Mégsem voltam terhes

2010. március 10. 07:18 - Panni CsP

Újra terítéken a korkülönbség kérdése, valamint a „két tűz között”- kapcsolatok bonyolult lelki motívuma. A lány azt hitte, terhes - aggodalmát meg is osztotta párjával, aki meglepően jól fogadta a hírt. Később kiderül, hogy a gyerek vaklárma volt. Aztán megjelenik egy másik fiú is a színen, és őt is megszereti a lány, aki immár két fiút tart, és úgy látja, kettejükkel teljes az élete. Ennek ellenére fáradtnak és zavartnak érzi magát. Most megtudhatod, milyen nehéz választani két ember között.

 

Egészen biztos, hogy az én történetem már másokkal is megesett, mégis egyre kevésbé látom a helyes irányt. Kívülállóként tutira egyből látnám, mi a pálya, de így már kezdem nem látni a fától az erdőt. 4 éve megismerkedtem egy sráccal. Semmi különös, helyesnek helyes volt, de leginkább az egyénisége varázsolt el. Hihetetlen közvetlensége, vidámsága, jószívűsége, humora, temperamentuma. Találkozgatni kezdtünk és idővel rájöttünk, hogy nagyon sok dologban hasonlítunk egymásra. Később pedig az is nyilvánvalóvá vált, hogy nemcsak hasonlóak vagyunk, de remekül passzolunk egymáshoz, minden téren. Rengeteg beszélgetés, jókedv, és a testiség is a helyén volt. Ment minden, mint a karikacsapás. Egyetlen akadálya volt, méghozzá a korkülönbség. Ő közel 10 évvel volt fiatalabb nálam.

Kapcsolatunk idővel furcsa fordulatot vett: egyik pillanatról a másikra elkezdtünk kettős életet élni. Mi megvoltunk végig egymásnak, de mindketten kerestük az "igazit". Az aktuális kapcsolatainkat, vagy egyéb kalandjainkat, találkozásaink alkalmával mindig megbeszéltük, de mellette ott volt a csúnya tény: folyamatosan csaltuk egymással a partnereinket. A kapcsolatok jöttek-mentek, de mi "maradtunk egymásnak". Erről sokszor beszéltünk is, hogy vajon miért van ilyen szoros kötelék közöttünk? Természetesen szóba került az is, hogy ha ilyen szoros kapocs van köztünk, mi miért nem vagyunk együtt? Az én érvem az volt, hogy túl fiatal -nem mertem volna bevállalni. Egyszerűen nem éreztem volna magam biztonságban mellette. Az ő érve (és nagy álma) az volt, hogy gyermekei legyenek - de nem most, hanem jó 10 év múlva. Addigra én már csaknem kicsúszok abból a korból, amikor még gyermekem lehetne - így a gyermekvállalás, valamint az én aggályaim miatt, úgy döntöttük, nem megyünk bele egy tartós kapcsolatba.

Kapcsolatunk ment tovább, úgy ahogy eddig. Soha nem tudtam megfogalmazni, mi az, amit érzek iránta, ahogy ő sem. Addig jutottunk, hogy szeretjük egymást - de...talán nem úgy, ahogy kéne? Vagy túl nagy falat lenne mindkettőnknek egy ilyen kapcsolat bevállalása? Annyira bonyolult és összetett volt ez az egész, hogy egyszerűbb volt mindent úgy tovább élni, ahogy addig is tettük. A sors úgy hozta, hogy egy betegség következtében fennállt a veszélye, hogy esetleg terhes lettem. Aggódás, gyötrődés következett, és persze a frász bennem, hogy ezt vajon hogy közöljem vele? Nem akartam olyan szituba keveredni, hogy esetleg azt higgye, én egy gyerekkel akarom őt magamhoz láncolni. Végül döntöttem, és megosztottam vele nagy zokogások között aggályaimat. A reakciója meglepő volt: nyugtatgatott, és felvilágosított, hogy ha ez a helyzet, akkor ezt bizony ketten hoztuk össze - ketten is fogjuk megoldani, ne féljek. Feleségül vesz és felneveljük a gyönyörű gyerekünket.

Nem ilyen válaszra számítottam: fel voltam készülve a legrosszabbra. Láttam, hogy ez neki nem okoz különösebb gondot, és így én is fellélegeztem. Végül kegyes volt a sors hozzám / hozzánk és nem kényszerített bele ebbe a házasságba, lévén nem voltam terhes. :) Minden ment tovább, ahogy annak előtte. Idővel már meg sem próbáltam megmagyarázni az érzéseimet, a szituációt - egyszerűen megszoktam, és így volt jó.

Aztán az élet úgy hozta, hogy megismerkedtem valakivel, aki elrabolta a szívemet. Hozzá kell tennem, a megismerkedés minden pillanatát "végig asszisztálta" a szeretőm, mi több, még ő segített tanácsokkal. A sors fintora, hogy újdonsült szerelmem is 10 évvel fiatalabb volt nálam. Minden felgyorsult körülöttem, a fellegekben jártam és idővel a "szeretőm" is külön utakon kalandozott. A társammal összeköltöztünk és egy kivételesen jó kapcsolatot mondhattunk magunkénak. Egyszer csak, egy év kihagyás után, újra összetalálkoztam a "szeretővel". Egészen úgy éreztem, hogy hozzá csak szép emlékek fűznek - és mellbe vágott a valóság. Néhány hónap után kiderült, hogy ez nem csak szép emlék, hanem maga a jelen. Előtörtek mindkettőnk részéről a régi "érzések" - vagy nem is tudom, hogy fogalmazzam meg, pontosan mi is - és egy hihetetlenül furcsa szituációban találtam magamat. Változatlanul érzem és tudom, hogy szeretem a társamat. Elpusztulok a tudattól, hogy mégis hogy tehetek ilyet vele? Mégis, újra kettős életet élek. Úgy érzem, kettejükkel teljes az életem. Mindkettejüket szeretem, csak éppen másként. Hogy ez mit foglal magában, nem tudom megfogalmazni. A "szeretővel" egyre szorosabb és szorosabb a kapcsolatunk. Mindeközben én azon igyekszem, hogy emellett nehogy meglazuljon a párkapcsolatom.

A helyzet odáig fajult, hogy amikor a partnerem külföldön van - üzletkötő- abban a pillanatban összecuccolunk a szeretővel....és addig élvezzük egymás társaságát, amíg a párom vissza nem tér. Tudom, most rengetegen elítélnek, higgyék el, nem könnyű ez a helyzet. Egyre kevésbé vagyok tisztában magammal és ott tartok, hogy ez így nem mehet tovább, de nem látom a perspektívát, hogy mégis merre kellene tovább menni? Nem tudom megfogalmazni, mi az, ami köt a szeretőmhöz. Tudom, meg lehetne beszélni vele, de nem akarom, mert nem szeretném, ha olyan döntésre jutnánk, melynek a párkapcsolatom látná kárát. Nem merném bevállalni se a komolyabb fokozatot, se a szakítást...

Tudom, patthelyzet. Próbálom keresni magamban a probléma "gyökereit", de mivel most már két "aktív" kapcsolatot tartok fenn egyszerre, csak annyit érzek, hogy fáradok, össze vagyok zavarodva. Szeretnék tisztán látni, rendet tenni magamban, és minél inkább kapálózom, annál inkább beletekeredek. Ott tartok, hogy nem elég, hogy lelkifurdalásom van minden irányba, pánikolok is. A "szeretőm" azt mondja, őt nem zavarja a párkapcsolatom. Ennek ellenére, naponta négyszer is felhív, mindent megbeszélünk, a múltkor pedig kicsúszott a száján, hogy „hát ő már egyáltalán nem biztos abban, hogy nem én leszek a felesége és a gyermekei anyja.” Nekem ketyeg az időm. Nem szeretnék céltalanul bolyongani, hiszen lassan záróra lesz....De tudom, hogy ha ez így megy tovább a végén egyedül maradok.

Most már ott tartok, lehet hogy ez lesz a büntetésem...és megérdemelném. Tudom, meg kéne acéloznom magam és kiállni vagy ezen, vagy azon az oldalon teljes mellszélességgel, mert az amit, most csinálok, önzés. De félek a döntéstől is, talán gyáva vagyok. Hiába rágom át százszor, egyikük nélkül sem tudom elképzelni az életemet. Az sem biztos, hogy a döntés az én kezemben van!! Volt már valaki hasonló szituációban? Szívesen venném, ha megosztaná velem a hasonló tapasztalatát. Köszönöm, hogy elolvastátok levelemet.

 

 
524 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr521827560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. gernika 2010.03.10. 08:08:30

Én ezzel nem tudok azonosulni. A szíved mélyén tudnod kéne, hogy kihez tartozol - már amennyiben a két férfi közül az egyik az igazi. Szerintem egyik sem.
Lassan záróra? Hány éves vagy? Mert ez a történet akkor lenne valamennyire elfogadható, ha minimum 15-el lennél kevesebb a "záróránál".
A párodat nagyon sajnálom, csak fecsérli rád az idejét. Remélem a külföldi útjain ő is félrekefél.

boss888 2010.03.10. 08:10:19

Jó reggelt!

Szép kis történet, majd megkérdem arab barátomat, hogy milyen ötlete van, ő gyakorló bigámista. Én is lefekszem néha az ex csajaimmal, nincs ebben semmi furcsa. Nagyjából ennyi a hozzáfűzni valóm.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.03.10. 08:19:46

Reggelt!

Jóféle farfekvéses süncsaládot, vascsövet, továbbá chilis katéterezést kívánnék a postírónak.

"A sors úgy hozta, hogy egy betegség következtében fennállt a veszélye, hogy esetleg terhes lettem."

Ez a kedvencem. Milyen betegség az amitől az ember megterhesedik? Konkrétan beletolta valamelyik 10 évvel fiatalabb csóka a szlottyot, ez a betegség kiváltó jelensége.

Nagyon nehéz lehet valóban, ilyen moslék utolsó káejrópaji madjarpitsának lenni, mármint saját magát elviselni napi 24 órában heti 7 napon át. Javaslom a kötelet, esetleg a tarkólövést, az segít elviselni a kínjaidat.

Devil2 2010.03.10. 08:33:14

Kedves Posztoló! Nem az ikrek havában születtél véletlenül?
Na de most komolyan, a szeretőd ad egy biztos érzelmi alapot neked, ahhoz hogy biztonságban érezd magad miközben a szíved szabadon szárnyal. Ez nagyon hálátlan szerep a szerető részéről, kivéve akkor, ha ő is ugyanezt érzi és teszi. Arról nem is beszélve hogy tisztességtelen dolog az aktuális partnerrel szemben. Ennek egyfajta vége lehet csak, két szék közül a földre ülni.

S0und 2010.03.10. 08:46:22

"Nem merném bevállalni se a komolyabb fokozatot, se a szakítást... " Ez is női magazinokon nevelkedett?

Reggel van, többre nem vagyok képes

@Kedves Nard: gondolom valami hormonális faszság, ami mindenkit át próbál b.szni.

vendriner aladár 2010.03.10. 08:47:42

Hijnye. MILF-et a népnek! Egy biztos önmagadat csapdázod alá, ha folytatod a játékot. Mindenki úgy szúrja el az életét, ahogy akarja. Sose értettem a dolgot, hogy miért csinálják ezt az emberek. Neked annyit tanácsolok, hogy jöjj össze a szeretőddel és und meg, ha meg tudod, mert ebből a csapdából soha a büdös életbe nem fogsz szabadulni. Ha nem tudod megunni, akkor meg legyetek boldogok! Írtad, hogy a probléma gyökere érdekelne: Telhetetlen vagy és önző! Néhány sorral később magad írod, hát ennyi!

csillag× 2010.03.10. 08:49:24

Hát ez így kora reggel... éhgyomorra kicsit sok(k) volt... *áááásíít*
Szerintem pár napra szállj magadba, ne találkozz egyik sráccal sem, érvelj az egyik , majd a másik pasi mellett és végül döntsd el mit akarsz. Kívülállóként véleményem szerint le kéne zárnod mind kettőt, mert a leveledből az jön le, mintha éreznéd te is, h egyiknek sincs jövője.
Érdekes, h az elején írtad, h zavar a korkülönbség és mégis összeköltöztél egy hasonló korú sráccal :) Most hogy is van ez?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.03.10. 09:04:11

@vendriner aladár:

Ez nem MILF, mivel még nem anya. Max cougar :)

Kósza 2010.03.10. 09:06:34

Nos, ilyen esetekben felhívom a tisztelt érintettek figyelmét a zárórán kívül arra, hogy a nem túl távoli jövőben a 40 éves fiatalembernek lenne egy vastagon klimaxoló nője. Igy tessék nézni az ilyen irányú korkülönbséget.

alumi 2010.03.10. 09:13:58

Ez a hülyeségnek már olyan szintje, amit inkább nem is kommentelnék..

vendriner aladár 2010.03.10. 09:17:45

@Kedves Nard: Ja télleg, itt max a korára értettem, hogy Mutterkorú. A másik opció, hogy M-mel kezdődik a keresztneve. Cougar XDXD

vendriner aladár 2010.03.10. 09:18:53

Panni tegnap azt írtad ezen lehet csámcsogni, meg szanaszét szedni. Szerintem annyira nem tépi magát senki!

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 09:21:33

@Kedves Nard: fogamzásgátló tablettát és antibiotikumot szedett egyszerre, a gumi is kiszakadt, és hormonzavara is lett, olyan betegség:-))

ON: posztíró szépen leírja a drogfüggőség mentális tüneteit.

hózáporos jóreggelt mindenkinek:-))

Madpapa 2010.03.10. 09:23:18

Kapcsolatfüggő kis szotyka vagy. Jó lenne tudni, milyen az anyáddal való kapcsolatod.

dr. gernika 2010.03.10. 09:23:31

@vendriner aladár: Szerintem mert mindenki tudja, hogy hiába mondjuk kórusban, hogy döntenie kell sürgősen, ő mégis úgy szeretné inkább megúszni a dolgot, hogy lehetőleg ne kelljen egyikről sem neki lemondania. Sebaj, az élet megoldja, elveszíti majd mindkettőt, és ez így lesz jó.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2010.03.10. 09:24:34

@vendriner aladár: Most is úgy gondolom, hogy van rajta csámcsogni való. Várjuk ki a végét, én Primitív Állat véleményére vagyok nagyon kíváncsi.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.03.10. 09:28:43

@Panni CsP:

Írhatok én is pár szar közhelyet, ha gondolod! :)

csillag× 2010.03.10. 09:30:15

@Panni CsP: meg szabad kérdezni, h a tnapi posztoló melyik történetet küldte be tavaly?:)

BARI 2010.03.10. 09:30:39

belegabalyodtál ebbe rendesen.kb. mint majom a házicérnába

alumi 2010.03.10. 09:30:50

@Kedves Nard: úgy látom, PÁ nagyon menő lett errefelé manapság..:D

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2010.03.10. 09:35:11

@csillag×: remek kérdés, de ezt én sem tudom, ugyanis elfelejtette megírni - de ha szeretnéd, megkérdezem tőle mélen.

kóristalány 2010.03.10. 09:36:44

Egy darabig még lehet folytatni ezt a kettős játékot(bár a pároddal szemben ez nagy szemétség), de idővel biztos két szék között a pad alá fogsz esni. Az, hogy egyikükkel se mersz komolyabb kapcsolatot kialakítani, azt jelzi, hogy egyik sem az igazi. Minél tovább halogatod a dolgot, annál rosszabbul fogsz járni a végén. Szerintem ezt te is tudod.
Ha valóban családalapítás a célod, akkor szakítanod kell mindkét sráccal, és keresni egy korban is hozzád illő férfit, akinek szintén szeretne megállapodni.
Ha meg nem vagy rá képes, hogy felelősségteljesen dönts, vállalnod kell a következményeket, hogy a végén egyedül maradsz.

magyar bucó 2010.03.10. 09:49:27

@Kedves Nard: Például egy egyszerű hányós-fosós gyomorrontás, amitől a tabletta vagy felszívódik vagy nem.

degreen 2010.03.10. 09:51:38

a posztoló sürgősen keresse fel kezelőorvosát, vagy gyógyherészét....

csillag× 2010.03.10. 10:00:27

@Panni CsP: áhh, nem fontos. Csak azt hittem tudod :)

ajjj, minek esik a hó?:( ilyenkor már nem kell!!

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 10:03:08

Elszomorító, mikor ilyen érzelmes, de kapcsolataik jövőjét mégis reálisan szemlélő, őszinte emberek elkezdik marcangolni magukat olyasmiért, amiről tulajdonképpen nem is tehetnek. A mai világban keveseknek osztanak adu ászt, vagyis olyan partnert, aki egy személyben is teljesen ki tudja tölteni azt a bizonyos űrt - vagy úgy is mondhatnánk, aki mindenféle űrt maradéktalanul kitölt. A nagy Ő-t kerested, aki mellett néhány hét alatt annyira elhalványulhat a szeretőd emléke, hogy "normális" párkapcsolatot tudsz vele kialakítani. Azonban kénytelen voltál belátni, hogy számodra ez a bizonyos Ő nem létezik. A 10 évvel fiatalabb szeretőd tudta ezt, mégis segítőkészen terelgetett be a jelenlegi kapcsolatodba, osztozva töretlen optimizmusodban. Az önzetlen szeretet iskolapéldája ez! És bár az idő bebizonyította, hogy nem tudtad őt teljesen kizárni a szívedből, jó hírrel szolgálhatok. Végül mégis meg tudtál állapodni, mert ez a két férfiú együttesen már hozza mindazt, amit egy ideális univerzumban egyetlen partnerben keresnél. Ez azért nagyszerű dolog, mert a legtöbb nő csak három személyből tudja / tudná összerakni az Igazit (általában testiség - lelkiek - anyagiak "funkciómegosztásban"). Számomra a különlegességed egyértelmű bizonyítéka, hogy neked kettőből is sikerült - ráadásul nem funkciók szerint szeparáltan, hanem az érzések bonyolult szintjén! Kötve hiszem, hogy szégyenkezned kellene amiatt, hogy végül két férfiban találtad meg azon jellemvonások és belső értékek összességét, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy NŐnek érezd magad a mindennapokban.

Ez tehát a részletes magyarázat, ami persze még nem megoldás a legfontosabb égető problémákra, első helyen a záróra kérdésével. A gyerek csak érzelmileg stabil, feszültségektől mentes közegbe érkezhet, ezért a párod tényleges státuszát mielőbb tisztáznod kell saját magaddal és vele is - bár a legjobb egy hatszemközti beszélgetés lenne. A cél pedig az, hogy végül mindkét szerelmed elfogadja: egyikük nélkül sem tudsz élni, de harmadik férfi már nem lesz mellettük az életedben soha. (Persze neked ettől még el kell fogadnod, hogy ők tarthatnak szeretőket, de ez a múlt ismeretében aligha fog gondot okozni neked). Amennyiben a "hivatalos" párod is képes lesz a mindent megengedő szeretet csodálatos erényét gyakorolni, jöhetnek a gyerekek. Ha mélyen magadba nézel, látni fogod: csak akkor lehetsz igazán boldog, ha mindkettejüknek szülsz legalább egy gyereket - pláne, hogy már a szeretődnek is kicsúszott a száján az az ominózus mondat. Bármit is hoz a jövő, két ilyen nagyszerű férfi mellett duplán biztonságban érezheted magad: ha bármelyikük kiesik a ringből, a másik készségesen fogja felnevelni az összes gyermeked (sajátot és nemsajátot egyaránt). Bízom benne, hogy mindhárman megtaláljátok a tökéletes boldogságot egy olyan konfigurációban, amely számodra és számukra is fenntartások nélkül elfogadható.

repedtfazék 2010.03.10. 10:05:07

IGAZI balfax!

Terhes süncsládot farfekvéssel neki!

csillag× 2010.03.10. 10:10:26

@Primitív Állat: :D:D jajdebeteg... Ide raktál ám egy kisregényt!

@Panni CsP: remélem ki lettél elégítve :D

Girgesz 2010.03.10. 10:20:07

Szép napot!

