Nyitott házasság és szerelem?

2010. augusztus 13. 07:13 - Panni CsP

„Már az elején tisztáztuk, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, de mivel ő komoly kapcsolatot keresett én meg itt vagyok házasságban, egy elég zűrös helyzetben, nem kalandozunk el” – a posztíró házasságban él, de férje javaslatára mindketten megpróbálkoznak másokkal randizni. Az asszony talál magának egy nagyon szimpatikus fiatalembert, akivel talán többet szeretne, mint barátság. A férj még támogatja is neje terveit, majdnem ötleteket is ad, hogyan csinálja. Nekünk sem lesz könnyű tanácsot adni, ugyanis újra a „két tűz között” -téma kerül terítékre.

 

Házasságban élek, két pici gyerkőcöm van. Soha nem jutott volna eszembe regisztrálni a Csp-re, ha egy napon nem áll elő azzal a férjem, hogy neki változatosságra van szüksége és szeretné mással is kipróbálni. Persze ő elsősorban a szexre gondolt és őszintén szólva én nagyon sokáig teljes mértékben elleneztem is a dolgot, megpróbáltam azzal jobb belátásra bírni, hogy felhoztam azt a lehetőséget, hogy ha neki szabad, nekem is. Egy ideig ez elvette a kedvét, szóba sem hozta az ötletet, de sajnos úgy néz ki, a kíváncsisága idővel mégiscsak győzedelmeskedett és újra előhozta a nyitott házasság ötletét.

Ez körülbelül 2-3 hónapja lehetett, ekkor regisztráltam be a Csp oldalára. Elsősorban persze egy kis vigaszt kerestem meg hogy egy kicsit helyreálljon az önbizalmam, hogy igenis azért van még olyan férfi, akinek én is kellenék. Persze jelentkező volt bőven, de azokkal akikről messziről látszott hogy csak egy könnyű numerára hajtanak eleve szóba sem álltam. Volt egy-két ember, akivel nagyon jól elbeszélgettem, de mivel magam sem tudtam hogy mit keresek, nem igazán jutottunk előbbre. Azonban volt valaki (nevezzük Smile-nak), akivel már az első beszélgetés alatt valami fura kötelék alakult ki. Hihetetlen és soha nem gondoltam, hogy ilyen előfordulhat velem, de ő olyan volt mintha a másik felem lenne. Teljesen azonos módon gondolkoztunk és egyszerűen nem tudtunk olyan témát felhozni, amiben nem értettünk volna egyet. Már az elején tisztáztuk, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, sőt tetszünk is, de mivel ő komoly kapcsolatot keresett én meg itt vagyok házasságban egy elég zűrös helyzetben, nem kalandozunk el, hanem megpróbáltuk a lehető legtöbbet kihozni a kapcsolatunkból, amit lehet, és egy igaz barátra találni.

Közben úgy nézett ki, kicsit rendeződnek a dolgai, feltűnt egy lány, kevesebbszer beszéltünk, de próbáltuk tartani a kapcsolatot, kerestük továbbra is egymás társaságát. Itthon közben én is megpróbáltam a férjemmel tisztázni a dolgokat, mondtam neki, hogy gondolja át még egyszer, mert részemről nem tudom elképzelni, hogy érzelmek nélkül alakítsak ki kapcsolatot valakivel, és ha már érzelmek vannak, ne gondolja, hogy a házasságunkban ennek nem lesz nyoma. A reakciója sajnos azonban elkeserítő volt, mert bíztatott, hogy keressek csak magamnak valakit, sőt még majdnem hogy ötleteket is adott...

Gondolom, nem kell részleteznem, hogy ezek után milyen lelki állapotba kerültem és ekkortájt volt az, hogy úgy nézett kis Smile-nak sem alakulnak úgy a dolgai, ahogy szerette volna. Persze természetes volt, hogy megosszuk egymással a dolgot, hiszen bár alig pár hete beszélgettünk egymással, szinte mindent tudtunk a másikról. Nem tudom, hogy miért volt, az újabb csalódás vagy a sors akarta-e így, de a komoly elhatározás ellenére már nem csak barátként közeledtünk egymáshoz. Szinte egyik pillanatról a másikra előjött az elfojtott érzés, ami az elején kialakult közöttünk, valami furcsa vonzalom, amit az ember akkor érez amikor olyasvalakivel találkozik, aki olyan mintha a másik fele lenne. És hiába voltunk vele úgy többször is, hogy nem lehet, mert ennek nem lesz jó vége és a barátságunkat kár lenne veszélyeztetni, valahogy mégiscsak mindig ugyanoda lyukadtunk ki. Mindezt úgy, hogy volt köztünk 250 km és még az életben nem találkoztunk személyesen. Pár nap bódulat és álmatlan éjszaka után tudtuk, hogy találkoznunk kell és az elég sok akadály ellenére (2 gyerek, férj, 250 km) pár nappal az elhatározást követően ki is tűztük a találkozót. Ne kérdezzétek, hogy mit vártam, de tényleg azt hittem megoldást találnunk a helyzetre. Talán abban reménykedtem, hogy rájövünk, nincs meg mégsem az a szikra személyesen, nem tudom. Eljött a találkozó napja és persze semmi nem lett egyszerűbb. Nem tagadom, volt valami közöttünk, de már én sem tudom eldönteni, hogy ez csak a korábbi beszélgetések hatása vagy a személyes varázs volt. Eltelt a nap és nem jöttünk tisztába az érzéseinkkel, hiszen megvolt az a plusz, hogy elindulhatott volna valami, de mégis visszatartott bennünket valami... Persze ezt akkor és ott nem tudtuk megbeszélni, csak néztük egymást és zavart mosollyal mindig valami másról beszéltünk. A találka óta két nap telt el, valahol én már tudom, hogy mit szeretnék, de sajna Smile nem jutott dűlőre magával. Tegnap végső elkeseredettségemben felajánlottam neki, hogy amíg nem jön tisztába magával, ne beszéljünk... és ő nem keres. Engem meg gyötör a kétség, minden bizonytalan és zavaros lett, pedig még csak egy nap telt el nélküle. Kérlek, ne vessetek meg, hogy férjes asszony létemre, ilyen komoly érzelmi vihart kavart bennem egy fiú, akit tudom, hogy nagyon szeretek, mint barát és attól félek nagyon könnyen meg tudnám szeretni, mint életem párját... De akkor most mit tegyek????

 

 
793 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr402211404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 16:38:23

@inci-finci: Felőlem akár az égig is Paszulyka, csak innen mozdulj ki... :)

Nem derül ki ilyen egyik írásból sem. Sőt!
Persze ez nyilván a nő szemszöge, és lehet, hogy naív amikor azt igaznak hiszi, hogy "nem hiszem hogy félrelépett volna, bár ez is benne van a pakliban, de saját bevallása szerint mindig is nehezen ismerkedett...".
De ezt te innen nem nagyon láthatod szerintem.

