Hogyan lógtam el az első randiról?

2011. január 31. 07:47 - csajokespasik

Az ismerkedés számos fajtája terítékre került már, de az SMS társkeresés eddig valahogy kimaradt. Következő posztunk főszereplője egy fiatalember, aki életében először kipróbálja az SMS randevút. Először és utoljára. A hölggyel külsőleg nincs semmi baj, de a lapjait hamar kiteregeti. Hősünk gyorsan levágja a dolgot és ördögi tervet eszel ki. Most megtudhatod, hogy lógj el az első randiról.

 

Sziasztok! Társkeresés SMS-ben? Csak lehúzás? Kinek van erre ideje? Csak egyszer próbáltam ki, mert engem minden érdekel, és úgy gondoltam, ennek is adok egy esélyt. Végül is rosszabbul is elsülhetett volna. Persze ezzel nem a szolgáltatást kívánom fikázni, hátha valakinek bejött. 24 éves vagyok és eddig sosem volt gondom a lányokkal: az elején levágtam, ha valami nem volt okés, aztán nem vittem tovább a projektet. Az eddigi nőim mind normálisak voltak és ezt talán az emberismeretemnek köszönhetem, ami amolyan emocionális radarként működik bennem. Szóval egyszer kipróbáltam ezt is és nem jött be. Abba most nem mennék bele, hogyan működik az SMS-randi: a lényeg, minél többet kérdezel, annál többe kerül.

Okosan csináltam, ezért, hogy ne kelljen sok SMS-t küldözgetnem a szóban forgó lánynak küldött első SMS-ek között volt az is, amiben azt javasoltam, hogy e-mailen folytassuk. Így anyagilag sem vág földhöz – ehhez társult néhány telefonhívás is, így meggyőződtem róla, hogy élő emberrel, nem fizetett operátorokkal csevegek. Képcsere is megvolt: nekem ő bejött, de ő rólam egy kukkot se szólt. Aztán megbeszéltünk egy randit egy belvárosi kávézóba. Én érkeztem előbb, leültem egy asztalhoz, közel az ajtóhoz, ahogy megbeszéltük. Amikor belépett, rögtön felismertem, ahogy ő is engem. A lány tényleg szép volt. Üdvözlöm, leül, rendelünk, bort iszunk. 5 perc múlva megkérdezi, hogy kocsival jöttem-e? Mondtam, hogy nem, és majdnem visszakérdeztem, hogy miért számít? Amikor arról beszélgettünk, hogy ki mivel foglalkozik, azonnal lazán rákérdezett, hogy mennyit keresek (ezekkel a szavakkal, semmi energia befektetés némi puhatolózó körülírásba). Amikor elmondtam neki, mennyit (nem sokat), mintha kissé elcsüggedt volna, de lehet, hogy csak az árnyékok játszottak az arcán, vagy én gondoltam. Következő kérdése: hova szoktam menni nyaralni? - Mi ez, valami reprezentatív felmérés?? Amikor megkérdezte, hogy merrefele lakom, már bekamuztam valamit. Nem gazdag környéken. Ő nem sokat beszélt, kifejezetten úgy éreztem, hogy untatom. Meg úgy is éreztem magam, mint valami vizsgán – pláne, amikor a legmagasabb iskolai végzettségem felől érdeklődött. Magáról nem sokat árult el, valami virágboltban dolgozik, Újpesten. Fél órát bírtam, majd amikor kimentem a vécére eszembe jutott valami. Felhívtam az egyik barátomat, hogy úgy 10 perc múlva csörögjön rám. Így is lett. Amikor visszaültem, csörög a telefonom, felveszem és sápítozom, hogy „Úristen, ez nem lehet igaz. Súlyos? Azonnal ott vagyok!” - a lány riadtan kérdi, mi történt. Én azt felelem, hogy elnézést, de el kell most rohannom, mert az egyik barátom kórházba került. Semmi súlyos, de sokat nekem se mondtak. Cihelődtem, fizettem, és elhúztam. Valahogy nem keresett a továbbiakban, se mélen, se máshogy. Valamiért én sem őt. Szerintem nem kell jellemezni, hogy melyik kasztba tartozott a hölgy. Hasonlóval volt már dolgom egyszer, de őt legalább egy éjszakára sikerült levarrnom : ) belebonyolódni nem érdemes. Ti mit csináltatok volna, hasonló helyzetben, ha látjátok, hogy mivel van dolgotok? Üdv: Attila.

 
415 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr162626813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 07:55:24

Teljesen jogos a reakció. A csaj felmérte, hogy mennyire vagy jól eleresztve, és ez alapján dönt. Valszeg kukázott volna, mivel se kocsid se nagy kereseted.

dr. gernika 2011.01.31. 08:13:56

Nos én vagy megmondtam volna a helyedben, hogy hova dugja az aranyásóját, vagy bekamuztam volna minden szépet és jót, levarrom, majd nem hívom többet.
Egy ilyen lány a kegyes hazugságot sem éri meg.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 08:17:36

@Drága IV gernika:

Hehe! :) Lehet hogy az a csaj volt, aki azt mondta itt, vagy a szakítóson, hogy csak olyan pasival jár, meg vállal gyereket aki minyimum háccá nettót keres. Lehet azóta sem talált palimadarat.

BermudaRoby 2011.01.31. 08:21:26

@Kedves Nard: mivel lehet 700 nettót keresni?
Én a srác helyébe vissza se jöttem volna a klotyóról, ha van hátsó ablak :)

Szöszi 28 2011.01.31. 08:24:16

Fizetés nélkül el kellett volna sétálnod a telefonhívás után, had bosszankodjon a csaj, hogy még a piát is neki kell kifizetnie:)

dr. gernika 2011.01.31. 08:25:13

@Kedves Nard: Micsoda lúzer. Nyilvánvaló, hogy öccá nettóra is lehet gyereket vállalni, ha okosan beosztja az ember(lánya) a pénzt. :D

BermudaRoby 2011.01.31. 08:30:35

én az ál-telefonbeszélgetés alatt tuti elröhögtem volna magam - "Mi? Meg-ha-ha-halt?"

2011.01.31. 08:34:10

-Én kamunak érzem a történetet.
-Jönnek majd a minden nő pénzéhes kommentek, meg az mnk-zás.
-Milyen gáz már telefonos segítséget kérni. Közlöm, hogy itt a vége a randinak és kész.

Nutshell 2011.01.31. 08:36:25

Simán jól tetted. Bár a "levarráson" elgondolkodhattál volna. Bár akkor kiderül, hogy hol laksz. Vagy hozzá mentek. Nemtom, nekem furák az ilyen lányok.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.31. 08:41:10

Hmmmm! Valami virágboltban dolgozott a csaj és ilyen igényei vannak. :P Akkor bakker én rosszul tettem, hogy lediplomáztam! Végül is nem nekem kell jól keresni, meg tanulni - a csaj felfogása szerint -, hanem a belasszózott pasinak. Meg lehet érteni, van benne igazság, de akkor is gusztustalan hozzáállás. És általában pont ezek a libák nézik le a normális nőket, akik nem akarnak kitartottak lenni. Ki nem állhatom őket! Jól tetted posztoló, hogy leépítetted! Lehet, hogy én is úgy léptem volna meg a helyedben, hogy neki kelljen a végén fizetni! :D Megérdemelte volna!

hajtűkanyar 2011.01.31. 08:44:53

Legalább őszinte a nő, nem etet lélekemelő dumával és nem hazudik a te érdekedben a szemedbe, hanem az elején tisztázza a kvalitások mibenlétét.

bagolybagoly 2011.01.31. 08:51:09

Ennél azért ezerszer jobban meg lehet írni egy kommentvadász kamuposztot.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 08:52:38

@bagolybagoly:

És nem is esett szó arról, hogy mekkora mellei voltak! :S

Nutshell 2011.01.31. 08:54:20

@bagolybagoly: Szinte az össze posztra ráhúzzuk, h kamu. Általában mert annyira hülye/szánalmas/béna módon van megírva, hogy nem lehet igaz sztori :)

Kytia 2011.01.31. 09:00:24

A lány biztos my fair lady akar lenni.:)

Father Justice (törölt) 2011.01.31. 09:04:46

Végre egy őszinte hölgy! Szerintem nem kamu a történet. Nekem is volt szerencsém találkozni olyan nőkkel, akik nem rejtették véka alá a valódi szándékaikat, elvárásaikat egy percig sem. Nagyon ritka ez a fajta egyenesség a mai világban, főleg a legelső találkozástól kezdve. Ha nem tetszik, hogy aranyásóba botlottál, 15 perc alatt kiderül, és nem raboljátok tovább egymás idejét feleslegesen.

Azon meg valóban nem kell meglepődni, hogy elsősorban az alacsonyan iskolázott / kis fizetésű, ugyanakkor vonzó hölgyek próbálnak gazdagabb férfi révén felkapaszkodni. Attól, hogy virágboltban dolgozik, még nem teljesen hülye: jól látja, hogy a fizetéséből 60 éves korára sem jutna ötről a hatra, ezért megpróbál inkább valaki máséból. A rövid poszt alapján is egyértelmű, hogy egyetlen ütőkártyája van: a szépsége. Azzal viszont csak addig tud érvényesülni, amíg fiatal - néhány év múlva exponenciálisan kezdenek csökkenni az esélyei, és ezzel ő is tisztában van.

Ahogy már el is hangzott, legalább egy levarrást megért volna a dolog, hiszen az ilyen nők pont ennyit érdemelnek. Ha őt csak a pénzed érdekli, ő se csináljon ügyet belőle, hogy téged meg csak néhány testrésze, azok is legfeljebb néhány órára. Mivel az aranyásók aránya a valahogy kinéző hajadonok között rohamosan növekszik, érdemes fontolóra venni a befektetést egy Sunázó Lakásba. Ezt néhány hasonlóan gondolkodó, megbízható és precíz baráttal közösen érdemes megvásárolni úgy, hogy papíron egy sufni-Bt. legyen a tulaj. Ha okosan osztjátok be az időtöket, mindenki oda viheti sunázni az ilyen mentalitású hölgyeket, így az esetleges kutakodásaik kudarcra vannak ítélve. Vagy legalábbis több furfangot igényelnek, mint amit egy virágkötő libuska fel tud mutatni.

elcsé 2011.01.31. 09:06:49

Nekem az első kérdés azért volt gyanús, mert azzal indul a sztori, hogy bort isznak, erre megkérdezi, hogy kocsival jöttél? Szerinted akkor egy normális valaki inna bort?
Az ilyen csajokkal ki lehet próbálni azt a taktikát, hogy valami általános dolgot válaszolni és utána visszakérdezni. Kegyetlenül megszívatni verbálisan!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 09:12:05

@Father Justice ♋:

Nem rossz ötlet :) Csak feltételezi az eleve lúzerséget. Mármint hogy több lúzer haveroddal ezért vesztek egy lakást, hogy oda kamuval felhúzzatok csajokat és levarrjátok őket. Eleve hosszútávon szerencsétlenségre való beállás.

summerstorm 2011.01.31. 09:14:36

ezt a csajok szokták csinálni :))))...
eddig még nem találkoztam olyan pasival, aki ezt alkalmazta volna...
és most jól elolvasom a kommenteket is :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.31. 09:18:09

@Father Justice ♋: Az a baj, hogy az ilyen nők miatt alakul ki a férfiakban a "csak egy dugásra kell" reflex. Legalábbis szerintem. Sok besavanyodott pasival találkoztam, aki ilyen nők után gyűlölte meg az összes többit és hibás következtetést von le már első látásra. Rámnéz és megállapítja, hogy én is ilyen vagyok. Ez egy önmagát gerjesztő folyamat, egy idő után már minden nőt ilyennek lát.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 09:21:20

@elcsé:

Egyszer bepiálva dumáltam valami arankával egy szórakozóhelyen, és mondtam, hogy soha nem járnék olyan csajjal, aki nem tudja ki Jim Morrison. Erre a csaj megkérdezi, miért, ki az? Pista haverom látta hogy átsuhan egy érzelem az arcomon, és könyörgött némán a szemével, hogy ne kezdjek el pofázni, sőt fejezzem be. Megvolt a csaj, ettől függetlenül. :)

Hurri Kán 2011.01.31. 09:26:03

Posztoló erősen úgy tűnik hogy rutintalan arra a kérdésre nézve, hogy milyen kocsid van...

summerstorm 2011.01.31. 09:27:10

@Kedves Nard:

hááát, ha ezzel az erővel én mondhattam volna, hogy nem kezdek olyan pasival, aki nem tud felsorolni legalább 3 impresszionista festőt...
De ezzel komolyan bekorlátoztam volna a saját lehetőségeimet :DDDD....

