Imádtam. Elhagytam. Visszamentem hozzá

2009. december 03. 07:10 - csajokespasik

Hiába is próbálkoztak, sehogy sem tudták megcsalni egymást. Egy srác megbeszéli barátnőjével, hogy szerelmük elérkezett arra a pontra, ahol már csak a nyitott kapcsolat tud segíteni. Mindketten belemennek és baráti hangulatú, kölcsönös élménybeszámolót is tartanak utána egymásnak. A srác akkor még nem tudja, hogy a könnyed affér egészen komolyba fordul. A lány részéről legalábbis. De mindketten rájönnek, hogy játéknál jóval többről van szó.

 

Amit most el fogok mesélni, egyszerre lesz furcsa és nevetséges! Azt hiszem, minden valamirevaló sorozatban van egy ilyen epizód. Barátommal Danival öt éve élünk együtt, közös lakásban. Szinte sose veszekedtünk, inkább józanul megbeszéltük a dolgainkat, már-már testvéri volt köztünk a viszony – és itt alakult ki a probléma. Ugyanis a kezdeti lángolást felváltotta a megszokás. Nem volt ez sivatag, inkább amolyan „összeszokott szobanövények az ablakban”-féle kapcsolat. Szerettük egymást, persze, de mindkettőnknek hiányzott valami plusz. Egy este leültünk és kulturáltan megbeszéltük a dolgot. Szakítani egyikünk sem akart, hiszen jól megvoltunk: sőt, már az esküvőnk időpontját és helyszínét is egyeztettük. Mindkettőnk előtt tény, hogy szeretjük egymást. A probléma – nem is probléma ez, inkább nagyvonalúan Jelenség-nek fogom nevezni – ott bújt meg, hogy mindkettőnket vonzott az Izgalom (amihez szerettünk volna hozzájutni, de oly módon, hogy mindig legyen utána hova visszatérni, egy biztonságos fészekbe, ami jelen esetben a közös lakásunkat és biztos kapcsolatunkat jelentette).

Szóval leültünk megbeszélni ezt. Nevetséges volt, ahogy arra vártunk, melyikünk mondja ki először azt, amire mindketten gondoltunk: nyitott kapcsolat. Végül ő tette meg, és már alig vártam, hogy rábólintsak. Az igényünk megvolt rá, de a tervünk nem. Mindketten ráugrottunk a gépre és próbáltunk ismerkedni. Nevetséges volt, ahogy időnként egymástól kérdezgettük, hogy „sikerült már levadásznod valakit?”,… mintha két barátnő, vagy tudom is én, két pasi lennénk, akiket a pletykák vagy a sörözés köt össze. Ez a része elég bizarr, tudom. Mit ad Isten: Danimnak van először kapása és levelezni kezd egy lánnyal. Képcsere, minden. Meg is mutatta nekem, tényleg jól nézett ki. Itt lobbant fel bennem a féltékenység először. Pár nap levelezés után találkoztak. Ő is pécsi volt, ahogy mi is. Amint a randiról Dani hazajött, beszámolt nekem mindenről – csak beszélgettek, és holnap újra találkoznak. Ő megy fel a csajhoz. Időközben nekem is sikerült megismerkednem egy nagyon fiatal, de annál nagyszájúbb sráccal. Telnek-múlnak a hetek és mindketten erősen benne vagyunk egy-egy játékos kapcsolatban. Este aztán mindenről beszámolunk a másiknak. A tiszta játék miatt, a másik két félnek előzőleg vázoltuk a viszonyokat – hogy csak szex, meg közös időtöltés lehet, mert mindketten foglaltak vagyunk.

És itt jön az én hülye női agyam, amit érdemes lenne olajban kisütni és megetetni az elefántokkal: a kis fiatal srác, akivel összejöttem a neten, és köztem erősödni látszott a dolog. Egyre többet gondoltam rá, néha egész napokat nála, a lakásában töltöttem. Dani persze minden este hazajárt és erősen hiányolt. Egyszer emeltebb hangon is veszekedtünk. Közölte, hogy nem ezt beszéltük meg az elején. Erre én dühösen összecsomagoltam néhány cuccomat, majd elvágtattam és a sráchoz költöztem ideiglenesen. Azért voltam mérges, mert számon kért egy olyan dolgot, amiben ő is nyakig benne volt. Már rájöttem azóta, hogy jogtalanul vádoltam. Hogy mi vonzott ebben az új srácban: olyan volt, mint egy zabolátlan, tüzes kiscsikó, nem lehetett mellette unatkozni, talpraesett volt és mindig kitalált valami izgalmas programot.

