáshoz. Lehet hogy vonzódik hozzád, de valami miatt mégsem akar veled lenni. Ezer oka lehet, amit egy nő figyelembe vesz egy kapcslatnál. Valami zavarja. De ha szeretne ez nem lenne akadály, mert mindent meg lehet beszélni. Ha szeretne nem lenne előttetek akadály. Így viszont nyilvánvaló, hogy nem szeret, csak Te kergetsz hamis illúziókat. Verd ki a fejedből, és ne is gondolj rá. De persze ez nem olyan egyszerű, mert érdekes mós az embereknek mindig az kell, aki nem lehet övék. Ezt már kielemeztük... Sajnos ez egy nagy igazság. De hát ha nem így lenne túl egyszerű lenne az élet és túl unalmas!
Szép napot! :)

Missy88 2009.09.21. 14:53:33

@vagány csaj: Nagyon is igazad van. Az ilyen esetekben a tisztázás nagyban megkönnyíti a tovább lépést, lezárást. Sajnos azonban, néha azt a felet, akinek őszintének kéne lennie, nem igazán érdekli a másik szenvedése. Ilyenkor lehet szépen kérni, de sokszor ez sem működik. Ekkor jön a barátok ismerősök faggatása. Ha ők sem tudnak, vagy nem akarnak semmit mondani, akkor sajnos nincs mit tenni. El kell fogadni, azt ami van. Persze nem könnyű úgy elfogadni, ha nem érted. Nem rég ilyen helyzetbe kerültem. Sokáig magamat okoltam, gondolkoztam, hogy mit rontottam el. Aztán beugrott az a mondás, hogy a titok oldószere az alkohol. Fáradtságot nem kímélve leszerveztem egy talit, valakivel akiről tudtam, hogy mindent tud. Jól berúgtunk, de olyan igazán, majd infót cseréltünk!:D Mindent megtudtam, amit akartam és már tudom, hogy miért nem sikerült a másik félnek őszintén elmondani, hogy mi volt a baj, jobban mondva, kik hol és hányszor. Gondoltam kedvességből rendelek a nevében néhány tonna trágyát, házhoz szállítással, mert az menne a személyiségéhez, de nem tettem!:D:D:D

@zeezee89: Szerintem hagyd ezt a lányt. Keress egy olyat, aki részegen, józanon, kettesben, társaságban, mindig, mindenhol egyformán viselkedik, egyformán szeret. Jó tudom, könnyű a pálya széléről bekiabálni... De próbáld meg.:)

vagány csaj 2009.09.21. 15:11:11

@Missy88: "A titok oldószere az alkohol" Ügyes! Hogy ez nekem még nem jutott eszembe... :)
Nem jöttél vissza "Amikor a női büszkeség zátonyra fut" poszt alá. :( Pedig már nagyon sokmindent kielemeztünk! Ha időd engedi majd nézz "be"! :)

Kicknick 2009.09.21. 15:23:57

baz+
"Igazából én úgy döntöttem, hogy nem foglalkozok vele. Elkértem a telefonszámát az egyik barátnőjétől, és írtam is neki még aznap. ... Én még mindig erőltettem a dolgot."
most akkor he?

Kicknick 2009.09.21. 15:26:31

Az utolsó mondat lemaradt. Pótolom.

"Ágival jövőre megyünk középiskolába. Szeretnék egy helyre menni vele de Ő még vonakodik."

kpeti_ 2009.09.21. 15:45:55

@Missy88: Hasonló eset volt már nálam is, vagyis, a csajért odavoltam, bármit megtettem volna, (és meg is tettem), ő meg "amíg nincs jobb" kategóriaként kezelt, pedig nagyon jól éreztük magunkat mindig. Ha kettesben voltunk, vagy valahol jó távol az életterünktől, a világ végén, akkor minden rendben volt, olyanok voltunk, mint egy igazán összeillő pár, de a család, barátok előtt, és olyan helyen, ahol bármikor jöhet ismerős, ott 3 lépés távolság... Aztán kiderült, hogy nála ez rendszeres, nameg a hosszabb-rövidebb, érzelmek nélküli szexkapcsolatok... Az a fura, hogy ő egyáltalán nem csúnya lány, akár hagyhatná is az ilyeneket a fenébe, mert tuti, hogy találna magának valaki egészen normálisat, de nem...

