Az ő drága kisfia az én osztálytársam

2009. november 03. 07:08 - csajokespasik

„Meghökkenten állok a folyosó végén, és nézem, ahogy veszekszik az a két ember, aki közül az egyik nagyon ismerős.” Az apuka a fia fotójával próbál csajozni, de hatalmas buktával. A kedves Levélíró igen tanulságos és meghökkentő történetet tálalt, még ha ő nem is tartja annak.

 

Sziasztok! Az én történetem fele annyira sem érdekes, mint a többieké, de engem szó szerint meghökkentettek az események furcsa kapcsolódásai, és azok, amik aztán ennek a történetnek a végén kiderültek. Ugye, veletek is volt már olyan, hogy chat-en találkoztatok, egy számotokra ugyan ismeretlen és szimpatikus pasival? Velem is ez történt. Elmondása alapján 200 km-re lakik tőlem, na de hol az igazság? És miért nem találkozhatunk? És egy szülőivel ér véget minden?

Unalmas nap, a suli lassan az agyamra ment, és az esős október sem volt épp a kedvencem. Mint minden ilyen alkalommal, mikor nem tudok mit csinálni, a gépemhez menekülök, hogy elüssem az időt. Így ismerkedtem meg XXAlexXX nevű fiúval. Rengeteget beszélgettünk aznap este. Többek között kiderült hogy Romániában lakik, Dávidnak hívják, és ez a haverja chat neve. Küldött magáról pár képet - habár jó 10 évvel idősebb, mint én, nagyon bejött - és elkezdtünk beszélgetni. Lassan a legpikánsabb témát is kivégeztük, mikor úgy döntöttem, nem bírom tovább, és találkozni szeretnék bármi áron. Legnagyobb meghökkenésemre tiltakozni kezdett és a találkozás szinte feledésbe merült. Jöttek a táborok, nyaralások, és minden, ami kell. Folyton beszéltünk. Telefonon, számítógépen, ahol épp tudtunk. Levelet akartam neki küldeni brahiból, de akkor azt mondta, hogy elázik, nem biztos, hogy megtudja nézni, és egyébként is, minek az, ha itt is beszélünk. A levelem is feledésbe merült. Folyton, már-már erotikus képeket követelt tőlem, azzal a felkiáltással, hogy nagyon tetszem neki.

Nekem is tetszett, és hát, miért ne?

Húztuk, egészen szeptemberig, de akkor ugye újra jött a suli, stressz, és a sok buszozás. Tulajdonképp utálok buszozni. Az a HATALMAS tömeg. Úgy állunk, mint a szardíniák a dobozban. Egészen addig, míg meg nem láttam ŐT. Tisztában voltam vele, hogy képtelenség, nem lehet ő, de valamiért kiköpött úgy nézett ki, mint a képen. Láttam, hogy engem figyel, és le nem veszi rólam a szemét, hát ennek hatására egyre kínosabban éreztem magam. Próbáltam tudomást sem venni róla, és nem oda nézni. Pár nappal később ismét a buszon. Bujkált. Mire rájöttem, ki elől bújt el, és miért nem néz rám, miért húzódik le, leszálltam. Aki elől bujkált, én voltam. Teltek a napok. Folyamatos telefon, chat, msn, de egyik alkalommal sem említem neki a buszos incidensem. Tulajdonképpen, az egész hülyeség lenne. Hiszek neki. Nem akarom megcáfolni, hogy nem igaz, amit mond. Nem akarom, hogy hirtelen vége legyen a levelezésünknek. És nem akarom hülyének hinni magam ezek miatt, pedig okom lehetne rá.

Lassan mindennap látom a buszon. Minden nap bujkál. ELŐLEM!

Azért én sem bírtam sokáig, eléálltam és megkérdeztem, hogy miért. Elfutott előlem. Telefonban most már felhoztam a témát, de sajnos rosszul érintette az egész, és nehezen tudtam kiengesztelni. Közeledik a félév, és eljön a félévi szülői is. Ilyenkor mindig kitalálok valamit, agyrázkódás, kéz-lábtörés, gyakorlatilag a leghülyébb dolgokat a világon. Csak azért, hogy egy-két rosszabb jegy, ne tudódjon ki. Általában az agyrázkódást lehet bevállalni, mert azt minden orvos komolyan veszi. Jaajj, beverted a fejed, bent fekszel két napig, és a gondoskodó anyuka veled van. Idén elfelejtettem csodás tervem és a szülőiről is megfeledkeztem. Még a suliban voltam, mikor megláttam anyámat menni az osztálytermem felé. Futócuccba, havasan, hatalmas csizmába és gyakorlatilag egyetlenszál pulóverbe és cicanadrágba odarohantam, hogy miért van itt. Az ok egyértelmű volt. Szülői. A pánik hatalmas. Külön tesi órámnak ezennel vége volt, súlyos hasfájást kinyögve, ami ezúttal igaz volt. Görcsösen ültem az öltözőben, várva, hogy vége legyen a szülőinek. Mikor lassan arra gondoltam, hogy véget ér, hallottam, hogy a folyosón, az egyik osztálytársam veszekszik az apjával (legalábbis férfihang volt). Itt már tudtam, hogy véget ért az egész, rohantam anyámhoz, hogy megtudjam, mi derült ki. De szinte meghökkenten állok a folyosó végén, és nézem, ahogy veszekszik az a két ember, aki közül az egyik nagyon ismerős. DÁVID!! A számomra 26 éves DÁVID. Veszekszik az ő drága 15 éves kisfiával, mert megbukott kémiából. Egyértelművé vált minden. Nem 26. Sőt… 40 fölött lehet. Nem lakik Romániában, hanem itt. És az ő drága kisfia az én osztálytársam!! Döbbenésem közepette, beszédültem a mosdóba és megnéztem fehérre változott arcom, mely előbb még az idegességtől vöröslött. Gyorsan leöblítettem, ittam pár kortyot, és kirohantam onnan. Sajnos az ajtaja hatalmas robajjal zuhant vissza, úgyhogy észrevettek. Megszűnt a világ, rám nézett, rémülten, bocsánatkérően és dühösen egyszerre, és pár másodperc állás után, annyit hallottam, hogy húzza a fiát, ki az épületből. Anyám ordít utánam. És én trappolok az öltözőbe vissza. Fél óráig ott ültem. Persze mire kijöttem anyám méreg dühösen várt. Végül is nem volt szó a jegyekről, és a végén nem volt mérges rám. Dávid fia másnap nem jött. 2 hét hiányzás után kiderült, kivették az iskolából. Dávid nem hívott, nem keresett, és mindenhonnan törölte magát.

 

 
733 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr391477957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boss888 2009.11.03. 07:30:10

pfff... Pedofil bácsi becserkészte volna a kis 14éves leányt.. Na ezért nem engedem a lányomnak majd, h számítógépezzen! Kurva anyját az ilyen faszfejnek! Legalább várja meg, h 18 legyen!

2009.11.03. 08:04:27

Asszem maradok a kommentek kommentelésénél... :)

pkrisko 2009.11.03. 08:09:19

Mindig gyanakodni kell! Mindenkire, kulonosen a neten!:))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 08:21:37

Én is fiatalabbnak nézek ki a koromnál(főleg sötétben:), de azért egy 40 körüli pasit nehogy már 26-nak lehessen nézni...

csillag× 2009.11.03. 08:23:12

Csak én nem értem: Ha a fia fotójával csajozik, akit észre vett a csaj a buszon, de azt nem vette észre, h osztálytársak? És most az apa hülyesége (hajlama) miatt szívott a kis csávó?hm..

tuli _ 2009.11.03. 08:25:41

@savanyú a narancs ( Bajnokság): egy 14-15 éves nem tudja még igazán behatárolni ki hány éves.
egyébként meg apuka rohadjon meg.
szerintem mondjuk egy 26 éves se kezdjen 15 évessel, mert ott valami gáz van.

2009.11.03. 08:29:02

@csillag×:
A fia fotojával csajozott volna? Nem a sajátjával?

tuli _ 2009.11.03. 08:31:22

@csillag×: @Zsu0805: "Küldött magáról pár képet - habár jó 10 évvel idősebb, mint én, nagyon bejött - és elkezdtünk beszélgetni. "
saját fotójával csajozott apuka.

2009.11.03. 08:37:10

@tuli_:
Hmmm... nekem is így jött le, de gondoltam inkább rákérdezek hátha én olvastam félre. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 08:39:46

@tuli_: Nem értek egyet, annyira nem ostoba alapesetben egy tizenéves, hogy ne tudjon különbséget tenni, főleg, hogy egy 26 éves alapesetben fiatalabbnak is tűnhet.

Devil2 2009.11.03. 08:41:05

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Pedig van ilyen, az elmúlt hetekben beszéltem egy drogos sráccal (munka közben, mondhatni véletlenül elegyedtünk szóba) amíg meg nem mondta hogy mennyi idős addig én szentül meg voltam róla győződve hogy huszas évei vége felé jár. Aztán a pofám leszakadt amikor megmondta hogy 41 éves. A genetika már csak ilyen. Egyszerűen férfiember létére semmi szakálla nem volt. Egyetlen ráncot sem lehetett látni az arcán. Pedig a drogos életmód nem egy fitnesstábor. Ja, rögtön lejött róla hogy drogos mert be volt lassulva a beszéde (is), de rá is kérdeztem, és megerősítette.

Erásss 2009.11.03. 08:41:32

Egy egészséges férfi,hogy tud ráizgulni egy 14 éves gyerekre?Undorító!Még közös témájuk sem lehetett...Na most már tuti,hogy a lányom a számítógét csak szótárból fogja ismerni!
Viszont azt nem értem,hogy mikor először látta a buszon a postíró Dávodot,miért nem kérdezett rá a dolgokra rögtön.Lehet,hogy csak én nem tudok a kíváncsiságomon uralkaodni,de én azonnal rákérdeztem volna,hogy akkor most magyarázza el...
"Nem akarom megcáfolni, hogy nem igaz, amit mond. Nem akarom, hogy hirtelen vége legyen a levelezésünknek."---Mi értelme van egy hazug emberrel levelezni???Nem értem!Bár még gyerek vagy,főleg párkapcsolat téren...az élet majd megedz!

Erásss 2009.11.03. 08:46:53

@Devil2:
Kidolgoztad magad tegnap?

pkrisko 2009.11.03. 08:46:54

@Erásss: "egy egeszseges ferfi" , szvsz ez nagyon messze van az egeszsegestol

vagány csaj 2009.11.03. 08:47:18

Jó reggelt! :)
Ezt én sem értem. Hát a buszon látta a pasit. Akkor az most az apa vagy a fia volt? Én sem értek semmit.
Egy 15 éves lány különben se küldözgessen magáról csak úgy mindenkinek erotikus fotókat. Könyörgöm! Aki ilyen hihetetlenül buta minta a posztoló, az meg is érdemli, hogy így járjon!!!!! Úgy kell neki!

Erásss 2009.11.03. 08:51:20

@vagány csaj:
Szerintem az apát látta a buszon.Legalább is nekem így jött le.
Hát ez az...15 évesen ennyi agya ne legyen valakinek?!Az élet úgyis meg fogja edzeni...majd rájön!

vagány csaj 2009.11.03. 08:51:54

@Devil2: Sya Baby! Te csak így simán rákérdezel emberektől, hogy "figy, te drogozol"? Vagy mi? Ez érdekes...

vagány csaj 2009.11.03. 08:52:41

@Erásss: Aki fiatalon ilyen hülye, az később se lesz okosabb... :)

vendriner aladár 2009.11.03. 08:53:34

Dávid vagyok. Az az igazság, hogy szoktam chatelni. Ez olyan kapuzárási pánik nálam. Imádom a hódítást, csak ugye házas is vagyok, nem túl jó lenne tönkretenni egy házasságot holmi játék kedvéért.

A múltkor felléptem a chatre és belefutottam egy 16 éves lányba. Ő írt nekem, aranyos volt és szórakoztató én meg kíváncsi. Nyomtam neki a szokásos sódert, hogy én idősebb vagyok, meg messze lakom, de valamiért kíváncsi lett nagyon rám. Ja elküldtem a fiam képét neki, amin épp a fekve nyom 120 kg-val és a barna medve megtámadta az anális záróizmok környékét, mert kicsit nehéz volt a súly. Ez a kislány perverz lehetett, mert ez tetszett neki. Én meg pedofil, hogy leállok egy ilyen fiatallal egyáltalán.

Aztán meglátta a fiamat a buszon, akiről azt hitte, hogy én vagyok, na ezek után csak vakarni tudtam a tökömet, mert innen már nem volt visszaút. Hogyan meneküljek ki ebből? Szóval izomagy fiam, a marék homok méretű agyával megbukott kémiából, pedig még otthon is kísérleteztünk. Mindegy szülői és nekem kellett mennem, én meg ordítok vele épp a folyosón, mikor megjelenik a kakiszexes kislány. Szemlesütve nézek rá, majd kivettem a gyereket is a suliból, mert kiderült, hogy a lány férges. Nehogy már a hülye fiam elkapja!

vagány csaj 2009.11.03. 08:53:42

@csillag×: Mindjárt nézem. A címedet küldd el még egyszer légyszi, mert nem tudom már. :)
Egyébként ma sokat nem leszek itt, mert 3 konferencia is lesz, és nagy a hajtás... :(

pkrisko 2009.11.03. 08:54:09

Vagy csak kiforditotta a regi, Nezd meg az anyjat, vedd el a lanyat mondast!
"Nezd meg a fiut, aztan kuldj erotikus kepeket az apjanak!"

Erásss 2009.11.03. 08:57:48

Nem tudom,hogy olvastátok-e Vujity Tvritko Fertő című könyvét.A pedofíliáról szól Magyarországon...nem is hittem volna,hogy ezek a mocskos emberek milyen helyeken és hogyan környékezik meg a gyerekeket.Rengeteg beteg ember van...Komolyan mondom szülőknek kötelező elolvasni!!

csillag× 2009.11.03. 08:58:04

@vagány csaj: épp ez ügyben írtam :D :)

@tuli_: @Zsu0805: Jah, bennem csak Panniék felvezetése maradt meg :) Ott írták, h az apuka a fia fotójával akart csajozni.. :P De kösz Nektek :)

2009.11.03. 09:02:29

"Lassan mindennap látom a buszon. Minden nap bujkál. ELŐLEM!
Azért én sem bírtam sokáig, eléálltam és megkérdeztem, hogy miért. Elfutott előlem. "

"Közeledik a félév, és eljön a félévi szülői is. Ilyenkor mindig kitalálok valamit, agyrázkódás, kéz-lábtörés, gyakorlatilag a leghülyébb dolgokat a világon. Csak azért, hogy egy-két rosszabb jegy, ne tudódjon ki. Általában az agyrázkódást lehet bevállalni, mert azt minden orvos komolyan veszi."

"Folyton, már-már erotikus képeket követelt tőlem, azzal a felkiáltással, hogy nagyon tetszem neki.Nekem is tetszett, és hát, miért ne?"

Ezek után? És ezek csak a legjobb részek...:)

2009.11.03. 09:05:01

És egyáltalán mennyi az esélye annak, hogy az osztálytársad faterjával kezdessz el chat-elni? :)

tuli _ 2009.11.03. 09:06:26

@savanyú a narancs ( Bajnokság): a többség ostoba, csak beindulnak a hormonok, és azt hiszik, hogy ők már nagykislányok.
ha belegondolsz, az nem gáz, hogy a 26 évestől beájult?
ismerek ilyen kapcsolatot, a pasi 26, a lány 15 naaagy-nagy szerelem. szerintem meg hányinger. a kiscsaj nagylánynak képzeli magát, a hejjespasi pedig el van ájulva a nagy hamvasságtól.

Erásss 2009.11.03. 09:09:12

@tuli_:
Az én baráti körömben van olyan pár,hogy 40 év van köztük.Ezt komolyan mondom.A barátnőm majdnem annyi idős,mint én,a psi 60 fölötti és már 8-9 éve együtt vannak.

2009.11.03. 09:09:28

@tuli_:
Nem gáz feltétlenül az ekkora korkülönbség, de a 15-26 felállás igen. :)

vagány csaj 2009.11.03. 09:12:47

@Erásss: Az biztos minden, csak nem szerelem. Egy 26 éves meg egy 15 évessel együtt lenni? Ez pedofília! 20 év felett még el tudom képzelni a 10-max 20 év korkülönbséget. De annál többet... Az már betegség!

pkrisko 2009.11.03. 09:13:58

Neki kell allnom gyakorolni a chatelest, es ha egy kicsit meg perverzebb leszek, siman folszedem 10 ev mulva a lanyom osztalytarsait!
Meg elmentek egy mostani kepet, csak hogy (viszonylag) fiatalnak nezzek ki akkor is!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 09:19:41

@tuli_: Az attól függ. Minden csak nézőpont és prüdéria kérdése. Most még gáz a 15-26 és 20 év múlva?
A tinilányok mindig is ostobák voltak, a ti időtökben is:)

csillag× 2009.11.03. 09:21:51

@boss888: @Erásss: Sztem ez veszett ügy.... Gondoljatok bele. Nekik is az lesz a legvonzóbb, amit apuci meg anyuci tiltani fog. És ti sem szeretnétek, h ellenetek fordulna a kislányotok. Meg megfogjátok engedni, h egyik hétvégén valamelyik barátnőjüknél aludjon...pizsiparty...stb..pl..és ott nem tudjátok megakadályozni, h ne számítógépezzenek. Nem tudok mindig a nyomukban lenni, ha meg nagyon ráakaszkodtok, akkor meg még jobban titkolózni fog. Nevelés kérdése az egész :) Őszintén el kell velük beszélgetni ezekről a veszélyekről és úgy nevelni őket, h legyenek őszinték ők is veletek és bármilyen problémával nyugodtan hozzátok fordulhassanak... :)

vagány csaj 2009.11.03. 09:21:53

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Ma is éppoly kedves vagy, mint tegnap voltál... El vagyok Tőled ragadtatva! x)

tuli _ 2009.11.03. 09:21:53

@Erásss: gondolom, nem 15-16 volt a barátnőd, amikor kezdték. vagy mégis. akárhogy számolom.
biztos szegény, és csúnya a bácsi.

@Zsu0805: persze, hogy nem a 11 év a gond.

Erásss 2009.11.03. 09:22:06

@vagány csaj:
De szerelem.Viszont az tény,hogy nem normális,nem egészséges!Ha a lányom csinálna ilyet,valószínű,hogy élve elásnám.Az tuti!Én sem vagyok a hatalmas korkülönbség híve,pedig nem vagyok prűd.Lehet,hogy hülyén hangzik,de őket meg már megszoktam a majdnem 10 év alatt.

Erásss 2009.11.03. 09:23:47

@csillag×:
Nefélj adok neki olyan partyt! :)

tuli _ 2009.11.03. 09:24:37

@savanyú a narancs ( Bajnokság): ez igaz, akkor is ostobák voltak. a többiek. én nyilván már akkor is okosszép voltam :DD

Erásss 2009.11.03. 09:25:24

@tuli_:
Ja,az előbb elfelejtettem válaszolni az utolsó kérdésedre.Hidd el nem csúnya,és nem is szegény.Sőt!Nem sok embernek van annyi pénze,mint neki!

tuli _ 2009.11.03. 09:25:34

@Erásss: a szegény és csúnyára mondod a de-de-t? :)

tuli _ 2009.11.03. 09:26:29

@Erásss: le mertem volna fogadni. (ironikus volt a kérdés)

Erásss 2009.11.03. 09:27:15

Na én lépek főzni,meg takarítani...:((( Ebéd körül jövök,mikor a lányom alszik!Csáóóó

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 09:29:37

@vagány csaj: Hát kérlek, ha ezt magadra vetted, arról én nem tehetek :P

@tuli_: Igen, ezt elfelejtettem hozzátenni. Nem véletlenül?:D

alumi 2009.11.03. 09:32:34

A sztori jó, csak olyan...hihetetlen.

