Megerőszakolta verbálisan

2010. január 26. 07:37 - Panni CsP

Ha egy haver nem tudja, hol a határ és még nem sajátította el a csajozás kiskátéját, akkor a legjobb megoldás lerázni őt. Következő történetünk főszereplője folyamatos nyomulásával taszítja a gyengébbik nemet, és ezzel nem csak magát alázza meg, de a barátait is. Most megtudhatod, mennyire nehéz vadászni úgy, hogy az egyik haver rendszeresen elzavarja előled a vadakat.

 

Robi vagyok, aki nem Robi – csak egy sztori erejéig. Én 25 éves vagyok és párkapcsolati krízis, vagy boldog egymásra találás helyett most inkább egy barátom suta csajozási kísérleteiről szeretnék írni - egy kis összefoglaló esszét - akivel már két éve nem tartom a kapcsolatot, de amíg együtt bandáztunk, meggyűlt vele a bajom. Legyen ez egy közös okulás! Annak idején sokat jártunk koncertekre és kizárólag hétvégén gyűlt össze a társaság. Ez a bizonyos barát, aki legyen most Feri, sosem vette észre magát, hogy mennyire gáz, amit csinál. A baráti körben már mindenki megkísérelte finoman közölni vele, hogy a nőknek, lányoknak, asszonyoknak nem úgy állunk neki, mint bolond a bejglinek: megy bele minden, aztán majdcsak kisül belőle valami.

Ferivel az volt az alapvető probléma, hogy bátorsága, dumája volt, de forgatókönyve nem, ráadásul nem is volt egy szép darab. Képzeljetek el egy nagyon magas, kerek fejű fiatalembert, akinek időnként érdekes képződmények jelentek meg homloka felszínén. Valamiféle nem túl esztétikus, de nem is annyira taszító (csak közelről látszott) kiütések tűntek fel, és tűntek el…de többnyire sajnos mindig műsoron voltak. Ehhez csatlakozott egy kellemes cukorbaj, amitől a feje és a vonásai kissé, de nem ijesztően, szétcsúsztak. A szája lejjebb ereszkedett és a szemei elindultak a koponyája szélére, így amolyan pörölycápa fejet varázsolva neki. Amikor lőtte magát inzulinnal, akkor teljesen rendben volt, és olyankor valahogy az esze is helyre jött (kedves cukrosok, meg ne sértődjetek: a kettő között nem keresek összefüggést!!) és mindehhez ráadásként töretlen kezdeményezőképesség és ijesztő önbizalom társult. Mindenkivel magaslóról beszélt, affektálva, mint valami öt diplomás gróf, vagy valami pojáca művész, és ha kifejtettünk valami véleményt - akár zenéről, filmről vagy filozófiáról - ő egy rövid mondattal ledorongolta az egészet, megcáfolta (általában hülyeséget szólt közbe) hogy az nem is úgy van, az baromság, de ő teljes bizonyossággal, idegesítő higgadtsággal állította, hogy neki van igaza. Nem nagyon kérdeztük a véleményét semmiről, ő egyszerűen, kérdés nélkül is beszúrta magát. Aztán felvett egy idegesítő szokást: ha nagyritkán egy nő komolyabban szóba állt vele, Feri megállt előtte, nagyon lehalkította a hangját, nyugalom és harmónia áradt egész lényéből, miközben egyenesen leszúrta a szemével a lányt, majd valamiért az egyik kezét a csaj vállára rakta – mint bölcs apa a lányának - és így társalgott vele, amíg az alany el nem söpört. Ezt biztos, hogy valami szeretet-bioenergia-katarzis filmben látta, Keanu Reeves-el a főszerepben, mert addig nem csinálta – utána már rendszeresen. Persze, szegénynek nem sok lehetősége volt rá, hogy gyakorolja a pózt.