Hogy szerelmes voltam-e belé? Nem tudom. Azóta nagyon sokat gondolkoztam magamban, többször számvetést tartottam a lelkiismeretemmel: Daninak is, nekem is megvolt a magunk rigolyája. Daninak az volt a legborzasztóbb szokása, hogy liftzenéket, Jean Michel Jarre-t, Vangelis-t meg Kraftwerk-et hallgatott állandóan, amikkel engem vallatni lehet. Nekem ezzel szemben annyi a rossz szokásom, hogy hetente veszek út cipőt, és már nem tudom hova rakni őket, így szegény Danim a legváratlanabb helyeken botlik beléjük. Ám ezek mind lájtos dolgok, tehát nagy drámák nem voltak köztünk. Ha eldobom magamtól, még egy ilyet sehol sem találok.

Hetekig csak MSN-en meg mélben beszélgettünk Danival, és én teljesen összezavarodva éreztem magam. Amikor egyik srác sincs mellettem, csak állok a szoba közepén, vagy az emeleten kóválygok, és hallom, hogy odakint fúj az a metsző szél - az a fajta sunyi szellő, ami egyszer mindenkit megöregít majd. Elrabolja tőlünk az időt, a fiatalságot, a lehetőséget. Az egyik tépelődésemet követően megértettem, hogy nem a fiatal srác az oka, nem akartam én vele új életet kezdeni

Egyszerűen csak félek az időtől (de nem is ez a legjobb szó rá), és valami meghatározhatatlantól. 33 éves vagyok, tehát annyira nincs okom az öregedésen töprengeni, de nő is vagyok, és így már másról szól a dolog. Elmondtam mindezt a srácnak, aki megértett és felajánlotta, hogy ezután legyünk csak barátok. Rövidre zárva: visszamentem Danihoz és eme közös érzelmi megrázkódtatás után jobban szeretjük egymást, mint valaha. Mert megkaptuk azt a kis izgalmat, amire vágytunk – annak az izgalma, hogy elveszítjük a másikat, és egy korszak lezáródik. Túl vagyunk rajta, és mindketten lehiggadtunk. És már az első gyerekünket tervezzük. Persze csak az esküvő utánra időzítjük! A kérdésem annyi, hogy mi az, amitől a nő a legjobban fél? Nem az egerekre gondolok…: )

 

 
295 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr751557922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Girgesz 2009.12.03. 13:34:41

@vagány csaj: Hát akkor szólj annak az Aténynak(nagy ember lehet, ha így felmagasztaltad:D), hogy cselekedjen -"de mán' jelleggel"- és szüntesse meg a hiány tényét egy nem piros pöttyös rudival :P :DDDDDDDDD

vagány csaj 2009.12.03. 13:46:44

@Girgesz: Bízd azt csak ide! ;) Tudok gondolskodni magamról, de édes, hogy aggódsz értem! :DD

Tjuca 2009.12.03. 13:49:17

mitől félek?

vajon sikerül-e a lányaimat úgy pályára állítani, ahogyan szeretném? vajon tudok-e egyszerre a támaszuk lenni, de ne is legyek sok, engedjem őket sazbadon dönteni, élni!vajon ők lesznek-e olyan boldogok, szerencsések, egészek majd, mint én?
félek, hogy azok az értékek, amit itthonról visznek, nem lesz trendi. félek, hogy kilógnak a sorból, és akkor is, ha beállnak a sorba. és félek, hogy nehogy egyszer tőlük olvassak egy ilyen posztot majd. vagy ilyenebbet.

és nem félek, mikor rájuk nézek, tudom, hogy minden jól alakul, mert az én életemben is minden jól alakul(t).

