Nyitott házasság és szerelem?

2010. augusztus 13. 07:13 - Panni CsP

„Már az elején tisztáztuk, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, de mivel ő komoly kapcsolatot keresett én meg itt vagyok házasságban, egy elég zűrös helyzetben, nem kalandozunk el” – a posztíró házasságban él, de férje javaslatára mindketten megpróbálkoznak másokkal randizni. Az asszony talál magának egy nagyon szimpatikus fiatalembert, akivel talán többet szeretne, mint barátság. A férj még támogatja is neje terveit, majdnem ötleteket is ad, hogyan csinálja. Nekünk sem lesz könnyű tanácsot adni, ugyanis újra a „két tűz között” -téma kerül terítékre.

 

Házasságban élek, két pici gyerkőcöm van. Soha nem jutott volna eszembe regisztrálni a Csp-re, ha egy napon nem áll elő azzal a férjem, hogy neki változatosságra van szüksége és szeretné mással is kipróbálni. Persze ő elsősorban a szexre gondolt és őszintén szólva én nagyon sokáig teljes mértékben elleneztem is a dolgot, megpróbáltam azzal jobb belátásra bírni, hogy felhoztam azt a lehetőséget, hogy ha neki szabad, nekem is. Egy ideig ez elvette a kedvét, szóba sem hozta az ötletet, de sajnos úgy néz ki, a kíváncsisága idővel mégiscsak győzedelmeskedett és újra előhozta a nyitott házasság ötletét.

Ez körülbelül 2-3 hónapja lehetett, ekkor regisztráltam be a Csp oldalára. Elsősorban persze egy kis vigaszt kerestem meg hogy egy kicsit helyreálljon az önbizalmam, hogy igenis azért van még olyan férfi, akinek én is kellenék. Persze jelentkező volt bőven, de azokkal akikről messziről látszott hogy csak egy könnyű numerára hajtanak eleve szóba sem álltam. Volt egy-két ember, akivel nagyon jól elbeszélgettem, de mivel magam sem tudtam hogy mit keresek, nem igazán jutottunk előbbre. Azonban volt valaki (nevezzük Smile-nak), akivel már az első beszélgetés alatt valami fura kötelék alakult ki. Hihetetlen és soha nem gondoltam, hogy ilyen előfordulhat velem, de ő olyan volt mintha a másik felem lenne. Teljesen azonos módon gondolkoztunk és egyszerűen nem tudtunk olyan témát felhozni, amiben nem értettünk volna egyet. Már az elején tisztáztuk, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, sőt tetszünk is, de mivel ő komoly kapcsolatot keresett én meg itt vagyok házasságban egy elég zűrös helyzetben, nem kalandozunk el, hanem megpróbáltuk a lehető legtöbbet kihozni a kapcsolatunkból, amit lehet, és egy igaz barátra találni.

Közben úgy nézett ki, kicsit rendeződnek a dolgai, feltűnt egy lány, kevesebbszer beszéltünk, de próbáltuk tartani a kapcsolatot, kerestük továbbra is egymás társaságát. Itthon közben én is megpróbáltam a férjemmel tisztázni a dolgokat, mondtam neki, hogy gondolja át még egyszer, mert részemről nem tudom elképzelni, hogy érzelmek nélkül alakítsak ki kapcsolatot valakivel, és ha már érzelmek vannak, ne gondolja, hogy a házasságunkban ennek nem lesz nyoma. A reakciója sajnos azonban elkeserítő volt, mert bíztatott, hogy keressek csak magamnak valakit, sőt még majdnem hogy ötleteket is adott...

Gondolom, nem kell részleteznem, hogy ezek után milyen lelki állapotba kerültem és ekkortájt volt az, hogy úgy nézett kis Smile-nak sem alakulnak úgy a dolgai, ahogy szerette volna. Persze természetes volt, hogy megosszuk egymással a dolgot, hiszen bár alig pár hete beszélgettünk egymással, szinte mindent tudtunk a másikról. Nem tudom, hogy miért volt, az újabb csalódás vagy a sors akarta-e így, de a komoly elhatározás ellenére már nem csak barátként közeledtünk egymáshoz. Szinte egyik pillanatról a másikra előjött az elfojtott érzés, ami az elején kialakult közöttünk, valami furcsa vonzalom, amit az ember akkor érez amikor olyasvalakivel találkozik, aki olyan mintha a másik fele lenne. És hiába voltunk vele úgy többször is, hogy nem lehet, mert ennek nem lesz jó vége és a barátságunkat kár lenne veszélyeztetni, valahogy mégiscsak mindig ugyanoda lyukadtunk ki. Mindezt úgy, hogy volt köztünk 250 km és még az életben nem találkoztunk személyesen. Pár nap bódulat és álmatlan éjszaka után tudtuk, hogy találkoznunk kell és az elég sok akadály ellenére (2 gyerek, férj, 250 km) pár nappal az elhatározást követően ki is tűztük a találkozót. Ne kérdezzétek, hogy mit vártam, de tényleg azt hittem megoldást találnunk a helyzetre. Talán abban reménykedtem, hogy rájövünk, nincs meg mégsem az a szikra személyesen, nem tudom. Eljött a találkozó napja és persze semmi nem lett egyszerűbb. Nem tagadom, volt valami közöttünk, de már én sem tudom eldönteni, hogy ez csak a korábbi beszélgetések hatása vagy a személyes varázs volt. Eltelt a nap és nem jöttünk tisztába az érzéseinkkel, hiszen megvolt az a plusz, hogy elindulhatott volna valami, de mégis visszatartott bennünket valami... Persze ezt akkor és ott nem tudtuk megbeszélni, csak néztük egymást és zavart mosollyal mindig valami másról beszéltünk. A találka óta két nap telt el, valahol én már tudom, hogy mit szeretnék, de sajna Smile nem jutott dűlőre magával. Tegnap végső elkeseredettségemben felajánlottam neki, hogy amíg nem jön tisztába magával, ne beszéljünk... és ő nem keres. Engem meg gyötör a kétség, minden bizonytalan és zavaros lett, pedig még csak egy nap telt el nélküle. Kérlek, ne vessetek meg, hogy férjes asszony létemre, ilyen komoly érzelmi vihart kavart bennem egy fiú, akit tudom, hogy nagyon szeretek, mint barát és attól félek nagyon könnyen meg tudnám szeretni, mint életem párját... De akkor most mit tegyek????

 

 
793 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr782211404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. gernika 2010.08.13. 07:45:33

Nahát, péntek 13-a tiszteletére, most nem a fos szappanoperát olvashatjuk, hanem egy felnőtt ember valós dilemmáját? :)
Like.

Nos, kedves posztíró, tényleg nehéz helyzetben vagy. Most egyelőre semmit nem tehetsz, csak vársz, míg Smile eldönti mit akar. De ha vállalja is a kapcsolatot, adj magatoknak elég időt, míg valóban megismeritek egymást, a chat erre nem elég. Lelkifurcsid meg ne legyen, a férjed már voltaképpen elengedett téged. Abban is biztos lehetsz, hogy aktívan csal. Mindenképpen válást javaslok, de ne Smile miatt történjen, hanem mert a házasságod ment gallyra. A gyerekeket nagyon sajnálom, de rájuk való tekintettel nem érdemes együtt maradni - nem hinném hogy olyan példát akarsz nekik mutatni, hogy a szülők idejekorán elhidegülnek, majd szép lassan meg is utálják egymást. Akkor már inkább keressék a boldogságot külön-külön.

vendriner aladár 2010.08.13. 07:47:36

Csak egy tanács, ha ezt elkezdted végig kell csinálni. Nem tudom mennyire gondolod komolyan, de felrúgni egy házasságot két gyerekkel merész döntésre vall. Távkapcsolat ebből nem lesz az tuti, de elég sok a ? nekem benne. Túl sok. A megoldáshoz minden bizonnyal csak még több ? fog előjönni.

Ami már most tény, a férjeddel egy csőd a házasságod. Érzelmileg te már máshol vagy, ő meg ki tudja. Smilelal soha nem lehet köztetek barátság, de ezt te is tudod. Ennyi után elég merész kijelenteni, hogy életed párja lehetne.

Várjuk a sztori folytatását...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.13. 08:27:49

A férj ráunt a postíróra, egyértelmű. Ha nem így lett volna, nem ad ötleteket, és nem megy bele abba, hogy ő is keressen magának valami vigaszfaszt. Az hogy aktívan félrekefél, evidens, szerintem már sokkal előbb kezdte el, minthogy felhozta a nyitott házasság témát. Ezzel úgymond legalizálni akarta a folytatólagos félredugást. Smile nevű chathuszár meg meg fog ijedni a 2 kismajomtól, az tuti! És lasszózásnak fogja hinni :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.13. 08:32:43

Amúgy most én voltam az első, aki lasszózást említett! :)

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.13. 08:37:58

A virtuális világbéli egyezés, nagy egyetértés a valóságban sokszor másként jelenik meg. Ezt a személyes találkozáskor először nem veszi, vagy nem akarja észrevenni az ember, még mindig a virtuális pezsgésben marad. Aztán világosodik...
Hülye kérdés, de a férjeddel már nem lehet változatosabbá tenni az életeteket? (Vannak erre jó technikák...)

Kósza 2010.08.13. 08:51:51

volt valami közöttünk, .... elindulhatott volna valami, de mégis visszatartott bennünket valami..

Mi ez a sok valami? Nem lehet érthetőbben fogalmazni?

Amúgy meg szarjon farfekvéses sünt minden reggel a poszt toló férje,... a faszé nem lehet boldoggá tenni a két kisgyerekének az anyját, annyira nem bonyolult. Ha másért nem, a gyerekeiért!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.13. 08:58:14

@Kósza:

Lehet mert anuta annyira kívánatos mint egy nagy bögre meleg szalonnazsír! :)

Caddy 2010.08.13. 09:05:20

Hééééé! Hol van a szappanopera? Vagy péntek 13-án, már nem sújtasz minket ezzel,Panni? :D:D:D

Nazareus 2010.08.13. 09:09:30

Kósza, ugyanez igaz az anyára is, kicsit átfogalmazva, amit irtál: "a faszé nem lehet boldoggá tenni a két kisgyerekének az apját, annyira nem bonyolult. Ha másért nem, a gyerekeiért! "

Hiszen nyilvánvalóan nem boldog a házasságában, nem? Söt, elöször ö lett boldogtalan/elégedetlen. Ha igy nézed, akkor a férj tovább boldoggá tette a feleséget, mint forditva.

japanautos 2010.08.13. 09:11:07

Húúú, hát nekem is volt egyszer ilyen az életeben. Tanulság az lehet, hogy a lány nem bírta lezárni a (volt) férjével. Most így utólag nem bánom, hogy így történt.

Szinte gyötrő fájdalommal jár, hogy tudod, hogy nagyon szereted mint embert, érzed benne azt valamit, szikra, láng, tökmindegy, közben meg ott a felelősségérzet a gyerekek meg egy kompromisszumokkal teli házasság iránt. Nem irigyelek. Nagyon sok erő kel. És fájni fog így is, úgy is. Ha elveszíted mint barátot, fájni fog. Mert barátként őt már nem tarthatod meg. Ha miatta rúgod fel a házasságot, fájni fog, de Te tudod mit nyersz, mit veszítesz.

Én nem adok tanácsot, max erőt kívánok, meg hogy találd meg azt az utat ami számodra elfogadható és boldog, kiegyensúlyozott élethez vezet.

TBal 2010.08.13. 09:12:26

Már jó ideje nem szóltam hozzá itt, most megteszem. Én nyitott házasságban élek, nálam működik - és egyre jobb lesz, egyre közelebb kerülünk egymáshoz a párommal. Viszont az látszik, hogy a posztolónak igen kevés fogalma van róla, hogy mit jelent a nyitott házasság, hogyan működhet jól.

Kósza 2010.08.13. 09:13:44

@Nazareus: tudom én, hogy mindig kettőn áll a vásár, de azért elég olcsó megoldás a változatosságot egyből egy másik partnerrel keresni. Megpróbálta megkérni anyut, hogy kicsit szedje össze a szexuális fantáziáját? Urambocsá elkapta váratlanul anyut teregetés közben, a mosógép tetején?

Nazareus 2010.08.13. 09:15:41

@Kósza: Ugy irod ezeket, mintha NEM próbálta volna meg. Én nem tudom, hogy nem próbálta-e meg. Fogalmam sincs. Ezeket a posztirótól kérdezd meg, mert lehet, hogy megpróbálta.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.13. 09:16:27

Számomra a sztori több ponton sántít.

Egyrészt kezdve ott, hogy a posztoló olyasmire akarja rávenni magát, amire képtelen. Az, hogy a férjed farkal agyatlanul itt is, ott is, még nem jelenti azt, hogy te is szét tudod tenni a lábadat bárkinek. Ez látszik abból,hogy a kósza numerákat rendre elhajtottad, és nagy lózsacín lávot kerestél.
A nyitott házasság viszont nem erről szól. A lényege, hogy mindenki mindenkivel, de érzelmileg nem keverednek bele. Én személy szerint ebben nem hiszek, mert a nők nem így működnek. Nekik a szexhez érzelem kell. Vagy érzelemből fekszenek meg, vagy a szex vonzza be előbb-utóbb az érzelmeket.

Szerintem baromi agyatlan vagy, hogy rögvest csak úgy ugrottál, ahogy a férjed javasolta. Ha annyira szerelmes lennél, eszedbe nem jutott volna ezt meglépni. Elsősorban a házasságodon, a férjedhez való viszonyodon gondolkozz el, ahelyett, hogy társkeresőn fogdosol palikat, és vonod be őket a saját kusza magánéletedbe.

Ha majd helyretetted a dolgokat, elváltál, lezártad a házasságod, akkor keress új partnert. Addig csak magadat szopatod, mert belemész egy nemszeretem helyzetbe és még borzalmas lelkifurdalásod is lesz. A gyerekeid miatt tök jogosan!

Szerintem te és a férjed nem lehettek valami korosak, ha már pici gyerekeknél itt jártok. Nem vall túl érett személyiségre egyikőtök hozzáállása sem. Kicsit elkapkodtátok a házasságot, meg ezt az elkötelezettség dolgot, úgy érzem.

Kósza 2010.08.13. 09:16:54

A leglényegesebb: azt javaslom a poszt tolónak, hogy most kapja magát, és váljon el, amíg kicsik a gyerekek, és ő is fiatal. Ennek a házasságnak nem jósolok nagy jövőt!

Doubledeceker 2010.08.13. 09:17:49

"Urambocsá elkapta váratlanul anyut teregetés közben, a mosógép tetején?"

Lehet itt baszodni a változatosággal, de az új érintésének erejét sajnos semmi nem pótolja. És saját magamon végzett megfigyelések szerint, hiába csinos az ember barátnője, az ember szeme és fantáziája mégis rárepül más akár kevésbé csinos nőkre, is minden kis eltérő apró részlet vonzó lehet.

Örök harc ez, és nem is hiszem, hogy van rá megoldás.

Nazareus 2010.08.13. 09:18:24

@Kósza: Ugy irod ezt, mintha tudnád, hogy NEM próbálta meg ezeket :) Te a férjet akarod hibáztatni, mert feltételezed, hogy "egyböl másik partnert" keresett. Én nem tudom, hogy megpróbálta-e azokat, amiket leirtál, lehetséges, hogy megpróbálta. Ezt a posztiró tudja. De esetleg megpróbálhatod elképzelni, hogy próbálkozott ilyenekkel... :)

Kósza 2010.08.13. 09:20:02

@Nazareus: ha egy napon nem áll elő azzal a férjem, hogy neki változatosságra van szüksége és szeretné mással is kipróbálni,...
Nekem ez elég derült égből villámcsapásnak tűnik, és nem azt sugallja, hogy hosszas, sikertelen próbálkozásunk a házaséletünk feldobására ide vezetett.

Airhead 2010.08.13. 09:21:23

egy házasságon "dolgozni" kell...úgy, ahogy Kósza írja, kell a szex a mosógép tetején, kell a figyelem, a játékosság, szenvedély, változatosság..az az út, amelyen elindultatok, a semmibe, a pusztulásba visz, mindenféle szempontból...más nyomorúságán nem lehet boldognak lenni....a gyerekeknek érezniük kell, hogy ők azért szüllettek, mert apa és anya nagyon szereti egymást, ésha a gyermekkorukat egy szerelmes emberpár által sugárzott fényben sütkérezve töltik, fontos alapértékeket tisztelve (mert akinek a szívében, fejében rend van, az nem hazudozik, nem beszél csúnyán, stb) azok maguk is ezt fogják példának tekinteni, erre törekszenek....de mindehhez elhatározás, hit, gerincesség és erő kell

Airhead 2010.08.13. 09:22:06

születtek, természetesen

Kósza 2010.08.13. 09:23:46

@TBal: kisgyerekeitek hogy viselik? Hogy oldjátok meg előttük?

Caddy 2010.08.13. 09:24:11

Aha. Tökéletes és biztos alapokon álló házasságról van szó. Miért is van lelkiismeret furdalás? Tulajdonképpen apa egy másik pasi karjaiba hajt, csak, hogy ő bedugja másvalakinek.
A poszt is inkább szólt Smile-ről, mint apáról. A dolog eldöntött szerintem.

Nazareus 2010.08.13. 09:24:26

@alfonzina: Sok igazságot irtál le és csak hozzáfüznivalóm van:

Az emberek sokszor azt hiszik-gondolják, hogy az a jó, ha a két fél ugyanazt csinálja-csinálhatja. Ha te félrelépsz akkor én is. Ha te elmész egyedül bulizni akkor én is. Pedig nem ez lenne a lényeg, hiszen miért szeretné ugyanazt a dolgot két ember? Ha te mákostésztát eszel, akkor én is?? Csakazértis? Akkor is ha utálom? Ha te félrelépsz akkor én is? Akkor is, ha nem akarok?

Ugye milyen hülyeség? A lényeg az lenne, hogy mindkét fél boldog legyen, ha egyik fél félre akar lépni, a másik meg nem, akkor lépjen félre az egyik. A másik meg valami olyat kap meg majd a kapcsolatukban, amit az egyik nem akar. Nem szimmetrikusságban hanem kölcsönös megelégedettségben kell gondolkozni.

Airhead 2010.08.13. 09:24:48

@Nandi29: az új érintésnek megvan a maga ideje - a Te életedben talán épp most van itt az ideje :-)De hidd el, lesz egyszer egy szempár, amibe belenézel, és rájössz, hogy ez az az érzés, ez az az ember, akiért érdemes, akivel lehet...ezért nem szabad megalkudni, kényelmes megoldásként olyannal élni, akivel nem kéne...csak mert kéznél van...

Kósza 2010.08.13. 09:24:51

@Longlegs: őőőőőő,.... azért ehhez az ömlengéshez nem adnám a nevemet!

szófogadatlan prókátor 2010.08.13. 09:25:18

@alfonzina: szerintem is több ponton sántít a történet. Csak szerintem mindegyiken.

Nazareus 2010.08.13. 09:25:21

@Kósza: Háááát... én inkább nem kombinálok bele olyat a szövegbe, ami nincs benne direktben :) De nem vagyunk egyformák...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.13. 09:25:46

@TBal:

Sikerült valami féllábú nyuggert rábírni a nyitott kapcsolatra? :)

Én lennék terrorista! 2010.08.13. 09:25:54

Én nem vetlek meg. Végre egy olyan nő aki nem kufircol félre egyből, és bár érzései (talán épp a férje miatt) inognak, mégis szeretne hűséges maradni és megmenteni a házasságát. Respect!

Tanácsot nehéz adni és biztosan tudod hogy ezt a dolgot neked kell megoldani. Talán a férjed egy kósza numera után visszatalál hozzád, lehet hogy csak féltékennyé kellene tenni. Némi női praktika sem árthat a szex feldobásához (szerepjáték, szex az ágyon kívüli helyeken, orál végig, pl.). Ha minden kötél szakad és nyitott házasságba léptek akkor arra figyelj hogy érzelmileg ne sérülj a szeretőd miatt. Ha meg férj lesz belőle nézd a gyermekeid szemével is, mert ugye "új apuka" lesz.

Szóval szerezd vissza a férjed/házasságod, de ha nem sikerül akkor is élj boldogan! :)

TBal 2010.08.13. 09:26:16

@alfonzina: "A nyitott házasság viszont nem erről szól. A lényege, hogy mindenki mindenkivel, de érzelmileg nem keverednek bele." Hát, akkor te se tudod, hogy mi a nyotott házasság. Ugyani aki ezzel az alapfelállással kezd neki, az igen csúnyán pofára fog esni. Érzelem kell a külső kapcsolatokba is, bizony! Szerelmes lehetsz, amikor a párod iránti szerelem már átalakult szeretetté. Két (vagy több) különböző egyéniséggel kerülhetsz belsőséges viszonyba, "válhatsz eggyé" velük.

Beefboneknock (törölt) 2010.08.13. 09:27:02

A csaj felajánlotta, hogy a pasi ne keresse amíg nem jön tisztába az érzéseivel, az nem keresi két napja, erre a nő megkérdezi mit csináljon. Tuti nem 100-as a nő. Megmondom mit csinálj, várjál a sorodra ha a pasi oszt neked lapot , majd akkor kezdj el agyalni, hogy mit kezdesz a házasságoddal és a gyerekeiddel. A másik dolog meg, hogy ennyi idő alatt pár email váltással nem lehet megismerni senkit. Veszélyes a helyzet, könnyen pofára eshet a posztíró.

TBal 2010.08.13. 09:28:18

@Kedves Nard: Féllábú nyugger mellett nem lehetne. Kurva jó nőnek kell lenni... legalábbis számodra kurva jó nőnek. De szerintem a párom nem csak számomra az. Talán még nem fullos, de az lesz :)

Airhead 2010.08.13. 09:28:51

@Kósza: DDD: csak azt a kiragadott mondatot tulajdonítottam neked :-)
az "ömlengés" pedig a szerencsésebbeknek valóság (ok, nem ez az általános)én pl. így élek 14 éve..

Doubledeceker 2010.08.13. 09:29:09

@Longlegs:

"De hidd el, lesz egyszer egy szempár, amibe belenézel, és rájössz, hogy ez az az érzés, ez az az ember, akiért érdemes, akivel lehet...ezért nem szabad megalkudni, kényelmes megoldásként olyannal élni, akivel nem kéne...csak mert kéznél van..."

Nem hiszem el, volt már ilyen, most is ilyen van, de a szempár, és a testi vonzódás két külön dolog.

Tapasztalataim alapján nem tudok ebben hinni sajnos, bár tudnék...

krampam 2010.08.13. 09:31:47

sok "tapasztalt" mondta már a környezetemben, hogy a válás nem old meg semmit, csak szarabb lesz utána mindenkinek.

szerintem inkább üsd a férjedet, amíg észhez nem tér! meg menjetek házas-tanácsadásra, lelkigyakra, hittan, valami. nem szabad feladni. gondoljatok mindig az "első szerelemre" (mármint az érzésre, amit egymás irán először éreztetek)!

TBal 2010.08.13. 09:32:45

@Kósza: Még nincsenek, ifjak vagyunk még, de hamarosan. Egyelőre passolom, valszeg idősebb korukban fogjuk megmondani, már ha hakkor még együtt leszünk és így élünk :)

Kósza 2010.08.13. 09:33:24

@Longlegs: "When someone says they are happy, my ass begins to twitch," Luc

RaveAcE 2010.08.13. 09:34:06

Látjátok, erre jó a társkereső oldal. Találsz valakit 250 kilométerre, aztán rágóghatsz.

egerészölyv 2010.08.13. 09:34:14

A tisztelt írónő méltóztatott kifelejteni a lényeget. Ami az első és a második mondat között van. A miriádnyi fejfájást. A tömérdek összehasonlítgatást, hogy ő mennyivel különb a férjénél. Ugyanez a családjaikkal. Ugyanez a házasságba behozott anyagi javakkal. Hogy az udvarlást minden nap előlről, nulláról kell kezdeni. Hogy neki lelke van. Hogy a férj ne hallgasson Wagnert. Hogy a WC ülőkéje legyen mindig lehajtva. Hol a kávé? Ha van: most stréberkedéssel akarod elterelni a figyelmemet a házasságunk strukturális problémáiról? Férj ócsárlása, rugdalása a gyerekek előtt.

Állati nagy barom az a férj, aki ezt nem unja meg, csak halkan törölgeti könnyeit a köténye csücskével.

MickthePick 2010.08.13. 09:34:19

@alfonzina: pontosan így látom én is, különösen az utolsó bekezdést. Két teljesen éretlennek tűnő ember, akik közül főleg a férfi láthatóan sosem "tombolta ki" magát korábban.
Első kapcsolatból házasság: erre még a régi öregek sem mondtak jót (fiam, sose vedd el az elsőt...) :)

Airhead 2010.08.13. 09:34:29

so it's high time you ask someone to scratch it :-) that's what anal sex is for !

Airhead 2010.08.13. 09:37:11

it's not only my legs that are long, but also my middle finger :-) noone complaines about it yet...they love the way I use it during oral sex ...

Airhead 2010.08.13. 09:37:57

noone's complained (siettem)

egerészölyv 2010.08.13. 09:38:15

@MickthePick: persze vannak emberek, akiknek nem megy másképp. Szexuális koldusok, páriák.

MickthePick 2010.08.13. 09:41:56

@egerészölyv: tyű ez gonosz! De igaz.
Inkább úgy mondanám: akik randának gondolják vagy tudják magukat, és meg vannak győződve róla, hogy megtiszteltetés a másik nem bármelyik egyedétől, ha összeáll velük, azok szoktak az elsőhöz hozzámenni/azt elvenni. A vicc az, hogy ez külsőtől általában majdnem független, kifejezetten szép lányok is követnek el ilyen butaságot. Az egésznek lelki okai vannak...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.13. 09:44:59

@MickthePick: ezt a mai kor szülte. két opció van: vagy iszonyú korán fiatalon házasodnak, első fellángolásból, vagy későn, mert begyulladnak,hogy kifutnak az időből. ami közös, hogy egyik és másik helyzetben sem ismerik egymást eléggé. utóbbiban annyi, hogy jobban kiélték magukat előtte, ezért későbbre tolódik valamelyest a házasság romlása.

@TBal: na erre inkább nem is reagálok. élj boldogan a felfogásoddal, de ezzel én soha nem fogok azonosulni.

@Nazareus: a csaj leírása alapján szerintem számára az lenne a legjobb, ha először is (már csak a gyerekek miatt is) leülne komolyan a férjével, és marha őszintén és nyersen elmondaná, hogy ő most hogyan érez ebben a helyzetben. ha a férjet ez felrázza,akkor menjenek el párterapeutához, vagy mediátorhoz, mert egy ekkora krízist csak maguktól nem fognak tudni helyrepofozni. ha viszont a pasi nem hajlik a helyrehozásra, akkor váljon el a picsába. egy élete van. a fene nem pazarolná az életét egy ilyen baromra.

egerészölyv 2010.08.13. 09:46:31

@MickthePick: vagy túl sok a pártában maradt ember a környezetükben, és nem akarnak hozzájuk hasonlítani. Kutatók, tanárok jellegzetes sorsa.
Az, hogy valaki nem kívánatos, sőt taszító, lehet, hogy éhessé teszi, de szemernyivel sem lesz kedvesebb. Figyeld meg a randa nők elborult gőgjét.
Lehet férfi és nő között a legszebb, legéteribb/legdurrantabb örök szerelembe csapó kezdeti barátság, de olyat SOHA-SOHA nem fogsz tapasztalni, hogy mondasz neki valami érdekeset, amint az imént találtál ki, és erre INTELLEKTUÁLIS FÉNY csillan a szemében. Ezért van élet feleség nélkül és nincs élet barátok nélkül.

TBal 2010.08.13. 09:47:50

@alfonzina: nem is kértelek rá, csak a fogalmi zavart javítottam. Tudom ám, hogy a legtöbb embernek ez nem szimpa :).

japanautos 2010.08.13. 09:49:04

@Longlegs: "De hidd el, lesz egyszer egy szempár, amibe belenézel, és rájössz, hogy ez az az érzés, ez az az ember, akiért érdemes, akivel lehet..."

ugye te nő vagy? Most komolyan, belenézel valaki szemébe és akkor jön az az érzés? Első pillanatra szerelem, vele éled le az életed? Hány éves vagy, ébresztő... egy kapcsolat ennél bonyolultabb, szerintem.

egerészölyv 2010.08.13. 09:49:10

@alfonzina: csukd be a meséskönyvet. Hallottad a sztorit az egyik féltől és habozás nélkül hitelt adsz neki, hogy PONT így történt.

MickthePick 2010.08.13. 09:49:42

@egerészölyv: ez nem teljesen igaz, nekem volt olyan párom, akinél volt ilyen felcsillanás, sőt.... teljesen értettük egymás humorát, stb. Együtt is voltunk pár évig... de végül más dolgok nem jöttek össze.
MINDEN tényező soha nem fog stimmelni. EZért nem megalkudni kell, hanem felismerni, és elfogadni, hogy melyek azok, amik számunkra a leglényegesebbek :)
Ez eltart egy ideig, igen kevés ember az, aki pl. 30 alatt rájön.

Nazareus 2010.08.13. 09:50:22

@alfonzina: Szerintem ez túl van bonyolitva: A férj félre akar lépni? Lépjen félre. A feleség nem akar félrelépni? Akkor ne lépjen félre. Nem muszáj, csak azért mert a másik fél félre akar... Persze mostmár késö, már félúton van ahhoz, hogy a házasságuk szétessen. Én úgy látom, hogy nem a férj akarja a szétesést, hanem a feleség. A férj pusztán jól akarja érezni magát a házasság keretein belül, amennyire lehetséges. A feleség kezdett el (a leirás alapján) máshoz kötödni érzelmileg.

Balance Of Power 2010.08.13. 09:50:31

@egerészölyv: En is azt hianyolom a tortenetbol, hogy hogyan is zajlik az eletuk. Emberileg mukodik-e a kapcsolat, szeretik-e egymast, milyenek a szurke hetkoznapok es ugy altalaban a sajat szexualis eletuk. En ugy gondolom, hogy ha ilyen temakrol kepes beszelni egy hazaspar (sokan egesz eletukben nem beszelnek ilyesmirol, pedig lenne ra igeny), akkor alapvetoen rendben kell lennie az emberi oldalnak.

egerészölyv 2010.08.13. 09:50:39

@MickthePick: jól megvizsgáltad? Biztos nő volt?

MickthePick 2010.08.13. 09:51:15

@TBal: szerintem meg egyáltalán nem biztos, hogy a nyitott házasságok definicóját pont te tudod helyesen... sokkal valószínűbb, hogy amint a "normál" házasságokban, ebből is sokféle dimanikájú létezik. Te most azt gondolod, hogy a tiéd az, ami *neked* működik. Majd kiderül ez is. Sok sikert .)

egerészölyv 2010.08.13. 09:52:37

@Balance Of Power: igazad van. De én nem remélem ebben a helyzetükben, hogy van még "emberi oldal".

staffnurse 2010.08.13. 09:52:48

Szia!
Olvastam a történeted és azt a számomra sokszor megerősített érzést hozta elő, hogy akármilyen értelmes is az ember, ha szerelmes, akkor valahol 16körül gondolkodik. Ezt nem bántásnak szántam, Mindenki, én is így van a dologgal! A gond, hogy szerintem eleve a házasságoddal van baj, valószínűleg a társas kapcsolataid sem a legjobban kiépítettek, ha pár hét 'beszélgetés' után úgy érzed komoly a dolog. Ne hagyd magad becsapni a nettel, nem biztos, hogy élőben is így sül el a dolog.
Úgy tűnik számomra, hogy támaszt keresel, és ahelyett, hogy a szar házasságodat oldanád meg így vagy úgy, inkább kiszöksz a szituációból más karjába. Sok ember teszi/tenné ezt, de gondold végig, hogy ez hosszú távon kinek jó? Az a fiú keres valakit, aki őt keresi, te meg valakit, akinek 'még te is kellesz'. És itt kezdődik a becsapás.
Inkább szedd össze magad, állj talpra egyedül, légy tisztában az új szituval, azzal hogy mit akarsz és mit tudsz adni, aztán kezd el az új életet építeni!
Szerintem így kéne csinálni, hogy senki ne sérüljön vagy sértsen mást/magát..

Airhead 2010.08.13. 09:52:55

@japanautos: khm, 39, 25 évesen néztem bele (épp más felesége voltam), azóta született 3 gyerekem tőle...ja, és nem laposodott el, jó a szex, sportolunk mindketten, sokat csavargunk, bicijozunk, futunk, görkorizunk :-)

szekertabor · provo.blog.hu 2010.08.13. 09:53:02

Esetleg az, hogy hűséges maradj a gyermekeid apjához, nem merült fel a kis agyadban? 60-90 nap alatt sikerült lezongoráznod az egész történetet úgy, hogy minden felelősség a férjedet terhelje. Gratulálok. Te tényleg a megfelelő fórumot választottad magadnak. Valójában a férjed hűtlenségi hajlamát használod ki, hogy megszabaduljál tőle. Arra persze egyikőtök sem gondol, hogy mi lesz így a gyerekeitekből.

Jobb lenne, ha az önzésetek helyett végre arra koncentrálnátok, hogy helyrehozzátok az elromlott kapcsolatotokat. És ez nem 60-90 napos projekt! Inkább 3-5 évnyi kitartó küszködés. De persze miért is vállalnátok az ezzel járó kényelmetlenségeket, amikor ott vannak nektek a csajok és pasik.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.13. 09:53:34

@TBal:

Előbb utóbb lapátra fogsz kerülni, amint egy jobb pasit fog ki, aki majd kizárólagosságot akar tőle. Te meg mégy a levesbe a hülye nyitott kapcsolatoddal.

