27 éves pasi 47 éves nővel

2010. június 24. 07:31 - Panni CsP

Aligha van megalázóbb egy 2 éves kapcsolat finisében, amikor egy jóval idősebb nőért hagy el minket kedvesünk. A történetben szereplő lány pórul járt és aktív nyomozásba kezdett, párja váratlan elfordulása okán. Amit eddig csak B-kategóriás romantikus vígjátékokban láttunk, most megelevenedik, valamint az is kiderül, hogy bizonyos férfiakat csak a pénz vonz.

 

Egyik nap a barátnőm hüppögve hívott fel, hogy a barátja, akivel két évig együtt volt, hip-hop lelépett tőle. Akkor még nem tudtuk, miért. Ugye a csajokban mindig motoszkál a kíváncsiság, egy megbántott és kérdőjelekkel teli lányban pedig még inkább. Indoklás nélkül és hirtelen tűnt el a pasi. Hova? Kivel? Miért? Addig-addig húztuk magunkat, hogy elkezdtünk nyomozgatni a pasi után. Tudtuk hol lakik, hol szokta leparkolni a kocsiját. Azonkívül a srác laptop-ja még mindig a barátnőmnél volt. Nem is kellett nagyon nyomozgatni, hamar megtaláltuk azt a több oldalnyi levelezést, amit egy 47 éves nővel folytatott.

A pasi 27 éves volt – ezt csak azért közlöm, hogy érzékeltessem az új kapcsolatának korbéli arányait. A nő elvált, van két gyereke és vállalkozó, vagy mi. Küldött képet magáról, ahol valami luxusvilla meg luxusautók előtt pózol. Biztos csak a fotózás kedvvért állt oda – gondoltuk először, de kiderült, hogy a nő ott lakik. Ugyanis erősen vagyonos. Ez még mindig nem elég bizonyíték, hiszen a levelezésben nem esett szó megtörtént találkozásról, csupán annak tervezéséről. Mivel a barátnőm jóban volt a pasi barátaival, felkereste az egyiket és némi huzavona után, kiderült az igazság. „Most már nyugodtan beismerheted az igazat, mert végeztünk” – mondta neki. A haver igazi haver volt, mert csak talán-okban, meg lehet-ekben beszélt és semmi konkrétumot nem mondott. Viszont megtudtuk, hogy a nő valóban létezik, találkoztak is, de semmi többet nem húztunk ki belőle. Lehet, hogy nem is miatta hagyta el, csak játszott vele. Eddig az önámítás. A barátnőm beismerte, hogy vak volt – a két éves kapcsolatuk alatt a pasijának szinte sosem volt pénze, illetve mindig csak annyi, amennyi épphogy elég volt. Amire azonnal gondoltunk: tuti, hogy a pénze miatt van ezzel a nővel (asszonnyal). Egyik nap leálltunk a sarkon a kocsimmal, a barátnőm ex-pasijának utcájában és vártuk, hogy a srác elinduljon. A saját szemünkkel akartuk látni a dolgokat. Tudtuk, hogy minden nap elmegy a nőhöz, így csak várnunk kell a kocsiban, mint a zsarus filmekben. Dél fele jelent meg a srác, alig vártunk 2 órát: beszállt a kocsijába és elhajtott. Már éppen utána eredtem volna és már indítok, amikor a barátnőm finoman így szól: „Hagyd, nem érdekes. Menjen, ahova akar.” Tudtuk, hogy mit látnánk – ha egyáltalán valóban a nőjéhez tepert, mert az sem biztos - egy szentendrei villát és egy fürdőruhás anyut, amint vidáman kitárja a hatalmas vaskaput a fiatal palijának. Nem értettük, hogy miért nem tudta megmondani, hogy azért hagyja el a barátnőmet, mert talált mást. Elviselte volna. Nem kell megmagyarázni, hogy kivel, miért és mennyiért. Csak mondja el, elvégre nem voltak házasok. Ami a legbosszantóbb, hogy úgy lépett le a srác, hogy "el kell mennie, vége a kapcsolatnak, mert közbe jött valami”. Ebbe egy kevésbé erős nő is belebolondulhat.

 
174 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr792105585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.06.24. 10:50:06

@MickthePick:

az a helyzet, hogy valamiért imádunk szélsőségekben gondolkodni. sokszor azt látom, hogy savanyú a szőlő (bénák vagyunk)alapon inkább megmagyarázzuk a bizonyítványunkat. én elég sok 3x-es lányt ismerek és mindenek csak nem lottyadtak. kifejezetten kurvajól néznek ki. hm.:) ezek nem buknak rád?:))

ha viszont a női oldalról nézem, egy 22 éves lány akkor kattanik a 40 évesre, ha súlyos apakomplexusban szenved. vagy fél a vele egykorúaktól és a könnyebbik végét akarja megfogni a párkapcsolat témának, mert lássuk be, nem nagy munka meghódítani egy kiéhezett negyvenest. egyik se túl bíztató, keziccsókulom.

persze nem akarlak meggyőzni semmiről, csak mondom a mamgamét.:))

supracoger · http://supracoger.blog.hu/ 2010.06.24. 10:50:45

@primula anderson: jaj hagyjuk már ezt a szent dumát. aki balfasz az össze szedi az STD-ket análszex nélkül is. aki viszont ésszel csinálja a dolgokat annak nincs para.

2010.06.24. 10:51:18

@Joe69:

:))) az élet nagy igazságtalanságai...:))))

S0und 2010.06.24. 10:57:32

@mooon:): tyű valaki nagyon sértve érzi magát :D a feszes mell és fenék csak átmeneti állapot. Ahogyan a kocka has is, bár utobbi nálam kimaradt... hmm...

