Az ő drága kisfia az én osztálytársam

2009. november 03. 07:08 - csajokespasik

„Meghökkenten állok a folyosó végén, és nézem, ahogy veszekszik az a két ember, aki közül az egyik nagyon ismerős.” Az apuka a fia fotójával próbál csajozni, de hatalmas buktával. A kedves Levélíró igen tanulságos és meghökkentő történetet tálalt, még ha ő nem is tartja annak.

 

Sziasztok! Az én történetem fele annyira sem érdekes, mint a többieké, de engem szó szerint meghökkentettek az események furcsa kapcsolódásai, és azok, amik aztán ennek a történetnek a végén kiderültek. Ugye, veletek is volt már olyan, hogy chat-en találkoztatok, egy számotokra ugyan ismeretlen és szimpatikus pasival? Velem is ez történt. Elmondása alapján 200 km-re lakik tőlem, na de hol az igazság? És miért nem találkozhatunk? És egy szülőivel ér véget minden?

Unalmas nap, a suli lassan az agyamra ment, és az esős október sem volt épp a kedvencem. Mint minden ilyen alkalommal, mikor nem tudok mit csinálni, a gépemhez menekülök, hogy elüssem az időt. Így ismerkedtem meg XXAlexXX nevű fiúval. Rengeteget beszélgettünk aznap este. Többek között kiderült hogy Romániában lakik, Dávidnak hívják, és ez a haverja chat neve. Küldött magáról pár képet - habár jó 10 évvel idősebb, mint én, nagyon bejött - és elkezdtünk beszélgetni. Lassan a legpikánsabb témát is kivégeztük, mikor úgy döntöttem, nem bírom tovább, és találkozni szeretnék bármi áron. Legnagyobb meghökkenésemre tiltakozni kezdett és a találkozás szinte feledésbe merült. Jöttek a táborok, nyaralások, és minden, ami kell. Folyton beszéltünk. Telefonon, számítógépen, ahol épp tudtunk. Levelet akartam neki küldeni brahiból, de akkor azt mondta, hogy elázik, nem biztos, hogy megtudja nézni, és egyébként is, minek az, ha itt is beszélünk. A levelem is feledésbe merült. Folyton, már-már erotikus képeket követelt tőlem, azzal a felkiáltással, hogy nagyon tetszem neki.

Nekem is tetszett, és hát, miért ne?

Húztuk, egészen szeptemberig, de akkor ugye újra jött a suli, stressz, és a sok buszozás. Tulajdonképp utálok buszozni. Az a HATALMAS tömeg. Úgy állunk, mint a szardíniák a dobozban. Egészen addig, míg meg nem láttam ŐT. Tisztában voltam vele, hogy képtelenség, nem lehet ő, de valamiért kiköpött úgy nézett ki, mint a képen. Láttam, hogy engem figyel, és le nem veszi rólam a szemét, hát ennek hatására egyre kínosabban éreztem magam. Próbáltam tudomást sem venni róla, és nem oda nézni. Pár nappal később ismét a buszon. Bujkált. Mire rájöttem, ki elől bújt el, és miért nem néz rám, miért húzódik le, leszálltam. Aki elől bujkált, én voltam. Teltek a napok. Folyamatos telefon, chat, msn, de egyik alkalommal sem említem neki a buszos incidensem. Tulajdonképpen, az egész hülyeség lenne. Hiszek neki. Nem akarom megcáfolni, hogy nem igaz, amit mond. Nem akarom, hogy hirtelen vége legyen a levelezésünknek. És nem akarom hülyének hinni magam ezek miatt, pedig okom lehetne rá.

Lassan mindennap látom a buszon. Minden nap bujkál. ELŐLEM!

