Meghógolyózott és én beleszerettem

2009. december 24. 07:35 - Panni CsP

Karácsony másnapján nincs is kellemesebb egy kis hógolyócsatánál, feltéve, ha nem támadnak hátba egy méretes lavinával. A főszereplő lány gyanútlanul zugdohányozna öccsével, amikor hirtelen becsapódik a töltet. A csomag küldője egy végtelenül helyes legény. A következő történetből megtudhatod, ha összetévesztenek másvalakivel, még bőven lehet nyert ügyed!

 

Boldog Karit mindenkinek! Egy rövid kis történetet szeretnék megosztani veletek, ami kicsit butácska, kicsit negédes, de végül is küszöbön a karácsony. Akkor 22 éves voltam, és ez a sztori még évekkel ezelőtt történt, Újpesten, karácsony másnapján - bár most is szívesen emlékszem vissza rá. Ebédre mentünk nagymuterékhoz, és késő délután értünk haza. Nem volt kedvem semmihez. Mintha megállt volna a világ – legalábbis úgy éreztem. Kint minden szürke volt, bent mindenki ki volt készülve a sok bezabált kajától. Persze én is. Kitaláltam öcsémmel, hogy lemegyünk „és játszunk a hóval”.

Öcsém akkor volt 18, és mint minden egészséges kölyök, megveszett a lányokért. Néha még azt sem vette észre, ha megalázkodik egy lány előtt, csakhogy imponáljon neki. Én női szemmel, persze azonnal kiszúrtam, kivel nem kéne szóba állnia, de ha jó szándékból közöltem vele, akkor vagy nem figyelt, vagy felfortyant, hogy „mit avatkozok bele?!”. Szóval, lementünk a térre és sétáltunk a hóban. Útközben összefutottunk a közelben lakó barátnőimmel, így megpróbáltam udvariasan lerázni az öcsémet, ne lihegjen már ott – tudom, kegyetlenül hangzik, de ha elkezd ostoba vicceket mesélni nekik, abban a hitben, hogy ettől majd történik valami köztük, kínos lesz. Mondtam neki, hogy hozzon cigit valamelyik nyitva tartó trafikból, adtam rá zsetont. Mivel a szüleink nem tudták, hogy dohányzunk, bent lehetetlen volt hódolni eme káros szokásnak, így csak alkalmanként, ha kint voltunk, pippantottunk rá. Meg idő kellett ahhoz is, hogy a szag kiszellőzzön belőlünk. Na, öcsém végre elhúz.

A frissen felbukkant csajokkal pedig elkezdtünk beszélgetni: már nem tudom miről, de el lehet képzelni – pletyka, divat, hülyeség, mit hozott a Jézus? stb. ahogy elmerülök a szövegembe, egyszer csak becsapódik a hátamba egy súlyos valami. Telement a hajam és valahogy a fülembe is jutott. Káromkodva fordulok meg és az öcsém nevét kiabálom. Biztos voltam benne, hogy ő volt a merénylő. De nem. A távolban 3 alak látszik, de mivel erősen sötét van már, csak az utcai lámpák szűrt fényében látom őket. Annyit megállapítok, hogy sokkal magasabbak, mint az öcsém, így egyik sem lehet ő. Ekkor hirtelen a közvetlen közelemben felbukkan egy fej: vigyorog, de amikor szembefordulok vele, hirtelen leolvad a mosolya: „Hú wazzz… összekevertelek valakivel, bocs!!!” - ekkor már a távolban sejlő három haver is közelebb jött. A srác kínált meg az imént azzal a nagy hógolyóval, mert azt hitte, valaki más vagyok. Gondolhattam volna, hogy olyan messziről nem tud ekkorát dobni és a röppálya is sokkal rövidebbre sikerült volna, mert nem kis lavinát kaptam. Elárulta, hogy a fák mögé bújt és onnan célzott meg. Bemutatkozott, Misinek hívják, a barátait is bemutatta, majd ismét elnézést kért tőlem. Kérdem, hogy miért gyűlöli ennyire azt a csajt, akivel engem összetévesztett. Azt mondta, hogy nem gyűlöli annyira, csak szimplán megveti - régebben egy évfolyamon járt vele, egy szintén újpesti egészségügyi gimnáziumba. A csajt Erikának (vagy Edinának?) hívták és rendszeresen terrorizált mindenkit. Mondjuk senki se félt tőle, inkább kiröhögték és lesajnálták, ahogy a fekete bomber dzsekijében és bakancsában végigmasírozott a folyosón, mint valami kisbíró. Maga a csaj igénytelenül vékony volt és idegbeteg, igazi anti-nő (ami Misi szerint azért volt, mert az apja molesztálta). Aztán valaki teherbe ejtette, és kénytelen volt távozni onnan. Most nem tudja, mi lehet vele. Erre én: „Kösz, hogy egy szánalmas tyúkkal keversz össze”. Misi ekkor mentegetőzni kezdett, hogy hátulról tisztára Erika voltam, de szemből gyönyörű vagyok, és ő maga sem érti, hogyan lehetett ennyire hülye.