Egyik szokásos, kijelölt péntek délutánon összegyűlünk törzshelyünkön és iszogatni kezdünk. Megjelenik Feri, csatlakozik és a második sör után előveszi a belövő szettjét és lök magába egy kis inzulint is. Ilyenkor általában le szokott állni a piával, mert ha sokat iszik, akkor felborul a cukra, vagy mi, ehhez nem értek. A max. amit ihat 1 kori sör, vagy 1 barna és esetleg egy kicsi rövid – ez a határ. Szóval ott üldögélünk, amikor az egyik haver bejelenti, hogy régi kedves kolléganője csatlakozik hozzánk rövidesen. Megérkezik egy nagyon helyes kiscsaj, ízlésesen van öltözve és valóban elragadó minden megnyilvánulása. Okosakat mond, szolidan nevet, értelem és érzelem egyszerre csillan a pillantásában. Húsz perc múlva Feri elérkezettnek látja az időt, hogy odaüljön mellé és egyből elkezd neki olyan kérdéseket lökni, amiket hosszas ismeretség után szokás csak. Nem beszélve a bizalmaskodásról. Elkezdi kielemezni őt, rövid tőmondatokban. Igazából nem is kérdezett, csak állított: „Neked biztos van barátod. Te sok pasit tartasz vonzónak. Te általában szépnek látod a világot. Szereted az embereket. stb.” A csaj kimérten válaszolgat, mosolyog, és remekül kezeli a srácot. Ez láthatóan nem tetszett Ferinek, megalázva érezhette magát mert számon kérte tőle, hogy miért ilyen visszautasító és miért válaszol neki ilyen röviden. Amikor a lány kimegy a vécére, a többiek udvariasan közlik Ferivel, hogy hagyja már békén, ne legyen már ilyen. Feri mintha meg se hallotta volna: amint visszatért a lány, folytatta tovább a nyomulást. Úgy láttam, hogy ő nem is csajozni akar, csak faggatni. Valósággal megerőszakolta verbálisan szegény lányt. Amikor elindultunk csapatostul a városba körülnézni, a csaj közli a haverjával, aki odahívta, hogy ha az est további részében is velük tart Feri, akkor ő udvariasan kivágja magát, hogy dolga van és lelép. A barát mentegetőzött, hogy elnézést, Feri nem mindig ilyen (de igen!) és nyugodtan tartson velünk. A lány belenyugszik és elindulunk.

Megérkezünk egy pinceklubba, ahol egy banda éppen a koncertjére hangol. Feri azonnal a csaj mellé veti magát és elkezd neki filozofálni a kozmoszról, meg nem tudom, miről. A lány elkezdett szándékosan nem figyelni rá, hátat is fordított neki, mire Feri elkezdi nyaggatni, hogy miért ilyen? A koncert hangosítása kiküszöbölte a további beszélgetés lehetőségét, így csak utána nyílt alkalma újabb ostromra. A csaj a haver oldalán keresett menedéket, én meg megpróbáltam Ferit szóval tartani, erre ő elkezdett mesélni nekem valamit. A lány hamarosan távozott.

Egy másik eset: a vonaton ülünk és megyünk a Balatonra. A társaságunkban vannak még lányok, akik korábban már megismerhették Ferit, de tisztességesen helyre rakták (kíméletlenek, határozottak és egyenesek voltak vele, ahogy kell), így rájuk nézve nem jelentett kellemetlenséget, immunisak voltak már, és a srác nem is zaklatta őket. Ezúttal viszont én hívtam el az új áldozatot, egyik barátnőmet (legyen Zsófi), de előzőleg felkészítettem Ferire. Mondta, hogy majd „kezeli”. Ülünk a kupéban és látom hogy Feri szemében veszedelmes szikrák villognak. Egész úton a nőmet nézi, tolakodó pillantásokkal vizslatja. Amikor megérkezünk, elfoglaljuk szállásunkat és megyünk inni valamit. Feri egyből beveti magát: odaül Zsófi mellé és elkezd neki magyarázni, sztorizni. Zsófi sajnos tisztességes rocker múltat tudhat a háta mögött, így 5 perc után azt mondta neki: „nincs más valaki, akit boldogíthatnál?” Feri teljesen összetört. Látom rajta, hogy önbizalma komoly csorbát szenvedett újra, de azt is tudtam, hogy megint nem tanult és holnap kezdőik minden elölről, csak nem ezzel a lánnyal, hanem…bárkivel.

