Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy hétvége alatt totál megváltozott

2010. július 27. 07:26 - csajokespasik

„Fizikailag is eléggé vonzódott hozzám. Csók, masszázs, tapper, orál: mindent imádott csinálni velem” - újra a rejtélyes női lélekbe merülünk alá, hogy megismerkedjünk egy ellentmondásos oldalával is. Adott egy pasi, aki annyira figyelmes a barátnőjével, amennyire lehet, így amikor a csaj kirakja a szűrét, és nevetséges dolgokkal vádolja, a szegény hoppon maradt srác csak néz maga elé és nem ért semmit. Az a meglepetés, amit a lány tartogatott a fiújának, már egész más természetű volt…

 

Sziasztok! Gondoltam, megosztom egy régi ügyemet, kíváncsi vagyok olyanok véleményére, akiket nem ismerek személyesen. 23 éves fiú vagyok és egy korábbi barátnőmről írnék. Mielőtt még jártunk volna, egyáltalán nem ismertem, csupán néhány barátját. Rajtuk keresztül tudtam meg, hogy állítólag bejövök neki. Megtettem a szükséges lépést, mivel nekem is bejött, így hát összejöttünk. Nekem teljesen úgy tűnt, hogy ez egy elég jó kapcsolat, többször is mondta, hogy mennyire szeret és néha elég egyértelmű jövőképet vázolt fel nekem (amiben én voltam benne). Minden részletre nem térek ki, a lényeg, hogy én úgy voltam vele, minden rendben.

Részemről megvolt a kommunikáció is, kérdezgettem, hogy érzi magát velem, minden rendben van-e, nem zavarja ez meg az... ilyenek. Próbáltam ápolni a kapcsolatot. A válasz rendszeresen az volt, hogy: persze, imádlak, satöbbi. Gondoltam, akkor tök jó minden (hozzátartozik, hogy akkoriban nem volt éppen rendben minden velem, sokfelé kellett figyelnem, ezért is érdeklődtem nála, nem érzi-e elhanyagolva magát). A válasz mindig az volt, hogy „igen, minden tökéletes, imádlak”. Tehát továbbra is mindent jónak hittem - főleg úgy, hogy fizikailag is eléggé vonzódott hozzám. Csók, masszázs, tapper, orál: mindent imádott csinálni velem, és hangoztatta is nekem, szex sajna egy darabig nem volt, mert... és itt jön az érdekesség.

Volt neki egy nemi betegsége, amit el is mondott: gondoltam, ez is jelenthet valamit, nem mindenki teszi ezt meg, sajnos. Így no szex, amíg nem tuti, hogy teljesen egészséges. Na most, én úgy voltam vele, hogy gumival miért ne lehetne addig is, de mondta, hogy a doki szerint úgy sem 100%-ig biztos a helyzet. A történetünk vége felé, már szexeltünk, mert nem bírtuk tovább. Utána a sok kihagyás után is érdeklődtem, mi jó, mi nem jó, figyelni akartam rá. Azt mondta, minden jó volt, isteni voltam... király, volt még pár aktus. A dolgaim is kezdtek rendbe jönni, mondom magamnak: „na végre beindul az egész”. A kapcsolaton is azt éreztem, hogy a kis gátlások kezdenek eltűnni, egyre felszabadultabbak lettünk.

Aztán bumm, derült égből villámcsapás: egy hétvége alatt totál megváltozott. Egyből láttam is, hogy valami van. De másra gondoltam, mivel egy-két héttel előtte rendben voltak a dolgok. Írt egy sms-t, hogy holnap beszéljünk, aztán másnap közölte, hogy ő szakít. Eléggé meglepődtem, ami azt illeti, persze jöttek a miértek. Olyan dolgokat sorolt fel, hogy csak néztem. Az volt a baj, hogy totál szerelmes voltam és nem tudtam józanul gondolkodni. Később felvetődött bennem, hogy most ő arról a kapcsolatról beszél, ami köztünk volt? Mert elég valószínűtlen dolgokat állított (nem érezte, hogy szeretem, megbántottam többször). Ha esetleg így volt, vajon miért érdeklődtem rendszeresen nála a dolgokról?

