Nem akart elválni

2010. május 11. 06:59 - Panni CsP

”Másnap Klára ír egy mélt nekem, amiben azzal henceg, hogy végre visszakapta az urát, és ő megmondta, hogy így lesz” – nincs bosszúszomjasabb egy pimasz feleségnél, akinek urát levadászta egy másik nő. De a férjet sem kell félteni, mert amint megtalálta a boldogságot, máris a szennyes kosárba dobja, és visszamegy a borzasztó nejéhez. De vajon végérvényesen?

 

Sziasztok! 42 éves nő vagyok, de olyan problémát hoztam, ami tulajdonképpen bárkié lehet – ha nem is most, mert fiatalok vagytok, de talán a jövőben. Én már túl vagyok egy váláson, és van egy lányom is. Egy időben nagyon sokat próbálkoztam, hogy férfit találjak magam mellé, de a sok csalódás miatt már kezdtem letenni a misszióról. Akkor azt gondoltam, talán az a sorsom, hogy egyedül maradjak. Pedig belevalónak, életvidámnak és jó nőnek tartom magam. Amikor egyik randim a másikba ért, kisebb regényt tudtam volna írni a különböző férfiakról. Az egyik nem tud öltözködni, a másik mosakodni, a harmadik pedig annyira láncdohányos, hogy szinte nem is ő szívja a bagarettát, hanem fordítva.

Amikor már feladtam a keresgélést és le is iratkoztam minden helyről, ahova eddig feltöltöttem a profilomat, jön egy e-mail. A férfi azt írta, hogy még akkor mentette le a címem, amikor még nem töröltem magam, de sokat tétovázott, hogy írjon-e, vagy sem, ugyanis nem gondolta, hogy egy ilyen nő, mint én, érdekelődést mutatna felé. Sándor 47 éves volt, fiatalos és sportos, viszont házas. Sokat leveleztünk, végül megbeszéltünk egy találkozót. Az első látásra szerelem nem az én műfajom, de valahogy éreztem, hogy a vonzalom villámcsapásszerű és kölcsönös. A találkozót újabb randik követték, végül felhívtam magamhoz és megtörtént, aminek meg kellett, és amit mindketten úgy vártunk, mint a serdülő első bálozók. (Ezek az események kb. négy hónapot ölelnek fel, azért nem ilyen sűrűn történt minden). Sándor felesége tudott a dologról, (rólam) lévén a kedves férje mindenről tájékoztatta, amikor az asszony számon kérte, hogy merre kódorgott. A viszony, ami kettejük közt maradt, elég bizarr volt: Sándor el akart válni az asszonytól, de Klára ragaszkodott hozzá. Kiegyeztek egyfajta nyitott házasság-félében. Időközben Klára megtalált engem az iwiw-en és elkezdett mindenféle hosszú, ömlengős és elég bárdolatlan hangvételű üzeneteket küldözgetni: hogy ő mennyire szereti még a férjét, és tegnap este is hatalmasat szexeltek és nyáron együtt mennek Görögországba. Később Sándor elárulta, hogy ezt mind az asszony találta ki, mert rettenetesen féltékeny. Felajánlottam Sándornak, hogy költözzön hozzám.

A lányom kedvelte Sándort, pedig ő ritkán fogadott el valakit – eddig két pasit hoztam fel, és mindkettővel tartózkodón viselkedett, később meg is mondta, hogy „seggnek” tartja őket. Sándor kijelentette, hogy szeret engem is, meg a lányomat is, de nem akar hozzám költözni. Amikor megkérdezem, miért nem, kitérő választ adott. Nem sok személyes cucca maradt nálam, csak egy-két ruhája – mintha csak valami rokon lenne – de én férfit szeretnék magam mellém! Azt mondta, „nem akar zavarni, és a gyerekemet sem.” Pedig tisztában volt vele, hogy ide befogadták, és itt szeretik, örülnek, ha látják. Otthon meg csak egy bolond tyúk várja. Telnek-múlnak a hetek, mígnem Sándor váratlanul bejelenti, hogy visszamegy a feleségéhez, és be akarja fejezni velem a kapcsolatot. Csak úgy hüledeztem. Elsőre fel sem fogtam. Végül megtörtént: elment. Másnap Klára ír egy mélt nekem, amiben azzal henceg, hogy végre visszakapta az urát, és ő megmondta, hogy így lesz: sosem voltak még ilyen boldogok, sőt, ez a kis kaland velem csak még jobban megerősítette az egymásba vetett bizalmukat és feltámadt a régi tűz. Kiborultam, és elvonultam a konyhába, hogy ne lásson a lányom sírni.

Azt gondoltam, ha Sándor tovább akar szenvedni a nő mellett, akkor tessék, de nem fog nyomtalanul elmúlni benne az, ami kettőnk között történt. Ahogy bennem sem. Úgy másfél hónap telik el, egyetlen telefon, mél vagy sms nélkül – pedig korábban naponta lődöztük egymásnak az üziket. Egyszer csak csöngetnek. Kimegyek és látom, hogy Sándor áll a teraszon. Bejött a nyitva hagyott kapun – igazából csak éjszakára zárjuk be.