Zoelee 2010.06.24. 10:57:50

"atila68: Érdekes.
Ha egy férfi él együtt egy idősebbel az csak a pénzért lehet,
ha egy nő teszi ugyanezt az szerelem.
MUHAHA! "

"Kedves Nard 2010.06.24. 08:29:06
Ilyenkor szar a fasz rosszabbik végén lenni ugye lányok? :)"

Egyetértés!
Igen lányok, szar érzés, ha a 20 éves csaj egy 35+ pénzes
seggfejért dob...

Kendaq Pendragon 2010.06.24. 10:59:14

@Traktorka:

A szentendrei kulipintyó előtt fekete, sötétített furgon. Résnyire felhúzott üveg mögül hőkamerás távcső pásztázza a villa szobáit.
(snitt)
Apuci (aki a nagyobbik lurkónak csak "Robika")a kisebbik lányba próbálja betolni a reggeli avokádós extradurált szeletet, miközben az lelkesen öklendezik. A fal másik oldalán tűzős faliújság látható: POSTA, PORSZÍVÓ, VASALÁS, VÁSÁRLÁS, JÓGÁRÓL ÉRTE MENNI.
(snitt)
A furgonban két, fánktól, kávétól kissé erős (igen, nem dagadt, csak jó húsban van!) nindzsalány elégedetten konstatálja, talán mégis a lehető legjobb világban élünk.

MickthePick 2010.06.24. 10:59:53

@Traktorka: de, ezek között is van, akik bukik rám, ahogy a még idősebbek és a huszonévesek között is. Meg is próbáltam, volt randim 34-35 évesekkel, de valamiért nem jött a szikra, de még egy kósza szexre sem. Nem mondom, hogy ez a világ összes 35 évesével így lett volna, de ez történt. Legutóbb egy 24 éves lánnyal volt egy pár hetes nagyon intenzív kapcsolatom, ami teljesen véletlenül alakult, csak egy egyéjszakásnak indult. De az elmúlt évek során is 24 és 28 év közötti barátnőim voltak, leginkább. Szóval, ahogy mondtam, én kizárólag a saját magam tapasztalatai alapján vonom le a saját magam "ízlését", soha sehol nem mondtam, hogy ez lenne a követendő, vagy akár csak a "normális" :)

Egyébként a kérdéseid alapján nekem sokkal inkább úgy tűnik, hogy valamiért véletlenül az elevenedbe találhattam. Az apakomplexus nem a fiatal lányok sajátja ám, hanem akármennyi idős lányoké lehet. A 30 fölötti exemnek pl. tuti volt, de több lánynak is, akikkel jártam. Továbbmegyek: valahol, valamilyen szinten minden nő egy picit pótapának is tekinti a párját, hiszen a régi gondviselő helyett a párja, férje lesz az új. Akihez oda lehet bújni, aki megvéd, stb. Ez teljesen normális dolog.

MickthePick 2010.06.24. 11:03:01

@Joe69: "A harmincas csaj meg nem fogja fel, hogy a "hozzáillő" harmincas pasi huszonévest keres - így egy csomó ember marad egyedül."
Hehe, hát ebben bizony van valami :)
A 40 ilyen lélektani határ valamiért, pedig az ember nem lesz hirtelen más korosztály 1 nap alatt :D

Maci Laci nem Bubu 2010.06.24. 11:03:53

Nem tűnik túl bonyolult történetnek. Nagyon figyelhetett a csaj a kapcsolatára, ha csak akkor vette észre hogy baj van amikor a pasi "hip-hop" lelépet. Mindig vannak előjelek csak oda kell figyelni.
És attól hogy 47 éves még lehet egy ápolt, igényes, igazi NŐ.
A posztoló talán azt hitte hogy a feszes punci mindent visz... :)
És most sír a drágám hogy lecserélték...

varvizib 2010.06.24. 11:05:08

Ha már vették a fáradságot és 2 órán keresztül vártak a srácra, akkor igazán követhették volna a későbbi fejleményeket is. Ez így szánalmas. Amibe belekezd valaki azt csinálja végig. Vagy nem kell elkezdeni sem.

Ez kábé olyan mint a vicc, amiben a nyuszi el akarja kérni a fűnyírót a medvétől...

// Aki esetleg nem ismerné: nyuszika el akarja kérni a fűnyírót, de magában morfondírozik: a medve úgysem adja oda, a medve úgysem adja oda. Na egészen addig erősíti magában ezt a gondolatot, míg a medve házához nem ér. Amikor a medve ajtót nyit, és épp megkérdezné, miben segíthet a kedves nyúl barátjának, addigra nyuszika már nem bírja tovább, elpattannak benne az idegek és kifakad: b*szd meg medve a fűnyíródat! :-)

Maci Laci nem Bubu 2010.06.24. 11:05:46

@Gróf Monte Cristo:

Ja, meg a notebookot is kár volt otthagyni... :))))

MickthePick 2010.06.24. 11:05:52

@Gróf Monte Cristo: a feszes puncinak a korhoz vajmi nagyon kevés köze van... főleg ma már, amikor egyrészt császároznak, másrészt szűkre varrnak szülés után.... nem baj, ha tudod :D

alibaszna de bamba (törölt) 2010.06.24. 11:07:24

@Joe69: Tudod miért szarnak le a 27 éves lukak?!
Megmondom.Mert csóró vagy bazdmeg!!!
Próbálld meg gazdagon!