Egy 40-es fickót hogyan lehet 26-nak nézni? 5-8 évet még le is tagadhat az ember, ha szerencsés a genetika, no, de csaknem 15-öt....ne mááááár.

És az apuci nem gondolta, hogy a suliban bármikor összefuthat a fia osztálytársával?

Mindenesetre nem lenne rossz, ha a lány az anyjának elmondaná ezt. Nyilván van bizonyítéka is (elmentett levelek, sms-ek, esetleg híváslista). Ugyanis ez az ember nem fog itt megállni. Újra regelni fog, és egy másik lánynak már nem lesz ekkora szerencséje!

vagány csaj 2009.11.03. 09:35:14

@Erásss: Úgyis itt van a kutya elásva: "Nem sok embernek van annyi pénze,mint neki!" x)

tuli _ 2009.11.03. 09:36:14

@prim reborn-habkő rulz: ". Persze mire kijöttem anyám méreg dühösen várt. Végül is nem volt szó a jegyekről, és a végén nem volt mérges rám" Ebből én azt szűrtem le, hogy elmondta. Szerencsés esetben.
@savanyú a narancs ( Bajnokság): :DD

vagány csaj 2009.11.03. 09:36:25

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Ááá, én nem! Hogy engem megbánts, ahhoz több kell! Nem elég a 30 meg az 50 között vacilálni! :P x)

Lángharcos 2009.11.03. 09:37:59

Én nem tiltanám el a számítógéptől. Egy 14 éves gyerek nem fogyatékos se nem idióta. El lehet neki magyarázni, hogy a cseten az emberek még könnyebben hazudnak, mint az életben.

A gond az, hogy a szülők nem gondolnak bele, hogy a netre engedett gyereket gyakorlatilag idegen ember tömegbe eresztik, és nem készítik fel. A gyerek koppan, a szülők számára csak a "fura machina" és a "zinternet" a hibás. Lényeg, hogy sosem ők, a bölcs okos és aggódó szülők a hibásak :(

vagány csaj 2009.11.03. 09:41:10

@prim reborn-habkő rulz: Ne a saját anyjának mondja el (szerintem nem is mondta), hanem a pasi feleségének. Ez lenne a minimum. Csak gondolom szégyelli a pofáját a csaj, nem merné felvállani. Tök jó lenne, ha megszólalna, nem!?

tuli _ 2009.11.03. 09:44:27

@Lángharcos: semmi értelme eltiltani. akkor majd a barátnőjénél csetel.
nyilván ugyanúgy fel kell készíteni, mint arra, hogy utcán sem megyünk el cukrosbácsival.

pkrisko 2009.11.03. 09:45:13

Egy 15-16 eves lany manapsag ennyit tud a legpikansabb temarol?
Ugy tunik eletem vegeig regimodi maradok...

ged 2009.11.03. 09:49:17

már az eleve gáz, h a kispicsa titkolja a szülőit a rossz jegyek miatt és a szülőt ilyen könnyen átveri rendszeresen. elvan baszva az egész.

csillag× 2009.11.03. 09:52:05

@ged: ja-ja ! Elég zűrős lehet ott a szülő-gyerek kapcsolat. Erre mondtam én : nevelés kérdése! Nem sokat törődhettek a lányukkal.

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2009.11.03. 09:54:33

Aki ezt a posztot felrakta, és a bevezetőt írta, az pöcshülye.

"Az apuka a fia fotójával próbál csajozni, de hatalmas buktával."

--> ilyesmiről ugyanis szó sincs a történetben.

vagány csaj 2009.11.03. 09:56:40

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Háá, csak vigyázz, mert én nem hagyom magam, és könnyen alulmaradhatsz, mint tegnap! :P

Glg 2009.11.03. 10:04:29

@vagány csaj: úgy úgy -biztos a tiszta szerelem a lényeg a kapcsolatban :D:D:D

@ged: hát ez nekem is szemet szúrt-agyrázkódást színlelni ilyen miatt...bazmeg :D:D:D:D...azért az túl komoly dolog ahoz h ilyenre használják fel.

sztorihoz: bazmeg...ezmi :D:D-apuka elég nagyott bukott, felment a pulzusa biztos amikor meglátta a csajt és lelepleződött a kis pedo :D:D:D

Glg 2009.11.03. 10:06:11

@Lángharcos: arra viszont nem tudod felkészíteni hogyan szűrje ki az ilyen beteg állatokat.

biri66 2009.11.03. 10:06:21

"Az apuka a fia fotójával csajozott."
"És az fia az én osztálytársam!"

Ezek szerint a lány a képről nem ismerte fel a saját osztálytársát?!

2009.11.03. 10:13:03

@biri:
Lehet épp akkor kezdett középsuliba? Ez igy tényleg zavaros. :)

Szelid sunmalac 2009.11.03. 10:13:03

Igen igen...nem olvastam a kommenteket, de ez sehogy sem jo. Azert 44 vagy 24 az mindenkin latszik akarmilyen foton. Meg egy 15 evesnek is. Aki baszni tud, az merje mar fel az emberek korat.

2009.11.03. 10:14:54

Lehet úgy kamu az egész ahogy van? Vagy valami fontos info kimaradt? Én nagyon nem tudom összetenni a dolgokat. Lenne 1-2 kérdésem, dehát posztoló nélkül nehéz... :)

tuli _ 2009.11.03. 10:15:23

@pkrisko: nem csak elméletben tud, hanem gyakorolja is.

Szelid sunmalac 2009.11.03. 10:16:30

Amugy meg korant sem biztos, hogy az apuka tudta hany evessel levelizik. Pedofil meg biztos nem volt, hiszen nemhogy nem probalkozott a csajjal, de meg inkabb a fiat is kivette. Szerintem fogalma sem volt, hogy 15 eves a kiscsaj, foleg ha kekszrol beszelgettek. Majd most jol meglepodott milyen romlottak es belulrol rothado lelkuek a mai fiatalok! Tuzre veluk! Egjenek a Gyehennaban!

Szelid sunmalac 2009.11.03. 10:17:26

Amugy meg jo reggelt! Tuli, Zsu, Vagany caj (Holgyeim!) no meg Lobelt...a kedvenc emos-tarisznyas bolcseszem :)

Szelid sunmalac 2009.11.03. 10:19:17

Nem nem enm. 15 evesen en mar dolgoztam nyaranta. Nem hiszem el, hogy ne merte volna fel a csaj a hapsi eletkorat. Nem hiszem el, hogy ezt tobbszori talalkozas utan csak a szuloin vette eszre. Nem hiszem el, hogy az apuka veletlnul utazott mindig ugyanazzal a busszal. Szerintem a fiat kiserte el, marpedig akkor o is ott volt, es mint osztalytars, csak koszont a csaj. Ez fek!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 10:19:48

@vagány csaj: Szivi, attól, hogy a valóságtól eltérően érzékeled a dolgokat, még ne állíts olyat, hogy bármikor is alulmaradtam:D

roby5 · http://indafoto.hu/sleeper3 2009.11.03. 10:22:49

"Az apuka a fia fotójával próbál csajozni"
Nem ertem az egesz tortenetet! ha az apa a fia fotojaval csajozott, hogyhogy nem ismerte fel a csaj, hiszen kiderult a vegen, hogy a fia a csaj osztalytarsa volt!?? Ha meg a pasi 40 folott volt semmikeppen se nez ki 26-nak!

uhhh (törölt) 2009.11.03. 10:23:07

@savanyú a narancs ( Bajnokság):
a legjobb barátom 38 éves és simám 26-28-nak nézik.
Én 32 és 24-nek néznek...

Szelid sunmalac 2009.11.03. 10:26:57

@Klájd: En meg 11 es 56-nak. De van amikor 48 vagyok es 9-nek.

boss888 2009.11.03. 10:27:38

@csillag×: Majd a nagy lófaszt neki pizsama party! Ha meg valami kivénhedt pedofil geci megkörnyékezi, tuti h a faszinak kiszúrkálom mindkét szemét, és levagdalom az ujjait, hogy ne legyen mivel írkálnia! Vagy bebetonozom...

tuli _ 2009.11.03. 10:28:30

@Klájd: ha ma meg az derül ki rólad, hogy te is szereted a 15 éveseket, akkor többször nyolcszáz kilométer lesz az ára :DD

vagány csaj 2009.11.03. 10:29:46

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Neked is szép reggelt! Bár nekünk már régen volt... :(

@savanyú a narancs ( Bajnokság): ááá, één?? Az kizárt! Megint Te vagy fordítva összerakva! :P x)

Szelid sunmalac 2009.11.03. 10:31:54

@vagány csaj: Na mert mi van?

@boss888: En egyszer akartam pizsama party-t csinalni...kidobtak a diszkobol :(

csillag× 2009.11.03. 10:35:49

@boss888: Jaj Boss! nyugi... ne püföld szegény gépet :( Ez egy példa volt, hidd el csomó alkalma lesz a kislányodnak, h számítógépen csetelgessen. Nem tarthatod rácsok mögött! De majd idővel rá fogsz jönni, h ha megfelelően felnyitod a szemét az ilyenekről, elmagyarázod, beszélgetsz vele és nem korlátozod ezekben a dolgokban, akkor ez sokkal hatásosabb, mintha korlátok közé szorítod.

Akkor szórakozóhelyekre sem fogod elengedni?
Olyan világban élünk, ahol már lassan a leckeíráshoz is netet kell használni. :) Nem akartalak felhúzni..bocs :)

dex.ion 2009.11.03. 10:36:23

nem igazán értettem ezt a sztorit. ki lenne olyan jó, h értelmesen 2 mondatban elmondja, mi a fenéről is szól?

Glg 2009.11.03. 10:36:23

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: ez igaz. énis itéltem már meg discoban hibásan kort :D:D:D igaz nem keveset ittam előtte :D. a 19 körülinek nézett csaj akkor töltötte be a 15-öt. :S

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 10:36:31

@vagány csaj: Én nem lehetek, mivel logikusa gondolkodó férfi vagyok. Ebből következően veled nincs minden rendben:P

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.03. 10:36:41

"Nekem is tetszett, és hát, miért ne?" Te teljesen hülye vagy, lányom, és még olcsón megúsztad.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 10:38:26

@Klájd: Kivételek mindig és mindenütt akadnak. De mint olvasom nem csak bennem keltett kétségeket, az h 26 évest 40 felettinek nézett a "hölgyemény" .

Szelid sunmalac 2009.11.03. 10:38:50

@Glg: Nekem mondod?! Egyszer A38-on a pultnal allt egy nagyon helyes csaj. Kezben cigi, epp rendelni keszult, de nem fert oda. En kicsit agresszivabban helyzkedtem, ugyhogy megkerdeztem mit ker es meghivtam. Aztan mentem vissza tancolni, de az este folyaman meg egymas melle keveredtunk, beszelgettuk, mobil szam stb. Masnap reggel nev alapjan iwiw, nezem, csaj 14!

tuli _ 2009.11.03. 10:40:25

@dex.ion: én jó vagyok.
15 éves kiscsaj cseten megismerkedett egy magát 26-nak mondó hejjespasival.
utána találkozni akart vele, a pasi nem. majd felismerte a buszon, a férfi sunnyogott.
majd az iskolában találkozott vele, akkor kiderült számára, hogy a 26 éves negyvenen túl van, és egy osztálytársának az apukája.
ezek után anyuci nem szidta le a rossz jegyekért.

boss888 2009.11.03. 10:40:28

@csillag×: Hát, 18éves koráig, tuti be nem rakja a lábát egy discoba sem:) Mivel elég jól ismerem a kapusokat:D Tuti utálni fog érte, dehát csak vigyáznom kell rá! Mondtam már, h belőlem rossz apuka lesz ilyen téren. Azt se vágom még, hogy reagálok arra, ha bemutatja az első pasiját...:) De tuti rosszul:D

Szelid sunmalac 2009.11.03. 10:43:14

@boss888: Hajjjaj. Ennek nyoges lesz a vege! Vagy kesobb el ki minden elszalasztott es megnemengedett pillanatot (drogos ribanc lesz), vagy kerulo utakon fog szorakozast keresni (drogos ribanc lesz). Inkabb a kezelheto szorkaozast hagynam meg. Inkabb a barataira figyelj, semmint arra, hova megy. Az a fontos, kikkel!

csillag× 2009.11.03. 10:43:21

@boss888: ha így folytatod, akkor nem lesz pasija :) Ha meg lesz is, tuti kereket oldanak mikor lánykád megmondja, h ki az apukája :D

dex.ion 2009.11.03. 10:44:51

@tuli_: köszi tuli, te jó vagy.

Devil2 2009.11.03. 10:46:04

@vagány csaj: Szia Kicsim! :) Látszott a srácon hogy nem tiszta, bár nem sűrűn beszélek drogosokkal, egyből levágtam hogy mi a szitu, és rákérdeztem hogy "szedsz valamit?" Erre ő: "ennyire látszik", mondom "aha". Meg úgy jött az egész,nemtom, egy nő után kajtatott a szerencsétlen, aki már a telefonját is kikapcsolta hogy ne érje utol a pasi. És képzeld azt hitte hogy a nyilvános készülék a rossz, és odajött hozzám hogy csörgessük már meg az enyémről... Hogy megnyugodjon, megcsörgettem, persze ki volt kapcsolva tényleg. Aztán elbeszélgettem a sráccal, mondtam neki hogy viselkedjen férfiként és lépjen tovább, de ő csak fel akarta hívni a csajt, végül csak sikerült lebeszélnem róla, legalábbis akkor belátta hogy kár magából hülyét csinálnia.

uhhh (törölt) 2009.11.03. 10:47:18

@tuli_:
milyen értelemben szeretem őket?:-))

csillag× 2009.11.03. 10:47:48

@boss888: vagy tudod mit? Rakjál rá erényövet! :D De a viccet félre téve Boss, ez tényleg nem lesz megoldás, ha korlátozod :) Szükség van rá, de nem ilyen drasztikus mértékben :)

Devil2 2009.11.03. 10:49:25

@Erásss: Köszönöm a kérdésed, pörögtem mint a villanyóra, ma pihi, aztán holnap megint kezdődik a körfolyamat. Jól van a kicsi lányod? És a mamija?:)

boss888 2009.11.03. 10:50:32

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: @csillag×: Egyértelmű, h most még könnyen beszélek, de ha az én véremet örökölte, akkor jajjaj:D Na mind1 addig még van egy kis idő, na meg van egy bátyja is annak a lánynak, szal majd ő is vigyáz rá helyettem is..:) Csak hát féltem a kis szememfényét:)

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.03. 10:52:21

@boss888: szerintem meséld el neki, hogy mit csinált és hogyan érzett apuka kamaszkorában:-) Lehet, hogy ordítva rohan el a fiúk elől 18 éves koráig.:-)

boss888 2009.11.03. 10:52:25

@csillag×: Nem kap zsebpénz, meg elveszem a hitelkártyáit, ha nem fogad szót:D Na meg rózsaszín porschét is visszaveszem:D

tuli _ 2009.11.03. 10:52:59

@Klájd: milyenmilyen. remélem, semmilyen:)
kivéve, ha rokoni szálak fűznek hozzá.
vérfertőzés viszont ebben az értelemben is kizárva, mielőtt még arra is rákérdeznél. :)

FlybyWire 2009.11.03. 10:55:31

@Erásss: "...Na most már tuti,hogy a lányom a számítógét csak szótárból fogja ismerni!"

Mert ez nyilván a megoldás mindenre.... mondjunk csak szép, nagy kerek baromságokat....

csillag× 2009.11.03. 10:56:43

@boss888: idővel bele fogsz rázódni :) Egyébként zárójeles megjegyzésként: én is félteném...jó csaj lesz belőle :)) ;)

Észre sem veszed úgy felnő .. aztán hipp-hopp csak átugrik, h apa kéne egy kis lóvé. Szükség lenne szombatra új rucira:) És csak rád mosolyog te meg elolvadsz és nem veszed észre, h kétszer annyit adtál, mint amennyit a józan ész diktálna :))

FlybyWire 2009.11.03. 10:57:27

@Erásss: nem... a fiát látta, ez teljesen nyilvánvaló, mivel apuk a fia képével chatelt.
Nem jött át? No comment....

csillag× 2009.11.03. 10:58:12

@tarquin- 1forma ördögműalkotás: nah jaaa ez a jóóóó megoldás!!! :D Lehet, h rögtön zárdába vonul :P

dex.ion 2009.11.03. 10:59:02

@Devil2: ebből is látszik h minden a nők hibája!!

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.03. 10:59:35

@FlybyWire: ezt benézted, kedves fláj, kicsit vissza.:-)

csillag× 2009.11.03. 10:59:45

@FlybyWire: Én is az elején így értelmeztem. De akkor h-h nem ismerte fel a saját oszt.társát?

vagány csaj 2009.11.03. 11:02:25

@Devil2: Sok hülye ember van, az biztos! Szegény nőci... :D

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Én tudom a probléma eredetét: Te pasi vagy én meg nő. Soha nem fogunk egyetérteni! Főleg ha vacsoráról van szó. Szóval esélytelen... :D

dex.ion 2009.11.03. 11:02:30

@csillag×: na ez volt az ami nekem is szöget ütött a fejembe és itt kezdtem el nem érteni a sztorit!

FlybyWire 2009.11.03. 11:02:59

@tarquin- 1forma ördögműalkotás: ???

"Többek között kiderült hogy Romániában lakik, Dávidnak hívják, és ez a haverja chat neve. Küldött magáról pár képet - habár jó 10 évvel idősebb, mint én, nagyon bejött "

"Egészen addig, míg meg nem láttam ŐT. Tisztában voltam vele, hogy képtelenség, nem lehet ő, de valamiért kiköpött úgy nézett ki, mint a képen."

Szerintem ebből egyértelmű, hogy de.

Peetee 2009.11.03. 11:03:59

Vén kecske megnyalta volna a....

Az ilyen beteg f@sz miért nem megy el szombat este v.mi tinik által közlekdvelt szórakozóhelyre?
Magukat kínálgatják a 13-14 éves kislányok...

vagány csaj 2009.11.03. 11:05:25

@Devil2: Egyébként merre jártál Szivem? Itt ma nálunk nagyon nagy sürgés-forgás van... Úgyhogy néha itt vagyok, néha nem. :( :D

boss888 2009.11.03. 11:06:25

@csillag×: Ne is mond, reggel is beszívatott a kis cseles...:) Mondja h vegyünk neki a Mc.Donaldsba sült krumplit. Mondom, dehát ott a reggeli az oviba. Erre mondja h nem adnak csak egy sima kiflit meg teát, azt ő meg nem szereti. Kérdeztem is, h nincs hozzá felvágott meg semmi? Mondja h nincs. Najó, szóval vettem neki kaját. Erre pont, akkor vitték be a reggelit, látom h sajt, felvágott meg minden játszott... Gondoltam magamban, h jól átvágtad a fejem:D:D

uhhh (törölt) 2009.11.03. 11:06:36

@savanyú a narancs ( Bajnokság):
nem fordítva?
egyébként magam elé nézek.munkatársam szintén annyi mint én.még egy napon is születtünk.30 alattinak nézik mindig.
Mellettem másik munkatárs szintén nem néz ki 30 felettinek.
Lehet,hogy valami gyépés melóhelyen dolgozom??:-)

Glg 2009.11.03. 11:07:39

@boss888: hát ha már pár hónapja együtt vannak gixer nélkül én talán majd már visszaköszönök neki :)

Devil2 2009.11.03. 11:08:33

@vagány csaj: Ennél azért összetettebb a probléma, mintsem hogy el lehessen annyival intézni hogy hülye és kész. Kb egy fél órát beszéltünk, és a végén hálás volt hogy beszéltem vele, mert ki tudott egy csomó dolgot adni magából. Jó, nekem egyszerűbb volt, mert nem vagyok 15 éves lányka, tudod, ez amolyan "férfi a férfival" tipusú beszélgtés volt.:)

boss888 2009.11.03. 11:09:22

@Glg: Jaja! De mit csinálsz, ha sírva jön haza, hogy ilyen szemét volt meg olyan szemét.. Vagy h megcsalta stb...