Utána Zsófival beszélgettünk a srácról, és azt mondta, ha nem lenne ilyen a természete, még ő is elmenne vele, mert annyira nem gáz külsőleg. Úgy fogalmazott, hogy sokkal több lenne, ha kevesebb lenne. Feri egy idő után nem jelentkezett és mi megbeszéltük, hogy kollektíven nem hívjuk többet. Így szép lassan eltűnt, lemorzsolódott. Kérdésem hozzátok: mit tehet egy barát, ami nem sérti meg egy olyan ember érzéseit, aki láthatóan nem veszi észre magát, viszonylag „be van zárva saját magába” és nem tud különbséget tenni tolakodás és kezdeményezés között? Annyit tudunk róla, hogy az iwiw lapján a Kapcsolatban van már bejelölve. Lehet, hogy talált egy olyan nőt, akinek bejön ez a stílus? Miért ne?

 

 
163 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr941699733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.26. 11:22:27

@Primitív Állat: akkor Hozzád egy kivételesen csinos, hozzáértő pedagógus passzol, úgy látom.:-)

Kham 2010.01.26. 11:23:39

Én komolyan megsajnáltam ezt a Feri gyereket, leginkább azt jött le ebből az írásból, hogy a haverjei utálták, mint huszárló a szántást (és hülye aki azt hiszi hogy ezt nem vágta a srác folyton). A stílusa annyira gáz volt, hogy a nőket fel kellett rá készíteni, gondolom amúgyis egész életében pattintották a csajok mert jó előre megtudták: "hogy tudod az a cukorbeteg cápafejű haverunk, akit utálunk" Igaz hogy néha mondták neki hogy "kicsit gáz", de nem hiszem hogy valaha le ült vele bármelyik elmondani, hogy mennyire rosszul csinálja és inkább hogy kellene. A gondolatolvasás meg ugye ritka képesség. Nekem mondjuk megy, de én Jedi lovag vagyok:)

Father Justice (törölt) 2010.01.26. 11:24:42

@tarquin - kisördög: Az "állítás" alternatív értelmezését próbáltam kidomborítani. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.26. 11:26:23

@Kham: ki ne hagyjuk, hogy a társaságban még mindig ő a téma, pedig már nem is jár közéjük. Színvonalas csapat lehet.

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.26. 11:29:12

@Primitív Állat: kedves, ahogy a számba rágod.:-D Én is azt, csak kétféle értelemben és egy csapásra.:-)

csilek recseli 2010.01.26. 11:29:35

wáááá, én ismerek egy valós Ferit, aki hasonlóan szokott megnyilvánulni... Ha rendben érzi magát, osztja az észt, és ő a zisten, de ha pl. egy csaj elküldi, egyből qrvák vére patakokban folyjon kiírás msnen... akkor neki az összes nő qrva?? (még tipikus az, h. ha valaki lány szóbaáll vele, és neki is szimpatikus a csajszi, akkor egyből ajtóstul a házba ront, napi 3x felhívja, h, mittomén, pedig nem járnak. Utána meg csodálkozik, ha a lány vmi kamuindokkal áll elő. )

Kytia 2010.01.26. 11:30:02

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ): Jaja, egyetértek.

@Glg: Ó, én ugattam. Legalábbis próbáltam. Erre nekem is elkezdett magyarázni, hogy "Nézd már meg ezt a srácot, nem is magyar." (Na, ha valamitől hányok, az ez.) Erre odafordul a sráchoz: "Antiszemita vagy?" Mire a srác valamit motyogott a nincsrajtasapka-vanrajtasapká-ról, és elment. Én meg nem mertem utána menni, bár lehet, hogy romantikus lett volna.:)
Meg nem ártott volna tisztázni, hogy az "úriember" nem a baráti köröm tagja, csak alkalmi ismeretség, mert szerintem részben emiatt ment el a kedve. Úristen, mi van, ha elszalasztottam az igazit?!?:DDD

@Primitív Állat: :DDD Ja, és Ferinek, ha nem akarja felvenni, el kell magyarázni, hogy most minden menő arc ilyet hord.:)

Kytia 2010.01.26. 11:32:40

@csilek recseli: Fogadok, hogy általános vesszőparipája, hogy minden nő a pénzre hajt.:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.26. 11:36:51

@Kendaq Pendragon: az egészséges önbizalomhoz könyörtelenül tisztában kell lenni azzal, ki vagy te.