Maci Laci nem Bubu 2010.06.24. 11:08:22

@varvizib:

Szerintem a létrát akarta elkérni, de mindegy :))))
Megteszi a fűnyíró is... :)

rozsomák 2010.06.24. 11:08:26

@MickthePick:
A test a legkevésbé fontos... még a szexben sem, nemhogy az érzelmi vonalon...
(Bármelyik topmodell vagy topszínésznő lehet sokkal rosszabb az ágyban, mint egy pl. bankfiókban mögötted következő vagy egy buszon a melletted álló nő.)
Ezért, ha egy huszonéves csajszi azért sértődik be, mert szerinte egy 47 éves neki nem lehet versenytárs, csakis a pénze miatt, az nagyot téved..mint minden nő, aki azt hiszi, hogy neki nem kell semmit tennie, elég ha fiatal meg csinos..

summerstorm 2010.06.24. 11:13:03

@S0und:

dehogy érzem sértve magam... :))
lehet, hogy sok új arc van ma itt... és ezért a változás,
de általában inkább milfkerülő kommentek szoktak lenni (na jó, néha jól megfogalmazzátok, hogy milyen pozitívumai lehetnek :)) ), ahhoz képest meg a ma megfogalmazottak enyhén szólva képmutatónak tűntek... ezért írtam...

Ali barátunknak is azért írtam, hogy annak amit válaszolt, annak nincs köze ahhoz, amire én gondoltam itt most hirtelen...

Maci Laci nem Bubu 2010.06.24. 11:15:37

@MickthePick:
Rosszul fogalmaztam.
feszes punci = fiatal(ab) friss hús

"másrészt szűkre varrnak szülés után.... "
Ha láttál volna gát vágást, majd összevarrást, nem írnál ilyen ostobaságot.

Bocs, ha megbántottalak.

rozsomák 2010.06.24. 11:22:28

@Traktorka:

Hogy hosszú legyek..

Egy kapcsolatban nem megy, nem lehet csak az egyik fél részéről fenntartani és tudomásul venni, hogy a másiknak épp fáj a feje, éppen olyanja van, éppen nem ér rá, éppen most fáradt, éppen most mással van elfoglalva stb..de azért elvárja, hogy hízelegjek neki, addig is halmozzon el minden jóval, de ne várjon semmit, hódítson meg minden pillanatban... stb..

Szóval nem lehet állandóan azt éreztetni, hogy én vagyok a nő, akinek semmi dolga nincs ennek a kapcsolatnak a fenntartásban, hanem minden a te dolgod, te férfi..
Ennek törvényszerűen az a vége, hogy a nő kereshet más férfit..

biohazard 2010.06.24. 11:23:01

"valamint az is kiderül, hogy bizonyos férfiakat csak a pénz vonz."

Cserébe viszont minden nő kurva.

Maci Laci nem Bubu 2010.06.24. 11:23:14

@rozsomák:
"Ezért, ha egy huszonéves csajszi azért sértődik be, mert szerinte egy 47 éves neki nem lehet versenytárs, csakis a pénze miatt, az nagyot téved..mint minden nő, aki azt hiszi, hogy neki nem kell semmit tennie, elég ha fiatal meg csinos.. "

Ezt pólóra kellene nyomtatni... Bár a fiatalság körében nem lenne túl népszerű :)

TottaKár 2010.06.24. 11:33:15

szerintema 27 éves srác nem is a 47 éves gazdag mama miat lépett le,
hanem a 47 éves gazdag mama 25 éves lánya miatt...

MickthePick 2010.06.24. 11:35:40

@rozsomák: "A test a legkevésbé fontos..."
Ennek azért még fuss neki. A test pontosan ugyanolyan lényeges, alapvetően kulcsfontosságú a vonzalom kialakulásában. Az már más kérdés, hogy kinek mi a szép test, nyugi bele, nekem sem a vállfa testalkatú csontváz modellek :D
@Gróf Monte Cristo: nem bántottál meg, és nem írtam ostobaságot, barátok tapasztalatait írtam le :)

Dr. No 2010.06.24. 11:39:11

"el kell mennie, vége a kapcsolatnak"

Bazz, ha a pasi ezt mondta, akkor ebben hol volt a sumákolás? Más kérdés, hogy a posztoló nem hitt a fülének.

MickthePick 2010.06.24. 11:39:14

Gy.K: a test szépsége a kapcsolat kialakulásakor alapvetően fontos, később sem árt, ha ad rá valaki (sőt!), de a kapcsolat fennmaradásához lényegesen kevésbé esszenciális. Nekem úgy tűnik, páran itt védik saját szenior "anyut" :D

rozsomák 2010.06.24. 11:39:32

@Gróf Monte Cristo:
Igen, mert ez olyan, mint a gyereknél, hogy miért szeretik a gyereket..
Gyerekkorban azt hisszük, hogy minket azért kell szeretni, hogy egyáltalán létezünk és ez pont elég ok arra.
De ahogy az ember felnő, rájön, hogy az önmagában már kevés a szeretéshez, hogy megszülettünk.. Tenni is kéne érte..
Nem elég a fiatalság, mert annak hátrányai is vannak, nemcsak előnyei..

gpetersz 2010.06.24. 11:44:13

Szar érzés mi? Általában fordítva történik.

Airhead 2010.06.24. 11:45:36

én soha nem értettem, hogy miért lenne gerinctelen, sunyi, stb. az, aki egy kapcsolatot befejez és továbblép. Fájdalmas, szomorú esemény, az ok, de miért tartozna azért elszámolással bárkinek, hogy a szakítás után mikor, kivel...emberek, élje mindenki a saját életét, lépjen tovább és örüljön, hogy addig szép és jó volt..

rozsomák 2010.06.24. 11:47:30

@MickthePick:
Ha gondolod, nekifutok megint..