Később jött a megvilágosodás, gondoltam én. Egy hónap se telt el, már mással volt (akit hamar el is hagyott). Amíg velem járt, annyi nem volt benne, hogy kivizsgáltassa magát, szakítás után elég hamar lezavarta ezt is. Gondoltam arra is, hogy a szex lehetett a baja, de ezt sose fogom megtudni, mivel a nők nem igen a valós érzéseiket adják vissza ez ügyben, nagyon ritka az ilyen. Lehet ezért megkövezni, de akkor is így van. Ezért még az olyan is, mint én, aki próbált figyelni a másikra, az is zsákutcába kerül.

Megvolt az a rész is, amikor úgy voltam vele, hogy egy büdös ribanc, váltogatja itt a pasikat, csak ez a teória sem állta meg a helyét egyébként, mert összevetve azokkal, akik tényleg olyanok, hát ég és föld. Összegzésképpen, számomra egy kérdőjel még mindig az egész dolog, csak azt sajnálom, hogy nem tudtam meg azokat a dolgokat, amik esetleg segíthetnének a fejlődésemben. Na, majd hátha itt, egy kívülálló talán tud valamit, ami esetleg az orrom előtt volt és nem vettem észre.

 

 
158 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr912179083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alumi 2010.07.27. 12:25:38

@Luie Lepke: és köztük volt az elmebeteg?:D

nicknek (törölt) 2010.07.27. 12:29:59

@Luie Lepke: visszakanyarodva a poszthoz, mert hát azért vagyunk itt:D

Szerinted jobban kellene magát éreznie a posztolónak, mert az a srác akiért szakított állítólag vele, már nincs a képben??

A másik amit írtál:
"a másik megtette amit megtett." ez ok, a posztoló esetében is megtette a másik amit tett és ebből olyan ... figyelj @Caddy:D
szóval olyan kurva nagyot lehet provitálni??? nem a saját hülyeségeidből lehet.

Tudod, mint az isiben.... anyukánkat nem érdekelte soha, hogy a másik gyerek is hülye volt és verekedett:))

Luie Lepke 2010.07.27. 12:30:25

@primula anderson: Igen. :)
Persze nem szó szerint elmebeteg, csak mindenki azt mondta utána, hogy "ne vedd magadra, tudod, hogy nem normalis" és innen jott az elmebeteg. A nem normalist meg ugye hasznaljuk nem orvosi esetre is. "Hat nooormalis?" :)))) Biztos tudod honnan ideztem. :)

De orulnek ha nem az en eletem lenne azert a tema. Neha jo csinalni egy ilyen katarzist, de kezd zavarni, mert nem ez a celom. Sokszor hasznalok szavakat, jelzoket, amiket akar magamra is alkalmazok. Sot, magamra durvabbakat is neha. Szoval amikor en mondok ilyeneket, annak azert kisebb a sulya mint altalaban. Szoval tunderi cukorfalat minden exem, csak van akire haragszom meg mindig. :) Maradjunk ennyiben. :)

Luie Lepke 2010.07.27. 12:35:24

@nicknek: Nem kéne jobban éreznie magát. Sőt, ha szerette, akkor sajnálja ha nem boldog gondolom. Nem ez a lényeg, hanem az ahogy vele bánt.

A provitalni az profitalni? :) Csak a kudarcbol lehet profitalni, a sikerbol nem igazan. Mert mindig a kudarcbol, az eleted osszeomlasabol jon a valtozas.

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.27. 12:35:49

@nicknek: profitálni, ne álszenteskedj, írd f-fel!:D

tőzegmalac 2010.07.27. 12:38:34

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: lehetne válogatósabb, ha már kurvához jár :D

alumi 2010.07.27. 12:40:01

@Luie Lepke: ja, engem nem zavar ez a kifejezés. találó. és az esetedet tökéletesen le is írja. tudom, mert átérzem. :) mondom, felénk is hasonló szó jár közkézen..:)
csak kíváncsi voltam.
amúgy nem gondoltál arra, hogy ez lehet egy ok, ami miatt jobb, hogy úgy alakult?

2010.07.27. 12:40:43

@Luie Lepke:

Erdekes helyen ismerkedhetsz :P

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.27. 12:41:49

@Luie Lepke: "Csak a kudarcbol lehet profitalni, a sikerbol nem igazan. "
Tessék?

alumi 2010.07.27. 12:41:56

@Luie Lepke: ja, és engem nem zavar, ha becézgeted őket.:)
nekem is vannak vicces beceneveim. igaz, már egyikre sem haragszom így utólag. van, amelyiket utólag megértem, van, amelyiket szánom, és van az is, akire már csak legyintek, hogy szóra sem érdemes.:)

2010.07.27. 12:46:38

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

Szerintem inkabb tanulasrol lehet itten szo kerem.

