Túl sok mocskot kaptam tőle

2010. május 13. 07:12 - csajokespasik

”Azt terveztem, hogy eljegyzem, most májusban, de ő hirtelen eltűnt.” – a srác egyre nehezebben bocsátja meg barátnője botlásait, ám ha az illető csaj nagy ritkán őt látja hölgytársaságban, azonnal jelenetet rendez, akár még egy elkapott sms-ért is. Most megtudhatod, milyen erős tud lenni a gyerekkori szerelem.

 

Sziasztok! 22 éves srác vagyok, az életemből már igen sokat adtam egy bizonyos személynek, de mégsem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt elterveztem. Erről szeretnék nektek mesélni! A történet 9 éve kezdődött, ekkor ismerkedtünk meg, mint gyerekkori szerelem kb. 3 évig tartott. Akkoriban - hormonokkal teli fiúként - bizonyos okok miatt úgy éreztem, ez a dolog eddig tartott, nem fog menni, és tovább léptem. A lány (akit hívjunk Tamarának) persze teljesen kibukott, ami érthető, hiszen a szemében és a lelkében én voltam a nagy Ő, aki viszont csalódást és fájdalmat okozott a számára.

Eltelt néhány év, ez alatt volt neki is, és nekem is, kapcsolatunk, viszont mindketten tudtuk magunkban, hogy egymást szeretjük, és sokat gondoltunk egymásra. 2,5 év elteltével egymásra találtunk, és úgy alakultak a dolgok, hogy most mindent helyre tudunk hozni, és ez az egész nem véletlen. Elég jól indultak a dolgok, az első év nagyon jól telt el, azonban ez után jöttek a ”mellékhatások”, a durva féltékenység és a birtoklási vágy. Az elveknek eleget téve éltünk tovább, gondoltam, ez van, ennek kell lennie, a lényeg, hogy együtt vagyunk - szeret, és én is őt! Voltak fura dolgok az elkövetkezendő időben, voltak kisebb elmozdulások mindkettőnknél, de egyikünk sem csalta meg a másikat. Terveztem már, hogy eljegyzem, most májusban, de ő decemberben hirtelen eltűnt. Nem tudta megmagyarázni, hogy mit miért tesz, szerinte én vagyok az igazi, a nagy Ő, engem tudna elképzelni maga mellett, de most mennie kell. Mondanom se kell, pasi létemre elég jól kikészültem, ha egyszerűen azzal indokolja, hogy nem szeret, azt könnyebben feldolgozom, mint így. Eltelt két nap, már egy másik pasival láttam, a harmadik nap meg már a pasi ágyában ölelkeztek. Ez volt az utolsó késszúrás, gondoltam én - ezután jött az, hogy engem hibáztatott mindenért, legyen egy kis lelkifurdalásom. Ha megtudta, hogy egy csajjal beszéltem, már írt, mekkora szemét pasi vagyok, mikor egy haverom a csajával az ágyamban aludt, kiverte a balhét, hogy mit keresett egy csaj az ágyamban. Tudom, hogy ez már több a kelleténél, de még most jön a java. : ) Eltelt 4 hónap, és úgy alakult, hogy beszélgetni kezdtünk ismét. Tamara viszont úgy gondolta, hogy ő megváltozott, és mi lenne, ha folytatnánk, elfelejtenénk, ami volt. Én leadtam majd 20 kilót 4 hónap alatt - lehet, hogy a változásom hozta ki belőle, de vissza akart jönni hozzám. Én adtam neki egy esélyt, viszont nem tartott sokáig. Kéréseinek eleget tettem, lenyeltem a haverok szurkálását, hogy miért csinálom, ne tegyem. Minden okés volt, de egyszer csak kapok egy sms-t egy egykori csajszi ismerősömtől, aki egyik legjobb barátom barátnője is volt egyben. Az sms-ben az állt, hogy nincs e kedvem elmenni vele egy bizonyos buliba, mert egyedül nem akar menni. Persze a lány semmi félreérthető dolgot nem szeretett volna, ezt én is tudtam, mert ismerem őt, nem az a fajta és ő azt hitte, hogy nem vagyok együtt a lánnyal. Tamara azonban, mivel mellette feküdtem, rögtön elolvasta az sms-t és el is küldött a fenébe. Azóta csak mocskolódik velem, hogy én ilyen meg olyan hazug ember vagyok, stb. viszont én nem érzem magam teljesen hibásnak, mivel nem hívtam senkit sehova, és engem is ugyanúgy váratlanul ért az az sms, mint Tamarát. Tudom, hogy itt az idő feladni ezt a kapcsolatot, de rossz érzés ezt a mocskolódást kapni, mikor az ember nem érzi ezt teljesen jogosnak. A történetet részletezhettem volna jobban is, de az egy örökkévalóság lett volna számomra is, és számotokra is! Ebből most tanultam! Sziasztok

