Mindig rossz lányokat fogok ki

2011. február 22. 07:54 - Panni CsP

„Nem szeretném, ha többé felhívnál, mert megismerkedtem egy másik fiúval, és úgy érzem ő az igazi!” – ez a mondat csapódik egy fülig szerelmes srác arcába egy léha csajtól. A srác a neten próbál szerencsét, több-kevesebb sikerrel. Az első csaj feledhető, a második egyenesen a barátjától jön az első randira, a harmadik pedig inkább az edzőtábort választja hősünk helyett. A negyedik jelölt pedig már túl elfoglalt mindenhez. Egy reménytelen pillangókergetés naplója következik. Mi lehet az oka annak, hogy minden nő átvágja a pasi fejét?

 

Sziasztok! A nevem Krisztián. 22 éves átlagos srác vagyok, egy vidékéki városból. Először is azzal kezdeném, hogy nem szeretnék pesszimistának, önsajnálónak tűnni, csak arra gondoltam hátha kaphatnék Tőletek egy-két jó tanácsot. Kezdjük az elején. Arra az elhatározásra jutottam kb. egy évvel ezelőtt, hogy az interneten szeretném megtalálni a nagy Ő-t, mivel a munkám miatt nincs túl sok időm elmenni szórakozni, illetve mert a diszkóban annyi idióta fordul meg. Az első lány, akivel megismerkedtem kedves aranyos csaj volt, jókat dumáltunk, de igazán egyikünket sem mozgatta meg a másik. A másodikkal, már teljesen más volt a helyzet, nagyon kedveltem. Volt rengeteg közös témánk, órákat beszélgettünk telefonon, aztán, mint derült égből a villámcsapás arra a kérdésemre, hogy „Mit csináltál a mai nap?” Azt felelte, hogy: „A barátommal voltam ”.

Ledermedtem, hirtelen azt sem tudtam, mi van! Ami a legidegesítőbb dolog volt, hogy elmondása szerint nem is sejtette, hogy én komoly kapcsolatot szeretnék, pedig ezt még az elején leszögeztem. Semmi baj, mint már mondottam, nem az a fajta vagyok, aki feladja, így hát tovább próbálkoztam. A harmadik lánnyal szintén sok közös témánk volt, rengeteget strandoltunk, a közös DVD-zgetés közben egymáshoz bújtunk, megtörtént életem legromantikusabb csókja is! Csakhogy el kellett mennie egy edzőtáborba…

A telefonálgatás közben pedig hirtelen nem is kezdtem érdekelni – a telefonálgatásunk általában úgy történt, hogy mindig egyszavas válaszokat közölt, semmit vissza nem kérdezve. Aztán egy nap felhívott, és közölte: „Nem szeretném, ha többé felhívnál, mert megismerkedtem egy másik fiúval, és úgy érzem ő az igazi!”

Egyszerűen nem értettem semmit, vajon velem lenne a baj? De hát rajtam nem múlott semmi…

Végül pedig bemutatnám Miss Négyest!

Én még sohasem voltam olyan tökéletes randin, mint vele. Azt hittem, végre megtaláltam az igazit! Sokat beszélgettünk, találkoztunk, éreztem, hogy ez kölcsönös. És mint már a Miss Egy-kettő-háromnál, aztán itt is beütött a krach! „Ne haragudj, de nagyon elfoglalt vagyok, nem tudom, mikor tudunk talizni, majd hívlak!” - azóta semmi hívás, msn-en sosincs fenn, a telefont nem veszi fel. Elképzelhető, hogy velem van a baj, elképzelhető, hogy egyszerűen csak mindig rossz lányokat fogok ki, elképzelhető, hogy ez van nekem megírva! Mint már mondtam, nem adom fel, de az erőm már fogytán… Vajon mi mást csinálhatnék, hogy elhiggyem, van még értelmes lány ezen a Földön?

 

 
386 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr962678779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 08:12:23

Igazából túl sokat görcsölsz ezen, szard le, majd jönnek az Arankák. Ne riadj vissza a hazugságtól se, a 99%-ot úgyis csak levarrod majd soha nem hívod fel :)

JOKKA21 2011.02.22. 08:26:37

Nem veled van a baj, nők a hülyék, sajnos.
Legyél agglegény, mint én és nem fog felidegesíteni egy plázabula sem.
Ne hidd el, hogy van értelmes nő, mert nincs..
Illetve van, H.C. Andersen meséiben.
Ahogy Kedves Nard is írta, szard le a muffokat!
Vagy, ha nagyon kell egy termősjelű élet megkeserítő, akkor legyél velük bunkó és paraszt, arra buknak nem a kedvességre.
Csajt azért nem látod MSN-en, mert törölt vagy tiltott, vagy elfelejtette a jelszavát.

Devil2 2011.02.22. 08:28:34

Igen, "rossz" lányokat fogsz ki, ezen egyféleképpen változtathatsz és nem is lesz gyors a folyamat, mégpedig úgy hogy te magad is "rossz" leszel. Nehéz ezt úgy tenni hogy nincs a véredben, de azért legyél rajta erősen. Na sok sikert!

fumerin 2011.02.22. 08:32:00

Nem a lányokkal van a baj, hanem veled, kedves posztoló gyermek!
De jó tanácsokat csajozós témában majd adnak az itteni "szakértő férfiak" :D

Dr. Bélus___ 2011.02.22. 08:34:37

Tényleg veled van a baj. Nem tudom mit cseszel el, de nekem totál ellentétes ezzel a tapasztalatom; én addig szoktam kilóra bebukni a netes társkereséssel, míg el nem jutunk a randiig. De addig tényleg kilóra 20-30ból egy, és simán van, hogy válaszol, visszaírok valamit és onnantól lesz@r (nem húzom sokáig, max 1-2 levélváltás össz). Viszont, ha befűztem egy randira, 50% felett van az összejövések aránya. És ebben benne van az is, hogy gyakran nekem nem jön be a lány... Ja és jelenlegi párom is netről van; és azt hiszem őt már nem cserélem le, remélem ásó kapa, szóval megéri ott IS keresgélni.

Devil2 2011.02.22. 08:34:55

@fumerin: A női szakasz pedig bólogasson hozzá szorgalmasan, csak hogy minél jobban erősítsük a srácot. :D

JOKKA21 2011.02.22. 08:35:25

Fumerin az a baj vele, hogy nem kigyúrt macsó?Vagy az, hogy nem csak megdugni akarja ezeket a libákat?

dr. gernika 2011.02.22. 08:35:34

Így látatlanban nem tudom megállapítani, mi baj lehet veled, randiznunk kéne.

Valamivel tuti elriasztod őket, vagy csak rossz az emberismereted és míg úgy érzed, tökéletes randin veszel részt, nem veszed észre a másirányú jeleiket. Nincsenek barátaid, akár egy lány, akitől őszintén megkérdezhetnéd, hogy mi lehet a bibi?
Nem büdös a szád?

Devil2 2011.02.22. 08:36:51

Ja igen, ha lehet akkor ne a neten keresgélj, a személyes kontaktus a meghatározó, nem az hogy mit süketelsz arc nélkül.

JOKKA21 2011.02.22. 08:39:07

@Kedves Nard: Meg az is, hogy gondolom nem audival közlekedik és nem vezérigazgató úrnak szólítják, vagy nem tudnak a libák menőzni a barátnők előtt, hogy milyen "cukor" a pasi(vagy, ahogy Te mondanád hejjes).

Devil2 2011.02.22. 08:40:26

@JOKKA21: Ugyan már 22 évesen nem kell még Audival járni, később viszont nem árt.

JOKKA21 2011.02.22. 08:41:43

Igaz, elég, ha focizik megye2-ben.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 08:41:58

@JOKKA21:

Nyilván nem audis hejjespasee. De ennek ellenére tudna csajozni, ha nem lenne ilyen kibaszott görcsös. Szerintem ez a görcsölés riasztja el az arankákat.

JOKKA21 2011.02.22. 08:43:17

@Kedves Nard: Lehet, de Krisztián legalább megbecsülné őket, ahogy a leveléből leszűrtem, nem lehetne az a bajuk, hogy csak meghúzza őket és lelép(ne).

fumerin 2011.02.22. 08:43:17

@JOKKA21: Az a "baj" vele, hogy még nagyon fiatal és nem egészen érti a nők "használati útmutatóját"!
És ha én azt mondom, hogy gyermek, annak oka van...de arról nem a srác tehet, hanem a kettőnk közti életkori különbség :D
@Devil2: Szegényt azért nem ám annyira megerősítitek, hogy a végén elmegy a kedve a nőktől! :D

Kytia 2011.02.22. 08:44:29

Úgy bírom, hogy ha véletlenül akad egy normális gondolkodású pasi, aki nem hpv-terjesztésre akarja használni a csajokat, hanem esetleg társnak is, akkor a bölcs kommentelő férfiak azonnal elkezdik lebeszélni.
Milyen lenne, ha mi is ilyen tanácsokat osztogatnánk egymásnak?:DD
"Szard le a kis kösögöt, nyalasd ki magad vele, aztán ne vedd fel többet a telefont neki.":DD
És még igazunk is lenne.:D

Viszont a poszthoz: Az van, hogy kurvára sokat kell keresni ahhoz, hogy az ember valami igazifélét találjon. Te már az első randi után elköteleződsz, és az igazit látod benne, pusztán azért, mert sikerült egy jót dumálni. Egy kapcsolatban még fél év, extrémebb esetben évek után is kiderülhetnek olyan dolgok a másikról, hogy csak pislogsz. Kicsit hűtsd le magad. Ha minden lányban rögtön az igazit látod, aki kicsit is jól néz ki és nem ül kukán a randin, persze, hogy csomót fogsz scsalódni. Ennyi igazi azért nem él a földön.:)

JOKKA21 2011.02.22. 08:44:36

@fumerin: Azt ki érti?Idősebbek sem értik szerintem a nőket.:)

dr. gernika 2011.02.22. 08:46:19

@Nutshell: Nyugi, az ő aránya is csak kb 50%, csak menőzik. :)
@Devil2: Nincs annál bénább látvány, mint amikor egy nyomigyerek megjátssza a nagymenőt.

JOKKA21 2011.02.22. 08:47:27

@Kytia: Aki csak szexre használ titeket nem szenved, ha átveritek, megcsaljátok vagy elhagyjátok, őket is meg lehet érteni, aki csak a testetek akarja azt pont ti nők tettétek olyanná, mert kiöltétek belőle a szeretetet, vagy nem akar féltékeny sunáknak elszámolni, hogy hol, kivel és miért volt.

2011.02.22. 08:49:56

1. probálkozás: Nem ő volt a hülye, te se, csak nem jöttetek be egymásnak. Ez nem értem miért csalódás.