Frigyesur (törölt) 2011.01.31. 09:27:55

Nem ertem azokat, akik levarrasrol beszelnek. Nem rangon aluli egy penzehes novel lefekudni? Nekem az lenne. Meg egyatalan, akarmilyen a masik, meg nem kell a masik felnek is tisztessegtelennek lennie. Nya mindegy. Max. 19 evesen nyomiskodtam azzal, hogy hivjanak fel, es akkor sem eltem vele. Otthagyom, azt szevasz. De en tokos csavo vagyok. :))

Hurri Kán 2011.01.31. 09:28:25

@Nutshell:
Autóban is lehet varrni :DDD

@Kytia: Vagy csak kíváncsi ;-)

summerstorm 2011.01.31. 09:29:15

@gyvy:

szövegértelmezés egyes. leülhetsz.

nem azt kérdezte, hogy milyen kocsival jött, hanem hogy kocsival jött -e.... :)
addig a kérdésig már el sem jutottak :)
de ha eljutottak volna, akkor a régi suzuki swift lett volna a jó válasz.

Hurri Kán 2011.01.31. 09:30:47

@mooon:):
Így is ülök. Ha félórára a sarokba térdelek úgy is jó? :D

Régi Suzukinál van jobb válasz bár az nem túl szalonképes :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 09:31:09

@Frigyesur:

Dehogy, rangon aluli ilyennel együtt élni. Levarrni ok. Elvesztegetted az idejét :) Mert ugye, az idő pénz. :) Ennyi ideig se tudott aranyat ásni. :) Miután megvolt, farkat bele lehet törölni aranka függönyébe, majd lelépni.

summerstorm 2011.01.31. 09:34:07

@Kedves Nard:

Jaaaj nard, ne légy már ilyen kis gutytutytalan :)....
fúúúúj :D

Frigyesur (törölt) 2011.01.31. 09:34:52

@Kedves Nard: Sztem azert nem kene igy beszelni, viselkedni egy masik emberrel. Meg ha penzehes ribi is. Nem rosszabb, mint egy szexreehes kan.

tarquin - védőháló nélkül 2011.01.31. 09:35:04

@Bundabandi: "Az a baj, hogy az ilyen nők miatt alakul ki a férfiakban"

Nem igaz, egyszerűen ez benne van néhány példányban, de természetesen ezért is a nők a "hibásak", főleg az ilyenolyan nők, akiket megfirkálnak a bezzegőknemolyan nőihölgyek.:-)

Kytia 2011.01.31. 09:38:32

@Bundabandi: Azért nem kell szentté avatni itt hirtelen a férfiakat. A "csak egy dugásra kell" reflex velük született, és sajnos normális csajokra is kiterjed alapból is.
Hogy Fatherben mi miért alakult ki, azt inkább ne firtasd.:DDD

Nutshell 2011.01.31. 09:40:01

@gyvy: Sztem a csaj nem ment volna bele kocsiban. Vagyis nem akármilyenben :)

@Frigyesur: Én még sosem léptem le ilyen-olyan trükkel. Ha már ott voltam egy randin, akkor ha jó-ha szar, végigvártam a végét :)

Frigyesur (törölt) 2011.01.31. 09:40:50

@Bundabandi: Nem, azert alakul bennuk, mert hulyek. Ennyi. Talalkoztam en is gaz pasikkal. Kerultem oket. Nem alltam le veluk. Nem sotet a vilagkepem. Ennyi lenne. Es megjott az a szekcio, akikkel egyet tudok erteni :)

Frigyesur (törölt) 2011.01.31. 09:41:45

@Nutshell: En surgettem a veget. :D Te egy szent vagy. :)

Hurri Kán 2011.01.31. 09:41:59

@Nutshell:
Hát akármilyenben én se lennék hajlandó :DDD

Kytia 2011.01.31. 09:44:12

@Kedves Nard: HPV-jét meg továbbadni a következő (normális) barátnődnek...

@Frigyesur: Egyetértek.

Nutshell 2011.01.31. 09:44:21

@gyvy: Nem is kényelmes az sztem... :)

@Frigyesur: Najó, nem is volt ám annyi, hogy randikon kellett töltenem a fél életem :)

eMJe 2011.01.31. 09:46:53

előtte azért még szájbah*gyozhattad volna, posztíró. sok mnident nem lehet a történethez hozzáfűzni:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 09:47:33

@Kytia:

Igazi férfi elmegy oltásra.

@Frigyesur:

Már miért ne? :) Megtehettem.

dr. gernika 2011.01.31. 09:51:03

@Kytia: Az eredetiben annak nem volt happy endje. :)

bagolybagoly 2011.01.31. 09:51:22

Ebben a témában örök kedvencem. (Nekem ez pl. nem látszik kamunak. Illetve ha az is, legalább életszerűre van fabrikálva.)

fvtr.blog.hu/2008/03/16/olvasoi_level_sagittar_es_az_igazi

Frigyesur (törölt) 2011.01.31. 09:52:59

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: @Kytia: :)

@Nutshell: Csak szerenykedsz. :))

@Kedves Nard: Sok mindent meg lehet tenni, de attol meg nem helyes, etikus etc.

summerstorm 2011.01.31. 09:56:25

@Nutshell:

hát nekem már volt olyan, mikor keményen gondolkodtam utána, hogy miért is vártam ki a randi végét :DD...
mee nagyon fura, vagy ultra gáz volt.

Nutshell 2011.01.31. 09:59:40

@Frigyesur: Áh, mazsola vagyok randik terén :D

@mooon:): Na igen, fura-gázzal nekem is volt randim, de a "férfibecsület" megkívánta, hogy ha már eljöttem akkor igenis végigvárjam a végét és ne lépjek le negyed óra után :)

Father Justice (törölt) 2011.01.31. 10:00:25

Szerintem Bundabandinak van igaza, hiszen Hobo is megmondta:
"A nők miatt lettem ilyen gazember." :)

A Sunázó Lakás koncepciójának semmi köze ahhoz, hogy amellett a tulajdonostársak törekednek-e normális párkapcsolat kialakítására, vagy sem. Ha valamelyikük megállapodott ÉS monogám, ezért már nem veszi igénybe az SL szolgáltatásait, azt a többiek kivásárolhatják belőle, ha neki ez a kedvező megoldás. (Bár jobban jár, ha megtartja a tulajdonrészét, hiszen az ingatlanárak általában csak emelkedni szoktak.)

A levarráshoz elsősorban fizikai gerjedelem kell, nem megnyugtató bizonyosság arról, hogy a nő nem akarja magát eltartatni. Dugni nem tisztességtelen, pláne, ha nem ígértél az illetőnek semmit. Semmiféle kárt nem szenved egy kis sunázástól, úgyhogy ez nem átverés, csak az adjon'Isten és fogadj'Isten elv következetes érvényesítése. (Ráadásul ha jól viselkedett, még bonbont is kaphat reggel.) A különféle rangok meg pláne nem tartoznak ide, hiszen ilyen alapon az emberiség javarésze egyáltalán nem élne szexuális életet. A másik fél nagy valószínűséggel mindig "rangon aluli" valamilyen értelemben. Számomra például rangon aluli egy olyan nő, aki suk-süköl, vagy a helyesírás elemi szabályaival sincs tisztában. De az ilyesmi sosem mérvadó az egyszeri, vagy rövid ideig tartó blokkolás szempontjából.

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 10:01:08

@mooon:): Mert nagylelkű vagy, égy hagyod a másiknak, hogy fizessen neked még egy ásványvizet, ha már ennyire akarja :D

Randiról ilyen átlátszó kamu módon meglépni nagyon gáz.

Egyébként érdekes, mert én meg mindig olyanba botlom, hogy a pasi ad kérés nélkül pontos kimutatást a keresetéről. hmm...

dr. gernika 2011.01.31. 10:02:10

@Kedves Nard: Gratulálok, ezek után kihívás lehetett. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 10:02:22

@Frigyesur:

Tolvajt meglopni bűnnek számít? Vader nagyúr is tett néhány etikátlan dolgot. Pl gyerekeket ölt! :)

Frigyesur (törölt) 2011.01.31. 10:03:32

@Kedves Nard: Igen, annak. Es nem illik hozzad az avatarod. :P

summerstorm 2011.01.31. 10:03:47

@bagolybagoly:

legközelebb mondd azt is hogy felnőtt tartalom :)

dr. gernika 2011.01.31. 10:06:37

@Frigyesur: Tegnap láttalak kicsit sisak nélkül is, de eredeti szinkronnal tényleg tökös vagy amúgy. :)

bagolybagoly 2011.01.31. 10:14:56

@mooon:): Valami azt súgja, hogy te sem érezted át a galamblelkű szerelmesek színtiszta érzelmeinek az ő áradását ... a királynő és az ő nyilas lovagja.
Na, valljad csak be szépen, hogy irigykedsz te is!

Frigyesur (törölt) 2011.01.31. 10:16:28

@Drága IV gernika: Egyre jobban szereted az SW-t. :D Naugyehogyugye. Tanulhatnanak tolem a mai gyerekek.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 10:17:01

@bagolybagoly:

Nem bírtam végigolvasni. A nyilasok meg igenis a legjobbak. Frici is egyetért velem.

summerstorm 2011.01.31. 10:17:42

@bagolybagoly:

nem nyitottam meg tovább...
majd at home :)
de mindenképpen beszámolok, hogy irígykedtem e rá... mondjuk holnap, úgy jó lesz :)?

hol van már deflorator?
ma még nem volt, hogy biztos kövér volt a csaj, azért nem sunázta csak a posztíró :D....

Father Justice (törölt) 2011.01.31. 10:18:59

@Dr. Jula Watson: Attól, hogy nem a kereseti kimutatását kéred, hanem csak aziránt érdeklődsz, 'milyen előremeneteli lehetőségei vannak' a munkahelyén, még sejtheti, mire akarsz kilyukadni. :)

Kytia 2011.01.31. 10:22:55

@Kedves Nard: Igazi férfi tudja, hogy az oltás nem véd.

@mooon:): Ez miért van mostanában, hogy mindig megakaszt ezzel a felnőtt tartalom dumával? Azóta nem merek rákattintani semmire. Mint ahogy most erre sem.:)) Koncert amúgy jó volt? (Hogy offoljak is kicsit...:)))

dr. gernika 2011.01.31. 10:23:58

@Frigyesur: Ezek a régi részek élvezhetőbbek, bár technikailag iszonyat nyomik. :)

summerstorm 2011.01.31. 10:29:05

@Kytia:

jó volt jó volt :)
a receptre felirandó pasi is...:) egye fene, felírhatják receptre minden csajnak :D

summerstorm 2011.01.31. 10:31:56

@Kytia:

ja és a felnőtt tartalmat nemtom...
gondolom kiskorúak védelme, nade ilyenkor én már élből zárom be itt a lapot...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 10:32:39

@Kytia:

Hát akkor én nem dugtam még HPV-s csajt :)

Father Justice (törölt) 2011.01.31. 10:36:31

@Kytia: Bezzeg itt nem kérdez ilyen badarságokat, egyből nézhető:
erotika.indavideo.hu/video/Gabi_siessssss_Reszketek_
Egyébként ez a videó pont jó példa arra, milyen kevés feltételnek is kell teljesülnie ha csak testiségről van szó. Még a rokonok rosszallása sem számít, ha elkapja az embert a hév, nemhogy holmi rangok. :)

Kytia 2011.01.31. 10:37:03

@Father Justice ♋: Én pasiban találkoztam ilyennel. Kérdezte, mi a munkám, közöltem, hogy "irodai alkalmazott" (persze az üzletágvezető jobban hangzott volna, főleg, ha céges kocsit is villantok mellé, de gondoltam, direkt ködösítek), mire aszongya, "hát az nem nagy szám".:D

bagolybagoly 2011.01.31. 10:41:22

@mooon:): Ah, már az anyja is kövér volt, meg a posztolónak az anyja is bálna ... a tied meg hány kiló, hogy csak ide írsz kommentet, csak így.

