Az izomagyú fiú elképesztően ostoba volt

2010. június 16. 07:19 - csajokespasik

”Miért van az, hogy a legtöbb helyes srác valamilyen szinten hülye?” – kérdi következő levélírónk és személyes példával is alátámasztja merész kijelentését. Mai posztunk akár a tegnapi adag folytatása is lehetne, mert újra egy defektes srác a főszereplő. A csajjal egy szórakozóhelyen rendszeresen flörtöl az éppen szolgálatban lévő biztonsági őr, aki az első randit úgy elszúrja, ahogy kell. Izgalom vagy genetikai kreténség húzódik a háttérben?

 

Na, hello mindenkinek! Egy csalódásomat szeretném leírni nektek, talán már ti is jártatok hasonló cipőben. Van egy nagyon ismert szórakozóhely a belvárosban, ahol néha az ajtóban posztol egy kigyúrt, középmagas, szép arcú fiú. Eleinte többször egymásra mosolyogtunk, majd egyszer odajött hozzám és elkezdtünk beszélgetni. Flörtölt velem. Elkezdett viccelődni, hogy most azért állított meg, mert biztos mariska meg pia van nálam, és tilos bevinni. Akkor még azt hittem, hogy a sutasága a kisfiús báj része. Még tetszett is. De nem az volt. Elkérte a számom, én megadtam és hamarosan megtörtént az első randi, amit annyira vártam. Eleinte azért volt szimpatikus, mert nem szólalt meg sűrűn. DE aztán sajnos igen. Hiába volt álompasi teste, sajnos belül nem volt több annál, ami általában a nem héliumos lufikban van. Rettenetesen primitív volt. De legalább nem a gonosz „mindenkit pofán verek, HAJRÁ FRADIKAaaa!!” - típus, hanem a jóindulatú kretén fajtából.

Amikor annak a bizonyos, nagyon ismert szórakozóhelynek az ajtajában először megláttam, majd’ összecsuklott a lábam, annyira bejött. Később ez a homokvár hangosan összedőlt bennem. Hogy miről beszélt? Mindenről! Mindenről, amiről általában a 14 éves kiskamaszok szoktak. Rögtön azzal indított, hogy ő nem szereti a gyerekeket. Mert amikor idejött, látott hármat, ahogy bicikliztek át előtte és… hát, egyszerűen nem bírja őket, na. Indításnak ez. Aztán elkezdett magyarázni valami hülye rajzfilmről, hogy az milyen jó, és hiába mondtam, hogy én nem ismerem, elkezdett epizódokat mesélni belőle, és többször elmondta, hogy neki az a kedvence. Szinte felüdülés volt, amikor elmesélte, mennyibe került az alsó fogsora. Ha még nem mondtam volna a pasi 27 éves volt… Aztán elmesélte, hogy a múlt héten beverte egy csöves orcáját egy kocsmában, mert nagyon ideges volt. Aztán elmondta, hogy nem is verte pofán, csak viccelt. Azt az érdekes elméletét is megosztotta velem, hogy bizonyos etnikumokat ki kéne tiltani a városból, de még az országból is. Bevallotta, hogy nagyon szeret futni és „sosem tér ki egy jó kis zabálás elől” mindezt alátámasztotta valami olyan hahotával, ami általában disznóvágáskor szokott kiszakadni a böllérből (ho-ha-hóó!) Mindez fél óra alatt – lehet, hogy egy óra is megvolt az, jó társaságban repül az idő. Én látványosan unatkoztam, majd lassan közöltem, hogy mennem kell. Egyszer hívott csak, másnap reggel. Nem vettem fel. Megértette. Többet annak a helynek a környékére se mentünk. Ja, és a kérdés, ami már megszokássá vált itt: miért van az, hogy a legtöbb helyes srác valamilyen szinten hülye?

 
385 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr202085199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boss888 2010.06.16. 07:56:57

"miért van az, hogy a legtöbb helyes srác valamilyen szinten hülye?" hála az égnek, hogy én nem helyes, hanem jóképű vagyok.

fernanda 2010.06.16. 08:06:01

"Később ez a homokvár hangosan összedőlt bennem." Hát ha csak homokvár volt, akkor mindegy is, nem?! :)))

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2010.06.16. 08:18:24

@fernanda: szerintem ez egy szándékosan elbaltázott metafora volt - vannak nagyon kreatív homokvárak, de még nem hallottam a vágy jelölésére.

Devil2 2010.06.16. 08:19:12

Kedves Posztoló!

Kérdésedre válaszolva, azért van ez, mert őket "eladja" a külső, ami ugye neked is megrogyasztotta a térdeidet egy pillanatra, ergo nem érzik azt hogy szellemiekben is fel kéne hogy mutassanak valamit azért, hogy a csajok foglalkozzanak velük. Na de lássuk be, ez a jelenség nem ritka a cicababa csajoknál sem.

Madpapa 2010.06.16. 08:26:57

Téged is minősít az eset kislány, nem csak a pasit. Ha nem a biztonsági őr a színvonal nálad, akkor miért ilyennel kezdesz? Ja, mert isteni volt a teste! De mint egyébként kiderült a pasi sem táplált vérmes reményeket az irányodban, ha ilyen hamar feladta.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.16. 08:30:02

Mondjuk ez fordítva is gyakran megesik. Mármint a csinos külső faék jellegű belbecset takar. A leírásból a default "gárdás"-beállítottságú szubhumánra ismertem. Nem mondhatni, hogy sokra viszi majd az életben, örüljön a postíró, hogy idejében pattintotta a vagyonőrt.

Devil2 2010.06.16. 08:32:51

@Madpapa: Miért is küzdött volna a pasi? Hisz nem szokott hozzá hogy küzdenie kell. :)

Barry Kent 2010.06.16. 08:33:15

@Madpapa:
Leginkább őt minősíti, a helyespasi gondolom csak magát adta.

CyberPunK 2010.06.16. 08:37:40

Ez kérem szépen azt bizonyítja, hogy a pasiknak több eszük van, mint a csajoknak. Mi egy hasonló értelmi kapacitásokkal rendelkező nőt nagyon gyorsan megdugunk, aztán megyünk is tovább. Ez a csaj meg szenved egy csomót, de még meg se dugatja magát azzal, aki konkrétan csak arra jó. Eh, nők.

Madpapa 2010.06.16. 08:38:36

@Barry Kent: és itt eljutunk addig a gondolatig, ha a hejjespasi általában ezzel a szinttel eredményt tud elérni a lyányoknál, akkor elég sok egysejtű példány szaladgál a lyányok között is :-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.16. 08:39:12

Mondjuk az, hogy a csaj fel sem vette a telefont, hogy elhajtsa a rákba a hejjespasiiiit, odanyomja a primitívség bélyegét rá is. Biztos így a pasi sokat fog tanulni a hibájából, ha nem tudja mit hibázott. Mondja meg neki a csaj, hogy egy primitív zéróiq-s pöcs, és hogy a hasonló mentális kvalitású pumpaszájú luvnyákhoz pont elég jó.

Barry Kent 2010.06.16. 08:47:17

@Kedves Nard:
Na ja.
Egy dolog hogy a pasi retardált volt, attól még a csaj ezt kultúráltan is elintézhette volna. Persze semmi nem kötelező, de azért talán korrektebb lett volna ha elmondja ennek a békés kérődzőnek, hogy mi a helyzet.
Azért arra még kiváncsi lennék, hogy a csaj mégis mire számított.

Kendaq Pendragon 2010.06.16. 08:51:01

@Kedves Nard:

Itt legalább őszintén kiderült minden, nincsenek elvarratlan szálak.

A kérdésfelvetés pedig hülyeség. Ilyet én is tudok.

Miért a szivük, ösztönük hajtja az embereket, és kicsit sem az eszük, ha társat keresnek?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.16. 08:53:32

@Kendaq Pendragon:

Mert lényegesebben jobban lehet farokkal mint aggyal dugni :)

De amúgy a kérdésed jogos :)

Kendaq Pendragon 2010.06.16. 08:54:29

@Kedves Nard:

Mivel vizuális típus vagyok, elképzeltem az agyas szituációt. :D:D:D

slorinc · http://sireblog.webforce.hu/ 2010.06.16. 08:58:57

Oszinte meglepetest okozott, hogy egy biztonsagi or fiurol kideritetted, hogy nem egy IQ bajnok.

*Hangosan* osszedolo homokvar? Ezen meg jot nevettem.

Father Justice (törölt) 2010.06.16. 09:01:28

A legtöbb nemhelyes srác valamilyen szinten okos? Ha igen, akkor van értelme a zárókérdésnek, egyébként nem sok. Inkább az derült ki, hogy csak a helyes srácoknál zavaró tényező, ha hülyék. :) Kissé hihetetlen, hogy ezen csúszott meg az ööm-bódottá. Bizonyára csak úgy nyüzsögnek azok a hölgyek, akik kihagyják a vadszexet az álompasi testű, széparcú fiúkkal pusztán azért, mert nem sok közös téma akad az első randin. Ráadásul ha ennyire fontos kritérium lenne a magas műveltség és a megfelelő szellemi kapacitás a nő számára, eleve nem is adná meg senkinek a számát három mondat után egy szórakozóhelyen. Rögtön a helyszínen letesztelné pár perc alatt, mi a dörgés fejben - ez lenne a belépő. Magyarul valószínű, hogy kicsit másképp folytatódott a történet: a kidobólegény nem sok érdeklődést tanúsított a csaj után, aki jobb híján azzal vigasztalja magát, hogy úgyis hülye volt a fiú. Pedig sunáztatta volna ő magát ezerrel, de szigorúan kizárólagos jelleggel. Utóbbira viszont nem sok esély van olyasvalakivel, aki naponta 3-4, a posztírónál jobb suna számát is megkapja. :)

blacklord 2010.06.16. 09:03:13

Ó anyám, ez a kérdés a végén... Őszintén szólva mit vártál egy ajtónálló orktól, hogy majd Byron-verseket szemezget neked? :-)

Kendaq Pendragon 2010.06.16. 09:03:30

@Kedves Nard:

Úgy néz ki a srác is aggyal akart nyomulni, sztem többet akart egy szimpla numeránál. Ezért lehet, hogy kellett volna adni neki egy esélyt. Bár ő se erőltette.
EGAL

Kendaq Pendragon 2010.06.16. 09:08:19

@Father Justice:

Posztodra csak ezt tudom mondani: Nomen est omen. :)

(Ha a férfi jellem "alapvetően csapodár" axiómája kiindulási alapunk)

Tintanyaló Papírtigirs 2010.06.16. 09:10:41

Lehet szar esős idő van kint de ettől a posttól kiderültem :)

Father Justice (törölt) 2010.06.16. 09:11:47

@Panni CsP: Nincs semmi gond a hasonlattal. Egy légvár csak zajtalanul tud összedőlni, ő viszont hangeffektekkel is érzékeltetni akarta a csalódás mértékét. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.16. 09:13:07

@Kendaq Pendragon:

Jó, mondjuk agyban elég gyenge volt a gyerek, nem véletlenül az a foglalkozása ami. :)

@Father Justice:

Pedig elég sok szerepe van az intellektusnak, egy olyan nőnél, akinek az is fontos. Amelyiknek nem ez az elsődleges preferencia, ami mondjuk nem ritka,annak elég hogy jó teste van a pasinak. De ejtsünk pár szót az elméleteket gyártó pasikról is, akik gyakorlatban lófaszt sem tudnak,csak nyomják a mantrájukat (nőben is van ilyen). Kell az ész,de önmagában kevés, ahogy a jó test is kevés önmagában.

Friedmann Juci 2010.06.16. 09:13:15

Miért van az, hogy a legtöbb primitív, ostobenkó, és éretlen kislány könnyelmű kijelentéseket tesz, és elvárja egy biztonsági őrtől (!!!), hogy atomfizikus agya legyen? cicu. majd ha te is tanulsz, és nem a kigyúrtságtól rogy össze a lábad magad alatt, majd akkor kifogásolhatod a másik agyi kapacitását.

worldpeace 2010.06.16. 09:15:42

Jól van, ötszázért megnyalhatod a kockahasam. :))

petya.bacsi 2010.06.16. 09:15:54

A szép csomagolás még nem biztos, hogy aranyat rejt. Pszichológusok szerint ezzel a legtöbb ember kompenzálni akar valamit. Pl. nagyon sok, gyerekkorában sokat csúfolt kövér ember kezd gyúrni. Attól még, hogy valaki kigyúrt nem biztos, hogy agyilag is rendben van. Lehet, hogy megrekedt egy tizenéves szintjén, agyára ment a szteroid stb.

Én pl. nem kezdek vastagon vakolt cicákkal, trendi tyúkokkal, mert lehet, hogy baromi jól néznek ki (egy pipának a jegyzetfüzetben megfelelnek), de társas lény lévén beszélgetni is szeretek, nem csak villogni, hogy milyen szép (de sötét) csajom van :D

De hidd el, vannak izmos, értelmes legények is. Csak azok melegek :D ;)

jaffandi 2010.06.16. 09:16:34

Találkoztak, a csajnak nem jött be a pasi. Ezt miért kellett megírni? Főleg úgy hogy, az egész a srác fikázásáról szól. Semmivel nem bántotta meg a posztírót, nem zaklatta stb, csak adta meagát. Ez egy akkora sztori?
A posztíró meg biztos azt gondolta, hogy azért biztonsági őrködik esténként a gyerek, mert nappal egyetemre jár :) Hát nem.

Father Justice (törölt) 2010.06.16. 09:25:58

@jaffandi: Ha tényleg így történt volna, természetesen semmi értelme nem lett volna leírni. Sérült a lány önérzete, amiért egy nála - szerinte - butább, ám annál hejjesebb pasee nem akarta mindenáron sunázni. Ezért a fikaparádé.

manókomment · http://kakofon.blog.hu/ 2010.06.16. 09:31:24

...a kulturáltabb lebeszéléshez annyit, hogy aki "elmesélte, hogy a múlt héten beverte egy csöves orcáját egy kocsmában, mert nagyon ideges volt. Aztán elmondta, hogy nem is verte pofán, csak viccelt" - azzal jobb nem folytatni semmilyen kapcsolatot, még viccből zaklatni, pofizgatni, ragaszkodni kezd. jól tetted, hogy nem vetted föl a telefont.

Friedmann Juci 2010.06.16. 09:33:00

@Édes Bosszú: hogy te mindig, mennyire fel tudsz idegesíteni drága.

dekás dezső 2010.06.16. 09:33:17

akkor most nem lesz kúrás?

economico 2010.06.16. 09:33:31

Valami nem stimmel ezzel a cikkel. Ha valaki bukik a kidolgozott testű csávókra, az nem használja az izomagyú szót, hanem keres rá egy szebb kifejezést, hogy ne kelljen egész életében azt mondania, egy izomagyú csávóval járok.

economico 2010.06.16. 09:40:23

Egyébként nekem is kockahasam van, plusz a többi izomcsoport vele összhangban, ezenkívül van egy diplomám és 130 az IQ-m. Az a baj, én meg nőt nem találok magamnak. Én egyébként egy átbeszélgetett este után szoktam elkérni a telefonszámot, ezt javaslom mindenkinek.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.16. 09:42:33

@economico:

Ha nem találsz, kinek a telefonszámát kéred el? :)

TGTHEKING 2010.06.16. 09:44:57

Te egy igazi hülye kis p.lehetsz!Én ezt vettem le a leirtakból.

worldpeace 2010.06.16. 09:46:23

@Kedves Nard: :D Csak beszélget, beszélget, s mikor elkéri a telefonszámot, a csaj már sehol... :D

economico 2010.06.16. 09:50:13

Hát ha nagyon nem találok, akkor már a büfésnéniét is elkérem, maradva a szórakozóhelyes példánál. Nem találok = nem sűrűn találok.

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.06.16. 09:50:37

azért fél óra alatt nem mondott annyi hüleséget. de mégis mit vársz egy trolltól? merthogy a szekások nem helyes fiúk, hanem trollok.
kedves poszt toló, szerintem a csajok nem képesek rá hogy randi közben össze-vissza beszéljenek mindenféle ostobaságról? dehogynem!