 
87 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr971999010

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Minden fájdalmam 2010.05.13. 20:14:25

Végre kiléptél azon a kurva ajtón. Kéne most egy cigi, de tudod, csak a jó kis Sopianae, abból is a tigris. (Mennyi állat mondja ezt SZOFINAK bazdmeg, mikor nem, az nem szofi, mert Pécs római provincia volt, nem görög, ezért még 'h' sincs benne, ergo n...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Devil2 2010.05.13. 08:06:06

Komolyodjatok még egy kicsit aztán gyertek vissza posztolni.

Erásss 2010.05.13. 08:22:56

Ehhez nem lehet hozzáfűzni....

bagolybagoly 2010.05.13. 08:33:21

"Az elveknek eleget téve éltünk tovább". Ez mit jelent? Nem a tömegmegmaradás az szinte biztos .... erő-ellenerő talán?

vendriner aladár 2010.05.13. 08:39:10

A barátnőd a lehető legrosszabb fajtából való. Azt jelenti, neki mindent lehet, neked soha semmit. Mindig te vagy a hibás mindenért és nem tudod soha eléggé szeretni ahhoz, hogy megbízzon benned. Bármit is teszel gyanakodni fog. A dolog odáig fajulhat, hogy a privát szférádat teljesen elveszíted.

Sajnos voltam ebben a cipőben és azt ajánlom, hogy nagyon gyorsan dobd ki a csajt. Soha nem leszel boldog mellette, de valószínű, hogy senki sem. Most boldog vagy? Szerintem nem. A mocskolódások csak arra hivatottak, hogy kilépj a vak szerelem hálója mögül és lásd mi is történik valójában. Látod még az egészségednek is lehet baja, ha folytatod, megéri?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.05.13. 08:54:15

Kidobni, leszarni az ilyen hülyepicsát.

Mosi 2010.05.13. 09:22:11

felmelegítve csak a töltött káposzta jó...

Caddy 2010.05.13. 10:45:29

Ez a 22 évesen megtaláltam életem értelmét és szerelmét történettől mindig rosszul leszek.
Féltékenység, de szép dolog! :D

alumi 2010.05.13. 11:02:43

Szerintem baromi fiatalok vagytok még ehhez az egészhez.
Szerintem a kapcsolatotok kifulladt, ennyi. Élj még, és hagyd a csajt a francba. Ez már csak max megszokás, nem szerelem.

Szerinted mi lenne, ha elvennéd? Mi változna? Mi lenne jobb? És ha még ráadásul lenne egy gyerek is? Akkor még plusz egy ember szenvedne ettől a szartól, amit kapcsolatnak hívtok.

A lényeg, hogy ne legyél lúzer (mert eddig keményen az voltá), szedd össze magad,lépj túl, ismerkedj, menj el abba a buliba. Ráérsz még lekötni magad. Aztán egyszer sok év múlva jót nevetsz majd a mostani "kilátástalan" helyzeten, amikor tényleg megtalálod azt, akivel tényleg, és szívből..

A csaj viselkedése egyszerű: a saját mentalitását vetíti ki rád. Mivel ő egyfolytában félrekufircol, azt feltételezi, hogy te sem viselkedsz másként.