@Primitív Állat: elég volt elolvasni a posztot is, erre te ráübereltél :O
"Ha mélyen magadba nézel, látni fogod: csak akkor lehetsz igazán boldog, ha mindkettejüknek szülsz legalább egy gyereket" Ez a mondat mindent vitt! :D Asszem szavazok neked egy pólót, mert ennyire nem lehetsz te sem beteg ;) :P

kutato525 2010.03.10. 10:23:38

Látom, csupa rosszindulatú,genyóskodó vélemény érkezik.
Próbálok ennél értelmesebb véleményt írni.
Jó hírrel viszont nem szolgálhatok? Bármelyik fickót választod,pár éven belül meg fogod bánni, és azt gondolod, hogy a másikat kellett volna... Ez a Hufnágel Pisti effektus, ha ismered a Mézga családból...
Szomorú sors, nincs megoldás, csak baromi erős akarat, és erős szív.
Én így toltam el az életem: aki igazán szeretett, szép és okos volt, megcsaltam egy buta, primitív prolival, csak mert szépen álló mellei, jó segge és minusz 9 éve volt). Az igazi 2 év türelmi időő után rúgott ki és teljesen igaza volt.A fiataltól meg pár év után elváltam. Vigyázz, nehogy erre a sorsa juss! Szóval ERŐSÍTSD MEG MAGAD, és lépj!!! Szia.

csillag× 2010.03.10. 10:23:43

@Girgesz: még egyet? :D már kész kollekciója lesz :D

Girgesz 2010.03.10. 10:24:07

@kóristalány: Vagy jön egy harmadik pasi, aki mindent visz(adott esetben a nőt). A poszt után viszont úgy gondolom, hogy idővel ő is meg fogja bánni a "szerencséjét"...

krix11 2010.03.10. 10:26:13

Na akkor mondom, amit a véres valóság, és nem ez a sok lenéző, ostoba és mindent jobban tudó hozzászólók maszlaga.
Ksicsillag, az élet ilyen, van, hogy análkül kelti fel egy harmadik fél az érdeklődésünket, hogy a szerelem kihúnyna a már meglévő kapcsolatunkban. Egyszerűen ösztönös, hogy ha vonzz valaki, akkor elcsábulunk. A helyzet amit te és szerintem mindenki fordítva lát, hogy szeretőd az IGAZI és nem szerető. Egyértelmű, hogy bárki mellé sodródsz, ő mindig ott van és egyre inkább ott lesz veled, neked, melletted. Nem ő a szeretőd most már, hanem mindenki más rajta kívül. Az, hogy 10 évvel fiatalabb, na bumm. Azok után, hogy a számodra "igazi" párod is 10 évvel fiatalabb, ez már nem lehet érv a "szerető" ellen. Szóval szerintem lásd be, hogy ez a srác az, akivel lenni kell, mert különben egész életedben játszhatod a kettős életet, de mindig vissza fogsz térni hozzá, és csalni fogsz.
Az, hogy hagyd mindenkettőt a francba, teljes mártákben baromság, elvégre szereted őket, szeretnek, miért kéne lemondani mindketőről. Az idő pedig szorít, gondolj csak bele, hol fogsz már találni egy korban hozzádillő férfit, aki oikkpakk belédszeret és gyerekeket csinál, Na meg minek keresni, mikor már van kettő is aki megtenné, csak egyet (leginkább a "szeretőt") választani kell.

Girgesz 2010.03.10. 10:26:20

@csillag×: legalább minden tervét meg tudja csinálni velük: elmehet sörözni veletek az egyikben egy homobárba, aztán ott vizespólós versenyt csinálhat a jelen lévő milf-ek körében :DDDDDD

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 10:27:31

@csillag×: @Girgesz: Csak okosan kell forgatni a közhelytárat, és dől a nyeremény. ;)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 10:33:54

@Primitív Állat: mindez úgy hangzott, mint egy igazságügyi apasági vizsgálatot végző laboratórium reklámja:-)

dr. gernika 2010.03.10. 10:35:21

@kutato525: No, vak vezet világtalant.

Girgesz 2010.03.10. 10:38:15

@Primitív Állat: :D Köszi, de ez nálam esélytelen, mivel alapból nem pályázok pólóra. Nem azért szólok hozzá egy témához, hogy nyerjek, hanem, mert vagy a saját véleményem adom elő a saját stílusomban, vagy azért, hogy jól szórakozzak/szórakozzunk (még ha ez néha off is).
;)

Rebelde 2010.03.10. 10:39:14

@Drága IV gernika:

"Remélem a külföldi útjain ő is félrekefél. "

egy együttérző női szív, mi?:DDDD

blah 2010.03.10. 10:40:51

az mondjuk gáz ha ennyi idősen sincs tisztában magával a posztoló...

csillag× 2010.03.10. 10:40:56

@Primitív Állat: én tudtam , h titokban csak arra pályázol :) sőt biztos vagyok benne, h most is a cukyy (!) lila pólóban ficeregsz :D

@Girgesz: :))

zotyer · http://testimese.blog.hu/ 2010.03.10. 10:41:15

jah, hármasban kell élnetek, mutasd be a pasikat egymásnak, szülj nekik egy rakás gyereket és filmet forgatnak rólatok

Rebelde 2010.03.10. 10:42:45

"mivel most már két "aktív" kapcsolatot tartok fenn egyszerre, csak annyit érzek, hogy fáradok"

nem csodálom

egyébként meg két szék között a padló szitu lesz ebből vagy próbálja meg a férfi háremet, bár kétlem, hogy ebbe belemennének a pasik:))

ajajajjjjjj 2010.03.10. 10:44:59

én ezt nem értem. a szeretővel azért nem lehet komoly a kapcsolat, mert 10 évvel fiatalabb, erre a posztoló összeszed egy másik, szintén 10 évvel fiatalabbat...
szét kéne nézni saját korosztályban is!

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 10:45:37

@Girgesz: Építő jellegű vélemények és önfeledt szórakozás? A végén kiderül, hogy más nem is pályázik a pólóra?! Jól palira vettetek, sumákok. Egy ilyen mezőnyben Szandi is dobogós lehetne, nemhogy a Metal Királyai!

Girgesz 2010.03.10. 10:46:58

@csillag×: ja, hogy lila a póló?!? Akkor meg főleg nem kérek :D A lilát csak ebben a formában kedvelem: "Lilla vagyok, a húszas éveimben járok, ... kiéhezve várlak bárhol, bármikor." ;)

Girgesz 2010.03.10. 10:48:42

@Primitív Állat: basszus!Elszóltam magam? Azt hittem, szóltak róla neked, hogy csak te kapsz pólót :P :D

dr. gernika 2010.03.10. 10:49:12

@krix11: Ez meg a másik. Helyesen írni sem tud, de okosabb mindenkinél.

2010.03.10. 10:54:32

1. Párkapcsolatban élsz? Egy francokat, a párkapcsolat 2 emberből áll, nem 3-ból.

2. Választanod kell a két pasi között? Igen, kellene, ha mindkettő tudná, hogy mi a helyzet. Nekem a posztból az jön át, hogy a nem-szeretőd nem tud a világon semmit a másik létezéséről. Ha tudná szerinted elfogadná?

3. Lehet kezdhetnéd azzal, hogy őszinte vagy ahhoz akit a "párodnak" (még mindig nevetek ezen) tartasz. Utána elválik hogy még így is melletted maradna e. Ha nem már választanod se kell, max hogy folytatod-e a szeretőddel.

4. Állapodj végre meg egy ember mellett mert így tényleg sose lesz családod. Jah és ha nem a szeretőd mellett döntesz akkor sürgősen felejtsd el, és végre legyél eszednél és soha többé ne bújj vele össze. Ezzel csak magadat minősíted...

Fém fatál 2010.03.10. 10:55:56

Nem mindenki képes felnőni.
A legtöbb ember csak megnő, de legbelül megmarad az a félős, önző, nyafogó gyerek, aki az óvodában is volt.

Aki a társában a Másik Felét keresi, attól gyors ütemben nagyon messzire kell elszaladni. Aki azt hiszi, hogy majd kívülről valaki megmenti őt a Végtelen Sivár Boldogtalan Élettől, az olyan ábrándot kerget, ami örökre boldogtalanná teszi őt magát is, és azt az illetőt is, akire ezt a terhet rakta.
Magával kéne egyenesbe jönnie, de nyilvánvaló, hogy soha nem fog, lásd az első bekezdést. Egyszerűbb és kényelmesebb gyönge gyereknek lenni, mint folyton küzdő felnőttnek. :(

Az ember (bizonyos kor felett meg főleg) legyen EGÉSZ önmagában is, és fogadja el: nem kaphat meg mindent, amit akar.
"You cant always have what you want..."
www.youtube.com/watch?v=k4PNO-qymLQ

FlybyWire 2010.03.10. 10:56:08

A szerző egy érzelmi selejt, teljesen beteg, tankönyvi eset. Csak sajnálni tudom, de akkor már inkább azokat, akiknek az életét elcseszi sorban.

csillag× 2010.03.10. 10:56:56

@Girgesz: csak meg ne tudja az asszony, különben nem lesz több gyöngytyúk leves :)
(jaj, istenem milyen hangosak tudnak lenni azok az állatok)

dr. gernika 2010.03.10. 10:57:34

@Rebelde: Női szolidaritás mindenek felett! :D
De amúgy tényleg, csak azok iránt a nők iránt érzem, akik megbecsülnék a mostani párját, csak a posztoló miatt nem kapnak esélyt.

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 10:58:03

@ajajajjjjjj: Nem a 10 év difi miatt nem lehetett komoly a kapcsolat, hanem mert a srác nem akarta. Egyértelműen ott van, hogy még legalább 10 évig "élni akart" a fiú. Nyilván a nőnek egyszerűbb volt adott helyzetben elhitetni magával, hogy a fránya korkülönbség húzta keresztül a számításait. Aztán a következő fiúkánál kiderült, hogy mi a dörgés valójában: a fiatal, feszes testű srácokra bukik, de az összeköltözős, anyagi biztonságos kapcsolatot favorizálja velük. Egy év múlva - mikor már volt összehasonlítási alapja bőven - rájött, hogy továbbra is Gábor (adjunk már nevet a gyereknek) az első számú csődör, akivel valaha dolga volt az ágyban - ettől aztán jöttek is az "érzések" újra. Ha komolyra vesszük a figurát, kb. ennyit lehet hozzáfűzni az egészhez.

SaveMyShoes 2010.03.10. 10:59:12

Aranyom, gumit hasznájjá aszondom, mer csunya dolgokat tuccc összeszedni !!! :)))

@ajajajjjjjj: Szerintem hozzám hasonló korosztály a posztíró és én (is) azt tapasztalom, bár én a 40-es korosztályú hímneműeket részesíteném előnyben - nekik kvára nem kellek!!! A 10 (esetenként 15) évvel fiatalabbak meg itt kopogtatnak... de ezt azt hiszem a mindenféle MILF-es blogokban már kivesézték nálam okosabbak... :DDD

@Drága IV gernika: szerintem krix11 tudatalattija szólalt meg "análkül" :DDDD

FlybyWire 2010.03.10. 11:00:29

@Fém fatál: "Aki a társában a Másik Felét keresi, attól gyors ütemben nagyon messzire kell elszaladni. Aki azt hiszi, hogy majd kívülről valaki megmenti őt a Végtelen Sivár Boldogtalan Élettől, az olyan ábrándot kerget, ami örökre boldogtalanná teszi őt magát is, és azt az illetőt is, akire ezt a terhet rakta. "

Bingo!

laura1976 2010.03.10. 11:06:43

Sziasztok,
én írtam a levelet. 34 éves vagyok. A terhességgel kapcsolatos kérdéseket, válaszokat nem boncolgatnám - mert nincs jelentősége. Csak és kizárólag azért írtam bele, hogy a szeretőm hozzáállását kicsit jobban be tudjam mutatni.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, minden válaszon elgondolkodom, egészen biztos segíteni fognak a döntésben.
Mint ahogy láthatjátok, a koromból kifolyólag valóban komolyan el kell lassan gondolkodnom a családalapításról. A döntésemet nyilván befolyásolni fogja erre vagy arra ez a tény.
Kiegészítésképpen tudnotok kell, hogy a partnerem egyáltalán nem akar még sokáig gyereket és nem is tud bánni velük. Egyenlőre nem dobogtatja meg a szívét egy kisgyermek látványa. Ugyanakkor - mivel tisztában van a korommal - nem zárkózik el a gyermekvállalástól, pusztán annyit kell tennem hogy közlöm vele : lassan úgy érzem itt az idő...és akkor ő felkészül rá lélekben. Velem tervezi az életét, végtelenül gyengéd és megbízható ember. Nincsenek kicsapongásai,nyugodtan állíthatom hogy minden tulajdonsággal rendelkezik ahhoz hogy egy nő biztonságra leljen mellette. Nagy dumás, a társaságunk középpontja, közkedvelt személyiség. Tehát nem lehet rá azt mondani hogy "unalmas", mert nem az. Végtelenül okos és széles látókörű, kitartó ember.
A szeretőm pedig... ? Ő már többször kijelentette, hogy "egy gyermekkel bármikor meg tudnám "fogni". " Imádja a gyerekeket, egy család az életében a legfőbb célja...Ő szintén közkedvelt ember, hihetetlenül jó tulajdonságokkal,fantasztikus humorral ugyanakkor sok infantilis vonása van ami nála egész életére jellemző lesz: egy örök gyerek marad mindig. Jellemzi egy fajta nyugtalanság. És ez az, ami viszont a partnerem felé billenti a mérleget: nem vagyok biztos abban hogy a szeretőm valaha is képes lenne azt a biztonságot nyújtani számomra amire szükségem lenne. Tudom én hogy változnak az emberek, lehiggadnak, lecsillapodnak.... De mi van ha mégsem? Ha mégse én vagyok az a nő, aki mellett képes lenne önmagától erre?
És ami mindkettejüknél ott kattog a fejemben:
az a bizonyos 10 év.... Én 20 év múlva már jóval 50 felett leszek....Ők meg épp hogy csak elhagyják a 40-et... Nem akarok majd egy huszonéves konkurenciája lenni, hiszen nem is lehetek majd akkor. Persze, lehet hogy ezen felesleges is gondolkodni hiszen bármit hozhat a jövő.
Tudom, hogy sok embernek ennél sokkal de sokkal nagyobb problémája van...Két kívül -belül gyönyörű embert tudhatok "magaménak"...és látjátok, mégse vagyok boldog..
Úgy érzem a jövőm a tét.
Az erkölcsi részével senkit nem akarok fárasztani, nem könnyű súlyos, nehéz szívvel, lelkiismeret furdalással élni a mindennapokat. De ez legyen az én büntetésem, az én lelki terhem..

Girgesz 2010.03.10. 11:10:11

@csillag×: de milyen finom is volt! :D
Attól, hogy ilyen formában kedvelek valamit(valakit), még nem biztos, hogy rá is mozdulok -a választás az enyém. Meg a lelkiismeretem is.

@Fém fatál: egyrészt van az a mondás, hogy akit az istenek szeretnek, örökre megtartják gyereknek (látod Atyám, elővettem a közhelygyűjteményt :D).
Másrészt igazat adok abban, hogy mindenki maga felelős a boldogságáért-azt ne máson keresse, mástól várja. A másik személy csak elősegítheti a kívánt állapot elérését, de az odáig vezető utat nem teszi meg helyettünk. Azt mindenkinek magának kell végigjárni.

SpeckoHU 2010.03.10. 11:13:20

Nekem az jött le, hogy k-ra nem te irányítod az életedet. Alapszinten abban biztos vagy, hogy kell valaki, de ennél keményebb döntéseket nem mersz meghozni, hogy akkor csak azzal az egyel legyél (amiben benne van, hogy lehet, hogy nem annyira jó mint a másik).

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 11:13:34

@laura1976: A posztból is átjött a lényeg, igaz, a sorok között kellett hozzá olvasni. A "párod" komoly, jómódú, karrierista típus, a másik srác meg kalandor hejjespasee, aki történetesen szereti a gyerekeket. A megoldás: szüld az első gyereket az utóbbinak, és neveld fel az előbbivel.

De azért légy óvatos:
"..pusztán annyit kell tennem hogy közlöm vele: lassan úgy érzem itt az idő...és akkor ő felkészül rá lélekben." Valami azt súgja, hogy ez nem egészen így működik. Legalábbis láttam olyat, aki hallott ilyen forgatókönyvekről is: "..pusztán annyit kell tennem hogy közlöm vele: lassan úgy érzem itt az idő...és akkor ő keres magának egy csinos 25 évest, aki még legalább 5 évig nem akar gyereket". ;)

Fém fatál 2010.03.10. 11:18:56

@laura1976:

Te jószagú atyaúristen! Írásos, pecsétes garanciát nem akarsz róla, hogy az egész életed garantáltan kurvajól fog elsülni, a férjed sosem csal majd meg, vagy ha igen, nem tudod meg, a gyerek nem fog a szemétledobóban elszívni egy spanglit, vagy ha igen, legalább nem tudod meg, nem lesznek veszekedések, vagy ha igen, maximum évente egyszer, stbstbstb....

Ez a baj az "öreglányokkal", megszokod, hogy mérlegelsz, hogy okos tudsz lenni, hogy a munkádban terveket készítesz, projektekben gondolkodsz, előkészítesz és kivitelezel, és azt hiszed, ugyanezt végig lehet vinni a magánéletben is.

Könyörgöm, ez már nem előrelátás, ez már paranoia. SENKI nem fogja garantálni neked, hogy jól döntesz, mert NINCS jó döntés. Végig kell és lehet gondolni ezeket, de aztán úgysincs a végén egy költségszámítás,egy kivitelezési terv, egy garancialevél, vagy bármi, ami megnyugtatóan rendezné az elkövetkezendő uszkve 40 évedet.

MIKOR akarod elkezdeni az "élést"? Mikor mered felvállalni magadat, a döntést, és annak esetleges rossz következményeit? Ha így folytatod, a fejfádra azt írhatják majd: Élhetett volna: X évet.

summerstorm 2010.03.10. 11:19:41

Reggelt mindenkinek... jaaa, hogy már dél van....
ma deklaráltam,hogy csütörtök van... kéretik a kommentjeim így értékelni...
*mooonmasincstoppon*

és akkor most olvas :)

csillag× 2010.03.10. 11:22:17

@Girgesz: többféleképpen lehet értelmezni, h kedveled :P

Fém fatál 2010.03.10. 11:22:53

@Girgesz:
Ezt a mondást, ahogy a legtöbb másikat is, qrvára félreértelmezik. A gyeret itt nyilván nem azt az akaratos, követelőző, önző, kegyetlenkedő kishitlert jelenti, aki (lássuk be) minden édesbájos kisgyerekben benne rejtőzik. A gyerek itt valamiféle szentség, a tisztaság, az őszinteség, a nyitottság, az érdeklődő szemlélődés jelképe. Nem mindegy, hogy valaki gyerek vagy gyerekes, netán infantilis. (Mondjuk gyanítom, ezt te is tudod :)))

dr. gernika 2010.03.10. 11:24:54

@laura1976: Továbbra is a "párod" sajnálom a legjobban, aki úgy lenne képes bevállalni egy gyereket a te kedvedért, hogy ő maga még nem is vágyik rá. Meséld csak el neki, hogy rendszeresen csalod, hátha megváltozik a véleménye és akkor mindjárt tisztább lesz a helyzet.

jaffandi 2010.03.10. 11:26:43

Sosem értettem, hogy ha valaki még nem tuti biztos abban, hogy terhes-e, mi a fenének mondja el a pasinak? Hogy ő is frászban legyen amíg a nő el nem megy orvoshoz?
Más az, ha tervezik és alig várják, hogy megtörténjen és együtt izgulnak a teszt felett vagy az orvosnál, de a fentio esetben...

Girgesz 2010.03.10. 11:27:18

@laura1976: Szia!
Még soha nem voltam 34 éves nő, így amit írok, azt tényleg csak a saját véleményem, ami pár, a két írásodból csöpögtetett részlet alapján alakult ki.

Van a tartós kapcsolatod-a"párod"-, aki mellett nyugodt életed lehet amit viszonylagos biztonságban élhetsz le. Mivel ő nem igazán rajong a gyerekekért-, így nagy az esélye, hogy egy gyereket nyűgnek érezne és hiába szeret, egy idő múlva előfordulhat, hogy besokall és lelép. Ha mégsem, akkor is magad nevelheted a gyereket, mert nem tartom valószínűnek, hogy a későbbiekben jelentősen megváltozna a gyerekről alkotott véleménye. De legalább viszonylagos biztonságban vagy... de valami mégsem klappol, különben nem lenne szeretőd. Ezek szerint valami mégiscsak hiányzik.
És ott van a szeretőd, aki nyugtalan természetű, örök gyerek, de nekem inkább az jön le, hogy szeret nyüzsögni. Mert nem hiszem, hogy komolytalan lenne, ha 24 évesen már eldöntötte, hogy életcélja egy család. A történetből nekem az jött le, hogy valami miatt mégiscsak jól érzed magad vele, megfogott és bizony valljuk be, megfordult a fejedben, hogy milyen lenne vele élni.
Szerintem nézd meg mindkettőjük családját is a döntés előtt, mert valószínű látni fogod, hogy milyenné fognak idővel válni-ugyanis mindenkinél jelentős szerepet játszanak az otthonról hozott dolgok.

