Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A csaj nem bírt az étvágyával

2009. december 10. 07:16 - Panni CsP

„Főhősnőnk a méhkirálynő, és sok here kell hozzá, akik karban tartják” Egy meglehetősen nagyétkű rúdtáncos lány és egy tapasztalatlan, de sármos fiatalember törékeny románca következik. A fiú sokat remél a lánytól, de az első együtt töltött éjszakájuk borzasztóra sikerül, mert a lány pornófilmbe képzeli magát: száműzi a fölösleges érzelmeket, mechanikus és robotszerű. A fiúnak elmegy az étvágya, más férfiaknak pedig megjön. Most megtudhatod, hogy aki guminőnek látszik, általában az is.

 

Sziasztok! Úgy döntöttem kicsit feldobom a hangulatot és megosztom a sztorimat veletek. Szándékosan nem nevesítek senkit, mert úgy könnyen magára ismerhetne bárki - mivel sajnos sajtónyilvánosságot is kapott az ügy, ezért most homály fogja fedni a szereplőket. Első delikvensünk egy 18 éves ledér, korához képest sokat megélt lány. A diszkók tündére volt ebben az időben, hivatásosként is dolgozott, ami ebben az esetben rúdtáncost jelent. Ugye ez a munka elég sok férfi szórakoztatásából áll és a táncos lányok, mint tudjuk, nem vetik meg a rosszat. Eme hölgyemény sem vetette meg a férfi nemi szervet, vagyis elég sok megfordult benne, mint Sün Zsanettban, sőt néha egyszerre több is. Amúgy egy értelmes lány volt, aki némi idegi problémák ellenére tartós párkapcsolatot szeretett volna. Konkrétan az Andaxin tartotta normál állapotban. Amúgy komoly tervei voltak az életben, de persze ezek csak tervek voltak.

Kettes számú hősünk egy 20 éves egyetemista fiú, akinek a csajokkal kevés tapasztalata volt ebben az időben. Jóképű, vonzó, de kicsit bátortalan fiúcska volt, aki szeretett volna magának találni egy kedves lányt. Kicsit hajtott a külsőségekre, de kereste az igaz szerelmet és az új élményeket is. Szexuálisan elég tapasztalatlan volt, elég kezdő, de annál nagyobb lelkesedésű. Ebben az időben úgy gondolta, majd a sok buli meghozza számára a kapcsolatot, ezért nem vetette meg az élvezeti szereket a bulizáshoz. Ennek hatására aztán számos új élménnyel gazdagodott.

Két főhősünk egy helyi diszkóban találkozott. A lánynak megtetszett a fiúban valami és kezdeményezett. A fiú viszonozta, így összejöttek. Aznap este - a lánytól szokatlanul - NEM a kocsi hátsó ülésén kötöttek ki, hanem csak csók történt. Aztán rá két hét múlva találkoztak. A fiú rádöbbent, hogy biza elég rusnya és buta lánnyal akadt össze. Gyorsan meg akarta fektetni a kis hölgyet, de nem jött össze neki, mert a lány közölte, hogy nem akarja, mert egyszer életében komolyan gondolja. Szegény fiúban megfordult a vacsora, de nyelt egyet, és azt mondta, hogy meglátjuk.

Aztán 3 hét után lefeküdtek egymással, egy nyári sátorozás alkalmával. Az együttlét katasztrofális lett, mert a lány, mint a hivatásosok, olyan gépiesen csinált mindent, a fiú ettől zavarba jött és persze nem sikerült semmi. A bonyodalmak itt kezdődtek. A lányt megfogta a fiú gyengédsége, és az, hogy mennyire igyekezett. A fiú ezek után nem akart szégyenben maradni, és balgán azt hitte, hogy működni fog a szex a lánnyal, majd csak összecsiszolódnak.