Tamarian 2010.06.16. 09:56:55

@Devil2: egyetértek
@Barry Kent: egyetértek. Itt sokan elfelejtik, hogy amikor kommentálják azt, akit éppen pellengérre kívánnak állítani, a saját minősítésüket is szaporán töltögetik..
@Kedves Nard: korrekt
@economico: Valamit rosszul csinálsz. (miért bosszant, hogy olyan "előnyeidet" szellőzteted, ami egy párválasztó játékban a normálisabbjánál így, ahogy van, nem elsődleges? Akart már valaki kifejezetten az összehangolt izomcsoportjaiddal randizni? Vagy a diplomáddal? És ha igen, elkérted at izom- és/vagy diplomafetisiszta telszámát?)

Kytia 2010.06.16. 10:02:55

"jóindulatú kretén"

Az olyan, mint a szelíd vízignóm?:)

@Father Justice: Te ma milyen frusztrált vagy!! Tiszta spekuláció, amiket írsz. Simán történhetett a dolog úgy, ahogy a posztoló leírta. Szerintem naponta huszonötezer ilyen sztori történik meg. A diszkó kijáratánál nem könnyű lecsekkolni valakinek az értelmi színvonalát, csomószor előfordul, hogy a randin esik le a tantusz. Az mondjuk gyanús, hogy egyáltalán fantáziát látott egy biztonsági őrben. Nővérem szerint azok annyira másik faj, hogy már nem is tudnának velünk ivarosan szaporodni.:)))
Na meg a kérdés is rosszul van feltéve a végén.

"Miért van az, hogy a legtöbb helyes srác valamilyen szinten hülye?"
Ez nem így van.

Helyette:

Miért van az, hogy a legtöbb kigyúrt srác valamilyen szinten hülye?
Ez így van, de az okokat még vizsgálják,szóval a válasz nem egyértelmű. Nem hivatalosan az a véleményem, hogy aki képes annyi ideig ülni/állni/feküdni egy konditeremben, és közben ritmikusan emelgetni valami szart, kizárólag abból a célból, hogy az izmai kerülete nagyobb legyen, és a második alkalom után nem rohan ki őrjöngve az utcára, értelmes ember nem lehet.:DDD

Arról már szót sem említek, hogy a posztoló szégyenszemre szóba állt egy középmagassal.:DDD

Kytia 2010.06.16. 10:05:17

@economico: Azért lehet, mert két orrod van. Az nem minden nőnek tetszik.:)

BKV reszelő 2010.06.16. 10:05:35

Kétféle ember van szivi ! Az egyik a testével akar érvényesülni, a másik az eszével. Nagyon ritka, hogy reálisan. Még ritkább, hogy a jóképűek az eszüket is tudják használni, illetve az, hogy az eszes srác hasonlít a kólareklám izzadt pasijára. Törődj bele, köss kompromisszumot vagy add meg a telefonszámodat....de csak akkor, ha bomba nő vagy PhD-val felszerelve, mert utálom a bután csacsogó csajokat - csak dugni jó őket - és a randa nagytudású libákat is.

worldpeace 2010.06.16. 10:07:44

@Kytia: Értelmes ember nem azért jár edzőterembe, hogy az izmai kerületét növelje, hanem azért, hogy erősödjön. Nekem ezt mondta egy barátom, akit látott valakit, aki ezt olvasta valahol.

2010.06.16. 10:08:44

@economico:
valamit szarul csinálsz.:)) ilyen egyszerű.
járjál utána, hogy mit.
és akkor majd találsz csajt.

blah 2010.06.16. 10:09:25

A feltett kérdésre nagyon egyszerű a válasz: akik a külsejük miatt kapnak sok figyelmet azoknak sokkal lasabban fog fejlődni a belsejük. Ezt a skatulyát a szép lányokra is pontosan rá lehet húzni.

reloaded 2010.06.16. 10:09:31

Azért hülye, mert megteheti, mert jön a következő.
Aki normális az csak azért az, mert lehet nem jön következő.

Minden pasi strici, minden nő kúrva HA teheti.

vendriner aladár 2010.06.16. 10:09:40

Én is ismerem ezt a kedves IQ-s fajtát. Van jónéhány srác, aki kidobó Szegeden, akiket ismerek. Meglehetősen nehéz velük szót érteni, de egy bizonyos téma nagyon leköti őket, más nemigen. Egyszerű emberek, nyilván egy részük ehhez ért és ezért csinálja ezt. Van közöttük színházba járó, művelt egyén is, aki kicsit kilóg a sorból, de van aki a pénzért csinálja. Szerintem már nem nagyon vannak koximaxi agyhalott kidobók, akiknek gyakran eljár a kezük, mivel ennek híre megy és a vendégek elpártolnak.

A csajról meg annyit, hogy nem minden a külső. Előttem is írták, hogy beszélgetni, aztán kiadni a személyes adatokat...

2010.06.16. 10:10:26

@reloaded:
:))
pedig eddig én aszittem, hogy azért vagyok normális, mert attól érzem jól magam, mert következő MINDIG jön.:))

Father Justice (törölt) 2010.06.16. 10:12:09

@Kytia: Frusztrált? Ezt meg miből állapítottad meg? Nehogy kitaláld, hogy ráadásul bipoláris depresszióban is szenvedek, mert azon nyomban unipoláris agressziót tanúsítok veled szemben! :) Olvass vissza: nemcsak nekem tűnt fel, hogy valami nem stimmel ezzel a történettel. Ha csakugyan 25.000 "rájöttem, hogy a helyes fiú sajnos buta" jellegű eset van naponta, akkor mitől érdekes részletesen megírni ezt a Next gomb szimpla megnyomása helyett? És valóban, ha a nő KIZÁRÓLAG klasszik párkapcsolatban tud gondolkodni, ahol fontos neki, hogy összhangban legyenek agyilag a felek, akkor hogy kaphatja meg ilyen hamar valaki a számát? A srác ott dolgozik, többször is összefuthatnak számcsere nélkül, élőszóban is lehet randit egyeztetni. Jól van na. Frusztrált vagyok! :)

2010.06.16. 10:13:09

@reloaded:
:))
pedig eddig én aszittem, hogy azért vagyok normális, mert attól érzem jól magam, mert következő MINDIG jön.:))

Barry Kent 2010.06.16. 10:14:19

@Traktorka:
Szevasz Anyjuk!
Miféle következő?! :P

Kytia 2010.06.16. 10:17:06

@worldpeace: Aki erősödni akar, az nem edzőterembe jár. Általában valami olyan sportot választ, amivel az agysejteket is meg lehet őrizni. Ezektől a sportoktól az ember sokkal erősebb lesz, csak nem olyan látványos. A gyúrósak meg a látványra mennek. Egyébként a környezetemben csomó srác akart jobban kinézni, ezért elkezdett gyúrni, de az értelmesebbekkel az történt, amit fentebb vázoltam.:) Jó, azért nem rohantak ki az utcára őrjöngve, de néhány alkalom tömény unalom után szomorúan feladták, és szórakoztatóbb tevékenység után néztek. Aki képes annyit gyúrni, hogy az látsszon is rajta...

2010.06.16. 10:17:27

@Father Justice:

Jaaaajjjmááá.
Olyan egyszerű!
Ez a kislányok egyedfejlődésének a része. Minden lány belefut életében legalább egyszer. Van aki tanul belőle, és akkor nem jön több üresfejűszépdzsoni neki, és van aki nem, és erőlteti a szépdzsonikat tovább, na, azok szívnak sokat még.:))

Ha jelen esetben a posztolónknak leestek a tanulságok, akkor jó esetben legközelebb már úgy fog ismerkedni, hogy előbb beszélget 20 percet, csak aztán randizik ilyen szituban. Ha nem estek le a tanulságok, akkor kezdődik minden előről, csak már egy másik szépdzsonival, másik szituban. Amíg meg nem tanulja. Így megy ez, gyerekek.
:D::D

economico 2010.06.16. 10:17:43

@Tamarian: Mint minden ember, így én is egy rendkívül összetett személyiség vagyok, millió tulajdonsággal, remélhetőleg több pozitívval, mint negatívval. Az kimondottan nem baj, ha még emellett nem küzdök súlyproblémákkal és azt sem sűrűn mondják rám, hogy ostoba vagyok. Ez a két tulajdonság csak javít az "összképemen", illetve semmiképpen sem ront. És mindkettőért keményen meg kell(ett) dolgozni, így számomra plusz érték. Ismerőseim ezt még nem cáfolták.
Igaz, lehettem volna annyira kifinomult, hogy azt írom: van egy "ismerősöm", aki nem csak jól néz ki, de okos is.....és akkor továbbra is a posztoló tündérke lenne az utálat célpontja.
Nem a saját "előnyeimmel" van probléma. Ez adottság, ehhez kell megtalálni a megfelelő társat, ami nehezebb, mint néhány ismerősön esetében, akik valóban nem sokat beszélgetnek a telefonszámcsere előtt. Meg aztán sem.
Párválasztó játék? Az miaz?

2010.06.16. 10:17:59

@Barry Kent:
Szia, Apjuk!
Jajhát ez csak úgy mondtam.:D:D:D

Frucsasz 2010.06.16. 10:19:18

1. a biztonsági őröket sosem az eszükért alkalmazzák.
2. aki ezt nem tudja, az egy biztonsági őrrel kb egy színvonalon lehet. LEgalábbis szellemileg.
3. az evolúció már csak ilyen. Az erősebb hímeknek a fejfenntartáshoz elég maga a tény, hogy erősek, és árasztják magukból a feromonokat. Van Ausztráliában egy gyíkfaj, aminek a hímjei az alapszínen felül különféle díszítőcsikokat hordanak. Az, amelyiken piros csík van, az úgy szaporodik, hogy odamegy a nőstényhez, a többi hímet jól elveri, és megdugja a nőstényt. Az, amelyiken sárga csík van, nem ilyen erős, így ő kénytelen cselhez folyamodni: amíg két piros csíkos hím verekszik, addig ő suttyomban megdugja a nőstényt.
A zöld csíkos a legrafkósabb, mert ő meg nősténynek tetteti magát... (a piros csíkos hímek fiai is piros csíkosak lesznek, a sárgáé sárgák stb). Na, hát így van ez az embereknél is: vannak hímek, akiknek az erő, a dominancia segít a szaporodásban, van, akinek az ész. De akinek megvan az egyik, annak nincs szüksége a másikra.
3. Annyira mégse lehetett ostoba, hiszen abból, hogy az első hívását nem vetted fel, már levágta, hogy nem vagy pálya neki.

4. Vajon ki vette észre, hogy kétszer szerepel a felsorolásban a 3. pont? :)

tiburi 2010.06.16. 10:21:10

Igaza van, a feleségem is mondta hogy helyes vagyok, mindenki más, pedig hogy hülye vagyok. Összeállt a kép!

Tamarian 2010.06.16. 10:21:49

Bizonytalan vagyok abban, hogyan is fogalmazzam meg, miért vagyok bizonytalan :D Értem, és józan az, amit leírsz, igenis mindenki tudja csak elhelyezni magát az "ezt nyújtom-ezt várom" polcokon. Lehet, hogy megint csak a rövid és arctalan írásbeliség az oka, és az életben nem azzal indítasz, hogy "ilyen meg ilyen klassz vagyok, na neked mid van" és akkor nem is tudom, akarok-e még kötözködni. De ha de, akkor de ;-)
Párválasztó játék meg az az űzőcske, amit cca. 14+ és 78- korban csinálnak az XX és XY egyedek. :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.06.16. 10:23:12

@kreatívszajha:
várjál már!
Ha ostobenkó és primitív, akkor nem is tudja eldönteni, hogy atomfizikus-e a csóka.
Szeirntem csak nem kompenzált eléggé mondjuk Maldív-szigetekkel :)

@Kedves Nard:
péniszirigy lettem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

2010.06.16. 10:23:26

@economico:
És az EQ-val teccik-e foglalkozni-e?
Ilyen fiú nekem is volt az életemben, amit te írsz.
Hiperintelligens, nagy szép fiú volt, tele pénzzel, cukimanó.
Ránézésre minden nő álma, naná, hogy az enyém is.
Érzelmileg azonban egy kisfiú volt. Úgy tudott érzelmileg bántani, hogy csak azt vettem észre, hogy folyton fetrengek a nyálamban, és nem azt kapom, amire vágytam, hiába tökéletes minden látszatra.
Teccik érteni?
A lelki érettséget összhangba kell hozni a fizikai dolgokkal, és az értelmi intelligenciával. Akkor leszel igazán tuti. Addig minden csak mese habbal.

worldpeace 2010.06.16. 10:26:26

@Kytia: Rendszeresen járok edzőterembe, mert otthon nem fér el az erőkeret. Méreteimhez képes nagy súlyokkal végzem a fekvenyomást és a guggolást, mindkettőt alsó pozícióból indítva - ezt keret nélkül lehetetlen. A homokzsákos és köteles edzéseket persze otthon, a kertben szoktam - a szomszédoknak is kell némi felüdülés. :D
Abban viszont igazad van -sajnos-, elég sokan bébisúlyokkal edzegetnek, és csupán a külső számít nekik. Szomorú, hogy ezeket nem lehet megpüfölni játékosan egy méretes olimpia súlyzórúddal. :D

Tamarian 2010.06.16. 10:27:51

@economico: hoppá... az utolsó kommentem neked ment ;-)

Sólyom Bátor 2010.06.16. 10:30:16

Ez a történet azért másról is szól, mint hogy a szép pasik általában gázosak.

Arról is szól, hogy miként fordulhat az elő, hogy egy magát érettnek mutató nő rákattan valakire, aki ennyire gáz? Vagyis, nem hiszem el, hogy ne látszódjon egy ember szemén akár, hogy gond van vele, hogy taj paraszt, és gyermek.
Hogyan lehet félórán át "beszélgetni" azzal, aki cigányozik és más ökörségeket beszél? Egyféleképpen, úgy, hogy nem mondasz ellent neki, vagyis nem képviseled a saját ellenvéleményedet, tőle eltérő egyiniségedet, hiszen, ha ezt tetted volna, akkor egy perc alatt világos lett volna a fiúnak, hogy veled nem lehet dolga. De Te nem ezt tetted, hanem fél órán át HALLGATTAD, és ez a Te jellemgyengeségedet is jelzi.

Kytia 2010.06.16. 10:33:52

@Father Justice: Akarsz beszélni róla?:))
De én nem látok semmi ellentmondást aközött, hogy gyorsan megadta a számát, és aközött, hogy fontos neki, hogy ne legyen ostoba a pasi. Egyrészt azért az igényeknek vannak különböző szintjei. Nem említette, hogy atomfizikusra vágyik, de azért nem kell beérnie egy értelmi fogyatékossal.:) Az arany középút is megteszi. Lehet, hogy egy hallgatagabb biztonsági őr is.:))
Másrészt a szám megadása pont arra jó, amiről beszéltek, hogy megismerje a másikat. Nem hinném, hogy egy diszkó bejáratánál az állandóan ki-be rohangáló tizenéveseket szekírozva megmutatkozik egy ember jelleme. Ahhoz azért illik beülni kettesben, szép csendesen. Azt viszont, ugye, senki nem gondolja komolyan, hogy 2010-ben mobilszám megadása nélkül beszélünk meg randit??
Harmadrészt: a csalódás mértéke mindig arányban van a várakozással. Meglátta a srácot, és beleremegett a térde. Azt hitte, élete szerelmével fog randizni, erre kiderült, hogy kifogott egy idiótát. Én is el lennék keseredve, lehet, ki is posztolnám.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.16. 10:36:14

". Na, hát így van ez az embereknél is: vannak hímek, akiknek az erő, a dominancia segít a szaporodásban, van, akinek az ész. De akinek megvan az egyik, annak nincs szüksége a másikra."

A legtutibb a kettő egyvelege. Társadalmunkban, nem működik az evolúció, a 3 lábú gyík hím elhullik hamar, a nyomi férfi meg most is talál magának nőt. A nyomi gyík nem, mert megdöglik.

Dr. No 2010.06.16. 10:36:41

A Svarci eléggé ki van gyúrva, egyáltalán nem ostoba, és viszonylag vagyonos is. Az egyetlen bökkenő, hogy nős, de talán ettől függetlenül megfelel a posztírónak.

Father Justice (törölt) 2010.06.16. 10:38:34

@Traktorka: Azt a nem mellékes körülményt hagyod ki az okfejtésből, hogy a legtöbb nő maga sem az intellektus Paganinije. Ezek pedig simán beérik a dzsonikkal, mert egész egyszerűen nem érthető, ilyenformán nem is értékelhető tényező számukra akár a magas IQ, akár a műveltség. A külső + lóvé kombó beszél. Tanulni tehát nem az tud az ilyen esetekből, aki mindössze hajlandó rá, hanem akiben a kapacitás is megvan hozzá.

