Mégsem voltam terhes

2010. március 10. 07:18 - Panni CsP

Újra terítéken a korkülönbség kérdése, valamint a „két tűz között”- kapcsolatok bonyolult lelki motívuma. A lány azt hitte, terhes - aggodalmát meg is osztotta párjával, aki meglepően jól fogadta a hírt. Később kiderül, hogy a gyerek vaklárma volt. Aztán megjelenik egy másik fiú is a színen, és őt is megszereti a lány, aki immár két fiút tart, és úgy látja, kettejükkel teljes az élete. Ennek ellenére fáradtnak és zavartnak érzi magát. Most megtudhatod, milyen nehéz választani két ember között.

 

Egészen biztos, hogy az én történetem már másokkal is megesett, mégis egyre kevésbé látom a helyes irányt. Kívülállóként tutira egyből látnám, mi a pálya, de így már kezdem nem látni a fától az erdőt. 4 éve megismerkedtem egy sráccal. Semmi különös, helyesnek helyes volt, de leginkább az egyénisége varázsolt el. Hihetetlen közvetlensége, vidámsága, jószívűsége, humora, temperamentuma. Találkozgatni kezdtünk és idővel rájöttünk, hogy nagyon sok dologban hasonlítunk egymásra. Később pedig az is nyilvánvalóvá vált, hogy nemcsak hasonlóak vagyunk, de remekül passzolunk egymáshoz, minden téren. Rengeteg beszélgetés, jókedv, és a testiség is a helyén volt. Ment minden, mint a karikacsapás. Egyetlen akadálya volt, méghozzá a korkülönbség. Ő közel 10 évvel volt fiatalabb nálam.

Kapcsolatunk idővel furcsa fordulatot vett: egyik pillanatról a másikra elkezdtünk kettős életet élni. Mi megvoltunk végig egymásnak, de mindketten kerestük az "igazit". Az aktuális kapcsolatainkat, vagy egyéb kalandjainkat, találkozásaink alkalmával mindig megbeszéltük, de mellette ott volt a csúnya tény: folyamatosan csaltuk egymással a partnereinket. A kapcsolatok jöttek-mentek, de mi "maradtunk egymásnak". Erről sokszor beszéltünk is, hogy vajon miért van ilyen szoros kötelék közöttünk? Természetesen szóba került az is, hogy ha ilyen szoros kapocs van köztünk, mi miért nem vagyunk együtt? Az én érvem az volt, hogy túl fiatal -nem mertem volna bevállalni. Egyszerűen nem éreztem volna magam biztonságban mellette. Az ő érve (és nagy álma) az volt, hogy gyermekei legyenek - de nem most, hanem jó 10 év múlva. Addigra én már csaknem kicsúszok abból a korból, amikor még gyermekem lehetne - így a gyermekvállalás, valamint az én aggályaim miatt, úgy döntöttük, nem megyünk bele egy tartós kapcsolatba.

Kapcsolatunk ment tovább, úgy ahogy eddig. Soha nem tudtam megfogalmazni, mi az, amit érzek iránta, ahogy ő sem. Addig jutottunk, hogy szeretjük egymást - de...talán nem úgy, ahogy kéne? Vagy túl nagy falat lenne mindkettőnknek egy ilyen kapcsolat bevállalása? Annyira bonyolult és összetett volt ez az egész, hogy egyszerűbb volt mindent úgy tovább élni, ahogy addig is tettük. A sors úgy hozta, hogy egy betegség következtében fennállt a veszélye, hogy esetleg terhes lettem. Aggódás, gyötrődés következett, és persze a frász bennem, hogy ezt vajon hogy közöljem vele? Nem akartam olyan szituba keveredni, hogy esetleg azt higgye, én egy gyerekkel akarom őt magamhoz láncolni. Végül döntöttem, és megosztottam vele nagy zokogások között aggályaimat. A reakciója meglepő volt: nyugtatgatott, és felvilágosított, hogy ha ez a helyzet, akkor ezt bizony ketten hoztuk össze - ketten is fogjuk megoldani, ne féljek. Feleségül vesz és felneveljük a gyönyörű gyerekünket.

