Sajnos 30 volt és nős

2010. január 18. 07:25 - Panni CsP

„Olyan volt, mint a fejemben összerakott "tökéletes pasi": magas, kopasz, izmos, jóképű” – meséli következő posztunk szerzője. Újra egy olyan írás következik, ami ismét felkavarhatja a heves vérmérsékletű olvasóink lelki világát: egy lány megismer egy fiatalembert, aki azonban nős – annyira szeretik egymást, hogy bevállalják a bujkálást az asszony és az ismerősök elől. Végül minden kiderül, és a feleség repül. Tömör és lényegre törő sorok következnek.

 

Kedves Csajok és Pasik! Régóta olvasom a posztokat és gondoltam, megosztom veletek a saját történetemet. Az egész 2 évvel ezelőtt kezdődött. 18 éves voltam, éltem-haltam a pasikért, a kalandokért. Akkoriban sokszor jártunk bulizni vagy egyszerűen csak a közeli kocsmába, barátnőkkel csevegni. Úgy gondoltuk a kisebb kalandok miatt megéri járnunk bármerre, nem is gondoltunk komolyabb dologra egy kis kavarásnál. Egy bulin kezdődött minden, amit kedvenc kocsmánkban rendeztek.

Itt találkoztam először Tamással: nagyon megtetszett, próbáltam hozzá közeledni, amit csak egy kis idő után vett észre. Mivel nem igazán jöttek össze a dolgok, segítségünkre sietett Zsolt, Tamás haverja. Egy kis pia után összehozott minket, de ez a dolog sem tartott tovább egy esténél. Következő héten ugyanott, ugyanúgy buli. Megint találkoztam Tamással, de a múlt heti után már egyikünk sem akart többet, így inkább csak beszélgettünk, ittunk, elvoltunk. Nemsokára csatlakozott hozzánk. Fura érzés volt, hisz előző héten nem is tudtam úgy igazán "bemérni". De ahogy végignéztem rajta, rájöttem: olyan volt, mint a fejemben összerakott "tökéletes pasi". Magas, kopasz, izmos, jóképű. Talán mondhatom, hogy "csak" két "hibája" volt. Az első, hogy 30 éves volt, de ez áthidalhatónak tűnt, a második korántsem, ugyanis nős volt. Mégis mindketten érdeklődtünk egymás iránt, még ha tudtuk, hogy ez így nem helyes. Körülbelül egy hónapig próbáltuk leplezni az egymás iránti érzelmeinket, de ezután bevallottuk, legalábbis egymásnak. Ezután kezdődött a titkolózás. Időt kért, mert még nem tudta volna bevallani a feleségének, hogy ö már mást szeret. Elfogadtam, vártam. Két hónapig játszottam a szeretőt. Általában nálunk voltunk, ha el is mentünk valahova, csak olyan helyet választhattunk, ahol biztos, hogy nem ismer minket senki, nem akartunk lebukni. Elég kényelmetlen helyzetek voltak, de mivel szerettem, így tűrtem, és végigcsináltam.

A titkolózás véget ért, a feleségének bevallott mindent, és be is adta a válókeresetet.

Persze a nő próbálkozott, hogy visszaszerzi, bármire képes lett volna, de Tamást ez nem érdekelte. Aztán nem bírta és visszaköltözött külföldre. Mi azóta is boldogok vagyunk és fél éve házasok. Remélem, senki nem ítél el ezért.

 

 
198 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr751676183

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem akarom "elveszíteni a szakítást." Nem akarom nézni az elégedett vigyorát... 2011.10.04. 23:15:09

Nem bírnám elviselni, hogy az az ember akinek régen én voltam a minden most úgy nézzen rám mint bárki másra, nem azért mert szeretem vagy hiányzik, csak beleőrülnék ha szembesülnöm kéne azzal, hogy nincs olyan akinek ennyit jelentenék. Pedig úgy tudom ...

Trackback: Pszichológus válaszol: Hogy élhető túl a szakítás? 2011.03.28. 16:40:40

Én azt szeretném kérdezni, hogy élhető túl a szakítás?Egy 17 éves lányKedves Levélíró!Idővel, türelemmel. A szakítás olyan, mint mikor gyászolunk, hiszen szakításkor is hirtelen elvesztünk valakit, aki addig az életünk része volt. Sajnos nem lehet megs...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Girgesz 2010.01.18. 13:11:06

@primu: ez hülyeség... csak azt irányítja a farka, aki hagyja magát!Ahogy a nőknél sem természetszerű, hogy ha elkezd viszketni, akkor az első f@aszba beleülnek, ami eléjük kerül. Azt ne mond nekem, hogy ha most nem csalom meg a párom(mikor ugye fiatalként 120%-on teljesít a hormonháztartás), akkor majd 50+ évesen félrelépek, amikor éppen kisebb bajom is nagyobb lesz annál, minthogy csitriket dumáljak ki a bugyijukból...

Rdick 2010.01.18. 13:13:47

@Budapesti Brigaderos: Jaaj most hogy mondod....:) Nem is gondoltam volna...:))

Rdick 2010.01.18. 13:19:24

@tarquin - washlady: Áhhh szerinted ez ilyen egyszerű..ÉN sem mondanám meg..Egy: nem akarok fájdalmat okozni..kettő lehet szegény "kopasz kigyúrt" szerelmes lett és esze ágában nem volt elhagyni az asszonykát..amúgy meg ha kicsit körbe néztek a társkeresők tele vannak unatkozó háziasszonyokkal akik azt hiszik elhanyagolják őket közben nem jönnek rá hogy a szerncsétlen férjük azért gürizik hogy neki legyen mit elköltenie és 50 éves korára egy roncs lesz....

