A szüleimet hívogatta

2011. január 04. 07:57 - csajokespasik

„Amikor apámnál betelt a pohár, hogy harmadszor ugrasztják ki a fotelből egy este alatt, kissé megemelte a hangját a sráccal, mire az „alkesz pöcsnek” nevezte” – a srác sértve érzi magát, hogy a lány próbaidőn tartotta, és nem fogadja el a szakítást. Telefonon zaklatja, de a lány hajthatatlan. A leginkább az apuka töke telt meg a heves udvarlóval, mert még őt is elküldte a francba. Most megtudhatod, hogyan készülnek a láncfűrészes gyilkosok.

 

Lány vagyok, 26 éves. Történetem meglehetősen egyszerűcske, de hátha valakinek tetszeni fog mégis, és talál benne hasznosat, ami segítheti abban, hogy a jövőben szemfülesebb legyen. Három hónapja megismertem egy srácot a barátnőm koleszának buliján. Kedves visszahúzódó fiúnak tűnt, néha úgy éreztem, én viszem a beszélgetést és én nyomulok rá, de később megerősítettek a többiek, hogy nem így volt. Jelen volt a srác, csak nehezen nyílt meg. Egy kis ital, és két óra kellett hozzá, hogy a kérdések és válaszok között ne teljenek el hosszú, zavart pillanatok. Végre pergett a kommunikáció és amikor indultam hazafele, elkérte a számom és a mélcímem.

Eleinte pár napig csak leveleztünk, majd amikor megemlítettem neki, hogy nyugodtam felhívhat, beszélgettünk is. Találkoztunk, összejöttünk stb. A szüleimmel élek, de nekik nincs kifogásuk, ha felhozom az aktuális kedvesemet. Sokszor vittem fel ezt a srácot is. Megismerkedett az apámmal, anyámmal, minden szuper volt. Ő 25 éves volt, albérletben lakott, a szülei Egerben laktak. Néha én mentem fel hozzá, de annyira rendetlen volt a lakása, hogy inkább nem akartam látni és én hívtam fel magamhoz. Mit írjak még róla? Barátai nem nagyon voltak, a pénzt könnyen szórta hülyeségekre, ritkán láttam nevetni. Nem tudom, mi tetszett meg benne. Talán a csendessége, a visszafogottsága. Lassan meguntam azt a szerepet, hogy nekem kell irányítanom és megmondanom neki, mit csináljon. Szinte mindenért felhívott, hogy most hogyan döntsön ilyen-olyan kérdésekben. Erre nem vagyok alkalmas, de sok csaj pont az ilyeneket szereti, akiket irányíthat, felügyelhet. Egyik alkalommal finoman körülírtam neki, hogy minden kapcsolatnak eljön a vége stb. Nem értette, hova akarok kilyukadni (inkább nem akarta érteni). Amikor konkrétan megmondtam neki, hogy nem ő az, akit keresek, kikelt magából és azt mondta, hogy pont 3 hónap a munkahelyeken is a próbaidő, ők is el szokták küldeni az alkalmazottat, ha nem teljesít vagy spórolni akarnak és nem szeretnének adózni utána, de jó volt az ingyen munka. Valami ilyesmit vágott ki, egy szuszra. Nem igazán láttam az összefüggést. Elmenekültem tőle. Aztán felhívott még párszor, de nem akartam még találkozni sem vele. Aztán elkezdte a szüleimet hívogatni. Amikor már ötödszörre tagadtattam le magam, elkezdett kételkedni és volt, hogy naponta tízszer csörgött a vonalason (a mobilt nem vettem fel). Amikor apámnál betelt a pohár, hogy harmadszor ugrasztják ki a fotelből egy este alatt, kissé megemelte a hangját a sráccal, mire az „alkesz pöcsnek” nevezte. Ezután már belátta, hogy nincs tovább, és szép lassan eltűnt a srác. Én nem számítottam ki a „próbaidőt”, nincs is nálam ilyen – egyszerűen ha egy sráccal nem megy, akkor megmondom neki és kész, ha pedig nem érti meg, akkor az illető egyszerűen még nem nőtt fel. Ha bele se vágunk, akkor nincs, ami kiderüljön. Ehhez idő kell, míg a dolgok láthatóvá válnak. Szerintem az élet minden dolgában így van ez.