MickthePick 2010.08.13. 09:56:29

@egerészölyv: persze :) volt rá pár év :)
Ne add fel, ha neked tényleg ez fontos, ilyen partnert is lehet találni. Talán pont a netes ismerkedés a legjobb ilyenre....(mondjuk ezzel a lánnyal egy buliban, félig részegen ismerkedtünk, dehát nincsenek szabályok :D)
Szóval a neten ismerkedős korszakomban anno feltettem egy elég jó, de azért reprezentatív képet (sok év alatt egy sikerült kb...), normális, vicces, de visszafogott reglap - és vártam a kapásokat. Sok értékelhetetlen között amikor jött egy-egy érdekesebb levél (jellemzően kép és egyéb info nélküli regtől), akkor kérdeztem vissza 1-2 "egyénit", amire az érkező reakcióból egyből le lehetett szűrni egy rakás dolgot. Ha ez is bejött, akkor jöhetett a kép :) meglepő módon azt figyeltem meg, hogy igenis vannak csinos, intelligens lányok is az ilyen helyeken, de elég jól rejtőznek, és általában igen rövid ideig, mert elég hamar találnak elegendő "jelentkezőt" maguknak :)

scorpioscorpio 2010.08.13. 09:56:38

Apjuk már régen becsajozott, és csak önigazolást keres!! Ezért üldözi anyucit külső kapcsolatba h ne csak Ő legyen a görény:-) mondjuk elég érdekes anyuci részéről h ez a változás v az arra való igény fel sem tűnt eddig - v elment a füle mellett - baromi jó és szoros lehet a kötelék...:-) és odafigyelés...kettőn áll a vásár h frázissal éljek.
A TITOK a kommunikációban rejlik....!!!

Airhead 2010.08.13. 09:57:12

@egerészölyv: naná, anélkül mit érne az egész? fülledt erdőben, eső után egy kis szabadtéri birkózás, nyami:-)

egerészölyv 2010.08.13. 09:57:24

@szekertabor: ez igaz, de azoknak a gyerekeknek már mindegy. Az imprintinget már megkapták a szüleiktől. Lelkük tetemeit most a nagyszülők marcangolják.

MickthePick 2010.08.13. 09:57:41

@Kedves Nard: én is abszolút erre gondoltam, csak én nem szoktam ezeket kimondani, mert minek? Vagy rosszabbul érzi magát tőle, vagy agresszív/fennhéjázó lesz :D

TBal 2010.08.13. 09:58:03

Posztolónak: ehhez az életmódhoz nagyon-nagyon szeretni kell a párodat, a férjedet. Ha majd megvan a kommunkikáció, a teljes bizalom, hogy bármit meg tudtok beszélni és erőfeszítéseket tesztek annak érdekében, hogy meg is értsétek a másik álláspontját (így meg fogjátok szeretni ám egymást nagyon, de ehhez melózni kell), akkor, ha valamelyikőtöknek igénye van rá, kiérdemelte a nyitást. Addig viszont csak káros lesz, el fogtok távolodni és elválni.

Ha jó látom, a férjednek van igénye a nyitásra. Ha ezt ez igényt elfogadod, akkor mindkettőtöknek dolgozni kell, hogy meglegyenek hozzá az alapok. Ha a férjed látja, hogy van kilátás, van értelme, akkor addig félre fogja tudni tenni ezt az igényét, szerintem.

japanautos 2010.08.13. 09:58:18

@Longlegs: na ennek azért örülök. annyit azért irj le még megnyugtatásomra, hogy azért a szembe belenézés után nem direkt az ágyjelenet következet, hanem valami ismerkedős rész.

v. jókormányzósember 2010.08.13. 09:58:32

Békesség! Becses Barátném! Néked viszont- ha NEM TETSZETT a gondolat- jól jár az agyad. Ha kezded "megkedvelni"- hogy akár kedves leánytársad hátát is simogathatod majd kettesben (bocsánat, hármasban)- az viszont nem feltétlen szerencsés, szerintem.

Szóval, az "először nem tetszett" nagyon helyes mondat- a becses férjed (bár meg kell jegyezzem, hogy a férj/feleség az az ember, aki KIÁLL a másikért, s nem KIÁLT másikért (harmadikért).

Szóval mondjuk: "Először nem tetszett, hogy a feleségem simán helyrerakott, s azt mondta, kedvesem- azt hiszem, ha Te komolyan gondolsz BÁRMIT is velem kapcsolatban, akkor SEMMI helye az ilyen - valóságtól távoli - gondolatoknak. De aztán rájöttem, NEKI VAN IGAZA- én pedig igen nagy ostobaságot követtem volna el, ha ezt mégis komolyan gondoltam volna. Azóta BOCSÁNATOT KÉRTEM tőle, s ilyen ostobaságot nem teszek majd legközelebb".

Szóval, így igen helyes az "először nem tetszett".

Ha a MEGKÉRDEZETT - száját hagyja el a fenti mondat- akkor a férje mellett, ki - hogy is mondjuk- nem feltétlenül felel meg a férj fogalmának, lehet, hogy egy feleség is lesz a családban, kire tán hasonlót lehet mondani.

A lényeg,hogy a TISZTASÁGOT próbáljátok belevinni a kapcsolatotokba, BESZÉLGESSETEK, s SZERESSÉTEK- EGYMÁST!

VJK

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.13. 09:59:27

@szekertabor:

A férjnek eszébe nem jutott volna hűségesnek maradnia gyerekei anyjához? Ó biztos a nő a hibás. BiSZtos!

Apuka meg szenved, biSZtos nagyon rossz neki. Inkább apuka akar így megszabadulni tőle, hogy majd ezzel a nyitott házasságos szarral legalizálja a saját hűtlenségét. Mondhatja majd, "Te is félrenéztél!". Épp ezért erőltette, épp ezért adott ötleteket a nőnek. Gusztustalan, ámde végtelenül primitív taktika, ami spec most be is jött. Egy agyasabb nő megpróbálta volna megbeszélni, és ha az nem használ, akkor házasságtörő férjétől elválik. Apuka bukja a közös vagyont, az tuti.

egerészölyv 2010.08.13. 09:59:31

@MickthePick: akkor engedd meg, hogy gratuláljak ahhoz a pár szép évedhez.
Még a legszebb kapcsolatok is elborulnak néhány év alatt, magunk magunknak meg megvan 70-80 évig. Nem lehet, hogy nem bennünk van a hiba?
:)

MickthePick 2010.08.13. 10:00:02

@TBal: valszeg más posztot olvashatsz, de a fenti alapján ez a férfi nem nyitni akar, hanem simán lelépni, csak ezzel a "nyitott házasság" kamuval trükközik.
Mármint persze, csak a poszt, azaz a feleség leírása alapján. Így viszont egyértelmű a kép.

egerészölyv 2010.08.13. 10:00:20

@Longlegs: igen, az eső valóban fontos, mégse szálljunk fel büdösen a 28-as buszra Disznófőnél.

TBal 2010.08.13. 10:00:28

@MickthePick: Persze, sokféle lehet. De tudom azt is, hogy hogy nem működhet biztosan. Pl. úgy, ahogy azt a posztoló (meg Móriczka) elképzeli. Félremehetek, de érzelmek tutituti nem lesznek. Áááá, dehogy :)

Kósza 2010.08.13. 10:00:55

@Longlegs: akkor Te most 54 éves vagy, és szopás közben seggbeujjazod az uradat?! Jól értem? juhéjjjj, .... akkor most felállok és tapsolok neked! :)

scorpioscorpio 2010.08.13. 10:00:56

A tegnapi este pl. - hullócsillagnézés - tökéletesen alkalmas volt a kommunikációra....és utána másra is....lemész a sötét kertbe, a napozóágyra és nézed az eget, közben - elvileg:-) - gondolataid is támadnak, .... folyt.köv. ha az értelem fénye is megcsillan:-)...közel kerülsz a párodhoz...egyéb szinten is.:-) nőnemű vok amúgy.

Airhead 2010.08.13. 10:01:05

@japanautos: pár nap azért eltelt (én voltam az angol tanárnénije, nem vihettem mindjárt "ágyba")....de nem az ismerkedős résszel eltöltött időn múlik ez, szerintem

virus 2010.08.13. 10:02:37

Szerintem a pasi alapból félre.úr a háta mögött,és bűntudata van,
azért akarja őt is belerántani.

Hát szerintem ennek a házasságnak amúgy is lőttek.
Ha már a pasi ad ötleteket hol pasizzon be? :)
Megette ezt már a fene,amúgy meg undorító puszta érdekből és
kényelemből benne maradni ebben a házasságban.

Nincs miért szégyenkeznie a posztolónak.Váljon el és keressen
olyan embert akit érdemel,és aki őt is megérdemli.

MickthePick 2010.08.13. 10:02:49

@TBal: megint átfogalmaznám. A jelen posztban levőknek nem menne az érzelemmentes mással való szex.
Másoknak miért ne mehetne? Nem tudhatod, még Te sem....

supracoger · http://supracoger.blog.hu/ 2010.08.13. 10:02:59

és végülis a férj mennyire tudott macákat összeszedni?

egerészölyv 2010.08.13. 10:03:20

@scorpioscorpio: mondd, hogy nincs közöd a netvilág rettegett "scorpió"-jához... :((

Droidfigyelő (törölt) 2010.08.13. 10:03:27

Azért kíváncsi lennék, vajon kiderült-e, hogy mi minden következtében jutott odáig a férj, hogy javasolja az engedéllyel történő félrekúrást (elsősorban saját magának). Szóval már megint a "nincsenek véletlenek" és "kettőn áll a vásár."

A virtuális őszinteség önmagában is vicces, hát még az, hogy mi köze a valósághoz a virtuális térben, kétségbeesésből kifolyólag leakasztott "szerelemnek". Tulajdonképpen mindent idézőjelbe kellene tenni.

A posztíró ébredjen fel, és kezdjen a valóságos életével valamit. Esetleg ismerkedjen meg a férjével. Legfeljebb akkor is elválnak, ha már ismerik egymást.

MickthePick 2010.08.13. 10:03:54

@Kósza: az 54 hogy jött ki? 39 éves most, 25 évesen nézett a szemébe. Még ha össze is adnád, az is 64 :) nem 54...

(jó tudom, megint akadémikuskodok :D)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.13. 10:05:03

@MickthePick:

Alapvetően mizantróp geci vagyok, és szívesen az emberek arcába vágom az ilyen szart is. Érezze magát szarul, ő döntött így, nem miattam fog ebbe a helyzetbe kerülni :) Nyitott házasságban élő férfi (úgy hogy a feleség is félremehet) csak is valami omegahím lehet. Az alfahímek egy része, ugyanis megköveteli a kizárólagosságot, csak ők nem tartják be ezt, és sunázgatnak akit csak tudnak. De, a feleségtől elvárják az abszolút hűséget. Amelyik hímnemű egyed nem várja el a hűséget, az nem férfi, vagy nem szereti az adott nőt.

Airhead 2010.08.13. 10:06:16

@Kósza: 25+14= 39 :-)a kérdés második részére a válaszom igen, ez az alap szerintem, ne csodálkozzon senki, hogy a másik máshol keresgél, ha az alapok hiányoznak otthon :-)

egerészölyv 2010.08.13. 10:06:40

@MickthePick: egyet azért elárulhatnál. Megfejthetnéd a kultúra alapkérdését.

Mikor nevezzük a férfi kapcsolatteremtését "csajozásnak", és mikor a nő galád elcsábításának?

Én pl. nagyon unom, hogy egyenrangú felek közösen és önkéntesen kialakított testi-lelki közösségét utóbb a nő eltiprásaként reprezentálnak.

TBal 2010.08.13. 10:06:47

@MickthePick: igazad van - de akkor nem kéne a nyitott házasság szókombót szájra venni. Mert az más. Gondoltam, elmondom, hogy úgy nagyjából mi, mert az emberek legjavának halvány szellentése sincs róla. Azért mondjuk az tény, hogy az én verzióm se fog tetszeni szinte senkinek :)

scorpioscorpio 2010.08.13. 10:07:25

@egerészölyv: Mivel nem tudom h kiről beszélsz valszeg nincs:-) v csak nem tudok róla h én lennék??? :-)

Kósza 2010.08.13. 10:07:31

39, 25 évesen néztem bele (épp más felesége voltam), ...
én pl. így élek 14 éve..
...
39,25 + 14 = 54, nekem így jött ki :) simán el tudom képzelni, hogy egy angol tanárnő így írja le a 39 és egynegyed éves életkorát :) De most már világos minden! :)

baby bee (törölt) 2010.08.13. 10:08:00

@virus: teljesen igazad van. ismerek ilyen pasit, aki pont ezekkel a szavakkal bíztatja a feleségét (ott is 2 kisgyerek van), hogy "próbálkozzon mással". Ami azt jelenti, hogy ő már régóta....És már rég nem szereti a nőt, csak ugye a gyerekek, a megszokás, a közös ház....Szerintem sem érdemes egy ilyen férjbe kapaszkodni.
Bár aki a "gyerkőc" szót használja, az nálam gáz.

Airhead 2010.08.13. 10:08:14

@egerészölyv: a testszag alapban nem büdös, csak ha rárohad valakire :-)a másik testszaga vonzó kell hogy legyen, hiszen különben hányingered lenne tőle, és nem gerjednél rá...ez a párválasztás alapja

egerészölyv 2010.08.13. 10:09:08

@scorpioscorpio: oké. Ha te lennél a szimpla skorpió, tudnád, kiről-miről beszélek!

Airhead 2010.08.13. 10:09:45

@Kósza: ügyvéd vagyok, nem angol tanárnő, amig végeztem a jogot, addig hétvégente magániskolában tanítottam a korábbi végzettségem alapján)...no de ez már részletkérdés

Homeoffice 2010.08.13. 10:09:48

@Kedves Nard:

Hogy neked mennyire igazad van... :)Én megkövetelem a hűséget, Jó, magammal szemben is. Viszont nálunk van heti egykét elcsatangolós napom, amikor simán elmegyek piálni a haverokkal és bulizni is. Mindezt a teljes bizalom mellett.
Sokan az asszonyt nem értik miért nem hisztizik emiatt.

egerészölyv 2010.08.13. 10:09:51

@Longlegs: az enyém tényleg nem büdös, de a tied...? :)

egerészölyv 2010.08.13. 10:11:06

@baby bee: ez fordítva is áll. Pontosan tudtam, mit jelent a hölgypartnerem kedves biztatása, hogy nyugodtan dugdossak félre valamit télire.

TBal 2010.08.13. 10:11:17

@Kedves Nard:
@MickthePick:
Majd kiderül. Jelen pillanatban erősen több esélyt adok annak, hogy nem lesz igazatok. Miért érezném rosszul magam, ha szembesítetek ezzel a lehetőséggel?
Más kérdés, hogy eleve olyan partnert keresünk, aki nem akar kizárólagosságot. Az, hogy nem tiszteli a kapcsolatunkat, eleve olyan mértékben fogja lerombolni az illető vonzerejét, hogy nem lenne sansza.

Hozzá Szóló 2010.08.13. 10:11:52

Nem lett elsietve az a két gyerek...? Bennem csak ez merült föl

TBal 2010.08.13. 10:12:32

@MickthePick: Persze, elvileg mehetne érzelemmentesen, de úgy minek? Ez az alkoholmentes sör vagy a szénsavmentes szódavíz esete.

MickthePick 2010.08.13. 10:12:37

@Kedves Nard: Hehe, Tbal-lal megnéznélek egy élő vitaműsorban, a téma természetesen a Nyitott Házasság lenne :D

Viszonylag tapasztaltnak vélem (remélem) magam kapcsolati téren, és a fenti posztból tök egyértelmű, hogy ez a faszi mással szeretne lenni, de (valszeg a gyerekek, na meg a kényelem miatt) a házasságát persze nem akarja feladni. Az is sanszos, hogy jó ideje félredug, vagy legalábbis alakul neki a másik suna, ezért legalizálná, amit csinál vagy csinálni akar. Simán benne van a pakliban, hogy az új hancúrt azzal eteti, hogy "az asszonnyal már rég megromlott, el is válunk, amint /megfelelő lesz az időpont/a gyerekek annyi idősek lesznek/a munkám megengedi/ stb. stb.

Egyszerűen csak megunta asszonkát, és új suna kell neki, csak adminisztráció és pepecselés, de ami még fontosabb: SUMÁKOLÁS nélkül, azaz nyíltan. Hogy az elképedt és elégedetlen asszonka száját is betömje (hehe), megpróbálkozik ezzel az idétlen NYH dologgal - végül is ha bejött volna neki, akkor ez egy totális WIN-WIN szituáció lehetett volna.
Pechjére asszonka nem tartozik a nők azon 0.00001 %-ába, akik ebbe belemennek, és abba a 0.000000000000001 %-ba sem, akiknek ez őszintén be is jön.

egerészölyv 2010.08.13. 10:12:45

@Hozzá Szóló: azért még nem kellene annihilálni őket.

Airhead 2010.08.13. 10:13:02

mondom, a szag relatív dolog, valakinek biztos büdös, valaki meg ellenállhatatlannak tartja...na lépnem kell, posztolónak kitartást és önismeretet, önmaga megbecsülését kívánom!!

MickthePick 2010.08.13. 10:14:23

@TBal: "e akkor nem kéne a nyitott házasság szókombót szájra venni. Mert az más. "

Utoljára írom le: a nyitott házasság csak annyit jelent, hogy nem kizárólagosan egymáséi a felek.
Hogy az ezen kívüli megosztás testi vagy lelki-e, és egyik vagy mindkét fél teszi-e, csak részletkérdések.

Úgy állítod be, mintha te találtad volna fel a fogalmat, és az összes paraméterét. Cseppet irritáló....

Szöszi 28 2010.08.13. 10:14:26

Nyitott házasság...Pff! Ezt azok az emberek találták ki, akik a franc tudja miért házasodtak össze, de aztán rájöttek, hogy még nem keféltek eleget az életben. És ez aztán az okos megoldás. Gyerek mellett meg aztán főleg a legjobb döntés. Amíg picik oké, de megnőnek azok a picik, aztán a lehető legjobb családpéldán nőnek majd fel...Nem marad titokban az ilyesmi a gyerek előtt. Az emberek ilyenkor miért magukkal törődnek, miért nem a gyerekekkel foglalkoznak?

baby bee (törölt) 2010.08.13. 10:15:25

@Hozzá Szóló: egyetértek. de az is esélyes, hogy ilyenkor bejön egy harmadik "pici gyerkőc", amivel akár a férj, akár a feleség próbálja megerősíteni azt, amit nem érdemes.

kiraaaaa 2010.08.13. 10:15:49

Én nem értem mi a baja az embereknek? Nyitott házasság, meg minden, nagy szarság.
Hol marad a hűség, meghittség, szeretet..stb.

De ha nekik így jó, nem értem ez a nő minek sír itt. Belement? Bele!
Ha nem adta ki apa útját egyből, akkor nincs helye siránkozásnak.

Father Justice (törölt) 2010.08.13. 10:16:58

"..igenis azért van még olyan férfi, akinek én is kellenék."
Nos igen, ha önbizalomnövelő célzattal regisztráltál a társkeresőre, nem csoda, ha 'fura kötelék' alakult ki közöttetek az első olyan férfival, akiből többet néztél ki egy szimpla numera szándékánál. Az utóbbi imponált neked, így ha akadt néhány közös téma is, a többit már bele lehetett magyarázni. Veszélyes vizek!

@örömlány: Ráadásul már vannak mindenféle helyesírás-ellenőrző modulok, amelyek segítségével az is helyesen írhatja akár a csevej és muszáj szavakat is, aki élőben masszívan suk-süköl. E tekintetben az óvatosságot nem lehet túlzásba vinni! :)

A változatosság kapcsán viszont becsúszott a klasszikus hiba, ami részben a jóhiszeműségre épül. Ugyanis vannak olyan emberek, akik a változatosságot csak egy másik személy vonatkozásában tudják elképzelni. Számukra hiába is javasolnál izgalmas szituációkat, technikákat: nekik mindig sokkal érdekesebb lesz friss húst sunázni misszionárius pózban, mint a megszokott (rosszabb esetben megunt) asszonnyal kipróbálni mindazt, amit a Kámaszútrától a Kinky Arsenalig ajánlani tudnál.

A repertoár frissítése, az újdonságok beiktatása csak olyan párkapcsolatban potenciális megoldás a szex feldobására, ahol egyik fél sem ilyen (↑), rendben vannak az érzelmi alapok és végül, de elsősorban továbbra is kívánják egymást a partnerek fizikailag. Sokszor az utolsó feltétel sérül (például elhízás miatt), de ilyesmiről nem szabad beszélni, mert nőgyűlölő dobozba tesznek, onnan is kivesznek, sós kútba tesznek..

Micsoda világ, és a lasszózást még nem is említettem.. legyetek résen!

MickthePick 2010.08.13. 10:17:44

@Longlegs: ööö... milyen szagról is beszélünk? :D

scorpioscorpio 2010.08.13. 10:19:15

@egerészölyv: Ez elég valószínű:-) v csak ügyes vok:-)

TBal 2010.08.13. 10:19:20

@MickthePick: Elfogadom. Kár, hogy nincs külön kifejezés egyikre vagy másikra. Ez tényleg egy halmaz, aminek általában egy olyan elemére szoktak gondolni az emberek, ha a halmaz szóba kerül, ami nagy valószínűséggel nem működik, és alig ad valami plusz örömöt.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.13. 10:19:29

@TBal:

Ó, milyen kis naív vagy. Majd meglátod, amint a nálad 1-2 kategóriával jobb pasi naaagy bankszámlával, jó kocsival és évi többszöri nyaralással stb, megsunázza úgy a nejedet, hogy az egy hétig úgy jár mint aki két számmal nagyobb hintalóra ült, mennyi tisztelet marad irántad. Úgy annyi, hogy hazamegy, sóhajtozik kicsit, és alig várja hogy megint vele legyen :) A pasinak is bejön a feleség, rajtad meg majd röhög. Te leszel a balfasz férj. A feleséged is rajtad fog röhögni, és mindenféle kisfarkú nyominak fog téged hívni a hátad mögött. Aztán eljő a nap mikor is a nő átköltözik a pasi második kerületi villájába, és azt mondja neked, hogy bocs (persze szigorúan bűnbánó tekintettel némi könnycseppel meghintve) de Patrik aaannyira rabul ejtette, ők lelki társak és különben is ő a másik fele. Te meg állsz kókadt fasszal és azt mondod, jó. :D

Ennyit a prognózisról. 50% hogy bejön. (ami azért elég magas) :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.13. 10:23:08

@MickthePick:

Már régebben is savaztam a hülyét a "nyitott kapcsi" erőltetése kapcsán :) El is tűnt jó időre, de most visszatért! Nagy örömömre, mert jó céltáblaként szolgál ironikus/cinikus/rosszmájú kommentjeimnek.

TBal 2010.08.13. 10:24:00

@Kata1987: küldök egy történetet. elég hosszú, de hátha végigolvasod. Aztán kíváncsi vagyok, mire tippelsz, miért küldtem. Nem akarlak meggyőzni - csak mondom, hogy van pár lehetőség, amit eleve kizársz (vagy nem tudod elképzelni, hogy létezik), amikor erről a témáról gondolkodsz. Ha neked ez jó így, boldognak érzed így magad, akkor nem kell elolvasni, amit küldök.

www.pszichologusok.hu/pszichologusok/bhokedli.html

TBal 2010.08.13. 10:25:14

@Kedves Nard: én a másik 50%-ra játszom. Az is elég magas :)

Rebelde 2010.08.13. 10:26:01

megint nem összeillő emberek házasodtak össze, ez pedig külön szomorú bár rengeteg nő vallja, viszont hatalmas öngól:
"Elsősorban persze egy kis vigaszt kerestem meg hogy egy kicsit helyreálljon az önbizalmam, hogy igenis azért van még olyan férfi, akinek én is kellenék"

és már megint itt kérnek tanácsot, se rokon, barát, szakember vagy akikre éppen ez tartozik az ügy nincs a képben?!
tanácsot adni meg felesleges az érem másik oldalának ismerete nélkül

Balance Of Power 2010.08.13. 10:26:04

@kiraaaaa: Huseg=szexualis kisajatitas? Miert gondoljak ezt sokan es miert olyan elkepzelhetetlen a meghittseg es szeretet egy nyitott hazassagban?

Es miert gondolkoznak fiatal emberek (pl. Kata1987) fekete-feherben? Gyanitom, hogy relative keves itt a 40+os, 15 ev hazassagot a hata mogott tudo kommentelo.

nicknek 2010.08.13. 10:27:09

már tudom miért fájt reggel a fejem... de gondolom a posztolón egy kv nem segít...

Valaki írta kivárni... ez jó ötlet, bár szerintem te csak még jobban gyötrődnél a bizonytalanságban.

Mindenhez 2 ember kell, ezt is írta valaki. Ezzel egyetértek... orbitális szexhez a férjeddel és rendbe tenni a dolgokat, vagy a nyitott kapcsolatban élni. Amire a posztból is látszik nem vagy képes.

Helyeselni tudok néhány hozzászólással, de egy dolgot nem értek minkét pasi miért a te kezedbe adja a döntés jogát? Ha pedig ez így van, talán könnyebb bármelyik út is, ha te döntesz és nem a következményeket kell elviselned.

TBal 2010.08.13. 10:29:44

@MickthePick: A képzeletbeli vitáról Narddal: nem lenne értelme, elbeszélnénk egymás mellett. Veled lehet vitatkozni, jók a meglátásaid. Nard nál azt érzem, hogy nem tudja és nem is akarja megérteni amit mondok.

MickthePick 2010.08.13. 10:30:01

@Kedves Nard: hát igen. A nyitott házasság eleve egy oximoron, mert nyitott kapcsolat létezik ugyan, de az arról szól pont, hogy még nincs meg az, akivel tényleg együtt tudnék és szeretnék élni, de addig is van valakim, akivel jól elvagyok, és közben ismerkedem, csajozom/pasizom, közös megegyezéssel. Ilyenkor szó sincs szerelemről, max kedvelik egymást a felek, meg jó a szex, és addig sincsenek egyedül.
Maga a "házasság" fogalom viszont pontosan arról szólna eredetileg, hogy végleg elkötelezem magam valaki mellett, és már nem nézelődöm, nem keresgélek, nem kufircolok összevissza. Az egy más téma, hogy ez mennyire van ma így, vagy hogy ez mennyire (nem) felel meg az ember alapvetően összevissza és mindenkivel szaporodni akaró ősi ősztönével, de akkor is: a házasság EZT jelenti eredetileg, és még ma is ezt jelenti inkább a többségnek (főleg a nőknek persze, haha).

Tehát a "nyílt házasság" már eleve értelmetlen fogalom, önellentmondás.

énis 2010.08.13. 10:30:05

én nem tartom lehetetlennek a megvalósítást... tudom, hogy lehet szeretni valakit nagyon és mellette mást is megkívánva jól érezni magad mindenféle féltékenykedés nélkül, tisztázott szituációban..

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.13. 10:30:44

@egerészölyv: értem. nyilván nagy elvbajnok lehet a férj, aki nyitott házasságot javasol.
lehet, hogy meglep, de itt egyoldalú sztorikat olvashatsz 100%-ban, így kénytelen vagy abból dolgozni, ami van.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 10:31:18

"...hogy felhoztam azt a lehetőséget, hogy ha neki szabad, nekem is. Egy ideig ez elvette a kedvét,..."

Ez azért cukiság. Nyitott házasság mi?

Páran jöttek ezzel a kockára tenni a házasságot szövegggel.
Lehet hogy én vagyok felületes olvasó de nekem az szövegből nem jött le, hogy az lenne kockára téve...

Kedves szerző!

A dilemma örök. Jobb ha tudod. Soha nem szabadulsz tőle.
Csak ha megtagadod a gondolkodást és mész amerre a sodrás visz.

MickthePick 2010.08.13. 10:32:24

@TBal: ez megtisztelő. Pedig amint látod, én is teljesen elképzelhetetlennek tartom, amiket írsz. Ha előbb nem, ott bukna az egész, hogy ha én nyitott akármiben élnék valakivel, de beleszeretnék valaki másba, akkor úgy hagynám ott a nyitott valamit, mint eb a Szaharát.
Csekély 36 évem alatti megfigyeléseim szerint az emberek messzemenően túlnyomó többsége így működik. Nem kizárt a kivétel, de számomra a dolog nem elképzelhető.

TBal 2010.08.13. 10:32:53

@Kedves Nard: Ha ebben örömödet leled, csak bátran :). Neked ez az öröm, nekem más.
Viszont csalódást kell okoznom, mert csak ma leszek. Úgyhogy adj bele mindent! :)

Atrox 2010.08.13. 10:34:16

"Persze jelentkező volt bőven, de azokkal akikről messziről látszott hogy csak egy könnyű numerára hajtanak eleve szóba sem álltam."

Ezt mot nem értem. Mire fel ez a nagy önbecsülés? Ha már beadtad a derekad, beregisztráltál és elkezdél mást keresni, akkor mégis mire vártál? Bárki, akinek van egy kis esze és megtudja, hogy te csak úgy keresel valakit, férjed van és két gyereked, az nem akarhat mást tőled, csak egy gyors numerát. Ha máshogy van, akkor az nem normális, mint ahogy szerintem Smile sem százas...

Mindettől függetlenül persze szar alak a férjed, de gondolj bele abba, hogy a másik oldalnak (jelen esetben a társkeresőn jelentkezőknek) ebben a pillanatban és ebben a helyzetben te igazából mit is tudnál felajánlani? Ha jól sejtem, akkor semmit, csak egy kis szexet. A társkeresőn lévők nem hiszem, hogy egy kis nyavajgásra, hezitálásra, férjezett nőre meg gyerekekre vágynának. Ez így kicsit sok szerintem ahhoz, hogy te tényleg komolyan gondolkodj abban, hogy valami értelmes kapcsolat lesz ebből. Így hát marad a szex, vagy a viruális vágyakozás és herceg keresés, akit a chaton keresztül bárhogy elképzelhetsz magadnak és neked tetsző tulajdonságokkal ruházhatod fel :)))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 10:34:36

@MickthePick: Elvben a nyitott házasság minden további nélkül megvalósítható anélkül, hogy a bennefoglalt házasság szót át kéne értelmezni. A gyakorlat más tészta.
Dehát a gyakorlat a "szimpla" házasságnál is mást mutat.

pocokpocok 2010.08.13. 10:35:41

a férjed egy görény: "a mi lenne, ha kipróbálnánk mással is" értelmezése: haha, én már régen, vagy max a szex még nem jött össze, de már van valakim, és jobb lenne a lelki világom, ha te is.:(
az új férfiról: ha hozzállás a dolgokhoz a személyes találka után nem a pozitív irányba változik, akkor nem is fog.
hidd el nekem, több ilyenen vagyok már túl, a párom is így ismertem meg, és kb ekkora volt a táv is.
beszélgess vele, ha jó a lelkednek, de szerintem ebből nem lesz semmi.
erkölcseid ne add fel!
üdv: pocok

Rebelde 2010.08.13. 10:35:58

@TBal:

"Szerelmes lehetsz, amikor a párod iránti szerelem már átalakult szeretetté. Két (vagy több) különböző egyéniséggel kerülhetsz belsőséges viszonyba, "válhatsz eggyé" velük."

én pont fordítva hallottam, érzelemek kizárva, abban egyetértek, hogy a nyitott kapcsolatra minkét félnek hajlandóságot kell mutatnia, olyan a világon nincs, hogy ez egyik fél nyomatja a másik meg valahogy belemegy, hogy megtartsa a másikat...

amiről te beszélsz, az nem is tudom micsoda, valami testi lelki gangbang??? tbalizmus?:))

MickthePick 2010.08.13. 10:36:19

@TBal: arról meg nem is beszélve, hogy ez mekkora szemétség a 3. felekkel szemben....
De most tényleg, hogy oldod ezt meg? Éldegélsz a nyitott kapcsolatodban, megismerkedsz egy másik lánnyal, egymásba szerettek, OK, neked csak most és itt elhiszem, hogy mégsem hagyod ott a nyílt párodat, "tiszteletből".
De mi van a másik lánnyal, aki beléd szeretett szintén, és te is belé? Őt nem tiszteled, még annyira sem, hogy inkább vele legyél full time?
AZAZ, a régi "nyitott" pár csak tiszteled, de nem vagy bele szerelmes, az újba meg "csak" szerelmes vagy, de nem tiszteled?
Vagy ha az újat tiszteled is, meg szerelmes is vagy belé, akkor mégis MIÉRT nem maradsz inkább vele?

Ha ezt nekem logikusan meg tudod magyarázni, igen meg fogok lepődni.

kiraaaaa 2010.08.13. 10:37:19

@Balance Of Power: Ha egy kapcsolatban megkapsz MINDENT, minek máshol keresni?

nicknek 2010.08.13. 10:38:28

@Nathan D'Xantine: Hívhatnánk a házasságban élőknél lévő nyitott kapcsolatnak?:) Mert a nyitott házasságtól... komolyan a házasságtól is elmegy a kedvem:))

Rebelde 2010.08.13. 10:39:54

@MickthePick:

tbal mindekit szeret,ha nagy lesz guru lesz belőle :)

MickthePick 2010.08.13. 10:40:06

@Balance Of Power: a stabil, állandó kapcsolat mellett a közös megegyezésen alapuló, másokkal való szexet még meg tudom érteni, annak van logikus magyarázata, és érvrendszere.
Amiről TBal beszél, az viszont szerintem megvalósíthatatlan, és értelmetlen.