A vonzalom kialakulásában valóban lényeges a test, ezt nem tagadom, de a továbbiakban sem a szex, sem az érzelmi kapcsolatok terén nem fontos a test, hanem csak az, ami benne van, legyen az szexuális tudás vagy érzelmi töltet vagy intelligencia vagy kedvesség stb..
Ez meg nem testfüggő... hidd el..:-))

Maci Laci nem Bubu 2010.06.24. 11:52:17

@MickthePick:

"Nekem úgy tűnik, páran itt védik saját szenior "anyut" :D "

Szerintem, csak az élettapasztalat beszél belőlü(ünk)k. Huszonévesen én is másként gondolkodtam mint most(39). :)

Dr. No 2010.06.24. 11:53:28

@mooon:): Ostoba előítélet, amit írtál. Ismertem olyan negyvenes nőt, aki szellemileg sokkal nyitottabb, élénkebb és izgalmasabb, és persze emiatt vonzóbb volt, mint a fele olyan korú kislányok... Gondolj arra, hogy - talán - Nagy Ervin mondta, amikor a hetven fölötti Törőcsik Marival játszott, hogy szinte beleszeretett. Biztosan azért, mert neki is anyakomplexusa van és nem kaphat olyan húszéves macát, amilyet szeretne :-) Azt hiszem, ez nem az a régió, amiben Te mozogsz.

Luie Lepke 2010.06.24. 11:53:54

Ismerős sztori, csak fordítva. A lány több évvel fiatalabb a férfinál, és már éppen össze is költöztek, amikor a lány azt mondja, bocs nem szeretlek, nem is szerettelek, lelépek. A férfi döbbenten áll, aztán elkezd nyomozni, és kiderül, hogy a lelépés valódi oka, egy zsíros hajú fiatal menedzser fiú. Van jó kocsija, jó állása, stb. Ollé! :)
Szóval nem a pasik gyávák megmondani az igazat, hanem a nők is. Hadd menjen a ribanc/strici, kár sírni utána.

MickthePick 2010.06.24. 11:55:10

@rozsomák: na, megy ez, kb. én is erre gondoltam :)
Így már nagyjából teljesen egyetértünk!

Ha belegondolsz a posztban szereplő nőszemély már eleve 47 induláskor, ami - a legmélyebb tiszteletet megadva a magukra adó és egyben szerencsés génekkel bíró hölgyekre - azért elég nehezen hihetően feltételezi a 27 éves emberke számára is vonzónak található testet. Azaz nem is ezt, de hogy ne találna saját korosztályában, de akár +5 +10 évesek között is sokkal vonzóbbat??

A többi érték, amit leírtál, stimmel, de NEM első impulzuskor... ott sajnos (??) sokkal ösztönebb lények vagyunk :) szabályos arc, szép fogak, szép haj, feszes fenék, szép cicik.... ez indít be arra egyáltalán, hogy meg akard ismerni az illetőt. Utána persze, hogy egész mások lesznek fontosabbak, akár rögtön, később pedig megint egész más dolog... de az első blikk, az nagyon ösztönlény szintű :)

MickthePick 2010.06.24. 11:56:43

@Gróf Monte Cristo: kíváncsi voltam, ki veszi magára :)
Olvasd el, amit rozsomákkal egymásnak írtunk. Alig vagyok nálad fiatalabb, és most is így gondolom, és mindig is így fogom, ahogy az előző kommentben leírtam.

Azok persze hibát követnek el, akiknek csak a legelső, ösztöni impulzus elég :)

pepito1 2010.06.24. 11:57:18

Jól pofára ejtettek te ostoba loser :D Egyébként meg ki a szart érdekel a szánalmas,nyomorult élettörténeted?Kár volt elolvasni ezt a szennyet."hogy bizonyos férfiakat csak a pénz vonz." Mert a nőket nem :DDD siralmas

MEDVE1978 2010.06.24. 11:58:43

"Egyik nap leálltunk a sarkon a kocsimmal, a barátnőm ex-pasijának utcájában és vártuk, hogy a srác elinduljon. A saját szemünkkel akartuk látni a dolgokat. Tudtuk, hogy minden nap elmegy a nőhöz, így csak várnunk kell a kocsiban, mint a zsarus filmekben. Dél fele jelent meg a srác, alig vártunk 2 órát: beszállt a kocsijába és elhajtott. Már éppen utána eredtem volna és már indítok, amikor a barátnőm finoman így szól: „Hagyd, nem érdekes. Menjen, ahova akar.”

Ez nem túl életszerű. Két órát rohadtok kémkedve a kocsiban, majd amikor ki lehetne tényleg deríteni valamit, akkor nem mentek utána.
Egyébként, ha a skac tényleg a leírtak szerint viselkedő egyén, akkor meg nem kár érte. Viszont a csaj gondolkodjon el, miért szopta be az ilyen csak a pénzed kell dzsigoloid típust :o)

summerstorm 2010.06.24. 12:01:25

@Dr. No:

no kommetn, olvasd már el, hogy mit írtam az előbb... :)
itt a fijúúk egy csomószor előadják, hogy jó a milf szórakozni, de varrja a kis majmocskáit más nyakába, mert csak új aput akar szerezni...
asszem nem is fogalmaztam elég egyértelműen, és a szarkazmusom se jött át.
értem én...

summerstorm 2010.06.24. 12:04:24

na további szépet mindenkinek...:)

Maci Laci nem Bubu 2010.06.24. 12:05:33

Megyek dolgozni!
További szép napot Mindenkinek!