2. próbálkozás: Leszögezted, hogy komoly kapcsolatot keresel, de azt gondolom (remélem) nem, hogy vele. Két ok miatt lehet fent párkeresőn. Az egyik, hogy tetszik neki az a közeg, és esze ágában sincs megcsalni a párját. A másik (és ez a valószínűbb), hogy a pasija nem érdekli annyira, hogy mellette ne pasizzon. Ha jön egy jobb akkor lepattan azzal és a pasiját majd valamilyen fals dumával dobja. Viszont nem te voltál a jobb.

3. próbálkozás: Átmeneti időszaknak, időeltöltésnek jó voltál, de míg téged nagyon megfogott a lány, addig te őt nem. Jó volt neki, hogy van pluszprogram (ha kevés a barátnője, vagy azok épp nem érnek rá). Havernak jó voltál akivel vált 1-2 csókot minimális érzelmek alapján. Viszont jött a herceg fehér lovon, aki jobban bejött neki (vagyányabb, vagy helyesebb, vagy jobb a stílusa, vagy jobb a humora, vagy jobb a megjelenése, stb. stb. - ami vagy amik vonzobbá teszik a másikat). De legalább megmondta.

4. próbálkozás: Találkozás/találkozások alkalmával nem fogtad meg. Érezted-érezted... ezek szerint van még hova fejlődni, mert úgy fest a szimápitia nem volt kölcsönös. Ha egyszer találkoztatok akkor teljes mértékben félreéreztél mindent. Ha többször találkoztatok akkor megadta még az esélyt (nem voltál teljesen reménytelen) arra, hogy hátha kialakulnak benne az érzelmek, dehát nem jöttek. Ez van. Azért nem hív, mert nem jössz be neki, és a legyünk csak haverok témát se eröltetné nálad. Azért nincs msn-en, mert nagy valószínűséggel letiltott. Azért nem veszi fel a telefont ("A darwini fejlődés visszafelé megy manapság, gerincesekből lesznek a gerinctelenek."), mert nincs gerince ahhoz, hogy megmondja (bár telefonba-sms-be azért könyebb lenen) nem jössz be neki. Ne hívd, ne írj neki, felejtsd el. Felesleges.

Nem veled van a baj (bár nem tudom hogy nézel ki és az írás alapján se tudom mennyire vagy defektes), pusztán belefutottál 1-2 elutasításba. Ez mindenkivel megesik, szép is lenne ha mindjár az első összejött volna. Próbálkozz csak, próbálkozz. Úgy a 3., 4. randiig ne éld bele magad (bár tudom, hogy nehéz), és ha össze is jön akkor is tarts szem előtt, hogy az első pár hónap is rizikós, és a kapcsolatok nagy része nem éli meg a fél évet (a te korodban). Bár hozzátenném azt is, hogy 22 vagy, élvezd még az életet és ne most akard lekötni magad hosszútávon, ráérsz majd 25 felett. A hozzád korban passzoló lányok még úgyis kis csirkék.

Azthiszem ma kellően kioktató, kegyetlen és mégis rendes voltam. :)

fumerin 2011.02.22. 08:54:00

@JOKKA21: Persze, mert mindig a nő a hibás!
Látom, még te sem forgattad túl sokat az a használati útmutatót! :D
És bármilyen meglepő a nők is tudnak férfiakat kihasználni, igaz ezért ki is érdemlik a kurva jelzőt!
:D

2011.02.22. 08:56:18

@JOKKA21:
Ha törölte attól még a posztoló látná. Hirtelen felejtette el a jelszavát (gondolom ez ironia akar lenni). Tiltás a valószínű.

Pilled · http://polenaplo.blogspot.com/ 2011.02.22. 08:56:29

Mondjuk én ott kezdeném, hogy nem netes társkeresőn keresztül szeretném megtalálni a nagy Ő-t! :)
Szerintem ott több az idióta, mint a dizsiben, s míg a dizsiben 3 perc alatt megállapítod valakiről, hogy OK vagy nem, addig a neten ezzel elszórakozhatsz hosszú heteket is.

JOKKA21 2011.02.22. 08:56:41

@fumerin: Nem mindig a nő a hibás, csak sokszor(régen én is szerelemre vágytam, amíg nem tudtam, hogy milyenek a nők).
Az útmutató hozzátok úgy szól, ha kell nőlegyél gazdag, jóképű, kigyúrt, menő és jóhumorú?

nosce 2011.02.22. 08:58:27

Kedves Posztoló,
Szerintem az a gond itt, h a neten ismerkedsz. Ez úgy tünik nem te műfajod, talán a duma, talán a feromonok, talán a bömös hiányzik. A neten minden csaj több vasat tart a tűzben, és többel is találkozik. Azután valamelyik célba is ér, aki nem te vagy. Inkább próbálj meg a való életben ismerkedni, bármennyire is nincs időd, mert ott ez kevésbé jellemző.

JOKKA21 2011.02.22. 08:59:04

@Zsu0805: Én is úgy gondolom, hogy tiltotta.
Ha törli, akkor csak az e-mail címét látja?
Persze irónia volt, azt is akartam írni, hogy lehet a csaj már nem jár MSN-re, de annak is kicsi a valószínűsége.

Kytia 2011.02.22. 09:00:40

@Zsu0805: Derék.:)

@JOKKA21: "Az útmutató hozzátok úgy szól, ha kell nőlegyél gazdag, jóképű, kigyúrt, menő és jóhumorú?"

Nem, de nem árt, ha legalább valamelyik vagy a sokból. Vagy téged vonz egy csóró, ronda, kövér, lúzer, humortalan nő?
Igen, szopás, amikor nem te vagy a befutó és rengetegszer megtörténik, főleg, ha férfi vagy. De aki úgy reagál erre, hogy akkor dögöljön meg minden nő, az sose volt férfi, szóval nem meglepő, hogy kukázták. A nők érzik az ilyet (is).

fumerin 2011.02.22. 09:01:35

@JOKKA21: Nálam az első 3 kritérium az intelligencia, jó humorérzék, figyelmesség.
A többit nem sorolom, mert elkeseríthet:D
Ahogy örexik a nő, annál hosszabb a listája:D

JOKKA21 2011.02.22. 09:04:02

@fumerin: Ne válogass.:)
@Kytia: Ha lenne egy olyan nő, aki hajlandó beérni velem, nem írnám, hogy MNK, akkor MMNK-ra módosítanám.:D

2011.02.22. 09:06:29

@fumerin:
Végülis ha azt vesszük akkor egyes feleségek is ugyanazt csinálják mint a kurvák. Szexet és a szerelem illúzióját adják pénzért. És mint a kurváknál ott is megvan a kategória. Van aki sokat kaszál, van aki keveset. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.22. 09:06:57

A lányok kommentjeivel értek egyet. De még az vetődött fel bennem... Kedves Posztoló! Mi alapján választod ki a lányokat a neten? Mert lehet, hogy ott van a baj! Nem a neked való halmazból választasz, ill. olyanokat választasz akiknek te nem jössz be úgy igazán. És ugye tudjuk mit jelent, ha valaki azt mondja neked "milyen kis aranyos, meg kedves vagy". :D

@JOKKA21: Te meg nem tudom miből gondolod, hogy a kigyúrtság meg az Audi hiánya az, amiért a posztolót kukázzák az Arankák. Semmit nem írt magáról! Viszont ha hülye picsákkal kezd, akkor valószínű tényleg így van, de akkor meg az ő hibája, hogy rosszul választ! Megfőzte, hát egye is meg! Nagyon az az érzésem, hogy nem neki való csajokat szemel ki és ezért bukik bele mindig.

2011.02.22. 09:08:26

@JOKKA21:
"Az útmutató hozzátok úgy szól, ha kell nőlegyél gazdag, jóképű, kigyúrt, menő és jóhumorú? " Vagy legalább az egyik.

De ezt átfordíthatnák pasira is. Mert ha mi meg pasit akarunk akkor nekünk is bizonyos kitételeknek kell megfelelnünk.

2011.02.22. 09:10:35

@nosce:
A való életben is nagy valószínűséggel több vas van a tűzben, csak ott gyorsabban eldőlnek a dolgok.

Szerintem még mindig a sorrend akkor is:
1. Külcsín
2. Belbecs
Neten ezt nagyon meg akarják fordítani. Kép alapján meg elég nehéz megítélni a külcsínt.

fumerin 2011.02.22. 09:11:18

@JOKKA21: Én már nem válogatok! :D
@Zsu0805: Nem érzem magam kurvának, még akkor sem, ha a Csernus szemszögéből kell analizálnom magam:D
És amelyik feleség kaszálni tud a házassága alatt (nem csak pénz), annak szerencséje van!
Amúgy ha mereven ragaszkodom az állításaidhoz, akkor minden nő kurva :D

2011.02.22. 09:12:10

@JOKKA21:
Régifajta msn-en volt egy olyan lehetőség, hogy megnézed az adatlapját az illetőnek, és a felugró ablakban láttad, hogy fent vagy e a listáján v sem. Onnan egyértelmű volt, hogy törölt v sem.

JOKKA21 2011.02.22. 09:13:19

@Bundabandi: Nem nekivaló alatt a fullos nőket érted?
Abból gondolom, hogy általában ezek hiánya miatt kap kosarat az ember.
@Zsu0805: Nekem csak három dolog kell.
1: Ne legyen ribi
2: Legyen kedves
3: Nem kell világszépe legyen, csak nekem bejöjjön(olyan is lehet, aki másnak nem jön be, tehát egy átlagos csaj is simán jó lenne).

JOKKA21 2011.02.22. 09:14:55

@Zsu0805: Értem.
Akit régóta nem láttam MSN-en attól megváltam.

JOKKA21 2011.02.22. 09:16:07

@Kytia: Nem vonz egy ronda nő, de senki sem mondta, hogy ronda pasikkal álljatok le, de nektek már egy átlagos sem jó, míg nekem egy átlagos csaj ismán jó lenne, akit nem húzna meg a fél ország.

2011.02.22. 09:16:38

@JOKKA21:
"Ha lenne egy olyan nő, aki hajlandó beérni velem, nem írnám, hogy MNK, akkor MMNK-ra módosítanám.:D "
Miért, ronda vagy, vagy bunkó?

JOKKA21 2011.02.22. 09:17:33

@Zsu0805: Szerintem utóbbi.
Vagy inkább túl őszinte.

2011.02.22. 09:20:54

@Bundabandi:
Az a gond, hogy egyes pasik úgy néznek ki, mint akiket egy csöves szájából rángattak volna elő és akkor csodálkozik, hogy nem áll le vele egy csaj. De persze bepróbálkozik a csinicsajnál vagy a ribicsirkénél, de az persze nem a lepattant stílusra bukik, hanem a menősrácra vagy az igényes "férfira".

2011.02.22. 09:22:39

@fumerin:
És minden pasi kurvázik. :)

2011.02.22. 09:24:10

@JOKKA21:
Akkor nem értem miért vagy még aglegény. :)

JOKKA21 2011.02.22. 09:25:19

@Zsu0805: Mert nem rejtem véka alá, hogy MNK a véleményem.:D
Vagy nincs jó csajozó dumám.