Zahal 2010.01.18. 13:19:54

@Girgesz: majd hülye leszek ezzel nyitni.:-P én nem élek a so called szerelem, házasság és effélék homokozójában, meghagyom a többieknek.

Zahal 2010.01.18. 13:22:10

@Rdick: azok az unatkozó háziasszonyok a MILF-ek (Mothers I'd Like To Fuck), külön irodalma és fórumjai vannak.
akik többnyire korán házasodtak, gyereket szültek, majd rájöttek, hogy nem kéne még lehúzni a rolót, és a korábban megvetett fiatal srácok fütyije és vehemenciája pont jó a többre érdemes nuni kényeztetésére.:-)

Rdick 2010.01.18. 13:23:52

@Zahal: Te gy bölcs és tanult ember vagy:) Ezt én sem tudnám szebben megfogalmazni:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.18. 13:26:59

@Rdick: nem tudom, mi van a társkeresőn, érdekes, hogy akinek felesége van, az tudja.:-) "nem akarok fájdalmat okozni." Aha, de amikor már a tutiba mész, akkor hadd szóljon? Ez nekem nagyon nem tetszik.

Rdick 2010.01.18. 13:32:33

@tarquin - washlady: húú ezt megkaptam..:))Tutiba megyek?? Én akkor sem mondanám meg:))

Father Justice (törölt) 2010.01.18. 13:40:54

@primu: A múltkor már szóba került ez a téma. Szerintem a pénzes taták jól tudják, hogy a feszes tinilányok nem érzésből meg az ellenállhatatlan testük miatt vannak velük, dehát hol érdekli ez őket? Ők (is) dughatják a nőt, ez a lényeg. Másrészt nemcsak a tatákról van szó: egy jóképű, előnyös testű, 30-as, biztos egzisztenciával rendelkező férfi honnan tudhatja 100%-osan, mely jellemzője miatt van vele a nő és kiről/miről fantáziál szex közben? A legjobb, amit tehet, hogy amíg van rá módja, blokkolja, de azért nem költ rá túl sokat sem, így a tényleges kihasználás ténye nem áll fenn - csak mindketten mást adnak a "kapcsolatba". És bizony, ennek kapcsán nehéz lenne megcáfolni, hogy a pénzes fószer 30 és 65 évesen is megveheti a nők jelentős részét kilóra (legfeljebb az árszínvonal változik :), viszont egy nő igencsak korlátozott ideig használhatja legnagyobb fegyverét, a szépségét. Hangsúlyozom, mindez akkor érvényes, ha érdekvezérelt játszmázásról beszélgetünk, vagyis - szerény becslésem szerint - a párkapcsolatok legalább 50%-áról.

Zahal 2010.01.18. 13:52:23

@Primitív Állat: tökéletesen egyetértek veled, jók a megfigyeléseid. tehát a szexért vagy így, vagy úgy, de fizetünk. szexkapcsolatban meg tökmind1, mire gondol a nő, mire vágyik.:-P

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.18. 13:52:39

@Rdick: de nem azért, mert nem akarsz fájdalmat okozni, bármilyen lovagias ideológiát gyártasz a félrekufircoláshoz.:-) Mindegy, nem akarok senkit megtéríteni, úgy teszel, ahogy jónak látod.

dzson 2010.01.18. 13:54:24

„Olyan volt, mint a fejemben összerakott "tökéletes pasi": magas, kopasz, izmos, jóképű”

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.18. 13:55:31

@Zahal: szexkapcsolatban szexre vágyik. Mecsoda meglepetés.

Father Justice (törölt) 2010.01.18. 14:08:08

@Zahal: Normális (érzésalapú) párkapcsolatban sem a szexért, sem másért nem "fizet" az ember, de ezúttal a másik 50%-ról van szó, mikor a nőt és a férfit pusztán a piaci értéke alapján boncolgatjuk. Illetve a szó szoros értelmében sokmindenért fizetünk, de nem érezzük tehertételnek, amit arra költünk, akit szeretünk. Legalábbis én sosem éreztem annak. A szexkapcsolatban meg nagyon nem mindegy, mire vágyik a nő, különben mással létesít ilyen kapcsolatot rövid időn belül. :) A férfi fizet --> nő szétteszi a lábát felállás viszont szexkapcsolat, bár a hivatalos megnevezését nem tudom, mert primitív állat vagyok.

Girgesz 2010.01.18. 14:23:22

@Primitív Állat: "A férfi fizet --> nő szétteszi a lábát felállás viszont szexkapcsolat"

Az ilyen nőt kurtizánnak, a férfit baleknak(mert fizet a szexért) a szolgáltatást pedig kurválkodásnak hívják... ezek után pedig már nem vagy olyan primitív állat, mert ezt is megtudtad ;) :DDDDDDDDDD

Stupidella 2010.01.18. 14:23:53

@Primitív Állat: annak a hivatalos megnevezése: szexuális szolgáltatás igénybevétele. Kevésbé hivatalos: kurvázás :)

Father Justice (törölt) 2010.01.18. 14:31:05

A nagymamám azt mondta, tartózkodjak a kendőzetlen kifejezések használatától nyilvános fórumokon, ezért inkább így korrigálnék: a vegytiszta szexkapcsolatban természetesen nagyon is számít, mit kíván a hölgy, de a gazdasági szexkapcsolatban az úr igényei a mérvadóak.

Stupidella 2010.01.18. 14:33:07

@Primitív Állat: nem is vagy Te primitív... A nagymamád meg bölcs asszony volt.

