Kötéllel fűztem be Liv Tyler klónját

2009. október 02. 07:03 - Panni CsP

A lány tökéletes elegye volt Liv Tylernek és Lucy Liunak. Épp csak azért nem volt tökéletes, mert nem tudott csomót kötni. A következő történetünk arra világít rá, miért nem lehet barátság egy férfi és egy nő között még akkor sem, ha egyikük cserkész. Közben tanulhatunk arról is, hogyan lehet csomókat befűzni, vagy épp egy nőt kötéllel.

 

Kisiskolás koromban cserkész voltam. Akkor azt hittem, hogy ez hatalmas hatással lesz majd a későbbi életemre, igazi harmóniában élek majd az erdőben a medvékkel és a nyulakkal. Nem így történt. Két dolog maradt meg bennem a cserkészlétről. Az egyik egy igazi nomád tábor a Mecsekben, ami önmaga megérne egy regényt, a másik pedig az, hogy mennyit gyakoroltuk a csomókat. A kettős hurkok és az ívelt kettősök világából pedig csak arra a csomóra emlékszem (ironikus módon), amit lehetetlen kibontani, kivéve egy jól irányzott nyisszantást egy élesebb szúró-vágóeszközzel. Ez onnan jutott az eszembe, hogy ha két "megfelelő" ember kerül össze, az érzelmi szálakra is kerülhet ilyen csomó, amit egyénileg lehet még bonyolítani, de kibogozni már soha.

Meglepő módon találkoztam egy olyan lánnyal, aki értett az ilyen csomók kötéséhez. Kisgólyám volt az egyetemi gólyatáborban. Olyannyira sikerült össze-visszatekernünk a szálakat, hogy az egészen meghitt kapcsolattól eljutottunk odáig, hogy egyikünk sem beszél a másikkal. Nem úgy indult, hogy haragszunk egymásra, később valahogy azonban mindketten találtunk egy-egy indokot rá, hogy durcizhassunk, a durciból harag lett, és ha még húztuk volna egy ideig, akkor lehet, hogy gyűlölet is. De kezdjük a legelején. A legtöbb egyetemista szemében az origó, egy új én kibontakozása, egy új élet kezdete: a gólyatábor. Legalábbis a mi egyetemünkön, a mi karunkon így van, és így is lesz sokáig, ha isten is úgy akarja. Nem is vesztegetek sok időt a találkozás körülményeinek leírására. Azt azonban meg kell jegyezni, hogy a lány, ami a külsőségeket illeti, tökéletes elegye volt Lucy Liu-nak és Liv Tylernek, mindkettejük előnyös tulajdonságai megtartva. Azóta sem találkoztam ennyire nőies nővel. Tökéletes kerek formák, és annyira ott kerekedtek, ahol kell, hogy talán minden ember ősanyjaként, vagy a férfiak kollektív tudatalattijának álomnőjeként is el lehetne képzelni. Egy kicsit mélyebbre ásva az említett ősanya személyiségében, egy naiv, nyalókát szopogató, copfos kislányt találtam, aki annyira szeretett volna már felnőtt lenni, hogy egy idő után elhitte magáról, hogy az, és ennek megfelelően próbált meg viselkedni. Akkor még nem tűnt úgy, hogy ő is abba a csoportba tartozik, akik már-már kórosan próbálják bizonyítani a világnak, hogy mekkora egyéniségek, és szinte betegesen vágynak arra, hogy felismerjék, elismerjék őket. Akkor még csak egy elemi ösztönökre ható lány volt (legalábbis az én szememben), aki legalább azzal megpróbál kortársai fölé emelkedni, hogy megpróbál felelős döntéseket hozni.

Egyet sikerült is neki. Később.

Az első intő jel: 16 éves pasija volt, mikor ő már a 20.-at taposta. És váltig állította, hogy egy olyan (és ide rengeteg, valószínűleg idősebb nőktől eltanult kifejezést használt, amikkel egy férfit csak dicsőíteni lehet) pasira talált benne, aki minden vágyát kielégíti. Gondoltam, ha türelmesen várok, előbb-utóbb úgyis szakítanak. Igazam is lett. Jóval később, mint szerettem volna.