És persze érveket azóta sem láttam a prófétai hagyomány mellett, csak nagyképű kinyilatkoztatásokat.

A szövegek alapján a férj akceptálta a nő kifogásait.
Nincs nyoma kényszerítésnek. Így pedig a módosítás közös megegyezés eredménye.

Balance Of Power 2010.08.13. 16:38:55

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): Valoban, EZ a legfontosabb kerdes!

@免费的: Engem tovabbra is a hetkoznapok erdekelnek. Mit csinaltok, amikor nem a nyitott kapcsolatrol beszelgettek? Minden OK?

免费的 2010.08.13. 16:39:05

@Piszok Alfréd: Most jelenleg ott tartunk a férjemmel, hogy mondtam neki, hogy akkor üljön le és gondolja át mit is akar. Nem tudom, hogy attól ijedt e meg, hogy elveszíthet engem és a gyerekeket vagy egyszerűen nem úgy jöttek össze a dolgai ahogy szeretné, de az utóbbi napokban nagyon sokat változott. Azonban ez számomra egy kicsit túl sok és túl hirtelen változás a részéről, és nem igazán érzem őszintének.
Egyébként nem állt szándékomban komoly kapcsolatot kereső sráccal ismerkedni, ezért is barátkoztunk inkább, mert attól függetlenül hogy nem ugyanazt kerestük, nagyon jól megértettük egymást.

szürke_tag 2010.08.13. 16:39:06

Én sajnos megértem a szitut, mert ugyanezt tettem a feleségemmel. Aztán látszólag elfogadtuk mindketten, hogy mi ilyen korszerűek vagyunk és nyitott házasságban élünk. De a feleségem 4 év után totál szerelmes lett és lelépett a nagy ő vel, vagyis elváltunk. Azóta nem támogatom a nyitott házasságot, a saját káromon tanultam meg, hogy ha az ember össze vissza dug mindenkivel akkor az egyszer visszaüt. A másik pedig, hogy nem a férfiak vadászösztöne ami a házasságokat tönkreteszi mert ahoz is egy nő kell, hanem az, hogy egy nő nem hűséges már alapjáraton se. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek.

Kytia 2010.08.13. 16:39:28

@Nathan D'Xantine: Meggyőző. Bár én el nem hangzott információk alapján feltételeztem az egyoldalú szerződésmódosítást. Nevezetesen, hogy a feleség határozott elutasítása ellenére is megtörténne a hűtlenkedés, legfeljebb titokban. Ezt ugyan nem írta, de biztosra veszem.

dex.ion 2010.08.13. 16:40:31

@szürke_tag: nincs kivétel haver. mnk.

免费的 2010.08.13. 16:43:36

@deflorator: Nem állt szándékomban sem a férjemet sem magamat ilyen vagy olyan színben feltüntetni. Tényeket írtam le, valamint azt ami bennem játszódik.
Nem bünbakot keresek, hanem megoldást.

Piszok Alfréd 2010.08.13. 16:44:42

@Kytia: csak a pontositas vegett: a jo kapcsolatban persze, hogy nem kell fontolgatni a felrekurast. De mindig akadhatnak es akadnak helyzetek, amikor felmerul a lehetosege, ilyenkor jo, ha az ember fel van keszulve.

nicknek 2010.08.13. 16:45:40

@免费的: mivel még fiatal a férjed és hát te vagy neki az első... elképzelhető, hogy rájött mit veszíthet és elkezdett teperni, ami tűnhet természetellenes viselkedésnek. De valaki akkor tesz ilyet, ha szeret valakit... remélem jól gondolom:)

tőzegmalac 2010.08.13. 16:48:01

@kiraaaaa: na és miért nem csinálsz otthon? nem olyan bonyolult :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 16:48:39

@Kytia: Fene se tudja. Értem én, mire alapoztok, de...
A szövegből én úgy gondolom nem erről van szó.

A dolog logikátlan lenne. Hiszen ha titokban megtörtént, akkor mi a csudának vetné fel újra és újra a nyitott házasságot?
Akkor nyomná titokban a nőket és esze ágában se lenne felkínálni a nőnek a hasonló státuszt!
Emlékezz! Elsőre berzenkedett, hogy a nő is menjen élni a világát....

Ha pedig titokban nyomult már másban.... az meg nem módosítás, hanem szerződésszegés.

Természetesen tévedhetek. De úgy gondolom nekem nyomósabb érveim vannak a próféta ellenében, mint az hogy "feltételeztem" hogy úgy van ahogy látni szeretném.

kekec01 2010.08.13. 16:48:40

hiába keres 40 es pasit! azok még foglaltak, igaz, h nemsokára vállnak, és kezdik a nulláról anyagilag, lakhatásilag és agyilag is...aki szabad az talán egy másik kategória, az vagy olyan is, vagy a 20+korosztályt hajtja, és rendre bejön nekik... egy 30 as nő az 50 hez közelit keressen, ha stabil kapcsolatot akar magának . az 50 es pasik megbecsülik a kapott lehetőséget..én most 62 vagyok a 40 es korosztály második felével rendben mennek a dolgaim... én a 40+ évesen szinte törvényszerűen bekövetkező válást zökkenőmentesen éltem meg, mert tudatosan készültem az eshetőségre.. ez a hsz. a tapasztalataimat mutatja.

Kytia 2010.08.13. 16:49:16

@szürke_tag: "...ugyanezt tettem a feleségemmel."
"egy nő nem hűséges már alapjáraton se."

Hö? Nem értem a logikai összefüggést.
Akkor most a hazudozós félrekúrást támogatod?

deflorator 2010.08.13. 16:49:27

@免费的: Ha őszintén, ismétlem, ha őszintén akarsz vele beszélni, akkor ott a fenyegetésnek helye nincs! Üljön le, és gondolja át mit akarsz? Te már valójában döntöttél, ki akarod (legalábbis ki fogod) adni az útját.
Célravezetőbb lenne megnyugtatni, hogy te reális lehetőségként látod, hogy a kapcsolat megmenthető, át fogjátok vészelni a nehéz időszakot. Ezután kérdezgetni, hogy mi az amivel nem elégedett. Minden bizonnyal az elevenedbe fog vágni amit hallasz, valószínűleg nem olyannak lát téged, mint te saját magadat. A szexuális kultúra, nyitottság, vonzóság, gyengédség, tiszteletadás, megbecsülés stb. terén lehet, hogy fájó önvizsgálatra fog késztetni. Ha képes leszel nyitottan, befogadóan végighallgatni anélkül, hogy visszavágj (azaz későbbre halasztani, hogy neki miben kell változnia), akkor nem reménytelen a helyzet.

deflorator 2010.08.13. 16:50:28

@免费的: De ez nem tény, hanem kizárólag a saját véleményed. A saját véleményed szerint kizárólag ő a hibás. Ez nem egy nyitott, megoldást kereső nézőpont.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.13. 16:52:00

@免费的: Nem nagyon van olyan megoldás amely mindenkinek... khm... kielégítő...
Sajnálom, de ez van.