- Szia! – mondja.

- Mi szél hozott? – válaszolom, és próbálok laza maradni.

- Döntöttem. Haladéktalanul elválok. Megkérdeztem az ügyvédet, és azt mondta, kitalál valamit. Nem érdekel, ha minden pénzem elviszi az a nő!

Ez nagyon gáláns ajánlat volt, mert nem kevés lóvé forgott kockán: Sándor elég sikeres mérnök volt egy építővállalatnál és igen jól keresett. Három autója volt, és egy nagy háza, meg egy kisebb lakása a városban, (hol ott lakott, hol az asszonynál a családi házban). Ha erről mind lemond értem, akkor őrült. Pedig megtette. Őrült volt. Elmondta, hogy nem akarta magára hagyni a feleségét, mert képtelen egyedül eltartani magát, nincs munkája… DE a szánalom nem megoldás! Elszárad mellette! Újra összejöttünk Sándorral. Jelenleg ott tart az ügy, hogy hamarosan a bíróság is kimondja a válást. Mivel Klárával gyerekük nem volt, nem fog mindent elveszteni. Az asszony ügyvédje egyelőre azon van, hogy Klára megkaphassa a házat, és slussz. Nem értek a jogi mizériákhoz, de remélem szerencsésen végződik. Szerintem ilyenkor a vagyonelosztás szokott lenni, de hogy milyen arányban, az még folyamatban van. Én annak örülök, hogy Sándor végre hozzánk költözött és boldogok vagyunk. Tudom, hogy ez nem jogi fórum, de a tények tükrében, mire számíthat Sándor? Mennyit kell lecsengetnie az asszonynak?

 

 
117 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr191991563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kósza 2010.05.11. 10:37:13

Kedves posztoló, Sándor helyébe most rúgnálak ..., amiért a válás anyagi oldalát forszírozod. Az a jó hírem, hogy bármennyit is tud "kihúzni" ebből a házasságból Sándorunk a vagyon megosztás során, az már az ő különvagyona lesz az idők végezetéig, bátran hozzámehetsz feleségül is, ez a vagyon már nem fog osztódni, amikor tőled is lelép! :)

Dominó 2010.05.11. 10:43:43

@kóristalány: Nekem is az tűnt fel, hogy Sándort nem érdekli pénz, paripa, fegyver, csakhogy a posztolóval lehessen; akkor a posztolót miért érdekli, ha csak a szerelem fontos számára?

@Traktorka: Pontosan. :) Sántít a történet szerintem...

Kósza 2010.05.11. 10:43:55

@vendriner aladár: apus összelapátol többszáz milkát, és a lábát otthon lógató anyuci tud csak előkeríteni véresszájú ügyvédet, apus meg nem? Ez csak kicsit életszerű. Ezek a sztorik a városi legenda körébe tartoznak. Aki keres komoly vagyont, az tudja azt is, hogyan kell átmenetileg eltüntetni.

Kósza 2010.05.11. 10:46:17

de leginkább tisztelettel köszöntöm az egybegyűlteket! :)

Father Justice (törölt) 2010.05.11. 10:49:54

Valami nem kerek ebben a történetben. Így natúrban kicsit életszerűtlen, hogy a tehetős, sportos, fiatalos mérnökúr eltartja a feleségét, akit nem szeret, holott közös gyerekeik sincsenek. Miért van vele? Ha tényleg olyan gazdag a fickó és van ház is meg lakás is, már ezer éve végleg elköltözött volna és szanaszét sunázná a csinos harmincasokat, miközben komoly kapcsolat ígéretével szédíti őket. Ehhez ráadásul el sem kell válni. Tényleg csak a robotgép funkciók felől fújna a szél? Egy 30 éves agglegény is lehet totálisan önellátó a saját házában. A főzés-mosás-takarítás-szex kombóhoz minek eltartani egy nőt a XXI. században? Ételt lehet rendelni, néha takarítani alap (a pepecselős műveleteket meg a bejárónő megoldja, ha van rá igény), a mosás automatán megy, a szexhez meg nem kell közös háztartásban élni.

Csak óvatosan azzal, amit a lovag a státuszáról sugall. A vagyontárgyak és ingatlanok mögött ott húzódhatnak a felvett hitelek meg az esetleges tartozások is, amikről a posztíró nem tud. Ezek tükrében már nem is csillog annyira fényesen az a három autó sem. :) Viszont ha ő vette fel a kölcsönöket, ezért gálánsan 100%-ban átvállalja azokat, attól a nő még ugyanúgy igényt fog tartani a saját 50%-ára a vagyonból, arra mérget vehetsz. Magyarul a fickó válás után szuboptimális esetben akár anyagilag megviselt szituációban is találhatja magát. Örül, ha kitartást tud!

Lehetnek olyan ügyei is, amelyek napvilágra kerülése szintén nem lenne szerencsés. (Az építőiparban manapság szinte csak ilyen ügyek vannak, bár mérnökként valószínűleg nem érintett közvetlenül olyan kaliberű summantásokban, mint a cég döntéshozói.) Ebben az esetben fontos, hogy az asszony a válás után is örökre tartsa a száját, ha sokat tud. Mondanom sem kell, hogy ennek is megvan az ára.

