Elhíresztelte, hogy mekkora kurva vagyok

2010. július 16. 07:03 - Panni CsP

„Szokásos cirkusz ment, én vagyok a hibás mindenért, azzal kiegészítve, hogy most már kurva is vagyok...” – a romantikus saga végre elérkezik az első szexjelenetéhez és felbukkan Vanda ex-pasija is. A már megszokott pénteki sorozatunk negyedik epizódja következik, aki pedig végig szeretné drukkolni az eddigi történéseket a ’Szappanopera’ címke alatt utánajárhat.

 

A következő vasárnapon már haladtak valamicskét a testiség felé, de megfelelő helyszín híján még mindig nem voltak együtt. Nehéz lenne megmondani, melyikük mit gondolt és érzett a dologról. A nő kitartóan ostromolta a férfit, számára már presztízskérdés-számba ment, hogy végigvigye az akaratát, mert bár a férfi végig bizonytalanságban tartotta, annak egyértelműen gyengülő ellenállása mégis sikerrel kecsegtetett számára. A férfi viszont képtelen volt következetesen ésszerű maradni, a viszonylag sok találka során történtek elnyomták benne azt a tartást, ami a nővel, illetve a nő körülményeivel szemben kezdetben olyan határozottan körvonalazódott benne. A végkifejlet tekintetében mindketten jobban járhattak volna, ha a férfi nem vacillál, hanem rögtön él a lehetőséggel, vagy ha a nő nem viselkedik olyan rámenősen. A hátsó ülés felavatásától azonban - eleget téve a férfi kívánságának - továbbra is, mindvégig tartózkodtak.

- Kint hagyhatom a kocsit az utcán, nem fogják bántani?

- Ahogy gondolod, de be is állhatsz az udvarba, az a biztos.

A hétvégén Vanda egymaga volt otthon; a gyerekek az apjukkal a nagyanyjukhoz látogattak. A nő az egész hétvégét a férfival tervezte tölteni, de Ákosnak segítenie kellett a szüleinél a tűzifa beteremtésében, ezért csak szombat este tudta a nő meghívásának eleget téve felkeresni Vanda kertvárosi házát. A kis tetőtér-beépítéses ház alsó szintjén volt a nappali, a konyha és a fürdő, a tetőtérbe vezető falépcső felső végén pedig a gyerekszoba és a hálófülke.

- Jó, akkor bejárok. Nem tettem le valahova a kocsikulcsomat, nem láttad?

Ákos életében először rázárta a kocsiajtót a gyújtáskapcsolóban felejtett kulcsra. Ez a kis figyelmetlenség árulkodott csupán arról, milyen izgatott volt.

A nő nem kevésbé. Kitett magáért: komplett estebéddel várta a férfit. Levest főzött, majd Bakonyi szeletet tálalt kétféle körettel, tejfölös rakott karfiolt sajttal, sőt, még almás pitét is sütött. Emellé a mindkettejük által kedvelt vörösbor is az asztalra került. Nagy lépés volt ez az utolsó közös gasztronómiai élményükhöz képest, ami húszegynéhány nyárral azelőtt a homoksüti sütése volt. A kulcsos malőrnek köszönhetően étkezés előtt még elruccantak Vanda kocsiján Ákos szüleihez a kocsi pótkulcsáért, aztán végre elérkezett a vacsora ideje. Kényelmesen, lassan ettek. A férfinak legalább negyed órával tovább tartott, mint a nőnek, mire végigkóstolta az összes ételt. Közben komolyan, mégis kellemesen beszélgettek. Étkezés után áttelepedtek a nappaliba a tévé elé, és hamarosan szükségét érezték, hogy fekhellyé alakítsák a kihúzható kanapét. A nő lehozott egy garnitúra ágyneműt, és máris a paplan alatt találták magukat.

- El kell mondanom, hogy nem szedek semmilyen bogyót, hiszen nincs miért - mondta a nő -, úgyhogy fel kellene venned valamit...

- Ami azt illeti, meglennék nélküle. Nem nagyon szeretem, körülményes, megöli a varázst... De ha ragaszkodsz hozzá, persze, nem mondok nemet. Bár nem hinném, hogy máris teherbe ejtenélek...

- Hát jó - válaszolta kis gondolkodás után a nő. - Végül is amikor akartam, akkor se könnyen estem teherbe...

És az első alkalom izgatottsága miatt érzett sürgető késztetést leküzdve, minden sietség nélkül eltöltötték a várva várt pásztorórát.

- Kiverted a biztosítékot... - suttogta a nő, miután megpihentek egymás mellett.

A férfi szótlanul simogatta a nő vállát.

- Miért vagy gátlásos?

Ákos csodálkozott a kérdésen. - Más ember házában, más ember feleségével... - válaszolta egy hosszú pillanat múlva.