Egyébként ha végigolvastad sokan adtak használható szempontokat.
Igaz, saját tapasztalatból tudom, hogy ettől még az ember nincs kint a vízből.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.08.13. 16:53:19

Igen, az itt leírtak jelentik a problémát akkor, ha a nyitott házasság előkerül. Mert ha valaki nem tudja a szexet elválasztani az érzelmektől (ez nekem se megy) akkor csak akkor kefél félre, ha a szeretőbe szerelmes. Ha a szeretőbe szerelmes az egyik házastárs, és nem a másik házastársba, akkor az a házasság bár "megmenthető" sosem lesz olyan, mint annak előtte volt. Azért az ilyen ötlettel előhozakodó fél tönkreteszi a házasságot, ami egyébként már amúgy sem stimmelt - ugyanis szerintem a "mást is ki szeretnék próbálni" azt jelenti, hogy nem elég izgalmas a szex vagy az illető korán (éretlenül) ment bele a házasságba.

Szóval a válás szerintem csak idő kérdése - hacsak nincs hazug megalkuvás két boldogtalan ember között.

Father Justice (törölt) 2010.08.13. 16:54:07

@szürke_tag: Ez bizony benne van a pakliban a menet közben nyitottá konvertált házasságoknál. Bár ha ez vigasztal, nem biztos, hogy a feleséged valóban azért lépett le, mert totál szerelmes lett egy kevésbé szürke tagba. Lehet, hogy benne egyszerűen jobban megtalálta a számítását különféle érdekeit, szempontjait mérlegelve. Persze ezt is jobb szerelemnek marketingelni, különben az új párja rögtön a kezdetektől tudná, hogy ő is csereszabatos.

Piszok Alfréd 2010.08.13. 16:56:10

@免费的: o az a kicsit luzer fajta, akinek regebben nem jott ossze, de most melletted osszeszedte magat es probalkozna?

免费的 2010.08.13. 16:58:09

@deflorator: Ne haragudj, nem arról van szó, hogy nem szeretném megmenteni a házasságomat, de miért törvényszerű, hogy nekem kell csak érte lapátolnom? Ő az aki miatt a jelenlegi helyzet kialakult, ha valamivel nem elégedett nem az a megoldás, hogy másnál megkeresem azt ami otthon hiányzik, hanem az hogy felnőtt ember módjára leülök és megbeszélem a dolgot. Nem nyitott kapcsolattal jövök, hanem azzal, hogy mit szeretnék ami most nincs meg.
És most mondhatod, hogy mert már eldöntöttem hogy nekem ez nem megy, meg hogy ilyen hozzáállással nem lehet megmenteni egy házasságot. De ne haragudj, ha most én leszek az aki őt megnyugtatja és helyrehozza a dolgokat, akkor mi lesz ebből a következtetés? Ha unalmas otthon a szex vagy nem mennek úgy a dolgaink, megint előjövök egy kis vándor numerával az ugyis feldobja az asszonyt?

2010.08.13. 17:06:01

@dex.ion:
Igen, de főleg mpg.

nicknek 2010.08.13. 17:07:33

@免费的: "Ő az aki miatt a jelenlegi helyzet kialakult"
részben.
És ezért ne haragudj meg:)

Értem én hogy nem lapátol... meg a többi, de az hogy ő a felelős az nem tárgyalási helyzet, pozíció.

dex.ion 2010.08.13. 17:08:57

@Zsu0805: ezen nem fogok veszekedni:P főleg nem olyasvkivel, aki nem iszik velem:D

szürke_tag 2010.08.13. 17:09:45

@Kytia: Nem! Várjál jobban részletezem! " Én is ugyanezt tettem a feleségemmel" Sajnos belekergettem a feleségemet, hogy éljünk nyitott házasságban. "egy nő nem hűséges már alapjáraton se." Ezt nem kommentálnám, mert volt rengeteg kapcsolatom és valahogy ők provokáltak pedig házasok voltak. Tudod ahhoz, hogy valaki félrelépjen, kell egy másik fél is.

tőzegmalac 2010.08.13. 17:10:33

@kiraaaaa: mindig csak a kifogások;)

免费的 2010.08.13. 17:10:58

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt):
Bocsi egy kicsit félreérthető volt ahogy írtam. Ahogy korábban már említettem, tudom hogy én is hibás vagyok azért hogy nem működnek jól a dolgaink, de az hogy ezt a megoldást választotta az helyett, hogy azt mondta volna, hogy ne haragudj nekem ez vagy az nem működik és nekem hiányzik valami az az ő felelőssége. Tehát ezt az adott szituációt akárhonnan is nézzük ő idézte elő valahol. Így értettem.
És nem haragszom ;-)

szürke_tag 2010.08.13. 17:13:18

@Father Justice: Azért bár hozzáment a másik hapsihoz, de azóta már háromszor is jelezte, hogy elválna és visszajönne, de már nem kel, ezt már lezártam.

2010.08.13. 17:13:42

@dex.ion:
Én nem is veszekszek, csak rákontrázok a kijelentéseidre. Az a nagy büdös helyzet, hogy ugyanannyira kurvák a nők, amennyire gecik a pasik.

2010.08.13. 17:15:53

@免费的:
Inkább az volt a gáz, hogy egyből felvetette a szex másokkal részt. :)

免费的 2010.08.13. 17:16:16

@Piszok Alfréd: talán ajánljam be a férjemet nála? :-D

dex.ion 2010.08.13. 17:17:58

@Zsu0805: hát, ha te akkora kurva vagy, mint amekkora geci én, akkor neked már mindenki előre köszön pesten:P
bocs:P

szürke_tag 2010.08.13. 17:18:34

Egyébként a posztolónak azt üzenem, hogy ne azt nézze, hogy ki hibázott, hanem azt, hogy hogy lehet újra kezdeni, folytatni. Mindketten túl léptetek, de beszéljétek meg őszintén, azt is, hogy ő mit csinált és azt is beszéljétek meg, hogy fontosak vagytok e még egymásnak és akartok e együtt élni. Ha igen akkor mindent zárjatok le és éljetek boldogan.

deflorator 2010.08.13. 17:18:55

@免费的: Ha te olyan típusú ember vagy akit a büszkesége megakadályoz a cselekvésben, illetve soha nem fogod elfelejteni hogy téged voltaképpen sérelem ért, akkor semmi értelme küszködni, mindig ott lesz benned a tüske, hogy egyszer azt mondta, hogy... Ebben az esetben külön említésre méltó, hogy most mintha meleg hájjal kenegetnék a gyomrodat, olyan kellemes érzés lehet a meghátrálását, azaz a te fölényedet kiélvezni.
Ellenkező esetben viszont lapátolj nyugodtan. Nem az a lényeg, hogy ki lapátol, hanem hogy valaki megtegye. Ha sikerrel jársz akkor a hála úgysem marad el.

