Szívesen orrba vertem volna

2010. február 26. 07:16 - Panni CsP

Levélírónk mindent felad: szakít a barátjával, egy jó partinak tűnő férfi kedvéért. Eddig még nincs is benne semmi pláne. Egy darabig minden rendben megy, majd a bimbózó kapcsolat küszöbén a lány fülébe jut valami – párja nem kicsit foglalt. Most megtudhatod, hogy a titkokat lehetetlen örökre elhallgatni.

Egyébként vasárnap éjfélig várjuk a szavazatokat a Hónap posztjára, e-mailben vagy kommentben!

 

Történetem talán megrázó, de lehet, hogy csak én lihegem túl. Egy szolgáltatásokat katalogizáló cégnél dolgozom. Hetente kétszer lemegyek az alattunk lévő szinten dolgozó tördelőszerkesztőhöz, akivel alaposan meg kell beszélnem a nyomtatványokra és egyebekre vonatkozó kérdéseket. Tamás 34 éves volt, magas, sportos – mivel foglalt voltam, nem akartam úgy nézni rá, hogy félre értse, nem is méregettem nagyon, csak magamban megjegyeztem, hogy igen, ez a srác jól néz ki. Egy nap éppen összevesztem a barátommal és igen ingerlékeny voltam. Amikor Tamás látta rajtam, hogy harapós a kedvem, rákérdezett az okára, én pedig elmondtam.

Megvigasztalt: valahogy éreztem, hogy nagy gyakorlata van abban, hogyan kell a nővel bánni. Már itt gyanús lehetett volna. Felajánlotta, hogy este hazavisz. Így is lett. A barátommal nem javult a kapcsolatom, megalázottnak éreztem magam, mert minden hibáját az én nyakamba akarta varrni, ami már-már nevetséges volt. Nem hagytam magam! Szakítottunk. Eleinte nem akartam járni senkivel és nem is gondoltam Tamásra. Pár napra rá céges buli volt, ahol találkoztunk és szinte egész este beszélgettünk. Rájöttem, hogy kívánom őt – talán a sok ital is segített ebben. Tamás felajánlotta, hogy nyugodtan aludjak nála, mert tudja, hogy az utolsó buszom is elment, éjszakaival pedig csak bajosan tudnék közlekedni – egyébként nem is szeretek, annyi szörnyű sztorit hallani róluk. Én taxit terveztem, de ha már felajánlotta… felmentünk hozzá és szinte egyszerre estünk egymásnak. Ha ő nem teszi, akkor én. Csodálatos éjszakánk volt. Reggel elmesélte, hogy ez a lakás igazából nem az övé, hanem a testvére szerzeménye, aki most vidéken van. Megkérdeztem, hogy akkor hol lakik? Azt feleli, hogy a külvárosban, de ilyen alkalmakkor – mivel ivott – ezt használja. Teljesen gyanútlan és boldog voltam vele. Később csevegve eldicsekedtem az egyik kollégájának, hogy milyen ritka, hogy szabad egy ilyen pali. Erre lehalkítja a hangját és bizalmasan felém hajol. Azt mondja, hogy mivel nagyon kedvel és látja, hogy teljesen belebolondultam Tamásba, tudnom kell, hogy 4 hónapja jegyezte el a barátnőjét. Nem hittem a fülemnek, azt hittem rosszul hallok. Nem látszott Tamáson, hogy házasodni készülne! Aztán a kollégája elmesélte, hogy ezt nem mindenki tudja, csak ő, és gondolta, jogom van tudni. Eleinte nem akarta közölni velem, mert remélte, hogy csak futó dolog részemről, de látta, hogy nálam elég komoly az ügy. Tehát így állunk: Tamás még az oltár elé történő lépés előtt szeretett volna döngetni valakivel, utoljára egy jót!

De azért ez elég meredek: a házasság küszöbén áll, de előtte még beleveti magát az éjszakába és vadul csajozik! Azért ez több, mint gyomorforgató – legalábbis úgy éreztem. Miért nem mondta el nekem? Ja, persze, mert akkor nem állok szóba vele. Ezek után nem bírtam találkozni vele. Úgy éreztem magam, mint egy ribanc. A cégünk székhelye mellett van egy Rock kocsma – meló után sokan lebzselnek itt. Tamás is néha le szokott jönni. Itt futottam össze vele. Ezt személyesen akartam megbeszélni. Éppen egy másik csajjal táncolt – vagyis inkább idétlenkedett. Az újdonsült férj… Odaálltam elé és félrehívtam. Az elejétől fogva higgadt voltam, pedig legszívesebben orrba vertem volna. Látta rajtam, hogy valami történt, nem szoktam ilyen hűvös lenni. Sőt, amikor vele vagyok, akkor csak olvadozok, mint a zselé a radiátoron. De most kemény voltam: alaposan leteremtettem, hogy nem szólt erről a dologról és ezek után jobb, ha külön utakon járunk. Meglepően higgadtan fogadta. Azt mondta, hogy nem akart elijeszteni. Erre én: egy ilyen esemény után, te lazán becsajozol?? Semmit nem jelent az eljegyzés szentsége? Tudom sajnálni szegény leendő nejed!

Elváltak útjaink, ő sem tiltakozott, sőt, mindent magára vállalt, hogy tényleg hülyén viselkedett és jogom lett volna tudni. De azzal is érvelt, hogy amint elmélyülni látszódott volna a kapcsolatunk, elmondta volna (?!). Nem akart ezzel fárasztani. Még azt is felajánlotta, hogy borítsunk fátylat az egészre és kezdjük elölről. Na, ehhez nem volt kedvem. Szépen különváltak útjaink. Amikor mégis összefutottunk - muszáj volt hetente kétszer – igyekeztem hűvösen viselkedni vele. Eleinte még próbálkozott, majd feladta. Ismét munkatársak voltunk.

 

 
179 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr451791341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. gernika 2010.02.26. 08:12:22

"Tehát így állunk: Tamás még az oltár elé történő lépés előtt szeretett volna döngetni valakivel, utoljára egy jót!"
Látom, neked is van egy ó adag különlegesség-komplexusod. Nekem is, de azért ne legyünk már hülyék- komolyan azt hiszed, hogy te voltál az első és az utolsó, akivel megcsalta a menyasszonyát??

*olv.tov*

Devil2 2010.02.26. 08:18:28

Szerencsétlen menyasszony...

dr. gernika 2010.02.26. 08:21:04

Van némi ellentmondás a reakcióidban. Először azt mondod, nem bírtál találkozni vele, aztán meg ott van a sorok között, hogy levadásztad egy olyan helyen, ahová tudtad, hogy lejár, ráadásul csajozás közben! És utána még benyelted, hogy a lehetségesen elkomolyodó kapcsolatotokról beszél???
Ez a pasi vérbeli MPG, hazudik, mint a vízfolyás. Egyetlen jó pont neked, hogy nem folytattad, mikor kiderült az igazság.

dr. gernika 2010.02.26. 08:24:09

Panni, benézted a történetet, a csaj nem Tamás miatt kukázta az előző pasit, tönkrement az a kapcsolat magától. Tamás csak rárepült a könnyű prédára- meglehetősen rutinosan.