Nem ilyen válaszra számítottam: fel voltam készülve a legrosszabbra. Láttam, hogy ez neki nem okoz különösebb gondot, és így én is fellélegeztem. Végül kegyes volt a sors hozzám / hozzánk és nem kényszerített bele ebbe a házasságba, lévén nem voltam terhes. :) Minden ment tovább, ahogy annak előtte. Idővel már meg sem próbáltam megmagyarázni az érzéseimet, a szituációt - egyszerűen megszoktam, és így volt jó.

Aztán az élet úgy hozta, hogy megismerkedtem valakivel, aki elrabolta a szívemet. Hozzá kell tennem, a megismerkedés minden pillanatát "végig asszisztálta" a szeretőm, mi több, még ő segített tanácsokkal. A sors fintora, hogy újdonsült szerelmem is 10 évvel fiatalabb volt nálam. Minden felgyorsult körülöttem, a fellegekben jártam és idővel a "szeretőm" is külön utakon kalandozott. A társammal összeköltöztünk és egy kivételesen jó kapcsolatot mondhattunk magunkénak. Egyszer csak, egy év kihagyás után, újra összetalálkoztam a "szeretővel". Egészen úgy éreztem, hogy hozzá csak szép emlékek fűznek - és mellbe vágott a valóság. Néhány hónap után kiderült, hogy ez nem csak szép emlék, hanem maga a jelen. Előtörtek mindkettőnk részéről a régi "érzések" - vagy nem is tudom, hogy fogalmazzam meg, pontosan mi is - és egy hihetetlenül furcsa szituációban találtam magamat. Változatlanul érzem és tudom, hogy szeretem a társamat. Elpusztulok a tudattól, hogy mégis hogy tehetek ilyet vele? Mégis, újra kettős életet élek. Úgy érzem, kettejükkel teljes az életem. Mindkettejüket szeretem, csak éppen másként. Hogy ez mit foglal magában, nem tudom megfogalmazni. A "szeretővel" egyre szorosabb és szorosabb a kapcsolatunk. Mindeközben én azon igyekszem, hogy emellett nehogy meglazuljon a párkapcsolatom.

A helyzet odáig fajult, hogy amikor a partnerem külföldön van - üzletkötő- abban a pillanatban összecuccolunk a szeretővel....és addig élvezzük egymás társaságát, amíg a párom vissza nem tér. Tudom, most rengetegen elítélnek, higgyék el, nem könnyű ez a helyzet. Egyre kevésbé vagyok tisztában magammal és ott tartok, hogy ez így nem mehet tovább, de nem látom a perspektívát, hogy mégis merre kellene tovább menni? Nem tudom megfogalmazni, mi az, ami köt a szeretőmhöz. Tudom, meg lehetne beszélni vele, de nem akarom, mert nem szeretném, ha olyan döntésre jutnánk, melynek a párkapcsolatom látná kárát. Nem merném bevállalni se a komolyabb fokozatot, se a szakítást...

Tudom, patthelyzet. Próbálom keresni magamban a probléma "gyökereit", de mivel most már két "aktív" kapcsolatot tartok fenn egyszerre, csak annyit érzek, hogy fáradok, össze vagyok zavarodva. Szeretnék tisztán látni, rendet tenni magamban, és minél inkább kapálózom, annál inkább beletekeredek. Ott tartok, hogy nem elég, hogy lelkifurdalásom van minden irányba, pánikolok is. A "szeretőm" azt mondja, őt nem zavarja a párkapcsolatom. Ennek ellenére, naponta négyszer is felhív, mindent megbeszélünk, a múltkor pedig kicsúszott a száján, hogy „hát ő már egyáltalán nem biztos abban, hogy nem én leszek a felesége és a gyermekei anyja.” Nekem ketyeg az időm. Nem szeretnék céltalanul bolyongani, hiszen lassan záróra lesz....De tudom, hogy ha ez így megy tovább a végén egyedül maradok.