tőzegmalac 2010.08.13. 17:20:36

@Zsu0805: hűű ez tényleg így van?
no akkor megyek és összeszégyellem magam:D

@免费的: vagy az édeshármas:-D

zalan'ex 2010.08.13. 17:21:27

Nem az a baj, hogy "megfáradt" a kapcsolatotok, hanem az, hogy úgy érzed beleszerettél valakibe! Valakibe, akit tulajdonképpen nem is ismersz! Mailban, 250 km távolságról könnyű "jófejnek" lenni...és most összehasonlítod őket. Ennek az összehasonlításnak 10 év múlva lenne realitása, az után a 10 év után amit együtt éltetek le. No akkor lenne mit hasonlítani. Sajnos a kép nem reális a fejedben, és sajnos nem tudhatod előre, hogyan dönthetsz jól most.

nicknek 2010.08.13. 17:22:02

@Piszok Alfréd: és most az jön, hogy ismersz valakit negyediknek?:D

LumPool 2010.08.13. 17:25:02

ja,kb. olyan hogy a felesektől nem leszünk alkoholisták, csak szeretjük a gyümölcs párlatokat :D

免费的 2010.08.13. 17:25:46

@deflorator,szürke_tag: Lehet, hogy igazatok van és nem az lenne a lényeg, hogy ki hibázott. Csak tudnátok azért jó lenne tudni, hogy tényleg komolyan is gondolja ezt az egészet. Mert mondani sok mindent lehet, nem félek áldozatot hozni azért hogy megmentsem a házasságom, de nem akarok egy olyan emberre időt fecsérelni, aki esetleg meg sem érdemli és csak a következő alkalomra vár, hogy hátba szúrjon. Mert nem elég, hogy nem nézett engem a jelenlegi helyzetben, de nem nézte a gyerekeit sem...

dex.ion 2010.08.13. 17:27:16

@免费的: sosem tudtam, konkrétan mi a fenét is jelent a nőknél az "h mondani bármit lehet, de hozzon áldozatot". segíts már ki lécci, mikor ezt mondjátok, mire gondoltok?

免费的 2010.08.13. 17:28:48

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): Ok, akkor kezdjem fogalmazni a hirdetésem, amiben gruppen partnereket keresek. Számolni minek hogy hányan vannak, fő a változatosság nem? :-D
... Bocs, amúgy nem hiszem, hogy ez csodát tenne. A mi kapcsolatunknál nem a szexben látom a fő buktatót, hanem a kommunikáció hiányában.

Kytia 2010.08.13. 17:30:33

@szürke_tag: Pontosan ugyanígy értettem én is. TE (a hímnemű) kergetted bele a másikat az össze-vissza kufircba, de a nők a hűtlenek...vicces.
Jaa, hogy volt dolgod férjes asszonyokkal? Lehet, hogy őket is belekergették odahaza.
Egyébként én csak az általánosítást utálom ebben. Attól, hogy meghúztál néhány hűtlen nőt, még nem jelenti, hogy minden nő hűtlen. A párját, a "minden férfi hűtlen"-t is ugyanígy utálom.

dex.ion 2010.08.13. 17:32:34

@Kytia: persze h nem! a jelenlevők mindig kivételek:)

免费的 2010.08.13. 17:33:09

@dex.ion: Én nem áldozatot várok, hanem azt, hogy lássam rajta, hogy ő is menteni szeretné ami menthető. A kettő nem ugyanaz, mert ha ez részéről áldozatot jelent, az már régen rossz.

dex.ion 2010.08.13. 17:34:53

@免费的: aha. és azt h lehet látni? például előállhat olyan eset, h te nem látod rajta, pedig ő télleg szeretne?

deflorator 2010.08.13. 17:38:19

@免费的: Hát baszod, egyszer férjhez mentél hozzá, leéltél vele 10 évet, van tőle 2 gyereked és mégis úgy tekintesz rá, mint a halálos ellenségedre? Attól a szeméttől kitelik, hogy újabb 15 év után megint előáll majd valamivel... :)
Mondjuk a közlés módja arra utal, hogy nem fűz túl sok reményt a konfliktus konszenzuson alapuló rendezéséhez. És lám, mennyire igaza volt, hiszen fel sem merült benned, hogy valamit változtass! ^^

免费的 2010.08.13. 17:39:50

@dex.ion: Ez benne van a pakliban, mert nem látunk bele a másikba. Erre lenne jó a bizolom, hogy higyjek abban amit mond, de most abból sincs túl sok a raktáron.
Talán egy kicsit korábban is fontolóra vehette a dolgot, én nem egyszer próbáltam vele megbeszélni. Most én kértem tőle időt, hogy visszatérjen egy kicsit a bizalom és talán akkor tudunk kezdeni valamit az adott helyzettel.

免费的 2010.08.13. 17:41:07

@deflorator: Tudod mit, emelj neki szentélyt hogy szegény áldozatra mindenki elég szeretettel és megértéssel gondolhasson!
Én meg majd élem a két gyerekkel az életemet úgy ahogy akarom, vagy vele vagy nélküle!

nicknek 2010.08.13. 17:47:59

@免费的: nem:) Csak azt mondta 3.-nak barátnő... gondoltam a következő ajánlkozó ő lett volna:))

A szex megromlása, csak okozat ebben az esetben nálatok.
A kommunikációt rendbe tudod tenni... de aztán tudod-e mivel tartjátok fent azt, amitől jó lesz a kapcsolatotok?

Tényleg igaz az, hogy a változatosság gyönyörködtet és nem csak a szexben, hanem az életben is.:)

deflorator 2010.08.13. 17:48:35

@免费的: Te nagyon komoly elvárásokat fogalmaztál meg. Ezt meg ezt kell tennie, hogy visszafogadd, és pont ugyanolyan legyen az élete, mint amiből menekülni akart. Ez működni fog?

Piszok Alfréd 2010.08.13. 17:55:18

@免费的: szerintem mindegy, ki hibazta el. Ha azt akarod, hogy rendbehozzatok, akkor tegy erte, es legfokepp tedd felre a serelmeidet. Kerhetsz ertuk karpotlast, de ha megkaptad, bocsass meg neki is es ne bokodjon tobbet.