- Ez már az én házam. Már intézem a jelzálogot, felveszem a hitelt és kifizetem Zalánt...

Másnap délután ismét együtt voltak, immár a tetőtéri hálófülkében.

- Miért nem látok rajtad semmit? - aggodalmaskodott a nő.

- Nem tudom, mit kellene látnod - válaszolta a férfi zavartan. - Gondolom, mindenki másképp csinálja a férfiak közt is, ahogy a nők közt is.

- De miért nem látom rajtad, hogy neked mikor jó nagyon?

A férfi szemöldöke felszaladt a homlokán.

- Ha a képemen nem is látod, másutt biztosan érzed.

Ákos a megelőző napokban költözködött vissza szülővárosába, egy albérletbe. A berendezkedést még meg sem kezdte, csupán bepakolta a dolgait, és amíg nem állt beköltözésre készen az újdonsült lakás, a szüleinél szállt meg éjszakára. A bevackolódás viszont meglehetősen vontatottan haladt, hiszen immár naponta majdnem kétszáz kilométert ingázott, azaz napjában lényegében tizenegy-tizenkét órát a munkájával kapcsolatos elfoglaltság töltött ki, azután pedig túlságosan lehangoló volt a felfordulásba hazatérnie, úgy, hogy még teendők sora várta. A lakás vízmelegítője lényegében a bérlőcserével egyidejűleg romlott el. Ennek megjavításáért szakemberhez kellett fordulni, aki túlságosan elfoglalt volt, így csak a következő hét végére tudta vállalni a munkát. Ákos egyelőre nem költözködött be; ideiglenesen a szüleinél maradt. Vandával továbbra sem tudtak hétköznap találkozni, mert beesteledett, mire a férfi hazaért a munkahelyéről, de nap közben folyamatosan leveleztek. A nő ugyan már hétfőn feszegette, hogy este mit kezd magával a férfi, hiszen a szüleivel továbbra sem vált rózsássá a viszonyuk, de Ákos nem akarta észrevenni a sorok közül kiabáló célzást. Kedden a nő első levelében elpanaszolta, hogy este ismét összekaptak az élettársával.

"[...] Szokásos cirkusz ment, én vagyok a hibás mindenért, azzal kiegészítve, hogy most már kurva is vagyok. Mondjuk még nem láttam olyan nőt, aki szabadulni akart egy szar kapcsolatból és ne lett volna ezért világ kurvája. [...]"

A férfi rosszat sejtett. Bár a nő váltig állította, hogy immár az élettársa is tudomásul vette, hogy külön utakon szándékozik járni a továbbiakban, ez a kirohanás ezt nem támasztotta alá.

"[...] És miért nevezett kurvának? Észrevette, hogy ott voltam? [...]" Azt ugyanis Ákos sem vonta kétségbe, hogy még ha beletörődik is az ember egy szakításba, azt már akkor sem feltétlenül veszi be a gyomra, hogy a távollétében az ő házában adjon találkát tegnapig volt nője az új partnerének.

"[...] eszébe jutott a telefonomban turkálni, és jól esik neki, hogy ezt elmondhatja az anyjának, meg a tesójának. [...]"

Ákos félben volt a válasszal, amikor csörgött a telefonja. Rejtett számról keresték. Mivel egy ideje hirdette a motorját, arra gondolt, biztosan egy érdeklődő lesz.

- Igen?

- Gratulálok az új kapcsolatodhoz, barátom, jó?...

A hívó viszonylag lassú tempóban, arrogáns hangnemben beszélt. Ákost villámcsapásként érte a váratlan megnyilatkozás, de aztán egy pillanat alatt visszanyerte az ítélőképességét, felugrott az asztala mellől és megcélzott egy eldugott zugot az irodaház folyosójának végén.

- Már megbocsásson, tisztelt uram - válaszolta menet közben - de mindenek előtt talán bemutatkozhatnánk egymásnak, és utána esetleg megbeszélhetnénk, hogy mi a probléma... Zalán vehemenciáját kissé letörte Ákos visszavágása, és felhagyott a támadó modorral. Jó tíz percig beszéltek, jobbára persze Zalán. Elmondta, hogy számára Vanda már rég nem számít, egyetlen dolog érdekli csak: hogy a gyerekei jó kezekbe kerüljenek. Ákos nem lelkesedett éppen a Zalán által számára váratlanul kilátásba helyezett felelősségért, annyira azonban nem engedte el magát, hogy azzal védekezzen, hogy megbeszélték Vandával: a kapcsolatuk csupán az együttlétekre korlátozódik. Ezzel elárulta volna a nőt, még akkor is, ha nem hazudott volna. Ráhagyta Zalánra az igazát, aztán miután már sokallni kezdte az ismétléseket és a beszélgetés időtartamát is, elbúcsúzott a férfitól.