TBal 2010.08.13. 10:40:48

@MickthePick: Megtörtént mindkét részről a beleszeretés, és maradtunk. Ez egy fontos próbatétel volt, mert ha az ember egyszer ezen átmegy, mégpedig úgy, hogy valós, reális választás a másik fél és az ember meg van róla győződve, hogy működne (állati szenvedés, megsúgom), utána már minimális a valószínűsége, hogy nem marad együtt a másikkal. Meg fontos, hogy ilyenkor hogyan áll hozzá a másik, amikor ilyen szerelmes lesz az ember. Nekem ez a szitu mutatta meg igazán, hogy mennyire szeret engem a párom.

Szöszi 28 2010.08.13. 10:41:01

@Balance Of Power: Miért miért? Mert ez egy hülyeség! Ha szeretek valakit nem kefélek félre. Ha nem szeretem nem félrekefélek, hanem előtte kidobom, ha már megvan a kefélőtárs és megteszem érte azt, hogy nem csalom meg. Mert valaha szerettem...Én alapból a házasságot sem értem, szerintem egy totál felesleges dolog a mai világban, de ha mégis úgy döntök, hogy hozzámegyek valakihez, akkor majd, ha már félrekefélésen gondolkozom szépen beadom a papírokat és elválok. Esélyt kap ő is én is.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.13. 10:42:36

@Nazareus: jesszus. mer az csak úgy működik, hogy "nem baj szívem, dugjál csak mással jól, én meg elmosogatok, főzök, nevelem a kölköket itthon egyedül és mire hazajössz írtó kedves leszek és szekszi, meg minden, hogy te, drágám, jól érezd magad"

ember. gondolj már bele, hogy ha veled csinálja ezt a nejed, akkor te mit lépsz? ő félre akar dugni és meg is teszi, te viszont nem így "működsz". mit teszel? homlokcsók, és menj csak drágám, de azért húzzatok gumit, nehogy hazahozz valamit.... ?
hja, persze...

ez a nő meg van lőve. el van keseredve, mert a férje gyakorlatilag kész tények elé állította, és szart arra, hogy ő mit szeretne. hogy ennek milyen előzménye volt, azt nem tudhatom és most nem is érdekel. a lényeg az, hogy a csaj pusztán tehetetlenségből, gyengeségből és alapvető emberi butaságból belement, belemegy egy olyan helyzetbe, amit végképp nem tud kezelni. csak sodródik egyre lejjebb. nem elég a szar, megromlott házassága még a nyakába vesz egy másik, se füle, se farka kapcsolatot is, annak minden érzelmi katyvaszával. bravo!

nyilván arról van szó, hogy a csaj nem akar csalni, de legbelül bántja, fáj neki, hogy a férje ezt műveli vele, de ahelyett, hogy faszán kimondaná amit érez, inkább sunnyog és kínlódik.(ez lehet akár azért is,mert érzi, a kialakult helyzetért ő is felelős)
persze, mert fiatal, meg a gyerekek, meg hát retteg, hogy egyedül marad, ezért pánikrohamában egy másik faszba akar kapaszkodni. az viszont -érthető módon- nem egy ilyen komoly viszonyról álmodik. fene se akar lián, vagy ugródeszka lenni. abból sose sül ki jó.

ha egy helyzet számomra megalázó, és méltatlan, akkor egyértelmű,hogy kiszállok belőle. ahogy megtettem én is, és bizonyosan sok más ember is eddig. a könnyebbik út nyunnyogni, a fejet a homokba dugni és érzelmi viharokat, és katyvaszt generálni magunk körül és magunkban. rövid távon. hosszú távon ebből lesz az évekig tartó sehova nem vezető fos állapot és a boldogtalanságban leélt fél, vagy egész élet.

választhatja ezt is. csak akkor ne rinyáljon itt.

TBal 2010.08.13. 10:42:59

@MickthePick: Hékás, én már eleve megmondom a feltételeket, azt szeretném, hogy a másik tudja, hogy mire vállalkozik, tudja, hogy mit fog csinálni és hogy neki ez jó lesz. Ha a feltételeket borítani akarja, akkor nehogymár nekem legyen lelkiismeret-furdalásom...

MickthePick 2010.08.13. 10:43:37

@TBal: ez ok, de arra írj valamit, amit a következő kommentemben írtam. Azt hiszem, elég jól rávilágítottam, miért értelmezhetetlen az általad vázolt kép a nyílt kapcsolatokról.

Caddy 2010.08.13. 10:44:58

Micsoda szájkarate nap ez a mai. :D:D:D

nicknek 2010.08.13. 10:45:25

"egy kis vigaszt kerestem meg hogy egy kicsit helyreálljon az önbizalmam"

Vajon tűrt el és élt meg a posztíró a házasságban?
Kár hogy erről nem írt... mert talán könnyebb lenne mit mondani.

MickthePick 2010.08.13. 10:46:26

@TBal: JAJ
Bocs, mennyi idős vagy? Hány nőt ismersz?
Persze, nyilván elfogadja a feltételt, az elején, 2 okból:
1 - azt reméli, hogy ha majd beleszeretsz, meggondolod magad
2 - az elején még nem szerelmes igazán, ezért elhiteti magával, hogy ez is elég lesz neki, hogy soha nem kaphat meg teljesen.
Ha ismernéd a női lelket, akkor pontosan tudnád, hogy a szerelmes nő NEM ÍGY működik - ha belédszeret, akkor akar. FuLLra, teljesen, mindenestül.
Ha nem kap meg, nagyon megbántod, lelkileg tönkrevágod.
Ezt legalább neked tudni kell, már az elején.
Ha már az elején tudod mindezt, akkor tudatosan vágod haza lelkileg. Azaz nem tiszteled.

Kósza 2010.08.13. 10:47:05

@Caddy: legyen részed benne! :)

Balance Of Power 2010.08.13. 10:47:18

@kiraaaaa: Egy ferfinak egyarant tetszhetnek a nagymelluek, a kismelluek, a magas vekony es a teltebb nok is. Ebben az ertelemben nem kaphatunk meg mindent otthon akkor sem, ha amugy minden tokeletes. Egyszeru kivancsisag.
Talan egy nonel is mukodhet igy: ha neked bejonnek a kulfoldiek is, a magyar parod nem valtozhat egy csapasra kulfoldive. Vagy ha buksz a nagyon magas faszikra is es a parod 170. Es igy tovabb.
Az elet lenyegeben egy veget nem ero flort, barmilyen hetkoznapi szituacioban ott van a szexualitas, szinte lehetetlen elvonatkoztatni.

Atrox 2010.08.13. 10:47:59

@alfonzina: hát, ennek nagyjából minden szavával egyetértek. Jó, hogy így leírtad és megfogalmaztad, sok időt spóróltál vele nekem :)

nicknek 2010.08.13. 10:49:01

@Caddy: Harcosok klubja:) Találd meg Brad Pitt-t:D

MickthePick 2010.08.13. 10:50:17

@Caddy: hmm szerintem teljesen kulturált a hangnem... sokkal durvábbakat is láttam már :)

Balance Of Power 2010.08.13. 10:50:18

@Kata1987: 23 evesen ezt MINDENKI igy gondolja. Aztan jon az elet. Szerintem barmelyikunk, mai napig harmoniaban egyutt elo szulei tudnanak errol kemeny sztorikat meselni.

TBal 2010.08.13. 10:50:52

@MickthePick: Ismerek pár olyat, akire nem igaz ez a leírásod. Ismerek ilyen szerelmes típusokat is. Ők nem kezdenek velem. Sőt, ha kezdenének, én is ezerszer megkérdezném, hogy tuti nem bánnák-e meg, egész biztosak-e ebben... vagy én mondanék nemet (naja, elméletben így gondolom, gyakorlatban erre törekszem). Állati szűk ám a keret, akik ennek megfelelnek.

Timetravellingbunny 2010.08.13. 10:53:21

@TBal: ezt magyarázd már meg légyszi. lehet, hogy én vagyok túl fapados, de ha szeretek valakit, akkor nem jut eszembe mással szexelni. amikor ez már eszembe jutt, akkor már nem szeretem a 'páromat'

MickthePick 2010.08.13. 10:53:34

@TBal: nekem is volt már szerencsém pár szerelmes nőhöz - sajnos nem voltam mindegyikbe én is az. Teljesen egyértelműen közös volt bennük, hogy mindenestül akartak, teljes kisajátítás, testileg-lelkileg. Ezek alapján egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy létezik olyan nő, akiről te beszélsz.

egerészölyv 2010.08.13. 10:54:08

@scorpioscorpio: azért vannak erősebb bizonyítékaim is amellett, hogy nem lehetsz azonos a rettegett szimpla skorpióval. Utóbbi ugyanis egyebek mellett meggyőződéses náci, és ilyenek nem járnak szextémákról csetelgetni.

virus 2010.08.13. 10:56:08

Tudjátok miért jó a nyitott házasság?Hát nehogy már válni kelljen, sokba kerül :))))
Meg utána új életet kezdeni, meg mit fognak szólni?
Inkább el játsszuk a boldog házasságot :)))))Magyarul gyávaság,
ez nem más.Félnek új életet kezdeni.Meg ki mossa ki ruháimat effektus :)

Amúgy nekem ettől fordul ki a gyomrom.Nyitott házasság elég ellentmondó.Ráadásul az emberek saját magukat csapják be vele.

Ha vki nem fér a bőrébe akkor ne házasodjon meg,ne legyen tartós kapcsolata,ennyi.

Ne bántson meg mást,és ne kényszerítse olyanba a másikat amit nem szívesen tesz.

egerészölyv 2010.08.13. 10:56:32

@alfonzina: kiindulóalapnak jók az egyoldalú sztorik, Szentírásnak nem. Még az Ószövetség is sokoldalúan mutatja be Dávidot, pedig a "demokrácia" nem erőssége az Ószövetség királyságainak.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.13. 10:56:56

kíváncsi vagyok, tbal-t most meddig toleráljuk...:) asszem korábban pár napig bírta.:)

Piszok Alfréd 2010.08.13. 10:58:06

A helyzet eleg szar. En tamogatom a nyitott hazassagot, de nagyon nem ugy, ahogy a ferjed csinalja. Nem veszi figyelembe, hogy te nem akarod, nem tudod, ugy, ahogy o akarna. Es ez, tekintve, hogy milyen kitartoan ragaszkodik hozza, azt is jelenti, hogy nem vagy fontos neki, nem szeret igazan.
Viszont ebben a helyzetben nem nyitott hazassag kell, hanem semmilyen (marmint a jelenlegi ferjeddel).
No persze a gyerekek, meg azt se tudjuk hogy ezen a faszsagon kivul milyen a ferjed, hogy eltek egyutt, tehat azt nem javasolhatom, hogy valj el vagy ilyesmi, ezt neked kell tudnod. De eldd a sajat eleted, mert megteheted. Hogy pont Smileyval kell-e tenned, ketlem, nekem ez a netes fellangolas nem nagyon tetszik, azt hiszem, inkabb a ketsegbeeses, a felfokozott hangulat okozza a bizsergest, fokent ha a szemelyes talalkozas utan sem dolt el semmi.
Szoval szerintem hagyd a fenebe az egeszet, lazulj el, fuggetlenitsd magad erzelmileg mindket pasitol, eld az eleted, szeresd a gyerekeidet, hagyd a ferjed csajozni ha akar (szard le, konkretan), es legyel nyitott barmilyen mas ferfi szamara aki megtetszik, de _ne keress_ senkit, a gorcsos keregeles sosem jo, hagyd a sorsodat folydogalni a sajat medreben.
De legyel csinos, figyelj magadra es elvezd az utcan a ferfiak elismero pillantasait :)

TBal 2010.08.13. 10:58:11

@MickthePick: "AZAZ, a régi "nyitott" pár csak tiszteled, de nem vagy bele szerelmes, az újba meg "csak" szerelmes vagy, de nem tiszteled?" - ó, nagyon szűk a rendelkezésre álló szókészlet ehhez :). Nehéz leírni, kit hogyan szeret az ember. Átmenetileg tényleg megszűnhetnek az érzelmek a párunk felé, de az nagyon ritka, az a picsanagy lángolás kategória. Mellesleg nem rajongok ezért az érzésért, és mélyen szeretnék érezni a párom iránt.

De ha érzed is ezt, az is csak átmeneti. Átéltem, tudom. Ha legközelebb jön, már tudom, hogy védjem ki.

Mellesleg, szerinted mi ér többet? egy lángolás, ami pár találkozás/beszélgetés/látvány alapján jön ki, vagy az a mély szeretet és megbecsülés, amiben sok év közös munkája van benne, amit együtt építettem vel a párommal?

Minél több ideje vagyok vele együtt, annál inkébb hülye lennék lelépni.

Hopi Bond 2010.08.13. 10:58:42

Az de durva, mindig van egy jól hangzó ideológia, hogy miért is jó a nyitott házasság mindkét félnek.

egerészölyv 2010.08.13. 10:58:48

@virus: esetleg a bőrébe még belefér, de a házasságába már nem.

dr. gernika 2010.08.13. 11:00:04

@TBal: No, a szájhősködés óta gyakorlatban is teszteltétek, vagy még mindig csak a hipotézisnél, meg anyuciék példájánál tartunk?

MickthePick 2010.08.13. 11:00:32

@alfonzina: nem tudom, nekem az elég sánta, hogy mindig az az érv jön csak elő, hogy "ő ismer olyat, aki" - ez a "végső" érv, mert most erre mit lehet mondani.
Persze tényleg elképzelhető, hogy ő valóban ismer olyan embereket, akiknek homlokegyenest eltér az érzelmi világuk a megszokottól, de nekem sokkal inkább gyanús, hogy ez csak önigazolás vagy/és azok az emberek nem őszinték hozzá, csak ő nem veszi észre, vagy nem *akarja* észrevenni, mert kényelmes és jól fekvő dolog ez a nyílt izé.
Én szurkolok, hogy ne essen arcra, de a történelem alapján a lottó ötösére is több esélyt adnék.

Rebelde 2010.08.13. 11:01:15

@Hopi Bond:

önigazolás nélkül nem megy ez sem:))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.13. 11:01:32

@egerészölyv: azér remélem magadat nem veszed ennyire komolyan, mert akkor igen vészes szorulásod lehet.:)

a csaj jött ide, ő mondta el a sztorit, ő kért segítséget, így nyilván az ő nézőpontjából tudunk javaslatokat is tenni. a pasi tuti nem fog idejönni, mert neki láthatóan nincs szüksége segítségre (pedig lenne). ha részletes, szakszerű tanácsadásra várna, rossz helyen kopogtatna.

másrészt, akárhogy is volt, a csaj fog nagyobbat szívni: nem ő akart csalni először és ha válik, bizony a gyerekekkel ő marad majd egyedül. úgyhogy bocs, de én vele érzek együtt.

MickthePick 2010.08.13. 11:02:57

@TBal: terelsz folyamatosan.
Eddig más iránti szerelemről beszéltél, most már csak "lángolás".
Nem írtál semmit arról, hogy mi van a tisztelettel az iránt, akibe beleszeretsz, a nyílt párod mellett.
Ez pedig a végső:
"Minél több ideje vagyok vele együtt, annál inkébb hülye lennék lelépni."
Azaz a jó kis megszokott kényelem, megszokás, nem kell új trükköket tanulni, az új csak lelkivilágát kiismerni, megismerni őt - a csupa-csupa fárasztó lelki harcot megvívni... ez bizony lustaság, barátom.

TBal 2010.08.13. 11:04:30

@Timetravellingbunny: Lehet így is szeretni, úgy is. Ha te nem tudsz (vagy nem tudtál eddig), akkor monogámban csináld :). Szerintem amúgy ez nem jön alapból, így szeretni meg kell tanulni, ha valakinek szimpatikus a nyitott házasság gondolata.

nicknek 2010.08.13. 11:05:11

@Piszok Alfréd: korrekt... a kérdés csak az mennyire tudja magát függetleníteni az adott helyzetben... ja és még egy, én is azt mondom a 3. pasi a megoldás nem ez a kettő... de ha jön harmadik, te gondolod, hogy nem hagyja ott a férjét mint a huzat? Még nem tart talán most ott... mert össze van zavarodva... de amikor a rendszer öntudatára ébred, előjön a terminátor :D

TBal 2010.08.13. 11:05:25

@Drága IV gernika: lett tesztelve, de nem részletezem.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.13. 11:07:05

@alfonzina:

Hónapokig bírta, de írta is, hogy ma jön utoljára. Kicsit sajnálom, mert olyan jó csesztetni, mert buta is, és szorgalmas is! :)

Szöszi 28 2010.08.13. 11:07:49

@Balance Of Power: Hagyjál már a korommal. Attól mert nincs plusz 100 év élettapasztaltom, attól még tudhatok dolgokat. Tudom, hogy ennek sem magamat sem mást nem fogok kitenni, mert egy hülyeség. A szüleim 8 éves koromban elváltak, életük legjobb döntése volt. És ezért emlegetem azt, hogy szar családi példát mutat a (nemfeltétlenül létező) posztoló a gyerekeinek, ha belemegy ebbe a nyitott házasságba, ugyanis 7 éves koromban rájöttem, hogy apa csalja anyát anya legjobb barátnőjével. Maradhattak volna nyitott házasságban, de minek? Számomra világos volt a helyzet, és szerencsére anyának is. Válás. Ez volt a megoldás, nem az, hogy anyu is elkezd össze-vissza faszizni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.13. 11:08:13

@TBal:

Gondolom lelombozó lett a teszt eredménye, de hát ki szeret a kudarcaival kérkedni? :) Te vagy a blog Eddie a Sas -a. :D

legend of a dead spider 2010.08.13. 11:08:42

A nyitott házasság betegség.Semmi értelme.

Piszok Alfréd 2010.08.13. 11:09:22

@TBal: nincs igazad, nem az a baj, hogy nem tudja mi kell hozza. Az a baj, hogy o nem akar olyat.
A jo nyitott hazassaghoz az kell, hogy a felek szeressek egymast es mindketten elfogadjak, hogy a masik erzelemmmentesen felredughat. Ehhez nem art, ha maguk is kepesek ugyanerre. A posztiro eseteben nem ez a helyzet, igy viszont nem nyitott hazassag, hanem szethullo...

nestrot10 2010.08.13. 11:09:52

Ne !lelkizz! A férjed már biztos másba engedi az " Isteni nedűjét".
Te kúrjál jó sokat , élvezz!
Igaz az a mondás: Rövid az élet hosszú a sír, dugjon mindenki amennyit bír....."
(Nőknél meg még rosszabb is a helyzet, örülnek 45-50 felett ha megdugják....a Pasik meg még 60 felett is találnak harmincas "pipiket"...Hehehehe

Hopi Bond 2010.08.13. 11:11:17

@Rebelde: Igaz, mindenben ez az első lépés. :) Ha találsz egy módszert az önigazolásra, akkor meg is van oldva a probléma. :)

alib 2010.08.13. 11:11:19

TBal:"legalábbis számodra kurva jó nőnek. De szerintem a párom nem csak számomra az. Talán még nem fullos, de az lesz :) "

Nyugodj meg kedves TBal, ha eddig nem lett full-os, és már félrekeféltek, akkor soha nem is lesz a szemedben az. Legalább gyerekeket ne csináljatok... Azokat egy full-ossal lenne érdemes.
Nem szimpatikus nekem az, amikor valaki nem szeretné lekötni magát, de inkább tart a fix szexre valakit, aki mellett kalandozik. (Ja és ebben az esetben még nyitott kapcsolatnak is hívjátok, hogy úgy tűnjön, nem egy rakás szemét az egész dolog) Az én szememben azok a valódi emberek, akik a kalandozást megoldják egyedül, és nem aláznak vele egy velük együtt élő másik embert.
Bár, ha a párod is csinálja, akkor simán megérdemlitek egymást.

deflorator 2010.08.13. 11:11:42

@TBal: Én elhiszem neked, hogy tökéletesen működik a nyitott házasságod. Elvégre ez egy szubjektív fogalom, az emberek nem egyenlően igényesek. Például a rohadt kaját, amit én kidobok, mások boldogan megeszik a kukából, nekik az csemege.

TBal 2010.08.13. 11:12:06

@MickthePick: Hát... mi nem szerelemmel kezdtük, például. Felvetődött a dolog, kiderült, hogy a legtöbb elképzelésünk passzol, köztük a számomra legfontosabbak is. Abban állapodtunk meg, hogy megpróbáljuk gyorsan kideríteni, hogy mennyire működünk együtt, és max 6 hónap után döntünk.
A szeretet/szerelem fokozatosan alakult ki. Most már melegség tölt el, ahányszor a páromra gondolok, régebben nem volt ez mindig így.

Figyi, a szerelem egy narkorikus állapot. Nagyon szép, nagyon jó élmény, és nagyon magasztos, de az (szerintem - megengedem a véleménykülönbéget). Én olyan lányokat keresek és találok is, akik eljutottak addig, hogy szintén így gondolják.

nicknek 2010.08.13. 11:12:16

@Kata1987: 23?:) 32:) na viccet félre téve, reális gondolkodása lehet sok mindenkinek... tudja azt mit kellene tenni, ebben vagy abban a helyzetben:) De hogy meg is teszi-e, ha róla van szó... az már más kérdés, de az sem mindig kor függő, mert 50 évesen is el lehet baszni, amit 20 évesen:)

deflorator 2010.08.13. 11:15:49

Ami a posztot illeti, nem elképzelhetetlen, hogy a férj nyomást akart gyakorolni a feleségére, hátha valaminek a megváltoztatására rábírja. Elképzelhető, hogy még nem csalta meg, talán nem is tenné, ha reális lehetőségét látná annak, hogy a felesége pozitív irányba változik. Szerintem a nyitott házasság téma egy figyelmeztetés, a feleség reakciója (nem száll magába, hanem valóban valóban partnert keres) pedig a megerősítés, hogy igen, emellett a nő mellett valóban semmi keresnivalója.

TBal 2010.08.13. 11:17:10

@alib: én azért szeretném, hogy ez a felfogás legitim legyen egyszer csak, és mások ne felsőbbrendűséggel gondoljanak a monogámiára. De úgyse fog ez változni, a buzikkal (nem pejoratív értelemben használom itt a szó) egyenértékű ennek a megítélése, és az is marad. Kár.

Van neked valamilyen olyan hepped, amit mások nem értenek meg, ha elmondanád, lenéznének miatta? Ha nincs, szerencsés vagy. Ha van, akkor kaphatnék egy kis empátiát? :)

nicknek 2010.08.13. 11:18:54

@deflorator: lehet, de akkor meg hülye a pasi, mert nem tudom melyik feleség ért csak ebből? előjön a kedvenc itteni szavam: kommunikáció:)

Father Justice (törölt) 2010.08.13. 11:20:23

@deflorator: Nem elképzelhetetlen, de akkor miért nem azt közölte vele, hogy konkrétan minek a megváltoztatására akarja rábírni? "..hogy neki változatosságra van szüksége ÉS szeretné mással is kipróbálni." Ha ezt így egy szuszra ledarálta, akkor nem ultimátum ez, hanem ténykérdés: legalizálni akarja a félrekefélést, ami valószínűleg már meg is történt, de minimum tervben van.

pause 2010.08.13. 11:21:23

az voltmar hogy a postolo valszeg randa mint a bun?

TBal 2010.08.13. 11:21:53

@Piszok Alfréd: A még jobbhoz meg az kell, hogy a felek elfogadják, hogy érzelmekkel telve is félre lehet dugni, és ettől a másik fél nem lesz kevesebb.

Hopi Bond 2010.08.13. 11:22:40

@TBal: Érdekes, én ugyanígy vagyok a pálinkával. Melegség tölt el, ha letolom. :)

Balance Of Power 2010.08.13. 11:23:21

@Kata1987: Ha eltoltottel mondjuk 8-10 evet egy kapcsolatban, tudhatsz dolgokat, igen. Addig legfeljebb sejtesei lehetnek az embernek. Amugy pedig mindenki valtozik, sokmindent mashogy latunk 20, 30, 40 stb. evesen (nem feltetlenul ezzel a temaval kapcsolatban, hanem az elet minden teruleten).

Elvalni persze lehet, de ha a felek (altalaban veve es nem a te szuleidrol van szo) a valas utan is baratok maradtak (sok ilyet lattam mar, sot ujraosszehazasodast is parat), akkor felmerul a kerdes hogy erdemes volt-e egyaltalan elvalni. Hiszen nem birnak elszakadni egymastol emberileg. Nem erdemes akkor inkabb megprobalni helyrehozni a dolgokat? Amint felmerul egy problema, rogton valunk? Na, EZ baromi egyszeru valoban.

TBal 2010.08.13. 11:23:25

@deflorator: szívesebben vettem volna egy mellérendelő hasonlatot, de a lényegben egyetértünk.

Father Justice (törölt) 2010.08.13. 11:23:32

@pause: Ja: "..hogy igenis azért van még olyan férfi, akinek én is kellenék." :)

nicknek 2010.08.13. 11:23:33

@pause: még nem:) de a neten volt sok próbálkozó olvashattuk:)

Hopi Bond 2010.08.13. 11:24:46

@TBal: A gyerekekről meztelen fotókat gyűjtögető emberektől várod az empátiát? :)

Mert rájuk tökéletesen illik amit leírtál...

TBal 2010.08.13. 11:24:54

@Kedves Nard: Hidd ezt, ha neked jólesik :)

énis 2010.08.13. 11:25:08

szerintem nem élettapasztalat kérdése a nyitott házasság, hanem felfogás kérdése.
Olyan ember sosem fogja tudni elfogadni lehetséges megoldásként, aki nem olyan beállítottságú, aki nem érti, hogy ez miért lehet, jó.
Szerintem felesleges ezen vitatkozni, mert minden ember más és más.
Véleményed lehet, mert Te úgy gondolod, hogy Te nem tudnád ezt megtenni, de attól még működhet máshol, másnál, annak ellenére, hogy sokan ezt úgy vélik, hogy önbecsapás, vagy tiszteletlenség. Hozzáteszem, aki úgy véli, az azért gondolja úgy, mert el sem tudja képzelni, hogy működhet.
Én sem értem a homokosokat, el sem tudom hinni, hogy valaki férfi létére a férfiakat szeresse, ugyanez nőnél, de attól még ez létező jelenség!

alib 2010.08.13. 11:26:29

Poszthoz:
nem igazán értem, hogy a posztírónak miért nem tűnik fel, hogy már nem kell a férjének. Az sem tűnik fel, hogy ő sem szereti a férjét. Furcsa, hogy pár hónapja történt az, hogy a férje - állítólag - váratlanul előállt a nagy ötlettel, és a posztíró villámgyorsan lendült túl rajta. Semmi női hiszti, csak némi lagymatag ellenállás, de a posztban nem érezni azt, hogy ezen ő mélységesen felháborodott volna, vagy hogy minimum egy világ dőlt volna össze benne. Csak a kis meccselés: jó, akkor én is. Lehet, hogy soha nem is volt itt szerelem, vagy már rég elmúlt. Én első körben kikaparnám a szerelmem szemét, ha váratlanul ilyen fasza kis ötlettel állna elő, és azon lamentálnék, hogy mi a gond, hol nem vettem észre, hogy beomlik a föld. Itt ilyen nincsen, a feleség egy percig nem gondolkodik azon, hová tűnt a házassága. Nagyon fura.
Először ezt a házasságnak nevezett semmit kellene a nevén nevezni, lezárni, és utána kellene új kapcsolatot építeni. Bár az is érdekes, hogy Smiley-t is simán futni hagytad, amikor talált magának egy lányt.
Mondhatnám, hogy keress te is kalandokat, de úgy tűnik, a sima testi szex neked nem igazán kell. Elmúlt már az az idő, amikor nőknek szégyellniük kellett azt, ha csak testileg kívánnak valakit, te viszont úgy tűnik semmilyen körülmények között nem indulsz rá a témára, és ezt viszont lehet, hogy megunta a férj. Lehet, hogy néha szex kellett neki, nem lelkizés meg barát, még akkor sem, ha a nők a szerelem témát érzelmesebben fogják fel.

Szöszi 28 2010.08.13. 11:26:42

@Balance Of Power: Nem, persze, az a megoldás, hogy kölcsönösen dugjuk akit érünk, de együtt vagyunk, együtt élünk, házasok vagyunk:) Ez aztán a bonyolult, érett, felnőtt megoldás, gratulálok akárhány éves is vagy.

TBal 2010.08.13. 11:27:24

@Hopi Bond: Itt minden fél beleegyezik mindenbe. A pedofiloknál ez eléggé nincs így. Úgyse fogtok megérteni.

deflorator 2010.08.13. 11:29:52

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): @Father Justice:
Simán lehet, hogy máshogy is közölte. Sajnos nem mindig működik a kommunikáció, ezt első kézből tudom. Volt már dolgom olyan nővel, akinek hiába magyaráztam el kedvesen, türelmesen valamit, miközben átkaroltam, mert 3 perc múlva nem emlékezett rá. Ha viszont ordítoztam, csapkodtam, káromkodtam vagy csak egyszerűen lekezelően megaláztam, akkor megjegyezte - na persze panaszkodott, hogy milyen goromba vagyok.

egerészölyv 2010.08.13. 11:30:07

@TBal: speciel nem biztos. A 17 éves csaj 18-nak maszkírozza és hazudja magát (nem nagy cucc), utóbb közli, hogy megerőszakolták. Ügyvédje 12 millert kér az "elkövetőtől", és akkor csendben maradnak. Így megy ez. Esetleg gyerekkel súlyosbítva, akkor még ellátás is 18 évig.

Father Justice (törölt) 2010.08.13. 11:30:30

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): Abból még nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni. Mindenütt vannak 'mindegy, csak lyuk legyen' típusú próbálkozók is.

deflorator 2010.08.13. 11:32:33

@egerészölyv: 14 év a beleegyezési korhatár. Ha nem éri el, akkor mindegy, hogy akarta-e vagy sem, mert mindenképpen erőszaknak számít.

Frigyesur (törölt) 2010.08.13. 11:33:47

@TBal: Varjal, meg mindig ott tart a nyitott hazassagod, hogy egy csok is megtortent? :)))

@Piszok Alfréd: Es nyitott hazassagban is elsz, vagy csak elmeletben tamogatod? :))

Hopi Bond 2010.08.13. 11:34:17

@TBal: Nem, te azt írtad, hogy olyantól várnál empátiát, akinek van valamilyen olyan heppje, amit mások nem értenek meg, mert ha elmondaná, akkor ők lenéznék miatta. Én csak erre írtam egy példát...

MickthePick 2010.08.13. 11:34:21

@Nathan D'Xantine: vagy csak nem volt (beléd?) szerelmes, csak azt mondta...

Balance Of Power 2010.08.13. 11:34:42

@Kata1987: A sarkitasbol latom, sikerult megerteni a lenyeget. Terjunk vissza erre a kerdesre 10-15 ev mulva.

énis 2010.08.13. 11:34:45

Hozzáteszem az élettapasztalat arra kell, hogy belásd és elfogadd, hogy máshogy is lehet...

scorpioscorpio 2010.08.13. 11:35:25

@nestrot10: TÉVEDSZ DE MÉG MEKKORÁT:-) MONDJUK EZ MÁR A SZÓHASZNÁLATODBÓL IS KIDERÜL...LEHET DUGNI ÉS BA..NI, KÚ.NI., ....ÉS LEHET SZERETKEZNI:-) PRÓBÁLD MEG...:-) LEHET H RUTIN ÉS KOR IS KELL HOZZÁ:-)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 11:35:28

@egerészölyv: Ez elég fura eset lenne....
Miért kell 18-nak maszkíroznia magát?

alib 2010.08.13. 11:38:08

@TBal: szerintem a nyitott házasság már most legitim, mint ahogy a homoszexualitás is az. Egyiküket sem nézem le, de a nyitott kapcsolattal is az van, mint a buzikkal, vagy azzal, ha valaki lovakat kefél otthon: magányügy, nekem semmi közöm hozzá, de amíg nem ártasz vele másnak, azt csinálsz, amit akarsz. És ami a legfontosabb, ne reklámozzuk már, hogy mennyire jó dolog.

"Van neked valamilyen olyan hepped, amit mások nem értenek meg, ha elmondanád, lenéznének miatta? Ha nincs, szerencsés vagy. Ha van, akkor kaphatnék egy kis empátiát? :) "
Ebben, ha jól értem bevallod, hogy "hepped" van. (Mindenkinek van heppje, ami azért hepp, mert eltér a normálistól.) Úgy látszik, ezzel te is tisztában vagy.
Csak annyi a kérés, hogy ne ezt állítsd be normálisnak vagy követendőnek.
Én például nő vagyok, és imádom a giccset, és ugyan látom a kicsinylő arcokat, felvállalom. DE nem várom senkitől, hogy megváltoztassa az ízlését azért, mert nekem bejön az, amitől mások rosszul vannak. Nem reklámozom, (csak vállalom) cserébe nem várok véleményt - deal.

nicknek 2010.08.13. 11:39:06

@Father Justice: ez igaz... csak a legtöbb pasi aki ilyet akar, megoldja csendben sunnyogva... én nem hinném, hogy lehet hátba döfni valakit korrekten:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.13. 11:39:30

@egerészölyv: mivel a társalgásunk sehova nem vezet, inkább hagyjuk.

blacklord 2010.08.13. 11:39:58

Istenem, a nők... "Persze jelentkező volt bőven, de azokkal akikről messziről látszott hogy csak egy könnyű numerára hajtanak eleve szóba sem álltam."

Mintha pont ez lenne a nyitott házasság lényege... Ha már komoly érzelmi kötődést alakítasz ki, akkor az onnantól már egészen más dolog lesz (és a férjedhez fűződő kapcsolatod is gyorsan kárát fogja látni).