Azért én sem bírtam sokáig, eléálltam és megkérdeztem, hogy miért. Elfutott előlem. Telefonban most már felhoztam a témát, de sajnos rosszul érintette az egész, és nehezen tudtam kiengesztelni. Közeledik a félév, és eljön a félévi szülői is. Ilyenkor mindig kitalálok valamit, agyrázkódás, kéz-lábtörés, gyakorlatilag a leghülyébb dolgokat a világon. Csak azért, hogy egy-két rosszabb jegy, ne tudódjon ki. Általában az agyrázkódást lehet bevállalni, mert azt minden orvos komolyan veszi. Jaajj, beverted a fejed, bent fekszel két napig, és a gondoskodó anyuka veled van. Idén elfelejtettem csodás tervem és a szülőiről is megfeledkeztem. Még a suliban voltam, mikor megláttam anyámat menni az osztálytermem felé. Futócuccba, havasan, hatalmas csizmába és gyakorlatilag egyetlenszál pulóverbe és cicanadrágba odarohantam, hogy miért van itt. Az ok egyértelmű volt. Szülői. A pánik hatalmas. Külön tesi órámnak ezennel vége volt, súlyos hasfájást kinyögve, ami ezúttal igaz volt. Görcsösen ültem az öltözőben, várva, hogy vége legyen a szülőinek. Mikor lassan arra gondoltam, hogy véget ér, hallottam, hogy a folyosón, az egyik osztálytársam veszekszik az apjával (legalábbis férfihang volt). Itt már tudtam, hogy véget ért az egész, rohantam anyámhoz, hogy megtudjam, mi derült ki. De szinte meghökkenten állok a folyosó végén, és nézem, ahogy veszekszik az a két ember, aki közül az egyik nagyon ismerős. DÁVID!! A számomra 26 éves DÁVID. Veszekszik az ő drága 15 éves kisfiával, mert megbukott kémiából. Egyértelművé vált minden. Nem 26. Sőt… 40 fölött lehet. Nem lakik Romániában, hanem itt. És az ő drága kisfia az én osztálytársam!! Döbbenésem közepette, beszédültem a mosdóba és megnéztem fehérre változott arcom, mely előbb még az idegességtől vöröslött. Gyorsan leöblítettem, ittam pár kortyot, és kirohantam onnan. Sajnos az ajtaja hatalmas robajjal zuhant vissza, úgyhogy észrevettek. Megszűnt a világ, rám nézett, rémülten, bocsánatkérően és dühösen egyszerre, és pár másodperc állás után, annyit hallottam, hogy húzza a fiát, ki az épületből. Anyám ordít utánam. És én trappolok az öltözőbe vissza. Fél óráig ott ültem. Persze mire kijöttem anyám méreg dühösen várt. Végül is nem volt szó a jegyekről, és a végén nem volt mérges rám. Dávid fia másnap nem jött. 2 hét hiányzás után kiderült, kivették az iskolából. Dávid nem hívott, nem keresett, és mindenhonnan törölte magát.

 

 
733 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr511477957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nikica21 2009.12.16. 21:31:01

@csillag×: Úgy néz ki ide már nem mer írni villanyfényes!:D

csillag× 2009.12.16. 22:25:19

@Nikica21: elment valami piát keresni :))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.17. 22:10:53

@csillag×: Nem vagyok labilis privátka:P Amúgy gáz, ha szerinted is csak piával vagytok elviselhetőek:P

@Nikica21: Miért ne mernék? Nem vagyok nő:P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.17. 22:24:24

@Nikica21: Ne reménykedj:) Amúgy a nyeregbe ti szeretnétek ülni ;)

csillag× 2009.12.17. 22:24:32

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): privátka??? :D nah, ezt sem mondták még rám:))) kösz :D
sztem az meg nem nekünk gáz....;)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.17. 22:40:48

@csillag×: Miért, kinek gáz az, ha csak bepiálva tud elviselni? :D

csillag× 2009.12.17. 22:49:51

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hát sztem a másik félnek cikisebb, mert akkor elég gyenge idegzetű v gyenge jellem lehet ha nem bír velem pia nélkül....:))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.17. 22:57:00

@csillag×: Te írtad, hogy csak piával elviselhető a szövegetek, vagyis ti is, tehát nem nekem cikisebb :)
Egyébként szép volt ez az önreklám ;)

csillag× 2009.12.17. 23:07:10

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): én csak megjegyeztem, h Boss úgy bírja. Nem azt írtam, h mindenki:)
Nem önreklámnak szántam, de nem kell ahhoz nagyon "tökösnek" lenni, h vki eltudjon viselni :P Tuti nem vagyok annyira borzasztó :)) vagy igen?