Második intő jel: nagyon hitt a fiú-lány barátságban, és engem tartott az egyik legjobb barátjának. Én nem így voltam vele, de gondoltam, ha türelmesen várok, ez a probléma magától megoldódik, és rájön, hogy nincs barátság. Ebben is igazam lett. Jóval később, mint szerettem volna.

Ezek után következett egy nagy, összegyetemi gólyabál. Elég whisky-kólát döntöttem magamba (és tette ezt kedves partnerem is azon az estén) ahhoz, hogy a tettek mezejére lépjek. Neki ugyan megvolt még a tini fiúcskája, nekem pedig szintén nem volt makulátlan az érzelmi életem (éljen a mindennemű eufemizmus), de ez cseppet sem zavart minket aznap este, annyira nem, hogy már egészen korán ölelgettük a másikat, és ujjheggyel simogattuk egymás arcát. Minden annyira simán ment, hogy az már szívszorító, mígnem kimentem az udvarra egy cigarettára szívem hölgyének legjobb barátnőjével, aki értésemre adta, hogy ő, mint legjobb barátnő aztán már biztosan tudja, hogy velem tuti nem lesz semmi, csak barátként tekintenek rám itt ma este is. Ó... Egy igen fontos részletet kifelejtettem. A bál előtt "barátommal" találkoztunk a lakásán, és onnan indultunk közösen. Mondják, hogy az Alzheimer-kór már egészen fiatalon elkezdődhet, és lehet is benne valami, ugyanis valami fatális véletlen folytán a lakásában felejtettem a saját lakáskulcsomat, amit persze (ó én buta!), csak a bálban vettem észre: ennek eredményeképp mindenképpen együtt kellett hazamennünk bálozás után. Szóval a legjobb barátnő által finoman a fülembe csepegtetett információkkal felvértezve megpróbáltam a lehető legrövidebb idő alatt a legtöbbet inni, majd megkeresni a legrészegebb lányt a bálban, és felszedni (érzelmi konfliktuskezelő taktikám: előbb pia, aztán nő...). A küldetés 100%-os sikerrel végrehajtatott. Bónuszpont járt azért, mert egy olyan ismerőst, egy korábbi kolleginát sikerült felszednem, akit csak az az ismerősöm nem akart megd*gni, aki nem ismerte. Node minden jónak vége szakad egyszer. Amint két iszonyú romantikus (irónia: nem egy női név...) fenékmarkolászás, és "ki tudja mélyebben a másik szájába dugni a nyelvét" elnevezésű játék között felpillantottam, ott állt a két kis cukorfalat lányka (szívem "csakbarátság" hölgye, és a már említett legjobb barátnő). Vagy a keresztbe tett kéz, vagy a tűéles, szúró pillantás volt, amiből rájöttem, hogy nem helyeslik a helyzetet és haza kéne már menni. Hát legyen. Valahogy leráztam részegségem alkalmi gyümölcsét (azt hiszem egyszerűen valaki más ölébe helyeztem át). Egész úton hazafelé semmit sem szóltam. Mikor hazaértünk "barátom" leültetett, és úgy mellékesen megkérdezte, hogy konkrétan miért hagytam nála a kulcsom? Én nem feleltem, pedig nagyon szerettem volna elmondani neki mindent. De túl részeg és frusztrált voltam ahhoz, hogy belekezdjek. Hazamentem.

Azt hittem, itt ér véget a dolog, de a java még csak most kezdődött.