Father Justice (törölt) 2010.01.26. 11:44:56

@Kytia: Nem lehet, hogy pont a tiéd? Ne ezen lovagolj nap mint nap. ;)

M@tek@ · http://www.dusza.sk 2010.01.26. 11:45:28

Hmm, van egy hasonlo haverom. Olyan mindenhez ertek, mindenutt voltam, es mindent lattam tipus. Komplexusai vannak, mert van egy enyhe fogyatekossaga. Neha nagyon megalazo tud lenni a csajokkal, enyhen szolva be tud szolni. Nem lehet neki beszelni, jo gyerek, mert nem vag at, de nekem a stilusa nem jon be. Pedig hat be tudna csajozni, csak fogna vissza az arcabol.

Kytia 2010.01.26. 11:49:30

@Primitív Állat: Jó, akkor egyezzünk meg: én sem mondom, Ti sem.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.01.26. 11:51:23

@Kytia:

"Nézd már meg ezt a srácot, nem is magyar."

Ferenc ezek szerint mélymagyar vót, pucsítós tigrises mellénykéje is vót? :)

Kytia 2010.01.26. 12:04:42

@Kedves Nard: Á, szerintem még annyi következetesség sem volt benne, hogy valamelyik bajkeverő banda tagjaként könyvelte volna el magát. Csak járt a pofája mindenről, ami épp felböfögődött belőle.:))
Azóta kb. már börtönben ülhet, amilyen arcnak kinézett.:)

dr. gernika 2010.01.26. 12:05:23

@Kedves Nard: Mér mibajod a mélymagyarokkal, bisztos te se vagy magyar! :P

Kytia 2010.01.26. 12:07:54

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ): Mink csak felszíni magyarok vagyunk.:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.01.26. 12:09:27

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ):

Természetesen nem vagyok madjar és büszke vagyok rá, hogy idegenszívű nemzetmételyező sehonnai vagyok! :)

Glg 2010.01.26. 12:13:44

@Kytia: hát ha a srácot el tudta tántorítani egy ilyen feri akkor nem ő volt az igazi hidd el :D. ez a konkurenst szapuljuk dolog meg tipikusan az önbizalomhiány megnyilvánulása.

@csilek recseli: igen ez az összes nő kurva hozzáállás tipikus a csajozásban sikertelen pasik esetében. undorítonak tartom és szánalmasnak.

Girgesz 2010.01.26. 12:16:09

@Kytia: Úristen, mi van, ha elszalasztottam az igazit?!?:DDD

Hát akkor egész életedet egyedül vagy egy rossz kapcsolatban fogod leélni és majd jól tanulsz az esetből :DDDDD

Father Justice (törölt) 2010.01.26. 12:16:59

@Kytia: Szerencséd, hogy öregapádnak szólítottál. Nagy verbális erőszakot kerültél el ezzel. :)

Girgesz 2010.01.26. 12:17:35

@Kytia: Úristen, mi van, ha elszalasztottam az igazit?!?:DDD

Hát akkor egész életedet egyedül vagy egy rossz kapcsolatban fogod leélni és majd jól tanulsz az esetből :DDDDD

dr. gernika 2010.01.26. 12:20:15

@Kytia: Mink még csak igen, de Nard az egy igazi hazaáruló, és van pofája itten szívni más elől a drága magyar levegőt!
@Kedves Nard: Húzzál haza! Legalább az év 6 hónapjában!

dr. gernika 2010.01.26. 12:20:53

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ): És még azt szeretném hozzátenni, hogy az ilyenek miatt tart itt ez az ország!