Társalgásunkat öcsém zavarja meg, aki a megszerzett cigivel csatlakozott hozzánk. Ő is látja, hogy összegyűlt a kis társaság. Kitaláltam, hogy ha már így összejöttünk, üljünk be valahova. Lehetőleg forralt borra, mert már szétfagytam. Nem messze volt egy jó hely, nem tudom, megvan-e még. A karácsonyi dekoráció mindig levett a lábamról, ezért beültünk oda, mert nagyon szépen megcsinálták, nem csak felgányolták a futófényt, aztán viszont látás! Ahogy telt az este, egyre jobban emelkedett a hangulat, öcsém is visszavett az arcából és hopp! máris szóba álltak vele a lányok : ) (lehet, hogy ez a titok, fiúk?) Misi nagyon kedves volt, aranyos kis pofaszakállal, ami az egyik gyengém. Nem minden férfinak áll jól, de neki nagyon. Nem beszélt többet szörny-Erikáról, és én örültem neki, mert idegesített - ahhoz képest, hogy ennyire utálja, mennyi mindent tud róla. Hazaszóltam anyámnak, hogy nem tudom, mikor jövök, vegye ki a kulcsot a zárból. Majd hazasétálok, itt lakom nem messze. A lényeg a lényeg, Misivel szépen összejöttünk. A negyedik unicumnál már elkezdett hülyéskedni, a pulóveremet rángatva, hogy: „Na, most kicsomagolom a karácsonyi…hukk!...ajándéééékoom!!” Vicces volt. Nem sejtettem, hogy egy eltévedt hógolyó és egy démonnőről szóló hosszú sztori kell ahhoz, hogy bepasizzak. A legszebb az egészben, hogy nem én kerestem őt, hanem minden TELJESEN véletlenül történt, és az ilyet nagyon tudom értékelni. Köszönöm, hogy elolvastátok, és ha valakinek nem tetszett, elnézést, hogy feltartottam. Kellemes ünnepeket és SOK „hógolyót”! :)

 

 
56 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr281616012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boss888 2009.12.24. 07:52:17

Kellemes ünnepeket, és sok locsolót kívánok mindenkinek! Na asszem ideje megvenni az ajándékokat!

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.24. 07:54:37

@boss888: Viszont! Ja, és továbbra is várom a Szilveszteri írásokat!

krakki 2009.12.24. 08:13:23

huh, hát én sose bántottam még senkit neten mert rohadt szánalmas te a mi kis főszereplőnőnk se különb az erikánál vagy edinánál ezzel a nevetségesen erőltetett szlenggel és viccesnek lenni akarással.

csillag× 2009.12.24. 08:58:15

Áldott, békés karácsonyt Nektek :)

@boss888: hehe, én előbbre vagyok...én most állok neki csomagolni:P Locsolókat meg ne is említsd!! apa reggel meg akart fürdetni a hóban :D:D:D

zeneigéniusz 2009.12.24. 09:25:41

OMG, már az első sorból kiolvastam, hogy lány vagy. Nem kellett volna leírnod - ilyen bugyuta leírást, vonalvezetést, mesélést...