Nikica21 2009.12.17. 23:14:09

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Egyet értek csillaggal, nem minden pasinak kell hozzá pia, de van aki cska sajnbáltatja magát!:D

Nem hiszem, hogy nem viselnének el Téged csillag!:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.17. 23:19:28

@csillag×: Nem tudom mennyire vagy borzasztó, még nem ismerlek. Szóval nem kell tökösnek lenni? Akkor könnyen "kezelhető" vagy? Semmi izgalom?:P
@Nikica21: Te túl lelkesen értesz egyet, gyanús vagy nekem:P

csillag× 2009.12.17. 23:25:48

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): a hangsúly a "nagyon" melléknéven volt :) Hát, h könnyen kezelhető vagyok azt nem tőlem kne megkérdezni, de hajlandó vagyok a kommpromisszumokra :)
Izgalom? nem izgulok, köszönöm szépen jól vagyok :)))

@Nikica21: énis bízom benne, h nem vagyok annyira elviselhetetlen :) de aztán kitudja :P

Nikica21 2009.12.17. 23:28:13

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Már a lelkesedésem is baj?:D és hogy egyetértek az csak természetes!:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.18. 05:40:52

@Nikica21: Miért lenne természetes, hm?:)

@csillag×: Látom el akarsz csábítani :P Pedig kéne izgulnod, itt a félelmetes vizsgaidőszak, a félelmetes tanár bácsikkal és nénikkel:D

csillag× 2009.12.18. 21:42:17

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nah, ebben a kommentemben hol volt szó a csábításról?
Jaj neeee vizsgaidőt ne is említsd...kérleek..!!! :( ha valaki akkor én izgulni szoktam...hajaj de még mennyire.. :S...fúj..

Egyébként mazoista vagy? vagy fakír? hajnali fél 6? jézusuristen! én akkor még csak az egyik oldalamon fexek :)

Nikica21 2009.12.19. 13:27:30

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Hát azért mert ő is csaj meg én is...és ki más, ha nem a csajok tartsanak össze!:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.19. 19:02:15

@csillag×: Ez kivételes volt, felébredtem pisilni, aztán már nem tudtam visszaaludni. Meg korábban is mentem be a melóhelyre.
Szerinted csábítani csak akkor lehet, ha kiírod: most csábítok?

@Nikica21: Ez azért durva volt, nők és az összetartás...:P

csillag× 2009.12.19. 19:38:44

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): én sem konkrétan a szóra gondoltam :)
Általánosságban írtam....:) mármint, ha a kompr-ra gondolsz :)

csillag× 2009.12.19. 19:39:58

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): egyébként: "nők és az összetartás"---ritka de hidd el létezik ;)

Nikica21 2009.12.19. 19:50:56

@csillag×: Megint csak egyetértek!:D
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Látod, hogy van összetartás!:D

csillag× 2009.12.19. 19:55:35

@Nikica21: akkor nem csak női - összetartás van, hanem női-egyetértés is :P:))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.22. 22:33:14

@csillag×: Nem szoktam kompokra gondolni:D

@Nikica21: Na majd megnéznélek egyszer vetélytársként titeket és az összetartást:P

csillag× 2009.12.22. 23:53:27

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): kompromisszum, kedves..kompromisszum...:) ne fárassz plííz...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.23. 13:38:57

@csillag×: Jaa, akkor igen, ugyanarra gondoltunk:) De miért ne fárasszalak? Otthon vagy, kipihent, nincs más dolgod, mint a kariaji csomizás :P Én mit kapok?:D:P

csillag× 2009.12.23. 19:16:32

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hát otthon, otthon vagyok (imáádom) :P , de cseppet sem kipihent (mikor anya meglátott, első mondata: "jaj, édeskislányom desovány vagy!!) :P És nem csak kariajit csomizok :P :S

csillag× 2009.12.24. 15:04:44

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): mit kapsz?? :) hát..izé..ööö.. Jó kisfijjjúú voltál? írtál a jézuskának? :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.27. 16:40:21

@csillag×: Ne legyél sovány, a gebe nem menő:P
Hááát írtam volna volna csillagjézuskának, de nem tudtam nem veszi-e tolakodásnak privát levelem:)

csillag× 2009.12.27. 17:56:53

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hát sztem messze vagyok én attól az állapottól :) kiskarácsony...nagykarácsony...disznóvágás... :S már csak a szilvesztert kell túlélni :P Ha ilyen éhes lennék mint most, soha nem ennék.. :S
Ilyen betoji alak vagy, h nem mertél neki írni....próba cseresznye...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.30. 14:49:25

@csillag×: Túlélni? Ha túlélni kell, akkor az nem jó:P

csillag× 2009.12.30. 16:58:20

@Nikica21: te merre fötörsz? csaknem rossz kislány voltál és elvit a Jesszuska?:P vagy elcsábítottad? hűűűha...ejnyne :D

csillag× 2009.12.30. 22:38:39

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): abszoltue....a lényegre tapintottál! :P fején találtad a szöget :)...ppppffff :D :D

csillag× 2009.12.31. 14:31:14

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): valami szebb állatot is választhattál vna. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.31. 15:07:55