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.26. 12:34:12

A kolleganőim verbálisan fogyókúráznak.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.01.26. 12:38:46

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ):

Mindennap hazahúzok! :) Igen, miattam tart itt ez az ország! :P Madjar anyaként a kis madjar djermekeket kéne nevelned már jó ideje! (minyimum 3-at) Hogy nehogy elfodjon a madjar!

dr. gernika 2010.01.26. 12:42:39

@Kedves Nard: Ch! Lácc gyűrűt az ujjamon? Addig ne agitálj engem gyerekszülésre!

ikri 2010.01.26. 12:42:45

Honnan tudod, hogy nőt talált? :)

Kósza 2010.01.26. 12:45:54

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ): bizton állíthatom, hogy gyereket nem gyűrűvel, de még csak nem is gyűrűsujjal kell csinálni! :)

Kósza 2010.01.26. 12:47:00

@tarquin - kisördög: szájdiéta? :) az olyan, mint a szájkarate, meg a szájmotorozás :)

dr. gernika 2010.01.26. 12:48:07

@Kósza: Én már csak tudom, mert anélkül készültem, de úgy döntöttem, megtöröm ezt a szokást. :)

Kósza 2010.01.26. 12:50:08

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ): lényegtelen dolog, ne ez vezéreljen :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.26. 12:51:25

@Kósza: hasonló: nem válnak tőle karcsúbbá, de a többi nő undorító kövér lesz.:-)

Kósza 2010.01.26. 12:54:19

@tarquin - kisördög: húúú, tényleg, kiestem a szerepemből, hát nekem tisztelni kell a gyűrűt :)

Kytia 2010.01.26. 12:56:46

@Kedves Nard: Jaa, mennyé haza mennyé haza...őőő...hol is laksz?:)

@Primitív Állat: Amennyi verbális erőszakot Te már elkövettél...meg sem érezném.:)

@Girgesz: Hiába tanulok. Már késő lesz.:( :)

dr. gernika 2010.01.26. 12:58:45

@tarquin - kisördög: @Kósza: :DD
@Kytia: Azt szokta mondani, hogy Pesten, de ne hidd el neki. :P

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.26. 13:06:22

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ): pedig akkor lehetne русская-венгерская гвардия.:-)))

Szadipapa 2010.01.26. 13:08:59

Jó írás (nem gyakori :)
Feri típusú cimborám van nekem is.
"Part time" haver lett barátból,mert nem csak minden nőt
akaszt ki egy-egy buli alkalmával hanem ha úgy alakul
engem is szétolt minden hülyeséggel :)
Amit nem mindig viselek jól.
Ellentmondani általában nem lehet neki,mert nem gyakran fogadja el a baráti véleményt...
Pedig elég sokszor megemlíti,hogy vajon miért kezdek én jófej nőkkel, nem úgy mint ő... hát pont ugyanolyan nőkkel kezdtünk ugyanonnan,csak a más hozzáállás mást eredményez náluk...
De azért nem szakítottam meg vele a kapcsolatot ;)

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.26. 13:11:18

Kapnának pucsítós misamackós rugdalózót. Mondjuk.

S-Works 2010.01.26. 13:12:28

Az ilyen ferikkel megértőnek kell lenni, udvariasnak stb., mert ezek a típusok készítenek előszeretettel listát.

Father Justice (törölt) 2010.01.26. 13:22:07

@Szadipapa: Na majd meg fogod, ha blokkolja előled a legbujább nőket. :)

summerstorm 2010.01.26. 13:22:20

Szia gernika, nard :)

Poszthoz csak annyit, hogy régebben ilyen erősebben nyomulós fiúkat én próbáltam relatív kedvesen elküldeni...
Egyszer egyikük konkrétan közölte, hogy miért nem küldtem inkább a p**ába... Mert az sokkal egyértelműbb, meg tisztább helyzet.
Elárulná nekem valaki, hogyha - lévén nem is ismerem az illetőt - nem vagyok vele bunkó, csak megmondom neki, hogy bocs, nem, az miért rosszabb, mintha cifrán elküldöm a ****ba :)?