Inkább tartottad volna meg magadnak, vagy írtál volna ennyit:
Megbasztak hógolyóval, szarul esett, de beleestem a dobójátékosba, mert van pénze, autója, háza.

2009.12.24. 09:32:27

Hello-hello Mindenki! :)

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! :)

Most mondjam azt amit gondolok? Karácsony vagy, lehet nem lenne túl pozitív amit írok. :)

@csillag×:
Nálatok van hó? Nálunk minden elolvadt. :( Le kéne mennem fát díszíteni és megcsinálni a kókuszkockát.

csillag× 2009.12.24. 09:43:48

@Zsu0805: hát sajnos nem egybefüggő, mert tnap esett az eső. De kisebb-nagyobb foltokban van az udvaron :) Nem az igazi, de több a semminél :)

2009.12.24. 09:49:35

@csillag×:
Azért a remény még megvan, hátha esni fog a hó. :)

Rahsid 2009.12.24. 10:04:56

Hogy én mennyire utálom a lányoknál a szlenget... egyébként meg BéKá!

KiNG 2009.12.24. 10:16:37

Szövegszerkesztés középiskolás fokon;
hógolyó miatt jól megérdemelt pofon
jár a dobójának, itt pedig szerelem...
(vége)

"A csajt Erikának (vagy Edinának?) hívták és rendszeresen terrorizált mindenkit. Mondjuk senki se félt tőle, inkább kiröhögték és lesajnálták [...] Maga a csaj igénytelenül vékony volt és idegbeteg, igazi anti-nő (ami Misi szerint azért volt, mert az apja molesztálta)."

vö.
szakitshabirsz.blog.hu/2009/12/08/evente_60_pasim_van

kuki123 2009.12.24. 10:19:09

@boss888: egy férfi 1-2 óra alatt megveszi az összeset, utólsó napon zárás előtt :)
én tegnap vettem meg XD

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2009.12.24. 10:24:18

@volánrulz: Nem az ajándék a lényeg, hanem hogy kitartson a sör, amíg a közértek zárva vannak ;)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.24. 11:14:00

ahogy látom, meglehetősen hiányos a társaság - mindenkit elrabolt a fadíszítés?

KiNG 2009.12.24. 11:18:00

@Panni CsP: vagy a faszállítás :)

2009.12.24. 11:23:34

@KiNG:
Már Te is a faszállítással jössz? Szerintem erről értekezz @csillag×: -gal és @boss888: -al. Ők faszállítanak folyamatosan. :)

@Panni CsP:
Mindenki süt-főz. Én spec most asszem kokuszreszeléket és csokit fogok eltávolítani a kezemről... szerintem lesz vagy 1 óra mig az összeset levakarom. :) De legalább most az arcom megúszta. :)

@Krajcs:
Sör... inkább maradjunk a rövid italoknál. :) Persze szigorúan kevert formába. :)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.24. 11:29:04

én is rohangálok, aztán rápillantok néha a blogra, hogy mindenki jól viselkedik-e! :))

KiNG 2009.12.24. 12:05:13

@Zsu0805: van maszek faszállítóm, csak szerintem másoknak is faszállít :)

"boss888 2009.12.24. 07:52:17
Kellemes ünnepeket, és sok locsolót kívánok mindenkinek"

Locsolót? WTF?

@Panni CsP: és ha nem, akkor nem kap ajándékot? :)

KiNG 2009.12.24. 12:13:00

hová lett a kommentem? :)

Erásss 2009.12.24. 12:24:14

Minden Kedves Kommentelőnek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

" Békességet, boldogságot, csengőszót
és gyertyalángot.
Ajándékot, szeretetet, s minden ami
fontos Neked.
Ajtód elé fehér bársonyt, adjon Isten
szép Karácsonyt."

Bougheau Tschichka 2009.12.24. 12:25:30

Ez igazán romantikus. Tetszett a sztori, csak hiányzik a vége!