Két hétig nem beszéltünk, én kerültem őt, ő nem keresett engem. Aztán ő lépett elsőnek: "nem kéne beszélnünk?" De. Kéne. Egy üveg bor iszogatása közben elmondtam neki mindent. Ő akkor is titokzatos maradt, bár számomra egyértelműen lejött, hogy nem vagyok közömbös a számára, immáron nem csak barátként. Azt az egy dolgot becsülöm benne, hogy ezen az éjszakán, miután hazakísértem, és még elromantikáztunk a játszótéren, csakis rajta múlt, hogy ne csak egy kellemes iszogatós este legyen. És nem is lett. Pedig elmondta, hogy miért volt ez az egész. A 16 éves kis pöcs megcsalta, azzal az indokkal, hogy "ki kellett próbálnia". Mikor "barátom" ezek után kijelentette, hogy még mindig tiszteli és szereti, és hogy szerinte ő (mármint a "pasija") erősebb személyiség, mint én, nos, én ott végeztem vele. Egy évig nem beszéltünk. Aki azt hiszi, hogy most már tényleg vége a sztorinak, annak gyorsított verzióban a befejezés. Tehát egy évig nem beszéltünk, majd egy idő után ismét találkoztunk, ismét ugyanott, ahol legutóbb, megint boroztunk, de most nem vallottam neki semmit. Viszont nagyon kellemes estét töltöttünk el egymás társaságában. Egyetlen párbeszédet emelnék csak ki az estéből:

ÉN: Képzeld, memoárt írok. Régi lányokról, olyanokról, akikhez a múltban közöm volt, akik tetszettek, akikkel jártam, és akiknek elég érdekes a sztorija, hogy leírjam.

Ő: És hol tartasz?

ÉN: Nálad.

Ő: És én múlt időnek számítok...? (kacér pillantás, bár lehet, csak az esti fény meg a lóf*sz)

Hívjatok naivnak vagy hülyének, de ezek után egy picit úgy éreztem, hogy van keresnivalóm, mivel közben már szakított az előző pasijával, sőt, volt még egy azóta, aminek szintén vége lett. Szóval mindezek után újra felvettem vele a kapcsolatot, SMS-eztünk, és leszerveztünk egy randit (filmnézés késő este, én főzők, ez barátok közt is randinak számít, ha élhetek ebben az esetben ilyen képzavarral). Ő is belement a dologba. Sőt. Éreztem rajta, hogy izgatja is a dolog. Aztán hirtelen, minden további nélkül lemondta, majd a pótlást is. Majd annak a pótlását is. Amikor pedig kérdezgettem, hogy mi van, rám förmedt, hogy mit akarok én ilyen hirtelen részt venni az ő életében? Ő erre nincs felkészülve. Majd két nap múlva találkoztunk, ő is azt a játékot játszotta egy sráccal, mint én a bálon azzal a bizonyos lánnyal. Jöttömre úgy ugrottak szét, mintha két vadidegen gabalyodott véletlenül egymásba. Ők azóta is együtt vannak, én azóta sem beszélek vele. Nem szeretnék ítélkezni, részrehajlásból kifolyólag. A zsűrire bíznám a döntést. Kit juttat tovább?

 

 
51 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr131412043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igazság Atyja 2009.10.02. 08:41:20

"Kit juttat tovább?" Szerintem senki, inkább juss tovább az egész helyzeten. Mentségedre legyen mondva, hogy a stílusod nagyságrendekkel emészthetőbb az itt megszokottnál. Ha Istent is sikerült volna nagybetűvel leírni, egy mezei pirospontot is kiosztanánk legott. :)

A probléma azonban sajnos nagyon is kézenfekvő: ez a lány csak értékelt, mint embert, de nem tetszettél neki. A barátnője sem rosszindulatból adta ezt a tudtodra. A 16 éves fiúja menőhejjeskispasi lehetett, neki meg az ilyenek jöttek be. Azt se felejtsd el, hogy egy lelkileg éretlen nő sokszor azt tekinti "erős személyiségnek", aki folyamatosan érezteti vele, hogy bármikor pótolható vagy nélkülözhető (+megcsalható). Ez a kissrác valószínűleg nem eljátszotta ezt, hanem egyszerűen ilyen volt.

boss888 2009.10.02. 09:08:33

Egyet értek az Atyával! Mint barát vagy hancurtárs kellettél a lánynak, de nem akart semmi komolyat tőled... Mondjuk a végén nem értettem, hogy akkor mért kérdezi "És én múlt időnek számítok...?" Valószínű csak húzta a fejed! Kiérti ezt a női logikát!?Lépj tovább és ennyi.