Zahal 2010.01.18. 14:34:40

@Girgesz: miért balek, mert fizet a szexért?
@Primitív Állat: a lényeg, hogy mindketten nyílt lapokkal játszanak. a félreértések a rejtett lapokból adódnak.

Stupidella 2010.01.18. 14:37:01

@Zahal: ez így van. Sose értettem, hogy ha egy pasi szeretőre vágyik, miért ígér annak fűt-fát és miért nem adja elő őszintén magát. Arra szoktak hivatkozni, hogy akkor a kiszemelt nő nem feküdne meg nekik, pedig akad bőven olyan nő, akinek szintén megfelelne a pusztán testi kapcsolat, s nem akarna többet. Minek a hitegetés, kinek jó az?

olvasgatok 2010.01.18. 14:37:05

Sose leszel boldog, te szerencsétlen! Másnak boldogtalanságot okozva senki sem lehet boldog. Nem véletlenül írtad ezt le.
A "férjed", akit ilyen könnyen el lehetett venni, ugyanilyen könnyedén fog téged is megtanítani röpülni, mint az elődödet.

Zahal 2010.01.18. 14:42:28

@Stupidella: a hitegetés és fű-fa kell sok nőnek, még akkor is, ha tudják, hogy csak szex lesz. azzal nem jön megy egy nő, hogy fizetek egy mohítót, gyere dugni.

Girgesz 2010.01.18. 14:43:05

@Zahal: igen... mert egy ügyes/igazi férfi úgy jut nőhöz(meg ezzel együtt a napi betevő szexhez), hogy nem fizet érte. Pénzért BÁRKI tud szexxelni, de fizetés nélkül csak az, aki tényleg ki is érdemli(az már tök mindegy,hogy hogyan) azt a nőnél.

Father Justice (törölt) 2010.01.18. 14:43:48

@Stupidella: Sajnos éppen az a probléma, hogy a "bőven" kicsit túlzás: egy nagyságrenddel több olyan férfi van, akinek megfelelne a pusztán testi kapcsolat, mint nő. Így értelemszerűen ezek a nők hamar elkelnek és gyakorlatilag szabadon válogathatnak a szintén csakszexben gondolkodó szeretők közül - főleg, ha még jól is néznek ki. A szeretőre vágyó férfiak tehát vagy ígérgetnek, vagy sajnáltatják magukat a zátonyra futott házasságuk miatt (szimpátia ébresztése), vagy érzelmesség látszatával közelednek. Mások meg egyszerűen csengetnek, mint a katonatiszt. :)

csilek recseli 2010.01.18. 14:45:42

@olvasgatok: igen, és a magaskopaszkigyúrt sem, mert mindig lehet kifogást találni, de egy problémát megoldani más kérdés...

Az mondjuk durva, amikor az 50-es hapi a fiánál 1-2 évvel idősebb csajjal jár/él... vagy ha a nőci még fiatalabb is,mint a srác, az tényleg szép:P

Father Justice (törölt) 2010.01.18. 14:50:39

@Girgesz: Pénz nélkül is tud szexelni bárki, csak nem bárkivel. ;) Általában emiatt jönnek a képbe az anyagiak - tehát nem bináris "van szex / nincs szex" elven, hanem a minőségi szintek kapcsán. Egy 10/7-es férfi döngetheti a 10/6-os nőket tucatszámra, de egy 10/10-es nő nem fog lealacsonyodni hozzá, ha egyszer 10/10-es alfák nyüzsögnek körülötte. A "tök mindegy, hogyan" az meg most akkor hogy? Mi az, hogy bármivel ki lehet érdemelni a szexet, csak pont pénzzel nem? Micsoda diszkrimináció - kikérem magamnak a humánerőforrás-menedzserek nevében. :)

Stupidella 2010.01.18. 14:51:57

@Primitív Állat: szerintem nem a "bőven"-nel van a hiba, hanem azzal, hogy a társadalom elítéli az ilyen nőket, lekurvázzák őket, így kevesen vallják be, hogy megelégednének a csak-szex-szel.

Girgesz 2010.01.18. 14:52:12

@olvasgatok: valószínű még könnyebben, mert ugye mindig az első lépés a nehéz. Másodszorra már sokkal könnyebben fog sétálójegyet kiállítani a csajnak, mert tudja, hogy az elsőt is túlélte...

@csilek recseli: aztán ha apa kiöregedett, majd a fiú kezelgeti az új anyukát. Sebaj!-családban marad :DDD

@Zahal: na látod, ebben egyet értünk. Sokkal gazdaságosabb ezernyi hülyeséggel bedumálni a csajt az ágyadba, mintha fizetnél. Arról nem is beszélve, hogy jóérzésű nő az első esetben még jól is érzi magát, merthogy olyan pasival volt, aki valamilyen szintű érzelmet ébresztett fel benne, mint abban az esetben, ha fizettek volna neki a szexért.

Father Justice (törölt) 2010.01.18. 14:57:14

@Stupidella: Természetesen én sem ítélem el azokat a nőket, akik külön tudják választani a testiséget az érzelmektől, de a nagyságrendi különbség azért megvan a nemek között ilyen vonatkozásban. Rám nyomult már 4 éve párkapcsolatban élő nő "mi lenne, ha csak szex lenne?" kérdéssel a végén (mert sokáig finoman lepattintottam), de nyilvánvaló volt, hogy ez csali: a szex révén akart megfogni magának. Sokkal kevesebb nő hajlandó a csakszexre, mint férfi, de még azok egy része is érzelmi szál kialakulásában reménykedik titkon.