 
177 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr242559099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

summerstorm 2011.01.04. 12:17:38

@gyvy:

de azért mostanában már nő a számuk...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.04. 12:18:43

@gyvy:

Jah. Sajnos :( Meg a hasnyálmirigyrák is halálos elvileg, nagymuter meg vígan él vele basszameg. :(

Hurri Kán 2011.01.04. 12:19:43

@mooon:):
Na de azok nem igazi férfijak :)

summerstorm 2011.01.04. 12:23:34

@gyvy:

köszönöm hogy ezt te mondtad ki :D

Father Justice (törölt) 2011.01.04. 12:28:25

@mooon:): Egy Igazi Férfi nem csinál ilyet, de azt sem látom, hogy a posztban szereplő srác annak nevezte volna magát. Szerintem az ő műfajához pont passzolna az a megoldás, amit említettem. Ha úgyis sírás-rívás-hiszti a módszere, miért ne próbálhatná a Végső Fegyverrel megtörni a jeget. Semmi vesztenivalója nincs. :)

summerstorm 2011.01.04. 12:30:29

@Father Justice ♋:

végül is.... nők közül is van, akinek beválik, hát akkor neki miért ne válhatna be...?
akár??
:)

Hurri Kán 2011.01.04. 12:32:44

@mooon:):
"nők közül is van, akinek beválik,"

Csak a fenyegetőzés?

:DDD

Caddy 2011.01.04. 12:35:22

@fumerin: akkor hol köttetnek? Ha erre tudnánk a választ mindenki boldog párkapcsolatban élne.:)

@gyvy: na látod erre már nem is emlékszem.:)

@Father Justice ♋: egy igazi férfi nem zsarol, hanem cselekszik. :)

Hurri Kán 2011.01.04. 12:37:43

@Caddy:
Hát persze. Az a rohadt német megint eldugta a gyógyszert :DDD

A zsarolás is egy cselekvés...

summerstorm 2011.01.04. 12:37:48

off
na milyen az új frizurám :D?

summerstorm 2011.01.04. 12:39:37

@gyvy:

Ha nagyon pontosak akarunk lenni, akkor a zsarolás egy főnév :D.
A zsarolni.... naa aaaaz már ige :D.

Hurri Kán 2011.01.04. 12:41:12

@mooon:):
Így könnyű ilyen okosnak lenni hogy volt egy kis időd olvasni a fodrásznál :P

Sanity 2011.01.04. 12:46:22

@Drága IV gernika: mit vársz remegve? Ha konkrétan felteszed a kérdést, ígérem válaszolok rá.

@Dr. Jula Watson: Értem amit mondasz, van benne valami. Az utólagos véleménykikérésnek tényleg a visszaigazolás miatt van jelentősége.
Amit én akartam kifejezni, az az, hogy különbség van az alábbi három példa között:
- srác hivogatja csajt, hogy adjon tanácsot, mert ő döntésképtelen, és így felelősség nélkül tud majd dönteni, mondván "a csaj is ezt mondta"
- a srác kikéri a csaj véleményét, megfontolja, (esetlegesen más véleményét is kikéri), és ezután dönt
- a srác leszarja a csaj véleményét, olyan ügyekben meg sem kérdezi, ahol szerinte nem számít a csaj véleménye (pl hogy milyen haja legyen, hogy öltözzön, stb)

A lehetőségek közül egyértelműen a 2. és a 3. mutatja az erősebb jellemet.

dr. gernika 2011.01.04. 12:50:17

@Sanity: Amiről az egész kommentedben írtál, hogy milyenek a nők, meg hogy szeretik az irányítás-alárendelődés témát, és végül minden kombinációt azzal summáztál, hogy de az beteg.

Father Justice (törölt) 2011.01.04. 12:51:06

@mooon:): @Caddy: Én csak a srácnak akartam jótanácsot adni. 25 évesen még ott tart, hogy képtelen felfogni és feldolgozni, hogy egy kapcsolatnak VÉGE, ha bármelyik fél úgy döntött. Ennek fényében túl sok kemény évtizedébe kerülne az Igazi Férfivá válás, ezért inkább a jelenlegi eszköztárának tökéletesítését javasolnám. Biztosan vannak olyan nők, akiket azzal is be tud cserkészni.. de ha mégsem, majd jól meglasszózza az a nő, akit cserben hagyott a szaporodás feladatát kipipáló hejjespasee. :)