Rebelde 2010.06.24. 12:09:00

@MickthePick:

beszéled itt a hülyeségeket, nem csodálom, hogy lassan 40 évesen is csak szellemileg alulérett csajoknak tudod eladni a keresetlen dumád, képzeld a tiéden kívűl is léteznek életfelfogások

eljön majd az az idő, amikor lepapiznak a fiatal csajok téged is, hiába vagy nettifitti:)

MickthePick 2010.06.24. 12:12:14

@Rebelde: hű, féltem attól, hogy valakit telibe találok, ezért is igyekeztem óvatosan fogalmazni. Bocs, nem volt szándékos. Olvasd el az összes kommentemet, talán átjön.

zoone 2010.06.24. 12:12:37

@Frucsasz, az őzikelány:

Nana. Azert ezt a fonnyadt dolgot nem jelentenem ki a helyedben ennyire konnyelmuen. Jonehany olyan negyvenes not ismerek, aki koroket raver barmelyik huszoneves fruskara...kinezetben, fittsegben... eshat szocialis, tarsasagi felkeszultsegben mindenkepp.

halak37 2010.06.24. 12:16:51

Haa az utolsó mondat valahogy megfogott....ebbe belebolondulni??? Hát kislány ez nem az a történet...tudnék jobbat...aki gerinctelen az az is marad!
Ja és isten malmai lassan őrölnek ezt ne feledd!!

alfa.orionis 2010.06.24. 12:17:09

Azok a fránya feromonok meg tudják viccelni az embert! :)))

Az, hogy 40+ korban lottyadt-e az ülep, az baromira függ egyrészt a genetikától,másrészt az életmódtól.
Inkább egy sportos negyvenes, mint egy narancsbőrös, nagyseggű 20-as...(gondolom én)
Ellenkező oldalról meg inkább egy kemény 30-as, mint egy trotty 50-es, ha egyébként szabad a pálya.Kérdés, ki mit akar egy ilyen kapcsolattól.

Az "egyébként jól megvoltunk"-típusú kapcsolatoknak semmi értelme. Nézegetem a környezetemben élő huszonéveseket:évek óta unatkoznak együtt,a "de kell valaki" okán- hát én megőrültem volna, ha ezt csinálom!
20-30 között a szerelem vad érzésekről,fehér izzásig tomboló vágyról, maratoni szexcstákról szóljon-akkor senki nem megy sehová!
Ezenkívül nevettesd meg gyakran a másikat, érezd meg a ki nem mondott gondolatait is, de ne telepedj rá, ne hisztizz/ne legyél nyámnyila, lepd meg gyakran...
...aztán azt veszed észre, hogy már ötven is elmúltál, és mégis ÉLSZ! :)
Ja, és a harmincas pasik még mindig megnézik a lottyadt ülepedet, mert sugárzik belőled valami, ami egy igazi nőből sohasem veszik ki.
Valószínűleg ez a 47 éves nő is ilyen.
A 27 éves meg gondolkodjon el azon, mi hiányzott a kapcsolatából, belőle vagy a pasijából.Mert valami biztos hiányzott.

Nzoltan 2010.06.24. 12:19:52

A mai fiatal lányok egyszerűen képtelenek kompromisszumra egy kapcsolatban. Cserébe egy negyvenesnél meg már az zavaró, hogy mindenben képes rá egy szó nélkül.

rozsomák 2010.06.24. 12:21:00

@MickthePick: "47 induláskor, ami - a legmélyebb tiszteletet megadva a magukra adó és egyben szerencsés génekkel bíró hölgyekre - azért elég nehezen hihetően feltételezi a 27 éves emberke számára is vonzónak található testet."

Ez lehet igaz is..

De utána, amikor kinyitja a száját és mond valamit, akkor rádöbbensz, hogy közelebb áll hozzád, mint a huszonéves barátnőd, akinek a legutolsó olvasmányélménye a McDonald's kuponfüzete volt..:-))) És még jól is néz ki a maga módján - bár nem annyira, mint a huszonéves - , de érzed rajta a NŐT !, szemben a huszonévesen, akin csak a csajt érzed..

Meg ilyesmik..

gergel 2010.06.24. 12:23:20

megunta a picsogást, továbbállt. Az hogy hova ment, már lényegtelen. Nem akart rossz érzetet okozni. Érdemes volt nyomozni...

MickthePick 2010.06.24. 12:34:49

@rozsomák: hát nem tudom, arra azért van esély, hogy egy 25 év körüli nő is lehet normális, sőt én találkoztam már olyan 19 évessel is, aki mellett az átlag mai 30-as elbújhat, olyan komolytalanok... szóval ez is csak egy általánosítás. A tapasztalat azt mutatja, hogy egy 20-25 éves is lehet normális, felnőtt, komoly gondolkodású. Egy 47 évesnek viszont soha nem lesz olyan feneke, mint nekik :D

2010.06.24. 12:37:43

@Rebelde:

A kígyót tanítod biciklizni, ha érted mire gondolok.:)))
Nem érti, mert nincsen KÉPESSÉGE.

MickthePick 2010.06.24. 12:38:41

@alfa.orionis: nem írsz rosszakat. Az ember alapvetően legyen mindig nyitott, jókedvű és őszinte, és akkor az egész kisugárzása teljesen más lesz, függetlenül a külsejétől. Sőt, talán nem erős költői túlzás azt mondani, hogy az ilyen ember "megszépül" attól, hogy vonzóvá teszi a személyiségét a stílusa.
Talán nem kell bemutatni a 2 sztereotípiát.... a besavanyodott, mindenen fanyalgó, nyígó babaarcú ropiseggű modellkislányt, illeve a nem szép arcú, igencsak duci, de hihetetlenül kedves, barátságos, magával ragadó csajt :) És persze vannak a keresztbe kombinációk is.
Ahogy Joey mondta: az a jó, hogy olyan sokféle fagyi van :)

MickthePick 2010.06.24. 12:39:48

@Traktorka: látom, a kommentjeimre direkt már nem tudtál értelmeset válaszolni, ezért megy a virtuális kövezés/bandázva hülyézés... a sértettség emberi dolog, de nincs sok értelme :)

Rebelde 2010.06.24. 12:43:51

@MickthePick:

nem találtál be, de nem kellene ennyire értetlenkedned más emberek választásain, valszeg akkor a tiéden sem fognak, ez elvárható lenne a te korodban

teljesen rendben van, hogy te a fiatal csajokhoz vonzódsz, mások esetleg kedvelik a náluk idősebbeket, szerintem ez is rendben van, mindenki talál magyarázatot a saját igazára, márha számonkérik rajta, bár kétlem, hogy magyarázkodni kellene azért, hogy ki, mit, miért szeret vagy választott...