2011.02.22. 09:25:29

@JOKKA21:
Akkor ne csodálkozz. Lehetsz őszinte, de nem bunkón őszinte.

2011.02.22. 09:26:36

@JOKKA21:
Hát ha úgy kezded az ismekedést, hogy szerinted minden nő kurva, akkor ne is várd, hogy a csaj legközelebb felveszi a telefont. :)

2011.02.22. 09:27:12

Véééégre, lejutottam a kommentek végéig. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.22. 09:29:17

@JOKKA21: Én még soha nem kukáztam pasit azért, mert nem volt autója és nem volt kigyúrva. A mostaninak sincs kocsija és nem is kigyúrt. Viszont nagyon humoros, jókat lehet vele röhögni, mindig kiáll mellettem és amiben tud, segít, lehet rá számítani. Ez sokkal, de sokkal többet ér!

"1: Ne legyen ribi
2: Legyen kedves
3: Nem kell világszépe legyen, csak nekem bejöjjön"

Ha neked ez a listád, akkor csak egy magyarázat van! Mégsem ez a listád és te is pont azokkal a nőkkel kezdesz, akikkel nem kellene, csak éppen ez eddig még nem esett le neked! Már az is sokat mond, hogy azt írod ne legyen ribi. Szóval mindig ribikbe futsz bele... szóval te sem jó helyen keresed a neked való csajt! Ez annyira jellemző! Van egy-két fiú ismerősöm, aki panaszkodni szokott, hogy nem talál magának rendes barátnőt, viszont ha a társaságban próbálkozik, egyből a ribiket veszi célba, gondolkodás nélkül, ösztönösen!

Kytia 2011.02.22. 09:29:18

@JOKKA21: De mi az, hogy átlagos? Mindenki mindenféle tulajdonságból van összegyúrva, van köztük átlagos, meg nem. Aztán az dönt, kinek mi a fontos. Van, akinek az arcod, van, akinek a tested, van, akinek a humorod, vagy a pénzed.:)
De olyan nő nincs, aki mindenből a tökéleteset akarja, max, ha ő maga is tökéletes. De ugye mostr átlagosakról beszélünk...
A másik, hogy az is elég érdekes néha, ki milyennek tartja magát, és közben milyen valójában. Az egyik legrondább és legférfiatlanabb pasi, akit életemben láttam, simán úgy nyilatkozott, hogy átlagon felüli a külseje, míg pl. az iszonyatosan dagadt kolléganőmet amikor valaki megkérdezte, miért nincs pasija, csak annyit válaszolt, hogy "mert nem jó a felhozatal".
Szóval, nem árt a reális önértékelés, ha boldogulni akar az ember. És általában az a tapasztalatom, hogy akik azon vergődnek, hogy a nők deszemetek, azok eléggé hadilábon állnak a dologgal.
Egyébként meg egy átlagos nő sem úgy utasít vissza téged, hogy lemér a pontskáláján és ha 5 alá esik az értékelésed, akkor elküld. Lehet, hogy ez most meg fog lepni, de az átlagos nőknek is többen szoktak udvarolni egyszerre, és ha választhat olyat is, aki jobban megfelel az ízlésének, azt fogja választani. De nyugodtan vesd rám az első követ, ha te két nő közül nem azt választanád, amelyik jobban tetszik.:))

2011.02.22. 09:31:18

@Bundabandi:
Egyetértek-egyetértek.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 09:31:39

@Zsu0805:

Most szívesen bepastelném a default dumát a magukat felülértékelő nőkről és az ő igényeikről és elvárásaikról. De nem teszem, úgyis tudja mindenki, hogy a tuskólábú félszemű banyák is az audis hejjespaseet akarják :)

nosce 2011.02.22. 09:32:34

@Zsu0805:
"A való életben is nagy valószínűséggel több vas van a tűzben, csak ott gyorsabban eldőlnek a dolgok. "

Persze, de a "valóban" gyorsabb a szűrés, egyből kiderül h bejöhet-e a csajnak, másrészt pedig nincs az h a csaj egy héten belül 10 potenciálissal randizik.

2011.02.22. 09:33:31

@Kytia:
Még mindig egyetértek. :)

2011.02.22. 09:35:24

@Kedves Nard:
Persze, a nők is tudnak merész dolgokat álmodni. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 09:37:52

@Zsu0805:

"Már nincsenek igazi férfiak! Engem ki kell érdemelni!" szokták mondani miközben még elrágják a napi 5. tábla óriásmilkájukat és kedvenc targoncásuk visszaszállítja őket a helyükre dolgozni. :)

JOKKA21 2011.02.22. 09:39:26

@Kytia: Azt választanám, amelyiket nem tartom riibnek, nem mindig a szebb a jobb.:)
Átlagos a külsőre vonatkozott.
Én nem írtam, hogy jópasi vagyok.
@Bundabandi: Régen tényleg nagyon jó nőt szerettem volna.
Hidd el nekem, ha elém állítanál 10 nőt nem a legjobbakhoz mennék oda...
@Zsu0805: Szerintem az a fair, ha nem játszom meg a nőtisztelő jófiút, hanem megmondom, hogy MNK, van sok olyan csaj, aki így is szóba áll velem, persze, mint ismerőssel..
Azt vettem észre, hogy mindig mentegetőznek a lányok, ha mondom, hogy MNK, hogy "de én nem, meg vannak kivételek.."
És persze mindig ecsetelik, hogy legutóbb milyen szemét volt az ex pasijuk..:D

2011.02.22. 09:39:57

@nosce:
A való életben már első látásra el tudod dönteni, hgoy bejön e a külső annyira, hogy ne utasítsd vissza elsőre. Ha átment a szűrőn akkor is még ott vannak a többi. De a külső dönt.

fumerin 2011.02.22. 09:40:24

@Kedves Nard: Engem nem kiérdemeltek, hanem megérdemeltek! :DDD
Úgy érzem az összes nőkön elkövetett rosszat viszonozni tudom egyben! :DDD

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 09:41:08

Kedves posztoló, a baj veled az, hogy görcsösen akarsz _valakit_ magad mellé. Van egy hely melletted, és abba keresel belevalót. Nem a lányok érdekelnek téged, csak az, hogy legyen egy működő, vagy valamilyen kapcsolatod. Ráadásul 1 év nem olyan nagy idő, és ezalatt mindössze 4 lánnyal próbálkoztál. Ismerkedj, próbáld megismerni a lányokat, és ha kialakul valami, akkor esetleg lehet továbblépni, hogy kapcsolat legyen belőle.
Élvezd az életet, és ne görcsölj.

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 09:43:15

@nosce: Miért ne lenne? Egy randi még nem elkötelezettség, csak ismerkedés.

Kytia 2011.02.22. 09:46:29

@JOKKA21: Pasiban sem mindig a szebb a jobb, nem állítottam, hogy az.:)
Azt írtad átlagos, de kb. minden ronda pasi átlagosnak tekinti magát, ahogy az összes dagadt nő úgy nyilatkozik, hogy neki "átlagos" testalkata van. Ettől még nem mondom, hogy átlag alatti vagy, de lehet, hogy akit pl. átlagos nőnek minősítesz, az valójában igen népszerű a férfiak között.
Egyszer volt egy interjú Kelemen Annával, és kérdezték, miért műttette ilyen fullosra magát, amire azt válaszolta, hogy azért, mert bár neki tökéletesen megfelelne egy átlagos külsejű, de mondjuk jó humorú pasi, viszont az olyan férfiak is azokat a nőket nézik meg, amilyen ő most. És ez így van. Akármilyen a pasi, igazából az álomnőre vágyik. Aztán a majdnem-álomnőkkel is beérné később, akiket, mivel a korábbi ideáljához hasonlítja őket, simán átlagosnak nevez. Holott messze vannak még ők is az átlagtól.

nosce 2011.02.22. 09:47:52

@Dr. Jula Watson:
A való életben? beszervez a csaj 1 hétre 10 másik pasival randit ? Ilyet még nem hallottam :), de lehet, te jobban tudhatod :)

2011.02.22. 09:50:13

@Kedves Nard:
Odajön a pasi:
a karja, válla, lába, háta teli van varrva mindenféle ocsmánysággal.
a fémérzékelő beriaszt, mert annyi szegecs van a fején
a fülét tágítja
a gatya leesik róla, és ezáltal betekintést látunk, hogy épp milyen alsógatya van rajta
15 fokban is úgy izzad mint egy átlagember a szaunában, mivel annyi a zsír rajta
fogai ápoltsága
stb. stb.
elhiheted, mindegyik típus bepróbálkozott már nálam. Nem mondom, hogy én szép vagyok, de azért álljonmeg a nászmenet.

2011.02.22. 09:53:03

@JOKKA21:
Úgy érzed, hogy én mentegetőzök? :D

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 09:54:08

@nosce: azért a neten sem pörögnek ilyen gyorsan az események. Főleg mivel a kedvelt randiidőpont a hétvége :D De igen, előfordul, hogy egy nőt egy héten többen is megszólítják, vagy elhívják kávézni, italra stb. De akár csak egy munkahelyi ebédre is. Persze ez kevésbé feltünő, mert jobban beilleszthető a mindennapokba, mint egy sosemlátott illetővel leszervezett találkozó. Mert bár ezt randinak szkták hívni, azért szerintem nem több, mint egy első ismerkedés, hiszen hiába a "sok" levél, semmit nem tudnak egymásról.

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 09:55:53

@Zsu0805: Húú, a leesős gatyát ne is mondd. AZ a halálom. Egyik este már azt mondtam, az elsőt, akin normálisan áll a gatya, férjemül fogadom :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 09:57:37

@Zsu0805:

Hagy ne meséljek az ocsmány nőkről akik valamiért Cindy Crawfordnak hitték magukat, önmaguk bevallása szerint sok belső értékkel. Ja, a belem fordult ki tőlük. Inkább ezer év emésztőnedv Sarlacc gyomrában mint velük bármikor bármi.

2011.02.22. 09:58:01

@Dr. Jula Watson:
Én azt, akin nincs karácsonyi dekoráció. (bár a fogsor is alapkövetelmény)

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 10:00:28

@Zsu0805: egyetértek, fogsor az fontos :)
Amúgy meg úgyis az a lényeg, hogy legyen valami részlet, ami megfog. :)

JOKKA21 2011.02.22. 10:00:50

@Zsu0805: Nem.:)
@Kytia: Nem nekem kell eldönteni, hogy jópasi vagyok vagy ronda.

shiver23 2011.02.22. 10:01:14

Üzenem a posztolónak, hogy túlságosan rágörcsöl a randikra.
Ha egy találka jól sikerül még nem jelenti azt, hogy a lány lesz a nagy Ő az életében.
Én is neten ismerkedek, általában szexre könnyen találok lányokat. Viszont ha úgy randizok, hogy komoly kapcsolatot szeretnék akkor már nem jól sülnek el a dolgok :-). Tanulság: Talizz azért a nőkkel, hogy azon legyél vardd le őket minél hamarabb ne azért, hogy elakard venni valamelyiket már jövő héten ;-).
Egyébként én normális csajokat fogtam ki, akinek nem jöttem be az nem hülyített általában, megmondta hogy sorry nem vagy az esetem, van ilyen...tovább kell lépni és keresni olyat, aki hamar ráül és pörög rajta :-D.