Az erkölcsi részről nem beszélek, csak annyit, hogy nem vagyok én szőrös szívű, elfogadom, ha valaki a kaland kedvéért egyszer-kétszer félrelép... de az azért mond valamit az illető megbízhatóságáról, ha ezt huzamosabb ideig képes folytatni.

Gergő

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 11:29:33

@jaffandi: Megragadja a lehetőséget, hogy kiderítse, mit lép(ne) a fickó ebben a helyzetben. Furfangos summantás.

Girgesz 2010.03.10. 11:29:58

@Fém fatál: talált, süllyedt. Csak poénkodni próbáltam, de úgy látom, hogy ezt ma nem kell erőltetnem. :D

@csillag×: ha félre akarok valamit érteni, akkor meg is teszem... szóval: férfiból vagyok én is -de megpróbálok(!) a jobbik fajtába tartozni ;)

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 11:31:33

@Girgesz: 24 évesen eldöntötte, hogy 34 évesen az életcélja egy család lesz. Nem teljesen mindegy. ;)

laura1976 2010.03.10. 11:34:13

Specko, Primitív Állat, Fém fatál:
Az utóbbi hozzászólásotok igen igen elgondolkodtató. Azt hiszem, mindhárman nagy igazságokat fogalmaztatok meg.. Nem bánom, hogy beküldtem a levelemet, mert úgy érzem most hogy egy pici fény mintha már lenne a kiúttalanságomban...nektek köszönhetően.
Tudjátok, én nem a saját jövőm miatt aggódom, mert ha én egyedül is maradok - azt is elfogadom. De szorít az idő, és olyan döntéseket kell hoznom, amely a még meg sem született gyermekem érdekeit tartja szem előtt... Én mindkét férfival boldog tudnék lenni egy életen át , és egészen biztos hogy dönteni is fogok. De azt csakis úgy fogom megtenni, hogy kíméletlen leszek önmagammal szemben, hiszen ha gyermeket akarok majd - akkor ő lesz a legfontosabb. És az,hogy olyan családba szülessen, ahol érzelmileg biztos, szeretetteljes háttér van számára biztosítva.
A partnerem egyébként nem tehetős, ahogy a szeretőm sem. Én anyagiakban nem gondolkodom, szegény és csonka családban nőttem fel. Nem az számít,milyen az anyagi háttér, hanem az hogy mit tudunk érzelmileg megadni a gyermekünknek..
És még valami, ami így eszembe jutott. A jelenlegi partneremet tudom, hogy boldoggá tudom tenni (és mint nő, fontos hogy a mindenkori partneremet BOLDOGNAK láthassam, különben mi értelme az egésznek), hiszen a mindennapjaimat vele élem. A szeretőm irányába viszont nem vagyok biztos abban, hogy boldoggá tudnám tenni hosszú hosszú ideig, talán kevésnek érzem magam hozzá, nem tudom...Hát ezért hagyom meg "szabadnak", mert félek, elrontanám az életét, ahhoz meg túlságosan szeretem hogy bármikor is boldogtalannak lássam..

csillag× 2010.03.10. 11:34:19

@Girgesz: óó, látom mégis megtetszett a lila szín :D vagy csak reménykedsz, h csatolnak mellé egy 20év körüli lillát ;)

Girgesz 2010.03.10. 11:35:42

@Primitív Állat: ja, bocs... az idő relatív. :D

Fém fatál 2010.03.10. 11:36:31

@Girgesz:
Jajdehogynem! Poénkodj csak. Inkább nekem kéne kilazulnom. :)) Túl komolyan vettem a posztot, de halálosan felbosszanatanak az ilyen esetek. Van egy barátom, pasi, ő ugyanezt a tökörészést adja elő, csak épp kisgyerek és feleség mellett. Faszé nem lehet felnőtt ember módjára viselkedni? Picsognak az emberek, hogy jaj a szívük (persze csak az övék a fontos, az össze többi le van szarva...) Az eszüket meg lehúzzák a retyón. Idegesít. Na, megyek is inkább kádat súrolni, az való nekem. :)))

Girgesz 2010.03.10. 11:37:22

@csillag×: aha, gyúrok... a következő lilla pólóban az enyém lesz!
(Vagy félreértettem a kiírást? *Girgesz gondolkodóba esett* :D)

Girgesz 2010.03.10. 11:40:36

@Fém fatál: Na, most majdnem minden szavaddal egyet kell, hogy értsek... na jó, a kádat hanyagolhatod még egy ideig :D

Fém fatál 2010.03.10. 11:41:43

@laura1976:
Hidd már el, hogy egyszerűen NEM TUDOD ELDÖNTENI 10-20 évre előre, hogy boldoggá tudod-e tenni, vagy nem. Mindenki magából indul ki, én is. Mintha egy másik ember lennék a 3-4 évvel ezelőtti állapothoz képest. A féltékenykedő, önbizalomhiányos, gátlásos és sírós csaj (hála Allahnak...) eltűnt a p.csába, varázsütésre. Pedig előtte majd 20 évig verte szét módszeresen a párkapcsolatomat. (Ami valami csoda folytán kibírta...)
Az életre nem lehet ilyen tervszerűen felkészülni, mert az élet lényege maga a változás. (Szerintem.)

FlybyWire 2010.03.10. 11:42:39

@laura1976: "szegény és csonka családban nőttem fel."

És ismét megvan a magyarázat. Innentől tényleg érthetőbb, miért vagy képtelen önmagadtól dönteni és másokban bízni.
Őszintén sok (sokkal több) erőt kívánok ahhoz, hogy a magaddal hozott tort mintát felismerd, és sikeresen leküzdd!
Nagyon nehéz lehet a bizalmat megtanulni. Főleg, ha mástól sincs jogod elvárni, mert te magad sem adsz rá másoknak semmi alapot.

Rebelde 2010.03.10. 11:43:08

úgy tűnik, hogy a posztíró pasijai jobban tisztában vannak azzal, hogy mit akarnak, a csaj meg nyilvánvalóan nem

nekem az is fura, hogy valaki 34 évesen egy blogon kér tanácsot vadidegen emberektől, hogy mit is csináljon, pedig kérhetne hathatósabb helyekről(család, pszichológus) is segítséget megspórolva ezzel a keresetlen véleményeket és valszeg célszerűbb is lenne...

Logan Grimnar 2010.03.10. 11:43:57

A posztíró és Laura is egy faszimádó ribi, akinek sokkal többet jelent ha egy vagy kettő, náluk 10 évvel fiatalabb csődör minden nap párszor megkeféli őket mint bármi más az életben. Ezzel még önmagában semmi gond nincsen. Csak ne akarják ezt megideologizálni valamint valami homályos önigazolással megindokolni hogy ők tulajdonképpen az igazi párjukat keresik. Lófaszt. Akkor a saját korosztályuk környékén keresgélnének, ahol számos kiegyensúlyozottam élő, jól szituált, komoly férfit találnának, aki viszont - és itt a bökkenő - lehet, hogy csak heti max 3 szexre lenne alkalmas.
Amíg Hölgyeim nem lesztek hajlandóak a tükörbe nézni, addig nem is lesztek képesek változtatni az életeteken. De lehet, hogy nem is kellene...

csillag× 2010.03.10. 11:44:17

@laura1976: akkor jól értelmezem, hogy most (már) az egyedüllét és a párodnak nevezett pasi közt dilemmázol? :)

@Girgesz: esküszöm rajtam nem fog múlni :D ..de azért még várok a szavazatommal..hátha meggondolom magam :P

2010.03.10. 11:44:51

@Logan Grimnar:
A posztíró és Laura egy ember... :)

degreen 2010.03.10. 11:47:50

@Logan Grimnar: 34 évesen heti max 3 szex? LOL :DDDD

Fém fatál 2010.03.10. 11:49:28

@Logan Grimnar:
Nyugi van, te is voltál egyszer fiatal csődör (de legalábbis fiatal), nem kell féltékenykedni a következő generációra. Csődörök jönnek, csődörök mennek, a nők meg imádják a faszt, ez az élet rendje, törődj bele, már nem te vagy a színpadon.

Rebelde 2010.03.10. 11:50:35

"Akkor a saját korosztályuk környékén keresgélnének, ahol számos kiegyensúlyozottam élő, jól szituált, komoly férfit találnának, aki viszont - és itt a bökkenő - lehet, hogy csak heti max 3 szexre lenne alkalmas."

kinek mi a prioritás:)))))

alkalmas vagy képes? mert nem mindegy:))

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 11:50:55

@laura1976: kérdezném, hogy ezt a megideologizált csalást és partnered boldogságát hogyan bírtad összerakni?

Stupidella 2010.03.10. 11:53:27

Muszáj lesz döntened, így vagy úgy, a végtelenségig nem lehet halogatni - vagy tényleg két szék között a pad alá esel és egyedül maradsz, gyerek nélkül.

kóristalány 2010.03.10. 11:54:51

@laura1976: Azért arra még kíváncsi lennék, mit tennél, ha nem szorítana az idő.

laura1976 2010.03.10. 11:57:34

csillag:
Nem tudom...de benne van a pakliban.Az engem nem érdekel hogy velem mi lesz. Én majd alkalmazkodok ahhoz amit hoz az életem, és vállalom a döntéseimért a felelősséget. Csak azt szeretném, ha a szeretteim boldogok lennének, ez a legfontosabb és az, hogy ha úgy hozza az élet, a gyermekem is az legyen.
logan:
Nagyon rossz véleményed lehet a nőkről. A szex nem minden, és az ember érzelmeit nem befolyásolja. Fontos az életben, de nem a legfontosabb. Mellesleg a szex a nők többségénél fele annyira nem fontos "hajtóerő" mint a férfiaknál.
Rebelde:
Egy ilyen dolgot az ember nyilván nem kürtöl szét a köreiben. Én lehet hogy nem vagyok jó ember, de azt sose fogom megengedni hogy a partnerem MÁSTÓL tudja meg.Ezt nekem kell elmondanom, és első kézből tőlem kell hallania.Ha már elmondom valakinek fennáll a veszélye, hogy egyre többen és többen fogják tudni, és akár a partneremhez is eljuthat és én azt akarom hogy én tisztázzam le a helyzetet, szemtől szembe hiszen én vagyok a hibás és nekem kell vállalnom a felelősségeit a tetteimért-ezért hallgatok róla a köreimben. Pláne, hogy itt viszont ismeretlenek független véleményt adnak -amit nyilván a legjobb barátnőmtől nem várhatok el, hiszen ő szeret engem és a véleményét befolyásolná ez a tény.

FlybyWire 2010.03.10. 11:58:22

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: igen, ez nekem is szemet ütött, hogy Ő jaj de mennyire boldoggá tudná tenni. Nyilván a szerető is csak egy ilyen extra ajándék.
De tényleg, hogy egy 25 év körüli faszi ne legyen elég egy nőnek... enyhe nimfomániát sejtek (ami, a köhiedelemmel ellentétben leginkább sima szeretetéhség egyfajta megnyilvánulása).

FlybyWire 2010.03.10. 11:59:08

@laura1976: "Mellesleg a szex a nők többségénél fele annyira nem fontos "hajtóerő" mint a férfiaknál."

Már amennyiben a frigid/tapasztalatlan nőkről van szó, esetleg.

Girgesz 2010.03.10. 12:00:46

@Zsu0805: ááá... hagyd. A lényeg, hogy megmondta a tuti :D

@csillag×: túltárgyalva. Akkor egy Lilla rendel! :DDDDDD

laura1976 2010.03.10. 12:00:48

kóristalány:
Ha nem szorítana az idő, kiléptem volna a párkapcsolatomból és a szeretőmmel lennék. Akkor is, ha piszkosul mellétrafálás lett volna.

Logan Grimnar 2010.03.10. 12:02:23

@Fém fatál: Látod neked nem ment át az üzenet. Remélem másnak igen.

Logan Grimnar 2010.03.10. 12:03:11

@degreen: Elnézést kívánok. Heti 5-6? Megfelel? :-)))

Stupidella 2010.03.10. 12:03:31

@laura1976: akkor tedd azt. Tudom, milyen az, amikor egy nő meghülyül a gyerekvállalási kapuzárási pániktól, mert momentán én is meg vagyok hülyülve. Ha az a gyerek meg akar érkezni, a szeretőd esetében is meg fog.

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 12:04:22

@Girgesz: Nemcsak erről van szó. Kicsit körülményes az eddigi tapasztalataim és jelenlegi lehetőségeim birtokában eldönteni, mit fogok eldönteni 10 év múlva. :)

@laura1976: Minden fenntartásom félretéve megpróbálok abból kiindulni, hogy tényleg nem az anyagiak és a vadszex játsszák a főszerepet a döntéseidben. Akkor viszont hogy lehet, hogy egy év alatt sem tudtál érzelmileg leszakadni a szeretődről? Ráadásul az élettársad nem is tud róla, hogy más is van a képben? Ezt sokmindennek nevezném a leendő gyermek számára, de "érzelmileg biztos, szeretetteljes háttérnek" biztosan nem.

laura1976 2010.03.10. 12:05:41

Köszönöm a hozzászólásokat. Ha rendbe szedem az életemet, vissza fogok térni és elmondom mi történt. Hátha okulnak majd a példámból mások is.

laura1976 2010.03.10. 12:07:24

@Primitív Állat:
Nyilván a döntésem nem kettősségen fog alapulni. Nem fogok tovább kettős életet élni, szeretném ha rend lenne az életemben és egyetlen férfira koncentrálni.

FlybyWire 2010.03.10. 12:08:09

@laura1976: "Ha nem szorítana az idő, kiléptem volna a párkapcsolatomból "

Nagyon komoly nálad a gond, sajnos. Totálisan rossz szempontból állsz az egész párkapcsolat-témához.
Sajád magadat kellene figyelned, hogy neked mi a jó.

summerstorm 2010.03.10. 12:09:54

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

tarquin kedves, azt kell mondjam, hogy szerda van :D
még néhány óráig :))))
innentől kezdve pedig szerintem a kapacitásom ne méltassuk...
bár az előbb már volt kávé... lehet, hogy jobb lesz.

Rebelde 2010.03.10. 12:17:07

@laura1976:

szerintem te csak azért nem mondod el a dolgot a pasidnak, mert félsz(joggal), hogy lelép...már borítékoltad a boldogtalanságát
egy seggel két lovat nem lehet megülni, max ideig óráig, neked is milyen fárasztó...

ha igazán jó barátnőd van, akkor jó tanácsot ad, de neked inkább pszichológusra lenne szükséged, legalább kapnál válaszokat arra, hogy mi miért történt veled, bár a kialakult helyzetet nem oldja meg, legalábbis nem úgy ahogy te szeretnéd

laura1976 2010.03.10. 12:18:51

@FlybyWire:
Mivel ez többszereplős dolog, úgy kell döntenem hogy fel kell vállalnom a döntésem következményeit azzal együtt hogy három ember életében okozok ezzel változást.
Én mindkettejükkel el tudom képzelni az életem. És azt is elfogadom az élettől ha mindkettejüket elveszítem - csak tudjam, lássam hogy boldogok. Még ha ennek az is az ára, hogy én szenvedni fogok. Sose voltam egy másokon átgázoló típus, talán azért is tartok most ott, ahol. És mint tudjuk a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.
A probléma gyökere, hogy melyikük nélkül NEM tudnám elképzelni az életem?Mert szerintem a megoldás kulcsa ebben rejlik..

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 12:19:29

@laura1976: Tehát 1 férfi. Ha komolyan ez a szándékod, akkor a mostani, "kivételesen jó kapcsolat" csont nélkül felejtős. Egy év kihagyás után ismét lehengerelt az előző szeretőd? Azonnal odacuccolsz, mikor a "párod" külföldön van? Erősen sejthető, hogy nem a jelenlegi élettársad lesz az a bizonyos egyetlen. Feltéve, ha tényleg komolyan gondolod, amit mondasz.

"Én majd alkalmazkodok ahhoz amit hoz az életem, és vállalom a döntéseimért a felelősséget." Ez eleve ellentmondás, mert ha egyszerűen alkalmazkodsz ahhoz, amit hoz az élet, akkor kapásból a döntésekkel járó felelősséget tolod le a válladról.

@primu: Nemcsak vánvumen férfiak léteznek. Itt a példa, vannak igazi vánmen-vumenek is! Csak le kell győzniük a lelkükben lakozó, ide-oda kacsintgató démonokat. :)

Fém fatál 2010.03.10. 12:20:34

@Logan Grimnar:
:)) Te is így jártál a poszt üzenetével, csak fel akartam hívni a figyelmedet rá. :))

Fém fatál 2010.03.10. 12:26:22

@laura1976:
Nagyon kedves (???) hozzáállás a részedről, hogy mindkettőt boldognak akarod látni, de amig nem vallod be magadnak, hogy ez csak "fedősztori", addig nem fogsz előrejutni.
Az a rossz hírem van a számodra, hogy mindenki pótolható.

Hidd el, ha módot és lehetőséget adsz nekik egy korrekt döntés keretében arra, hogy NÉLKÜLED megpróbáljon boldognak lenni, akkor menni fog az nekik.
Évekig hülyíteni magadat és másokat, na EZ tutira nem a boldogság kulcsa.

2010.03.10. 12:26:41

Szerintem max azzal lehet boldog, akivel teljesen őszinte. Hazugságokra, megcsalásra alapozni egy kapcsolatot, egy családot, egy életet? Régen felejtős. Azért arra kiváncsi lennék mit szólna a pasija ahhoz, hogy x ideje átcuccol a barátnő ha ő épp utazgat. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 12:27:11

@mooon:): húúú, de jó, hogy mondod, pótolnom kell a koffeint.:-)) (Hogy felejthettem el KV-t inni? Valami baj van velem.)

Rebelde 2010.03.10. 12:29:06

"Ha nem szorítana az idő, kiléptem volna a párkapcsolatomból és a szeretőmmel lennék"

mekkora hülyeség ez már?!

remélem akkor leszel terhes, amikor tényleg rendben vagy, mert most ez a hozzáállás elég gáz...

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 12:29:59

@Zsu0805: Lehet, hogy nem szavakkal fejezné ki magát. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 12:30:08

Én is meg akarok felelni mindenkinek, és én sem tudom hogyan kell.:-) Most akkor van probléma vagy nincs probléma?:-) Itt a piros, hol a piros?:-)

reichenberg kenéz 2010.03.10. 12:31:58

3 megoldás van:

1 szerető repül hivatalos marad jöhet az esküvő nagyharang, gyerek, boldogság
2 hivatalos repül szerető vissza, jöhet az esküvő nagyharang, gyerek, boldogság
3 Nagy közös beszélgetés, utána nagy közös ház vétele gyerekcsinálás, világgal nem foglalkozás, boldogság

Tehát akármit csinálsz az csak jó lehet! Viszont muszáj lenne döntened!!! üdv: rk

2010.03.10. 12:32:05

@Primitív Állat:
Áááá, csak nem... azért az tényleg gáz lenne. Sőt, szégyen.

2010.03.10. 12:34:28

@reichenberg kenéz:
Honnan veszed, hogy a nagy közös beszélgetés után a hivatalos ottmarad? Vagy hogy nem veri agyon a szeretőt? :)

Rebelde 2010.03.10. 12:36:10

@reichenberg kenéz:

4 nagy közös beszélgetés, utána egy pasi lelépés, másik pasi is lelépés, sírás rívás

csak hogy mindent számításba vegyünk:)

Rebelde 2010.03.10. 12:37:49

vagy megjelenik egy 3-as számú lófarkú henceg, aki ellovagol a naplementében a várandós posztíróval, huss....

bocs:))

2010.03.10. 12:38:59

@Rebelde:
Áááá, a szerető szerintem nem lépne le. Ő tud mindenről, ergo beletörődött sorsába. :) De a hivatalos nekiesik a nem hivatalosnak változat simán bejöhet. :)

Droidfigyelő (törölt) 2010.03.10. 12:39:39

azért abban van némi ellentmondás, hogy a szerető nem ok, mert 10 évvel fiatalabb, de elrabolja a szívét a partner - AKI 10 ÉVVEL FIATALABB.

a nem tudományos reakcióm erre az, hogy beszarok. a tudományos az, hogy esetleg érdemes lenne erről beszélni egy szakemberrel, nem pedig az interneten irogatni, és továbbra is döntésképtelennek maradni a saját életeddel kapcsolatban.