2010.06.24. 12:52:49

@rozsomák:
akkor nem értem a problémádat.
ez egy szar kapcsolat, amiről beszélsz, két olyan ember van benne, akik nem egymást keresik. nem kikacsintgatni kell belőle, hanem véget kell neki vetni.

2010.06.24. 12:54:57

@MickthePick:

ja, hülye vagyok, ez van.:))) te meg tök klafa!:))

esetleg nincs kedvem beszélgetni olyanokkal, akikkel nem értjük egymást. ez itt egy blog, arra válaszolok, amire akarok.
legalábbis eddig így vót.:D

alfa.orionis 2010.06.24. 13:00:23

@MickthePick:

Kösz, te is! :)

Alapvetően arról szól minden love story, hogy megtalálta-e egymást két ember. Mások vagyunk kívül-belül( a sokféle fagyi! :))); mást várunk egymástól, és egy kapcsolat sohasem statikus. Változunk és a változás nem biztos, hogy egy irányba mutat. Ezt belátni nem könnyű, nem is megy mosolyogva; egy ponton mindig fel kell tenni a kérdést, megéri-e még?
Egy dolgot nem szabad, rosszul értelmezett és hamis biztonságérzetben ringatni magunkat.
Ez harc, amíg élünk-nem a másik legyőzéséért, önmagunkért.
Ha valaki megérti, egy másik ember sohasem lehet az övé(se társ, se gyerek, se barát), csak a saját jószántából együtt megy vele ideig-óráig, nem veszteget túl sok időt-és főleg túl sok energiát nem- a távozóra.
A miértekre néha pofonegyszerű a válasz, néha nincs válasz.
Ezt kell időben felismerni.

2010.06.24. 13:06:11

@alfa.orionis:

ejha.:) minden szavaddal egyetértek.
mit iszol?:)))

rozsomák 2010.06.24. 13:11:11

@Traktorka:
Nem énnekem van problémám, hanem a posztírónak... de neked ez miért nem tűnt fel eddig? :-))

2010.06.24. 13:16:29

@rozsomák:

á, már rég elvesztettem a fonalat itt a nagy világütköztetésekben.:D

Jimbo75 2010.06.24. 13:18:12

Istenem, 100-ból egyszer nem a csaj pattan le pénzesebb fasziért, megesik, így járt a csaj...

alfa.orionis 2010.06.24. 13:19:09

@Traktorka:

Eh, nem bírok már inni!
Löttyedt seggű ötvenes vagyok! :))

Caddy 2010.06.24. 13:21:57

@Traktorka: kellett 135 hozzászólás,hogy végre a piánál kössünk ki. :D:D:D:D

2010.06.24. 13:22:53

@alfa.orionis:

egy jó kis pájinka nem árthat senkinek, na!:D

2010.06.24. 13:23:31

@Caddy:

jó, mer' visszafogtam magam, na!:D

Tamarian 2010.06.24. 13:23:36

Itthon!!!! :)

@Kedves Nard: Ezt már szerintem a befogadóra köll bízni. Molyoljon csak el a tanulságokkal. Attól, hogy időnként nehéz szembesülnie kinek-kinek az árnyékosabb oldalával ;))), attól még hasznos..

@Traktorka: Nahát, klasszikus receptet írtál, ahogy és amiért ez működni szokott :) Grat.
Csak sokan ott megtorpannak, és fintorogni kezdenek, mikor kezd az a felismerés kibontakozni; ÉN vagyok kakis... ;)

Eszem áll meg. Ma télleg fura a felhozatal; pro- és kontra arról ment zömmel a disputa, hogy igaza van-e a fószernek abban, hogy idősebb nővel, és miért jó az, plusz ennek vonzatai. Azt viszonylag kevesen kapargatták, hogy _ahogyan_ lekártyázta, na az a gáz... *csodálkozik*

rozsomák 2010.06.24. 13:25:29

@Jimbo75:
Talán pont ezért feltűnő.. mert ez a ritkább. (Csajoktól már megszokta az ember, hogy lelécelnek egy dédapu miatt is, ha annak van pénze..)

De egyébként magából a posztból nem is derült ki, hogy a pasi máshoz járt volna, mert mikor követni kellett volna, akkor hirtelen "mégse menjünk utána, hátha nem is oda megy".

Tehát "az a bizonyíték, hogy öregebb nőhöz jár a pasim, hogy nem is követtem, nem tudom hova jár, tehát biztos oda ment, amit én gondolok"

Ez meg egy elégséges érv, ha a női agyat ismered..:-))))

2010.06.24. 13:32:05

@Tamarian:

márha egyáltalán eljutnak a felismerésig, hogy én vagyok a kakis.
vagy ha eljutnak, akkor jön a jól ismert dal:

Nééééhééz rááhám, még nem nőttem feeeheel,
vad a szíívem, hát így fogaggy eeeel,
és mégiiis tévútra visz majd a véééhhééér,
ez a rossz fiú tudd hazatéééhééér":DDDDD

annyira lekapták a fiúk lényeget ebben a dalban!:D:D:D

Tamarian 2010.06.24. 13:34:37

@Traktorka: Ja, az a fajta különösen a kedvencm, amelyik bs szemekkel tudja ostorozni magát, és belátja, sőt, világba kiáltja, hogy ő ilyen meg olyan, meg méltatlan...
Aztán ezzel be is éri. Dolgozni rajta? Ááááááááááááááá....... Mentség képpen maga elé rántani. Mintha ez mentene bármit is ;-)

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2010.06.24. 13:35:43

@alfa.orionis: ez olyan, mintha a Popper P. írta volna!
Más:
Egyébként meg, ha a "mami" olyanokat is bevállal amit az ifjú barátnő nem is mer gondolni, akkor meg mi a baj? ;)

papamaci1 2010.06.24. 13:38:40

Mi a gond ? Ha a nő eladja a pics@ját egy húsz évvel idősebbnek, akkor a pasi is eladhatja a f@rkát.....
Ez teljesen normális és természetes.