Most már ott tartok, lehet hogy ez lesz a büntetésem...és megérdemelném. Tudom, meg kéne acéloznom magam és kiállni vagy ezen, vagy azon az oldalon teljes mellszélességgel, mert az amit, most csinálok, önzés. De félek a döntéstől is, talán gyáva vagyok. Hiába rágom át százszor, egyikük nélkül sem tudom elképzelni az életemet. Az sem biztos, hogy a döntés az én kezemben van!! Volt már valaki hasonló szituációban? Szívesen venném, ha megosztaná velem a hasonló tapasztalatát. Köszönöm, hogy elolvastátok levelemet.

 

 
524 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr391827560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zazie a metrón 2010.03.10. 17:00:33

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: huhhh, most megkönnyebbültem:) bár lehet, hogy az önműködő villamosjegy szabadalmi jogára vucli tóbiás azért még igényt tart...

Zazie a metrón 2010.03.10. 17:01:33

@Zsu0805:

Kósza 2010.03.10. 16:43:49
barna dani legújabb könyve? :)

tőzegmalac 2010.03.10. 17:01:56

@Zsu0805: mentes? bezzeg a tíz év az számít:P

@BARI: úgy ám:) kergetsz és harapsz:D csak nem értem közben bégetsz vagy nevetsz:P

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 17:02:56

@primu: Ja, hogy össze is melegedne a csapat. Ilyesmi valóban nem fordult meg a fejemben. :) Tényleg többféleképpen lehet szeretni, de az már önmagában is érdekes, hogy szerelem eleve nem is került szóba a posztban. Itt pont az lehet a probléma, hogy preferenciák vannak, prioritások viszont nincsenek. Így aztán mindkét fajta érzés "jár" - miért is kellene választani? Hozhat még az élet olyan férfit is, aki egyszemélyben nyújtja ezt - de addig is lehet hintáztatni kettőt. Vagyis ez LENNE a probléma, mivel a nyílt színi meggyanúsítás óta nem is írt Laura semmit. Itt valami nagy huncutság van! :)

Snowmass 2010.03.10. 17:07:28

@Snowmass: Namármost. Nem igényel különösebb magyarázatot, hogy életvezetésileg határozott különbséget kell tenni a ráció és megérzés között, valamint ezek vonatkozásában külön is a ráció és a női ráció, valamint a megérzés és a női megérzés között. Ez kb. olyan mint a tölcsér fagylalttal és a fagylalt tölcsér nélkül.:DD

2010.03.10. 17:10:30

@kabátnyúl:
Hajlamos vagyok kifogni a defekteseket, koloncokat, flúgosakat... meg hasonló díszpéldányokat, és már kezd elegem lenni a folytonos sajnálom de nemből. :)
Tudom-tudom, most fogom kapni az oltást. :)

Zazie a metrón 2010.03.10. 17:12:06

@Snowmass: élvezetes analógia. de nézzük a másik oldaláról is: a tölcsér fagylalt nélkül mit sem ér... :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 17:13:28

@Zazie a metrón: annyi baj legyen, nekünk csak ki kell találnunk, hogy a villamos valami titokzatos eredetű, de mindenképp gyógyíthatatlan betegséget okoz, valamint a rákra való hajlamot 130%-kal megnöveli, és akkor tóbiás éppen kitörölheti a szabadalmi jogával.:-)) Szerintem már nem is tart rá igényt.:-)