Kytia 2011.01.31. 10:43:25

@mooon:): Milyen receptre felírandó pasi??? Hol kell kiváltani?:DD
Jaja, inkább én is bezárom. Nehogy már a főnökség lássa, hogy nem csak CsP-re kommentelek munkaidőben.:))

@Kedves Nard: Ami késik, nem múlik.:)

@Father Justice ♋: Itt is megkérdezi.:( Már korábban is felmerült bennem, hogy ez a testiség egyeseknél olyan, mint a hasmenés.:DD

Father Justice (törölt) 2011.01.31. 10:44:38

@Kytia: Mert nyilván elég jól nézett ki ahhoz, hogy ezt a lekezelő stílust megengedhesse magának. Furcsamód általában nem a gazdag férfiak firtatják ezt, hanem pont a csóró hejjespasee-k, akik "örökbe" akarják fogadtatni magukat. :)

Barry Kent 2011.01.31. 10:50:46

Kicsit túlbonyolítottad ezt az ördögi tervet.
Amikor érzed hogy gázos a szitu, felállsz és közlöd hogy akkor részedről ennyi, oszt helló, minek sunnyogni.

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 10:52:36

@Father Justice ♋: szóval még így is túl konkrét vagyok? :D

Kytia 2011.01.31. 10:53:24

@Father Justice ♋: Heheee. Gyorsan tanulsz. Amúgy tévedés. Relatíve tűrhető állása volt, valami közgázt, vagy jogot, vagy mit végzett és egy hatalmas banknál, vagy biztosítónál, vagy minél volt valami. Ezt most jól megmondtam... A lényeg, hogy nem csóró volt, hanem a hihhhhhetetlenül szárnyaló kárrierjére verte a nyálát, és közben élvezte, hogy másokét meg leszólhatja. Kinézetét tekintve a hejjespasee-tól meglehetősen távol állt.:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 10:54:49

@Kytia:

Nem hinném, hogy elő fog fordulni :)

Amúgy én csak pusztán érdeklődésből kérdeztem meg eddig, hogy mit dolgozik a csaj. De nem voltak ilyen ambícióim, hogy majd ő eltart. Bár mókás lenne kitartottként élni :D

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 10:56:41

@Barry Kent: Mert ettől olyan tökösnek érezte magát :)

summerstorm 2011.01.31. 10:57:02

@Kytia:

a kiváltás módjáról Caddy-nál kell érdeklődni :DDDD...

@bagolybagoly:

mivanmivan?
??????????
hétfőn viccelődni tilos táblát nem láttam... :)

Barry Kent 2011.01.31. 11:00:09

@Dr. Jula Watson: :)
Tökös akkor lett volna, hogy közli: "ó basszus, otthon maradt a pénztárcám!". Hadd fizessen a virágoslány. :)

fumerin 2011.01.31. 11:00:10

Ha valakivel levelezem, és pláne párkeresőn...akkor nem szokás a kényes kérdéseket (foglalkozás, lakás, autó, bla-bla-bla) megbeszélni akkor még, mielőtt találkozni akar a két ember?

*legyintés* ehhez nem értek :S

Hurri Kán 2011.01.31. 11:04:45

@Dr. Jula Watson:
Mert már kezdéskor túl határozott vagy. Egyszerűen már akkor halálra ijesztegeted őket :D

Hurri Kán 2011.01.31. 11:05:33

@fumerin:
Ezeknél vannak sokkal fontosabb kérdések :DDD

summerstorm 2011.01.31. 11:05:58

@Kytia:

mingyá felsővezető lesz :)?
és gazdagsikeres :)?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.31. 11:07:33

@Father Justice ♋: Ja, ja! Tényleg a hejjespasik dumája! :D Én is belefutottam már!

Ez a rangon aluli dolog meg... Volt egy pasi aki odáig volt értem, igazából jó fej volt, meg aranyos, viszont külsőleg nem egy nagy szám és akkor már megvolt a mostani barátom. Azért ő nem adta fel, nyomult ezerrel hónapokon át, én meg mindig leépítettem. Olyan családból származott, ahol a szülők mindent megadnak a gyereknek, valóságos kiskirályként nevelik, ezért nem igazán értette, miért is nem kell nekem. Tökéletesnek látta magát. Végül mikor feladta a dolgot, közölte, hogy egyébként sem vagyok hozzá való, mert: intellektuálisan nem vagyok az ő szintjén! Ahhhh! Ezen akkor totálisan kibuktam és elküldtem melegebb éghajlatra! Aztán később már csak röhögtem rajta.

Barry Kent 2011.01.31. 11:10:46

@fumerin:
Szia Attila!

Köszönöm a leveled, én is nagyon kiváncsi vagyok rád.
Állás? Fizetés? Autó? Kecó? Haldokló milliomos nagybácsi?

Puszi: Julcsi, Újpestről

Kytia 2011.01.31. 11:10:49

@mooon:): Hűha. Hazudnék, ha úgy tennék, mintha érteném.:))

@fumerin: Normális emberek meg szokták beszélni, de itt gyakorlatilag a sok-sok e-mail és pár telefon után is csak annyit tudtunk meg a lányról, hogy "tényleg szép volt". Valószínűleg posztoló is legalább olyan mély szinten érdeklődött a lány iránt, mint a lány őiránta, de persze utólag ő van felháborodva...:))

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 11:11:48

@Barry Kent: Nem is azt mondtam tökös volt, hanem hogy annak érezte magát :)
Amúgy ez tényleg jó megoldás lett volna :)

@gyvy: Így megy ez. Legalább tudom, aki marad nem nyúlbéla :D

Barry Kent 2011.01.31. 11:13:18

@Dr. Jula Watson:
Jaja, tanulja meg, hogy a pénzes pasikért áldozatot kell hozni :)
Mondhatni dolgozni kell :D

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 11:14:35

@Kytia: Tudod, kinek mi a fontos. A srác szép lányt akart, a lány meg gazdag pasit. A baj csak ott volt, hogy a srác megkapta a szép lnyt, ellenben a lánynak csalódnia kellett, mert a srác nem volt pénzes. :)

Kytia 2011.01.31. 11:15:21

@Barry Kent: Most miért? Ez tökéletes válasz arra az indításra, hogy:

Szia Julcsi!
Láttam a képedet, nagyon tetszel. Mit szeretsz a szexben? Kedvenc póz? Tabuk? Hármasparti?

Csók, ahova szeretnéd: Attila, Bázakerettyéről

U.i.: Küldjek képet a f*rkamról?

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 11:15:48

@Barry Kent: Nem elég munka pár elbűvölő mosoly, és egy kis cici meg combvillantás a randin? :)

A d r y (törölt) 2011.01.31. 11:15:58

@Drága IV gernika: milyen igazad van ezzel a bekamuzós dumával!!:))
Sok pénz, jó autó, álomfizu!Mosni,főzni,takarítani nem fognak, hogy kééépzeled!

blah 2011.01.31. 11:19:50

bakker, nincsennek barátaid akikkel megbeszélheted ezeket a rendkívül érdekes történeteket...?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 11:19:51

@Dr. Jula Watson:

Mennyi ideig tartott leszedni a szőrbundát a lábairól! :)

fumerin 2011.01.31. 11:20:12

@gyvy: :D Minnnyá gondoltam:)
@Barry Kent: Kisarkíthatod, de azért én többet szeretek tudni valakiről annál, hogy milyen a szeme színe. :)
@Kytia: Gyanítom, hogy elsődleges a férfinek a szex lett volna a csajnak meg a jó palimadár:)Egyik félnek sem jött össze a számítása.

Barry Kent 2011.01.31. 11:20:17

@Dr. Jula Watson:
Nekem tökéletesen megfelel, de ha bekéri az adóbevallásom, fix hogy ő fizet :)

@Kytia:
Ez durva. Különben meg minek utóirat, nincs kép az adatlapján? :D

Hurri Kán 2011.01.31. 11:22:17

@Dr. Jula Watson:
És gondolom még onnantól is rengeteg megpróbáltatás vár rá :DDD

@fumerin:
Mit gondoltál minnyá? Nekem pl. nagyon fontos tudnom, hogy akivel randizom, mi a véleménye a kipusztulófélben lévő szibériai tigris megmentésének a lehetőségeiről :DDD

Barry Kent 2011.01.31. 11:23:14

@fumerin:
Persze hogy sarkítottam :)
De ezt az sms-társkeresést amúgy sem tudom komolyan venni :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 11:25:48

@Kedves Nard: mármint melyiknek? A pasinak, vagy a nőnek? :D

@Barry Kent: kivéve ha apehos a nő. Mert akkor tuti te fizetsz a végén :D

@gyvy: Kemény kiképzésen kell átesnie :) Ha helyt áll, maradhat :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 11:26:28

@Barry Kent: ez az sms-es dolog tényleg eléggé furcsa.

Hurri Kán 2011.01.31. 11:26:51

@Dr. Jula Watson:
Bele se merek gondolni a részletekbe ;-)

Barry Kent 2011.01.31. 11:27:09

@Dr. Jula Watson:
Ha apehos, akkor még pityergek is mellé :)
Különben is, randizzon a könyvelőmmel :D

Barry Kent 2011.01.31. 11:29:21

@Dr. Jula Watson:
Hát elég gáz, ott már azok lehetnek akik jobbnak látják képet sem közölni a másikkal, már csak a lehengerlő modorukban bíznak :)

Father Justice (törölt) 2011.01.31. 11:30:29

@Dr. Jula Watson: Igen, ez még mindig túl könnyen megfejthető. Én ezt javasolnám inkább: "A te nyaralási szokásaidra mennyire nyomta rá a bélyegét a gazdasági válság? Tiszta szégyen, hogy utoljára 2006-ban jutottam el másik kontinensre." Vagy: "Szerinted manapság nem túl nagy luxus egy háromfős kiscsaládnak két személyautót is fenntartani?" Szóval vagy személytelen legyen a kérdés, vagy ha személyes, kapásból hozzá kell csapni valamilyen, a saját személyedre vonatkozó információt is. Így azt hiszi, nem a konkrét anyagi helyzetére vagy kíváncsi, hanem csak arra, hogyan gondolkodik a pénzről úgy általában. :)

@Kytia: Kölcsön kellene adni ennek a tagnak is a könyvet. Megtanulná belőle, hogy az adoptáltnak jó esetben egyáltalán nem is kell dolgoznia, tehát a kérdés eleve okafogyott. :)

Kytia 2011.01.31. 11:30:45

@Dr. Jula Watson: Jaja, és a nempénzes pasik felháborodásával fogadta a történteket, ami kísértetiesen hasonlít a nemszép/kövér lányok erkölcsi felháborodására.:))

Hurri Kán 2011.01.31. 11:30:59

@Barry Kent:
Tök mindegy mi a csaj, így is, úgy is TE fizetsz... Csak kérdés hogy mikor és mennyit.... Lásd a nő és a hurrikán közötti szoros összefüggést :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 11:31:08

@gyvy: Nem is kell ezen túl sokat gondolkodni :D

@Barry Kent: És jópasi a könyvelőd? :D Bár mindegy is, azok általában jól keresnek :D

Hurri Kán 2011.01.31. 11:31:40

@Kytia:
A nemszép/kövér lányok min szoktak erkölcsileg felháborodni? :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 11:33:00

@Dr. Jula Watson:

A nőnek! :)

@gyvy:

Hogy szarba se veszik őket a gazdaghejjespaseek! :D

fumerin 2011.01.31. 11:33:24

@gyvy: Ez is fontos! Bár nőként furcsán néznék a férfire, ha ezt az első 5 randi akármelyikén bedobná! :D
@Barry Kent: Van olyan ismerősöm, aki ezzel a módszerrel elég jó arányban dönti meg a gyengébbik nemet. Ő szokta mesélni a hódításait ilyen oldalakról. Fiatalság...:D

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 11:34:18

@Barry Kent: Ráadásul ezt a lehengerelést bele is sűrítik 142 karakerbe. Így még a remek helyesírásukat is el lehet rejteni :)

@Father Justice ♋: Dehogy. Okos nő nem mond semmit a saját anyagi helyzetéről. Még a végén anyagiasnak nézik :)

@Kytia: Természetesen. Mindenki azon háborodik fel, ha valami olyasmit keres a másik, ami belőlük hiányzik. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.31. 11:35:38

@Barry Kent: :D Egyik ismerőst kidobta a nője karácsony körül. Felhívta a páromat, hogy nézze már meg neki a teletexten, hogy mennyi az SMS társkereső száma. Furcsálta ugyan, de
bediktálta neki. Mikor letették megkérdeztem, hogy nincs TV-je a srácnak? Azt mondta: albérletben lakik, nincs TV. Kérdem: de akkor, hogyan fog chatelni, ha nem látja a texten a válaszokat? Válasz: csak a telefonszámát küldi el és hogy hívjatok! :D :D :D ÁÁÁÁÁ!!! Egyébként azt a nőt, aki dobta, azt is onnan szerezte. Kicsit dilis a srác amúgy is, voltak már furcsa dolgai, de ez mindent vitt nálam!