2010.07.27. 12:47:27

@primula anderson:

Becenevek? Elsorangu beceneveket tanulhat az ember vezetes kozben : Buta liba, hulye tyuk, mazsola, marha ;)

nicknek (törölt) 2010.07.27. 12:49:10

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: köszönöm tanárnő, persze f-fel:) csak gyorsan találd ki milyen tanár néni is vagy, mert ízekre szednek:D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.27. 12:54:14

@Luie Lepke:

"Mily nevetséges bábok vagyunk, mily undorító színpadon táncolunk – de jól mulatunk: tánc és baszás. Senkire nem gondolunk, és nem tudjuk, hogy semmik vagyunk. Nem azok, amire szántak minket..." :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.27. 12:56:44

@Budapesti Brigaderos: azt vettem, csak számomra új, hogy a sikerből nem igazán lehet tanulni, nagyokat tudok pislogni a hasonló életigazságokat megállapító mondatokra, néha padlót is fogok tőlük.:-)

Luie Lepke 2010.07.27. 12:57:30

Tisztáznék egy-két dolgot, aztán ha bárki az én életemmel szeretne foglalkozni, akkor azt priviben tegye. Akár itt az indaneten, akár mailben. Azt hiszem a reglapomon keresztül lehete nekem küldeni mailt-t, ha nem, akkor oda írod meg a tiedet és elküldöm.

Nem nemibeteg. Vannak olyan szexuális úton terjedő fertőzések, amik nem nemibetegségek. Próbáltam utána nézni a témának utólag. Nem biztos, hogy félre dugott és ezért kaptam, csak nagyon lehetséges. Oké? Nem tripperem vagy szifileszem volt egyik esetben sem, hanem más jellegű szexuális úton terjedő betegségek.

Nem kurvákhoz járok, és nem kurva egyik sem. Talán megcsalt, talán voltak olyan kedveseim akik miközben velem voltak lefeküdtek mással, és talán már mnegvolt az új pasijuk amikor még velem voltak, de egyik sem kurva. Szerencsétlenek, gyávák, gyengék, döntésképtelenek, nem túl tisztességesek, nem túl nagy jellemek, hazugok, stb., de nem kurvák. Ezt azért szeretném leszögezni.

Caddy 2010.07.27. 12:59:52

@nicknek: köszi, nagyon kedves volt ez tőled. :)

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: és ez mennyivel jobb, mint az a bizonyos ezerszer elcsépelt egy mondat. :D

@primula anderson: na ha ebből indulunk ki, akkor nincs olyan férfi és nő a világon aki ne lett volna fasz vagy kurva. Egyszer valaki szájából. :) Ugye.

Luie Lepke 2010.07.27. 13:02:02

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Nem, fejlődés nincsen a sikerben. Mert az élet lényege a változás. Ha sikeres vagy, akkor azt élvezed és nem akarsz változtatni. Amikor viszont kudarc ér, amikor szenvedsz, amikor összeomlik az életed, akkor kínzó szükséggé válik, hogy változtass. Ez nem azt jelenti, hogy nincs szükség a sikerre, mert igenis van, és ki is kell élvezni, csak nagyon fontos, hogy a kudarcból tanulj, és megfigyeld mit kell másképpen csinálnod, mert különben ugyanazt ismétled újra és újra, és így nem leszel boldog.
Természetesen szerintem.

2010.07.27. 13:02:42

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

Az a kerdes, hogyan definialod a sikert. Ha masok hatan ersz el valamit, az nem siker, ergo nem is tanulnak belole.
Te ennek a forumnak a tagjaitol varsz bolcsessegeket?

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.27. 13:03:40

@Luie Lepke:

Lepkele, take it easy....

mivel ezek a posztok unalmasak, így belefér a más irányú offolás. nem kötelező magadról elmondani mindent, de ezért nem fognak megkövezni.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.27. 13:06:12

@Luie Lepke:

egyik alapfilm. a Se7en (Hetedik - 1995) Morgan Freeman, Brad Pitt főszereplésével.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.27. 13:06:40

@Luie Lepke:

"Nem nemibeteg. Vannak olyan szexuális úton terjedő fertőzések, amik nem nemibetegségek."