Snowmass 2010.03.10. 17:13:46

@Zazie a metrón: Mondhatod. Csak arra vigyázz, hogy nehogy azt mondják erre, hogy igyál inkább egyet velük abból az italból, amitől örökre fiatal és szép leszel, ráadásul minden héten tiéd a lottó ötös.:D Képesek rá.:)

alumi 2010.03.10. 17:21:12

@Primitív Állat: kapcsolatfüggő a csaj. tudja, hogy bármilyen lépés borítaná a mostani helyzetet és minimum az egyik pasit bebukná, vagy akár mindkettőt. mivel írja, hogy fáradt, erre egyre nagyobb az esély. (egy óvatlan elszólás, egy apró figyelmetlenség és máris lebukott az élettársa előtt)

ha borulna a bili, azt nem tudná elviselni, mert mind a két pasi kell neki. legalábbis úgy érzi. pont azért érzi ezt, mert egyik sem képes megadni neki maradéktalanul azt, amire vágyik, ergó egyik sem az igazi. csak ketten együtt adják ki azt, akivel boldog lenne.

ebből két szék között effekt lesz, az borítékolható. jól oda is fogja verni a nőt a földhöz, de utólag be fogja látni, hogy ennek így kellett lennie. legkésőbb akkor, amikor megérkezik az egyszemélyi lófarkas herceg, akiben meg lesz minden, amire vágyik. persze, hogy addigra 37, vagy 40, netán 45 lesz, az más kérdés. most magától rabolja az időt, ez nem kétséges.

esetleg szülhet egy vekkergyereket, de arra készüljön fel, hogy vagy átmenetileg, vagy végleg egyedülálló anya lesz.

Zazie a metrón 2010.03.10. 17:21:49

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: és akkor mi jól feltaláljuk a villamos rákkeltő hatását semlegesítő szerkentyűt, és meggazdagszunk belőle :D

@Snowmass: akkor majd megmondom, hogy nekem már megvolt a napi adag, különben is mit gondolnak, mitől vagyok ennyire szép és fiatal és miből telt nekem arra rózsaszín cadillacre ott a ház előtt? :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 17:22:14

@Zsu0805: mer' neked semmise jó!:DDD

@Snowmass: tehát van női fagyi és nem női fagyi. A helyes életvezetés alapja a megfelelő differenciálás. Azt hiszem, értem.:-))

laura1976 2010.03.10. 17:26:11

@Primitív Állat:
Kedves, nem tüntem el, csak éppen hazaértem... :)
A meggyanúsítgatáshoz meg nem tudok hozzászólni és nem is akarok mert nincs értelme.
primu, mondtak már rám sok mindent, de hogy kapcsolatfüggő lennék - azt soha. Világéletemben nehezen szántam rá magam egy- egy kapcsolatra, és elég sokáig egyedül is éltem.
A bebukásban viszont igazad van. És abban is hogy mindkét pasi "kéne". De nem mindenáron.
És hogy megszületett már az a pasi, aki mindkét pasi ismérveivel rendelkezne? :) Kétlem... azt meg pláne, hogy ha él és létezik , valaha is belebotlanék.

laura1976 2010.03.10. 17:30:15

Ja, valaki írta hogy a szerelemérzésről semmit sem írtam.
Nem írtam róla, mert feltételeztem hogy mindenkinek lejön: ha az érzelmek nem lennének keresztül- kasul, egy percig sem hezitálnék.Illetve akkor oka fogytán meg sem született volna ez a poszt.

MLaca · http://mlzphoto.hu/ 2010.03.10. 17:30:36

remélem, egyedül maradsz!

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 17:30:37

@primu: "ebből két szék között effekt lesz, az borítékolható" Az lehetetlen, aztat a csillagok megmondták volna.:DDD

@Zazie a metrón: és mindenki jól jár, tóbiás jogának sárba tiprását pedig a közérdek indikálta, nyilvánvalóan.:-)

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 17:31:07

@primu: Azt hiszem, ez volt a legkomolyabb összefoglalása a történetnek. Ebből póló lesz, már látom. :) Viszont azt is látnunk kell, hogy akinek ennyire komplex érzelmi igényei vannak - már amennyiben elhisszük, hogy valóban ezek miatt kell neki mindkét férfi "szerelme" - az hangyamakknyi valószínűséggel fog egyszemélyi lófarkas herceget találni, főleg 40 körül. Vekkergyerek(ek)kel az oldalán meg pláne. Magyarul ez a veszély fenyegeti a legkevésbé.