A hónap posztja nálam az informatikus és a tapadós aranka, valamiért közel érzem magamhoz. :)
A hónap kommentje egyértelműen Primu víziója a retro fürdőszobáról.

SATA 2010.02.26. 08:24:17

Posztíró jelleméről nem kezdenék értekezésbe, mert olyan nincs neki. Gyönyörűen megmagyarázza saját magának, hogy a fekete az fehér. Magyarul kidobja a barátját, általa alaposnak vélt indokokkal, hogy aztán levadásszon szinte rögtön egy újat - ez szerintem gusztustalan.

hex.kelly 2010.02.26. 08:27:48

Hát, én minimum két feleségre meg három gyerekre számítottam a bevezető alapján....

Madpapa 2010.02.26. 08:27:55

Istenem, döngettél egy jót egy neked tetsző pasival.
Komolyan nem értem a kifakadásod. Szinte felajánlkoztál. Nem jött be a dédelgetett álmod. Kár ezen tovább spirázni.

Andissekai 2010.02.26. 08:30:14

Óóóó, az igazi férfi, aki vak nőt vesz el. Tényleg van menyasszonya, aki NEM tud és nem is fog tudni semmit? Le merném fogadni, hogy már a kapcsulatukban is voltak ehhez hasonlók, de aki homokba dugja a fejét.., hát gratula!

hex.kelly 2010.02.26. 08:31:17

"Eleinte nem akartam járni senkivel és nem is gondoltam Tamásra. Pár napra rá céges buli volt....."

Az eleinte csak pár napig tart?

Andissekai 2010.02.26. 08:35:49

A posztírót csak egyetlen lépés választja el az olyan jellemtől, mint T, csak nőben. Kufircolni akart pár nap múlva, de nagyon. De legalább még kiakad, hogy gebasz van a palacsintában, és jajj, tényleg, nem is kérdezett semmit..

SATA 2010.02.26. 08:38:01

Tudjátok, kit hallgatnék meg? Az állítólag tönkrement kapcsolat másik felét. Lehet, hogy nem volt a világ legrosszabb embere, csak hát valahogy meg kellett indokolni, hogy viszket a p*csája a ribancnak.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.26. 08:45:01

A pasi szerintem a guruló odvas krumplit is megdugná, csak sarokba tudja szorítani. A menyasszonyát sajnálom, a postírót nem annyira, mert bisztos skorpinyó is! :)

blah 2010.02.26. 08:47:13

Orrba kellett volna vágni és a leendő nejével meg tudatni a dolgot. Méghogy házasság előtti utolsó becsajozás... :) Ezt ki hiszi?

Frucsasz 2010.02.26. 08:48:23

Hát, sajnállak, az ember lánya belefut néha ilyen pasikba. "amint elmélyülni látszódott volna a kapcsolatunk, elmondta volna (?!)." Na, ez a legérdekesebb. ezt hogy gondolta?
-Helló, nyuszikám, most, hogy komolyodnak köztünk a dolgok, szólnék, hogy két hét múlva nősülök... Itt a nászajándék-listánk, meg meghívó két fő részére, gyertek el a pároddal...ó, most jut eszembe, az én vagyok...
Vagy úgy gondolta, hogy ha veled komolyra fordul, akkor a menyasszonyát vágja ki? :(

Szóval, sajnos peched volt, de az ilyet nehéz elkerülni. Mégis mit lehet tenni, ha a pasi szabadnak hazudja magát? iwiw, facebook, magánnyomozó? Annyira kiábrándító, hogy ha úgy állsz hozzá egy kezdődő kapcsolathoz, hogy megbízol a másik szavában (ami ugye az egészséges), akkor nagy eséllyel átvágnak a palánkon. :(

Mondjuk, az a kijelentés, hogy az esküvő előtt még dönget egy jót utoljára, kicsit erős. Hidd el, esküvő után is tud jót döngetni. Az asszonykával is, meg másokkal is.

tompus 2010.02.26. 08:49:43

@Saints and Thieves: MNK, ezen csodálkozol? Persze szerinte MPG, bár az adott helyzetben épp igaza volt.

Kósza 2010.02.26. 08:50:05

Tamás- tudományos nevén vígaszhiéna. Jellemző, gyakori típus, kedves hölgyeim tessék ezt tudomásul venni, és ennek tudatában használni ezt a "férfijellemet"!
Továbbá házinyúlra nem lövünk, csak ha támad, és te támadtál kedves posztoló. Volt egy kellemes estéd, ami remek szexbe torkollott, hol itt a gond?! :)

kóristalány 2010.02.26. 08:50:50

Tamás viselkedéséből ítélve nem először és nem is utoljára csalta meg a menyasszonyát. Nehéz elhinni, hogy ő semmit sem sejt az egészből. Nem jósolok nagy jövőt a kapcsolatnak.

A posztoló örülhet neki, hogy hamar fény derült az igazságra. Javára írható, hogy volt esze azonnal kiszállni és nem engedte tovább hülyíteni magát.

kóristalány 2010.02.26. 08:57:33

Én az abortuszos sztorira szavazok. Könnyű kritizálni a sok szakítás/átverés/megcsalás miatt panaszkodó posztolót, de itt szembesülhettünk vele, hogy ezek a dolgok valóban tönkre tudnak tenni egy életet.

dr. gernika 2010.02.26. 08:58:22

@Kósza: Ismerem a típust, jópárnak belém tört már a bicskája. Én ugyanis olyan vagyok, hogy ha valaki miatt bánkódok, senki más nem kell. A vígasztalás lelki részét teljes mértékeben elfogadom és kihasználom, de hozzám nem nyúlhatnak.

@Frucsasz, az őzikelány: Az iwiw csekkolás nálam alap, ha valaki érdekel. Pár csúnya pofáraeséstől megvédett már.

Frucsasz 2010.02.26. 09:02:26

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ): igaz, de ha nincs fent iwiwen? Vagy nem tölti ki a státuszt? Vagy... vagy... vagy...

@kóristalány: abortuszosból kettő is volt, nem? Amúgy én is arra szavazok. Arra, ahol a csaj egyetemre ment.

@Saints and Thieves: lehet, hogy ribanc a posztoló. Nem zárom ki. De a vőlegény fejéhez nem nyomtak pisztolyt, hogy dugást vagy életet... Megcsalta a menyasszonyát, erre NINCS mentség. Ha egy kapcsolat rossz, akkor szét kell menni, nem félredugni, úgy ,hogy előtte 4 hónappal még eljegyzés volt.