(továbbolvas)

Piszok Alfréd 2010.08.13. 11:40:01

@TBal: Rohadtul nem mindegy, hogy a ferj szereti a feleseget es tenyleg nyitott kapcsolatot akar, vagy csak kenyelmes otthon de felre akar dugni.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 11:40:48

@MickthePick: Pusztán azt mondtam létezik ilyen.
Persze ha a szerelmet összemossuk a birtoklásvággyal akkor nyilván nincs miről vitatkozni. De ha így van akkor a szerelem elég nagy ívben kerülendő tétel.
Mert akkor tulajdonlási kérdéssé válik.

egerészölyv 2010.08.13. 11:41:49

@Nathan D'Xantine: hát hogy nagykorúnak lássék. 17 éves lány megerőszakolása tripla büntetési tétel.

Az eset nem olyan ritka, mint szeretnéd.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 11:42:08

@deflorator: Kivéve...
Kivéve, ha megjelenése vagy egyéb tényezők alapján a másik fél alapos okkal feltételezte, hogy már elmúlt 14.

egerészölyv 2010.08.13. 11:42:22

@alfonzina: már miért is lenne kötelező reagálnod?

deflorator 2010.08.13. 11:42:53

@alfonzina: A kompromisszum rossz. Vagy konszenzus, vagy az egyik fél enged. Ha a feleség azt tenné, amit te mulatságos képtelenségként említettél, azzal talán éppen megmentené a házasságot.

Father Justice (törölt) 2010.08.13. 11:43:38

@TBal: Nem az a gond, hogy te úgy gondolod, ahogy, és szerinted azt mi sosem fogjuk megérteni. "Én olyan lányokat keresek és találok is, akik eljutottak addig, hogy szintén így gondolják." Eljutottak addig? Na, ez a probléma. Mintha a hagyományos szerelem-koncepció és klasszikus párkapcsolat egy idejétmúlt valami lenne, ami csak csökött gondolkodású embereknek való. Előtte azt írod, megérted és elfogadod a hagyományos párkapcsolatban gondolkodók álláspontját. Aztán burkoltan lefikázod őket, amiért nem haladnak a korral. Szerintem az ilyen típusú 'elfogadás' az, amit sokan nem komálnak. :)

@deflorator: Igaz, vannak, akiknél csak ez működik. Az már más kérdés, hogy ki marad együtt egy ilyennel? Én nem szeretek sem ordítozni, sem csapkodni, így nálam az ilyen kaliberű kommunikációs probléma szakítóok lenne. De gyanítom, a hevesebb vérmérsékletű embereknél is erények és előnyök garmadájával kell kompenzálnia a másik félnek ezt a szintű értetlenséget.

egerészölyv 2010.08.13. 11:44:00

@deflorator: OK, akkor vonjunk ki mindkét oldalból 4-et, gyerekek.

(13 évesen maszkírozza magát 14 évesnek)

Piszok Alfréd 2010.08.13. 11:45:06

@Frigyesur: nem, nem elek nyitott hazassagban, de elhetnek :)

A helyzet az, hogy ez sem sport. Tehat csak azert, hogy kurvara nyitottnak erezzuk a dolgot, nem kell osszevissza felredugni. De ha adodna egy olyan alkalom, amikor ugy _igazan_ jol esne, megtehetnenk.
Amugy azt kell mondjam, leginkabb a tudat (hogy lehet) eleg is :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 11:45:09

@egerészölyv: Lásd fentebb. Ha megtévesztik az életkor tekintetében a másik felet, akkor felmentik.
A megerőszakolás alól nem [persze ha az megáll], de a korhatáros kérdés akkor nem játszik. És hát ha valaki jó előre 18-asnak "maszkírozza magát" (tudnám azt hogy a fenébe kell?) azért hogy a pasit sittre varrja, akkor vélelmezhető, hogy hogy az erőszak sem áll meg.

MickthePick 2010.08.13. 11:46:09

@Nathan D'Xantine: magyarázd el egy szerelmes nőnek, hogy ne próbálja birtokolni a férfit, akibe szerelmes.
Továbbra sem tartom elképzelhetőnek, amennyiben *tényleg* az a nő.
Mondjuk férfiban is ritka, sőt...

TBal 2010.08.13. 11:46:12

@Hopi Bond: Héééé.... ne keverjük, ÁRTALMATLAN hepp, amivel nem árt senkinek. A meztelen gyerek az más kategória, a gyerekek nem egyeztek bele abba, hogy őket nézegessék.

nicknek 2010.08.13. 11:46:42

@blacklord: :) akiket ismerek nőket és jelenleg ilyen kapcsolatban vannak... érzelmi kötődéseik vannak... amit látok, abból azt tudom mondani... nők ezt érzelmi kötődés nélkül nem tudják csinálni... de lehet van ilyen, csak még nem láttam:)

Tommycat 2010.08.13. 11:49:23

Nézd, én férfi létemre azt mondom, magaddal törődj, (mármint a boldogságoddal) a házasságod nem lesz jobb! (kivéve csoda esetén)
Ha Smile-al egyként gondolkodtok, még nagyon boldogok is lehettek! Énnekem is fontosabb egy társ esetén, hogy a legjobb barátom is legyen, mint bármilyen "bombázó" külsővel rendelkezzen. Az első "varázs" elmúltával, ha egy irányban gondolkodtok, a "szürke hétköznapok" sem lesznek unalmasak sosem!
Ismered a régi mondást? Úgy válassz társat, hogy ha veled egynemű lenne, a legjobb barátod legyen!(Természetesen ez hetero beállítottság esetén igaz)Ha barátság, őszinteség van, minden van! Nem vagyok pszichológus, csak egy 55 éves villamosmérnök, aki sokat látott... Sok boldogságot!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.13. 11:50:58

@TBal:

Dehogynem ártasz. Például ha netán gyereketek lesz, az is olyan lehet mint te.

TBal 2010.08.13. 11:54:45

@Father Justice: jaja... pedig gondolkodtam, hogy ez bántó-e, de végül hagytam így. Odaírtam, hogy más gondolhatja másképp. Bocsánat, ha valakit ezzel bántottam. De hm, az vesse rám az első követ... :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 11:54:54

@MickthePick:
Akinek magyarázni kell, annak felesleges.
Rugózhatsz ezen felőlem még órákig! :)
Én annyit mondtam hogy van ilyen nő. Pont.
Te meg azt hiszel amit akarsz.

virus 2010.08.13. 11:55:23

@Kedves Nard: Az is lehet,hogy nem ő lesz az apja :)Csak majd azt hiszi :)

TBal 2010.08.13. 11:56:39

@egerészölyv: Hát, szerintem Hopi Bond a 4-5 éves gyerekek képeit nézegetőkről beszélt...

MickthePick 2010.08.13. 11:56:45

@Nathan D'Xantine: ez már csak ilyen. Az ember azt hiszi el, amit tapasztal. Különösen, ha 100%ban, kivétel nélkül ugyanazt látja évtizedeken át, saját magával és másokkal kapcsolatban is :)

MickthePick 2010.08.13. 11:58:40

Sokan persze összekeverik a teljes, 100%-os odaadást (ami kölcsönösséget remél) a birtoklási vággyal. Sok embernek szerintem ez okoz zavart.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 12:00:09

@MickthePick: Nyalván ritka mint a fehér holló.
De még valami! Természetesen ez nemcsak a nőkre érvényes.
Itt is a pasi csak úgy gondolta, hogy ő felhatalmazással szeretne félrekefélni, miközben asszonypajtás szépen birtokban marad...

Father Justice (törölt) 2010.08.13. 12:01:04

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): Ezt a 'mindegy csak lyuk legyen' típusú sunázókra mondtad? Mert az, hogy ők kit döfnek ezzel hátba, attól függ, ők maguk kapcsolatban vannak-e vagy sem. Az, hogy sok férfi párkapcsolat ígéretével gyűjt numerákat, nem specifikusan netes jelenség és nem is lehet meglepetés egyetlen tapasztalt nő számára sem.

@alfonzina: Jó az új dizájn. :)

JoSé 2010.08.13. 12:01:27

Sziasztok

jelen pillanatba 244 hsz :D, váó és még csak(!) dél lesz.

Nem olvastam végig a hsz-eket szóval elnézést ha valaki meglátását is leírom.
Szerintem a férjed már teljesen elhidegült tőled, és nem táplálja feléd azokat az érzelmeket mint régen, főleg annak fényében hogyha ilyen ajánlatot tesz hogy legyen nyitott házasság.
Amit elrontottál egyedül az hogy nem lebeszélni kellett volna hogy "de szívem azért nem kellene más nőkkel kefélned, én értem hogy kanos vagy és szeretnél új dolgokat kipróbálni.." hanem megmondani hogy választhat vagy a család ( továbbra is együtt)vagy az agyba-főbe dugás (válás).( de ha ennyire menni akar akkor lehet hogy hagyni kellene :O )
Csak a gyerekek miatt együtt maradni őrültség, mert magadat tennéd tönkre, és a gyerekeknek is ez lenne a későbbiekbe a követendő példa, amit gondolom te se szeretnél.
Hogy a smile-nak nevezett valakivel chaten jól kijössz az nem azt jelenti hogy a való életbe is, de attól még ha jól érzed vele magad akkor adj magatoknak esélyt :)

Nehéz a legjobb döntést meghozni,de mindig arra törekedj hogy közel járj hozzá.
www.youtube.com/watch?v=J7nWBgj83Og&feature=related

smartdrive 2010.08.13. 12:02:10

hát igen, ha csak a másik lép félre, az egész máshogy néz ki a válóperben, mintha én is

ugye mennyi mindent kell mérlegre rakni ilyenkor? :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.13. 12:02:31

@virus:

Több mint valószínű :) De a bizalom jeleként, kérjen dns vizsgálatot.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 12:04:16

@TBal: Ezt azért titokban tarthatad volna!
Ahogy az itteni hozzád viszonyulást nézem most nyírtad ki a (nemlétező) renomémat! :D

Amúgy meg sajnos tény, hogy általában a birtoklásvágy az, ami kinyírja azt a szerelmet, amiből sokan származtatják.
Ebből kiindulva a szerelem önmegsemmisítővel van ellátva.
(Ha feltételezzük, hogy a birtoklásvágy törvényszerűen következik belőle.)

smartdrive 2010.08.13. 12:05:02

"Elmúlt már az az idő, amikor nőknek szégyellniük kellett azt, ha csak testileg kívánnak valakit"

most is szégyellniük kell, csak most nem azért, mert erkölcstelen, hanem mert ostoba önámítás

Hopi Bond 2010.08.13. 12:05:50

@TBal: Miért abba beleegyeztek, hogy kép készüljön róluk vagy ezt így hogy?

TBal 2010.08.13. 12:06:46

@alib: Ha én egy klassz dologban tartom, ami megfelelő beálítottságú embereknek szerintem jó lenne, akkor miért ne mondhatnám el? Nekem meggyőződésem, hogy ez jó, jó lehet, több lehet, mint a monogám kapcsolat. Nem olyan, hogy úgy gondolom, hogy nem kéne, de azért mégis vágyom rá és csinálom. Teljesen logikus nekem, hogy ez miért jó, meg tudom magyarázni. Azt nehezebb, hogy valaki miért szereti Mirót például.

Balance Of Power 2010.08.13. 12:07:46

Egyebkent, a sok kinyilatkoztato kommentelo kapcsan azon is el lehet gondolkozni, hogy a poszt cimere utalva lehet-e definialni a "szerelem" jelenteset. Mert amig erre nincs konszenzus, senkinek semmi alapja nincs okoskodni. De hogy biztosan nem a romantikus filmek szerinti jelentes az igazi, az hetszentseg!

nicknek 2010.08.13. 12:08:06

@Father Justice: a posztra értettem:) ha más szándéka nem volt vele, minek ezt bejelenteni? Kefélt volna félre... esetleg van némi bűntudata... majd a másodiknál nem lesz:) Egy baj... nem tudom átérezni a sztorit, mert amikor mindent lehet, nem teszed meg elven működöm. Így próbálom megérteni a pasi kommunikációit:)

Hopi Bond 2010.08.13. 12:08:16

@TBal: Gyanítom az ő kommentje teljesen másik szál. Én meg csak azokról beszéltem, akiknek van valamilyen heppjük, amit ha más megtudna, akkor lenézné őket.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 12:09:40

@Balance Of Power: Erről beszélgetünk Pick-kel...
(Részben)

TBal 2010.08.13. 12:10:01

@Nathan D'Xantine: Bocsi, erősen gondolkoztam, hogy írjam-e, mert nem akarok neked rosszat, ugye :). De gondoltam, van néhány kérdés, amiben pl. általam nagyon nem kedvelt politikusokkal vagyok egy állásponton. Attól, hogy valaki nem kedvel, még nem kell mindenben az ellenkezőjét vallani.

Nos, akkor tessék tőlem elhatárolódni, deklarálni, hogy milyen nagyon gonosz és csúnya bácsi is vagyok én :))))

dex.ion 2010.08.13. 12:10:05

@Balance Of Power: a szerelem önámítás fajunk fenntartására.

TBal 2010.08.13. 12:12:23

@Hopi Bond: Most ne beszéljünk mellé, érted, mire gondolok. A gyereknek nincs döntési joga 18 éves koráig (szexuális téren 14), Addig, amíg ő nem mondja 18 (vagy 14) év fölött, hogy beleegyezik, hogy a meztelen képeit egy bácsi szekszuális célból nézegesse, addig az nem kölcsönös beleegyezés.

Frigyesur (törölt) 2010.08.13. 12:12:31

@Piszok Alfréd: Jo, en csak arra voltam kivancsi, hogy effektive fel tud mutatni valaki egy hosszutavu, mukodo nyitott kapcsolatot. TBalnak, akinek osszes blogos megnyilvanulasa errol szol, nyitott hazassag annyi volt, hogy a noje megcsokolt valakit. Legalabbis amikor Lui firtatta anno, megcsak ennyi tortent (nagyon megmaradt :D).

Alapvetoen egyetertek Narddal. A tudat barkinel megvan, barki felredughat, senkire sem huznak erenyovet. Nem a lehetoseg hianya miatt nem teszik meg (mar aki persze, az omegahimek tenyleg nagyon partolni szoktak ;)) az emberek, hanem maguk es a parjuk miatt. Inkabb latom ezt onbizalomtuningnak, az elkotelezodes hianyanak, unalomnak osztoneletnek, mint valodi szuksegletnek.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 12:12:45

@TBal: Sajnos az eltartott ujjú, affektálós elhatárolódáshoz már nincs megfelelő erkölcsi alapom.
:D

TBal 2010.08.13. 12:13:37

@Nathan D'Xantine: Na ugye, hogy elképzelhetetlen :DDDD

TBal 2010.08.13. 12:14:51

@Nathan D'Xantine: Te erkölcsi hulla, te! :))))

Hopi Bond 2010.08.13. 12:15:34

@TBal: Baromira nem erről van szó, ne mosd össze a szálakat. :) Olyan emberekről van szó, akiknek van egy heppjük és ha elmondanák valakinek, akkor bizony lenéznék őket. És hogy akkor tőlük elfogadható lenne az empátia.

dex.ion 2010.08.13. 12:15:43

@Nathan D'Xantine: nem értem. lehet h nem kellett volna egész éjjel innom.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 12:16:20

@TBal: Khm. A pedofíliát nem azért büntetik, mert Balázska nem egyezett bele...

nicknek 2010.08.13. 12:17:08

@Frigyesur: ha ez szükséglet... akkor megtenné ugye az első héten is akár? Mert hát ugye egy hét az nagy idő szexnaptárra vetítve:D

Piszok Alfréd 2010.08.13. 12:17:36

@Kedves Nard: ez a lehetoseg zart kapcsolatban is fennal. Ugyanekkora esellyel, sot. Majd meglatod, hogy a te szavaiddal eljek.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 12:18:18

@dex.ion: Ugyan! Ellenkezőleg! Kár volt reggel abbahagyni! :D

Kikódolom:
"Az hit óvszer hatékonyságában önámítás fajunk fenntartására."
Verstehén?

Piszok Alfréd 2010.08.13. 12:19:39

@Kedves Nard: mert nem igaz. Nyugodtan lehet alfahim (sot, sajat alfahimsegenek tudataban magabiztosan engedheti el az asszonyat).

2010.08.13. 12:19:43

még mindig jobb, mint ha azt mondta volna, hogy szívesen kipróbálná a gyerekkel...

nicknek 2010.08.13. 12:19:53

@Frigyesur: amúgy egyik kedvenc filmem a Star Wars... de nem bevágódni akarok:D

teremi 2010.08.13. 12:22:38

a szerelem mindig akkor jön amikor valami változás szükséges az életben...ez hozza azokat az energiákat amelyek révén ha tetszik ha nem, de meg merünk mozdulni, s el merjük engedni a megszokottat, vagy éppen ráébredünk, hogy ki is valóban az életünk párja, és maradunk a fenekünkön...mivela párod nyitott házasságot "akar"" viselje a következményeit, de persze ne Ő miatta dönts, mellette vagy ellene, hanem magad miatt...ami szükséges és ami neked használ oda húz a szíved...ha a gondolataid és az érzéseid ellentmondanak egymásnak akkor az érzéseid az igazak és a gondolataid a hamisak...az egyik ugyanis a létezésre van hangolva a másik viszont az egora az elmére...de már maga a nyitott házasság kifejezés is árulkodó: a házasság zárt, s ami zárt az előbb utóbb élettelenné válik, ez a rend..tehát ne tegyél fel magadnak sem kérdéseket, sem ideológiát ne keress egyik vagy másik döntésedhez: tégy ahogyan érzel és az egészet engedd el, minden a helyére kerül, bár most is ott van, csak nem fogadod el, nem adod át magad...ja és még egy: minél több kompromisszum annál kevesebb lélek...ezért tartunk itt.

TBal 2010.08.13. 12:24:55

@Hopi Bond: Igen... szerinted nem? :)

dex.ion 2010.08.13. 12:27:11

@teremi: esküszöm neked h egy kurva szót sem értettem abból amit írtál:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 12:28:25

@Nathan D'Xantine:
Hát... nem csodálnám ha nem értenéd!
Sikerült közbezavarni... Szóval:
"A hit az óvszer hatékonyságában önámítás fajunk fenntartására."

csipesz. 2010.08.13. 12:28:46

@dex.ion:

szerintem vagy igyál még, vagy aludj picit. :D

dex.ion 2010.08.13. 12:29:21

@Nathan D'Xantine: azt értettem, még elírással együtt is. nem neked írtam, h nem értem:)

Father Justice (törölt) 2010.08.13. 12:29:37

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): Így már értem, de arra is van logikus magyarázat. Félrekefélt párszor, és rájött, hogy neki bizony kényelmetlen és fárasztó titkolózva, ügyesen hazudozva, a kínos kérdéseket rafkósan elkerülve, az idejét taktikusan beosztva öntözni a másik virágot. Hiába, nem mindenkinek megy ez kisujjból. :) Ezért gondolta, 'legalizálja' a dolgot, de csak ha minden kötél szakad. Az utóbbit a poszt első bekezdésének utolsó mondata miatt feltételezem.

nicknek 2010.08.13. 12:31:18

@teremi: tök logikus és korrekt amit írsz. Én nem voltam még házas, de anélkül is el tudom mondani 2 gyerekkel házasságban egy nő mennyire tudja élni a saját életét? Ez kérdés... nem tudom. De ha nagyon nem, akkor nem olyan ez az egész, mintha kiszakadnia a házasságból és rádöbbenne hol is az életem? Visszakaptam? vagy valami hasonló?

dex.ion 2010.08.13. 12:31:35

ráadásul ma egy buliba vagyok hivatalos. inni nem bírok. józanon meg csajozni nem bírok. ördögi kör

TBal 2010.08.13. 12:34:30

@teremi:
az érzésekkel azért csínján bánnék - ha úgy érzem, hogy egy konkrét személynek én bemosnék egyet, akkor tegyek úgy, és ne hallgassak az eszemre, hogy talán mégse ez a legjobb ötlet? :))
Tudom, nem ezt mondtad, csak azt akarom ezzel, hogy az választás az ész és az érzelem között talán mégse mindig olyan egyértelmű.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.13. 12:35:51

@Piszok Alfréd:

Nem olvastad el, az alfahímek EGY RÉSZE. Nem mind. De amúgy az ilyen aki engedi az asszonynak a félrekúrást, az tuti hogy valami alja balfasz kis suttyó. Vagy leszarja, és nem érdekli. Ha érdekelné, nem engedné.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.13. 12:37:54

@Piszok Alfréd:

Persze hogy fennáll. Csak akkor fel lehet háborodni jogosan és lebüdöskurvázni.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 12:38:26

@dex.ion: Azt mondja: Csinálj amit akarsz...
:)

Frigyesur (törölt) 2010.08.13. 12:39:41

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): :D Jogos. Szexkalendariurol meg nem hallottam, de biztos erdekes lenne. :)))

TBal 2010.08.13. 12:40:10

@Hopi Bond: Jó, maradhatunk ebben :)

megitális rózsa 2010.08.13. 12:41:07

A fene essen az ilyen ávítt gondolkodású nőkbe!

Ha férjed Bélával is akar sexelni, az már baj?

Ugye megmondtam hogy engedd a seggbekukit?

Látod, ez lett a vége!

HAjrá férj, hajrá Béla!

Frigyesur (törölt) 2010.08.13. 12:41:24

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): :) Nem is hiszem, hogy valaki komolyan nem szeretheti az SW-t. Tegnap 'megneztem' a Fanboyst. Abszolut meggyozott, hogy aki nem rajong erte, az nyomi. :D

@dex.ion: Dehonnem. Lazannyaval. Siman.

Hopi Bond 2010.08.13. 12:42:25

@TBal: Ha tényleg ennyire nem érted, akkor igen. :)

Hátezmármi (törölt) 2010.08.13. 12:42:38

Egy házasság végének a kezdete ez a cikk.

A férjet jól nyakon kéne vágni. Ha már van két gyereke, ne akkor kezdjen el k×rvázni.

Gondolom, már volt valakije, ezt akarta beadni ezzel a "próbáljuk meg mással is" dumával.

Annyira szomorú, nyilván két újabb gyerek fog felnőni egy csonka családban.

Frigyesur (törölt) 2010.08.13. 12:42:46

@dex.ion: Detto. Aszem volt benne valami ezoterikus. Kerjuk segitsegnek Nardot. :))

teremi 2010.08.13. 12:43:01

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt):
a saját élete immár a két gyerek "függvénye", hiszen elsősorban az anyaságban teljesedik ki, és a gyerek lesz az első, s ez rendben is van így, az már nincs, hogy ezt kényszerből egy olyan férfi mellett élje aki nemhogy nem szerelme, de nem is társa az életben...s ha idáig jut a dolog, akkor igen változást fog hozni neki egy új pasi, de lehet hogy a férje lép le...de nem az a fontos, hogy a férje mit gondol vagy érez: mert mindenki a saját egyéni értékrendjével és az őt érő hatásokkal kell hogy foglalkozzon elsősorban, s nem mindig a másikéval...a nő a saját érzéseit kövesse, akkor is ha kudarc a vége, mert végre történhet vele valami igazi, és itt nem arra gondolok, hogy jaj de jó lefeküdt egy ismeretlen vagy félig már ismerős pasival, s hogy amúgy is azt tehet amihez kedve van: a szív éppúgy kijelöli a határokat mindta gondolat vagy ideológiarendszer, csak arra már nem figyelünk...épp azért irtam, hogy minél több kompromisszum, annál kevesebb lélek, mert bizonyos idő után látszatkapcsolatokat tartunk fönn vagy azokat keressük, és egy kis figyelemért szeretetért biztonságért feladjuk mindazt amire igazán vágyunk s amire képesek lennénk: őszinteségre, önzetlenségre, stb...

dex.ion 2010.08.13. 12:43:04

@Frigyesur: lazannya. hát azt sajnos nem tudok csinálni. de valóban finom.

TBal 2010.08.13. 12:43:45

@Hopi Bond: Kicsit el vagyok keveredve, próbáld meg még egyszer elmondani, hogy miért nem.

Frigyesur (törölt) 2010.08.13. 12:44:33

@dex.ion: Talan valahogy csak kibirjak a nok, hogy nem csajozol. ;)) Bar bulizni is nehez. Sajnos eleg szuk az az emberi reteg, akinek tarsasagat elvezni lehet jozanul is :D

teremi 2010.08.13. 12:45:32

@TBal:
a választás ebben az esetben egyszerű: ha tisztában vagy azzal, hogy valóban megoldás ha megütöd, akkor üsd meg mert az használ neki..de ha nem vagy vele tisztában akkor miért ütnéd meg?

Hátezmármi (törölt) 2010.08.13. 12:46:45

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): Ha megházasodtál és gyerekeid vannak, akkor már nem ilyeneken kell az agyadnak járni.

Ezért esnek szét a házasságok, mert egoista, önimádó emberek élnek egymás mellett a házasságban.

Ha feleséged és gyerekeid vannak, akkor már azoknak kell élned.

Ez az élményhajhászós hajó akkor már örökre elment. (és nem is kár érte mellesleg. A házasság sokkal jobb.)

dex.ion 2010.08.13. 12:47:18

@Frigyesur: nem illik élcelődni egy másnapos emberen:P
a csajok pedig, igenis odavannak értem:P

Piszok Alfréd 2010.08.13. 12:47:53

@Frigyesur: en meg nem ertek egyet Narddal :)

A hagyomanyos felfogas ugye az, hogy senkinek nem szabad felrelepnie, elitelendo cselekedet es klasszikus esetben a kapcsolatnak is veget vet. Ehhez kepest felszabadito erzes, hogy nincs ilyen veszely.
En itt a szemelyes ismeretsegek miatt nem akarok belemenni a maganeletembe, de azert a szigoru onmegtartoztato zart kapcsolatnal tobb, ha konkretan nyitottnak nem is neveznem. Es stabil, most mar tartosnak is nevezhetem (10 ev utan), boldog, tobbek kozott ennek a kvazi nyitottsagnak koszonhetoen is.

dex.ion 2010.08.13. 12:49:08

@Piszok Alfréd: "azert a szigoru onmegtartoztato zart kapcsolatnal tobb, ha konkretan nyitottnak nem is neveznem."

ez mit jelent? csak néha dux félre?

Piszok Alfréd 2010.08.13. 12:50:15

@Kedves Nard: "De amúgy az ilyen aki engedi az asszonynak a félrekúrást, az tuti hogy valami alja balfasz kis suttyó. Vagy leszarja, és nem érdekli. Ha érdekelné, nem engedné. "

Pont erre mondom, hogy nem igaz, illetve faszsag.

nicknek 2010.08.13. 12:52:11

@teremi: egyetértek. Azért vagyunk és szeretjük a másikat, ami már rég nincs, vagy nem is volt.

@Father Justice: tipikusan az a pasi szerintem, aki nem fogja azt mondani soha, hogy válni akarok...

@Frigyesur: fogadok lenyomtad a 6 részt te is egy nap alatt?:)

Piszok Alfréd 2010.08.13. 12:52:39

@Piszok Alfréd: egyszer, egy sor mellett, esetleg kitargyalhatjuk, de itt a neten inkabb nem

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 12:53:44

@dex.ion: Fogtam. A helyesbítést még akkor kezdtem írni, amikor az eredetit elküldtem. Rögtön nyilvánvaló volt, ugyanis, hogy zagyva...
:D

nicknek 2010.08.13. 12:54:02

@Dersu Uzala-38: köszönöm.
igazából csak azt próbáltam megfejteni, hogy mi tartja vissza a posztírót attól, hogy újrakezdje az életét a gyerekekkel...

Hopi Bond 2010.08.13. 12:54:13

@TBal: Most már lényegtelen.

dex.ion 2010.08.13. 12:54:14

@Piszok Alfréd: piát most ne is emlegess...

dex.ion 2010.08.13. 12:55:52

egyébként eccer írtam erről. sztem érdemes elolvasni:

abend.blog.hu/2008/12/24/mig_a_papir_el_nem_valaszt

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 12:57:31

@Kedves Nard: jól beszélsz. ismerek nyitott kapcvsolatban férfi, hát azt a teszetosza balfaszt :D

a nő már nyitott, a srác meg csak nyalja ki a használt nőből más nedveit

TetraB 2010.08.13. 12:58:19

hajaj.... hűha.... na figyelj ide.

én eljátszottam ezt, amibe te most belekezdtél, csak másik nemű vagyok. nálunk is ugyanaz volt a szitu, nekem nem ment a dolog, és persze egy nem bradpitt férfinak nem sorakoznak a felajánlások sem, mint a csinosabb párjánál. (önmagában ez is egy asszimetria a nyitott kapcsolatoknál az esetek nagy részében.)

mi szétmentünk, keményen, és utólag azt mondom, előbb kellett volna.

van ott egy-két emnber (pl TBal) aki nagyon szép dolgokat mond, szinte utópiába illőeket. magam is ezeket a gondolatokat vallottam, de azóta eltelt 10 év és figyelgettem az életet. nem mondom, hogy nem működhet így az élet, de nagyon keveseknél, nagyon ritkán. gyakorlatilag annyira ritkán, hogy én nem tenném rá az életem.

ne keverjük a házasságot, a kapcsolatot, a szerelemet. első kettőbe beleférhet némi harmadik féllel való szexelés, de aki eghyszer szerelmes lesz, ott vége ennek a dolognak. az élet sok más dolgával együtt simán fejtetőre állítja az addig esetleg jól működő nyitott kapcsolatot.

talán egyszer, valami más dimenzióban. sokan gondolnak ilyesmire, néha vágynak rá, de a jelen társadalomban ez még nem fog tudni működni, pár kivétellel esetleg, de ahhoz nagyon komoly tudatosság, szeretet, belső stabilitás kell, már majdnem azt mondom megvilágosodottság.

beszélj a férjeddel és mondd meg neki, ez így nem mehet tovább. mindenki szenvedni fog, bár sokunknál sajnos csak a szenvedés tanít meg arra, hogy legközelebb ne hibázzunk. csakhogy neked gyerekeid vannak. a gyerek olyan szinten érzékeny mindenre, mi a napokban veszekedtünk, azóta nálunk akar aludni, mert azt mondja, azóta nem tud rendesen aludni. simán megérzik az ilyen érzelmi dolgokat, még ha nem is látja, nem hallja.

iszonyatosan rossz lenyomatot kap az a gyerek, ha ezt érzi. akkor inkább váljatok el. tudom nagyon nehéz ez a dolog, nekem is van gyerekem és bizonyára álmatlanul agyalnék, ha ilyesmi történne velem.

swingerklubra nem gondoltál? ki lehet próbálni, ott sokkal valószínűbb találni olyan megoldást, ami mindenkinek jó, esetleg barátságokat is lehet kötni párok között. ennek felvetése arra is jó próba, hogy kiderüljön, tényleg csak mással való szexre vágyik, vagy már úgy általában belőled van elege. (merthogy ott mégiscsak egymással vagytok, mindeki lát mindent.)

persze sokaknál a swinger is kiveri a biztosítékot, ezt aláírom.

csak annyit tudok mondani, ne várj, kommunikálj, kicsit kerülj rendbe magaddal, és ne örökösen másban keresd a megoldást. a párod segíthet boldogabbá lenni, ellátni, támogathat, de az alap boldogságot, önbecsülést nem tudja megadni, amire minden épül.

kitartást, megoldást kívánok.

nicknek 2010.08.13. 12:59:13

@dex.ion: amúgy remek 5let, de akkor miért nem úgy ,mint a jogsinál? 1 vagy 2 év próbaházasság, aztán amikor vége és még oké, akkor megkapod az igazi papírt:))

total eclipse (törölt) 2010.08.13. 12:59:19

én egyáltalán nem értem a nyitott házasság intézményét. akkor minek a házasság? mert a majmok is kapaszkodnak valamibe? miért nem lehet annyira felnőni, hogy vállalom, hogy több emberrel akarok dugni, és ezért nem költöm más pénzét, nem lakom más lakásában. ez nekem kimeríti a prostitúció fogalmát. csak ez lelki, ami talán még rosszabb, mint a fizikai.

TBal 2010.08.13. 13:01:11

@Frigyesur: azóta már az elmélet átment gyakorlatba, és még mindig ugyanazt gondolom. Még mindig működik, sőt, a dolog közelebb vitt minket egymáshoz.

dex.ion 2010.08.13. 13:02:01

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): van lehetőség "hosszabbításra", akkor egész életre is.

TBal 2010.08.13. 13:04:19

@Dersu Uzala-38: "Ha feleséged és gyerekeid vannak, akkor már azoknak kell élned."
Belőled mártír lesz, akárki meglássa :)

Nekik is. De magadnak is.

szekertabor · provo.blog.hu 2010.08.13. 13:05:57

@Kedves Nard: Teljesen félreértesz, amikor azt gondolod, hogy az anyukát hibáztatom a helyzetért. Egyszerűen csak neki van módom elmondani azt, hogy rosszul kezeli a helyzetet, amikor a házasságán KÍVÜL keresi a megoldást. Ha ezt teszi, semmivel sem különb a férjénél.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.13. 13:10:09

@Frigyesur:

SW-t csak szeretni lehet, csak az egyéni deviancia és mesterkélt különbözni vágyás ösztönözheti az embert arra, hogy azt állítsa hogy nem szereti.

Piszok Alfréd 2010.08.13. 13:10:53

@dex.ion: ok, kola? :D
(en most a jo sor hazajaban vagyok, eszembe se jutott mas)

dex.ion 2010.08.13. 13:11:02

@Kedves Nard: vagy esetleg az, h nem érdekli...

Hátezmármi (törölt) 2010.08.13. 13:11:07

Annyira szomorú, hogy sokan még 30-40 évesen sem értik, miről szól a házasság. Sőt az se, miről szól az élet.

Elképedek, amikor a 35 éves ismerősöm arról mesél, "hogy beb×szott a hétvégén". Mi van?! Te még itt tartasz 35 évesen? MEg hogy kit lehetett lefektetni?