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.26. 13:27:47

@mooon:): ha egy nő azt mondja, hogy nem, akkor azt igennek érti:-)) Így megy ez, mióta világ a világ. Ezért sokkal célravezetőbb köszönés után gyorsan elküldeni oda, ahova akarja.:-)

Father Justice (törölt) 2010.01.26. 13:28:08

@mooon:): Nyilván azért, mert a finomkodást az ilyenek tamáskodásként, vagy női "ál-húzódozásként" értelmezik, a cifra odamondás viszont elhatol a megfelelő agysejtekig. Ekként járj el, ha legközelebb primitív állatok környékeznek meg, és nem érhetnek kellemetlenségek.

dr. gernika 2010.01.26. 13:31:51

@Primitív Állat: Na engem akkor értek, mikor a túl kedves barátnőm hárítását próbáltam meg a troll szintjére fordítani. Majdnem a velünk bulizó fiút verték meg miattam... semmise jó.

@mooon:): Szia :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.01.26. 13:35:10

@Primitív Állat:

A primitív állatok az én asztalom, lévén néha rendőrökkel is dolgozom, ismerem a "mentalitásukat". Ezért inkább hagyja rám az efféle szubhumán kreatúrák elhajtását :)

summerstorm 2010.01.26. 13:36:46

@Kedves Nard:

legközelebb majd a problémakezelés idejére kölcsönkérlek :)...

Pong 2010.01.26. 13:43:28

Blitzkrieg me Keanu Reeves egy posztban mindenféleképpen hasznos.

Azt merem hinni, hogy jómagam is sármőr vagyok, de a nyerő kombinációt divulgálnom kell.

1. Mosolyog, nem perverzül, kedvesen, kicsit csúfosan.

2. Beszél, középhosszú mondatok, mindig lezárva. Szünetet tart.

3. (legfontosabb) Odafigyel, s halgat,ameddig tudod, hogy mi az, amit megnevettetheti a hölgyet.

summerstorm 2010.01.26. 13:54:04

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ):

lehet :)?

egyébként az én egyik nagyon kedves barátnőm is néha átvette a trollfordító szerepét, mikor az én egyébként egyértelmű tartalmú mondataim kudarcot vallottak...
A sörrel való leöntés és hasonló szépek is történtek.

Kósza 2010.01.26. 14:23:22

@mooon:): nem kell olyan helyre menni szórakozni, ahol sört isznak, pláne fűtési szezonban! :)

summerstorm 2010.01.26. 14:25:35

@Kósza:

nem őt :)... ő öntötte le a srácokat...

summerstorm 2010.01.26. 14:35:29

meg egyébkén is, mit csináljak ha egyszer szeretek a haverokkal sörözni...

Kósza 2010.01.26. 14:39:51

@mooon:): "Lángos, tejföl, jó fröccs, emberek ennyi kell!"

summerstorm 2010.01.26. 14:47:46

@Kósza:

"az lehet, de alma van a kezembe tartva" :)

Kósza 2010.01.26. 15:03:43

@mooon:): a tetőről legalább lefele pisálni
tudni kell, szeretni kell,

szeressük a kaukázust? :)

Szadipapa 2010.01.26. 15:54:28

@Primitív Állat: Hehhe :)

Hála az égnek hozzám szoktak menekülni előle :P

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.26. 16:48:05

@Szadipapa: ezért vannak a jóbarátok. Sálálálá.

woopsi 2010.01.26. 19:45:57

Megjelent előttem Feri. Kész horrorfilm szegény.

Nikica21 2010.01.26. 20:10:21

Sziasztok!
Ördögöcske nekem ez a poszt: ÁÁÁÁÁÁÁÁ!:DDD

Erásss 2010.01.26. 21:18:23

Halihó mindenkinek!
Devilem, ment neked a válasz csekkold kérlek! :)

Nikica21 2010.01.26. 21:20:43

@Erásss: Hmm....úgy néz ki ma sem tárgyal velünk ördög!:D

Erásss 2010.01.26. 21:27:58

@Nikica21:
De tárgyalgatok vele, csak priviben...mondjuk most eltűnt az éteren!:))
Mizujs van Veled?

Devil2 2010.01.26. 21:39:31

Halihó! Ha sokat emlegettek, megjelenek! :D

Erásss 2010.01.26. 21:41:51

@Devil2:
Halihó? Olvastad? Mert én kíváncsian várom a beszámolót!:D

Devil2 2010.01.26. 21:52:20

@Erásss: Most írom Szivike! :)

Devil2 2010.01.26. 21:55:12

@Erásss: Csekkolhatsz Angyalom! :)

Devil2 2010.01.26. 21:55:56

Most meg Nikica tűnt el..