Ui.:Megadjam Lucy Liu vagy Liv Tyler számát? :))

Igazság Atyja 2009.10.02. 09:10:35

@boss888: Sajnos még hancúrtársnak sem, ez volt itt az igazi sérelem. Semmi szeksz. :) Ellenben ha Patricia Ford telefonszámát is tudod, nekem is üzenj. :)

boss888 2009.10.02. 09:24:55

@Igazság Atyja: "elromantikáztunk a játszótéren, csakis rajta múlt, hogy ne csak egy kellemes iszogatós este legyen. És nem is lett." <---- ott csak dugtak 1-et, vagy nem?

vagány csaj 2009.10.02. 10:33:47

Hát legközelebb úgy írj légyszi, hogy ne kelljen kétszer elolvasnom... Másodszorra már érthetőbb és élvezhetőbb volt a sztory, bár még így is nagyon összevissza.
Hát így jártál, szivatott a csaj, biztos jól esett neki, hogy barátként ott vagy, de mint pasi nem kellettél. Ezért nem lett a játszótéri kis összeruccanásotokból sem sex.

2009.10.02. 10:35:29

Ijjjj! Asszem 2. olvasásra összeállt a kép (az elsőbe bezavart a Rákóczi Feri karaoke taxizása). :)
Szóval... Biztos nem vagy egy csúnya srác (mármint a lány szemszögéből), és valamicske kémia lehet be is indult volna, de akkor is ha jobban belegondolt a történetbe csak barátként tudott rád tekinteni.
Én ezt az egészet átvetítettem egy ismerősöm (én se hiszek a barátságba, tehát nem a barátom) esetére. Mi is nagyon jól megvagyunk, mindenről tudunk beszélni, nagy ölelések (főleg ittas állapotba), és meg kell mondanom külsőleg se lenne közömbös számomra (az nyilt tény, h én bejövök neki, és simán összejönne velem - bár van bnője). VISZONT, én tudom nagyon jól, h ez nem működne. EGyszer már beleugrottam ilyenbe, és tanultam belőle, nem éri meg... utána lehettek barátok, de olyanok már nem lesztek (sőt a későbbi csajok és pasik szemszögéből ti nem barátok vagytok, hanem exek).

Szóval összegezve... lehet megvolt a bizonyos kémia, de tudja, h mint pár nem működtetek volna.

Fuuu mit fogok én most kapni ezekért a sorokért, már előre "félek", tuti jön 1-2 boncolgassuk most Zsu mondatait komment. :) Hajrá! :) Állok elébe. :)

vagány csaj 2009.10.02. 10:40:06

@Zsu0805: Tapasztalatból egyetértek Veled Zsu! :)
Nem éri meg kockáztatni egy barátságot pár hónap "járásért"!

2009.10.02. 10:42:24

@vagány csaj:
Igen, csak a pasik szemszögéből ez másképp jön le. Fuuu hányszor döntöttem hamis illuziókat romba... :)

Igazság Atyja 2009.10.02. 10:55:21

@boss888: Számomra ebből nem derül ki egyértelműen, hogy dugtak is a játszótéren. Bár lehet, hogy mégis, és csapnivaló volt a dolog - azért pattintotta le a csaj végleg pár nappal később. Ilyen az igazi irodalom! Csak megvillant, sejtet - aztán te kombinálsz, kiegészítesz, variálsz, szabadjára engeded a fantáziád.

Erásss 2009.10.02. 10:57:51

Én hiszek a fiú-lány barátságban!!A saját példámból tudok kiindulni:Nekem van fiú barátom,már több,mint 15 éve.Mindent meg tudunk dumálni,mondhatom azt is,hogy legjobb fiú barát,de soha nem volt köztünk semmi,és nem is lesz.Eszembe se jutott még,és kémia sincs...Lehet,hogy azért mert gyerekkorunk óta barátok vagyunk,és ez a természetes nekünk!
Viszont a többi fiú haveromról ez nem mondható el...:D

Na mindegy!A sztorival kapcsolatban:
Én is 2szer olvastam el,mire felfogtam a történetet.Pontosabban mikor-ki-kivel-hol kavar.Viszont az már ciki,szerintem,ha egy 20 éves lánynak 16 éves pasija van.Az még annyira gyerek lehet...A csajt sem értem igazából,mert nem mondta meg neked igazából mi a véleménye,vagy mit gondol rólad.Ez nem volt tőle korrekt!Ha akkora barátok lettetek volna,akkor meg tudtátok volna beszélni!!!