Teltek-múltak a napok és úgy alakult, hogy a lány egyre jobban kötődött a fiúhoz, viszont a fiú abszolút nem szerette a lányt, sőt, még csak nem is tetszett neki. Hiúsága azonban nem engedte azt, hogy anélkül dobja, hogy akár egyszer is alaposan kielégítette volna. A probléma gyökere itt volt és persze a lány természetében.

Belépett a sztoriba még egy fiú, aki viszont a lányt kezelgette, mert főhősünknek ez nem nagyon ment. Ő volt az, aki időszakosan a lány vágyait kielégítette. Főhősnőnk azonban nem bírt az étvágyával és gyűjtött még néhány pelyhes szakállú tinit maga köré, hogy porozzák be a diszkóban. Viszont a pelyhes szakállúaknak volt annyi eszük, hogy nem nyúltak a lányhoz, mert annak bizony volt híre. Igen, ki volt nevezve Világ-k*rvájának, aminek nagyjából meg is felelt.

A szálak aztán összeértek egy azóta megszűnt showműsorban és kiderült minden, vagyis, hogy főhősnőnk a méhkirálynő, és sok here kell hozzá, akik karban tartják. Egy főhere, aki iránt állítólag még érzett is valamit, azonban az kevés volt neki, ezért kellettek a szeretők. A hímnemű főhősünkről kiderült, hogy a világ balfékje és nagyjából még a nyugdíjas pappal is megcsalta az állítólagos párja. Pedig ő csak azt akarta bebizonyítani, hogy nem egy balfék az ágyban, csak nem szokott ahhoz, hogy egy "guminő-élvezésű" nővel legyen. A többi here pedig csak a bizonyítékot szolgáltatta egy szövevényes ügy megoldásához. Tanulság: ha ledér nőkkel kezdesz, akkor ne csodálkozz, ha más is sorban áll. A hiúság, pedig mindig megbosszulja önmagát. Egy kis Happy End a dologban, hogy a fiú főhősök az incidens lezajlása után egy baráti beszélgetés mellett összehaverkodtak és azóta is jókat röhögnek ezen a kínos, de tanulságos eseten. Szerencsére minden csoda csak 3 napig tart. Azóta a kutyából szalonna lett, vagyis a ledér nőből menyasszony, és hűséges társ. A fiú azóta férfivá érett és mára megtanult a nőkkel bánni az ágyban is.

 

 
178 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr511576313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.12.10. 11:58:41

@Lobelt:
A 9. a legjobb. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.10. 12:02:56

@Girgesz: Szerintem felállt, csak úgy dugta a nőt, ahogy otthon a gumibabát. Aztán csodálkozik, hogy az nem élvezte:D
Meg biztosan nem is nyalta ki rendesen, hiszen a gumibabát sem köll, bár nem tudom mi a szokás :D

Girgesz 2009.12.10. 12:29:28

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Hát... ennyire azért nem vagyok rutinos versenyző sem drogban, sem qrvában, de még csak guminőben sem (az olyan mint a gumimaci?):P :DDDD
@Zsu0805: azért a bélyeges és az eki-s is találó :))))

fucksatan · http://gubafan.atw.hu/ 2009.12.10. 13:06:06

nagyon elcspelt sztori volt.koszonjuk

pkrisko 2009.12.10. 13:09:54

A sztori maga erdektelen, a stilus, ahogy megirtak, egyszeruen pocsek.
Valahogy olyan erzesem tamadt, hogy a srac egyszeruen keves volt a csajnak, es ezt azota sem tudta feldolgozni.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.10. 13:19:33

@Girgesz: Persze, figyeld a hasonlóságot: "kiskoruk óta, titkuk a nóta, és a mágikus szörp is a gumimaciké"

www.youtube.com/watch?v=5zh6V2aTjhY

2009.12.10. 13:21:07

@pkrisko:
ki van még mindgi akadva, hogy mindenki el tudta intézni a csajt, csak ő nem.
A teljesítménykényszer mindig nyomasztó, főleg, ha kisebbségi érzés is van, amiért a csajt sokkal tapasztaltabbnak vélte.

