Szívesen orrba vertem volna

2010. február 26. 07:16 - Panni CsP

Levélírónk mindent felad: szakít a barátjával, egy jó partinak tűnő férfi kedvéért. Eddig még nincs is benne semmi pláne. Egy darabig minden rendben megy, majd a bimbózó kapcsolat küszöbén a lány fülébe jut valami – párja nem kicsit foglalt. Most megtudhatod, hogy a titkokat lehetetlen örökre elhallgatni.

Egyébként vasárnap éjfélig várjuk a szavazatokat a Hónap posztjára, e-mailben vagy kommentben!

 

Történetem talán megrázó, de lehet, hogy csak én lihegem túl. Egy szolgáltatásokat katalogizáló cégnél dolgozom. Hetente kétszer lemegyek az alattunk lévő szinten dolgozó tördelőszerkesztőhöz, akivel alaposan meg kell beszélnem a nyomtatványokra és egyebekre vonatkozó kérdéseket. Tamás 34 éves volt, magas, sportos – mivel foglalt voltam, nem akartam úgy nézni rá, hogy félre értse, nem is méregettem nagyon, csak magamban megjegyeztem, hogy igen, ez a srác jól néz ki. Egy nap éppen összevesztem a barátommal és igen ingerlékeny voltam. Amikor Tamás látta rajtam, hogy harapós a kedvem, rákérdezett az okára, én pedig elmondtam.

Megvigasztalt: valahogy éreztem, hogy nagy gyakorlata van abban, hogyan kell a nővel bánni. Már itt gyanús lehetett volna. Felajánlotta, hogy este hazavisz. Így is lett. A barátommal nem javult a kapcsolatom, megalázottnak éreztem magam, mert minden hibáját az én nyakamba akarta varrni, ami már-már nevetséges volt. Nem hagytam magam! Szakítottunk. Eleinte nem akartam járni senkivel és nem is gondoltam Tamásra. Pár napra rá céges buli volt, ahol találkoztunk és szinte egész este beszélgettünk. Rájöttem, hogy kívánom őt – talán a sok ital is segített ebben. Tamás felajánlotta, hogy nyugodtan aludjak nála, mert tudja, hogy az utolsó buszom is elment, éjszakaival pedig csak bajosan tudnék közlekedni – egyébként nem is szeretek, annyi szörnyű sztorit hallani róluk. Én taxit terveztem, de ha már felajánlotta… felmentünk hozzá és szinte egyszerre estünk egymásnak. Ha ő nem teszi, akkor én. Csodálatos éjszakánk volt. Reggel elmesélte, hogy ez a lakás igazából nem az övé, hanem a testvére szerzeménye, aki most vidéken van. Megkérdeztem, hogy akkor hol lakik? Azt feleli, hogy a külvárosban, de ilyen alkalmakkor – mivel ivott – ezt használja. Teljesen gyanútlan és boldog voltam vele. Később csevegve eldicsekedtem az egyik kollégájának, hogy milyen ritka, hogy szabad egy ilyen pali. Erre lehalkítja a hangját és bizalmasan felém hajol. Azt mondja, hogy mivel nagyon kedvel és látja, hogy teljesen belebolondultam Tamásba, tudnom kell, hogy 4 hónapja jegyezte el a barátnőjét. Nem hittem a fülemnek, azt hittem rosszul hallok. Nem látszott Tamáson, hogy házasodni készülne! Aztán a kollégája elmesélte, hogy ezt nem mindenki tudja, csak ő, és gondolta, jogom van tudni. Eleinte nem akarta közölni velem, mert remélte, hogy csak futó dolog részemről, de látta, hogy nálam elég komoly az ügy. Tehát így állunk: Tamás még az oltár elé történő lépés előtt szeretett volna döngetni valakivel, utoljára egy jót!