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 10:02:36

@Kedves Nard: Nyilván ők is valakinek Cidy Crowford, csak épp nem neked. Ez a szép a dolgokban. :)
És hát van ugye a mondás: a legjobb nőt is unja valaki :D

2011.02.22. 10:03:50

@Kedves Nard:
Hát igen, csajok között is van nagyoncsúnya aki szépnek hiszi magát.

Ez gonosz, de tegnap láttam a vonaton egy lányt. Trendi fekete felvarrott haj, elöl vastag frufru (szemöldököt teljesen eltakar). Olyan ronda volt ezekáltal az arca.

2011.02.22. 10:04:28

@Dr. Jula Watson:
Pontosan, legyen valami ami megfog. :)

Kytia 2011.02.22. 10:04:47

@Kedves Nard: Általában az ilyen nők sem találnak pasit, és szidják az egész férfinemet.:)

Nekem az autószerelőm kezdett újabban célozgatni, aki kb. 50 éves, kicsi, vékony, répa alakú feje vagy, a sok cigitől rekedt a hangja és sárda az amúgy erősen őszülő bajusza és kecskeszakálla. Ezen kívül persze gyereke van, bár azt nem tudom, asszony is van-e hozzá. Kétszer elvittem hozzá a kocsit javítani, erre hívogatni, meg célozgatni kezdett. Nem mondom, hogy egy Cindy Crawford vagyok, és nem szoktam görény lenni a nekem nem tetsző pasikkal, de azért ezt már mégsem tudtam nem sértésnek felfogni.:)))

indapass90210 2011.02.22. 10:05:53

"a közös DVD-zgetés közben egymáshoz bújtunk, megtörtént életem legromantikusabb csókja is! Csakhogy el kellett mennie egy edzőtáborba…"

Nem emlékszem, hogy sikerült-e valaha úgy közösen dévédézni egy csajjal, hogy nem szex lett a vége. Nem azért mondom, de ha véletlenül valamelyik nővel ez máshogy sikerült volna, én magam küldöm el edzőtáborba...

2011.02.22. 10:06:24

@Kytia: @Kedves Nard:
Még mindig a túl jó nő a csajomat hoznám fel, de már unjátok. :) Ott van happy end, az életben nincs. :)

fumerin 2011.02.22. 10:09:38

@Kytia: Hidd el, ha kijavítod azt az egy betűt még nem lesz vonzóbb a szerelő! :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.22. 10:09:54

@JOKKA21: És te azt hiszed, hogy a legjobb nő a legnagyobb ribanc? Tévedsz! Az környezetemből tudnék nem egyet mondani, aki tök átlagos kinézetű mégis ribi. Úgy tekeri az újja köré a pasikat, hogy csak na! Úgy néz, jár és viselkedik, hogy bomlanak utána.

A következő kijelentésemért biztos kapok majd hideget-meleget, DE...szerintem a nők egymásról sokkal könnyebben megmondják, hogy ki a "ribi", ki viselkedik úgy, ki játsza meg magát stb. A pasik valahogy nem látják ezt (tisztelet a kivételeknek) és simán beveszik! De lehet, hogy nem is akarják látni.

indapass90210 2011.02.22. 10:12:42

@Bundabandi: ".szerintem a nők egymásról sokkal könnyebben megmondják, hogy ki a "ribi", ki viselkedik úgy, ki játsza meg magát stb."

Ebben csak az a szép, hogy mivel minden nő ribi, ezért akármennyire is mutatsz rá, mindig 100%-os marad a találati arány!

JOKKA21 2011.02.22. 10:13:29

@Bundabandi: Persze átlagosok között is van sok ribi.
Én már túl jó nőhöz oda sem megyek, mert felesleges, azok mindig foglaltak, vagy magasan van a léc náluk.

indapass90210 2011.02.22. 10:15:14

@Zsu0805: izé vagyok, de most komolyan, elmennél egy olyan pasival kettesben dévédézni, akivel egyébként nem feküdnél le?
Ugye, hogy nem :)

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 10:17:13

@Zsu0805: Kaphat "jó" nőt a ronda is, ha van elég pénze. A lényeg, hogy a kereslet-kínálat összepasszoljon :)

dr. gernika 2011.02.22. 10:18:56

@Kedves Nard: Na most visszagondoltam, és egyszerűen nem emlékszem egy audis pasira sem, aki akár tetszett. Barátnőmnek volt ilyenje, de én az esetek többségében kocsimenteseket fogtam ki. Vajon ez alapján mennyire szutyok nőnek képzelhetnek engem az itteni idegen pasik?

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 10:20:01

@Bundabandi: Nem kötekedésből... De nem az a jó nő, aki után bomlanak a férfiak? :D Egy nő mást lát jó nőnek, mint egy pasi.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 10:20:16

@Zsu0805:

Láttam a filmet, vicces volt, de nem lehet abból semmilyen példát felhozni. :)

dr. gernika 2011.02.22. 10:20:48

@fumerin: Ezt készséggel elhisszük neked.

2011.02.22. 10:21:01

@Dövan:
Jajj ugyan már. A szex korában élünk. Mostmár nagyon kevés a tabu és mindenkinek változott a felfogása. Hívhatjátok a csajokat ribinek, meg kurvának, de attól függetlenül csak élnek. Ugyanazt csinálják amit ti, és most már el se kell feltétlenül titkolniuk. A ribiből és a kurvából is lehet jó feleség, csak állapodjon meg. A nőcsábászból, és az ágyrajáróból is lehet jó férj, csak állapodjon meg. Akkor van a gond, ha nem élte ki magát fiatalkorában, és gyerek/férj mellett éli ribi,kurva,nőcsábász,ágyrajáró életét az ember fia/lánya. Meg ne legyen ribi,kurva,nőcsábász,ágyrajáró, de azért elégítsen ki, és legyen tapasztalt...
Képmutatás!

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 10:22:03

@Drága IV gernika: Hát eddig nálam is csak a legutóbbi pasinak volt nagyobb autója, mint nekem. :)

Kytia 2011.02.22. 10:23:11

@Zsu0805: Az életben mindenki Woody Allen.:))

@fumerin: :DD

2011.02.22. 10:23:49

@Dövan:
Az egyik exemmel 2. randin (előtte már találkoztunk máskor, de az nem randi volt) dvd-tünk, de nem volt akkor szex. Később volt...
Ha a pasi kapcsolatot akar a csajtól, vagy a csaj kapcsolatot akar a pasitól, de még nem tartanak ott, akkor megeshet, hogy nem szexelnek dvd-zés közben.
Persze nem állítom, hogy ha a dvd-zés később lett volna nem lett volna szex. De akkor még csak a csók periódusban voltunk. :)

2011.02.22. 10:25:00

@Dr. Jula Watson:
Pontosan. :) De kaphat átlagos gazdag (nem ronda) pasi is hajthat átlagos csajra. :)

DesertDog 2011.02.22. 10:25:20

"Mindig rossz lányokat fogok ki"
Amíg így állsz hozzá ez nem is lesz másként, mert az ilyeneket fogod bevonzani. Az első néhány beszólós komment nem volt annyira rosszindulatú, ha egy kicsit mögéjük gondolsz.

2011.02.22. 10:25:59

@Zsu0805: @Dr. Jula Watson:
Nah ezt jol megaszontam.
Pontosan. :) Átlagos gazdag (nem ronda) pasi is hajthat átlagos csajra. :)

DesertDog 2011.02.22. 10:27:10

@Devil2: "Ugyan már 22 évesen nem kell még Audival járni..."
Na ja. 22 évesen még inkább egy sportkocsi kell. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.22. 10:27:35

@Dövan: Hülye! :P

@JOKKA21: Szerintem bárkihez oda lehet menni, csak normálisan nem megjátszva és nem idegesítően kell viselkedni. Beszélgetni kell! Hozzám ritkán mernek odajönni és sokszor aki odajön arról is lerí, hogy nem természetesen viselkedik, hanem próbál vagánykodni és ezzel pont az ellenkezőjét éri el. Aki csak odajön, dumálgat, ellő egy-két jó poént, azzal elbeszélgetnek és lehet belőle akármi.

2011.02.22. 10:27:41

@Kedves Nard:
Csakhogy csúnyapasi nem kap bombázót. (bár a filmben igen, de az kamu)
(csúnya csaj se kap tuti pasit)

2011.02.22. 10:29:31

@Bundabandi:
Aki csak odajön, dumálgat, ellő egy-két jó poént, azzal elbeszélgetnek és lehet belőle akármi."
Még akkoris ha nagyon nem a te eseted?

nosce 2011.02.22. 10:36:00

@Dr. Jula Watson:
"Egyik este már azt mondtam, az elsőt, akin normálisan áll a gatya, férjemül fogadom :D"

Azóta se találtál ilyet ? :)

dr. gernika 2011.02.22. 10:36:22

@Kytia: Ott baszta el, hogy bár tényleg mindenki megnézte a műtétek után, de a többség szörnyülködött közben.

Father Justice (törölt) 2011.02.22. 10:36:50

@Kytia: Mondjuk Kelemen Annának konkrétan elhiszem, hogy beérné egy átlagos külsejű, de jó humorú pasival, mert az ilyeneknél pont ezek a paraméterek nem számítanak semmit.

nosce 2011.02.22. 10:39:09

@Dr. Jula Watson:
de mása azért csak nagyobb volt ? :) (bocs)

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 10:42:16

@nosce: Megrögzött papírellenes vagyok :D
De aznap este nem találtam. :D

Kytia 2011.02.22. 10:42:33

@Drága IV gernika: Jó, az más kérdés, hogy nem annyira jött össze. Bár, fene tudja. Még mindig jól keres vele.

@Father Justice ♋: Valószínűleg mostanra valóban más szempontokat vesz figyelembe. De nem is az a lényeg, hogy ki mondta ezt, hanem hogy akárki mondta, attól még igaz.