2010.03.10. 12:40:16

@Rebelde:
Vagy belép egy 4. fél egy nő személyében és akkor már mindjárt más a felállás. :)

face to face 2010.03.10. 12:41:02

Nem létezik "nagy Ő".Ezt az egész boldogság maszlagot el kell felejteniük az embereknek mert nem létezik.Vannak örömök főleg a kapcsolat elején és még lángolás is.De ez mind elmúlik néhány éven belül.Ismétlem:AZ UN. BOLDOGSÁG MINDÍG ELMÚLIK NÉHÁNY ÉVEN BELÜL KIVÉTEL NÉLKÜL MINDENKINEK!!!!Ezért olyan emberrel kell házasodni akivel max együtt lehet lenni és kölcsönösen imádják egymást és elviselik egymás hülyeségeit is.Ez a lényeg.

Madpapa 2010.03.10. 12:43:55

Már bocs édes Laura! A legvalószínűbb forgatókönyv a két szék közt a földre esés. Miért is?
Bárki bármit mond, a 10év az 10év sajnos a hátrányodra. Egy huszonéves fiút még ideig-óráig el tudsz bájolni az esetleges varázsoddal. Az idő viszont ellened dolgozik. Egyre több energiát kell befektetned majd abba, hogy a másik fél vonzalmát fenntartsd. Vajon lesz-e majd erőd pl. egy gyerek mellett? A pasijaid később egyre inkább keresni fogják majd a fiatalabb, feszesebb testű-lukú nőket, bármit is fogsz tenni.
A 'tartós' kapcsolatod valószínű ki fog rúgni, ha megtudja hogy ketten is járnak rád. Ha nem előbb, majd utóbb. A 'cuccolós' kanod meg idővel rád fog unni. Te nem kellesz majd, mert megbízhatatlan vagy. Nem lehet biztos abban, hogy 'az ő magját hordod' ki idővel. Te neki csak egy jól használható kis szotyka vagy aki épp egy űrt tölt ki, illetve jól kefélsz. A nemi gerjedelmet ne tévesszük össze a szerelemmel.
Szóval a voksom, hogy te ezt rendesen beszívtad.
Tényleg szívesen olvasnék a gyerekkorodról, lévén írtad csonka családban nőttél fel. Talán a kedves papával éltél?

Droidfigyelő (törölt) 2010.03.10. 12:44:20

egyébként meg nem értem, hogy egy 34 éves nő miért 24 éves fiúktól várja a párkapcsolatot.

tőzegmalac 2010.03.10. 12:44:54

@Zsu0805: ez a cél, csak egy maradhat:) intézzék el egymás között

@Rebelde: már ki is rúgta a szalon ajtaját:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 12:45:29

@Zsu0805: szerető továbbra is kezelgetné posztírót, más nőneműek mellett.:-)) Beletörődött volna?:-)

Girgesz 2010.03.10. 12:46:15

@Zsu0805: vagy Laurát... a férfiak kiszámíthatatlanok. Állítólag :D

Rebelde 2010.03.10. 12:46:27

@Zsu0805:

nem biztos, hogy nem lépne mert, mindig volt valaki más nekik, amikor anno együtt voltak és lehet, hogy ha már "csak" az övé lenne a posztíró úgy már nem lenne olyan érdekes

tőzegmalac 2010.03.10. 12:47:08

@kabátnyúl: igaz egy afféle ellovagolós bordélyba szokott járni...

Rebelde 2010.03.10. 12:48:39

@face to face:

azért mert neked elmúlt, vagy ezt láttad másoknál még nem lehetetlen a dolog

csillag× 2010.03.10. 12:50:03

@face to face: Ismétlem: UN--> hosszú Ú ; MINDÍG--> rövid I :)) bocs, ezt muszáj volt :)

2010.03.10. 12:53:48

@kabátnyúl:
Ohh, ha csak egy maradhat, akkor lesz fejlevágós rész. Jössz? Hozol most te popcornt? Szólj Barinak, én szólok Csillagnak, és megnézzük a műsort. :)

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 12:55:20

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Mázlid van: a megfelelő közhely pont itt van a mellényzsebemben! Aki meg akar felelni mindenkinek, nem tud megfelelni senkinek. Saját magának sem! Probléma egy szál se. :)

2010.03.10. 12:55:27

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Végülis ahogy a poszt elejéről lejön folyton volt mindkettőjüknek más. Ergo akkor mindketten elviselik a másiktól a "megcsalás" tényét. Lehet ez a jövő kulcsa. Egy nyitott kapcsolat, ahol ha akar mindkettő félremegy.

2010.03.10. 12:56:31

@Girgesz:
Áááá, csak nem... :) Nőt megütni...

2010.03.10. 12:58:19

@Rebelde:
Mondjuk ez is tény, hogy gyakran van az, hogy házasság, persze mellette szerető, és ha a házas fél elköltözik, esetleg összebútorozik a szeretővel akkor kiderül, hogy az se jó. Az együttélés mindig nagy próbatétel. :)

csillag× 2010.03.10. 12:58:53

@Zsu0805: hova megyünk? mit csinálunk? :))) parti lesz? kinek kell szurkolni? :)

2010.03.10. 12:59:37

@Primitív Állat:
Saját magunknak kell megfelelnünk, nem másoknak. :)

summerstorm 2010.03.10. 13:00:33

@Zsu0805:

műsort énis énis :)

kivégzés lesz :)?

2010.03.10. 13:01:11

@csillag×:
Végignézzük ahogy a hivatalos és a nem hivatalos pasi egymásnak esik. Tudod, csak egy maradhat, tuti lehull 1-2 fej is. :) Hogy kinek szurkolunk? Megnézzük melyik helyesebb és annak. :) És persze reménykedünk hogy ne csúfítsák el a párbajban szerezett sebek.

2010.03.10. 13:02:50

@mooon:):
Jó sok vér fog folyni az tuti. :)

Girgesz 2010.03.10. 13:05:36

@Zsu0805: Tipikus nő... "Hogy kinek szurkolunk? Megnézzük melyik helyesebb és annak. :) " Nem annak szurkolsz aki rátermettebb, megfelelőbb, hanem akinek megnyerőbb a külseje, azaz a hejjjespasy :P

Rohtah 2010.03.10. 13:07:11

laura1976 2010.03.10. 12:18:51

Kedves posztoló! Átérezve dilemmádat, ha gondolod, abban tudok segíteni, hogy megnézzük kivel valószínűsíthető hosszú távon az összhang egy valódi párkapcsolatban, ahol nincsen "zavaró" harmadik, hanem együttélés és család van.

Ha érdekel, jelezz itt és e-mailben "beszélünk".

2010.03.10. 13:08:10

@Girgesz:
Góliát is rátermettebb volt mégis Dávid nyert. :) És ugyebár Dávid bizonyára helyesebb volt mint egy túlméretezett hegyomlás. :)

summerstorm 2010.03.10. 13:08:14

@Zsu0805:

szólok mindjááá báránynak...
ő is szereti a vérontást :D... nézni

2010.03.10. 13:09:24

@Rohtah:
Jósolni fogsz neki? :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 13:10:19

@Zsu0805: a férfias harcban szerzett sebesülés márpedig szekszi.:-))

@Primitív Állat: jobban is érzem magam ennek tudatától:-) Majd rászólok magamra, ha rámtör a megfelelni vágyás, hogy Te idióta, még magadnak se tudsz.:-))

alumi 2010.03.10. 13:10:22

Szerintem Laura keress még egy pasast, akit hintáztathatsz, és máris meglesz az édes hármas..
A hülyeség nem korfüggő, tudom...De 34 évesen azt gondolnám egy nőbe több értelem és felelősség szorult.

csillag× 2010.03.10. 13:11:31

@Girgesz: hát jó hogy annak ... :D

@Zsu0805: de akkor szólni kéne Lurának, h hívja össze a csapatot :P

Jaj, de gonoszok vagyunk : szegény csaj problémájából gúnyt űzni :$

2010.03.10. 13:11:47

@mooon:):
Lassan annyian leszünk, hogy ki kéne bérelni valami jó kis aulát. :) Nah és persze kaját-piát is szervezni kell, de jó lenne ha jönne egy olyan fogadós ember is... most nem jut eszembe a neve... :) De gondolom tudjátok. :)

2010.03.10. 13:13:28

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Lehet hogy szexi, de azért egy Jack a kalóz vágás nekem nem jön be. :) :P

2010.03.10. 13:15:29

@csillag×:
A napi érdemleges hozzászólások megvoltak. Délutánra marad a szórakoztató gúny és poszt-hozzászövés. :)

tőzegmalac 2010.03.10. 13:15:36

@Zsu0805: megyek, viszek:)
a kisbáránynak? ejj hasztalan... tegnap óta felém se néz:(

Kósza 2010.03.10. 13:15:59

@Zsu0805: bróker,... akarom mondani bukméker :)

BARI 2010.03.10. 13:16:11

na?lesz box?
hoztam popcornt :)

2010.03.10. 13:18:01

@kabátnyúl:
Megbántottad? Mivel? Ne legyél gonosz mert kitagadunk. :P

summerstorm 2010.03.10. 13:18:32

@BARI:
hiii, én nem akarlak elfogyasztani vacsira, mellémülsz a kivégzésre :D?

Rohtah 2010.03.10. 13:18:37

Zsu0805 2010.03.10. 13:09:24

:) Nem :)

Vannak bizonyos pszichometrikus tesztek, feltáró módszerek, amelyekből felderíthető, hogy kivel illik össze jobban a személyisége és kit tudna nemcsak fizikailag, hanem érzelmileg és intellektuálisan is boldoggá tenni is viszont. Kivel milyen konfliktusok várhatók és ezt mennyire tudná sikeresen kezelni vagy eleve összeegyeztethetetlen a karakterével...

Hiszen csak a fizikai vonzerő nem lehet elég szoros kapocs egy családalapításhoz és a kiegyensúlyozott érzelmi élethez...

2010.03.10. 13:18:46

@Kósza:
Azaz. :) Közbe eszembe jutott, én is a brókernél voltam hogy valami olyasmi... de aztán rájöttem. :)

2010.03.10. 13:19:22

@mooon:):
Hozzunk kaszinótojást, az minden jó poszt elengedhetetlen kelléke. :) :P

Kósza 2010.03.10. 13:19:49

@mooon:): szállodás-panziós-szobakiadós,.... megvan, a Feri, a Zimmer Feri kell Zsunak :)

BARI 2010.03.10. 13:20:09

@mooon:): simán :) na de ki az áldozat? :)

2010.03.10. 13:20:48

@Rohtah:
Hmmm, érdekes lehet. Nálam viszont az ilyen tesztek sose jöttek be. :)

csillag× 2010.03.10. 13:21:09

nah, tökjól összegyűltünk :) már csak a pasik hiányoznak! :)
(de ugye nem nagykabátban fognak egymásnak esni?):P

2010.03.10. 13:22:20

@Kósza:
A Zsunak semmiféle Feri nem kell, sőt semmiféle pasi. :P :) Jah és mielőtt valaki rákezdene, csaj meg végképp nem kell. :P

Rohtah 2010.03.10. 13:22:27

Zsu0805 2010.03.10. 13:20:48

Talán nem volt elég megbízható az a teszt, amit próbáltál :)

tőzegmalac 2010.03.10. 13:22:31

@Zsu0805: a záptojás megfelelőbb véleményt nyilvánítani:)

Kósza 2010.03.10. 13:22:43

@Rohtah: ahhh,... fedőneved Rorschach? :)

2010.03.10. 13:23:07

@csillag×:
Nem, bőrtangában olajban. :) Úgy az igazi. :)

summerstorm 2010.03.10. 13:23:34

@Zsu0805:

kaszinótojás az kell... az menő :D

@Kósza:
mondom én hogy Laci, nem Feri, higgyé nekem :) :)

@BARI:
az áldozat az lesz, aki vagy gyengébb, vagy kevésbé szemfüles, mint a másik...
de legyünk jófejek... reméljük azt, hogy amelyi elpatkol, nem szenved sokáig...

2010.03.10. 13:23:52

@Rohtah:
Akkor majd ha odáig jutok, hogy ilyesmire lesz szükségem akkor majd megkereslek. :)

2010.03.10. 13:24:59

@kabátnyúl:
Nem, az büdös, olyannal nem játszunk. :) De parfümösüveggel nyugodtan dobálózhatsz. :)

tőzegmalac 2010.03.10. 13:25:31

@BARI: ó hát itt vagy?:) már a hiányodat szenvedtem:)

Kósza 2010.03.10. 13:26:38

@mooon:): "mutatkozz be kedves Laci! - Laci vagyok." :)

2010.03.10. 13:26:48

@mooon:):
De várjunkcsak, lehet a nagyutazó hivatalosunk az útjai során magára szedett egy kis külföldi harcművészetet. :) Úgy már mindjárt egyenlőtlenebb a küzdelem. :)

summerstorm 2010.03.10. 13:26:58

@Zsu0805:

áááá, tudom mi kell méég :)
nem, nem, neeem paradicsom dobálni :)
hanem egy kis Bloody Mary... felhasználjuk a véleménynyilvánítás eszközét, és finom kis innivalót gyártunk belőle :)

tőzegmalac 2010.03.10. 13:27:10

@Zsu0805: miről fantáziálsz te jány?;)

csillag× 2010.03.10. 13:27:11

@Zsu0805: :D:D;)

csak nehogy az egyik srác "fejvesztve" meneküljön....nem bírom az ilyet... :P

laura1976 2010.03.10. 13:28:26

@csillag×:
Nem gond csillag... :) Bírom a kritikát és a gúnyt is mert hasznos, és kell a fejlődésünkhöz.
Egyébként Rohtah, köszönöm az ajánlatodat. Nem tudom hogy esetleg nem-e asztrológus vagy, ha igen akkor csak annyit tudok mondani,hogy ezen a részén már túl vagyok.
A partneremmel 8 együttállásom van, egy db. kedvezőtlen fényszöggel, a szeretőmmel 7 együttállásom van, csupa kedvező fényszöggel. Két különböző asztrológussal csináltattam mikor már úgy voltam, hogy akkor jó, döntsenek az égiek...
Döntenem nem sikerült, mert mindkét asztomókus majdnem hanyatt vágta magát a képletek felrajzolása után : egyikük sem látott még a pályafutása során (egyik 15 a más 19 éve csinálja) két (bocsánat két -két ) ennyire összeillő embert. A kötelékek "szétszakíthatatlanok". Erről ennyit, a döntésben szemernyit sem jutottam előre. Ha jól emlékszem az egyik még valami könyvbe is betette a képletünket.
Így hogy az égiek cserben hagytak, magamtól kell döntenem.

Kósza 2010.03.10. 13:30:36

@laura1976: te egy "állat vagy" :)

csillag× 2010.03.10. 13:31:02

@kabátnyúl: vagy miről álmodik a lány? :)

2010.03.10. 13:31:24

@mooon:):
Tehát egy részegedéssel egybekötött harcra megyünk? :) Jó... benne vagyok. :)

@kabátnyúl:
Én semmiről, csak Csillagnak próbáltam érdekessé tenni a harcot. :) Ő bukik az ilyesmire. :P

@csillag×:
Jajj, nem kell titkolni. Tudjuk mind, hogy szereted azt amikor 2 szőrös férfitest az olajtól egymáson csúszkál. :P

Rohtah 2010.03.10. 13:31:34

laura1976 2010.03.10. 13:28:26

Értem. Bár foglalkozom karma-ssztrológiával, de nem erre gondoltam, amikor segítséget ajánlottam. Pszichogenetikus vagyok, összeféhetőséget és párkapcsolatot dinamikát tudok feltérképezni és azt, hogy hosszútávon hogyan hat egyik-másik kapcsolat mindannyiotok fizikai, lelki és szellemi egészségére.

summerstorm 2010.03.10. 13:36:17

@Zsu0805:

ábszolút :)
vidáman fogjuk nézni a harcot :D :D

Rebelde 2010.03.10. 13:36:47

hol van Nard???? ezeket olvasnia kell:)))))))))))

laura1976 2010.03.10. 13:37:12

@Rohtah:
Hát, kedves rohtah, ilyenről még soha nem is hallottam....tudsz nekem bővebb felvilágosítást adni?

csillag× 2010.03.10. 13:38:35

@laura1976: ;)

@Zsu0805: ohh...igen-igen absolute kedvelem :D:D főleg ha olyan szőrős, mint a fogdokid keze volt...(amiről idővel kiderül, h nem is az ő keze) :)))

Kósza 2010.03.10. 13:39:06

@Rohtah: vízibetegséget gyógyítasz-e, mint ama nevezetes Piócásember? :)

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 13:40:40

@madpapa: Valóban van rá némi esély, hogy az ereje teljében lévő 30 éves szuperkan nem fog lehorgonyozni - legalábbis nem kizárólagos, együttélős, hagyományos-családos jelleggel - a 40 esztendős, kétgyermekes nő mellett, akkor sem, ha prémium kategóriás milf lesz belőle. Bár ha 24 évesen pontosan tudja, hogy ő még épp 6 évet akar "élni", majd huszárvágás és apaság, akkor hajrá. :)

csillag× 2010.03.10. 13:40:50

@Rebelde: fényszögeknél nekem is ő jutott eszembe :D

FlybyWire 2010.03.10. 13:42:03

@Rebelde: Látom, ugyanazon akadtunk fenn...
Szerintem Laura nem a föld nevű bolygóról származik, az én szememben annyira torzan áll az egész párkapcsolati témához, hogy az teljességgel értelmezhetetlen. Lövöldözi itt a boldogság meg bizalom fogalmakat, miközben tök egyértelműen és nyilvánvalóan fogalma sincs róla, hogy mit jelentenek ezek a szavak. Jó eséllyel teljesen rossz emberismerő, hiszen láthatóan önmagát sem ismeri, illetve a két fiatal csóka valódi motivációiról sincs semmi elképzelése. Az egyetlen dolog, ami irányítja, az a saját kora és a saját igényei.
Mindenképpen pszichológus segítsége kellene ide, mert nagyon komoly a gond.

2010.03.10. 13:42:05

@mooon:):
Valaki hozhatna valami jó kis aláfestő zenét is. A ringbevezetéshez jó lesz egy kis rocky filmzene, de a harc alá is kell valami. :)

www.youtube.com/watch?v=hqOBR_Xbw2I

Ez nagyon komoly... :)

Kham 2010.03.10. 13:42:16

@Rohtah: Kedves posztíró, ha igazán bizonyos pszichometrikus tesztekkel, feltáró módszerekkel szeretnéd meg tudni hogy a két fiatal bika közül, melyik lesz aki igazán hozzádillik, békében és felelőségteljesen felneveli gyermekedet és a 10 éves korkülönbséget örök ajándékként és izgalomként fogja megélni egészen a sírgödörig, akkor Rohtah helyett (aki kétségtelenül professzionális a saját berkeiben) had ajánljam a vadonatúj korszerű módszerekkel dolgozó Kham-féle Önismereti Digitális Döntéshozó Akadémiát, ahol egy gyors személyisegteszt után (igazából csak a pin kódodra vagyunk kiváncsiak) egy a tudomány és az ezotéria határait feszegető gyorsteszttel eldönthetjük a jövődet. Ha érdekel erre az emailcímre írhatsz: fejvagyírás@mail.com :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 13:45:46

@Kósza: innen már könnyű: csak kosbikarákoroszlánskorpió lehet.:-)))

@Rebelde: Snowmassnak is kellene, ez egy életvezetési Kánaán.:-)))

Rebelde 2010.03.10. 13:46:17

@FlybyWire:
egyetértek

@Kham:

ez aljas volt:DDD

2010.03.10. 13:49:26

@Kham:
:) :) :) Pólót neki! :)

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 13:50:02

@Rebelde: Legalább nem negyediknek akart beszállni a buliba. :)

@primu: Az már édesnégyes lesz, ha jól számolok. Akkor már inkább egy olyan biszex nőt kellene bevonni negyediknek, aki a két férfiban és Laurában összességében megtalálja mindazt, amit.. :)

Rebelde 2010.03.10. 13:52:53

egyébként nincs baj ezekkel a horoszkópikus spirituális dolgokkal, de annyit azért tudni kell, hogy aki ennyire döntésképtelen, csak sodródik az árral, magyarán nem ő írányítja az életét, annak ez egyáltalán nem segít, csak még jobban összezavarja

FlybyWire 2010.03.10. 13:54:22

@Rebelde: Már ott kezdődik a gond, hogy 10+ év a javára. A legtöbb nőnek a saját korabeli férfiak is inkább többnyire komolytalanok, nemhogy a fiatalabbak, és főleg nemhogy az ennyivel fiatalabbak. Egy egészséges 30-as nő családot szeretne, ahogy egy egészséges 30 fölötti férfi is, természetes, hogy egymást keresik, illetve a nő lehet akár csak 30 körüli is, de az se ritka, hogy fiatalabban is szeretné, és ezzel sincs gond. De hogy 34 évesen 24-25 évesek között morfondírozni apaszerep-lehetőségekről.... ez teljesen kifordult dolog.

csillag× 2010.03.10. 13:54:35

nah, jó én már fetrengek :D

hejjes, szőrős pasik, olajban, bőrtangában, pinkpólóban, fényszöggel, együttállással .... huh, mijöhetmég? :D

laura1976 2010.03.10. 13:55:51

@Rebelde:
Örülök hogy rajtam kívül itt mindenki minden bizonnyal remekül irányítja a saját életét. :)

FlybyWire 2010.03.10. 13:56:30

És nem csoda, hogy sokan egyből a szexuális teljesítmény iránti igényre asszociáltak, hiszen még az lenne a legkevésbé beteges, ah egy jó harmincas nő egy huszonéves csődör teljesítményét igényleg. Ez még mindig sokkal jobb, mint ha egy nála 10 évvel fiatalabb lelkivilágával és szellemiségével, életpályájával van egy síkon. Ez utóbbi tényleg komoly gond.