@csillag×: Miért melyik másik állat puffog még? Néha a macska, bár az inkább fúj :)

Nikica21 2010.01.01. 14:14:00

@csillag×: @savanyú a narancs ( Villanyfényes): Sziasztok drágáim!:D
Dede elvitt a jézuska....jó pasi ezért el is csábítottuk egymást, de már nem bírtam tovább nélkületek!:DDDD

csillag× 2010.01.02. 09:17:00

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hát kitudja mi lesz belőlem, ha reinkarnálódom... :)

@Nikica21: hali :)) Újra itt!! végre.... már teljesen leamortizálódtam.:P
Jesszus meg majd kap a fejére, h el rabol tőlünk :)))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.01.02. 17:26:25

@csillag×: Inkább ne reinkarnálódj :P Ne legyél szétesve, fiatal vagy még:)

@Nikica21: Jó pasi?? Inkább öreg:)

csillag× 2010.01.02. 23:43:41

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hééé...azért nem kell szétkürtölni.. :$:)) ;)

Nikica21 2010.01.04. 19:58:54

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Dehogy öreg!:D Öreg pasi nem tudna elcsábítani!:D

csillag× 2010.01.05. 01:00:56

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): naggyon helyes :P

@Nikica21: szóval akkor a narancsnak semmi esélye!! :D

Nikica21 2010.01.05. 09:40:24

@csillag×: Hát nem akartam szegényt megbántani....!:D De azt hiszem rájött, mert vissza se írt rá!:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.01.06. 14:07:40

@Nikica21: Tehát én ezért tudlak:D

@csillag×: Kiscicám, neked ezt a kort meg is kell még érned, és ilyen beszólásokkal ez egyáltalán nem garantált:P

Nikica21 2010.01.06. 20:48:49

néha a kiscica nem dorombol, hanem karmol....szerintem megéri!:D

csillag× 2010.01.09. 10:08:51

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): csak nem a krisztusi kor? :))
miaúúúúú... :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.01.09. 13:23:34

@Nikica21: Most vajon dorombol, vagy karmolásra készülve nyávog? :)

@csillag×: Legyen, mondjuk :P

Nikica21 2010.01.11. 22:31:47

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Látom a vad dolgokat szereted....a kicsi cica aranyos, de egy erős vad oroszlány!:D

csillag× 2010.01.15. 23:36:08

@Nikica21: csak nehogy ráfázzon... :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.01.16. 12:32:30

@Nikica21: Orosz lány? Holholhol? :)

@csillag×: Csakde:P És ha ráfázni szeretnék? :)

Nikica21 2010.01.21. 21:25:18

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Szal ráakarsz fázni....akkor küldetek hozzád egy vadmacskát!:D (tigris féleséget:)
@csillag×: Legalább akkor ápolgatni se kell!:D

csillag× 2010.01.22. 19:17:58

@Nikica21: :D az lenne ám az igazi testápolás ;)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.01.22. 20:51:22

@csillag×: Jó, fogadjunk :)

@Nikica21: Mit nekem vadmacska, idomítom :D

csillag× 2010.01.22. 22:21:29

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): megengedem, h megszabd, h miben! ....ejjj..de nagyvonalú vagyok :P

Nikica21 2010.01.24. 11:38:46

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Csak nem idomár vagy?:D
@csillag×: Én nem biztos, hogy ilyen nagyvonalú lennék....még a végén telhetetlen lesz!:D

csillag× 2010.01.24. 17:14:46

@Nikica21: nah , akkor érezné, h jóból valóban megárt a sok... :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.01.24. 21:12:07

@Nikica21: Csak de, és már az elején leszek telhetetlen:D

@csillag×: Fogadjunk Nikicában, aki nyer az nem kapja meg:) Vagy fogadjunk csókban ;) Mivel a jóból sosem elég:)

csillag× 2010.01.24. 21:48:19

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): szóval tehát akkor?! fogadjunk, ha ráfázol, akkor sem ápolgatlak! és azt most is és akkor is ezt fogom mondani. Tehát ha nyerek, akkor nem kapom meg Nikicát! :)
De ugye nincs olyan az apró betűs részben, h a vesztes kapja meg??? mert én nem vagyok oylan gonosz, h szegény leányzót neked átengedjem!!! ;)
A másik felvetésedet meg sem láttam.... :P