2010.06.24. 13:40:51

@Tamarian:

nekem ezt mondta 10 éve egy fiú: "meg sem érdemellek..."
:D:D:D
hát télleg úgy vót, csak még nagyon kislány voltam, hogy kiröhögjem.:))

2010.06.24. 13:41:52

@Caddy:

jóvanna, meghívlak!:D

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2010.06.24. 13:42:22

@Traktorka: Lehet, hogy úgy értette, ennyit(!) nem érdemel... :P

Tamarian 2010.06.24. 13:46:20

@Traktorka: Azt a szitut képzeld el, mikor ránézel egy csókára, összeborzadsz, és aszondod magadnak: "Na EZT még én sem érdemlem meg" XD

alfa.orionis 2010.06.24. 13:48:25

@Kóser Malac:

Öhhh...pedig PP-t elvből nem olvasok:)
Mégsincs új a nap alatt, hiába képzeltem?:)

A "más"-hoz: nem biztos, hogy a "mami" bevállal akármit is-most már érdekelne az ifjú ember motivációja is, hiszen anélkül túl egyoldalú a történet!
Ha a lányka fel tudja mérni a kapcsolata hiányosságait, nincs ez a poszt sem (mert akkor van esze olyan barátnőt választani, aki nem pakolja ide a nyomorát)-akkor viszont miről cseverésznénk itten? :)

Caddy 2010.06.24. 13:51:45

@Traktorka: óóó lekötelezel. :)

2010.06.24. 13:53:03

@Tamarian:

hát igen. de sebaj, jó kis iskola vót az nekem.:)))
ÉS még mindig nem tehetem fel a kezem, hogy kész vagyok, ezügyben. nemtom leszek-e valaha...:))) remélem nem, mert az azt jelenti, hogy mindig egyre jobb lesz a helyzet etéren.

Tamarian 2010.06.24. 14:27:07

@Traktorka: Azért van az a pasi, aki _mellett_ építgetheti magát az ember... ;-)

Roy 2010.06.24. 14:34:00

Véget ért az anyakomplexusa.

Father Justice (törölt) 2010.06.24. 14:39:23

Te vagy a főhősnő barátnője? Én meg Róma püspöke, tisztelettel üdvözöllek. A legárulkodóbb a posztban, hogy elmaradt a 47 esztendős hölgy küllemének masszív fikázása. "Küldött képet magáról, ahol valami luxusvilla meg luxusautók előtt pózol." A végére szívesen odabiggyesztetted volna, hogy "a dagadt tehén", mi? De sajnos nem tehetted: bizony, Miss 'Anyám Lehetne' köröket ver rád külsőségek tekintetében (IS). Az már csak hab a tortán, hogy jómódú és - vélhetően veled ellentétben - teljes mértékben önellátó. Ő valószínűleg nem fogja hanyag mozdulattal kukázni Zolit (pláne bonyolult a lelkem mostanában kaliberű szöveggel), mikor felbukkan a színen a Zolinál háromszor többet kereső, és 95%-os valószínűséggel lasszózható Géza. Viszont kötetlenül, felhőtlenül, őszintén és mögöttes szándékoktól mentesen élvezi mindazt, amit Zolival adni tudnak egymásnak. Vérlázító a dolog, mert igazából szívesen mondanék legalább valami apróságot, ami melletted szól ebben a történetben. Eredetileg azzal akartalak vigasztalni, hogy a szemét rüfi nemcsak félrekúrogatott a fiatal bikával, hanem arcátlanul szétzilálta annak párkapcsolatát is. Aztán figyelmesen újraolvasva a szöveget észleltem, hogy a hölgy elvált, tehát a félrekefélés vádja sem állja meg a helyét. A macska rúgja meg! Nem baj, bízom benne, hogy a többiek melléd tudnak állni valahogy.

Persze mindezektől függetlenül a fickó eltűnésének mikéntje nem túl tiszteletreméltó. Viszont te sem lehettél a helyzet magaslatán ebben a kapcsolatban, ha két év elteltével sem érzékelted, hogy a végefelé valami már nem kerek. Ha azonban Zoli mindvégig ugyanolyan volt és neked két évig ez is megfelelt.. megintcsak magadra vess. "A barátom, akivel két évig voltunk együtt, uck-muck-fuck otthagyott." Ennyit az előzményekről? Érzések, közös tervek, megismerkedés körülményei, valami?

Neked megfelelt a langyi, de ennek a mérkőzésnek vége. Jöhet a következő - nem történt károsodás.