Frucsasz 2010.02.26. 09:05:38

A másik elvi kérdés, hogy ilyenkor kell/szabad-e felvilágosítani a menyasszonyt? Egyrészt nőtársi szolidarításból kellene... én is jobban örülnék, ha még esküvő előtt jönnék rá, hogy a leendő férjem félredug. Másrészt viszont... ezzel tulajdonképp te magad barmolnál bele a kapcsolatba. Szóval, nem tudom. Ez legalább akkora dilemma, mnit a legjobb barátodnak megmondani, hogy a párja csalja. Barátként kötelességed, ugyanakkor meg meg szeretnéd kímélni a fájdalomtól.

dr. gernika 2010.02.26. 09:08:28

@Frucsasz, az őzikelány: Volt már olyan, aki nem volt fent, viszont a feleségét megtaláltam. ;)
Státusz nélkülinek is találtam már meg a barátnőjét, aki bezzeg fotóval vállalta a kapcsolatukat... tudom, hogy nyomiság az iwiwes böngészés, de sokszor tényleg hasznos.

drflash · http://drflash.hu 2010.02.26. 09:08:34

jót kúrtatok vagy nem?! nahát ennyi!

hex.kelly 2010.02.26. 09:10:06

Egyébként milyen tipikus már, hogy a lány egyetlen éjszaka után már olyan lila ködben ül, hogy a kollégát traktálja a szerelemmel..... a pasi meg, mikor szembesítik, azt mondja: hát, jó. Mert mit kellett volna tenni? Csak egy éjszaka volt egy részeg este után.

Jellemző: a férfi szexelt egy jót, a nő meg már örvendezik, hogy talált egy szabad palit.... fel kéne nőni.

kóristalány 2010.02.26. 09:15:10

@Frucsasz, az őzikelány: Igen, én is erre a történetre gondoltam.

közalk. 2010.02.26. 09:16:36

Majd még hálát adnál az égnek, kb.20 év múlva, hogy nem hagytál ki egy jó kis menetet. Akkor már úgyse nagyon lesz rá érkezésed. Azonkívül még egy nőnek sem kell mindig mindenből hosszútávú kapcsolatot vizionálni. Néha beeshet ilyen is.

jaffandi 2010.02.26. 09:18:35

Naív dolog azt gondolni, hogy ez a pali csak szexelni akart egyet utoljára más nővel. A vak is látja, hogy nem a hűség mintaképe és az esküvő után is ugyanezt fogja művelni.

Kósza 2010.02.26. 09:19:58

Ez is egy jó kérdés, mikor kellene bejelenteni, hogy menyasszonya van?
a,Rögtön a legelső beszélgetés legelején? -> micsoda öntelt f*sz, minek mondja nekem, hogy menyasszonya van, azt gondolja, hogy tetszik nekem, vagy beleesnék?!

b,a dugás előtt közvetlenül? -> szemét f*sz, minek húzott eddig?

c, dugás után? -> szemét f*asz, átver mindenkit, engem is , a menyasszonyát is,.. MPG
Szóval hogy kellett volna időzíteni?

kóristalány 2010.02.26. 09:25:53

@Kósza: Szerintem akkor illett volna elmondani, amikor már egyértelmű volt, hogy a lány akar tőle valamit. Még mielőtt hazavitte volna a buliból.
Persze megértem, hogy nem tette, nagy valószínűséggel ugrott volna az esti program. :)

dr. gernika 2010.02.26. 09:27:33

@Kósza: Első csók előtt? Még mielőtt felviszi a csajt a lakására? Aki akarja, simán belefűzi a beszélgetésbe a menyasszonyát is, ha már idáig eljutott valaki kapcsolata, akkor az az élete része. Még csak nem is lenne erőltetett.

Kósza 2010.02.26. 09:27:41

@kóristalány: amikor a csaj a saját bevallása szerint ráugrott volna akkor, ha a srác nem teszi? nem tudom,... lehet

jaffandi 2010.02.26. 09:31:37

@Kósza: mindenképpen mielőtt még történik köztük valami, hogy a csaj eldönthesse, hogy így is akarja-e. persze a pali nyilván elég önző volt ahhoz, hogy ne így tegyen. akart valamit és megszerezte.

Kendaq Pendragon 2010.02.26. 09:39:08

Úgy néz ki, hogy ma már egy kapcsolat első mondatának is úgy kell hangzania, hogy:
"Ugye nem vagy gyűrűs menyasszony/vőlegény?"
Ej de sok bajtól megóvnánk magunkat...

Kósza 2010.02.26. 09:39:24

@jaffandi: csak halkan kérdezem,... megkérdezni nem lehet? Döntés előtt az ember tájékozódik, nem pedig találgat, beleképzel optimális körülményeket, stb.

kóristalány 2010.02.26. 09:40:50

@Kósza: Ez elvette volna a kedvét az ugrálástól. :)
Másrészt, ha a csajnak nem volt fontos, hogy megismerje a srácot valamennyire, mielőtt "ráugrana", nincs miért sopánkodni.

Kendaq Pendragon 2010.02.26. 09:44:57

Én a pali helyében azt mondtam volna a feltett kérdésre, hogy azért nem mondtam el, mert nem kérdezted.
XDXD

Glg 2010.02.26. 09:48:15

@Frucsasz, az őzikelány: nőtársi szolidaritás mi baszki? jó ez a kifejezés-amikor egy csaj félrekúr a barátnői pontosan szolidaritásból falaznak neki nehogy a pasija megtudja-na ez az undorító!

blacklord 2010.02.26. 09:50:04

@Saints and Thieves: és ezt most így hogy? A legjobb példája vagy annak, hogy soha nincs olyan, hogy mindenki elégedett. A pasijával megromlott a kapcsolata, dobta, majd egy "függetlennel" (ő legalábbis így tudta) kezdett másba. Konkrétan hol van neked itt bajod???? Eszem-faszom megáll...

jaffandi 2010.02.26. 09:51:24

@Kósza: igaz, meg is lehet kérdezni. de azért az nem lehet indok a srác részéről, hogy "azért nem mondtam el, mert nem kérdezted".

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.26. 09:55:03

@Glg:

Ez a férfiaknál is megvan, amikor a haverok falaznak Béluskának. Az nem gusztustalan? :)

Father Justice (törölt) 2010.02.26. 09:57:36

"Nem látszott Tamáson, hogy házasodni készülne!"
Van ilyen - mármint hogy tényleg nem látszik? Vagy fake az egész? :)
Azt hittem, a házasodni készülő férfiak mind remegnek az izgalomtól, és a boldogító igent gyakorolják naponta százszor. Ráadásul olyan, mintha folyton egy másik világban kalandoznának gondolatban, olyannyira nem tudnak elvonatkoztatni a nagy eseménytől. Erősen tamáskodom, higgyek-e neked. :) Ha mégis igaz, akkor viszont semmi okod sem panaszra, sem megbánásra. Volt seks, megtörtént a szintbelövés, megvan a mérce. De ha netalán mégis szint alatti férfit leszel kénytelen bevállalni a jövőben, azt orrba-szájba kell szívatnod a rajtad esett sérelem miatt. Erre figyelj oda, különben lőttek az önbecsülésednek!

Kósza 2010.02.26. 10:00:43

@jaffandi: egyrészt nem a srácot akartam mentegetni, hiszen már az első kommentemben idézőjelbe tettem a férfijellem kijelentést. Másrészt a srác szerintem nem nagyon aggódott a történet miatt, nem keresett indokot, mentséget, magyarázatot. A csaj oldaláról feszegetem a kérdést.