Egy 47 éves, nős férfi már pontosan tudja, hogy lakva ismeri meg a másikat az ember. Tehát felesleges azon hüledezni, hogy miért nem lelkesedett azonnal a gondolattól, hogy hozzád és a lányodhoz költözzön. A másik két udvarlódat az első benyomás alapján bélyegezte "seggnek" a kis hölgy.. mi van, ha Sándort meg két hét együttélés után fogja? Ez bizony kellemetlen lehet, főleg, ha ő lakik nálatok és bármikor le lehet szavazni 2:1 arányban.

Az anyagiakról olvasható gondolatmenet a végén elsősorban tényleg annak a bizonyos szögnek a hegyét tolja ki a zsákból, de azért vegyünk észre egy másik motívumot is. Másfél hónappal a lezárt kapcsolat után váratlanul megjelenni a színen, és sziklaszilárd válási szándékkal előhozakodni enyhénszólva is furcsa. Gondolom, abból indultál ki, hogy érzelmileg és kényelmi szempontból nem sokminden indokolja, hogy Sándor az asszony mellett maradjon. Így logikusan jutottál arra a következtetésre, hogy az osztozkodás körül lehetnek érdekességek, amiket ennyi idő alatt sikerült valahogy megoldani. Nemcsak az a kérdés tehát, hogy mennyi pénzt tol be az új életközösségbe a fiú, hanem hogy meg tudod-e lasszózni a saját lakásod révén, ha esetleg tényleg nem lesz akkora a pénzkupac az ügymenet végén, mint elvárnád. Akkor aztán te lehetsz az új mosó-főző-takarító kényelmi tutibázis a továbbra is folytatódó huncut kalandok mögött. Van rá esély. Légy résen!

vendriner aladár 2010.05.11. 11:18:58

@Kósza: Apus, hogy elkerülje az APEH-et és a VPOP-t az olajszőkítésből szerzett pénzt anyucira iratta és cégeibe invesztálta, s mosta tisztára. Anyuci csak néhány papírt írt alá és máris százmilliók voltak a nevén. Apuci nem volt okos, s családban akarta tartani a vagyont, csak mikor a nagy láw beköszöntött és a házasság megromolott anyuci hirtelen bekeményített.

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.11. 11:22:48

"Döntöttem.":D:D:D:D:D Ja: egyszerre kettőt, ez ám a határozott, céltudatos férfiember!:D:D
tavaszt mindenkinek!:-))

2010.05.11. 11:24:42

@Father Justice:

Kiveszed a pakliból, hogy a lovag valszeg egy tudattalan balfék, aki mondjuk pénztcsinálni még tud.
A tudattalan balfékek pedig simán bennemaradnak a szarban hosszú évtizedekre is akár, és felüdülés tud lenni nekik egy normáis csini nő. Mondjuk úgy, hogy azt hiszik, hogy majd az új boldoggá tesz, jippijé.
Túl sok a feltételezetett rossz a kommentedben. Mintha minden CSAK egy meghatározott séma szerint működhetne.

kóristalány 2010.05.11. 11:26:16

@Traktorka: "még van 20 aktív éve, majd előteremt megint mindent." ez a mondat így kiragadva a szövegkörnyezetből nagyon durva kizsákmányolásnak hangzik.

dr. gernika 2010.05.11. 11:42:51

Csak az ügyvédeken múlik, hogy mennyit kell majd csengetni. Valamennyit muszáj lesz, mert a pasi a hűtlen elhagyó, a feleség próbálta megmenteni a házasságot. És képtelen dolgozni, vagy csak lusta? Ha előbbi, akkor asszonytartást is igényelhet, ha utóbbi, akkor talán a ház meg egy autó elég lesz.

Father Justice (törölt) 2010.05.11. 11:46:42

@Traktorka: Egy tudattalan balfék SOHA nem tud komoly pénzt csinálni, legfeljebb alvilági verőlegényként eshet le neki valami a nagy tortából. Akinek tényleg ennyi pénze van, mindig nyomós okkal marad benne a szarban, de ez a legritkább esetben a feleség elsőosztályú konyhatündér mivolta. A tényleges okok közül soroltam fel pár gyakori példát - és nyilván feltételezésekről van szó, hiszen a posztíró sem lát a színfalak mögé.
Azt meg nem állítottam, hogy minden csak egy meghatározott séma szerint működhet. Ezért vázoltam fel több sémát is. :)

@kóristalány: Ez így igaz. Lehet, hogy Sándor azért a negyvenes, elvált, "gyerekes" hölgyek között tallózott a társkeresőn, mert alapvetően olyasvalakit keresett, aki nem a pénze miatt akarja meglasszózni. A poszt utolsó gondolata erőteljesen meghágta ezen elképzeléseit. Ilyen tekintetben ugyanis nincs sok különbség a 20 éves főiskolás lányok és a negyvenes milfek között: az esetek többségében végül kiderül, hogy együttélős kapcsolatnál már kőkeményen a pénz beszél. A kezdeti, romantikázós, udvarlós időszakban viszont a milfeknél ez korántsem egyértelmű, mert az anyagiasság leplezéséhez náluk már megvan a megfelelő érzelmi és manipulációs trükktár. (Természetesen vannak kivételek! Ez nem csak ilyen séma szerint működhet! :)

Ezt benézte a mérnökúr, de több is veszett Mohácsnál.