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.24. 16:12:16

Ebbe nem nagyon éri meg belebolondulni, ad az élet cifrább eseményeket is.:-) Nem hiszem, hogy posztíró nyugodtabb lett volna, ha szakításkor megmondják neki, hogy "közbejött valaki".

www.Bisex.hu · http://www.bisex.hu/aff/99e46a59d4f8188eda373d36ecd8cc3a 2010.06.24. 17:04:40

pénz beszél kutya ugat... miért furcsa ez? a csajok zokszó nélkül dobják a pasikat egy pénzesebb faszért

Martian (törölt) 2010.06.24. 17:09:56

@www.Bisex.hu: "a csajok zokszó nélkül dobják a pasikat egy pénzesebb faszért"

Ha összesen csak erről van szó, akkor pontosítható a kijelentés:
"a kurvák zokszó nélkül dobják a pasikat egy pénzesebb faszért"

Boszi73 2010.06.24. 18:19:32

Nekem volt egy élettársam (10 évig!!!!!),aki nem egy idősebb,sem fiatalabb nőért hagyott el.Nem tudom mi volt az oka (de nem is érdekelt),de még a mai napig sír,hogy elbaszta... szeretné visszacsinálni... hi-hi-hi... már késő.... Sajnos sok az ilyen,akit vagy a pénz érdekel,vagy a farka vezérli...

gogo boly 2010.06.24. 19:12:17

@papamaci1: ERRRRÖÖÖÖLLLL van SZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! VEEEGRE valaki kimondta haala es HOZSANNA neked PAPAMACI1!!!!!!!!!!!!

kvadrillio 2010.06.24. 19:17:45

Kitartottak mindig voltak, lesznek vice versa.
De az is lehet, hogy anyakomplexus.
Aztán az is lehet, hogy nem is a burok a lényeg, hanem a "hullámhossz" !
Ha egy hullámhosszon vannak, akkor más már nem is számít ! :)

dr. gernika 2010.06.24. 23:44:30

@mooon:): Aha, arra emlékszem, egyszer egy szőke partvisnyél jellegű családanyából tuningoltak egy cicababát. Na, egyből végbement a változás agyban is, apuci pár hónappal később kamerák előtt sírta vissza a régit...

Piszok Alfréd 2010.06.25. 00:24:21

@kóristalány: "mi lett volna ha"

„DE NEM ÉRTE MEG, DADUS!” :)

Piszok Alfréd 2010.06.25. 00:27:51

Ha azt tisztességgel bejelentette, hogy vége a kapcsolatnak, akkor mi mást kellett volna mondania? Indokolni? Miért? Csak akkor szakíthat, ha megfelelő az indoka? És ha nem is tudja miért? Érzelmekről beszélünk, nem matematikai tételekről! Agyamra megy ez a mánia, hogy mindenki magyarázatot vár a szakító féltől.

Piszok Alfréd 2010.06.25. 00:39:05

@Traktorka: "ha viszont a női oldalról nézem, egy 22 éves lány akkor kattanik a 40 évesre, ha súlyos apakomplexusban szenved. vagy fél a vele egykorúaktól és a könnyebbik végét akarja megfogni a párkapcsolat témának, mert lássuk be, nem nagy munka meghódítani egy kiéhezett negyvenest."

Ebben nagyon ne értünk egyet. Millió oka lehet még, és nem minden 40 éves kiéhezett.

ibolyaláng 2010.06.29. 22:16:25

Nem tudom mért kell leírni egy nőt ha már elmúlt 40 éves. Az aki ad magára,ápolt helyes az még mindég vonzó tud lenni egy fiatalabb srácnak is. A nagybetűs NŐT látja benne akinek van tartása, ami a volt barátnőnek lehet hogy nem, a szexben meg megint lehet hogy olyat kapott mint még soha. Maga a kapcsolat bisztos nem évekig tart majd,de ameddig él boldogok. Az anatómiai ismereteitek meg nagyon hiányosak. A szűk punci az egy genetikai adottság, és nem lessz szottyadt vagy tág 40 után sem. A nő is tehet érte intim tornával, olyan szorítása lessz,hogy ihaj.Én masszőzként dolgozom, és elég sok csupasz testet látok,de van olyan huszon éves,hogy a 40- 50 es nyomába se léphet,elhanyagolt,vagy gusztustalan, és képzeljétek a fiatalnak is van lógós tacskófülű melle,sőt torz is. És érett nőnek is van gyönyörű formás és rugalmas. Van egy mondás a tudatalatti tízparancsolatában: " azzá válok aminek képzelem magam" és ha így gondolkodik valaki az lessz. Ez a gondolat teremtő ereje.Ha mindég szépnek és fiatalnak érzi és gondolja magát , éveiböl 10 et vagy még többet is letagadhat. De ha azt gondolja öreg vagyok és csak a betegségekre gondol bizony + 10 sőt 15-tel többnek fog kinézni.

rendszerhiba 2010.06.30. 19:56:36

ez volt már?

"hello, én vagyok a posztban említett srác. szakítottam, mert kiégett a kapcsolatunk. én is hibás vagyok, de nem volt tovább türelmem; a folyamatos nem megértés feldarálta az érzelmeim. próbáltam megbeszélni vele a problémákat, de mintha a falnak beszéltem volna. csak a barátnőkre hallgatott. ha nem tetszett valami, megvonta a szexet. bosszúból, büntetésből, nem is tudom. pont attól a barátnőtől fogadott el tanácsot (gondolom aki ide biggyesztette ezt a történetet), aki folyamatosan nyomult rám. Elmondtam hogy vége, ennyi. Úgy látszik még a kapcsolatunk lezártával sem hallja a szavaim! Nem értem, miért gondolják hogy 47 éves csajom van. és ha lenne? értelmileg, érzelmileg érett nő. nincs köztünk semmi, csak jót beszélgettünk. ha nem követtek, akkor miért kombinálják hozzá hogy hová mentem. nem értem, de már nem is akarom. én már nem akarok semmit, a kapcsolatban nem kezeltek partnerként. ez van."

vadmacska1995 2010.07.14. 23:20:01

Szánalmas egy pasi hogy húsz évvel idősebb nővel van.
süti beállítások módosítása