Pedig azokat a betegségeket amiket szexuális úton kapsz, azokat nemibetegségnek híjják! :) Jó kis HPV vagy jóféle gomba! :D Esetleg lapostetű (ami tény, hogy nem betegség) :)

2010.07.27. 13:07:57

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:

All the world's a stage
And all the men and women merely players;
They have their exits and their entrances,
And one man in his time plays many parts.

2010.07.27. 13:11:57

@Luie Lepke:

Aldassak az Ori szent neve !

Luie Lepke 2010.07.27. 13:18:30

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: Pedig a Hetediket láttam, csak erre nem emlékeztem. Brad nagy kedvencem. Ugyanazon a napon születtünk, és nekem is nagyon bejön Jennifer. :)

Luie Lepke 2010.07.27. 13:24:46

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: Nem mondok el mindent. :)
Látod és így is megköveznek. Brühühü :)))

Snowmass 2010.07.27. 13:28:10

bejött-bejött, majd összejött, ezek után megjött, aztán újra megjött, később meg nem jött, a végén pedig kijött

Snowmass 2010.07.27. 13:32:11

Pedig a posztíró dolgai is kezdtek már rendbe jönni.:)

Most komolyan, mit lehet erre mondani? A posztíró valószínűleg csúnyán benézett valamit, és ennek következtében aztán megtanulhatta, hogy attól még nem lesz valami szuper, mert annak látjuk vagy akarjuk látni. Miféle kommunikáció az, ha a szakításkor úgy érzi, hogy a másik fél mintha nem is az ő kapcsolatukról beszélne?

Rebelde 2010.07.27. 13:33:36

"nem tudtam meg azokat a dolgokat, amik esetleg segíthetnének a fejlődésemben."

ha befejezed ezt a minden nő ilyen meg olyan, tovább léphetsz a következő szintre, ahol olyan nők vannak akik elmondják, hogy mi a probléma veled, és csak aztán vágnak ki:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.27. 13:42:39

@Rebelde:

Nyilván nem tud a sorok közt olvasni. Nem jön a kapcsolat végén valakitől egy summary, hogy ez meg ez volt a hiba (pedig milyen zsír lenne!) és ezen meg azon kéne változtatni. Ha nem tudja még mindig, akkor vagy annyira hülye, hogy nem érti, vagy tényleg annyira nem érdemes az egész arra, hogy foglalkozzon vele az ember :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.07.27. 13:44:42

@Luie Lepke:
erről most egy halom minden eszembe jutott és elég ambivalens ötletek
Tök megható, hogy ilyen széles mellel kiállsz a volt kedveseid érdekében/mellett (valószínűleg leszarják) - ám azt hiszem, hogy a saját választásaidat szeretnéd ezáltal optimalizálni :D Közben azért - to be on the safe side - rúgsz beléjük hármat.
Hát, kissé kettős hatás, amolyan kecske-káposzta :)
Lehet, hogy egyszerűbb lett volna azt mondani, hogy rossz döntéseim voltak?
(igen, nekem azok voltak - s nem feltétlenül sikerült belőlük helyes következtetésekre jutnom, de erősen rajta vagyok az ügyön. Még mielőtt megszólítva leszek a témában :D)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.27. 13:56:36

@Luie Lepke: van, aki csak a pofonokból hajlandó tanulni, de ettől még létezik és működik a pozitív kondicionálás, vagyis a sikerélmény hatása.:-)

@Budapesti Brigaderos: sokan gyorsan megtanulják, hogy hogyan lehet mástól kicsalni a lóvét, ez szerintük siker, szerintem kudarc, mert előbb-utóbb úgyis lebuknak a kisköcsögök. A sikerből is egyre több kellene, így törvényszerűen kudarc lesz belőle.:-) Tehát elég nehéz általánosan definiálni.

nicknek (törölt) 2010.07.27. 14:00:56

megvilágosodás megvolt, vagy lemaradtam?:))

Luie Lepke 2010.07.27. 14:09:03

Ez tényleg unalmas poszt. Mostanáig 96 kommentet sikerült összehozni. Annak is a fele kb. az én legyalulásom. :)

nicknek (törölt) 2010.07.27. 14:18:45

@Luie Lepke: :) Elkezdtél magyarázkodni ott kezdődött, nem kell... Jó arc vagy

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.27. 14:25:34

@Luie Lepke:

Te tehetsz róla, ha nem tárulkozol ki, senki nem gyalul.