Hívta Vandát. A nő körülbelül hét-nyolc csörrenés után kinyomta a telefonját, majd néhány másodperc múlva visszahívta Ákost a céges mobiljáról. Suttogott. Ákos elmondta a történteket, a nő mélyen sajnálkozott. Ákos azonban még ezzel sem tudta magyarázni, hogy miért suttog a nő. Kérdésére a nő azt válaszolta, hogy az idegességtől elment hangja. De vajon mitől volt ideges rögtön az első sziánál? Pusztán attól, hogy Ákos hívta, vagy más lehet az oka?...

Délután Ákos korábban befejezte a munkát, hogy előbb haza érjen, és tudjanak a nővel személyesen is beszélni. A nő a férfi szüleihez hajtott, Ákos beült a jobb oldali ülésre. Egy órát beszélgettek.

- Megfordult a fejemben, hogy a telefonnal gond lesz - kezdte a férfi. - Akartam is kérdezni, hogy kitörölted-e az SMS-eket és a híváslistát, de sosem jutott eszembe, ha találkoztunk.

- Annyira sajnálom, én szerettelek volna kihagyni ebből az egészből - felelte a nő könyörgő hangon. - Itt a számod, erre a papírra írta fel, tessék. - Azzal átadott egy cédulát Ákosnak a férfi telefonszámával. - Majd este a telefonjából is kitörlöm a számodat. Kérlek, ne vedd fel, ha hív! - Közölte Zalán számát is.

- Ez minden esetre érdekes. Eleve rejtett számmal hívott. Ezt meg beledobhattad volna a tűzbe is, én tudom a számomat. Na mindegy. De hogy miért hívott fel, azt még most sem értem. A telefonban meggyőződhetett róla, hogy a fiai jó helyre kerülnek? Kétlem.

- Azért hívott fel, mert azt mondja, neki ez jár. Miután elhíresztelte a családjának, hogy mekkora kurva vagyok, ez az elégtétel még kellett neki, mert ez neki jár. Hát, ha őt ez kielégíti...

- Micsoda, már őt is nekem kell kielégítenem?! - vigyorodott el a férfi. - Azért mindennek van határa!...

- Hülye! - mosolyodott el a nő is, és megcsókolta Ákos arcát. Bár a férfi is mosolygott, valójában cseppet sem volt jó kedve. Nem akarta, hogy ebbe az irányba induljanak meg az események, és ezt igyekezett minden eddiginél egyértelműbben a nő tudtára adni, aki biztosította, hogy érti a férfit, nem kell aggódnia, nem vár el tőle semmit, a puszta léte elegendő számára. Másnap a nő első levelében beszámolt róla, hogyan alakultak a dolgok otthon az előző este majd a reggel folyamán. Némi vita után a nő az élettársa fölé kerekedett, már-már sarokba szorította a férfit.

"[...] És a vége az lett, hogy elmondtam neki, hogy ha még egyszer beleavatkozik a magánéletembe, bárhogy, akkor feljelentem zaklatásért. Nem vagyok a felesége, nem tartozom hozzá, semmilyen dokumentumon nincs nyilvántartva a mi együtt élésünk, akkor vagyok egyedülálló amikor akarok. [...]"

A férfi ennek olvastán összepréselt ajkakkal, állával egymásba markolt ökleinek támaszkodott és hosszú perceken át ezen a szerencsétlen helyzeten törte a fejét.

 

 
288 komment
Címkék: szappanopera

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr612154782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frigyesur (törölt) 2010.07.16. 13:21:13

@Kedves Nard: Láttam, de a többség csak hisztizni és ideológiákat tud gyártani. Nem tudom mennyi időnek kell eltelnie, hogy ez megváltozzon. De abban biztos vagyok, hogy egy értelmes, empatikus, önzetlen, a párját szerető ember úgy gondolkodik, ahogy te is pl ebben a kérdésben.

Rebelde 2010.07.16. 13:21:32

@Kósza:

nem elvárás, de ha megtenné, értékelném:)
ugyanazokkal plusz egyéb mellékhatásokkal együtt nők milliói szedik a bogyót
egyébként szerintem nem a mellékhatások miatt nincs piacon a gyógyszer, hanem az előzetes felmérések szerint gondolom 10 pasiból 0.0012 db egyén venné meg a bogyót, ami nyilván nem biznisz a gyógyszergyártóknak:)

Kytia 2010.07.16. 13:23:11

@phaszfej: "a 6 hetes edényeiemet, amiket szerető gonddal érleltem..." :DDDDD

Az exbulímiára utaló jeleket már az első randin kiszúrod? Vagy rá is kérdezel? Vagy van olyan, hogy exbulímiások társkereső oldala?