laura1976 2010.03.10. 17:37:25

@Primitív Állat:
Elképzelhető. De engem most jobban foglalkoztat ezen probléma megoldása.
Egyébként bárki kerülhet bonyolult helyzetbe, amiből nem tud szabadulni - ha valaki még nem tapasztalta meg, majd megfogja idővel. Ahogy azt is, hogy azt a szót hogy "soha" mindenki törölheti is a szótárából.
Az élet nem csak fekete -fehér, hanem olykor más színekben is pompázik. Sajnos, vagy hál égnek, egy biztos: a problémákat meg kell oldani - és vállalni a következményeket.

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 17:38:26

@laura1976: "És hogy megszületett már az a pasi, aki mindkét pasi ismérveivel rendelkezne? :) Kétlem... azt meg pláne, hogy ha él és létezik , valaha is belebotlanék." Na, ezzel jól megelőztél - az előző hozzászólásomban éppen ebbéli kételyemnek adtam hangot én is. Akkor miről is van szó tulajdonképpen? Hinta-palinta a két huszonévessel (akik ketten nagyjából kiteszik a nagy Ő-t) amíg lehet, aztán majd lesz valahogy? Ahogy hozza az élet?

A Pókember 14. száma jutott eszembe. Vízember és Homokember egyaránt rajongtak Sadie-ért (aki egy vagány, talpraesett, de rendkívül antidekoratív hölgy volt). Össze is verekedtek érte, és a küzdelem során beléjük csapott egy villám, melynek eredményeképpen megszületett a Sárgombóc! Ő nagyobb és erősebb volt, mint Hydroman és Sandman együttvéve, de olyan bizonytalan, mafla és kiszámíthatatlan, hogy csak Sadie iránt érzett szerelme (ez természetesen az egyesülés után is megmaradt) irányította már. Szerintem csak akkor hiszek neked újra, ha ilyesféle fordulatot vesznek nálatok is az események. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 17:39:41

@Zsu0805: nekem is vannak igényeim, pl. most az, hogy vagy feltalálom az önműködő hólapátot, vagy férjhez megyek, még mielőtt hazaérnék.:-)) Nehéz döntés.:-)

2010.03.10. 17:42:37

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Esik nálatok a hó? Nálunk ma egész nap verőfényes napsütés volt. :)
Amúgy én a másodikat választanám. :) A hip-hop bulik a legjobbak. :)

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 17:43:40

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: A Vízöntő holdam az automata hólapátra szavaz, hiszen az az emberiség egészének érdekét szolgálja. A Rák napjegyem viszont szívesebben szurkol a házasságnak, kiscsaládnak. Egy emberen belül is jól megzavarodhatnak a fényszögek. :)

2010.03.10. 17:43:43

@laura1976:
Milyen ismérvek a fontosak? :)

2010.03.10. 17:44:55

@Primitív Állat: @tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Én szeretek havat lapátolni. :) (márha van hova)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 17:44:56

@Zsu0805: egész nap szakad.:-) Ha a racionalitásra hagyatkozom, akkor én fogom ellapátolni, de ennél minden megoldás szimpatikusabbnak tűnik jelen pillanatban.:-))

2010.03.10. 17:47:03

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Végülis ha azt veszed nem muszáj házasodnod. Elég egy balek aki egy szavadra ugrik. :)

csillag× 2010.03.10. 17:47:14

Te úristen :D mit műveltetek itt....épp hogy elugrottam és máris teleírtátok az oldalt :D

Amúgy Zsu nem értetted félre a Prérifarkas tnapi utolsó kommentjét? :) a kígyója van hozzá nőve és nem Bari! :)

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 17:49:41

@Zsu0805: Legyen akkora a bránere, mint Hugónak, bírja olyan sokáig és olyan intenzíven az aktust is, tudjon szépen, könnyedén hazudni és sose fogyjon ki a beszédtémákból. Mindamellett legyen biztos egzisztenciája, külföldi karrierépítési lehetősége, mint Szaniszlónak, és ne zárkózzon el az összeköltözéstől sem.