Piszok Alfréd 2010.08.13. 17:59:12

@Sir Lancelot(aki majdnem legyőzte a sárkányt): "gondoltam a következő ajánlkozó ő lett volna:))"

Kovetkezo ajanlkozo? Mar eredetileg is ezt ajanlottam, minek oda a ferj? :DDD

Father Justice (törölt) 2010.08.13. 17:59:42

@szürke_tag: Ezt viszont jól tetted, természetesen. Ha ezek után visszaengednéd, az utolsó morzsányi becsületed is elveszítenéd a szemében. Ezek szerint ott is bejött a lakva ismerszik meg az ember formula: idővel kiderült, hogy mégsem akkora táltos az a paripa. :) Vicces, hogy sok nő azt hiszi, úgy válthat nyerget, hogy vész esetén bármikor visszaszökkenhet a régibe, mintha mi sem történt volna. De legyünk igazságosak, mert Kytia csúnyán be fog szólni legott: bizony, sok férfi is ilyen! :)

@免费的: Azt írtad, az elmúlt egy hétben többet beszélgettetek a kapcsolatotokról, mint előtte tíz évig. Valóban komoly kommunikációs problémák lehetnek, ha egy ilyen fordulat kellett hozzá, hogy egyáltalán elinduljon a párbeszéd közöttetek. Az a gond, hogy ha eddig nem akart kommunikálni (de feltételezzük, hogy azért tudna, ha megerőltetné magát), akkor valószínűleg a továbbiakban is csak különféle kényszerhelyzetek fogják előhozni belőle a beszélgetés igényét. Ráadásul itt sem megbeszélni akarta a dolgokat első körben, hanem a tényeket közölte, amire te mondhattál volna igent vagy nemet. Viszont elképzelhető, hogy azért érezte okafogyottnak a beszélgetést, mert a változatosságot tényleg csak más szexpartnerek tudják megadni neki. Akkor valóban teljesen felesleges nagy köröket futni, mert mindenképp másutt fogja keresni a kielégülést. Bár több jel arra utal, hogy már kereste is.

免费的 2010.08.13. 17:59:43

@deflorator: Szerintem mindegy mit mondok vagy gondolok, te már levontál egy következtetést és ez nem fog megváltozni. Nincsenek extra igényeim, csak a szándékot szeretném látni, hogy tényleg komolyan gondolja. Ha neked ez komoly elvárás, akkor igen igazad van...
Piszok Alfréd: hidd el azon vagyok, hogy valahogy rendbe rakjam, de el szeretném kerülni, hogy mégegyszer hasonló helyzetbe kerüljek... tudom nincs semmire sem biztosíték, de azért egy kis komolyságot elvárok tőle az üggyel kapcsolatban.

deflorator 2010.08.13. 18:01:07

Most pedig leülsz, és őszintén fogunk beszélgetni!
De jól vigyázz mit mondasz, mert fel is út, le is út!
...

免费的 2010.08.13. 18:05:34

@deflorator: Pont így terveztem, miből jöttél rá :)
... azért ennyire hülye én se vagyok, már ne haragudj!

szürke_tag 2010.08.13. 18:09:25

@Kytia: te valamit nem jól olvastál. Én odaírtam, hogy tisztelet a kivételnek, mert van kivétel. Legalábbis keresem már 9 éve.

Piszok Alfréd 2010.08.13. 18:10:50

@免费的: "azért egy kis komolyságot elvárok tőle az üggyel kapcsolatban"

Ebben tokeletesen igazad van

deflorator 2010.08.13. 18:48:32

@免费的:
Amúgy ti hetente hányszor szexeltek? Heti 2-3 alkalommal? Így ismeretlenül talán el mered árulni.

dr. gernika 2010.08.13. 19:19:37

@免费的: Hát ez így még bonyolultabbá teszi a helyzetet.
De továbbra is úgy gondolom, hogy ő már megcsalt téged, ha nehezen ismerkedik, akkor ismerősi körben, vagy a munkahelyén.
És továbbra is úgy gondolom, hogy ne a gyerekekre mutogass, azt találd ki, hogy menthető-e a kapcsolatotok a férjeddel. Ha nem, akkor inkább váljatok el, ne két idegen neveljen gyerekeket.

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 21:37:34

@dex.ion: rohadt ribanc! most megbaszom előlrőlhátulról és belebökök egy tűt hogy ő is szenvedjen

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 21:39:12

@免费的: ennyi év után ez egész jó.

@Drága IV gernika: szerintem is megcsalta és csak utólagos mentséget keres. mőknél is láttam hasonlót: "az ex nem számít mert az csak olyan mint amiről már tud"

Kytia 2010.08.13. 22:04:36

@Father Justice: Ahh, köszi, hogy gondolsz rám.:) Úgy érzem magam néha, mint Stan Smith lánya az Amerikai faterból.:)

@免费的: Felesleges kínlódni velük. Az a baj, hogy abból indulnak ki, hogy a férjed csak azért dobta be a nyílt kapcsolat témát, mert valami "más" (mint eddig) hiányzik neki. És majd, ha te változtatsz, megadsz neki valami "mást", akkor nem fogja érdekelni a többi nő.
Nekem az a véleményem, hogy az a pasi, aki bedobja ezt a témát az őszintébbek közül való. Merthogy ez a nyílt kapcsolat dolog azért elég húzós téma, ha ilyennel eléd áll, valószínűleg nem kevés kétséget le kellett küzdenie magában.
Vajon melyik kérdést nehezebb feltenni az asszonynak:
1.) "Figyelj, drágám, mi lenne, ha kipróbálnánk valami újat, mit szólsz pl. a mélytorokhoz?"

2.) "Figyelj drágám, mi lenne, ha kipróbálnánk valami újat, én például megdugnék új nőket, na?"

Szerintem aki az utóbbira simán rákérdez, az nem azért teszi, mert valami enyhébb problémát nem mer felhozni.:)))

inci-finci (törölt) 2010.08.13. 22:11:12

@Kytia: a pasinak a szívás ott jön, hogy a felesége ha belehúz simán lenyomja tapasztalatokban és ez nagyon zavarni fogja. a béna segglyuk meg beleszeret a tapasztalatszerzés közben egy nőbe. sose csajozott, valószínűleg nem tud másként reagálni mint amilyen a személyisége.

jön a válás

Piszok Alfréd 2010.08.13. 22:25:53

@Kytia: egyetértek, aki más nőkkel akar dugni, az más nőkkel akar dugni. És ezt nem helyettesítheti az a nő, aki nem más.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.13. 23:56:16

Hol van Ákos l' amourja? Már mindenféle közönségízlésnek meg akar felelni ez a blog? Süllyesztő...

dr. gernika 2010.08.14. 00:59:26

@egerészölyv: "Lehet férfi és nő között a legszebb, legéteribb/legdurrantabb örök szerelembe csapó kezdeti barátság, de olyat SOHA-SOHA nem fogsz tapasztalni, hogy mondasz neki valami érdekeset, amint az imént találtál ki, és erre INTELLEKTUÁLIS FÉNY csillan a szemében."
Hű, de nagyon sajnállak.

dr. gernika 2010.08.14. 01:11:33

@MickthePick: Ismerjük egy ideje, általában az utóbbi.

@inci-finci: Valamint nem növeli a partnerek számát!

