Hányszor kell még új életet kezdeni?

2023. október 02. 07:43 - csajokespasik

       

               Levélírónk nem tartja magát a férfiasság példaképének, de annyira elviselhetetlennek se, hogy ne találna hozzá illő nőt. Egy évnél hosszabb kapcsolata még nem volt, de úgy véli, nem az ő hibájából.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

28 éves férfi vagyok és még nem volt 1 évnél hosszabb kapcsolatom.
Sokan éreztették velem, hogy nem vagyok a mai korszellemnek megfelelően férfias típus, noha én annak érzem magam. Szakmunkás végzettségem van, vékony vagyok, nincs kedvem és nem is akarok gyúrni. Volt hosszú hajam, de amikor belém ette magát ez a nem vagyok férfias dolog, levágattam, hogy még az se legyen.
A legtöbb nőnél azt éreztem, hogy addig voltam jó neki, amíg túl nem tette magát teljesen az exén, aztán elhúzott. Egy csaj az elején közölte, hogy direkt keres magánál idősebb pasit, mert azt tanácsolta neki szakértő, hogy az tesz majd jót neki... magyarán receptre írtak fel engem : D        

       

               A szakértőkről eddig is megvolt a marginális véleményem, úgyhogy nem lepett meg, amikor pár alkalom után ő is lelépett – talán a jutubszakember frissítést tett közzé. Elképzeltem, hogy házi feladatként vagyok feladva, és két oszlopba kell sorolnia az érveket ellenem és mellettem. És az alapján dönt.
Nem iszom sűrűn, nem szeretek bódult állapotban lenni. Azt viszont eltűrtem, hogy a diplomás herceglány annyira leigya magát, hogy szinte magatehetetlenül kellett őt vonszolnom. Ja, és előtte nem sokkal ő oktatott ki engem jellemkérdésekből.... Röhej az egész.
Hányszor kell még új életet kezdeni? Látom, hogy sok ismerősöm valamit jól csinál, mert van tartós kapcsolata, esetleg már házas is.          

 

 

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4418225993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chendrys19 2023.10.02. 12:41:22

A sok "már házas" ismerős 40-45 éves korára nagy valószínűséggel elvált lesz. Sokkal rosszabb a fele egzisztenciád nélkül, még X évig gyerektartást fizetve, hétvégi apukaként új életet kezdeni, mint egy egy éves "kapcsolat" után...

2023.10.02. 13:08:30

Nem másokhoz kell hasonlítani magad, itt az első hiba.
A kutyát nem érdekli, a másik mit csinál, hiszen te egy autonóm lény vagy.

Ha azt gondolod, minden csaj ilyen, jelentem nem, igaz én sem ismerem az összeset, de találtam kivételt.
Szabadulni a megfelelési kényszertől, onnan egyenes út ahhoz, hogy szeresd magad.
Az meg hozza a magabiztosságot, és onnan a tiéd a világ.

Lorrh 2023.10.02. 15:42:38

@kiskutyafule: hát azért az élet nem ennyire szimpla. Hiába ő egy autonóm izé, ha a nők meg egymásnak és a társadalomnak akarnak megfelelni és olyan pasit választanak akivel lehet villantani. A posztíróval nem tudnak.

body_andras 2023.10.02. 17:02:23

28! Nem kell semmi újat kezdeni, ez az egy életed van, elkezdődött és még jó sok van hátra.
Ha nagyon újítani szeretnél, akkor ne jöjj össze fűvel-fával csak azért hogy ne legyél egyedül, és hallgathasd a panaszkodásukat rólad, amiért nem vagy fröccsöntött Adonisz.
Attól hogy az ismerőseidnek van tartós kapcsolata, még korántsem biztos hogy minden fantasztikusan megy az életükben. A boldogságot ott fogod megtalálni ahol nem számítasz rá, ezért is fölösleges azon görcsölni hogy megkeresd.
Ha eddig nem tűnt volna föl, a diplomás herceglányok többsége azért jár 3-5 évig kommunikáció és büfészakra, hogy egész tanévben mértéktelenül vedelhessen. Utána nehezen szoknak le róla.

God Harald 2023.10.02. 23:02:42

Változnak az idők…régen a kedvenc meséinkben egyenlő eséllyel blokkolta a királylányt a hercegfiúcska is és a szegénylegény is. Ami persze baromság, mert a nagy különbözőség ritkán működik. Családi, baráti, ismerősi és munkahelyi körben többségében a (házas)párok azonos szinten képzettek: diplomás-diplomás, nem diplomás-nem diplomás. Nem direkt kizáró ok ha van, vagy éppen nincs. De így alakul.