De azért ez elég meredek: a házasság küszöbén áll, de előtte még beleveti magát az éjszakába és vadul csajozik! Azért ez több, mint gyomorforgató – legalábbis úgy éreztem. Miért nem mondta el nekem? Ja, persze, mert akkor nem állok szóba vele. Ezek után nem bírtam találkozni vele. Úgy éreztem magam, mint egy ribanc. A cégünk székhelye mellett van egy Rock kocsma – meló után sokan lebzselnek itt. Tamás is néha le szokott jönni. Itt futottam össze vele. Ezt személyesen akartam megbeszélni. Éppen egy másik csajjal táncolt – vagyis inkább idétlenkedett. Az újdonsült férj… Odaálltam elé és félrehívtam. Az elejétől fogva higgadt voltam, pedig legszívesebben orrba vertem volna. Látta rajtam, hogy valami történt, nem szoktam ilyen hűvös lenni. Sőt, amikor vele vagyok, akkor csak olvadozok, mint a zselé a radiátoron. De most kemény voltam: alaposan leteremtettem, hogy nem szólt erről a dologról és ezek után jobb, ha külön utakon járunk. Meglepően higgadtan fogadta. Azt mondta, hogy nem akart elijeszteni. Erre én: egy ilyen esemény után, te lazán becsajozol?? Semmit nem jelent az eljegyzés szentsége? Tudom sajnálni szegény leendő nejed!

Elváltak útjaink, ő sem tiltakozott, sőt, mindent magára vállalt, hogy tényleg hülyén viselkedett és jogom lett volna tudni. De azzal is érvelt, hogy amint elmélyülni látszódott volna a kapcsolatunk, elmondta volna (?!). Nem akart ezzel fárasztani. Még azt is felajánlotta, hogy borítsunk fátylat az egészre és kezdjük elölről. Na, ehhez nem volt kedvem. Szépen különváltak útjaink. Amikor mégis összefutottunk - muszáj volt hetente kétszer – igyekeztem hűvösen viselkedni vele. Eleinte még próbálkozott, majd feladta. Ismét munkatársak voltunk.

 

 
179 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr501791341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kytia 2010.02.26. 11:46:23

@Zsu0805: Én egyetértek amúgy veled. A csaj nem volt ribanc, amit az is bizonyít, hogy az első szex után (akármilyen körülmények között is történt) már úgy tekintette, hogy járnak. Csak magából indult ki, és még nem élt eleget ahhoz, hogy lássa, mások nem így csinálják. Most már tudja, hogy ilyenek is benne vannak a pakliban.

Kham 2010.02.26. 11:46:37

@Kytia: :))simán! Hormonrabszolga póló nélkül, spentófőzelék az élet.

2010.02.26. 11:48:25

@Panni CsP:
Az a rossz, hogy egyet kiválasztani nagyon nehéz. Én ezen kívül most hogy átnéztem a februári posztokat simán találtam még 6ot. De még így se tudnék rangsort felállítani köztük. :(

Kytia 2010.02.26. 11:52:17

Én csak egyet nem értek ilyenkor soha: "Ezt személyesen akartam megbeszélni."

Mineeeeeeeek???? Gondolta, a srác majd összeomlik a vádak súlya alatt, és megtörve hazarohan az asszonyához?? Megtudta, kivel van dolga, eldöntötte, mihez kezd ezek után vele, onnantól minek ragozni? Ezzel a "még utoljára beolvasok, mert jár neki, hogy megtudja, milyen fájdalmat okozott" című műsorral csak magukat járatják le.

Kytia 2010.02.26. 11:58:16

@Kytia: Ja, és nemcsak lejáratják, de ráadásul felbátorítják a másikat egy újabb ostromra, mivel kifejezik felé, hogy érzelmileg erősen érintette őket a dolog. Aztán csodálkoznak, amikor "eleinte még próbálkozott"..."fél év múlva előkerült, és újra akarta kezdeni"..."nem értette, miért utasítom vissza"..."ezért tehát végül beadtam a derekamat, és újra összejöttünk"...:)

Kósza 2010.02.26. 12:01:55

@Kytia: tehát, ha jól értelek, az én álláspontomat osztod, miszerint ez a csaj köpjön egy nagyot a magasba, és álljon alá?!