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.13. 11:59:11

"rossz érzés ezt a mocskolódást kapni, mikor az ember nem érzi ezt teljesen jogosnak." Miért hagyod, hogy mocskoljon?

Father Justice (törölt) 2010.05.13. 12:06:46

Hagyni kell "élni" a nőt még pár évig, láthatóan kicsit bonyolult a lelke mostanában. Bőven ráértek még.. hogy is mondják ezt jobb helyeken.. életetek fonalát összekötni! Mert hogy egymásnak rendelt titeket a sors, affelől semmi kétség. Az a varázslatos a házasság intézményében, hogy a huszonévesen többfˇˇˇt-mint-kilincset típusú nők a papír aláírásakor egy csapásra hűséges, gondoskodó, példás feleséggé lépnek elő. Onnantól kezdve eszük ágában sincs félrelépni, számonkérni és ellenőrizgetni téged, pláne nem a legjobb védekezés a támadás alapelvet követve. Ez nem az én teóriám, brit tudósok kutatásai is alátámasztják! Nagyapáink ezt úgy mondták, kurvából lesz a legjobb feleség. Ám a szerelmi szabadfoglalkozású hölgyek pénzért csinálják, amit erről a lányról nem tudhatunk bizonyosan. Na meg egyébként is csúnyán hangzik ez a mondás. Ne agyalj sokat a történteken! A sok önmarcangolástól ledobsz további 20 kilót, akkor meg pont azért nem fogsz tetszeni Tamarának. Maradj átlagos testalkatú a boldogító igen kimondásáig, utána meg már a belső kisugárzás dominál úgyis. :)

Father Justice (törölt) 2010.05.13. 12:08:27

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Mert a dagi srác örült, hogy van egy normál testalkatú nője. Ilyenkor nincs mese, nyelni kell a békát keményen. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.13. 12:38:39

@Father Justice: valamit tudhat Tamara, ha ezt szó nélkül benyelik tőle.:-)

Father Justice (törölt) 2010.05.13. 12:53:37

Magyarul szó nélkül benyelhet valamit ez a Tamara, ha mindezt szó nélkül benyelik tőle? Na, ez micsoda dolog.. ! :)

Snowmass 2010.05.13. 13:51:21

Tökjó, süt a nap és esik az eső.:)

Amúgy a posztírónak meg csak annyit, hogy magára valamit adó férfiember önmagát nem definiálja pasinak. Ezt inkább meghagyja a lányoknak, akarom mondani csajsziknak.:)

Snowmass 2010.05.13. 13:57:54

@Kedves Nard: Igazad lehet, úgyhogy az előbbiért bocsy.:))

Father Justice (törölt) 2010.05.13. 14:04:12

Az "..engem tudna elképzelni maga mellett, de most mennie kell" szindróma ellenére sem rúgta ki két lábbal a nőt a francba azonnal, végleg. Ha ennek ellenére nem pasinak, hanem férfinak nevezné magát, zavar támadna az Erőben. Önvallomás magamról - ahogy Uhrin mester mondaná. :)

Snowmass 2010.05.13. 14:11:06

@Father Justice: Én inkább megfordítanám.:) A férfihez méltó viselkedés előfeltétele, hogy önmagát ennek megfelelően definiálja. Mindenkinek jót tesz néha, ha kap egy kis lökést. Mint amikor valaki elmeséli másoknak, hogy eldöntötte, szakítani fog a másikkal, jelentős mértékben csökkentve ilyen módon a visszatáncolás lehetőségét.:)

Snowmass 2010.05.13. 14:12:03

@Kedves Nard: Köszcsy, ez igazán cukcsy tőled.:))

Father Justice (törölt) 2010.05.13. 14:20:33

@Snowmass: A legtöbb ember nem definiálja magát sehogy, csak lóg bele a világba. Ennek megfelelően kizárólag a viselkedésük / tetteik alapján lehet minősíteni, kategorizálni őket, mint a posztoló Józsit is. Tehát a viselkedése alapján szomorúan belátja, hogy ő bizony pasi. :) Akinek meg az utolsó mondatodban felvázolt, saját maga számára felállított gátakra van szüksége ahhoz, hogy dönteni tudjon, az eleve akaratgyenge ember szerintem.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.05.13. 14:28:10