Kósza 2010.05.11. 11:47:11

@Drága IV gernika: Te hol élsz? Angolszász precedensjoggal üzemelő más kontinensen, vagy a filmekben? Magyarországon a bíróságot sem a bontóperben, de legkevésbé a vagyonközösséget megszüntető perben nem érdekli a házasság felbomlásának az oka. Elég, ha az egyik fél határozottan kifejezi válási akaratát.

dr. gernika 2010.05.11. 12:02:51

@Kósza: Nemtom, még nem váltam itthon. De annyit tudok, hogy két fél kell hozzá, egynek kijelenteni nem elég.

Kósza 2010.05.11. 12:06:28

@Drága IV gernika: Rosszul tudod! Sumák hímtársaim élnek ezzel az olcsó fogással, hogy válnék én Mókuci, de a feleségem nem akar, és így nem lehet. De, lehet!

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.11. 12:08:52

@Drága IV gernika: Az a házasságkötés.:-) Ellenben akkor is szétválasztja a párt a bíróság, ha csak egyikük akar válni, bár macerásabb, több tárgyalás van, azt hiszem.

Father Justice (törölt) 2010.05.11. 12:13:48

Családjogi törvény, 3/41. szakasz:

"A házasság felbontására bármelyik házastárs jogosult, ha házaséletük teljesen és helyrehoztatatlanul megromlott, vagy ha együttélésük objektív okok miatt lehetetlen."

Durva is lenne, ha nem lehetne válni pusztán saját elhatározásból. Durvább, mintha nem lehetne kilépni egy cégből a többiek beleegyezése nélkül. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.11. 12:19:42

@vendriner aladár: ha valaki velem akarná tisztára mosatni a törvénytelenül szerzett pénzét, az a minimum, hogy elvesz feleségül, és 50-50.

alumi 2010.05.11. 12:26:43

Kedves Nagyon Tapasztalt Elvált Negyvenes Posztíró!

Most komolyan mondod, hogy nem vagy jártas a jogi "mizériákban" és a vagyonfelosztásban, túl egy váláson, egy gyerekkel?

Nincs időm elszart fake sztorikra! Ha már itt lébecolok két meló között, akkor szeretnék normális posztokat olvasni.

Father Justice (törölt) 2010.05.11. 12:35:52

@vendriner aladár: @tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Szerintem az a probléma gyökere, hogy Sándor túl későn kapcsolt. Van egy kísértetiesen hasonló történet az ismeretségi körömben, csak ott a nő a félrelépő. Valószínűleg itt is ugyanaz a felállás: hosszú házasság ez, aminek az elején a férfi még jómódúnak sem volt nevezhető, de a végére gazdag lett. De! Ha a megszerzett vagyon tisztaságához nem fér semmi kétség, egyszerűen nem lenne min agyalni. A vagyon fele is vagyon, bármennyire is nyomasztó a tudat, hogy az asszony gyakorlatilag nem tett érte semmit. Gyors osztozkodást követően azonnal új, békés, boldog életet kezdhetne Jucival. Ez keményen alátámasztja azt a feltételezést, hogy sumák ügyek, ügyletek húzódnak meg a háttérben. Tulajdonképpen egy mondatba lehetne sűríteni a lényeget:

Az új seprű jól seper, de a régi tudja, hol a szemét. :)

Father Justice (törölt) 2010.05.11. 12:44:46

@primula (the original): Ez nekem is feltűnt, de a sztorinak ez a része valamilyen szinten még hihető is. Ha a posztíró házassága mondjuk egy évig tartott egy jómunkásemberrel, akkor nem sok osztozkodnivaló volt a végén. Lehet, hogy egyszerűen mindenki azzal távozott, amit magával hozott és csókolom. Egy több évtizedes házasság után viszont, ahol több ingatlanról, autókról és egyebekről beszélgetünk, megalapozottan merülnek fel ilyen kérdések. Különösen, ha a vagyonszerzés oroszlánrésze az egyik fél érdeme, de a másik is 50%-ért tartja a markát. Vagyis elképzelhető, hogy a posztíró a saját példája révén max. annyira van képben, hogy mekkora tartásdíjra tarthat igényt az exférjétől.

vendriner aladár 2010.05.11. 13:01:45

@Father Justice: "Az új seprű jól seper, de a régi tudja, hol a szemét." - ez bizony stimmel.
@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Mindig így van ez. Az elején a fékcsíkos nadrágot kell tisztára mosni, aztán meg a pénzt. Egyébként meg nagyon gáláns vagy a fifty-fiftyvel, mivel a mai nők többsége vinné amennyit csak lehet. Még az elején említett alsóneműt is! Megfontolandó ajánlat:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.11. 13:13:18