2011.02.22. 10:43:12

@Father Justice ♋:
Pont Kelemen Annánál? Annácska a "tudását" nem adja ám oda akármilyen átlagos pasinak. Gazdag legyen aki lehet ronda is, úgyis megdugatja magát a helyespasival és a pornószakma 3/4-ével. :)

nosce 2011.02.22. 10:44:56

@Zsu0805:
"Aki csak odajön, dumálgat, ellő egy-két jó poént, azzal elbeszélgetnek és lehet belőle akármi.
Még akkoris ha nagyon nem a te eseted?"

ha nagyon az eseted akkor te dumálgatsz, és lősz el egy-két jó poént neki :)

2011.02.22. 10:48:01

@nosce:
Ha nagyon az én esetem akkor hagyom, hgoy ellőjjön 1-2 poént. :)

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 10:49:20

@nosce: Persze. A magassága, a bicepsze, az IQ-ja :D A araméterek szabadon változtathatóak :)

Kytia 2011.02.22. 10:50:19

@Dr. Jula Watson: "araméterek"...ez nagyon jó!:DDD

dr. gernika 2011.02.22. 10:51:27

@Kytia: Lehet, hogy a második javítást már biztatásnak vette. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.22. 10:51:37

@Zsu0805: Volt már olyan, hogy nem jött be külsőleg, de olyan jó fej volt, hogy megtetszett! :D

indapass90210 2011.02.22. 10:54:26

@Zsu0805: most úgy válaszoltál nekem, mintha azt hinnéd, hogy szerintem ez baj. Nem baj. Meg egyébként is biztos lehet olyan pina, ami után az ember már nem akar másikat :)

indapass90210 2011.02.22. 10:58:28

@Zsu0805: szerintem értelmetlen átlagos csajokról beszélni. Ez mindig nagyon szubjektív tud lenni. Ami másnak átlagos, az nekem lehet kurvajó is. Mert az egyik a szép szemekre, a másik meg a nagy csöcsökre hajt. Saját maga számára is átlagosra meg csak akkor hajt az ember, ha már nagyon szexelni kellene, és épp azt megcsinálni van reális esély.

nosce 2011.02.22. 10:58:49

@Dövan:
"biztos lehet olyan pina, ami után az ember már nem akar másikat :)"
pl amit halálod napján csináltál meg

nosce 2011.02.22. 11:01:56

@Dr. Jula Watson:
"Persze. A magassága, a bicepsze, az IQ-ja :D A araméterek szabadon változtathatóak :)"

a három együtt már az álompasi kategória ? :)

dr. gernika 2011.02.22. 11:04:30

@Bundabandi: Jajaja, én is mindig mondom Nardnak, hogy melyik kolléganője a ribi, de ő csak röhög. :)

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 11:04:48

@nosce: A magasság nem nagy kihívás velem szemben :D
De az álompasinak nem ezek a legfőbb kritériumok, amiknek meg kell felelnie :D

dr. gernika 2011.02.22. 11:06:08

@Zsu0805: Hagyd rá, maradandó károsodásokat szerzett, mikor beleszeretett egy ribibe. :) Én ismerem az előzményeket, úgyhogy ezeket fel se veszem tőle.

Sanya29 2011.02.22. 11:08:53

ajánlanék egy könyvet a srácnak, a címe: Társkeresés Interneten.

itt megtaláljátok: www.scribd.com/doc/36561769/Tarskereses-Interne-Ten-Mex-Deluxe

2011.02.22. 11:10:57

@Bundabandi:
Tehát nálad a "nem az esetembe" tartoznak az olyan pasik akikkel a világ összes pénzéért sem kellene (büdös-csunya-gusztustalan), és azok is akik mondjuk valamilyen külső tulajdonság/tulajdonságok miatt leértékelődnek de még az átlag kategóriába tartoznak (magasság, súly, stb. leértékelő pontokra gondolok)?
Én spec a nem az esetem jelzőt olyan pasikra használom akiknek egyáltalán nincs esélyük arra, hogy egy pár legyünk.

dr. gernika 2011.02.22. 11:13:12

@Zsu0805: Én is megcsináltam Nard elődjével, hogy felmentem, DVD-ztünk, még soft petting is volt, aztán otthagytam. Na bumm, ritkán dőlök meg elsőre, olyankor max. feltérképezem, hogy működik-e a kémia.

@fumerin: Ez a skorpinyókba vetett hit. :D

@Kytia: ÚGy tudom, már eléggé lement a tarifája, meg is hízott.

Father Justice (törölt) 2011.02.22. 11:15:58

@Kytia: Az a része igaz, hogy a férfiak többsége álomnőre vágyik, de ami konkrétan rá vonatkozik (miszerint ő alapból is beérné egy átlagos megjelenésű, jó humorú férfival), nem igaz. Illetve groteszk módon pont azért igaz, amit írtam: mert neki nem ezek számítanak, hanem amit nem emleget a mondókájában. Ez az úgynevezett elhallgatásos csúsztatás fedőnevű trükk. :)

A fullos nőket meg minden férfi megnézi (ha már erről van szó, mert ez az ige szerepel a szövegben), de szerinted kiket érdekelnek jobban a külsőségek, amikor nemcsak nézelődésről van szó: az átlagos külsejű, jó humorú férfiakat, vagy a bármilyen külsejű, bármilyen humorú, kőgazdag férfiakat? :)

fumerin 2011.02.22. 11:16:11

@Drága IV gernika: Nem lennék jobb ember akkor sem, ha másik hónapban születek meg!
Szerintem a rossz tulajdonságaim (amiből nem szűkölködöm)nem a skorpióságom miatt rögzültek!

indapass90210 2011.02.22. 11:17:11

@Bundabandi: nők ebben nagyon flexibilisek tudnak lenni. Két vagy három hete kedvenc helyemen haverom elkezdett dumálni egy picsával. Barátnője nekem is elég bejövős volt (Mo.-n 20ból egy nő, ha megüti azt a szintet az én ízlésvilágomban), hát próbáltam vele kommunikálni, de játszotta a jégkirálynőt a hüje kurva. Pont felálltam az asztaltól, amikor odajött egy csaj, hogy én vagyok-e én a détingszájtról, ahonnan egyébként nem szoktam senkivel sem találkozni már évek óta. Odaültünk a bárhoz dumálni, amit egyébként nem tettem volna, ha nincs az agyamban egy légkör. Dumálunk, erre egyszer csak azt mondja a csaj, hogy az a másik, a szőke, akit fűzni próbáltam, folyamatosan bennünket bűvől, hogy nem zavar-e, nem akarok-e visszamenni hozzá. Mondom, hogy nem, eddig játszott, most már játszon tovább csak egyedül. Aztán egy idő után meguntam, mondtam neki, hogy viszon látásra, kapott egy puszit, aztán otthagytam a faszba. Még haza sem értem, pedig nem lakom messze, már jött az sms, hogy mikor találkozunk.
Persze megnéztem a profilját, és mit látot, mire indul be? Tetkó, kidolgozott felsőtest, barna bőr. Na most én egyrészt se kokeró, se tetkós nem vagyok, ráadásul jóval inkább áramvonalas a felsőtestem, mint izompacsirta. Persze nem adta fel, 3 nappal később elvittem vacsorázni, arra vigyázva, hogy ne tegyek kellemes benyomást, és felejtsen el minél hamarabb. Persze nem ez volt a terv, csak konkrétan amikor először találkoztunk, enyhén be voltam baszva, de sajnos később kiderült, hogy az volt a személyében az egyetlen pozitívum, amit én ittam meg előzőleg.
És milyen hüjék a nők is, nem lehetett olyan arrogáns gecin viselkedni, hogy ne akarjon mégegyszer találkozni... Pedig mint írtam, kurvára nem vagyok az esete, ezen felül még bunkó is.

2011.02.22. 11:17:16

@Dövan:
Az emberek megítélése tényleg mindenkinél más. Ameddig meg nem ismered úgyis 3 kategória van, a nem jön be, az átlagos és a bejön. Ha megismerted akkor átalakul és marad az, hogy igen, ő kell nekem, vagy nem, ő nem kell nekem.

indapass90210 2011.02.22. 11:18:52

@Drága IV gernika: én ezért szervezek mindig 3. randi utánra, illetve, ha látni lehet a hajlandóságot, akkor annak folytatásaként dvd-zést. Mondjuk valahol rühellem, ha a nőt az első este gerincre lehet vágni.

2011.02.22. 11:18:52

@Drága IV gernika:
:) Ribibe (nőcsábászba) beleszeretni nem tragédia. Viszont mindenkit azalapján megítélni, hogy az az egy mit tett, vagy mit nem az nagy baklövés. :)

bagolybagoly 2011.02.22. 11:37:31

@Dövan: Fogadott a szőkével, hogy melyikük szed fel.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 11:38:19

@fumerin:

Szerintem én bármilyen hónapban is születek, ugyanilyen kis gennyzsák lennék mint most :)

dr. gernika 2011.02.22. 11:46:38

@Dövan: Első este a megismerkedés estéje, vagy valamennyi ismeretség, esetleg némi huza-vona után az első hivatalos randi?

@Zsu0805: Nem akarja még egyszer elkövetni ugyanazt a hibát, csak szerintem már jó ideje a ló túloldalán lovagol. :)

@Kedves Nard: Á, ehhez a a gennyzsáksághoz különleges csillagállás kellett.

Kytia 2011.02.22. 11:51:26

@Drága IV gernika: Jó, hát a szavatossági idő mindenkinél lejár egyszer.:)

@Father Justice ♋: Jó, persze. De igazából én az én átlagos kinézetű ismerőseimnél azt látom, hogy egészen fiatal korukban még az álomnőkről álmodoznak, utána rájönnek, hogy azok elérhetetlenek, ezért elkezdenek kavarni a nem álom, de még mindig elég csinos nőkkel, akiket viszont lealáznak, mert nem elég jók a korábbi vágyálomnőkhöz képest. Amikor a nőket kárhoztatod, hogy "belövik a szintet", ők legalább konkrét élmények hatására teszik, míg a férfiak azt hiszik, van valódi alapjuk a playboymacákhoz hasonlítani mindenkit.
Ja, és persze még hozzá jön a dologhoz, hogy onnantól kezdve minden nő büdös kurva, mert a legjobbak nem vele dugnak.:))

Nem hiszem, hogy létezik pasi akitől ne hallottam volna már azt a frázist, hogy "hát, igen, korábban azok a nők tetszettek, akiktől elakad az ember lélegzete". Nagyon kevés kivétel van. Ami még rendben is volna, ha ezek a pasik aztán nem hirdetnék minden létező fórumon, hogy a nők milyen ostobák, hülyék, haszonlesők, stb. Csak azért, mert savanyú a szőlő. Lásd, Dövan sztorija fentebb. A fullos bulának nem volt elég jó, az átlagost meg alázza.:)))

indapass90210 2011.02.22. 11:55:51

@Drága IV gernika: ez most arra értendő, hogy első személyes találkozás. Első randi vagy éjszakában összefutás.