Kaccwalc (törölt) 2009.10.02. 11:12:48

Egyetem, gólyatábor... ZSÍÍÍR. Nagy király lehetsz ha Lucy Liu és Liv Tyler kombinációja szóba állt veled. A bálon felszedett picsát meghúzhattad volna. Aki 16 éves kis taknyossal jár 20 éves létére, és meg is csinálja vele hogy megcsalja majd simán visszatáncol, ott a srác tudott vmit, vagy a csaj volt tényleg ennyire hülye. Amúgy a csajoknak azért kellett kétszer elolvasni mert egy férfi írta. :DDD
Tömör, velős, olvasható, máris jobb volt mint amik mostanában mennek :D

@Zsu0805: Ezt eddig is tudtuk Zsu hogy mindenkit megkaphatsz.

Missy88 2009.10.02. 11:19:08

@vagány csaj: Hűű Te leányzó nem szoktál ilyen negatív lenni... Csak nincs valami baj?:(

Szerintem ez a történet átlagos, azonban a fiatalember stílusa lenyűgöző. Semmi nyelvtani vagy fogalmazási hiba?! Hihetetlen...:D

Kaccwalc (törölt) 2009.10.02. 11:28:20

@Zsu0805:
Nem minthogyha hitelt érdemlően alá tudnám támasztani hogy máskor igen :DD

2009.10.02. 11:35:24

@Kaccwalc:
Nah ez nem a mi falunk. Ha akarsz vmit mondani tod hol találsz. :)

@Erásss: A fiatal srácokról ismim annyit mondott, h azok még lelkesek. Bár neki az a lényeg, h 2-essel kezdődjön az életkor. :) Én jártam már fiatalabbal, de azért a 4 év... ijjjj... :)

bllo 2009.10.02. 12:07:06

Hát, mostanáig csak olvasóként voltam jelen, de ez a történet megkövetelte, hogy kommentáljam :)

Egyrészt maximális kalapemelés a posztoló személye előtt, valós történet, igazán élvezhető stílusban! Majdhogynem arra ihlet, hogy magam is billentyűzetet ragadjak, és készítsek memoárt valamely korábbi nagy szájraesésemből!

Egyébként a történet szomorú a posztoló szemszögéből, de sajnos az ígyjárás tipikus esete, a hölgy talán maga sem tudta mit akar . . .

Nagykócsag 2009.10.02. 12:45:55

Szerintem kevesebbet kellene innod.
De ettől függetlenül úgy tűnik a csaj csak húzott.

PR32 (törölt) 2009.10.02. 12:49:40

index főoldalról jöttem, most először vagyok itt. de ez baromi hosszú, valaki megtenné, h összefoglalja? Köszönet érte :)

boss888 2009.10.02. 12:50:29

@Kaccwalc: Én is elsőre értelmeztem a storyt... Nem tudom a mag női részlegének, miért kellett kétszer elolvasnia..:P:D

Végre egy jó story!

szabiaki (törölt) 2009.10.02. 12:50:58

a cserkész az olyan mint az úttörő csak komolyan is veszi magát?

boss888 2009.10.02. 12:55:28

@PR32: Egy srác szerelmes lett egy lányba, akivel barátok voltak. A srác többet akart, a csaj nem.. Kavartak egymással a játszótéren, de utána annyiba maradt. Aztán 1év múlva megint próbálkozott a srác a lánynál, de pofára esett.

vagány csaj 2009.10.02. 13:03:40

@Missy88: Nincs baj Missy drága! Nem is voltam olyan negatív. Szerintem. :)

@boss888: Jaj, nézzétek már pasi a pasi mellett de kiáll a nőkkel szemben! Na várjatok csak... :P :)

hebab 2009.10.02. 13:04:53

szabiaki 2009.10.02. 12:50:58

nem. olyan, mint az úttörő, csak árvalányhaja van.