Girgesz 2009.12.03. 13:49:24

@vagány csaj: De hát látod, hogy muszáj érted aggódni, mert most is parlagon heversz(nem pamlagon!) :DDD

s_timcsi · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.12.03. 13:55:45

Hát ez egy elég érdekes történet! Én biztos nem tudnék senkivel együtt élni megszokásból, vagy azért mert "jobbat úgy sem találnék", de ez én vagyok, az a kb. 10%-aki merne/mert lépni ilyen helyzetbe, de a többség tudom, hogy nem ezt tenné!

Girgesz 2009.12.03. 14:02:18

@Tjuca: szia!
Megkaptad a válaszom?-mert aznap senki nem kapta meg amit írtam neki arról a címről :(

Glg 2009.12.03. 14:03:09

@vagány csaj: hát abba semmiképp mert nem sorolom magam azok közé a pasik közé akikről mint átlánosság szokás beszélni-értsd: amit általánosságban mondanak az rám nem vonatkozik, ill nem vagyok benne abban a halmazban. a hímneműek nevében sérelmeztem ezt a megfogalmazásod, nem magamnak kértem ki.

Girgesz 2009.12.03. 14:03:38

@vagány csaj: a parlagnál még az is jobb. Bár ha szereted a szabadban, akkor az is egy megoldás-és még mindig nem kellett a nyílt kapcsolat a szürke hétköznapok ellen :)

Tjuca 2009.12.03. 14:03:41

@Girgesz: egy választ kaptam. arra írtam is.

így jár, akinek sok címe van! :-D

Glg 2009.12.03. 14:04:27

@vagány csaj: arról nem is beszélve h a lelkivilágomnak akár a közelébe is csak az tud menni akinek érdekel a véleménye

Tjuca 2009.12.03. 14:05:43

@Glg: a statisztika(i átlag) olyan mint a bikini. sok fontosat megtudhatsz belőle, de pont a lényeget takarja el.

Tjuca 2009.12.03. 14:08:38

@kóristalány: :-)
a nicked csak minőségjelző, vagy módhatározó is?
csak mert mikor nem itthon vagyok 1-2-x gyerekkel, én is... most mennék vissza, mert már megoldott az önmenedzselés nélkülem is, erre a kórus húzott el. gyakorlatilag egy fél darabot nem tudok már, és átmentek félprofiba. :-( de eljön még az én időm egyszer! :-D :-D :-D

2009.12.03. 14:20:00

Szép délutánt!
Tudni már, hogy ki írta a posztot? Jah és a tegnapiról valami hír?

Girgesz 2009.12.03. 14:26:00

@Tjuca: tudod,az kimonó miatt van -vagy inkognitó? Áhhh, mindegy.
Akkor megírom újra és elküldöm -újra. :)

Erásss 2009.12.03. 14:29:10

Mindenkinek szép délutánt.
Én most keltem fel!:) Aludtam 2 órát a lányommal,és nagyon jóóóó volt!:D

vagány csaj 2009.12.03. 14:31:02

@Glg: Huhh, akkor nagy kő esett le a szívemről. Kezdtem megijedni, hogy megbántottam a kis lelki világodat, de aztán rájöttem, hogy neked olyan nincs is. Pff!

Glg 2009.12.03. 14:33:38

@vagány csaj: hát számodra legalábbis semmiképp...de ne kezdjünk el személyeskedni mert abból nem jössz ki jól :)

Erásss 2009.12.03. 14:34:23

@vagány csaj:
Nekem mondod!?Imádom!:)
Viszont most sem sokat tudok maradni,mert megyek oltásra 4re.Úgy döntöttem,hogy a mindenki be lesz oltva a gyerek körül.Őt nem merem!