@Snowmass:

Tuom h igy kel irny cukyn és édybédyn! :)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

Ugye? :) Sokáig tanulmányoztam ezeknek a "lelkivilágát" :D

Snowmass 2010.05.13. 14:41:30

@Father Justice: Miért? Egy férfi nem lehet bizonyos esetekben akaratgyenge? Legyen önismerete, legyen képes arra, hogy magát irányítsa, és ehhez találja meg a _számára_ megfelelő módszert. Ha pedig ilyen módon sikerrel jár, akkor nagyobb bravúrt vitt véghez, mint a vasakaratú férfitársai.

Ami a dolog első felét illeti, nyilván igaz, hogy kevesen foglalkoznak olyan dolgokkal, mint énkép, önmeghatározás, stb. De ettől ez még nem tarquintól való dolog.:D Ráadásul a posztíró némi hajlamot mutat az önreflexióra. Ez bizony akár a fejlődés kulcsa is lehet.:)

Father Justice (törölt) 2010.05.13. 14:44:04

@Snowmass: Akaratgyenge soha nem lehet, legfeljebb elérzékenyülhet.

Snowmass 2010.05.13. 14:44:06

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Te viszont csinos lettél, bizony nagyon csinos.:D Jól sejtem, hogy mindez valami ördögi szemfényvesztési céllal történt?:))

Snowmass 2010.05.13. 14:47:55

@Father Justice: Értem. Ezek szerint a szenvedélybeteg férfiakkal is az a helyzet, hogy elérzékenyülnek, amikor korábbi elhatározásuk ellenére újra megemelik a poharat, vagy kezet fognak a félkarú rablóval.

Father Justice (törölt) 2010.05.13. 14:59:38

@Snowmass: Az akaratgyengeség és az elérzékenyülés (például mikor valaki felemeli az elsőszülött gyermeké) nem ugyanaz, éppen ezért világítottam rá arra a különbségre, amit rengetegen - ezek szerint te is - benéznek. Aki szenvedélybeteg, az akaratgyenge. Ettől függetlenül lehet egyúttal érzéketlen barom is, meg nem is. Ha számodra ugyanazt jelenti a két fogalom, természetesen nincs miről beszélgetni.

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.13. 15:00:58

@Kedves Nard: sikerült a mélységeibe jutnod.:D:D:D

@Snowmass: állítólag sikeresebb az életben, aki az angyali arcát mutatja.:-)))

Snowmass 2010.05.13. 15:07:38

@Father Justice: Nem értesz, vagy csak nem akarsz, nekem mindegy is. Te azt állítod, hogy férfi soha nem lehet akaratgyenge, csak elérzékenyülhet. Szerintem ez pedig nettó hülyeség. De most akkor lefordítva a te általad súlykolt, amúgy nyilván überfontos, de az eddigiekhez kevéssé kapcsolódó kategorizálásra: aki nem képes elsőre leszokni a dohányzásról, az nem férfi?:S Merthogy ez akaratgyengeség, ilyenkor ugye az akarata nem képes irányítani a tetteit, és egy férfi szerinted nem lehet ilyen, ez nem megengedhető a számára.

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.13. 15:09:09

@Father Justice: aki szenvedélybeteg, az beteg. Nem akaratgyenge, hiszen tudja, mit akar: drogot, és ezt el is éri minden gátló körülmény ellenére.

Father Justice (törölt) 2010.05.13. 15:18:52

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:"..korábbi elhatározásuk ellenére.." Bocsánat, nem róluk volt szó? Az a szenvedélybeteg, aki ke AKAR szokni, de nem tud, akaratgyenge. És egyúttal beteg is, természetesen.