Ez még 18 évesen is szánni való, na de 35 évesen...

dex.ion 2010.08.13. 13:11:36

@Piszok Alfréd: nem iszok kólát:) maradjunk a víznél:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.13. 13:12:16

@Piszok Alfréd:

A bíróságon sokat számít, hogy ki volt a házasságtörő.

Karnamantra 2010.08.13. 13:12:56

Én történetesen azért vagyok egyedülálló, mert nem bírnám elviselni azt, hogy menunnak, lecserélnek, netán titokban csalnak (és hoznák haza a nemi - akár halálos - betegségeket).

Emiatt folyamatosan féltékenykednék, ami ordít az emberről, tönkreteszi mindkét fél komfortját, "önmagát beteljesítő" gyakorlat.

Tehát a megoldás: egyedülállónak lenni. Akkor nem fáj. Soha többé.

dex.ion 2010.08.13. 13:14:27

@Karnamantra: pár éve én is így gondolkodtam, aztán rájöttem, h van jobb az egyedülállóságnál: orrba-szájba nőzni:)

Kósza 2010.08.13. 13:14:32

@Kedves Nard: semmit sem számít,... a mi jogrendünkben semmit.

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 13:15:12

@Karnamantra: "jól vagyok" mondta a lelkibeteg :D
irány pszichológus!

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 13:15:50

@dex.ion: de sok felesleges energiád van :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.13. 13:16:36

@dex.ion:

Ez deviancia! :) Csak szeretni lehet a SW-t! Frici is megmondta, az pedig úgy van.

@szekertabor:

Rendben, csak hát a férj volt jelen esetben a felbújtó, és tuti már a bejelentés előtt is félrekúrt. A nő mi a rákot tud ezzel kezdeni, ha a férj abszolút, magas ívben szarik arra hogy a nő mit akar, és még ötleteket is ad ahhoz, hogy a nő keressen magának pasit. Ez az én olvasatomban egy kiadós váláshoz vezet, vagy egy szimpla együtt élésben. A két kisgyerek meg kérdezi majd anyut, hogy milyen nénik sikongatnak apuval? :)

Hátezmármi (törölt) 2010.08.13. 13:16:39

@TBal: Nem barátom, belőlem olyan nyugdíjas lesz, aki nem magányos alkoholista lesz, mint sokan, akik nem becsülték meg, azt, akit kaptak. Aztán rádöbbentek 40-45 évesen, hogy már a kutyának sem kellenek.

Tele van ilyenekkel ez az ország.

A hat közvetlen kollégám között nincs egy se, aki normális házasságban él. Sőt, egyáltalán csak egy él házasságban, a többi mind elvált, meg "szingli".

Nekem meg jól működik a házasságom és így is fog maradni.

Persze, ennek ára van, amit sokan nem akarnak kifizetni.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 13:18:31

@Dersu Uzala-38: Aki még nem halt meg és azt állítja, hogy tudja miről szól az élet, az hazudik.

dex.ion 2010.08.13. 13:19:12

@inci-finci: nem igényel több energiát, mint fenntartani egy kapcsolatot, sőt...lényegében kevesebbet igényel, mivel begyakorolt magatartás, tehát egyre kevesebb erőmet emészti fel.

TBal 2010.08.13. 13:19:28

@Dersu Uzala-38: sok sikert hozzá! :)
Milyen árat fizettél érte?

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 13:20:08

@Nathan D'Xantine: bárki aki azt mondja tudja miről szól az élet reális értelmezését adja annak az életnek amit ő ismert. ennél többre ember nem képes.

Balance Of Power 2010.08.13. 13:20:54

@Kedves Nard: Balfasz? Hat igen, ha az asszony ezzel az otlettel all elo, visszakezbol egy jo nagy tasli!

@Dersu Uzala-38: Te is csak szelsosegeket mondasz: egoista, onimado vs. onmagat teljesen felaldozo - ez utobbiak eleg nagyot szoktak koppanni, amikor kirepulnek a gyerekek. Vagy eppen elmenekulnek a kisajatitas elol. A 2 szulo meg ottmarad es nem tud mit kezdeni egymassal.

@TetraB: Ja, a swinger egy erdekes dolog lehet, foleg hogy ott sem kotelezo semmi. Lehet egesz este beszelgetni is, sot olyat is olvastam, hogy bizonyos napokon kimondottan ilyen bevezeto beszelgetos szexmentes esteket tartanak. Egy ilyen alkalom talan hasznos lehetne a posztolonak.

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 13:21:29

@dex.ion: = teljesen befordultál. ez elég energiaigényes

Piszok Alfréd 2010.08.13. 13:22:02

@kiraaaaa: szerintem igen ritka az ilyen kapcsolat. Legfeljebb lemondasz bizonyos igenyeidrol, amit nem kapsz meg.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 13:22:59

@inci-finci: még ez sem igaz okvetlenül...
Állíthatom hogy tudom miről szól majd vázolhatok egy meglehetősem irreális képet az életről. Pusztán azáltal hogy nem helyesen értelmezem az általam egyébként ismert tényeket.

Karnamantra 2010.08.13. 13:23:47

@inci-finci: Majd rajzolok hozzá pénzt:)
Két megjegyzésem van, az egyik, hogy nehéz hosszú éveken, netán évtizedeken keresztül minden nap úgy ébredni, hogy ma talán valami valamivel jobb lesz, és mindezért keményen megdolgozni (mindamellett megmaradni a munkaerőpiacon, megnyugtatóan vidámnak maradni a család és a barátok számára stb). És amikor ez sikerül egy kis időre, akokr mondja az ilyen "lelkibeteg": jól vagyok.

Másfelől van egy blogom, amiben 3 pszichológust is taglalok, mire elfogyott a félretett pénzem, a legfrissebb bejegyzésben pedig már midnen "luxusérzéstől" megfosztva kizárólag a boldogság érzését említem meg. Vagyis nem az számít, hogy rendbejöjjenek a dolgaim, hanem hogy boldog legyek. Ehhez maradt erőm 10 év után. Valameddig még működik, aztán majd meglátjuk. De a párkapcsolat mindig sokat rontott rajta, épp ezért terápiásan kerülöm:)

Balance Of Power 2010.08.13. 13:24:04

@Dersu Uzala-38: "Nekem meg jól működik a házasságom és így is fog maradni."
Ez konkretan miben nyilvanul meg? Ha a masik felet megkerdeznenk, o mit mondtana?

Piszok Alfréd 2010.08.13. 13:24:13

@Kedves Nard: az akkor is mar a veszett fejsze nyele.

dex.ion 2010.08.13. 13:24:15

@inci-finci: teljesen téves a diagnózis, még sosem voltam ennél nyitottabb, mióta tudom, nincs mit vesztenem:)

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 13:25:12

@Balance Of Power: neked miért áldozat ha csak egy pinába rakhatod a csoffadt gombás farkad? pina és pina között nincs sok eltérés. nehezen tudom elképzelni hogy más nő másként apró vagy dús seggszőrszálai és másként defektes agya és teste olyan élmény lenne amiért párhuzamosan több nőt érdemes kefélni

Peetee 2010.08.13. 13:25:50

A nők nagy része képtelen a nyitott kapcsolatra; ezért aztán beskatulyázzák, pórázra fogják a férjüket is.
Ha neki nincs kedve hozzá, akkor a másiknak se legyen még ingere-gondolata sem; mert akkor már hűtlen disznó, selejtes férj, egy nulla ember.
Ellenben ha egy férfi gondol egyet, és minden apróságot összevásárol (pár új cipő, nadrág, póló), akkor szintén aljas gazember, felelőtlen pénzszóró.

hol van itt az összhang?

Hátezmármi (törölt) 2010.08.13. 13:26:38

@Balance Of Power: na, ezért kell néha beszélgetni az asszonnyal, meg elvinni ide-oda. Hogy ne csak egymás mellett éljünk, mint valami albérlők. Mert akkor tényleg kiüresedik a kapcsolat.

Szerinted mi a jó házasság titka? Vagy szerinted nincs is olyan?

dex.ion 2010.08.13. 13:28:00

@inci-finci: tudom h nem nekem szól, de szeretnék reagálni: nyilván ez nem a testiségről szól, hiszen pina és pina közt valóban nincs lényeges eltérés, mint ahogy fasz és fasz közt sincs akkora, amekkorát a világ próbál beállítani. no, ha nem fizikai a dolog, akkor ki lesz az az okos, aki megmondja, h mi, hmm?

IndaMuncher 2010.08.13. 13:28:01

@Nandi29: Szent Isten, dettó így érzek én is. Nagyon szar, nem szeretnék pedig, de sajnos ez van még 27 évesen is. (Köszönhető ez talán annak, hogy nem kalandoztam ki magam eléggé? Franc tudja.)

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 13:29:33

@dex.ion: a felület nyitottsága a mélyebb rétegek zártsága :)
van mit vesztened azért vagy így befosva

@Nathan D'Xantine: tévedés. számára helyes tehát helyes. milyen jogon feltételezed, hogy a te világképed reálisabb? az ő érzékszervei és agyi kapacitása reális képet ad a számára létező világról. ami ha nagyon hibás rövid életre ad lehetőséget :D

Caddy 2010.08.13. 13:29:42

@Piszok Alfréd: ezt én nem értem. 10 éve félremehetnél, de pont ezért nem teszed?

Várúr 2010.08.13. 13:30:11

Témánál maradva: ha muszáj, egye fene, lehet félrebaszni. De két gyerekkel érdemesebb kussolni a dologról. Minek a reklám, ha némi érzelmi és lábközi orgazmusra van szükség? Más kérdés, ha a feleket a félrekúrás kifejezetten izgatja. Tudunk ilyenről is. Megdumálják, ki hogyan és mekkorát baszott, majd egymásnak esnek.

Hátezmármi (törölt) 2010.08.13. 13:30:34

@Balance Of Power: a feleségem kolléganői szerint még mindig úgy beszél rólam, mintha csak pár hete járnánk együtt.

Szerinted miért kell egy kapcsolatnak automatikusan kiüresedni és elértéktelenedni?

Karnamantra 2010.08.13. 13:30:40

@inci-finci: Visszavonom a válaszomat! A mai nap elkefélt tartalma, hogy szántam rád 2 percet.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.13. 13:32:00

@Piszok Alfréd:

Persze, de azért egy egészséges férfi, nem nézi jó szemmel ha a feleségét mások sunázzák. Sőt, még biztatja is erre, meg engedélyt ad. Ha meg nem szereti a nőt, és nem érdekli, akkor váljon el a faszba és akkor büntetlenül sunázhat minden arrajáró arankát.

Asszem egy House részben volt az, hogy House azt mondta a nyitott házasság olyan mint az unikornis, mindenki hallott róla, olvasott róla, de senki sem látta működni. :) Az egyik fél mindig többet akar, vagy másképp akarja. Lehet mondani hogy mindketten ezt akarják, és kifelé ez is van propagálva, de a valóság mindig az, hogy valaki a másikra erőlteti ezt a szart. Az meg nyeli a békát, vagy mást. Én nem tudnék ilyen kapcsolatban élni (nyitott házasságban), ha meg csak úgy sunázgatnék valakit eü-szex kapcsán, azt meg nem nevezném házasságnak, max fuckbuddynak. És nem venném el feleségül.

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 13:32:01

@dex.ion: ösztön. van aki annyira a vágyai irányítása alatt él hogy majdnem minden pinát megdugna. van aki alkoholista van aki pinaholista. az élő lény jó érzésekre törekszik

dex.ion 2010.08.13. 13:32:39

@inci-finci: ne má:)) ha ilyen okos vagy, meg ilyen jól ismersz, mond már meg, mit veszthetek?:)

dex.ion 2010.08.13. 13:33:16

@inci-finci: az ösztön állati. az ember állati. az ösztön emberi.

Caddy 2010.08.13. 13:34:31

@inci-finci: ez milyen szép kép volt. Köszi. broáf...

Hátezmármi (törölt) 2010.08.13. 13:34:32

Ha a férfiak csak annyit törődnének az autójukkal, mint a házasságukkal, akkor nem nagyon volna működőképes autó a városban.

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 13:34:45

@dex.ion: néhány éve már olvasom a vinnyogásod de nem állítanám hogy ismerlek :D

leírtad mit veszíthetsz: "Karnamantra: pár éve én is így gondolkodtam, aztán rájöttem, h van jobb az egyedülállóságnál: orrba-szájba nőzni:)"

be vagy sérülve és nem megy az intimitás, fosol hogy lesérülsz

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.13. 13:34:47

@inci-finci:

Varietas delectat -elv. Mert más. Ez érthető, meg jó is volt, csak egy idő után már ez is unalmas.

@Peetee:

Én is képtelen vagyok nyitott házasságra, a fentiek miatt. Más ne rakja a farkát a feleségembe, cserébe én sem dugok meg minden arrajárót.

Várúr 2010.08.13. 13:34:48

@Dersu Uzala-38:
Mert némely férj/feleség úgy beszél egymásról, mint egy múzeumi kövületről. Ha egyáltalán beszélnek.

TBal 2010.08.13. 13:34:57

@Kedves Nard: Én látom is működni, meg eddig abban is élek. Én láttam unikornist :)

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 13:36:00

@dex.ion: ezzel mondani is akartál valamit? mert nem sikerült :)

@Caddy: :)))
megy ez nekem

dex.ion 2010.08.13. 13:37:24

@inci-finci: felesleges is lenne, mert nem:)

Várúr 2010.08.13. 13:37:26

@inci-finci:
Hm. Puncistának lenni végül is nem rossz dolog. Vagy kérdezz meg egy faszimádó nőt. Felebarátaim, a szex ritkán erkölcsi kérdés. Akkor válik azzá, ha szétpofázzuk, vagy dicsekszünk vele.

Balance Of Power 2010.08.13. 13:37:39

@inci-finci: Ez kedves a holgyekre nezve, latszik mennyire tiszteled a noi nemet.

@Dersu Uzala-38: Szerintem a szurke hetkoznapokban rejlik a titok. Ha mindennap tudunk nagyokat beszelgetni, rohogni es ugyanazt erzed mint X evvel azelott. Testileg is. De mindez miert zarja ki, hogy megkivanj mast, nem azert mert szebb/jobb, hanem mert mas? Ennyi. Es mivel a szexualitas csak egy resze az eletnek, az esetek nagyreszeben ez a "nyitas" megmarad elmeleti szinten, beszelgetnek rola, aztan sose tesznek lepeseket. Ahogy valaki irta: a lehetoseg a lenyeg. Szerintem akik tenylegesen nyitott hazassagban elnek, sem jarnak minden hetvegen swingerklubba, miert is tennek?

dex.ion 2010.08.13. 13:37:54

@inci-finci: megérteni? fuss neki újra, még ott van, elolvashatod:)

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 13:38:40

@Kedves Nard: a változatosság fontos, csak ugyanezek az emberek elviselik hogy egy lakásban élnek 10-20 évig, hogy süt a nap, nincs több hold, az édes mindig édes marad, a sós meg sós. a pina az pina, a vágyak kiéléssel nem égethetőek ki. reménytelen

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 13:41:04

@dex.ion: tehát nem akartál mondani semmit :)

@Balance Of Power: talán nálad jobban.

@Várúr: tedd azt. megdöglesz úgy is. kiterítenek úgy is. ha te több pinától leszel boldogabb ne rajtam múljon :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 13:41:30

"Az egyik fél mindig többet akar, vagy másképp akarja."

Ezt speciel bármilyen kapcsolatról el lehet mondani.
Úgyhogy ezt nem nevezném éppen erős érvnek...

Balance Of Power 2010.08.13. 13:43:31

@Dersu Uzala-38: Nem kell, mint azt a masik kommentbol lathatod.

Azt meg ne mondd, hogy nem erintett meg meg a kisertes, mert elhiszem ;)))

Nem tudom peldaul, ismernek-e ezek a kolleganok, de tuti vonzodnak hozzad akar ismeretlenul is.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.13. 13:46:11

@Nathan D'Xantine:

Egyet sem. Ez így korrekt.

@TBal:

Hazudsz. Te csak azt hiszed, hogy működik,egy darabig lehet menni defektes gumival, aztán szétbassza a felnit.

dex.ion 2010.08.13. 13:46:13

@inci-finci: vmiért úgy érzem, h jobban ismersz, mint a pszichológusom:))
vagy csak ezt hiszed magadról...? hmm, az élet nagy kérdései:)

Caddy 2010.08.13. 13:47:05

@inci-finci: bazz, és pont ebédeltem (volna). :D

Hú úgy röpködnek a pinák a faszok, meg a sunázások, hogy csak kapkodom a fejem.
Hát én azért azt gondolom, hogy az én pasim ne rakja másba,ha már egyszer mellettem voksolt.

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 13:48:15

@Caddy: látod ezt is megtanultad :)
már nem éltél hiába :DDD

@dex.ion: van pszichológusod? ez jó hír! :)

nicknek 2010.08.13. 13:48:45

@Kedves Nard: velem most volt ilyen ... persze szó szerint és vehettem új gumit a kocsira, de az életben is igaz ez:))

nicknek 2010.08.13. 13:49:46

@Caddy: no no fiam/lányom horror film alatt is lehet enni:))

Rebelde 2010.08.13. 13:50:07

@Caddy:

ja, csúnyák kommentelnek:)))

dex.ion 2010.08.13. 13:50:38

@inci-finci: vagyonokat fizetek egy teljes csoportnak:)

deflorator 2010.08.13. 13:50:40

Mélytorok! Ez a nyitja mindennek! Ügyes mélytorkozással helyrehozható a házasság!

@Kedves Nard: A nyitott házasság többnyire nem a szerelemről szól és nem is az egymással való szexről. A fuckbuddyzás tehát megdöbbentően félrevezető.

esztelen 2010.08.13. 13:51:26

Előre közlöm nem vagyok sem prűd, sem maradi.

Nyílt házasság nincs, az = félrekúrásra törekvés.

A megoldás rendkívül egyszerű, aki a fenti "változatosságra" vágyik, ne házasodjon meg.
Nem állatok vagyunk, hogy félrebasszunk amikor csak megkívánjuk. A barátkozás-randizás dologgal meg végképp ne áltassuk és röhögtessük ki magunkat.
A fenti történek férfi szereplőjének meg üzenem, hogy ha változatosságot szeretne vegye a fáradtságot és a feleségével tegye változatossá a szexet, stb. Ezzel a "másokkal randizás" dologgal a saját bénaságát, fantáziátlanságát, hitványságát, lustaságát igazolja.
Hitvány egy gyáva alak.

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 13:51:50

@dex.ion: akkor pénzed is van. pénz pina bódogság :D

Rebelde 2010.08.13. 13:52:03

@dex.ion:
ablakon kidobott pénz ahogy nézem:P :)))

nicknek 2010.08.13. 13:53:14

@deflorator: néhány ismerős hölgyemény él nemi életet ilyen nyitott házasságban élő faszival, aztán mesélik, hogy a faszik velük próbálják megbeszélni utána, amit otthon nem tudnak:)

Rebelde 2010.08.13. 13:53:19

@esztelen:

prűd vagy és maradi is:)

esztelen 2010.08.13. 13:55:29

@Rebelde: szánalmas vagy... ezek szerint te a béna kisfarkú pasi aki nem tudja kielégíteni a nejét, és mivel előtte már leégett, így keres mást akit még hülyíthet :DDDDDDDDDDD
Te szegény.

dex.ion 2010.08.13. 13:55:43

@inci-finci: volna, ha nem lennék miattad frusztrált, és nem költeném szakemberekre:)

dex.ion 2010.08.13. 13:56:30

@Rebelde: ez nagyon nem volt szép tőled:P pedig már épp küldeni akartam neked egy képet, h lásd, milyen sokat fejlődtem, de ezek után meggondolom:P

Father Justice (törölt) 2010.08.13. 13:56:39

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): Tipikusan az a pasi, és tipikusan az a szituáció: az egyéni érdekek mutatják az utat, nem a gerinc. Vagyonfelezés, tartásdíj, lemondás a megszokott kényelmi szolgáltatásokról? Ha alapvetően nem kibírhatatlan az otthoni helyzet, 10-ből 9 férfi csak akkor kezdeményezi a válást, ha talál valakit, aki csaknem minden szempontból jobb az asszonynál. És akinek van is valamije, hogy ne neki kelljen eltartania, miközben a plusz kiadásokkal is szembenézhet hamarosan. Hasonló kényelmi tutit hasonlóra cserélni a macerák figyelembevételével értelmetlen, főleg, mert az utóbbit csak lakva ismeri majd meg igazán. Jó önkritikával meg tudja saccolni, mekkora esélye lenne egy (számára) jobb nő beújítására. Ha baromi kevés, kezdhet megbarátkozni a kompromisszumok gondolatával, akárcsak a posztíró férje.

(Persze akkor is lazán válhat, ha a zseton 50%-a is akkorára rúg, hogy garantáltan nem lennének már megélhetési problémái sosem. Az viszont elég ritka manapság.)

Kacsura 2010.08.13. 13:57:15

A házasságodnak vége, ezt vagy bevallod magadnak és elfogadod, vagy sem. Jobban mondva, ha nincs is vége, mert ilyen-olyan kompromisszumokat köthetsz végül is, olyan már nem lesz, mint amiért hozzámentél ehhez a férfihoz.
El kell döntened, hogy tudsz-e, kell-e neked így élned, (szerintem elég megalázó), esetleg a gyerekek miatt, amennyiben nem, akkor ki kell lépned ebből a kapcsolatból.
És most olyant mondok, amitől valszeg sokan felhördülnek, még az is jobb lett volna, ha megcsal, de eltitkolja. Igen, most lehet jönni azzal a szöveggel, hogy így bezzeg őszinte, meg mit tudom én: Lószart! Ha a megcsalás ténye kiderülne, akkor is végig kellene gondolni biztos sok mindent, de a felek rádöbbenhetnének arra, hogy még mindig szeretik egymást, megpróbálnak megbocsátani, stb.stb.
Így viszont a szerelemnek ezer százalék vége van már, mert különben nem akarna mással szexelni. Egyébként vérlázító, nagyképű, megalázó dumának tartom ezt a próbálkozzunk édesem máshol szöveget.
Viszont szerintem addig ne próbálkozz másik kapcsolattal, amíg ezt le nem zártad, mert szinte biztos, hogy nem fogsz jól választani. Sértett vagy, dühös, ugyanakkor végtelenül sebezhető. Flörtölj, ha ez kell ahhoz, hogy visszaszerezd az önbizalmad, de ne menj bele most semmilyen kapcsolatba.
Próbáld meg magad lelkileg esetleg felkészíteni arra, hogy enélkül a pasas nélkül kell élned, és próbáld meg felfedezni újra, mit is szeretsz az életben.
Márcsak a két picur miatt is remélem, jól fogsz dönteni, akárhogy is, sok szerencsét.

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 13:57:21

@dex.ion: ne hízelegj, nem mész ezzel semmire :D

Piszok Alfréd 2010.08.13. 13:58:29

@Timetravellingbunny: de hat ez nem igaz. Enni sem eszel sehol mashol, ha a parod jol foz? Beszelgetni? Barmi egyeb?

dex.ion 2010.08.13. 13:58:42

@esztelen: nem nagyon akarom elrontani az örömödet, de rebelde nem férfi:)

Kósza 2010.08.13. 13:59:11

mi van itt, pszichodráma csoport? :)

Várúr 2010.08.13. 13:59:41

@inci-finci:
Eszembe sem jutott, hogy rajtad bármi is múlna. Csupán megosztottam a közzel néhány közhelyszerűen ismert tényt.

dex.ion 2010.08.13. 13:59:44

@inci-finci: ez egyáltalán nem hízelgés volt, hanem a véres valóság:P

kiraaaaa 2010.08.13. 14:00:04

@Balance Of Power: persze, sokféle ember tetszhet,de ha együtt vagyok valakivel - legyen az hosszabb vagy rövidebb idő - akkor lehetőleg igyekszem kizárólagosságot adni neki, ha nem megy, akkor lépek tovább, lezárom a dolgokat.És keres újabb kíváncsiágomat kielégítő egyént:)könyvet, virágot..stb.
Belém nincs kódolva ez a megosztott élet, nincs nyitott házasság:) de ezzel tisztában vagyok, tehát sosem mennék bele ilyen életbe.

deflorator 2010.08.13. 14:02:47

Színesíteni kell a házaséletet ötletes kiegészítőkkel (például kutyával, vibrátorral), és ez új lendületet ad a kapcsolatnak.
A legfontosabb azonban a mélytorkozás, ezt a külföldi szakértők is rendszerint kihangsúlyozzák!

Hopi Bond 2010.08.13. 14:03:44

@Caddy: Szóval akkor nincs több befektetés, ha elkötelezte magát az egyik alapkezelőnél? :D

TBal 2010.08.13. 14:04:38

@Kedves Nard: látom a hazugság definíciójával hadilábon állsz.
Nem mondtam, hogy tuti menni fog, csak hiszek benne. Láttam működőt, és hiszem, hogy nekem is megy.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.13. 14:05:12

végre egy jó kis poszt, látszik a kommentek számából is :D

kedves posztoló, szerintem:

1. a házasságod már régen rosszul működik, csak nem vetted vagy nem akartad észre venni. számtalan példa van, a kommunikáció hiánya vagy annak befogadása, értelmezése.

2. a férjed már jó régen megcsal, lelkiismeretlenül. csak már unja titkolni, kényelmetlen.

3. csináltass új frizurát, és vegyél dögös ruhákat.

4. add be a válókeresetet, hogy a férjed megcsal és nyitott házasságra akar kényszeríteni.

5. keress hozzád valót (én a netes ismerkedés ellensége vagyok, alapvetően - de hallottam már pozitív történeteket is).

Love, peace and happiness!

nicknek 2010.08.13. 14:05:17

@Father Justice: ezzel meg is válaszoltad a posztírónak mit kell tennie... lépni ebből, mert a férje is 9 inkább, mint a tízes:))

Piszok Alfréd 2010.08.13. 14:07:17

@TetraB: a swingerklub husvasar. Se erotika, se flort, se semmi, se izgalom, csak mechanikus felredugas.

deflorator 2010.08.13. 14:08:32

Mondjuk a férj gondolom nem akar valami miatt válni, talán szeretne továbbra is egy lakásban élni a saját gyerekével. Nagy geciség lenne éppen ezt ellene fordítani a bíróságon.

Caddy 2010.08.13. 14:08:38

@inci-finci: hát cicafiú eddig se éltem hiába, de nyilván hozzátettél. :D

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): hát én biztos nem, nem nézek horrort, nem szeretem. :) (lányom,ha szabad kérnem) :)

@Rebelde: áá ne is mondd! :)

@Kacsura: nyugi, mi itt arra tippelünk, hogy apa, már régóta félrejár. Csak a nyitott házasság dumával próbálja legalizálni.

@Kósza: én jól szórakozom az előadáson. :)

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 14:10:50

@Caddy: félreértesz! ezt nem tőlem tanultad. örülök hogy fejlődsz :D

Kósza 2010.08.13. 14:11:36

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: @deflorator:
a magyar jogrendet, bíróságot nem érdekli a hűtlenség, a házasság megromlásának az oka,... Nem kell indokolni, elég kijelenteni, hogy a házasság végérvényesen megromlott, oszt ciaoo, már bontják is fel. Akár a másik fél akarata, tiltakozása ellenére is.

Kósza 2010.08.13. 14:12:38

@Caddy: én is, bár nem mindig tudom követni, de ezt ráfogom az éjjeli két üveg borra, és a két óra alvásra :)

Caddy 2010.08.13. 14:13:14

@deflorator: nyilván a méltán világhírű brit tudósok végeztek erről egy kutatást, miszerint azok a párok ahol a nő mélytorkozik, ott boldogság van. Egyértelmű. :D:D:D:D

@Hopi Bond: alapkezelő???? Hm, valami jobb szó kéne ide....., de a lényeget levetted. :)

Rebelde 2010.08.13. 14:13:45

@dex.ion:

a fejlődés látszik a képeken is?:)))

esztelen 2010.08.13. 14:15:00

@Rebelde: te, sajnos. Ha nő vagy akkor még cikibb a dolog. Azt úgy hívják: kurva, ugyanis a jó szexhez nem kell másfelé keresgélni.
Nem kell sem megházasodni ha valaki félre akar járni, vagy állat módjára váltogatni a partnereket amikor csak úgy gondolja.
Pofon egyszerű.

Majdnem 2010.08.13. 14:16:24

ott rontotta el a posztoló, hogy nem a sima numerára startolókkal kezdte ... ő nem változatos nemi életet kezdett (volna?), hanem előre megfontolt igazi házaságtörést - a hülye nő létére, aki nem dugni szeret, hanem kapcsolatot építeni, villogni, más pénzén, lelkén, kegyén élni

örülni kellene egy egyszerű -jóízű- dugásnak ... és nem helyettesíteni, helyettesíteni, elhagyni a feleséget-férjet egy másik éppen megfelelőbbért

Caddy 2010.08.13. 14:17:23

@inci-finci: örülök, hogy örülsz. :)
(ma különösen jók a kommentjeid, nagyon röhögök)

@Kósza: én is kimaradtam, vagy két óra tömény okfejtésből, de a lényeg nyilván a pina, meg a fasz volt. :) Két bor, két óra alvás? És nő volt-e? :)

Piszok Alfréd 2010.08.13. 14:18:59

@Caddy: jo, most akkor nem rolam beszelunk, hanme csak altalaban, jo? Vagy egy baratomrol :)
Szoval a baratomeknal elvben mindent szabad, barmelyikuk flortolhet massal, le is fekhet vele ha akar, nincs harag. Tortent is mar ilyen, es mukodott is jol, de nagyon ritka, mert egyszeruen kicsi ra az igazi igeny, otthon remek, orom es bodottsag van, meg szerelem.
A szabadsagban az a jo, hogy az ember maga donthet, nincs kenyszer alatt. Tapasztalatom szerint sokkal kisebb a kisertes. Amikor titkolozni kell, akkor mar az elejen elkotelezed magad, csapdaba setalsz, hiszen tilosban jarsz, nehezebb megallni, ha mar kiteszed magad a veszelynek akkor legyen eredmenye.
Ha viszont a masik tudtaval csinalod a kezdetektol fogva, akkor csak addig mesz el, ameddig jol esik, ameddig nem valik kenyelmetlenne, barmilyen ok miatt.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 14:19:06

@esztelen: Mindig is roppantmód érdekelt miért a házasság tény az érdekes.
Ha párkapcsolatban élek, akkor mást megdugni nem félrekefélés?
Ott nem minősülök állatnak?
Csak ha volt egy szeánsz az önkormányzatnál, akkor?

Megjegyzem nem tudom mire fel gondolják egyesek, hogy az "állati szint" alacsonyabban van...

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 14:19:19

@Caddy:
különleges képességem távolról boldoggá tenni a nőket :D

Kósza 2010.08.13. 14:19:56

@Caddy: nő? Csak szemmelvertem a téren ücsörögve :)

cso zsi 2010.08.13. 14:21:16

@Dersu Uzala-38: Azt csak hinni tetszik...
A témaindító az valószínűleg (saját tapasztalatból) fiatalon történt családalapítás miatt esett meg. Először mi is "nyitottak" lettünk, majd kissé huzatos lett... Nekem is lett valakim, és neki is lett. Aki akkor még nős volt, azóta már egymással élnek. Én még 40 évesen is kellettem a legújabbnak. Lehet, hogy most (se) nőtt be a fejem lágya. Gyermekünk is van, jól megvagyunk, de azért még mindig megfordulok egy csinos nő láttán az utcán. Nem vagyok fából. Már nem akarom az összes "legyet röptében...", de gyaníthatóan egy 2-4 hetes távollét alatt elveszne a sosemvolt hűségem.

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 14:21:39

@Nathan D'Xantine: nem alacsony az a szint. a buzulás, félrekúrás, kannibalizmus teljesen természetes. támogatom!

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 14:22:59

@cso zsi: 2-4 hét? képzelem hány kiskatonát farkaltál meg a seregben amíg nem volt kimenőd :DDD kis buzi

Piszok Alfréd 2010.08.13. 14:23:33

@Kedves Nard: en ismerek olyan parokat ahol ez remekul mukodik.

Egyebkent itt marhara nem arrol van szo, hogy a ferfit (vagy a not) nem erdekli hogy mit csinal a partnere. Epp hogy az ellenkezoje. Egyfelol en nem hiszek a kisajatitasban, a birtoklasban, szerintem marhasag, onzes es szuksegtelen. Masfelol ha nagyon szeretem a partnerem, akkor nem tagadhatok meg tole olyan dolgokat, amik oromet okoznak neki. Es ha epp az okoz neki oromot, hogy masvalakivel flortol, szexel, miert ne? Ettol meg velem nem csinalja kevesebbszer :)

nicknek 2010.08.13. 14:24:00

Felteszek egy költői kérdést... nyitott házasság, félredugás ide vagy oda ez az ő dolguk...

de ez mit fog eredményezni a 2 gyerek nevelésében. Milyen szülői mintát kapnak ők? Lesz-e esélyük normális életre?

Na ezt mesélje el nekem az, aki már látott ilyet, vagy élt ebben.

Rebelde 2010.08.13. 14:25:59

@esztelen:

na figyi, látom nomen est omen, kb. ennyi pozitívum van a lényedben.
én bizony maradi vagyok és vállalom, semmi közöm a nyitott kapcsolatokhoz, de nem is kurvázok le valakit azért ha másként él, szíve joga hozzá

leírod itt, hogy nem vagy prűd meg mittudomén és nyomsz egy véresszájú kommentet, ugyanmár

Piszok Alfréd 2010.08.13. 14:27:19

@Kedves Nard: ja, es az eroltetesrol. Szerintem az se mindig van ugy, ha letezik mindket nem eseteben olyan ember, aki tamogatja akkor miert ne talalhatnanak egymasra? Masfelol meg, ha megsem egyeznek a velemenyek, akkor barki is "gyoz", mindenkepp eroltetes van, nem? Ha en akarnek de nem dughatok felre, akkor en kenyszeritve vagyok.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 14:28:40

@inci-finci: Miben? Azt kérdeztem miért gondolja bárki, hogy az állati szint alacsonyabb. Én nem definiáltam mi az állati szint. Csak kérdeztem valamit.