szabiaki (törölt) 2009.10.02. 13:07:25

@hebab: az úttörő eskünél mindenki az előmondó nevét mondta, senki sem akart úttörő lenni, viszont ezt a cserkész dolgot önként és dalolva vállalják.

szabiaki (törölt) 2009.10.02. 13:09:18

egyébként nem szokásom olvasni ezt a blogot, de ez a picsogó okoskodás ami itt megy az bámulatos, volt egy nagyon rossz film abban volt egy dilis csaj az csinálta folyoton ezt, hogy azért nem hív, mert rossza a telefonja, meg úgy köszönt el, hogy majd találkozunk vagy majd látlak és akkor az egyik azt jelenti, a másik meg amazt.

blarke 2009.10.02. 13:17:04

"Nem éri meg kockáztatni egy barátságot pár hónap "járásért"!"
De.

2009.10.02. 13:19:59

@boss888:
Sok volt az info jólvan???? :) Elsőre nem tudtam megjegyezni a sok csajt akinek részegen ledugdosta a nyelvét a torkán. :) Jah a másik meg, h "jah elfelejtettem említeni az elején" mért nem mozgatta előre azt a rohadás kurzort és írta be oda ahova tartozik. :)

vagány csaj 2009.10.02. 13:47:32

@blarke: Ki ahogy érzi. Megosztod velünk a tapasztalatodat? Már ha nem vagyok tapintatlan... :)

Villy 2009.10.02. 14:32:00

És milyen az a memoár? Van benne?
Alison Ashmore,
Penny Hardwick,
Jackie Alden,
Charlie Nicholson, és
Sarah Kendrew

Amúgy a sztoridról a High Fidelity jut eszembe :)

subtotal 2009.10.02. 15:26:40

@Villy: Az tényleg egy jó film.
Ilyen története majd mindenkinek van szerintem. A fogalmazás igényes.
Ha a csaj jelentkezik megint vagy összefutottok:
opció1. esetleg adj neki +1 esélyt de tudatosítsd benne hogy ez az utolsó lehetőségetek. Ha nem jön össze felejtsd el
opció2. játszd azt amit ő, hogy csak barát és semmi más, hagy nyomuljon ő, kiderül akar-e valamit vagy sem

Feketecsuklya 2009.10.02. 15:28:03

Milyen kar?
Bölcsészkar?
Így túl bonyolítani valamit...
Nincs barátság fiú és lány között.
Ha a palinál megüti a mércét, akkor megdugná adandó alkalommal a "barátot".
Az ilyen variálós hülye picsákat meg jól seggbe kell rúgni.

Violin @ flower 2009.10.02. 15:39:03

vagány csaj! A sztory első olvasásra is tökéletesen megérthető volt, sőt már fél olvasásból is ki lehetett taláni, hogy semmi lesz a vége...

Hát igen, én is egyszer pont ugyanígy jártam egy pasival (én egy 32 éves nő vagyok), aki játszadozott velem, és említette, hogy csak barát akar lenni nálam. Hát gondoltam,ok, lesz ami lesz. Ráhagytam. Kb.3 hónapi barátság, beszélgetés után a srác (26 éves) mintha bekattant volna...rám mászott :), amit azóta (1,5 éve) nem bánunk, szinte nincs megállás :) Tanulság: így is meg lehet oldani dolgokat, vagy lesz vagy nem lesz...mindig hagyni kell, hogy az élet megoldja saját magát...rengeteg lehetőségek, újdonságok vannak az életben...csak ügyesen kell kihasználni, nyitott szemmel!!! :)

szmercs 2009.10.02. 18:26:25

Ez egy kicsit zavaros volt nekem.Lehet az én felfogásommal van valami örekszek.Inkább hasonlított egy tini se vele se nélküle dologhoz mint kapcsolathoz.Zavaros mint az időjárás.Meg elég érdekes volt a történet.Talán mire vége lesz az egyetemnek akkorra a csaj is felnő.

csilek recseli 2009.10.02. 19:17:52

Én is cserkész vagyok, és nagyon nem olyan, mint az úttörőség... Ha ennyi maradt meg neki az egészből, a helyében nem nagyon hirdetném, h. elmentem 1-2 foglalkozásra, mert azalatt csak egy nagyon kis részletét lehet megismerni...