@Father Justice: "Ha a megszerzett vagyon tisztaságához nem fér semmi kétség" Ha fér, akkor sincs min agyalni, a házastárs elég nehezen bizonyítja be, hogy nem volt bűnrészes, és fogalma sem volt semmiről, ezért legalább ugyanannyit kockáztat. (Így már nem sok értelme van firtatni, hogy asszonyka tett-e a vagyonért, kit érdekel: ha borul a bili, rá is jut a vizes lepedőből, ezt kell feketén gazdagodó apunak megfizetni, fogja fel előzetes kártalanításnak.:-)))

@vendriner aladár: :-)))

Father Justice (törölt) 2010.05.11. 13:27:58

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: A gondolatmeneted teljesen logikus, és igazad is van, a legtöbb esetben mindkét félnek van vesztenivalója. Viszont olyan eset is van, mikor az asszony azt mondhatja, ő csak a cég adminisztratív feladataiban segédkezett. Vagyis arról fogalma sem volt, hogy az alkalmazottak kétharmada nincs bejelentve, meg hogy a termékek 70%-át számla nélkül adták el. Noha hihetetlen, elég nehéz konkrétan bebizonyítani, hogy NEM így volt. :) Viszont ha mindkét félnek van vesztenivalója, akkor sem árt az óvatosság. Az asszony ugyanis úgy is fel tudja dobni a volt férjét az illetékes szerveknél, hogy ő maga már gondoskodott mindenről. (Thaiföldi megélhetés lezsírozva, Kanári-szigeteki bankszámlák, etc.) Persze fordított szereposztásban is mehet a huncutság.

A másik, szintén a témához kapcsolódó fontosság: általában nem az a felállás, hogy a kétes ügyletekkel meggazdagodott férfi vesz feleségül egy olyan nőt, aki hajlandó a további gyarapodáshoz is asszisztálni, cserébe viszont 50-50%-ot kér. Az a férfi, aki eddig eljutott, már elég rafkós ahhoz, hogy ne nősüljön meg. :) Inkább úgy szokott ez lenni, hogy házasság, gyerek, lassú, de biztos gyarapodás. Aztán menet közben merül fel a gyorsabb, de kockázatosabb előrehaladás lehetősége. Aztán a még kockázatosabbaké.. és így jutunk el az általam vélelmezett tényállásig.

Caddy 2010.05.11. 13:30:47

Milyen szép romantikus történet.
De kit érdekel, ki mennyit hova, ha van szerelem?

alumi 2010.05.11. 13:31:30

Ha én szerelmes vagyok, akkor pláne az elején egyszerűen nem érdekelnek az anyagiak. Ha pedig negyvenes, állítólag tapasztalt, elvált nő vagyok, akkor nem egy alapvetően szórakoztató blogra megyek ilyen dolgokról értekezni fiatal emberekkel, akik még a házasság intézményét sem ismerik sok esetben, nemhogy a válásét.

Nyilván a szerelemmel hosszú távon jól lakni nem lehet, de egyszerűnek és lehúzósnak tűnik, hogy már most ez foglalkoztatja a nőt.
Ha pedig fél, aggódik a pasi simlis ügyei miatt, akkor egyáltalán miért békült ki vele?

És itt jön az, hogy tulajdonképpen miért is fogadta vissza? Mit is vár ettől a férfitől hosszú távon?
Hiányzik neki egy beteg agyú exfeleség, aki nyilván nem fog egyik napról a másikra csak úgy leszállni a pasiról válás ide, vagy oda, és hiányzik a gyereke mellé egy kétes vagyonú és múltú pótapuka, aki túl a váláson fél év múlva lelép egy húsz évessel?

Én a hősnő helyében nem a pénzen rugóznék, hanem ennek az egész kapcsolatnak a létjogosultságán.

Rebelde 2010.05.11. 13:32:26

ez egy igazi, csak és kizárólag érzelmeken alapuló kapcsi(lol)

alumi 2010.05.11. 13:33:23

@primula (the original):

a fenti kommentemet röviden összefoglalva:

ilyen az, amikor a muffja vezérel egy nőt.

Rebelde 2010.05.11. 13:37:04

minél jobban igyekszik valaki bemocskolni egy csak hallomásból ismert embert, az illetőnél tutira aljasabb lesz

Father Justice (törölt) 2010.05.11. 13:38:07

@Rebelde: Ne hülyéskedj már! Ott van a végén, hogy a pénz is fontos! :)

Rebelde 2010.05.11. 13:38:23

@primula (the original):

ugyanmár a muff nem tud vásárolni:)

itt a pénz pénsz a kulcsszó

Caddy 2010.05.11. 13:38:59

@Rebelde: ez de egy szimpatikus mondat. :)

Rebelde 2010.05.11. 13:39:30

@Father Justice:

a mondatom végén a lol is ott van:)

@Rebelde:
-pénsz (nem tudom mit akartam ezzel a szóval:)))

Rebelde 2010.05.11. 13:40:19

@Caddy:

arra gondolsz, hogy értelmetlen?:)))

