Egy házas nő szeretője volt

2023. október 10. 07:55 - csajokespasik

       

               Ha a pasid nem rég egy házas nő szeretője volt, valahol jogos az érzés, ha nem bízol benne. Pláne, ha még találkozgat is az exével, mert akkor talán csak idő kérdése, hogy mikor vetődik fel az újrakezdés. Csak egy kis könny, és egy kis közös italozás kell hozzá.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Ki mit tenne a helyemben, avagy nálam van a hiba? Eddig sosem kértem lehetetlen dolgokat azoktól, akikkel együtt voltam, mégis sokan egy szimpla megfázást is nehezen tolerálnak. Ha nem tudtunk találkozni, mert dolgom volt, akkor a válasz, „oké, nem gáz...” (Lefordítva: kár, hogy nem én vagyok az első). Igyekszem nem elhagyni magam, bár sok mindenről már így is lemaradtam. Én mindent megteszek, hogy a barátom érezze, mellette vagyok és számíthat rám. Végighallgatom, a múltja kapcsán pedig soha nem utaltam arra, hogy megvetem érte. Miről is van szó?        

       

               Kicsit árnyalva írom le, hogy egyik szereplő se ismerjen magára.
Neki volt egy barátnője előttem, aki korábban házas volt. Miatta vált el. És utána még egy darabig együtt voltak, majd ő szakított vele. Amikor ezt elmesélte, nem tetszett nagyon, de elmagyarázta, hogy nem működött köztük a dolog. De ha belegondolok, hogy mennyi áldozatot hozott és mit hagyott ott, nem a nő tűnik ki nyertesnek. Jó, azt nem tudom, hogy amúgy is válni akart-e és csak egy ürügy kellett hozzá. Azt sem tudom, hogy hogyan tudta hónapokon át megvezetni a férjét. Ha bizonytalanná vált valaki kapcsolata és nem veszi észre, az meg a férjét minősíti.
Amikor összejöttünk (idén május) volt egy másfél hónap, ami a sztorija után nekem bizonytalanságban telt. ...Mert mikor un meg engem is?... Zavaró volt számomra, de úgy gondolom, jól kezeltem a helyzetet. Ugorjunk júliusra: a nő találkozni akart vele és mondtam magamban, hogy: na, akkor ezek újra összejönnek, percek kérdése... egy kis könny, egy kis közös italozás... de nem így lett.
Ami a kérdésemre vonatkozik, hogy miért van az, hogy nem tudok bízni benne, megnyugodni, elengedni magam, akármit tesz vagy mond?
Szerintem a következő találkozójukat már nem fogja nekem bejelenteni.          

 

 

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5818231517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.10.10. 10:13:04

"hogy egyik szereplő se ismerjen magára. "
de basszus ez a soltész peti meg a tállai janka volt - megismerem őket!!!!!!!!!!!

God Harald 2023.10.10. 12:40:00

Ez nagggggyyyyyyoooooon dúlva volt! Egy házias nő szeretője volt?!

Burgermeister 2023.10.10. 19:17:57

Figyi poszterina, te is az leszel!!!

VOGAben 2023.10.10. 21:29:59

Az ostoba. "Azt sem tudom, hogy hogyan tudta hónapokon át megvezetni a férjét. Ha bizonytalanná vált valaki kapcsolata és nem veszi észre, az meg a férjét minősíti." Simán! Tudod aki kettős életet akar élni, az azt fog. Jaj ezt a modoros "minősíti" szöveget de gyűlölöm, főleg a "hölgyek" szájából... Azt sem tudják megfogalmazni, hogy mi az a minőség, de a másik meg "önmagát minősíti". Okádni tudnék ettől.
Magyarázat gyanánt: Azért mert ez elképzelhetetlen egyeseknek, mások még simán intéznek egy szabadnapot/szabadságot maguknak. Reggel pont úgy indulnak el, mintha melózni mennének, a többit a fantáziára bízom. De például felénk ismerős az eset, amikor a rendvédelmis kollégák közösen béreltek egy lakást. Oda hordták fel az egyetemista pun..kat. :D Persze bukta lett, volt is válási hullám a cégnél. Azok az asszonykák nem ugráltak csak, akiket már amúgy is végigfarkalt a fél ismerősi kör... Na, ennyit a naivitásról.

2023.10.11. 12:54:13

Még mindig nem értem, minek megházasodni, úgyis válás lesz a vége....

antisocialnetworkagain 2023.10.11. 13:49:04

Az emberi kapcsolatot 100 %-a NEM!! végződött válással , azon kapcsolatok közül ahol a két fél nem házasodott össze!!!

2023.10.11. 18:49:03

@antisocialnetworkagain:
Tiltsuk be a házasságot, extrém stressz a gyerekek számára is, fölösleges bohóckodás, anyagi csőd, és képmutatás!!!!

A válások oka 100%- bán a házasság!

Lorrh 2023.10.11. 19:59:40

@kiskutyafule: nem a házasság a lényeg. Ha csak együtt élnek és utána mennek külön, az is ugyanolyan stressz és szörnyűség a gyereknek, mert nem tud kettészakadni, ő mindkettejüket egyszerre akarja a mindennapjaiban.
A vízválasztó az hogy van-e gyerek vagy sem.
Ha nincs gyerek akkor simán szét tudnak menni, mindenféle közös felelősség megosztás nélkül.
A gyerek meg egy életre összeköti őket. Ha elváltak akkor is.
Engem ex nejem még húsz évvel a válás után is felhív ha valami gáz van a gyerekekkel, akik már felnőttek és amúgy külföldön élnek.

2023.10.12. 01:15:49

@Lorrh:
Akkor be kell tiltani a gyereket, mert hát minek is akarunk valakit megnyomorítani?

2023.10.12. 05:40:15

@Real_Time_2:
mint majdnem minden...

Lorrh 2023.10.12. 07:44:31

@kiskutyafule: még a betiltást is tiltsuk be!!!!

2023.10.13. 00:16:43

@Lorrh: Így van kezdjük a levegő vétellel, aztán a többi megoldódik
süti beállítások módosítása