Frigyesur (törölt) 2010.07.16. 13:24:18

@Kedves Nard: :D Te hordasz olyat? ;)))

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: :D Láttam, de hagytam kibontakozni. :)))

@Drága IV gernika: Saját magát buktatta le. :))) Mesélte ám, hogy miket meg nem kell tenned érte. Szegény, szegény te. :)))

nicknek (törölt) 2010.07.16. 13:24:36

@nicknek: én csak az exeket szúrom ki az első randin...:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.16. 13:26:59

@Frigyesur:

Nem lenne nyerő meztelenül flangálni a hivatalban! :)

phaszfej 2010.07.16. 13:28:19

@Kytia:

A sárgás, neadjisten pótolt fogazat, az olyan melltartó, amiben 10-es szögvas adja a keretet, a szolgalelkűség, az ideges, vibráló, parkinson-szerű figyelem-rotáció mind gyanús jelek.

Egyébként rákérdezek, de úgy, mintha teljesen biztos lennék benne. Akkor bevallják vagy látni, ha hazudnak. Baszki, most jutott eszembe, hogy megint tudtam repülni álmomban.

nicknek (törölt) 2010.07.16. 13:28:21

@Drága IV gernika: utáltam és utálok balhézni... pedig ráhagyni sem jó a dolgokat a másikra

Kósza 2010.07.16. 13:28:28

@Rebelde: látom közelítünk :) Bátorkodtam megelőlegezni, hogy milyenek a férfiak, erre nem kiderül, hogy tényleg olyanok?! Majd szép lassan elterjed ez is, mint a metroszexualitás.

Rebelde 2010.07.16. 13:31:06

@Kósza:

és akkor itt a vége a világnak?:))

az, hogy olyanok, amilyenek még nem érv:)

2010.07.16. 13:33:02

@nicknek:
Szerintem az, hogy az együttlétből lesz gyerek vagy sem, hogy akarták e vagy sem az mindig két ember felelőssége. Nem lehet áthárítani, hogy pedig ez csak a csaj felelőssége, vagy a pasié. Mindenkié, és itt szerintem teljesen mindegy, hogy akarnak vagy nem akarnak gyereket. Abból a szempontból nagyobb csak a csaj felelőssége, hogy az ő teste, és ezért őt éri nagyobb károsodás ha esetleg abortuszra kerül a sor, vagy ha a pasi nem vállalja a gyereket akkor is egyedül kell nevelnie.

nicknek (törölt) 2010.07.16. 13:33:04

@Kytia: lazulás meg volt már?? van 2 tábla csokim bekenni vele, ha még nem:))

Frigyesur (törölt) 2010.07.16. 13:34:44

@Kedves Nard: Ezek szerint a nudizmust már kipróbáltad? :)))

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: T'om. :))

@Rebelde: Dehonnem érv, érv amellett hogy olyanok, amilyenek. És ez tág teret hagy az egyéni világszemlélethez. :D

Father Justice (törölt) 2010.07.16. 13:35:23

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Nekem is hasonló gondolataim támadtak a bekarmázás kapcsán. Megszívhatod a csóró, rózsaszínködöt gerjesztő férfi kikosarazásával ugyanúgy, mintha a tehetőshöz mész férjhez érzelemmentesen => nincs mit tenni, ha ez a sorsod, mindenképp megszívat a világ => nem a te hibád. Az a lehetőség fel sem merül, hogy ne a párjától várja az ember, hogy ne engedje lecsúszni egy bizonyos szint alá, hanem elsősorban saját maga törekedjen rá, hogy elkerülje azt. Ez részben ész kérdése, de legalább annyira akaraterőé is. Ettől függetlenül sajnálom ezeket a szerencsétleneket, meg azt is, hogy nincs ilyen jófej kutyád. :)

Rebelde 2010.07.16. 13:36:14

@Frigyesur:

ja, pedig azt hittem többet tudok meg:))

dr. gernika 2010.07.16. 13:36:17

@Kedves Nard: King összes személyisége közül ő a kedvencem. :)

@phaszfej: Nem is feltétlenül a merevítő, hanem a dekoltázs íve buktat le. Mikor látszik, hogy nem szép feszes magától is, hanem úgy lett belegyömöszkélve a drága mellfékbe.

@nicknek: Én is. De vele ezt hoztuk ki egymásból - hatalmas magasságok és mélységek, mint valami mániás depresszió. Kimerítő volt.

Kósza 2010.07.16. 13:36:31

@Rebelde: zizike, olvass már vissza, nem érvet adtam, hanem egyszerű magyarázatot! :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.16. 13:38:05

ooops, Daisy!

ez az írás megint annyira idiótán fogalmazott, mondhatni olvashatatlan.