A férfiasságról valóban mindenkinek más fogalmai vannak, és a kelleténél kisebb akaraterő is lehet átmeneti állapot. Aki elsőre nem tud leszokni a dohányzásról, az attól még lehet férfi, főleg, ha másodikra viszont sikerül. Az ilyen próbatételek fontosak is a kőkeménnyé válás rögös útján. Aki viszont a posztíróhoz hasonlóan engedi, hogy Tamarák használják évekig lábtörlőnek, joggal nevezheti magát inkább pasinak. Aztán lehet, hogy ő is felnő majd egyszer.

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.13. 15:37:11

@Father Justice: aki meg AKAR gyógyulni, de nem tud, az akaratgyenge? Ez többnyire nem az akaraton múlik. Értem én, hogy külső szemlélőként könnyű mondani, hogy kapja már össze magát valaki, nincs is ezzel baj, de ettől még ki kell gyógyulni ennek a srácnak az átmeneti hormonzavarból, ez pedig időigényes feladat.:-) Az "amit mondtam, mögmondtam" - férfieszménynek sem akar mindenki megfelelni.:-)

Snowmass 2010.05.13. 15:44:46

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: életvezetésileg szerintem is helytálló feltételezés:))

Snowmass 2010.05.13. 15:50:58

@Father Justice: Értem. Akkor most akaraterő szempontjából pontosan hol is húzódik a férfiasság határa?:) Hány évig lehetek férfi úgy, hogy reggel azzal kelek fel, hogy akkor mostantól lefogyok, majd este bevágom a fél hűtőt? És mellette enyhítő körülmény-e, hogy saját elhatározásból leszoktam a dohányzásról, valamint erkölcsi és anyagi támogatásban részesítettem a családom?:D

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.13. 15:59:35

@Snowmass: őszintén bevallom, hogy ezidáig egy másodperc sikerélményem nem volt, mióta angyal lettem, de egy ördög nehezen adja fel, mint tudjuk.:D

Snowmass 2010.05.13. 16:13:46

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Hogy-hogy nem volt? Pl. áradoztam neked, hogy milyen csinos lettél. Az már smafu?:DD

Stupidella 2010.05.13. 16:15:56

A posztíró MENEKÜLJÖN!

Murderface 2010.05.13. 16:19:26

Nőt kirúgni, haverokkal elmenni berúgni.

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.13. 16:24:40

@Snowmass: nem smafu, inkább költői túlzásnak nevezném.:D:D

Snowmass 2010.05.13. 16:29:09

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Hiába, nincs mit tenni az ördög is olyan, hogy semmi sem eléggé jó.:D Pedig még azon is elméláztam, hogy egy ilyen angyalnak biztosan átadnám a helyemet a buszon, meg ilyenek.:))

m.77 2010.05.13. 16:32:55

Viselkedj férfi módjára, és tedd helyre a luvnyát, mert innen csak egyre szarabb lesz. Sztem nem kellene együtt lennetek, de amíg erre magadtól nem jössz rá addig csináld ahogy érzed.

Snowmass 2010.05.13. 16:42:15

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Igen, ez bizony valóban így van, már én is többször megfigyeltem magamon, hogy mennyire jószívű tudok lenni.:D

Cinkes 2010.05.13. 16:42:34

Lehet, hogy én keveredtem rossz társaságba anno, de 13 évesen széjjel szivattuk az ilyen pöcsöket. Ennyi idősen nekikezdeni a párkapcsolatosdinak nem épp egészséges szerintem. Hát milyen lánylelkű ember lesz az ilyenből aki nem rosszalkodja ki magát és inkább felnőttesdit játszik?

Father Justice (törölt) 2010.05.13. 16:47:47

@Snowmass: A kérdés helyesen: "Hány év múlva leszek igazi férfi, ha mostanság reggel azzal kelek fel, hogy akkor mostantól lefogyok, majd este bevágom a fél hűtőt?" A válasz pedig: akkortól kezdve, amikor sikerült lefogyni. :) Fokozatok vannak, enyhítő körülmények nincsenek. Bármilyen bizarrnak tűnik is, vannak dolgok, amelyek kapcsán több feltételnek együttesen kell teljesülni ahhoz, hogy komolyan vehessük azokat. Egy autó szempontjából enyhítő körülmény-e, hogy makulátlan a kasznija, vadiújak az abroncsok, csak épp a motor hiányzik belőle?