Az, amikor valakik már hetek óta dumálnak interneten, mondjuk msn-en, az más tészta.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 11:57:21

@Kytia:

Nem a fullos bula alázása lényeg, hiszen az várható,meg normális férfi nem megy oda rázni a pofonfát, hogy pofánbassza a gyümölcse.Nem is mentem oda soha ilyen "fullos bulákhoz", nyilvánvaló, hogy esélyem annyi lett volna túlsúlyosan mint mondjuk fingnak az orkánban. Hanem amikor egy átlagos aláz. Az inkább dühítő.

indapass90210 2011.02.22. 11:58:53

@Kytia: "Lásd, Dövan sztorija fentebb. A fullos bulának nem volt elég jó, az átlagost meg alázza.:)))"

Nagyon nem vágtad le a lényeget. A fullos bulát utána jó eséllyel lazán lehetett volna szopatni, még aznak este, csak ezek valamiért szeretik játszani az agyukat, és sajnos ehhez nekem ritkán van már kedvem.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.22. 12:05:21

@Zsu0805: Nálam a "nem az esetem" kategóriába kizárólag azok tartoznak, akik egy-két hülye tulajdonság miatt esnek ki a bizalom köréből. Aki nagyon ronda, vagy igénytelen, vagy buta az már nem ez a kategória. Az a "ha te lennél az egyetlen férfi a földön, kihalna az emberiség" kategória, azokkal nagyon bunkó és lekezelő tudok lenni sajnos, ezért ált. meg is haragudnak rám! Mondjuk a ronda, nálam inkább az igénytelen kategóriába tartozik (rohadó fogak, zsíros haj, koszos körmök, lyukas zokni, mocskos nadrág stb.).
Jaj, meg az őrültek... azok engem mindig megtalálnak! :(

@Dövan: Na ugye, hogy ugye! Mondom én, hogy sokat számít az ha beszélgetsz! :D

indapass90210 2011.02.22. 12:11:00

Azt, hogy pina, írta már valaki?

fumerin 2011.02.22. 12:14:39

A fullos csajok azon picsognak, hogy nem kellenek senkinek, bezzeg a nála csúnyább...
A csúnyácska csajok azon picsognak, hogy nem kellenek senkinek, bezzeg a fullosak...
Az átlag csajok azon picsognak, hogy nem kellenek senkinek, bezzeg a csúnyák és a fullosak...
A faszt kell a külsőségeket vezérfonalnak tekinteni!
E tematika alapján kihalna az emberiség! :D

dr. gernika 2011.02.22. 12:16:18

@Dövan: Jajó, akkor egyetértés.
@Kedves Nard: Hát ahhoz képest elég jókat megkaptál.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 12:16:20

@fumerin:

Azért sírnak, mert az igényeik az egekben vannak, a realitás meg a földszinten.

fumerin 2011.02.22. 12:21:26

@Kedves Nard: Erre szoktam azt mondani, ha egy kicsit vissza tud venni valaki az önzőségéből, akkor sikeresebb lehet.

dr. gernika 2011.02.22. 12:25:45

@fumerin: Á, Nardnak hiába mondod, szerinte a maximális önzés a siker záloga.

Father Justice (törölt) 2011.02.22. 12:26:10

@Kytia: Szerintem a kiindulási pont mindkét nemnél nagyjából hasonló: alapértelmezés szerint majdnem mindenki (99%) a nagytutit keresi, aztán ahogy egyre idősebb lesz és konkrétabban körvonalazódnak a saját lehetőségei és korlátai - a kereslet és a kínálat pontosabb megismerése révén belövi a tényleges "piaci értékét"- elkezd lefaragni bizonyos szempontokból, más szempontokat meg egyszerűen kénytelen kidobni az ablakon. Vagy egyedül marad.

Én nem kárhoztatom a nőket a szintbelövés miatt, csak az okosabbja figyelmét szoktam felhívni rá, hogy az ilyesminek komoly önértékelési zavar és keserű csalódások sorozata lehet a vége. Amikor azt írod, ők legalább konkrét élmények hatására lövik be magukat valamilyen szintre, abban a mondatban valójában nincs keresnivalója a "legalább" szónak. Ugyanis köztudott, hogy a hejjespaseek az átlagnőket is tucatszámra varrják le, amikor fullosból nincs elég a láthatáron, de ez fordítva nem igaz. Így aztán az, hogy egy átlagnő pusztán attól, hogy akár több hejjespasee is sunázta, bombázó szintre lövi be magát, nem tekinthető érdemnek. Inkább vicces a jelenség.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 12:39:19

@Drága IV gernika:

Valóban nem láttam még önzetlen embert meggazdagodni.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.02.22. 12:42:30

Modjuk én soha nem neten ismerkedtem, de az biztos, hogy a 4 próbálkozás az lószart se ér.
Ha majd 50-nél jársz, akkor kezdhetsz el majd legfeljebb gondolkodni, hogy elkezd-e a következő 50-et.
De ha azon gondolkodsz majd 4, 50 vagy 600 után bármikor, hogy veled van-e a baj, akkor cseszheted.
Az önbizalom az ismerkedés elengedhetetlen feltétele ugyanis.

fumerin 2011.02.22. 12:50:02

@Kedves Nard: "önzetlen embert meggazdagodni."
Nézőpont kérdése, hogy ki a gazdag!
Én az vagyok, de nem a pénz a mértékegysége ;)

TGabi 2011.02.22. 12:52:18

@Zsu0805:

Kedves, te nagyot tévedsz-épp a fűvel-fával típusú emberek lesznek majd azok, akik rommá csalják a társukat első adandó alkalommal.

Aki csapodár volt anno, azt miért épp az elköteleződés változtatná meg? Ne áltasd magad ezzel a hülyeséggel.

Kytia 2011.02.22. 12:55:24

@Kedves Nard: Hát, nem tudom. Én is átlagos vagyok. És majdnem biztos vagyok benne, hogy a leginkább rokkant kecskére hasonlító autószerelőm is átlagosnak tartja magát. Aztán biztos elmond mindenféle hülye, beképzelt picsának, amiért nem kell nekem, holott rajta kívül mindenki másnak teljesen egyértelmű lenne, hogy fényévek vannak köztünk vonzerő tekintetében. Szóval, érted. Biztos dühítő, amikor egy átlagos nő nem jön össze egy nyomingetrrel, de erre rögtön bevágni, hogy "mit képzel, azt hiszi, ő a Cindy Crawford?"...

Plumper_ 2011.02.22. 12:56:28

húzzák a mézesmadzagot, aztán sípolnak, ha baszni akarnák őket.
vagy csak pasik, és unatkoznak, nőnek adják ki magukat.
1 percet is felesleges ilyenekre pazarolni.

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 12:59:06

@Luella Menendez: Azért különbséget nem árt tenni aközött, aki egy stabil mellől kacsintgat jobbra balra, és aközött, aki nem köteleződik el senkinek, és úgy ismerkedik többször. Míg az egyik valóban javíthatatlan, addig a másik még bőven meglelheti a nyugalmat valaki mellett.

Father Justice (törölt) 2011.02.22. 13:00:11

@Luella Menendez: Azt hiszem, te vagy az első ember a Földön, aki egyetért velem ebben a kérdésben. Az ilyen típusú kutyákból sem lesz szalonna.

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 13:00:41

@nosce: a lagfonosabb, legyen elég erős ahhoz, hogy megbírkózzon velem.
Nem, nem iszapbírkózásra gondoltam :D

Bicikliző medve 2011.02.22. 13:01:16

Nagyon egyszeru a dolog. Keress tovabb :) En kb 20 idiota csajon voltam tul, mire megtalaltam eletem szerelmet, utolag visszagondolva ugy erzem, hogy megerte. Csaklegyel turelmes, es soha ne add fol. Es javaslom, hogy jarj el olyan helyekre, ahol ismerkedhetsz csajokkal (tanc, edzes, akarmi), diszko nem javasolt.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 13:02:17

@fumerin:

A lelki bódottá nem elfogadott fizetőeszköz, sajnos.

@Kytia:

Én átlagnál rosszabb voltam/vagyok. Nem hejjespasee, audi sincs, sem zsíros bankszámla. De azért nem rozzant kecske :) A csajokat is nagyjából úgy lőttem be, már akire ráhajtottam, hogy azé' legyen esélyem, mégis leginkább az átlagosak rúgtak belém a legnagyobbakat.

nosce 2011.02.22. 13:03:05

@Kedves Nard:
"önzetlen embert meggazdagodni."

Bill Gates vagy Soros elég sok pénzt szórnak a zemberek közé...

Kytia 2011.02.22. 13:03:37

@Father Justice ♋: Szerintem ez csak akkor történik, ha közben ténylegesen kiábrándul, és eldönti, hogy nem érdemes egyáltalán szerelmesnek lenni. Persze, van változás a tinikorhoz képest, de a nőknél azt látom, hogy huszoniksz évesen pont ugyanolyan lángolással tudnak rajongani átlagosjózsiért, mint mondjuk anno Ricky Martinért. Mások a szempontok talán, de sok más dolog marad, és nem az van, hogy savanyú pofával sunzátatja magát az átlagosokkal, miközben minden helyesebb dögöljön meg. Tök természetes az, hogy a korral változik az, hogy mi ragadja meg a figyelmedet a másikban, nem ilyen "lemondtam a tutiról, mert rájöttem, hogy nekem az nem jut úgyse" típusú dolgok ezek. De a pasiknál úgy tűnik, nem így van. Ők egy életre megsértődtek azon, hogy hetedikben Julcsika, az osztály legszebb lánya összetépte és kidobta a szerelmes levelüket.

Dávid a góliát 2011.02.22. 13:03:50

Ez a négy lány országos átlagban azért nem nevezhető reprezentatív mintának, tehát nem kell, hogy elkeseredj emiatt. Még nem, de lesz ez még így se! ;)
Szerintem amúgy rosszul állsz a kérdéshez. A nagy őt keresed, és van egy olyan érzésem, hogy ezt a randin a lányok tudtára is hozod, illetve azt is, ha megtaláltad bennük a nagy őt. Ez az első randin finoman szólva nem túl szerencsés. Légy lazább, gondolj arra, hogy csak flört az egész, ha pedig valami komolyabb kialakul, akkor örülj neki, de semmiképp se erőltesd.

nosce 2011.02.22. 13:04:22

@Dr. Jula Watson:
"Nem, nem iszapbírkózásra gondoltam :D"

Kár :)

Kytia 2011.02.22. 13:04:32

@Luella Menendez: @Father Justice ♋: Tévedés. Én is tökéletesen egyetértek. Az a kiéli magát cucc az évezred kamuja.

2011.02.22. 13:06:50

@Drága IV gernika:
Nah igen, már átesett a ló túloldalára. :)

fumerin 2011.02.22. 13:07:43

@Kedves Nard: Ha még a bódottágból lenne sok:D

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 13:10:00

@nosce: Ha megbírkózott velem, akkor jöhet az is :D
Belépőnek nem jó ez a teszt, mert az már nagyon satnya aki ott nem bír maga alá gyűrni :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 13:10:17

@nosce:

lol. Gates mennyi mindent lopott és csalt és önzősködött, hogy meglegyen most a vagyona? :) Nyilván ha már betegre kereste magát, akkor van miből jótékonykodni. Sorosról meg ne essen szó, mindenki tudja miket meg nem tesz/tett némi pénzért :)

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 13:12:09

@Kytia: Nem feltétlen. Viszont tény, ha csalódik, akkor hamarabb fog lelépni, mint az, aki úgy hiszi ő már nem kell senkinek sem.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 13:12:21

@Kytia:

"Ők egy életre megsértődtek azon, hogy hetedikben Julcsika, az osztály legszebb lánya összetépte és kidobta a szerelmes levelüket."