"annak egyértelműen gyengülő ellenállása mégis sikerrel kecsegtetett számára."

ki a fax beszél, ír így? poppermüllercoelho..... azaz PMC

Rebelde 2010.07.16. 13:38:18

@Kósza:
ja hogy ez magyarázat??áááá, akkor elégnek kell lennie:))

nicknek (törölt) 2010.07.16. 13:45:42

@Zsu0805: igazad van... de én nem erről írtam... az engem nem vigasztal, ahogy a nőt sem, hogy közös a felelősség... erre senki nem hivatkozhat így értettem. Ez elbújunk valami mögé... Tudom azt mit okozok magamnak és neki is... ez a lényeg, mert ha ezzel tisztában vagyok, nem érdekel kié a nagyobb felelősség:)

Kytia 2010.07.16. 13:45:47

@Father Justice: A férfi meséli neked a sztorit, nyilván az ő szemszögéből látod. Kíváncsi vagyok, ha a nő mesélné, hogy jönne át. Nem fogok sajnálni valakit, aki átlagos lévén összejött egy bombanővel, csinált neki 3 gyereket (ezzel feljavítva saját, kevésbé vonzó génállományát az utókor számára + nem utolsó sorban megfogva magának a nőt), hülyére gazdagodott, és most az a legnagyobb baja, hogy pénzzel teletömve még jobb nőket is foghatna, de itt van a nyakán ez. Biztos az Igazi Szerelemre vágyik most, hogy pénzzel akar lasszózni... És az a kis húszéves, ropiseggű pipi, aki majd ráröppen a pénzére, tiszta szívből fogja szeretni ám, nem is olyan ádáz megalkuvásból, mint a 3 gyereke anyja...

Nem tudom, mennyit tudsz amúgy a kapcsolatról magáról. Én például egész meghökkentem, amikor egyszer találkoztam apám egyik haverjával, és elmesélte, miket mond a háta mögött anyámról... Meg ő is egész meglepődött, amikor én helyreigazítottam, mi is a valóság. Szóval, óvatosan a haverok beszámolóival. A pasik még egymásnak is hazudnak.

2010.07.16. 13:48:54

@nicknek:
Persze, ha ott a "baj" akkor senkit se érdekel hogy kié a felelősség, kié a nagyobb, meg kell oldani és kész. Viszont sok pasi úgy gondolja, hogy a védekezés igenis a nő felelőssége, holott ez nem így van.

Frigyesur (törölt) 2010.07.16. 13:50:32

@Rebelde: Ne legyél telhetetlen, Rebike. *atyai mosoly*

Frigyesur (törölt) 2010.07.16. 13:52:04

@Drága IV gernika: Netto hac'áz, fizetni a manikurt-pedigkurt-konditermet-vacsorakat-ruhakat-ekszereket-foraszt-szolariumot, hurcolaszni a popsijat. Es gondolom ezek csak az alapkovetelmenyek. Aztan mondta, hogy neha meg is vered, de ebbol latja, hogy szereted. :)

nicknek (törölt) 2010.07.16. 13:52:33

@Zsu0805: értem mit mondasz, de akiket én ma olvastam mind azt írták nagyon is kiveszik a részüket ebből.

De van egy olyan mondás, azt lehet megtenni veled amit hagysz...
Nem kell hagyni ezt... amelyik pasi szexelni akar, az fog óvszerrel is...oszt annyi:)

2010.07.16. 13:54:36

@nicknek:
Csak sok nő annyira hülye, hogy bármit megtesz a pasiért, és nem gondol a következményekre. Ha azt veszem a pasinak meg ilyen szituba tökmindegy, mivel ő utána vagy vállalja vagy sem, már csak a lelkiismeretével kell elszámolnia.

dr. gernika 2010.07.16. 13:54:47

@Kytia: "Én például egész meghökkentem, amikor egyszer találkoztam apám egyik haverjával, és elmesélte, miket mond a háta mögött anyámról... Meg ő is egész meglepődött, amikor én helyreigazítottam, mi is a valóság."
Részletezd már légyszi', erre kíváncsi vagyok. Úgyis arctalanok vagyunk.

Rebelde 2010.07.16. 13:56:01

@Drága IV gernika:

kis kiváncsi:)

kytia akkor a pinkódodat is légyszi:)))

nicknek (törölt) 2010.07.16. 13:58:30

@Zsu0805: igaz, de tőlük kérdezem... lehet egy megfelelni akarok a másiknak világban élni?

dr. gernika 2010.07.16. 14:00:34

@Frigyesur: Jaja, majdnem minden így igaz. Főztem már rá vacsit, vettem már neki ruhát, most fogok neki ékszert csináltatni, a fodrászt nem fizetem, de vágtam már ingyen a haját is. Konditermet ő állja, de juttattam már otthoni edzésprogramokhoz grátisz, ma este szoláriumba viszem, és valóban én hurcolom kocsival a popsiját.
Verni csak ritkán, inkább egyéb -szerinte- kínzási módszereket alkalmazok, ami szerintem egyszerű kozmetika...

dr. gernika 2010.07.16. 14:02:27

@Rebelde: Mosmérne? :D Úgysincs nálunk a kártya, amivel használni tudnánk. :P

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.16. 14:03:04

@Zsu0805: "Viszont sok pasi úgy gondolja, hogy a védekezés igenis a nő felelőssége, holott ez nem így van."
A védekezés, annak megválasztása az én felelősségem a saját testemmel szemben, hogy ez jelen esetben egy női test, az részletkérdés - ahogy az is, hogy sokpasi erről mit gondol.:-)

Kytia 2010.07.16. 14:03:28

@Drága IV gernika: Á, ki tudja. Egyszer lehet, hogy véletlenül megtaláljuk egymást fészbukon. Én már jártam így.:D Meg egyébként is hosszú.