Logan Grimnar 2010.02.26. 10:01:57

Szimpatikusak voltatok egymásnak, erre egy bulin ráittatok, utána pedig dugtatok egy jót. Semmi érzelem, csupán a vágyak. Tamás tudta ezt a dolgot a helyén kezelni, te pedig nem. A hiba az ön készülékében van.

2010.02.26. 10:05:51

Nekem nem jött le, hogy "komolyodni látszott" a kapcsolat. Szerintem nem volt idő komolyodásra, csávókám meg remélte, hogy valahogy majd csak megússza a dolgot, és le tud pattintatni előbb/utóbb.
Van ez így, hogy rossz emberbe futunk bele, de azt sejtem, hogy sokat képzelt bele a posztoló egy kvázi ismertlennel való szexbe.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.26. 10:08:49

tavaszreggelt!:-) Kellemes, laza, egyéjszakás egymásnak esés, bár ilyen lenne a világvége is!:-))

2010.02.26. 10:10:27

@Kósza:
Mos legalább megszagoltatták vele a szart 4mm-ről és már tudja, hogy milyen faszja NE legyen a jövőben.
Tapasztalni, tapasztalni, kérem!:)

Kósza 2010.02.26. 10:13:36

@Traktorka: ha nem kérdez, nem beszél, nem érez, akkor nem fogja tudni ezután sem.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.26. 10:18:31

Kolléga viszont jelesre vizsgázott a beavatott-lepattintós szerepben, ez a Tamás gyerek profi játékos:-) Sakk-matt.:-)

Zazie a metrón 2010.02.26. 10:28:24

@Traktorka: stimmt. +1 tapasztalat. ha van esze, tanul belőle.

Kytia 2010.02.26. 10:30:15

"Tamás még az oltár elé történő lépés előtt szeretett volna döngetni valakivel, UTOLJÁRA egy jót!"

Hehe, a kis naív.:DDD

"Alaposan leteremtettem, hogy nem szólt erről a dologról és ezek után jobb, ha külön utakon járunk. Meglepően higgadtan fogadta."

Hűűű, de meglepő! Még szerencse, hogy nem borult ki az esküvője előtt két hónappal.:)))

Ugyanakkor felhívnám az ilyen Tamások figyelmét, hogy legyenek szívesek kasztráltatni magukat minél hamarabb. Nem szeretném, hogy majd a leendő lányom olyan palikkal szívjon, akik az ő génjeiket hordozzák. Köszi előre is.

Kytia 2010.02.26. 10:33:43

Jahh, ezt ki is hagytam:

"Nem látszott Tamáson, hogy házasodni készülne!"

:DDD

2010.02.26. 10:44:11

@Kósza:
ÉN hajlamos vagyok azt gondolni (és így is élni...:), hogy ezért nem kell dugni ismeretlenekkel az első adandó alkalommal.
Lehet, hogy 15 klassz numeráról így lemaradok, de legalább nem "ürítetenek belém" (fúúúúj!:)az ilyen Casanova-type-ok.

Veggie 2010.02.26. 10:50:40

"...Azért ez több, mint gyomorforgató – legalábbis úgy éreztem..."
Elnézést, de amit Te műveltél az nem gyomorforgató, ugye? Ha a kapcsolatodban probléma van, akkor egy jó numerának tűnő pasival céges bulin félre kell kefélni, mert haragudtál a párodra! Hülye vagy Te baszd meg, komolyan mondom kedves posztoló! (igaz, nem tudom mi volt a probléma kettőtök között, de nincs olyan, amit, ne lehetne megbeszélni!)

Én lennék terrorista! 2010.02.26. 10:51:19

Egy este kis udvarlás után szétraktad a lábaid, mégis mit vártál ezek után?

"Úgy éreztem magam, mint egy ribanc."
Mert az is vagy.

2010.02.26. 11:00:20

Hello-hello! :)
Tamásnak tuti nem te voltál az első félrelépése, és nem is az utolsó. És ne álmodozz, úgyse mondta volna el, ahhoz gerinc kell, és úgy látszik az ebből a pasiból teljes mértékben hiányzik. Mindez belefért volna az életbe, ha két független ember csinálja, de így azért kicsit más a helyzet. Egyetértek @Drága IV gernika (1749 - Haiti ): -val, ahol tudunk csekkoljunk, a mai világban lehet szükség van rá. Ezekre a kijelentésekre meg, hogy egy "ribanc vagy" döntsd el, hogy hallgatsz e. Szerintem sokunk nem így gondolja, max hogy szexeltél egy jót, az meg már nem a te hibád, hogy nem tudtad, hogy átvernek. Az elötte lévő szakításos kommentek meg... feleslegesek...

Nah mindjárt utánanézek a posztoknak... a kommentelők már megvannak. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.26. 11:06:21

@Veggie:

Nem kefélt félre, mert előtte szakított. Vagy az is megcsalásnak számít, ha már függetlenként dug? :)

2010.02.26. 11:09:21

PANNI!

Poszt: (Nem tudom meddig lehet visszamenni a posztokban)
Amikor megtudta, hogy terhes vagyok, elsápadt

Komment:
Silent76-ra szavaznék a virágos komment miatt vagy
@Primitív Állat: az irónikus kommentek miatt. :)

2010.02.26. 11:11:50

@Kedves Nard:
A mai világba meg egyesek étékrendje szerint minden megcsalásnak számit. Ha szakítasz a pasival akkor egy ribanc vagy, mert biztos a te hibád volt, ha utána véletlenül mással szexelnél x idő után akkor is ribanc vagy, mert nem tartottad be az 5 évig más pasira rá se nézhetsz levezető szakaszt. :)

Veggie 2010.02.26. 11:13:57

@Kedves Nard:
Oh
ez kimaradt, 1000 bocsánat. Természetesen, ez nem megcsalás:)
Tévedtem! Kövezzetek meg! :) Ettől függetlenül, nekem kicsit furcsa a sztori, imádom azokat az embereket, akik szerint mindenki hülye, csak ő helikopter!
Amúgy elég bunkónak érzem magam, mert lehülyéztem, azért, mert nem olvastam rendesen! Tényleg bocsánat.

Veggie 2010.02.26. 11:24:02

@Zsu0805: Azt írtam hülye, nem pedig ribanc! Senkit nem szokásom leribancozni, sem lekurvázni stb! Nem olvastam el rendesen, nagy hiba volt részemről, hogy így ugattam be! Ennyi! Ha a posztoló elküld a picsába mert lehülyéztem ok nélkül, akkor okés! De továbbra is az a véleményem, ha egy átmulatott éjszaka után az első akárkivel, szinte nulla ismeretséggel lefekszel, az számomra elfogadhatatlan! Nem vok prűd, de szigorú ilyen téren az értékrendem. (tévedés ne essék, nem hiszek a abban, hogy csak házasság után lehet szexelni, meg ilyenek!)