Kytia 2010.02.26. 12:05:03

@Kósza: Igen, ha abból is tanul.:D

2010.02.26. 12:05:03

@Frucsasz, az őzikelány:
Igen, örülnénénk neki, ha esküvő elött rájönnénk, hogy a párunk félredug. De kitől? Egy jött mentre kb. nem is hallgatnék, lehet hogy még egy ismerősre se. Simán lehet hogy rosszat akar neked és csak azért teszi, hogy ő kaparintsa meg a párod, vagy kikosarazta és pont azért. Barátoknál az a gáz hogy tényleg nem akarnak fájdalmat okozni, bári ilyesmit elmondani nagyon nehéz.

2010.02.26. 12:06:46

@Kytia:
Tényleg nem ért el vele túl sokat...

Sadist 2010.02.26. 12:08:53

Ej ej ej, te buta kislány, a saját hülyeségedet milyen jól próbálod másra hárítani. Érdekes mód sehol nem írtad, hogy megkérdezted volna a pasit, hogy van-e barátnője/menyasszonya/felesége. Akartál egy potyakufircot, megkaptad. Ezek után miért kell hisztizni? Az, hogy csalja a menyasszonyát az már egy másik történet, ráadásul irreleváns. Van kicsi szád, amivel megkérdezhetted volna, hogy szabad-e.

"A barátommal nem javult a kapcsolatom, megalázottnak éreztem magam, mert minden hibáját az én nyakamba akarta varrni, ami már-már nevetséges volt."

Vagy lehet, hogy tényleg te voltál a hibás? Ilyen esetekben érdemes először magadba nézned, mert jóval nagyobb az esélye, hogy tényleg te vagy a hibás.

"Úgy éreztem magam, mint egy ribanc."

Lehet azért, mert az voltál/vagy :D Akartál egy kis törődést, meg egy dugást, meg is kaptad.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.26. 12:12:25

@Zsu0805: Lehet ezt úgy szervezni, hogy menyasszony "véletlenül" épp észrevegye, amit kell.:-)

2010.02.26. 12:14:14

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Azt azért úgy szervezni igencsak nehézkes... :)

2010.02.26. 12:15:48

@Kham:
Érdekes módon, nekem sosem esett még bántódásom éjszakai járaton. Sőt, volt, hogy erős alkoholos befolyásoltság okán elaludtam, és a retim érintetlenül lifegett mindvégig a karomon.:)) Csak az nem nyúlt le, aki nem akarta. (részegek védőangyala?:))

Kósza 2010.02.26. 12:16:01

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: @Zsu0805: hanyagoljuk a különféle titkosszolgálati eszközök, módszerek kitárgylását! :)

2010.02.26. 12:18:32

@Kósza:
Tehát akkor ne lopozzak a barátnőim pasija után kamerával és diktafonnal? :) :P Áááá, pedig azt hittem lesz egy jó hétvégém és én lehetek a következő 007-es ügynök. :)

Kósza 2010.02.26. 12:23:33

@Zsu0805: az Álmoskönyv szerint nem jelent jót az ilyesmi! :)

Kósza 2010.02.26. 12:24:03

kint van a Subba, lehet röhögni! :)

2010.02.26. 12:26:03

@Kósza:
Ááá pedig jó lett volna egy kicsit kommandózni, esőben, hóban, fagyban... kerítést ugrani, kutyát hatástalanítani, zárat feltörni... :(

2010.02.26. 12:26:46

@Zsu0805:
Jah bocsy, a kommandósok nem törnek zárat, simán berugják az ajtót... asszem arra még kicsit gyűrnom kell. :)

2010.02.26. 12:28:14

@Zsu0805:

Azért ha a szívemre teszem a kezem, és őszintén körülnézek az eddigi tapasztalataimon, azt kell hogy mondjam, hogy egy őszinte, szeretteljes kapcsolatban nem kell megcsalástól tartani. Minden egyében alapuló kapcsolatban igen.
Az meg mindenkinek a saját lelkére van bízva, hogy miben van éppen benne. Sok csaj pontosan tisztában van azzal, hogy kihez megy hozzá. De vagy buta, vagy nem érdekli, hogy apjuk másnál is keresi a "szerelmet:)".
Ez már csak ilyen. Én nem sajnálom azokat a csajokat, akiket megcsalnak. De én eleve csak 6000-el tudok valamit csinálni, vagy sehogy. Ha már nincs őszinte szeretet mindkét részről, azt nem csinálom tovább. Más meg szeret még ilyenkor dagonyázni a kakában, meg tetézni a bajt házassággal meg gyerekkel. Nem vagyunk egyformák.:) szerencsére!:))

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.26. 12:32:01

@Zsu0805: áá, dehogy, sánta kutyák az ilyenek, mint az köztudott.:-)

@Kósza: egy ilyen sem jutott eszembe.

summerstorm 2010.02.26. 12:34:10

@Kósza:

meg már a Titok-ban is megmonttták, ugye :)?

Begérke 2010.02.26. 12:55:57

A legviccesebb az egészben ez: "Megvigasztalt: valahogy éreztem, hogy nagy gyakorlata van abban, hogyan kell a nővel bánni. Már itt gyanús lehetett volna." 34 évesen miért ne lehetne gyakorlata abban, hogyan kell egy nővel bánni. Akkor lenne gáz, ha nem lenne.

Amúgy meg a poszt a női önhülyítés tipikus példája. Feltételez dolgokat a pasiról, aztán csodálkozik, hogy más a valóság.

A pasival meg együtt érzek, mert a nemet mondás az akció előtt nem egy könnyen járható út. Igaz, ha megtörtént volna, még mindig szólhatna úgy a poszt, hogy "beindított, de a szemét még ki sem elégített".

2010.02.26. 12:57:32

@Traktorka:
Szerintem is vak az aki vak akar lenni. Biztos van kivétel, de nem sok az biztos. Nem igaz, hogy nem érzik, hogy valami nem klappol. Mondjuk mostanság az is nagy divat, vagyis már elég régóta divat, hogy a nők beleerőszakolják a férfiakat a házasságba. Nem azért kérik meg a kezüket, nem azért veszik el őket, mert elakarják venni, hanem azért, mert a nő ezt akarja. Ha meg nagyon nem veszi a pasi a lapot teherbe ejtetik magukat, és utána van egy-két plusz pártfogó, mert ugyebár anyuék is nyomják majd a kisfiuknak, "vejüknek" hogy vedd el-vedd el. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.26. 12:59:38

@Begérke: "mert a nemet mondás az akció előtt nem egy könnyen járható út."
Én is rögtön sírva fakadok, az tuti.

2010.02.26. 13:00:41

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Sajnos egyesek már csúcsra fejlesztették a manipulációt és már igencsak nem sánták, hanem plusz lábakat növesztettek. :) Jah és szárnyakat meg úszóhártyát-kopoltyút a könnyebb menekülés érdekébe. :P

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.26. 13:10:24

@Zsu0805: ebben teljesen egyetértek Atya folyamatosan hangoztatott álláspontjával, amit röviden úgy foglalnék össze, hogy csak az nem lát, aki nem is akar.:-) Az ilyen messziről szaglik, egy darabig ugyan mindenkinek jogában áll vitatkozni a jobbik eszével.