Egyszóval a belső értékek. ;)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 17:51:58

@Primitív Állat: valóban nagy kuszaság ez, és hát gondolkozom erősen, mi legyen.:-)

@Zsu0805: Találnék egy ilyet, megtartanám egész életemre.:-))) De csak az ígérgetés megy.:-)

Kham 2010.03.10. 17:52:16

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: ha férjhez mégy, akkor megvan egyből az önmüködő hólapát is, na jó esetleg egy csókot kell neki dobni vagy vad szexet ígérgetni, de müködni fog:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 17:54:28

@Kham: jaj, hát nekem is épp ezt súgta a női megérzésem, ellenkező esetben nem nagyon akarnék férjhez menni.:-))

2010.03.10. 17:55:02

@csillag×:
Milyen kígyó? Lemaradtam. :)

@Primitív Állat:
Tehát akkor az egyik pasinak vagy pici a pöcköse vagy nem túl intenzív az ágyban (ezt a hivatalosra tippelném)
A másiknak viszont nincs egzisztenciája, karrierépítési lehetősége vagy nem lehet vele összeköltözni. (ezt a nemhivatalosra tippelném). Nah milyen vagyok? Jókat súgtak a csillagok? :)

2010.03.10. 17:55:56

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Passzoljam át a sajátom? Ha gondolod küldök neki gyors még egy mailt, hogy de esetleg te vevő vagy rá. :)

2010.03.10. 17:57:08

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Vagy örökbefogadsz egy fiút és kényszermunkára fogod. :)

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 17:59:48

@Zsu0805: Látod, van még itt boncolgatnivaló bőven. :) Valamilyen egzisztenciája biztosan van B-nek is, hiszen különben nem lehetne "azonnal összecuccolni", mikor a jómunkásember elmegy külhönba üzletet kötni. De egyrészt nem biztos, hogy akkora karrier előtt áll mint A, másrészt ha még állandóra összecuccolni sem akar a galád, akkor nincs is min morfondírozni ezzek kapcsolatban. :)

csillag× 2010.03.10. 18:00:02

@Zsu0805:
csillag× 2010.03.09. 22:48:22
@Zsu0805: óóójaj.. :D

@kabátnyúl: benned egy állatkert veszett el?? :))
Kellemes tekergést :)...ebből arra következtetek, h a kígyóhoz is közöd van :)

Itt a fonal vége :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 18:01:54

@Zsu0805: Nem kell, köszi, mert a tükrömben egy számító dögöt látnék másnap reggel, és akkor egész életemben győzködhetném magam, hogy nem optikai csalódás volt.:-))

csillag× 2010.03.10. 18:03:53

Jaj, írjatok még....pályázok az 500-ra :P

2010.03.10. 18:06:26

@csillag×:
Nembaj, akkor is bariról volt szó és kész. :P

2010.03.10. 18:07:33

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Ááá, nem lehetsz számító dög. Csak élsz a lehetőségekkel. :)

2010.03.10. 18:08:53

@csillag×:
Messze van az még!:)

2010.03.10. 18:09:35

@Primitív Állat:
Azt assszem egy szóval se írta, hgoy a pasinál cuccolnak össze. :) De mindjárt utánaolvasok. :)

2010.03.10. 18:11:00

@Primitív Állat:
"A helyzet odáig fajult, hogy amikor a partnerem külföldön van - üzletkötő- abban a pillanatban összecuccolunk a szeretővel....és addig élvezzük egymás társaságát, amíg a párom vissza nem tér. "

Nem azt írta, hogy ha elmegy a pasi akkor átcuccol, vagy beköltözik a nemhivataloshoz. :) Csak hogy összecuccolnak. :)

csillag× 2010.03.10. 18:11:15

@Zsu0805: ha te mondod! én nem kötözködök, félek tőled :P :D
Jaj, ne keseríts:( ... csak kommentelj :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 18:14:51