Madpapa 2010.07.27. 14:40:46

Nekem az jön le a posztból, hogy valahogy nem azonos súlycsoportban játszottatok. Folyamatosan görcsöltél, próbáltál megfelelni, mert érezted, hogy a lány nagyobb kaliberű mint te. A kishölgy szépen etetett is mivel látta, hogy teljesen az ujja köré csavart téged. A derült égből villámcsapás csak neked volt az, a kishölgy valószínű más ligába akart igazolni és dolgozott ezen folyamatosan is.
Te csak olyan vigaszfasz voltál végig.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.27. 14:47:52

@Madpapa:

Lehet hogy "azokon a napokon" vagy amikor már a hejjespasee rommágyalázta altestileg, akkor ment a postíróhoz a csaj, tudja hogy olyan kis maszatolós nyammogós kis nyomi, aki megeszi a "nemibetegségem van" című dumát :) Igen, ez is lehet egy verzió :)

Caddy 2010.07.27. 15:00:31

@Luie Lepke: jaja én már délben akartam írni, hogy ha mosdatod a szerecsent az csak rosszabb lesz. :)

Luie Lepke 2010.07.27. 15:03:16

@Caddy: Nem mosdattam, én voltam félreérthető. Csak tisztáztam.

@Zsit (nyau és rémizé): Köszi! Szeretsz? Akkor randizunk? :)))))

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.07.27. 15:04:49

@Luie Lepke:
zavarban vagyok most sorrendileg - eredetileg nem fordítva kell? :DDDDDDDDDDDDDD

Luie Lepke 2010.07.27. 15:12:12

@Zsit (nyau és rémizé): Elvileg, de én sokszor csinálom fordítva. Pontosabban csak fordítva tudom csinálni. Igy lehet nagyokat szívni. :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.07.27. 15:13:54

@Luie Lepke:
ebben az esetben de - ha szeretsz szívni, akkor meg feltétlenül :)

2010.07.27. 15:38:40

@Madpapa:

"a lány nagyobb kaliberű mint te"

Úgy érted lejjebb helyezte magát a kapcsolatban a Dzsoni, amit az Aranka meg is érzett, és ezért már nem is volt érdekes szegény.

Mert abban kiegyezhetünk, hogy nincsenek nagyobb kaliberű felek a kapcsolatban, csak max magát alsóbbrendűnek vagy felsőbbrendűnek érző van.:)

A baj még csak nem is ez volt, szerintem.
Inkább csak az, hogy a Dzsoni nem vette a jeleket útközben, hogy nem oké valami (mármint hogy az Aranka nincs úgy oda a Dzsoniért, mint fordítva). Báááár, lehet, hogy pont ezért kérdezgette mindig, hogy eleget kap-e az Aranka, mert érezte, hogy nem kap vissza eleget a Dzsoni? Valahol itt keresgélnék.

Luie Lepke 2010.07.27. 15:46:12

@Traktorka: Nem, én nem így értelmeztem. Van ez, hogy a fiú nem olyan jó pasi, mint amilyen jó csaj a lány és fordítva. Ami szerintem baromság, de szerintem így kell ezt érteni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.27. 15:52:11

@Traktorka:

Nem ugyanaz a kategória. Olyan mint mondjuk egy random koldusnő a Keletiből és te. Na, itt egy kategória-gap. Bár ki tudja :)

2010.07.27. 15:52:18

@Luie Lepke:
Ezt csak vélelmezed.
De különben is: Ki dönti el, hogy ki ELÉG JÓ csaj és elég jó pasi?:))
Te?:))
És mi alapján? Mellbőség? Divatérzékenység?:))

Piszok Alfréd 2010.07.27. 15:52:22

"csak azt sajnálom, hogy nem tudtam meg azokat a dolgokat, amik esetleg segíthetnének a fejlődésemben."

Klassz lenne, egy kapcsolat végén az error logokat végignézni, esetleg mindjárt lefuttatni egy System Advisort ami megmondja, mit kell upgradelni vagy átparaméterezni. Hát sajna egyelőre a valós életben ez nem ennyire kifinomultan működik...