Neked mit jelent a bepasizás? Beülsz egy ellenkező neművel egy forrócsokira, az már az? Az írásodból ez sajnos nem derül ki

KiNG 2009.12.24. 12:39:03

@Bougheau Tschichka: ha ugyanazt csinálja, mégis más a szándék, akkor minősülhet ugyanaz pasizásnak is, meg nem is...

Volt egy ügyfelem, aki meghívott sütizni munka után, volt, amelyik kávézni, és biztos, nem pasizni akartak, hanem gyorsabb üzletet. De mondjuk, ha én hívtam volna vissza őket, akkor csajozni akartam volna, egyértelmű.

Baszki! Hogy mennyit csajozhattam volna, ha minden női ügyfelemet meghívom legalább egy teára!

csillag× 2009.12.24. 12:40:29

@Zsu0805: áhh...most a szállítás helyett "csak" az állítással tökölünk :))))))) faszállítani nem kellett mert az udvarból való :) de igazán meglepődtünk, h kint nem nézett ki ekkorának :D szobalétra most sem lesz elég a díszítéshez :S
Amúgy énis kókuszt vakargattam magamról :)))

Seth Gecko 2009.12.24. 12:53:42

Én annyira, de annyira irigylem az önbizalmát!

Persze megvetéssel vegyes sajnálat is van bennem...

2009.12.24. 13:05:46

@KiNG:
Kéremszépen, ne használjunk kétértelmű szavakat. :P :D
Amúgy meg ilyen profilképpel még szép hogy nem kapsz ajándékot Panni angyalkájától, inkább megijed és hazáig szalad. :P :D

@Bougheau Tschichka:
Ha érződik egyik fél részéről a vonzódás az már neki biztos randi. De az meg más kérdés, hogy a megvilágosodás után Te szabadulnál. Az számodra nem randi, hanem kellemetlen baleset. :)

@csillag×:
Ohhh, fényképezd majd le és küld el. :) Én kiváncsi vagyok, hogy öcsém mit alkotott, ahogy ismerem a családom férfitagjait valami giccseset és kiborítót. :)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.24. 13:28:53

Mennyivel mókásabb lenne a történet, ha a fiú fagyasztott, vagy kővel bélelt hógolyót használ...

KiNG 2009.12.24. 13:31:06

@Zsu0805: minden ünnepnek van valami szexuális jellege. Ha más nem, akkor az, hogy az ünnepek alatt is van szex :)
Most már követelem az ajándékomat! :))

2009.12.24. 13:48:24

@"the dragon":
Te is aztán kedves lény lehetsz, kővel bélelt hógolyó... egyszerübb ha vesz egy puskát, vagy a kezébe adja a kötelet. :P :D

@KiNG:
Oroszlán? Hééhééé, az az enyém. :) Ajándék süti megfelel? :D
Szexuális jelleg... megeshet. :)

fubu05 2009.12.24. 13:54:27

Ezzel a versel kívánok mindenkinek nagyon szép karácsonyt:
Majd a karácsony hozza végül
Az apró szívek örömét;
De a "bubus" már nagy szakértő,
Bírálva hordja meg szemét,
S ha nem drágát hozott az angyal
Ajak lepittyed és befagy;
Biz, édes Jézuskám, te is már
A luxus terjesztője vagy!
Arany János

csillag× 2009.12.24. 14:14:01

@Zsu0805: lekaptam gyorsan , de még "meztelen" :P Majd küldöm :))) De mot rohanok nagyihoz díszíteni :)

KiNG 2009.12.24. 14:20:15

@Zsu0805: annyira tudtam, hogy oroszlán vagy :DDD
A sütiket szeretem, egy évig jól elvannak nálam, csak utána törlöm őket ;)

2009.12.24. 14:40:57

@KiNG:
Gondolom a 0805ből sejtetted, hogy oroszlán vagyok. :)
Amugy tényleg 87-es vagy?