Barry Kent 2011.01.31. 11:35:44

@Dr. Jula Watson:
Nő, de ha gondolod, bemutatlak neki :P

@gyvy:
Én az Apehnak mindig időben és nagy örömmel fizetek.
Nevem, adószámom a szerkesztőségben.

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 11:35:57

@Kedves Nard: Kell nektek hosszúlábú nő. Annak még nagyobb felületet kell szőrteleníteni :D

Father Justice (törölt) 2011.01.31. 11:37:25

@fumerin: "Gyanítom, hogy elsődleges a férfinek a szex lett volna a csajnak meg a jó palimadár:)"

Látod, ezért mondtuk többen is, hogy a nagy kamuzások után (az anyagiakat illetően) legalább egy sunázással bepróbálkozhatott volna a srác. Akkor legalább az ő vágya teljesül, az meg már 50%-os siker - ami a tényleges végkifejlet 0%-ához képest nem is olyan rossz eredmény! :) Itt még fel lehetne ismerni, hogy mivel ő fizetett a kávézóban, valójában nem 0, hanem negatív százalékokról beszélgetünk. Persze én nem vagyok ennyire anyagias, de valaki majd úgyis észreveszi a deficitet helyettem is. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 11:37:51

@Dr. Jula Watson:

Ja! :) Többe kerül a krém is meg a gyantázás! :D

Barry Kent 2011.01.31. 11:39:04

@Bundabandi:
Nagy forma lehet :) És nem túl válogatós, így könnyen boldogul :))

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 11:39:09

@Barry Kent: Női könyvelőből túlkínálat van a környékemen :)

Akkor bemutatkozom:
Abavári
Pintér
Eleonóra
Hilda
Vagyok :D

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 11:40:35

@Father Justice ♋: Persze, te mindig meghívatod magad :)

@Barry Kent: Végül is, ha megkapja, amit akar, neki van igaza :D

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 11:41:17

@Kedves Nard: Ennyit már nem fektetünk egy nőbe :)

Barry Kent 2011.01.31. 11:43:19

@Dr. Jula Watson: :D
Őőőő, tetsziktudni a januári egyhetes késés a bank hibája miatt volt, de februárban egy héttel előbb utalok, komolyan, eskü :)

Hurri Kán 2011.01.31. 11:44:08

@Kedves Nard:
Az élet néha igazságtalan és zord és részrehajló

@fumerin:
Legalább biztos lehetsz benne hogy nem egy hétköznapi jelölttel ülsz/állsz/fekszel szemben :)

Kytia 2011.01.31. 11:44:34

@gyvy: Azon, hogy az a "felszínes disznó" azt a "beteges csontkollekciót" választotta, és nem őket.:)

Barry Kent 2011.01.31. 11:44:41

@Dr. Jula Watson:
Kérdés, kap-e egyáltalán egy fia sms-t is :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 11:45:37

@Barry Kent: :)
Mindig csak ezek a trehány férfiak! Fizetni nem akarnak, mindent másra kennek, és folyton esküdöznek, amit meg nem tartanak be. Ehh...
De megfizetsz majd mindezért! :)

Barry Kent 2011.01.31. 11:46:52

@Kytia:
És még a hajuk is zsíros és slamposak, pedig. :)

Hurri Kán 2011.01.31. 11:47:29

@Kytia:
Vannak ilyen férfiak is? Én úgy tudtam hogy nagyon fontos az őszinteség meg a belső értékek! De nyugtass meg, hogy a nők is ugyanezt nézik és nem az a fontos hogy milyen kocsival jöttél, mennyit keresel, stb. :DDD

nosce 2011.01.31. 11:47:53

@gyvy:
"Az élet néha igazságtalan és zord és részrehajló "

nem néha, hanem mindig :)

Father Justice (törölt) 2011.01.31. 11:48:46

@gyvy: Van számodra egy jó könyvem.. :)

nosce 2011.01.31. 11:48:53

@Dr. Jula Watson:
"De megfizetsz majd mindezért! :)"

következő életében nő lesz :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 11:48:54

@Barry Kent: Tudod, én nagyon el tudom képzelni, hogy vannak, akik írnak ilyennek :D
És hát bundabandi azt mondta az előző nőt is így szedte össze :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 11:49:03

@Kytia:

A belső sokkal fontosabb! Az hogy spánielfül melle van, és többe kerül az étkeztetése mint a ruháztatása, az nem fontos! D

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 11:49:39

@nosce: Mi a bajod a nőkkel? He? :D

Hurri Kán 2011.01.31. 11:50:45

@Father Justice ♋:
Várj, kitalálom mi a címe: Gőgös Gúnár Gedeon? Ablak Zsiráf? :DDD

nosce 2011.01.31. 11:52:00

@Dr. Jula Watson:
"Női könyvelőből túlkínálat van a környékemen :)"

gyüjtöd a női könyvelőket ? ez milyen perverzió ? :)

nosce 2011.01.31. 11:52:46

@Dr. Jula Watson:
semmi, én a javukat akarom :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 11:53:09

@nosce: Ragadnak rám, mit tegyek? :)

Barry Kent 2011.01.31. 11:55:26

@Dr. Jula Watson:
Tuti, hogy vannak, kérdés öröm-e ez a srácnak :D
Bár még oviban zsákbamacskán nyertem egy vadiúj matchboxot, neki is lehet szerencséje :)

nosce 2011.01.31. 11:55:56

@Dr. Jula Watson:
sztem vedd le az árcímkéket a kalapról kabátról, pulcsiról meg a szoknyáról na meg a bugyiról :), első lépésként :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 11:56:13

@Barry Kent: Tudod, rakjtunk van az a lózsaszín szemüveg :)

Barry Kent 2011.01.31. 11:56:53

@nosce:
Dehogy.
A következő életemben ATM leszek, most olvastam ki kávézaccból.

nosce 2011.01.31. 11:57:22

@Dr. Jula Watson:
csakis win-win szituban gondolkodom :)

fumerin 2011.01.31. 11:57:37

@Father Justice ♋: Nálam úgy működik, hogy amíg nem vagyunk közös koszton és fedél alatt, addig mindenki a sajátját fizeti :D
Férfitől elfogadni italt...nekem mindig az jut eszembe, hogy valamit kéne adni cserébe. És ha nem akarok "túl nagy árat" fizetni egy pohár sörért, akkor inkább kifizetem. :D
@gyvy: A zemberem sem ecccerű eset:) Azt hiszem, hogy az első randinkon már megbeszéltük a történelmi kérdéseket és azok következményeit. Majd az általam megfőzött ételek listáját...és assszem még a zenei ízlésünket is behangoltuk:DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 11:58:09

@Barry Kent:

Én remélem egy kavics leszek a mélytengerben. Vagy valami jó moszat!

nosce 2011.01.31. 11:58:13

@Barry Kent:
"ATM" ???
na bazky, akkor állandóan lehúznak majd :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 11:58:56

@nosce: akkor hogy viszem vissza a 3 napos cseregaranciában? :)

Erről jut eszembe, nem is olyan régen esett meg velem, hogy bementem egy áruházba, és a bejáratnál egyből jelzett a lopásgátló. Na ott néztem, hogy most mi van, mire a biztonsági őr derítette ki, hogy a hónapokkal ezelött vásárolt, és azóta is rendszeresen hordott télikabátból nem vágtam ki a címkét. Látszik, milyen gyakran járok az üzletekben :)

Kytia 2011.01.31. 11:59:45

@Father Justice ♋: Azé el ne kezd terjeszteni.:DDD

@Kedves Nard: Így van. Engem sem zavar, ha az ifjú titán combjainak belső részén a súrlódástól ki van kopva már a szőr, és gyaloglás közben a térdei csilingelve összeütődnek, miközben egyik kezével a korábbi pattanásokból megmaradt, varos sebeket tépkedi az arcán. Mit számít mindez, ha tud integrálni és deriválni?:DDD

Barry Kent 2011.01.31. 12:00:03

@Dr. Jula Watson: :D
Ez igaz lehet.
Bár én azt hiszem kihagyom ezt a fajta társkeresést, mert utálok sms-t írogatni :)

Egyébként a posztcsaj tök lúzer, simán levághatta volna hogy a srác csóró, amikor a második emelt-díjas sms-ben közölte hogy e-mailen folytassák.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.31. 12:00:49

@Dr. Jula Watson: Belenéztünk utána a chat-be és ilyenek vannak: Pisti Bp 185/80/22 70/111-2222 hívj vagy írj! Végül is akinek mindegy, kicsoda micsoda, csak nő legyen...

Hurri Kán 2011.01.31. 12:01:15

@Dr. Jula Watson:
Én is: Hí Donát.

@fumerin: Közös éneklés volt? Meghallgattam volna :DDD

fumerin 2011.01.31. 12:03:12

@gyvy: Azóta is közösen énekelünk:D Ráadásul fizetnek is érte ;)

nosce 2011.01.31. 12:03:13

@Dr. Jula Watson:
nemtom hogy viszed vissza, ez kemény kérdés :), akkor tényleg jobb ha sok könyvelő ragad rád :)

De képzeld el, ha kifelé szólal meg, lehet még a bugyidba is belenéznek hátha ott rejtegetsz valamit :)

Barry Kent 2011.01.31. 12:03:36

@nosce:
Tudod hányan fognak vágyakozva tekinteni rám?
Aki meg nem szimpi, annak benyelem a kártyáját vagy leköpöm a pénzét tintával.

@Kedves Nard:
Én dél-amerikai diktátor szeretnék lenni, de azt mondta az álmoskönyv hogy erre még nem vagyok felkészülve. Előbb ATM, utána bikini, és majd talán utána.

Hurri Kán 2011.01.31. 12:07:04

@fumerin: Akkor már megérte :DDD

@Kytia: :DDD

@Barry Kent: Csak vigyázz, nehogy elraboljanak és bedobjanak egy tóba :)

nosce 2011.01.31. 12:10:47

@Barry Kent:
akkor már inkább vibrátor lennék szem nélkül, mindig 10/10-es modellen élveznék :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 12:11:02

@Barry Kent: Ezért kell msn-ezni :) Bár volt olyan ismerősöm, aki a barátnőjével a kommunikáció nagy részét e-mailben folytatták :)
Na igen, ez már azonnal szemet szúrhatott volna. Mondjuk megmagyarázhatja úgy is, a lány pénztárcáját akarta kímélni :)

@Bundabandi: De legalább a nevét odaírta :D

Father Justice (törölt) 2011.01.31. 12:12:39

@gyvy: Nem-nem, bár közel jársz az igazsághoz. Mosó Masa mosodája! "Milyen kár, hogy a jó, finom húsú kisrigó elrepült - nyávogta a macska..." :)

@fumerin: Nem találkoztál még olyan férfival, aki egyszerű gesztusnak szánta? Persze nem mindegy, hogy első randiról van szó, vagy egy régi ismerősről. De egy értelmes nő már az első randin is látja, ha az adott férfi nem annyira egyszerű, hogy automatikusan ágytornát vagy minimum oboaszólót várjon el egy koktélért cserébe. Az ugyanis nemcsak aránytévesztés, hanem olcsójóskaság is egyben.

@Kytia: Miért? Szerintem nagyon jó, sokan tanulhatnának belőle! De inkább bescannelem és elküldöm mindenkinek. :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 12:12:49

@nosce: Áh, az igazán gyakorlott nem hord bugyit :)

De még erről is van egy sztorim :D Hallomásból.

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 12:13:26

@nosce: Akkor nem vagy igazi önzetlen alak :)

Barry Kent 2011.01.31. 12:14:16

@nosce:
Ja, csak cinkes ha elhappol előle egy magányos matróna :)

@Dr. Jula Watson:
Végülis ennek is megvan az előnye: nem unnak egymásra és védekezni sem kell :)

Hurri Kán 2011.01.31. 12:15:30

@Father Justice ♋:
Ez a könyv megvan neked? :DDD

@Dr. Jula Watson: Ilyen sztorija (is) minden nőnek csak hallomásból van :D

nosce 2011.01.31. 12:16:30

@Dr. Jula Watson:
jó ezt olvasni :)
mondd :)

Barry Kent 2011.01.31. 12:16:40

@Kedves Nard:
Ugyan, folyton befogadják őket baráti országok.

nosce 2011.01.31. 12:19:09

@Barry Kent:
jah akkor aranyból kell h legyek tele platina piercingekkel, mert azt csak vastag pénztárcás pasi tudja megvenni, az meg megválogatja kinek ad ilyet :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 12:19:48

@Barry Kent: :DD

@gyvy: @nosce: Nem olyan a sztori, mint amire gondoltok. Sokkal inkább elrettentő. Állítólag még a régi időkben a BUSZESZ-től csempészték ki a nők az akkor drágának számító piákat a "bugyijukban".