2010.02.26. 13:17:50

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Nah igen, valahol ha nincs konkrét tény mindannyiunkba ott motoszkál a naivitás, és a "lehet nincs igazam" mondat, de egy idő után sajnos akinek van esze az lép, jah és persze aki nem olyan életre vágyik.

summerstorm 2010.02.26. 13:25:33

tyűűű, ma naon kis inaktív vagyok :(...

homokbadugni a fejem nagyon fiatalkán nekem is ment...
aztán utána rájöttem, hogy az a jobb, ha nem :)

summerstorm 2010.02.26. 13:53:18

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

én épp most toltam...
összeesek feeling... :(

summerstorm 2010.02.26. 13:55:12

@Kósza:

kapitány, most nem azért, de tegnap óta CST-t és a remek a hangulatomat énekelgetem... felváltva...
übergáz vagyok :D....

Lobelt 2010.02.26. 13:57:34

@Panni CsP: Csókolom! Beugrottam szavazni. :) :P

A hónap kommentelője nálam: Primitív Állat :)

Kezeiket Csókolom!

Kósza 2010.02.26. 14:03:18

@mooon:): melyik CST-t énekelgeted? :)

summerstorm 2010.02.26. 14:09:48

@Kósza:

Még ma este én a hídon,
bo-bom-bom, bo-bo-bom-bom,
Vízbe dobom a kalapom,
bo-bom-bom, bo-bo-bom-bom,
Azazhogy: kalap nélkül megyek majd haza,
bo-bom-bom, bo-bo-bom-bom,
Legyen ez életem utolsó gesztusa,
bo-bom-bom, bo-bo-bom-bom.

summerstorm 2010.02.26. 14:11:11

@mooon:):

de kb mindig csak az első 4 sorig jutok...
utána rájövök, hogy abba kéne hagyni, és dódozni kéne... :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.26. 14:15:43

Na most olyat mondok, amit még eddig nem: mindenkinek kellemes hétvégét, megfelelő napszaképítést vagy amit akartok.:-) ELSŐŐŐŐ!!!:-) *örömtánc, lant le*

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.26. 14:22:08

@Kósza: a kellemes dolgok nem várhatnak.:-) Köszönöm, viszont kívánom, Kapitány!:-)

Girgesz 2010.02.26. 14:24:14

Szép napot mindenkinek!

Kemény a mai poszt :DDDDDD Hát erre mit lehet mondani? Azt szívatják, aki hagyja magát... meg sok a puncira utazó pasi is :P

summerstorm 2010.02.26. 14:30:00

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

brühühüüüü...
én ma úgy tűnik maradok még...

Kytia 2010.02.26. 14:30:03

@mooon:): "homokbadugni a fejem nagyon fiatalkán nekem is ment...
aztán utána rájöttem, hogy az a jobb, ha nem :)"

Majd még később arra is rájössz, hogy az jobb, ha igen.:DD

summerstorm 2010.02.26. 14:31:32

@Kytia:

az még talán odébb van :D

Girgesz 2010.02.26. 14:45:34

@mooon:): ezzel nem vagy egyedül :DDDD
Sajnos a munka annyira nem vár meg, hogy még utánam is jött...

Kósza 2010.02.26. 15:00:52

csendes péntek délután,....

Girgesz 2010.02.26. 15:16:26

@Kósza: dögunalom... szakad az eső, már a zene is összefolyik a háttérzajjal és a szemem előtt ugrálnak a számok. Asszem' beállt az agyhalál :D

Kósza 2010.02.26. 15:18:13

@Girgesz: a számok, azok a drága jó számok :) csak az előjelük legyen rendben, az a lényeg :)

Girgesz 2010.02.26. 15:23:49

@Kósza: ezeknek rendben van.Mind az x-ezernek... nekem meg már golyózik a szemem.
Atyánk vajh' merre jár?

Father Justice (törölt) 2010.02.26. 15:40:46

Itt is esik még, de talán épp emiatt jutott eszembe a tuti gondolat. Fogjunk össze, és szavazzunk egyhangúlag arra a hölgy kommentelőre, aki hajlandó megmutatni, hogy áll neki a szemerkélő esőben a méreténél egy számmal kisebb CsP póló - méghozzá melltartó nélkül. Mindegy, miről írt és mikor. :)

Girgesz 2010.02.26. 15:50:44

@Primitív Állat: :DDDDDDD
Nem te lennél, ha nem a te eszedbe jutott volna ez a remek gondolat. Eddig még nem szavaztam, de erre bedobom a szavazatom :D

summerstorm 2010.02.26. 15:57:57

:))
annyira lököttek vagytok :))

Girgesz 2010.02.26. 16:03:14

@mooon:): ha így bókolsz, rád fogok szavazni :P

Letettem mára a lantot... mivelhogy, nem tudok rajta játszani:D

Sziasztok!