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.03. 11:10:51

@FlybyWire: ha van egy másik fia, aki 26 mondjuk, és tiszta apja, akkor esetleg.:-)

csillag× 2009.11.03. 11:11:00

@boss888: látod-látod. Jobban ismer ő téged, mint te saját magad :D Mikor ott van melletted már a józan eszedet is elveszted:P Mégis mit gondoltál, h száraz kenyéren és vízen tartják az oviban a skacokat?? :D :D (Imádom a kicccsajt, jófej)

dex.ion 2009.11.03. 11:11:14

@Devil2: nem bizony, ezt én mondtam!

Rejtett a Szám 2009.11.03. 11:13:55

A pedofil köcsög!

Ahogy hazaérek rápattintok egy keyloggert a gépre!
Ha valamelyik kamasz lányomat elkezdi etetni egy ilyen köcsög, majd lebeszélek vele én egy randit.
Nem fogok rendőrt hívni!

Devil2 2009.11.03. 11:14:08

@vagány csaj: a családi szálakat kellett erősíteni, ha gondolod majd priviben elmondom. De inkább itt lettem volna, most jól le is maradtam a témával. Jól vagy? Bírod a pörgést? :)

dex.ion 2009.11.03. 11:14:49

@Rejtett a Szám: vigyázzá a kíloggerekkel, 99%uk vírus

Devil2 2009.11.03. 11:15:05

@dex.ion: oké, Te mondtad, de az én sztorimból nem derül ki ilyesmi. :)

_tx_ 2009.11.03. 11:15:57

Aranyos a poszt, de szerintem nem igaz, az alábbiak miatt:

- az a 15 éves, aki a rossz jegyei miatt aggódik és talál ki mindenféle betegséget, nem fog ilyen összeszedett posztot írni

- a "megjelenik anyám cicanadrágban havasan" a szülőire elég értelmetlen logikai bukfenc

- a 15 éves gyerek tudott az apja erősen megkérdőjelezhető csajozási szokásairól... egy apa se ilyen hülye

stb.

Glg 2009.11.03. 11:16:08

mármint a csávót :D:D:D

_tx_ 2009.11.03. 11:16:58

ja acicanadrágot benéztem bocs, a lányon volt :)

Lobelt 2009.11.03. 11:18:13

@Rejtett a Szám: Na, ez a helyes eljárás. :) Rendőrséget nem belekverni, azok csak elrontják!

Majd én találkozok vele, az biztos, hogy emlékezetes találkozó lesz...

vagány csaj 2009.11.03. 11:20:39

@Devil2: Azért nem szívesen lettem volna annak a nőnek helyében, akit ez a figura kergetett... :D Undorodom a drogosoktól!
Köszönöm jól vagyok, és bírom a pörgést is, kemény fából faragtak! :)
Oké, akkor majd priviben beszélünk. Msn-en leszel délután? Talán az nyugisabb lesz nekem is.

csillag× 2009.11.03. 11:20:54

Jaj fiúk, a végén még a "nem szabad lányt szülni" elvnél fogtok kilyukadni :)

boss888 2009.11.03. 11:22:15

@csillag×: Gyanus volt nekem is a dolog, dehát gondoltam, csak nem vág át a kistündér:D Olyan, mint amikor a boltba vásárolunk, és tudja h csak egy valamit vehet... Erre elkezdi pakolni a rágót a chipszet, a csókit... Mondom, hát ez meg mi? Erre mondja, hogy ezt nekem pakolja be! Na persze, hogy ő eszi meg:)

Bobby Newmark 2009.11.03. 11:23:17

"Küldött magáról pár képet - habár jó 10 évvel idősebb, mint én"
"Egészen addig, míg meg nem láttam ŐT. Tisztában voltam vele, hogy képtelenség, nem lehet ő, de valamiért kiköpött úgy nézett ki, mint a képen."
"az ő drága 15 éves kisfiával"

Csöppet koravén a csóka?

És az milyen dolog, hogy valaki az osztálytársával csak a buszon találkozik, de ott sem mindig?

"Futócuccba, havasan, hatalmas csizmába"

Ez meg valami egészen szürreális kép, olyan hülye ember nincsen, hogy hótaposóban, hóban futna...

Nagyon gyenge fotosop ez.

Lobelt 2009.11.03. 11:23:45

@csillag×: Dehogynem szabad. :D

Az egyik nagyon kedves barátommal megbeszéltük, hogy ha egyikünknek lánya lesz, a másiknak meg fia, akkor egymásnak neveljük majd őket, és a probléma megoldva. :):):)

tuli _ 2009.11.03. 11:25:36

@Lobelt: aham, és biztos lehetsz abban, hogy eszükbe sem fog jutni az, hogy egymással kezdjenek :)

tom sailor 2009.11.03. 11:26:39

@Erásss: Simán. :)
Amúgy nagyon zavaros ez a történet, alighanem egy átgondolatlan kamusztori.

vagány csaj 2009.11.03. 11:27:59

@Lobelt: Ha az olyan egyszerű lenne... :D

Devil2 2009.11.03. 11:28:44

@vagány csaj: Jó hát nem csak a drogosok szoktak így viselkedni. Egyébként tény hogy nem vonzóak.

Ó, tudtam én hogy állod a sarat. :) Igen leszek du. msn-en.

Lobelt 2009.11.03. 11:29:29

@tuli_: @vagány csaj: Ilyen egyszerű ez. :) :D:D:D

csillag× 2009.11.03. 11:29:51

@boss888: hát akivel megteheti...nesze neked szülői szigor. Ha már az elején nem juttok közös nevezőre, akkor kétlem, h bmi is megvalósulna az elején említett mondataidból :D :)

@Lobelt: Olyan jókat nevetek a (leendő) apák megnyilvánulásain. :) Megnézném őket jópár év múlva a kamaszlányukkal :D Kíváncsi lennék, h mennyi teljesült az itt említett fogadkozásokból. :)
Jah..ezt már mi is megbeszéltük egyik bnőmmel :D

dex.ion 2009.11.03. 11:29:59

@Devil2: az én sztorijaimból kiderül

Devil2 2009.11.03. 11:31:57

@dex.ion: szíved, joga, csak nem értem, mi közöm ehhez?

Devil2 2009.11.03. 11:35:30

@csillag×: igen, ilyenkor minden reménybeli szülő kemény mint a vídia. Szerintem nem a keménység a dolgok nyitja, hanem az hogy a gyerek milyen családi mintát lát és mennyi szeretetet kap otthon. Ha ezek rendben vannak akkor nem a kalandvágy éltetei a kamaszt.

tuli _ 2009.11.03. 11:36:31

@Lobelt: ehehe. azért marad még egy pár lehetőség :DD

@dex.ion:
francba:(

dex.ion 2009.11.03. 11:38:40

@tuli_: sajnos nem müxik a hivatkozás, így nem tudom, ezt mire írtad

vagány csaj 2009.11.03. 11:38:52

@Devil2: Igyekszem, tudod! :) Néha jól esik panaszkodni, meg nyafogni egy keveset, lehet délután rajtad töltöm ki ezt... :P :D De alapjába véve nem vagyok kényes! x)
Na jó, nem ám, kíméllek délután! :D

Devil2 2009.11.03. 11:41:58

@vagány csaj: oké, gyere Bébi, borulj a nyakamba! :))

csillag× 2009.11.03. 11:46:03

@Devil2: bólogat, helyesel, egyetért :)

vagány csaj 2009.11.03. 11:47:54

@Devil2: Á, nem kezdek el panaszkodni, mert holnap reggelig meg se állnék! x)

vagány csaj 2009.11.03. 11:49:41

@Devil2: Úgy beszélsz Életem, mint akinek nagy tapasztalata van már a gyereknevelésben! :P :) Egyébként egyetértünk! :)

uhhh (törölt) 2009.11.03. 11:51:26

azért néha jó betépni

tuli _ 2009.11.03. 11:53:37

@dex.ion: az egészre. de a hivatkozás ennek szólt:
"az én sztorijaimból kiderül " ezek szerint még mindig nincs meg a kivétel erősíti a szabályt nő.

Devil2 2009.11.03. 11:53:55

@vagány csaj: de legalább minden kijönne.. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.11.03. 11:54:34

@Klájd:

Vagy csak rossz a megítélésed, vagy nincs rajtad szemüveg. :)

Devil2 2009.11.03. 11:54:43

@vagány csaj: én is voltam gyerek, engem is felneveltek. :)

dex.ion 2009.11.03. 11:54:54

@tuli_: jaa:) nem hiszem h létezne a földön ilyen nő:)

vagány csaj 2009.11.03. 11:59:10

@Devil2: Tudom Drágám! :)
Na megyek enni! :)

Trog_Air 2009.11.03. 12:00:00

A sztori kicsit budos nekem, mert ha a fia kepevel csajozott a foszer, akkor hogy a rakba nem ismerte fel a csaj? :) Na de mindegy.
Egyebkent a csaj tuti nem 100-as, ha megdugta volna a pasas, azt mondom, meg is erdemelte volna. Az, aki 15 evesen 26 evesekkel akar kavarni, mert attol erzi magat nagylanynak, meg agyrazkodast szinleltet, azt nem iskolaba iratnam, hanem a Huvosvolgyi ut 116-ba. Vagyis a Lipibe. Ja bocs, az megszunt.

Bar ez semmi... az en exem 23 eves koraban csetelt valakivel, aki azt allitotta rolam, hogy mas lannyal khm. "matekolok", meg massziv drogos vagyok. Es elhitte... gondolkodok meg rajta, lehet megerne egy postot...:D

Devil2 2009.11.03. 12:01:11

@vagány csaj: Jó étvágyat Cicám! Én még kicsit később fogok. Várlak vissza! :)

Szalacsi_Dezső 2009.11.03. 12:01:57

És akkor most kiderült az osztályban, vagy a mama megtudta, vagy most mivan??
Vagy lemaradtam valamiről?
Bocs de a kommenteket nem olvastam el.Lehet, hogy onnan kiderült volna?

vagány csaj 2009.11.03. 12:01:59

@Devil2: Mindjárt jövök kis Kandúrom! x)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 12:03:22

@vagány csaj: Aha, szóval visszavonulsz :D Próbálkozz reggelivel, hátha úgy sikerélményed lesz :P

Igazság Atyja 2009.11.03. 12:04:15

Kamu agyrázkódás, kéz- és lábtörés, kavarás egy apádkorú férfival. Erre van eszed ahelyett, hogy tanulnál. Komolyan borzasztó látni, mennyire sekélyes a mai tizenévesek gondolkodása - tisztelet az egyre minimálisabb számú kivételnek. Mi lesz ezekből pár év múlva? Tudás, értékelhető szakma és motivációk híján ne csodálkozzon senki, hogy egyetlen cél lebeg majd a szemük előtt: kullancsként ráakaszkodni egy minél pénzesebb fazonra oszt' csókolom.

Nem értek egyet azokkal a hölgyekkel, akik szerint örüljön, hogy ennyivel megúszta. Sokkal izgalmasabb lett volna a történet, ha "Dávid" eladja a kiscsajt egy lepukkant nápolyi lebujnak bagóért. Persze ott teljesen el vannak zárva a külvilágtól a lányok, így valószínűleg jelentős késéssel került volna fel a netre ez a megindító sztori. :)

Kham 2009.11.03. 12:04:46

Szerintem valamelyik "szülői megúszás fortély" közben nagyon odaverte a fejét a kislány, vagy csak nekem tűnik úgy hogy ez a buszos bújkáló meg az osztálytárs apu két külön ember két külön történetben? De akkor kivel csetelt?

tuli _ 2009.11.03. 12:06:06

@dex.ion: van olyan, csak úgy látszik, mind a másoké :)

vagány csaj 2009.11.03. 12:06:47

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Én sosem futamodok meg, főleg nem előled! :P
És különben is a reggeli már megvolt! És mindjárt jövök vissza! Addig élvezd ki Te a sikeredet, mert utána úgyis alulmaradsz! :P :D

Devil2 2009.11.03. 12:13:49

@Igazság Atyja: A mai tizenévesek gondolokodása sem sokkal sekélyesebb mint a szüleiké.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 12:14:47

@vagány csaj: Főleg nem előlem? Nem vagyok én olyan különleges:P
Együtt reggeliztünk volna? Szia Anita:D
Sikereim nincsenek, viszont sosem fogsz magad alá gyűrni, de azért érdeklődve figyelem az erőfeszítéseid:D

vauvauvau 2009.11.03. 12:22:26

A Tiffany már az újságárúsoknál.
(x)

Igazság Atyja 2009.11.03. 12:22:31

@Devil2: Csak a szülőknek általában van munkája, szakmája, és mikor annyi idősek voltak, mint a posztoló, már bizonyos életcélokat is megfogalmaztak. Magyarán hasonlóan sekélyes gondolkodásuk ellenére is elértek valamit - jó esetben. A posztoló-félék közül pedig csak az viszi majd "valamire", aki ki tudja fogni a tuti gazdatestet.

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.03. 12:27:07

@Igazság Atyja: az is megindító lesz, mikor felnőtt tanárnéniként előkerülnek az erotikus fotók az internyetről:-) Bár a csaj modellkarrierje szempontjából tökmindegy.

Erásss 2009.11.03. 12:28:30

@FlybyWire:
de a fiú a csaj osztálytársa volt.Nem ismerte fel??

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.03. 12:31:06

@Erásss: lehetett két fia, de akkor honnan ismerte volna fel a lány apukát? És ő miért futott volna el előle? Ezért valószínűtlen.

Erásss 2009.11.03. 12:32:21

Na visszatértem...:))
Képzeljétek,esik a hóóó! :(

Erásss 2009.11.03. 12:34:27

@Devil2:
Köszönöm kérdésed,jól vagyunk. :)) Csak esik a hó,és annyira-annyira utálom...pedig lenne dolgom a városba,de így nincs kedvem elmenni.

Erásss 2009.11.03. 12:38:30

@Igazság Atyja:
Különben igazad van abban,hogy a fiataloknak voltak tervei.Én például mindig tudtam,hogy jogi pályán szeretnék dolgozni.Viszont a mostani fiataloknak az számít,hogy kinek-milyen kocsija van,mennyi pénze,minden hétvégén discoba hulla részegre piálni magukat...Nem kell félni az országnak,mert kb 10 év múlva már nem lesz ennyi diplomás ember!Most úgyis ezen pörögnek,hogy mennyien járnak egyetemre ezért megváltoztatják a felvételi szabályokat. :)

Igazság Atyja 2009.11.03. 12:45:55

@tarquin- 1forma ördögműalkotás: Sőt, ha Kovinál fog 'modellkedni', akár tuti belépő is lehet. :) Egyébként Dávid kiköpött úgy nézett ki 26 évesen, mint a fia 15 évesen, ezért küldte el az ő fotóját a sajátja helyett. (Saját magáról nem volt korabeli fotója jó minőségben.) A lánynak meg azért nem tűnt fel a hasonlóság, mert a fiú az osztályterem másik sarkában szokott ülni. Szerintem teljesen egyértelmű. :)

tuli _ 2009.11.03. 12:48:44

@Igazság Atyja: mert volt jövőkép. most feleannyira sincs.
persze ezzel nem akarom menteni a korosztályi problémákat, de ez is hozzájárul ahhoz, miért nincs motiváció.
na meg a sekélyesség.
de ez azért a szülők bűne is részben.
arra nem tudom, milyen mentség van, hogy természetessé válik lassan, hogy diszkók wc-jében dugjanak sorra.

Devil2 2009.11.03. 12:54:28

@Igazság Atyja: Én azért egy leheletfinom különbséget tennék tizenéves és tizenéves között, ugyanúgy a szüleik között is. Mert Te úgy állítod be hogy az ambíciózus szülőnek is kutyaütő lesz a gyereke, ahogy az "éljük az életünket bele vakvilágba" tipusú szülőknek. Vannak kivételek, meg átfedések, de nem a tizenévesek tették olyanná a világot mint amilyen ma, ezt elhiheted.

Stupidella 2009.11.03. 12:55:37

Fura egy történet...

Azt nem értem csak, hogy ha a 15 éves fia fotóját küldte el, akkor az hogy passzolhatott az állítólagos 26 évéhez?

Ha a fia osztálytárs volt, hogy nem ismerte fel a kép alapján?

Igazság Atyja 2009.11.03. 12:58:38

Egy 15-18 évestől még nem is várom el, hogy jövőképe legyen, az kialakulhat az egyetemi évek során is. Ennek azonban előfeltétele az, hogy legyenek céljai, amelyeket a saját tehetsége, képességei és érdeklődési köre alapján már középiskolásként megfogalmaz. Ha az utóbbi a dizsi-baszás-szimulálás mentén alakul, nem csoda, hogy jövőkép sem lesz. Azt sem fogja tudni, mit jelent a szó egyáltalán.

varasd 2009.11.03. 13:00:06

Erről jut eszembe:
10 ÉVES A VIAGRA!
Szülinapi cool videó: napielet.hu/a_te_napod/post/5479/tizeves_a_viagra

Devil2 2009.11.03. 13:02:11

@varasd: nekem eszembe se jut a Viagra. :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 13:04:21

@tuli_: A rohadt életbe, öreg vagyok már a discohoz:) És smucig is:D

Igazság Atyja 2009.11.03. 13:05:16

@Devil2: "Mert Te úgy állítod be hogy az ambíciózus szülőnek is kutyaütő lesz a gyereke."

Melyik az a mondat, amiből ezt a következtetést vontad le?

Devil2 2009.11.03. 13:05:41

@Erásss: Lehet hogy itt is fog esni valami, mert ocsmány szürke az ég, de eddig ma még megúsztuk szárazon. :)

Devil2 2009.11.03. 13:08:21

@Igazság Atyja: Nem konkrétan állítod, de az jön le a mondandódból hogy a tinik egy nagy csőcseléket képeznek. Én meg nem így látom.

Devil2 2009.11.03. 13:12:45

@savanyú a narancs ( Bajnokság): hát nemtom, gusztus dolga a WC ben dugás.. :@

Szelid sunmalac 2009.11.03. 13:14:29

En szeretek dugni. Persze gusztustalan helyen annyira nem jo, de attol meg csak dugas. Igaz, nekem meg soha nem jott ossze. Biztos nem jo helykre jarok. Vagy nem jo csajokkal. Vagy en nem vagyok jo. Nem jo az egesz! A picsaba!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 13:14:58

@Devil2: Attól függ, pl. egy alig látogatott múzeum csillogó-villogó wc-jében...:D

Igazság Atyja 2009.11.03. 13:15:45

@Devil2: Ja, vagy úgy. Ennyi erővel akár egy csillagászati felfedezésre vagy a katicák párosodási szokásaira is reagálhattál volna a mondandóm kapcsán - ha épp az "jött le" belőle. :)

Akkor felhívom a figyelmed két apróságra: már az első hozzászólásomban jeleztem, hogy nem minden tini ilyen (tisztelet a kivételnek), a másodikban pedig kifejezetten utaltam rá, hogy a posztoló-félékről beszélek. A tendenciák viszont akkor is lesújtóak.