Kytia 2010.06.16. 10:39:49

@Frucsasz, az őzikelány: Hehe, én még viccesebbet hallottam a minap. Van egy madárfaj, ahol a hímek különböző mértékben tudnak tarkák lenni, de minél tarkább, annál jobb. A hímek a színükön kívül még fészket is építenek, ezzel is próbálva odavonzani a nőstényt. És most kapaszkodj meg: azok a hímek, akik kevésbé tarkák, kénytelenek nagyobb, és díszesebb fészekkel kompenzálni gyengébb tulajdonságaikat. Hát, ezen kifeküdtem.:DDD És még minket izélnek, hogy nekünk csak a pénz, meg a kocsi... Há', ha egyszer ilyen biológia...:D

blah 2010.06.16. 10:40:00

@Sólyom Bátor: ritkán szoktam ezen a blogon bárkivel is egyet érteni, (vagy akár hosszas fejtegetésekbe bonyolódni) de most szívemből szoltál.

Kytia 2010.06.16. 10:40:53

Ja, meg még az is volt, hogy a pingvinek kőfészket építenek, amit leginkább a hím rak össze, ezzel udvarol. És vannak a lúzer hímek, akik várják a nőstényt a kőfészekkel, a nőstény meg úgy tesz, mintha bejönne neki a dolog. A hím odaengedi, mire a nőstény gyorsan felkap egy szebb követ, és rohan is vele vissza a saját hímjéhez.:DD És ezt a manővert egy alkalommal akár hússzor is megismételheti egymás után, ugyanazzal a hímmel.:DDD
Imádom a természetet.:DDD

red.apple (A Navigátor) 2010.06.16. 10:41:35

Sziasztok! :)
nagyon tetszik ez a poszt! A helyes pasik azért hülyék, mert elhitették velük, hogy helyes pasik, és el vannak szállva maguktól. Nézd meg a pláza macskák többségét, azokkal is ez a helyzet. Az egója növekedésével egyenes arányban csökkent az agytérfogata! :)
Ezért tanitják anyáink, hogy nem a külső a fontos, hanem a belső a lényeg! van benne valami.....
Amugy meg ha szeretsz valakit az a te szemedben úgyis szép...

Ennyi....szerintem...:)

blah 2010.06.16. 10:43:19

@Kytia: de tudod az embert valami mégis kiemelte az állatvilágból...

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.06.16. 10:43:24

A pécsi Trafikban is van egy büdös, bunkó kidobó köcsög, azt hiszem meskó. Buzi is a gyerek , ezzel nincs nagy gond, de nagy paraszt. Az Est-ben a copfos nagyarc is hasonló!

economico 2010.06.16. 10:47:53

@Traktorka: 34 éves vagyok, volt eddig kb 10 hosszabb-rövidebb kapcsolatom, mint minden más embernek. Nyilván eközben az ember személyisége, kompromisszum készsége akaratlanul is fejlődik, szocializálódunk. Érzelmi intelligencia detto.
Erős feltételezésnek tartom, hogy mert az előző pasid olyan volt amilyen, akkor én is olyan vagyok. Erre irdatlanul kevés az esély, mert szerintem millió féle ember létezik. Persze aki szerint csak 3-4 típus van, az ezzel nem fog egyet érteni.
Én nem is szólnék bele a volt barátoddal folytatott képzeletbeli harcodba, biztos lelki űrt hagyott maga után, és nem védenék meg egy vadidegen embert sem, akire kevés eséllyel hasonlítok.

2010.06.16. 10:49:12

@Father Justice:

Igen, ez a kígyó biciklizésre való tanításának is lehet az esete.:D Mer' hogy nem arról van szó, hogy nem tudja, vagy nem érti. Hanem hogy nincs rá KÉPESSÉGE.:)))

De azért én hajlamos vagyok a "tapasztalás" kategóriába sorolni az ilyesmit. Én is azt hittem 20 éves koromban, hogy szép = jó
Szerintem ezzel voltunk még néhányan, akik aztán mondjuk képesek voltunk túllépni magunkon ilyen ügyekben is.

reloaded 2010.06.16. 10:50:27

Azért hülye, mert megteheti, mert jön a következő.
Aki normális, az csak azért az, mert lehet nem jön következő.

Minden pasi strici, minden nő kúrva HA teheti, egy élete van, nem akar semmit sem elhalasztani és élvezni akarja.
Nem tudja vissza hozni azt a pillanatot amit elhalasztott.

(Ebben csak az a baj, hogy mások kárára, aki meg is érdemli, hogy az élete következő részét már hazug, hiteltelenként fogja végig élni.)

Kytia 2010.06.16. 10:52:29

@blah: Lehet, a gyíkok is kiemelve érzik magukat...:) Komolyra fodítva azért persze alapvetően egyetértek. Nem mondom, hogy ugyanígy működünk, csak vicces, hogy amit mi erkölcsi eltévelyedésnek tekintünk, az az ösztönös, és fordítva. De azért én is azt gondolom, az ember magasabb szinten kell, hogy közelítsen a dolgokhoz. Vagy legalábbis több szempont alapján értékeljen egy másik embert.
Remélem azért, hogy amikor majd a férfihűtlenséget hirdetik, akkor is bedobod ezt a rövid kis félmondatot.:)

2010.06.16. 10:52:37

@economico:
Elkaptad a lényeget.;))

Én erre reflektáltam:
"Egyébként nekem is kockahasam van, plusz a többi izomcsoport vele összhangban, ezenkívül van egy diplomám és 130 az IQ-m. Az a baj, én meg nőt nem találok magamnak."

De akkor ha így gondolod, oké.:))

rajen 2010.06.16. 10:53:32

A nők egy ideig k.rajták magukat izomagyakkal, (a szerelem!) aztán ha már le akarnak cövekelni, (elég volt a konditeremről meg az autókról való beszélgetés) kell nekik az értelmes fickó.
Tkp. a férfiak részéről mindkét stratégia, a 1.) kigyúrom magam, és lesz (alig használt, jótestű) nőm, vagy az 2.) okos leszek és lesz (kicsit többet használt) nőm működik, csak más korosztályban.
Csak az a nő, aki kizárólag a külsőre megy, előbb-utóbb abban az életkorban találja magát, ahol már csak a "selejt" (lelki defektes, stb.) férfiak maradnak, mert az okos nők elvitték az okos férfiakat.

2010.06.16. 10:55:43

@rajen:

fúúhúú, ez de szar.:D
neked most melyik kategóriájú csajod van?:D

nemezisazis 2010.06.16. 10:55:51

először is azért hülye mert biztonsági őr és mert trollként annak született.

akinek mintavételezésre van szüksége ennek megállapításához, az körülbelül pontosan ugyanolyan szinten van mint az illető bizonságiőr, és a zöldszemes ostorosok illetve bármelyik hamutartó.

végezetül pedig az, hogy biztonságiőr alkatban valaki vonzónak találtasson, hát ahhoz egy esetleg még kontár műtétettel is turbózott elég gány átlag diszkórib megfigyelő kell.
de ezek szerencsére nem rontják az emberiség génállományát azzal, hogy nem egymást találják meg.

rajen 2010.06.16. 10:56:42

Amúgy meg minden biztonság őr utálja a cigányokat, nem értem mi ezen a meglepő. Azok járnak vissza tömegben, ha vhová nem engedik be/kidobják őket. Ahová a cigányok járnak, nem járnak a fehérek, és bezárhat a klub.

TGabi 2010.06.16. 10:56:55

Kérdésem a következő: magát normálisnak gondoló ember minek áll le jópofáskodni egy szkinhed biztonsági őrrel?

blah 2010.06.16. 10:57:56

@Kytia: az egyenlő bánásmód híve vagyok...

Kytia 2010.06.16. 10:58:11

"Azért hülye, mert megteheti, mert jön a következő.
Aki normális, az csak azért az, mert lehet nem jön következő."

Na, meg vannak a József Attilák:

"Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis!
Mért ne legyek tisztességes? Kiterítenek úgyis."

Kham 2010.06.16. 10:58:23

Vazzz ki hitte volna a jó testfelépítésű kidobósrác egyszerű, mint a szőlőhegyi fakilincs? Tényleg nem értem, amikor elvégeztük a magyar-ógörög-filmesztétika szakot, legtöbbünk kidobónak, vagyonőrnek, a különösen képzettek pedig éjjeli biztonsági őrnek álltak. Engem sajnos nem vettek fel, a Dokk diszkóba próbálkoztam, de elszúrtam a disztichonom pentameter sorát, pedig még a témát is szabadon lehetett választani az Odüsszeia bármely fejezetéből.

Amúgy erdőszerte közismert tény, hogy a kidobóemberek minden csajjal flörtölnek kicsit, ennek bedőlni és randira vinni, csak azért mert a medúzás bugyi kirúgta a lány térdét, ráadásul azt képzelni, hogy egyemista csevejt lehet majd folytatni vele, hát nagyobb lúzerség, mint jegesmedvéket kánkánra tanítani. Randi után nem felvenni a telefont, meg csak egyszerűen gyáva parasztság, mint a bemenekülni az eresz alá, ha kitör a vihar hagymakapáláskor:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.16. 11:00:02

@nemezisazis:

Nem troll, ork. Vagy ogre. :)

@rajen:

Vagy csak azok fognak odajárni.

reloaded 2010.06.16. 11:01:31

ja és senki sem ártatlan, max még nem bizonyították be róla

2010.06.16. 11:03:55

@Kham:
olyan vagy a blognak, mint a napon megrepedezett disznószarnak a nagy nyári zápor.:))) (hogy a te szóképeiddel éljek és értsd jól!:))))

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.06.16. 11:04:16

teljesen rágerjedtem economico-ra

Lányok, ugye ti is írtatok neki PÜ-t?

:)

Father Justice (törölt) 2010.06.16. 11:04:51

@Traktorka: Szép gondolat, hogy egy idő után az ember lányánál más értékek kerülnek előtérbe, és már nem a külsőségek dominálnak. Ebből az jön le, hogy fejlődik emberileg, szellemileg, lelkileg és komplexebb szempontok alapján választ. Néhány esetben így is van, többnyire azonban szikárabb jelenségről van szó: 30 évesen már sokkal kisebb a kereslet a nőre a hejjespaseek körében, mint 20 esztendősen, fénykorában volt - bármilyen jól is tartja magát. És e mögé kell különféle ideológiákat gyártani. Általában. Szerintem. :)

fremd 2010.06.16. 11:05:38

Csak nekem tűnik ezen a blogon minden story fake-nek???

2010.06.16. 11:12:30

@Father Justice:
nemtom. leállt az agyműködésem.:D

economico 2010.06.16. 11:13:35

@Tamarian: :) Igen. Szóval a külső és az intelligencia az első benyomás alkalmával kiderül, nem kell hangoztatni, hiszen letagadni sem lehetne. Bizonyos körökben persze egy ingyen koktél (mostanában egy ingyen sör is), meg a moszkvicsslusszkulcs a pulton burkolt utalás tud lenni, de aki erre igent mondana, arra én nemet mondanék. Egyébként lehet h itt van bennem a hiba. Az biztos, hogy ezáltal jó sok dugástól "kíméltem" meg magam az elmúlt években. Viszont sok egyéb mástól is.
--------------
Az első kommentemet ellenpéldának szántam az "aki szép az biztos buta is" című dologra. Sajnálattal látom, mennyien ugrottak erre a dologra. A "kidolgozott test" több embert bőszít fel, mint bármi más. Ez sajnos egyértelmű jelzés a világ jelenlegi egészségügyi helyzetére. Az irígységgel nincs semmi gond, az ősidőktől fogva létezik.

alumi 2010.06.16. 11:13:49

Szerintem ennél létezik rosszabb kombó is.

átlagos-sportos-értelmes-gátlástalan

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.16. 11:16:53

@Father Justice:

Az ideológia-gyártással egy baj van, a vér az agyadban van,és nem ott ahol valóban szükség lenne rá.

Kendaq Pendragon 2010.06.16. 11:22:20

@Kytia:

Nem értek veled egyet a gyúrás kérdésében. Miért ne lehetne az kreatív sportolással vegyítve alkalmazni?
Pl. egyik nap gyúr az ember, másik nap kerékpározik, vagy focizik. Pl. egyik barátom aikidozott, most gyúr.
Én is erre fogok átállni, a gyúrás+sport komplex testfejlesztésre. :)

Rebelde 2010.06.16. 11:23:24

miért kellett volna csajnak felvennie a telefont?? azért, hogy elmondja, hogy figyelj egy kretén vagy és pillnatnyilag agyhalott voltam, amikor odaadtam a számomat...

ettől majd levonja a következtetéseket, hamut szór a fejér miközben előveszi a kvantumfizika könyvet, hogy olvasson belőle és ne elemgesse??
láthatóan vette a lapot a srác, ennyi...nem kell ezt túlspilázni

nem illettek össze ennyi, nem kell ezért megbántani a másikat

Rebelde 2010.06.16. 11:25:57

@Mr. Brown:

akkor a haverod már megtalálta a helyét:)))))

Mr. Brown 2010.06.16. 11:26:11

Jóindulatú kretén helyett én a kedves hülyét szoktam használni, ha lány, ha fiú az, akire ráillik.
Egyébként van egy joghallgató haverom aki kidobó. :)

2010.06.16. 11:26:38

@Father Justice:
á, má elmúltam 30, úh hiába is. alig tudok halászni a zavarosban.:D

indapass90210 2010.06.16. 11:26:40

Most nemazé', de látott már valaki agytröszt kidobót? Gyúrás közben sem valószínű, hogy kvantumfizikáról beszélgetnek. Szinte az összes izompacsirta sötét.

Rebelde 2010.06.16. 11:27:07

asszem időzavar van itt:))

zotyer · http://testimese.blog.hu/ 2010.06.16. 11:27:24

Igen, a férfiak egy hasonló értelmi szinten lévő nőt gyorsan lerendeznek, aztán annyi. Ha csak a teste jó akkor azt kell használni, ha csak szopásra jó akkor szopatni kell, ritka az olyan suna akivel dumálni is lehet.

Kendaq Pendragon 2010.06.16. 11:27:28

@Kham:

Egyetemen, az államvizsga zárszavában a bizottsági elnök is pedzegette a témát (Remélem ezután nem biztonságiőr-tanfolyamra kell beiratkozniuk).
Még állambácsi is azt akarja, hejjespasi lesz belőlem. :D

Rebelde 2010.06.16. 11:28:01

@Dövan:

ezt most azért mondod, mert te gizda vagy?!:)))))))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.16. 11:28:20

@Rebelde:

Szerintem nem bántás,ha megmondják mi a baj. Lehet hogy tanul belőle, és ha nem is kvantumfizikát, de tanulságként szolgálhat.

@Kendaq Pendragon:

Én is lejárok edzeni hetente 2x-3x ahogy alakul. Általában 2x. Valóban unalmas, de meg kell szenvedni érte. A szenvedés az unalom, de ha vannak lenn mások, közben lehet dumálni velük, nem kvantumfizikáról persze :)

economico 2010.06.16. 11:28:38

Hogy most 2 kategóriára szűkítsem az emberi fajt: a csajok fiatalabb korban buknak a rosszfiúkra, persze nem a lelki társat keresik benne, a kalandot. Aztán mikor jön a családalapítás, már nem kell ez a kicsapongó típus, hanem a megbízható, családfenntartásra alkalmas egyedek lesznek a célpontban. Ezzel a felosztással a normálisabb férfiak járnak rosszul. Magyarázzam?

Az egyik legjobb barátom sok mindenben az ellentétem. Jóképű, jó arc, amolyan Bud Spencer típusú gyerek, csak szakáll nélkül és -50 kiló. Állandóan csajozik, bárhol bárkit leszólít, randira hívja. Csajok igent mondanak. Heti 1-2 csaj kipipálva.
Szóval. Ha barátnőd-feleséged-csajod megállípodott, hűséges, azt mondja már kiélte magát, akkor az azért van, mert mielőtt megismerkedett veled, lefeküdt a haverommal. Azért ezt tudd. :S

Kendaq Pendragon 2010.06.16. 11:32:39

@Mr. Brown:

Nekem is szimpatikusabb a "kedves hülye" vagy "szamarazás" (oan jófej, nagy fülekkel és kellemes orgánummal).