Kósza 2010.02.26. 16:11:44

@Primitív Állat: az eső permet melletti hűvös időjárás szintén emeli az ötleted fényét, tehát rá szavazok! :)

2010.02.26. 16:30:44

@Primitív Állat:
Mi épp arra játszunk, hogy Te nyerd meg azt a polot. Lobelt be is dobta az ötletet, hogy ha megnyered akkor abba kell menned a Metalica koncertre. :P Reméljük a szép lilát nyered meg. :) :P

Kósza 2010.02.26. 16:41:00

jó hétvégét, sziasztok!

summerstorm 2010.02.26. 17:05:22

@Girgesz:

:))
én és a lila feliratos pólók...?
na az is csodaszámba menne... :D

2010.02.26. 17:16:42

@mooon:):
Ezért szavazz Primitívre, rajta biztos jól fog állni. :) :P

csillag× 2010.02.26. 17:23:03

Mivel még nem tettem le a voksom, így (némi ellenérték fejében )önként felajánlom,hogy @Primitív Állat: által felvett ötlet megvalósuljon. Erre én is kíváncsi vagyok...bocs csajok :P

Father Justice (törölt) 2010.02.26. 17:26:18

@Zsu0805: Ne bujtogassátok a népet, főleg, ha ilyen csúf tréfát akartok űzni velem! Mooon nem tudhatja, hogy állna rajtam a póló, mivel sosem látott. Újabb ok, hogy szavazzon primura - én is rá voksolok. ;)

{Az igazi ok persze az, hogy elképzeltem, hogy mit művelnének velem a tagbaszakadt rockerek, ha ilyen pólóban jelennék meg a koncerten.}

2010.02.26. 17:32:55

@Primitív Állat:
Ohhh tényleg, akkor inkább legyen az hogy kapsz egyet Te is és Lobelt is. Egymást csak meg tudjátok védeni a rockerek ellen... :) Rajtad már úgyis 2 voks van (enyém és Lobelté)

2010.02.26. 17:33:39

@csillag×:
Bevállalod a polos dolgot? Egyáltalán ki vállalná ezt be? Mert ugyebár konkrét személy nélkül nincs nyertes. :)

Father Justice (törölt) 2010.02.26. 17:36:21

@Zsu0805: Fordítva is lehet csinálni. Ha hölgy nyeri, be kell vállalnia. ;)

csillag× 2010.02.26. 17:38:30

@Zsu0805: ááááhhh!! ÉN???... nem tudm milyen állapotba kéne kerülnöm, hogy saját magamra szavazzak!? :D Találnak a srácok nálam jobb "elejű" csajt is....csak igyekezzenek, mert nemsokára voksolok... :P

2010.02.26. 17:38:47

@Primitív Állat:
Na nem... olyat nem játszunk. :) És ha pasi nyeri azt mit csinál? Elmegy egy melegbárba a polóba?

2010.02.26. 17:40:00

nem ment át a kommentem... vagy mégis? Várok még egy kicsit hátha... :)

2010.02.26. 17:40:56

@csillag×:
Ha más nincs kérünk egy XXXL polot, abba állhatsz hónapokig az esőbe... :) :P

Tudtam én hogy átmegy. :)

Father Justice (törölt) 2010.02.26. 17:41:22

@Zsu0805: Ha férfi nyer, kiválaszthatja azt a hölgyet, aki bevállalja. ;)

2010.02.26. 17:41:49

Nah megszavazzuk a melegbárt? :)