Devil2 2009.11.03. 13:16:06

@vagány csaj: Most én is megyek ebédelni kis Vagány Csajom. :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.03. 13:18:13

@Igazság Atyja: ami egyértelmű, az általában meghaladja a képességeimet, úgy látom.:-)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 13:21:01

@Stupidella: Senki nem ért semmit, kezitcsókolom.

No és tarq vidéki néninek is csókolom! :)

Igazság Atyja 2009.11.03. 13:23:07

@tarquin- 1forma ördögműalkotás: Akkor nem haszontalan megtanulni egyetérteni velem. ;)

vagány csaj 2009.11.03. 13:24:48

@Devil2: Ja, amikor én visszajövök, Te elmész... Ejj! Nem lesz ez így jó! :P :D

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Együtt reggelizni? Eddig még vacsoráról volt szó... :P
Magam alá gyűrni? Ezt meg hogy következtetted ki? Félreismered a nőket! Ez is fordítva szokott működni! De inkább kihagyom, kössz! :P

Glg 2009.11.03. 13:26:22

@tuli_: az jó buli :D-egyszer már majdnem öszejött :D

vagány csaj 2009.11.03. 13:26:24

@Devil2: @Erásss: Nálunk is esett a hó reggel, és én nagyon örültem neki! Imádom a havat! Ha tél van, akkor legyen hó is! Sok-sok HÓ!!! :)

Dr.Bio74 2009.11.03. 13:27:16

Ez van annyira jó, hogy már nagyon gyanús !

Stupidella 2009.11.03. 13:27:26

Nem akarok se havat, se hideget, mikor lesz már végre nyár?

vagány csaj 2009.11.03. 13:28:12

@Devil2: @savanyú a narancs ( Bajnokság): Látom már a dugásról megy a chat. Ejj, fiúk! Szeretkezni nem szoktatok? Csak dugni?? Ráadásul wc-ben? :P

Stupidella 2009.11.03. 13:30:30

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: én aztán nem, de biSZtos lenne rá jelentkező.

Hümüzhümümüz 2009.11.03. 13:30:35

Üssetek szívlapáttal, de akkor sem értem ezt. Most ki küldte kinek a fejét, aki nem az, aki eredetileg Ő, de mégsem?

Inkább ne is írjátok, nem érdekel, mert kamuszagú.

Ha nekem valaki ilyet ír, hogy ez nem az én accountom, haveré', meg mittomén, akkor zárom is rá a privi ablakot.

De ki ment cicanadrágban? Pff. Áááááá! :S

Glg 2009.11.03. 13:31:11

@vagány csaj: erről egy kedves idézet jut eszembe:
"nagy különbség van a szeretkezés, és a dugás, de pláne a baszás között" :D:D:D-és milyen igaz.

tuli _ 2009.11.03. 13:33:15

@savanyú a narancs ( Bajnokság): @Glg: menjetek együtt, bátorítsátok egymást, ha azokra a redves nőkre van szükségetek, biztos bejön egyszer :D

Igazság Atyja 2009.11.03. 13:33:17

@Hümüzhümümüz: Igen, túl sok a nyitott kérdés. Hiába akarnám egy legyintéssel elintézni az egész kamuszagú posztot, a cicanadrág engem is izgat. :)

Dr.Bio74 2009.11.03. 13:33:46

@Stupidella:
Nem, csak kommentelgetek. (Mit?)

vagány csaj 2009.11.03. 13:37:56

@Glg: Igen, azért kérdeztem, hogy szoktatok-e szeretkezni is? :D

Igazság Atyja 2009.11.03. 13:38:20

"Teljes bizonyossággal érzi, hogy anyagi gondjai egy csapásra meg fognak oldódni. Ha erre nem is kerülhet sor, váratlan segítségre mindenképp számíthat."

A kávéautomata nem fogadott el új kétszázast, ezért egy kedves hölgy felváltotta két százasra. Újra hiszek a horoszkópban. :)

Ленина · http://szanalmas.hu 2009.11.03. 13:39:41

Néha nem ártana ma sem egy erkölcsrendészet...
Egyébként nagyon kellemetlen amikor apuka a kedves fia osztálytársnőjére recskázik otthon.. Vajon hogyan fogadja majd a menyét, ha ennyire ki van éhezve a fiatal húsra..?

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.03. 13:40:40

@tuli_: csak a szájuk jár, be sem mernek menni a női wc-be.:-) Tényleg, melyik a közös üléses klozett a dizsiben? A fiú vagy a lány? Vagy ez mindegy?:-)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 13:41:17

@vagány csaj: Kénytelen voltam reggelire változtatni, hogy ezzel is mutassam kompromisszumképességemet:P
Te írtad, hogy alulmaradok megint, vagyis ezt szeretnéd elérni:)

Akkor javítok, csilli-villi wc-ben szeretkezés megvolt, na és?:D

@Stupidella: Alaposan véget ért, bizony...

Stupidella 2009.11.03. 13:43:00

@Bio74: hát a történetet, ami szerinted annyira jó. :)

@savanyú a narancs ( Bajnokság): szombaton volt szerencsém még egy utolsót nyalni vanília fagyit füge öntettel, a messzi Provance-ban. Vissza akarok menni, ott még jó az idő.

vagány csaj 2009.11.03. 13:43:12

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Hogy alul maradj, igen! De nem azt, hogy alattam... :P
Miért reggelire meghívsz?? :)

Stupidella 2009.11.03. 13:43:34

Én már szexeltem WC-ben. Kb. 12 évvel ezelőtt. :D

alumi 2009.11.03. 13:43:42

@vagány csaj: a pasi felesége nem hinné el, vagy/és úgysem mondaná el senkinek.
a lényeg pedig itt az, hogy pedofil urat minél előbb lekapcsolják.

Stupidella 2009.11.03. 13:44:26

@prim reborn-habkő rulz: a pedofil urakat lazán herélném.

tuli _ 2009.11.03. 13:47:00

@tarquin- 1forma ördögműalkotás: ugye ez egy általánosan feltett kérdés, mert én nem tudom :D

Igazság Atyja 2009.11.03. 13:47:28

Miért pedofil? A hölgy 15 éves, tehát már nem gyermekkorú. Olyan figurákat tud az ágyban (buszon, MSN-en), hogy csak lesnétek! :)

vagány csaj 2009.11.03. 13:47:41

@prim reborn-habkő rulz: De biztos van bizonyíték. Ahogy előttem is írták, elmentett levelek, fotók, stb.

vagány csaj 2009.11.03. 13:48:17

@Igazság Atyja: 16 év alatt liliomtiprás = pedofil!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 13:48:38

@Stupidella: Szóval te ott voltál, és ezzel fájdítod itthon fagyoskodó szívem:?:D

@vagány csaj: S honnan tudnád, hogy alulmaradtam? Mert tőlem ugyan nem:P
Reggelire? Majd ha közös munkahelyünk lesz:D

@prim reborn-habkő rulz: Nem kapcsolják le, 14 éves kortól mindenki azzal kufircol akivel akar, nemtől függetlenül.

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.03. 13:49:28

@tuli_: természetesen, de úgy sejtem, senkitől nem fogom megtudni.:-)

Igazság Atyja 2009.11.03. 13:49:51

@vagány csaj: Ma már kevés 16 éves liliomot találsz. :)

Stupidella 2009.11.03. 13:50:01

@savanyú a narancs ( Bajnokság): elnézést kívánok, de az én kis szívem is fáj érte. :)

Dr.Bio74 2009.11.03. 13:52:06

@Stupidella:
Hááát, nem is tudom, elég bonyolult, megfogtál.

Az elég jó, esetemben annyit tesz, összeszedettebb, és szóhasználatában nem egy átlag 15-16 éves lányt idéző szösszenetet olvastam arra, ott fent. Tartalmában pedig néhol kissé abszurd, de azért nagy átlagban érdekes.
Tehát ha fotoshop akkor ahhoz nem kellett volna bezonyos részeket így kidolgozni, vagy az eredeti írónak, önmagából benne hagyni.

vagány csaj 2009.11.03. 13:52:36

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Mindig alulmaradsz, mert midnig nekem van igazam! :P Ezt még bizonyítani sem kell! :D
Közös munkahely? Kiidegelnélek! :P Különben is dolgozzál, ne egyél! :P

Hümüzhümümüz 2009.11.03. 13:54:56

@Igazság Atyja:

Mind a négy esetben ciki a cicanaci. :) Ha a 40-es apuka viselte, akkor minimum búza, ha a kisfia, akkor Ő is búza, vagy retardált, ha a kiscsaj, akkor emós, vagy nincs ízlése, de ha az anyukán volt az a bizonyos cicanadrág, akkor tuti munkanélküli, háztartásbeli a mama... :S:S:S

vagány csaj 2009.11.03. 13:55:42

@Igazság Atyja: Keveset, vagy inkább egyátalán nem. Ez szomorú! Azt hiszik lemaradnak valamiről. (12-14 éves lányokat sz*patnak a discókban a wc-ben.) Na akkor hol van a nevelés?

Igazság Atyja 2009.11.03. 13:57:24

@Bio74: Esetleg el kellett volna szórni benne néhány "XD"-t, és máris nem kételkedne senki. :)

Stupidella 2009.11.03. 13:57:49

@Bio74: abban igazad van, hogy a helyesírást tekintve és a szókincsét illetően nem az átlagos "tinypitsha" stílus, csak épp nem értek jó pár dolgot. :)

Talán lesz majd olyan is, ami frappáns, érthető és valós is lesz. Előbb, vagy utóbb :)

Dr.Bio74 2009.11.03. 14:03:17

@vagány csaj:

Igen lemaradnak sok mindenről, mert azt hiszik, hogy az amit csinálnak velük az a lényeg, és alapjaiban a lehetőségtől is lassan elzárják magukat, hogy valami többet éljenek meg.

Dr.Bio74 2009.11.03. 14:05:26

@Stupidella:

Alapjában pesszimista vagyok, ergo szerintem nem lesz.

Igazság Atyja 2009.11.03. 14:07:27

@vagány csaj: Pontosan. Bár gáz, hogy Dávid apuka 40 évesen 15 éves kiscsajra hajt, ehhez ugyanúgy kellett az utóbbi aktív közreműködése is. Nem egy 8 évest kínálgatott cukorkával és rángatott be a rekettyésbe - még ha ezzel együtt is visszataszító a viselkedése, természetesen. Valóban, ilyen irányba halad a világ: egyre kisebb az erkölcsi tökföld, lassan nincs hol csőszködni. :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.03. 14:08:31

@Igazság Atyja: abban nem vagyok biztos, hogy apuka tudta, mennyi idős a lányka.

vagány csaj 2009.11.03. 14:14:30

@Bio74: Igen, és ez alapján fejlődik ki az egyéniségük.

@Igazság Atyja: Így van. Mi lesz 10 év múlva?

Igazság Atyja 2009.11.03. 14:18:17

@tarquin- 1forma ördögműalkotás: Gyanítom, hogy a saját fia korát tudta (ha más nem, megkérdezte az anyjától), így hosszas fejszámítás után meg tudta határozni a lányét is - lévén, hogy osztálytársak voltak. ;) Egyébként így fogalmaz: "Így ismerkedtem meg XXAlexXX nevű fiúval." Sajnos ebből nem derül ki, ki írt elsőként, de van egy olyan sejtésem, hogy a fickó. Azaz a fia MSN-listájából nézte ki a kiscsajt, esetleg MSN-naplókból azt az infót is, hogy milyen néven szokott chatelni. Vagy a fia nevén belépett a chatre, ott megtalálta a kiscsajt a barátok között, aztán létrehozta az XXAlexXX nevet a fűzögetéshez. Azaz pontosan tudta, mit akar, csak nem nyilvánosan (főleg a fia és a lány anyja előtt) akart blokkolni. Kicsit puhítani akarta még a csajt, csak a szülői végleg keresztbetett.

Ugyanis kb. 0,0001% az esélye, hogy "véletlenül" pont a fia osztálytársára akadt rá egy zsenge csibehúsra vadászó családapa a neten.

Hümüzhümümüz 2009.11.03. 14:28:56

Ez a beleegyezés cucc akkora cink!

Teszem azt neten felszed egy 15 éves kiscsaj egy 45-50 év körüli, burzsuj apukát, lefekszenek, aztán megzsarolja, hogy adjon neki dellát, különben azt mondja, hogy erőszak volt... :S

De ez a pedofil cucc is. :S Ha egy 21 éves rihonya összejön a 62 éves BmintBenkővel, akkor az már nem pedofil kategória, hanem a gusztustalan... :S:S:S

Ki érti ezt? Menek, fel is szedem Mari Zsuzsit legott, megrajzolom a sunciját és levágom az ex férjét sok dellával. :D

Dr.Bio74 2009.11.03. 14:30:22

@vagány csaj:

Ah, az egyéniség szó itt most nagyon ütős fogalmazás.

Devil2 2009.11.03. 14:42:08

@vagány csaj: Visszajöttem Bébikém. :) Nyugisabb már a helyzet a melóhelyen?

WC-ben nem lehet szeretkezni csak dugni tudni tudnak egyesek.. :)

vagány csaj 2009.11.03. 14:46:07

@Devil2: Na végre! :) Azt hittem már félúton elvesztél... :)
Fogjuk rá, hogy nyugisabb, bár nem sokkal. Most azt szervezem hogy jutunk el Szombathelyre moziba... :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.03. 14:47:05

@Igazság Atyja: tuti, nem tudta, hogy osztálytárs a csaj, a képekről meg saccolhatott 18-at. Irányított kereséssel - környékbeli nő pl. simán ráakadhatott. Ennyire nem lehet hülye, hogy számtalan ponton belekódolja a történetbe a saját lebukását.

Devil2 2009.11.03. 14:52:07

@vagány csaj: Még rendet kellett rakni közben a ház körül, mert itt is elkezdett esni valami hóféle. De elállt... thank God!

Devil2 2009.11.03. 14:53:44

@vagány csaj: óó, de jó Nektek, mikor mentek moziba?

Igazság Atyja 2009.11.03. 14:55:29

@tarquin- 1forma ördögműalkotás: Nő? Ha egy 40 éves férfi irányított kereséssel a 15-ös korosztályt célozza meg, ott már eleve kakesz van a palacsintában. Ha a kiscsaj 18 évesként tette fel magát valahová, nála szintén. Egyébként de, simán lehet, hogy ennyire béna volt a fazon: a szülőivel nem számolt, márpedig jobban belegondolva tényleg az az egyetlen érdemi lebukási lehetőség, ha a lány és a fia nem tartoznak egy baráti körbe. Borítékolható volt ugyanis, hogy a lány még a barátnőinek sem fogja mutogatni a (papíron) 26 éves fickó fotóját, hiszen ő maga is cikinek tartotta a korkülönbséget. Arról nem is beszélve, hogy neki ott voltak ütőkártyaként a már-már erotikus képek róla. :) Még kicsit puhítania kellett volna a kislányt, és néhány kufirc után már azt sem baj, ha kiderül az igazság - gondolta.

"200 km-re lakik tőlem, na de hol az igazság?"
Itt. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 15:00:00

@vagány csaj: Vagyis SOHA nincs igazad, legalábbis velem szemben:P
Kiidegelni? Korábban kelj fel ahhoz:D

Bobby Newmark 2009.11.03. 15:05:26

Nehezen hiszem, hogy ti ebből a totálisan átlátszó, fiktív sztoriból akár egy betűt is komolyan vesztek...

Én kb annyit hiszek el belőle, hogy nő írta, de azt is csak azért, mert be merte úgy küldeni ezt, hogy benne maradtak a nyilvánvaló, első olvasatra kibukó önellentmondások.

Ha esetleg olvasná a kommenteket a kedves beküldő, akkor üzenném neki, hogy a virágkötészet is egy nagyon szép szakma, nem feltétlen kéne erőltetni ezt az irodalmat, ha már ennyire nem megy.

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.03. 15:15:19

@Igazság Atyja: miből gondolod, hogy megcélzott korosztályt? Hogy fent volt a kislány kora? MSN-en kötelező kitenni? Ha nem, akkor apuka "csak" meg akarta csalni a feleségét, min. 200 km-re lakott mindenkitől, aki hajlandó megállni.:-) Benézte a lány korát, és fingja nem volt arról, hogy a lány cikinek találja a korkülönbséget. Szerintem akkor állt neki össze a kép, amikor meglátta a buszon a lányt. Kellene ide a posztíró már ehhez.

Igazság Atyja 2009.11.03. 15:18:01

@tarquin- 1forma ördögműalkotás: MSN-en nem kötelező kitenni, viszont az MSN-ig valahogy el kell jutni. ;) Egyébként meg abszolút alap, hogy megkérdezem az illető korát a beszélgetés kezdetén, akár tudok saccolni egy fotó alapján, akár igen.

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.03. 15:24:33

@Igazság Atyja: a régivágású apumkorabeliek soha nem kérdezik meg egy hölgy korát. Nekik ez az alap. Ha megkérdezik, kapnak a fejükre az hüjje trendipitscháktól, hogy nem illik ám ilyet!:-) És akkor téma lezárva, marad a becslés. Valószínű, hogy a kislány is ilyen "okosan" reagálta le a kérdést, főleg, ha csak 14.

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.03. 15:28:58

@Igazság Atyja: megkérdezed, persze, csak erre szoktak az "okoskislányok" nyafogni, hogy dehát nem illik, még ezt sem tudod, és csakazértse mondják meg. Pláne, ha még csak 14-ek:-(

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.03. 15:31:51

@Igazság Atyja: a lényeg azért ment kétszer, mert azt hittem, az elsőt benyelte.:D

Igazság Atyja 2009.11.03. 15:31:56

Egy 40 éves fazon akár 15, akár 18 éves kiscsajt fűzöget, az ultragáz. Ha a kiscsaj 15 évesen 18-nak adja ki magát, az szintén, tehát hiába is jelenne meg itt, csak kamuzna még egy sort. :)

vagány csaj 2009.11.03. 15:33:43

@Devil2: Az a baj, hogy itt is eláltt, pedig nagyon vártam, hogy nagy-nagy hó lesz. :(
Hát nem megyünk moziba mégse, mert nem érnénk fel a filmre... Ez nem jött össze, majd talán holnap, pedig ma van az én kis Csabikám szülinapja. Iszogatni is akartunk egy pöppet rá... :(

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Hiába próbálkozol... :P

Igazság Atyja 2009.11.03. 15:36:16

@tarquin- 1forma ördögműalkotás: Akkor ez az úriember egy újvágású apudkorabeli. :) A net kivétel az ilyen illemszabályok alól, ugyanis élőben a kort - ritka esetektől eltekintve - jól meg lehet saccolni. De akár itt, akár ott zajlik az ismerkedés, teljesen alap, hogy ne rinyáljon hölgyekre vonatkozó illemszabályokra hivatkozva (főleg, ha ő maga annyira hölgy, mint én Róma püspöke), hanem mondja meg kertelés nélkül az igazat. Ha pedig nem, akkor egy percig se rinyáljon, ha a másik is kamuzott egy nagyot.