2010.06.16. 11:33:48

@zotyer:
:)))) mármint a te köreidben.:)))
nekem érdekes, csak ilyen barátnőim vannak.:)))
összehozzalak velük?:)))

Kendaq Pendragon 2010.06.16. 11:34:27

@Kedves Nard:

Ja, nem kell elemezni csak emelgetni. Aztán ha eleget emelgettél, lehet elemezni. :)
Gyerekek, erről szólt az ókorban a gymnasion.
Sogenannte társadalmi élet (informáciáramlás)végzése is.

indapass90210 2010.06.16. 11:35:26

@Rebelde: Gizda vagyok, de ez ettől függetlenül is igaz :D

Rebelde 2010.06.16. 11:40:03

@Kedves Nard:

én nem tenném, szerintem nem illik fikázni a másikat, ha az kihívásokkal küzd az értelem terén, ez inkább engem minősítene, mint őt, 1 db tévedés randi után pláne nem...

nincs ebben semmilyen "majd tanul belől célzat" csak az, hogy én egy okoskodó nagyképű ribi vagyok:)

és persze ilyenkor az élet jó rendező, mert valszeg a következő pillanatban én kerülnék olyan helyzetbe, hogy jogosan hülyéznének le, és meg is érdemelném:)

2010.06.16. 11:40:48

"a csajok fiatalabb korban buknak a rosszfiúkra, persze nem a lelki társat keresik benne, a kalandot." - őrült tévedés. a rosszfiúkban is a lelkitársat keresik, csak még nem tudják, hogy nem fogják megtalálni. :))

"Aztán mikor jön a családalapítás, már nem kell ez a kicsapongó típus, hanem a megbízható, családfenntartásra alkalmas egyedek lesznek a célpontban." - máramennyiben nem kapták be a legyet a rosszfiútól.:))

"Ezzel a felosztással a normálisabb férfiak járnak rosszul." -miért járnak rosszul a normális pasik, ha nem kapnak meg lekiszegény nőket?
Bár az elméleted szerint, ha kikalandozták magukat a csajok, akkor szóbajöhet nekik ez a kategória. ebben sem látok problémát, hacsak nem arról van szó, hogy a normális pasik 20 éves csajokkal nem tudnak kalandozni, mert azok éppen a rosszfiúkat fárasztják.:))ez a baj?

"Magyarázzam?" - hát jó lenne, mert eddig minden mondatodat megcáfoltam.:))))

economico 2010.06.16. 11:41:39

@Zsit (nyau és rémizé): Sajnos kapcsolatunk csak plátói lehet :)

worldpeace 2010.06.16. 11:42:25

@Kedves Nard: Ezt nem értem, hogy a füttybe lehet unatkozni edzés közben??? Még levegőt is alig talál az ember. Figyu, te biztos edzel a teremben?

mütyür 2010.06.16. 11:42:53

és most attól, mert nem szereti a gyerekeket, de szeret rajzfilmeket nézni (nem minden rajzfilm szól gyerekeknek amúgy), attól miért lufifej? vagy mert szeret enni meg sportolni?

áh

Kendaq Pendragon 2010.06.16. 11:46:05

@worldpeace:

Lehet, hogy váltania kellene nehezebb súlyokra, mert már kap levegőt, és van ideje unatkozni. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.16. 11:47:35

@worldpeace:

A monotonitás zavar. Az hogy ugyanazt a mozdulatot végzem el több százszor. Az unalmas, az agyamat nem foglalja le.

reloaded 2010.06.16. 11:49:11

Gyúrós pasiknak jár a szája mint a kacsa segge, inkább tolják magukat valami porral, nehogy duma helyett emelni kelljen

Rebelde 2010.06.16. 11:49:18

"A "kidolgozott test" több embert bőszít fel, mint bármi más. Ez sajnos egyértelmű jelzés a világ jelenlegi egészségügyi helyzetére. Az irígységgel nincs semmi gond, az ősidőktől fogva létezik"

a kidolgozott test az esetek többségében nem egyenlő a kicsattanó egészséggel, erővel, sőt..
tisztelet a kivételnek persze

ami viszont igazabb, hogy az ilyen kidolgozott testű csókák marhára el vannak telve magukkal:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.16. 11:51:20

@Traktorka:

""Ezzel a felosztással a normálisabb férfiak járnak rosszul." -miért járnak rosszul a normális pasik, ha nem kapnak meg lekiszegény nőket?
Bár az elméleted szerint, ha kikalandozták magukat a csajok, akkor szóbajöhet nekik ez a kategória. ebben sem látok problémát, hacsak nem arról van szó, hogy a normális pasik 20 éves csajokkal nem tudnak kalandozni, mert azok éppen a rosszfiúkat fárasztják.:))ez a baj?"

Az hogy a végén a lestrapált vénlányokat nem győzik elhajtani. Akiket rojtosra amortizálták már a "rosszfiúk". Persze, nem minden esetben ez a helyzet.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.16. 11:56:08

@reloaded:

A por általában valami tömegnövelő lehet, én csak a zsírt akarom ledolgozni magamról, nem akarok úgy kinézni mint egy teleszart búvárruha.

Father Justice (törölt) 2010.06.16. 11:57:20

@Traktorka: Nem nagyon sikerült, mondhatni egyetlen cáfolatot sem látok. :)

Van, aki a lelki társat IS keresné a rosszfiúban, viszont vannak lelkiszegény nők, akik valóban csak dugni akarnak. Ezt nyilván nem mind hirdeti, főleg, ha olyan közegben éli a mindennapjait, ahol ez nem illendő. És vannak, akik nem lelkiszegények ugyan, de amíg tehetik, valóban csak kötetlenül dugni akarnak (nyilván nem Lajoskákkal), mert pontosan tudják, hogy ez bizonyos kortól az esélyeik a szupermeneknél exponenciálisan csökkennek. Ezekről beszél az úriember.

Aki bekapta a legyet a rosszfiútól, az valóban szívességet tesz a normálisabb férfiaknak azzal, hogy (jó esetben) ezzel ki is esett a látómezejükből. De ez csak egy kategória, nem cáfolata semminek.

Az a probléma a kiélt nő + normális átlagJózsi párossal, hogy Józsit maradékelven választották. Persze ez nem minden Józsit zavar, vannak kiváló papucsjelöltek közöttük szép számmal. Egynémelyik a nő másodvirágzásakor megszaporodó félrekúrásokat is benyeli cserébe azért, hogy jó nője van. Ilyenkor természetesen az sem számít, ha a fél városnak megvolt lánykorában a hölgy.

worldpeace 2010.06.16. 11:59:00

@Kedves Nard: Nem akarom osztani az észt, de azt javasolnám, próbáld meg a régi idők edzésmódszereit. Homokzsák, hordó, szikladarabok, kötelek, fűrész - nekem nagyon bejött. Ráadásul az erőfejlődésnek is jót tesz a változatosság.
Elnézést az off-ért!

economico 2010.06.16. 12:05:31

@Traktorka:
"Ezzel a felosztással a normálisabb férfiak járnak rosszul." -miért járnak rosszul a normális pasik, ha nem kapnak meg lekiszegény nőket?
Bár az elméleted szerint, ha kikalandozták magukat a csajok, akkor szóbajöhet nekik ez a kategória. ebben sem látok problémát, hacsak nem arról van szó, hogy a normális pasik 20 éves csajokkal nem tudnak kalandozni, mert azok éppen a rosszfiúkat fárasztják.:))ez a baj?
-----------------
Igen. Ez a probléma. Olyan 30 éves nőket kaphatsz meg, akik szóba sem álltak volna veled 20 évesen. Úgy is lehetne fogalmazni, hogy miután kiélte magát fiatalon, veled nevelteti fel a gyerekét, miközben a kozmetikusnál kezeli a cellulitiszét. És ha véletlenül összefut a gimis szerelmével egy cukrászdában, még össze is fekszik vele.
Visszatérve a haveromra: nem egy észkombájn. A csajok, akiket összeszed, egytől-egyik nála fiatalabb egyetemista csajok, diplomások. Ez a különbség nem érződik az ágyban.
Ezzel nekem konkrétan nincs problémám, és a barátommal sincs, csak ha ez a felállás társadalmi méreteket ölt, már pedig így van, akkor ezzel tömegesen a "normálisabb" pasik járnak rosszul, akik lelkiismeretesen, becsületesen, tisztelettel, kötelességtudóan, egyszóval marha unalmasan tengetik 20-as éveiket. És itt is van egy újabb ellentmondás, mivel miközben a csajok ilyen normális pasikra vágynak, soha nem fognak velük összejönni, mert a pénz, a külsőségek, a kaland többet számít. Aztán csodálkoznak, ha ez kevesebb belső értékkel, több piával, félrekúrással, veréssel, sírással, ideggel jár. Rosszabb esetben válással 2 gyerekkel.

blah 2010.06.16. 12:05:57

Itt most a sok gyúrós pityut kérdezem: minek gyúrtok, őszintén? Élvzeitek a súlyok emelgetését? Kicsit alacsonyak az igények. Egészségesség? Illúzió, csinálj olyasmit ami az állóképességedet javítja. Aki nem azt mondja, hogy azért mert a csajoknak ez nagyon bejön az hazudik. De akkor meg egy rossz szót se szóljatok a poszt alanyára meg ha kiderül, hogy buta a csaj.

FlybyWire 2010.06.16. 12:08:50

"Ja, és a kérdés, ami már megszokássá vált itt: miért van az, hogy a legtöbb helyes srác valamilyen szinten hülye?"

És még ti vagytok kiakadva a szőkenős vicceken...
Általánosítás, tudod, mi az? Ostobaság, az :)

Rebelde 2010.06.16. 12:10:24

""normálisabb" pasik járnak rosszul, akik lelkiismeretesen, becsületesen, tisztelettel, kötelességtudóan, egyszóval marha unalmasan tengetik 20-as éveiket."

jaj de sajnálom őket...
egyébként minél jobban panaszkodik valaki, annál nagyobb baj van vele:)

FlybyWire 2010.06.16. 12:12:34

@blah: én 1 éve járok edzeni, elsősorban a harmadlagos nemi jelleg (alakuló sörhas) ledolgozására.... 8-9 hónapig csak kardio, meg könnyű dolgok voltak, le is adtam 7-8 kg-t. Utána viszont éreztem, hogy nem ártana valamit most már arányosítani a felsőtesten, mert bár korábban többször is jártam többé-kevésbé rendszeresen edzegetni, az utóbbi 2-3 évben nem nagyon edzettem izomra. Úgyhogy januártól az is ment 3 hónapot. Persze semmilyen adalék, csak súlyok és egészséges kaja. Így is +2 kg lett, de nem zsírban (abból ment még le).
Sajnos még mindig nagyon messze vagyok attól, hogy elégedett lehetnék, de van pár testrész, ami már arányosnak mondható. A cél, hogy ez mindenhol meglegyen :)
Na mondjuk a rövid vastag karikalábbal nem lehet mit kezdeni :DD

FlybyWire 2010.06.16. 12:13:33

@Kedves Nard: szálkásításhoz elvileg a kardio jó, meg a kis súlyokkal több százat nyomni. Nekem ehhez sose volt türelmem :(

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.16. 12:14:45

@worldpeace:

Azok nem szálkásítanak, hanem erőt növelnek, én nem akarok erőt növelni, vagy izomtömeget nagyítani, hanem a zsírt ledolgozni. Azt nehezebb, szálkásítani kell, sok-sok kis súllyal, és rengeteg szériával. Plusz megfelelő étrend.

@blah:

A monotonitás néha jót tesz annak aki ki akarja kapcsolni az agyát. Nekem ez nem működik. Nem akarom magam kigyúrni. :)

worldpeace 2010.06.16. 12:17:35

@blah: a nagy súlyok emelgetése, mozgatása alap ahhoz, hogy erősödj! Egy csomó sport létezik, amihez erő kell.
A csajok miatt gyúrni pedig marhaság - túl sok idő, túl sok energia. Sokkal egyszerűbb lebeszélni róluk a bugyit. ;) :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.16. 12:22:55

@worldpeace:

Már ha képes vagy a beszédre, nem úgy mint a postban szereplő személy és vagyonőr! :)

FlybyWire 2010.06.16. 12:23:17

@worldpeace: nagyon jókat írsz, mindkettő igaz :D
A sokak által elhitt hiedelmekkel szemben a nőket egyáltalán nem elsősorban az izmok kidolgozottsága érdekli. Nyilván nem hátrány a szobortest, de messze nem lényeges, az ágybavitelhez a duma, ezáltal az intellektus, és a humor (a kettő nyilván összefügg) sokkal de sokkal fontosabb :)

Lui_78 2010.06.16. 12:24:12

Sok gyúrós barom, eszük meg semmi....pfujjj....
:D

economico 2010.06.16. 12:24:22

@Rebelde: Ne haragudj, de a kidolgozott test, a belefektetett hatalmas fizikai munka miatt márpedig az esetek döntő többségében egyenlő a kicsattanó egészséggel. Amivel biztosan nem egyenlő; a szervezetre veszélyes túlsúllyal, egészségtelen étkezéssel, letargiával, felborult anyagcserével, álmatlansággal, saját magunkat korlátozó kisebbségi érzéssel.

Bunkók, beképzeltek, idegbetegek az élet minden területén ugyanekkora arányban vannak.
Ha látsz egy kigyúrt állatot, aki tiszta pattanás, izomrángásai vannak, az lövi magát. Ha csak egy szimplán kigyúrt állatot látsz, az lehet hogy diplomás menedzser.

Lui_78 2010.06.16. 12:26:58

A nagy súlyokkal való edzés tömeget hoz, a szálkásításhoz meg diéta és hihetetlen mennyiségű kardió kell. Így működik.

worldpeace 2010.06.16. 12:27:15

@Kedves Nard: Ha fogyni akarsz, egyél kevesebbet, és azt is ésszel! A nagy súlyok olyan terhelést jelentenek, amitől napokon át zsírt bont a tested. Tizenöt éve edzek, és tapaztalatból mondon, az ún. szálkásítás csak drogokkal hatásos igazán. A nagysúlyos edzés mellett szépen formálódik az ember, és még erős is lesz. Nekem bejött, de befogom, nem térítek. :D
És persze minden test más és más. Csak annyit mondok, ha nem érsz el eredményt három hónap alatt, akkor felejtsd el a „szálkásítást”!

economico 2010.06.16. 12:27:49

Bocsi. Pattanásos lehet azért is, mert más törölközőjét használja a barma, izomrángás pedig minden edzés után előfordulhat. :D
Maradjunk annyiban, ha kiáll a tű a karjából, az lövi magát. :D

Lui_78 2010.06.16. 12:28:37

Pattanásos a sok fehérjétől lesz... látom megint tele vagyunk önjelölt szakértőkkel...:)

2010.06.16. 12:29:56

@economico:
fúha. nagyon fáj neked az élet, te fiú.:)

alumi 2010.06.16. 12:33:57

"Az a probléma a kiélt nő + normális átlagJózsi párossal, hogy Józsit maradékelven választották. Persze ez nem minden Józsit zavar, vannak kiváló papucsjelöltek közöttük szép számmal. Egynémelyik a nő másodvirágzásakor megszaporodó félrekúrásokat is benyeli cserébe azért, hogy jó nője van. Ilyenkor természetesen az sem számít, ha a fél városnak megvolt lánykorában a hölgy. "

Ilyen párt én is ismerek..:))

2010.06.16. 12:34:37

@Traktorka:

Ez marhasag, szerintem. A nok a ferfiakat szeretik, akik kezdemenyeznek. Jo megjelenesu, jo modoru, hatarozott... vs egy beismerten rosszfiu.
No persze, nok kozott is van eleg agyhalott, aki nem tudja megkulonboztetni a pumpat a pampatol. De az izomagyuaknak is kell valaki, akiben megtalaljak a lelki tarsuakat... :D

blah 2010.06.16. 12:35:10

Na köszönöm a válaszokat! Flybywire megmondta a frankót, csak kicsit hosszan.
@worldpeace: erősödni sokféleképpen lehet, nagy súlyok emelgetése az izomtérfogat növelésére jó tapasztalatom szerint. Én is "gyúrok", kis súlyokkal otthon, ahhoz, hogy 3 órát kőkeményen ledoboljak kell a kondi. De most nem is ez itt a lényeg. Hanem az a nagyszerű tévhit, hogy bizonyos képességek hiányát lehet kompenzálni a gyúrással. Persze ideig óráig működik a külsőségek vonzereje de előbb utóbb kibújik a szög a zsákból. Aztán meg születnek ilyen és ehhez hasonló posztok. A vicc az egészben, hogy ez a szellemi igénytelenség egy öngerjesztő folyamat és nem tanul senki se. A nők sem véletlenül bőven 30 fölött érnek be. Addigra kényszerülnek rá, hogy az agyukat arra használják amire való.