Erre te felsoroltad a kannibalizmust, a buzulást, a félrekúrást. Ami a jelek szerint nálad az állati szint, vagyis természetes. Izé... Akkor ez hogy is van?

dex.ion 2010.08.13. 14:29:45

továbbra is azt mondom, nem kell házasodni.
élvezni kell az életet anélkül, h bárkinek is számadással tartozna az ember.

deflorator 2010.08.13. 14:30:45

Kedves posztoló!
Ne felejtsd el, hogy a boldog házasélet titka (a mélytorkozáson kívül) a gázálarc!

Rebelde 2010.08.13. 14:31:40

@deflorator:
a nőnek, férfinak vagy mindkét félnek?:))

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 14:32:59

@Nathan D'Xantine: ezeket teszik az állatok. tehát állati szint, ami nem alacsonyabb.

Caddy 2010.08.13. 14:33:16

@Piszok Alfréd: közben átpörgettem, és azt hiszem értem. Nem volt még ilyenem, de nem is hiszem, hogy én ezt el tudnám fogadni. Ehhez én önzőbb emberlány vagyok. :)A szabadság jó, sőt kell is. De a szex az nálam nagyon más eset, abban csak az az egy pasi. Egyszerre egy fasz szoktam mondani.

@inci-finci: valamire érdemes szakosodni.:D

@Kósza: aha, bánat van, nagy. :) Azt hittem a jó borhoz volt egy társad, és a kevés alvás is ennek tudható be. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 14:33:49

@dex.ion: Még mindig nem értem ezt a dolgot.
Ha csak járok valakivel nem tartozom neki semmivel?

Piszok Alfréd 2010.08.13. 14:33:52

@inci-finci: neked eddig csak egy partnered volt, hogy ezt hiszed? vagy egyse? :)

dex.ion 2010.08.13. 14:34:43

@Nathan D'Xantine: ki mondta h "járni" kell vele?

Kósza 2010.08.13. 14:35:33

@Caddy: hogy nektek mindig azon jár az eszetek,... :) A barátommal beszélgettünk, és közben stíröltük a csajokat,... ott mindig kiborul a puncisvödör :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 14:37:06

@inci-finci: Sose láttam még kannibál zebrát.
Biztos le vagyok maradva.
De tegyük fel teszik ezt az állatok. Tehát ez ott van az állati szinten.
Dehát teszi ezt emberek is. Tehát ott van az emberi szinten.
Akkor hát egy szinten vagyunk. Nem?
Miért lesz ettől az állati szint alacsonyabb?

(Azt mondjuk sejtem már, hogy az állatvilágról meglehetősen avítt ismereteid vannak.)

Karnamantra 2010.08.13. 14:37:38

@TetraB: Szerintem azt érdemes mindenek előtt megtudakolni (a szerintem kétes őszinteségű) párjától, hogy ő mennyi érzelmet táplál felesége iránt. Mert könynen lehet, hogy kizárólag a gyerekek miatt marad "otthon", és talál ki mindenféle őrültséget, hogy magát is megnyugtassa.

Ha nincs szerelem, gynegédség, tisztelet, akkor mindenképpen a kapcsolat végét javaslom. Legvégét. Ha van (amit nagyon erősen kétlek), akkor a "változatosságra" vágyás, tényleg csak valami erős szexuális késztetés, "semmi más". Ugye ez a fériak nagy részénél természetes, de sok nő számára kulturálisan és biológiailag is viharokkal jár, vagy minimalizált önbecsüléssel működik, vagy egy 21. századi, nyitott, szexuális orientáltságú nőnél (ezesetben inkább párnál, mivel ha mindkét fél ilyen, akkor a nyitott házasság csodásan tud működni).

A levélíró hölgy egyértelműen a konzervatívabb csoportba tartozik, felnőttként, gyerekekkel, bánatokkal, külzelmes hétköznapokkal már nem lehet ennek a hatása alól szabadulni, tehát az első variáció szerint - ha szerelmes belé a fárj, ha nem - válni kell. Gyorsan.

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 14:37:42

@Piszok Alfréd: még egy se. már évek óta 13 éves pattanásos rejtett ratyi vagyok ;)

kiraaaaa 2010.08.13. 14:37:51

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): egy elcseszett családi légkörben,mennyi az esély egészséges lelkületű gyereket nevelni?
Ha anya, apa boldog, akkor a gyerek is boldog.Ennyire egyszerű.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 14:38:49

@dex.ion: Én kérdeztem.
:D

Tehát akkor semmilyen kapcsolatra nem kel lépni szerinted?

kiraaaaa 2010.08.13. 14:38:52

@Kósza: mi az a puncisvödör? lemaradtam az életről!?

TetraB 2010.08.13. 14:39:56

@Piszok Alfréd: szerintem swingere, közönsége válogatja, de én se vagyok nagy szakértő :)

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 14:40:18

@Nathan D'Xantine: én is ezt mondom! nem értem miért vitatkozol. azonos szint.

a lemaradt ismeretem ugyan frissebb mint a tiéd, de biztos igazad van :D

dex.ion 2010.08.13. 14:40:22

@Nathan D'Xantine: ezt így nem merném kategorikusan kijelenteni, de azt igen, h nekem nem jött be, ezért én - jelenleg, és már egy ideje - nem keresem a lehetőségét. persze, a véleményváltoztatás jogát (néhány év múlva:)) fenntartom!

TetraB 2010.08.13. 14:41:11

@Karnamantra: egyetértek. kell egy őszinte beszélgetés, ott sok minden kiderül. de ahogy írtam, nálunk is vége lett, itt sem jósolok nagy jövőt. (pedig mi viszonylag jól-sokat kommunikáltunk egymással, de ez sem mindig elég.)

deflorator 2010.08.13. 14:41:20

@kiraaaaa: Egy olyan vödör nekem is kéne. Kiválogatnék néhány érettet, a többit beraknám a hűtőbe.

Caddy 2010.08.13. 14:42:03

@Kósza: nem mindig, de én most lebuktam,ezt belátom. :) Puncisvödör???????

Balance Of Power 2010.08.13. 14:42:06

@Piszok Alfréd: Vannak peldaul azok az idiotak, akik bulizni sem engedik el egyedul a not vagy barmi mas teljesen artatlan programra mas tarsasaggal. Ha meg igen, orankent telefonalnak. Ultunk mar igy egy kavezoban egy ismeros csajszival, akit allandoan hivogatott a ferje, hogy mikor jon mar haza. WTF? Ez ugyanaz, csak kicsiben.

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): Szerintem ez kurvara nem tartozik a gyerekekre, hogy "szabad" (ertsd: nem a gyerekkel toltott) idejukben a szulok egymassal hogyan kefelnek vagy masokkal hogyan. De nem is erdekli oket. Fontos, hogy a szeretetet lassa, ami talan sok nyitott hazassagban jobban megvan, mint egyes zartakban.

Piszok Alfréd 2010.08.13. 14:43:52

@inci-finci: pont nem a lecserelesrol volt szo. Es nem valaszoltal a kerdesre.

De ha mar rokonsag: anya csak egy van, de nagymama pl. tobb is es az ember kepes mindet ugyanugy szeretni, mikent a gyerekeit is. Miben kulonbozik a feleseg/ferj ezektol?

Kósza 2010.08.13. 14:44:10

@Caddy: nem hallottad ezt a mondást arra az esetre, ha valahol feltűnően magas az egyidőben egy négyzetméterre eső jó nők száma?! Ott kiborult a puncisvödör.

dex.ion 2010.08.13. 14:44:16

@Balance Of Power: "annak peldaul azok az idiotak, akik bulizni sem engedik el egyedul a not vagy barmi mas teljesen artatlan programra mas tarsasaggal. Ha meg igen, orankent telefonalnak."

tudnék olyan nőről mesélni, még a korábbi életemből, aki szintén megtett ilyesmiket. sőt, ennél sokkal, sokkal durvább dolgokat is.

Kytia 2010.08.13. 14:45:12

Kibaszott nagy igazságtalanság a nyitott kapcsolat. Mégpedig azért, mert tapasztalatom szerint akármilyen bomba nők képesek összejönni valakivel, aki nős. Mintha ez a nőknek nem is számítana. Ezt látom.
Ugyanakkor a pasik nem ilyenek. Csak az igazi lúzer önsorsrontók jönnek össze férjes nőkkel, a többség nagyon megnézi, még az érzelmi bevonódás előtt, hogy "érdemes-e" kapcsolatot kezdenie egy nővel.
Eredmény? A pasik lubickolnak az élvezetekben, a nők meg siránkoznak, vagy legfeljebb valami vernyogós tinit pesztrálnak, aki több bosszúságot okoz, mint pozitív élményt.

nicknek 2010.08.13. 14:45:47

@kiraaaaa: de egy nyitott házasságban a boldogság látszólagos, abból amit itt olvastam.

@Balance Of Power: lehet, ezért kérdeztem:)

Balance Of Power 2010.08.13. 14:46:26

Ja, egyebkent. Fel kell tenni a kerdest: OK, elvalunk - mi lesz akkor? Fogunk talalkozni rendszeresen? Hivogatjuk majd egymast? Hianyzunk majd egymasnak? Dugunk is majd idonkent, ha ugy alakul? Megmarad a kozos tarsasag? Ha ezekre a kerdesekre "igen" a valasz vagy valoszinusitheto hogy igy lesz, akkor mi a feszkes fenenek kell elvalni...?

nicknek 2010.08.13. 14:46:51

@Kytia: írd má' meg mi van veled, te csaj:)

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 14:48:40

@Piszok Alfréd: az evés hülye példáját te hoztad. nem sejtettem, hogy minden kocsmában, gyorsétteremben intim kapcsolat jön létre a felszolgálók és közted :)

az evéstől gyomorrontása lehet, más kockázat nincs. az evést nem sajátítja ki senki. az utódok létrehozásának és halálos vagy gyógyíthatatlan betegségeknek a kockázata más kategória. remélem úgy döglesz meg écben hogy mást nem fertőzöl meg

dex.ion 2010.08.13. 14:48:41

@Kytia: "Mégpedig azért, mert tapasztalatom szerint akármilyen bomba nők képesek összejönni valakivel, aki nős. Mintha ez a nőknek nem is számítana. Ezt látom."

pont h ez számít! a nők alapvetően nem arra mennek rá, aki nekik teccik, hanem arra, aki (sok) más nőnek teccik. nem vicc.

Piszok Alfréd 2010.08.13. 14:48:43

@Caddy: minden ember mas, nem kotelezo ez sem. Es meg csak jobbnak vagy rosszabbnak sem mondanam egyik variaciot sem, mindenki talalja meg a hozza illo partnert vagy partnereket es eljen boldogan :)

Piszok Alfréd 2010.08.13. 14:50:15

@inci-finci: hat csak mert azt mondod, nincs nagy kulonbseg. Pedig mindegyik mas es mas.

Balance Of Power 2010.08.13. 14:50:29

@dex.ion: Hasonlo nok, hat igen, vannak olyanok is. Amikor legenybucsura keszultunk es mondta az ismeros srac: "ha lesz tancoslany, akkor nem megyek" - MIVAN??? Meg amikor egy nyamvadt kanbulis hetvegere, ami fel evvel elotte le lett szervezve, nem kepes elszabadulni valaki...

kiraaaaa 2010.08.13. 14:51:08

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): nem tudom mi a látszólagos.Ha valaki ilyen kapcsolatban él, gondolom azért mert neki ez a jó, tehát ettől boldog,kör bezárult:)

deflorator 2010.08.13. 14:51:36

@Kytia: Tehát alapvetően helyesled (sőt mohón vágyod) a nyitott házasságot, lubickolnál az álló farkak tengerében, csak sajnos neked nem jut senki és akkor a másiknak se legyen jó. Ennek így az erkölcsösséghez semmi köze, ez így egyszerű irigység.

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 14:52:13

@Piszok Alfréd: mit tudhatom én! puncit még csak képeken láttam :D

dex.ion 2010.08.13. 14:52:49

@Balance Of Power: papucsok, mamuszok és egyéb állatfajták. ahhoz szánalmasak, h férfinak nevezzem őket.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 14:53:26

@inci-finci: Én csak azt mondtam, hogy az én logikámból nehezen jutottál ide, mert én csak kérdeztem.

Én viszont a te mondandódból indultam ki, nyilvánvaló hát, hogy hasonló eredményre jutott a két gondolatmenet.

Lemaradt ismeret?

dex.ion 2010.08.13. 14:53:49

@inci-finci: és milyen? én még ott se:(

Kacsatollah 2010.08.13. 14:53:51

Szia.
Mi ebben a kérdés ???? Akinek ilyen hülye férje van, annak meg kell adni, amit akar:
Add meg a férjednek, amit ő szeretne, és te is megkapod, amit te szeretnél:
Ergo keresd meg az életed párját, a férjed meg húzzon a fenébe...

Father Justice (törölt) 2010.08.13. 14:54:04

@Kytia: Igaz. Az akármilyen bomba nőknek valóban nem számít, hogy nős-e véletlenül az a férfi, akinek a bőre alatt is pénz van. :) Ha szeretői státuszban is hatékonyan le tudják húzni, az sokszor még kényelmesebb is, hiszen ilyen viszonyból több is futtatható párhuzamosan. Ha nemcsak nős a fazon, de sok vesztenivalója is lenne egy esetleges válással, az kifejezetten pozitívum az ilyen típusú aranyásóknak.

nicknek 2010.08.13. 14:54:56

@kiraaaaa: ok. nem éltem még ilyenben. És a testi és az érzelmi örömöt nem tudom úgy elválasztani egymástól, hogy ezt meg is tapasztaljam hosszútávon. De ettől még van ilyen értem én:))

Caddy 2010.08.13. 14:55:29

@Kósza: nem, te vagy az első, akitől. :)

Piszok Alfréd 2010.08.13. 14:56:27

@Kytia: ez nem a nyitott kapcsolat igazsagtalansaga, hanem azoknak a noknek a butasaga, akik igy csinaljak. Akkor ok vagy akarjak csak rosszul csinaljak, vagy nem akarjak, ez esetben tenyleg igazsagtalan, marmint a ferj reszerol, mert akkor nem kene eroltetni.

Balance Of Power 2010.08.13. 14:57:05

@Kytia: Bizonyos ertelemben igazsagtalansag, igen. Miert? Leul az ember az Oktogonon mondjuk ma delutan - 10 arra jaro nobol 6-ot siman bevallalna egy ferfi. Ha megivott 3 sort, akkor talan 8-at is. Egy csaj 10-bol 2-re fogja azt mondani, hogy na igen, ezzel esetleg. Tehat a diskurzus elejen mar eleve aranytalansagot tapasztalhatunk...

deflorator 2010.08.13. 14:57:33

@Father Justice: Nem mindenki aranyásó, aki nős férfivel lefekszik. A személyes vonzerő sokat számít.

tőzegmalac 2010.08.13. 14:58:20

na látom előkerültek az ájtatos kiskancsók is...

dex.ion 2010.08.13. 14:58:41

@Balance Of Power: a nagy f...t:D
egy átlagos magyar picsa 40.000 férfival dug gondolkodás nélkül, további 100.000-rel pedig fanyalogva:)

Kósza 2010.08.13. 14:59:05

@Caddy: nem keltem fel ma hiába :)

Piszok Alfréd 2010.08.13. 14:59:45

@inci-finci: az ebolahoz peldaul nem kell szexualis kapcsolat es gyorsabban ol, mint az aids. Es etteremben is elkaphatod, sot, a metron is.
Ne vicceljunk mar ilyen nevetseges ervekkel.

Kytia 2010.08.13. 15:00:15

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): Semmise. Kulcscsontrögzítő hevedert hordok épp, így csak módjával tudok kommentelni. Hol a szokásos pénteki poszt?

@dex.ion: Igen, ebben is van valami. A nők nem túl nagy felfedezők. Örülnek, ha előre elvégzik nekik a piszkos munkát. Jobban megbíznak a már kipróbáltban. Meg semmi gerincük, és a női szolidaritást sem nagyon ismerik.

@deflorator: Dehogy vágyom!!! Hányok a gondolatától is. Kizárólag olyan férfival tudnám elképzelni, akit valójában sosem szerettem, csak azért mentem hozzá, mert jó apaanyagnak látszott, és még mosogatni is hajlandó. Mondjuk, ez nem is hangzik rosszul.:)
Viszont látom, mások mit össze szenvednek és azt is, hogy egy pasi, ha akar engem, akkor erősen követelőző lesz. Nem tűri meg a korábbi hímet, hacsak nem eleve csak egy mélytorkozást vár tőlem. ez utóbbi esetben viszont számomra nem túl izgalams a történet, mert ahogy a posztolónál is kiderült, mink jobban preferáljuk az érzelmi kapcsolatot.

Piszok Alfréd 2010.08.13. 15:01:06

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): "de egy nyitott házasságban a boldogság látszólagos, abból amit itt olvastam."

Olvasd mar el meg egyszer :D

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 15:01:15

@Piszok Alfréd: persze. a szomszédom is ebolás volt :DDD

múltkor mekiben ettem és pestises lettem. akkor mondtam ennek a piszok seggnek igaza van :D.

Kósza 2010.08.13. 15:01:48

@Kytia: Ez talán azért lehet, mert minden ellenkező híresztelés ellenére a nők nagyobb arányban képesek elfogadni a megcsalást, a háromszöget, mint a pasik. Mi nehezen viseljük, ha felmerülhet a hivatalos bölény jogszerű puncihasználata.

Piszok Alfréd 2010.08.13. 15:02:00

@inci-finci: farok ugyben meg en vagyok jaratlan :D

dex.ion 2010.08.13. 15:03:29

@deflorator: ott vesszőnek tűnik? mert nem az:)

nicknek 2010.08.13. 15:03:52

@Kytia: Ákoskát ma :)-ra cseréltük:) tudom írtam neked, hogy jobbulást és hogy a lovagló pózt máshol kéne gyakorolni... tessék meggyógyulni:)

Amúgy meg te ne tudnád milyen a nyitott házasság?:))))

kiraaaaa 2010.08.13. 15:04:22

@deflorator: én nem tudom, lehet sokat ittam, ma, de nem érte, miről beszélsz. Most pl. ezt az aranyásós témát?

@Kytia:
ebben ott az igazságtalanság, ha valaki bennragad egy zárt kapcsolatban, érzelmileg pl. tuti tönkremegy.

dex.ion 2010.08.13. 15:04:23

@Kytia: minden hozzám intézett szavaddal egyetértek.

Piszok Alfréd 2010.08.13. 15:04:45

@Kytia: "Kulcscsontrögzítő hevedert hordok épp"

uj divat? :)

Father Justice (törölt) 2010.08.13. 15:04:52

@deflorator: Nem mindenki, de a nős férfiakra hajtó bombanők (ezekről volt szó) jelentős része igen. Ők a független férfiak között is minden ujjukra találnának tíz, megfelelő személyes vonzerővel rendelkezőt, ha valóban ez lenne a fő szempont a válogatásnál.

dex.ion 2010.08.13. 15:05:53

@Father Justice: szted mi a valódi szempont egy nőnél a párválasztásban? mi az első, a legfontosabb?

Piszok Alfréd 2010.08.13. 15:05:58

@inci-finci: hat aidsesbol sincs sok. szoval poenkodhatunk, de ez ettol meg szar erv.

Kytia 2010.08.13. 15:06:44

@Father Justice: Igen, de a vicc az, hogy egy ilyen pasi még érzelmeket is kapna a bombanőtől a töménytelen szexen kívül a pénzéért. Míg hasonló felállásban egy gazdag nő max. megdugathatja magát egy fiatal hímringyó hajlamú egyeddel, aki aztán a háta mögött kiröhögi, meg "öreglány"-nak nevezi a haverok előtt, és persze közben 15 másik lányt is tol.

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 15:06:52

@Piszok Alfréd: A chlamydia a legelterjedtebb, gyógyítható, nemi úton terjedő betegség. Sokszor semmilyen tünet nem utal a jelenlétére - hacsak valamilyen szövődmény kapcsán fel nem merül a gyanú. Ilyenkor azonban már túl késő lehet a szövetkárosodás folyamatának megállítására.

Néhány nőnél a fertőzés érintheti a petevezetékeket, amelyeken át a pete a méhbe jut. Emiatt a vezeték beszűkülhet, akár teljes mértékű elzáródás is lehetséges. Chlamydia fertőzés a női meddőség egyik lehetséges előidézője. Amennyiben a petevezeték-elzáródás már kialakult, nem valósulhat meg teherbeesés természetes módon. Ilyenkor szóba jöhet a művi megtermékenyítés, amely csupán a jelentkezők 20 százalékánál vezet eredményre. 25 évnél fiatalabb, szexuálisan aktív nők körében tízből egy személy fertőződik chlamydiával, tehát érdemes ellenőrizni.

hány embert fertőztél meg te barom?

Piszok Alfréd 2010.08.13. 15:08:02

@dex.ion: van de csak egy. Igy az termeszet valtozatossagat nehezen tudom tanulmanyozni rajta

deflorator 2010.08.13. 15:08:35

@Father Justice: Ki beszél itt nős férfira hajtó bombanőről? Bombanőre hajtó nős férfi volt a téma. Nem mindegy, hogy ki hajt kire.
@kiraaaaa:ez valami szleng azokra a nőkre, akik vagyonos szerető(k)re vadásznak.

kvadrillio 2010.08.13. 15:08:48

Rendelj telefonon magadnak egy izmos négerfiút 30 centis farokkal, élvezettel dugasd magad meg vele többször a férjed előtt, még föl is veheti videóra, sőt közvetlenül nézheti is, aztán egy jó idő után, kérd meg a férjedet, hogy szeggye össze a cók-mókját occt irány Surány ! Menjen a jó fenébe !!! Vissza se nézzen többé !!!:O)

dex.ion 2010.08.13. 15:09:43

@Piszok Alfréd: hányat szeretnél? hármat?

Xpm 2010.08.13. 15:09:58

Egyetlen apróságra szeretném emlékeztetni, a sok bölcs hozzászólót. A házasság egy szerződés. Nem az a lényeg, hogy nyitott-e, vagy monogám. a házasság akkor működik, ha mindkét fél azt kapja, amire anno szabad akaratából szerződött. ami itt történt, az egy egyoldalú szerződés módosítás. Jól átlátható, hogy mi a gond vele, ha a biztosító vagy a bank teszi ezt velünk.

deflorator 2010.08.13. 15:10:32

@kiraaaaa: Illetve nem értem pontosan, hogy mit nem értesz. Én annyit állítok, hogy egy nős férfival nem csak a pénzéért lehet lefeküdni. Ha mázlija van, akár egy bombanő is lefekszik vele a jól végzett dugás öröméért.

Caddy 2010.08.13. 15:12:01

@Kósza: és én viszont. :)

@dex.ion: én ezt nem hiszem.

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 15:12:23

@Piszok Alfréd: The American Social Health Association reported estimates that about 75-80% of sexually active Americans will be infected with HPV at some point in their lifetime.

te emberi szar. te

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 15:13:11

@Piszok Alfréd: vágysz a faszok látványára, ízére. őszinte :)

kiraaaaa 2010.08.13. 15:13:23

@deflorator: ezt a részét értem, az aranyásót nem értettem, mire vonatkozik:)

nicknek 2010.08.13. 15:13:30

@Piszok Alfréd: elolvastam, általánosítás visszavonva:) de most komolyan nem felületes az ilyen kapcsolat? Én tapogatózom, mint vak a sötétben ebben a témában:)

Piszok Alfréd 2010.08.13. 15:13:56

@inci-finci: egyet se. Ha figyelmesen olvastal, nem azt irtam, hogy dugjunk fuvel faval. Meg azt se, hogy gumi nelkul. Es meg mindig azt mondom, hogy a szexualis uton terjedo betegsegekkel valo riogatas buta erv a nyitott hazassag ellen. Rengeteg betegseg van, ezekbol keves terjed szexualis uton, a legtobb ronda nyavajat konnyebb elkapni buszon, rendeloben, mekiben, utcan. Szoval, ha igazan jo hazassagot akarsz, az utcara se engedd ki a partnered (es te se menj ki), remek lesz.
Es figyeled? Meg mindig nem minositelek.

Kytia 2010.08.13. 15:13:57

@Kósza: Mi is nehezen viseljük, csak

1.) beadagolják nekünk, hogy muszáj elviselnünk, ha rinyálunk, még le is hülyéznek.

2.) nincs közöttünk annyi "betyárbecsület", hogy azt mondjuk magunknak, más férjével baszki nem kezdek, mert én is tönkremennék egy ilyenben, a másik nő helyében. Ezzel szemben élvezzük annak illúzióját, hogy a szóban forgó férfi "csak velem őszinte". Egészen addig, míg ki nem derül, hogy még 15 másik szeretője is van.:) Akkor persze utáljuk a többi hülye kurvát. Még olyat is hallottam, hogy mélyen tisztelt szerető asszony a feleséget kurvázta le.:)))))

Kytia 2010.08.13. 15:15:31

@Xpm: A próféta beszél belőled. Egyetértek.

dex.ion 2010.08.13. 15:16:28

@Caddy: én meg hiszem, akkor 1-1?

Kytia 2010.08.13. 15:16:50

@Piszok Alfréd: Ja, csak le kell esni valami magasabb pontról és kedvezménnyel megvásárolhatod.:)

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 15:17:51

@Piszok Alfréd: ne minősíts. én minősítelek. még semmi ronda nyavalyát nem szedtem össze az utcán. halálosat meg aztán nagyon nem.

Piszok Alfréd 2010.08.13. 15:18:08

@dex.ion: jol elvagyok ezzel az egyel

Kósza 2010.08.13. 15:19:20

@Kytia: 3. az a férfi, aki már férj, valószínűleg letett valamit az asztalra, ami egy nő számára vonzó, és most nem csak az anyagiakra gondolok.

dex.ion 2010.08.13. 15:19:46

@inci-finci: az élet nevű halálos betegségben szenvecc:P

Father Justice (törölt) 2010.08.13. 15:20:10

@dex.ion: Ez már sokkal általánosabb kérdés annál, mint hogy mi a fő szempont egy bombázónál, aki a nős férfiakra hajt.

Mindenkinek más. Egyeseknél a minél több pénz, amit "anyagi biztonságként" szeretnek eufemizálni. Másoknál az előnyös külső, vagy az, hogy jó apa-anyag legyen az illető. És persze vannak olyanok is, akiknél nem tudsz egyetlen első és legfontosabb szempontot megjelölni, mert sok van, holtversenyben. Ilyenkor, ha egyik-másik nincs meg, átmenetileg megmaradnak a szuboptimális jelölt mellett, tovább kutatva az Igazit.

Balance Of Power 2010.08.13. 15:21:30

@Caddy: "Egyszerre egy fasz szoktam mondani." Igen, de nem tudhatod, hogy pl. milyen egyszerre ketto, egesz addig, amig meg nem tapasztaltad. Persze nem kotelezo megtapasztalni, de akkor a kinyilatkoztatas hiteltelen lesz.

MickthePick 2010.08.13. 15:22:33

@inci-finci: engem egy exem fertőzött meg vele... persze elvileg előtte kapta meg, mint velem összejött... még mákja is volt, mert nálam lett tünete, így neki is kiderült...

VOGAben 2010.08.13. 15:22:50

A környezetemben jó néhány harmincas pár került hasonló szituba.
Kivétel nélkül válás lett a vége. Egy két esetben totális elkurvulás. Nem tudom, hogy melyik tábornak van több tagja de rettentő sok tisztesnek látszó családapa, és éppen annyi, ha nem több, "hűségesnek" látszó családanya él kettős életet, a klasszikus értelembe véve. Ugyanis attól még, hogy egy doktorbácsi kezelgeti az asszisztensnőjét a családi életük külön külön is működhet. Én nem tekintem a monogámiát betegségnek, csak rávilágítottam, hogy vannak pályák ahol egy ilyen szituáció könnyedén kialakulhat. És egyébként meg, volt idő, amikor egy félrelépés miatt még nem rohantak bíróságra az asszonyok, vagy az emberek, hanem meg tudtak bocsájtani egymásnak. Tiszta őrület, hogy manapság szinte generálják 5-6 év után, hogy válásba torkoljon egy kapcsolat. A gyerek meg lófaszt sem örököl, mert elforgácsolódik minden a sorozatos osztozkodások közben, és kezdhet mindent elölről. Végezetül egy jó tanács: Szegény ember ne nősüljön szerelemből. Több a nyitott kapcsolat mint gondolnánk, és örüljünk, hogy totálisan nem látunk bele a barátaink magánéletébe. Büdös nagy meglepetésekkel szembesülnénk nem egy esetben.

Father Justice (törölt) 2010.08.13. 15:26:40

@deflorator: "Mégpedig azért, mert tapasztalatom szerint akármilyen bomba nők képesek összejönni valakivel, aki nős. Mintha ez a nőknek nem is számítana. Ezt látom."

Például én és Kytia róluk (is) beszélgetünk.

@Kytia: Pénzért sosem nem kapsz érzelmeket (nemi szereposztástól függetlenül), csak annak látszatát vásárolhatod meg. Persze van, aki ezzel is beéri, effelől semmi kétség. A kurvázós weboldalakon külön rövidítést is használnak rá a "makktársak": BF, azaz barátnő-feeling. Jókat mosolygok, mikor a szerelmi szabadfoglalkozású hölgyeket értékelik, és valakinél a BF hiánya miatt lesz alacsonyabb a pontszám. :)

Piszok Alfréd 2010.08.13. 15:27:48

@inci-finci: na ide figyelj te idiota. Szerinted, aki hazassag nelkul dug ossze vissza, az tok rendben van, akkor nem fertoz senki senkit, eljenek az egyejszakas kalandok meg a reszeg bulik, a kollegiumi evek es a don juanok.
DE. Ha meghazasodik, akkor rohadjon meg, onnantol egy szemet virushordozo, es ha mas nore csak ranez a felesege mellett, pusztan ezzel nok ezreit fertozi meg az osszes letezo nemibetegseggel?

En NEM dugok osszevissza, nem is propagalok ilyesmit. A kizarolagossagot viszont elitelem es azt gondolom, hogy szabadsagot kell adni az ember hazastarsanak, es azt is allitom, hogy igy valojaban kevesebb felredugas tortenik, mint egy zart kapcsolatban, ha mar az egyik fel ugyis felrelepne (mint ahogy szamos "tisztesseges" hazassagban rendszeresen teszik).

De ha ugy gondolod, hogy en vagyok szemelyesen a satan, szidj csak nyugodtan, de szerintem celt tevesztettel.

Kytia 2010.08.13. 15:30:03

@Kósza: Ez is csak átverés. A "letett valamit az asztalra" lehet simán annyi, hogy sikeresen behülyített egy szerencsétlen mártírt. Persze, ettől még a nők az általad vázolt módon gondolkodnak, ebben egyetértek. Csakhát tévednek.:)

Piszok Alfréd 2010.08.13. 15:30:50

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): szerintem nem feluletesebb, sot. Akiket ismerek ilyen hazassagban, szorosabb es melyebb a kapcsolatuk, mint sok "hagyomanyos" parnak. Szerelmesebbek, jobban tudnak orulni egymas oromenek, jobban odafigyelnek a masikra.

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 15:30:58

@Piszok Alfréd: aki nem képes betartani amit ígért az ne ígérjen. ennyire egyszerű. aki nem ígért hűséget a a kapcsolat elején az egyenes. a többi meg szar.

kiraaaaa 2010.08.13. 15:31:24

@kabátnyúl: aham, főleg bodzaszörpöt:))

2010.08.13. 15:33:06

Hello mindenki!
Újra itthon...
Hát halljátok, direkt elolvastam a múlt heti szappanoperát, hogy képbe legyek a mai résszel, erre meg elmarad? Mi ez a rendetlenség kéremszépen? Nem lesz befejezve? Pedig már úgyvárom hogy mi lesz a záró rész. :)

Poszthoz:
1. Válás
2. Távkapcs nehezen kivitelezhető
3. Barátságot felejtsd el (egy időre), esetetekben (most) nem kivitelezhető
4. Biztos találsz mást

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 15:34:29

@Piszok Alfréd: ez hazugság. 50-100-300 évente szedhetek össze az utcán komolyabb betegséget.

Kytia 2010.08.13. 15:35:20

@Father Justice: Tévedés. Ahogy valaki korábban már említette, olyan is gyakran van, hogy a szex nyomán alakulnak ki az érzelmek. Egy csomó ilyen szerető szerelmes a pasijába. Persze vannak, akik megmaradnak üzleties alapon, őket általában irigylem.:) Milyen weboldalról beszélsz?