Girgesz 2010.01.18. 15:02:43

@Primitív Állat: hidd el, hogy egy 10/10-es nőt is le tudsz venni a lábáról -legalább egyszer- ha kellően el vagy látva szájmenéssel. Van egy kevésbé monogám beállítottságú haverom, aki mindig azt mondja, hogy a nőzés olyan, mint az egyetemi vizsga: csak jó megjelenés, határozott fellépés, kikezdhetetlen szövegelés és egy csipetnyi szerencse kell a sikerhez.
Mivel férfi vagyok, nem tudom megállapítani, hogy jól-e ki vagy sem, de nagyjából olyan erős átlagosra taksálnám. Emellett pedig olyan bringákkal mászkál nap mint nap, hogy az ember csak ámul... Persze egyikkel sem alakított ki tartós kapcsolatot, mert a csajok 95%-a lelép miután kiderül a pénztelenség, de minek ragadjon le egynél, ha egy-két napon belül úgyis talál másik "bevehető várat"?

Bevallom, én nem vagyok ennyire menő a csajozásban, mert mások az igényeim, de azért rutintalannak sem mondanám magam... de spec. face to face még én sem fizettem egy partneremnek sem.

Kósza 2010.01.18. 15:08:48

@Girgesz: egy Woody Allen mondás jut eszembe "Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának"
vagyis, amelyik nőt simán ki lehet dumálni a bugyijából, eleve nem lehet 10/10-es. Persze ettől még kellemes kaland.

Stupidella 2010.01.18. 15:12:20

@Primitív Állat: igazad van, ebben van valami, a nők hajlamosak érzelmeket társítani a szexhez.

Father Justice (törölt) 2010.01.18. 15:16:13

@Girgesz: Egy nimfomán 10/10-est (extraritka kategória) lehet, hogy megkap egy éjszaka erejéig lehengerlő dumával, de másnak hatékonyabb és kevésbé körülményes megoldás csengetni - főleg, ha tele van zsetonnal és nem a szavak Paganinije. Akkor miért is lenne ciki fizetni? Mindenki azzal érvényesül, amije van. Férfiként meg tényleg nehéz eldönteni, mit esznek a haverodon a nők. Lehet, hogy te erős átlagosnak mondanád, ők meg szívdöglesztőnek. Azt meg kötve hiszem, hogy csak úgy dúskálhat a 10/10-es nők között, mert előbb-utóbb elfogynak az ilyen kaliberű bevehető várak. :) Arról nem is beszélve, hogy ezek valóban kérészéletű "kapcsolatok", míg a pénzes fószer huzamosabb ideig is blokkolhatja a jó nőket, ha akarja. Persze a fazonnak nyilván egyszerűbb azt mondani, hogy ráun immáron a jobbnál jobb nőkre is, mint karakánul bevallani, hogy dobbantanak, mert csóró. :)
Azt, hogy milyen olcsójóska világban élünk, jól megmutatja, hogy sok férfi számára az a mérvadó, hogy mennyire nem, vagy mennyire keveset kell költenie a nőre, ahhoz, hogy megdughassa. Ráadásul pont ezek a férfiak tiltakoznak kézzel-lábbal, mikor megvádolják őket a nők, hogy bizony csak dugni akarnak.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.01.18. 15:17:01

@Stupidella: Szerintem ott a nagy hiba, hogy sok nőnél az őszinteség bukó. Ha odamegyek és normális kedves stílusban és szóhasználattal-viselkedéssel előadom, hogy szeretnék vele átszerelmeskedni egy éjszakát(még ha pluszban azt is hozzátenném, hogy tartós kapcsolatra vágyom vele), elhajt a bús picsába. Ha széthazudozom magam, akkor rekordgyorsasággal nyílnak a lábak.
Miközben valahol belül ő is tudja, hogy mire megy ki a játék, de elnyomja magában szándékosan, mert "olyan romantikus" "olyan lovagias" "micsoda úriember" stb, stb.

A másik nagy probléma pedig az, hogy sok nő úgy megy bele a csak szexbe, hogy reménykedik: ha jó a szex, lesz ismétlés, aztán megint ismétlés, aztán hipp-hopp már meg is van a pasi.
Én elég sok "rinyálást" hallottam, közös megállapodással létrejött "csak szex" után, hogy milyen szépek lehettünk volna, és ennek különböző variációit.

Girgesz 2010.01.18. 15:18:44

@Kósza: Minden nőt ki lehet dumálni a bugyijából! Csak meg kell találni azt a témát, amivel sikeres lehetsz.(És persze elég ügyesnek kell lenned ahhoz, hogy el tudd titkolni az általa preferált tulajdonságok hiányát). A 10/10-es nő is nőből van, csak jobb a formát használt a Teremtő a készítésükkor, mint a nagy átlagnál... (ha jól emlékszem, akkor a United együttes Hófehér jaguár c. száma nagyon a témához illik :D)

Zahal 2010.01.18. 15:19:51

@Girgesz: sok pénzzel, vagy qrvvsok pénzzel minden bula megkapható.

Kósza 2010.01.18. 15:24:40

@Girgesz: ha a 10/10 a külalakra vonatkozik, akkor igazad van.