KiNG 2009.12.24. 14:51:50

@Zsu0805: a stílusodból inkább, domináns vagy, mint egy oroszlán :)
Annyi, de még senki nem hitte el, jobb is :)

Mióta vagy itt?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.24. 15:06:12

@Zsu0805:

Én azt tapasztaltam, hogy a nők a kemény, határozott férfiakat szeretik, akik tudják mitől döglik a légy! Te valami csiklócsócsáló féle vagy, netán?

blacklord 2009.12.24. 15:25:32

Az elhangzottak alapján nekem nem egészen világos, hogy ha tényleg az eredeti célpontot akarta volna megdobni a srác, az miért lett volna jó fej dolog. Sőt. Ellenben van rá 90%-om, hogy az egész inkább egy csajozós akció volt. Brrrr, de szomorú is ez így. A cigiről meg szokjatok le lányok, 30 éves korotokra olyanok lesztek tőle, mint a fonnyadt falevél. Nem éri meg, akkor már inkább piáljatok...

Erásss 2009.12.24. 15:36:39

@Zsu0805:
Szia Szivi!
A lányom is augusztus 5én született, csak Ő 2008ban.:)))

2009.12.24. 15:59:17

@KiNG:
Danke! Amúgy én se hinném el. :) A blogon nagyon-nagyon régóta. Talán már indulástól itt vagyok, csak az első párat nem kommentáltam. :)

@"the dragon":
És a fejbedobás egy kóvel kemény férfira vall? :)

@Erásss:
Szya Drága!
Ohh, az tök jó. :) Bnőm fia is 5-ei, és másik bnőm pasija is. :) Mindig is tudtam, h jó szám ez az 5-e. :)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.24. 16:30:06

@Zsu0805:

Feltétlenül macsósabb, mint például ismerni a csillagjegyeket... Apropó, te cuccolgatsz ezzel a KiNG-el, vagy mire fel a nyáladzás?!

2009.12.24. 16:39:01

@"the dragon":
Én cukkolgatlan King-gel? Csak egy kommentben szolok hozzád és hozzá is. :) A macsos dologhoz inkább nem mondok semmit. :)

KiNG 2009.12.24. 17:02:29

@"the dragon": igazán nagy macsóság, hogy ilyet írsz és így gondolkodsz :D

2009.12.24. 17:16:27

@"the dragon":
De tudok, csak nagy a Karácsonyi sürgés forgás. :)

Én most levonultam kicsit tatárt enni és főzni egy jó kiadós mézes teát. :)

KiNG 2009.12.24. 17:25:06

@Zsu0805: jó étvágyat a tatárhoz, kannibál :)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.24. 17:26:12

@KiNG:

Tanulni nem szégyen...

@Zsu0805:

Te aztán nem lacafacázol, keményen visszavágsz Muhiért, ahogy csak erődből telik...

KiNG 2009.12.24. 17:30:17

Visszatérve erre a macsóságra, azt mondom, a macsóság eszköz, kieszközölhet valamit (tudjuk, mit), nem cél.

Bár mondjuk a Szakítóson majd egy éve hajnalban Nihilnek nem volt ellenére engem orálisan kielégíteni (ezt kinyilatkoztatni), asszem egyszeri találkozás után. Bár az a sztori máshogy végződött :D

vagány csaj 2009.12.24. 17:37:34

Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :))

2009.12.24. 17:47:23

@vagány csaj:
Hello Drágaságom!
Van net? Királyság! :)

@KiNG:
A macsóság mindenkinél mást jelent, és mi csajok is másképp viszonulunk ilyen-olyan macsókhoz. :)

Nah halljátok, épphogy kész vagyok a kajámmal és a kis gyógyteámmal, erre beállít a család... felvonultam kicsit eszegetni. :)

vagány csaj 2009.12.24. 18:12:28

@KiNG: Majd 1 hét múlva az lesz! :))

@Zsu0805: Helló Szivikém! :))
Van, szerencsére beszerelték! Felemeltem a hangom a telefonba, aztán egyből tudták hol a helyük! És ráadásul milyen jóképű pali szerelte! Hmm... Ha láttad volna... Az volt a legjobb az egészben! :)))))
Úgyis már elvonási tüneteim voltak. Egy hülye szolgáltatóváltásnál ennyi időt várni... De már van!
Hallod, hülyére zabáltam magam... Haldoklom! :)) Egész nap nem ettem, nem is volt időm rá, most meg 2 hortobágyi palacsintától úgy érzem szétdurranok! De lehet csak a tegnap este hatása még... :(( Fújj, ha rágondolok... Annyi mézespálinkát meginni... :))