Kezdjük már optimistán az új évet, vagy valami. :)

Rebelde 2011.01.04. 13:00:15

annál a pasinál, akinél köbméteres kosz van menekülni kell:)

nem tudom valóban láncfűréses gyilkos recept e a poszt, ahhoz kellene még pár adalék

summerstorm 2011.01.04. 13:00:22

@Father Justice ♋:

szervezzünk tanfolyamot :))

hogyan válj picsogó hisztis hülyéből IGAZI FÉRFIvá :)
ez már PUA gyanus lesz :DDDD

Dr. Jula Watson 2011.01.04. 13:02:24

@Sanity: Arról nincs információ a posztban, hogy a kikért és megkapott véleménnyel mit kezdett a srác. Az is lehet, csak a lány kedvében akart járni, hogy érezze fontos, amit mond. :D

@Father Justice ♋: :DD

Rebelde 2011.01.04. 13:04:57

az, hogy nem nagyon voltak barátai sokatmondó
jóval nagyobb problémának látom, minthogy egy lány kirúgta

Dr. Jula Watson 2011.01.04. 13:05:08

@mooon:): vigyázz, PUA szerint a sok "DDD" a mondandóban azt jelenti kapható vagy a szexre :D

Dr. Jula Watson 2011.01.04. 13:09:09

@Drága IV gernika: Ne kezdj ki velem, semmi esélyed :D Nekem IGAZI FÉRFI kell! Majd atyáék kiképeznek nekem egyet :D

Rebelde 2011.01.04. 13:09:30

@Sanity:
- "a srác leszarja a csaj véleményét, olyan ügyekben meg sem kérdezi, ahol szerinte nem számít a csaj véleménye (pl hogy milyen haja legyen, hogy öltözzön, stb)"

jó is hogy írod, mert valamiért a férfiak meg úgy érzik, hogy bizony az ő véleményük nagyon is számít a barátnőjük frizurájának ruházatának tekintetében, akkor is ha nem kérik:)

szakítópróba pl. ha le merik vágatni a hajukat:)

Sanity 2011.01.04. 13:10:10

@Drága IV gernika: Olvasd el még egyszer mait írtam. Egyik kombinációval sincs bajom. Mindenki keressen olyan partnert aki illik hozzá. Ez az, amit az emberek nem tesznek meg, és utána toldozgatják-foltozgatják a kapcsoaltokat, millió kompromisszummal, elnyomott vágyakkal, stb.

Kezdem egy tényleg extrém esettel.
Domina nő, rabszolga férfi? Legyen. Én képtelen lennék erre, de természetes ez nem azt jelenti, hogy alapból szar az egész. De tényleg csak akkor, HA (angolul: iff) ez mind a kettőjüknek megfelelő. Ha nem, akkor előbb-utóbb valahol kiborul a bili.

Irányító férfi, irányítást szerető nő. Legyen. De csak HA mind a ketten ezt szeretnék, ha mind a kettőjük alapból ilyen.

Egymást teljesen egy szinten kezelő pár. Legyen.
Melegek. Legyen.
Ki vagyok én (vagy akárki is itt), hogy kritizáljak egy jól működő kapcsolatot csak azért, mert az én életfelfogásommal nem egyezik? Eszem ágába nincs.

Ami ellen folyamatosan felemelem a hangom, az az, hogy ne úgy legyenek együtt, hogy az egyik elnyomja az érzéseit, reménykedik abban, hogy a másik majd megváltozik, stbstb.
A tököm kivan kb, amikor valaki él a párkapcsolatában, csaj felé mindent rendben mutat, közbe végig azon gondolkozik, hogy mennyire megdugna már egy másik csajt, és kb keresi az alkalmat rá. Elnyomott érzés, előbb utóbb felszínre tör, és maradandó lelki sérüléseket fog okozni.
Ami még ez alatt van, az az, ha mást meg akarnak győzni róla, hogy nemhogy csak az ő kapcsolatuk jajdejó, hanem a másiké rossz, mert pl teljesen más a kapcsolat jellege. Ez az, amit nem tudok tolerálni.

Remélem érthető voltam. Bár elég komplex a témakör ahhoz, hogy pár sorban össze lehessen foglalni.