Igazság Atyja 2009.11.03. 15:37:05

Meg egyáltalán, semmiképp ne rinyáljon! :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.03. 15:39:50

@Igazság Atyja: szerintem pedig épp erről a "rinyálásról" szól a poszt,hogy "mit képzel ez, hogy 26-nak hazudja magát, amikor én meg se mondtam neki, hány éves vagyok, csak küldtem az erotikus fotókat." POSZTÍRÓ! VALAKI!!:-)

Igazság Atyja 2009.11.03. 15:41:37

Ne! A végén még kiderül, hogy tényleg kamu az egész. :)

vagány csaj 2009.11.03. 15:47:46

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Hát ez nem igaz, még mindig kötözködik! :P Nem baj, bírom a gyűrődést, tőlem akár két hét múlva is itt tarthatunk még! :P :D Akkor se bánsz el velem... :P :)

csillag× 2009.11.03. 15:49:26

@vagány csaj: @savanyú a narancs ( Bajnokság): ha így folytatjátok, éhen fogtok halni :P :)

vagány csaj 2009.11.03. 15:51:17

@csillag×: Na jaaa! Ennek meg már fele se tréfa! Úgyhogy húzzál bele @savanyú a narancs ( Bajnokság): :P :D

Igazság Atyja 2009.11.03. 15:55:31

@tarquin- 1forma ördögműalkotás: Még egy érdekesség: ha az ő drága "kisfia" volt az osztálytársa, akkor saját magát is kislánynak tartotta? Ejnye-bejnye, huncut kislány. :)
Sajnos nincs lehetőség a korábbi kommentjeim törlésére, pedig én is elkunyerálnáma azokat a majdnem-erotikus fotókat! :)

2009.11.03. 15:55:46

@savanyú a narancs ( Bajnokság): @vagány csaj: @csillag×:
Milyen kötöszködés? Miről maradtam le? Viszont nálam most bezár a bazár, megyek a szerelőhöz, felbecsültetem a kárt... :( De ha hazaértem feljövök és megnézem a kötöszködés tárgyát. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 15:57:22

@vagány csaj: Dehogynem, mindenképpen én győzök:P

@csillag×: Rajtam van súlyfelesleg, és nem akarom megbántani vagányt, de ő is messze van a zörgő csontúaktól, úgyhogy egy kis éhezés nem árt:D

deflorator 2009.11.03. 15:57:48

@Igazság Atyja: Na és az milyen, ha egy 90 éves fazon egy 26 éves csajt fűzöget? A friss, zamatos, fiatal punci az igazi.

vagány csaj 2009.11.03. 15:59:48

@Zsu0805: áá, arra már én sem leszek, és a narancsom egyedül marad a kötözködésével.. :D
Egyébként meghívott vacsorára, és azon vesztünk össze, hogy milyen arányban fizetünk... :) Hát most Zsu, őszintén! Nem a pasinak illik??

Glg 2009.11.03. 16:01:51

@Zsu0805: kárt?-mit törtél össze ? :)

@vagány csaj: nem :P:)

csillag× 2009.11.03. 16:02:05

@vagány csaj: @savanyú a narancs ( Bajnokság): Hm...fogyikúra...nah akkor jövök énis :D Együtt hatásosabb :) és a pizzából is kisebb szelet jut :D:P

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.03. 16:02:23

@Igazság Atyja: huncut hát. És veszélyes, olyan személyiség, aki bármit megtesz azért, hogy kibújjon a felelősség alól -lásd jegyek, szimulálás; hát inkább legyen a pasas pedofil. Nem mondom, hogy ő szent, de nem biztos, hogy csak ő volt a hunyó. Vigyázni kell az ilyen kislányokkal!:-)

vagány csaj 2009.11.03. 16:03:59

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Ja, győzöd fizetni a vacsorát meg a reggelit!!! :P :D
(Sorry, de megint alul maradtál!!!) :P

csillag× 2009.11.03. 16:04:07

@Zsu0805: Jaj, Zsuuuu :( télleg ki akartalak faggatni. Boss említette, h mi történt :(

vagány csaj 2009.11.03. 16:05:24

@Glg: Mit nem? PASIIIIK!!!!!!!!!!!!!!!! :@

@Zsu0805: Milyen kárról van szó Zsu drágám????

vagány csaj 2009.11.03. 16:07:13

@csillag×: Na ja! Pizza??? Hmm... (Nem fogyizunk, de psszt!... :D)És akkor kiegyezhet velem a @savanyú a narancs ( Bajnokság): egy döntetlenben, csak hogy lássa az én kompromisszumképességemet! :P

algi 2009.11.03. 16:09:04

1. Hogy ismerte fel "Dávidot", ha egyszer a fia fotóit küldte el?
2. Hogy-hogy nem ismert rá a fotókban az osztálytársára már kezdetben?

Úgyhogy szerintem kamu.

csillag× 2009.11.03. 16:11:15

@vagány csaj: asszem kiszaladt elé egy kutty :( Legalább is ha az emlékeim nem csalnak, Boss-ton ezt írta :( és ha jól emlékszem nem lett nagy baja, csak az autó sínylette meg kicsit... de mondom: én is csak hallomásból tudom.

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.03. 16:13:24

@vagány csaj: ezt te tudod, de mivel felhoztad: az avatarod alapján szimplán hüjje vagy, édes leányom!:-)

Glg 2009.11.03. 16:23:52

@vagány csaj: attól függ-ha randi akkor a pasi fizet-ha nem akkor a csaj nem hagyja h fizesse az ő részét is

csillag× 2009.11.03. 16:25:18

@Glg: de a pasi hívta meg. Tehát meghívásról van szó. Akkor,h néz már ki ha a meghívott fél is fizet... :)

csillag× 2009.11.03. 16:27:51

De ha valaki gentleman, akkor a nem randi alkalmával is kifizeti a csajét:) De persze-persze ezt már ki tárgyaltuk, h ez a búbos vöcsök, vagy szalamandra vagy mifene..most éppen antigentlemann szerepet játszik :)

boss888 2009.11.03. 16:38:11

@csillag×: @Glg: Egyenjogúság van most már! Szóval nem sértődök meg ha a csaj fizet, ha én hívtam meg, ha nem...:)

csillag× 2009.11.03. 16:43:52

@boss888: nah, persze Kedves! Ilyenkor szeretitek ezt hangoztatni :P Erről tisztára olyan, mikor általános suliban oltás van és akkor ott is a srácok rögtön milyen udvariasak szoktak lenni, mert "Lányoké az elsőbbség!" :P :D

boss888 2009.11.03. 16:44:39

@vagány csaj: Zsu elütött véletlen egy kutyát tegnap... ÉS össze tört a lökhárítója. Ami érdekes, h azé a srácé volt a kutya, aki Zsu telefon számát elkérte, és többször megígérte h hívja, de nem hívta... Lehet,h újabb ismerkedési trükk volt a sráctól:)

csillag× 2009.11.03. 16:45:39

háromszáz :D végre-végre :P én is leszek valami kerek :D

csillag× 2009.11.03. 16:46:37

@boss888: mondtam már h utállak :( ...elvetted a 300am :(

2009.11.03. 16:51:13

@Glg:
Ezt pont Te mondod? Nem hoznám fel a múlt csütörtököt, hogy akkor mi volt az illem.. :P Tudod, tudok ám mindent. :) :P

@boss888:
Ismerkedési trükk mi? Sőt, kilökte elém a kutyát. :) Szemem elött látom, ahogy gugol a kutya mellett, és beszél hozzá. "Szóval Buksi, vázolom a haditervet. Jön majd az a csini csaj, tudod, Iván felől, te majd kiugrassz elé. Utána meg eljátszod a sérült ebet. Én meg persze majd vigyorgok és nézek a szép kék szemeimmel. Levesszük a lábáról. Fogtad Buksi. Irány, fuss át, és ha intek kelj át az úton. De ügyes legyél, tudod ahogy tanítottam." :) :) :) :)

@vagány csaj:
Amúgy tényleg, elütöttem a telszámelkérős felnemhívos nyári földfelettjáros srác kutyáját. VAgyis a tüzépörző ebet. :)

Megvan a kárfelmérés... 14 lesz kb. :) De lehet kevesebb. :)

boss888 2009.11.03. 17:00:03

Akkor abba belefér 1 pár teqila meg bacardi:)))

2009.11.03. 17:03:38

@boss888:
Jaja... meg pár vip beugro. :) Hétvégén ugyis nyit, majd letárgyalom vele. :)

boss888 2009.11.03. 17:07:13

@csillag×: Mit akarsz már? Nem jó neked a 301:D Én ma már voltam az első a 100. meg a 300.::D:P

boss888 2009.11.03. 17:09:02

@Zsu0805: Mi nyit? Van discoja a srácnak? Nem csak tüzépje...hmmm... Ha véletlen nem jönne össze neked, akkor szólj én is szívessen járok vele:D:D:D:D

csillag× 2009.11.03. 17:11:08

@boss888: mocsok!... különbenis, nem tárgyalok veled :)) még nem járt le a 3 hét!...ööö..vagy 4? :P :D

2009.11.03. 17:13:20

@boss888:
a tüzép családi, főleg a faterjáé. Hát vmi olyasmi fog nyitni. :) Jólvan, átadom neki, hátha azért nem huvott, mert a pasikat szereti. :)

Igazság Atyja 2009.11.03. 17:18:28

@Zsu0805: Milyen gonosz lettél egy apró baleset miatt. :)

boss888 2009.11.03. 17:18:56

@Zsu0805: De nem csak addig kell amíg fel építem a lakóparkomat! Szóval nem a pénze miatt akarok vele lenni! Bár lehet,h utána egész véletlen okból kifolyólag összeveszek vele:D:D

2009.11.03. 17:22:39

@Igazság Atyja:
Én gonosz? mert? ezt miből gondolod? :)

@boss888:
:) :) :)

boss888 2009.11.03. 17:26:30

@csillag×: Szóval nem beszélünk 3hétig!?:))) Már indítom is a tűzijátékot, meg bontom a pezsgőt!:D:P

Igazság Atyja 2009.11.03. 17:27:44

@Zsu0805: "hátha azért nem huvott, mert a pasikat szereti. :)" :)

AlexanĐra 2009.11.03. 17:30:45

Menjetek szobára halljátok!!:S:D...:S.am sztem tök gagyi ez a történet...

csillag× 2009.11.03. 17:33:10

@boss888: pezsgőőőt ??? azt hittem , h valami ütősebbel ünnepelsz legalább :)))

boss888 2009.11.03. 17:34:59

@AlexanĐra: Onnan jöttünk, most pihenünk!:D
Amúgy tényleg szar, egy 14-15éves lány össze-vissza irománya. Lehet, h igaz, de fogalmazásból tuti nem jeles tanuló! Bár írta h elég szar jegyei vannak

2009.11.03. 17:39:41

@boss888:
pezsit én is kérek :)

@Igazság Atyja:
Mi más indoka lehetne, h 2x elkéri bnőmtől a számom, aztán em hiv fel... egyértelmű, időközbe rájött, h meleg :)

boss888 2009.11.03. 17:39:56

@csillag×: A pezsgőt sosem iszom tisztán, mindig energy drinkel vegyítem! 1dl pezsgő 1dl barack pálesz:D

Igazság Atyja 2009.11.03. 17:42:40

@Zsu0805: Ne legyél rosszmájú. Ha kétszer is elkérte, akkor legalább egyszer ki is törölte véletlenül. Akkor miért ne törölhette volna ki tévedésből kétszer is. ;)

boss888 2009.11.03. 17:42:47

@Zsu0805: Oksa Zsu... Úgyis most lett kész a hálószobám, szal felkellene avatni... (kép az iwiw-en), bár kicsit rideg lett:S

csillag× 2009.11.03. 17:45:55

@boss888: csak egy jó tanács: még az alkohol %-ok bevitele előtt végezd el a tűzijátékozást...különben nem lesz jó vége :P

2009.11.03. 17:46:48

@Igazság Atyja:
Először cetlin kapta meg, azt meg elhagyta, szoval most lehet vmi aberrált rohangál a cetlire felírt telszámommal. :)

@boss888:
Mire gondolsz? Locsoljam szét a pezsgőt a szobádba? :)

csillag× 2009.11.03. 17:48:57

@boss888: én lecsekkoltam, de bazzzzz...ez pont neked való. Bár én nem hálószobának nevezném, inkább józanodónak. Másnaposságra jó is az a pár liter hideg víz :D

Igazság Atyja 2009.11.03. 17:50:31

@Zsu0805: Ha XXAlexXX az, akkor mázlid van: egy évtizeddel idősebb vagy a kívánatosnál. :)

2009.11.03. 18:00:07

@Igazság Atyja:
Ez jó volt. De elhiheted, h XXAlexXX nem úszná meg úgy ahogy a kiscsajjal megúszta. Utálom a pedofilokat...apukám hentes...most már van 1-2 tüzépeb barátom akik éhesek... De én nem célzok semmire. :)

2009.11.03. 18:02:21

@boss888:
Hmmm jó kis szoba... :) De @csillag×: -al érek egyet... :)

boss888 2009.11.03. 18:04:28

@Zsu0805: Hűha, tán csak nem apud volt aki eladta, valami áldozatát darált hús és levescsontnak?:D:D:D

Zsuuuuu, szeretlek!

Ui.: Ugyeugye nem haragszol rám semmiért:$:D:D

Glg 2009.11.03. 18:05:06

@csillag×: a meghívás az más:P

@boss888: jaja-a bőröndöt sem kell segíteni nekik cipelni-ha egyenjogúak ők is ugyanúgy elbírják :D:D

@Zsu0805: vannak külön elbírálás alá eső esetek :P:), az épp az volt:). más: szegény kutya meg is döglött?

csillag× 2009.11.03. 18:09:18

@Zsu0805: nézd máár :D hogy el kezdett puncsolni Boss :D csak nem fél az apucitól?? :D

boss888 2009.11.03. 18:11:26

@Glg: Jaja, a meghívás más, de ott is szétrakhatja a nő a bukszáját:D:D Akarom mondani, kinyithatja a tárcáját:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 18:39:13

@csillag×: Már te is meghívatnád magad?:D

@vagány csaj: Miért győzném fizetni? :P Látom te a fekete lovag vagy a gyalog galoppból, ha ennyire kiegyeznél egy döntetlenben:P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 18:43:07

@csillag×: Nézzük, én milyen szép nevekkel illesselek te hullócsillag?:D
Amúgy a képen egy szopós muréna van:P

2009.11.03. 18:52:04

@boss888:
Én is csíplek boss, és nem szerertném, h a lánykád árva legyen, így Téged megkíméllek. :)

@Glg:
Nem a telefonszámsrác bevitte az állatdokihoz. De fájlalta a hátulját. :)

@csillag×:
Ki mondta, h apuci csinálja ezeket? Csak kölcsönad ezt-azt a lánykájának. :) Nemhiába én vagyok a kis kedvence... :)

csillag× 2009.11.03. 18:59:34

@savanyú a narancs ( Bajnokság): hát ne haragudjon, de a szalamandra sztem szebb állatfaj, mint ez a szopós... :)) :P Szopós??? jesszus ien fogsorral?? nah, de hát elvégre, kinek a pap, kinek a paplak v paplan?

csillag× 2009.11.03. 19:08:33

@Zsu0805: ohh...Zsuu...asszem én is szeretlek :$ (de én jobban mint @boss888: )

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 19:10:35

@csillag×: Dehogy szebb! Mi ebben a baj, a nők is szoktak néha "fogazni" :P

2009.11.03. 19:16:11

@csillag×:
Nah ugy fest engem ma mindenki szeret. Én is Szeretlek Titeket. :)

csillag× 2009.11.03. 19:19:28

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Hm...lehet, h ebben az egyben igazad van?! szopós muréna...szopós muréna.... minél többször mondogatom annál jobban tetszik ... Bár nem tudom mit szólnék, ha azt mondaná nekem valaki, h a szépséged vetekszik egy szopós murénáéval... :P :D
Akkor már inkább hullócsillag. Azokat úgyis kedveli az emberiség többsége :) mert mindig kívánhatnak valamit :)

csillag× 2009.11.03. 19:20:57

@Zsu0805: Óóóó..ez olyan megható...olyan VILÁGBÉKE! :$ :P :D (vagy világvége?)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 19:30:46

@csillag×: majd én mindjárt mondom neked és meglátjuk mit szólsz:D Ebben az egyben? Mindenben kiscsillag, mindenben! :D

csillag× 2009.11.03. 19:43:05

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Na! lássuk a medvét...akarom mondani a murénát! :P
Jaj, hát ez nagyon nem helyén való ez a kijelentés! Az a "minden" kicsit mást jelent Önnek és nekem is.

boss888 2009.11.03. 20:00:04

hmmm... megúsztam, hogy zsut elvágjam lézerrel:D vagy esetleg por, és légmentesítsem lakását:D:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 20:07:51

@csillag×: Szépséged vetekszik egy szopós murénáéval :D

A minden szó nálam a valóságot jelenti:)

csillag× 2009.11.03. 20:09:24

@boss888: Amekkora állatok azok a légmentesítők, nem csak pormentesítené, hanem Zsu mentesítené is.

csillag× 2009.11.03. 20:16:00

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Jaj Istenem, jaj Istenem :$ nekem ilyet még senki.. soha....ohh..pirulok.. :$ :D

A valóság viszont az, hogy egy pasi igenis legyen gentleman :P :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 20:57:53

@csillag×: No igen, nem szórom ám a bókokat akárkinek :D

Gentleman lúzer?:D

csillag× 2009.11.03. 21:03:04

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Ezt megtiszteltetésnek veszem Kedves Uram! (már, ha egyáltalán hímnemű...eddig erről még nem esett szó:P)
Gentleman lúzer-e? Nos...csillag felfogással nem :P:)

Nikica21 2009.11.03. 21:04:45

Hát ezt a történetet nehéz kibogozni...látom Nektek se teljesen sikerül!
Elég jól karbantarthaja magát az apuka 40felett 26nak...valahogy én is így szeretném!:D
Sajnos a mai fiatalok úgymond túl korán érnek...és a 12évesek már nagyon fejlettek simán 16nak néznek ki...sőt egy kis sminkel már hamar 18lesz belőlük!A szüleik meg felelőtlenek, mert nem figyelnek oda rájuk...pedig ált. az ilyen dolgoknak vannak előjeleik!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 21:05:46

@csillag×: Szerinted nőnemű kötözködne vagánnyal?:P
no persze nem lúzer, hiszen lehet rá támaszkodni, de ha már nincs szükség rá, akkor is gentlemanként(lúzerkéként) elkullog:P

csillag× 2009.11.03. 21:30:23

@savanyú a narancs ( Bajnokság): ajjjj.. :D lehet, h neked azt jelenti a gentleman kifejezés, h szó nélkül pénzeli a csajszit..de számomra nem :) Legyél már férfi! :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 21:53:36

@csillag×: Dehogy leszek, akkor mindenféléket szeretnél majd tőlem :P

csillag× 2009.11.03. 22:12:33

@savanyú a narancs ( Bajnokság): ááhh...dehogy is!! Nem kérnék mindentfélét..megelégszem én legszűkségesebbekkel is :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 22:13:51

@csillag×: No és az mi lenne? Minimum a csillagok lehozása?:P

csillag× 2009.11.03. 22:21:46

@savanyú a narancs ( Bajnokság): hát nem is a murénák horgászása! :))) (bocs..szopós murénák)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 22:49:46