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.15. 22:46:06

@免费的: Kedves férfiszerető,

érdekes dolog az őszinteség. van egy barátom, aki szeretetre vágyott. talált egy lányt,
aki szerette/szereti, ő pedig bemesélte magának hogy hasonlóan érez. össze is házasodtak.
teltek az évek. a srác szerelmes lett, úgy igazán. elkezdte érezni, hogy mi hiányzott a
házasságából. de hát korábban becsapta önmagát, a feleségét. a fene nagy boldogság csak
a mázas külső volt. én láttam az elejétől fogva, de nem szóltam bele. mert mindenki
úgy száll le a bicajról, ahogy ő akar. szóval szerelmes lett. egy férjes asszonyba,
aki csak játszott vele. sosem hittem volna, hogy képes megcsalni az asszonyt.
a feleség sem nézné ki belőle. mégis megtette, sokszor.
a nő kirakta, a "boldogság" elszállt. válni nem akar. annyi történt, hogy a felesége
közben terhes lett az első gyerekükkel (párhuzamosan volt az asszonnyal meg a nőjével,
volt olyan nap hogy mindkettővel).
most, hogy a nő dobta, volt néhány hét agónia. aztán visszatért az alapverzióhoz,
bemeséli magának hogy a feleséggel boldog.

tudom, minden kapcsolat más és más. lehet a férjed nem csinál ilyet. lehet.. de tudod, a barátom felesége is
ezt mondaná. ki nem néznéd az emberből, főleg ha még ismered is.
barátom, de fura szó. akkorát csalódtam benne, hogy leírni is nehezemre esik.

közben nekem mindig panaszkodott. ez sz@r, az sz@r. pl. az asszony nem nőies.
rossz a szex, mert máshogy akarja.
mondtam állj! ne nekem mond! én ezeken nem tudok segíteni! erre a válasz, hogy
asszonynak nem mondom, mert minek. nem változtat semmin.
ja, mondom. akkor sok sikert!

azt írtad, kevés volt az elmúlt 10 évben a kommunikáció. ahogy itt is írsz, szerintem
a kapcsolatotokban te lehetsz domináns, a férjnek tuti otthon kuss van. ha valamit akar,
leugatod. de cáfolj meg,kérlek!
amúgy fontos dolog a büszkeség, de büszkeségből válni nagy hülyeség. valami nekem
még hiányzik a történetetekből, de ennek a vége a habitusoddal szerintem egy loose-loose lesz.
remélem tévedek!
nem mondom, hogy a férjed megcsalt, de ha neked még fontos ez a kapcsolat, meg kellene hallgatnod,
hogy ő mit gondol, ő miben látja a problémákat és hogyan látja a jövőtöket.

免费的 2010.08.16. 08:36:58

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: Látod ebben lehet, hogy igazad van, de mivel az ember a másik fejébe nem lát bele, hiába ismeri már 10 éve, nem tudhatom, hogy mit tett a férjem vagy éppen mi játszódott benne ez alatt az idő alatt.
Amúgy igazad van, én vagyok a domináns, de ez főleg a mindennapi életben jön elő. Én irányítom az életünket, én szervezem a család mindennapjait, osztom be a pénzt, szervezem a nyaralást, intézek bármit ami a családdal kapcsolatos. A férjem általában annyiban működik közre, hogy elmondja az elképzeléseit, elvárásait és a végén vagy rábólint a dologra vagy nem... de ez nem azt jelenti hogy én döntök, mindig az ő véleménye is figyelembe van véve. A 10 év alatt a kapcsolatunkra vonatkozóan csak a szexre vonatkozó elvárásait osztotta meg velem és próbáltam ezzel kapcsolatban is megfelelni neki, pedig nem egy olyan dolog volt esetleg, amire elsőre simán rávágtam, hogy nem. Érdekes módon, a jelenlegi helyzetben is csak a szex felét látja a dolognak, tehát valahogy már kezdem úgy érezni, hogy részéről ez az egyetlen amiből áll a kapcsolatunk és amit jelenlegi helyzetben úgy néz ki elkezdett félteni, hogy elveszít.
Beszélgettünk egyébként az elmúlt időszakban, de most sem beszél arról, hogy miben látná a problémákat. Annyit mondott, hogy tudja jól, hogy elszúrta ezzel a dologgal a kapcsolatunkat, de szeretné helyrehozni. Egyik pillanatról másikra, elkezdett úgy viselkedni, mint amikor az ember összejön a másikkal és állandóan a nyakában csüng, azonban mivel az elmúlt időszakban ez egyáltalán nem volt jellemző, ez egy kicsit hirtelen változásnak tünik és számomra valahogy nem teljesen őszíntének. Főleg hogy 3-4 nap után elvárta, hogy legyen minden olyan mint régen és felejtsük el az egészet ami történt. Pedig többszőr probáltam neki elmagyarázni, hogy a jelenlegi helyzet sem egyik napról a másikra alakult ki, és amíg magamban nem sikerül egy kicsit tisztázni a helyzetet, addig a kapcsolatunkban sem lehet drasztikus változásra számítani.
Nehéz dió mindenképpen és a bennem lévő kétségek és érzések sem könnyítik meg, hogy tisztázni tudjam legalább magamban egy kicsit, hogy most mi is van.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.16. 11:18:45

@免费的: lehet, hogy nem is fontos mit tett vagy mit akart tenni.
a lényeg, hogy most tisztába került önmagával (?). sajnos az emberben van birtoklási vágy, ami nem csak a tárgyakra irányul - de személyekre is.
én csak tanácsolni tudom, hogy minél előbb beszéld meg vele: 1. hogy érintett téged a felvetése, mit éreztél akkor. őszintén!
2. ne csak a szex terén fogalmazza meg a kívánalmait, mert az csak az élet egy részterülete.
3. az elhallgatott sérelmeit, problémáit is vezesse elő - még ha bántóak, vagy alaptalanok is.
4. beszélj neki arról is, hogy most mit érzel - én azt látom teljes bizonytalanságot vele szemben. és ne 3-4 nap alatt várja a változást, amit az 1-ő pontban sikeresen kiirtott a lelkedből, mert nem megy olyan könnyen.

sok sikert, remélem így vagy úgy, de rövid időn belül boldog leszel!

scorpioscorpio 2010.08.16. 12:01:52

Lehet h nem kellett volna ennyire megfelelni és tökéletesnek lenni? frankón...sajnos az a meglátásom h akibe "belerúgsz" mint egy kutyába az megy utánad...én nem így működöm már...mert megtaláltam:-) de a nagyja így működik, férfi-nő egyaránt.