Piszok Alfréd 2010.07.27. 15:53:17

@Traktorka: "Ki dönti el, hogy ki ELÉG JÓ csaj és elég jó pasi?:)) "

Nőkről én bármikor :)))

nicknek (törölt) 2010.07.27. 15:53:58

@Traktorka: Dzsoni és Aranka:DDD
"hogy nem kap vissza eleget a Dzsoni"
igen nem kap vissza eleget, ezért egyre több dolgot tesz, alárendelődik és itt igaz az, hogy a megfelelések hatására lejjebb helyezi magát annyira, hogy elérhetetlen lesz számára Aranka:)

Ezt az állapotot én úgy hívom, hogy elkurvul... mert a szex vagy a szeretetért képes lesz megalázni akár magát is...

Piszok Alfréd 2010.07.27. 15:54:43

Amúgy ez a folyton kérdezgetés furcsa nekem, meg az is, hogy a posztíró igazából csak onnan gondolja, hogy a csajnak minden rendben volt, hogy a lány ezt válaszolta neki. Már önmagában ez nincs rendben...

Luie Lepke 2010.07.27. 15:54:48

@Traktorka: Nem, azt írom baromság, tehát én ezzel nem értek egyet. Csak szerintem így értette a kalibert.

2010.07.27. 15:55:00

@Piszok Alfréd:

Oppárdón!
Stúdióbeli nőszakértőnk Mr Piszok Alfréd, bocsáss meg.:D

Madpapa 2010.07.27. 15:55:42

@Traktorka: fogalmazd úgy ahogy akarod :) a fijút a lány vigaszfasznak tartotta, addig míg valami jobbat nem talál. Nem olyan hihetetlen dolgot állítok. Addig míg az alfahím meg nem jelenik, béta jegyűvel hetyeg annak megjelenéséig ( vigaszfasz ). ;-)
Egyre többet gondolok egy jó halászlére...

2010.07.27. 15:56:06

@nicknek:

végre valaki érti miről pofázok.:D

2010.07.27. 15:57:08

@Madpapa:

csak a szád jár, mindannyian tudjuk.
rég megehettük vóna azt a "létet" te meg én.:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.27. 15:58:16

@Piszok Alfréd:

"Ja, minden jó és fasza" -mondja a csaj és gondolja - ja, kurvára unlak már, csak azért mondom hogy minden ok, hogy el ne kezdjé' sipákolni bazze- ezt :)

2010.07.27. 16:00:28

@Piszok Alfréd:

Hát nem mintha pl én olyan kurvanagy kapcsolat és férfi-nő-ügyek-guru lettem vóna 23 éves koromban.
kb akkor is kérdeztem, amikor állítottam.:D

Dzsoninak csak annyit javasolnék, hogy bocsásson meg az Arankának, mert azzal, hogy ezen nyammog egy valakinek árt: saját magának. Keressen egy jóravaló leányt, akitől visszakapja, amit ad nekíjje, és akkor helyreáll a rend a világban.

nicknek (törölt) 2010.07.27. 16:03:37

@Kedves Nard: :DDD ha valamit gáz hallani egy nőtől ez :"persze, imádlak, satöbbi"

@Traktorka: Ámen:D

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.27. 16:04:10

@Piszok Alfréd: szerintem volt ebben némi magyarázkodás: az elején még írta, hogy voltak gondjai, ezért kérdezgette, hogy nem érzi-e magát elhanyagoltnak a lány. Hát, nem tudom: erre egy válasz van, hogy dehogynem, csak ezt nem szokta az ember a problémáival küzdő partnere arcába vágni amúgy ráadásképpen. Szóval teljesen felesleges hülyeségeket kérdezni, utána pedig hivatkozni a hasonlóan hülye válaszokra.

2010.07.27. 16:10:14

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

nemtom, szerintem minden jóérzésű, a csaját szerető dzsoni így jár el, ha valóban elhanyagolja az ügyei miatt az arankáját. megkérdezi, hogy nagyon gáz-e.
mi van ebben elítélendő??? erről nyihogunk folyton ebben a blogban, hogy kommunikáció, nem?
más kérdés, hogy az aranka hogy érzett a dzsonival, de jogosan gondolhatta a dzsoni, hogy ha "evriting iz fájn" választ kap, akkor télleg úgy is van. (most szándékosan nem beszélek arról, hogy nyalván 5000 egyéb jele volt annak, hogy nem fájn)

nicknek (törölt) 2010.07.27. 16:12:20

@Traktorka: nem látod, de annyit bólogatok, hogy a kollegám szólt igyak egy kávét:))

Piszok Alfréd 2010.07.27. 16:13:20

@Traktorka: persze, ez pont az egyik dolog, amit Dzsoni tanulhat az esetből :)

Piszok Alfréd 2010.07.27. 16:15:17

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: szabad kérdezni, csak pont az általad mondottak miatt nem szabad elégedetten elhinni a választ.