Mi az ok? Nem képes, vagy nem akar felnőni?

FlybyWire 2010.03.10. 13:57:33

@laura1976: Az életed irányítása vagy sikerül vagy nem, de ahhoz, hogy irányítani kezdd, előbb rá kell jönnöd, hogy mit is szeretnél: fordított sorrendben nem megy.

Nálad viszont az látszik, hogy fogalmad se nagyon van, hogy mit szeretnél....

tőzegmalac 2010.03.10. 13:59:34

@Zsu0805: ti kértetek olajos férfitestet:P

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 14:05:38

@FlybyWire: Lehet, hogy egészen más az ok: például egy 21 éves pszichológia szakos hallgató írta a történetet, aki most jókat vigyorog rajtunk a bajsza alatt. :) Ha nem ilyesmiről van szó, akkor persze, hogy a szex felől fúj a szél. Laurának kézenfekvőbb bemagyarázni saját magának, hogy a srácok személyisége teljesen különböző ugyan, ámde mindkettő sajátosan vonzó is a maga módján, mintsem belátni a szikár tényt: még mindig a "szeretővel" a legjobb dugni - így, egyszerűen, sallangmentesen.

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 14:05:39

@FlybyWire: dehogynem. Gyereket, hamargyorsan, mert itt az idő.

laura1976 2010.03.10. 14:13:08

@FlybyWire:
Szerintem hiba lebecsülni bizonyos embereket pusztán általánosítások alapján. Csak azért mert valaki 24 éves - még lehet sokkal okosabb és érettebb egy koránál jóval idősebbnél. Minden csak háttér kérdése, honnan jött, mit hozott otthonról és még sorolhatnám.
Ugyanígy egy 34 évest sem kell aszerint megítélni, hogy hány évesért dobog a szíve.
Én már elég sok mindent megéltem, volt nálam jóval idősebb, kicsit fiatalabb, egykorú... Mégis úgy éreztem, "nem passzolunk."
Egy kapcsolatot nem a kor határoz meg. Hanem a minősége. És a minőség mindig azon múlik, két ember mennyire van közös hullámhosszon, mennyire haladnak egy irányba, mennyire tudnak társként viselkedni, mennyire értik meg egymás gondolat és érzelmi világát valamint mennyire intenzívek az érzések.

summerstorm 2010.03.10. 14:14:13

@Zsu0805:

Tíííízes! Tííízes! Tííízes4 :D :D :D :D :D

de inkább a 6os :D

Rohtah 2010.03.10. 14:15:49

laura1976 2010.03.10. 13:37:12
Igen, írj erre és megnézzük: sisi pont rohtah kukac gmail pont com

Kósza 2010.03.10. 13:39:06

Kedves Kósza! Nem, vízibetegséget SEM gyógyítok :)ahogy mást SEM. Viszont ha valaki segítséget kér, akkor próbálom komolyan venni :)

Rebelde 2010.03.10. 14:21:42

@laura1976:

gondolom itt mindenkinek volt már olyan szakasz életében, amikor úgy érezte, nem ő irányít vagy lehetetlen helyzetekbe került, de ellentétben veled nem posztolták meg és nem a csillagoktól várták a megoldást, hanem rájöttek dolgokra önmagukkal kapcsolatban vagy nem , ez most lényegtelen...

az, hogy ebben a lelki állapotban, helyzetben két pasival vagy együtt és saját bevallásod szerint sem érzed jól magad, nekem azt mutatja, hogy hozzád hasonló érzelmi szinten állhatnak ezek a fiúk, és ez nagyon bizonytalan alap a továbbiakhoz, szóval az rakás együttállás nem véletlen, de nem biztos, hogy boldogságos:)))

azért kívánom a legjobbakat

2010.03.10. 14:22:01

@mooon:):
1. Te jó ég... :)
2. Uhh...
3. Hmm, ez már ok :)
4. *szemöldökötfelhúz*
5. Nah igen (nem rossz látvány, de otthonra nem kéne)
6. de mocskos... :) :P *szájatmosolyrahúzás*
7. Ő is ok :)
8. Aztaleborult
9. Na neeee, mi ez? :) Mi az a pamacs?
10. Inkább ezt se... :)
11. De nyüzi... :)
12. Ezzel nincs semmi gond. :)
13. Ez is nyüzi, és rossz nyakláncválasztás. :)
14. Nem lehet rossz. :)

Kósza 2010.03.10. 14:23:35

@Rohtah: Ezt értem én, csak föl nem foghatom! Van olyan helyzet, amikor már csak a Piócásember segíthet. Megmondta a Szabó bakter.

tőzegmalac 2010.03.10. 14:24:45

@Zsu0805: @mooon:): mindjárt megnézem férfiszemmel:P

2010.03.10. 14:26:45

@kabátnyúl:
Ha már pasiharcot látok akkor az legyen minőségi. :)

Zazie a metrón 2010.03.10. 14:27:14

@laura1976:

szerintem - ha teheted - utazz el. egyedül. vagy ne utazz el, de légy egy kicsit egyedül, mindkettőtől távol. egy hétig, kettőig, vagy tovább, amennyire ez lehetséges. tudom, ez is közhelyes, de a környezetváltozás üdítő hatással lehet olyan helyzteben, amikor az ember túl közelről érintett egy helyzetben. távolság, más környezet, egyedüllét - átgondol, elemez, dönt :)

2010.03.10. 14:27:50

@kabátnyúl:
Nah kiváncsi leszek a férfiszemre. :)

sárgaangyal 2010.03.10. 14:30:09

@Rebelde:
Laura, nem látod, hogy a "szerető" az igazi? Csak félsz a korkülönbség miatt, hogy egyszer majd nem leszel neki elég jó, ezért bebiztosítod magad egy másik - nagyon is hasonló - pasival is? Pedig egyszerűen csak lehetne jó pár szép évetek a "szeretőddel", akkor is, ha esetleg nem örökre maradtok együtt. Azt úgysem garantálja neked senki, hogy majd egyszer találsz valaki "örökreszólót". Így meg még az esélyt sem adod meg magatoknak. A saját bizonytalanságod miatt majd a "szerető" egyszer csak be ne dobja a törölközőt... És nem vetted észre, hogy hiába, hogy te nem hiszel kettőtök jövőjében, mégiscsak te voltál, aki másikat is keresett a "szerető" mellett és a Szeretőd meg csak utána nézett másik csaj után, mikor te már léptél. (A tiédhez nagggyon hasonlatos alaphelyzetemből kiindulva mondom ezeket. Ez így gyávaság, és a szeretődet (kvázi "az igazit") bántod vele.)
Szerintem légy bátor és dönts, mert ez így rengeteg energiaveszteség!!!

csillag× 2010.03.10. 14:30:24

@Kósza: pucoljam a hagymát és hozzam a pipát? :)

@Zsu0805: erre énis :)

tőzegmalac 2010.03.10. 14:30:28

@Zsu0805: ehh... azt már látom, hogy haza nem vinnél:), de megmosolyognál

Kósza 2010.03.10. 14:30:50

@csillag×: hát a macskaszőrrel mi lészen? :)

Rohtah 2010.03.10. 14:30:52

Kósza 2010.03.10. 14:23:35

Látom, Kósza, bennfentes vagy :D ... Szabó bakter, Piócásember..Talán kérdezzük meg az Illetékes Elvtársat? :)))

mazolika 2010.03.10. 14:31:15

Látod kedves posztíró: a félrelépés MINDIG ilyen és ehhez hasonló helyzeteket hoz magával. Elsősorban az őszinteséget tanuld és gyakorold, ez egy pillanat alatt letisztítja a helyzeted :D

dr. gernika 2010.03.10. 14:31:16

@laura1976: Aha. Szóval miután az asztrológia nagy öregjei is széttárták a karjukat látva a dilemmád, te idejöttél a csajokéspasik blogra, és hót komolyan tőlünk kérsz tanácsot.
Perverz vagy. :)

Kósza 2010.03.10. 14:31:32

@csillag×: és a hagymát nem kell megpucolni, héjastól kell szorínni :)

2010.03.10. 14:31:41

@kabátnyúl:
Mért, te melyikre hasonlítasz?

Madpapa 2010.03.10. 14:31:44

@Primitív Állat: Ja. A faszomnak volna kedve 40 évesen, a legszebb férfikorban, egy a melleivel a térdét verdeső, száraz kóróval koitálni. Ugyan már! Erre kéne Laurának a Sport szeletbe beleharapva rájönnie és mindkét díjnyertes csődört lapátra tennie. De mint tudjuk a hormonok...

Princi 2010.03.10. 14:32:57

Posztírónak! Még sosem kommenteltem, ez az első alkalom, de ezt nem hagyhatom szó nélkül. Én nem ítéllek, el, csak nem értelek. Miért nem élvezed a helyzetet? Miért kéne választadnod? Miért korbácsolod magad? Szerintem mindenki azt csinálja ami neki jó. Ha Neked 2 pasival jó, akkor ezt csináld, ha a szeretőd megtalálja az Igazit, akkor lehet lesz másik szeretőd, de az is lehet, hogy nem... Csak mert a társadalom elvárja hogy monogámok legyünk ez nem jelenti azt hogy mindenki az, sőt!!! Csak nem beszélnek róla. Ha úgy fogod fel, hogy abban a mit csinálsz nincs semmi rossz, akkor az úgy is van. Még 1 dolog, csak az bukik le aki le is akar! Remélem segitettem.

Kósza 2010.03.10. 14:33:18

@Rohtah: felőlem megkérdezhetjük, amíg nem ír fel ritalint a gyereknek, addig nagy kárt nem tesz! :) De amúgy meg ha nem Szabó bakter, akkor legyen inkább Gyuszi bá! :)

dr. gernika 2010.03.10. 14:33:41

@Rebelde: Most ért vissza külső melóból, szólnék neki, de már meg a gmail szaraxik. Felhívjam? :)

Madpapa 2010.03.10. 14:33:44

@Zazie a metrón: Ez jó lehet. De 1-2 hét múlva max. arra volna elég, hogy kiéhezv és hazaérve úgyis az első útjába eső faszon landolna.

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 14:34:35

@Rebelde: Dehát pont azért nem érzi jól magát, mert nem lehet mindkét pasival együtt. Úgy igazából. Pedig csodálatos szeretetközösség épülhetne ebből a hármasból, és mindkettőnek szülhetne gyereket is. Van az úgy, hogy ennyire szuper valaki minden szempontból: neki nehéz megtalálni a hozzá illő szuperigazit (aki mellett nem gondol senki másra), és az óra ketyeg. Mitévő lehet? Vagy lemond mindenkiről bánatában, vagy több személyből próbálja meg összeollózni valahogy a nagytutit. Neki kettőből sikerült! Azaz sikerülne, ha a srácok elég rugalmasak lennének hozzá, hogy létrejöjjön a 2F+1N kommuna.

BARI 2010.03.10. 14:35:20

@kabátnyúl: gondoltam :))

@mooon:): ajjajj, fenyegetve érzem magam... :)

csillag× 2010.03.10. 14:36:34

@Kósza: tyűű..azannya , télleg :) Már a memóriám sem a régi :( :P

@Zsu0805: hát most vagy az 5 vagy a 6 :)

Zazie a metrón 2010.03.10. 14:37:13

@madpapa: elképzelhető. a hangsúly nálam a távolságon és az egyedülléten van. nekem segít, így csak ezt tudom mondani:) az idő pedig jó esetben annak a függvénye, hogy mikorra lesz az ember döntésképes. nekem a lényeg az, hogy eltávolodjak a kialakult helyzettől és magamban értékeljem a dolgokat. segít a tisztánlátásban és az érzelmi kavalkádban.

laura1976 2010.03.10. 14:38:00

@Rebelde:
Lehet nem posztoltak, de segítséget egészen biztosan kértek. Nem hiszem hogy minősítené az embert az, hogy hová fordul segítségért. Ezt magad sem gondolhatod komolyan. :)
A döntések meg nem egyik pillanatra születnek, nyilván a Te ismerőseidnél sem. Én még nem döntöttem a hogyan továbbról, de ez mért is kommunikálja feléd azt,hogy nem is fogok vagy hogy azt várom hogy más oldja meg a problémámat? Csak mert segítséget kértem és érdekelt más emberek véleménye?
Elég érdekes következtetést vontál le ebből, de az is lehet hogy nem gondoltad át vagy rosszul fogalmaztál..
Már csak a koromnál fogva sem ez életem első nagy dilemmája, és ahogy eddig is megoldottam őket, ezután is meg fogom.
Csak bocsájtsd meg kérlek nekem, hogy érdekel más emberek véleménye (is) és fontolóra veszem ezeket is a döntésem meghozatala előtt. :)

Kósza 2010.03.10. 14:38:06

@madpapa: "Drágám, vegyek fel ma melltartót? Igen Szívem vegyél, mert nagy odakünn a sár!"

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 14:38:07

@sárgaangyal: Az az apró körülmény kerülte el a figyelmed, hogy a "szeretőnek" esze ágában sincs összeköltözni vele, meg családot alapítani. Szóval ő tekerhet ezerrel, de nem biztos, hogy érdemes. Az más kérdés, hogy a legtutibb bók egy 34 éves, gyermektelen nőnek azt mondani, hogy talán mégis te leszel egyszer a gyerekeim anyja. Ha ez is hozzájárul a hancúrok színvonalának emeléséhez, miért is ne. ;)

2010.03.10. 14:40:39

@csillag×:
Az 5 túl kockás. :) Csak nézni jó. :)

Kósza 2010.03.10. 14:41:32

@csillag×: akkor meg sem merem kérdezni, hogy mihez hasonlít, és milyen színű a Patás orra! :)

sárgaangyal 2010.03.10. 14:43:07

@Primitív Állat:
De mire fel akarjon a szerető összeköltözni egy olyan nővel, még ha álmai nője is, aki folyamatosan mondogatja neki, hogy nem bízom benned, túl fiatal vagy hozzám, és elhagyja egy másik pasiért egy évre, mert csak úgy, hátha jó lesz, de utána meg mégis visszamegy hozzá és foggalma sincs, hogy mit akar tőle??? Igen, ha látná, hogy "teper ezerrel" érte, akkor nem azt mondaná neki, hogy "talán te leszel az", de hát így???

Madpapa 2010.03.10. 14:44:01

@Zazie a metrón: Ez igaz. Egészen addig míg vissza nem térsz, s a csábítás újból ott lesz. Ergo tovább dagonyázunk az iszapban, főleg ha mindkét fél bizonytalan és a csápjaikat egymás felé nyújtogatják. S mivel itt a hormonok erősen dominálnak, óhatatlan hogy ismét újra össsze ne kapcsolódjanak. Az idő pedig megy, s mint tudjuk hősnőnk értékes éveket és petesejteket veszt ezen idő alatt.

tőzegmalac 2010.03.10. 14:45:01

@Zsu0805: öszvér vagyok nem is nyúl:) kb: 5(25%)-6(60%)-11(10%)
csak nekem egészségesebb színem van:) a maradékot meg nem árulom el:P

Snowmass 2010.03.10. 14:45:53

Ha nem képes a posztíró választani közöttük, akkor szerintem az lehet a baj, hogy egyik figura sem az "igazi". Arra az esetre pedig, ha valami rejtélyes oknál fogva a posztíró kételkedne az igazamban, akkor az előbbi tétel tudományos bizonyítása céljából javaslom, hogy kerítsen magának egy harmadik fickót is, pudingpróba jeligével.

FlybyWire 2010.03.10. 14:48:13

@laura1976: ez nem lebecsülés, egy 24 éves férfi életpályája egész egyszerűen nem felel(hetne) meg egy 34 éves nőével. Ennyi.

kóristalány 2010.03.10. 14:48:38

@Princi: Ez mind rendben is lenne, ha mindhárman elfogadnák az édeshármast és nem gondolnának a jövőre. De gyanítom nem így van.

Rebelde 2010.03.10. 14:50:29

@laura1976:

átgondoltam, amit írtam
a segítségkérés ok, de szerintem nem a megfelelő helyen teszed, végül is tökmindegy, a te dolgod
valszeg azért látjuk másként a dolgokat, mert engem pl. nem érdekel mások véleménye, korábban volt hogy igen és sajnos befolyásolt is, de ma már örülök, hogy nem így van

FlybyWire 2010.03.10. 14:51:06

@madpapa: ez jól hangzik... asszem, lehet hogy megtartom a 23 éves barátnőmet :)
Amúgy is a legnormálisabb nő, akivel összesodort eddig az élet.
Úgyhogy a 10 (12) éves korkülönbség is lehet jó :)

De hogy mit kezdenék egy 46-48 évessel.... brrrrrrrr :P

Zazie a metrón 2010.03.10. 14:52:22

@madpapa: hát, hogy "hősnőnknél" ez így működik-e, nem tudom. nálam nem:) ha döntöttem, akkor döntöttem, nincs visszaút. akármekkora is a kísértés. hisz épp azért távolodtam el, hogy átlássam a dolgokat. ha átláttam, akkor visszatérve is átlátom:) mindegy, ez az én módszerem, nem akarom ráerőltetni senkire. egy tippnek/tanácsnak ez is jó volt.

én valószínűleg otthagynám mindkettőt és elvonulnék egy időre remetének. vagy apácának. vagymi:)

Pampogo 2010.03.10. 14:52:28

Cosmón nevelkedett idióta p*n*...sün, tüskés vibrátor és seggedben kinyitott parabolaantenna rendel...

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 14:52:32

@sárgaangyal: Ha tényleg ennyire komolyan veszed a történetet, első körben le kell szögezni néhány alapvető dolgot a múltból okulva. "..folyamatosan csaltuk egymással a partnereinket." Szerinted ilyen emberek között miféle bizalomról lehetne szó a jövőben? Egyszerűen nincs helye itt ennek a szónak. Mi lesz, ha Laura 40 évesen már mégsem lesz annyira szexi, hanem neadj'Isten a "két gyerek után +15 kg" típusba tartozik majd, Hugó viszont fickósabb lesz, mint valaha? A kérdés költői, de már itt bukik az egész. Persze, hogy nem akar vele összeköltözni a srác. Az, hogy Laura a korkülönbségre hivatkozik, kapóra jön neki, de baromira nem az a tényleges ok, hogy őt feszélyezik az ezzel kapcsolatos megnyilvánulásai. Frászkarikát - egyszerűen kötöttségek nélkül kefélget valakit, aki pár évig feltehetően még jó nő marad, és kezét csókolom. Nem kell ebbe többet belevetíteni, bár bizonyos fényszögek tényleg zavaróak lehetnek. :)

2010.03.10. 14:53:37

@kabátnyúl:
5: minuszba pár izom
6: teljesen korrekt, még a kosz is maradhat élete végéig. :)
11: Hízás és egy kis gyanta. :)
Egészségesebb szín? Az milyen?

Kósza 2010.03.10. 14:54:21

@laura1976: kérdezhetek valamit? Voltál már együtt veled kb egyidős, esetleg 4-6 évvel idősebb pasival?

kóristalány 2010.03.10. 14:54:23

@FlybyWire: Most gonosz leszek.
"mit kezdenék egy 46-48 évessel.... brrrrrrrr " lehet, egyszer a barátnőd is ezt gondolja majd...

Madpapa 2010.03.10. 14:56:11

@Snowmass: Így igaz. Ha valakiben igazán szerelmes vagyok, az kizárólagos. Ott nem kell más. A második jelenléte mindig valamilyen hiánypótlás. Hősnőnk azonban kényszerhelyzetben van az elvesztegetett évek miatt és erre most kezd rájönni. És most akarja a legnagyobb hibát elkövetni, amikor is pusztán észérvekre hallgatva ki akarja a domináns hímet választani, mert jól tudja, ha dobja mindkettőt megint időzavarba fog kerülni. Innentől kezdve válik önzéssé a dolog, mert bár ki fogja csalni a spermát valahonnan, mert meg kell felelnie a női lét értelmének, a reprodukciónak. Tűzön-vizen át.

csillag× 2010.03.10. 14:57:37

@Zsu0805: jah , én csak a kérdésedre válaszoltam, amit a prérifarkasnak tettél fel :P

@kabátnyúl: valami azt súgja h a maradék 5% az a 8-as személy :P

@Kósza: jól teszed..ne merd :)

2010.03.10. 14:59:50

Hogy egy kedves ismerősömet idézzem:

"Fel kéne nőni, nem?" :)
Meg vállalni kellene a felelősséget a döntésért, ahelyett, hogy sunnyogás, meg nyihogás van.