Zahal 2010.01.18. 15:25:09

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): + beléjük van nevelve, hogy nem mondhatnak igent a szexre azonnal.
szexért házasodni viszont olyan, mint sósmogyiért Boeing 747-est venni.:-P

Kósza 2010.01.18. 15:27:02

@Girgesz: szóval a ha 10/10 a testre vonatkozik, akkor nekem a Kft Elizabet c. nótája ugrik be :)

Zahal 2010.01.18. 15:27:31

@Primitív Állat: régen is sokba került egy nő, nem csak manapság, nehogy azt hidd. olcsójóska világ? inkább csak beszarunk, hogy annyi pénzt hazavigyünk, hogy meglegyen a kaja. ezeken bizonyos nők igényei qrvára túlmutatnak. na persze ha ők maguk keresik meg rá a pénzt, nem szólok 1 szót se.

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.18. 15:28:55

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): "ha jó a szex, lesz ismétlés, aztán megint ismétlés, aztán hipp-hopp már meg is van a pasi." Fordítva is éppen ugyanígy van.:-)

Father Justice (törölt) 2010.01.18. 15:31:34

Csak azt a 10/10-es nőt kapod meg jelentős pénzmag nélkül, aki:

- Nimfomán, és bárkivel dug, aki kicsivel is jobb az átlagnál,
- Nagyon fiatal még, és nincs tisztában az adottságaival,
- Megégette magát pár hejjespaseeval, te meg elhiteted vele, hogy a belső értékek a fontosak => azt hiszi, hogy te leszel az érzelmes hercege, még akkor is, ha szerinte inkább békára hasonlítasz (legalábbis az eddigiekhez képest)

Elég ritka kategória mindhárom.

Igazából nem is ez a lényeg, hanem a következő: most arról van szó, hogyan vihető a jó nő is ágyba legalább egyszer, és nem az érzésekről. Így aztán olyan mindegy, hogy lehengerlő dumával, jóképűséggel, pénzzel, vagy ezek bármilyen kombinációjával ér célba a férfi.. senki nem fogja firtatni, milyen eszközöket vetettél be, csak azt, hogy megvan-e a strigula.

Girgesz 2010.01.18. 15:31:35

@Primitív Állat: Nos, a srác nem csóró, de nem is multimilliomos. Mivel jól ismerem, ezért tudom, hogy bevallja ő, hogy őt dobják, de qrvára nem érdekli, mert mindig akad olyan nő, aki megvigasztalja... az is igaz, hogy nem csak a 10/10-es csajokra bukik, de azért ezek is szerepelnek már a listáján szép számmal. Az meg, hogy megvádolják azzal, hogy csak dugni akart... szerinted nagyon megviseli? Hidd el, hogy nem betegszik bele az ilyen vádaskodásokba. Főleg azért nem mert igazuk van. ;)

Őszintén szólva, én lesz@rom, hogy ki fizet, ki nem fizet a szexxért, de te kit tekintesz nagyobb macsónak? Aki azt meséli a haveroknak egy sörözéskor, hogy a "a múltkor megláttam egy bulát az utcán, leszólítottam, megmondta, hogy x ezer a tarifája, ezt kicsengettem, oszt már mentünk is partizni" vagy azt, aki előadja, hogy milyen úton-módon zavarta be a macit a málnásba?Mert én az utóbbit. Legalábbis a mi baráti/haveri körünkben ez dívik jobban. ;)

@Zahal: "Ha valamit nem tudsz megoldani pénzzel, hát old meg sok pénzzel!" Melyik filmből idéztem? :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.01.18. 15:33:52

@tarquin - washlady: Hát nehezen hiszem, hogy sok pasi reménykedne abban, hogy csak szex útján meg tud hódítani egy 10/10-es nőt. Meg igen kevesen bújunk ágyba úgy egyből, hogy reménykedünk, és ha a nő aktus után a megállapodásnak megfelelően nem akar többet, akkor előadjuk, hogy mennyire egymáshoz illőek vagyunk, stb, blablabla :)

2010.01.18. 15:34:36

@primu:

Lehet, hogy tulbecsulom, de 30 felett a nok TOBBSEGE elveszti az eletkedvet, lenduletet... Nem is tudom, befasulnak vagy mi...
Az a friss hus, akit leszolsz, nem akar mast, csak jol erezni magat. Egy nem annyira friss hus viszont mar gondolkozik, tervez, be akar halozni, komplexusai vannak (szerencsesebb esetben okkal). Adjam hozza az egzisztencialis okokat is,amiert problemasabbak?

@Stupidella:
Valoszinuleg azert, mert sokkal tobbeknek szurja szemet, nem csak a tarsadalomnak. Peldaul akar egy ferjezett asszonynak is, aki esetleg vetelytarsat, ne adj isten a sajat elveszett szabadsagat is gyuloli bennuk.
Masreszt szerintem a nok nem verik nagydobra.

Girgesz 2010.01.18. 15:36:24

@Kósza: hú, most nagyon férfisoviniszta leszek:láttál te már agyilag 10/10-es nőt? :DDDDDD

@Primitív Állat: hát... én a strigula történetére és minőségére is kíváncsi vagyok, csak ezután értékelek valakit ->pénzért mindenki tud szexxelni(szóval nem nagy kunszt), azzal nem lehet kilógni a sorból.