Girgesz 2009.12.10. 13:24:18

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Bakker már el is felejtettem ezt a szöveget! :) Hát ha nem baj, én a mágikus szörpöt meghagyom a hús-vér nagylányoknak ;)

blackbarika 2009.12.10. 13:31:05

Kedves posztoló, mondd már el nekem hogy lehet az hogy a külsőségekre hajtás közben egy olyan csajjal kezdesz akiről két hét múlva kiderül hogy ronda? :D Egyáltalán mi ez, előszörre bejön aztán eltelik két hét és rusnyává avanzsál a hölgy? :P Ekkora hülyeséget. Talán bizony megsértették az egódat és ez lenne a bosszú? eléggé gyerekes.

Glg 2009.12.10. 13:34:15

@blackbarika: hát igen ez a felfogás a "büdös kurva mert nem fexik le velem" tipusú lenne-ami elég gáz és szánalmas-de még1x hangsúlyozom h nem fix h a posztoló azonos a fő"hős"sel.

blackbarika 2009.12.10. 13:42:21

@Glg: Vagy az is lehet hogy begombázott a buli előtt aztán Monica Belluccinak látta az amúgy két fogú és bajszos csajt xD

pkrisko 2009.12.10. 13:44:38

@Glg: Ugy erted, latott olyat, aki mar hallott errol a sztorirol a nagynenje sogoranak a keresztfiatol? :D

Igazság Atyja 2009.12.10. 13:51:22

Látom, ezt sokan benézték: "Kicsit hajtott a külsőségekre, de kereste az igaz szerelmet és az új élményeket is." Tehát csak _kicsit_ hajtott a külsőségekre, a belső értékek érdekelték _nagyon_. Ennek fényében már összeáll a kép. :)

Girgesz 2009.12.10. 13:52:42

Gondolkoztam, hogy megírjam-e egy régebbi történetem, de miután felhatalmazást kaptam rá...
Anno még a 3. évezred hajnalán elmentünk a Balatonra nyaralni a haverokkal. A vége az lett, hogy Siófokon, az Ezüstparton kötöttünk ki. Mi ugyan szórakozni mentünk, de ott megvolt minden: csajok, pia, egy-két kocsma(?) ahol akár táncolni is lehetett... Ahogy ott fel-alá sétáltunk,többször is elhaladtunk a Palace-t hirdető kis pódium előtt, ahol 4-5, velünk hasonló korú tuti bombázó (ilyen sárga energiaitalos mini-cuccban) csaj táncolt. Bevallom férfiasan, én bizony megálltam és percekig bámultam őket. Aztán továbbmentünk, és már majdnem is el is felejtettem az esetet, mikor egyszer csak bejött ez a pár lány abba a pizzériába, hol mi is voltunk. Persze egyből kiszúrtuk egymást, mert a létszám mindkét csapatnál egyezett. Hát elkezdtünk óvatosan közeledni hozzájuk. Aztán odalépett az asztalunkhoz két kétajtós szekrény és közölték, hogy 10 000/kopf és miénk a lányok az estére. Persze álmodozást felfüggesztve és tipli. (Annyi pénzünk azért nem volt...)