-Sanity

summerstorm 2011.01.04. 13:10:32

@Dr. Jula Watson:

Óóó én kis butuska... eddig azt hittem, hogy az csak azt jelenti, hogy nagyonröhög :D...
De mostantól figyelek. Mielőtt még könnyűvérű nőcskének néznek.
Nem azért lett ilyen kis előkelő bongyor frizurám :)

tarquin - védőháló nélkül 2011.01.04. 13:12:51

@Sanity: azt el is hiszem, hogy a srác tanácsot kért egy számára fontos embertől. Nem kötelező adni, ha nem tudsz. Nem kell vezetni, ha bevallottan alkalmatlan vagy rá. Érdekes azonban, hogy posztíró mindezek ellenére úgy érezte: irányítania kell.

Valamiért nem tartom a férfiasság netovábbjának, ha valaki képes teljesen önálló döntés alapján narancsszín nyakkendőt kötni a halványrózsaszín inghez, ellenben nem tudom nullának látni attól, hogy megkérdezi, hogy ez így passzol-e. Majd én is megkérdezem, milyen autót vegyek, és helyreáll a világbéke.:-)

Dr. Jula Watson 2011.01.04. 13:14:39

@mooon:): Mert nem figyeltél a PUA előadásokra :)

Hurri Kán 2011.01.04. 13:16:40

@Rebelde:
A nők kb. 100%-a, még ha ki is kéri a véleményünket, két eset lehetséges:
1. Homlokegyenest az ellenkezőjét fogják tenni.
2. Úgyis azt teszik amit akarnak.

Sanity 2011.01.04. 13:18:38

@Dr. Jula Watson: Lehet. De ez tipikusan a seggnyalás kategória lenne, ami elijeszti a lányok többségét. my 2 cents.

@Rebelde: Így igaz, sok helyzetben megvan ez a kettősség. Ha valakinek rá kell erőszakolnia a véleményét másra, már rég rossz. De azt is vedd figyelembe, hogy sok lány meg pl csak azért tesz meg ilyen dolgokat davke, hogy tesztelje, hol a határ a srácnál, és meddig tudja kifeszíteni ezeket a határokat. Amúgy a pozitív megerősítés hihetetlen csodákra képes. Ha a lány tudatára adod, hogy mi az, ami neked bejön, és észre is veszed rajta ezeket, meg is osztod vele, hogy az adott ruhában iszonyatosan bejön, stb, akkor legközelebb magától ilyen jellegű dolgokat keres. Lebaszni érte, fenyegetni - gáz, gyenge jellemre vall. Megmondani az őszinte véleményed, akkor is, ha bejön, akkor is, ha nagyon nem tetszik - én ezt preferálom.

-Sanity

Dr. Jula Watson 2011.01.04. 13:19:26

@gyvy: Ennél már csak az a pasi jobb, akinek mondhatsz bármit, az első reakciója egyből az rá, hogy "nem". Aztán 20 perc múlva rájön, mégis a másiknak volt igaza :)

Rebelde 2011.01.04. 13:19:53

@gyvy:

nem biztos:)
arra céloztam, hogy a dominánsabb fickók kvázi tiltják ezeket a változásokat, persze a nő hibája, hogy ilyet választ, de a férfinak meg nem tulajdona párja, elvben persze.. a gyakorlat azt mutatja, hogy elég sok még a középkori hűbérúr:)

Father Justice (törölt) 2011.01.04. 13:20:17

Nem rossz gondolat. Eleve PUA-fokozatot szerzetteknek kellene TUA (True Alpha Male) tanfolyamot indítani. Az előbbi megmutatja, hogyan kell hatékonyan felszedni a nőket, a második meg a megtartás fortélyait. Legalábbis elméletben.. ugyanis egy TUA sosem görcsöl egyetlen nő megtartásán sem. Pedig nagyot lehetett volna kaszálni a kurzussal, az fix. ;)

summerstorm 2011.01.04. 13:21:37

Mindenképpen felzárkózom...
Csak hogy tudjam, hogy mit ne oktassunk Atyával a legújabb és leghatékonyabb IGAZI FÉRFI-vá változtató tanfolyamunkon :D

dr. gernika 2011.01.04. 13:21:44

@Dr. Jula Watson: Nem 4rád értettem! :D Csak úgy írtam! :DDD
@Sanity: If, nem iff. Amúgy ok.