Kósza 2010.01.18. 15:38:32

@Girgesz: láttam,... csak láttam :)

Father Justice (törölt) 2010.01.18. 15:38:57

@Zahal: Affelől semmi kétség, hogy a legtöbb nő manapság elsősorban a pénzre hajt, és ez sajnálatos. Ugyanakkor azon rugózni, hogy meg kellett hívni két italra is a nőt, és csak így sikerült megfektetni, több mint zsugoriság. Ráadásul azt is mondhatnánk, hogy Józsi a szövege, Béla meg a kitartó munkája segítségével fűzi be a nőket, hiszen utóbbi azzal tesz szert annyi pénzre, hogy pár ezer Ft esténként meg sem kottyan neki. :)

Father Justice (törölt) 2010.01.18. 15:46:06

@Girgesz: Egyiket sem. Ez mindössze annyit jelent, hogy abban a baráti körben az olcsójózsik vannak többségben. Nem látok érdemi különbséget a két eszköz, csak a végeredmény között: olcsójózsit elég hamar dobja a 10/10-es, a pénzes tag viszont huzamosabb ideig is blokkolhatja, ha netán ahhoz van kedve. Ráadásul ha van lé, akkor nem is érez késztetést az ember a lehengerlő duma bevetésére, akkor sem, ha az is van neki. Mert hát minek, ha lehet villantani is. Nyilvánvaló, hogy a kevésbé fárasztó utat választja az ember - feltéve, ha választási helyzetben van.

Girgesz 2010.01.18. 15:46:21

@Kósza: ja, hát látni 10/10 kinézetűt lehet...az értelmi képesség belül van.

Félreértés ne essék, most viccelek. Nem tartom hülyének a nőket, csak másként gondolkodnak, mint egy értelmes ember. ;)

Father Justice (törölt) 2010.01.18. 15:46:48

@Girgesz: Ja, hogy "ki kell lógni a sorból." :) Akkor az eddigieket tekintsd tárgytalannak.

alumi 2010.01.18. 15:47:46

@Girgesz: lehet, hogy hihetetlen, de rajtad kívül sok száz-ezer-millió faszinak van energiája próbálkozni 50 évesen csajokat kidumálni a bugyijukból...

nyilván abban bíznak, hogy majd ezáltal ők is megfiatalodnak, ám csak még szánalmasabbnak látszanak a fiatal nő viszonylatában. (pl. a pléboj villa lányait láttam a múltkoriban, és nevetséges volt a vén f.sz Heffner a 20 éves szilikonmacák között.

Kósza 2010.01.18. 15:49:41

@Girgesz: javítok, nem csak láttam, hanem találkoztam, beszélgettem is vele,... de nem engem választott. C`est la Vie

2010.01.18. 15:50:57

@Primitív Állat:

Nem csak a nok anyagiasak... A ferfiak is.
A noi elvarasok meg abbol azidobol maradtak vissza, amikor a ferj hozta a penzt, a no meg otthon vigyazta a hazituzhelyt. Akkor konnyebb volt egy ferfinak tobbre vinnie, mint egy nonek. Az egyenjogusag szep dolog, de nem csak az egyik felnek kell alkalmazkodnia az uj helyzethez. A noknek is valtozniuk kell.

uhhh (törölt) 2010.01.18. 15:52:47

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):
nekem is az a tapasztalatom, hogy a csajok abban bíznak(bár nem ezt mondják), hogy kapcsolat lesz a csak dugásból.
Aztán egy idő után már jön is a hiszti..
Pedig én úgy szeretnék "B"(szerető) lenni!!

2010.01.18. 15:52:56

@primu:

Te se bannad, ha az oreg Hugh teged probalna meg kidumalni a nevezetes ruhadarabbol :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.18. 15:53:31

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nem szaladtam annyira előre, csak hogy a pasi is reménykedik, hogyha jó volt a szex, akkor lesz még.

alumi 2010.01.18. 15:57:29

@Budapesti Brigaderos:

Szép sztereotípiákat dédelgetsz, de ugyanez fordítva is igaz.

Azt tapasztalom, hogy a 30-32 feletti magányos férfiak 80 %-a nem véletlenül nem állapodott meg arra a korára. Egy markáns részük egyszerűen hibbant (elég egy mosoly, és máris az örök, egyetlen és igaz szerelmét látja benned, és le nem tudod vakarni magadról), egy másik hányaduk anyuci és haver-függő,családfóbiás (tipikus duma: még élni akarok, még nem állok készen, te jobbat érdemelsz...), akkor ott vannak még a munkamániás-egosznobok (most szálltam be egy új apartmanházba a Marina parton, és lecseréltem a kocsit is, mert nem tetszett a fekete bőrülés. Két hét múlva sielni megyünk Aspenbe a csajommal és a haverokkal, onnan pedig rögtön átugrunk Kite-olni Brazíliába...)és ne felejtsük ki a simán lúzereket sem (elkéri a számod...1 nap....2 nap.....3 nap....34353.nap: jön egy szmájlis sms, hogy mi lenne ha? ekkorra te már kb. a huszadik pasit nyüstölöd és arra sem emlékszel ki az a Géza...).

Marad egy egészen kicsi rész (ahogy a nőknél is), akik egész egyszerűen szerencsétlenek a szerelemben, de előbb-utóbb ők is találnak párt.
A partiképesebb, jobb, okosabb, vonzóbb, stb. pasikat kb. 30 éves korukra simán meglasszózzák.
Ezekből szoktak lenni a 37-40 évesen elvált, egy-két gyerekes társkeresők.

Szóval hendikep mindkét oldalon akad bőven.

Nik. · http://szepfiuk.blog.hu/ 2010.01.18. 15:57:34

"tökéletes pasi: magas, kopasz, izmos, jóképű”

Nemár... Kicsit más az elképzelésem a tökéletes pasiról. Kukkants be hozzám, hátha neked is megváltozik a véleményed... ;)

Kósza 2010.01.18. 15:58:12

@primu: felesleges h heffnerrel példálózni, ha az öreg CNC esztergagépekkel kereskedne, akkor nem ilyen hírek, fotók jelennének meg róla :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.01.18. 15:58:30

@Girgesz: Én már láttam, sőt voltam is benne(nem az agyában) :)

@tarquin - washlady: Na de a nő nem a szex ismétlésben reménykedik, hanem a kapcsolatban. Az ismétlés csak eszköz ehhez.