Persze, gondolom, hogy a pasik nagy részének álma egy ilyen kapcsolat, ahol semmi kötöttség, csak az élvezet, de nálam nem ez a helyzet... :)
Ráadásul, ha találkozunk, és nincs senkije éppen, akkor megint elkezdi a régi témát, de tudom, hogy ugyanoda érkeznénk vissza, ahonnan elindultunk, így inkább elkerülöm, vagy társaságban találkozom vele...

Az ilyen nőtől/pasitól egyaránt meg kell szabadulni, mégpedig végleg, mert amúgy soha nem lehet túllépni rajta.

Puncskocka 2009.09.21. 15:53:23

csak szabadulni tőle! Ha még annyi gerince sincs, hogy megmondja, miért nem, csak bulis smárolásokra kellesz neki, akkor ez ennyi!
Hp.

vagány csaj 2009.09.21. 16:06:31

@kiscsákó: Súgok: olvasd el a kommenteket mielőtt írsz! Benne van a válasz!

vagány csaj 2009.09.21. 16:08:56

@kpeti_: Igen Peti! De ha szerelmes vagy az nem olyan könnyű... Ugyanebben a cipőben járok... :(

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.09.21. 16:40:47

Nekem az a rész tetszik, amikor összehaverkodik a riválissal, aki korábban autós üldözésben részesítette intenzíven. Ez azért klassz...(?)

810725 (törölt) 2009.09.21. 21:15:13

Máskor ne nyomulj más nőjére, mert nem biztos, h megúszod szallagkorlát nélkül... :)
@TBal: -nak igaza van abban, h a kiscsaj miatt egyre idiótábban kezdtél el viselkedni. @boss888: -nak meg a piás részbe. A lány sztem nem akar Tőled semmit. Ha akart volna már rég lett volna vmi köztetek. Sztem felejtsd el és lépj tovább. Sok lány van még a világon, akik lehet nem így állnak hozzád.

csilek recseli 2009.09.21. 22:44:07

a középiskolás komment ütött::D:D:D asszem a többiek nem értékelték a humorod! :D

Missy88 2009.09.22. 00:36:04

@kpeti_: Nagyon sajnálom, hogy ezt át kellett élned. Nem tudom, egy érző emberi lény, hogyan képes ily módon megalázni egy másikat. Csak akkor szeret ha nincs ott más? Ez kicsit olyan, mint ha szégyellt volna téged. Az első ilyen alkalom után lépni kell. Lehetőleg le. Persze ha szerelmes az ember...Olyankor sem árt néha használni az agyunkat. Ha tudjuk, hogy nekünk nem jó az, amit csinálnak velünk, akkor hagyni kell.
Attól, hogy valaki könnyedén találhatna magának partnert, nem biztos, hogy szeretne is. Ha valaki a szex kapcsolatok híve, megszokja azt, hogy nincs kötöttség és amint egy kicsit is úgy érzi, hogy ezen szabadsága korlátolt, fejvesztve menekül. Az ilyet hagyni kell és sajnálni, mivel nagyon nehezen tud majd normális kapcsolatot kialakítani a későbbiek során.
Remélem találsz valakit magad mellé!:)

Missy88 2009.09.22. 00:43:37

@vagány csaj: Muszáj rafináltnak lenni. Sajnos semmi hatással nem volt a kérlelés, sem a faggatózás. Kisit tettetem a hülyét, vettem sok erős alkoholt és minden titokra fény derült!:) Be szoktam nézni:)Jól esik, hogy hívsz!:)

zeezee89 2009.09.22. 01:33:57

Mindenkinek válaszolva: az elmult hetekben kiderült hogy a lány minden helyzetben ugyanugy viselkedik velem, de az eggyütlét még mindig nem megy. Nem, nem szeretem a lányt, csak egy el nem mondhato vonzalom van kettőnk közt. Lehet hogy furcsán hangzik de abban az időben szerettem a kihivásokat(most is csak van egy határ:D) és azért vállaltam be a foglalt lányt. Tehát mindketten tudjuk hogy ez a vonzalom volt, van, lesz. Az akkori pasija meg nagyon jo barátom lett, sőt az elmult időkben olyan kapcsolatba vagyunk mintha testvérek lennénk. MÁSIK LÁNYT FOGOK KERESNI!:)

alib 2009.09.22. 10:55:20

Nem tudtam végigolvasni: Hány éves a posztoló? 15?

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.09.22. 14:42:31

Azért van a szajhának csak egy szája, hogy egyvalamit vegyen belé.
süti beállítások módosítása