@csillag×: Pedig a muréna horgászat a legjobb a világon:P

Nikica21 2009.11.03. 22:58:26

Így alakult ki csillag és savanyú narancs között a szerelem!:D
Savanyú narancs a csillagokat ígérte....csillagnak meg csak a muréna kellet!:D

csillag× 2009.11.03. 23:09:16

@Nikica21: húú akkor ez most The End? :D :D

@savanyú a narancs ( Bajnokság): akkor Tengerre magyar? :P egyébként nem szeretek horgászni, bár tengeren még nem próbáltam...nah oda pl elvihetnél :D ahol persze kapnék vacsit is :D csak vagány meg ne tudja :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 23:18:28

@csillag×: Nem szeretsz horgászni, de azért már csináltad?:) Persze, hogy kapnál 2 személyes hajókázáson, nem murénát szolgálnék fel:P Az(ő) desszertként fogyasztandó :P

Nikica21 2009.11.03. 23:20:22

hajjjaj mondom én....már a nászutat tervezgetik!:P

csillag× 2009.11.03. 23:33:10

@savanyú a narancs ( Bajnokság): igen már csináltam :) De sztem ez alap dolog, ha valaki a magyar tengernél lakik :) Ohh..szal desszertként lehet szopogatni a murénát? :P Eccer él az ember...ki kell ezt is próbálni :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.03. 23:35:23

@csillag×: Asszem most elmegyek aludni, túlságosan élénk az asszociációs képességem:P És még Nikica is véletlenül félreérti némely mondatod, aztán bánatos lesz:P

csillag× 2009.11.03. 23:39:42

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Joccakát! Örvendtem! :) szép álmokat :P

Nikica21 2009.11.04. 00:06:16

Jó éjt, szép álmokat!:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.04. 09:44:23

@Nikica21: Egyrészt, amiatt, mert nem veled tervezzük a hajó(nász)utat:P

Másrészt ezek miatt:

"....bár tengeren még nem próbáltam...nah oda pl elvihetnél :D ahol persze kapnék vacsit is :D csak vagány meg ne tudja :D "

"Ohh..szal desszertként lehet szopogatni a murénát? :P Eccer él az ember...ki kell ezt is próbálni :D "

Glg 2009.11.04. 10:05:15

@boss888: nemértem miről beszélsz ;):D:D

@Zsu0805: egy kutyának nicns hátulja :D:D:D:D

Nikica21 2009.11.04. 22:09:14

@savanyú a narancs ( Bajnokság):
Engem nem hajóútra kéne vinninászuon,mert tengeri beeg lennék..., haneminkácsaka parhoz úszkálni.... és sajnos nem bíroma tengeri herkenyűket dolgokat...,de nagyon a különböző halakatt se szeretem! Szóval ettől nem lennék bánatos!Na meg nem sajnálom senkitől a boldogságot!:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.04. 22:35:49

@Nikica21: Akkor kiúszhatunk a Balaton-partjára, mielőtt befagy:)

"de nagyon a különböző halakatt se szeretem! " Most leszek depiöngyi:)

Nikica21 2009.11.04. 22:41:48

@savanyú a narancs ( Bajnokság):
Sajnálom....nem tehetek róla nem ízlenek...pedig egészségesek és szivesen enném őket ha ízlenének!:(
Imádom a balcsit....mehetünk!:D

Nikica21 2009.11.04. 22:42:38

Jah és azt kifelejtettem, hogy nem horgásztam még!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.04. 22:51:38

@Nikica21: Lehet, hogy ideje lenne elkezdeni, különben hogyan fogod ki az aranytojást tojó tyúkot?:)
Coldrex van nálad a fürdéshez?:)

Nikica21 2009.11.04. 22:54:46

@savanyú a narancs ( Bajnokság):
Az aranytojást tojó tyúkot a tyúkolban találom....nem?:D
Coldrex minek...bírjuk mi a hideg vizet...vagy Te nem?:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.04. 23:08:02

@Nikica21: Akkor aranytojást tojó murénát?:) Dehogynem. Legfeljebb, ha mégsem, akkor leköhöglek, ha még élek:D

csillag× 2009.11.04. 23:11:21

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Hirtelen úgy értelmeztem, h a murénának vannak aranyból a tojásai... :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.04. 23:16:36

@csillag×: Talán mert úgy írtam, h ezt is értelmezni lehessen belőle?:P

Nikica21 2009.11.04. 23:17:13

@savanyú a narancs ( Bajnokság): lekühügsz? kösz...hátha én is belehalok?:D
Bocsi, de muréna nem kell...inkább aranyhal!:)
@csillag×: aranyból vannak a muréna tojásai?khm...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.04. 23:21:22

@Nikica21: Persze és az örök világosság fényeskedik nekünk, hát nem csodálatos lenne?:P
Jellemző női hozzáállás, semmi sem elég jó:D

Nikica21 2009.11.04. 23:26:13

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Ha egyszer nő vagyok....akkor lehet rámjellemző ez is nem?:D
Még nem szeretnék meghalni....remélem Te sem!:) Különben se hagynám...alap újraélesztési tudásaim azért vannak!:D

csillag× 2009.11.04. 23:34:17

@savanyú a narancs ( Bajnokság): @Nikica21: csak hirtelen olvasásra értelmeztem úgy :P De másodszorra már leesett :D

Látod Niki, nem hagyott itt ez a nyálkás izé....úgy látszik, nem csak éjjeli baglyok léteznek, hanem éjjeli szopósok is :))

Nikica21 2009.11.04. 23:39:50

@csillag×: Hüle....:DDD éjjeli szopósok....na de remélem rám nem gondoltál a szopósokala!:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.04. 23:42:56

@csillag×: Nekem túl élénk a fantáziám, így mindig zavarba hozol a mondataiddal:) Nyálkás izé... majd én is mondom ezt a megfelelő pillanatban, milyen romantikus és vágykeltő lesz:P

@Nikica21: Jó, az alapokat továbbfejlesztheted rajtam, hogy tökéletes légy ebből:)

csillag× 2009.11.04. 23:50:14

@Nikica21: Hüle? eltaláltad! :D az vagyok! vállalom és élek vele! ohh, nem dehogy is! én erre a szopós murénára értettem, akinek elkéne egy foxi!
@savanyú a narancs ( Bajnokság): mégis milyen pillanatra gondoltál?

Nikica21 2009.11.04. 23:54:28

@csillag×: Mi csajok ahogy látom semmit se értünk!:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.04. 23:57:54

@Nikica21: Újraélesztésből! Én sem értek semmit, mert minek nekem foxi?
@csillag×: Arra a meghitt pillanatra, amikor felfedezem a nő bugyijában lévő nyálkás izét:P

Nikica21 2009.11.05. 00:01:34

@savanyú a narancs ( Bajnokság):
Jah értem...hát jártam egy két elsősegély tanfolyamra...na meg ez minden állampolgárnak kötelessége tudni!:D

csillag× 2009.11.05. 00:07:10

@savanyú a narancs ( Bajnokság): JÉZUS ÚRISTEN!! van csaj aki a bugyijában hord egy murénát??? hová fajul a világ???

csillag× 2009.11.05. 00:08:53

@savanyú a narancs ( Bajnokság): foxi =fogszabályzó! csak nézz tükörbe és megtalálod a választ :)

Nikica21 2009.11.05. 00:08:58

@csillag×: tényleg hüle vagy...jóértelemben!.d
Azt hiszem megyek aludni!
Jóéjt Nektek!
Pussz!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.05. 00:11:39

@csillag×: Képzeld van, bár általában le szokták venni a bugyit és úgy hordják. Micsoda erkölcsi fertő, ugye?:)
Nem kell nekem fogszabályzó, akkor nem tudnám ilyen finoman karistolni a csiklandós nyakad:)

@Nikica21: Jóccakát!

csillag× 2009.11.05. 00:26:25

@savanyú a narancs ( Bajnokság): hát az... hatalmas erkölcsi fertő. Jobb is, ha elteszem magam mára, mielőtt megrontod az ilyen mondatokkal az én szűzies lelkemet :P :) Meg amúgy sem lenne csinos, ha hnap elaludnék az egyetemen :S
Szép álmokat! :)@Nikica21: Neked is :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.05. 00:28:27

@csillag×: No erről inkább nem nyilatkozom, azok után, amilyen kétértelműket írsz be néha:P Nem kell bemenni, és akkor nem alszol el:)
Neked is szépeket!

csillag× 2009.11.05. 00:33:48

@savanyú a narancs ( Bajnokság): én kétértelműen fogalmazok??? Te vagy az aki úgy érti...rosszul vagy összerakva, úgy néz ki,h a szüleid nem jól csoportosították még anno (talán Kr.e.) a molekuláidat! :P
nah télleg elkotródok :))

Nikica21 2009.11.05. 08:52:35

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Te hozod mindenből ki a kétérelműséget...!Nem direkt?:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.05. 13:38:24

@csillag×: Ááá értem, nagyon is egyértelműen fogalmazol, de én vagyok az, akinek szűzies lelke nem engedi ezt elfogadni ezért mellétesz egy erkölcsös jelentést is, és ettől lesz kétértelmű:D

@Nikica21: Hát tehetek róla, hogy ezt hozom ki belőletek?:P

csillag× 2009.11.05. 15:41:44

@savanyú a narancs ( Bajnokság): egész este ezt a mondatot szerkesztetted? :D

csillag× 2009.11.05. 15:47:57

csak nem 400? :D óóó....yeeeeee :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.05. 16:15:22

@csillag×: Még jó, hogy nem tűnt fel neked, hogy 11 órakor válaszoltam és nem este:P A köztes időben aludtam, nemcsak lógós egyetemistáknak lehet olyat ;)

csillag× 2009.11.05. 16:18:27

@savanyú a narancs ( Bajnokság): ma be mentem mind a két órára!! Nem is szoktam lógni (sokat)!!!!! :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.05. 19:11:10

@csillag×: Mind a két órára. Ez ám a kőkemény:P És még ebből is lehet lógni?:D

csillag× 2009.11.05. 20:41:36

@savanyú a narancs ( Bajnokság): kőkemény is volt a pad, amin ültem 3órán keresztül :S Kockás is lett a fenekem tőle :(

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.05. 20:49:51

@csillag×: És egy pasi sem szerette volna gömbölyűvé varázsolni? Na ezt nem hiszem! :P

csillag× 2009.11.05. 21:02:39

@savanyú a narancs ( Bajnokság): konkrét ajánlatot nem kaptam, viszont meg ne kérdezd, h miről beszélt a tancsi, mert a szomszéd sráccal jót beszélgettünk :P :D Egyszer kaptam egy váratlan kérdést és jól tippeltem..nem égtem nagyot :P Megesik az ilyen... :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.05. 21:18:59

@csillag×: Volt értelme bemenni:P Megesik? Heti hányszor vajon?:DD

csillag× 2009.11.05. 21:24:03

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Igen volt,(egyrészt a katalógus miatt :P) más rész meg tudod én nőből vagyok, ebből az következik, h egyszerre tudok több dologra is figyelni :P :) Heti hányszor? Hm...lássuk csak, amikor bnőm is betolja a képét, nah akkor megugrik ez a % :P

Nikica21 2009.11.05. 21:45:12

@csillag×:
Látom jól elvoltatok!:)
Jók is a beszélgetős sulis napok...főleg pasival!:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.05. 22:45:30

@csillag×: Ez is akkora kamu, mint az összes többi öndícséret, amit terjesztetek magatokról:P
Napi borzasztó szóvicc: amikor a barátnőd is van, akkor ti gyakran megesett lányok vagytok?:DD

@Nikica21: Dehogy voltunk jól, nélküled? Most megsértődtem...

csillag× 2009.11.05. 23:26:38

@savanyú a narancs ( Bajnokság): öndicséret??? megesett lányok?? nah erre inkább nem reagálnék...ill nem itt!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.05. 23:37:49

@Nikica21: Azért mert az feltételezted, hogy nélküled jól elvagyok:P

@csillag×: Ha nem reagálsz, akkor nem tudok gonosz lenni, ellenben te szívtelen leszel ezzel, és így nem felelhetsz meg az általad hangoztatott jó és rendes kislány képnek :P

Nikica21 2009.11.05. 23:44:26

@savanyú a narancs ( Bajnokság): Hüle....miért ne lehetnél el nélkülem...!?

csillag× 2009.11.05. 23:56:20

@savanyú a narancs ( Bajnokság): de mér lenne kamu??? és mindenki magából indul ki!! sazl akkor te szoktál kamuzni??

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.06. 08:45:59

@csillag×: Én kivétel vagyok természetesen, és másokból indulok ki, ez nálam alap. Sosem szoktam kamuzni, csak neked :P

Nikica21 2009.11.06. 08:52:17

@savanyú a narancs ( Bajnokság): rám ennyire megharagudtál,hogy már vissza se írsz?:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.07. 10:44:40

@Nikica21: Ahá, azt reméled, hogy olyan mélyen a szívembe zártalak, hogy érzelmeket tudok átélni irántad, pl. harag? :D

csillag× 2009.11.07. 13:06:53

@savanyú a narancs ( Bajnokság): ohh, köszönöm ezt a felém irányuló tiszteletet :P megtisztelve érzem magam

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.07. 18:08:48

@csillag×: Ez csak azért lehet, mert megérdemled a különleges bánásmódot:P

@Nikica21: Most, hogy mondod...:P

csillag× 2009.11.08. 10:33:00

Szépjóreggelt!!!! :)

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): és mégis mivel érdemeltem ki, h ezt kapom tőled? :P Hisz én mindig kedves és aranyos voltam veled :))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.08. 13:22:32

@csillag×: Hogy nektek nőknek semmi sem jó!? Akkor nem lesz különleges bánásmód és megnézheted magad :P

csillag× 2009.11.08. 13:39:42

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ezt nem mondanám, h semmi sem jó! Igenis van, ami jó, csak úgy látszik te nem tudod azt nyújtani :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.08. 14:16:21

@csillag×: Mondom, hogy semmi sem jó, még nyújtanom is kéne?:P

csillag× 2009.11.08. 14:32:03

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nah, látod! ha nyújtanád az már nem lenne semmi!! :))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.08. 15:02:49

@csillag×: De miért is kéne nyújtanom? Az kinek jó? ;)

Nikica21 2009.11.08. 18:06:03

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): bár még én se tudom...!:D Már azt se mit kéne tudni!:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.08. 21:19:27

@csillag×: De ha jobb adni, akkor miért nem te nyújtod?:)

@Nikica21: Ehh, hát mit is várhat az ember nőtől...:D

Nikica21 2009.11.08. 21:24:29

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Sok jót, szépet és kedves szót...még akkor is, ha azt se tudja mit mond!:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.08. 23:26:50

@Nikica21: A nő sosem tudja, hogy mit mond :D

@csillag×: Most még röhögök, hogy mindig kiemeled a szopós-at, de mikor majd megtalál valami meleg, nem fogok annyira:D

Én megérdemlem, nagyon is! :)

csillag× 2009.11.08. 23:36:04

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): én csak a neveden szólítalak...most nem tudom mi ebben oly poéntos :) Magadat neveted ki...nem én aggattam rád ezt, te választottad.

Nah és kikérem magamnak, h egy nőt ilyen mondattal illess!! Még hogy nem tudjuk, h miket mondunk??? ... nah vegyél vissza kis hal!! azért disztingváljál már egy picit!! Kössz!! ..de sztem nem csak az én nevemben beszéltem...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.09. 13:44:01

@csillag×: A nevem nem csak a szopós, hanem a muréna is ;) Látod én ki tudom nevetni magam:)

Én is kikérem magamnak, hogy eltévesztettem. A nők tudják mit mondanak, de nem tudják, hogy mit akarnak:.

Nikica21 2009.11.09. 20:03:32

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ajjaj ilyenen ne vesszetek össze...én sose tudom....na jó azért van amikor igen!:D

csillag× 2009.11.09. 22:33:14

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ejj de osztod a nőket :) Barátosnéd-dal is így beszélsz? vagy nem rendelkezel vele?:$ :) Egyébként h-h nevet változtattál és felvillanyozódtál? :))

Nikica21 2009.11.09. 22:48:10

@csillag×: Szerintem @savanyú a narancs ( Villanyfényes)azt élvezi ha húzhat Téged! :D

csillag× 2009.11.10. 00:55:31

@Nikica21: majd adok én neki, ha húzogatni akar!!! Nem tudja kivel áll szemben!! :P:)

Nikica21 2009.11.10. 08:51:34

@csillag×: Huzogasson mást mi?:D...Csak ne veszekedjetek...az nem jó!:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.10. 11:02:32

@Nikica21: Veszekedni? Hol? Mikor? :)

@csillag×: Miért ne osztanám meg a tényeket, akár nőkkel is?:) Mindenkivel őszinte vagyok, ha ez nem tetszik egy nőnek, ne akarjon barátosné lenni:P
A villanyfényes a hivatalos név, eddig rosszul volt kint.

csillagocska, ezt már sokan mondták, aztán mégis ők húzták a rövidebbet:D

csillag× 2009.11.10. 12:06:04

@Nikica21: áh, mi nem veszexünk....szeressük egymást naraccsal :P :) vagy nem látszik? :( :)

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): jaj de éde volt ez a csillagocska :D És én leszek a kivétel, akinek a hosszabb fog jutni...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.10. 20:41:59

@csillag×: Óóó, de magabiztos valaki! Tudnám mire fel?:P

csillag× 2009.11.10. 21:28:16

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): szeretnéd tudni mi?..:) :) nah azért még dolgozz egy kicsit :P

Nikica21 2009.11.10. 22:40:49

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Remélem is, hogy nem veszekszetek...érzékeny a lelkem!:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.11. 13:06:58

@csillag×: Te szeretnéd tudni, meglátjuk mennyire leszel kitartó :P

@Nikica21: Gondolod, ha veszekedni akarnánk akkor bármilyen módon is érdekelne minket a lelekd, vagy annak érzékenysége?:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.11. 20:53:17

@Nikica21: Semmit sem lehet, mert csillag nem szereti:)

csillag× 2009.11.11. 21:19:27

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): dehogy nem szeretem !! :) sőt....ajó dolgokat mér ne szeressem???

Nikica21 2009.11.11. 22:01:12

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ezt nem csillag miatt írtad,ne fogd rá!:( És rosszul esett....de kit érdekel!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.11. 22:13:59

@Nikica21: Hanem ki miatt írtam volna?

@csillag×: Vagyis szeretsz engem :P

Nikica21 2009.11.11. 22:17:48

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): valsz amiatt, hogy kicsit se érdekel hogy mit gondolok..!
bár nem ilyennek ismertelek meg!

csillag× 2009.11.11. 22:51:26

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): és ráadásul magázlak is, mi? :P:D

ááámos vagyok...durcmorc..., de hnap megyek haza :)))) ...végre ... :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.12. 08:01:56

@Nikica21: Azért érdekelne, hogy ezt miből szűrted le?

@csillag×: Persze, úrinő magázza az úriembert:D
Haza vidékre, vagy haza vidékről Pöstbe? S különben is, nem jó az egyetemen és a városban és a kolesz/albérletben? Hát ezért tesz érted annyit minden ott lakó? Hálátlan perszóna! :D :P

Nikica21 2009.11.12. 09:01:15

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Gondolod, ha veszekedni akarnánk akkor bármilyen módon is érdekelne minket a lelekd, vagy annak érzékenysége?:)
Válasz erre csak ebből!D lehet nem érttem pontosan...magyarázd el!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.12. 17:20:37

@Nikica21: Azt írtad érzékeny a lelked. Erre válaszoltam, ha mi csillaggal veszekedni akarnánk minden áron, tűzön-vízen át, akkor cseppet sem törődnénk veled, és azzal, hogy hogy van-e lelked, az milyen és mennyire érzékeny.