Nikica21 2010.01.25. 21:31:15

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Étdekes dolgok azok amikor ketten döntenek a harmadik sorsáról....! De ha nem kaphat meg engem senki akkor nincs gond....bár csillagocskával ellennénk....(itt a jókat dumcsizásra és nevetgélésre gondoltam)!:) Mielőtt savanyúnak beindulna a fantáziája!:D
Szal most hogy is van ez?:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.01.30. 00:14:19

@Nikica21: Mit problémázol, hiszen nyilvánvalóan bármelyikünkkel jól ellennél, így szívesen vagy nyeremény:)

@csillag×: Jó, hát a női büszkeség, meg dafke, rontja a fogadás és verseny tisztaságát:P Természetesen ami/aki nem kell a nyertesnek az a vesztesé lesz, tehát nem is érdekel a győzelem. Bár az ajkad ize...;)

csillag× 2010.01.30. 10:56:03

@Nikica21: hát tudnánk pletykálkodni az biztos :)

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): szóval te bármelyik eseteben jól járnál..... Cccchhh... jóhogynem olyan verziót találtál ki, amikor mindketten ott vagyunk...

ui.: a számat hagyjuk ki a dologból...magánterület! ;) különben meg honnan tudod, h milyen..?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.01. 11:11:35

@csillag×: Most hogy mondod, érdekelne ez a verzió is :D
Honnan tudom? Megérzés. De bebizonyíthatod, hogy tévedek ;)

csillag× 2010.02.01. 15:55:25

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nyakamat tettem vna rá, h nem vagy az ötlet iránt közömbös :D

Fúú..már elkezdtem az emlékeim közt matatni, h vajon mikor lehetett közünk 1máshoz... >:-/
És nem kell itt semmit bizonyítani. Megmondom én magamtól is! Most épp tuti, h zöld alma ízű... :)) ...kicsit savanyú, de édes :)

Nikica21 2010.02.01. 21:12:09

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Méghogy én problémázok....mint vígaszdíj....ahogy látom nincs beleszólásom...na de már hármasban! Vannak ám fejlemények!:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.02. 21:52:35

@csillag×: Savanyú, akkor pont nekem való. ÓÓ tényleg, olyan bohzasztó lett volna neked, ha valaha is közünk lett volna egymáshoz.

@Nikica21: Jóhogy, te problémázol most is:)

Nikica21 2010.02.02. 22:04:36

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ez nem problémázás...konkrét tiltakozás!:D

csillag× 2010.02.04. 23:29:11

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): látom te is beláttad. Kijelentetted. Akkor már tuti, h borzasztó lett volna :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.05. 16:36:05

@Nikica21: Tehát problémázás:)

@csillag×: Nem értheted még az iróniát, majd ha felnősz :)

csillag× 2010.02.05. 18:33:42

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): fúú, az még naggyon messze van. Lhet, h el sem jön :)

csillag× 2010.02.06. 21:10:38

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): és ha nem is akarok.... :) Én nem szeretnék felnőni. A felnőtteknek olyan sok gondjuk-bajuk van... Szóval én nem tervezem, h felnőtt leszek! :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.08. 17:33:01

@csillag×: Végül is igazad van, nincs gond a családra, munkahelyre, pénzre :)

csillag× 2010.02.08. 23:25:05

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nekem? igazam? Mindiiig :)))
Bár gondok minden korosztályban vannak. És akkor azt érezzük, h ennél nagyobb már nincs. Viszont fiatalabb korban még könnyebben átlendülünk rajtuk :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.12. 09:25:06

@csillag×: Neked? Sosem:) Jah, fiatalkori óriási problémák, "letört a körmöm" .

csillag× 2010.02.12. 10:46:42

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): most ellent mondasz magadnak? :"Végül is igazad van" <--> "Neked? Sosem" ...ezt magyarázd meg! :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.14. 15:46:08

@csillag×: Az első irónia volt, de te ezt nem értheted:P

csillag× 2010.02.15. 19:54:52

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): oho! Ilyenkor már könnyű bármit is belemagyarázni. :) Mást tudsz esetleg produkálni?

csillag× 2010.02.15. 23:36:15

@Nikica21: egyetértek! :) és élek vele! milyen unalmas lenne az életem normális emberként! :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.16. 22:03:58

@csillag×: Neked minden olyan, tehát nincs azon kívül, hehe

Nikica21 2010.02.16. 22:20:31

@csillag×: min folyik a diskurálás?:D

csillag× 2010.03.06. 22:39:44

@Nikica21: csak a szokásos : Élet nagy dolgairól! :)
süti beállítások módosítása