Zahal 2010.01.18. 15:58:59

@Budapesti Brigaderos: ja, de míg az első megmaradt, a másik kiesett. a férfi viheti a lóvét, a nő meg otthon mereszti a seggét, ha mégsem olyan nagy egyenjogú. vmit vmiért.

alumi 2010.01.18. 15:59:09

@Budapesti Brigaderos: még jó, hogy legalább tudod milyen vagyok....

Kósza 2010.01.18. 16:02:19

@primu: "Ezekből szoktak lenni a 37-40 évesen elvált, egy-két gyerekes társkeresők."
és ezekkel nem érdemes foglalkozni?

alumi 2010.01.18. 16:04:37

@Kósza: én marha jól szórakoztam.

Heffnernél összejött a löttyedt fütyi klub. valami haverjai 80 és a halál között. dumcsizgattak, kártyáztak.
belibben a három cicimaca, hogy valami új fotósorozatot akarnak magukról. Heffner kiakad, hogy már megint? az egy rahedli pénz, meg minden, de a lányok teljesen rá vannak állva a dologra és gondolják megkérdezik a tatakommandót, hogy mit szólnak hozzá.

látni kellett volna a sok vén fütyit. egy emberként emelték fel a remegő kezüket a magasba. csoda, hogy még ment, és szinte hallottam a protkók kéjes csattogását.:)

Father Justice (törölt) 2010.01.18. 16:07:54

@Budapesti Brigaderos: Elképzelhető, hogy a nők többségében is meglenne a szándék az alkalmazkodására, csak a lehetőségeik behatároltak. Egy olyan országban, ahol egy egyedülálló nő annyit keres, hogy önállóan is tud haladni, egész más a képlet, mint itthon. Errefelé viszont nehezen lehet hibáztatni egy fiatal nőt azért, mert olyan férfival akar közös jövőt tervezni, akivel ötről a hatra tudnak jutni, nem pedig olyannal, akivel egyik napról a másikra élnek. Ugyanis hiába küzdenek mindketten kőkeményen, két "day by day" ember találkozásából hasonló jellegű kapcsolat is születik (vagy csak kicsivel jobb). De mindez már az érdemi párkapcsolatnál rúg labdába, mint nem elhanyagolható tényező. Itt viszont a szexkapcsolat szempontjából vizsgáltuk az anyagiak kérdését, a világmindenséget, meg mindent.

Girgesz 2010.01.18. 16:10:38

@Kósza: a szerencse forgandó :D

@primu: nem hihetetlen, csak én személy szerint inkább szánandónak látom az olyan férfit, aki olyan nővel áll össze aki a lánya lehetne. Szánandónak, mert azt hiszi, hogy ettől fiatalabb lesz/fiatalabbnak látszik, pedig csak az a helyzet, hogy nem tudja elfogadni, hogy bizony fölötte is eljárt az idő. Ráadásul nőre költi a pénzt, ahelyett, hogy pl.ha van gyereke, akkor neki(k) segítene. Ez ügyben negatív tapasztalataim vannak az ismeretségi körömből -apa egy fiatal lánykát kezelget, a fia/lánya meg plusz munkát vállal suli mellett, hogy el tudjon járni bulizni, ruházkodjon, stb. (Ami mondjuk nem biztos, hogy baj, mert a munka nemesít, csak egy gyereknek nem biztos, hogy dolgoznia kellene, ha van rá lehetőség, hogy nyugodtan élje a gyerekkort.)

Kósza 2010.01.18. 16:10:40

@primu: már megbocsáss, de mi a túrót kellene csinálnia egy playboy laptulajdonosnak? Bálint gazdával mutatkozni, és a kankalinfélék locsolási gyakoriságáról elmélkedni a médiában? :)

alumi 2010.01.18. 16:11:41

@Kósza: attól függ.
nyilván nem feltétlenül a saját hibájukból lettek elváltak.

Kósza 2010.01.18. 16:13:48

@primu: pedig milyen szép társkeresőbéli fordulat, az "önhibáján kívül elvált" :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.18. 16:15:59

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): rendben, másképp látjuk, kb. épp ennyit érdemes ezen vitatkozni.:-)

Father Justice (törölt) 2010.01.18. 16:19:11

@primu: "A partiképesebb, jobb, okosabb, vonzóbb, stb. pasikat kb. 30 éves korukra simán meglasszózzák." Nem egészen: ha mindez együtt van meg, akkor ők azok, akik lasszóznak, különben nem is annyira okosak. :) A 30 körüli férfiak közül meg már pont a kevésbé partiképesebbeket, de azért "normálisakat" lasszóznák a nők - méghozzá jellemzően azok, akik egy még kevésbé partiképes férfi mellől akarnak liánozással szabadulni. Legalábbis én így tapasztalom.

Girgesz 2010.01.18. 16:22:29

@Kósza: ez hülyeség... az önhibáján (vagy részben önhibáján) kívül elváltat özvegynek nevezik...

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): :D én is voltam már hasonló szituban. Csak nem ugyanarról az egy szem nőről beszélünk? :DDD

alumi 2010.01.18. 16:24:35

@Kósza: nem erről van szó. amit csinál az nevetséges.
adja át az unokájának/fiának, oszt az mutogassa magát a csajokkal, ne ez a vén lötyi.
a protkós haverok teljesen rendben vannak. A cicis huszasok nem illenek a képbe.