FlybyWire 2010.06.16. 12:37:15

@economico: ha, bírom ezt a kommented, maximálisan egyetértek, főleg a második felével :)
Anno mikor idejöttem a blogokra, és éppen jó passzban voltam, majd volt pofám ezt néha ki is kürtölni, mindig leoltottak :)
Hát igen, az irigység ősi dolog :D

economico 2010.06.16. 12:38:19

@Rebelde: A globális felmelegedés hatalmas probléma szerintem. Akkor most mi a baj velem?

2010.06.16. 12:39:12

@Father Justice:

igaziból az a bajom, hogy hemzseg a beszélgetés az általánosítástól és a negatív hozzáállástól és a szűklátókörűségtől, úh meg is kímélem magam a nap hátralévő részében a blogtól.:)

FlybyWire 2010.06.16. 12:42:16

@economico: az egészséges életmód (rendszeres mozgás) elleni kifogások pont ugyanúgy "működnek", mint a bagózás elleniek: mindegyik üres kifogás csak, sz**t sem ér, de mégsem tudnak újat kitalálni akik benne vannak :)

mxplanet 2010.06.16. 12:43:00

miért van az hogy a legtöbb valahogy kinéző csaj is ostoba?

FlybyWire 2010.06.16. 12:43:25

Az átlagmbert a tökéletes testű, intelligens ember (akár férfi, akár nő) egész egyszerűen irígységre, és agresszivitásra (fajfenntartási féltékenység) gerjeszti. Ezt lehet tompítani civilizációs fékekkel, de ettől még marad.
Nagyon jók Kytia madaras példái ennek demonstrálására :)

Father Justice (törölt) 2010.06.16. 12:45:27

@Traktorka: Az én bajom meg bizonyos értelemben az ellenkezője. Ha valaki felismer és részletesen kifejt olyan jelenségeket, amelyeket mindnyájan ismerünk, cáfolat helyett pont ezek jönnek reakcióként: általánosítás, negatív hozzállás, szűklátókörűség - alkalmasint némi "deszarlehetneked"-del kiegészítve. Bár kicsit bántó, hogy a demagógia, közhely, sztereotípia és projekció nevű univerzális szuperfegyverek ezúttal kimaradtak az arzenálból, én azért nem vagyok telhetetlen. Majd eljő az ideje azoknak is. :)

2010.06.16. 12:45:46

@mxplanet:

En nem vettem eszre ilyen osszefuggest, vannak ostoba csajok, akik randak is... :D

mxplanet 2010.06.16. 12:48:04

@Budapesti Brigaderos: a randákat alapból elkerülöm ;)

de amugy most a postban a lány "valahogy kinéző" srácról beszélt.
ez az összefüggés

2010.06.16. 12:49:33

@Kedves Nard:

A light kolat hanyagolnod kellene, megakadalyozza a kalcium lerakodasat a szervezetben.

S0und 2010.06.16. 12:49:57

Miért van az, hogy minden riherony azt hiszi, ha végre leszólítja egy hejjjjespasi, akkor ezzel ő most nagyon jól megfogta (a ...) az Isten lábát?

Most pedig a bal kezemet napellenző szerűen a homlokomra helyezem, majd a tenyerem az arcomra hajtom.

Nem vagyunk egyformák! Nah de ennyire?

economico 2010.06.16. 12:51:16

@FlybyWire:
Jah, én is ide járok lebaszatni magam. Először írok egy néhány soros kommentet, utána a nap hátralévő részében az ezt ért sztereotíp vádakat magyarázom és cáfolom. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.16. 12:51:42

@Budapesti Brigaderos:

Hallottam erről, de már több mint 20 éve iszom kólát, és semmi bajom tőle (sőt a fogaimat is szedte szét, minthogy azt is előszeretettel citálják elő ilyenkor) :) Meg szedek kálciumot külön is :)

FlybyWire 2010.06.16. 12:54:05

@economico: időnként én is elcsábulok, jó móka. A minta dettó ugyanez.

Azt is észrevetted, hogy az itt kommentelők egy adott része (többnyire törzstagok) valójában világklasszis pszichiátér és látnok? Egyetlen kommetedből teljes jellemrajzot csinál pillanatok alatt, és azt azonnal át is nyújtja, a saját érdekes stílusában :DD
@Budapesti Brigaderos: és az még csak egyetlen 1 a lájtkóla borzalmas élettani hatásai közül :) Eleve a szénsav egy óriási tévedés....

Tamarian 2010.06.16. 12:57:40

@economico: Nah... "..de aki erre igent mondana, arra én nemet mondanék. " Ezzel szerintem el is lehet mindent mondani. Minek a körítés a normális férfi - hoppon marad - maradék csaj vonallal? Aki normális pasi/nő, az tudja mit akar, és azt választja.
Örök igazságként találtam fel: Mindenki azt kapja, amivel beéri ;-)
Ha frusztrál, hogy hány dugásról maradtál le, vagy bárkit, az máris azt jelenti, hogy a döntés nem önként és dalolva, hanem úgy jártál. Vagyis olyan kellett volna, aki más értékek mentén gondolkozott, tehát lepattintott. Nem baj, mer' ilyen az élet. De emmögé nem biztos, hogy kell ideológiát köríteni.
Az meg, amire konkrétan én ugrottam, nem a jó és szép kombód volt, hanem a stílus, amiben mindezt kinyilatkoztad az izmos-IQ-s -diplomás sorrendet. Valahogy jobban hiszek az emberi jóság (sallalala, tündérmese :D), érzékenység, önzetlenség, őszinteség, stb. elsőbbségében, mint az olyanokéban, amiről egy felkent hatóság papírt ad. Olyan tulok diplomások vannak, és akkora seggfej IQ bajnokok - az izmosakat már fentebb szétszedték -, hogy ihaj. Szóval elsőre ezért nem éreztem, hogy ez most meggyőző. De amúgy lehetsz mellette más IS, ami nem mérhető, és klassz. Csak akartam, hogy tudd, mire hápogok :)
@Father Justice: Vagy a véleményed, és/vagy a tapasztalatod nagyon sanyarú a csajok felhozataláról/ból. NEM mindenki IQ light (:D) zsengén sem. NINCS kódolva a nőkben, hogy fiatalon a külsőre kell menni, idősecskén (XD) az agyra. Érvényes, mint fentebb: mindenki azt kapja, akit érdemel. Hogy aztán ebből tanul is, az csak jó. Az élet kész fejlődésregény. Sokaknál. Aztán a többi... :D

regression 2010.06.16. 12:58:07

"Miért van az, hogy a legtöbb helyes srác valamilyen szinten hülye?"

Miért van az, hogy a hülye srácokat tartod valmilyen szinten helyesnek?

Elstron 2010.06.16. 12:59:27

”Miért van az, hogy a legtöbb helyes srác valamilyen szinten hülye?” - amiért a legtöbb helyes csaj nem simán hülye, hanem a csalánozó-szintet alulról karistolja. Te sem vagy kivétel, mégis mit vártál? Portázni nem többdiplomások szoktak, hanem egysejtűek... hülyegyerek! :)

Tamarian 2010.06.16. 13:00:47

@mxplanet: Rossz helyen nézelődsz. Vagy ami neked "jól néz ki", arra már csak a normáltalanabbját lehet ráveni. Nem bántalak, csak találgatok. :))

@economico: Héééééééé........ én azt hittem, beszélgetünk ;p

"Can't Stop The Signal..." 2010.06.16. 13:01:59

@economico: 1 koktélos egyetemista qrvák :D régi szép idők..... :D

S0und 2010.06.16. 13:02:26

Amúgy ha a kérdésre szeretnék válaszolni, ami úgy hangzik hogy:

"Ja, és a kérdés, ami már megszokássá vált itt: miért van az, hogy a legtöbb helyes srác valamilyen szinten hülye?"

A férfiak halmazában, vannak hülyék is, az hogy a halmazból neked csak a hejjjjjesek tetszenek az magán ügy. Ebből jön az, hogy jó esélyed van kifogni egy hülyét.

papamaci1 2010.06.16. 13:04:00

Amióta világ a világ a nők a szép arcú , kigyúrt nagy farkú bunkókra buknak. Mi a probléma ? A nők azt kapják, amit választanak....

Zsola777 2010.06.16. 13:04:06

"Miért van az, hogy a legtöbb helyes srác valamilyen szinten hülye?" LOL
Rossz helyen próbálkozol!

regression 2010.06.16. 13:07:11

Ennyi frusztrált férfit egy rakáson :)

worldpeace 2010.06.16. 13:09:37

@blah: Izomtérfogat növeléséhez a 8-12 ismétléses zóna a megfelelő, az 1-3-as zóna (ahol képes vagy valóban nagy súlyokkal dolgozni) az izom sűrűségét növeli. Részben ezért van, hogy egy felfújt bodybuilder sosem képes akkora súlyt megmozgatni, mint egy erőemelő.
Külső - pontosítok: csak külső - alapján legfeljebb szexpartnert választok. Szerintem ezzel a többség így van. Az már más kérdés, hogy testformálással igyekeznek növelni az esélyét egy jó partinak. Hogy ennek mennyi értelme van, arról lehetne vitázni.

Father Justice (törölt) 2010.06.16. 13:10:16

@Tamarian: Persze, hogy nincs kódolva. Én is azt állítom, hogy a idősecskén inkább a kényszer felől fúj a szél - már nincsenek hejjespasee-lasszózó pozícióban a hölgyek. Ezt aztán lehet leplezni ezzel-azzal (meg akarok állapodni / most már az agy számít / lelki társat keresek / .. ), de többnyire átlátszó magyarázatok ezek. Ám ahogy írtam is, nem minden, alapértelmezés szerint a külsőségekre kattanó nő járja be ezt az utat. Van, aki már 20-as éveiben is a több lábon álló, stabil párkapcsolatot favorizálja. Aztán ha néha nem jön össze, egyre jobban kikristályosodik, a továbbiakban mit is keres majd. De ettől a leírt jelenség még létezik, és ahogy valaki rá is világított, egyre elterjedtebb.

FlybyWire 2010.06.16. 13:10:16

@papamaci1: igazság szerint, én ezt nem bánom, legalábbis most, 35 fölött. Azok a csinos, formás, intelligens nők, akik szintén így működnek 25-27 éves korukig, általában azért végül rájönnek, hogy mi is a fontos egy kapcsolatban, hosszútávon. Ilyenkor van nekik az "ébredés". Ekkor érdemes, illetve ekkor van esélye rájuk találni a talán nem ennyire szuperpasi, kigyúrt, csodaszép, viszont értelmes, kedves, családszerető embereknek.
Anno mikor két éve szakítottam és elkezdtem netezni, az összes olyan nő, aki értelmes, normális és egyben szép/csinos volt, mind ebből a korosztályból került ki (25-28). Netes társkeresőn főleg. Egyikük sem szerepelt fent fényképpel, a sok barmot kiszűrni. Őket nem is lehet így megtalálni, csak az a megoldás, hogy ŐK találjanak meg minket. Ez pedig csak a saját reglapunk alapján megy, és persze hogy a kép is fontos, de ezeknek a nőknek már a szöveg is, ami ott van. SŐT. Az még fontosabb is.

Egyszóval, ha valaki ugyan nem férfimodell, és túl tud lépni az igen gyerekes "használt nő" fogalmán, akkor 30-as éveiben is találhat magának társat. Nem is akármilyet :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.16. 13:11:49

@Kanazawa:

Hát nagyon régen lehetett az....Mert én sem emlékszem ilyenekre.

S0und 2010.06.16. 13:12:22

@regression: Túl széles a hátam, és izmos a testem, sajna ezt az inget nem tudom magamra venni, nem jön rám :(

(almost true)

Rebelde 2010.06.16. 13:13:31

@FlybyWire:

"Sajnos még mindig nagyon messze vagyok attól, hogy elégedett lehetnék, de van pár testrész, ami már arányosnak mondható. A cél, hogy ez mindenhol meglegyen :)"

akkor most már csak nőni kéne egy kicsit:DD
bocs, de nem hagyhattam ki:))

@economico:
nincs nagy baj veled, remélhetőleg, csak ne picsogj annyit, hogy a nők így megy úgy, és omlani fognak utánad:))

mxplanet 2010.06.16. 13:15:37

és miért van az, hogy a nők egyszámjegyű százaléka tud csak jól szopni? :(

regression 2010.06.16. 13:16:41

@Father Justice: Ugyan nem szeretem mások párválasztási stratégiáját kritizálni, de azért az tény, ezt Lux Elvira is leírta, hogy kicsit másképp mennek manapság a dolgok. Régen egy táncmulatságban alap volt, hogy mindenki mindenkivel táncol, legfeljebb többször azzal aki tetszik és kevesebbszer azzal aki nem. Az már nagyon kirívó volt, ha valakivel senki se táncolt (petrezselymet árult). Manapság csak azzal táncol mindenki aki _elsőre_ tetszik neki.

economico 2010.06.16. 13:17:36

@Tamarian: Persze, egyetértek, a szelekció tevékenyen működik, az emberek nem járnak véletlenül hozzájuk nem illő párral.
A gondom a "kicsi merítéssel" van. Ha alapul veszem a szórakozóhelyeket, mint elsődleges ismerkedési lehetőséget (ne menjünk bele, hogy máshol is lehet ismerkedni), akkor azt látom, mintha negyon nem működne az 1 fiúra 1 lány arány, feltételezve azt is, hogy ugyanannyi okos-szép-alacsony-kövér-magas fiú van, mint amennyi lány. Azt látom, hogy ehelyett a 99% az elérhetetlen 1%-kal szeretne összejönni, aminek a vége csalódás, kiábrándultság, rosszabb esetben a lemondás. És ez az 1% a szemtelen-nyomulós-beképzelt-gazdag fiúkban, és a tökéletes nőben merül ki. Olyan ez, mint a fehérnemű reklám a tökéletes modellel, ami ha nem lenne, akkor 500 millió ember boldogabb lelki életet élhetne.
Ha már itt tartunk: érzékeny, önzetlen, őszinte is vagyok. A humorérzékem is mások által frenetikusnak mondott, szeretem a kutyákat, a gyerekeket, a virágokat, mosok-főzök-takarítok, nem vagyok homofób, bármit megszerelek. :D

FlybyWire 2010.06.16. 13:17:59

@Rebelde: egész életemben egyetlen csaj volt, aki a magasságomat szóvátette. Jót röhögtem rajta, és felszedtem egy másikat a buliban :D

Érdekes, hogy pedig az a csaj nem is lehetett több 165-170nél. Volt nála 2 magasabb barátnőm is. Igazság szerint én a 160 körüli lányokat kedvelem pedig :D

Kytia 2010.06.16. 13:18:54

@mxplanet: Akkor a férfiak nyalási képességét már ne is részletezzük...:D A " jól szopni" egyébként olyasmit jelent, mint ami az avatarodon van? Mert, akkor olyanokra tudnék gondolni, mint hiánytalanul meglévő gége, túl szűk torok...esetleg túl nagy méretű szerszám a férfi részéről.

worldpeace 2010.06.16. 13:19:34

@mxplanet: Végre egy értelmes és valóban fontos - mondhatni fogas - kérdés. :)))

Messzi Vetek 2010.06.16. 13:21:36

@fremd: nem. többünk is így gondolja. ez itt a fikció világa.

FlybyWire 2010.06.16. 13:23:16

@Rebelde: egyébként az economico-nak adott tanácsod teljesen jó.
Nekem úgy jött le az elmúlt 2 év alapján, hogy nők a természetes jókedvűséget kedvelik, értelmes témákról való, kötetlen beszélgetéssel. Mármint az olyan nők, akikkel komolyabban is érdemes foglalkozni. Nem szabad őket sem lekezelni, sem "odalenni" értük, mert az elsőn megsértődnek, az utóbbi miatt elvesztik az érdeklődésüket. Egyszerűen csak nyitottnak kell lenni, és teljesen egyenrangú félként véve őket ODAFIGYELNI rájuk.