Bölcsészkarra tippelek, vagy corvinus, de a megfogalmazás nagyon bonyolult, és összevissza csapong... tématartása sem kifejezetten megfelelő.(nő létemre elsőre megértettem;):D) Kezdhette volna a történetet onnan, h. 20 évvel ezelőtt, egy szép napos nyári/esős őszi/hideg téli/illatos tavaszi napon megszületett, és akkor pontosabban érthetnénk a dolgokat, amik egész életére kihatottak. :)

Fiú lány barátság: szerintem sem működik anélkül, hogy ne lett volna olyan időszak, amikor egyik fél beleszeretett volna a másikba, ha egyszerre, az nem jó. Ha ezen túl tudnak lendülni, még akár működhet is, szakításkor a "legyünk barátok" duma viszont egészségtelen. Nekem az a tapasztalatom, hogy azzal kerülök közelebbi kapcsolatba, aki szimpátiát érez irányomba.

A járásból meg azért sem lehet barátság, mert egy kapcsolatban annyi sérülést lehet összeszedni, amik utána megmérgeznék a barátságot. A két kapcsolati forma annyira eltérő, hogy nem lehet átalakítani... Jobb esetben az ember párja a legjobb barátja is, akivel mindent meg tud beszélni, és a kapcsolat elején ajánlott előbb megismerni a másikat, azt meg "barátként" lehet.

4 évvel fiatalabb srác ilyenkor... no comment. Pedofil a csaj;)

o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2009.10.02. 20:53:38

Szóval én egy olyan lány vagyok akinek az arcán nem látszik hogy 24 éves ezért simán 20-nak kamuzom magam. Mivel sokat buktam, ezért - és mert imádom a PÉNISZT - a fiatalabb fiúkkal kavarok.

Párhuzamosan kavarok néhány pasival, amikoris valami balfasz gyerek stírölni kezdi az idomaimat. Gondoltam őt is behálózom, de valahogy nyomulósnak tűnt, gondoltam pöcökre nem ugrok rá feleslegesen, kértem a barinőket térképezzék fel, van-e normális léc a lábai közt.

Hát persze nem volt, úgyhogy azt gondoltam inkább vele mégsem dugok.

Következett valami buli, a franc se emlékszik mi volt, de néhány faszival ott is kavartam, ott volt ezt a szerencsétlen balfasz is és már a buli elején kiütötte magát, aztán végig nyögött, meg a babzsákot pakolta, amikor meglátott akkormeg hirtelen belerakta a babzsákfotelt a tanár ölébe. Nem igazán értettem, meg a kulcsos sztoriját sem, fasz se kérdezte igazából...

Na utána összefutottunk valami parkban, ahogz meglátott eldobta a szipuzacskót a higítóval és odajött pofázni, elvette a telefonom és felhívta magát, majd hívogatott. Írtam neki, hogy lepattanhatna a francba, nem sok sikerrell...

csillag× 2009.10.02. 21:07:32

@bazmegbazmeg: Köszönjük Emese.. :D Ezentúl mindig igényt tartunk Rád!! :)

Glg 2009.10.02. 21:18:51

@bazmegbazmeg: A másik nézőpontja megint ütősre sikerült:D:D

Sztem a srác egyszerűen balfasz volt, "Gondoltam, ha türelmesen várok," ilyen nincs ember, aki puhapöcs úgy iskezelik-ha kellett vedd el és kész. Megkívántam amit megláttam és az enyém is lesz-ez a motto nem az h majd lesz valami ha törelmesen várok mint egy bölcs a gondolkodó kövén. Jegyezd meg-a barát kategóriából nincs kilépés ha egyszer belépsz. Álságos beszélgetések emikben úgy teszel mintha érdekelne a sok hülyeség amit összehord-ááh. Barátként csak akkor tekintünk lányra ha nem fűz hozzá érzelem-ennyi.

vagány csaj 2009.10.02. 22:04:56

@bazmegbazmeg: Nálam Te vagy a befutó!!!!!!!!!!!! :)
Ezt ne hagyd abba! Sírok a röhögéstől... XD XD XD