Olyan hajnal négy körül üldögéltünk a vízparton és már éppen nem csúszott a sör( meg más se:D), mikor megjelentek a csajok a parton. Szétnéztünk, de sehol sem láttuk a testőröket. Aztán a legbátrabbikunk odament hozzájuk és felajánlotta nekik a fél doboz sört, amit a kezében tartott. Persze kinevették, de legalább elindult az ismerkedés.Jó fejek voltak!Az a tipikus könnyed szórakozást ígérő lány-csapat volt, akiket nem az eszükért szeretünk, de akkor és ott jól el voltunk velünk, mert mi sem a metafizikáról akartunk éppen beszélgetni. Lényeg a lényeg -egy csomót dumáltunk, aztán el-elmentünk velük buliba, ide-oda(három nap szünetük volt 1 estetánc után). Ők jól ismerték a terepet, mi meg nem hagytuk őket unatkozni. Hazaút előtt közölte az egyikük, hogy eredetileg nem is jöttünk be nekik, de fogadást kötöttek a pizzériában, hogy valamelyikük összejön a mi csapatunkból valakivel-és mivel tényleges akció még nem volt a fogadó és valamelyikünk között, így vesztésre állt(ő volt az árulkodó). Persze a srác, akivel egész héten lógott készségesen felajánlkozott és el is tűntek egy estére. (Elutazáskor mindannyian meglepit kaptunk a csajoktól, mert bár nem így tervezték, csak összehaverkodtunk-tényleg haverkodás volt, mert ezen a kis akción kívül komolyabb nem történt velük-csak a szokásos tapogatózás...)
Ettől függetlenül volt egy jó hetünk,a srác meg azóta is büszke magára, hogy kisegített egy bajban lévő lányt :D

Igazság Atyja 2009.12.10. 14:03:03

@Girgesz: Ezt így kell csinálni. Ha mindenkit akként kezelsz, ami, nem érhet kellemetlen meglepetés. A 10e HUF / éjszaka pedig nem mondható kifejezetten borsos tarifának, bár nem derült ki, mit tartalmazott volna ez a díjcsomag. :) Ti nem az eszüket akartátok, és ők sem a testeteket, ha egyszer nem jöttetek be nekik. Itt másról szólt a kereslet és a kínálat. :)

pkrisko 2009.12.10. 14:12:19

@Girgesz: 10000 HHUF/ ejszaka? Milyen balfek vigyazott rajuk?:(

Kósza 2009.12.10. 14:12:27

@Igazság Atyja: azért ne keverjük össze a reklámcélból beöltöztetetett hostess lányok zenére történő lötyögését a rúdtáncosok profizmusával. Több szempontból se!

Girgesz 2009.12.10. 14:18:34

@Igazság Atyja: hát igen... bár ezt nem írtam le, de azért az utólagos beszélgetésekből kiderült, hogy nem űzték a mesterséget, csak a balekokat így húzták le(nem voltak elveszett lányok és eléggé benne voltak az akkori siófoki körökben). Mi utána is csak bulizgatni, szórakozni jártunk össze és ők szintén. Bár mellettünk nem pasiztak, de ahogy eljöttünk, tuti találtak maguknak utánpótlást :DDD

De ahogy írtad, tényleg nem azért haverkodtunk össze, csak így szimplán jól szórakoztunk mindannyian.

Igazság Atyja 2009.12.10. 14:18:57

@pkrisko: Még nem derült ki, hogy a díjcsomag csak az együtt szórakozás lehetőségét tartalmazta-e, vagy akciót is, mindenféle felállásban. :)

@Kósza: Nem minden rúdtáncoslány profi a rúdtáncban (sem), de az biztos, hogy egy kategóriával közelebb vannak a szerelmi szabadfoglalkozásúakhoz, mint a hostesslányok. Viszont a bujaságon kívül más szempontot nem látok ebben a történetben, metafizikailag sem. :) Ha pedig csakszex, akkor a profizmusánál többet nyom a latban, hogy mennyire jön be a hölgy - ez ugyanúgy megítélhető a minicuccos ugribugri, mint a rúdtánc során.

Igazság Atyja 2009.12.10. 14:20:15

@Girgesz: Akkor viszont rablás az a 10k HUF / night. Botrány. :)

Glg 2009.12.10. 14:22:19

@pkrisko: és annka a szomszédjának az ükapjának az osztálytárástól :D

@blackbarika: hát igen ha valaki eltörcög egy kis gombát akkor később ne reklamáljon h nem látta mit vesz le a polcról :D

@Girgesz: azér csak le kellett volna varrni őket :D:D

Kósza 2009.12.10. 14:26:33

@Igazság Atyja: arra céloztam, hogy az állítólagos 10 eFt/éj tarifa csak lehúzás próbálkozás lehetett, hiszen nyilvánvalóan nem szerelmi szabadfoglalkozásúakkal volt dolguk hajnalban a parton.