Nikica21 2009.11.12. 19:42:20

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Igen...,de ez akkor se esett jól...mert én azt csak viccből írtam és így leszoltál!Mind1!

csillag× 2009.11.12. 20:29:57

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Tisztelt Úriember! haza vidékre :) már kicsit sok volt az ittlétből, hirtelen :) És nem kolesz és nem albi :) és milyen ottlakókról beszél ?:) És mélyen megtisztelő az Úrinő megszólítás. Üdvözlettel: Úrinő

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.12. 23:35:27

@Nikica21: Mivel szóltalak le? Ne hergelj fel!

@csillag×: Hát akik ott laknak a városban és érted dolgoznak:) Szóval akkor vagy hajléktalan vagy, vagy saját lakás. Ez utóbbi esetben élénken kezdesz érdekelni az egészségi állapotoddal együtt:):P

csillag× 2009.11.13. 00:05:52

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): télleg értem dolgoznak? hát de kedvesek :) :) És igen...az eset az utóbbi...de az egészségügyi állapotom, h jön ide, Doktor Úr? :) ....bár azon lehetne mit javítani.. :(

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.16. 09:50:16

@csillag×: Igen, mindannyian csak érted :) Az egészségi állapotod csak úgy jön ide, ha esetleg lenne 80 fokos lázad, akkor a közeljövőben várható szomorú eseményekre tekintettel igényt tartanék a lakásra :P

@Nikica21: Szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál! :)

csillag× 2009.11.16. 11:58:15

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ohh ..én nem is tudtam, h ilyen rendesek itt az emberkék :D Ezentúl mindenkinek köszönök az utcán széles mosollyal :D vajon mit szólnának :P
Juj, basszus mit forognék a síromban, ha megtudnám, h egy szopós betette a lábát a szobámba :S ...jah, nincs is lábad...akkora farok és melluszonyát.. :S

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.16. 12:36:52

@csillag×: Néznének furcsán. A pasik pedig elkérnék a telefonszámod :D
Szent Péter örülne, te lennél a ventilátor, amilyen sebességgel forognál :P
Most képzeld el, ahogy az ágyadban hemperegnék, szanaszét szórva a pikkelyeket, közben néha a farkammal elégedetten csapnék egyet-egyet :D

csillag× 2009.11.16. 12:52:09

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nah, akkor én megkérném Peti barátomat, hogy a vén villám csapjon a farkadba!! :P Szerintem örömmel teljesítené... :) ;)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.16. 13:19:09

@csillag×: Nem értem miért? Féltékenységből? Nem vagyok nekrofil:D Halálom után pedig úgyis a pokolba megyek, ott legalább buli van és nők, ti pedig maradjatok Petikével ketten:P
Idilli kép lesz, te pörögsz, mint a véres denevér, ő meg unatkozik :P

csillag× 2009.11.16. 13:29:08

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nem fogok pörögni, mert Peti ellátja a bajodat :) nem leszek véres se, meg denevér se..lesz persze szárnyam, hófehér meg szép sárga ékszer csillog majd a fejem fölött :))) és tudom, h vannak fent hejjespasee-k :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.16. 14:38:09

@csillag×: Igen, szép sárga falú házban leszel elhelyezve :P
Nincs fenn senki és semmi, csak horror és rémület:D

csillag× 2009.11.16. 16:14:16

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nálunk nem is sárga :P Vagy a házunkra gondolsz? :D Különben meg épp hétvégén mondta nekünk anya, h ő angyalkákat nevelt :D Szóval ne tessék lehordani! Anyának mindig igaza van! OKé?? :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.17. 10:41:59

@csillag×: Nem tudom nálatok milyen színű a diliház:P Persze, azt úgy gondolta, hogy amíg még képes volt nevelni, addig angyalkákat nevelt. De ez véget ért 5 éves korodban :P
Nem oké :P

csillag× 2009.11.17. 11:13:22

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): :D Hm.. majdnem rátapintottál a lényegre :D Anya szájából valóban, akkor hangzott el, amikor "barmultunk" (csak a mai poszt miatt) a nővéremmel :P Tehát ő is arra értette, h amíg képes volt minket nevelni... Áhh, de nem vagyunk mi rossz csajok ;) Csak néha előjön az ördögi énünk, ami lehet apa hatása... :D Oké? :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.17. 13:33:18

@csillag×: Tehát nem majdnem, hanem tökéletesen rátapintottam a lényegre:P Mint mindig. Ki mondta, hogy rosszak vagytok? De ha nem mondták, akkor majd én mondom:) Oké? :D

csillag× 2009.11.17. 20:51:05

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): pppffff....röhög a májam! Még, h én szeretek egy szopóst??? cchhh... ezt nagyon mellélőtted! :P

Nikica21 2009.11.18. 08:56:56

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Gondoltam, hogy egy egyszerű mondatot vagyis szót is próbálsz a Magad malmára hajtani!:)

csillag× 2009.11.18. 14:04:43

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): telibe találtál? Hát elég rosszul lövöldözöl...főleg vaktában! Amúgy alapjába vége, IGEN, szeretem az embereket! És itt a lényeg, az embereket,de te egy állat vagy :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.18. 15:36:18

@csillag×: Mindig szép dolog, amikor nők tagadják az igazságot:P
Ki az állatokat nem szereti (simogatni:P) jó ember nem lehet:D

@Nikica21: Természtesen, te talán nem próbálnád?

csillag× 2009.11.18. 20:17:56

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): állatokat csak kellő távolságból szeretem :( ... ezt sajnos nem én választottam :(

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.19. 18:15:22

@csillag×: Minden állatra nem lehetsz allergiás.

@Nikica21: Ez nem kapzsiság kérdése:P

csillag× 2009.11.20. 04:02:40

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): amire nem vagyok allergiás azok a halak..és igen szeretem őket....enni:)

csillag× 2009.11.20. 04:04:00

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): amire nem vagyok allergiás azok a halak..és igen szeretem őket....enni:)

csillag× 2009.11.20. 04:07:40

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): amire nem vagyok allergiás azok a halak..és igen szeretem őket....enni:)

csillag× 2009.11.20. 04:07:46

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): amire nem vagyok allergiás azok a halak..és igen szeretem őket....enni:)

csillag× 2009.11.20. 04:08:28

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): amire nem vagyok allergiás azok a halak..és igen szeretem őket....enni:)

Nikica21 2009.11.20. 09:00:30

@csillag×: Huh csillagocska nyomatékosította, hogy szereti megenni a halakat!:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.20. 11:38:03

@Nikica21: Hanem ész, erő és oly szent akarat :P

@csillag×: Ahhoz, hogy engem egyél, még sokat kell pecáznod:D

csillag× 2009.11.20. 12:09:50

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hát nem nekem találták ki azt a "sportot". Különben meg sztem te nem lehetsz jóízű.. :S fúj..fúj..szopós...ááá

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.21. 08:27:38

@csillag×: Te aztán tudsz bókolni, majd mindjárt viszonzom:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.21. 08:29:59

@csillag×: Te aztán értesz ahhoz, hogyan kelts szimpátiát...
Én csodálatosan jóízű vagyok, nem úgy, mint egy odaégett csillag:D:P

csillag× 2009.11.21. 14:02:44

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): cseppet sem kozmáltam ... nagyon is ennivaló vagyok :$ :) vagy imádnivaló... :P Amúgy ha elhullok, legalább kívánhatsz valamit :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.22. 01:05:52

@csillag×: Azt reméled, ha elhullasz, akkor téged kívánlak, hogy ismét legyél? :P Nem vagyok róla meggyőződve, hogy ennivaló lennél, vagy imádni :P

@Nikica21: Örülnél te annak:D

Nikica21 2009.11.22. 11:11:15

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Minek..., ha Te kabzsi lennél? Annak én miért örülnék?:D

csillag× 2009.11.22. 21:45:10

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hm...nekem ez meg sem fordult a fejemben. De milyen jó is lenne az élet..hhhmmm...újra meg újra életre kelni :) Még több embert (nem szopóst) megismerni...új tájakat felfedezni. Nah, jó észhez térek. :) És nem is akarlak meggyőzni az ennivalósgomról. DE azért nem tartasz annak, mert még nem ismersz. :P :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.23. 21:54:23

@Nikica21: Mert akkor begyűjtenélek:D

@csillag×: Még több engem megismerni? :) Nem akarsz meggyőzni és mégis meg akarsz győzni? Hogy is van ez? :P

Nikica21 2009.11.25. 21:56:31

@csillag×: Nem zavarsz....nem folyik itt semmi...hacsak nem a csapot úgyhagytam a fürdőben!:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.26. 18:52:50

@Nikica21: Egészséges önbizalom kell az élethez :)

@csillag×: Csak nem zavarni szeretnél?:)

Nikica21 2009.11.26. 20:36:04

@Nikica21: Próbál @savanyú a narancs ( Villanyfényes)egyszerre két vasat ütni, de nem megy neki csak az önbizalom nagy!:D

Nikica21 2009.11.26. 20:36:40

én csillagocskának írtam és nekem küldte el!:D

csillag× 2009.11.26. 21:25:08

@Nikica21: óóó..ezt a becézést :)))) Jah, énis látom, h csak erőlködik szegény :( És az önbizalmánál már csak a szája nagyobb...de ezekkel nem rúghat labdába nálunk :P

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): szeretnéd ha zavarnék? tartsak gyertyát? vagy neked adjak tanácsokat (mit, hova, hányszor, miképp? :) :P

Nikica21 2009.11.26. 21:48:12

@csillag×: Tanácsokat ne osztogass...még elrontja!:D

csillag× 2009.11.26. 22:17:04

@Nikica21: csak nem összezavarodik? :P a bőség zavara és még azt is elfelejti,h merre van arccal előre :D Bár igaz főzési technikákban, mert ugye arról van itt nagyba szó, abban ne is fogadjanak el tőlem tanácsot ...nem vok egy konyhatündér :))

Nikica21 2009.11.26. 22:20:55

@csillag×: Főzés? Jaaaah!:D Azt hittem fűzés!:D

csillag× 2009.11.26. 22:42:43

@Nikica21: felőlem fűzhetünk is :D ez depoén te ezt olvastad félre...én meg azt olvastam nálad, h fűtés:P :D De nekem 8..még a fűtűst is bevállalom :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.26. 22:47:26

@csillag×: Nekem majd akkor adj tanácsot, ha neked fogok mit, hova, hányszor:P

Nikica21 2009.11.26. 23:20:33

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Csillaggal mi uralunk Téged! A rabunk lettél, de pszt nem áruljuk el snekinek!:D Ugye csillagocska?:)

csillag× 2009.11.27. 00:28:33

@Nikica21: csak próbálkozik szegény... :P :D Vergődik mint hal a szákban :D

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): húha...jaj de megijedtem hirtelen nyomban rögtön... :))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.27. 11:05:06

@Nikica21: Sajnos én megszelídíthetetlen vagyok, de örülök, hogy uralmam alá hajtjátok a fejetek :D

@csillag×: Szeretnéd te, ha ilyen hal vergődne a szákodban :P
Épp ideje volt már megijedned, legalább tudod ki az úr a háznál :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.28. 15:17:02

@Nikica21: Most mondanám, hogy majd hajtom én a tiétek, de biztosan nem érted a tréfát:D

Nikica21 2009.11.28. 21:01:53

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ez nem tréfa hanem célzás volt inkább...nem?:D

csillag× 2009.11.29. 01:09:03

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): még hogy ilyen hal???? óóó...álmodj királyfi!!! És ha nem vetted vna észre...ironikus hangnem volt.
Úr??? Miféle Úr??? Szopós!!
Nah asszem én viszont magamtól hajtom a fejem álomra :) Joccakát nektek :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.29. 01:13:44

@csillag×: Sosem álmodozom, csak a tényekre hagyatkozom :D
Írónia? Te tudsz olyat? Miféle úr? Hát igazi. Bár azt te nem tudhatod milyen, hiszen nincsenek meg róla a fogalmaid :P

Nikica21 2009.11.29. 16:16:32

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Épp ez az...semmi, csak mivel nem tréfa volt ezért érthetem a tréfát!

csillag× 2009.11.29. 23:36:38

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Hűűha, abba nem gondolt bele a kedves Dr. "Úr", h éppen azért írom, mert van róla eléggé határozott fogalmam?

Nikica21 2009.11.30. 08:17:58

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Az előbb írtad, hogy nem tréfa volt...na rajtad se lehet kiigazodni!

csillag× 2009.11.30. 08:42:05

@Nikica21: hagyd rá, azt sem tudja, mit beszél :D Csak néha "idehány" valamit :)))

csillag× 2009.11.30. 08:43:07

@Nikica21: (ezek már az öregség jelei, de ne áruld el neki.... nem akarom, h mélyen érintse)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.30. 16:44:40

@Nikica21: Még jó, hogy nem lehet :) Ha pedig ki lehetne, akkor az lenne a baj :D

@csillag×: Miért gondoltam volna bele? Nyilvánvaló volt az öniróniád :P Másrészt pedig, ha volna fogalmad, akkor felismerted volna bennem. :D

csillag× 2009.11.30. 18:16:40

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): egy szopós, kopasz, "foghijjas" nyálkás izében egy urat??? ugye csak viccelsz?

Nikica21 2009.11.30. 21:15:40

@csillag×: Tényleg az öregedés jelei!:D

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Én nem szeretem a bonyolult dolgokat!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.01. 16:09:11

@csillag×: Sosem viccelek, ha igazat mondok :)

@Nikica21: Akkor ezért nem szeretsz engem:D

Nikica21 2009.12.01. 20:49:30

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Azt nem szeretem, hogy lehetetlen megoldani a bonyolult dolgokat!:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.02. 16:40:59

@Nikica21: A lehetetlen és a nehezebben lehet nem ugyanaz, csak szólok :D

Nikica21 2009.12.02. 20:38:00

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): De van amit lehetetlen nem csak nehezebb! Tudok különbséget tenni a kettő között!:)

csillag× 2009.12.02. 20:50:28

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): és igazat fox mondani, ha megkérdezem: Szabad tudni, h mivel foglalkozol? :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.02. 20:54:02

@Nikica21: Nem tudsz, ha engem a lehetetlenbe soroltál:D

@csillag×: Igazat: 1. Nem szabad :P
2. Kettőtök szédítésével :)
3. Önkormányzatnál dolgozom.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.02. 22:36:03

@csillag×: Jó ötlet, hátha nem találod el, és akkor zálogot adsz :))

Nikica21 2009.12.02. 23:10:00

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): muszáj mindig kekeckedned..., ha egyszer nem lehet megfejteni akkor az lehetetlen, ha lenne kis esélye, hogy m,egfejtselek akkor csak nehezebb!
Abban igazad van, hogy csak nehezebben lehet megfejteni Téged...most megfejtettelek....lételemed a kekeckedés!

csillag× 2009.12.02. 23:26:51

@Nikica21: erről a megfejtésről eszembe jutott: " A tehén bonyolult állat, de én megfejtem!" :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.03. 08:46:37

@csillag×: Ejj, de türelmetlen vagy, mindent a maga idejében:)
@Nikica21: Nem fejtettél meg, maximum egy egészen apró részem, de így tovább! :)

csillag× 2009.12.03. 21:11:29

555. :) milyen szép szám :))

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): türelmetlen! Igen, ez is az egyik tulajdonságaim közé tartozik :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.03. 22:54:32

@csillag×: Én viszont türelmes vagyok, úgyhogy...:P
@Nikica21: Akkor most fejtett bab leszek?:)

Nikica21 2009.12.03. 23:01:02

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Fejtett bab nem...mivelmég csak fejtegetlek!:)

csillag× 2009.12.04. 13:32:01

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): és te beszélsz 12kor??? gondolom ma délben ő sem volt fáradt. :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.04. 14:20:23

@csillag×: Mikor máskor beszélhettem volna? Akkor én már aludtam:D

csillag× 2009.12.04. 14:36:00

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): épp ezért mondom...ne járjon a szád,miközben te is fáradt vtál...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.04. 14:42:55

@csillag×: Nekem máshogy szokták mondani: járjon a szád, akkor is ha fáradt vagy :P

csillag× 2009.12.04. 21:11:08

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nah, látod..mégis csak kezdek kitűnni a tömegből?:)))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.04. 21:27:39

@csillag×: Lehet, viszont a tömegnek tetszeni szokott a szájjártatásom, ilyen értelemben kitűnni nem jó érzés:P

csillag× 2009.12.04. 21:58:46

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): én most kifejezetten jól érzem magam :)) ehhez hozzájárul a kezemben lévő banán:P csak, h tovább tudj szekálni

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.04. 22:44:14

@csillag×: Pff, szándékosan provokálsz magas labdákkal, aztán majd besértődsz, ha célzok a kezedben lévő banánra, ahogy kicsúsztatod a burokból a belsejét :P

csillag× 2009.12.04. 22:57:58

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): már nem tud mi kicsusszanni, mert már beburkoltam az egészet :P

csillag× 2009.12.05. 11:53:21

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nah, ha most azt írom, h felülről és mézesen? :P :D

csillag× 2009.12.05. 13:52:26

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ha neked jól esik....gondolj!! csak nekem ne árts vele :))

Nikica21 2009.12.05. 15:49:50

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ajjaj egyre erotikusabb dolgokra tértek rá!
Mi az, hogy úrasszony? pasi is meg csaj is???
Mondtam én csak lány vagyok!:D

csillag× 2009.12.05. 17:47:12

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nah, a jó híremből nem engedek! ha hozzámersz nyúlni karóba húzatlak!!

@Nikica21: mi ebben az erotikus?:P szeretem a banánt...kell a bévitamin :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.05. 18:01:33

@Nikica21: Hol itt az erotika?:)

@csillag×: Az attól függ kinek a karójába:P Ez amúgy is csak fordítva történhet meg:D

Nikica21 2009.12.05. 18:05:08

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ehhh és még keresed az erotikát...kis álszentek!:D
@csillag×: A férfiak számára a mézes banán megevése szerintem erotikus is tud lenni!:D

csillag× 2009.12.05. 18:07:34

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): szóval , ha megfelelő ember karójába huzatnálak, akkor lehet ,h még tetszene is a dolog???