Hurri Kán 2011.01.04. 13:21:51

@Dr. Jula Watson:
Ne tereld a témát :)) Olyan pedig, hogy velem szemben másnak legyen igaza, nem létezik :DDD

@Rebelde: Ebben igazad van. De ezt csak azzal lehet megcsinálni aki engedi.

Sanity 2011.01.04. 13:26:07

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: A döntési képesség nem egyenlő a konok hülyeséggel. A "csakazértis" mentalitás pont azt mutatja, hogy totál leszarod a másik véleményét. Nem attól erős valaki, mert nem fogadja el a tanácsot - totál egyetértek. De ettől még fontos a tény, hogy nélküled is tudott volna dönteni. Te segítettél neki, ő elfogadta, és jobb döntés született. Win-win. Ha nélküled kb nem tudott volna dönteni, és folyamat rajtad lógott volna, hogy és most jól néz ki? Jó ez ehhez és ehhez? És ha nem vagy ott, hogy segíts, akkor lemondja az esti összejövetelt, mert nem talált megfelelő ruhát... szerintem érted, mire célzok.

@gyvy: Nem értek egyet. Ez erősen IQ, EQ, és bizalom kérdése is az ő részéről. A te részedről pedig attól is függ, hogy építő jellegű-e a kritika. A "ne menjünk oda, mert ne, és kész" nehezebben működik, mint a "ne oda menjünk, hanem inkább ide, mert itt jobb a .."

Sanity 2011.01.04. 13:27:06

@Drága IV gernika: iff = if, and only if. keress rá, google gondolom kidobja.

summerstorm 2011.01.04. 13:29:17

sanity nevéről mindig eszembe jut egy dalsor...

hogy without losing my sanity...

úgyhogy most ti is hallgassátok :D
www.youtube.com/watch?v=gG7Oxw8HqLU

vannak még benne jó sorok :D

Hurri Kán 2011.01.04. 13:29:31

@Sanity:
Szerintem neked szövegértési problémáid vannak.

Dr. Jula Watson 2011.01.04. 13:29:48

@gyvy: Persze, hogy nincs, mert te mindig igazat adsz a másiknak :D Így mindkettőtöknek igaza van :D

@Drága IV gernika: és Nard tud róla? :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.04. 13:30:42

@Sanity:

Szereti ha kioktatják angol nyelvből. :) Mondj még neki ilyesmiket! :)

deflorator 2011.01.04. 13:31:11

Bezzeg a lényegről (hogy milyen volt a szex) egy szót sem ír!...

Dr. Jula Watson 2011.01.04. 13:33:45

@deflorator: ott is irányította a lány: most egy kicsit jobbra... most gyorsabban...lassabban... maradj... :)

Sanity 2011.01.04. 13:36:55

@mooon:): Sonata? <3

@gyvy: Én elhiszem neked, csak mondd, hogy hol van az a logikai bukfenc, amiből erre a következtetésre jutottál.

@Kedves Nard: legkevésbé sem a kioktatás volt a célom, csak számtalan helyzetben egy-egy angol szó sokkal kifejezőbb, ezért használom azt. Kétlem, hogy egy új információt kioktatásnak kell venni.

@deflorator: Halottról egy szót se :P Ha olyan jó lett volna, szvsz megemlítette volna a posztoló.

Hurri Kán 2011.01.04. 13:38:03

@Dr. Jula Watson:
Nem, igazam csak nemek lehet! Az persze, hogy a másik is magáévá teszi a helyes álláspontot, nincs ellenemre :DD

Caddy 2011.01.04. 13:38:27

Mi az a PUA? Mikor lesz nekem is kiképezve egy IGAZI FÉRFI??? Továbbá mikor lesz vége ennek a napnak? :)
Ja és le is maradtam, de erre emlékszem. :DDDDDDD !!!!!

Hurri Kán 2011.01.04. 13:40:36

@Sanity:
Kéne egy kicsit visszafelé is olvasni.

@Caddy:
Na ezért tartasz te is itt, ahol. Mindent mástól vársz hogy készen megkapd :DDD

A mai napnak éjfélkor van vége :P

Sanity 2011.01.04. 13:43:43

@gyvy: Visszaolvastam.

gyvy:
"A nők kb. 100%-a, még ha ki is kéri a véleményünket, két eset lehetséges:
1. Homlokegyenest az ellenkezőjét fogják tenni.
2. Úgyis azt teszik amit akarnak."