Kham 2010.02.26. 11:25:29

nyehehe, vicces a főszereplőlány, mint a macska a centrifugában:) Szakítás után bánatos, eleinte nem akar új kapcsolatot, az eleinte el is tart szerdától egészen péntekig, ahol céges(!) buli keretében úgy érzi, hogy a szokásos 2 pohár pezsgő helyett, bevállal hármat. Hamarosan úgy tesz, mint aki teljesen részeg és különben is tele van a szíve bánattal, még jó hogy Tamás magas és sportos, tehát nyilván egy érző szívű magányos nőmegmentő, aki csakis hosszútávú kapcsolatokban bír gondolkozni, ott van hogy kisegítse a leányzót. Hiszen mindenki tudja az éjszakai busz veszélyesebb, mint Budaházy a pokoltornácán, éjfél után már bokáig ér a vér, a középső forgóban gangbangben erőszakolják az ártatlan szűzeket, magam is látok ilyet mindennap. Egy belső combfogással biztosítja Tamást, azért nincs nagy baj, mert van taxi is végső esetben, de azért erősen reméli, hogy az nem a srác öngyújtója, valahol a háttérben kigyullad egy "Döngess meg, te alfahím" neonreklám...

Tamás olvas újságot, tudja hogy a budapesti éjszakában tucatjával tűnnek el a jóravaló lányok, kik két héttel később egy török hárem mélyén ébrednek, ezért felajánlja a csakis ottalvást. A szerelem hatalmasabb, mint egy Danielle Steel regény utolsó tíz oldalán, a bérleményben szinte egyszerre egymásnak esnek, Tamás a sliccének, posztírónk meg térdre. Az éjszaka fantasztikusan romantikus, örök ígéreteket suttognak a sötétben, reggelre kiderül hogy Tamás nem itt lakik, csak ha bebaszik a városban, egyébként a külvárosban, de oda most nem lehet kimenni, mert ellopták a kaput. A boldogság teljes és gyanútlan, olyannyira hogy hétfőn már lazán a fénymásolónak dőlve elő lehet adni, a körbegyűlt kolléganőknek, hogy ez bizony szerelem és kapcsolat és lám csak 3 napot kellett rá várni. A bevállalósabb kolléganők egyetértő pillantásokat váltanak, majd a legjobb szívű, közli a hölgyeménnyel hogy minket is, de van egy még szerencsétlenebb aki amúgy a menyaszonnya. Ez azért meredek! Tamáson nem látszik hogy házasodni készülne, pedig ilyenkor a férfiak sokat gyakorolják tízcentis formában a torta tetején egyensúlyozást, egy kicsit azért érthető, hogy utoljára még nem bírt visszautasítani egy igazi szexdémont. Persze gyomorforgató, hogy nem mondta el előre, bár lehet hogy mondta, de tüzelő cunának nincs füle. A kezdödő kapcsolat természetesen azonnal abbamarad, mert főszereplőnk hisz az eljegyzés szentségében, amit keményen és olvadásmentesen közöl Tamással is, ki a helyi melóscsehóban, már függőleges előjátékot jár a következő nem feleség hölggyel. Tamás meglepően higgadtan fogadja, hogy csak egyéjszakavolt és magára vállalja az emberiség minden bűnét.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.26. 11:29:32

@Veggie: akinek nem inge, az büntiből 100x elolvassa az összes kommenetet, és utána felmondja nekem fejből. Szerzők szerint.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2010.02.26. 11:33:00

@Zsu0805: jegyeztem, köszönöm! Az összes februári poszt játszik és hétfőn hirdetjük ki a győztest.

vivax 2010.02.26. 11:33:52

Tiszta szégyen ez a buxa, ahogy magyarázza itt a bizonyítványt. Hogy hol tanulta ezt, ki tudja?

invalid 2010.02.26. 11:35:02

Öhöhöhö. Leestem a székről meglepetésemben! Micsoda szörnyű gazemberek rohangálnak a mi kis rózsaszín és verőfényes világocskánkban.
Egyébként is: házasság előtt szex! Felháborító!

summerstorm 2010.02.26. 11:35:29

@Kósza: @Kham:

csatlakozom....:))
bravobravo :D

Kytia 2010.02.26. 11:37:26

@Kham: A pólóra pályázol, mi?:P

Blogger Géza 2010.02.26. 11:38:58

Aki első alkalommal szétteszi a lábát, mert már nagyon viszket neki, azt néha ilyen csalódások érik, hát ez van.

2010.02.26. 11:39:05

@Veggie:
Ha rád céloztam volna, akkor nem nardnak címzem a válaszkommentet, hanem neked. :) Én a mai világot és egyesek értékrendjét írtam, nem azt hogy a tied. :)
Igazad van, én se hiszek ebben a fajta ismerettségben. Nem azért mert elítélendőnek tartom, csupán magamat nem érzem magam késznek arra, hogy ismeretlenekkel ágyba bújjak. Elfogadom ha valaki megteszi, hisz mindenkine szive joga hogy eldöntse, hogy ő mit tegyen vagy mit nem. Én spec ezért se ribancozok le (megintcsak nem rád értem, hanem az ide kommentelő egyesekre akik úgy kezelik az egyéjszakás kapcsolatokat - hozzátenném nők esetében - mint főbenjáró halált kívánó bűnt) azokat akik kapcsolatból kilépve szexelnek. Mivel szerintem az, hogy ha egyszer-kétszer megteszi valki azzal nem lesz se több se kevesebb. Én előbb ítélem el azt, aki minden egyes buliból úgy megy haza, hogy megd.gatta magát, vagy azt aki kapcsolat-házasság mellett teszi ugyanezt.
Viszont ha meg abból a szempontból nézem, hogy a posztoló valamilyen szinten ismerte a srácot. Egy munkahelyen dolgoztak, gondolom nem 1x váltottak pár szót, sőt 1x vígasztalta, aztán a bulin is dumálgattak. Nem ismerte, de még így is többet tudott róla mint sokan akik az első randi után, vagy buli után ágyra mennek. És hangsúlyoznám, hogy ha a Tamás nem lett volna kapcsolatban, akkor szerintem a posztoló simán összejött volna vele, tehát nem egyéjszakára ment. Így számomra max naív lehet a hölgyemény.
A szakítás-Tamásszex közötti időintervallum meg... ki így, ki úgy dolgozza fel a szakítást. Vannak ennél durvábbak is. Jah és azt se felejtsük el, hogy ő szakított, ergo lehet már annyira nem érzett semmit a pasi iránt, hogy simán átlendült a dolgon és már nem is foglalkoztatta.
És hozzátenném, hogy ez nem csak neked szól, hanem mindenkinek, a komment elején lévő neved ne tévesszen meg. Az első 3 mondat szól neked (meg másoknak is, de főleg neked), a többi mindenkinek aki olvassa.

invalid 2010.02.26. 11:41:03

Egyébként mi vezette a posztíró tollát? A jó döngetés felett érzett büszkeségét akarta megörökíteni?
Mindenesetre gratulálok a jó dugáshoz!

Kytia 2010.02.26. 11:46:23

@Zsu0805: Én egyetértek amúgy veled. A csaj nem volt ribanc, amit az is bizonyít, hogy az első szex után (akármilyen körülmények között is történt) már úgy tekintette, hogy járnak. Csak magából indult ki, és még nem élt eleget ahhoz, hogy lássa, mások nem így csinálják. Most már tudja, hogy ilyenek is benne vannak a pakliban.