Csak vicc volt. :)

Snowmass 2010.05.13. 16:50:53

@Father Justice: ha valaki leírja, hogy vicc volt, és mellébiggyeszt egy smileyt, akkor azt véresen komolyan kell venni.
:D

Oregon (TM) 2010.05.13. 16:54:27

Kedves posztoló! Joshi Barát mit javasolt? :)

wannabe a wannabe 2010.05.13. 17:08:22

jaaaaaj szegeny tamara....

hat dobjad mar ki aztan ujits mar be egy uj lanykat! kulonben is, 22 evesen NEM JEGYZUNK EL SENKIT!!!!! elunk! bulizunk! kergetjuk a lanyokat! nem eljegyzunk, tee....

Snowmass 2010.05.13. 17:12:36

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Olyan nincs. Az ki van csukva. Mondhatni, ez is csak valamiféle szemfényvesztés.:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.13. 17:15:58

@Snowmass: dehogy, ilyen angyali vagyok mostanában:-) Egyszerűen mindenkinek igaza van.:-)

Dilaj 2010.05.13. 17:21:52

A kapcsolatból kiléptem! Nagyon nem tudok mit hozzáfűzni a kommentekhez, rájöttem én is hogy nagyon hülye voltam, de már túltettem magam rajta. Ott volt benne ma hit, meg az érzelmek, vártam hogy talán még változhat a dolog, de nem így lett, de nem is lepődtem meg rajta.

Snowmass 2010.05.13. 17:23:57

@Dilaj: Nekem sincs sok hozzáfűznivalóm, jól tetted, hogy kiléptél.

"Leona" 2010.05.13. 17:24:45

Teljesen egyetértek a csajjal.
Itt a főludas az sms-eket irogatni kis HP, aki a barát barátnője és nem akar egyedül elmenni buliba. Akkor maradjon otthon, ne irogasson éjjel sms-t a pótpasiknak.
Szerintem az ilyen nők a p-k, nem a Tamara típusok.

Dilaj 2010.05.13. 17:31:25

Az a lány egy barátom volt bnője, én jóba voltam vele, egyszerűen csak haver volt. A csajszi úgy tudta, hogy nem vagyunk együtt, azért bátorkodott írni sms-t. Fura lehet, de egyébként semmi extra nincs a háttérben. Oké hogy meglepődött Tamara a dolgokon, én is meglepődtem, de sztem meglehetett olyan beszélni ezt a dolgot felnőtt emberek módján.

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.13. 17:33:17

@Snowmass: igazán semmi szükségem megkülönböztető jelzőkre.:-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.13. 17:37:14

@Dilaj: van, akivel nem lehet. Tanácsolnám, hogy ne rágódj rajta, de tudom, hogy hiába, úgyis fogsz.

Snowmass 2010.05.13. 17:47:48

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Rendben. Pedig életvezetési szempontból gyakran előnyös a szemfényvesztési célú extra marketing.:))

Apophis 2010.05.13. 17:53:20

Kedves Posztíró! Tudom, hogy milyen cipőben jársz. No nem a méretre gondolok:-) Hasonló problémákkal küzdöttem én is. Megoldottam azzal, hogy utaztam, szórakoztam, ismerkedtem, barátkoztam. Egy jó nagy ismeretségi körre tettem szert, amiből aztán tudtam válogatni. Mivel a szüleim semmiben nem korlátoztak, saját magam dönthettem dolgokról és a céljaimról. Természetesen volt egy-két év, amikor nem volt barátnőm. De nem szabad feladni! Most, családosként nem bánom, hogy otthagytam azt a lányt, aki hasonló dolgokat művelt velem, mint veled is. Lépj túl rajta, még ha nehéz is! Annyi lány van, aki rád vár és csak egy kis szikra kell. A nagy Ő dolgot meg felejtsd el. Én is azt hittem, nem lesz más, mint az a lány, akivel először együtt voltam.
Hidd el, a szerelem egyszer csak rád talál és akkor ami előtte volt, nem fog számítani semmit!