Piszok Alfréd 2010.08.13. 15:35:28

@inci-finci: es te honnan tudod, mit igertem? De latom, lazitasz, jo az irany :)

dex.ion 2010.08.13. 15:36:07

@Zsu0805: szia, te vagy a blog megmondóasszonya?:)

Balance Of Power 2010.08.13. 15:37:39

@inci-finci: Es megegyszer: mi a huseg? Szexualis kisajatitas? Mert ha igen, akkor igazad van. Bar valszeg ez egy kisse komplexebb fogalom...

nicknek 2010.08.13. 15:38:22

@Piszok Alfréd: értem... és szerinted, ezen a megromlott kapcsolaton ez segíthet még? Elfogadom van ilyen, csak távol áll tőlem, így csak a saját elképzeléseimre tudok hagyatkozni a témában...:)

dex.ion 2010.08.13. 15:39:00

@Kytia: "Tévedés. Ahogy valaki korábban már említette, olyan is gyakran van, hogy a szex nyomán alakulnak ki az érzelmek."

főként a nőkre jellemző. akik aztán persze annak rendje és módja szerint, a szexet kihasználva az ujjuk köré csavarják a férfit. istenem, hány ilyen haveromon nevettem régebben, akik fennhangon hirdették, h beakasztottak xy-nak, de h ez csak szex, stb stb. aztán mikor azt mondtam nekik, "figyeljetek, nem telik bele 1 hónap, és úgy fogtok ugrálni, ahogy a nő fütyül", nevettek. aztán meg én nevettem:)

Balance Of Power 2010.08.13. 15:39:59

@Caddy: Szoval megvolt a 2 db f@sz egyszerre? Akkor rendben :)

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 15:40:12

@Balance Of Power: és még egyszer, az amiben megyegyeztek induláskor. ha elveszel egy nőt monogám kapcsolatban és megunod a monogámiát akkor szarevő kis ratyimanó vagy. ha tartós monogám kapcsolatban teszed azt akkor is. a hűség a közös szabályok betartása.

Piszok Alfréd 2010.08.13. 15:41:05

@inci-finci: en eddig majdnem az osszes betegsegemet ott kaptam, az egyetlen komolyabbat pedig a rackevei dunaban uszva. De sajnos ma mar a metroban is siman kaphatsz tbc-t a hajlektalanoktol, a galambok is rengeteg kort terjesztenek, ha pedig elmesz egy rendelobe, ott meg valogathatsz is az egzotikus betegsegek kozul.
De komolyan, mondd mar meg, mitol lenne fertozobb egy hazas ember, mint egy egyedulallo aki meg nem talalta meg elete parjat de keresi?

Jol gondolom, hogy te kaptal ilyen modon valamit es azert vagy ennyire duhos?

Father Justice (törölt) 2010.08.13. 15:42:40

@Kytia: Ez nem tévedés, hanem egy másik eset. :) Olyan tényleg van, hogy a szex megelőzi az érzelmeket, természetesen. (Azt, hogy a jó szex önmagában implikálja is az érzelmeket, a magam részéről nem tudom elképzelni, de elhiszem, hogy sokaknak valóban ennyire sekélyes az érzelemvilága.) Viszont te úgy fogalmaztál, a szexen kívül még érzelmeket is kap a férfi a PÉNZÉÉRT. Ha ezt úgy értetted, ő egyszerűen csak fizetne a szexért, de a nő a pénztől függetlenül még bele is szeret, akkor én értettelek félre, elnézést. A weboldal meg.. nem tudom, rég láttam. Vagy csak láttam olyat, aki hallott róla?! :)

Kytia 2010.08.13. 15:42:51

@dex.ion: Akkor eszerint ez is nemtől független.:DD

Piszok Alfréd 2010.08.13. 15:43:26

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): egyertelmuen NEM. Szerintem a nyitott kapcsolat nem gyogyir valamire. A nyitott kapcsolat jobba teheti a kapcsolatot, de nem a rossz kapcsolatot, hanem az eleve is jot. Szerelem, szeretet es feltetlen bizalom kell hozza, ez pedig a megromlott hazassagokban ritka.

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 15:43:46

@Piszok Alfréd: dunában úsztál? hülye vagy? az :(

nem, nem gondolod jól. remélem :D

dex.ion 2010.08.13. 15:43:47

@inci-finci: "és még egyszer, az amiben megyegyeztek induláskor."

sztem induláskor túl nagy a rózsaszín köd ahhoz, h bármelyik félnek is eszébe jutna arról beszélni, h dughatnak mással is.

nicknek 2010.08.13. 15:44:05

@Zsu0805: "Biztos találsz mást"
És mennyire így van... közben meg szörnyülködöm a mondaton:)

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 15:45:50

@dex.ion: pont te akinek ez nem megy ne szój bele :)

Balance Of Power 2010.08.13. 15:47:54

@inci-finci: Tehat az ember nem valtozik. Bizonyara te sem kulonbozol 10-15 evvel ezelotti onmagadtol, mindent ugyanugy gondolsz es ugy csinalsz mint akkor.

Piszok Alfréd 2010.08.13. 15:48:20

@inci-finci: regen volt, akkor meg lehetett, legalabbis azt hittem. Nem szennyezes volt kulonben sem, hanem virus.

Father Justice (törölt) 2010.08.13. 15:48:24

Na, épp ezért nem induláskor kéne összeházasodni. Rengetegen ott baszarintják el. :)

Piszok Alfréd 2010.08.13. 15:49:41

@inci-finci: de akkor miert, konyorgom? Olyan indulatokat erzek a kommentjeidbol, hogy fustol a monitorom :D

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 15:50:16

@Balance Of Power: ezekben a dolgokban igen. azt teszem amit mondjuk 10 éve.

kirby a parancsnok 2010.08.13. 15:50:41

Sablonos, kivéve a perverz férjet, szegény kölkök...

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 15:50:54

@Piszok Alfréd: csak szórakozom :)

meg túl sok cucc van bennem :D

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 15:51:49

@Piszok Alfréd: nem lazítás csak kifejtés. tőlem mindenki baszhat felelősséggel, kölcsönös odafigyeléssel őszintén.

Kytia 2010.08.13. 15:52:05

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): Azért szörnyülködsz, mert ez megint azt sugallja, hogy mindenki lecserélhető. Még ti, férfiak is. Szar ügy, mi?:D

deflorator 2010.08.13. 15:52:17

Szerintem át lehet vészelni hosszabb hullámvölgyet is. Ha az sikerül, később erőt adhat, hogy lám ezt a nehéz időszakot is közösen túléltük.
Jelen esetben nagyon komoly önvizsgálatra lenne szükség ahhoz, hogy bármiféle remény legyen a házasság megmentésére. Lehetséges, hogy a feleség vissza tudná hódítani a férjét ha akarná. Ha nem ér meg neki annyi fáradságot, akkor jobb azonnal elválni. Gondolom nem fogja megpróbálni, mert sértené a büszkeségét, hogy küzdjön azért, amit egyszer már birtokolt.

deflorator 2010.08.13. 15:54:53

@Kytia: Ti, férfiak... Milyen elbaszott általánosítás már ez? Nagyon randa és frusztrált lehetsz! Foggyá le!

tőzegmalac 2010.08.13. 15:54:55

@Kytia: keresőbe beírod: piroslámpa
aztán olvasol ;)

dex.ion 2010.08.13. 15:55:57

@Kytia: na azért nem mindenki. én nem:)

Piszok Alfréd 2010.08.13. 15:56:20

@inci-finci: pont velem? :D Olyan szelid es bekes vagyok pedig :pirulosszmajli:

Piszok Alfréd 2010.08.13. 15:56:55

@inci-finci: akkor azonos nezoponton vagyunk :)

dex.ion 2010.08.13. 15:58:09

@deflorator: itt basszák el senki. egy kapcsolatban senki nem birtokol senkit! ezt jó lesz észbe vésni, megtanulni, h minden nap ajándék azzal, akit szerecc, és akkor minden nap tenni fogsz érte, h veled maradjon. ilyen egyszerű:)

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 15:59:32

@Piszok Alfréd: te voltál kéznél. a böriben ezt így szoktuk :)

Caddy 2010.08.13. 16:00:05

@inci-finci: persze, amikor még pornóztam :D:D:D

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 16:01:35

@Caddy: az akkor lehetett amikor még én is ott nyomtam :D

nicknek 2010.08.13. 16:04:09

@Piszok Alfréd: egyetértek, hogy nem.

@Kytia: genyó vagy:D Tisztában vagyok vele, de remélem te is, hogy a más az még nem biztos, hogy jobb?:P

Kytia 2010.08.13. 16:06:37

@deflorator: Mondom én, hogy szar ügy. Te is milyen ideges lettél.:D Jobb, ha kezded szokni a gondolatot, a hirtelen felindulás nem egészséges.:)))

@dex.ion: Persze, mert a többiek mind egyéniségek, te meg nem, mi?:DDD

2010.08.13. 16:07:10

@dex.ion:
Ááá, nem vagyok én megmondóasszony, főleg nem asszony. :)

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt):
Pasik és csajok jönnek mennek, ez az élet rendje. :)

@kabátnyúl:
Szia Nyuszifül!:) Mi van a szaporulattal? :P

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 16:07:17

@Kytia: Ez esetben a próféta téved.
Szó sincs egyoldalú módosításról.

dex.ion 2010.08.13. 16:08:06

@Zsu0805: akkor sziamia, iszunk vmit?:)

Kytia 2010.08.13. 16:10:16

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): Nem biztos, de lehet. No meg a változatosság érzése úgyis kárpótol az ugyanolyanságért.:) Há' nem?:)

2010.08.13. 16:10:46

@Father Justice:
Mért akkor mikor házasodjanak? Jöjjön a pap, de ne az utolsó kenetet adja fel, hanem gyorsba adja össze őket? Cukker esküvői képek lennének "a nagy napon, mielőtt beszállítottak a ravatalozóba" felirattal.

Kytia 2010.08.13. 16:11:50

@Zsu0805: Vagy ahogy mondani szokás: "A szeretet örök, csak a férfijak változnak.":)))

2010.08.13. 16:12:17

@dex.ion:
Sorry, de mára már megvan az ivocimborám. :P Sőt mire kiosztogatom a sok csetreszt, eltelik egy hét. :)

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 16:12:24

@Nathan D'Xantine: érv is van mellé vagy csak fosod a szót?

2010.08.13. 16:13:26

@Kytia:
Vagy inkább: "A szeretet örök, minden héten mást szeretek" (na nemintha ez rám igaz lenne)

Kytia 2010.08.13. 16:13:42

Persze -j. A nyelvtan tudásom is a kulcscsontomban volt.:)))

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 16:14:05

@kabátnyúl: sima arcraélvezős film, nem érdemes megnézni

tőzegmalac 2010.08.13. 16:14:46

@Zsu0805: "Nyuszifül"mi? Puncimókus :P

csak a szót szaporítom... ;)

deflorator 2010.08.13. 16:14:55

@Kytia: Tévedsz, nem vagyok felindult. Érezhetően frusztrált vagy. Az már az én következtetésem, hogy a faszhiány oka a rossz megjelenés. Ne csüggedj, lehet rajta javítani!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 16:14:58

@inci-finci: Olvasd el a posztot. Sokat segít.
Érv persze van.

(Fura, hogy az alapállítás mellé nem kértél érveket, dehát logikátlan embernél nem meglepő.)

nicknek 2010.08.13. 16:15:47

@Kytia: egy ideig kárpótol, de aztán mi lesz?:) Hancock-t láttad?

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 16:16:34

@Nathan D'Xantine: olvastam. ennyit sikerült most összehoznod. kevés, legkö igy jobb

免费的 2010.08.13. 16:16:53

Sziasztok!
Előszőr is köszi mindenkinek, a tanácsot és az építő kritikát, bár valóban igazatok van, így hogy csak az én részemről látjátok a történteket, nehéz megítélni, hogy mi lehetne a megoldás.
Könnyítésül leírok pár dolgot magunkról. Mindketten 30 évesek vagyunk, a gyerekek viszont elég picit 3 és 1,5 évesek. 10 éve tart a kapcsolatunk, kb. 7 éve élünk együtt és 3 éve vagyunk házasok. A kommunikáció része valóban nem működik a legjobban a házasságunknak, sajnos végtelenül különbőzőek vagyunk, eléggé más az érdeklődési körünk, más a temperamentumunk. A szexben a feltételezések ellenére nyitott vagyok és tényleg több mindent megpróbáltunk már, hogy úgymond mozgalmassabbá tegyük az estéinket. A férjem nem hiszem hogy félrelépett volna, bár ez is benne van a pakliban, de saját bevallása szerint mindig is nehezen ismerkedett és mivel gondolom nem igazán élhette ki magát a kapcsolatunk előtt, most akarja pótolni a kimaradt éveket. Én ezt az ajánlatot kicsit úgy éreztem a részéről, mintha én lettem volna a pótkerék, ha mégsem úgy alakulnának a dolgai ahogy szeretné. Érdekes módon, amióta észrevette, hogy én is jobban tekingetek kifelé a házasságból, mintha másképp nézné a dolgokat, és az elmúlt egy-másfél hétben többen beszéltünk a kapcsolatunkról, mint az ezt megelőző 10 évben összesen.
És még annyi, hogy soha nem probáltam beszabályozni vagy korlátozni a férjemet. Ha gondolta ment inni a haverokkal, elruccant egy hétvégére pecázni. Ha megnézett egy csinos nőt nem haraptam le a fejét, hiszen ez mind természetes dolog, hűséget fogadott, nem vakságot. Én a házasságunkat a bizalomra építettem, ami most eléggé megrendült bennem.
Tudom, hogy én is hibás vagyok, hogy idáig jutottunk, de igazából számomra ez egy elég új és ijesztő helyzet. Nem tudom, hogy milyen döntésre jutok, mert nem elsősorban magamat, hanem a gyerekek érdekét kell figyelembe vennem.

2010.08.13. 16:20:06

@kabátnyúl:
Meg a bárányokat. :)

nicknek 2010.08.13. 16:20:53

@免费的: A 30éves kollegám(pasi) is ilyen hülye... gyerek asszony... és egy barátnő a cégnél... szóval oka mindig van szerintem, hogy éppen miért most áll elő ilyennel... persze jó lenne tévedni:)

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 16:21:07

@免费的: te vagy az első élő nője igaz?

Father Justice (törölt) 2010.08.13. 16:21:22

@Zsu0805: Igen, pontosan így gondoltam. Abból, hogy ne 2-3 hónapos "ismeretség" után vagy egy besikerült gyerek miatt házasodjanak, szükségszerűen következik, hogy közvetlenül haláluk előtt, 70-80 évesen optimális kimondaniuk a boldogító igent.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 16:23:17

@Kytia: Hm. Tőled azért többet vártam.

Ha esetleg szíveskednétek elolvasni a következőket:
"én nagyon sokáig teljes mértékben elleneztem is a dolgot, megpróbáltam azzal jobb belátásra bírni, hogy felhoztam azt a lehetőséget, hogy ha neki szabad, nekem is. Egy ideig ez elvette a kedvét, szóba sem hozta az ötletet, de sajnos úgy néz ki, a kíváncsisága idővel mégiscsak győzedelmeskedett és újra előhozta a nyitott házasság ötletét.
Ez körülbelül 2-3 hónapja lehetett, ekkor regisztráltam be a Csp oldalára."

Vagyis első körben nem módosult semmi. A csaj felvetette a kölcsönöségi igényt, és a módosítás nem is jött létre.
második körban a pasi elfogadta a nő (jogos)feltételét, és a nő is azt tette ami a közös megállapodás szerint várható. Regisztrált.

Nem elvált, regisztrált!
Tehette volna, hogy azt mondja nem erre szerződtem, válunk.
Nem tette. Elfogadta amódosítást.

A harmadik körben a csaj módosított a szabályokon, mondván hogy ő nem képes érzelemmetes kapcsolatra mással tehát a szerződéses viszony meg fogja sínyleni, ha folytatják.
Ezt a módosítást a másik fél elfogadta és további lépésekre biztatta a nőt.

Aki lépett is. (Ami persze nem kefélést jelentett, hanem érzelmi elköteleződést. Lásd a végjátékot.)

Hát ennyit erről, meg a prófétáról, aki úgy beszélhet hülyeséget, hogy nem kell érveket felhoznia. Végülis ezért próféta.

免费的 2010.08.13. 16:23:33

@inci-finci: Most mondjam azt hogy a második? ;-)

2010.08.13. 16:24:09

@免费的:
És a bizalmadat vissza tudná szerezni?

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 16:24:35

@Nathan D'Xantine: kikényszerített módosítás kevés választási lehetőséggel. ha ez szerinted tisztességes beszorítom egy fogóba a fél heréd és dönthetsz összenyomom vagy levágom :)

2010.08.13. 16:25:49

@Father Justice:
Hogy isten színe elé ne bűnösen, vad házasságból lépjenek. :) Ha meg meghalt papóka v mamóka újra mehet az ereszd el a hajam a másik részről. :)

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 16:26:27

@免费的: én nem tudom fejből csak ha számolok :(

Kósza 2010.08.13. 16:26:28

@免费的: mindketten 30 évesek vagytok? Válj el, és találj egy hozzádillő 40-est, aki megbecsül!

tőzegmalac 2010.08.13. 16:27:17

@inci-finci: nem. :)
inkább tőle kérem.

@Zsu0805: bárányok? milyen bárányok? hol jár már... már a múltkor is mondtam, hogy mással hancúrozik a beste :D
merre jártál?

免费的 2010.08.13. 16:27:28

@Zsu0805: Ez nehéz kérdés. Nagyon úgy érzem, hogy ha most vissza is táncolna, ha ez egyszer már megfordult a fejében később is meg fog. Maximum akkor nem jön elő a nyitott házassággal, hanem szépen megcsal a hátam mögött.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 16:28:13

@inci-finci: Az hogy felvetsz valamit, nem kényszerítés.
A leírtakban nincs nyoma ilyesminek.
A mostani posztját a szerzőnek nem olvastam, nem tudom abban van-e új elem.

Ami pedig a nagyzoló hülyegyerekdumádat illeti:
:D
Nőj fel szerencsétlen!

Piszok Alfréd 2010.08.13. 16:29:31

@免费的: de jo, igy kicsit maskepp latszik a dolog. Es megerosit abban, hogy Smileyt hagyd a fenebe. Oldjatok meg ezt a dolgot a ferjeddel. Ne fogd fel magad potkereknek, nem hiszem, hogy errol lenne szo, siman lehet, hogy szeret es tenyleg csak elmaradt elmenyeket szeretne potolni. Ha birod ezt tores nelkul, akkor vallald be, ha nem, mondd meg neki.
Viszont ha belemesz es te is kitekintesz, akkor konyorgom, ne a komoly kapcsolatokra vagyo pasikkal kezdj! :)

2010.08.13. 16:30:37

@kabátnyúl:
Azt hittem béke lett míg távol voltam. :)

Piszok Alfréd 2010.08.13. 16:31:09

@inci-finci: nem, isten orizz :D egesz szorakoztato :)))

2010.08.13. 16:31:51

@免费的:
Nah igen. Ilyen gondolatokra házaságot alapozni meg nem biztos hogy szerencsés. Nem kell a felesleges stressz.

nicknek 2010.08.13. 16:31:56

@免费的: Te mire vágysz, mert az nem derült ki?

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 16:32:15

@Nathan D'Xantine: hova nőjek cicafiú? :D

kisköcsög "neki szüksége van változatosságra" = kúrni fogok akár tetszik akár nem. csak elodázható.

Kytia 2010.08.13. 16:32:31

@deflorator: Frusztrált vagyok, mert valóban néha az az érzésem, esélyem sincs megkapni azt, amire vágyom. Szóval hiány valóban van, csak nem "fasz"-hiány. Ha nő lennél, tudnád, faszból sosincs hiány.:)
Én csak egy olyan kapcsolatra vágyom, ami eléggé fontos ahhoz, hogy lekösse mindkét fél figyelmét annyira, hogy ne kelljen nyitott faszomságokat, meg félrekúrást fontolgatni. De néha (főleg a blogos hozzászólások nyomán) úgy érzem, ez teljesen lehetetlen.
Ha viszont ez így van, azzal az is jár, amin úgy felkaptad a vizet. Nevezetesen, hogy mindenbki pótolható, lecserélhető, kiegészíthető, stb. Még te is. Az éremnek ti. két oldala van. Vicces, hogy sokszor pont azok akadnak ki ezen, akik amúgy a nyitott kapcsolatot, meg a változatosságot hirdetik.

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 16:33:03

@Piszok Alfréd: :)
és ez egy gyengébb formám. dekoncentrál a rssz dózis

deflorator 2010.08.13. 16:33:20

@免费的:
Nekem az a benyomásom, hogy nagyon jó színben tünteted fel magad, a felelősséget kizárólag a férjedre hárítva. A probléma gyökerét így biztosan nem fogod feltárni.

tőzegmalac 2010.08.13. 16:33:55

@Zsu0805: miért lett volna? harag sem volt soha.
elment, majd jön más:)

dex.ion 2010.08.13. 16:36:51

@inci-finci: a guminőd egy kurva, nekem háromszor megvolt!

kiraaaaa 2010.08.13. 16:36:52

@kabátnyúl: ááá, csak bolti szörp:)

deflorator 2010.08.13. 16:37:20

@Kytia: Én pótolható vagyok, nagyon is. Ezen nem kapom fel a vizet. Nem egyszer lettem már pótolva. De sodródom az árral, néha kidugom a fejem (és a farkam), hogy egy lélegzetnyi puncihoz jussak.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 16:38:23

@inci-finci: Felőlem akár az égig is Paszulyka, csak innen mozdulj ki... :)

Nem derül ki ilyen egyik írásból sem. Sőt!
Persze ez nyilván a nő szemszöge, és lehet, hogy naív amikor azt igaznak hiszi, hogy "nem hiszem hogy félrelépett volna, bár ez is benne van a pakliban, de saját bevallása szerint mindig is nehezen ismerkedett...".
De ezt te innen nem nagyon láthatod szerintem.

És persze érveket azóta sem láttam a prófétai hagyomány mellett, csak nagyképű kinyilatkoztatásokat.

A szövegek alapján a férj akceptálta a nő kifogásait.
Nincs nyoma kényszerítésnek. Így pedig a módosítás közös megegyezés eredménye.

Balance Of Power 2010.08.13. 16:38:55

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): Valoban, EZ a legfontosabb kerdes!

@免费的: Engem tovabbra is a hetkoznapok erdekelnek. Mit csinaltok, amikor nem a nyitott kapcsolatrol beszelgettek? Minden OK?

免费的 2010.08.13. 16:39:05

@Piszok Alfréd: Most jelenleg ott tartunk a férjemmel, hogy mondtam neki, hogy akkor üljön le és gondolja át mit is akar. Nem tudom, hogy attól ijedt e meg, hogy elveszíthet engem és a gyerekeket vagy egyszerűen nem úgy jöttek össze a dolgai ahogy szeretné, de az utóbbi napokban nagyon sokat változott. Azonban ez számomra egy kicsit túl sok és túl hirtelen változás a részéről, és nem igazán érzem őszintének.
Egyébként nem állt szándékomban komoly kapcsolatot kereső sráccal ismerkedni, ezért is barátkoztunk inkább, mert attól függetlenül hogy nem ugyanazt kerestük, nagyon jól megértettük egymást.

szürke_tag 2010.08.13. 16:39:06

Én sajnos megértem a szitut, mert ugyanezt tettem a feleségemmel. Aztán látszólag elfogadtuk mindketten, hogy mi ilyen korszerűek vagyunk és nyitott házasságban élünk. De a feleségem 4 év után totál szerelmes lett és lelépett a nagy ő vel, vagyis elváltunk. Azóta nem támogatom a nyitott házasságot, a saját káromon tanultam meg, hogy ha az ember össze vissza dug mindenkivel akkor az egyszer visszaüt. A másik pedig, hogy nem a férfiak vadászösztöne ami a házasságokat tönkreteszi mert ahoz is egy nő kell, hanem az, hogy egy nő nem hűséges már alapjáraton se. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek.

Kytia 2010.08.13. 16:39:28

@Nathan D'Xantine: Meggyőző. Bár én el nem hangzott információk alapján feltételeztem az egyoldalú szerződésmódosítást. Nevezetesen, hogy a feleség határozott elutasítása ellenére is megtörténne a hűtlenkedés, legfeljebb titokban. Ezt ugyan nem írta, de biztosra veszem.

dex.ion 2010.08.13. 16:40:31

@szürke_tag: nincs kivétel haver. mnk.

免费的 2010.08.13. 16:43:36

@deflorator: Nem állt szándékomban sem a férjemet sem magamat ilyen vagy olyan színben feltüntetni. Tényeket írtam le, valamint azt ami bennem játszódik.
Nem bünbakot keresek, hanem megoldást.

Piszok Alfréd 2010.08.13. 16:44:42

@Kytia: csak a pontositas vegett: a jo kapcsolatban persze, hogy nem kell fontolgatni a felrekurast. De mindig akadhatnak es akadnak helyzetek, amikor felmerul a lehetosege, ilyenkor jo, ha az ember fel van keszulve.

nicknek 2010.08.13. 16:45:40

@免费的: mivel még fiatal a férjed és hát te vagy neki az első... elképzelhető, hogy rájött mit veszíthet és elkezdett teperni, ami tűnhet természetellenes viselkedésnek. De valaki akkor tesz ilyet, ha szeret valakit... remélem jól gondolom:)

tőzegmalac 2010.08.13. 16:48:01

@kiraaaaa: na és miért nem csinálsz otthon? nem olyan bonyolult :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 16:48:39

@Kytia: Fene se tudja. Értem én, mire alapoztok, de...
A szövegből én úgy gondolom nem erről van szó.

A dolog logikátlan lenne. Hiszen ha titokban megtörtént, akkor mi a csudának vetné fel újra és újra a nyitott házasságot?
Akkor nyomná titokban a nőket és esze ágában se lenne felkínálni a nőnek a hasonló státuszt!
Emlékezz! Elsőre berzenkedett, hogy a nő is menjen élni a világát....

Ha pedig titokban nyomult már másban.... az meg nem módosítás, hanem szerződésszegés.

Természetesen tévedhetek. De úgy gondolom nekem nyomósabb érveim vannak a próféta ellenében, mint az hogy "feltételeztem" hogy úgy van ahogy látni szeretném.

kekec01 2010.08.13. 16:48:40

hiába keres 40 es pasit! azok még foglaltak, igaz, h nemsokára vállnak, és kezdik a nulláról anyagilag, lakhatásilag és agyilag is...aki szabad az talán egy másik kategória, az vagy olyan is, vagy a 20+korosztályt hajtja, és rendre bejön nekik... egy 30 as nő az 50 hez közelit keressen, ha stabil kapcsolatot akar magának . az 50 es pasik megbecsülik a kapott lehetőséget..én most 62 vagyok a 40 es korosztály második felével rendben mennek a dolgaim... én a 40+ évesen szinte törvényszerűen bekövetkező válást zökkenőmentesen éltem meg, mert tudatosan készültem az eshetőségre.. ez a hsz. a tapasztalataimat mutatja.

Kytia 2010.08.13. 16:49:16

@szürke_tag: "...ugyanezt tettem a feleségemmel."
"egy nő nem hűséges már alapjáraton se."

Hö? Nem értem a logikai összefüggést.
Akkor most a hazudozós félrekúrást támogatod?

deflorator 2010.08.13. 16:49:27

@免费的: Ha őszintén, ismétlem, ha őszintén akarsz vele beszélni, akkor ott a fenyegetésnek helye nincs! Üljön le, és gondolja át mit akarsz? Te már valójában döntöttél, ki akarod (legalábbis ki fogod) adni az útját.
Célravezetőbb lenne megnyugtatni, hogy te reális lehetőségként látod, hogy a kapcsolat megmenthető, át fogjátok vészelni a nehéz időszakot. Ezután kérdezgetni, hogy mi az amivel nem elégedett. Minden bizonnyal az elevenedbe fog vágni amit hallasz, valószínűleg nem olyannak lát téged, mint te saját magadat. A szexuális kultúra, nyitottság, vonzóság, gyengédség, tiszteletadás, megbecsülés stb. terén lehet, hogy fájó önvizsgálatra fog késztetni. Ha képes leszel nyitottan, befogadóan végighallgatni anélkül, hogy visszavágj (azaz későbbre halasztani, hogy neki miben kell változnia), akkor nem reménytelen a helyzet.

deflorator 2010.08.13. 16:50:28

@免费的: De ez nem tény, hanem kizárólag a saját véleményed. A saját véleményed szerint kizárólag ő a hibás. Ez nem egy nyitott, megoldást kereső nézőpont.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 16:52:00

@免费的: Nem nagyon van olyan megoldás amely mindenkinek... khm... kielégítő...
Sajnálom, de ez van.

Egyébként ha végigolvastad sokan adtak használható szempontokat.
Igaz, saját tapasztalatból tudom, hogy ettől még az ember nincs kint a vízből.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.08.13. 16:53:19

Igen, az itt leírtak jelentik a problémát akkor, ha a nyitott házasság előkerül. Mert ha valaki nem tudja a szexet elválasztani az érzelmektől (ez nekem se megy) akkor csak akkor kefél félre, ha a szeretőbe szerelmes. Ha a szeretőbe szerelmes az egyik házastárs, és nem a másik házastársba, akkor az a házasság bár "megmenthető" sosem lesz olyan, mint annak előtte volt. Azért az ilyen ötlettel előhozakodó fél tönkreteszi a házasságot, ami egyébként már amúgy sem stimmelt - ugyanis szerintem a "mást is ki szeretnék próbálni" azt jelenti, hogy nem elég izgalmas a szex vagy az illető korán (éretlenül) ment bele a házasságba.

Szóval a válás szerintem csak idő kérdése - hacsak nincs hazug megalkuvás két boldogtalan ember között.

Father Justice (törölt) 2010.08.13. 16:54:07

@szürke_tag: Ez bizony benne van a pakliban a menet közben nyitottá konvertált házasságoknál. Bár ha ez vigasztal, nem biztos, hogy a feleséged valóban azért lépett le, mert totál szerelmes lett egy kevésbé szürke tagba. Lehet, hogy benne egyszerűen jobban megtalálta a számítását különféle érdekeit, szempontjait mérlegelve. Persze ezt is jobb szerelemnek marketingelni, különben az új párja rögtön a kezdetektől tudná, hogy ő is csereszabatos.

Piszok Alfréd 2010.08.13. 16:56:10

@免费的: o az a kicsit luzer fajta, akinek regebben nem jott ossze, de most melletted osszeszedte magat es probalkozna?

免费的 2010.08.13. 16:58:09

@deflorator: Ne haragudj, nem arról van szó, hogy nem szeretném megmenteni a házasságomat, de miért törvényszerű, hogy nekem kell csak érte lapátolnom? Ő az aki miatt a jelenlegi helyzet kialakult, ha valamivel nem elégedett nem az a megoldás, hogy másnál megkeresem azt ami otthon hiányzik, hanem az hogy felnőtt ember módjára leülök és megbeszélem a dolgot. Nem nyitott kapcsolattal jövök, hanem azzal, hogy mit szeretnék ami most nincs meg.
És most mondhatod, hogy mert már eldöntöttem hogy nekem ez nem megy, meg hogy ilyen hozzáállással nem lehet megmenteni egy házasságot. De ne haragudj, ha most én leszek az aki őt megnyugtatja és helyrehozza a dolgokat, akkor mi lesz ebből a következtetés? Ha unalmas otthon a szex vagy nem mennek úgy a dolgaink, megint előjövök egy kis vándor numerával az ugyis feldobja az asszonyt?

2010.08.13. 17:06:01

@dex.ion:
Igen, de főleg mpg.

nicknek 2010.08.13. 17:07:33

@免费的: "Ő az aki miatt a jelenlegi helyzet kialakult"
részben.
És ezért ne haragudj meg:)

Értem én hogy nem lapátol... meg a többi, de az hogy ő a felelős az nem tárgyalási helyzet, pozíció.

dex.ion 2010.08.13. 17:08:57

@Zsu0805: ezen nem fogok veszekedni:P főleg nem olyasvkivel, aki nem iszik velem:D

szürke_tag 2010.08.13. 17:09:45

@Kytia: Nem! Várjál jobban részletezem! " Én is ugyanezt tettem a feleségemmel" Sajnos belekergettem a feleségemet, hogy éljünk nyitott házasságban. "egy nő nem hűséges már alapjáraton se." Ezt nem kommentálnám, mert volt rengeteg kapcsolatom és valahogy ők provokáltak pedig házasok voltak. Tudod ahhoz, hogy valaki félrelépjen, kell egy másik fél is.

tőzegmalac 2010.08.13. 17:10:33

@kiraaaaa: mindig csak a kifogások;)

免费的 2010.08.13. 17:10:58

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt):
Bocsi egy kicsit félreérthető volt ahogy írtam. Ahogy korábban már említettem, tudom hogy én is hibás vagyok azért hogy nem működnek jól a dolgaink, de az hogy ezt a megoldást választotta az helyett, hogy azt mondta volna, hogy ne haragudj nekem ez vagy az nem működik és nekem hiányzik valami az az ő felelőssége. Tehát ezt az adott szituációt akárhonnan is nézzük ő idézte elő valahol. Így értettem.
És nem haragszom ;-)

szürke_tag 2010.08.13. 17:13:18

@Father Justice: Azért bár hozzáment a másik hapsihoz, de azóta már háromszor is jelezte, hogy elválna és visszajönne, de már nem kel, ezt már lezártam.

2010.08.13. 17:13:42

@dex.ion:
Én nem is veszekszek, csak rákontrázok a kijelentéseidre. Az a nagy büdös helyzet, hogy ugyanannyira kurvák a nők, amennyire gecik a pasik.