Ha jobban belegondolok, ez a másik irányban is pont így van :D

Messzi Vetek 2010.06.16. 13:23:29

@economico: buziként szép is lenne, ha homofób lennél.

Tamarian 2010.06.16. 13:24:07

@FlybyWire: Fuhhhhhhhhh....... akkor jó :-)

@Father Justice: Csak azért írtam, mert bár nagyítóztam, nem találtam a "néhányan", "vannak, akik", stb kitételt, és tőled nehezen hiszem el az ex katedra kijelentéseket ;-)
Az, hogy van az a jelenség, hogy némely embereknél az agy/értelem post-fejlődik ki, sajnos cáfolhatatlan. Most hétfő du. volt intenzív közösségi élményem 20-24 éves egyetemistákkal, zömében lányokkal. Kérdéseket tettek fel. Befelé zokogtam.

FlybyWire 2010.06.16. 13:24:58

@Kytia: bizony, mindkét dolgot tanulni kell... és sokat gyakorolni :)
Én se voltam régen nagy májer, sőt nem is szerettem a dolgot... de aztán rákaptam az ízére.... hehe :DDD
Na persze az ápoltság alapvető, ez nem is kérdés.
@Rebelde: tudom, nem is bántott meg, csak jó alkalom volt, hogy kicsit megint fényezzek :D :D

FlybyWire 2010.06.16. 13:26:39

@economico: "Ha alapul veszem a szórakozóhelyeket, mint elsődleges ismerkedési lehetőséget"

Na itt tévedsz nagyot. Azaz nem egyértelmű, mert dugásra persze, hogy jók. De ha komoly kapcsolatot keresel, akkor messze nem a szórakozóhely a legjobb hely, sőt!

Kytia 2010.06.16. 13:27:16

@mxplanet: A nyalás témakörét szándékosan ugrottad át?...:D

mxplanet 2010.06.16. 13:27:20

@Kytia: KEdves Kytia,
az csak nagyon pici százaléka a "jó"-nak :)

worldpeace 2010.06.16. 13:30:13

Most tegye fel a kezét, aki elsősorban szórakozóhelyen szokott ismerkedni!

Kytia 2010.06.16. 13:30:20

@mxplanet: Ezt most hogy csináltuk??? Én már neked válaszoltam!!

@FlybyWire: "Na persze az ápoltság alapvető, ez nem is kérdés." Ez is csak akkor merül fel, ha a nyalás is képben van. A szopással kapcsolatban sosem emlegetik. Jó, tudom, hogy most azt fogod mondani, "de én mindkét félre értettem". :)

ne most 2010.06.16. 13:30:44

Az ajtónálló azért nem jött be, mert nem döntött meg az első órában. Helyette próbált intelligens szöveget nyomatni, ami téged nem érdekelt. A támadó idő lejárt, no score.

Tamarian 2010.06.16. 13:30:47

@economico: Kieg.: azért anélkül, hogy a szórakozóhelyeket szidnám, az is tény, hogy akár prekoncepciók miatt is, de sokan nem mennek oda, ha megfogalmaznak elvárt belső igényeket is. Tehát valamilyen módon az mégis csak egyfajta "maradék", ami a lehetőségeket illeti, és a rájuk vonatkozó megfigyelések vagy túlságosan is, vagy kevéssé reprezentatívak :)))

FlybyWire 2010.06.16. 13:31:47

@Kytia: persze, hogy ezt fogom mondani, hiszem ez természetes (a saját ápoltságom). Ha neked ez mástól úgy jött le, hogy a szopásnál ez nem fontos, akkor azzal a mással komoly gond van :)

Father Justice (törölt) 2010.06.16. 13:32:27

@regression: Ezzel teljesen egyetértek, maga a párválasztási rendszer ma kicsit másképp néz ki, mint nagyanyáink idején. De az, hogy egy bizonyos korban már sokan kénytelenek "szinten alul" választani, akkor sem volt ismeretlen jelenség. A te szóhasználatodhoz csatlakozva: Manapság csak azzal táncol mindenki aki _elsőre_ tetszik neki. Különösen, ha ő is elsőre tetszik annak, akivel táncolni akar.

mxplanet 2010.06.16. 13:34:03

@Kytia: ok..a pasiknak nem kell fejben jónak lenniük ahhoz, hogy élvezzék a szopást(még a közepes szopásnál is tele tudjuk spriccelni a torkot.), míg a lányoknak kell.
amúgy én kurva jól nyalok. orral nyitok,nyelvvel takarok

FlybyWire 2010.06.16. 13:34:27

@ne most: miért, ezt a két dolgot váltogatod? :)
Nem jársz el nyaralni, klubokba, eseményekre, emberek közé? Vagy legalább a netre fel? :D

ne most 2010.06.16. 13:35:26

@worldpeace: Nyilván gyakoribb autópályán vezetés közben.

nicknek (törölt) 2010.06.16. 13:35:42

Akkor most Stallone vagy Woody Allen?:) És mi van a köztesekkel?:))

admin1221 2010.06.16. 13:36:06

A helyes és a kigyurt 2 külön fogalom. Helyes srác lehet okos, de aki általában gyúrni jár és kopaszra vágatta az amúgy normális sűrűségű haját azokat kerülni kell, mert nagyon ostobák. Valószínüleg összefügg a gyúrás és a "mesterséges" kopaszság a szürkeállomány mennyiségével. Ez nem vicc vagy köpködés. Nagyon kevés kivételtől eltekintve a kopasz kígyúrt emberek rettentő primitív buta szinten megragadnak. Biológiailag a szervezet növekszik, de ez a növekedés az agysejtek rovására megy. Valahol ez egy állapot egy sérülés, amit kezelni kellene de az orvostudomány hivatalosan még nem kezeli az ilyen pácienseket. Egyre több ilyen ember van, csakúgy mint a magában beszélő rángatózó emberekl a BKV járatokon.

FlybyWire 2010.06.16. 13:37:14

Mi van ma a kommentekkel? Előbbre kerül az enyém, mint amire válaszolok?
Blogmotor, halló?? :)

2010.06.16. 13:37:36

@Kytia:

Gyakorlat teszi a mestert, nem? Nem fogod elhinni, a ferfiak is tanithatoak :D Egy ido utan szobatisztak lesznek :)

ne most 2010.06.16. 13:37:39

@FlybyWire: Persze, termék bemutatókra járok ismerkedni. Mit gondolsz mennyi időm van erre?
A Netre felmész ismerkedni - előbb utóbb ugyis találkoznod kell vele, minek akkor az időpazarlás.

Gerasimenko 2010.06.16. 13:38:31

..és kíváncsi lennék a szerző mit tett hozzá ,hogy jó legyen a randi !??? Ő biztos okos volt, szép meg humoros!

blah 2010.06.16. 13:39:23

@worldpeace: szövegértés: Nem a választásról szólt a mondanivalóm hanem arról, hogy a belső hiányosságokat hivatott kompenzálni az esetek legtöbbjében a gyúrás és arról az öngerjesztő folyamatról amit nagyszerűen tükröz válaszod. Nem fogom megkérdezni hány éves vagy, ha 25-nél kevesebb nem gáz a hozzáállásod.

FlybyWire 2010.06.16. 13:40:17

@ne most: HAHHAHAHA tehát akkor már az első randi is időpazarlás? :)

Akkor mi a módszer? Klónozol magadnak egy nőt? Vagy lövöd a céges házinyulakat? :D

worldpeace 2010.06.16. 13:40:47

@ne most: nem tudom, én helikopterrel közlekedek. :P :))))

Újraszületett 2010.06.16. 13:41:41

@admin1221: Te is tagja vagy a brit tudósok királyi akadémiájának?

Kytia 2010.06.16. 13:41:46

@FlybyWire: Ez szerintem általános. Abból gondolom, hogy a múltkor volt két cikk, egymáshoz relatíve közel, mármint időben. Az egyikben egy pornósztár szopórekordot akart felállítani, (de persze kidöglött a felénél), a másikban, (vélhetőleg az ilyeneken felbuzdulva) egy pasi kitalálta, hogy nyalórekordot csinál. Persze, az is befuccsolt, mert nem volt jelentkező.:DDD Viszont a cikk 3. kmmentjétől kezdve az ment, hogy fujj, az undorító, gombás p***ik... Mivel időben közel voltak, könnyen össze lehetett hasonlítani a szopórekordossal, ahol ennek nyoma nem volt. Eléggé szembeötlő volt.

ne most 2010.06.16. 13:43:05

@admin1221: A gyúrás nem gond, de eszik ezeket a kigészitőket. Na az elég gyorsan szétvágja az agyát. Ha nem hiszed próbáld ki. Még gyúrnod sem kell.

ne most 2010.06.16. 13:44:09

@worldpeace: Persze, mig anyuka haza nem hoz az oviból.

nicknek (törölt) 2010.06.16. 13:44:12

@ne most: Ebben igazad van, 1 hétig szedtem ilyeneket, az agyam nem vágta szét, de nagy belső feszkót okozott...

FlybyWire 2010.06.16. 13:44:31

@Kytia: Hogy milyen cikkekről maradok le :P

Hát, maradjunk annyiban, hogy a pornóközönség szintjén ez a részrehajlás akár általános is lehet :)

ne most 2010.06.16. 13:45:16

@worldpeace: Mondom, te vagy rá az elő példa.

worldpeace 2010.06.16. 13:46:35

@ne most: marhaság. Fehérjeportól senki sem lesz agyhalott.
Amiről te beszélsz, azt szúrni szokták. Illetve néhány pancser kiissza az ampullából.

economico 2010.06.16. 13:47:46

Hát, azért példákat nem nagyon írtatok, hol lehet még ismerkedni. Van a gimi, ahol többszáz csaj vesz körül alanyi jogon. Aztán a fősuli. Aztán jön a meló, ahol van 10 munkatársad, abból veled egykorú szingli csaj 2. Szomszédság dettó. Aztán ott a nyaralás, múzeum, összejövetelek, ezek évi 1-2 alkalmat jelentenek az ismerkedésre, ami semmi. Hacsak nem akarod feleségül venni a következő lányt, aki szóba áll veled. Tehát marad a szórakozóhelye, ahol a hangulat is adott, és hetente választhatsz többszáz lányból. Nem? Persze annyi kikötéssel, hogy a megfelelő szórakozóhelyet választom.

Messzi Vetek:
Én már nem élek együtt anyámmal, ezért takarítok magam után.

Kytia 2010.06.16. 13:50:07

@Budapesti Brigaderos: Nem fogod elhinni, de a nők is. Nem a nyalással kezdtük, olvass fentebb.:)

FlybyWire 2010.06.16. 13:50:27

@economico: ne akarj ismerkedni. Amint feladod, egy teljesen random helyen hirtelen össze fogsz akadni valakivel.
Nekem ez még mindig bejött. A nehéz része az, hogy *tényleg* add fel a próbálkozást. Ez tudatosan nem is nagyon megy.

FlybyWire 2010.06.16. 13:51:11

@ne most: ja, hogy csak trollkodsz.. oké, bocsi :)

FlybyWire 2010.06.16. 13:53:59

@economico: amúgy meg a Zinternetről mindig sokkal "színvonalasabb" csajokat szedtem össze, mint élőben. Főleg szellemi színvonalat tekintve, de külsőben sem voltak rosszabbak semmivel.

nicknek (törölt) 2010.06.16. 13:54:06

@economico: tényleg nem kell erőltetni, de például ott a strand, persze nem most:D Jól meg lehet vizslatni az illetőt... nincs meglepi:D

2010.06.16. 13:54:41

@Kytia:

A nok is szobatisztak ? :D

ne most 2010.06.16. 13:54:50

@FlybyWire: Mi vagy, önkéntes rendőr vagy kukkoló?

worldpeace 2010.06.16. 13:55:24

@ne most: :))))
Jól van, ígérem, nem lépek rád az utcán, kicsiember. Csak húzd meg magad! :))))

economico 2010.06.16. 13:56:07

@FlybyWire: Oké, feladom, de előbb áthajtom a szomszédba a kecskéket, nehogy rossz vége legyen :D

Igazad van, nem szabad görcsösen ismerkedni. Sajnos én kicsit ilyen vagyok. De ez maradjon titok :)

Tucsok84 2010.06.16. 13:56:56

egyszerű az elmélet, aki iskolában tornából jó volt, de nem volt elég okos, hogy testnevelési fősulira járjon abból bezony biztonsági őr lett :D. ilyen egyszerű, persze akadnak értelmes kigyúrt jó képő férfiak, mint ahogy okos szép nők is vannak. de ők nem biztonsági őrök, se nem műkörmösök vagy plázában eladók

Kytia 2010.06.16. 13:59:39

@FlybyWire: Hát, olyan mindenhol akad. Itt is valaki elkezdett szopásról beszélgetni...:D

economico 2010.06.16. 14:01:10

Én ebben az internetes ismerkedésben nem hiszek. Vagy legalább is nálam nem működött. Asszem ide is be voltam regizve iwiwen keresztül, én bejelöltem 50 csajt, 50 csaj bejelölt engem, és volt 2 egyezés. :) Ekkor töröltettem magam. Ha működne is, lassú, mert hetekig levelezel, amit szóban 10 perc alatt megbeszélnél. Aztán jön a találka és a meglepetés. Itt hiányzik a beszéden kívül minden kommunikációs forma, ami az életben a komm 99%-át teszi ki.

ne most 2010.06.16. 14:01:23

@worldpeace: Inkább igyad meg a fehérje shakedet kis kövérke, neked más nem használ.

worldpeace 2010.06.16. 14:03:54

@ne most: Hagyjuk, unalmas vagy, keress magadnak mást frusztrációs szivattyút, kicsiember.

Messzi Vetek 2010.06.16. 14:03:54

@economico: takarítónőt fogadni meg csóró vagy - ezek szerint. majd ha lesz zsébetűd, lesz "csajod" is. bár, mint fentebb olvashattuk, más a preferenciád.

Kytia 2010.06.16. 14:04:12

@Budapesti Brigaderos: Csak később válna azzá. Mivel az ovitól kezdve kiemelt figyelmet fordít a társadalom a szopási technikájuk fejlesztésére, kevesebb kapacitás marad az egyéb dolgokra, így a szobatisztaság is csak későbbi életkorban alakul ki, amikor a fontosabb dolgok már rutinszerűen működnek.:D

Lui_78 2010.06.16. 14:05:46

Szex valaki? Lehet lány is.
:)

indapass90210 2010.06.16. 14:07:30

@economico: interneten szoktam ismerkedni.

ne most 2010.06.16. 14:08:08

@Dövan: A profilképedből mi is erre jutottunk..

atila68 (törölt) 2010.06.16. 14:09:27

"ez a homokvár hangosan összedőlt bennem"
Eddig bírtam röhögés nélkül.
Ha valaki napi 8 órát súlyokat emel, és napi 8 órát portázik, attól ugyan ne várja már el a posztoló, hogy hobbiként ógörögről fordítson latinra.

Messzi Vetek 2010.06.16. 14:09:43

@ne most: mi meg a tiedből Marok Marcsára bájdövéj.

nicknek (törölt) 2010.06.16. 14:10:21

@Dövan: Valld be a legjobb posztra gyúrsz:D

Glg 2010.06.16. 14:14:41

kedves posztoló. attól h egy srác nem csipázza a gyerekeket nemtudom miért egy 14 éves szintjén van (az más kérdés h nem kellett volna ezzel kérkednie), én pl ki nem állhatom őket pedig 23 vok. másrészt attól még h 27 nézhet rajzfilmeket-bár az télleg elég béna h meséli neked amikor te nem is láttad egy részét sem :D. a többi télleg egyértelműen a pofa kreténségének bizonyítéka. te viszont bunkó voltál amiért nem vetted fel, nem volt gerinced azt mondani neki h bocs de kretén vagy nem érdekelsz. egyébként sztem megérdemeltétek 1mást bizonyos szinten :P.

indapass90210 2010.06.16. 14:14:44

@economico: Bassza meg a teve, nem küldte el, namégeccer:

Szóval, nem rossz az interneten ismerkedés, de nekem is kb. húszból egy, ha válaszol (biztos magasak az igényeim). Ha valaki ír, az szinte mindig valami hányadék fejű tankaranka. Amikor véletlenül összejön a tali, akkor jó kocsival kell menni, és biztos a szex, márha nem volt a leányzó túlfotosoppolva a képeken.

ne most 2010.06.16. 14:17:29

@Messzi Vetek: 77 hózzászólású, látom a próbálkozol.

economico 2010.06.16. 14:18:42

@Messzi Vetek: Takarítónőt fogadni valóban egy életszerű dolog. Asszem ilyet még a Dallasban láttam, meg a Győzikében. Pénzen nem fogok nőt venni, mert az nem az a típus, akit én keresek. Ezt próbáld meg feldolgozni, és egyszer próbáld is ki. De előre készülj fel, hogy beszélgetni is kell vele legalább 5 percet, nem csak tőmondatban.
Egyébként honnan tudod, hogy nincs pénzem?
Milyen preferenciámról és hol olvastál?

indapass90210 2010.06.16. 14:19:50

@nicknek: ó, megtanultam, hogy ne bonyolódjak olyan kapcsolatokba, amiből posztot lehetne írni :)

2010.06.16. 14:20:22

@Kytia:

Hat ez szopas... :D

Messzi Vetek 2010.06.16. 14:22:14

@ne most: próbálkozni a kutyák szoktak, meg ne most nikkű 12 éves rollok.