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 12:20:40

@Barry Kent: Tudod te mennyi vírust lehet a neten benyelni? :D

Hurri Kán 2011.01.31. 12:21:25

@Dr. Jula Watson:
Én pont ilyenre gondoltam ;-)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 12:21:51

@nosce: És akkor vagy bajban, ha a vastag pénztárcás pasi mondjuk Elton John :)

Barry Kent 2011.01.31. 12:21:58

@nosce:
te, úgyse lesz szemed, nem mindegy, 10/10-es, vagy 1/10-es? :P

fumerin 2011.01.31. 12:23:12

@Father Justice ♋: Nem szoktam randizni!
Régi barátaimat szívesen látom, de azoknak kedveskedem egy kajával is (főzöm egy jót), tehát nem kell fizetniük.
Voltam olyan szituban, amikor elfogadtam a sört, de ott felmértem, hogy a következőt nekem kell majd kérnem. :D
Viszont "csakúgypia" nálam nem jöhet számításba.

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 12:23:22

@Father Justice ♋: Igazad van, meg kell látni, milyen indíttatásból fizet valaki egy sört. (Vagy egy szállodaszobát :D )

summerstorm 2011.01.31. 12:23:30

@Father Justice ♋:

milyen könyv milyen könyv...
nagyon rébuszokban tetszik beszélni :))
én kérem a scan-nelt változatot!! :)

nosce 2011.01.31. 12:24:18

@Barry Kent: ű
Kiindulásképp pont ezért gondoltam h ne legyen szemem, mert a sors kegyetlen :)

Barry Kent 2011.01.31. 12:25:28

@Dr. Jula Watson:
Jaj, a buszesznél mindig fertelmes ecetszag van :(

Jaja, vírusok vannak, de gyerekáldás szinte kizárt :)
Ez egyébként egy kapcsolat volt? :D

Frigyesur (törölt) 2011.01.31. 12:26:38

@Barry Kent: Ugy erzem ezt a trukkot valaki mar tobbszor eljatszotta. :))

Barry Kent 2011.01.31. 12:26:54

@nosce:
ha rámhallgatsz ne legyen orrod se, ki tudja, Jula rádküldi Eltont. :)

Father Justice (törölt) 2011.01.31. 12:27:03

@gyvy: Persze, alapmű. Szerintem igazából felnőtteknek készült, hiszen egy hatéveseknek szóló mesekönyvben a macska általában nem fogyaszt rigót. Meg sokkal mélyebb, átvitt értelmű mondanója is van, amit a gyermekek nem érthetnek. :)

nosce 2011.01.31. 12:28:24

@Dr. Jula Watson:
igen Eltont is szürnöm kéne, mondjuk egy clit izgató extrával, bár lehet ezzel nem igazán fognék ki Eltonon :)

Barry Kent 2011.01.31. 12:28:34

@Frigyesur:
Konkrét élmény? :)
Én még sosem, de volt már olyan randi, ami után fél órával biztos voltam benne, hogy ezt kellett volna tennem :D

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 12:30:18

@Barry Kent: Mondjuk úgy, egy alakuló kapcsolat.

@nosce: Ha az urban legend ezt mondja. Én csak a Hungarovinhez hordtam a fiúkat szerelni :) Na meg a soproni sörgyárba. :)

Barry Kent 2011.01.31. 12:31:44

@Dr. Jula Watson:
Gondolom nem sok jó alakult belőle :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 12:31:50

@nosce: Egyből extrákkal felszelet multifunkcionális eszköz akarsz lenni? :D

@Barry Kent: Mert nem kapcsoltál elég gyorsan. :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 12:32:47

@Barry Kent: Hát, végül is több, mint fél év. De tény, a szexualitáson bukott meg a dolog.

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 12:34:01

@Barry Kent: Olyan gonosznak nézek én ki?
*ártatlan szempillarebegtetés*

Barry Kent 2011.01.31. 12:34:35

@Dr. Jula Watson:
Csak a szám nagy, sosem tenném meg :)
Érthető, nehéz lehet mailben szexelni :D De komolyan, csoda hogy odáig eljutottak :)

Hurri Kán 2011.01.31. 12:35:04

@Father Justice ♋: A gyerekkönyvek nagy részét valójában felnőtteknek szánják.

nosce 2011.01.31. 12:36:59

@Barry Kent:
"ki tudja, Jula rádküldi Eltont. :)"

Ki se próbálna előbb ? :), epic fail :)

Barry Kent 2011.01.31. 12:37:26

@Dr. Jula Watson:
Jaj, nem gonoszságból, csak viccből :))

Hurri Kán 2011.01.31. 12:38:05

@nosce:
Valszeg Elton részéről hiányozna a vonzalom :DDD

nosce 2011.01.31. 12:38:51

@Dr. Jula Watson:
persze h extra lennék, egy sima ugráló banán clone olyan elcsépelt lenne :)

Barry Kent 2011.01.31. 12:39:12

@nosce:
Gondolod kéne neki használtan?

Father Justice (törölt) 2011.01.31. 12:39:50

@fumerin: Szerintem a legtöbb nőben, aki így áll hozzá, azért rögzült be a dolog, mert a férfiak többsége valóban elvár valamit egy alap gesztusért cserébe is. Így aztán biztos ami biztos alapon inkább nem is "kockáztatnak" - akár randiról van szó, akár nem. Ez egyfelől szánalmas ugyan (a férfiak részéről), másfelől viszont jobb helyzetbe hozza azokat a férfiakat, akikből még nem veszett ki a lovagiasság. Legalábbis azoknál a nőknél, akik szeretik a klasszikus udvarlást és nem vizionálnak azonnal eltartási szándéknyilatkozatot is az ital mellé, mindenképpen. :)

@mooon:): Szerintem te nagyon befordulnál tőle. :) Lehet, hogy elég lenne a címét elárulnom hozzá. :)

nosce 2011.01.31. 12:41:22

@Barry Kent:
Julának vagy Eltonnak ? :)

nosce 2011.01.31. 12:42:47

@Dr. Jula Watson:
háátt aki a puncijában ki tud vinni egy pezsgőt, az szerintem megérdemli :)

Barry Kent 2011.01.31. 12:43:53

@nosce:
Végülis mindegy, szerintem ilyet senki sem vásárol másodkézből :)

nosce 2011.01.31. 12:44:08

@gyvy:
igaz, szerelem nélkül nem fenékig tejföl egy vibrátor élete :)

fumerin 2011.01.31. 12:44:28

@Father Justice ♋: Nem tartozom a "legtöbb nő" kategóriába:D
Egy kicsit más vagyok...egy egészen kicsit:)

nosce 2011.01.31. 12:47:01

@Barry Kent:
na azért sztem Elton is licitálna egyre, Rocco Siffredi aláírásával az oldalán :)

Hurri Kán 2011.01.31. 12:47:05

@nosce:
Szerelemmel se :DDD

@fumerin:
Miben? Mesélsz róla? :DDD

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 12:47:15

@gyvy: Csukás István nyilatkozta egyszer, hogy azért írt gyerekeknek, mert azt kevésbé cenzúrázták anno. :)

@Barry Kent: Pedig néha nem árt :)

@nosce: Na de így hogy jutsz el a széles tömegekhez? :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 12:48:30

@Barry Kent: Ó így már értem. Felebaráti szeretetből :)

@nosce: Még a félliteres pálinkásüveg is olyan elképzelhetetlen nekem.

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 12:49:17

@Barry Kent: ezen én is csodálkoztam, hogy ezt így hogy lehet.

mmonitor 2011.01.31. 12:49:25

Szerintem abszolút korrekt volt a csaj. Próbálta menteni a helyzetet, azt mégse árulhatta el a posztolónak, hogy olyan ronda, hogy csak a pénz segíthet. Nem akart csak úgy lemondani az esti sunáról.

Barry Kent 2011.01.31. 12:49:29

@Dr. Jula Watson:
Nem jó, még híre megy, aztán találkozáskor nekem szegezik a kérdést, hogy oszt' pénztárcát hoztál-e :))

fumerin 2011.01.31. 12:49:35

@Dr. Jula Watson: Szepes Mária is ezért írta inkább a Pöttyös Pannit ;)
@Kedves Nard: AZ! :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 12:50:46

@nosce: Eltonnál a fenékig még meg is állja a helyét :)

Barry Kent 2011.01.31. 12:52:42

@Dr. Jula Watson:
Jézus, én csak viccből mondtam ezt :D

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 12:52:42

@Barry Kent: Erre a válasz az: Minek, amikor a nyaralásra is csak a bankkártyámat és a fogkefémet rakom be a kocsiba? :)

nosce 2011.01.31. 12:52:51

@Dr. Jula Watson:
fenékig tejfölt írtam, nem fenékig vazelint :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 12:53:55

@Barry Kent: Hehe. De tényleg. Én nem értettem akkor sem. Ha már neten beszélnek, akkor cseteljenek inkább.

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 12:54:32

@nosce: Kinek a pap, kinek a papné :)

nosce 2011.01.31. 12:54:58

@Dr. Jula Watson:
"Na de így hogy jutsz el a széles tömegekhez? :)"

kézről kézre adogatnának továnn :), mint a gerilla marketingben :)

Barry Kent 2011.01.31. 12:55:18

@Dr. Jula Watson:
Na jó, de az alapból gáz, ha a csaj úgy készül randira, hogy Barry biztos nem hoz pénzt :)

Kytia 2011.01.31. 12:55:32

@Father Justice ♋: Előbb azért vitasd meg velem, lesz hozzá egy-két szavam.:D

nosce 2011.01.31. 12:56:37

@Dr. Jula Watson:
és melyik a tejföl ? a papné ? :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 12:56:39

@Barry Kent: Viszont ha így is elmegy a randira, az már sokat sejtet :)

Hurri Kán 2011.01.31. 12:57:25

@Kytia:
Most már tényleg meg kéne tudni a könyv címét :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 12:57:33

@nosce: amíg csak kézről kézre, nem akkora nagy a baj :)

Barry Kent 2011.01.31. 12:57:40

@Dr. Jula Watson:
Végülis levelezhetnek, csetelhetnek, csak talán túlzás kapcsolatnak nevezni :)
Amúgy a cset se jobb, ennyire messze laktak egymástól?

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 12:58:43

@nosce: ezt már rád bízom. Elvégre te vagy ott testközelben :)

Barry Kent 2011.01.31. 12:59:11

@Dr. Jula Watson:
Mondjuk igen, egy ilyen randira elvihetem a legnagyobb arcomat :D

nosce 2011.01.31. 12:59:44

@Dr. Jula Watson:
ami a kéről kézre között történik, arról diszkréten hallgatok :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 13:01:06

@Barry Kent: Mint mondtam, ez még az ismerkedési, kialakulási szakaszban volt. Hogy utána mit csináltak, nem tudom :)

@nosce: Hogy ne szóljanak az emberre, hogy "Fúj, mosod ki a szádat?" :D

nosce 2011.01.31. 13:01:18

@Barry Kent:
csak férjen be az ajtón :)

Barry Kent 2011.01.31. 13:01:27

@nosce:
Jaja, elég egy pohár víz is az éjjeliszekrényre :)

Kytia 2011.01.31. 13:02:07

@gyvy: Valami "jógaoktatás", vagy mi van benne.:)

Barry Kent 2011.01.31. 13:04:29

@Dr. Jula Watson:
Jaja, értem én :)
Mondjuk a levelezéssel nincs bajom, csak ne várjanak tőle semmit. Bár ilyenkor inkább a környezet próbál többet belelátni mint ami valójában :)

Hurri Kán 2011.01.31. 13:04:49

@Kytia:
És benne van hogy a randin milyen jelekből lehet arra következtetni hogy az illetővel nem érdemes tovább jógázni? :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 13:07:05

@Barry Kent: Van neked olyan? :)

@nosce: szóval halkan sem duruzsolsz? :)

Barry Kent 2011.01.31. 13:08:16

@Dr. Jula Watson:
Biztos :) Erre ismerőseim talán jobban tudnának válaszolni :)

Kytia 2011.01.31. 13:10:02

@gyvy: Nem, az nincs. Annál általánosabb.:) Inkább olyasmi, hogy a férfiak így jógáznak, a nők meg úgy. Plusz van benne egy óriási tévedés, de azt most hosszú lenne kifejteni.:)

Barry Kent 2011.01.31. 13:10:31

@Barry Kent:
De jaj annak, aki megtudja :D

CyberPunK 2011.01.31. 13:13:50

Amatőr a srác, ilyenkor kell hazudni égre-földre. Van kocsim, csak épp asszony használja, igen, válófélben vagyunk, nem, nem kap sokat a céges pénz java külföldi számlán van lekötve, sajnos hozzám most nem tudunk menni, de haver kecóját elkértem előre amúgy is. Utána meg úgy megtolni a kormozóját, hogy napokig ne tudjon leülni.