Glg 2009.12.03. 14:34:47

@Tjuca: de míg a bikiniből egyértelmű és jó eséllyel valós következtetéseket lehet levonni-addig ez nem igaz a statisztikára :)

Erásss 2009.12.03. 14:35:07

@vagány csaj:
Így van.Most iszom a kávémat és mindjárt rágyújtok!:)

vagány csaj 2009.12.03. 14:36:06

@Girgesz: Nekem nem is kell nyílt kapcsolat? Mi vagyok én?? :D Erással értek egyet, aki az enyém, az legyen csak az enyém! Nem osztozom rajt. :))
Szabadban? Jó, de ne télen, mert HIDEG VAN!!! :DD

Glg 2009.12.03. 14:36:20

@Erásss: sztem beolthatod-nekem semmi bajom nem lett tőle-kb 2 hete oltottak be-meg nem is hallottam olyanról h lett volna valami gáz. a másik meg h hordozó lehetsz hiába oltod be magad, és a gyerek ugyanúgy elkaphatja.

vagány csaj 2009.12.03. 14:37:48

@Glg: Kétlem, hogy én ne jönnék ki jól belőle. Nem csak nekem volt elég amit eddig írtál, más is leszűri a következtetéseket... :))

Kósza 2009.12.03. 14:38:22

@Erásss: mennyi idős a gyerek?

Erásss 2009.12.03. 14:40:50

@Glg:
...de Ő még nincs 16 hónapos és a háziorvos is mondta,hogy igazából 3 éves kor alatt meggondolandó.
Be lettél oltva.Melyik ellen.Én most a sima influenza és a H1N1 ellen leszek.Az jó,ha nem volt bajod az oltás után.Bírta a szervezeted.Remélem Én sem leszek rosszul.

Tjuca 2009.12.03. 14:41:44

@Girgesz: kimonó? mi a manó! kimenőben manónőben menőmanó?

a sok szál. sok cím... lineáris programozás? :-P

2009.12.03. 14:42:27

@Igazság Atyja:
Ezt miből szürted le? Hol a beismerés? :)

Kósza 2009.12.03. 14:42:34

@Erásss: hááát, határeset, valóban, de asszem én beoltatnám!

Igazság Atyja 2009.12.03. 14:43:28

@Zsu0805:

"Tamy 2009.12.02. 20:57:42

@Igazság Atyja: Nah kíváncsi vagyok, kire tippeltél :), én írtam :)

Látom, nem kaptam oltást (nem sokat :P), viszont többen normálisnak és szimpatikusan tituláltak, ez kedves :D.

Én is mondhatni régimódi vagyok. Kapcsolatban oké a fele-fele, de randin nem :). Kapcsolatban volt már, hogy hajlandó voltam mindent fizetni. Randin, moziba pl a jegyet általában a srác veszi, én a popcorn, kólát. Eredetileg a pénzt is erre kaptam..."

Kósza 2009.12.03. 14:45:04

@Erásss: korábban 3 évet mondtak, de mostanában a legtöbb orvos egy éves kor felett ajánlja. De gondolom ezt Te is jól tudod?!

Tjuca 2009.12.03. 14:45:58

@Glg: azért nagy meglepetést tud szerezni a bikini alatti pár négyzetcenti is. tudta ezt a kisherceg is, ami a bikini alatt van, az a szemnek láthatatlan. pedig nem rémlik, hogy találkozott volna nőnemű lénnyel szegény.
igazad van, a statisztika nem rejt izgalmakat.

2009.12.03. 14:46:08

@Igazság Atyja:
Jah én a mainál néztem. :) Szoval akkor a tegnapit irta Tamy. :) Azok jok voltak. :)

Glg 2009.12.03. 14:46:18

@Erásss: fú bazz a 16 hónap télleg cinkes :D:D-rakd befőttesüvegbe más ötletem nincs akkor :D:D. én csak h1n1 mert a többit sosem kapom el. annyi h utána éreztem picit a helyét 2 napig-de csak minimálisan. bár szerintem ennek az egésznek nagyobb a füstje mint a haja

@vagány csaj: rólad is.

Glg 2009.12.03. 14:48:14

@Tjuca: nővel nem-de volt sok vulkánja, tele lukakkal :D, na meg a róka, szőrös farokkal...szal ha akarta feltalálta magát-bár ezt nem részletezi a mese.:D

Tjuca 2009.12.03. 14:48:56

Eráss! mi most ugyanebben a szituban vagyunk. jövő héten oltatjuk a kisebbet. ő is 16 hónapos. ha érdekel a férjem nagyon sokat olvasott a témában, átküldhetem, miket talált. a nagyobb, és mi már be vagyunk oltva.