Girgesz 2010.01.18. 16:26:14

@Primitív Állat: akkor ezek szerint -mivel éppen házasodni készülök záros határidőn belül- én nem tartozom a jobb, okosabb kategóriába ;)

Na, én mára végeztem. További jó eszmefuttatást! :D

alumi 2010.01.18. 16:27:13

@Girgesz: egyrészt, másrészt vannak a 40-50 évesen új családot alapítók, akik szarnak a régire az új miatt.

ne menjünk messzire: Kárász, Pachmann, stb.stb....

Father Justice (törölt) 2010.01.18. 16:28:52

@Girgesz: A jobb kategóriába attól még tartozhatsz, csak az okosabba nem. ;) Jó hétvégét!

Girgesz 2010.01.18. 16:31:51

Utolsó mondat, és már tényleg takarodok a gép mellől...

@primu: te tudod, hogy mi most ugyanarról beszélünk, csak más szavakkal?Engem erről nem kell meggyőznöd :DDDDD

@Primitív Állat: a primitív Állat külső mögött csak az Igazság rejtőzik... :D(Na, de hétfőn jó hétvégét kívánni... ez már szadizmus! :D)

2010.01.18. 16:39:00

@primu:

Nem tudom, en nem is feltetelezek semmit.

@Primitív Állat:
Ez nem valtoztat azon, amit mondtam.

2010.01.18. 16:45:29

@primu:

Van aki igy tanul, es elvalik. Vagy nem. Ettol fuggetlenul en akkor is azt tartom, hogy kutyabol nem lesz szalonna. Max jol elrejtette a valodi enjet.

@Primitív Állat:
Normalis no barmilyen korban meglasszoz egy megfelelo himet. Ha az hagyja...

alumi 2010.01.18. 16:47:20

@Girgesz: persze, hogy tudom, de imádok pofázni!:)

2010.01.18. 16:59:28

@Girgesz:

Kivanj neki boseges gyermekaldast.

2010.01.18. 17:03:16

@Kósza:

Mendeg ketton all a vasar. En viszont tokeletes vagyok, soha nem fogok elvalni. Nem nosulok :D

Devil2 2010.01.18. 18:06:15

Na álljunk meg egy szóra a címnél!

"Sajnos 30 volt és nős"

1. Kinek a szempontjából "sajnos"?
2. Mi lett volna ha nem 30?
3. Mi lett volna ha nem nős?

Szerintem így is úgyis Happy end lett(valakinek a szempontjából)

2010.01.18. 18:16:12

@Devil2:

4. Mi lett volna, ha nem kopasz?

Nikica21 2010.01.18. 21:10:49

Mindenkinek jó estét! :)
Sok boldogságot....hmmm csak nehogy 60évesen egy 30asra cseréljen!:) De ez csak egy kis gonoszság!:D

Nikica21 2010.01.18. 21:48:28

Mi történt Veletek komment társak?:(

kismucikatündérbogár 2010.01.19. 00:03:27

khmmm, mit is mondhatnék...
nem kívánom, hogy egyszer majd Te legyél az "elhagyott feleség"!
tényleg nem.....

kismucikatündérbogár 2010.01.19. 00:08:41

főleg, hogy tudom milyen az.... :-S

Yazmir 2010.01.19. 07:34:00

Sziasztok. Nem olvastam végig a kommenteket, de azért az lejött, hogy itt egyesek nagyon rosszindulatúak és irigyek.
Sajnos vagy nem sajnos számomra sem szent a házasság intézménye, mivel magam körül azt látom, hogy az esetek 98%-ban a házasságok nem működnek, az együtt maradó felek pedig csak szenvednek. Szerintem a jobbik eset, ha valakinek egy rossz házasságból sikerül kilépnie és új életet kezdenie, megtalálni újra a boldogságot.

Én biztos, hogy nem fogok házasodni, mert feleslegesnek tartom. Nem működik és kész.

Yazmir 2010.01.19. 07:35:35

@kismucikatündérbogár:
Ahelyett, hogy rosszat kívánsz a másiknak, inkább azon kéne elgondolkodnod, hogy mit rontottál el, miért történt az, ami történt...

andusch 2010.01.19. 13:41:43

@Primitív Állat: Írj rám egy e-mailt légyszi! Köszi

gven · http://gvenphoto.blogspot.com/ 2010.01.20. 12:59:29

Veletek miaf""sz van?!

Elolvasgattam nagyjából a kommenteket, és szánalmas, amit látok: itt komolyan mindenki azt hiszi, hogy minden nő pénzsóvár ribanc, aki csak annak teszi szét a lábát, akinél ott fityeg a mercislussz?

Hol éltek ti?
Mi az, hogy 10/10-es nő?
Nézzetek már magatokra, ti 10-ből hány pontot érnétek el...?

Volt nagyon csóró és gazdag barátom is, mindkettőt szerettem, eszembe se jutott az anyagiak alapján választani (vagy nem választani), pedig a ti szavatokkal élve kb 10/8-9-es vagyok(pfúj).

Nagyon rossz helyen keresgéltek, ha elétek mindig ilyen pénzéhes szuperpumák kerülnek...mondjuk ha valóban a fellvart haj, esti smink, neccharisnya, cicipopsikint kombó tűnik csak fel, ne csodálkozzatok, hogy azokért tényleg fizetni kell.

idióták.

uhhh (törölt) 2010.01.20. 20:07:15

@gven:
neked mi bajod van?
megsértett valaki?
süti beállítások módosítása