Caddy 2010.07.16. 14:03:58

@Zsu0805: mert a nő védekezni is fog. Ezért gondolják, hogy az ő felelőssége. Az ő testével, testében történik. Ennyi.
Alapvető különbség a nő befogad a férfi betesz. :) És ki tudja hova tesz be? Értelmes nő védekezik.

2010.07.16. 14:05:36

@nicknek:
Azaz, hogy szerintem egyesek ennyire nem becsülik magukat, hogy nem maguknak, hanem másoknak akarnak megfelelni, és ezért hülyeségeket csinálnak. Meghát a szerelem is érdekes dolgokra készeti az embert.

2010.07.16. 14:07:34

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Igen az én testem, ezért is irtam, hgoy valahol igaz, hogy a nőé a nagyobb felelősség. Ám ettől még a pasi felelőssége se lesz 0.

nicknek (törölt) 2010.07.16. 14:07:48

@Kytia: facebook? neked olyan is van gondolatfeleség?:)

Kytia 2010.07.16. 14:07:54

@nicknek: "lehet egy megfelelni akarok a másiknak világban élni?"

Sajnos lehet. Sokkal jobb lenne, ha nem lehetne.

2010.07.16. 14:08:34

@Caddy:
Igen, az értelmes nő védekezik, de ugyanúgy az értelmes férfi meg tesz azért hogy a nő védekezzen.

nicknek (törölt) 2010.07.16. 14:10:47

@Kytia: @Zsu0805: @tarquin - menő, de nem árulkodós:P: @Drága IV gernika: hölgyeim egy kérdés:)

Önök tapasztalták már, hogy minél kevesebb az elvárás, annál többet kapnak egy kapcsolatban?

Kytia 2010.07.16. 14:11:26

@nicknek: Hogyne lenne. Modern nő vagyok, nem tudtad? Ilyen férjet!:DD

Kytia 2010.07.16. 14:12:38

@nicknek: Mármint a mi pasival szembeni elvárásunk a minél kevesebb? Vagy a pasi velünk szembeni elvárása?

2010.07.16. 14:13:12

@nicknek:
Az a helyzet, hogy alapelvárásaim vannak, amiket vagy megkapok vagy kalap-kabát.

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.16. 14:15:36

@Father Justice: "ne a párjától várja az ember, hogy ne engedje lecsúszni egy bizonyos szint alá, hanem elsősorban saját maga törekedjen rá" Amennyiben képes erre - ne feledjük "bekarmázhat" az ember betegséget, hozzátartozó halálát, tartósabb munkanélküliséget stb. ilyen esetekben talán elvárható lenne a társ támogatása, de fene tudja.
(Van már egy jófej kutyám, úgyhogy felmentelek a sajnálkozás alól.:-))

Kytia 2010.07.16. 14:35:03

@nicknek: Nemtók neked válaszolni.:(

Father Justice (törölt) 2010.07.16. 14:40:29

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Sajnos valóban vannak súlyos, kiszámíthatatlan sorscsapások is. Akik ilyeneken mentek keresztül, azokat nem is hibáztatom. Viszont aki legfőképp azzal magyarázza sanyarú sorsát, hogy rosszul választott párt.. az másik ligában játszik szerintem. A társ támogatása mindenféle esetben elvárható, de egy egész életet alapból ("esetektől" függetlenül) erre feltenni nagyon merész húzás. Az én történetem női főszereplőjének bejött, mások meg Sherwoodban végzik..
library.creativecow.net/articles/cowdog/its_all_your_fault/angry_dog.jpg :)

@Kytia: Ha jól számolom, 10 éve ismerem mindkettejüket. Már a kezdetek óta ellenszenves a nő, iszonyatosan megjátssza magát, igazi rongyrázó. Az a típus, aki azonnal elfelejti, honnan jött, amint megszalad kicsit a szekér. A felvágás Bélára is jellemző (ha már így elkeresztelted), de őt korrekt, egyenes, bizonyos szempontból viszont végtelenül gyerekes embernek ismertem meg. Amilyen rafkós és kitartó az üzleti életben, olyan naiv, ami az emberi kapcsolatokat illeti. Érdekes, hogy azok a közös ismerősök is így látják ezt a kapcsolatot, akik alapból nem szimpatizálnak Bélával sem. Gizi fehérmájúságáról például tőlük tudok, de az én szememben az már úgyis csak hab a tortán.