Tjuca 2009.12.03. 14:55:14

@Glg: a mesék már csak ilyenek, azok a legjobbak, amik után szárnyal a fantázia. :-)

Girgesz 2009.12.03. 14:56:12

@vagány csaj: Már megint ez a hideg... hát majd csak felmelegít, ha már kivonul veled a szabadba pókhálózni;)
@Tjuca: ááá, csak menő ez manónőbe kimonóban menő manó-inkognitó.

Semmi különös, csak vagy egy privát e-mail címem(amiről a személyes levelezésem megy), egy céges(munkahelyi), egy üzleti(mármint a saját üzleti) és egy mindenes. A legjobb, hogy mostanság ez a privát vacakol...

Erásss 2009.12.03. 14:56:34

@Tjuca:
Légyszíves küldd át.
erica9@citromail.hu az email címem!Köszönöm szépen!

Tjuca 2009.12.03. 14:57:21

én elköszönök, további szépet!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.03. 14:58:32

@Girgesz: Ha én nyitott kapcsolatban lennék, akkor is csak és főleg pláne gumival lennék hajlandó dugdosni. Így a pöttyös rudolf továbbra is csak a hűtőmben figyelne:)

Erásss 2009.12.03. 14:58:51

@Kósza:
Igen,tudom.Holnap konzultálok ismételten a gyerekorvossal.Az a szerencse,hogy Ő még nem jár bölcsődébe,meg igazából tömegben sem.Ha tudnád mekkora dilemmát okozott ez már Nekem!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.03. 14:59:40

@vagány csaj: Hamar felmelegít egy jó alapos pókhálózás :)

Erásss 2009.12.03. 15:01:14

@Glg:
Tegyem üvegbe?Hüle vagy!:D
Én sem voltam soha oltva ilyen oltásokkal.Csak most már kicsit para van.Kanizsán már 14en fekszenek az intenzíven,meg a környező településeken is már zártak be óvodákat,iskolákat.Szerintem ennek a betegségnek lassan nem csak a füstje lesz nagy!Ez az Én privát véleményem!

Girgesz 2009.12.03. 15:03:24

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Atya ég!-mit keres a hűtődben Rudolf, a piros orrú szarvas? :DDDDD

kóristalány 2009.12.03. 15:03:39

@Tjuca: sajnos csak minőségjelző :)

Kósza 2009.12.03. 15:03:47

@Erásss: sajnos igaz az, amit az előbb valaki mondott, hogy hazaviheti bárki a fertőzést, aki nem is volt/van/lesz beteg. Szóval én most inkább beoltatnám.

Kósza 2009.12.03. 15:05:14

@Erásss: ja, magamat, és a saját kölykömet is beoltattam, igaz az enyém már 15 éves kamaszló :)

Girgesz 2009.12.03. 15:05:29

@Erásss: mindig jobb félni, mint megijedni...

Erásss 2009.12.03. 15:07:02

@Kósza:
ÓÓÓÓ,hát akkor Ő már kész felnőtt!:)
Persze,holnap éppen ezért konzultálok a háziorvossal és ha lehetséges akkor be is oltatom.

Erásss 2009.12.03. 15:08:38

@Girgesz:
Ez így van.Én félek ettől az egésztől!Azért nevetséges,hogy a 21.században a fejlett orvostudomány mellett ilyen halálos vírusok vannak.
Húúú,ha most erről kifejteném a véleményemet...,de ez mellett nem lehet elmenni.

Kósza 2009.12.03. 15:10:12

@Erásss: helyes, dönteni kell, és aztán nem agyalni tovább, ez a legjobb, amit tehetsz.

Girgesz 2009.12.03. 15:12:30

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Lehet nem annak készült, de az lesz belőle:) Sebaj!Biztos talál majd a helyére valamit a Mikulás, csak eléggáz lesz az összes amerikaji karácsonyi éneket/mesét átírni :DDD

Girgesz 2009.12.03. 15:19:35

@Erásss: Az a helyzet a mi fejlett orvostudományunkkal, hogy minél többet tudunk a betegségekről, a szervezet működéséről, annál nagyobb rejtélyekbe botlunk... "kicsi még az ember, hogy felérje ésszel a teremtést."