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.05. 20:38:22

@Nikica21: Áááááleszenteeeeek??? (Ártatlanul néz) :)

@csillag×: Így van, a megfelelő ember: te, vagy Niki :)

Nikica21 2009.12.06. 21:12:27

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Miben vagyok én megfelelő?:) Vagy nem rólam szólt?

csillag× 2009.12.07. 00:15:14

Nah, megint mindenki kidőlt. Akkor tényleg én szedek itt egyedül béres cseppet!! :P

Nikica21 2009.12.07. 08:50:04

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): De akkor ha rólam szólt akkor tessék elmondani, hogy mi?:D

csillag× 2009.12.07. 19:06:44

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hát már pár km-rel arrébb vagyok, mint amikor azt írtam, szal már ne ott hanem itt! :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.08. 14:09:43

@csillag×: Itt-ott, nekem mindegy, csak mutathassam:D

@Nikica21: Erre:

csillag× 2009.12.05. 18:07:34
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): szóval , ha megfelelő ember karójába huzatnálak, akkor lehet ,h még tetszene is a dolog???

csillag× 2009.12.08. 17:20:45

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): fúúú, ennyire rákattantál a témára? :P

Nikica21 2009.12.08. 21:12:48

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): na de ehhez hogy jövök én....és milyen karó?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.10. 11:29:15

@csillag×: Nemigen, alapszinten működöm, az ilyen :P

@Nikica21: Milyen karó? Hát engem akaró:)

Nikica21 2009.12.10. 21:02:32

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ha Ha Ha...drága ha akarnálak....huhuhu!:D De még mindig nem értem azt a részét, hogy jöttem oda!:D Ahogy látom nem akarod elmagyarázni!:(

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.10. 21:39:07

@csillag×: Fogyasztanám...:P

@Nikica21: Csak úgy, mivel akarsz engem :P

Nikica21 2009.12.10. 21:50:00

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Nem mondtam ilyet, hogy akarlak...lehet azért hiszed, mert Te akarsz engem?:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.10. 22:04:57

@csillag×: Majd, ha ott leszek, megtudod :P

@Nikica21: Igen, elfogadom, hogy akarsz engem :D

Nikica21 2009.12.10. 22:14:21

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Érdekes módon mindig máshogy értelmezed azt amit írok...vagyis úgy értelmezed ahogy akarod! Pontosítok...nem akarlak mivel nem is ismerlek eléggé!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.11. 12:02:55

@csillag×: Nem is a mikulás csokid érdekel:)

@Nikica21: Mint, ahogy te is úgy értelmezel mindent, ahogy akarsz. Akarsz, csak még haloványan :)

Nikica21 2009.12.11. 18:55:53

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Jó mind1! Úgyse lehet semmiről meggyőzni!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.12. 08:54:17

@csillag×: Öööö...ezt nem mondhatom, túl fiatal vagyok még :P

@Nikica21: Legalább méltó vetélytársad vagyok:)

csillag× 2009.12.12. 12:15:15

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): mér mennyi időnek kell még eltelnie? túl akarsz lenni a 4.ikszen is :PP

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.13. 14:56:56

@csillag×: Igazad van, ne várjunk :P

@Nikica21: A csatában nem vetélytársak vannak...

Nikica21 2009.12.13. 15:04:33

Azt hiszem nekem ennél a posztnál vége a pályafutásomnak...ugyanis nem mutatja mit írtok!

Nikica21 2009.12.13. 15:07:17

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Nah végül betette amitírtál miután eküldtem...!
Akkor úgy írom(mivel megint belekötöttél), hogy nem vetélkedek Veled, mert mindig mindenbe belekötsz!

csillag× 2009.12.13. 15:34:18

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): tehát?

@Nikica21: jah, velem is ki szokott így tolni :S..de türelem..türelem :)

Nikica21 2009.12.14. 08:37:49

@csillag×: Én türelmes vagyok....csak azt hittem veszett ügy, mert már sokszor frissítettem és még mindig semmi! Jah és ezt a választ teszi be mindig utolsónak:
csillag× 2009.12.02. 23:26:51
@Nikica21: erről a megfejtésről eszembe jutott: " A tehén bonyolult állat, de én megfejtem!" :P
:DDDD

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.14. 11:46:37

@csillag×: Tehát ne várjunk :P

@Nikica21: Nem mindenbe, csak a hibákba.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.14. 17:27:51

@csillag×: Akkor ne várjunk, legyünk türelmetlenek:)

csillag× 2009.12.14. 20:08:59

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): én az is vagyok.....már úgy várom a jézuskát :P :))))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.14. 21:54:40

@csillag×: Lehetek a jézuskád?:P

@Nikica21: Legalább egyenrangú leszek a nőkkel :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.15. 13:20:25

@csillag×: Dehogynem, de ezt nem teszem itt közzé:P

@Nikica21: Meggondoltam magam, inkább mégsem, nem akarok lesüllyedni:)

csillag× 2009.12.15. 14:14:47

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nah, akkor írd priviben:P

@Nikica21: nézd már :P... milyen egy labilis!!! össze vissza beszél/írogat :))

Nikica21 2009.12.15. 21:52:22

@csillag×: Ő se tudja mit akar! Sikerült összezavarnunk!:D Nem bír velünk!:DDDD

csillag× 2009.12.15. 22:28:02

@Nikica21: lassan már ő is el kezd inni, mint Boss :P Ő is csak pia bírja a szövegünk :D

csillag× 2009.12.15. 22:30:06

upsz ki maradt a "mellett" szócska....hát így megy ez ha az ember másra is figyel :P :$

Nikica21 2009.12.15. 23:39:54

@csillag×: Nem gond...olyan álmos vagyok, hogy simán elment a mellett szócska nélkül is!:D

Nikica21 2009.12.16. 21:31:01

@csillag×: Úgy néz ki ide már nem mer írni villanyfényes!:D

csillag× 2009.12.16. 22:25:19

@Nikica21: elment valami piát keresni :))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.17. 22:10:53

@csillag×: Nem vagyok labilis privátka:P Amúgy gáz, ha szerinted is csak piával vagytok elviselhetőek:P

@Nikica21: Miért ne mernék? Nem vagyok nő:P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.17. 22:24:24

@Nikica21: Ne reménykedj:) Amúgy a nyeregbe ti szeretnétek ülni ;)

csillag× 2009.12.17. 22:24:32

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): privátka??? :D nah, ezt sem mondták még rám:))) kösz :D
sztem az meg nem nekünk gáz....;)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.17. 22:40:48

@csillag×: Miért, kinek gáz az, ha csak bepiálva tud elviselni? :D

csillag× 2009.12.17. 22:49:51

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hát sztem a másik félnek cikisebb, mert akkor elég gyenge idegzetű v gyenge jellem lehet ha nem bír velem pia nélkül....:))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.17. 22:57:00

@csillag×: Te írtad, hogy csak piával elviselhető a szövegetek, vagyis ti is, tehát nem nekem cikisebb :)
Egyébként szép volt ez az önreklám ;)

csillag× 2009.12.17. 23:07:10

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): én csak megjegyeztem, h Boss úgy bírja. Nem azt írtam, h mindenki:)
Nem önreklámnak szántam, de nem kell ahhoz nagyon "tökösnek" lenni, h vki eltudjon viselni :P Tuti nem vagyok annyira borzasztó :)) vagy igen?

Nikica21 2009.12.17. 23:14:09

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Egyet értek csillaggal, nem minden pasinak kell hozzá pia, de van aki cska sajnbáltatja magát!:D

Nem hiszem, hogy nem viselnének el Téged csillag!:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.17. 23:19:28

@csillag×: Nem tudom mennyire vagy borzasztó, még nem ismerlek. Szóval nem kell tökösnek lenni? Akkor könnyen "kezelhető" vagy? Semmi izgalom?:P
@Nikica21: Te túl lelkesen értesz egyet, gyanús vagy nekem:P

csillag× 2009.12.17. 23:25:48

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): a hangsúly a "nagyon" melléknéven volt :) Hát, h könnyen kezelhető vagyok azt nem tőlem kne megkérdezni, de hajlandó vagyok a kommpromisszumokra :)
Izgalom? nem izgulok, köszönöm szépen jól vagyok :)))

@Nikica21: énis bízom benne, h nem vagyok annyira elviselhetetlen :) de aztán kitudja :P

Nikica21 2009.12.17. 23:28:13

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Már a lelkesedésem is baj?:D és hogy egyetértek az csak természetes!:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.18. 05:40:52

@Nikica21: Miért lenne természetes, hm?:)

@csillag×: Látom el akarsz csábítani :P Pedig kéne izgulnod, itt a félelmetes vizsgaidőszak, a félelmetes tanár bácsikkal és nénikkel:D

csillag× 2009.12.18. 21:42:17

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nah, ebben a kommentemben hol volt szó a csábításról?
Jaj neeee vizsgaidőt ne is említsd...kérleek..!!! :( ha valaki akkor én izgulni szoktam...hajaj de még mennyire.. :S...fúj..

Egyébként mazoista vagy? vagy fakír? hajnali fél 6? jézusuristen! én akkor még csak az egyik oldalamon fexek :)

Nikica21 2009.12.19. 13:27:30

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Hát azért mert ő is csaj meg én is...és ki más, ha nem a csajok tartsanak össze!:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.19. 19:02:15

@csillag×: Ez kivételes volt, felébredtem pisilni, aztán már nem tudtam visszaaludni. Meg korábban is mentem be a melóhelyre.
Szerinted csábítani csak akkor lehet, ha kiírod: most csábítok?

@Nikica21: Ez azért durva volt, nők és az összetartás...:P

csillag× 2009.12.19. 19:38:44

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): én sem konkrétan a szóra gondoltam :)
Általánosságban írtam....:) mármint, ha a kompr-ra gondolsz :)

csillag× 2009.12.19. 19:39:58

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): egyébként: "nők és az összetartás"---ritka de hidd el létezik ;)

Nikica21 2009.12.19. 19:50:56

@csillag×: Megint csak egyetértek!:D
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Látod, hogy van összetartás!:D

csillag× 2009.12.19. 19:55:35

@Nikica21: akkor nem csak női - összetartás van, hanem női-egyetértés is :P:))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.22. 22:33:14

@csillag×: Nem szoktam kompokra gondolni:D

@Nikica21: Na majd megnéznélek egyszer vetélytársként titeket és az összetartást:P

csillag× 2009.12.22. 23:53:27

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): kompromisszum, kedves..kompromisszum...:) ne fárassz plííz...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.23. 13:38:57

@csillag×: Jaa, akkor igen, ugyanarra gondoltunk:) De miért ne fárasszalak? Otthon vagy, kipihent, nincs más dolgod, mint a kariaji csomizás :P Én mit kapok?:D:P

csillag× 2009.12.23. 19:16:32

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hát otthon, otthon vagyok (imáádom) :P , de cseppet sem kipihent (mikor anya meglátott, első mondata: "jaj, édeskislányom desovány vagy!!) :P És nem csak kariajit csomizok :P :S

csillag× 2009.12.24. 15:04:44

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): mit kapsz?? :) hát..izé..ööö.. Jó kisfijjjúú voltál? írtál a jézuskának? :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.27. 16:40:21

@csillag×: Ne legyél sovány, a gebe nem menő:P
Hááát írtam volna volna csillagjézuskának, de nem tudtam nem veszi-e tolakodásnak privát levelem:)

csillag× 2009.12.27. 17:56:53

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hát sztem messze vagyok én attól az állapottól :) kiskarácsony...nagykarácsony...disznóvágás... :S már csak a szilvesztert kell túlélni :P Ha ilyen éhes lennék mint most, soha nem ennék.. :S
Ilyen betoji alak vagy, h nem mertél neki írni....próba cseresznye...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.30. 14:49:25

@csillag×: Túlélni? Ha túlélni kell, akkor az nem jó:P

csillag× 2009.12.30. 16:58:20

@Nikica21: te merre fötörsz? csaknem rossz kislány voltál és elvit a Jesszuska?:P vagy elcsábítottad? hűűűha...ejnyne :D

csillag× 2009.12.30. 22:38:39

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): abszoltue....a lényegre tapintottál! :P fején találtad a szöget :)...ppppffff :D :D

csillag× 2009.12.31. 14:31:14

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): valami szebb állatot is választhattál vna. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.31. 15:07:55

@csillag×: Miért melyik másik állat puffog még? Néha a macska, bár az inkább fúj :)

Nikica21 2010.01.01. 14:14:00

@csillag×: @savanyú a narancs ( Villanyfényes): Sziasztok drágáim!:D
Dede elvitt a jézuska....jó pasi ezért el is csábítottuk egymást, de már nem bírtam tovább nélkületek!:DDDD

csillag× 2010.01.02. 09:17:00

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hát kitudja mi lesz belőlem, ha reinkarnálódom... :)

@Nikica21: hali :)) Újra itt!! végre.... már teljesen leamortizálódtam.:P
Jesszus meg majd kap a fejére, h el rabol tőlünk :)))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.01.02. 17:26:25

@csillag×: Inkább ne reinkarnálódj :P Ne legyél szétesve, fiatal vagy még:)

@Nikica21: Jó pasi?? Inkább öreg:)

csillag× 2010.01.02. 23:43:41

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hééé...azért nem kell szétkürtölni.. :$:)) ;)

Nikica21 2010.01.04. 19:58:54

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Dehogy öreg!:D Öreg pasi nem tudna elcsábítani!:D

csillag× 2010.01.05. 01:00:56

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): naggyon helyes :P

@Nikica21: szóval akkor a narancsnak semmi esélye!! :D

Nikica21 2010.01.05. 09:40:24

@csillag×: Hát nem akartam szegényt megbántani....!:D De azt hiszem rájött, mert vissza se írt rá!:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.01.06. 14:07:40

@Nikica21: Tehát én ezért tudlak:D

@csillag×: Kiscicám, neked ezt a kort meg is kell még érned, és ilyen beszólásokkal ez egyáltalán nem garantált:P

Nikica21 2010.01.06. 20:48:49

néha a kiscica nem dorombol, hanem karmol....szerintem megéri!:D

csillag× 2010.01.09. 10:08:51

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): csak nem a krisztusi kor? :))
miaúúúúú... :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.01.09. 13:23:34

@Nikica21: Most vajon dorombol, vagy karmolásra készülve nyávog? :)

@csillag×: Legyen, mondjuk :P

Nikica21 2010.01.11. 22:31:47

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Látom a vad dolgokat szereted....a kicsi cica aranyos, de egy erős vad oroszlány!:D

csillag× 2010.01.15. 23:36:08

@Nikica21: csak nehogy ráfázzon... :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.01.16. 12:32:30

@Nikica21: Orosz lány? Holholhol? :)

@csillag×: Csakde:P És ha ráfázni szeretnék? :)

Nikica21 2010.01.21. 21:25:18

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Szal ráakarsz fázni....akkor küldetek hozzád egy vadmacskát!:D (tigris féleséget:)
@csillag×: Legalább akkor ápolgatni se kell!:D

csillag× 2010.01.22. 19:17:58

@Nikica21: :D az lenne ám az igazi testápolás ;)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.01.22. 20:51:22

@csillag×: Jó, fogadjunk :)

@Nikica21: Mit nekem vadmacska, idomítom :D

csillag× 2010.01.22. 22:21:29

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): megengedem, h megszabd, h miben! ....ejjj..de nagyvonalú vagyok :P

Nikica21 2010.01.24. 11:38:46

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Csak nem idomár vagy?:D
@csillag×: Én nem biztos, hogy ilyen nagyvonalú lennék....még a végén telhetetlen lesz!:D

csillag× 2010.01.24. 17:14:46

@Nikica21: nah , akkor érezné, h jóból valóban megárt a sok... :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.01.24. 21:12:07

@Nikica21: Csak de, és már az elején leszek telhetetlen:D

@csillag×: Fogadjunk Nikicában, aki nyer az nem kapja meg:) Vagy fogadjunk csókban ;) Mivel a jóból sosem elég:)

csillag× 2010.01.24. 21:48:19

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): szóval tehát akkor?! fogadjunk, ha ráfázol, akkor sem ápolgatlak! és azt most is és akkor is ezt fogom mondani. Tehát ha nyerek, akkor nem kapom meg Nikicát! :)
De ugye nincs olyan az apró betűs részben, h a vesztes kapja meg??? mert én nem vagyok oylan gonosz, h szegény leányzót neked átengedjem!!! ;)
A másik felvetésedet meg sem láttam.... :P

Nikica21 2010.01.25. 21:31:15

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Étdekes dolgok azok amikor ketten döntenek a harmadik sorsáról....! De ha nem kaphat meg engem senki akkor nincs gond....bár csillagocskával ellennénk....(itt a jókat dumcsizásra és nevetgélésre gondoltam)!:) Mielőtt savanyúnak beindulna a fantáziája!:D
Szal most hogy is van ez?:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.01.30. 00:14:19

@Nikica21: Mit problémázol, hiszen nyilvánvalóan bármelyikünkkel jól ellennél, így szívesen vagy nyeremény:)

@csillag×: Jó, hát a női büszkeség, meg dafke, rontja a fogadás és verseny tisztaságát:P Természetesen ami/aki nem kell a nyertesnek az a vesztesé lesz, tehát nem is érdekel a győzelem. Bár az ajkad ize...;)

csillag× 2010.01.30. 10:56:03

@Nikica21: hát tudnánk pletykálkodni az biztos :)

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): szóval te bármelyik eseteben jól járnál..... Cccchhh... jóhogynem olyan verziót találtál ki, amikor mindketten ott vagyunk...

ui.: a számat hagyjuk ki a dologból...magánterület! ;) különben meg honnan tudod, h milyen..?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.01. 11:11:35

@csillag×: Most hogy mondod, érdekelne ez a verzió is :D
Honnan tudom? Megérzés. De bebizonyíthatod, hogy tévedek ;)

csillag× 2010.02.01. 15:55:25

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nyakamat tettem vna rá, h nem vagy az ötlet iránt közömbös :D

Fúú..már elkezdtem az emlékeim közt matatni, h vajon mikor lehetett közünk 1máshoz... >:-/
És nem kell itt semmit bizonyítani. Megmondom én magamtól is! Most épp tuti, h zöld alma ízű... :)) ...kicsit savanyú, de édes :)

Nikica21 2010.02.01. 21:12:09

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Méghogy én problémázok....mint vígaszdíj....ahogy látom nincs beleszólásom...na de már hármasban! Vannak ám fejlemények!:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.02. 21:52:35

@csillag×: Savanyú, akkor pont nekem való. ÓÓ tényleg, olyan bohzasztó lett volna neked, ha valaha is közünk lett volna egymáshoz.

@Nikica21: Jóhogy, te problémázol most is:)

Nikica21 2010.02.02. 22:04:36

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ez nem problémázás...konkrét tiltakozás!:D

csillag× 2010.02.04. 23:29:11

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): látom te is beláttad. Kijelentetted. Akkor már tuti, h borzasztó lett volna :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.05. 16:36:05

@Nikica21: Tehát problémázás:)

@csillag×: Nem értheted még az iróniát, majd ha felnősz :)

csillag× 2010.02.05. 18:33:42

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): fúú, az még naggyon messze van. Lhet, h el sem jön :)

csillag× 2010.02.06. 21:10:38

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): és ha nem is akarok.... :) Én nem szeretnék felnőni. A felnőtteknek olyan sok gondjuk-bajuk van... Szóval én nem tervezem, h felnőtt leszek! :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.08. 17:33:01

@csillag×: Végül is igazad van, nincs gond a családra, munkahelyre, pénzre :)

csillag× 2010.02.08. 23:25:05

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nekem? igazam? Mindiiig :)))
Bár gondok minden korosztályban vannak. És akkor azt érezzük, h ennél nagyobb már nincs. Viszont fiatalabb korban még könnyebben átlendülünk rajtuk :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.12. 09:25:06

@csillag×: Neked? Sosem:) Jah, fiatalkori óriási problémák, "letört a körmöm" .

csillag× 2010.02.12. 10:46:42

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): most ellent mondasz magadnak? :"Végül is igazad van" <--> "Neked? Sosem" ...ezt magyarázd meg! :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.14. 15:46:08

@csillag×: Az első irónia volt, de te ezt nem értheted:P

csillag× 2010.02.15. 19:54:52

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): oho! Ilyenkor már könnyű bármit is belemagyarázni. :) Mást tudsz esetleg produkálni?

csillag× 2010.02.15. 23:36:15

@Nikica21: egyetértek! :) és élek vele! milyen unalmas lenne az életem normális emberként! :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.16. 22:03:58

@csillag×: Neked minden olyan, tehát nincs azon kívül, hehe

Nikica21 2010.02.16. 22:20:31

@csillag×: min folyik a diskurálás?:D

csillag× 2010.03.06. 22:39:44

@Nikica21: csak a szokásos : Élet nagy dolgairól! :)
süti beállítások módosítása