Sanity:
Nem értek egyet. Ez erősen IQ, EQ, és bizalom kérdése is az ő részéről. A te részedről pedig attól is függ, hogy építő jellegű-e a kritika. A "ne menjünk oda, mert ne, és kész" nehezebben működik, mint a "ne oda menjünk, hanem inkább ide, mert itt jobb a .."

Dr. Jula Watson 2011.01.04. 13:46:21

@gyvy: Nemek? :D

@Caddy: kérd számon atyától és moontól :)

Hurri Kán 2011.01.04. 13:47:31

@Dr. Jula Watson: Nekem... Grrrr... Rohadt klaviatúra... :)

Dr. Jula Watson 2011.01.04. 13:49:57

@gyvy: na meg a fránya freud mi? :D

Dr. Jula Watson 2011.01.04. 13:51:52

@gyvy: Mérgedben ne püföld, még a végén elromlik a nagy Ő-d :D

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.01.04. 13:54:06

Hát miért pont a Szikora Robival kezdtél járni?

vernarancs 2011.01.04. 13:54:32

Azert az apukanak kene szolni, hogy tegye le az italt!

Hurri Kán 2011.01.04. 13:57:10

@Dr. Jula Watson:
Kikérem magamnak :DDD
A nagy Őőőőmet nem szoktam püfölni :)

@RAMBO: :DDD

Dr. Jula Watson 2011.01.04. 13:58:08

@deflorator: Ez nem az én poénom volt. Csupáncsak a reggelit emlegettem fel.

summerstorm 2011.01.04. 14:03:55

@Dr. Jula Watson:

majd atyával legközelebb megtárgyaljuk hogy kinek milyen kritérium alapján választunk és képzünk :DD...

summerstorm 2011.01.04. 14:08:12

Vagy itt vagy még @Father Justice ♋: ?

akkor már ma is nekiláthatunk ennek a fontos projektnek...
szerintem sikeresek leszünk :D

Hurri Kán 2011.01.04. 14:09:48

@mooon:):
Mi ez a lustaság? Képezze csak mindenki magának!
Én se nyafogok hogy nem találom a tökéletest. Képezgetem szépen a magam gyönyörűségére aztán vagy megszokik vagy megszökik :DD

dr. gernika 2011.01.04. 14:15:39

@Sanity: Ja, már vágom, mire gondoltál. Hálistennek csak irodalmi angolt tanultam, matematikait nem kellett.

@Dr. Jula Watson: Tud hát.
(szerintem sanity vérkocka, ne várj tőle semmit, ami a jobb agyféltekével kapcsolatos).

2011.01.04. 14:23:53

@Sanity:

Usage of the abbreviation "iff" first appeared in print in John L. Kelley's 1955 book General Topology.[2] Its invention is often credited to the mathematician Paul Halmos.

Ez nem eppen uj informacio... :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.04. 14:26:06

@Budapesti Brigaderos:

De ahogy a szövegben is áll, ez nem szó, vagy névmás, hanem egy rövidítés. Olyan mintha nem tudná mit jelent hogy a.d.i.d.a.s .

summerstorm 2011.01.04. 14:32:21

@gyvy:

nade a külső szemlélők mindig jobban látják a helyzetet...
az ember mikor benne van nem lát tisztán...
ez így sokkal célravezetőbb lesz :D

fumerin 2011.01.04. 14:33:37

@Caddy: Hol köttetnek? Háááát azt nem tudom, de jobbak az esélyek józan fejjel, mint alkoholos révületben. Nekem a kolesz bulikról nem a szörp jut soha eszembe;)

Lehet irigykedni,megyek korizni, forraltbuuurozni!
További jó leütéseket!

Hurri Kán 2011.01.04. 14:35:06

@mooon:):
Dehogy. Más nincsen tisztában pontosan az igényeimmel, ezért a végén idehozna egy rosszul domesztikált alanyt. Az senkinek se lenne jó :DDD

2011.01.04. 14:36:26

@Kedves Nard:

Ez azert nem mondvacsinalt rovidites, meg akkor sem, ha a koznyelv nem hasznalja. Amugy az amerikai angolra jellemzoek az ilyen osszevonasok. Grok it ?