2010.08.13. 17:15:53

@免费的:
Inkább az volt a gáz, hogy egyből felvetette a szex másokkal részt. :)

免费的 2010.08.13. 17:16:16

@Piszok Alfréd: talán ajánljam be a férjemet nála? :-D

dex.ion 2010.08.13. 17:17:58

@Zsu0805: hát, ha te akkora kurva vagy, mint amekkora geci én, akkor neked már mindenki előre köszön pesten:P
bocs:P

szürke_tag 2010.08.13. 17:18:34

Egyébként a posztolónak azt üzenem, hogy ne azt nézze, hogy ki hibázott, hanem azt, hogy hogy lehet újra kezdeni, folytatni. Mindketten túl léptetek, de beszéljétek meg őszintén, azt is, hogy ő mit csinált és azt is beszéljétek meg, hogy fontosak vagytok e még egymásnak és akartok e együtt élni. Ha igen akkor mindent zárjatok le és éljetek boldogan.

deflorator 2010.08.13. 17:18:55

@免费的: Ha te olyan típusú ember vagy akit a büszkesége megakadályoz a cselekvésben, illetve soha nem fogod elfelejteni hogy téged voltaképpen sérelem ért, akkor semmi értelme küszködni, mindig ott lesz benned a tüske, hogy egyszer azt mondta, hogy... Ebben az esetben külön említésre méltó, hogy most mintha meleg hájjal kenegetnék a gyomrodat, olyan kellemes érzés lehet a meghátrálását, azaz a te fölényedet kiélvezni.
Ellenkező esetben viszont lapátolj nyugodtan. Nem az a lényeg, hogy ki lapátol, hanem hogy valaki megtegye. Ha sikerrel jársz akkor a hála úgysem marad el.

tőzegmalac 2010.08.13. 17:20:36

@Zsu0805: hűű ez tényleg így van?
no akkor megyek és összeszégyellem magam:D

@免费的: vagy az édeshármas:-D

zalan'ex 2010.08.13. 17:21:27

Nem az a baj, hogy "megfáradt" a kapcsolatotok, hanem az, hogy úgy érzed beleszerettél valakibe! Valakibe, akit tulajdonképpen nem is ismersz! Mailban, 250 km távolságról könnyű "jófejnek" lenni...és most összehasonlítod őket. Ennek az összehasonlításnak 10 év múlva lenne realitása, az után a 10 év után amit együtt éltetek le. No akkor lenne mit hasonlítani. Sajnos a kép nem reális a fejedben, és sajnos nem tudhatod előre, hogyan dönthetsz jól most.

nicknek 2010.08.13. 17:22:02

@Piszok Alfréd: és most az jön, hogy ismersz valakit negyediknek?:D

LumPool 2010.08.13. 17:25:02

ja,kb. olyan hogy a felesektől nem leszünk alkoholisták, csak szeretjük a gyümölcs párlatokat :D

免费的 2010.08.13. 17:25:46

@deflorator,szürke_tag: Lehet, hogy igazatok van és nem az lenne a lényeg, hogy ki hibázott. Csak tudnátok azért jó lenne tudni, hogy tényleg komolyan is gondolja ezt az egészet. Mert mondani sok mindent lehet, nem félek áldozatot hozni azért hogy megmentsem a házasságom, de nem akarok egy olyan emberre időt fecsérelni, aki esetleg meg sem érdemli és csak a következő alkalomra vár, hogy hátba szúrjon. Mert nem elég, hogy nem nézett engem a jelenlegi helyzetben, de nem nézte a gyerekeit sem...

dex.ion 2010.08.13. 17:27:16

@免费的: sosem tudtam, konkrétan mi a fenét is jelent a nőknél az "h mondani bármit lehet, de hozzon áldozatot". segíts már ki lécci, mikor ezt mondjátok, mire gondoltok?

免费的 2010.08.13. 17:28:48

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): Ok, akkor kezdjem fogalmazni a hirdetésem, amiben gruppen partnereket keresek. Számolni minek hogy hányan vannak, fő a változatosság nem? :-D
... Bocs, amúgy nem hiszem, hogy ez csodát tenne. A mi kapcsolatunknál nem a szexben látom a fő buktatót, hanem a kommunikáció hiányában.

Kytia 2010.08.13. 17:30:33

@szürke_tag: Pontosan ugyanígy értettem én is. TE (a hímnemű) kergetted bele a másikat az össze-vissza kufircba, de a nők a hűtlenek...vicces.
Jaa, hogy volt dolgod férjes asszonyokkal? Lehet, hogy őket is belekergették odahaza.
Egyébként én csak az általánosítást utálom ebben. Attól, hogy meghúztál néhány hűtlen nőt, még nem jelenti, hogy minden nő hűtlen. A párját, a "minden férfi hűtlen"-t is ugyanígy utálom.

dex.ion 2010.08.13. 17:32:34

@Kytia: persze h nem! a jelenlevők mindig kivételek:)

免费的 2010.08.13. 17:33:09

@dex.ion: Én nem áldozatot várok, hanem azt, hogy lássam rajta, hogy ő is menteni szeretné ami menthető. A kettő nem ugyanaz, mert ha ez részéről áldozatot jelent, az már régen rossz.

dex.ion 2010.08.13. 17:34:53

@免费的: aha. és azt h lehet látni? például előállhat olyan eset, h te nem látod rajta, pedig ő télleg szeretne?

deflorator 2010.08.13. 17:38:19

@免费的: Hát baszod, egyszer férjhez mentél hozzá, leéltél vele 10 évet, van tőle 2 gyereked és mégis úgy tekintesz rá, mint a halálos ellenségedre? Attól a szeméttől kitelik, hogy újabb 15 év után megint előáll majd valamivel... :)
Mondjuk a közlés módja arra utal, hogy nem fűz túl sok reményt a konfliktus konszenzuson alapuló rendezéséhez. És lám, mennyire igaza volt, hiszen fel sem merült benned, hogy valamit változtass! ^^

免费的 2010.08.13. 17:39:50

@dex.ion: Ez benne van a pakliban, mert nem látunk bele a másikba. Erre lenne jó a bizolom, hogy higyjek abban amit mond, de most abból sincs túl sok a raktáron.
Talán egy kicsit korábban is fontolóra vehette a dolgot, én nem egyszer próbáltam vele megbeszélni. Most én kértem tőle időt, hogy visszatérjen egy kicsit a bizalom és talán akkor tudunk kezdeni valamit az adott helyzettel.

免费的 2010.08.13. 17:41:07

@deflorator: Tudod mit, emelj neki szentélyt hogy szegény áldozatra mindenki elég szeretettel és megértéssel gondolhasson!
Én meg majd élem a két gyerekkel az életemet úgy ahogy akarom, vagy vele vagy nélküle!

nicknek 2010.08.13. 17:47:59

@免费的: nem:) Csak azt mondta 3.-nak barátnő... gondoltam a következő ajánlkozó ő lett volna:))

A szex megromlása, csak okozat ebben az esetben nálatok.
A kommunikációt rendbe tudod tenni... de aztán tudod-e mivel tartjátok fent azt, amitől jó lesz a kapcsolatotok?

Tényleg igaz az, hogy a változatosság gyönyörködtet és nem csak a szexben, hanem az életben is.:)

deflorator 2010.08.13. 17:48:35

@免费的: Te nagyon komoly elvárásokat fogalmaztál meg. Ezt meg ezt kell tennie, hogy visszafogadd, és pont ugyanolyan legyen az élete, mint amiből menekülni akart. Ez működni fog?

Piszok Alfréd 2010.08.13. 17:55:18

@免费的: szerintem mindegy, ki hibazta el. Ha azt akarod, hogy rendbehozzatok, akkor tegy erte, es legfokepp tedd felre a serelmeidet. Kerhetsz ertuk karpotlast, de ha megkaptad, bocsass meg neki is es ne bokodjon tobbet.

Piszok Alfréd 2010.08.13. 17:59:12

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): "gondoltam a következő ajánlkozó ő lett volna:))"

Kovetkezo ajanlkozo? Mar eredetileg is ezt ajanlottam, minek oda a ferj? :DDD

Father Justice (törölt) 2010.08.13. 17:59:42

@szürke_tag: Ezt viszont jól tetted, természetesen. Ha ezek után visszaengednéd, az utolsó morzsányi becsületed is elveszítenéd a szemében. Ezek szerint ott is bejött a lakva ismerszik meg az ember formula: idővel kiderült, hogy mégsem akkora táltos az a paripa. :) Vicces, hogy sok nő azt hiszi, úgy válthat nyerget, hogy vész esetén bármikor visszaszökkenhet a régibe, mintha mi sem történt volna. De legyünk igazságosak, mert Kytia csúnyán be fog szólni legott: bizony, sok férfi is ilyen! :)

@免费的: Azt írtad, az elmúlt egy hétben többet beszélgettetek a kapcsolatotokról, mint előtte tíz évig. Valóban komoly kommunikációs problémák lehetnek, ha egy ilyen fordulat kellett hozzá, hogy egyáltalán elinduljon a párbeszéd közöttetek. Az a gond, hogy ha eddig nem akart kommunikálni (de feltételezzük, hogy azért tudna, ha megerőltetné magát), akkor valószínűleg a továbbiakban is csak különféle kényszerhelyzetek fogják előhozni belőle a beszélgetés igényét. Ráadásul itt sem megbeszélni akarta a dolgokat első körben, hanem a tényeket közölte, amire te mondhattál volna igent vagy nemet. Viszont elképzelhető, hogy azért érezte okafogyottnak a beszélgetést, mert a változatosságot tényleg csak más szexpartnerek tudják megadni neki. Akkor valóban teljesen felesleges nagy köröket futni, mert mindenképp másutt fogja keresni a kielégülést. Bár több jel arra utal, hogy már kereste is.

免费的 2010.08.13. 17:59:43

@deflorator: Szerintem mindegy mit mondok vagy gondolok, te már levontál egy következtetést és ez nem fog megváltozni. Nincsenek extra igényeim, csak a szándékot szeretném látni, hogy tényleg komolyan gondolja. Ha neked ez komoly elvárás, akkor igen igazad van...
Piszok Alfréd: hidd el azon vagyok, hogy valahogy rendbe rakjam, de el szeretném kerülni, hogy mégegyszer hasonló helyzetbe kerüljek... tudom nincs semmire sem biztosíték, de azért egy kis komolyságot elvárok tőle az üggyel kapcsolatban.

deflorator 2010.08.13. 18:01:07

Most pedig leülsz, és őszintén fogunk beszélgetni!
De jól vigyázz mit mondasz, mert fel is út, le is út!
...

免费的 2010.08.13. 18:05:34

@deflorator: Pont így terveztem, miből jöttél rá :)
... azért ennyire hülye én se vagyok, már ne haragudj!

szürke_tag 2010.08.13. 18:09:25

@Kytia: te valamit nem jól olvastál. Én odaírtam, hogy tisztelet a kivételnek, mert van kivétel. Legalábbis keresem már 9 éve.

Piszok Alfréd 2010.08.13. 18:10:50

@免费的: "azért egy kis komolyságot elvárok tőle az üggyel kapcsolatban"

Ebben tokeletesen igazad van

deflorator 2010.08.13. 18:48:32

@免费的:
Amúgy ti hetente hányszor szexeltek? Heti 2-3 alkalommal? Így ismeretlenül talán el mered árulni.

dr. gernika 2010.08.13. 19:19:37

@免费的: Hát ez így még bonyolultabbá teszi a helyzetet.
De továbbra is úgy gondolom, hogy ő már megcsalt téged, ha nehezen ismerkedik, akkor ismerősi körben, vagy a munkahelyén.
És továbbra is úgy gondolom, hogy ne a gyerekekre mutogass, azt találd ki, hogy menthető-e a kapcsolatotok a férjeddel. Ha nem, akkor inkább váljatok el, ne két idegen neveljen gyerekeket.

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 21:37:34

@dex.ion: rohadt ribanc! most megbaszom előlrőlhátulról és belebökök egy tűt hogy ő is szenvedjen

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 21:39:12

@免费的: ennyi év után ez egész jó.

@Drága IV gernika: szerintem is megcsalta és csak utólagos mentséget keres. mőknél is láttam hasonlót: "az ex nem számít mert az csak olyan mint amiről már tud"

Kytia 2010.08.13. 22:04:36

@Father Justice: Ahh, köszi, hogy gondolsz rám.:) Úgy érzem magam néha, mint Stan Smith lánya az Amerikai faterból.:)

@免费的: Felesleges kínlódni velük. Az a baj, hogy abból indulnak ki, hogy a férjed csak azért dobta be a nyílt kapcsolat témát, mert valami "más" (mint eddig) hiányzik neki. És majd, ha te változtatsz, megadsz neki valami "mást", akkor nem fogja érdekelni a többi nő.
Nekem az a véleményem, hogy az a pasi, aki bedobja ezt a témát az őszintébbek közül való. Merthogy ez a nyílt kapcsolat dolog azért elég húzós téma, ha ilyennel eléd áll, valószínűleg nem kevés kétséget le kellett küzdenie magában.
Vajon melyik kérdést nehezebb feltenni az asszonynak:
1.) "Figyelj, drágám, mi lenne, ha kipróbálnánk valami újat, mit szólsz pl. a mélytorokhoz?"

2.) "Figyelj drágám, mi lenne, ha kipróbálnánk valami újat, én például megdugnék új nőket, na?"

Szerintem aki az utóbbira simán rákérdez, az nem azért teszi, mert valami enyhébb problémát nem mer felhozni.:)))

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 22:11:12

@Kytia: a pasinak a szívás ott jön, hogy a felesége ha belehúz simán lenyomja tapasztalatokban és ez nagyon zavarni fogja. a béna segglyuk meg beleszeret a tapasztalatszerzés közben egy nőbe. sose csajozott, valószínűleg nem tud másként reagálni mint amilyen a személyisége.

jön a válás

Piszok Alfréd 2010.08.13. 22:25:53

@Kytia: egyetértek, aki más nőkkel akar dugni, az más nőkkel akar dugni. És ezt nem helyettesítheti az a nő, aki nem más.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.13. 23:56:16

Hol van Ákos l' amourja? Már mindenféle közönségízlésnek meg akar felelni ez a blog? Süllyesztő...

dr. gernika 2010.08.14. 00:59:26

@egerészölyv: "Lehet férfi és nő között a legszebb, legéteribb/legdurrantabb örök szerelembe csapó kezdeti barátság, de olyat SOHA-SOHA nem fogsz tapasztalni, hogy mondasz neki valami érdekeset, amint az imént találtál ki, és erre INTELLEKTUÁLIS FÉNY csillan a szemében."
Hű, de nagyon sajnállak.

dr. gernika 2010.08.14. 01:11:33

@MickthePick: Ismerjük egy ideje, általában az utóbbi.

@inci-finci: Valamint nem növeli a partnerek számát!

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.15. 22:46:06

@免费的: Kedves férfiszerető,

érdekes dolog az őszinteség. van egy barátom, aki szeretetre vágyott. talált egy lányt,
aki szerette/szereti, ő pedig bemesélte magának hogy hasonlóan érez. össze is házasodtak.
teltek az évek. a srác szerelmes lett, úgy igazán. elkezdte érezni, hogy mi hiányzott a
házasságából. de hát korábban becsapta önmagát, a feleségét. a fene nagy boldogság csak
a mázas külső volt. én láttam az elejétől fogva, de nem szóltam bele. mert mindenki
úgy száll le a bicajról, ahogy ő akar. szóval szerelmes lett. egy férjes asszonyba,
aki csak játszott vele. sosem hittem volna, hogy képes megcsalni az asszonyt.
a feleség sem nézné ki belőle. mégis megtette, sokszor.
a nő kirakta, a "boldogság" elszállt. válni nem akar. annyi történt, hogy a felesége
közben terhes lett az első gyerekükkel (párhuzamosan volt az asszonnyal meg a nőjével,
volt olyan nap hogy mindkettővel).
most, hogy a nő dobta, volt néhány hét agónia. aztán visszatért az alapverzióhoz,
bemeséli magának hogy a feleséggel boldog.

tudom, minden kapcsolat más és más. lehet a férjed nem csinál ilyet. lehet.. de tudod, a barátom felesége is
ezt mondaná. ki nem néznéd az emberből, főleg ha még ismered is.
barátom, de fura szó. akkorát csalódtam benne, hogy leírni is nehezemre esik.

közben nekem mindig panaszkodott. ez sz@r, az sz@r. pl. az asszony nem nőies.
rossz a szex, mert máshogy akarja.
mondtam állj! ne nekem mond! én ezeken nem tudok segíteni! erre a válasz, hogy
asszonynak nem mondom, mert minek. nem változtat semmin.
ja, mondom. akkor sok sikert!

azt írtad, kevés volt az elmúlt 10 évben a kommunikáció. ahogy itt is írsz, szerintem
a kapcsolatotokban te lehetsz domináns, a férjnek tuti otthon kuss van. ha valamit akar,
leugatod. de cáfolj meg,kérlek!
amúgy fontos dolog a büszkeség, de büszkeségből válni nagy hülyeség. valami nekem
még hiányzik a történetetekből, de ennek a vége a habitusoddal szerintem egy loose-loose lesz.
remélem tévedek!
nem mondom, hogy a férjed megcsalt, de ha neked még fontos ez a kapcsolat, meg kellene hallgatnod,
hogy ő mit gondol, ő miben látja a problémákat és hogyan látja a jövőtöket.

免费的 2010.08.16. 08:36:58

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: Látod ebben lehet, hogy igazad van, de mivel az ember a másik fejébe nem lát bele, hiába ismeri már 10 éve, nem tudhatom, hogy mit tett a férjem vagy éppen mi játszódott benne ez alatt az idő alatt.
Amúgy igazad van, én vagyok a domináns, de ez főleg a mindennapi életben jön elő. Én irányítom az életünket, én szervezem a család mindennapjait, osztom be a pénzt, szervezem a nyaralást, intézek bármit ami a családdal kapcsolatos. A férjem általában annyiban működik közre, hogy elmondja az elképzeléseit, elvárásait és a végén vagy rábólint a dologra vagy nem... de ez nem azt jelenti hogy én döntök, mindig az ő véleménye is figyelembe van véve. A 10 év alatt a kapcsolatunkra vonatkozóan csak a szexre vonatkozó elvárásait osztotta meg velem és próbáltam ezzel kapcsolatban is megfelelni neki, pedig nem egy olyan dolog volt esetleg, amire elsőre simán rávágtam, hogy nem. Érdekes módon, a jelenlegi helyzetben is csak a szex felét látja a dolognak, tehát valahogy már kezdem úgy érezni, hogy részéről ez az egyetlen amiből áll a kapcsolatunk és amit jelenlegi helyzetben úgy néz ki elkezdett félteni, hogy elveszít.
Beszélgettünk egyébként az elmúlt időszakban, de most sem beszél arról, hogy miben látná a problémákat. Annyit mondott, hogy tudja jól, hogy elszúrta ezzel a dologgal a kapcsolatunkat, de szeretné helyrehozni. Egyik pillanatról másikra, elkezdett úgy viselkedni, mint amikor az ember összejön a másikkal és állandóan a nyakában csüng, azonban mivel az elmúlt időszakban ez egyáltalán nem volt jellemző, ez egy kicsit hirtelen változásnak tünik és számomra valahogy nem teljesen őszíntének. Főleg hogy 3-4 nap után elvárta, hogy legyen minden olyan mint régen és felejtsük el az egészet ami történt. Pedig többszőr probáltam neki elmagyarázni, hogy a jelenlegi helyzet sem egyik napról a másikra alakult ki, és amíg magamban nem sikerül egy kicsit tisztázni a helyzetet, addig a kapcsolatunkban sem lehet drasztikus változásra számítani.
Nehéz dió mindenképpen és a bennem lévő kétségek és érzések sem könnyítik meg, hogy tisztázni tudjam legalább magamban egy kicsit, hogy most mi is van.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.16. 11:18:45

@免费的: lehet, hogy nem is fontos mit tett vagy mit akart tenni.
a lényeg, hogy most tisztába került önmagával (?). sajnos az emberben van birtoklási vágy, ami nem csak a tárgyakra irányul - de személyekre is.
én csak tanácsolni tudom, hogy minél előbb beszéld meg vele: 1. hogy érintett téged a felvetése, mit éreztél akkor. őszintén!
2. ne csak a szex terén fogalmazza meg a kívánalmait, mert az csak az élet egy részterülete.
3. az elhallgatott sérelmeit, problémáit is vezesse elő - még ha bántóak, vagy alaptalanok is.
4. beszélj neki arról is, hogy most mit érzel - én azt látom teljes bizonytalanságot vele szemben. és ne 3-4 nap alatt várja a változást, amit az 1-ő pontban sikeresen kiirtott a lelkedből, mert nem megy olyan könnyen.

sok sikert, remélem így vagy úgy, de rövid időn belül boldog leszel!

scorpioscorpio 2010.08.16. 12:01:52

Lehet h nem kellett volna ennyire megfelelni és tökéletesnek lenni? frankón...sajnos az a meglátásom h akibe "belerúgsz" mint egy kutyába az megy utánad...én nem így működöm már...mert megtaláltam:-) de a nagyja így működik, férfi-nő egyaránt.

免费的 2010.08.17. 13:30:20

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:
Tegnap volt egy komoly beszélgetésem a férjemmel a történtekről. Megpróbáltam megfogadni a tanácsotokat és őszintén elmondani azt, hogy mi játszódott le bennem az elmúlt időszakban és hogy úgy érzem hiányzik a kapcsolatunkból a kommunikáció. Azt is felhoztam, hogy egy kicsit úgy érzem, hogy ő csak a szex felét látja a dolognak és kértem, hogy egy picit próbálja magában végiggondolni a történteket, a kapcsolatunkat, hogy most pontosan mi is volt az, ami miatt így alakulhattak a dolgok.
Egy-két dolgot sikerült megbeszélnünk, elsősorban azt, hogy megpróbálunk a másik felé egy kicsit nyitottabbak lenni, jobban megbeszélni a problémákat. Igazából kiderült, hogy jobban csak megijedt és féltékeny lett, azért viszakozott ennyire hirtelen, de valahol még mindig él benne az a kiváncsiság ami miatt idáig jutottunk. Ne kérdezzétek, hogy ez miért van, mert bizonygatja ugyanakkor, hogy engem így szeret ahogy vagyok és nem szeretné ha változtatnék magamon akár külsőleg akár természetben. Kicsit bonyolult ez a helyzet, főleg hogy igazából úgy érzem, hogy ő sem tisztázta le magában a dolgokat. Most abban maradtunk, hogy próbálunk egy kicsit lassítani a tempón, hogy egy kicsit ülepedjenek a dolgok, és kértem, hogy mielőtt megpróbáljuk helyrehozni a házasságunk mindenképpen döntse el, hogy most mit is szeretne. Igazából nekem is szükségem van időre, mert én is eléggé bizonytalan vagyok. Most azt hiszem részemről az segítene leginkább ebben az egészben, ha legalább Smile-val sikerülne tisztázni a dolgokat, mert akárhogy is, de ő is eléggé bekavar a történetbe és számomra eléggé megnehezíti a helyzetet. Nem zárhatom le szó nélkül a kapcsolatunkat vele, hiszen egyrészt emberként/barátként nagyon közel áll hozzám, de ahhoz, hogy legalább a barátságunkat meg tudjuk menteni, tisztáznunk kell az érzelmi felét a dolgoknak, már amennyire ez lehetséges.

Joe69 2010.08.17. 23:33:50

Tapasztalataim szerint az internetes kapcsolatkeresések nagy része ilyen, főleg ilyen-olyan kapcsolatban élő nők heccelnek fel pasikat nagy erotikus meg intellektuális levelezgetésekkel, aztán amikor a pasi talit kér, beszarnak és bután elkezdenek hintéztatni. Pontosabban, szerintem csak azt próbálják ki, képesek-e még arra, hogy egy pasit kezdeményezésre bírjanak. Én többször is jártam így. Például már lebeszéltük majdnem a talit,erre ő azzal jön, hogy mégiscsak hozza ám a gyereket (korábban leírta, ő "elvből" nem keveri be a gyereket az elején), ja és ez nem randi lesz, hanem "kedvesbaráti" találkozó, meghát amúgy jár hozzá egy pasi, akivel jókat dug, dicshimnuszt ír a farkáról. Ezek után még én vagyok a bunkó szerinte, amikor megírom neki, hogy ezekután talán nem fogom a fél országot átutazni, hogy talizzak vele, ott az internet, erre találták ki..Hölgyeim, ne hülyítsétek a pasikat, épp elég baj nekünk, hogy mindig nekünk kell utánatok ugrálni..

Piszok Alfréd 2010.08.18. 00:21:32

@Joe69: szerintem egyszerűen ne a neten keress partnert. De legalábbis ne az erre szakosodott oldalakon.

免费的 2010.08.18. 08:59:01

@Joe69: Ne haragudj, de nem tudom mennyire olvastad el a történetet.
Egyébként hogy megnyugtassalak, Smile az elejétől fogva tudja hogy házas vagyok és hogy milyen a kapcsolatom a férjemmel. A levelezésünk elsősorban volt baráti mindig is, annak ellenére, hogy vonzódtunk egymáshoz, mert mindketten tudtuk hogy nem igazán okos dolog ebbe belekeveredni. Ő éppen probált egy kapcsolatot összehozni egy másik lánnyal én meg még próbáltam helyrehozni egy kicsit a dolgokat a férjemmel. A gond akkor kezdődött amikor mindkettőnk probálkozása úgy nézett ki kudarcba fullad és mivel eléggé magunk alatt voltunk ahhoz hogy ne hallgassunk az eszünkre, nem éppen a baráti érzések törtek a felszínre.
Mint írtam mi már találkoztunk egyszer (amit pont én kezdeményeztem), tehát azt sem lehet mondani, hogy kibújnék a találka alól. Sőt már a következő találkát is megbeszéltük, pont azért, hogy normálisan meg tudjuk beszélni a dolgokat, mert ilyesmit neten/telefonon tényleg nem lehet lerendezni.
Sajnálom ha rossz tapasztalataid voltak, biztos vannak ilyen nők is, de azért nem kell általánosítani. Ugyanígy a férfiakban is megvan az a réteg, aki csak hülyíti a nőket, csak azért, mert úgy gondolják úgy könnyebben ágyba viszik. Sajna a neten tényleg csak azt látod a másikból amit mutatni akar és nem azt ami valójában. Ezt a kockázatot fel kell vállalni ha itt akarsz ismerkedni és egyszerűen nem szabad belekeveredni érzelmileg túlságosan a dolgokba, amíg nem találkozol a másikkal. Bár tudom, hogy valahol most magam ellen beszélek, mert én is jobban belekeveredtem már, mint kellett volna, de ez ugyebár az én problémám :-D

VOGAben 2010.08.18. 10:03:10

Ez egy az így keletkeznek a vasárnapi apukák tipikus esete. És egy üdítő kivétel is egyben, mert itt nem a kora harmincas asszonyka kezdett kurvoid táncba, ahogyan az manapság szokás.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.18. 12:05:32

@免费的: köszönjük a bizalmat! a férjed nem igazán értem, mivel velem soha nem fordult elő hogy ne tudjam mit akarok. továbbá van egy értelmes felesége, feltételezem csinos is. két gyerek, akiknek példakép és vezér kell. valami sántít az őszinteségével. érdekes, hogy féltékeny lett miután ő forszírozta a nyitott házasságot. sok erőt kívánok, és hallgass a szívedre! ha nem érzed őszintének, még fiatal vagy. könnyen válthatsz, szerintem a 2 gyerek sem akadály.

Joe69 2010.08.18. 16:31:45

@Piszok Alfréd:
Üdv, sohasem ismerkedtem "erre szakosodott" oldalakon, a blogposztjaim után kerestek meg, vagyis értelmesen kezdődtek..és mégis..Kedves Posztíróhölgy ! Te se haragudj, de baromi tipikus dolog, amit csinálsz, butaság, egy álomvilág, amibe aztán nem mersz belépni. Leveleztem én is hozzád hasonlókkal,ott is ugyanezt v. hasonlót magyaráztak a férjjel-élettárssal, stb. nagy bizalom, mittomén..tisztelet, hogy te legalább mertél személyesen találkozni, de attól még csak raboltátok egymás idejét, ennyi.

Piszok Alfréd 2010.08.18. 16:47:27

@Joe69: miért időrablás az, hogy ha két értelmes ember értelmes dolgokról beszélget?

Joe69 2010.08.19. 01:06:56

@Piszok Alfréd:
Persze, hogy nem időrablás értelmes dolgokról beszélgetni, de jelen esetben egy félredugás potenciális lehetősége volt benne a dologban, és ha a két fél legalább egyike komolyan (általában a pasi) végig számít erre, miközben a csaj az utolsó pillanatban közli, hogy hát én csak lelkizni akarok, az gáz. Erre keressen egy barátnőt vagy egy buzi pasit, vagy egy érdektelenj exet, gyerekkori pajtást, mittomén.Mégegyszer tisztelet a posztírónak, hogy nagy lelki-intellektuális síkon megalapozza a dolgot, ráfogja a férjére az egész indítékát, plusz még azt is bemagyarázza, hogy az internetes pasi is csak lelki segélyt akart, (biztos ez ?) rengeteg nő csinálja ezt, és azzal nyugtatgatják magukat, milyen becsületesek voltak..

免费的 2010.08.19. 08:40:24

@Joe69: Jah, akkor ha egyből vevő lennék egy félrekufircra, akkor én lennék a tiszteleted középpontjában? Ugyan már azért a dolgok nem csak feketék és fehérek, az gáz ha te mindig olyan nőket fogtál ki akik csak lelkizni akartak, miközben neked végig csak a kufircon járt az agyad.
Amúgy meg képzeld értelmes dolgokról beszélgettünk 2,5-3 hónapig, úgy hogy a félredugás lehetősége nem volt benne a dologban, nem is úgy álltunk hozzá. Most is értelmes dolgokról beszélgetünk, szerintem ezt nem zárja ki, ha két ember vonzódik egymáshoz.
Amúgy meg imádom, hogy a férfi az mindig áldozat, a nő meg vagy k**va, vagy pedig csak hülyíti szegény férfiakat.
Végül pedig, szerintem te nem az én történetemet látod és fűzöl hozzá véleményt, egyszerűen a saját tapasztalataid és csalódásaid vetíted ki erre a sztorira és húzod rám a vizes lepedőt az exeid miatt. Persze ez egy bizonyos szintig természetes, mert az ember a saját tapasztalataiból indul ki, de ez szintű előítélet amivel te ehhez az egészhez állsz, szerintem egy kicsit túlzás.

Piszok Alfréd 2010.08.19. 08:52:48

@Joe69: elég baj az, hogy ha te eleve úgy indítasz egy ilyen ismerkedésben, hogy kezdettől benne van a félredugás lehetősége. Illetve ha jól értem, nem a lehetősége, hanem ez a cél, ha enélkül elvesztegetettnek érzed az egészet. Ez esetben mégiscsak a szakfórumok látogatását javasolnám, ott ugyan némi anyagi áldozat árán tuti a dugás, és még beszélgetni sem kell annyit.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.19. 11:17:13

@免费的: szerintem ne vedd magadra.

@Joe69: kérlek olvasd végig a posztot, és a hölgy hozzászólásait. mert tény, hogy amiket írsz nem erre a történetre válaszok....

免费的 2010.08.21. 09:59:51

Úgy néz ki, hogy legalább az egyik felét sikerült egy kicsit tisztáznom a történetnek. Tegnap egy nagyon kellemes és szép napot töltöttem együtt Smile-val. Igazából érdekes, mert az érzéseinről mindketten nehezen beszélünk így ezzel kapcsolatban sokmindent nem sikerült megbeszélnünk, de mégis előbbre jutottunk, mert ésszerűen át tudtuk egy kicsit gondolni a dolgokat. Az tény, hogy megvan közöttünk a vonzalom, ez eddig is így volt és a személyes találkozó után is megmaradt (ami ugyebár a netes találkozók nagy részénél már nem törvényszerű, hiszen az ember sokszor mást vár, mint amit kap). Azonban a körülményeket tekintve és hogy mindkettőnknek inkább van szüksége egy barátra, mint egy ilyen kilátástalan kapcsolatra (mert valljuk be őszintén, ha ez a dolog hosszútávon működne az maga lenne a csoda) arra jutottunk, hogy próbáljuk meg "csak" barátokként. Nincs értelme, hogy kínozzuk egymást, mert ez a kapcsolat ebben a formában az lenne... Persze ez most az elején nehéz lesz, főleg addig amíg Smile nem talál magának egy másik lányt, vagy én nem tudok egy kicsit egyenesbe jönni a férjemmel, hiszen addig mindketten elég labilisak vagyunk érzelmileg, de bízom benne, hogy működni fog.
A férjemmel is átbeszéltük a dolgot miután hazaértem, mondtam neki, hogy ettől még nem jöttek helyre maguktól a dolgok, de ha úgy gondolja, akkor most viszont elkezdhetjük tisztázni a problémákat. Jövő hétvégén megyünk nyaralni, az talán jó alkalom lehet az újrakezdésre... más környezet és jobban tudunk figyelni egymásra. Remélem ez jó lehetőség lesz arra, hogy kicsit átzökkenjünk a mélyponton és visszahozzuk egy kicsit a régi érzelmeket, ha ez még lehetséges...

Joe69 2010.08.23. 11:29:19

@免费的:
Kívánom, hogy így legyen, és felejtsétek el ezt az internetes barátosdit..a saját érdeketekben..

ap@tigris · http://apatigris.blog.hu 2010.12.18. 07:45:46

Tipp kedves posztírónak, illetve házassági válságban szenvedőnek:
Húzzátok ki a TV-t a fali aljzatból és vigyétek ki a garázsba, vagy a sufniba, vagy bárhova; ne nézzetek több Bariköztöt, VéVét és parlamenti közvetítést.
Redukáljátok le DRASZTIKUSAN a napi csetet, böngészést, szörfölést, blogolást, lájkolást! És ne a közös időtökben netezzetek!
Sportoljatok; de ne valami olyan sportágat válasszatok, ami kényelmes ugyan, de nem izzaszt meg, tessék odab@szarintani a testnek!
Étkezzetek naponta egyszer együtt, mondjuk vacsoránál!
Beszélgessetek egymással - és ne itt kommenteljétek sz@rrá magatokat!
Játszatok közösen a gyerekeitekkel!

Tessék VALAMIT tenni a házasságért, a kapcsolatért! Valami nem egyenlő kiposztolás, kommentelés, a férjed/feleséged nem egy blogposzt!
Ki kell mozdulni a komfortzónából, erőfeszítéseket kell tenni!!! Ébresztőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő!
süti beállítások módosítása