FlybyWire 2010.03.10. 14:59:51

@Primitív Állat: " Frászkarikát - egyszerűen kötöttségek nélkül kefélget valakit, aki pár évig feltehetően még jó nő marad, és kezét csókolom."

Kegyetlen, de tökéletesen fején találtad.
Erre gondoltam, amikor azt mondtam, Laurának fogalma sincs a kiscsávó motivációiról, emberismerete nem elégséges, tovább a "bizalom" és "boldogság" szavakat sem nagyon tudja értelmezni és használni. Boldogság alatt a "boldoggá tudnám őt tenni" kifejezéssel van a gond, a tényleges jelentése: "ki tudom őt elégíteni."

dr. gernika 2010.03.10. 14:59:53

@Kham: :DDD
@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: :D
:D
@Princi: Hát ezért kár volt megtörni a hallgatást.

sárgaangyal 2010.03.10. 15:01:12

@Primitív Állat:
Igazad van. De azt ne felejtsük el, hogy ez a Laura verziója, aki önigazolásból pasizik a Tuti pasi mellett, mert ő is tudja, hogy egy-két évig még jó lehet a srácnak, aztán meg ki tudja... De ha meg így áll hozzá a dolgokhoz, akkor a srác se veheti komolyan a dolgot, én csak ezt mondom.

FlybyWire 2010.03.10. 15:01:23

@kóristalány: Hát csak gondolja, Brad Pitt és George Clooney pont ennyi idősek :D (ja nem, Clooney már 49...)
(ez nem analógia akart lenni, de én is heti 3-4x járok edzeni, és a fejem alapján is olyan 8-10 évvel néznek általában kevesebbnek :)

:D

2010.03.10. 15:01:31

@csillag×:
Uhh, a 8-as személy nagyon durva... :)

tőzegmalac 2010.03.10. 15:02:58

@Zsu0805: nem annyira fehér és nem annyira barna;) inkább ilyen:
elme-csacsogas.freeblog.hu/files/fotozz_61234.jpg
gyantázni legfeljebb a lábam:)

FlybyWire 2010.03.10. 15:03:36

@kóristalány: persze értem, hogy fáj, de alapvetően a nők hamarabb és gyorsabbak öregszenek, külsőleg mindenképpen. Mély tisztelet a kivételeknek, illetve természetesen aki ad magára, azon nem látszik, és késleltethető (Madonna rossz példa, Cher is, de pl. Sandra Bullock egész hihető).
Legyen cserébe vígasz, hogy a férfiak viszont előbb halnak....

FlybyWire 2010.03.10. 15:04:31

@FlybyWire: ja vagy Marisa Tomei, a Pankrátorban negyvensok évesen igen-igen gerjesztő :)

2010.03.10. 15:04:54

@kabátnyúl:
Ez egy szines esernyő... ilyen szín szerinted az egészséges?
Pasi aki gyantázza a lábát... neee. Mellkas, honalj, hát (ha olyan)

Snowmass 2010.03.10. 15:04:58

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Bevalom lassan engem is kezdenek kicsit összezavarni ezek az életvezetési gyöngyszemek.:D Bár szerintem csak azért, mert még nem sikerült teljesen visszarázódnom az életvezetési mókuskerékbe.:)

Sadist 2010.03.10. 15:06:18

Újabb félrekefélős, feslett ribanc poszt?

2010.03.10. 15:06:22

@BARI:
Gratulálok, a pasid igen szines egyéníség. :)

tőzegmalac 2010.03.10. 15:06:47

@csillag×: @Zsu0805: 8-as? eheheh:D még szögelve se vagyok, nemhogy varrva:)

FlybyWire 2010.03.10. 15:07:17

@Zsu0805: nem gyantázok semmit. Az buzis!
Egy férfi borotvál :) És azt se mindenhol... (fej és intim részek, esetleg hónalj... egyiket se mindennap :)

kóristalány 2010.03.10. 15:08:02

@FlybyWire: és még gonoszabb: a fejed alapján, de kívülről, vagy belülről? :)

2010.03.10. 15:09:10

@sárgaangyal:

tuti pasi= ugyanolyan 10 évvel fiatalabb, mint a szerető?

Az nem tuti pasi, csak egy replikája a szeretőjének.
Valamiért az anyukája szeret lenni a pasijainak, de cserébe nem is kell velük komolyan számolni, mert "ugyis 10 évvel fiatalabbak és úgyis vége lesz". Jó kis kifogás önmaga előtt, amiért csak félig lehet benne lenni.

FlybyWire 2010.03.10. 15:09:56

@kóristalány: természetesen kívülről :)
Belülre nem engedek senkit nézni, az fájna nekem :P

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 15:13:19

@BARI: Azt még nem tudhatod, de majd sorsolunk a 10 évvel fiatalabb mezőnyből egyet. :)

2010.03.10. 15:14:09

@kabátnyúl:
Jópont! :)

@FlybyWire:
A gyantázás hosszantartóbb és nem erősíti úgy a szőrt. De mind1, ez a te dolgod. :)

@BARI:
Nyúl. :)

BARI 2010.03.10. 15:14:37

@Primitív Állat: Oo.Meg kell rontanom egy kiskorút?VAO!! :DD

laura1976 2010.03.10. 15:14:44

@Primitív Állat:
A szerető érzelmi világát nem részleteztem.
Ha az általad leírtak állnának fent 4 év alatt bőven lett volna alkalmam ezt észrevenni, felfogni és megemészteni.
Nekem fel van dobva a labda hogy kezdjek vele egy új, közös életet.
Én vagyok az, aki félek ettől.
Elgondolkodtatott az egyik hozzászóló: hogy azon kéne elgondolkodnom, hogy a partneremben nem csak az ő "pótlékát" látom, mert gyáva vagyok felvállalni VELE a kapcsolatot. Mert félek, és beszari vagyok..
Én is végigasszisztáltam a szeretőm néhány "kapcsolatát". Ezen idő alatt a leghosszabb neki 1,5 év volt. Egyik pillanatról a másikra zárta le, és a kérdésemre hogy miért? csak annyi volt a válasza hogy "mert nem te volt".

2010.03.10. 15:14:57

@Primitív Állat:
És velem mi lesz? Nekem is 10 évvel fiatalabbat sorsolsz? Ugye nem? :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 15:16:45

@laura1976: most nem azért, de a "szeretődről" is eldöntötted, hogy nem kell kapcsolatra, most pedig gondolkozol, hogyan dönts, hátha mégis. Tudsz te dönteni, csak tartani magad hozzá, azt nem.

2010.03.10. 15:17:42

@BARI:
29 vagy, minusz 10 az már nem kiskorú. Szerencsés vagy. :)

Én viszont most elviszem mutert vásárolni. A bolt pont az általánossulival szemben van. Lehet körbe kéne néznem a ballagók között. :) :P

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 15:18:11

@BARI: Kiskorút? Még csak nem is fiatalkorút. És könnyen lehet, hogy ő ront majd meg téged. De élvezni fogod - csak ne riaszd el az elején azzal, hogy vészesen közeleg a záróra. :)

2010.03.10. 15:19:18

@laura1976:
Azért szépen eljátszmáztok ti, ahelyett, hogy boldogan élnétek annyit, amennyi adatik, azt jóvan...
az ilyen "kifutok az időből" dumát nem is értem. Mihez és kihez képest futsz ki az időből? És ha 40 évesen szülsz, akkor mi van?
Durvább leszek: ha egyáltalán nem szülsz, akkor mi van? Mindenkinek minimum 2 szép gyerekének kell lenni (optimális időben érkezve természetesen!!), vagy húzza le magát a vécén???

A saját boldogságod útjában állsz rendesen.

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 15:19:20

@Snowmass: nicsak, szia:-) Ez épp a megfelelő poszt kivesézni a trendi döntésképtelenséget.:-))

tőzegmalac 2010.03.10. 15:21:05

@Zsu0805: majd kipróbálom, ha szükség lesz rá, egyenlőre maradok a borotvánál;)

miket tudok meg itt.
Bari! te híreszteled?:))

BARI 2010.03.10. 15:21:57

@Zsu0805: akkor megnyugodtam, van még remény 1-2 kalandos jó évre, nem kell pánikolnom, hogy azonnaldemán gyerek kell nekem, ha kell ha nem :D

@Primitív Állat: ööö...szerintem erre nem szeretnék semmit válaszolni
*kuncog, mint állat*

laura1976 2010.03.10. 15:22:47

@Traktorka:
Én imádom a gyerekeket. Most még nem szülnék, de ha a későbbiekben nem fogom megtenni, egész életemben bánnám. Nem tudom kihagyni a gyermekvállalást az életemből..

BARI 2010.03.10. 15:22:59

@kabátnyúl: én semmit.szerintem Te, valamitt suttyomban a hátam mögött :))

FlybyWire 2010.03.10. 15:23:31

@Zsu0805: csak kb. havonta szoktam az intim részeken, mert a rövid szőrzet ott még stílusos :D
Hónaljat meg csak nyáron főleg, itt meg nincs is nyár :P

laura1976 2010.03.10. 15:25:23

@Kósza:
Persze. A leghosszabb kapcsolatom 7 év volt, és nálam 3 évvel volt idősebb a partner. De ezt már fentebb leírtam.

2010.03.10. 15:27:24

@laura1976:
és ki kér erre??? szerintem senki.
nem hiszem el, hogy ennyire nem tudtok őszinték lenni egymással a szeretővel, hogy Dzsoni, én azért szeretnék 5 éven belül szülni, mit szósz? Akkor bármire hajlandó lennék érted.
Dzsoni: szerintem az 5 évet tudom vállalni.
Probléma megolva.
De a mostani "hivatalos" pasidtól mit vársz, aki ugyanolyan fiatal, mint a szeretőd? Ő már most akar gyereket, vagy miben JOBB, mint a szerető?

Rebelde 2010.03.10. 15:27:25

@FlybyWire:

már annyi mindent tudunk rólad, most már csak a pin-kód hiányzik:)))

8kelvin8 2010.03.10. 15:28:23

Tanulj meg úgy játszani, mint a profik és keress pénzt a helyes stratégiával! Szerezd meg a PokerStrategy.com ingyenes 50$ kezdőtőkéjét!

Látogass el most:

freepoker.try.hu

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 15:29:01

@laura1976: Ez már meglehetősen szubjektív kérdés, de én nem is lennék kíváncsi egy olyan ember érzelemvilágára, aki olyan természetességgel kefél félre, mint ahogy más meggyújt egy cigit. És igen, Traktorkának maximálisan igazat adok, csak te megint csúsztattál kicsit: nem magát a kapcsolatot félsz felvállalni, hanem a borítékolható végkifejletet. Persze ha nem lenne ilyen kalandor a srác és korban is passzolnátok egymáshoz, akkor sem lehetne tudni, mit hoz a jövő - ezt aláírom. Itt azonban nem nehéz levonni a következtetést a legvalószínűbb forgatókönyvvel kapcsolatban. Ezt igazából te is érzed, ezért nem is lépsz érdemben - csak elfogadod "amit hoz az élet". A másfél éves kapcsolat lezárására adott válaszát meg egyből készpénznek vetted? Hallottál már olyasmiről, hogy könnyed füllentés? Elhiszed, hogy másfél év kellett neki, hogy rájöjjön: a másik nő nem te vagy? Hurkulátum.

@Zsu0805: Márpedig de. Azt érdemled a Capella és egyéb rútságok emlegetése miatt. Sőt, posztot is akarunk majd látni az ismerkedésről. :)

Rebelde 2010.03.10. 15:29:57

@Traktorka:

vele 8 együttállás van, a szeretővel csak 7, ennyiben biztosan jobb:)

bocs:)))

tőzegmalac 2010.03.10. 15:30:29

@BARI: éééén?:S ki sem nyitottam a számat, csak makogok itt összevissza;)
*kavicsokat rugdosva elsomfordál*

Kósza 2010.03.10. 15:30:44

@Traktorka: a probléma 5 évvel elodázva, de nem megoldva.
5 év múlva: "Te Dzsoni, letelt az öt év, gyereket akarok. Te Laura, én még nem is vagyok 30 éves, én még élni akarok pár évet, úgyhogy a szívem szakad belé, de azt kell mondjam, szia!"

laura1976 2010.03.10. 15:30:59

@Traktorka:
Nem jobb egyik sem a másiknál. Egyszerűen mások, más a személyiségük.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.03.10. 15:31:06

@Rebelde:

Olvastam bakker. Müllerpoppercoelhopéter nem került még elő, hogy veretes közhelyekkel megmutassa az Utat a Fénybe? :)

BARI 2010.03.10. 15:34:23

@kabátnyúl: akkor derítsd ki lécci mi folyik itt, mert nincs erőm olvasni vissza :D

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: ihatnánk egy KVCG??kellene a testemnek nagyon :D

csillag× 2010.03.10. 15:34:45

@Zsu0805: én most belegondoltam egy nálam 10évvel fiatalabba :D :D :P

Zazie a metrón 2010.03.10. 15:34:48

@Kedves Nard: én már célozgattam egy el caminora:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.03.10. 15:35:54

@Zazie a metrón:

Szerintem ráfér a postíróra, lehet közben felzabálják a vezeklők! :)

tőzegmalac 2010.03.10. 15:36:28

@BARI: a hátad mögött? ejj az orrod előtt...
én csak a legeslegkedvesebbtündérikisbárányfelhőt hiányoltam
*lógó orral leül egy fűcsomóra:(*

tőzegmalac 2010.03.10. 15:37:22

@csillag×: hozza neki a postás a nyugdíjat?:P

laura1976 2010.03.10. 15:37:37

@Primitív Állat:
Mi mindent meg szoktunk beszélni (szeretővel), teljesen értelmetlen apró hazugságokat beiktatni, hiszen jelen felállásban nem is lenne értelme.
kószával viszont teljesen egyetértek: 5 év ódázás. És mi van ha kihátrál az apajelölt tegyük fel a kora miatt..?
Ígéretekre nem lehet ezt a döntést alapozni. Női megérzésre, és a szívre annál inkább. Csak el ne vigye egyik a másikat rossz útra.

2010.03.10. 15:37:43

@Kósza:

"Mi lesz ha" ilyen alapon ki se kelljünk az ágyból mert 5 év múlva esetleg elesünk, jajj!:))

Mi a jó istentől féltek annyira???
Az is lehet, hogy 1 évet SE bírnak ki, mert mikor már nem "mi lenne ha" van, akkor már nem is lesz olyan nagyon nagy cejelem.

Nem értikek? Ha most választ egy korban hozzáillőt, mi a biztosíték arra, hogy nem szakítanak 3 év múlva?
SEMMI!!!!
NICS BIZTOSÍTÉK SEMMIRE!
Akkor meg miért nyihogtok, mikor ott van az orrotok előtt a megoldás? Nem értelek benneteket...

Zazie a metrón 2010.03.10. 15:39:18

@Kedves Nard: kérdés, hogy a vezeklők tudnak-e döntést hozni, melyiküké legyen az előbbség:)

laura1976 2010.03.10. 15:40:00

@Traktorka:
Gondolom férfi vagy, és kurvára ismeretlen számodra a kapuzárási pánik. :))))))))))))))))

2010.03.10. 15:40:42

@laura1976:
"Ígéretekre nem lehet ezt a döntést alapozni. Női megérzésre, és a szívre annál inkább. "

egyik szavaddal ütöd a másikat és hülyeségeket beszélsz.

a "hivatalos" pasiddal pedig ezekszerint duplikáltad a szeretődet (csöbörből vödörbe kategória), vagyis 1 cm-el sem vagy közelebb a boldog végkifejlethez.

Te tulajdonképpen szeretsz a nyáladban fetrengeni és boldogtalankodni?
(szándékosan provokállak:)

laura1976 2010.03.10. 15:41:54

@Traktorka:
Ne tedd. :) És ne becsüld alá a női megérzést. :) Belefuthatsz. :)

2010.03.10. 15:42:01

@laura1976:

kurvára NŐ vagyok ráadásul 30 feletti, csak nem vagyok biztonságmániás, se gyerekmániás, se jövőmániás.

Boldogság itt és most mániás vagyok.:))

Kósza 2010.03.10. 15:42:06

@Traktorka: aranyanyám, kevered a dolgokat, nem a felkelésről van itt szó, hanem az elesésről. És ha én nem akarok elesni, akkor nem az ágyat nézem, hanem józan fejjel körülnézek, és figyelmesen megyek tovább.

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 15:43:24

@laura1976: mellébeszélt ez a női megérzés.:-))) De jó alap az, ebből is látszik.:-))

2010.03.10. 15:43:26

@laura1976:

és akkor mi van??? max kicsit fájni fog, aztán felállok, leporolom a gatyám és továbbmegyek. De nem szopatok két dzsonit egyszerre, mert fosok a lehetséges következményektől.

2010.03.10. 15:44:57

@Kósza:
aranyapám, nem érted, amit mondok.:)

laura1976 2010.03.10. 15:45:48

@Traktorka:
Na hallo. :))))))))Meg kell hagynom, ha te tényleg nem csak szóban hanem az életben is alkalmazod az általad leírtakat - vagány csaj lehetsz. :)))
Én elvagánytalanodtam, de visszaolvasom a hsz-eidet, mert így már különösen érdekel.. :)

Kósza 2010.03.10. 15:46:08

@Traktorka: ha Boldogság itt és most mániás vagy, akkor meg mit osztod az észt 5 éves távlatokról? :)

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 15:46:29

@laura1976: Ő 5 évig ódázás és odázás - ez itt tényleg együtt jár. :) Az apró hazugságoknak kb. az az értelme ebben az esetben, hogy mintegy mézesmadzagként húzza őket az orrod előtt, fenntartva annak ígéretét, hogy egyszer "komolyan" egy pár lesztek. Ha nyíltan a szemedbe mondaná, hogy csak arra kellesz neki, hogy néha megdugjon, az hogy esne neked? Ezzel nem azt állítom, hogy szükségszerűen hazudik, de simán benne van a pakliban. Persze ígéretekre nem lehet ezt a döntést alapozni. Női megérzésekre, és a szívre még kevésbé. Racionális mérlegelésre annál inkább. Kószának meg teljesen igaza van, dehát én is ugyanezt mondom. Ebben a kérdésben nem látom az esetleges félreértést. :) Ha az eszedre hallgatnál, otthagynád mindkettőt és keresnél egy tőled pár évvel idősebbet, aki TÉNYLEG komolyan gondolja. Nem pedig abban reménykednél, hogy a jelenlegi fiatal bikák közül valamelyik mégiscsak jó lesz apának is egyszer - ahogy hozza az élet..

laura1976 2010.03.10. 15:48:28

@Kósza:
Itt mindenki osztja az észt.Ez AZ a poszt. :)

2010.03.10. 15:48:31

@Kósza:
Már nincs érdemi mondanivalója annak, amit írsz/kérdezel, úgyhogy nem válaszolok.:)

FlybyWire 2010.03.10. 15:50:37

@Rebelde: a pinkómat nem adom csak úgy óda :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.03.10. 15:52:25

Nem óda buda! Én ijet nem mondanák, ha tudnák se! :D

2010.03.10. 15:53:58

@laura1976:
ja, lehet mondani, hogy vagány vagyok.:)

én sem voltam mindig ilyen, de végre (vénségemre:) fel merem vállalni azt amit érzek, és elengedtem a paráimat.
ugyanis amikor paráztam, akkor mindig rossz irányba mentek a dolgok.
amikor meg leszartam a következményeket csak éltem/élek a mának, akkor mindig boldog voltam. persze nem agyatlanul, és nem 3 másikat átverve.

laura1976 2010.03.10. 15:54:03

@Primitív Állat:
Tökre leegyszerűsíted. A motiváció nem a gyerek, hanem az érzések. Ellenben egy felelősségteljes döntéshez az előbbivel is számolnom kell. :)
Egyébként igazad van, hazudhat.
Ugyanígy hazudhat egy korombeli is.
És nem fogok csak azért idősebbet keresni, mert a társadalmi elvárások ezt kívánják meg- mert egyáltalán nem garancia a kor (se) arra, hogy minden happy-n alakul.
Egy 40 éves is faszán komolyan tud gondolni dolgokat, egészen addig amíg egy 20éves csitri oldalán pápát nem int az ajtóból távoztában. :)
Ezek azok a dolgok, amiket nem lehet előre tudni, se kalkulálni velük. Az embert vagy átbasszák a palánkon, vagy nem.
Traktornak nagy igaza vagyon sok dologban.