免费的 2010.08.17. 13:30:20

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:
Tegnap volt egy komoly beszélgetésem a férjemmel a történtekről. Megpróbáltam megfogadni a tanácsotokat és őszintén elmondani azt, hogy mi játszódott le bennem az elmúlt időszakban és hogy úgy érzem hiányzik a kapcsolatunkból a kommunikáció. Azt is felhoztam, hogy egy kicsit úgy érzem, hogy ő csak a szex felét látja a dolognak és kértem, hogy egy picit próbálja magában végiggondolni a történteket, a kapcsolatunkat, hogy most pontosan mi is volt az, ami miatt így alakulhattak a dolgok.
Egy-két dolgot sikerült megbeszélnünk, elsősorban azt, hogy megpróbálunk a másik felé egy kicsit nyitottabbak lenni, jobban megbeszélni a problémákat. Igazából kiderült, hogy jobban csak megijedt és féltékeny lett, azért viszakozott ennyire hirtelen, de valahol még mindig él benne az a kiváncsiság ami miatt idáig jutottunk. Ne kérdezzétek, hogy ez miért van, mert bizonygatja ugyanakkor, hogy engem így szeret ahogy vagyok és nem szeretné ha változtatnék magamon akár külsőleg akár természetben. Kicsit bonyolult ez a helyzet, főleg hogy igazából úgy érzem, hogy ő sem tisztázta le magában a dolgokat. Most abban maradtunk, hogy próbálunk egy kicsit lassítani a tempón, hogy egy kicsit ülepedjenek a dolgok, és kértem, hogy mielőtt megpróbáljuk helyrehozni a házasságunk mindenképpen döntse el, hogy most mit is szeretne. Igazából nekem is szükségem van időre, mert én is eléggé bizonytalan vagyok. Most azt hiszem részemről az segítene leginkább ebben az egészben, ha legalább Smile-val sikerülne tisztázni a dolgokat, mert akárhogy is, de ő is eléggé bekavar a történetbe és számomra eléggé megnehezíti a helyzetet. Nem zárhatom le szó nélkül a kapcsolatunkat vele, hiszen egyrészt emberként/barátként nagyon közel áll hozzám, de ahhoz, hogy legalább a barátságunkat meg tudjuk menteni, tisztáznunk kell az érzelmi felét a dolgoknak, már amennyire ez lehetséges.

Joe69 2010.08.17. 23:33:50

Tapasztalataim szerint az internetes kapcsolatkeresések nagy része ilyen, főleg ilyen-olyan kapcsolatban élő nők heccelnek fel pasikat nagy erotikus meg intellektuális levelezgetésekkel, aztán amikor a pasi talit kér, beszarnak és bután elkezdenek hintéztatni. Pontosabban, szerintem csak azt próbálják ki, képesek-e még arra, hogy egy pasit kezdeményezésre bírjanak. Én többször is jártam így. Például már lebeszéltük majdnem a talit,erre ő azzal jön, hogy mégiscsak hozza ám a gyereket (korábban leírta, ő "elvből" nem keveri be a gyereket az elején), ja és ez nem randi lesz, hanem "kedvesbaráti" találkozó, meghát amúgy jár hozzá egy pasi, akivel jókat dug, dicshimnuszt ír a farkáról. Ezek után még én vagyok a bunkó szerinte, amikor megírom neki, hogy ezekután talán nem fogom a fél országot átutazni, hogy talizzak vele, ott az internet, erre találták ki..Hölgyeim, ne hülyítsétek a pasikat, épp elég baj nekünk, hogy mindig nekünk kell utánatok ugrálni..

Piszok Alfréd 2010.08.18. 00:21:32

@Joe69: szerintem egyszerűen ne a neten keress partnert. De legalábbis ne az erre szakosodott oldalakon.

免费的 2010.08.18. 08:59:01

@Joe69: Ne haragudj, de nem tudom mennyire olvastad el a történetet.
Egyébként hogy megnyugtassalak, Smile az elejétől fogva tudja hogy házas vagyok és hogy milyen a kapcsolatom a férjemmel. A levelezésünk elsősorban volt baráti mindig is, annak ellenére, hogy vonzódtunk egymáshoz, mert mindketten tudtuk hogy nem igazán okos dolog ebbe belekeveredni. Ő éppen probált egy kapcsolatot összehozni egy másik lánnyal én meg még próbáltam helyrehozni egy kicsit a dolgokat a férjemmel. A gond akkor kezdődött amikor mindkettőnk probálkozása úgy nézett ki kudarcba fullad és mivel eléggé magunk alatt voltunk ahhoz hogy ne hallgassunk az eszünkre, nem éppen a baráti érzések törtek a felszínre.
Mint írtam mi már találkoztunk egyszer (amit pont én kezdeményeztem), tehát azt sem lehet mondani, hogy kibújnék a találka alól. Sőt már a következő találkát is megbeszéltük, pont azért, hogy normálisan meg tudjuk beszélni a dolgokat, mert ilyesmit neten/telefonon tényleg nem lehet lerendezni.
Sajnálom ha rossz tapasztalataid voltak, biztos vannak ilyen nők is, de azért nem kell általánosítani. Ugyanígy a férfiakban is megvan az a réteg, aki csak hülyíti a nőket, csak azért, mert úgy gondolják úgy könnyebben ágyba viszik. Sajna a neten tényleg csak azt látod a másikból amit mutatni akar és nem azt ami valójában. Ezt a kockázatot fel kell vállalni ha itt akarsz ismerkedni és egyszerűen nem szabad belekeveredni érzelmileg túlságosan a dolgokba, amíg nem találkozol a másikkal. Bár tudom, hogy valahol most magam ellen beszélek, mert én is jobban belekeveredtem már, mint kellett volna, de ez ugyebár az én problémám :-D

VOGAben 2010.08.18. 10:03:10

Ez egy az így keletkeznek a vasárnapi apukák tipikus esete. És egy üdítő kivétel is egyben, mert itt nem a kora harmincas asszonyka kezdett kurvoid táncba, ahogyan az manapság szokás.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.18. 12:05:32

@免费的: köszönjük a bizalmat! a férjed nem igazán értem, mivel velem soha nem fordult elő hogy ne tudjam mit akarok. továbbá van egy értelmes felesége, feltételezem csinos is. két gyerek, akiknek példakép és vezér kell. valami sántít az őszinteségével. érdekes, hogy féltékeny lett miután ő forszírozta a nyitott házasságot. sok erőt kívánok, és hallgass a szívedre! ha nem érzed őszintének, még fiatal vagy. könnyen válthatsz, szerintem a 2 gyerek sem akadály.

Joe69 2010.08.18. 16:31:45

@Piszok Alfréd:
Üdv, sohasem ismerkedtem "erre szakosodott" oldalakon, a blogposztjaim után kerestek meg, vagyis értelmesen kezdődtek..és mégis..Kedves Posztíróhölgy ! Te se haragudj, de baromi tipikus dolog, amit csinálsz, butaság, egy álomvilág, amibe aztán nem mersz belépni. Leveleztem én is hozzád hasonlókkal,ott is ugyanezt v. hasonlót magyaráztak a férjjel-élettárssal, stb. nagy bizalom, mittomén..tisztelet, hogy te legalább mertél személyesen találkozni, de attól még csak raboltátok egymás idejét, ennyi.