Dilaj 2010.05.13. 18:02:10

így legyen :) Köszi

Vérgyilok 2010.05.13. 19:03:10

Furcsának találom, hogy egy idegen nő nemű lénynek sms-t küldesz anélkül, hogy a melletted fekvő barátnődnek ne mutatnád meg. Az ágyadban alvós lány is fura. Ha tényleg a "nagy ő" vagy/vagytok, akkor nincs olyan, amit ne mondtatok el volna a másiknak. Feleslegesnek tartom ezt az egészet.

"Leona" 2010.05.13. 20:51:39

Dilaj,
Tamara nem hiszem, hogy hisztisebb az átlagnél, egyszerűen a kapcsolatotokból kiveszett a bizalom. Eltűnt. Ilyenkor ha szereted sokat kellett volna dolgoznod azon, hogy ezt a bizalmat (amit valószínű, hogy okkal veszített el irántad) felépítsd újra, neked ennyit nem ért ez a viszony.
Valszeg nem szeretted nagyon.Jobb, hogy nem lett eljegyzés.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.05.13. 22:12:16

@Mariana:

Jézusom, ezt nem gondolhatod komolyan bakker! Még ő dolgozzon a bizalomért miközben a csaj lépett félre? A csaj projektált, a saját viselkedését kereste a pasiban, mivel ő megcsalta, gondolta a pasi is megcsalta őt. Közben meg nem. Még ő kaparjon egy ilyen szakadék ringyóért? Vicc!

Dilaj 2010.05.13. 22:23:03

Hát elég vicces amit néhányan írnak azért! :) Nekem kéne dolgoznom bármiért is? :) ugyan már! Vérgyilok meg félreértelmezted a dolgokat! Én nem írtam senkinek sms-t, én kaptam smst mástól, és Tamara el is olvasta rögtön mikor megkaptam. Nem volt titkolva semmi! Az ágyamba meg haverom aludt a bnőjével, és egy külön szobában aludtam, EGYEDÜL! ( és ez idő alatt TAmara meg már másik pasival volt) És hogy okkal veszett el a bizalom? Miről beszélünk? Mindent eltűrtem, félredobtam a barátaimat, a haverjaimat, a csalódást hogy lelépett mással, de csak miatta! Akkor én nem tettem semmit az egészért? Hát ez már nem is vicc, hanem ultra szomorú! Oké hogy bennem volt, lesznek negatív hozzászólások is, de ezt nem vártam volna :S

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.05.13. 23:05:26

@Vérgyilok:

Egy haverjával volt, nem ő aludt vele....

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.05.13. 23:06:24

@Dilaj:

Szard már le ezeket, hogy lennének képesek érdemi választ adni, ha a szövegértés sem megy nekik? :)

Dilaj 2010.05.14. 09:11:13

Hát a szövegértés se megy, vagy hasonló beállítottsággal rendelkeznek, mint Tamara. Csak ugyanazt tudják szajkózni mindig, nem látják a dolgok reális oldalát, csak a saját agyszüleményük létezik. Mindenben a másikat hibáztatják, még a saját elvetemült, megmagyarázhatatlan hülyeségeikben is. Én hányszor elfogadtam magam hibásnak, pedig közöm sem volt szinte hozzá. Remélem mással is ilyen lesz, és egyszer végre valaki helyre fogja tenni.

Vérgyilok 2010.05.14. 10:42:58

Sok a magyarázkodás

Stupidella 2010.05.14. 12:40:15

@Vérgyilok: túl sok a szövegértelmezéssel nehézkesen küzdő kommentelő.

Dilaj 2010.05.14. 16:59:18

magyarázkodás? :D könnyebb sztem előbb értelmezni vmit, mint sem felesleges dumálásba kezdeni :)

dr. gernika 2010.05.14. 23:16:03

@Dilaj: Tamara nem skorpió véletlenül?
süti beállítások módosítása