Kham 2010.02.26. 11:46:37

@Kytia: :))simán! Hormonrabszolga póló nélkül, spentófőzelék az élet.

2010.02.26. 11:48:25

@Panni CsP:
Az a rossz, hogy egyet kiválasztani nagyon nehéz. Én ezen kívül most hogy átnéztem a februári posztokat simán találtam még 6ot. De még így se tudnék rangsort felállítani köztük. :(

Kytia 2010.02.26. 11:52:17

Én csak egyet nem értek ilyenkor soha: "Ezt személyesen akartam megbeszélni."

Mineeeeeeeek???? Gondolta, a srác majd összeomlik a vádak súlya alatt, és megtörve hazarohan az asszonyához?? Megtudta, kivel van dolga, eldöntötte, mihez kezd ezek után vele, onnantól minek ragozni? Ezzel a "még utoljára beolvasok, mert jár neki, hogy megtudja, milyen fájdalmat okozott" című műsorral csak magukat járatják le.

Kytia 2010.02.26. 11:58:16

@Kytia: Ja, és nemcsak lejáratják, de ráadásul felbátorítják a másikat egy újabb ostromra, mivel kifejezik felé, hogy érzelmileg erősen érintette őket a dolog. Aztán csodálkoznak, amikor "eleinte még próbálkozott"..."fél év múlva előkerült, és újra akarta kezdeni"..."nem értette, miért utasítom vissza"..."ezért tehát végül beadtam a derekamat, és újra összejöttünk"...:)

Kósza 2010.02.26. 12:01:55

@Kytia: tehát, ha jól értelek, az én álláspontomat osztod, miszerint ez a csaj köpjön egy nagyot a magasba, és álljon alá?!

Kytia 2010.02.26. 12:05:03

@Kósza: Igen, ha abból is tanul.:D

2010.02.26. 12:05:03

@Frucsasz, az őzikelány:
Igen, örülnénénk neki, ha esküvő elött rájönnénk, hogy a párunk félredug. De kitől? Egy jött mentre kb. nem is hallgatnék, lehet hogy még egy ismerősre se. Simán lehet hogy rosszat akar neked és csak azért teszi, hogy ő kaparintsa meg a párod, vagy kikosarazta és pont azért. Barátoknál az a gáz hogy tényleg nem akarnak fájdalmat okozni, bári ilyesmit elmondani nagyon nehéz.

2010.02.26. 12:06:46

@Kytia:
Tényleg nem ért el vele túl sokat...

Sadist 2010.02.26. 12:08:53

Ej ej ej, te buta kislány, a saját hülyeségedet milyen jól próbálod másra hárítani. Érdekes mód sehol nem írtad, hogy megkérdezted volna a pasit, hogy van-e barátnője/menyasszonya/felesége. Akartál egy potyakufircot, megkaptad. Ezek után miért kell hisztizni? Az, hogy csalja a menyasszonyát az már egy másik történet, ráadásul irreleváns. Van kicsi szád, amivel megkérdezhetted volna, hogy szabad-e.

"A barátommal nem javult a kapcsolatom, megalázottnak éreztem magam, mert minden hibáját az én nyakamba akarta varrni, ami már-már nevetséges volt."

Vagy lehet, hogy tényleg te voltál a hibás? Ilyen esetekben érdemes először magadba nézned, mert jóval nagyobb az esélye, hogy tényleg te vagy a hibás.

"Úgy éreztem magam, mint egy ribanc."

Lehet azért, mert az voltál/vagy :D Akartál egy kis törődést, meg egy dugást, meg is kaptad.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.26. 12:12:25

@Zsu0805: Lehet ezt úgy szervezni, hogy menyasszony "véletlenül" épp észrevegye, amit kell.:-)

2010.02.26. 12:14:14

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Azt azért úgy szervezni igencsak nehézkes... :)

2010.02.26. 12:15:48

@Kham:
Érdekes módon, nekem sosem esett még bántódásom éjszakai járaton. Sőt, volt, hogy erős alkoholos befolyásoltság okán elaludtam, és a retim érintetlenül lifegett mindvégig a karomon.:)) Csak az nem nyúlt le, aki nem akarta. (részegek védőangyala?:))

Kósza 2010.02.26. 12:16:01

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: @Zsu0805: hanyagoljuk a különféle titkosszolgálati eszközök, módszerek kitárgylását! :)

2010.02.26. 12:18:32

@Kósza:
Tehát akkor ne lopozzak a barátnőim pasija után kamerával és diktafonnal? :) :P Áááá, pedig azt hittem lesz egy jó hétvégém és én lehetek a következő 007-es ügynök. :)

Kósza 2010.02.26. 12:23:33

@Zsu0805: az Álmoskönyv szerint nem jelent jót az ilyesmi! :)

Kósza 2010.02.26. 12:24:03

kint van a Subba, lehet röhögni! :)

2010.02.26. 12:26:03

@Kósza:
Ááá pedig jó lett volna egy kicsit kommandózni, esőben, hóban, fagyban... kerítést ugrani, kutyát hatástalanítani, zárat feltörni... :(

2010.02.26. 12:26:46

@Zsu0805:
Jah bocsy, a kommandósok nem törnek zárat, simán berugják az ajtót... asszem arra még kicsit gyűrnom kell. :)

2010.02.26. 12:28:14

@Zsu0805:

Azért ha a szívemre teszem a kezem, és őszintén körülnézek az eddigi tapasztalataimon, azt kell hogy mondjam, hogy egy őszinte, szeretteljes kapcsolatban nem kell megcsalástól tartani. Minden egyében alapuló kapcsolatban igen.
Az meg mindenkinek a saját lelkére van bízva, hogy miben van éppen benne. Sok csaj pontosan tisztában van azzal, hogy kihez megy hozzá. De vagy buta, vagy nem érdekli, hogy apjuk másnál is keresi a "szerelmet:)".
Ez már csak ilyen. Én nem sajnálom azokat a csajokat, akiket megcsalnak. De én eleve csak 6000-el tudok valamit csinálni, vagy sehogy. Ha már nincs őszinte szeretet mindkét részről, azt nem csinálom tovább. Más meg szeret még ilyenkor dagonyázni a kakában, meg tetézni a bajt házassággal meg gyerekkel. Nem vagyunk egyformák.:) szerencsére!:))

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.26. 12:32:01

@Zsu0805: áá, dehogy, sánta kutyák az ilyenek, mint az köztudott.:-)

@Kósza: egy ilyen sem jutott eszembe.

summerstorm 2010.02.26. 12:34:10

@Kósza:

meg már a Titok-ban is megmonttták, ugye :)?

Begérke 2010.02.26. 12:55:57

A legviccesebb az egészben ez: "Megvigasztalt: valahogy éreztem, hogy nagy gyakorlata van abban, hogyan kell a nővel bánni. Már itt gyanús lehetett volna." 34 évesen miért ne lehetne gyakorlata abban, hogyan kell egy nővel bánni. Akkor lenne gáz, ha nem lenne.