@Zsu0805: természetesen.:-) De én egyenes ember vagyok, kérdezd meg tőle, légy szíves, hogy hozzám jön-e férjül egy szolíd hólapátolásért cserébe?:-))

2010.03.10. 18:17:17

@csillag×: :) kommentelek kommentelek. :)

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 18:19:08

@Zsu0805: Nos, ha van egy csöpp esze, akkor nem a hivatalos lakásába invitálja a szexgépet, hanem ő cuccol hozzá. Azt meg, hogy "semleges" helyre cuccolnának össze, valószínűtlennek tartom. Hacsak nem kőgazdag valaki, és van egy kizárólag ilyen célra fenntartott kérója.

Kham 2010.03.10. 18:20:55

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: pedig ha jól kevered a kártyákat, akkor szert tennél még egy mosogatógépre, egy karbantartó robotra, egy felfújható sofőrre, egy önkéntes futballtanácsadó és -felvilágosítóra, egy automata vérebre, egy állandó pincérre, egy lelkes szakácsra, egy kertészre és egy kutyasétáltatóra is.

csillag× 2010.03.10. 18:21:07

@Zsu0805: már nemsok :D...de attól félek Atya megint áthágja a számításaimat... :P

2010.03.10. 18:25:34

@Primitív Állat:
Pedig úgy lenne az izgi, ha a hivatalos lakásába cuccolnának össze. :)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Nem megérzés inkább csak számomra ez jön át. :) Női megérzésekre nem támaszkodok. :P Vagyis nem mindig. :)

@csillag×:
Ugye tudod hogy most hogy írtad már nem csak te pályázol az 500-ra?

2010.03.10. 18:26:36

@Kham:
Tehát a pasik erre jók?

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 18:28:08

@Zsu0805: Az kizárólag akkor izgi, ha lebukás is van, méghozzá akció közben. Aztán cirkuszi jelenet helyett kisebb megrökönyödés, majd jókedvű szendvicskészítés. :)

2010.03.10. 18:28:20

@csillag×:
Tényleg, ezt akartam már linkelni tegnap is az állatkertes kommentedhez:

fuestoelgeesek.nolblog.hu/files/a_legsokoldalubb_allat_www_kepfeltoltes_hu_.jpg

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 18:28:25

@Kham: a vasalógépet is tessék betenni alapfelszereltségbe, és akkor talán elkezdek gondolkozni a dolgon:-))

@Zsu0805: értem, de ez akkor is csak egy feltételezés.:-)

2010.03.10. 18:29:10

@Primitív Állat:
Áááá a vért jobban bírom. Inkább essenek egymásnak. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 18:31:48

@Primitív Állat: van egy ismerősöm, akinél ez a megrökönyödési fázis kb. két hétig tart. Aztán visszafogadja a nőjét.:-)) Vasárnap megint hozott egy végleges döntést.:-) Vicc.

Kham 2010.03.10. 18:32:22

@Zsu0805: hát nagyjából, de vannak olyanok is akik kedvesek a gyerekekhez és önként váltják vissza az üres üvegeket is.

Kham 2010.03.10. 18:33:46

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: ajajj amelyik férfi szívesen vasal az már gyanús, előbb fodros kötényt köt maga elé, később meg a Capella színpadán lép fel a kisestélyidben:)

2010.03.10. 18:34:23

@Kham:
Szóval akkor vannak ilyen multifunkcionális pasik? :) Még nemnagyon láttam egyet se. :)

Sadist 2010.03.10. 18:35:20

@Zsu0805: Nyitott szemmel kéne járni.