Hurri Kán 2011.01.31. 13:17:25

@Kytia: A jógában vagy miben van a tévedés? :D

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 13:20:11

@Barry Kent: Kérdezzem meg kezelőorvosát, gyógyszerészét? :)

Barry Kent 2011.01.31. 13:23:03

@Dr. Jula Watson:
Kérdezze meg barátait, ismerősét :D
Így belegondolva, simán tudok bunkó lenni, de sokszor nem azokkal, akikkel amúgy kéne :D

Kytia 2011.01.31. 13:23:21

@gyvy: Az elméletben. Azt állítja, a nők alakították ki a jóga eme speciális formáját, de téved. A nők csak igazodnak a férfi jógázókhoz.:))

Kytia 2011.01.31. 13:25:11

Illetve legjobb esetben is fele-fele.

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 13:28:56

@Barry Kent: Érdekes, mert ezt az oldalad még nem mutattad meg. :) Most gondolkozzunk el ennek az értelmén? :D

Hurri Kán 2011.01.31. 13:30:42

@Kytia:
Na de a férfiak nem azért alakították úgy a jógázást, ahogy, hogy legközelebb is legyen kivel jógázni? ;-)

Rebelde 2011.01.31. 13:30:56

"Ti mit csináltatok volna, hasonló helyzetben, ha látjátok, hogy mivel van dolgotok? "

én pl. nem írom le és nem küldöm be sehova, mert akárhogy is, de kilóg a lóláb, hogy a nem felelés okán mégiscsak ő kerüljön erkölcsi fölénybe, hogy na ezt jól otthagyta,igaz milyen fasza gyerek vagyok? lol

jól tette amúgy, hogy eljött, de mit fényezi itt magát??

deflorator 2011.01.31. 13:31:11

@Father Justice ♋: Így van! Sajnos ezek azok a nők, akik valóban törődnek a kinézetükkel, hiszen ez a mindenük. Akinek van egy kis esze is (ez nőnél kb. azt jelenti, hogy el tud számolni tízig) annak már belső értékei vannak, tehát bátran lehet akár 60 kilós bálna is. Ez a mai valóság.:(
Egy valahogy kinéző nő, aki nem bálna (ez az én pontrendszeremben azt jelenti, megüti a 10/2-es pontszámot, de a mai realitás alapján már 10/9-nek számít) már full energia befektetést igényel, randizni kell vele, beszélgetni, meg egyéb irreális elvárásai is vannak, mint például közös programok.
Mindezt már az első 3 hónapban, pedig ilyenkor heti 2-3 találkozás 1-2 órára bőségesen elegendő. Ezzel le lehet tesztelni egymás szexuális kultúráját.

Kytia 2011.01.31. 13:32:43

@CyberPunK: De szép is lesz a világ, ha majd a sok szimpatikus ember ilyen kedvesen bánik egymással.:DD
Amúgy a vicc az, hogy ha a széplány még szimpatikus is lett volna, és nem kérdezget ilyeneket, viszont nem jön be neki a posztoló, és ezért ugyanezzel a módszerrel kereket old, posztoló lenne a legjobban felháborodva, hogy milyen eljárás ez már, hát tényleg semmi emberség nincs az emberekben, stbstb.

Egyszer találkoztam az internetről egy sráccal. Fura volt, mert nagyon pontosan elkérte, hogy milyen ruha van rajtam, és amikor a találkahelyre mentem, felhívott, hogy lát, induljak el erre, meg arra. Kiderült, hogy nem bízta a véletlenre, sunyiban egy másik helyről figyelt, és röhögve mondta, hogy ha nem jöttem volna be, lelép, és a mobilját is kikapcsolja. Ezek után úgy gondoltam, kellően stílustiszta lesz, ha többé simán csak nem veszem fel neki a telefont, mire megkaptam levélben, hogy milyen egy jellemtelen kis lotyó vagyok, és hogy nagyon sajnálja, hogy "az őszinteség és a tisztesség manapság luxus".:DDD A kettős mérce, ugye.:DD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 13:35:18

@deflorator:

Nem egyszerűbb, ha eljársz kurvázni? Ott biztos van olyan ami jó neked, nem kezd el sápítozni,nem panaszkodik, hogy kell neki pénz erre-arra, nem kell vele laknod, azt kapod amit látsz. Ja, hogy fizetni kell? Mindenért fizetni kell.

Kytia 2011.01.31. 13:35:51

@gyvy: Nem. A pasik azért alakítják így a jógázást, hogy a női jógázókat magukhoz láncolják, így a jógát ők diktálhatják, nem kell félni a másik fél önállóságának veszélyeitől (mint pl. egy ígéretesebb jógázó férfi találása, stb.).

Rebelde 2011.01.31. 13:36:27

@Kedves Nard:
nard ez a kép nagyon csúnya:))

Kytia 2011.01.31. 13:39:37

@deflorator: "randizni kell vele, beszélgetni, meg egyéb irreális elvárásai is vannak, mint például közös programok"

Ezen mekkorát röhögtem. Figyelj, feltalálták már a guminőt. Manapság elég olcsón hozzá lehet jutni elég élethű példányokhoz (10/10-es "testi" adottságokkal), és garantáltan még beszélgetni sem kell. Sőt, gondolkodni sem, nehogy aztán túlterheld magad.:DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 13:39:43

@Kytia:

Nos én szoptam már be ilyen vakrandit. :) Egyszer kimenekültem a hátsó ajtón. Egyszer meg felhívattam magam haverral. Egyszer meg a szerverszoba hőmérsékletfigyelő rendszerével küldettem magamnak smst :)

"Te melyik metróval mégy?"
"A 3-assal"
"Ó, én pont a kettessel"

Meg akart csókolni de "SIETNEM KELL NAGYON!" felkiáltással a mozgólépcsőre vetettem magam.

deflorator 2011.01.31. 13:40:36

Amúgy komolyabbra fordítva a szót, nem gondolok semmi rosszat a hölgyről. Régen hallottam egy nagyon szép hölgyet beszélgetni valakivel arról, hogy neki milyen elvárásai vannak egy férfival szemben. Lakás, kocsi, fizetés (nem kiemelkedően magas, de azért szép), stb. Ebben a kontextusban kurvának tűnik, de ha figyelembe vesszük, hogy neki is van lakása amit örökölt, a fizetése viszont alacsony, ez bizony nagyon is átgondolt elképzelés, két lábbal áll a földön! Az, hogy anyagi elvárásai vannak, nem zárja ki azt, hogy az az egyedüli elvárása.
Én sem állnék szóba olyan lánnyal, aki 80 ezret keres havonta. Milyen munkája lehet annak, takarítónő?

Hurri Kán 2011.01.31. 13:42:18

@Kytia:
Meg hogy elejét vegyük annak, hogy az állandó siránkozást hallgassuk, hogy nincs egy jó jógapartner :DDD

deflorator 2011.01.31. 13:45:05

@Kedves Nard: Bátorítottad valamivel, hogy megcsókoljon? Mert minden előzmény nélkül ez azért pofátlanság, még nőtől is :D

Barry Kent 2011.01.31. 13:47:26

@Dr. Jula Watson: :DDD
Hát inkább nekem kéne elgondolkodnom rajta :)
Amúgy itt még senki nem lépett még a tyúkszememre :D

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 13:47:37

@deflorator: A hölgy a maeséken nevelkedett, és gondolta hátha egy csóktól királyfivá válik az undok breki :)

(Bocs, de ez kihagyhatatlan volt)

Kytia 2011.01.31. 13:47:46

@Kedves Nard: Szerinted én hány ilyen vakrandit szoptam be??:DD Ezzel az erővel minden másodikról el lehetne menekülni, mert vagy ronda a másik, vagy hülye, vagy büdös, vagy valami...:D
De valahogy soha nem merült fel bennem ilyen, nehogy már azt a q*va kávét ne lehessen elkortyolgatni nyugiban, aztán szépen hazamenni, és leépíteni a dolgot utána tisztességesen. Féltél, hogy meglát valami ismerős a lánnyal, vagy mi?:DD

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 13:48:59

@Barry Kent: Szerencsés vagy. Az én lábam kicsi, mégis mindig rálépnek :(

CyberPunK 2011.01.31. 13:49:00

@Kytia: Kérem szépen én csak magamévá tettem az iskolai anyagot. Valami marketing nevű tárgy keretei között hadováltak hasonlókat. :)

Barry Kent 2011.01.31. 13:51:40

@Dr. Jula Watson:
Itt amúgy sem venném fel, elég ha mások néha letapossák a cipőm :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 13:54:20

@Barry Kent: Jól teszed. :) Na meg a szemüveg is sokat segít :)

Hurri Kán 2011.01.31. 13:57:36

@Kedves Nard: @Kytia:
No de miért mentek vakrandira? Azért ma már lehet e-mailban képet kérni legrosszabb esetben, persze az sem 100% garancia.

Barry Kent 2011.01.31. 13:57:53

@Dr. Jula Watson:
Na igen, a szemüvegnek hála mindenkiről mindig csak jót feltételezek :)
Persze aztán olykor belefutok egy-egy olyan maflásba, hogy hetekig keresgélhetem :)

Kytia 2011.01.31. 13:59:19

@CyberPunK: Húha, az jó iskola lehet, ahol ilyeneket tanítanak. És sok porszívót eladtál már ezzel a módszerrel?:))

Hurri Kán 2011.01.31. 13:59:27

@Dr. Jula Watson:
Vagy nem tudott ellenállni Deflorator messze földön híres vonzerejének :DDD

fumerin 2011.01.31. 13:59:30

@gyvy: Megfogadom a javaslatod!
Képet kérek...de ha lehet, valami híres festőét! :DDD

Barry Kent 2011.01.31. 13:59:35

@gyvy:
Az is lehet vakrandi, simán elküldheti a Julcsa tíz éve, minusz 40 kilóval.jpeget :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 14:03:23

@Barry Kent: A múltkoriban meg szóvá lett tée, hogy néha az enyém is leesik :P

@gyvy: Ez Nard sztorija volt :)

Barry Kent 2011.01.31. 14:05:33

@Dr. Jula Watson:
Jaja, ezt a múltkor kitárgyaltuk :)

Barry Kent 2011.01.31. 14:07:26

@Dr. Jula Watson:
Na jó, de az nem hazudik eleget :)
Mondjuk én kifejezetten utálnám, azt se bírom ha fotóznak :))

Hurri Kán 2011.01.31. 14:08:39

@fumerin:
No, megvan a következő ismerkedős szöveg: képet nem küldök, de viszek majd. 2 van Gogh lesz a hónom alatt :DDD

@Dr. Jula Watson: Átkozott hétfő ;-)

@Barry Kent: Igen ez is benne van a pakliban...