Ilyen trauma minden pasit ér. Nekem is volt ilyen, és úgy huszoniksz év múlva nem sunáztam meg az akkor már felajánlkozó csajt. CSAK AZÉRT MERT OVIBAN GENNY VOLT VELEM! És elégtételt éreztem :)

manager2008 2011.02.22. 13:12:51

A kutatók véleménye szerint két fő típusa van a férfiaknak, és a nők viselkedése is ehhez igazodik. Férfiként tehát neked kell eldönteni melyik csoportba szeretnél tartozni (ideiglenesen persze), és akkor ha a külsőd legalább megfelelő (kor nem számít).
1. A vonzó, hódító, nőknek kívánatos férfi típus, akiknek a stílusa miatt is a nők szeretnének vele szexelni - vég nélkül.
2. Megbízható, barátkozó típus, aki alkalmas egy házasságra is, nem sokat vitatkozik a nővel, nem adja elő a hódítót, nem akar uralkodni, hanem ráhagy mindent a Nőre. Hosszú távú partnernek ideális.

Érdekes módon a Nők az elsőtől szeretnének gyermeket (jó genetikai tulajdonságokkal rendelkezik) de együtt élni a második típussal szeretnének. A kicsit idealista nők azt hiszik ez meg yegyszerre is, de nem (sajnos rossz hír nekik).

Az első, hódító típust a nők nem nagyon merik házasságba cipelni, mert tudják hogy a többi Nő is bukik rájuk, őt nehéz megtartani.
A másodikkal meg nem jó hemperegni annyira.

Ha át akarod verni a nőket, akkor add elő elsőre a hódítót, és ha hosszabb távra is meg a karod tartani a nőt akkor a továbbiakban a második típus szerepét játszd el (észre sem fogja venni az átverést, mert azt hiszi megváltoztál Tőle (csak most és csak neki). Párhuzamosan is végezz műveleteket, de a másik nőnél persze ugyanez a sorrend, csak ne keverd a szerepeket. :)

Tanulj meg randizni, kb így
www.pointernet.pds.hu/tini/szex/internetes_tarskereses/20110107140245711000000482.html

Ha ez nem megy neked még, akkor gyakorolj, fog ez menni hidd el, néha olyan túlterhelés jöhet létre hogy az összes barátodat be kell vetni hogy teljesíteni tud az elvárásokat (egyszerre öt lánnyal komplikált moziba menni).

Kytia 2011.02.22. 13:13:05

@Kedves Nard: Hát, ha már így kinézet alapján osztjuk fel a dolgot, akkor én is elmondhatom, hogy a leggecibb pont az a pasi volt, akitől a legjobban öklendeztek a barátnőim. Vérig is sértődtem, mert én meg csodálatosan szépnek tartottam, de így visszagondolva valóban nem egy férfimodell. És rohadtul bunkó paraszt volt, igaz, utánam összejött egy másik lánnyal (nem szép lány), akibe viszont olyan szerelmes lett, hogy 5 évig kisangyal volt. Szóval igen, lehet, hogy az átlagosak frusztráltabbak, (talán mert mindig akad náluk szebb:)), és ezért jobban elbánnak az emberrel. Ez mindkét nemre igaz lehet.

fumerin 2011.02.22. 13:13:31

@Dr. Jula Watson: Meg iszapban amúgy sem jó elkezdeni! :D

Father Justice (törölt) 2011.02.22. 13:15:58

@Kytia: Olyan tapasztalataid vannak, hogy komoly pszichológiai esettanulmányokat lehetne írni belőlük. :)

Kytia 2011.02.22. 13:16:09

@Kedves Nard: Megértelek.:) De a lényeg, hogy csak rajta állj bosszút. A többi nőn ne.:)

KopaszMercis 2011.02.22. 13:16:35

Amugy az igaz, en regen dagadt voltam csoro es 30 eves kocsival jartam, es nem kellettem senkinek.. amiota jol keresek lefogytam es bmw-vel jarok nem birom lergudosni magamrol a csajokat. Raadasul nem is az igenytelen plazaribancokrol beszelek, hanem ertelmes jo nokrol is.. olyanrol is akinek tobb penze van mint nekem, es sokkal jobb csaj mint en vok pasi.. furi de vhogy ez igy mukodik.

Salander 2011.02.22. 13:17:45

Ez a posztoló olyan, mint az öcsém. Ha nem 22 lenne, akkor biztos lennék benne. Ő olyan szerencsétlen, hogy 3-4, nem megdöntött csaj után nem azon gondolkodik, jó tóban pecázik-e, hanem azon, hogy a lányok a rosszak és mostmileeeeesz. Muhaha. Majd csak felnő a beküldő is.. juvenile bullshit.

Kytia 2011.02.22. 13:18:32

@Father Justice ♋: hajjaj. És akkor te még alig ismersz.:D

Kytia 2011.02.22. 13:20:26

@KopaszMercis: Nem mondod, hogy még az ÉRTELMES nőknek is jobban tetszik egy sportos, gazdag pasi, mint egy dagadt csóró!! Hogy mik vannak! Ténylegdefuri!:DD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 13:20:34

@Salander:

Ha nem tud a kacsa úszni, nyilván a víz a hülye.

@Kytia:

Ez nem teljesen igaz rám.

dr. gernika 2011.02.22. 13:20:59

@nosce: Á, Bill Gates-el ne példálózz neki. :)

Bicikliző medve 2011.02.22. 13:21:26

@Dr. Jula Watson: ez mekkora igazsag. Ezert fuccsolt be regen az osszes netes tarskeresesem, es ra se jottem magamtol, mi a baj :) En is csak kerestem valakit magam melle, hogy ne legyek egyedul. Pedig inkabb azt a valakit kellett volna keresni, aki nelkul nem elhetek tovabb, nem a lyukat betomni barmi aron...

fumerin 2011.02.22. 13:24:07

@ċsirke72: Pedig ha a lyukat ha nem tömöd be, akkor tök mindegy, hogy mit kerestél:DDD

nosce 2011.02.22. 13:25:27

@Dr. Jula Watson:
Na de kihagyod így azt a lehetőséget, h úgy maga alá gyűrne hogy órákig szóhoz se jutnál :)

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 13:26:13

@Kytia: aki ráadásul még igénytelen is! :D

Salander 2011.02.22. 13:27:01

@Kedves Nard: majd megnevelem, nem para. Bár elgondolkodom azon néha, hogy ha valakinek nincs meg élből az a valami, amitől fekszik a nő, nyílik a láb, akkor megszerezhető-e.. na nem mintha azt szeretném, hogy végigszexelje a világot. Csak unom a nyávogást.

Az meg a másik, hogy ha én megérzem valakin, hogy első alkalom után nagyon odavan értem, hogy ez volt a tökéletes randi, trallala, az már bukó. Ennyire nem vagyok jófej. Sőt. Ahhoz meg nincs türelmem, hogy 2 hétig én vagyok a nagy ő, aztán mire beleélem magam, megismer.

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 13:27:21

@nosce: Viszont ha már eleve szóhoz sem jutok, könnyedén maga alá gyűrhet. Iszap nélkül :D

nosce 2011.02.22. 13:30:19

@Kedves Nard:
akkor most vezekelnek ), biztos a menyországra gyúrnak :)

dr. gernika 2011.02.22. 13:30:41

@Kytia: Nebassz, hetedikben az osztály leghelyesebb fiúja összetépte és eldobta a szerelmes levelemet.
Lehet, azóta ilyen fura az ízlésem???

Bicikliző medve 2011.02.22. 13:31:29

@fumerin: marmint itt a lyukat remelem tudod, hogy ertettem :) "Azt" a lyukat be kell tomni, barmi aron, ebben egyet ertek veled :D

nosce 2011.02.22. 13:33:48

@Dr. Jula Watson:
"Viszont ha már eleve szóhoz sem jutok,"

Ha már elve szóhoz se jutsz, akkor nárcisztikus lesz a pasi, és oda a gyürhetnékje :) lásd Jerzy aki max a tükörre veri rá :)

Fviktor76 2011.02.22. 13:34:39

Sziasztok!

"a munkám miatt nincs túl sok időm elmenni szórakozni"
Hááát, mindenkinek arra van ideje, amit szeretne. És állítólag nagyon szeretnéd megtalálni a nagy Ő-t! Ez csak egy esély lenne, de nem kicsi.

"a diszkóban annyi idióta fordul meg"
Hát akkor ne diszkóba menj! Egy kezdő tánctanfolyamon legalább 66% a nők aránya! Én is ott találkoztam a párommal... :-)

"van még értelmes lány ezen a Földön?"
Ha azt kérdezed, hogy olyan lány, aki hozzád való, és téged akar, biztosan. Férfiban is és nőben is nagyon sok az, aki a lefektetési tendert hirdet, és a győztest élvezi ideig-óráig.
Gyanítom, mást keresel, kitartás!
Amúgy Laár dalszövegével: "Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták,
Vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem.
Ki érti ezt, ki érti ezt?"

"Elképzelhető, hogy velem van a baj, elképzelhető, hogy egyszerűen csak mindig rossz lányokat fogok ki, elképzelhető, hogy ez van nekem megírva!"
Igen, igen és nem. Vagy csak neked se válik be a netes társkereső, mint ahogy nekem se vált be. :-)

Na, szép napot!

fumerin 2011.02.22. 13:36:08

@ċsirke72: Persze:)
De tudom, hogy igazam van:D
@Drága IV gernika: Én nem írtam levelet soha. Nem a kudarckerülő magatartásom miatt, hanem mert odaálltam és elmeséltem a saját verziómat. Kiröhögtek, de azóta megtanultam magamon is nevetni! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 13:36:33

@Fviktor76:

""a diszkóban annyi idióta fordul meg"
Hát akkor ne diszkóba menj! Egy kezdő tánctanfolyamon legalább 66% a nők aránya! Én is ott találkoztam a párommal... :-)"

Most majd nem lesz ilyen jó arány :D Minden lúzer megy majd kezdő tánctanfolyásra :D

dr. gernika 2011.02.22. 13:37:53

@Kedves Nard: Azért kivi vagyok, mekkora kupac vagyonon kéne neked ülni, hogy bárhova is elkezdj belőle csak úgy jótékonykodni. :)

@KopaszMercis: Hogy írhatod ilyen nickel azt, hogy BMW-vel jársz?
Ha már trollkodsz légy kongruens!

dr. gernika 2011.02.22. 13:43:44

@Kedves Nard: Áh, sose lesz annyi pasi, aki összeszedné a bátorságát és elmenjen, hogy megfordulna az arány. Pedig egy jó táncos nagyot tud kaszálni...