2009.12.10. 14:28:30

Bár az is meglehet, hogy a sajtónyilvánoságot irigyelte. A kiscsaj bejutott egy showba, ő meg hiába jelentkezett túl keveset tudott nyújtani ahhoz, h bekerüljön. Ez is lehet a harag oka... :)

Kósza 2009.12.10. 14:29:24

@Igazság Atyja: mint ahogy ezt közben Girgesz kartárs megvilágosította.

Girgesz 2009.12.10. 14:32:08

@Igazság Atyja: Igen, az. Rablás lettvolna, ha belemegyünk...

@pkrisko: nem voltak ők olyan balfékek. Csak balekokat kerestek, akiket le lehetett volna húzni, hogy legyen miből inni aznap este.

@Glg: ez most rövid megfogalmazás volt, mert hsz-t írtam, nem posztot. Persze próbálkozások voltak, de hát a szex két félen múlik... :D És attól, hogy nem ők lettek a delikvensek, nem írtam, hogy nem történt mással valami :D de velük jó volt elmenni bulizni, mert dekoratívak voltak -és persze rögtön más etappal indul az ember a nők szemében, ha ilyen csajokkal járt bulizni, strandra, stb.

Glg 2009.12.10. 14:33:20

@Girgesz: ez igaz...arra tökéletesek voltak h felkeltsék a versenyszellemet a többi csajban :D:D

Igazság Atyja 2009.12.10. 14:35:01

@Kósza: Nem tudom, abban a szituációban mennyire volt nyilvánvaló, hogy a minicuccos hölgyek másod(?)állásban nem prostik. Ha odajönne két kigyúrt strici és minden felvezetés nélkül közölné a fix tarifát, nem is merülne fel bennem az a lehetőség, hogy esetleg pár óra beszélgetésért kell annyit fizetni. Ha pedig lehúzási kísérlet.. ilyen módszerrel a rúdtáncosok meg a sztripperek is lehúzhatnak bárkit, aki képes ezt benézni.

Girgesz 2009.12.10. 14:35:23

@Kósza: Girgesz olvtárs fél szemmel idefigyel, fél szemmel dolgozik, fél ésszel pedig elmegy a félpénzén pulykakast venni :D

Kósza 2009.12.10. 14:37:35

@Igazság Atyja: abból derül ki, hogy prostikat nem szokás reklámruciba bújtatva a sétányon táncoltatni. Azok hostessek. De sztem szálljunk le erről a témáról, mielőtt feltűnően hozzáértőnek találtatunk! :)

Igazság Atyja 2009.12.10. 14:41:59

Akkor záró megjegyzésként csak ennyit: ezek nem feltétlenül diszjunkt halmazok. Egy rúdtáncos / sztripper / prosti egyszemélyben lehet hostess, de akár egyetemi hallgató vagy családanya is. :)

Girgesz 2009.12.10. 14:51:00

@Kósza: már késő :P

@Igazság Atyja: elsőre nekünk sem volt nyilvánvaló, hogy nem hivatásosok(igaz, 18-19éves kezdő életművészként a nők felét meghúzhatónak nézi az ember, a másik felét pedig elérhetetlennek tartja:D) De mint írtam, csak később derült ki, hogy tényleg csak táncolnak. Már nem is tudom miért kérdezett rá az egyikünk(asszem pont én tettem fel a kérdést pár pohár pálinka után).