Erásss 2010.01.26. 21:58:01

@Devil2:
Oksi Szivi! Csekkolom!:))

Devil2 2010.01.26. 22:13:41

Jaaaj, de fáradt ma az esti műszak... de hát még csak nemrég kezdődött..

Erásss 2010.01.26. 22:16:38

@Devil2:
Olvastam és cigiztem
...ha van az a baj, ha nincs akkor meg az...ha kettő van, mégnagyobb baj!:D

Devil2 2010.01.26. 22:19:26

@Erásss: Kettő van Szivi??? Hol? Képzeletben? :)))

Devil2 2010.01.26. 22:20:52

@Erásss: Kettő nekem nem kéne, kivéve bizonyos helyzeteket.. :D

Erásss 2010.01.26. 22:21:13

@Devil2:
Nem magamról mondtam...csak vannak ilyenek! :))) Nem?

Devil2 2010.01.26. 22:23:55

@Erásss: Hát biztos, de az elég kínos perceket tud okozni.

Devil2 2010.01.26. 22:24:36

@Erásss: De mondom vannak kivételes helyzetek.. :D

Erásss 2010.01.26. 22:24:53

@Devil2:
Persze...mindig eljön az az idő, amikor már egyszerűen nem lehet mit hazudni! Szerintem...

Devil2 2010.01.26. 22:26:36

@Erásss: Jaaah, értem mire gondolsz... jól van, leesett. :D

Erásss 2010.01.26. 22:28:36

@Devil2:
Ennél jobban nem tudtam körülírni! Rendesen activityztem!:D

Devil2 2010.01.26. 22:29:43

@Erásss: Igen, az az idő eljön, már érzem..

Nikica21 2010.01.26. 22:30:42

@Devil2: Jajjj bocsánat szudokuztam!:D Azért ááá, mert nem tetszett!:D

Erásss 2010.01.26. 22:32:31

@Devil2:
Előbb utóbb mindig bekövetkezik. Olyan nincs, hogy nem borul a bili Szivi. Jajjj, tényleg féltelek ám!:))

Devil2 2010.01.26. 22:33:30

@Nikica21: Nem is azért írták hogy tetsszen, csak érdekességképpen, de ez legalább nem az az "összejövünk-szakítunk, naponta többször is akár" típusú poszt.
Mi az a szudoku? :)

Erásss 2010.01.26. 22:34:31

@Nikica21:
Én nem is olvastam...:)))

Devil2 2010.01.26. 22:35:39

@Erásss: Nem az a baj, hanem az hogy most már kezd elegem lenni, neki meg nem...

Devil2 2010.01.26. 22:37:37

@Erásss: Nem szép dolog, de komolyan mondom most jó lenne liánozni...

Erásss 2010.01.26. 22:39:33

@Devil2:
Hányszor koptattam a számat?:)))

Devil2 2010.01.26. 22:43:51

@Erásss: Na azért én is koptattam ám Szivi.. :))

Devil2 2010.01.26. 22:45:14

Jaaaaj, de álmos vagyok..

Erásss 2010.01.26. 22:45:52

@Devil2:
Tudom! Tudom! :))
Viszont nekem el kell mennem aludni, mert készen vagyok...tegnap alig aludtam. Holnap beszélünk. Álmodj te is szépeket.
Pusszantás

Devil2 2010.01.26. 22:46:25

Úgy néz ki ma már nem tudom mi az a szudoku se..

Devil2 2010.01.26. 22:47:10

@Erásss: Szép álmokat, Szivike! :)

Devil2 2010.01.26. 22:47:53

@Nikica21: Neked is szép álmokat kicsi lány! :)

Nikica21 2010.01.26. 22:59:35

@Devil2: jajajajaj az a számos játék 3x3kockákban 1-9szám és minden sorban és oszlopban mindegyik 1x szerepelhet csak!:)
Szép álmokat Nektek!
süti beállítások módosítása