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.03. 15:22:43

@Girgesz: Nem kell átírni, majd lesz helyette Ráró néven új szarvas, vagy unikornis, vagy mittomén. Egyébként helyes, szexy krampuszlányokat javaslok:D

vagány csaj 2009.12.03. 15:28:38

@Girgesz: @savanyú a narancs ( Villanyfényes):
Fiúk! Értsétek már meg, hogy nem kell pókhálózni, karban vagyok tartva!!!!!!!!! :DDDDD
Azért az oké, hogy szabadban meg minden, de meghagyom nyárra. Addig ott a jó meleg ágy, fürdőszoba, konyha, sarkok, mittomén... :D De ha nektek igényetek van rá, menjetek a szabadba! :P

Girgesz 2009.12.03. 15:29:11

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): De a rabszolgaságot már büntetik... Bár most, hogy mondod, biztos megnőne a Mikulás tetszési indexxe, ha csinos krampuszlányok húznák a szánt, ő meg lakkszerkóban, kis ostorral csapkodná őket, hogy "sikíts te cafat!" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Vagy a másik verzió: legyen Rigó az új jószág neve, és akkor egyből lenne hozzá dal is, hogy asszondja' "hejj, Rigó, Rigó, részeges ló, elittuk a zab a árát, hejj Rigó, Rigó, sárga csikó, együtt látjuk a kárát." Na, mit szólsz hozzá?

Girgesz 2009.12.03. 15:30:33

@vagány csaj: megyek is! És viszem a puskám is. :D

vagány csaj 2009.12.03. 15:31:30

@Girgesz: Jesszus! Utána lelövöd???? Neked ezel szerint mindegyik egyszer használatos??

Girgesz 2009.12.03. 15:32:26

@vagány csaj: Persze, mert azt már nem kell felszarvazni-alapból van neki kettő :)

Girgesz 2009.12.03. 15:34:13

@vagány csaj: Elnézést, az előbb nagyképűen fogalmaztam... szóval viszem magammal a két golyós, többlövetű fegyverem. :DDD
(Tudod: sortűz :D)

vagány csaj 2009.12.03. 15:36:54

@Girgesz: Ejj, szar lehet neki, hogy egyszerre kettő is van neki. Na de várjunk! Akkor ezt most nem értem! Hogy lehet neki egyből kettő, mikor először "használod"?? :P :DDD

vagány csaj 2009.12.03. 15:39:37

@Girgesz: Áhhá, hogy azzal lövöd le őket! Máris másképp hangzik! Na de kérlek! Azért kapásból duplázni a szarvakat? Aztán majd sikítozol, ha a valogadba állítja valamelyiket!!! :DD

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.03. 15:40:00

@vagány csaj: Mondani bármit lehet szivi, de nőknek hinni?:D
Minek neked ördög, mert villás a farka?:P

@Girgesz: Közben pedig a lányok azt sikítják: " Büntess meg(még)a nagy pálcáddal" :D

Glg 2009.12.03. 15:42:40

@Erásss: persze mint a befőttet :D:D-erre mondják h el van a gyerek mint a befőtt :D:D
sztem azért a cinkes esetekben nem csak ez az egy vírus dönti ágynak az adott egyedeket-ott gondolom már amúgyis dögrováson volt a forma.

vagány csaj 2009.12.03. 15:43:27

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):
Vigyázz, mert a fagyi visszanyal! :) Pasiknak hinni? Lehet az neked jobban megy... Csak nem... ??? Khmm... :DD Hát, Te tudod! :P

Villás, több ág, nagyobb élvezet! :DD

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.03. 15:49:44

@vagány csaj: A fagyi hiába próbálkozik sosem fog olyan jól nyalni, mint én, úgyhogy ez buktavári, mondhatnám hogy vazsvári:P