Összességében véve a fenti kis írással is csak jelezni szerettem volna, hogy nekem nincsenek rossz tapasztalataim a "tényleg táncoslányokról", pedig párat ismerek is.

pkrisko 2009.12.10. 14:53:02

Ket kiskolyok beszelget a homokozoban:
-Te tudod, mi az a prosti?
-Persze, kurvanéni!

Igazság Atyja 2009.12.10. 14:55:04

@Girgesz: Ok, már azt hittem, csak én feltételeztem a "legrosszabbat". :)

Girgesz 2009.12.10. 15:01:04

@Igazság Atyja: szintén évfolyamtársamról derült a valétálás után bő fél évvel, hogy az egyetem alatt három évig nyomta az ipart 2 évig.(Szülők elváltak, ő egyikhez sem akart menni,de a suli alatt ez tűnt neki a legkönnyebb pénzszerzésnek.) A poén, hogy nem tudom elítélni ezért... (talán ő az egyetlen).

Igazság Atyja 2009.12.10. 15:07:21

@Girgesz: Nem ő az egyetlen, sok lány választja ezt az utat. Bár az lehet, hogy három évig tényleg csak ő nyomta két évig. :)

Girgesz 2009.12.10. 15:15:28

@Igazság Atyja: hopsz!elírás:) Bocs! Szóval az egyetem alatt nyomta 3évig annak befejezése előtt 2évvel(magyarul első évtől 3. évig.Nem tudom, miért bonyolítottam túl ennyire.) :DDDD

Most lépek, mert mennem kell fel Pestre és még emberi idő szerint szeretnék hazaérni onnét.

Kytia 2009.12.10. 15:26:53

Sziasztok!

Még, hogy nincs rusna táncoslány:

valovilag-ablog.freeblog.hu/files/20030124sziszi156.jpg

...és hogy nem tudja magát jócsajnak álcázni:

vv2sziszi.kepeslap.com/images/9181/logo.jpg

:))

pkrisko 2009.12.10. 15:29:17

@Kytia: Nem rusnya ez, csak nagyon keveset ittunk eddig! :D

csillag× 2009.12.10. 15:29:53

szijjasztok :)
Épp időben jöttem :D

Milyen a mai poszt? érdemes elolvasni? :)

Igazság Atyja 2009.12.10. 15:36:04

@Kytia: Szerintem egyformán 'előnyös' a két fotó. :)
De a legjobb ez: www.youtube.com/watch?v=kuN-Qi4nvNY :)

Igazság Atyja 2009.12.10. 15:41:31

@csillag×: Olvasd el, aztán felejtsd el. ;)

Kósza 2009.12.10. 15:51:07

@csillag×: balról jobbra olvas, jobbról balra felejt! :)
Vagy ahogy a fiam a kötelező olvasmányokat,.. Z-ben olvassa :)

csillag× 2009.12.10. 15:51:11

@Kósza: @Zsu0805: @Igazság Atyja: jaj, de kedvesek vagytok :))) Nah, hirtelen nem is tudtam kinek tegyek eleget? :D már kíváncsi lettem..rá. Elolvastam :D hát úristen... Amúgy megtudtuk, h a posztoló volt-e az a srác, akinek gondjai voltak?:P

Igazság Atyja 2009.12.10. 15:54:11

@csillag×: A posztoló a stílus alapján férfi. Egy férfi viszont nem nevez másik férfit "vonzónak", tehát a posztoló és a főhős ugyanaz a személy.

QED. :)

pkrisko 2009.12.10. 16:01:52

@Igazság Atyja: Azert nem tudta kielegiteni a csajt, mert a sajat nemehez vonzodik. Ezert lehet vonzo egy masik srac! :D

2009.12.10. 16:04:51

Áááá sztem a posztolo a pasi.

Igazság Atyja 2009.12.10. 16:08:42

@pkrisko: Végül te fejtetted meg a sztorit. Így már tényleg érthető minden. :)

Kósza 2009.12.10. 16:12:33

@Igazság Atyja: érdekes fogadás lenne, nekem inkább nőre utal a fogalmazás.