KiNG 2010.06.16. 14:22:25

Az ilyen ostoba picsáktól felbaszom az agyamat.
Sok van belőlük.
Mégis mit várt a hülyéje? És még meg is írta. Idióta.

nicknek (törölt) 2010.06.16. 14:26:52

@Dövan: vagy éppen annyira fordulatos, hogy azt inkább Amerikába viszed:))

indapass90210 2010.06.16. 14:30:07

@economico: ha van zsébetűd, akkor hogyhogy nincs nőd?

ne most 2010.06.16. 14:32:20

@Dövan: Talán mert a nick "economico"?

Messzi Vetek 2010.06.16. 14:32:36

@economico: légy erős, bejárónőt meglehetősen sokan alkalmazunk, pedig nem Dallasban élünk. :P nem egy nagy luxus, hetente egyszer rendberakja a pecót 10-12k-ért.
másrészt lehet beszélgetni, sőt kell is, de az sajna elég sovány, ha ennyi amit nyújtani bírsz. tényleg ne haragudjál, de a hozzászólásaid alapján te ilyen kis buzi lehetsz - ebből vontam le a preferenciáidat illetően messze menő következtetéseket.
mindenesetre sok sikert, bízom benne, hogy sikerrel kidumálod a csajokat/pasikat a bugyijukból/gatyájukból és boldogan élsz míg meg nem halsz.

Shopping 2010.06.16. 14:33:23

Miért van az, hogy minden nő hülye????

FlybyWire 2010.06.16. 14:33:34

@economico: nem az iwiwen kell próbálkozni, ennyi :)

ne most 2010.06.16. 14:34:45

@Messzi Vetek: 60. Levonok 20-at, mert másolsz...

FlybyWire 2010.06.16. 14:35:43

@Dövan: jó kép, értelmes szöveg. Persze, hogy fog egy rakás reménytelen katasztrófa is írni, de minden 20.-ra ott lesz egy igazi gyöngyszem is :)
@ne most: ó vaze, a kommentek számától lesz nálad májer valaki? Akkor mit ugatsz a szarod ezreddel, balek? :)

indapass90210 2010.06.16. 14:36:22

@ne most: hehe, ja, teszkó gazdagságos fütyi :)

FlybyWire 2010.06.16. 14:38:12

szarod=szaros.
Fagyit ettem, és fél kézzel gyengén gépelek :D

nicknek (törölt) 2010.06.16. 14:38:35

@Shopping: szerintem minden nem... csak háromból 2:)

willy wonka 2010.06.16. 14:40:49

mert az a dolguk,hogy helyesek legyenek,és nem értelmesek.
-egy helyes srác-

ne most 2010.06.16. 14:41:02

@FlybyWire: Igazi gyöngyszem vagy. Majd megmutatom hogyan lehet profilképed, látom szeretnél, de még nem jött össze.

indapass90210 2010.06.16. 14:42:26

@FlybyWire: elég ha jól néznek ki, nem hiszem, hogy valaha is meg akarnék nősülni :)

egerészölyv 2010.06.16. 14:43:40

Ez egy poooooszt vooooolt?????
Ki az a barom, aki egy ajtónállónak aláfekszik és még a Welt als Wille und Vorstellungot is elvárja tőle???????

FlybyWire 2010.06.16. 14:48:43

@ne most: keress rá wikipedián a "humorérzék"-re :)

economico 2010.06.16. 14:51:05

@Messzi Vetek: Ha nem Dallasban laksz, akkor Salgótarjánban ez volt a másik tippem. Ez a csak annyit bírsz nyújtani hogy beszélgetsz című dolog nekem elég sánta. Hol írtam én ilyet? Mert mit kell még nyújtani? Hol? Mikor? Össze-vissza írsz mindenféle baromságot, összefüggéstelenül. Azt megint megkérdezném, hogy pontosan milyen preferenciáimra utalsz? Így csak beszélsz a levegőbe, a buzizással meg csak arra engedsz következtetni, hogy a hozzád hasonlókról írták a posztot.

S0und 2010.06.16. 14:53:28

@Kedves Nard: Jó próbálkozás! az anyád úristenit :DD Igen, jó lenne rám, már ha fel akarnám venni, de nem.

FlybyWire 2010.06.16. 14:58:38

@egerészölyv: ez szánalmas volt. Gugli nem wikipedia mellesleg :)

Messzi Vetek 2010.06.16. 14:59:29

@economico: ajjaj. ha az összefüggéseket nem tudod felfedezni, az téged minősít. másrészt meg nem akartam a lelkedbe gázolni, bocs. (na jó, ez nem igaz, kicsit a lelkedbe akartam gázolni, hogy meghalld: Ébresztő gyerek, álomvilágban élsz!)

W. A. Lucky 2010.06.16. 15:04:48

Utálom az általánosítást, mindegy, hogy milyen nemről is van szó. Tanulság: ha vannak igényeid, akkor először ismerd meg a felajánlkozót, mielőtt számot cseréltek :)

dukeekud 2010.06.16. 15:06:39

"Aztán elkezdett magyarázni valami hülye rajzfilmről, hogy az milyen jó, és hiába mondtam, hogy én nem ismerem, elkezdett epizódokat mesélni belőle, és többször elmondta, hogy neki az a kedvence. "

"Az ilyen ostoba picsáktól felbaszom az agyamat.
Sok van belőlük.
Mégis mit várt a hülyéje? És még meg is írta. Idióta. "

Azert az tenyleg sulyos, ha valaki 27 evesen az elso randin a Thomas a Gozmozdonyrol kezd el meselni a partnernek. :)

ne most 2010.06.16. 15:12:23

@dukeekud: Látta a csaj pólóját és azt gondolta, biztos érdekli.

summerstorm 2010.06.16. 15:12:53

@FlybyWire:

a ziwiw gáááz.
volt olyan ember, akinek volt külön rendes reg, aztán egy a csp-re, meg egy a lovehunterre... mert hát az a biztos...
de azért nagy számok alapján akár a net is működhet....

@Dövan:
drága szivem, zsébetűtől max hüjjjje picsája lehet :)

economico 2010.06.16. 15:17:38

@Messzi Vetek: Harmadszor már nem fogom megkérdezni, hogy pontosan mivel is igazolnád saját állításaidat, mert kiderülne, hogy valójában semmivel. Ha te takarítónővel kapartatod össze a szarodat, az nem csak azt jelenti, hogy felnőtt ember létedre nem tudsz gondoskodni magadról, hanem azt is, hogy nincs barátnőd. Akkor milyen alapon is osztod itt az okosságot? Vagy csak arról van szó, hogy a ribanc már mosogatni sem szeret, mert letörik a műkörme, és mikor összejött veled a kocsi hátsó ülésén, még csak szopásról volt szó? Miért nem versz be neki egyet, hadd tudja meg hol a helye. És akkor utána beszélgethetsz is vele egy kicsit, nehogy megerőltessétek magatokat, az imidzsed sem fog sérülni a kocsmában.
Figyelj már öcsém, nem veszed észre, hogy a te egyszerű, pénzalapon működő, Rambót idéző szutyok világod, meg az enyém nem hozható közös nevezőre?

Lui_78 2010.06.16. 15:20:33

Mennyi kemény...:)

summerstorm 2010.06.16. 15:27:20

@dukeekud:

lehet, hogy a spongyabobról mesélt... :D

ne most 2010.06.16. 15:29:07

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Mosogass el és hozz egy sört, de ne legyen olyan baromi hideg, mint a múltkor! Tempó....hopp...hopp...

R. Daneel Olivaw 2010.06.16. 15:29:54

@dukeekud: Gyanítom, hogy a South Park lehetett a ludas.. a lányok vajmi ritkán tudják értékelni a finoman cizellált társadalomkritikát és az igényes nyelvi humort, ami a legtöbb részre jellemző... hiába no, romantikafröccs az nincs benne... ;)

summerstorm 2010.06.16. 15:31:08

@economico:

nyugi, ennyire ne húzd fel magad, egyáltalán nem éri meg...
ez csak egy blog...

2010.06.16. 15:41:14

Értem én a történet lényegét, de számomra a posztoló is kicsit furcsa. Homokvárösszeomlásról mint metafóra sose hallottam. Kártyavárról már igen, de homokvárról... a hangos jelzőről nem is beszélve. A "Na, helló mindenkinek" indítástól meg majdnem becsuktam az internetablakot. Tudom, kukacoskodok ma de fáradt vagyok és akkor is. :)

S0und 2010.06.16. 15:42:46

@Zsu0805: inkább csak nyűgös, mert ez kukacoskodásnak kevés.

Messzi Vetek 2010.06.16. 15:46:18

@economico: hűha, a széplelkű kisfiú kieresztette a műkörmeit. XD ez az, ez már tökös hozzászólás, bár még kicsit most is buzis, de határozottan fejlődőképes vagy.
az én világomról neked nem sok elképzelésed van, ez nyilvánvaló, de azért elárulok neked egy trükkös dolgot: ha te meghívod egy sajtira a zsírburgereshez, ami során hosszasan elemzed Thomas the Tank Engine-t a bölcsészhippi csajnak, akit nem érdekel a pénz kimondottan, én viszont hétvégén rácsörgök, hogy itt vagyok a ház előtt, ugorjunk le Firenzébe, mert csak, akkor nagy valószínűséggel az én progimat választja majd, te meg lekurvázhatod, mert már megint hoppon maradtál. nem a pénz a lényeg, hanem a lehetőségeid - az anyagi, társadalmi, szellemi és fizikai erőforrásaid összessége. ha ezt nem bírod felfogni és csupán egyre fókuszálsz: nem leszel sikeres. nem csak a csajoknál. azért mert a zsé, az olyan alpári, ugyanolyan fontos, mint az egészséges fizikum, a műveltség vagy az ismerettséged és a státuszod.

nicknek (törölt) 2010.06.16. 15:46:35

@Zsu0805: Én légvárakat építek... azt még rombolni sem kell:D

summerstorm 2010.06.16. 15:51:27

hmmmm...
valahogy megint nem jön zsigerből a kommentelés...
szép estét mindenkinek

Lui_78 2010.06.16. 15:54:44

@Rebelde: Nincsenek baby, éjjel egykor a citadellánál várlak. Még nem tudom, hogy a zsírburgereshez megyünk-e vagy Firenzébe. Lehet majd megkérdezlek Téged is mit akarsz.... hehehehe:)

blah 2010.06.16. 16:00:04

@Messzi Vetek: Ez a duma nagyon komoly... Nem csak egy fajta csaj létezik a világon azt ugye vágod? És most nem a kinézetre céloztam. A gazdaságos csávó arra célzott, hogy vannak olyanok is akiknek van némi igényük a szellemi kapacitásra is. Mondjuk ezt inkább nem fogom elmagyarázni.

Lui_78 2010.06.16. 16:01:10

@Rebelde: nem baj, én is. Majd vaksötétben megyünk és jövünk:)

Lui_78 2010.06.16. 16:03:38

@ne most: Az előbb lenyelte a választ, szal hozok én sört, de akkor lenyeled nem úgy mint a múltkor, és nem fogazol. :)

Rebelde 2010.06.16. 16:05:04

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány):

akkor jó, legalább a műlábam se látszik:)

Lui_78 2010.06.16. 16:07:12

@Rebelde: egy lábbal, hogyan fogod átkulcsolni a nyakam?:)
Köztes megoldás kell:)

Rebelde 2010.06.16. 16:09:24

@Messzi Vetek:

fireznéig hosszú az út, addig beszélgetni is kell:)

Lui_78 2010.06.16. 16:14:04

@Rebelde: Jól van, inkább a Te vessződet rakjuk a tűzre:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.16. 16:14:42

@Rebelde:

Annyira jó nézni a bimbózó románcot! :) De kapaszkodhatsz Lui hajába is! :)

Rebelde 2010.06.16. 16:15:34

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány):

nem gond, a lábam olyan hajlékony akár egy fűzfavessző, és ha fázunk még tüzet is rakhatunk belőle:)

Rebelde 2010.06.16. 16:16:30

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány):

ójaj, felém kerülnek a kommentjeid is, micsoda potencia:)))

ne most 2010.06.16. 16:17:25

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Gondoltam nem igazi lány vagy, hiába a szép mellek, a kirúzsozott ajak és a magassarkú cipő.
A fiatalokkal kiméletesen bánjál, ne rontsd el őket!

Messzi Vetek 2010.06.16. 16:24:02

@Rebelde: @blah:
még mindig nagy a homály úgy érzem. azt állítjátok, ha valakinek van pénze, akkor az csak hülye lehet.
ti most azt próbáljátok nekem bizonygatni, hogy csóró entellektüel egyeseknek vonzóbb, minta rendezett anyagi háttérrel rendelkező entellektüel. sőt, vonzóbb, mint a sok baráttal rendelkező, menő, egészséges, sármos és pénzes entellektüel.
persze, nem vitatom, bizonyára vannak olyanok, akiknek az anyjával élő, antiszociális, matekzseni Perelman a favorit, de megkockáztatom, hogy többen vannak, akiknek nem.

nicknek (törölt) 2010.06.16. 16:28:56

"legtöbb helyes srác valamilyen szinten hülye?"
tudom szar duma, de a kisugárzás és a szépség belülről jön:) legalábbis ezzel nyugtatom magam, hülye vagyok?:)

Rebelde 2010.06.16. 16:39:40

@Messzi Vetek:

"ha valakinek van pénze, akkor az csak hülye lehet"

én ezt egy szóval sem mondtam, te magyaráztad, hogy a nempénzes, okoska nem lehet opció a bölcsészlánynak, csakis a pénzes okos:)

mondjuk eléggé népmesei elem, hogy a gazdag királyfi a jelentéktelen bölcsészlányok után mászkáljon:)

blah 2010.06.16. 16:40:10

@Messzi Vetek: Csupán megmosolyogtatott mennyire süt az írásodról az ostobaság, ennyi. A képzelőerő meg szép dolog de attól, hogy ismered a pöcegödröt amiben jól érzed magad attól még nem ismered az egész világot és csak még butábbnak tűnsz ahogy próbálsz itt barkohpázni...

daito 2010.06.16. 16:43:02

@atila68: Miért ne várja?
Legjobb cimborám 2 méteres, sportol-gyúr; mellette biztonsági őr, és ha nem hobbiból, de képes ógörögből fordítani. Szerintem latinra nem, mert az nem megy neki, de magyar, angol igen.

Ja, egyetemet végzett, gyorsan kisakkozható, hogy bölcsész volt. Viszont vidéken, ahol él, nagyon zéróhoz közelít minden munkalehetőség, ezért "portázik". :)

Egyébként az átlagember, amelyik sosem áll szóba, lenézi a kidobót/biztonsági őrt/security-st/portaszolgálatost/sünt; az erősen meglepődne. Ebben a körben meglepően sok embernek van diplomája és sok az értelmes egyén; lévén vannak helyek, ahol kimondottan elvárják, hogy az ember képes legyen összefüggő mondatokban válaszolni; vagy képes legyen "bonyolultabb" szituációkat kezelni. (Tehát ne csak az albán narkózisnak legyen a mestere.)