Piszok Alfréd 2010.08.18. 16:47:27

@Joe69: miért időrablás az, hogy ha két értelmes ember értelmes dolgokról beszélget?

Joe69 2010.08.19. 01:06:56

@Piszok Alfréd:
Persze, hogy nem időrablás értelmes dolgokról beszélgetni, de jelen esetben egy félredugás potenciális lehetősége volt benne a dologban, és ha a két fél legalább egyike komolyan (általában a pasi) végig számít erre, miközben a csaj az utolsó pillanatban közli, hogy hát én csak lelkizni akarok, az gáz. Erre keressen egy barátnőt vagy egy buzi pasit, vagy egy érdektelenj exet, gyerekkori pajtást, mittomén.Mégegyszer tisztelet a posztírónak, hogy nagy lelki-intellektuális síkon megalapozza a dolgot, ráfogja a férjére az egész indítékát, plusz még azt is bemagyarázza, hogy az internetes pasi is csak lelki segélyt akart, (biztos ez ?) rengeteg nő csinálja ezt, és azzal nyugtatgatják magukat, milyen becsületesek voltak..

免费的 2010.08.19. 08:40:24

@Joe69: Jah, akkor ha egyből vevő lennék egy félrekufircra, akkor én lennék a tiszteleted középpontjában? Ugyan már azért a dolgok nem csak feketék és fehérek, az gáz ha te mindig olyan nőket fogtál ki akik csak lelkizni akartak, miközben neked végig csak a kufircon járt az agyad.
Amúgy meg képzeld értelmes dolgokról beszélgettünk 2,5-3 hónapig, úgy hogy a félredugás lehetősége nem volt benne a dologban, nem is úgy álltunk hozzá. Most is értelmes dolgokról beszélgetünk, szerintem ezt nem zárja ki, ha két ember vonzódik egymáshoz.
Amúgy meg imádom, hogy a férfi az mindig áldozat, a nő meg vagy k**va, vagy pedig csak hülyíti szegény férfiakat.
Végül pedig, szerintem te nem az én történetemet látod és fűzöl hozzá véleményt, egyszerűen a saját tapasztalataid és csalódásaid vetíted ki erre a sztorira és húzod rám a vizes lepedőt az exeid miatt. Persze ez egy bizonyos szintig természetes, mert az ember a saját tapasztalataiból indul ki, de ez szintű előítélet amivel te ehhez az egészhez állsz, szerintem egy kicsit túlzás.

Piszok Alfréd 2010.08.19. 08:52:48

@Joe69: elég baj az, hogy ha te eleve úgy indítasz egy ilyen ismerkedésben, hogy kezdettől benne van a félredugás lehetősége. Illetve ha jól értem, nem a lehetősége, hanem ez a cél, ha enélkül elvesztegetettnek érzed az egészet. Ez esetben mégiscsak a szakfórumok látogatását javasolnám, ott ugyan némi anyagi áldozat árán tuti a dugás, és még beszélgetni sem kell annyit.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.19. 11:17:13

@免费的: szerintem ne vedd magadra.

@Joe69: kérlek olvasd végig a posztot, és a hölgy hozzászólásait. mert tény, hogy amiket írsz nem erre a történetre válaszok....

免费的 2010.08.21. 09:59:51

Úgy néz ki, hogy legalább az egyik felét sikerült egy kicsit tisztáznom a történetnek. Tegnap egy nagyon kellemes és szép napot töltöttem együtt Smile-val. Igazából érdekes, mert az érzéseinről mindketten nehezen beszélünk így ezzel kapcsolatban sokmindent nem sikerült megbeszélnünk, de mégis előbbre jutottunk, mert ésszerűen át tudtuk egy kicsit gondolni a dolgokat. Az tény, hogy megvan közöttünk a vonzalom, ez eddig is így volt és a személyes találkozó után is megmaradt (ami ugyebár a netes találkozók nagy részénél már nem törvényszerű, hiszen az ember sokszor mást vár, mint amit kap). Azonban a körülményeket tekintve és hogy mindkettőnknek inkább van szüksége egy barátra, mint egy ilyen kilátástalan kapcsolatra (mert valljuk be őszintén, ha ez a dolog hosszútávon működne az maga lenne a csoda) arra jutottunk, hogy próbáljuk meg "csak" barátokként. Nincs értelme, hogy kínozzuk egymást, mert ez a kapcsolat ebben a formában az lenne... Persze ez most az elején nehéz lesz, főleg addig amíg Smile nem talál magának egy másik lányt, vagy én nem tudok egy kicsit egyenesbe jönni a férjemmel, hiszen addig mindketten elég labilisak vagyunk érzelmileg, de bízom benne, hogy működni fog.
A férjemmel is átbeszéltük a dolgot miután hazaértem, mondtam neki, hogy ettől még nem jöttek helyre maguktól a dolgok, de ha úgy gondolja, akkor most viszont elkezdhetjük tisztázni a problémákat. Jövő hétvégén megyünk nyaralni, az talán jó alkalom lehet az újrakezdésre... más környezet és jobban tudunk figyelni egymásra. Remélem ez jó lehetőség lesz arra, hogy kicsit átzökkenjünk a mélyponton és visszahozzuk egy kicsit a régi érzelmeket, ha ez még lehetséges...

Joe69 2010.08.23. 11:29:19

@免费的:
Kívánom, hogy így legyen, és felejtsétek el ezt az internetes barátosdit..a saját érdeketekben..

ap@tigris · http://apatigris.blog.hu 2010.12.18. 07:45:46

Tipp kedves posztírónak, illetve házassági válságban szenvedőnek:
Húzzátok ki a TV-t a fali aljzatból és vigyétek ki a garázsba, vagy a sufniba, vagy bárhova; ne nézzetek több Bariköztöt, VéVét és parlamenti közvetítést.
Redukáljátok le DRASZTIKUSAN a napi csetet, böngészést, szörfölést, blogolást, lájkolást! És ne a közös időtökben netezzetek!
Sportoljatok; de ne valami olyan sportágat válasszatok, ami kényelmes ugyan, de nem izzaszt meg, tessék odab@szarintani a testnek!
Étkezzetek naponta egyszer együtt, mondjuk vacsoránál!
Beszélgessetek egymással - és ne itt kommenteljétek sz@rrá magatokat!
Játszatok közösen a gyerekeitekkel!

Tessék VALAMIT tenni a házasságért, a kapcsolatért! Valami nem egyenlő kiposztolás, kommentelés, a férjed/feleséged nem egy blogposzt!
Ki kell mozdulni a komfortzónából, erőfeszítéseket kell tenni!!! Ébresztőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő!
süti beállítások módosítása