2010.03.10. 15:54:12

@Primitív Állat:
Jajjj neeee, én ugyan nem. Most is épp egy defektessel küzdök, de ma lezárom és attól kezdve szóba se állok pasikkal. :) Sőt rájuk se nézek. :)

Snowmass 2010.03.10. 15:55:12

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Szia.:) Az a gond, hogy mélylélektanilag még nem vagyok itt. Ezért aztán nem is tudom életvezetésileg beleélni magam a posztíró helyzetébe.:D

2010.03.10. 15:55:44

@kabátnyúl: @BARI:
kabátnyúl 2010.03.09. 23:41:02
@Zsu0805: @csillag×: kösz:) naná hogy van közöm:D hozzám van nőve:P

2010.03.10. 15:56:30

@kabátnyúl:
De legalább a borotvát ismered. :)

2010.03.10. 15:57:47

@BARI:
Én csak arra céloztam, hogy te szerencsés vagy, mert ha 29-ből levonunk 10-et legalább egy nagykorú egyént kapunk. Míg ha az én életkorombol vonunk 10-et... nah azért simán büntetnek. :)

2010.03.10. 15:58:18

@sááá:
MPG
Mi is tudunk ilyeneket. :)

Zazie a metrón 2010.03.10. 15:59:15

@Snowmass: ez talán azért lehet, mert sosem vergődtél még két férfi között:) mármint úgy érzelmileg persze, nem tömegverekedésre gondolok :D

BARI 2010.03.10. 15:59:25

@Zsu0805: aszta, lett egy nyulam?!remélem még kölyök és lehet vele játszadozni :P :))

2010.03.10. 16:00:06

@laura1976:

:) örülök, ha érted miről hadoválok.
Én aszondom, próbáld meg a szeretővel, mert addig úgyse nyugszol a "mi lenne ha" kérdésben. Ha rámegy 3 éved is akár, akkor mi van?
Ebben a korban már nem kell 5 évet járni, ha mással kezdesz komoly kapcsit utána, lehet hamar gyerek is abból is.
De még az is lehet, hogy boldogok lesztek a szeretővel, és 2 év múlva azt írod ide, hogy megszületett a kis-szerető.:)
De ne parázzad túl! Csak saját magadat szivatod vele.ezt "korlátozó hiedelemnek" hívják.

BARI 2010.03.10. 16:00:28

@Zsu0805: azok csak számok kérlek :))

tőzegmalac 2010.03.10. 16:01:08

@Zsu0805: nem hiszem, hogy a rend őreihez rohanna a hírrel:)
ha igen, akkor ők is csak vállon veregetnék;)

summerstorm 2010.03.10. 16:02:47

szép estét mindenki...
:)

tőzegmalac 2010.03.10. 16:04:29

@Zsu0805: ezt így a szövegkörnyezetből kiragadni? ha te így főzöl, akkor megeszem, de finom legyen ám:D

2010.03.10. 16:04:52

@FlybyWire:
Köszy, hogy megosztottad velem ezt az informácót. :) :) :) Amúgy ok, de azért azt spec nem mondtad el, hogy kihez hasonlítanás magad...

Kósza 2010.03.10. 16:05:03

@Traktorka: próbáld meg,.... ez derék! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld, ifjú padawan.
Rámegy 3 éved, mivan? Közben lesz egy gyerek, aki a próba miatt esetleg eleve csonka családba érkezik, mivan? Fogd már fel, hogy egy 40+ pasas bottal sem piszkálna meg egy 50+ nőt. Ennyi.

Ilya 2010.03.10. 16:05:11

Kedves Posztoló,
túl az aki nem monogám, őszinte, érett, szalonképesen szaporítható, az nem kap rétest estére szólamokon, van egy elég komoly okod arra, hogy a jelenlegi helyzetet valahogy feloldd: két, nem pusztán testi kapcsolatot egyszerre fenntartani akkora energiabefektetés, amit egy idő után már nem lehet kibírni. Egyrészt, mert vagy simán lelkiismeret furdalásod van/lesz, vagy azért van/lesz lelkiismeret furdalásod, mert nincs. Másrészt pedig állandóan ezen fogsz pörögni, pedig a jó párkapcsolat egyik ismérve, hogy szabadon hagyja a gondolataid egy részét, hogy tudj nyugodtan dolgozni, a barátaiddal lenni, gyöngyöt fűzni vagy hermeneutikai problémákkal foglalkozni, akármi. Szóval szerintem ez az egész háromszög előbb-utóbb annyira az agyadra fog menni, hogy dobbantasz belőle, tehát lehet kivárásra játszani, de megvan az esélye, hogy addigra annyira kiüresedsz, hogy nem marad benned semmi, ami egyensúlyban tart, és ha ez bekövetkezik, akkor biztos, hogy az egyik férfit se leszel képes megtartani, mert már csak az fog érdekelni, hogy el innen, jusson végre belőled magadnak is.
Persze mindez feltételezés, de amennyiben tényleg szereted valamilyen módon mindkét férfit, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy ez az állapot fenntartható a végtelenségig.
Tehát, ha össze tudnál kuporgatni elég akaraterőt, akkor lehet, hogy lassan lépni kéne, amíg még nagyjából egyben vagy, nem?

2010.03.10. 16:06:39

@csillag×:
Fuuu neee, nálad 10-el fiatalabb... de legalább az udvarlási módszer megvan. Szépen lófarokba fogod a hajad és azt húzogathatja. :) :P

Snowmass 2010.03.10. 16:07:30

@Zazie a metrón: Ebben most nincs igazad. Amikor hat éves voltam, pontosan az történt velem, hogy érzelmileg vergődtem két hímnemű között.:) Meg kell mondanom, eléggé megviselt a dolog.:D

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 16:07:41

@laura1976: Nem én egyszerűsítem le, egyszerű ez alapból. Már-már bájosan primitív! :) Pont azt mondtam korábban, hogy semmivel sem lehet előre számolni, de ez nem lehet indok arra, hogy szívassa magát az ember. Ez a "nem kell nekem 40 éves állandóra, hiszen az is otthagyhat - akkor inkább két 24 éves kezelgessen, aztán lesz, ami lesz" a hurkaság netovábbja. Lenne. Azért csak lenne, mert egyre inkább az az érzésem, hogy ez egy kamu poszt, amit polgárpukinak szántál. Ha tényleg így van, elsőként süvegelem meg a teljesítményed! :)

2010.03.10. 16:08:36

@Kósza:
szerintem te hülye vagy.:)

Zazie a metrón 2010.03.10. 16:08:42

@Snowmass: óóóóóóóó..... akarsz róla beszélni? :D

2010.03.10. 16:08:46

@BARI:
És ráadásul nem is akármilyen férfitestekből van összegyúrva, és a szivárvány színeiben pompázik. :)

Kósza 2010.03.10. 16:09:04

@Primitív Állat: jól mondtam, hogy ez egy állat? :)

2010.03.10. 16:11:32

@kabátnyúl:
:) :) Ezzel zártad a tegnapi posztot. :) Én csak téged idéztelek. :) Ne tagadd, felesleges. :)

Snowmass 2010.03.10. 16:12:35

@Zazie a metrón: :)az egyelőre még nem megy sajnos :D

Kósza 2010.03.10. 16:15:20

@Traktorka: kérlek tisztelettel :)

Zazie a metrón 2010.03.10. 16:15:55

@Snowmass: ez súlyos. de ha esetleg pusztán terápiás jelleggel elmesélnéd mi történt, biztos sokat segítene. tudod, meg kell nyílnod, felszínre kell hozni ezeket a dolgokat, különben súlyos poszt-pszichotraumatikus tüneteid lesznek.... :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 16:16:32

@Snowmass: ennek a női megérzés hiánya lehet a valódi oka.:DD

Rebelde 2010.03.10. 16:17:15

@Primitív Állat:

nekem is van egy ilyen érzésem, hogy laura nem is igazi, annyira következetlenül ír, hogy az már gyanús, hacsak nem egy görbe tükör a 34 éves, gyerek után vágyó, kapcsolatfüggő nőknek, mert ha igen akkor kikérem magamnak ez egészet:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 16:17:42

@Zazie a metrón: igazad van, netán még a csillagállások is összezavarodnak tőle.:-))

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 16:18:43

@Kósza: Jól láttad. A végén még cimborák is lehetünk a kollégával. :) Ha netán kiderülne, hogy mégsem huszonéves pszichológus hallgató, hanem harmincas milf, az sem tragédia. Akkor nem csak sörözős baromkodás jöhet szóba, hanem másféle forgatókönyvek is. :)

2010.03.10. 16:19:32

@Primitív Állat:
Látom még mindig a poszton szenvedsz. :) :P

dr. gernika 2010.03.10. 16:20:53

@Rebelde: Pont arra gondoltam, hogy már megint túl sokat tudunk. De igazad van, ez még hiányzik. :)

Zazie a metrón 2010.03.10. 16:23:36

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: igazad lehet. a kiáradó negatív érzelmek hozzáadódhatnak az univerzumban kavargó kozmikus energianyalábokhoz és komolyan megzavarhatják a rezgésüket. nagy tételben ez a csillagokra is visszahat. minden mindennel összefügg. :D

BARI 2010.03.10. 16:24:25

@Zsu0805: ááá, egyszerűbb jobb lenne, a csicsátlan :))

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 16:25:09

@Zsu0805: Te csak ne öltögesd a nyelved. Próbálom megfejteni a mélyebb összefüggéseket, megoldást keresni az összes felmerülő kérdésre - ti meg itt mindenféle férfi felsőtestekkel rondítotok bele a képbe. Fedetlen keblek linkelésével tedd jóvá, amit elkövettél. :)

@Rebelde: Lehet, hogy a végén együtt rántjuk le a leplet a sumák csalóról? A Vízöntő racionális helyzetelemző képessége a Rák intuíciójával szövetkezve csodákra képes - ezt Égető Szabó János is megmondta. :)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: És ami kimaradt: a Halak is állat(ok). :P :)

2010.03.10. 16:27:22

@BARI:
De legalább mindíg színesen látod mellette a világot. :)

2010.03.10. 16:31:06

@Primitív Állat:
Ez megfelel?
kep01.fotoalbum2.hu/pictures/picturezoom/2008/09-10/royall/missoktober07_1024_112445.jpg

Délután fél 5-ig boncolgatni a posztot... na neee. Mit boncolgattok még?

2010.03.10. 16:32:13

@BARI:
De egy élő szivárvánnyal az oldaladon mégis mókásabb. :)

BARI 2010.03.10. 16:33:40

@Zsu0805: nagyon rám akarod tudmálni ezt a nyulat! :)

Zazie a metrón 2010.03.10. 16:34:27

@Primitív Állat:
"a Halak is állat(ok)"

de a mandulás pisztráng a legállatabb :) mondhatni a legsirályabb. bár az madár. összezavarodtam. tú máccs informésön...

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 16:35:20

@Zazie a metrón: így van. Esetleg feltalálhatnánk a pszichofizikát, ha már erre jártunk.:-))

@Primitív Állat: igazad van, emberszámban felejtettem őket.:-) Bocs.:-)

dr. gernika 2010.03.10. 16:35:30

@Traktorka: Jaja, nagyjából én is ezt gondolom.
Azzal együtt, hogy a jelenlegi hivatalost meg szabadjára kéne engedni minél hamarabb.

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 16:36:54

@Zsu0805: Pont jó lesz. Bájos, babás arca van - de vajon pusztán emiatt elnézhető-e neki, hogy nem teljesen csupasz odalent? Azért megnézném, 20 réteg fotosop nélkül is kedvezőek maradnak-e a fényszögeink. :)

2010.03.10. 16:37:28

@BARI:
Én dehogy, ti már összetartoztok. :)

Zazie a metrón 2010.03.10. 16:39:36

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: klassz. és ha kidolgoztuk, továbbléphetünk a pszichogeológiára és a pszichoasztronómiára :)))

röhögni fogsz, de nemrég olvastam egy "nagysikerű ámerikai bestsellerben", hogy ilyen állítólag télleg létezik, úgy híjják noetika. csak pitylogtam, mint Halak (ééérted) a vízben... :D

Snowmass 2010.03.10. 16:39:48

@Zazie a metrón: Hát jó. Az úgy volt, hogy volt két barátom. Ezek között vergődtem. Az egyik azt mondta, hogy ha nem adok menten egy tockost a másiknak, akkor gyáva vagyok. A másik meg azzal jött, hogy ha nem taposom meg a lábát az előzőnek, akkor többet szóba sem áll velem. Ezért aztán az egyik kapott egy tockost, a másiknak meg jól megtapostam a lábát, és mindketten megorroltak rám.

De tényleg jó, hogy elmesélhettem, mert valamiért amúgyis ez a rémtörténet jutott az eszembe a poszt kapcsán.

2010.03.10. 16:39:53

@Primitív Állat:
:) Meg hogy honnan mennyit faragtak le vagy fel. :) A szőrrel meg ne törődj, azon tud változtatni. :)

tőzegmalac 2010.03.10. 16:41:09

@Zsu0805: valóban;) nem tagadom, leborulok a lábad elé
öööizé vagy mégsem ilyen kicsi nyuszik nem borulnak sehova:)

@BARI: eldobnál egy díszes lovagot? egy tigris(bugris)t:))

2010.03.10. 16:43:17

@BARI:
Látod, nem kellek én ide, tukmálja ő magát. :)

BARI 2010.03.10. 16:43:19

@Zsu0805: affene, mindegy, van otthon macskahordó, majd belegyömöszölöm :D:D

Snowmass 2010.03.10. 16:43:29

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Nana. Az már jó ideje tudományosan bizonyított, hogy nekem is lehet megérzésem. Mégpedig olyan intuitív jelleggel bíró megérzés, amely életvezetésileg nem csal.:)

Kósza 2010.03.10. 16:43:49

@Zazie a metrón: barna dani legújabb könyve? :)

2010.03.10. 16:44:40

@kabátnyúl:
Ohh, az én lábam elé nehogy borulj, inkább Bárányunké elé. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 16:44:51

@Zazie a metrón: de jó, hogy eszedbe jutottak ezek, mert rájöttem, hogy a pszichofizikát már tegnap feltaláltam véletlenül.:-))

Na, ennek most utánanézek, hogy mik vannak!

Zazie a metrón 2010.03.10. 16:45:11

@Snowmass: ugye, hogy megkönnyebbültél??? biztosan úgy érzed most magad, mint aki hosszú idő után végre lélegzethez jut...

szerintem jól oldottad meg a problémát. felvállaltad a döntésed következményét, nem engedtél az érzelmi zsarolásnak és mindkét barátod megkapta, ami járt. bár úgy látom, ők nem tudták feldolgozni ezt a helyzetet magukban. esetleg velük is elbeszélgetnék... :DDD

tőzegmalac 2010.03.10. 16:46:00

@Zsu0805: óóóhát nekem csak a képzeletem olyan;) egyszerű kis dögönyözni való kockásfülű nyúl vagyok:D semmi csicsa

BARI 2010.03.10. 16:47:17

@Zsu0805: rád is :D:D

@kabátnyúl: szegénykém, mindenkitől kosarat kapsz :D

Zazie a metrón 2010.03.10. 16:48:32

@Kósza: az:)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: affene, hogy tegnap nem jártam erre:) de ugye a másik kettőt nem találtad még fel? és az önműködő villamosjegyet sem? :D

2010.03.10. 16:49:16

@kabátnyúl:
Ohh kár, pedig én szeretem a szivárványt. :)

@BARI:
Rám aztán nem. Neked udvarol itt már pár napja. :) :P

tőzegmalac 2010.03.10. 16:50:30

@BARI: merényletet tervezel?:)

@Zsu0805: a tied elé nem is fogok, meg senkié elé se:P én egy délceg nyúl vagyok meredező khmhhm fülekkel. viszem én azt a puskát. ide vele!

R. · http://macskanyelv.freeblog.hu 2010.03.10. 16:51:27

@Kósza:
anyám pont 10 évvel idősebb a második férjénél, idén lesz a 30 éves házassági évfordulójuk. Mondjuk anyám 65 évesen kb. 50 néz ki.
Neki ez bejött.
Én speckó most szakítottam a 8 évvel fiatalabb pasimmal, mert túl soknak érzem a korkülönbséget.
Amire utalni akarok az az, hogy van ilyen is meg olyan is....ismeretlenül véleményt alkotni felesleges.

Laura,
te meg próbáld ki, hogy akkor is annyira érdekes/izgalmas, ha együtt jártok. Ha igen, akkor ráértek akkor gondolkodni a gyerek témán. Traktorkának igaza van, amíg nem próbálod ki addig mindig ott lesz benned a mi-lett-volna-ha érzés...
Én 4 évet vesztegettem el egy ilyen szeretős pasira anno, álmodozásra meg ilyesmikra, amíg rájöttem, hogy az elérhetetlensége vonzott csak, meg, hogy istenien csókolt.

Kósza 2010.03.10. 16:51:33

@Zazie a metrón: az mély tudományos értékkel bír, éppen magam is azon "művelődöm" :)

Snowmass 2010.03.10. 16:51:36

@Zazie a metrón: Mivel gyakorlatilag pszichofizikai csodát tettél velem, határozottan azt gondolom, hogy mindenképpen el kellene velük is beszélgetned. Csak légyszi ne említsd, hogy én küldtelek hozzájuk. :DDD

alumi 2010.03.10. 16:52:17

@Primitív Állat: de pasiból édes hármas..ha jól számolok..:)

egyébként többet egyformán szeretni nem lehet. másképp igen, de egyformán nem.
a másképpben pedig pont az a jó, hogy a saját preferenciái és prioritása alapján el tudja dönteni, hogy a kétféléből melyik jön be neki jobban.

normális esetben...

2010.03.10. 16:52:28

@BARI:
Ohh nemnemnem. Én pasimentes vagyok. :)

2010.03.10. 16:53:36

@kabátnyúl:
kabátnyúl 2010.03.10. 16:41:09
@Zsu0805: valóban;) nem tagadom, leborulok a lábad elé
öööizé vagy mégsem ilyen kicsi nyuszik nem borulnak sehova:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 16:55:32

@Snowmass: ez rendben is van, de azt rációnak hívják nem?:-))

@Zazie a metrón: nem fejtettem ezt ki tegnap, csak feltaláltam a munkám során, átültettem a gyakorlatba és működik.:-) A többihez közöm nincs, de kidolgozhatjuk.:-))

Zazie a metrón 2010.03.10. 16:58:14

@Kósza: :))) könnyed esti olvasmánynak tökéletes:) bár engem mindig meglep, hogy sok minden valóban létezik abból, amit ír...

@Snowmass: :DDD rendben. de azt ugye mondhatom nekik, hogy van egy csodatevőgombás szerem, és ha vesznek belőle, akkor nemcsak örökké élnek, de még iiiiszonyú gazdagok is lehetnek belőle? jaj, nem, nem, nem szervezem be őket semmibe áááá, dehogy :D

Zazie a metrón 2010.03.10. 17:00:33

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: huhhh, most megkönnyebbültem:) bár lehet, hogy az önműködő villamosjegy szabadalmi jogára vucli tóbiás azért még igényt tart...