Természetesen a biztiboyok többsége azért nem olvas Kantot; és ehhez a munkához (főleg a szórakozóhelyeken) kell egy erőszakos, vagy erőszakot jól kezelő jellem; de a biztonsági őri szakma, munka egy kényszerpálya - ezért mindenféle alakot odafúj a szél.

economico 2010.06.16. 16:44:52

Érdekesek ezek a váltások a 2 szavas buzizás, meg a másfél oldalas filozófiai irogatásaid között. Olyan, mintha óránként vennéd be a félóránként esedékes gyógyszereidet. A legjobb megoldás itt az is az volna, hogy felvennél valakit a feladatra, nem nagy lóvé, heti 4-5 ezerből kijön. XD
Ez a rácsörgök a csajomra és leugrunk Firenzébe típusú duma, nekem inkább tűnik buzisnak. Biztos van rózsaszín szvettered is, amit a hátadra vetve kéz a kézben sétálgattok Mercédesszel, a botoxszájú értelmiségi barátnőddel.
Figyelj már. Mennyire kell ostobának lenni ahhoz, hogy azt hidd egy felnőtt emberről (rólam), hogy nem vágja azt, hogy a pénzzel "mindent" meg lehet szerezni? Mert ha ennél egy csöppel több eszed lenne, és nem eleve ebből indulnál ki, akkor átjött volna az írásaimból. De hát a sztereotípia az ostoba ember sajátja. Ne vedd magadra. Hol írtam én azt, hogy nekem nincs pénzem, és ezt azzal kompenzálom, hogy másfél órákat magyarázok a csajoknak, amíg azok be nem dőlnek, vagy el nem menekülnek?
Akkor most én is mondanék neked valamit. Figyelsz? Ma már mindenkinek van pénze, kocsija, ruccant már ki görögbe spanyolba, fotózta már le az elyfeltornyot vagy a núkámpot. Tehát azok a tudatlan idióták - figyelsz? - akik még mindig azon a szinten vannak, hogy pénzzel olyasmit is megkaphatnak amit más nem, azok nem veszik észre, hogy mindenki más is ugyanazt megkapja, csak ha intelligens és igényes, akkor nem kell érte fizetni és nem egy nemibeteg szétszolizott buta picsa veszi körül a lukat, és nem egy hétvégén keresztül. Te még fizetsz azért, amit én ingyen megkapok. Illetve nem. Nem ugyanazt kapjuk. ;) Ha figyelmesen olvastad volna az írásaimat, akkor tudnád, hogy nekem nem a te csajodra fáj a fogam. Írtam már, de neked szeretek mindent többször is leírni hogy megértsd, a mi világunkban nincs semmi közös.
Egyébként mondhatsz akármilyen okosságokat, ha buzizással köszönsz be, mindenki tudni fogja, hogy most csak egy gyökér agymenését olvassa. ;) De nincs harag?

Lui_78 2010.06.16. 16:49:36

Na kiderült már ki a fasza gyerek?
:)

Messzi Vetek 2010.06.16. 16:56:40

@blah: valóban buta vagyok hisz' még assetom mijaza "barkohpázni", getszi. de szerintem te se.
másrészt egy szóval nem mondtam, hogy mindent jobban tudok mindenkinél, de nem én rinyálok, hogy jajj nem bírok becsajozni, mert a királylányok nem tudom, hol teremnek - ergo valamit jobban csinálok, mint economico barátunk.

neked valszeg az fáj, hogy még egy pöcegödröd sincs, csak a fájó frusztráció, amiért mindenki ignorál. és milyen igazuk van. :P

Lui_78 2010.06.16. 16:59:25

@nicknek: nincs időm ilyenekre, éppen egy firenzei utat szervezek, azt hallottam isteni prostik vannak ott, pénzért bármire hajlandók, nagy mellük és pumpaszájuk van.
:)

blah 2010.06.16. 17:00:56

@economico: Izom Tibinek akarsz ilyeneket megmagyarázni? Szórakoztató a filozófiája de egy taxisöfőr kidobó kombótól ne várd el, hogy a kis világán kívül bármit is felfogjon. Hiába olvas annyit...

nicknek (törölt) 2010.06.16. 17:02:06

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): mivel jobbak mint a hollandok?:) Még sütit is csinálnak neked:)

economico 2010.06.16. 17:02:50

@Messzi Vetek: Akkor mondom negyedszer: a te királylányod, nem az én királylányom. Ki tudja, milyen szutykokkal példálózol itt ejrópai kiruccanásaid vonatkozásában? Barátnőm lehetne akármennyi, ha hozzád hasonlóan igénytelen növény lennék én is. Lehet akinek legutóbb fizettél, annak a lányával járok, ingyen.

FlybyWire 2010.06.16. 17:04:43

@Messzi Vetek: tudod, ez úgy van, hogy az igen jó anyagi létben élő, jóképű entellektüel is lehet egy arrongáns, visszataszító féreg :)
Nem csak 2-3 dimenzióból (külső, intelligencia/műveltség, pénz)áll egy ember, ez a helyzet. Vannak még olyan régies dolgok, mint jóindulat, odafigyelés, kedvesség, emberiesség, humor, stb... Mások iránti tisztelet, és még sorolhatnánk!

blah 2010.06.16. 17:05:59

@Messzi Vetek: he inkább a könyvedbe írjál fikciókat mert ott még szórakoztató lehet, nem nagyon írtam olyasmikat amiket itt fantáziálsz. Ahhoz képest milyen ritka nagy paraszt vagy elég önérzetes is.

Messzi Vetek 2010.06.16. 17:06:26

@economico: akkor most miről beszélsz? idézlek:
"Mennyire kell ostobának lenni ahhoz, hogy azt hidd egy felnőtt emberről (rólam), hogy nem vágja azt, hogy a pénzzel "mindent" meg lehet szerezni"

"Pénzen nem fogok nőt venni, mert az nem az a típus, akit én keresek."

másrészről ha meg inygé' megkapod a "lukakat" (érzem én a tiszteletet), akkor meg nem értem a korábbi kommentjeidben megbúvó szentimentális fájdalmat a nőhiányodról.

illetve margóra: "Össze-vissza írsz mindenféle baromságot, összefüggéstelenül." reality check, komám, mond ez valamit?
nincs harag, persze, ettől függetlenül még mindig úgy látom, hogy te tényleg egy ilyen kis buzi lehetsz. ;)

Messzi Vetek 2010.06.16. 17:08:45

@blah: gyenge riposzt, dolgozzál még rajta.

Lui_78 2010.06.16. 17:10:14

@nicknek: Megfogtál. Van még egy hely, jössz?:)

FlybyWire 2010.06.16. 17:13:12

@Messzi Vetek:
Eh, nőt szerezni bármikor lehet, ingyen is.
OLYAN nőt, akit érdemes is megtartani: na ehhez kell a mák is azért: elcsípni azt az (általában igen rövid) időszakot, amikor éppen nem foglaltak :)

Szerintem economicó eredetileg az utóbbiról beszélt.
Azt pedig tényleg kicsit cizellálni kell, hogy "pénzért bármi megkapható". Ez így ebben a formában tényleg nem igaz.

Tamarian 2010.06.16. 17:13:21

@economico: hűűűűűűűűűűűűhaaaaaaaaaaaaaaa........ Látom, tesztoszteron kilengések vannak :D
Hagyd. Nem egy nyelvet beszéltek ;-)

FlybyWire 2010.06.16. 17:15:49

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány):
Kiderült!Én vagyok a legnagyobb kan, mert most hétvégén is jön hozzám egy csaj, meg utána hétvégén is egy másik. 3 hete még egy harmadikat dugtam, miközben elvileg egy negyedikkel jártam. (Utóbbi kettővel már nincs semmilyen kapcsolat, azért ekkora bunkó még én se vagyok.)

Na, kifényezhettem magam végre :D :D

blah 2010.06.16. 17:16:58

@Messzi Vetek: eddig legalább szórakoztató volt az erőlködésed. Na sok sikert.

Messzi Vetek 2010.06.16. 17:24:29

@Dövan: szerintem még sose. tartogatja magát a Tökéletesnek. (aki persze félre fog dugni mellette.)

economico 2010.06.16. 17:28:10

@Messzi Vetek:

Akkor értelmezem:
1. bek.
Mint értelmes felnőtt ember, érzékelem, hogy egy nagyon anyagias világban élünk, amivel én nem szeretnék azonosulni, mert pénzen soha nem vennék nőt. Vili? Illetve tudom nem az, de próbáld meg elképzelni, ilyen is van.
2. bek.
luka annak a szétszolizott nemibeteg kurvának van, akivel a hozzád hasonlók járnak. Én miért tisztelném a te lotyódat, ha te sem tiszteled őket. Én tisztelem a saját barátnőmet, mert nem úgy bánok vele, nem arra használom, nem úgy szedtem össze, mint te.
plusz te beszélsz tiszteletről? :D
3. bek.
Mi van?

Na, de tényleg, most már elkezdett érdekelni, hogy milyen csajod is van. Hány éves? Milyen iskolai végzettsége van? Hogy ismerkedtetek meg? Mi egyebet szoktatok csinálni a nagyon drága külföldi szopásokon kívül? Hány betűt tud 1 perc alatt legépelni? stb. Ne fényezd magad, csak őszintén. :) Kiszagolom ám, ha csalsz ;)

Lui_78 2010.06.16. 17:28:34

46-os bicepszem van, emeli valaki?
:)

megitális rózsa 2010.06.16. 17:37:34

Gyors műveltségi teszt:

Dreiser neve mond valakinek valamit rákeresés nélkül?

FlybyWire 2010.06.16. 17:40:46

@megitális rózsa: egy sörre hasonlít.
A műveltség amúgy is relatív, teljesen szubjektív dolog.

economico 2010.06.16. 17:41:10

Na mindegy. Most lett elegem, inkább nézem a spanyol meccset.

Gyökér!
A veled való beszélgetés semmiféle tanulsággal nem szolgált a számomra. Ezt az embertípust eddig is ismertem, érveket most sem hallottam, csak a vagdalkozást. Hiteles voltál.
Amekkora gyökér vagy, most még bőszebben elkezdesz támadni, miután már tudod, hogy nem fogok reagálni. De ezzel már csak magadat fogod lejáratni, miközben én a meccset nézem.
Visszaolvasni sem fogok, ilyesfajta kiváncsisák nem él bennem, amit kiszedthettem innen azt már kiszedtem. Biztos megfutamodok, biztos neked van igazad, biztos beégtem.
Többieknek: csáó.

Lui_78 2010.06.16. 17:45:00

Dreiser...Dreiser ...tuti nem pornós...jobb ötletem nincs...:)

economico 2010.06.16. 17:45:28

Szentimentálisan mondom, hogy baz'meg közben a spanyol meccsnek is vége lett. :D

Messzi Vetek 2010.06.16. 18:06:55

@economico: kezd egyre vulgárisabb lenni a kis buzi! :D

1. értsd már meg, a pénzen nem a nőt vásárolod meg, hanem azt, hogy jól érezze melleted magát (és ne kelljen hozzád hasonló lúzerként a hétvégénket takarítással tölteni, hanem inkább kiruccanjunk). a hivatásos kurvákat még a hozzád hasonló csórók is meg tudják fizetni. ahhoz nem kell menőnek lenni.
nézd, én nem az a fuxos béemvés csávó vagyok, akit te most vizionálsz, nem vagyok milliárdos sem, de elég jól keresek, köszönöm.
2. honnan veszed, hogy a csajom szolizik/nemibeteg és ráadásul kurva? idézz légyszi' ahol arról értekezem, mennyire tisztelem a nőket, mire "használom" (sic!) őket és hogyan szedtem össze az eddigi barátnőimet? (megsúgom, nem a wiwen, muha!)
3. a reality check nincs meg, azt tapasztalom. nem nagy meglepetés, de remélem, azt azért tudod, mit jelent.

a csajomról (és magamról) itt nem fogok _pont_neked_ infókat csepegtetni - remélem ez nem okoz számodra túl nagy traumát és megértéssel fogadod.

összességében úgy érzem, megmutattad a fogad fehérjét és sikerült kiugratni a buzit a bokorból. ennyit tudtam tenni. köszönöm.

ne most 2010.06.16. 18:11:17

@Messzi Vetek: Majd megunod a csajod és lecseréled Lui_78-ra, akinek 46-os bicepsze van és szépen festett szája. Attól kezdve te takarítasz örömmel.

Tamarian 2010.06.16. 18:18:13

@Messzi Vetek: Vicces, hogy rövid időn belül másodszor citálom az egyik francia akadémikust, Buffont: "A stílus maga az ember"
Mindegy is, hogy ki mennyit keres, hol szórakozik, milyen programot biztosít a barátnőjének, elég megnézni fiúk, hogyan fogalmaztok. Az olyasmi, hogy lelki finomság (XD) mindenkinél úgy köszön vissza, amennyi jutott. Nyilván van nő, aki az egyiktől már beájul, és van, akinek a másik imponál.
Hogy nekem mi a véleményem, talán egyikőtöket sem érdekli, ezért nem is terhellek vele. Egyszerűen nem értem már ezt a szintet; elmondjátok mell döngetve, lám-lám, ki a nagyobb király. Ha annyival pondróbb a másik, akkor kinek akartok mit bizonygatni? Miféle elégtétel az, amit ezzel a szájkaratéval éreztek megkapni?
Nézzétek a jó oldalát: nem egy vadászterületen dolgoztok. Több marad.
Eh... férfiak... Valaki dobna linket hasonló női vagdalkozásról:

Lui_78 2010.06.16. 18:29:15

@ne most: ez elég szar volt, de értékelem a próbálkozást:)

blah 2010.06.16. 18:31:43

@Messzi Vetek: nem tudom mit csodálkozol azon, hogy nekiállt fantáziálni a gazdaságos. Nem csak a taxis kidobós arcok tudnak faszságokat összeképzelegni.

dr. gernika 2010.06.16. 18:49:53

Az utolsó kérdés általánosítása alapján azt kell mondanom, szépen összeillettetek volna.
Remélem mindenki jól értette, hogy illik tudni, melyik az a BIZONYOS nagyon felkapott belvárosi szórakozóhely és a személyleírás alapján legközelebb fel is ismerni a srácot, valamint ujjal mutogatni rá, hogy "Ez az a kretén a posztból, ne álljunk szóba vele."

dr. gernika 2010.06.16. 21:51:18

@Traktorka: Nekem is volt üresfejűszépdzsoni... olyan másfél hétig. :)

Devil2 2010.06.16. 22:03:09

Hűha, elmúlt már a vihar? :D

@Tamarian: Egyetértek! :)
@Messzi Vetek: Az egészséges öntudathoz nem tartozik hozzá, hogy másokat "lebuzizzunk".
@economico: Én azt mondom, szarjál bele és ne görcsölj. "Egy görcs csak egy másik görcsöt vonz be."

ne most 2010.06.16. 22:40:30

@Drága IV gernika: A legutóbb vett rucit is olyan másfél hét alatt untad meg. Ne gondold, hogy az ógörög fordítás tovább érdekel.

egerészölyv 2010.06.18. 10:36:38

@FlybyWire: úgy értesültem, ez a "szánalmas" trollok szövege.

Egyébként ha szánalmas lett volna, nem írtad volna, hogy szánalmas.

Így lelepleződtél.

Borsii · http://szentkoronaradio.com 2010.06.22. 21:43:35

De legalább nem a gonosz „mindenkit pofán verek, HAJRÁ FRADIKAaaa!!” - típus, hanem a jóindulatú kretén fajtából.

Kikérem magamnak! Én mint Fradista. Miért kell így általánosítani,h minden Fradista hülye???

popkiler 2010.06.25. 16:21:13

Nemtom melyik diszkóról irsz a belvárosba,de ha te oda beléptél,sőt jártál oda ,az rólad is elárulja,nem lehetsz iqbajnok te sem.Amugy meg középmagas széparcu srác eleve nem lehet vmi nagy troll,olyan bárhol szaladgál,de pl ahova én járok,ott 190cm minimum az őr és 110kg,mondom minimum.És bizony ekkora testet csak eszetlenül felépiteni nem igen ajánlatos,mert akkor csak egy kötekedő paraszt lesz belőle,komoly klubokban ezt meg nem igazán dizajja gondolom a tulajdonos,ugyhogy igen is vannak nagydarab értelmes őrök.És jobb ilyeneket alkalmazni,mint középmagas de karatebajnokot,ugyanis acél nem a vendégek kiverése a klubból,hanem ha az őrre ránézel,már akkaor meggondold,hogy itt nem érdemes szarakodni.

vadmacska1995 2010.07.14. 23:49:50

Hát ez tényleg belül nulla. És az utolsó kérdésedre válaszolva: sajnos igen, nekem is pont ez a bajom.
süti beállítások módosítása