2010.02.26. 17:42:59

@Primitív Állat:
Ááá ilyet nem játszunk. :P

2010.02.26. 17:44:44

@csillag×:
Tudod kire kell voksolni. :P

csillag× 2010.02.26. 17:44:45

@Zsu0805: abba szorítok neked is helyet :D

De nagyon sanszos a dolog, hogy nem egy leányzoo fog nyerni ... *huncutmosoly* :P

csillag× 2010.02.26. 17:47:14

@Zsu0805: de ha melegbár akkor is egyszámmal kisebb ruci! okvetlen :)

2010.02.26. 17:47:39

@csillag×:
Sztem abba még 2-3 embert bevehetünk. :) Mondjuk amúgy is lila a polo, nem tudom mit hisznek mit fognak látni. :)

2010.02.26. 17:49:49

@csillag×:
És mindenképp a tömeg közepén, tehát nincsen faltámasztás. :) Majd támasszák hátulról. :P

boss888 2010.02.26. 17:50:06

Szerintem a hónap csúcs kommentjei Primitív állattól származnak!

Father Justice (törölt) 2010.02.26. 17:55:45

Na ez már tényleg túlzás! Hiába ármánykodtok, nem megyek a Kék Osztrigába!

2010.02.26. 17:59:18

@Primitív Állat:
Capella? :) :) Na már... nyuszy :) :)

csillag× 2010.02.26. 18:55:42

@boss888: :* :P :D :)
@Primitív Állat: én pár nappal ezelőtt figyelmeztettelek :D

hideg álnév 2010.02.28. 13:26:35

"nő megcsócsált, megmosott, végignyalt,
rám köpött egy meleg gejzírt, végül pedig kiköpött és újra szájába vett."

stílust lehet koppintani innen:
kosztolanyidezsoter.blog.hu/2010/02/28/level_arpinak_megmutathato_de_nem_okvetlenul_masnak_semmi_esetre

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.28. 13:49:48

@csillag×: Én rád szavazok szándékos félreértésből:D

csillag× 2010.02.28. 20:14:09

PANNI!!! :)
Remélem még időben észreveszel. Húzz légyszíves még egy strigulát @Primitív Állat: mögé ;)

Posztoknál nekem a nagyis rajtakapós tetszett...meg a hangulat, amit elindított :)

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hehe, köszönöm :D Bár sokra nem mész vele :P

2010.02.28. 20:28:04

@csillag×:
Asszem akkor nemsokára irány Capellába. :P :)

csillag× 2010.02.28. 21:32:14

@Zsu0805: csak még időben szóljatok...:) megyek kamerával... fotógéppel...!! El ne kezdjétek nélkülem !!! mindenképp' ott akarok lenni az első mozdulatoknál :D

2010.02.28. 22:14:28

@csillag×:
Abból tuti youtube videó, és iwiwkép lesz. :P :D

csillag× 2010.03.01. 11:37:29

@Zsu0805: fúúú, de nagyon nevetek :D Látom a @Primitív Állat: tja ma még meg sem mert szólalni:D
Azért ha nem szeretné ország világ elé tárni magát egy csatolt fájlt körbe küldhetne a fotójával :P
Depis napjaimban elővenném :D

csillag× 2010.03.04. 21:35:51

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hát mert ezzel az 1 szavazatoddal nem kapok pólót...amit "mérhetetlenül" sajnálok :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.03.05. 19:59:25

@csillag×: Majd regisztrálok újabb neveket és azokkal is szavazok:P

csillag× 2010.03.05. 22:21:03

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): a kis rafkós! Akkor lassan elkezdjek félni, h betámad a nagy lila póló? :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.03.07. 11:50:15

@csillag×: Nem nagy, egy számmal kisebb:P

Hatodik érzékről elfeledkeztél?

csillag× 2010.03.08. 22:40:22

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): rendben. Csak akkor el ne felejtsem, hogy egy XXL-s méretet kérjek...
süti beállítások módosítása