Amúgy meg a poszt a női önhülyítés tipikus példája. Feltételez dolgokat a pasiról, aztán csodálkozik, hogy más a valóság.

A pasival meg együtt érzek, mert a nemet mondás az akció előtt nem egy könnyen járható út. Igaz, ha megtörtént volna, még mindig szólhatna úgy a poszt, hogy "beindított, de a szemét még ki sem elégített".

2010.02.26. 12:57:32

@Traktorka:
Szerintem is vak az aki vak akar lenni. Biztos van kivétel, de nem sok az biztos. Nem igaz, hogy nem érzik, hogy valami nem klappol. Mondjuk mostanság az is nagy divat, vagyis már elég régóta divat, hogy a nők beleerőszakolják a férfiakat a házasságba. Nem azért kérik meg a kezüket, nem azért veszik el őket, mert elakarják venni, hanem azért, mert a nő ezt akarja. Ha meg nagyon nem veszi a pasi a lapot teherbe ejtetik magukat, és utána van egy-két plusz pártfogó, mert ugyebár anyuék is nyomják majd a kisfiuknak, "vejüknek" hogy vedd el-vedd el. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.26. 12:59:38

@Begérke: "mert a nemet mondás az akció előtt nem egy könnyen járható út."
Én is rögtön sírva fakadok, az tuti.

2010.02.26. 13:00:41

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Sajnos egyesek már csúcsra fejlesztették a manipulációt és már igencsak nem sánták, hanem plusz lábakat növesztettek. :) Jah és szárnyakat meg úszóhártyát-kopoltyút a könnyebb menekülés érdekébe. :P

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.26. 13:10:24

@Zsu0805: ebben teljesen egyetértek Atya folyamatosan hangoztatott álláspontjával, amit röviden úgy foglalnék össze, hogy csak az nem lát, aki nem is akar.:-) Az ilyen messziről szaglik, egy darabig ugyan mindenkinek jogában áll vitatkozni a jobbik eszével.

2010.02.26. 13:17:50

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Nah igen, valahol ha nincs konkrét tény mindannyiunkba ott motoszkál a naivitás, és a "lehet nincs igazam" mondat, de egy idő után sajnos akinek van esze az lép, jah és persze aki nem olyan életre vágyik.

summerstorm 2010.02.26. 13:25:33

tyűűű, ma naon kis inaktív vagyok :(...

homokbadugni a fejem nagyon fiatalkán nekem is ment...
aztán utána rájöttem, hogy az a jobb, ha nem :)

summerstorm 2010.02.26. 13:53:18

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

én épp most toltam...
összeesek feeling... :(

summerstorm 2010.02.26. 13:55:12

@Kósza:

kapitány, most nem azért, de tegnap óta CST-t és a remek a hangulatomat énekelgetem... felváltva...
übergáz vagyok :D....

Lobelt 2010.02.26. 13:57:34

@Panni CsP: Csókolom! Beugrottam szavazni. :) :P

A hónap kommentelője nálam: Primitív Állat :)

Kezeiket Csókolom!

Kósza 2010.02.26. 14:03:18

@mooon:): melyik CST-t énekelgeted? :)

summerstorm 2010.02.26. 14:09:48

@Kósza:

Még ma este én a hídon,
bo-bom-bom, bo-bo-bom-bom,
Vízbe dobom a kalapom,
bo-bom-bom, bo-bo-bom-bom,
Azazhogy: kalap nélkül megyek majd haza,
bo-bom-bom, bo-bo-bom-bom,
Legyen ez életem utolsó gesztusa,
bo-bom-bom, bo-bo-bom-bom.

summerstorm 2010.02.26. 14:11:11

@mooon:):

de kb mindig csak az első 4 sorig jutok...
utána rájövök, hogy abba kéne hagyni, és dódozni kéne... :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.26. 14:15:43

Na most olyat mondok, amit még eddig nem: mindenkinek kellemes hétvégét, megfelelő napszaképítést vagy amit akartok.:-) ELSŐŐŐŐ!!!:-) *örömtánc, lant le*

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.26. 14:22:08

@Kósza: a kellemes dolgok nem várhatnak.:-) Köszönöm, viszont kívánom, Kapitány!:-)

Girgesz 2010.02.26. 14:24:14

Szép napot mindenkinek!

Kemény a mai poszt :DDDDDD Hát erre mit lehet mondani? Azt szívatják, aki hagyja magát... meg sok a puncira utazó pasi is :P

summerstorm 2010.02.26. 14:30:00

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

brühühüüüü...
én ma úgy tűnik maradok még...

Kytia 2010.02.26. 14:30:03

@mooon:): "homokbadugni a fejem nagyon fiatalkán nekem is ment...
aztán utána rájöttem, hogy az a jobb, ha nem :)"

Majd még később arra is rájössz, hogy az jobb, ha igen.:DD

summerstorm 2010.02.26. 14:31:32

@Kytia:

az még talán odébb van :D

Girgesz 2010.02.26. 14:45:34

@mooon:): ezzel nem vagy egyedül :DDDD
Sajnos a munka annyira nem vár meg, hogy még utánam is jött...

Kósza 2010.02.26. 15:00:52

csendes péntek délután,....

Girgesz 2010.02.26. 15:16:26

@Kósza: dögunalom... szakad az eső, már a zene is összefolyik a háttérzajjal és a szemem előtt ugrálnak a számok. Asszem' beállt az agyhalál :D

Kósza 2010.02.26. 15:18:13

@Girgesz: a számok, azok a drága jó számok :) csak az előjelük legyen rendben, az a lényeg :)

Girgesz 2010.02.26. 15:23:49

@Kósza: ezeknek rendben van.Mind az x-ezernek... nekem meg már golyózik a szemem.
Atyánk vajh' merre jár?

Father Justice (törölt) 2010.02.26. 15:40:46

Itt is esik még, de talán épp emiatt jutott eszembe a tuti gondolat. Fogjunk össze, és szavazzunk egyhangúlag arra a hölgy kommentelőre, aki hajlandó megmutatni, hogy áll neki a szemerkélő esőben a méreténél egy számmal kisebb CsP póló - méghozzá melltartó nélkül. Mindegy, miről írt és mikor. :)

Girgesz 2010.02.26. 15:50:44

@Primitív Állat: :DDDDDDD
Nem te lennél, ha nem a te eszedbe jutott volna ez a remek gondolat. Eddig még nem szavaztam, de erre bedobom a szavazatom :D

summerstorm 2010.02.26. 15:57:57

:))
annyira lököttek vagytok :))

Girgesz 2010.02.26. 16:03:14

@mooon:): ha így bókolsz, rád fogok szavazni :P

Letettem mára a lantot... mivelhogy, nem tudok rajta játszani:D

Sziasztok!