Girgesz 2009.12.03. 15:50:02

@vagány csaj: bocs, az ördögöt te kívántad magadnak...(az már csak neked könnyebb, ha egyből fel van szarvazva, azon már nem kell munkálkodnod:D)
Nálam a krampuszlányok dívnak. A kétgolyós többlövetű meg alapfelszerelés nálam. Reklamálni a szülőknél tessék! :P

vagány csaj 2009.12.03. 15:54:31

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): :P
Szekálódunk??? :PP :DD

@Girgesz: Nem én bajlódok a szarvazással, hanem Te!
"Girgesz 2009.12.03. 15:32:26
@vagány csaj: Persze, mert azt már nem kell felszarvazni-alapból van neki kettő :)"

Jó, hát nekem nem is kellenek a krampuszlányok, meghagyom őket neked, a gyorslövetűdre... :DD

Girgesz 2009.12.03. 15:59:55

@vagány csaj: Az erre volt válasz(olvasd össze őket, akkor lehet leesik...:P):
" vagány csaj 2009.12.03. 15:30:00
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Én meg jóképű ördögöket akarok!!! :D "

Válasz: Persze, mert azt már nem kell felszarvazni-alapból van neki kettő :)

:PPPPPPP

Girgesz 2009.12.03. 16:02:05

@vagány csaj: miért nem kellenek?-pedig pókhálózni ők is tudnak-legalább lenne segítséged a nagytakarításnál :DDD

Nekem megvan a saját krampuszlányom... néha az az egy is sok, nemhogy többet is kérjek mellé :DDD

Girgesz 2009.12.03. 16:06:38

Imádom ezt a blogot, de elhagyom, mert indulok haza -holnap visszajövök hozzátok :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.03. 16:07:23

@vagány csaj: Éééén? Sose! :P Láthatólag kívánod :D

Erásss 2009.12.03. 18:10:49

@Tjuca:
Köszi az e-mailt.Most olvasom!Érdekes!
Holnap beoltatom a lányomat.Az előbb beszéltem a dokival,8 órára kell vinnem.Persze most így nekünk is csúszik a kötelező egy hónapot,de nem baj.
Még egyszer köszönöm!

Erásss 2009.12.03. 19:14:48

Húúú,de lelépett mindenki!:)

Miley Cyrus 2009.12.03. 19:23:37

Te Erásss nagyon igazad van én amikor elkezdtem olvasni mát belezavarodtam hogy : Imádtam. Elhagytam. Visszamentem hozzá.
Nekem amúgy nagyon tetszik ez a kis "sztori"

Erásss 2009.12.03. 19:27:15

@Miley Cyrus:
Nekem is tetszik,mert mással történt!:)
Aki ennyire buta,és nem tudja eldönteni,hogy mit akar az élettől (családot vagy a pasikat),az ne is várjon csodát.Én személy szerint nem jósolok sok időt már ennek a kapcsolatnak.Felmelegítve csak a káposzta jó...

Erásss 2009.12.03. 19:27:51

Devil!Devil!Devil!Devil!Devil!Devil! XD

Nikica21 2009.12.03. 22:20:11

@Erásss: Holnapra kész a párducos smink meg a kép!:)

legyünk barátok 2009.12.03. 22:41:31

"33 éves vagyok, tehát annyira nincs okom az öregedésen töprengeni"

Így van, ami már megtörtént, azon kár töprengeni.

Devil2 2009.12.03. 23:16:03

@Nikica21: Majd kérünk egy linket! :)

Devil2 2009.12.03. 23:20:28

@Erásss: Kicsit elkéstem, de ez az urak kiváltsága... :))

Nikica21 2009.12.03. 23:23:57

@Devil2: oksa majd holnap, ha sikerül feltenni :)
mizus amúgy? :)

Nikica21 2009.12.03. 23:25:45

@Devil2: Itt elég lapos a hangulat....már-már unatkozok!:(

csillag× 2009.12.04. 00:07:01

@Nikica21: hát eléggé:) De ne csodálkozzunk, hisz ilyenkor már aludni kéne :P

Nikica21 2009.12.04. 00:11:26

@csillag×: jaja megyek is! Mindenkinek jóéjt!:)

Erásss 2009.12.04. 07:39:07

@Nikica21:
Mutasd ám meg!Már nagyon kíváncsi vagyok!:)
süti beállítások módosítása