Father Justice (törölt) 2010.05.11. 13:40:40

Pedig jól mondja. Az invokációban a saját muffja vezérelte, az enumerációban már Sándor pénztárcája. :)

Father Justice (törölt) 2010.05.11. 13:41:18

@Rebelde: Bocsánat, a zárójelekkel együtt azt hittem, az Batman. :)

Rebelde 2010.05.11. 13:41:33

@Caddy:
vagy nem tom mire gondoltál...

mindegy, hülye vagyok ma:)

Rebelde 2010.05.11. 13:47:00

gondolom nem kérdezősködne a vagyonelosztásról, ha sanyi egy 20 éves lehel hűtőn, egy ndk turmixgépen és a szerszámos sufnin osztozkodna

szóval megértem:)))))

Caddy 2010.05.11. 13:53:19

@Rebelde: mi van ma veled? :D:D:D
Én fogtam egy értelmezését, és az tetszett. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.11. 13:56:03

@primula (the original): mélyen egyetértünk. Az is érdekes, hogy hapsira épp akkor érik rá a válhatnék, amikor odamehet egy másik nőhöz. Elgondolkodtató.

@Father Justice: mindkét esetben hosszadalmas procedúrára lehet számítani, mire bebizonyosodik bármi. A folyamatos gyarapodásnál (vagy adósságfelhalmozásnál) közös a kockázat is. (Felőlem pedig mindenki azért házasodik, amiért jónak látja.:-)))

Madpapa 2010.05.11. 14:03:01

@Traktorka: "még van 20 aktív éve, majd előteremt megint mindent."

Na megint le vannak a szerepek osztva :-)
Nem írigylem a leendőbelit... :-)))

2010.05.11. 14:05:05

@Father Justice:
"Egy tudattalan balfék SOHA nem tud komoly pénzt csinálni, legfeljebb alvilági verőlegényként eshet le neki valami a nagy tortából."
ez mi, ha nem sémába gyömöszölés???
személyesen is ismerem az ellenpéldát. most nem részletezem, de tele lóvéval képtelen normális kapcsolatot kialakaítani.
nem értem mit nem értesz azon, hogy valaki IQ-ban verhetetlen, de EQ-ban nulla. Mert erről van szó, semmi többről.

Father Justice (törölt) 2010.05.11. 14:14:26

@Traktorka: "ez mi, ha nem sémába gyömöszölés???"

Hibás kategória-megjelölés, részedről. Az én fogalmaim szerint aki IQ-ból és szorgalomból képes meggazdagodni, az minden, csak nem balfék, és pláne nem tudattalan. Én is ismerek pár olyan embert, aki tele lóvéval nem képes normális párkapcsolat kialakítására, de őket max. érzelmileg sivárnak nevezném, nem tudattalan balféknek. De még annak is óvatosan, mert vannak közöttük nagyon mélyérzésűek is. Csak előfordul, hogy olyanokat karmáznak be, akiknek csak a pénz számít, esetleg amiatt bizalmatlankodnak minden ismerkedés kezdetén, mert ezt feltételezik a másikról.

"nem értem mit nem értesz azon, hogy valaki IQ-ban verhetetlen, de EQ-ban nulla. Mert erről van szó, semmi többről."

Ja, hogy erről van szó? Ez érthető.

Madpapa 2010.05.11. 14:40:16

Az utolsó mondat:

"Mennyit kell lecsengetnie az asszonynak?"

Ez nem egy nők által használt mondat forma ;-), ergo pasi írta. Nekem ez miatt gyanús, hogy fék!!!

kóristalány 2010.05.11. 14:49:04

@Madpapa: Szerintem nem pasi írta, hanem egy nő, aki meg akarja mutatni a feleségnek, hogy igenis el tudta szeretni tőle a férjét. Egyértelmű lekicsinylés cseng ki a szavaiból, de nem gondol bele, hogy ő is kerülhet egyszer ilyen helyzetbe.
Azt hiszem erre mondják, hogy jön még a kutyára teherautó.

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.11. 14:54:10

@primula (the original): tuti.:D El akar válni, aztán mégsem, aztán megint, aztán ...? - ez egyértelműen a real love csalhatatlan jele.:-)) (Ja, és nagyon trendi.:-))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.05.11. 14:54:20

@primula (the original):

Lehet azzal a nővel is felvetet némi hitelt és lelép :)

alumi 2010.05.11. 14:55:41

@Rebelde: ezt a mondatot kiemelném:

"Nem sok személyes cucca maradt nálam, csak egy-két ruhája – mintha csak valami rokon lenne – de én férfit szeretnék magam mellém! "

szóval először a muff vót, aztán onolt a pénzéhség agyközpont.:) mikor a muff már le volt tulképpen rendezve.

ez minden kapcsolatban így van amúgy. először nagy ceji, keksz, nem érdekel, ha csóró, mint a templom egere, stbstb.
aztán mikor a hormonok aludni térnek jön a szürke valóság: kapafoga van, büdi a talpa, csámcsog, vihorászik, szar a humora, csóró....broáf. :))

a rózsaszín amúgy jól megy a szürkéhez, csak nem a való életben...

ja, és egyetértek azzal, aki azt írta, hogy pasi keze van a posztban. én is így látom.
való bérfirkász írta, aki így éli ki vélt irodalmi képességeit.
szerintem inkább menjen kapálni. jó a levegő, itt a tavasz, és végre olyasmit csinálhatna, amihez tán még kvalitása is van.