Sanity 2011.01.04. 14:37:42

@Budapesti Brigaderos: Tényleg ennyire belém akartok kötni? :P

@Drága IV gernika: Látod, még a nevem is a bal agyféltekére utal.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.04. 14:44:05

@Budapesti Brigaderos:

Informatikai rövidítéseket sem nagyon ismerik el, a matekos szarságot sem érdemes felróni. Én sem kérem számon a NAS NAT rövidítéseket senkin, mert nem ismeri. Szerintem elég sok angol és amerikai sem ismeri :) Ugyanígy az iff sem szokványos szó, mit szó, rövidítés. Amúgy meg igen, az amcsikra jellemzőek a rövidítések, mint az ASAP ETA meg hasonlók.

summerstorm 2011.01.04. 14:59:14

@fumerin:

korizni most én is akarok...
bár a tütümben szerintem fáznék...

@gyvy:

lehet, hogy valaki másnak meg ő lesz a tökéletesen domesztikált példány... pfff... nem tudhatod te azt, hogy milyen jól fogunk mi képezni :D :D

Hurri Kán 2011.01.04. 15:00:49

@mooon:):
Én kizárólag a pontosan felmért igényeknek megfelelő domesztikálásban hiszek :DDD

summerstorm 2011.01.04. 15:04:31

@gyvy:

hát akkor domesztikáájá magadnak :PPPP

Hurri Kán 2011.01.04. 15:06:02

@mooon:):
Ezen dolgozom már lassan 18 éve :)))
Változó sikerrel... :)

SciNu 2011.01.04. 16:30:33

@Sanity:
"A "ne menjünk oda, mert ne, és kész" nehezebben működik, mint a "ne oda menjünk, hanem inkább ide, mert itt jobb a .." "
Erről ez jutott eszembe:
www.youtube.com/watch?v=XX0Y6h5P2cE#t=1m44s
:D

Joe69 2011.01.04. 16:30:48

Pozitívum: a posztoló megpróbál kimért és racionális lenni. Nekem elég hidegnek is tűnik az egész. Szerintem egy elég domina, irányító típus, okostojás, mamapapakedvence, mégha tagadja is. 26 évesen még kissé családfüggő. Valószinűleg ezt nem bírta a többi "kedvese" sem, akik dobták vagy dobta őket. Lefogadom, hogy volt már menyasszonyközeli állapotban is, amit bebukott, ezért elhatározta, hogy most nagyon nagyon óvatos lesz, meg papa-mama is figyelmeztette rá. És most meg belefutott egy irányítható pasiba, amit kezdetben élvezett, de aztán kezdte megvetni ezért. Meg aztán különben is rendetlen a lakása, ilyenhez nem megyünk férjhez, édes lányom.. A családi tanács meghozta döntését: ki kell rúgni a delikvenst. Az erre trenírozott, már gyakorlott apuka meg lerendezte a dolgot.

Tipikus még, és akár pozitívnak is nevezhető, hogy adott futamidőt a srácnak, de eközben szigorúan üzemeltette a női pontrendszert, (minden nő agyában van egy pontszámláló , ami nyilván tartja a pasija jó és rosszcselekedeteit, és ez nem resetelhető !) gondosan összegezte, és amikor a negatív értékek elértek egy küszöböt, az ősökkel történt megbeszélés után kivágta. Jöhet a következő. (Amíg van belőlük:))

Végül is korrekt eljárás. Csak talál egy jó papucsférjet, akit megint meg fog vetni,de szép és rendes lakása, stb lesz, azonkívül ha mázlija lesz, egy macsót is, akivel meg jókat dugni fog és az utódjai génjeit szolgáltatja..:))

fumerin 2011.01.04. 16:40:49

@Joe69: "minden nő agyában van egy pontszámláló"
Te hüle vagy?
A pályán se nekem kellett számolni, volt rá gép:D
De kapsz egy pirospontot! Nem használtad a szingli, 24 éves csaj és a pasifelhő szavakat:DDD

Joe69 2011.01.04. 16:49:35

@fumerin:
A női pontszámlálóról részletesen olvashatsz a Pease-házaspár könyveiben pl. Mi, pasik ezt el sem tudjuk képzelni - csak a következményeivel szembesülünk:))

fumerin 2011.01.04. 16:51:58

@Joe69: Akkor ezek szerint én nem vagyok nő:D
Nem baj, barátom, túlélem én:DDD

Joe69 2011.01.04. 16:57:53

Fogalmam sincs, mi vagy. De ha már nőként vágtál ki pasit életedben, akkor tudatosan-tudatalatt ezen logika alapján tetted.