Zazie a metrón 2010.03.10. 17:01:33

@Zsu0805:

Kósza 2010.03.10. 16:43:49
barna dani legújabb könyve? :)

tőzegmalac 2010.03.10. 17:01:56

@Zsu0805: mentes? bezzeg a tíz év az számít:P

@BARI: úgy ám:) kergetsz és harapsz:D csak nem értem közben bégetsz vagy nevetsz:P

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 17:02:56

@primu: Ja, hogy össze is melegedne a csapat. Ilyesmi valóban nem fordult meg a fejemben. :) Tényleg többféleképpen lehet szeretni, de az már önmagában is érdekes, hogy szerelem eleve nem is került szóba a posztban. Itt pont az lehet a probléma, hogy preferenciák vannak, prioritások viszont nincsenek. Így aztán mindkét fajta érzés "jár" - miért is kellene választani? Hozhat még az élet olyan férfit is, aki egyszemélyben nyújtja ezt - de addig is lehet hintáztatni kettőt. Vagyis ez LENNE a probléma, mivel a nyílt színi meggyanúsítás óta nem is írt Laura semmit. Itt valami nagy huncutság van! :)

Snowmass 2010.03.10. 17:07:28

@Snowmass: Namármost. Nem igényel különösebb magyarázatot, hogy életvezetésileg határozott különbséget kell tenni a ráció és megérzés között, valamint ezek vonatkozásában külön is a ráció és a női ráció, valamint a megérzés és a női megérzés között. Ez kb. olyan mint a tölcsér fagylalttal és a fagylalt tölcsér nélkül.:DD

2010.03.10. 17:10:30

@kabátnyúl:
Hajlamos vagyok kifogni a defekteseket, koloncokat, flúgosakat... meg hasonló díszpéldányokat, és már kezd elegem lenni a folytonos sajnálom de nemből. :)
Tudom-tudom, most fogom kapni az oltást. :)

Zazie a metrón 2010.03.10. 17:12:06

@Snowmass: élvezetes analógia. de nézzük a másik oldaláról is: a tölcsér fagylalt nélkül mit sem ér... :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 17:13:28

@Zazie a metrón: annyi baj legyen, nekünk csak ki kell találnunk, hogy a villamos valami titokzatos eredetű, de mindenképp gyógyíthatatlan betegséget okoz, valamint a rákra való hajlamot 130%-kal megnöveli, és akkor tóbiás éppen kitörölheti a szabadalmi jogával.:-)) Szerintem már nem is tart rá igényt.:-)

Snowmass 2010.03.10. 17:13:46

@Zazie a metrón: Mondhatod. Csak arra vigyázz, hogy nehogy azt mondják erre, hogy igyál inkább egyet velük abból az italból, amitől örökre fiatal és szép leszel, ráadásul minden héten tiéd a lottó ötös.:D Képesek rá.:)

alumi 2010.03.10. 17:21:12

@Primitív Állat: kapcsolatfüggő a csaj. tudja, hogy bármilyen lépés borítaná a mostani helyzetet és minimum az egyik pasit bebukná, vagy akár mindkettőt. mivel írja, hogy fáradt, erre egyre nagyobb az esély. (egy óvatlan elszólás, egy apró figyelmetlenség és máris lebukott az élettársa előtt)

ha borulna a bili, azt nem tudná elviselni, mert mind a két pasi kell neki. legalábbis úgy érzi. pont azért érzi ezt, mert egyik sem képes megadni neki maradéktalanul azt, amire vágyik, ergó egyik sem az igazi. csak ketten együtt adják ki azt, akivel boldog lenne.

ebből két szék között effekt lesz, az borítékolható. jól oda is fogja verni a nőt a földhöz, de utólag be fogja látni, hogy ennek így kellett lennie. legkésőbb akkor, amikor megérkezik az egyszemélyi lófarkas herceg, akiben meg lesz minden, amire vágyik. persze, hogy addigra 37, vagy 40, netán 45 lesz, az más kérdés. most magától rabolja az időt, ez nem kétséges.

esetleg szülhet egy vekkergyereket, de arra készüljön fel, hogy vagy átmenetileg, vagy végleg egyedülálló anya lesz.

Zazie a metrón 2010.03.10. 17:21:49

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: és akkor mi jól feltaláljuk a villamos rákkeltő hatását semlegesítő szerkentyűt, és meggazdagszunk belőle :D

@Snowmass: akkor majd megmondom, hogy nekem már megvolt a napi adag, különben is mit gondolnak, mitől vagyok ennyire szép és fiatal és miből telt nekem arra rózsaszín cadillacre ott a ház előtt? :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 17:22:14

@Zsu0805: mer' neked semmise jó!:DDD

@Snowmass: tehát van női fagyi és nem női fagyi. A helyes életvezetés alapja a megfelelő differenciálás. Azt hiszem, értem.:-))

laura1976 2010.03.10. 17:26:11

@Primitív Állat:
Kedves, nem tüntem el, csak éppen hazaértem... :)
A meggyanúsítgatáshoz meg nem tudok hozzászólni és nem is akarok mert nincs értelme.
primu, mondtak már rám sok mindent, de hogy kapcsolatfüggő lennék - azt soha. Világéletemben nehezen szántam rá magam egy- egy kapcsolatra, és elég sokáig egyedül is éltem.
A bebukásban viszont igazad van. És abban is hogy mindkét pasi "kéne". De nem mindenáron.
És hogy megszületett már az a pasi, aki mindkét pasi ismérveivel rendelkezne? :) Kétlem... azt meg pláne, hogy ha él és létezik , valaha is belebotlanék.

laura1976 2010.03.10. 17:30:15

Ja, valaki írta hogy a szerelemérzésről semmit sem írtam.
Nem írtam róla, mert feltételeztem hogy mindenkinek lejön: ha az érzelmek nem lennének keresztül- kasul, egy percig sem hezitálnék.Illetve akkor oka fogytán meg sem született volna ez a poszt.

MLaca · http://mlzphoto.hu/ 2010.03.10. 17:30:36

remélem, egyedül maradsz!

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 17:30:37

@primu: "ebből két szék között effekt lesz, az borítékolható" Az lehetetlen, aztat a csillagok megmondták volna.:DDD

@Zazie a metrón: és mindenki jól jár, tóbiás jogának sárba tiprását pedig a közérdek indikálta, nyilvánvalóan.:-)

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 17:31:07

@primu: Azt hiszem, ez volt a legkomolyabb összefoglalása a történetnek. Ebből póló lesz, már látom. :) Viszont azt is látnunk kell, hogy akinek ennyire komplex érzelmi igényei vannak - már amennyiben elhisszük, hogy valóban ezek miatt kell neki mindkét férfi "szerelme" - az hangyamakknyi valószínűséggel fog egyszemélyi lófarkas herceget találni, főleg 40 körül. Vekkergyerek(ek)kel az oldalán meg pláne. Magyarul ez a veszély fenyegeti a legkevésbé.

laura1976 2010.03.10. 17:37:25

@Primitív Állat:
Elképzelhető. De engem most jobban foglalkoztat ezen probléma megoldása.
Egyébként bárki kerülhet bonyolult helyzetbe, amiből nem tud szabadulni - ha valaki még nem tapasztalta meg, majd megfogja idővel. Ahogy azt is, hogy azt a szót hogy "soha" mindenki törölheti is a szótárából.
Az élet nem csak fekete -fehér, hanem olykor más színekben is pompázik. Sajnos, vagy hál égnek, egy biztos: a problémákat meg kell oldani - és vállalni a következményeket.

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 17:38:26

@laura1976: "És hogy megszületett már az a pasi, aki mindkét pasi ismérveivel rendelkezne? :) Kétlem... azt meg pláne, hogy ha él és létezik , valaha is belebotlanék." Na, ezzel jól megelőztél - az előző hozzászólásomban éppen ebbéli kételyemnek adtam hangot én is. Akkor miről is van szó tulajdonképpen? Hinta-palinta a két huszonévessel (akik ketten nagyjából kiteszik a nagy Ő-t) amíg lehet, aztán majd lesz valahogy? Ahogy hozza az élet?

A Pókember 14. száma jutott eszembe. Vízember és Homokember egyaránt rajongtak Sadie-ért (aki egy vagány, talpraesett, de rendkívül antidekoratív hölgy volt). Össze is verekedtek érte, és a küzdelem során beléjük csapott egy villám, melynek eredményeképpen megszületett a Sárgombóc! Ő nagyobb és erősebb volt, mint Hydroman és Sandman együttvéve, de olyan bizonytalan, mafla és kiszámíthatatlan, hogy csak Sadie iránt érzett szerelme (ez természetesen az egyesülés után is megmaradt) irányította már. Szerintem csak akkor hiszek neked újra, ha ilyesféle fordulatot vesznek nálatok is az események. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 17:39:41

@Zsu0805: nekem is vannak igényeim, pl. most az, hogy vagy feltalálom az önműködő hólapátot, vagy férjhez megyek, még mielőtt hazaérnék.:-)) Nehéz döntés.:-)

2010.03.10. 17:42:37

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Esik nálatok a hó? Nálunk ma egész nap verőfényes napsütés volt. :)
Amúgy én a másodikat választanám. :) A hip-hop bulik a legjobbak. :)

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 17:43:40

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: A Vízöntő holdam az automata hólapátra szavaz, hiszen az az emberiség egészének érdekét szolgálja. A Rák napjegyem viszont szívesebben szurkol a házasságnak, kiscsaládnak. Egy emberen belül is jól megzavarodhatnak a fényszögek. :)

2010.03.10. 17:43:43

@laura1976:
Milyen ismérvek a fontosak? :)

2010.03.10. 17:44:55

@Primitív Állat: @tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Én szeretek havat lapátolni. :) (márha van hova)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 17:44:56

@Zsu0805: egész nap szakad.:-) Ha a racionalitásra hagyatkozom, akkor én fogom ellapátolni, de ennél minden megoldás szimpatikusabbnak tűnik jelen pillanatban.:-))

2010.03.10. 17:47:03

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Végülis ha azt veszed nem muszáj házasodnod. Elég egy balek aki egy szavadra ugrik. :)

csillag× 2010.03.10. 17:47:14

Te úristen :D mit műveltetek itt....épp hogy elugrottam és máris teleírtátok az oldalt :D

Amúgy Zsu nem értetted félre a Prérifarkas tnapi utolsó kommentjét? :) a kígyója van hozzá nőve és nem Bari! :)

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 17:49:41

@Zsu0805: Legyen akkora a bránere, mint Hugónak, bírja olyan sokáig és olyan intenzíven az aktust is, tudjon szépen, könnyedén hazudni és sose fogyjon ki a beszédtémákból. Mindamellett legyen biztos egzisztenciája, külföldi karrierépítési lehetősége, mint Szaniszlónak, és ne zárkózzon el az összeköltözéstől sem.

Egyszóval a belső értékek. ;)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 17:51:58

@Primitív Állat: valóban nagy kuszaság ez, és hát gondolkozom erősen, mi legyen.:-)

@Zsu0805: Találnék egy ilyet, megtartanám egész életemre.:-))) De csak az ígérgetés megy.:-)

Kham 2010.03.10. 17:52:16

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: ha férjhez mégy, akkor megvan egyből az önmüködő hólapát is, na jó esetleg egy csókot kell neki dobni vagy vad szexet ígérgetni, de müködni fog:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 17:54:28

@Kham: jaj, hát nekem is épp ezt súgta a női megérzésem, ellenkező esetben nem nagyon akarnék férjhez menni.:-))

2010.03.10. 17:55:02

@csillag×:
Milyen kígyó? Lemaradtam. :)

@Primitív Állat:
Tehát akkor az egyik pasinak vagy pici a pöcköse vagy nem túl intenzív az ágyban (ezt a hivatalosra tippelném)
A másiknak viszont nincs egzisztenciája, karrierépítési lehetősége vagy nem lehet vele összeköltözni. (ezt a nemhivatalosra tippelném). Nah milyen vagyok? Jókat súgtak a csillagok? :)

2010.03.10. 17:55:56

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Passzoljam át a sajátom? Ha gondolod küldök neki gyors még egy mailt, hogy de esetleg te vevő vagy rá. :)

2010.03.10. 17:57:08

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Vagy örökbefogadsz egy fiút és kényszermunkára fogod. :)

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 17:59:48

@Zsu0805: Látod, van még itt boncolgatnivaló bőven. :) Valamilyen egzisztenciája biztosan van B-nek is, hiszen különben nem lehetne "azonnal összecuccolni", mikor a jómunkásember elmegy külhönba üzletet kötni. De egyrészt nem biztos, hogy akkora karrier előtt áll mint A, másrészt ha még állandóra összecuccolni sem akar a galád, akkor nincs is min morfondírozni ezzek kapcsolatban. :)

csillag× 2010.03.10. 18:00:02

@Zsu0805:
csillag× 2010.03.09. 22:48:22
@Zsu0805: óóójaj.. :D

@kabátnyúl: benned egy állatkert veszett el?? :))
Kellemes tekergést :)...ebből arra következtetek, h a kígyóhoz is közöd van :)

Itt a fonal vége :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 18:01:54

@Zsu0805: Nem kell, köszi, mert a tükrömben egy számító dögöt látnék másnap reggel, és akkor egész életemben győzködhetném magam, hogy nem optikai csalódás volt.:-))

csillag× 2010.03.10. 18:03:53

Jaj, írjatok még....pályázok az 500-ra :P

2010.03.10. 18:06:26

@csillag×:
Nembaj, akkor is bariról volt szó és kész. :P

2010.03.10. 18:07:33

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Ááá, nem lehetsz számító dög. Csak élsz a lehetőségekkel. :)

2010.03.10. 18:08:53

@csillag×:
Messze van az még!:)

2010.03.10. 18:09:35

@Primitív Állat:
Azt assszem egy szóval se írta, hgoy a pasinál cuccolnak össze. :) De mindjárt utánaolvasok. :)

2010.03.10. 18:11:00

@Primitív Állat:
"A helyzet odáig fajult, hogy amikor a partnerem külföldön van - üzletkötő- abban a pillanatban összecuccolunk a szeretővel....és addig élvezzük egymás társaságát, amíg a párom vissza nem tér. "

Nem azt írta, hogy ha elmegy a pasi akkor átcuccol, vagy beköltözik a nemhivataloshoz. :) Csak hogy összecuccolnak. :)

csillag× 2010.03.10. 18:11:15

@Zsu0805: ha te mondod! én nem kötözködök, félek tőled :P :D
Jaj, ne keseríts:( ... csak kommentelj :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 18:14:51

@Zsu0805: természetesen.:-) De én egyenes ember vagyok, kérdezd meg tőle, légy szíves, hogy hozzám jön-e férjül egy szolíd hólapátolásért cserébe?:-))

2010.03.10. 18:17:17

@csillag×: :) kommentelek kommentelek. :)

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 18:19:08

@Zsu0805: Nos, ha van egy csöpp esze, akkor nem a hivatalos lakásába invitálja a szexgépet, hanem ő cuccol hozzá. Azt meg, hogy "semleges" helyre cuccolnának össze, valószínűtlennek tartom. Hacsak nem kőgazdag valaki, és van egy kizárólag ilyen célra fenntartott kérója.

Kham 2010.03.10. 18:20:55

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: pedig ha jól kevered a kártyákat, akkor szert tennél még egy mosogatógépre, egy karbantartó robotra, egy felfújható sofőrre, egy önkéntes futballtanácsadó és -felvilágosítóra, egy automata vérebre, egy állandó pincérre, egy lelkes szakácsra, egy kertészre és egy kutyasétáltatóra is.

csillag× 2010.03.10. 18:21:07

@Zsu0805: már nemsok :D...de attól félek Atya megint áthágja a számításaimat... :P

2010.03.10. 18:25:34

@Primitív Állat:
Pedig úgy lenne az izgi, ha a hivatalos lakásába cuccolnának össze. :)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Nem megérzés inkább csak számomra ez jön át. :) Női megérzésekre nem támaszkodok. :P Vagyis nem mindig. :)

@csillag×:
Ugye tudod hogy most hogy írtad már nem csak te pályázol az 500-ra?

2010.03.10. 18:26:36

@Kham:
Tehát a pasik erre jók?

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 18:28:08

@Zsu0805: Az kizárólag akkor izgi, ha lebukás is van, méghozzá akció közben. Aztán cirkuszi jelenet helyett kisebb megrökönyödés, majd jókedvű szendvicskészítés. :)

2010.03.10. 18:28:20

@csillag×:
Tényleg, ezt akartam már linkelni tegnap is az állatkertes kommentedhez:

fuestoelgeesek.nolblog.hu/files/a_legsokoldalubb_allat_www_kepfeltoltes_hu_.jpg

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 18:28:25

@Kham: a vasalógépet is tessék betenni alapfelszereltségbe, és akkor talán elkezdek gondolkozni a dolgon:-))

@Zsu0805: értem, de ez akkor is csak egy feltételezés.:-)

2010.03.10. 18:29:10

@Primitív Állat:
Áááá a vért jobban bírom. Inkább essenek egymásnak. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 18:31:48

@Primitív Állat: van egy ismerősöm, akinél ez a megrökönyödési fázis kb. két hétig tart. Aztán visszafogadja a nőjét.:-)) Vasárnap megint hozott egy végleges döntést.:-) Vicc.

Kham 2010.03.10. 18:32:22

@Zsu0805: hát nagyjából, de vannak olyanok is akik kedvesek a gyerekekhez és önként váltják vissza az üres üvegeket is.

Kham 2010.03.10. 18:33:46

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: ajajj amelyik férfi szívesen vasal az már gyanús, előbb fodros kötényt köt maga elé, később meg a Capella színpadán lép fel a kisestélyidben:)

2010.03.10. 18:34:23

@Kham:
Szóval akkor vannak ilyen multifunkcionális pasik? :) Még nemnagyon láttam egyet se. :)

Sadist 2010.03.10. 18:35:20

@Zsu0805: Nyitott szemmel kéne járni.

2010.03.10. 18:35:23

@Kham:
Capella szinpada, hallod ezt @Primitív Állat: ??? :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 18:35:56

@Kham: ezt ne firtassuk tovább, mert még kiderül, hogy nekem is minimum kettő férj kell.:-))

2010.03.10. 18:36:11

@Sadist:
Jó hogy mondod. :)

xofi-extravaganja · http://www.extravaganja.hu/ 2010.03.10. 18:37:47

szerintem AZ A NYERŐ, AKIVEL ŐSZINTE VAGY, ÉS AKI ŐSZINTE VELED. egy dolgot viszont nem értek: ha mindkettő fiatalabb 10 évvel, hogy lehet, hogy az egyik, az őszinte, a mindig, ő nem volt felvállalható, a másik srác pedig felvállalható? xOft

2010.03.10. 18:37:48

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Fuuu, az a mondás, vagy vicc, a szamár meg a csődör meg mittudomén még mi.:)

xofi-extravaganja · http://www.extravaganja.hu/ 2010.03.10. 18:40:49

@Kham: ááá, lehet szimplán sittes is. akit én ismertem, a "seregben" tanult meg vasalni. részemről, akár vasalhat is .)

csillag× 2010.03.10. 18:44:00

fenébe :D tökre lelassult a gépem, pont most :D pedig ott voltam :D

2010.03.10. 18:45:07

@csillag×:
Ne is mond, nekem nem hagyta elküldeni az 500-ast, mert vmi kommentek közti idő van... :(

csillag× 2010.03.10. 18:45:59

@Zsu0805: még, jó hogy tétje nem volt :P

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.10. 18:46:11

Az a helyzet, hogy ez a hólapátolás nem fogja megvárni a leendő férjet.:-)) További szép estét.:-)

Father Justice (törölt) 2010.03.10. 18:48:13

@Zsu0805: Ne idegesíts! Gyorsan fel is hagyok a vasalással, és minden hétvégén hívom a nagynénit inkább. "Nehéz az agglegény élete." - mondta "VV Laci" a játékmackónak, miután megnyerte a játékot. :)

2010.03.10. 18:52:07

@Primitív Állat:
A szükség törvényt bont. :) Nyugodtan vasalj... :)

csillag× 2010.03.10. 18:55:14

@Primitív Állat: jöhetsz hozzám is :) de mosogatni valóm is akad:) lehet válogatni

Haj, rossz ez az aggleány élet :P

2010.03.10. 18:57:30

@csillag×: @Primitív Állat:
Jó hogy mondjátok a vasalást, neki is állok szépen. :)

tőzegmalac 2010.03.10. 19:55:33

@Zsu0805: oltani? ááádehogy:)

@csillag×: kedves vagy, hogy a segítségemre sietsz, de most szükségtelen:) belementem abba a játékba;)

tőzegmalac 2010.03.10. 20:05:56

@Zsu0805: nézd vissza:)
na csak benéztem, indulok is koncertezni. ja és valaki vegye el Baritól a vasalót... még rám találja ejteni szerenád közben:)))

2010.03.10. 20:08:15

@kabátnyúl:
Gondolom a multifunkciós pasikra gondolsz. :)
Megoldjuk nyugi, nem mész haza sormintával a képeden. :P

tőzegmalac 2010.03.10. 20:11:57

@Zsu0805: bizony:DD
sok jóra ne számítsak, ha már így fogalmazol?
(most tényleg el)

csillag× 2010.03.10. 20:18:03

@kabátnyúl: én már csak ilyen vagyok :$ Különben meg nem is siettem a segítségedre, csak Zsu-t tettem helyre :) Ettől függetlenül még lehet "egykis" közöd Barihoz :D

(tudom, h már nem vagy itt):)

2010.03.10. 20:20:38

@kabátnyúl:
A vasaló nem nálam van. :)
Jó szórakozást. :)

2010.03.10. 20:23:19

Én is balra el, nézek egy kis Cupidot aztán House-t. :)

8kelvin8 2010.03.11. 15:49:50

Tanulj meg úgy játszani, mint a profik és keress pénzt a helyes stratégiával! Szerezd meg a PokerStrategy.com ingyenes 50$ kezdőtőkéjét!

Látogass el most:
freepoker.try.hu

Útmutató:
pokercash.blog.com/
süti beállítások módosítása