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.11. 14:57:23

@kabátnyúl: mert nem cimborál az ördöggel, pl.:-)))

alumi 2010.05.11. 14:59:51

@Kedves Nard: jajmár, nem hiszel az igaz, mély cejiben?
és amúgy sztem minden férfi arról álmodik, hogy egy másik férfi kamasz gyerekét nevelhesse, és ha nagy nehezen megszabadul az ipari mágnes szintű házisárkánytól, rögtön a nyakába vehessen egy újat.:)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
a szenvedés menő.
exszel kavarni trendi.
a jójó effektus kúl.

tudni, hogy mit akarunk és aszerint cselekedni: gáz.

nézz szét. mindenütt ezt látod.

Madpapa 2010.05.11. 15:09:09

@kabátnyúl: nem hallok az esküvőről? helyzet? :))

Snowmass 2010.05.11. 15:12:10

Régi vágású fickó, tisztára old school. Mivelhogymert döntött.:DD

Madpapa 2010.05.11. 15:13:07

BREAKING NEWS!!!!!!!!!!!!!!!
A legfrissebb hírek az MTI-től!!

** RÁKKELTŐ HATÁSÚ A HIDEG SÖR! ** STOP

*JAPÁN TUDÓSOK MEGÁLLAPÍTOTTÁK, HOGY A HIDEG SÖR RÁKKELTŐ HATÁSÚ!* STOP
*A KÍSÉRLET KERETÉBEN - A JAPÁN LABORBAN HIDEG SÖRT ÖNTÖTTEK EGY ALVÓ RÁKRA ÉS AZ RÖGTÖN FELÉBREDT. * STOP

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.11. 15:19:28

@Snowmass: ja, hol így, hol úgy.:D:D

@kabátnyúl: ahhoz szerződtetnem kellene valakit.:-))

@primula (the original): tőlük a "gáz" minősítés épp dicséret.:-)

tőzegmalac 2010.05.11. 15:19:31

@Madpapa: helyzet van. :)
a távollétében többet nem mondok.

tőzegmalac 2010.05.11. 15:20:33

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: milyen egy ördög vagy te, ha már a szemfényvesztés sem megy?:-)

Snowmass 2010.05.11. 15:25:50

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Na de hol??:) Különben is, biztosan volt olyan is, hogy amúgy.:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.05.11. 15:32:45

@primula (the original):

De hiszek, csak épp a postíró nem olyan esetet írt le, ami feltételezné a naccejit :)

"és amúgy sztem minden férfi arról álmodik, hogy egy másik férfi kamasz gyerekét nevelhesse, és ha nagy nehezen megszabadul az ipari mágnes szintű házisárkánytól, rögtön a nyakába vehessen egy újat.:)"

Hihető teória! :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.11. 15:48:50

@kabátnyúl: megy, csak leszoktam.:-)))

@Snowmass: csak olyan volt.:D

Snowmass 2010.05.11. 15:51:35

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Ha te mondod. De ezek után mindenesetre kezdek életvezetésileg kételkedni a döntésképtelenség trendiségében.:D

face to face 2010.05.11. 15:57:32

Úgy tűnik manapság férfiak és nők 40 felett is gyerekagyúak maradnak.Ugyanolyan bugyuták mint 20 évesen.Az évek mit sem számítanak már....

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.11. 16:00:54

@Snowmass: ne tedd, az épp olyan trendi, mint össze-vissza dönteni.:-))

phaszfej 2010.05.11. 16:09:43

Az asszonyállatoknál ez a szerelem? "...mire számíthat Sándor? Mennyit kell lecsengetnie az asszonynak?"

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2010.05.11. 16:23:47

"egyik randim a másikba ért" Talán ezért nem találtál végül pasit magadnak.

tőzegmalac 2010.05.11. 16:31:53

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: (ide se merem írni, hogy a képtől mihez kaptam kedvet)

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.11. 16:33:45

@kabátnyúl: igen.:-)

@phaszfej: azért "nyeles kalmópirin"-nek a 12 évesek hívják, max.

Szalainé Szilágyi Eleonóra 2010.05.11. 16:42:53

Fura egy sztori. Mindenesetre én asszonypárti vagyok. Ilyen helyzetekben ez a szám ugrik be először: Cheater, Cheater (Joey And Rory). És leginkább ez a pár sora: Now I'm not one to judge someone that I ain't never met. But to lay your hands on a married man is bout as low as a gal can get. Küldöm értelmezésre és ízlelgetésre a már elvált posztírónak.

órarugógerincű (törölt) 2010.05.11. 17:00:14

Ritka történet. A legtöbb hímnemű ilyen szöveggel (sz*r a házasságom, csak ezért meg azért nem tudok elválni) csak szédíti a naív nőneműt.