Kytia 2011.01.31. 14:16:17

@Kedves Nard: Akkor úgy kell viselkedni, mintha egy régi évfolyamtársaddal összefutottatok volna, és beültetek volna nosztalgiázni.:))

@gyvy: Hú, de még mennyire, hogy nem garancia.:)

Caddy 2011.01.31. 14:17:30

Szerintem a nők ugyanúgy tesztelnek, mint a pasik. Szerintem ez még mindig korrektebb elintézési mód, mint a sokadik randi, aztán semmi, mert akkor meg az lenne, hogy rohadt kurva meghívatta magát mindenhová aztán szex nélkül lelépett. :D
Ez a nő nem futja a felesleges köröket,tudja mit keres, nem a posztírót.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 14:18:09

@Kytia:

De amikor nyomul és tapizni próbál? Az asztal legtávolabbi pontjára ültem, hogy ne érjen el :)

Caddy 2011.01.31. 14:18:41

Szerintem a nők ugyanúgy tesztelnek, mint a pasik. Szerintem ez még mindig korrektebb elintézési mód, mint a sokadik randi, aztán semmi, mert akkor meg az lenne, hogy rohadt kurva meghívatta magát mindenhová aztán szex nélkül lelépett. :D
Ez a nő nem futja a felesleges köröket,tudja mit keres, nem a posztírót.:)

Hurri Kán 2011.01.31. 14:25:06

@Kytia:
Netán teccett már rossz tapasztalatokat szerezni így? ;-)

@Kedves Nard: Akkor a kezére kell csapni nincs mese. Vagy feljelenteni hogy molesztál :D

fumerin 2011.01.31. 14:26:15

@Kedves Nard: Simán rá kell fogni a pókra, amit hajt a csaj:D

Kytia 2011.01.31. 14:33:03

@Kedves Nard: Jó, mondjuk az durva. Ilyen perverz alakokkal lehet összefutni a neten? Elkezdhettél volna sikítozni, hogy segítség, szatír!:DD

@gyvy: Ó, mindenféle tapasztalatot szereztem én má.:)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.01.31. 14:33:21

@Kedves Nard:
csinner lehettél az asztal tetején, lehet, hogy csak megpróbált leszedni onnan? :)))))))))))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 14:36:06

@Zsit (nyau és rémizé):

Nem, csak a legtávolabbi helyre ültem, hogy ne érjen el a kezeivel. :)

@Kytia:

Közel álltam a dologhoz, hogy elkezdjek szatírt kiáltani, de milyen égő már egy férfitól. De nem ő volt az első amelyik ezt csinálta.

deflorator 2011.01.31. 14:36:56

Vagy az milyen már, amikor a csípőjére tettem a kezem, de csak azért, hogy szelíden odébb toljam, akkor megragadta és a mellére helyezte. Az indíték egyértelmű (nehogy kitapogassam véletlenül a bálnaháját), de én a mellére sem voltam kíváncsi...

Hurri Kán 2011.01.31. 14:38:20

@Kytia:
Ha majd megöregszel és ülsz otthon a hintaszékben a vizsla hátára tett lábbal, majd össze kéne ezeket írni és kiadni :)
Már ami publikus :DDD

Kytia 2011.01.31. 14:44:01

@deflorator: A vállánál fogva is szelíden odébb tolhattad volna.:DD Csípője, mi?...:DD
Erről az jut eszembe, amikor készülünk átmenni a zebrán (elég sokszor megtettem már, általában biztonsággal meg tudok állni, mielőtt elütnének), és akkor aggodalmat színlelve gyorsan átkarolja a derekamat, vagy megfogja a karomat nehogy az autók elé vessem magam, és még hozzá is teszi, hogy jujj, vigyázz. Ekkor szoktak kb. olyan lazák lenni az izmaim, mint a Bádogemberé.:DD
Kéne valami szabályt felállítani, hogy első, ismerkedős randin testi érintés bármely formája szigorúan kizárva!

fumerin 2011.01.31. 14:49:38

@Kytia: Lehet, hogy nem a fehér bottal kéne sétálnod ;)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 14:51:45

@Kytia:

Nekem már tették szóvá, hogy nem fogdostam meg :)

Hurri Kán 2011.01.31. 14:53:06

@Kytia: @fumerin: @Kedves Nard:
Nem lehet mindig, minden esetben minden elvárásnak megfelelni :DDD

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 15:17:13

@Barry Kent: Azt én is utálom, amikor ilyen beállított fotókat csinálnak. Ha csak úgy vagyok, és közben kattingatnak, hát lelkük rajta :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 15:19:02

@Barry Kent:

Én sem szeretem ha fotóznak. Nem tesz jót a bőrömnek a villanófény! :)

Barry Kent 2011.01.31. 15:30:50

@Kedves Nard: :D

@Dr. Jula Watson:
Ja, hát ha nem veszem észre, akkor engem sem zavar :) Max nem nézegetem utána :)

nosce 2011.01.31. 15:32:16

@Dr. Jula Watson:
homevideot se szereted ? :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 15:41:21

@Barry Kent: amúgy a legjobb kiküszöbölő módszer, ha az ember magára vállalja a fotós szerepét :) Nem is nagyon készült rólam fotó az elmúlt pár évebn.

@nosce: Miért, ott megmondják, hogy most jobbra nézz, most mosolyogj, mondd, hogy csííz? :o

Barry Kent 2011.01.31. 15:44:18

@Dr. Jula Watson:
Igen, nekem is ez a trükköm :)
Bár a családban akad konkurencia, aki még ért is hozzá :D

Barry Kent 2011.01.31. 15:45:46

@Dr. Jula Watson:
Nem hiszem, @nosce: szerintem a teljesen spontán családi videókra gondolt ;)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 15:45:54

@Barry Kent: Nem baj, meg kell mondani, hogy te nem értesz hozzá, ezért neked gyakorolni kell :)

Barry Kent 2011.01.31. 15:47:54

@Dr. Jula Watson:
Áh, közös programokon mindig van nálunk legalább két gép :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 15:51:41

@Barry Kent: Viszont a gépet az arcod elé helyezve nem nagyon tudnak rólad fotót készíteni :)

nosce 2011.01.31. 15:59:27

@Barry Kent:
persze, akár ne is tudjanak róla annyira spontán :)

nosce 2011.01.31. 16:01:55

@Dr. Jula Watson:
ott az a lényeg h nincs rendező h megmondja mit és hogyan, lehet rögtönözni nagyot :)

nosce 2011.01.31. 16:06:05

@Dr. Jula Watson:
egyébként ez meg mekkora parasztság már h mindenki kibaaszott haditudósítónak képzeli magát mióta befigyelt neki egy kamerás mobil és semmi pénzért le nem maradna egy geeci mozzanatról sem....

Hurri Kán 2011.01.31. 16:11:05

@nosce:
Láttam én már szép új kamerás mobilt korsó sörbe beleállítva :)

indapass90210 2011.01.31. 16:11:23

"5 perc múlva megkérdezi, hogy kocsival jöttem-e? Mondtam, hogy nem, és majdnem visszakérdeztem, hogy miért számít? Amikor arról beszélgettünk, hogy ki mivel foglalkozik, azonnal lazán rákérdezett, hogy mennyit keresek"

Nem is értem, hogy miért kezdik ezzel egyes nők. Hiszen az autónál sokkal érdekesebb lehet megkérdezni a faszméretet, mert a tudomány jelenlegi állása szerint egy működő nagy fasszal rendelkező kisautós egyénből hamar lehet egy működő nagy fasszal rendelkező nagyautós egyén, míg egy kis fasszal és nagy autóval rendelkező egyénből nem nagyon lehet működő nagy fasszal és nagy autóval rendelkező. Röviden: sokkal egyszerűbb pénzt keresni, mint nagyobb faszt növeszteni úgy, hogy az működjön is.

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 16:11:34

@nosce: jaja, ahol rendező van, azt már nem homevideonak hívják :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 16:13:01

@nosce: a digitális gépek hátránya. Mindenki mindig eszetlenül nyomkodja :)

Hurri Kán 2011.01.31. 16:13:23

@Dr. Jula Watson:
Miért, nem az élet a legnagyobb rendező? :D

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 16:14:17

@Dövan: Na de kit érdekel a pali(madár) farka? Arra ott a jóképű fiatal kerész :D

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 16:14:52

@gyvy: csak az nem mondja meg, mit csinálj :D

nosce 2011.01.31. 16:20:35

@gyvy:
a mégjobb helye a klotyóba állítva lenne :)

Hurri Kán 2011.01.31. 16:20:57

@Dr. Jula Watson:
Miért, ha más mondja hogy mit csinálj, akkor se azt csinálod :D

Hurri Kán 2011.01.31. 16:22:40

@nosce:
Oda bele tud esni mongyuk az ingzsebedből rókázás közben :DDD

nosce 2011.01.31. 16:30:40

@Dr. Jula Watson:
meg kéne mutatni neki h mit nyomogasson :)

nosce 2011.01.31. 16:32:28

@gyvy:
jájjj, vagy nadrágzsebből is belecsusszanhat a közepébe :)

nosce 2011.01.31. 16:37:22

@Dövan:
"Hiszen az autónál sokkal érdekesebb lehet megkérdezni a faszméretet, "

AZt egy nőnek nem illik megkérdezni, ezért inkább közlik, az elvárást...:)

indapass90210 2011.01.31. 16:42:33

@Dr. Jula Watson: na persze, jóképű kertész csak a mesében van :)
Nehezen tudom elképzelni, hogy egy nagyfaszú, jóképű fiatalember kezében jól áll a kapa is. Legalábbis az enyémben biztos nem :D

Hurri Kán 2011.01.31. 16:46:39

@nosce:
A nők ritkán szoktak bármit is megkérdezni, legfeljebb az első kb. 1 hónapban...
Bármilyen elvárást közölni azt sokkal gyakrabban :D

tőzegmalac 2011.01.31. 16:47:41

én is fel akarok háborodni:(
van-e min?:))

Barry Kent 2011.01.31. 16:48:50

@nosce:
Bezzeg a régi szép időkben, amikor még minden filmre és szalagra ment :)
Egyébként attól szoktam agyfaszt kapni, amikor koncerteken a sok marha vadul fotózgat, videózik telefonnal.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 16:50:02

@Dövan:

Varrathat magának nagyobb faszt. Erre nem gondoltál :) Ha már van pénze! :)

indapass90210 2011.01.31. 16:50:06

@nosce: az elvárások sokszor tévedésen alapulnak, és ebből jön ki pl. az, hogy a 20 centi hossz, 6 centi átmérő egészen addig elvárt, míg meg nem tudja az illető hölgy, hogy ez egy normál méretű borotvahabos spray mérete.

Barry Kent 2011.01.31. 16:50:23

@Dr. Jula Watson:
Jah, aztán hazajönnek nyaralásból 2430 képpel és persze nézd meg, de nehogy már elaludj a huszadiknál :D

indapass90210 2011.01.31. 16:50:44

@Kedves Nard: fog az rendesen működni? :)

nosce 2011.01.31. 16:53:28

@gyvy:
hát azt biztos ritkán kérdezik meg, h neked hogy lenne jó drágám :), főleg 1 hónap után :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.31. 16:54:37

@Dövan:

Nem tudom, soha nem varrattam magamnak faszt :) De biztosan van olyan amelyik működik :)

Barry Kent 2011.01.31. 16:55:37

@gyvy:
Az még a jobbik eset, a durva az hogy sokszor még azt sem közlik, max. ha épp vitáztok és sorolják mit utálnak :D

nosce 2011.01.31. 16:57:01

@Kedves Nard:
jah, pumpálós ? Gondolom kicsit zajos, de ha a csaj nagyon sikoltozik az örömtől akkor az elnyomja :)

nosce 2011.01.31. 16:58:34

@Dövan:
Nah, éreztem én h nem fogkefét kell vinni, hanem borotvahabos spray-t ?:)

Hurri Kán 2011.01.31. 16:59:32

@Barry Kent:
Viccelsz? Azt ők maguk sem tudják, akkor hogyan közölnék? Esetleg a reggel fél 6 és 7 óra közötti időpontot tartják a legalkalmasabbnak arra hogy problémáikat megosszák :DDD

Barry Kent 2011.01.31. 17:02:15

@nosce:
Csak nehogy túl könnyen lejöjjön a kupak.

@gyvy:
Vagy utólag (búcsúzóul) közlik, az még a kedvencem. :)

Joe69 2011.01.31. 17:03:51

A sztori két okból is irreálisnak tűnik. Először is, ez az sms-randizás semmi másról nem szól, mint az előfizető lehúzásáról. Én is próbáltam, a csaj közölte, hogy nem tud mailozni, sőt "miféle email", nyilván beépített emberekről van szó. A másik: a lelépési módszeren jót röhögtem, én eddig úgy tudtam-láttam, hogy csajok csinálják ezt a telefonos trükköt. Annál is inkább, mert állandóan csörög a telefonjuk, ők ugye nem némítják, részben azért, mert nem tudják, hogyan kell, másrészt ők ugye retikülben hordják, és akkor hogyan vennék észre a vibrát szegények ? És hát ugye akkor már csak azért is fel kell venni, hogy ne zavarjon ott a csörgésével, plusz az előkotrásával a szütyő mélyéről is megy legalábbn az idő.

Ami reális, az a csaj személyisége. Igazi ódivatú, mélyről jött tyúk - milyen kocsid van, mennyi pénzed. Tisztelet neki, nincs hintáztatás, hitegetés, szarozás. Persze lehet, hogy afféle szabadúszó prostiként üzemelt, ilyenből is elég sok van, és nem annyira a virágáruslányok, hanem az egyetemista-főiskolás csajok között. Sok a tandíj, sok a rezsi, állni kell a versenyt azokkal, akiknek gazdag szülei vannak.