Igazság Atyja 2009.12.10. 16:14:55

@Kósza: Lehet, hogy a női szereplő a posztoló. A fiú révén kifejlődött az önkritikája, és rájött, hogy biza elég buta és rusnya. Cserébe új erényre tett szert: a hűségre. :)

Kósza 2009.12.10. 16:17:22

@Igazság Atyja: nem állítottam, hogy a női főszereplő a szerző, csak azt, hogy nőies a fogalmazvány, és ezt @pkrisko kolléga teóriája sem cáfolja :)

Kósza 2009.12.10. 16:17:55

Panni! Gyere, tégy igazságot! :)

Igazság Atyja 2009.12.10. 16:18:17

Valóban nem, ezt már csak én állítottam. Férfiúi megérzés. :)

Igazság Atyja 2009.12.10. 16:19:28

Hogy írhat egy hölgy a nőtársáról ilyet: "Eme hölgyemény sem vetette meg a férfi nemi szervet, vagyis elég sok megfordult benne, mint Sün Zsanettban, sőt néha egyszerre több is."
Sün Balázst a hátsó fertályába az ilyennek! :)

Kósza 2009.12.10. 16:20:53

@Igazság Atyja: kérdezd meg, hogy a jelenlévő hölgyek mennyiben tekintik nőtársuknak mondjuk "micsodanúmolnáranikót"?

pkrisko 2009.12.10. 16:39:42

@Igazság Atyja: Van uj teoriam: egy olyan csaj irta a posztot, aki a foszereplo sracra vagyott, de rudtancos notarsa elhappolta elole, es a srac az oriasi csalodas utan sem fordult a poszt irojahoz vigasztalasert!

Kósza 2009.12.10. 16:43:07

egy nőt, csak egy másik nő tud igazán gyalázni, ez a véleményem

Kósza 2009.12.10. 16:43:58

További oldott hangulatú beszélgetést, kellemes estépítést kívánok!

Igazság Atyja 2009.12.10. 16:51:17

@pkrisko: Ez az eddigi legjobb! De lehet, hogy mégiscsak hozzá fordult végül - az utolsó mondat alapján. Az utolsó előtti mondatban pedig azért méltatja kicsit a rúdtáncos lányt, mert már ő is túlzásnak érezte a sok rosszat, amit méltatlanul zúdított rá? :) Végül is tényleg kombinált happy end-ről van szó. :)

pkrisko 2009.12.10. 17:04:40

@Igazság Atyja: Ha nagyon tornem a fejem, biztos lenne jobb is, de az mar tul lenne a perverzio hataran!:D

Javasolni kellene Panninak, hogy az ilyen posztok utan, ahol nem egyertelmu a szerzo, jarjon valami a helyes vagy a legszellemesebb megfejtesert!

Igazság Atyja 2009.12.10. 17:16:32

@pkrisko: Felejtsd el, az ötszázadik hozzászólásért járó sárgadinnyémet sem kaptam meg. :)

pkrisko 2009.12.10. 17:21:17

@Igazság Atyja: Szerintem Panni fejanlhatna Neked, es csak Neked, hogy dinnye helyett ingyen posztolhatsz egyet! :D

csillag× 2009.12.10. 17:34:08

@Igazság Atyja: arra a dinnyére én gyúrtam..már épp írni akartam az 500.at amikor lecsaptál...mocsok :( ... :P

csillag× 2009.12.10. 17:46:17

jah, nem :D Csak megint velem van a baj :)

2009.12.10. 17:55:35

Nah a mai posztba gyúrhattok az 500ra. :) :P

csillag× 2009.12.10. 18:04:15

@Zsu0805: még a 200 sem lesz meg :)

Igazság Atyja 2009.12.10. 18:40:19

@pkrisko: Maradok a dinnyénél, azon csak én fogok csámcsogni. :)