2010.07.27. 16:25:35

@szadomazo:

;-) tegnap! :D

Mit mikor??:D

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.27. 16:26:04

@Traktorka: nem ítélem el, de ezt alibi-kommunikációnak tartom.

2010.07.27. 16:29:05

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

23 évesen én megbocsátom az alibi kommunikációt.:))
sőt már-már őszinte figyelmességnek könyvelem el, ha ilyesmiről van szó.:))

2010.07.27. 16:31:32

elszállt a kommentem.
biztos nem is vót fontos.:D

alumi 2010.07.27. 16:45:08

@nicknek: szerintem amit írsz minden olyan kapcsolatban így van, ahol csak az egyik fél cejis. aki cejis, az mindig többet ad, aki kevésbé cejis, az meg minden jószándéka ellenére sem képes ezt nemhogy überelni, de még elérni sem.
ja és ez persze abszolúte korfüggetlen.:) itt a kölök cejis volt, a csaj meg hát nagyon nem.

a fiú ezt érezte, és bizonytalan volt. én a "szeretlek, de nem vagyok beléd szerelmes" örökbecsű bunkoid lekoptató szöveget hiányoltam csak a sztori végéről. úgy lett volna eleje, közepe, vége.:)

2010.07.27. 16:57:56

@primula anderson:

Inkam admin, mint fejleszto.

Piszok Alfréd 2010.07.27. 16:58:49

@primula anderson: ez valszeg azért maradt el, mert valaki harmadik a képbe került, addig meg végülis elvolt a leány.

Piszok Alfréd 2010.07.27. 17:03:17

@primula anderson: csak próbáltam közérthetően fogalmazni :D

dr. gernika 2010.07.27. 17:03:44

Ahogy leírtad, én nem látok problémát a viselkedésedben. Az a lány, aki nem bírja lekommunikálni a nyűgjét még többszöri rákérdezésre sem, sőt, vetít, az utólag ne sírjon. Szerintem csak egyszerűen nem volt szerelmes, valamint éretlen és ő sem tudta, mit akar még. Az is lehet, hogy tetszett neki valaki más, és mikor az összejött, téged kukázott.
Ne nagyon tépelődj rajta.

nicknek (törölt) 2010.07.27. 17:21:01

@primula anderson: "szeretlek, de nem vagyok beléd szerelmes"... ez bukoid szöveg? én azt mondom őszinte... még a legkorrektebb mondatok egyike, amiket hallottam:)

De a többiben tényleg igazad van:)

Kytia 2010.07.27. 17:32:01

"sajnálom, hogy nem tudtam meg azokat a dolgokat, amik esetleg segíthetnének a fejlődésemben"

Egyáltalán nem biztos, hogy változnod kell. Ennek most nem jöttél be, oszt ennyi. Majd a következő.
Azért kíváncsi lettem volna, mik voltak azok a dolgok, amik miatt eleve lelkiismeretfurdalásod volt, és amik miatt folyamatos megerősítésre volt szükséged az ő részéről.

Ennek az információnak a hiányában ez: "Na, majd hátha itt, egy kívülálló talán tud valamit, ami esetleg az orrom előtt volt és nem vettem észre." aligha fog teljesülni.

nicknek (törölt) 2010.07.27. 17:50:17

@Kytia: elmagyarázom... én mint jó férj viszek haza neked virágot, elviszlek vacsizni és megkapod tőlem azt a felsőt szülinapodra, amit 3 órán keresztül néztél a bevásárlóközpontban a minap:))mindezt persze szülinapodra... én pedig a szülinapom után 2 nappal kapok 1 tábla csokit, hogy Boldog szülinapot... akkor azt fogom érezni valami nincs rendben és elviszlek moziba, mert hát elhanyagoltalak biztos... megkérdezem minden oké-e, te azt mondom persze, mert hát ilyen rendes férj nincs még egy... de nem oké, mert te nem lapátolsz bele a kapcsolatunkba annyit, hogy nekem jó legyen ... ergo bizonytalan leszek mi is van... hát ezt érezhette a főhős is:))