Kósza 2010.02.26. 16:11:44

@Primitív Állat: az eső permet melletti hűvös időjárás szintén emeli az ötleted fényét, tehát rá szavazok! :)

2010.02.26. 16:30:44

@Primitív Állat:
Mi épp arra játszunk, hogy Te nyerd meg azt a polot. Lobelt be is dobta az ötletet, hogy ha megnyered akkor abba kell menned a Metalica koncertre. :P Reméljük a szép lilát nyered meg. :) :P

Kósza 2010.02.26. 16:41:00

jó hétvégét, sziasztok!

summerstorm 2010.02.26. 17:05:22

@Girgesz:

:))
én és a lila feliratos pólók...?
na az is csodaszámba menne... :D

2010.02.26. 17:16:42

@mooon:):
Ezért szavazz Primitívre, rajta biztos jól fog állni. :) :P

csillag× 2010.02.26. 17:23:03

Mivel még nem tettem le a voksom, így (némi ellenérték fejében )önként felajánlom,hogy @Primitív Állat: által felvett ötlet megvalósuljon. Erre én is kíváncsi vagyok...bocs csajok :P

Father Justice (törölt) 2010.02.26. 17:26:18

@Zsu0805: Ne bujtogassátok a népet, főleg, ha ilyen csúf tréfát akartok űzni velem! Mooon nem tudhatja, hogy állna rajtam a póló, mivel sosem látott. Újabb ok, hogy szavazzon primura - én is rá voksolok. ;)

{Az igazi ok persze az, hogy elképzeltem, hogy mit művelnének velem a tagbaszakadt rockerek, ha ilyen pólóban jelennék meg a koncerten.}

2010.02.26. 17:32:55

@Primitív Állat:
Ohhh tényleg, akkor inkább legyen az hogy kapsz egyet Te is és Lobelt is. Egymást csak meg tudjátok védeni a rockerek ellen... :) Rajtad már úgyis 2 voks van (enyém és Lobelté)

2010.02.26. 17:33:39

@csillag×:
Bevállalod a polos dolgot? Egyáltalán ki vállalná ezt be? Mert ugyebár konkrét személy nélkül nincs nyertes. :)

Father Justice (törölt) 2010.02.26. 17:36:21

@Zsu0805: Fordítva is lehet csinálni. Ha hölgy nyeri, be kell vállalnia. ;)

csillag× 2010.02.26. 17:38:30

@Zsu0805: ááááhhh!! ÉN???... nem tudm milyen állapotba kéne kerülnöm, hogy saját magamra szavazzak!? :D Találnak a srácok nálam jobb "elejű" csajt is....csak igyekezzenek, mert nemsokára voksolok... :P

2010.02.26. 17:38:47

@Primitív Állat:
Na nem... olyat nem játszunk. :) És ha pasi nyeri azt mit csinál? Elmegy egy melegbárba a polóba?

2010.02.26. 17:40:00

nem ment át a kommentem... vagy mégis? Várok még egy kicsit hátha... :)

2010.02.26. 17:40:56

@csillag×:
Ha más nincs kérünk egy XXXL polot, abba állhatsz hónapokig az esőbe... :) :P

Tudtam én hogy átmegy. :)

Father Justice (törölt) 2010.02.26. 17:41:22

@Zsu0805: Ha férfi nyer, kiválaszthatja azt a hölgyet, aki bevállalja. ;)

2010.02.26. 17:41:49

Nah megszavazzuk a melegbárt? :)

2010.02.26. 17:42:59

@Primitív Állat:
Ááá ilyet nem játszunk. :P

2010.02.26. 17:44:44

@csillag×:
Tudod kire kell voksolni. :P

csillag× 2010.02.26. 17:44:45

@Zsu0805: abba szorítok neked is helyet :D

De nagyon sanszos a dolog, hogy nem egy leányzoo fog nyerni ... *huncutmosoly* :P

csillag× 2010.02.26. 17:47:14

@Zsu0805: de ha melegbár akkor is egyszámmal kisebb ruci! okvetlen :)

2010.02.26. 17:47:39

@csillag×:
Sztem abba még 2-3 embert bevehetünk. :) Mondjuk amúgy is lila a polo, nem tudom mit hisznek mit fognak látni. :)

2010.02.26. 17:49:49

@csillag×:
És mindenképp a tömeg közepén, tehát nincsen faltámasztás. :) Majd támasszák hátulról. :P

boss888 2010.02.26. 17:50:06

Szerintem a hónap csúcs kommentjei Primitív állattól származnak!

Father Justice (törölt) 2010.02.26. 17:55:45

Na ez már tényleg túlzás! Hiába ármánykodtok, nem megyek a Kék Osztrigába!

2010.02.26. 17:59:18

@Primitív Állat:
Capella? :) :) Na már... nyuszy :) :)

csillag× 2010.02.26. 18:55:42

@boss888: :* :P :D :)
@Primitív Állat: én pár nappal ezelőtt figyelmeztettelek :D

hideg álnév 2010.02.28. 13:26:35

"nő megcsócsált, megmosott, végignyalt,
rám köpött egy meleg gejzírt, végül pedig kiköpött és újra szájába vett."

stílust lehet koppintani innen:
kosztolanyidezsoter.blog.hu/2010/02/28/level_arpinak_megmutathato_de_nem_okvetlenul_masnak_semmi_esetre

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.28. 13:49:48

@csillag×: Én rád szavazok szándékos félreértésből:D

csillag× 2010.02.28. 20:14:09

PANNI!!! :)
Remélem még időben észreveszel. Húzz légyszíves még egy strigulát @Primitív Állat: mögé ;)

Posztoknál nekem a nagyis rajtakapós tetszett...meg a hangulat, amit elindított :)

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hehe, köszönöm :D Bár sokra nem mész vele :P

2010.02.28. 20:28:04

@csillag×:
Asszem akkor nemsokára irány Capellába. :P :)

csillag× 2010.02.28. 21:32:14

@Zsu0805: csak még időben szóljatok...:) megyek kamerával... fotógéppel...!! El ne kezdjétek nélkülem !!! mindenképp' ott akarok lenni az első mozdulatoknál :D

2010.02.28. 22:14:28

@csillag×:
Abból tuti youtube videó, és iwiwkép lesz. :P :D

csillag× 2010.03.01. 11:37:29

@Zsu0805: fúúú, de nagyon nevetek :D Látom a @Primitív Állat: tja ma még meg sem mert szólalni:D
Azért ha nem szeretné ország világ elé tárni magát egy csatolt fájlt körbe küldhetne a fotójával :P
Depis napjaimban elővenném :D

csillag× 2010.03.04. 21:35:51

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hát mert ezzel az 1 szavazatoddal nem kapok pólót...amit "mérhetetlenül" sajnálok :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.03.05. 19:59:25

@csillag×: Majd regisztrálok újabb neveket és azokkal is szavazok:P

csillag× 2010.03.05. 22:21:03

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): a kis rafkós! Akkor lassan elkezdjek félni, h betámad a nagy lila póló? :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.03.07. 11:50:15

@csillag×: Nem nagy, egy számmal kisebb:P

Hatodik érzékről elfeledkeztél?

csillag× 2010.03.08. 22:40:22

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): rendben. Csak akkor el ne felejtsem, hogy egy XXL-s méretet kérjek...
süti beállítások módosítása