Hurri Kán 2011.01.04. 16:59:16

@fumerin:
Nem is. Az eddig leírások alapján én egy sört cigarettafüstté alakító lényre tippelek. Pontos rendszertani besorolása egyelőre ismeretlen :DDD

Sanity 2011.01.04. 17:07:38

@SciNuBob -I hear you, mon!-: :D:D:D Nice.

@Joe69: Nagyon sokmindennel egyetértek. Esélyes, hogy abból adódik a probléma, hogy a nő irányító típusnak képzeli magát, de azokat, akiket irányítani lehet, lenézi, és elveszti az érzelmeit irántuk.
Aki irányítja a kapcsolatot, annak sokkal több felelőssége van. Mivel ő van erősebb pozícióban, a másik fél sokkal kiszolgáltatottabb érzelmileg. Olyan nincs, hogy két irányító típus megfér egymás mellett - ugyanis valaki irányítani fogja a másikat (a szerep akár változhat is). Ha tudja magáról a csaj, hogy szereti irányítani a srácokat, de azt is tudja, hoyg ezzel úgy változtatja meg őket, hogy elveszti irántuk a vonzódását rövid időn belül - akkor sehova nem vezet a kapcsoalt, és még azelőtt be kell fejezni, mielőtt a másik felet mélyen megbántanánk. Ehhez kicsit tudatosan kell nézni a kapcsolatodat, amire az emberek többsége képtelen.

@fumerin: Ha egyfajta viselkedésmintát mutatsz a lány felé, akkor attól függően, hogy ez imponál neki, vagy ellenszenves, idővel érzéseket váltasz ki belőle. Pl azt, hogy dobjon.
Ez fordítva is igaz, a férfiaknál is létezik ez. A jelentősége azért kisebb, mert lényegesen racionálisabban gondolkodnak a férfiak.
A számláló gondolom egy könnyen megérthető modell ennek a jelenségnek a bemutatására. Túlzó, de szemléletes. Próbáljatok meg nem belekötni mindenbe. (bár tudom, hogy sokaknak a netes fórum kb erre való leginkább)

fumerin 2011.01.04. 17:09:03

@gyvy: Gerincem van, emlőm nincs...aztán sörrel üzemelek, füstből vagyok..közelebb jutottál? :D
@Joe69: Én nem számoltam, kibasztam, de gyorsan, mielőtt pontoztam volna!

fumerin 2011.01.04. 17:10:27

@Sanity: Nem értek én a matematikához:)
Belekötni sem tudok semmibe, mert cukros sem vagyok:)

Hurri Kán 2011.01.04. 17:11:54

@fumerin:
Nem. De ha majd megfejtettem a rézfaszú baglyok problematikáját, lehet ez a következő kérdés amivel foglalkozom ;-)

Joe69 2011.01.04. 17:13:21

@fumerin:
akkor nyilván nőn kívül bármi lehetsz:))

fumerin 2011.01.04. 17:15:43

@Joe69: Igen Joe, sokkal összetettebb és bonyolultabb vagyok, mint egy sima nő! :D

Joe69 2011.01.04. 17:21:10

@fumerin:
Sörből füst..a metabolizmus alapján akár valami egysejtű is lehet, azok is összetettek és bonyolultak:))

fumerin 2011.01.04. 17:22:22

@Joe69: De azok nem menstruálnak velem ellentétben:)))

Joe69 2011.01.04. 17:41:29

Gerincem van, emlőm nincs...aztán sörrel üzemelek, füstből vagyok..közelebb jutottál? :

Ajjaj..nem merek tippelni, mert túl sok ilyet látok közelről..szakmai ártelom..

fumerin 2011.01.04. 17:45:48

@Joe69: :DDD

Az túl egyszerű lenne:)
Ha kíváncsi vagy, akkor elmesélem:)
Ha nem, akkor meg elégedj meg a saját variációddal!
:D

Joe69 2011.01.04. 17:51:50

@fumerin:
Kíváncsi vagyok, a saját variációim végesek..:)

kiraaaaa 2011.01.04. 18:34:18

Hát ez a sztori ne tetszik.
süti beállítások módosítása