Persze nálunk minden rendben van, tegyük hozzá:D

2010.07.27. 17:57:07

@nicknek:

Mar csak azt kene bizonyitanod, hogy tudod, mikor van a szulinapja ;)

dr. gernika 2010.07.27. 18:48:39

@Luie Lepke: "Megcsinálnál te is pár sör után bárkit aki hagyja magát."
Hát ez nagyon mellé ment. :D

2010.07.27. 19:18:13

Ez a poszt nekem most túlzottan össze-vissza volt.

dr. gernika 2010.07.27. 19:19:02

@Luie Lepke: Szóval maradjunk annyiban, hogy ha valaki itt azt mondja hogy nigger, arra se képzelj fehér lepedőt. :)

dr. gernika 2010.07.27. 19:42:28

@Luie Lepke: Tehát gombás volt. Tiszta sor.
Kicsit túl komolyan veszed ezt az egészet.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.27. 20:38:17

@Drága IV gernika: fehérektől bunkóság....

Flavor Flav is the sound of Public Enemy No.1 :D

de ez most inkább az I don't wanna be called Yo' nigga hogy stílusos legyek

www.youtube.com/watch?v=r9KJOtQclOA

ibafaipap 2010.07.28. 12:08:46

Aha. Köszöntelek a klubban, ez egy tipikus történet. A csajok mondanak valamit, de ők fejben már régen két lépéssel odébb tartanak és persze hazudnak, hogy ne bántsanak meg téged. Nézd, tök mindegy, hogy mit mondanak, apró jelekre, gesztusokra, azok hiányára kell figyelni. És ez még az úgynevezett rendes lányokkal is így van, volt szerencsém végighallgatni néhány csajos beszélgetést. A nők teljesen hideg fejjel gondolkoznak a kapcsolataik nagy részéről és arra vannak beállva, hogy ne mondják ki, ha kicsi a farkad, vagy részegen előjött belőlük a ribanc, vagy anyagilag, szellemileg nem vagytok egy súlycsoportban. Cimbora, a nők mindent megbocsátanak, kivéve a gyengeséget és a bizonytalanságot, a nők felé dominanciát kell sugároznod, testi, szellemi, anyagi téren és akkor nem te leszel az áldozat, ha ez megvan, ragaszkodni fognak hozzád, még ha egy tapló köcsög vagy, akkor is. Ez teljesen kőkorszaki alapon működik, és csak akkor változik meg, amikor a nő közelít a harminchoz, és bepánikol, akkor jöhetnek az addig titokban megvetett "rendes srácok". Az első hibát ott követted el, hogy állandóan kérdezgetted, hogy jó-e neki, ebből a libának az jön le,hogy bizonytalan vagy. Rossz pont. Nem szabad sokat lelkizni, ennél már az is jobb, ha leszarod, hogy mi a baja. Szerinted miért nem akart veled dugni? Nemi betegség, ami ellen nem véd az óvszer? HAHAHA! Azért, hogy ne kötődjön hozzád a kelleténél jobban, mert már előre tudta, hogy egy idő után lapátra fog tenni és nem akarta "bonyolítani" a dolgokat. Vészfasznak kellettél. Persze ezt nem lehet kikerülni, ha szerelmes vagy, nem akarod látni az intő jeleket. Jótanács: hidegvér és magabiztosság.

lemnisKate · http://szocialiskeszsegek.posterous.com 2010.07.28. 13:07:16

"Volt neki egy nemi betegsége, amit el is mondott: gondoltam, ez is jelenthet valamit, nem mindenki teszi ezt meg, sajnos. Így no szex, amíg nem tuti, hogy teljesen egészséges. Na most, én úgy voltam vele, hogy gumival miért ne lehetne addig is, de mondta, hogy a doki szerint úgy sem 100%-ig biztos a helyzet."

No comment.

JOKKA21 2010.08.02. 12:37:08

Örülj neki, hogy megszabadultál ettől a kis luvnyától.

halak37 2010.09.21. 04:46:30

@alumi: Ez tök jó!!!,mert azt jelenti,hogy felülkerekedtél önmagadon!! :))))

halak37 2010.09.21. 04:56:38

@Luie Lepke: Ezek szép gondolatok.az emberi tiszeletről szólnak.tetszik.
süti beállítások módosítása