nicknek (törölt) 2010.07.16. 14:41:07

@Kytia: írok én:)

@Zsu0805: Sajnos a megfelelés által alá is rendelődnek...

nicknek (törölt) 2010.07.16. 14:53:08

@Drága IV gernika: jól csinálod:)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: pedig sajnos így működünk... minél több az elvárás felénk, annál kevesebbet nyújtunk a másiknak:(

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.16. 15:07:39

@Father Justice: ő semmit nem tett a cégbe?
(A kis összevont szemöldökű:D Macskaméret.:-))

@nicknek: értem.:-)

nicknek (törölt) 2010.07.16. 15:17:56

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: mindegy is... hétvégén megtalál a 11-es, ő meg úgyis tud mindent:)

Snowmass 2010.07.16. 15:25:12

Úgy vélem, gyépés mind a kettő.

nicknek (törölt) 2010.07.16. 15:55:24

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: :)

@Kytia: Rád kerestem a facebookon... kidobott egy 13-éves lányt, biztos neki írjak?:)) Mond, hogy nem őt vettem el feleségül?:)

phaszfej 2010.07.16. 16:03:43

Tegnap szakítottam a ringyó csajommal? Kell valakinek itt egy jóképű, jólszituált, intelligens, nagyfaszú csávó? Ajánlatokat emailben vagy telefonszámmal itt.

2010.07.16. 16:10:57

@nicknek:
Nemhiszem, hogy az elvárásaimtól alárendelntek kellene éreznie magát bárkinek is.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.16. 16:17:11

@phaszfej: kösz, de a nők a gyengéim :) pontosítsd kinek ajánlgatod magad :D

nicknek (törölt) 2010.07.16. 16:21:41

@Zsu0805: megint félreértjük a másikat:) Szóval azt beszéltük sok nő mindent megtenne a pasiért... miért is? hogy megtartsa... ergo meg akar felelni neki, nem? de a megfeleléssel alá is rendelődik neki... és itt nem arról van szó hogy megcsinálja neki a reggelit stb., hanem hogy olyat tesz, amit egyébként nem tenne... erre írtad, hogy a szerelemben sokat nem mérlegel az ember... igaz. ezért képesek egyesek ugyanazt a hibát többször is elkövetni. Sarkítottam a dolgokat most, mert erről lehetne mit írni még... csak pontosítani szerettem volna, mit is gondolok.

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.16. 16:24:33

@nicknek: "olyat tesz, amit egyébként nem tenne..." Ezt értelmezd már nekem, légy szíves.

nicknek (törölt) 2010.07.16. 16:30:58

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: ha már poszt, akkor ugye: belemegy a szexbe védekezés nélkül, mert a pasi azt szeretné...

2010.07.16. 16:32:00

@nicknek:
Kicsit elbeszélünk egymás mellett. Azthittem a mindent megtesz a pasiért téma dobva lett. Felhoztad ezt a:
"Önök tapasztalták már, hogy minél kevesebb az elvárás, annál többet kapnak egy kapcsolatban? " témát.
Erre írtam én, hogy "Az a helyzet, hogy alapelvárásaim vannak, amiket vagy megkapok vagy kalap-kabát." Ami alatt én arra gondoltam, hogy elvárom a másiktól az őszinteséget, hűséget, és hogy ne tegyen olyat amivel elveszti a bizalmam. Számomra ezek az alapelvárások.
Aztán jött ez az alárendeltség dolog, amire én írtam, hogy az alapelvárásaimmal nemérzem hogy alárendelt helyzetbe hoznám. :)

tőzegmalac 2010.07.16. 16:33:30

@Zsu0805: ezt én is kérdezhetném:)
épp a gdp-vel vagyok elfoglalva...
mire vagy kíváncsi?

tőzegmalac 2010.07.16. 16:35:09

@nicknek: reggel óta ugyanazokat a köröket futjátok.

2010.07.16. 16:35:23

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
pl.: a védekezés nélküli szex gondolatátol is írtózik, mégis jön Jakab aki a fuuu pasi, már vagy 2 hónapja eped érte, nedves lesz a bugyija akárhányszor csak ránéz vagy a srác hozzászól, ezért mikor oda kerül a dolog, hogy egy átmulatott éjszaka (vagy alaphelyzet) látja a lehetőséget, hogy fuuu Jakab rámmozdul, mennek szobára, de Jakabunk benyögi, hogy ő márpedig gumival nem, mert hogy az milyen már, meg zavar meg mittomén, akkor a lány belemegy a majdkiveszem játékba, vagy mint posztolonk, az úgyse esek teherbe elsőre-nehezen esek teherbe játékba. :)

2010.07.16. 16:36:03

@kabátnyúl:
De Te nem kérdezted, így én kérdeztem. :)
Mi van bárányunkkal? Mekkora már a család?