Mindenesetre érdekes, hogy ezzel zártad a sztorit: "Tudom, hogy ez nem jogi fórum, de a tények tükrében, mire számíthat Sándor? Mennyit kell lecsengetnie az asszonynak?" Mit érdekel az téged? Hisz nem a pénzéért szereted. Ugye?... :)

Snowmass 2010.05.11. 17:03:46

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: ergó bármit teszek, az csak menő lehet:)

MikulásCentrum Mikulás Rendelés Házhoz Télapó · http://www.mikulascentrum.hu 2010.05.11. 17:17:59

ez kamu. ez egy forditas, nem magyar az eredeti szoveg. kamublog kamuszovegekkel...

bes3 2010.05.11. 17:20:59

pénzéhes redva.

nem hiszem el hogy valaki enyire ostoba. És még le is írja.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.05.11. 17:21:42

Ahogy a nóta mondja: "cheaper to keep her".

De a jó kapcsolat minden pénzt megér. Egy gyakorló házotthagyó :))) Mi, Sándorok ilyenek vagyunk. Jaaaaa, és kúrógépek.

órarugógerincű (törölt) 2010.05.11. 17:38:50

@MikulásCentrum Mikulás Rendelés Házhoz Télapó: az is lehet, de nem mindegy? Hány ilyen van. Részben, vagy egészben.

olvasgatok 2010.05.11. 19:32:40

42 éves korodra csak ennyi eszed van?
Ha esetleg elválik a pali, nem veled és a kölköddel kíván lenni, hanem 30 évesekkel.
A pénzéről ne is álmodj.

Szerencsétlen agyhalott vagy. Bocs.

kasu 2010.05.11. 20:00:13

Drága a félrebaszás. A mást választás még drágább.
Addig nem tudod kivel éltél, amíg el nem válsz tőle:-)))
Gyerekkel zsarolnak, perelnek, pokollá teszik az életed, a főnököddel beszélgetnek egy kicsit, befeketítenek a család, a barátok és mindenki előtt. Vannak ilyen jó tételek. :-))
Az biztos, hogy a nők bosszút állnak, a pasik meg ha bölcsek, valamennyire is, mosolyogva leírják a veszteséget. Különben jön az infarktus. Személyes az élmény...mikor látta mennyire kész vagyok, megkérdezte az ügyvédem: "ez az első válásod? Na így értem... Fel a fejjel, ez ilyen dolog."

S0und 2010.05.11. 20:52:14

Azért durva b*szod, mekkora hülye picsa lehet ez a Klára. Csak gondolj bele, megy egy szaros kölök sincs aki legfoglalhatná, otthon ette a fene, mert a Sanyi klasszul eltartotta. Ejjj ejjj. Gáz lehet 47 évesen rádöbbenni, hogy mindened megvan, csak egy nyomordult családod nincs. Valszeg az elmúlt 20 év hajtásába ez fel se tünt neki.

Airhead 2010.05.11. 23:10:57

asszem nem kell sok idő, hogy rólad is azt mondja majd valaki a Sándor mellől, hogy "Otthon meg csak egy bolond tyúk várja..."

macchiato 2010.05.11. 23:22:48

Aki társat keres és gyereke van, egy nős pasi bejelentkezésére hová ugrál és mit remél?

Kedves posztoló, Te örülnél, ha a felesége helyében lennél?

Te örülni fogsz, amikor 30-as csajok ellapátolják előled a "párodat"?

A nők is hibásak abban, hogy egyes pasik röpködnek a nők között. Mert megérdemlik.

halak37 2010.05.12. 04:22:51

Vonulj vissza,mert még bizonyítéknak is gyalázatos vagy!!
A férefiak vakaróznak a pénzéhes nőktől!
Lesz még szex az ex-el ne félj...:DD aztán jöhetsz panaszkodni!!!

mzperxx 2010.05.12. 05:56:53

MESTERKÉLT MŰTÖRTÉNET, MESTERKÉLT SZAVAKKAL, ÉLETSZERŰTLEN HAZUGSÁG. AMI A TARTALMÁT ILLETI: EGY BDS KRVA ELSZERETI MÁSNAK A FÉRJÉT, UTÁNA A VAGYONA IS KELL NEKI. A BDS KRVA POSZTÍRÓ (AZAZ AZ INDEXES BÉRTOLLNOK), MIKOR ANNAK IDEJÉN ELVÁLT, ŐT IS BIZTOS SOKAN HÜLYE TYÚKNAK NÉZTÉK. AZ ÉLET RELATÍV.

mzperxx 2010.05.12. 05:58:25

kamuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. AZ INDEX ÁLLJON LE EZEKNEK A KÖZLÉSÉEL, MERT MÁR ALULRÓL ÜTI A KISKEGYED, NŐK LAPJA ÉS HASONLÓK KITALÁLT TÖRTÉNETEIT.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.05.12. 06:57:52

@mzperxx:

A KISBETŰKET ELLOPTÁK A KOMENYISTÁK BISZTOS!
süti beállítások módosítása