@csillag×: Átpasszolom lovagiasan, ez természetes. A fogadástól is eltekintek. Volt egyáltalán fogadás? :)

csillag× 2009.12.10. 19:01:39

@Igazság Atyja: ha ilyen jó fej vagy, hűtsd be előtte légyszíves :P És méghozzá milyen jól döntöttél, h eltekintesz. :) Valszeg az első falat után rángattál vna valami étterem félesége :))

Nikica21 2009.12.10. 21:18:00

Sziasztok!
Nekem nem tetszett a sztori!:( Annyi ilyen van....uncsi!

Erásss 2009.12.10. 21:39:59

Húúú,de kidőlt mindenki.Csak Én szedek Béres cseppet?:D

csillag× 2009.12.10. 21:51:45

@Erásss: nem-nem :))) énis reggel-este 20 cseppet :D Nesze neked hini vírus :))

Nikica21 2009.12.10. 21:55:43

@csillag×: Én nem szedek semmit...csak csokit meg mandarint eszek!:D Nemám...mostanában inkább csak mandarint, mett úgyis jön a karácsony és a szaloncuki!:)

Erásss 2009.12.10. 22:06:11

@csillag×:
...meg az 1000mg C-vitamin!:)

Erásss 2009.12.10. 22:06:54

@Nikica21:
Gyümit nem eszek,mert nem szeretem.Viszont csokit annál többet.:)

Nikica21 2009.12.10. 22:12:30

@Erásss: Nem szereted a gyümit????SEmilyent?

csillag× 2009.12.10. 22:13:07

@Nikica21: @Erásss: nah én simán el élnék gyümin, zöldségen meg csokin :))) Még citromot is leszoktam tolni :) szal én onnét veszem magamhoz a C-vitain mennyiséget....meg persze most főleg a mandarin, narancs, banán szezon :)

Erásss 2009.12.10. 22:19:34

@csillag×: @Nikica21:
Hát nem nagyon eszek gyümölcsöt.Pedig a lányomnak mindig veszek,tehát van itthon,de nem kívánom.Zöldségeket jobban szeretem.Én a legjobban kávé,cigi,energiaital,csok párti vagyok.:) Tudom egészségtelen...:)

csillag× 2009.12.10. 22:28:00

@Erásss: @Nikica21: egész jó témánál vagyunk...a cím miatt is :D

Nikica21 2009.12.10. 22:30:53

@Erásss: Hát akkor meglennénk egymás mellet....nem iszok kávét...nem cigizek...energiaitalt se fogyasztok....én enném a gyümit a lányoddal...lehet a coskin összevesznénk!:D

Erásss 2009.12.10. 22:57:57

@csillag×:
Azért nem mindegy melyikkel!:D

csillag× 2009.12.10. 23:02:57

@Erásss: hát lehet, h ő egyszerre csillapította mindkettőt :)

Nikica21 2009.12.10. 23:07:15

@Erásss: De rendi vagy!:D De azért jobb lenne, ha nem csak ezeken élnél!:)

csillag× 2009.12.10. 23:09:25

Nah csajok én eltávozom közületek :) szép álmokat!! :) bye-bye

Nikica21 2009.12.10. 23:13:55

@csillag×: aludj jól, álmodj szépeket!:)

boss888 2009.12.11. 06:15:42

Mi volt itt? Esti csajos trécsparty? :P Én elélek húson, a zöldség nem kell mint köret, azt már úgyis megette az állat!

Nikica21 2009.12.11. 07:37:20

@boss888: Igen a pasik ált. a húson élő ragadozók közé tartoznak!:D Nembaj azt mi nők elkészítjük körettel...legalább több köret marad nekünk!:D

csillag× 2009.12.11. 10:47:23

@boss888: fúúú, de korai vtál :) Hát én előbb csapok le a zöldségre...szal akkor állat vok? :S
süti beállítások módosítása