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.16. 16:37:31

@nicknek: gondolod, hogy ezt "egyébként" nem tenné meg?

tőzegmalac 2010.07.16. 16:40:01

@Zsu0805: igaz.
nincsen család, elhagyott... :)
milyen a hekk?

2010.07.16. 16:42:32

@kabátnyúl:
:( Ohhh, ezt sajnálattal hallom. És valami új bárány? Vagy esetleg bírka, kecske, szamár, ló? :)
A hekk finom volt, bár még mindig nem hevertem ki a pár évvel ezelötti "nem kellett volna az az utolsó napi hekk" érzést, és így nem ettem olyan jóízűen. :)

Piszok Alfréd 2010.07.16. 16:48:28

@Rebelde: persze, a pasi dolga a támadás! :)))

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.16. 16:50:36

@Zsu0805: ez rossz példa, szerintem. Ahhoz, hogy az ember olyat tegyen, amit egyébként nem, talán több kell egy bugyinedvesedésnél/merevedésnél, hiszen az nem egy szélsőséges körülmény, viszonylag gyakran előfordul.

nicknek (törölt) 2010.07.16. 16:55:13

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: megint átolvastam... örülhet a posztoló:) Inkább másképpen közelítem meg, tudjuk mit kell mondani egy nőnek, hogy elérjük mindezt... A kolléganőmtől rendszeresen hallom, hogy a nős faszija gumi nélkül, akár a próbateremben is képes vele... aztán utólag mindig rájön mi is lehetett volna... és persze nem lett semmi... majd pár hét múlva elfelejti mindezt és megint megtörténik mindez... mi ez ha nem megfelelés és alárendelődés? a felelőtlenség mellett

Belegondolhatna a főhősnő... ha vele megteszi, megteheti 100 másikkal is.

2010.07.16. 16:56:37

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
De vannak ilyen gyenge egyéniségek, akik annyira éhezik a szeretetet/szerelmet (mégha azt igy meg se kapják),hogy bármit megtennének. Nem is egészséges személyiség szerintem az, aki az elvei ellen cselekszik. (persze van kivétel)

nicknek (törölt) 2010.07.16. 16:57:32

@Zsu0805: értem már:)) Én inkább olyan elvárásokról beszélek, amit megteszel, de nincs feltétlenül ínyedre.

tőzegmalac 2010.07.16. 16:57:33

@Zsu0805: sose sajnáld, egy kerge birka meg egy lüke nyúl... :)
nincs új bárány ill. a holdat ugatom.
baj van a mértékkel?:D vissza kell szoknom oda, csak mostanság mindig sietős ha arra járok;)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.16. 16:58:41

@Kósza:
"Ya'll play this game that the huster's play
and if you dress in the metro-sexual way,
then motherfucker, you gay" :DDD

www.youtube.com/watch?v=O3LGdpejW_U&feature=related

2010.07.16. 16:59:27

@nicknek:
Olyat én nemnagyon teszek meg. És itt ne kisdolgokban gondolkozzunk. :)

2010.07.16. 17:01:21

@kabátnyúl:
Igen a mértékkel mindig gondjaim vannak. Ezért van általában, hogy ha gumicukor közelébe kerülök, hogy "jajj de fáj a hasam", vagy ha olyan kaja van amit szeretek, hogy "eskü mindjárt kidurranok", vagy "fuuu de fáj a fogam, soha többé nem eszek ennyi savanyút" :)

nicknek (törölt) 2010.07.16. 17:02:19

@Zsu0805: gumicukorral le lehet venni a lábamról, téged is?:))

2010.07.16. 17:07:16

@nicknek:
Savanyú gumicukorral simán. :) Meg a piros és a narancssárga macial... nah jó, meg a békával... szivvel... cseresznyével... kólás üveggel... színes kukacokkal... más most nem jut az eszembe. :)

2010.07.16. 17:08:28

Nah fiatalság én lassan elvonulok, megyek megérdemelt koktéljaimat szürcsölgetni. :) Legyetek jók és tanuljatok a posztból (legalábbis ami várható) és ne szexeljetek védekezés nélkül. :P :)

tőzegmalac 2010.07.16. 17:15:47

@Zsu0805: figyu:)
kompótot a nagyitól kel ám kérni... nem a bárpultnál :P

inci-finci (törölt) 2010.07.16. 20:06:39

amennyire utánanéztem túlzott volt az a hír amit a férfi fogamzásgátlásról itt sokan kérdés nélkül elfogadtak. forgalomba az orvosok szerint még évekig nem kerül a már elérhető szereken kívül semmi (azok meg nem kifejezetten erre lettek kifejlesztve). aki nem hiszi járjon utána

JOKKA21 2010.07.20. 10:05:42

Jól tette, Te egy ribi vagy.
süti beállítások módosítása