2010.03.10. 18:35:23

@Kham:
Capella szinpada, hallod ezt @Primitív Állat: ??? :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 18:35:56

@Kham: ezt ne firtassuk tovább, mert még kiderül, hogy nekem is minimum kettő férj kell.:-))

2010.03.10. 18:36:11

@Sadist:
Jó hogy mondod. :)

xofi-extravaganja · http://www.extravaganja.hu/ 2010.03.10. 18:37:47

szerintem AZ A NYERŐ, AKIVEL ŐSZINTE VAGY, ÉS AKI ŐSZINTE VELED. egy dolgot viszont nem értek: ha mindkettő fiatalabb 10 évvel, hogy lehet, hogy az egyik, az őszinte, a mindig, ő nem volt felvállalható, a másik srác pedig felvállalható? xOft

2010.03.10. 18:37:48

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Fuuu, az a mondás, vagy vicc, a szamár meg a csődör meg mittudomén még mi.:)

xofi-extravaganja · http://www.extravaganja.hu/ 2010.03.10. 18:40:49

@Kham: ááá, lehet szimplán sittes is. akit én ismertem, a "seregben" tanult meg vasalni. részemről, akár vasalhat is .)

csillag× 2010.03.10. 18:44:00

fenébe :D tökre lelassult a gépem, pont most :D pedig ott voltam :D

2010.03.10. 18:45:07

@csillag×:
Ne is mond, nekem nem hagyta elküldeni az 500-ast, mert vmi kommentek közti idő van... :(

csillag× 2010.03.10. 18:45:59

@Zsu0805: még, jó hogy tétje nem volt :P

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 18:46:11

Az a helyzet, hogy ez a hólapátolás nem fogja megvárni a leendő férjet.:-)) További szép estét.:-)

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 18:48:13

@Zsu0805: Ne idegesíts! Gyorsan fel is hagyok a vasalással, és minden hétvégén hívom a nagynénit inkább. "Nehéz az agglegény élete." - mondta "VV Laci" a játékmackónak, miután megnyerte a játékot. :)

2010.03.10. 18:52:07

@Primitív Állat:
A szükség törvényt bont. :) Nyugodtan vasalj... :)

csillag× 2010.03.10. 18:55:14

@Primitív Állat: jöhetsz hozzám is :) de mosogatni valóm is akad:) lehet válogatni

Haj, rossz ez az aggleány élet :P

2010.03.10. 18:57:30

@csillag×: @Primitív Állat:
Jó hogy mondjátok a vasalást, neki is állok szépen. :)

tőzegmalac 2010.03.10. 19:55:33

@Zsu0805: oltani? ááádehogy:)

@csillag×: kedves vagy, hogy a segítségemre sietsz, de most szükségtelen:) belementem abba a játékba;)

tőzegmalac 2010.03.10. 20:05:56

@Zsu0805: nézd vissza:)
na csak benéztem, indulok is koncertezni. ja és valaki vegye el Baritól a vasalót... még rám találja ejteni szerenád közben:)))

2010.03.10. 20:08:15

@kabátnyúl:
Gondolom a multifunkciós pasikra gondolsz. :)
Megoldjuk nyugi, nem mész haza sormintával a képeden. :P

tőzegmalac 2010.03.10. 20:11:57

@Zsu0805: bizony:DD
sok jóra ne számítsak, ha már így fogalmazol?
(most tényleg el)

csillag× 2010.03.10. 20:18:03

@kabátnyúl: én már csak ilyen vagyok :$ Különben meg nem is siettem a segítségedre, csak Zsu-t tettem helyre :) Ettől függetlenül még lehet "egykis" közöd Barihoz :D

(tudom, h már nem vagy itt):)

2010.03.10. 20:20:38

@kabátnyúl:
A vasaló nem nálam van. :)
Jó szórakozást. :)

2010.03.10. 20:23:19

Én is balra el, nézek egy kis Cupidot aztán House-t. :)

8kelvin8 2010.03.11. 15:49:50

Tanulj meg úgy játszani, mint a profik és keress pénzt a helyes stratégiával! Szerezd meg a PokerStrategy.com ingyenes 50$ kezdőtőkéjét!

Látogass el most:
freepoker.try.hu

Útmutató:
pokercash.blog.com/
süti beállítások módosítása