Devil2 2009.10.02. 22:26:47

Az írás egyáltalán nem rossz, úgyhogy abból én továbbjuttatlak. Mennek itt nagy dumák hogy "vedd el ami kell neked". Hát jah, dumának jók, de azzal is tisztában kell lenni, hogy olykor megesik az ha valaki meg nem akarja hogy megkapd. A húspiacon persze megkaphatod ami neked kell, marhafelsálat vagy sertéskarajt, de azért az emberek kissé más műfajt képviselnek.

ravezed 2009.10.02. 23:36:45

bazmegbazmeg, hatalmas :D Előző postnál is.

Lobelt 2009.10.03. 00:27:35

:D:D:D Hogy itt mik mennek... Elmegyek három napra és elszabadul a pokol.

@Devil2: veled értek egyet: van, amikor nem az a jó taktika, h "rámozdulok, és megvan, ha nem, akkor beakphatja a hülye kurva"
Bár lehet hogy én nem értek hozzá. Javítsatok ki lányok...

@Glg: valahol Veled is egyetértek. Ha az elején nem teszed valahogy finoman (vagy akár kevésbé finoman) egyértelművé, hogy nem barátságot akarsz... akkor utána már b*szhatod... Azaz pont hogy nem... :)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.10.03. 07:50:12

"Második intő jel: nagyon hitt a fiú-lány barátságban, és engem tartott az egyik legjobb barátjának." Én azt mondom, létezik - amennyiben a pasas meleg, vagy a lány nem szereti a fiúkat. Szóval ez egy legenda. Tudom, mert én is többször próbáltam barátként viselkedni, aztán hol azon kaptam magam, hogy többet akarok, hol pedig ő kapta magát rajta ugyanezen...

blarke 2009.10.03. 12:22:12

@vagány csaj: megírtam. mivel nem valami érdekes, inkább privátban. zárójeles megjegyzés, hogy vannak emberek (mint én), akik szívnak rendesen a friendzone-val, és nem volt sikerélményük, hogy széles mosollyal tudjanak visszagondolni rá. (vagy csak nem elég pozitívak?)

Tws 2009.10.03. 15:10:09

@blarke: Egyetértek, megéri. Sőt, ha igazán jó barátok vagytok, akkor is megmarad köztetek a barátság, ha a "járás" mégsem jött össze <-- Tapasztalat. 9 év barátság után 3 hónap "járás", azóta már a 14. évét tapossa a barátságunk.

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.10.03. 23:55:18

Nincs tapasztalatom a kínai-cigány-román keverékek lelkivilágában, az azonban bizonyos, hogy normális férfi hibbant nősténybe még a botját sem...

Glg 2009.10.04. 12:22:31

@Devil2: Persze h nem mindig jön össze de ha várja valaki h csak úgy majd történik valami és akkor hátha-na abból mégúgyse lesz semmi mintha rámozdul. Ha másik meg nem vevő a dologra akkor tövább kell állni nem várakozni h majd később talán.

@Lobelt: A "rámozdulok és ha nincs meg akkor hülye kurva" az más kategória. Van egy olyan munkatársam aki az összes jó nőt szidja-valószínű sikere van a nőknél :D:D-szal elég szánalmas. Szerintem egy nehezen megszerezhető csinos csaj kihívás, ha meg akarod szerezni és nem sikerül le kell írni a veszteséget (elvégre akármennyire is jó pasi az ember fia nem tetszhet mindenkinek) és továbblépni.

@min0rity r3port: wtf? :D:D te miről beszélsz? :D

Zine 2009.10.05. 11:54:47

Ejha! Nagyszerű írás, stílusos bevezető és végkifejlet. És ezt a sztorit szerintem nem szabad befejezni. :)
Viszont szívesen elolvasnám és akár lektorálnám is azt a memoárt! :)

disznonono 2009.10.09. 04:11:42

Hat, nalam Te jutottal tovabb. Szivesen kibogoznam a csomodat... :)

JackBlack 2009.10.09. 12:05:36

Már kibogozták. .) Aranyos vagy, köszi :)
süti beállítások módosítása