Hurri Kán 2011.01.31. 17:04:09

@Barry Kent:
Viszont akkor visszamenőleg, hogy azt már az első pillanattól utálták :D

Barry Kent 2011.01.31. 17:04:44

@gyvy:
Persze, sőt emiatt a döntés :D

nosce 2011.01.31. 17:06:23

@Barry Kent:
"Vagy utólag (búcsúzóul) közlik, az még a kedvencem. :)"

és persze ahogy kibökték rögtön utána tiltanak is az msn-n, meg az egész földgolyóbison :)

Hurri Kán 2011.01.31. 17:07:44

@Barry Kent:
És minden orgazmust csak színleltek :DDD

Barry Kent 2011.01.31. 17:08:26

@nosce:
Sima. Mégis mit vesződjenek veled, hisz' úgyis képtelen vagy megszabadulni az idegesítő szokásaidtól.
Látom, vannak közös ismerőseink :D

@Joe69:
Egy kukkot nem értettem onnantól kezdve, hogy csörög a telefon.

nosce 2011.01.31. 17:09:26

@gyvy:
milyen orgazmust ? :)

Hurri Kán 2011.01.31. 17:10:37

@nosce:
Akivel szeretnék beszélni és a telefont sem sikerül neki felvenni, azt más módon sem fogom keresni szóval tilthat nyugodtan.

Hurri Kán 2011.01.31. 17:14:19

@Barry Kent:
Az a baj, Te nem tudod színlelni. Ők igen. Olyankor nyilván azért jön át a szomszéd mert azt hiszi fojtogatnak valakit :DDD

kiraaaaa 2011.01.31. 17:15:43

Üdv4
Az első randi az első vagy egy leendő kapcsoltban az első?

Barry Kent 2011.01.31. 17:15:49

@gyvy:
Mondjuk engem aztán tilthat bárki msn-en, kb. 5 évente lépek be, akkor is max munka miatt.

Barry Kent 2011.01.31. 17:17:24

@gyvy:
Na jó, ez igaz.
De max. azzal vágok vissza hogy én meg valaki mást képzeltem oda :D

Barry Kent 2011.01.31. 17:18:22

@Joe69:
Az első bekezdés nem volt tiszta.

Hurri Kán 2011.01.31. 17:18:55

@kiraaaaa:
Leendő kapcsolatban első.

@Barry Kent:
Ha némelyikük legalább minimális önismerettel bírna akkor ezzel tisztában kéne hogy legyen :DDD

Barry Kent 2011.01.31. 17:20:33

@gyvy:
Na jó de egy ilyen búcsúveszekedésnél, amikor előveszi az orgazmus-leltárt, akkor ennyi trollkodást be kell vinni :D

kiraaaaa 2011.01.31. 17:43:43

@Barry Kent: nekem nincs is olyanom, sztem az valami fertőző betegség!

@gyvy: olyan jó pedig az..vicces mikor szembesülünk a túlzott fantáziánkkal:))

Barry Kent 2011.01.31. 17:45:58

@kiraaaaa:
Jah, figyelem az embereket, egyre többeknek van :)

Hurri Kán 2011.01.31. 17:48:20

@kiraaaaa:
Vicces de nem mindig jó :)))

@Barry Kent:
Már csak ezért is meg kell válogatni kivel állsz szóba :DDD

kiraaaaa 2011.01.31. 17:49:45

@Barry Kent: léci, küldj rájuk valami rontást, van neked msn-ed!! MA az egyik egyed a Boráros téren a villamosmegállóban pisilt, csak úgy...du.4 kor...a másik meg sült csirkét falatozott a 6-os vilin, mikor éhes vagyok, ez felért egy terrorcselekménnyel!

kiraaaaa 2011.01.31. 17:51:42

@gyvy: dehogynem, utólag mindenképpen:)

fumerin 2011.01.31. 17:52:49

@kiraaaaa: Pisilned is kellett? :D
Ezek szerintem földi dolgok, szóra sem érdemesek.
Tudjátok, hogy ma mennyi időt vett el tőlem a kétszeri orvosnál való várakozás?
Késssssz vagyok és már beteg is:(

Barry Kent 2011.01.31. 17:53:28

@kiraaaaa:
Kell neked egyfolytában utazgatni. :)
Mondjuk a 6-oson ebédelni meglehetősen perverz ötlet.
Persze a megállóban pisilni is, de ez a Borároson véleményem szerint valami helyi folklór lehet.

Hurri Kán 2011.01.31. 17:56:35

@kiraaaaa:
Utólag sok minden vicces. Persze van ami már eredetileg is csak akkor még komolyan gondolja a zember :D

@fumerin: :DDD Azt nem hiszem el hogy nem volt még egy kis hely a Boráros téren :DDD

kiraaaaa 2011.01.31. 17:57:59

@fumerin: mert elbactad, mé nem szóltál frigyesúrnak:))

@Barry Kent: most mond meg, ez a hobbim:)
a hétvégén különös szociológiai tanulmányt végeztünk egy páran a pesti éjszakában, s igen érdekes volt az is. A mai vizsgálat helyszíne meg az utca volt:))

nosce 2011.01.31. 17:58:21

@Barry Kent:
"Persze a megállóban pisilni is, de ez a Borároson véleményem szerint valami helyi folklór lehet."

Jah, jobb ha a 6-oson pisil, a Borároson mégiscsak hideg van ilyenkor hozzá :)

fumerin 2011.01.31. 18:00:17

@kiraaaaa: Messze van, én meg tele vagyok influenzással:(
Ráadásul a felnőtt és a gyerek is külön időpontokban dóóógozik, így ki kell várni mindkettőt:(
Még pirulát beszerzek bármilyent, igazolást, táppénzes szart nem:(

kiraaaaa 2011.01.31. 18:02:08

@nosce: ott kakilós hajléktalant láttam. Ez a pisilős legalább csak a megállóban volt.

Barry Kent 2011.01.31. 18:04:06

@kiraaaaa:
No, és mi volt a pesti éjszakában? Csak nem a Borároson? Éjszaka is remek hely ám :D

@nosce:
Ne aggódj, biztosan szoktak a hatoson is. Egy időben a szentendrei hév vonalán is csinálta néhány tajparaszt.

kiraaaaa 2011.01.31. 18:06:54

@nosce: ott kakilós hajléktalant láttam. Ez a pisilős legalább csak a megállóban volt.

kiraaaaa 2011.01.31. 18:07:29

@Barry Kent: a sznobizmus netovábbját láttuk, tapasztaltuk:) mé nem jöttél?:)

Hurri Kán 2011.01.31. 18:09:02

@Barry Kent: @kiraaaaa:
De ugye reggel hétkor a Fény utcai piacon lángosozás közben pezsgőzni az nem bunkós meg sznobizmusos? :)

kiraaaaa 2011.01.31. 18:10:29

@gyvy: áá,de hogy, de csak ha fokhagymás tejfölös sajtos lángost eszel:))

Barry Kent 2011.01.31. 18:16:22

@kiraaaaa:
Nem hívott senki :) De a sznobizmus annyira nem is izgalmas :)

@gyvy:
Az attól függ. Fokhagymás vagy sajtos-tejfölös?

fumerin 2011.01.31. 18:17:45

@kiraaaaa: Messze van, én meg tele vagyok influenzással:(
Ráadásul a felnőtt és a gyerek is külön időpontokban dóóógozik, így ki kell várni mindkettőt:(
Még pirulát beszerzek bármilyent, igazolást, táppénzes szart nem:(

fumerin 2011.01.31. 18:20:34

Bocs, a KBM megőrült:(

kiraaaaa 2011.01.31. 18:24:38

@Barry Kent: ja, egyébként hívtalak.

Hurri Kán 2011.01.31. 18:24:52

@kiraaaaa:
Nem, sárgarépa nem volt rajta. És betűtészta se nem volt. Sajt tejföl és fokhagyma az volt. :)

kiraaaaa 2011.01.31. 18:28:07

@gyvy: pedig paradicsom mindenen van:)

Hurri Kán 2011.01.31. 18:30:29

@kiraaaaa:
Nem, sárgarépa van benne mindig.

Barry Kent 2011.01.31. 18:33:36

@kiraaaaa:
őőőő, akkor nem figyeltem :)

@gyvy:
Akkor bizony sznobéria :)

Hurri Kán 2011.01.31. 18:37:36

@Barry Kent:
Akkor sznobériás vagyok. Evvan :D

kiraaaaa 2011.01.31. 18:40:36

@Barry Kent: mert a pasik ilyenek, nem olvasnak rendesen:P :)

Hurri Kán 2011.01.31. 18:52:27

További szép estét, engem várnak a gáton.

Barry Kent 2011.01.31. 19:00:18

@kiraaaaa:
Jajmár, mert a pasik olyan lelkesen dolgoznak, hogy olvasni is alig jut idejük :P

@gyvy:
Szép estét, ürgékre vigyázz :)

deflorator 2011.01.31. 19:03:39

Amúgy szerintem meg lehetett volna beszélni a lánnyal, hogy ha már mindketten rászántátok az időt a találkozásra, ne hagyjátok felesleges időpocsékolássá válni, legalább szexeljetek egyet. Intelligensen meg kell az ilyet beszélni... :-)

kiraaaaa 2011.01.31. 19:09:31

@Barry Kent: mindig csak a kifogás, meg a mamutvadászat.

Barry Kent 2011.01.31. 19:14:18

@deflorator:
Valószínűleg esélye se volt emberünknek, ebből gondolom:
"Hasonlóval volt már dolgom egyszer, de őt legalább egy éjszakára sikerült levarrnom : )"
Még az is lehet, hogy mire kijött a vécéről, már ott se volt a csaj.

@kiraaaaa:
Nehéz a dolga a mamutvadászoknak :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 19:59:20

Látom délután a férfi cekció alaposan kipanaszkodta magát a nőkre :D

kiraaaaa 2011.01.31. 20:01:30

@Barry Kent: de legalább eredményes? sikeres vagy?

Barry Kent 2011.01.31. 20:12:41

@kiraaaaa:
Csak úgy hullanak a mamuszok :)

@Dr. Jula Watson:
Nem is volt itt semmiféle panasz, csak élményeket csereberéltünk :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 20:48:10

@Barry Kent: Ó igen, láttam :D
Nem volt itt nő, cincogtak az egerek :D

Barry Kent 2011.01.31. 20:55:23

@kiraaaaa:
mamuszokra, cipőkkel nem foglalkozom. :)

@Dr. Jula Watson:
Ehh, nem voltunk elég körültekintőek :D

Barry Kent 2011.01.31. 20:56:31

@Dr. Jula Watson:
De végülis semmi rosszat nem mondtunk, csak hiányoltuk a megfelelő kommunikációt, a megfelelő időben :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 21:06:55

@Barry Kent: Hehe. Nekem épp az a legutóbbi tapasztalatom, ha megpróbálok kommunikálni, akkor meg a fejemhez vágják, hogy túl sokat beszélek, túlbonyolítok mindent. Úgyhogy arra jutottam, nem pazarlom a szót, legközelebb majd csak a végeredményt közlöm. Aztán gondolkodhat az illető, ha akar, hogy megértse a nőket :D

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 21:07:31

@Barry Kent: Na most kérem uram, miért bántja azokat a kényelmes házipapucsokat? :))

Barry Kent 2011.01.31. 21:21:01

@Dr. Jula Watson:
Levadászom őket. Lehet valami gyerekkori trauma, vagy nem tudom, gondolod beteges? :D

Másokkal pedig ne törődj, kommunikálni kell, úgy neked is könnyebb :)

Dr. Jula Watson 2011.01.31. 21:32:38

@Barry Kent: Remélem a rózsaszín plüsspapucsokra most nincs szezon :) Különben fázna a lábam :)

Jónak mondod, ha elkap a gépszíj, lelőni sem lehet. Amúgy meg nagyon figyelmes hallgatóság vagyok :)

Barry Kent 2011.01.31. 21:55:17

@Dr. Jula Watson:
Szóval olyan fogadalmakat teszel, amiket úgysem tudsz megtartani, mondhatom, szépen vagyunk :)
Rózsaszín mamuszokra eddig nem utaztam - talán a szemüveg miatt - de most felkeltetted az érdeklődésem, szerintem jól rejtsd el őket az ágy alá, nehogy az éjjel elhappoljam :)

kiraaaaa 2011.01.31. 22:17:41

@Barry Kent: de a mamusz az a szőrös kis izé papucs, ami meleg, otthonos, trampli viselet.
Papucsgyilkos vagy!:)
süti beállítások módosítása