2023.10.02. 23:12:57

@Lorrh:
Az legyen azon nők baja....
A világ boldogabbik felén, ahol van esélye egy nőnek is autonóm életet élni, nem jelent problémát az anyagi háttér (ha akarja), nincs szülő gépnek belyegezve, így szabadon él.
Saját tapasztalat, kb 3 mondat elég ahhoz, hogy valakivel akár eljuss az ágyig.... akkoriban fogszabályzó és egy 10 éves levedlett kacat autóm (bontó szökevény kb 0 értékekkel)volt, és teljes siker mellette.

Most 2 db 20 éves autóm van,(itt kb semmit sem ér).....van egy szar házam felújítás alatt, ami a világ végén van, és nincs gondom semmire sem.
Asszonykával harmonikus kapcsolat, és szeretjük egymást.
Asszony ugyan úgy dolgozik mint én, jól keres.
Kell még más????

God Harald 2023.10.02. 23:21:33

@kiskutyafule: Nagyon helyes! se a házat, se az autókat, se az összeszedett pénzét nem fogják az ember mellé temetni. Lehet, de nincs értelme. Élni kell az életet, az élmények a fontosak!

Lorrh 2023.10.03. 09:51:07

@God Harald: egy most futó film erre ragyogó választ ad, érdemes megnézni, mert nagyon jó:
port.hu/adatlap/film/mozi/a-szerelem-termeszete-simple-comme-sylvain/movie-249636

Lorrh 2023.10.03. 09:56:35

@kiskutyafule: "nincs szülő gépnek belyegezve" ez az érvelés annyira kamuság! ki a jó büdös öregördögöt érdekel hogy végtelen ostoba egybites kormányzati gyökerek mit gondolnak és pampognak???
Már reagálni is felesleges mert lehúznak a butaszintjükre.
Ezen a szülőgépségen meg rugózni.... nézz ki a napsütésre inkább, ott szebb a világ és ne olvass origót meg ne hallgass kossutrádiót. Szegény Lajos, leszedné a nevét a csatornáról ha tehetné.

moonshadow 2023.10.03. 10:00:19

Nem is annyira az élmények fontosak, hanem a belső béke, a megelégedettség, amit a félig tele pohár szemlélettel elő lehet segíteni. Az élmények a tapasztalatokhoz fontosak, mert bizonyos tapasztalatokra szükség van a belső béke eléréséhez. Fiatalok még a tapasztalatok után szaladgálnak, pl. a tartalmas kapcsolat megtapasztalása után.
Akkor lehet igazán boldog az ember ha megtapasztalta a kríziseket is, és abból felállva már meg tudja becsülni azt ami jól alakult. Akiket pl. a szülők ernyő alatt neveltek, pénzzel tömtek, lakást tettek a seggük alá, többnyire nem tudják mihez viszonyítani azt ami van, így nem tudnak boldogok lenni, aztán van hogy az élményekbe és a fogyasztásba menekülnek.

moonshadow 2023.10.03. 10:02:04

@God Harald: "kedvenc meséinkben egyenlő eséllyel blokkolta a királylányt a hercegfiúcska is és a szegénylegény is."
Az már akkor is kamu volt, mert a királylány mindig a különleges sárkánnyal szeretne lelépni.

Bankvezér_ 2023.10.03. 11:12:14

@moonshadow: egy parasztfiú nem képes se kulturálisan se társadalmilag felnőni egy királylánynak nevelt nőhöz. Az hogy állandóan feláll a nagy farka az egy darabig okés, aztán meg ciki lesz hogy böfög és fingik az asztalnál és nem tud krikettezni és röhög rajta az egész királyi udvar a háta mögött.

2023.10.03. 13:37:37

@Lorrh:
Az, hogy ez így van vagy sem, nem tudom eldönteni, azt viszont igen, hogy itt nincs ilyen jellegű társadalmi nyomás az én tapasztalatom szerint....
A többi valójában irreleváns....vagy nem mert összefüggés van a társadalmi helyzet és ezen dolgok között amit felvazoltam....
Viszont ezt ismét nem tudom eldönteni..... és ez mehet a végtelenségig.

2023.10.03. 14:58:07

@Lorrh:
Látod a kit érdekel kérdés....
Hát a sok buta embert, aki mericskeli magát.
Ennek igen komoly hatása van az ön értékelésre, és a szociális dinamikára.

Tudod mint a templomban járás, az egész falu arról beszélt ki nem volt a templomban és miért.... beteg egy világ.

jajnemár 2023.10.04. 09:15:52

28 éves vagy, b+, még egyszer sem kezdted el az életed, miről rinyálsz? :)
süti beállítások módosítása