2009.12.24. 19:31:41

@vagány csaj:
Hello-Hello!
Sorry, épp családi összeülés volt nálunk, de felmenekültem, mert már kivagyok tőlük. :) Nem bírom már túlkiabálni őket, és persze meg a politizálás. Jah és persze előkerültek a régi storyk. De megnyugtattam öcsémet és unokabáttyámat, hogy pasioldalról öröklődik a defekt, tehát 10-15 év és ők is flugosak lesznek mint fater és nagyfater. :)

Ohhh az akkor jo kis karácsonyi nyálcsórgatós internetbekötés lehetett. :) Én a TNT-s fiúért voltam oda meg vissza, már alig vártam, hogy nagy csomag jöjjön, mert mindíg csak akkor jött ő. :)

Uhh a karikaják mindig ilyenek. :) Hortobágyi palacsinta? Fuuu az fura. :) Tök jó, hogy ennyifelé vagyunk, mindenhol más a karácsonyi menü. :)
Hallod kaptam egy üveg Toffee-s Angelli likört, fuuu hallod az nagyon édes... szerintem rám fog romlani. :) Gyere reccsnetcsük fel és igyunk. :)

Szilvesztert tudod már merre mész?

vagány csaj 2009.12.24. 22:58:02

@Zsu0805: Igyunk! :)) Simán! :)) Máris megyek!
Koccintottunk ma is, de én most nem bírok ránézni a piára. Azzal az egy pohár pezsgővel is meg kellett küzdenem rendesen! Eszembe juttatja az éjszakát. Azt meg inkább ne! :))
Hazaértem még felhívott a haverom, hogy minden oké-e. Arra emlékszem, hogy 10 percet beszéltünk, de hogy mit??? :DD

2009.12.24. 23:05:54

@vagány csaj:
Uhhh, akkor nagyon kilehettél. :) Én Karácsony elött inkább nem ittam, mert tudtam, hogy ma sok dolgom lesz. :)

Én kedden voltam nagyon ki. Úgy sétáltam a vonattól hazáig (kb. 20 perc), hogy mondogattam, hogy bepisilek-bepisilek. A sok koktél... jah és én se túl sok mindenre emléxem, pedig találtam 1 névjegykártyát és valami kedvezménykártyát a táskámba. :)

vagány csaj 2009.12.25. 00:07:57

@Zsu0805: Ohh Szivikém! Én is tudtam. Sőt! Úgy indultam, hogy én leszek a sofőr. Csak arra nem számítottam, hogy ennyi haverral találkozok, és kénytelen leszek inni... :DDD Tehát így utas maradtam... :))
Mi volt kedden hogy koktélozni voltatok? Most már kedden is buli?? Na szép! :PP

vagány csaj 2009.12.25. 00:48:58

@Zsu0805: Gyógyulj meg drága a holnapi bulira! :))

Úgy látom nagyon lefoglalt mindenkit ma az ünnep... :))
Na azt hiszem én is alszok. Pápá! :))

boss888 2009.12.25. 06:39:30

Felkeltem korán, hogy mit hozott Jézuska... De nem hozott semmit. Lehet azért mert rossz kisfiú voltam? Na mindegy!

Jézus bácsi, ezt neked küldöm----> www.youtube.com/watch?v=OyBwQKqJ6-k&feature=PlayList&p=2C34AC4FD306A5DA&playnext=1&playnext_from=PL&index=2 :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.27. 17:16:19

Kislány, hogy mi a titok, majd mi eldöntjük, ne okoskodj ostobaságokat nekünk.
Az meg a szellemi igénytelenségedet mutatja, hogy azt hiszed, ha valaki hátulról lát, akkor tudja milyen vagy szemből; illetve, hogy nem vagy hátulról összetéveszthető bárki mással.

Csak neked karácsonyi hajráfradi.
süti beállítások módosítása