Kytia 2011.02.22. 13:44:01

@Kedves Nard: Mármint mi?

@Drága IV gernika: Lehet. Nekem van egy hatvanéves ismerősöm, ski még mindig folyton azt sztorizza, hogy áltiban de csúnyán elbánt így vele egy lány.:DD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 13:44:09

@Drága IV gernika:

Én semmiféleképp nem jótékonykodnék, velem se tette senki.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 13:46:31

@Kytia:

Hogy csak azon az egyen álltam bosszút :) "Felhívsz?" "Hát persze" aztán meg nem. :)

2011.02.22. 13:47:10

@Luella Menendez:
Én nem arról beszéltem, aki átveri a másikat. Én arról beszéltem, hogy vannak olyan beállítású emberek, akik x idősen minden eléjük kerülő nőt megdugnak és minden adódó alkalommal megdugatják magukat egy pasival. Érzelemmentes szex. Nem beszéltem semmiféle megcsalásról, csapodárságról stb. Kutyából nem lesz szalonna, a félrelépő pasi nagy valószínűséggel a következő nőjét is meg fogja csalni, ahogy a félrelépő nő is a pasiját. Gerincet nem növesztünk valaki miatt, az van vagy nincs.

dr. gernika 2011.02.22. 13:47:16

@Kytia: Remélem magányos. :)
@Kedves Nard: A jótékonykodásnak pont az a lényege, hogy nem oda-vissza alapon működik.

dr. gernika 2011.02.22. 13:48:53

@Kedves Nard: "Hogy csak azon az egyen álltam bosszút"
Hahahaha...

nosce 2011.02.22. 13:49:04

@Dr. Jula Watson:
Na látod, a gyémántot meg kiszórnád :)

2011.02.22. 13:50:10

@Bundabandi:
Tehát akkor a nem az esetem nálad azt jelenti, hogy kicsit kövérebb mint amilyet szeretnél, alacsonyabb mint amilyet szeretnél stb. :)

Kytia 2011.02.22. 13:50:12

@Kedves Nard: A nemfelhívás még nem bosszúállás. Puszta érdektelenség.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 13:50:26

@Drága IV gernika:

Én nem vagyok ilyen alkat. Nekem senki nem adott semmit, miért tegyem én? Dagobert bácsi volt a kedvencem a Kacsamesékből :D

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 13:51:05

@nosce: De ha a legfontosabbat nem nyújta, vagyis nem hat, akkor hogy lehetne gyémánt? :)
Kegyetlen vagyok, mindenkit kiszórok :D

Kytia 2011.02.22. 13:55:25

@Zsu0805: A minden szembejövő nőt megdugók sem változnak. Legfeljebb 80 felett.:) Rádásul állítólag komoly gondokat okoz utólag ez az életmód, ha mégiscsak úgy gondolja, hogy beszervezne valakit hosszú távra.
Nemrég valaki írt egy cikket arról, hogy az volt a problémája, hogy 2-3 hónap után már egyik barátnőjét sem kívánta szexuálisan, és ezért gallyra ment az összes kapcsolata.
Elkezdett utánaolvasni, és azt találta, hogy ha valaki sokáig játssza a felelőtlen kettyintgetést, annak könnyen lehet ilyen következménye, és rájött, hogy ez lehet, mert ő pont ilyen volt. Asszem, valami terapeutát próbált utána, nem tudom, milyen sikerrel.:) Szóval jó vigyázni az ilyesmivel, mielőtt úgy marad az ember.:)

nosce 2011.02.22. 13:56:32

@Kedves Nard:
akkor nem kerülsz a menyországba :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 13:57:31

@nosce:

Jobb uralkodni a pokolban, mint szolgálni a mennyben.

nosce 2011.02.22. 13:59:47

@Dr. Jula Watson:
tényleg keményen játszol :)

blah 2011.02.22. 14:00:37

Van egy kis hozzáállásbeli problémája a srácnak. Először is azt felejtese el, hogy értelmes lány. Ilyen nincs. Vannak éretteb gondolkodású lányok, őket nőnek hívják. Amelyik nő meg értelmes azt általában már nagyinak szólítják.
Aztán ott van az érzékelés. Minden flottul megy de mégis lekoptatják rövid úton. Vajon mitől lehet? Bármennyire meghökkentő lehet, de a lányok 99%-ának a szórakozást jelented ami a lábad között lévő himbi limbivel kapcsolatos. Beszélgetőtársnak ott vannak a barátnők. Talán kicsit nyersen fogalmaztam de ne álltassuk már magunkat ilyen amerikai szerelmesfilmes baromságokkal...

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 14:01:08

@nosce: eddig nem hittél nekem? :D

nosce 2011.02.22. 14:01:59

@Drága IV gernika:
Zuhanó repgépen kevés az ateista :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 14:02:08

@blah:

Elfeledkeztél a szárazbarát fogalmáról, továbba az ingyen lelkiszemetes "megtisztelő" pozícióról.

dr. gernika 2011.02.22. 14:02:52

@Kytia: Nyahahaha, akkor joggal remélhetem,hogy apámnak már évek óta nulla a nemiélete az Icukájával? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 14:04:31

@nosce:

Én nem reménykednék semmiben egy zuhanó gépen. Nem lennék hívő. Nem tudok hinni.

nosce 2011.02.22. 14:04:50

@Dr. Jula Watson:
mernék én nem hinni neked ? :)

2011.02.22. 14:07:18

@Kytia:
Mondjuk én ismerek olyat (és most csak a tényleg azt mondom amiben 100%ig biztos vagyok), aki most 25 éves, úgy 20 éves koráig a fél focicsapat megdugta és még pár ittas buli után más pasik is. aztán 20 évesen megismert valakit, és azóta csak azzal a pasival feküdt le. Most épp nincsenek együtt már több hónapja, de azóta is csak azt hallgatjuk, hogy nem kell neki más pasi csak az, nem akar más pasit stb. Volt kb 5 éve mig úgy élt mint egy kurva, és volt 5 éve mikor csak egy pasival.

Viszont ismerek olyat is, aki élete során 3 pasival feküdt le. Az első 7 évig tartott a másik kettő meg megcsalásként volt jelen a 7 évben.

Persze van olyan aki nem változik, sőt sok ilyen van. És véleményem szerint nagyobbrészben a férfiak között (nő egy idő után megállapodna).
Meg azért ha ezt az életvitelt 30 éves korig nem fejezi be akkor azzal már magát minősíti. De 30 éves kor alatt én nem törnék pálcát afelett aki míg szabad és fűvel fával lefexik. Persze biztos néznék nagyokat, ha bejelentené, hogy az elmúlt évben x csajjal/pasival szexelt.

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 14:08:10

@nosce: Nem tudom. Mernél? :D
*fenyegető szemvillanás*

doktor.dikhed 2011.02.22. 14:08:20

"csak arra gondoltam hátha kaphatnék Tőletek egy-két jó tanácsot. "

Ez tényleg aranyos. Új neked az internet, mi?

Na, dobjátok a trollverembe :D

Bicikliző medve 2011.02.22. 14:10:03

@KopaszMercis: Ujsagiro kerdezi
honnan a nev, honnan a nev, honnan a nev?
Most mindenki kerdezi
honnan a nev, honnan a nev, honnan a nev?

Szoval, ha nem ismered a Belgat, akkor megkerdezem maskepp: ha BMW-s vagy, miert KopaszMercis a neved? :D

blah 2011.02.22. 14:12:33

@Nard: ezeket már eljátszotta főhősünk... :)

fumerin 2011.02.22. 14:13:10

@Zsu0805: És 30 felett megáll az élet!
Te is leszel annyi és majd azt mondom, hogy ha le merészelsz feküdni egy pasinál többel, akkor kurva vagy!
:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 14:16:20

@fumerin:

Én is megálltam már az élettel így 30 felett.

2011.02.22. 14:18:22

@fumerin:
Jajjj, tudod, hgoy nem úgy gondoltam. :) Meghajolok korod, tapasztalatod és büszkeséged előtt. :) Az csak egy szám, 25-öt akartam először írni (amiből már én is kiesek), de aztán inkább kitoltam. :) De azért bizonyos (most már akkor inkább így írom) az ember fia/lánya nembiztos, hgoy mindenhéten arra vágyik, hogy mással feküdjön le. :)

2011.02.22. 14:20:12

@Zsu0805:
jah és bizonyos társ mellett. :)

nosce 2011.02.22. 14:25:30

@Nard:
én azért megküldenék egy fohászt, ártani nem árt :)

2011.02.22. 14:27:10

@fumerin:
Jájjj, ezt most nagyon szarul írtam le.
Szóval újrakezdem. :)
Jajjj, tudod, hgoy nem úgy gondoltam. :) Meghajolok korod, tapasztalatod és bölcsességed előtt. :) Az csak egy szám, 25-öt akartam először írni (amiből már én is kiesek), de aztán inkább kitoltam. :) De azért bizonyos kor után (most már akkor inkább így írom), és bizonyos társ mellett az ember fia/lánya nembiztos, hogy mindenhéten arra vágyik, hogy mással feküdjön le. :)

dr. gernika 2011.02.22. 14:30:00

@Zsu0805: Olyan lányt én is ismertem, akinek az életében 3 pasi váltogatta egymást folyamatosan. Senki más, mintha be lett volna zárva egy háromszög alakú szobába.

@fumerin: 30 felett én is csak 1-el feküdtem le.

Kytia 2011.02.22. 14:31:02

@blah: A szemét, szexéhes nők. Mind csak azt akarja.:DDD

fumerin 2011.02.22. 14:31:22

@Drága IV gernika: Harminc felett én is.
De soha nem mondom, hogy soha.

Bicikliző medve 2011.02.22. 14:32:20

@blah: Pedig mukodik. Csak jo helyen kell keresni. Ha valakirol erzed, hogy nem neked valo, azonnal le kell pattintani, nem remenykedni benne, hogy hatha megis jo lesz, meg amugyis, most nincs mas a lathataron. Igen is van boldog kapcsolat, ertelmes no, csak addig nem szabad leallni senkinel sem ,amig nem erzed rajta ,hogy o az igazi. Vagy csak en lennek ilyen mazlista? Nem hinnem.

Father Justice (törölt) 2011.02.22. 14:32:42

@Zsu0805: Fél focicsapat felfelé kerekítve hat fő. Ehhez néhány egyéjszakást hozzáadva még összességében sem annyira ritka ez a létszám 20 évesen, ha mondjuk 16 éves korától tolja az ipart (ami már elég kései kezdetnek számít manapság). De nem is ez a lényeg, hanem hogy ezeknek a kijelentéseknek a valóságtartalmát senki nem tudja érdemben megvizsgálni. Legalábbis azt hiszem, körülményes lenne 5 éven át minden lépését követve ellenőrzi, hogy tényleg csak az aktuális barátjával dug-e. Másrészt egyáltalán nem biztos, hogy azért vállalta fel a monogámiát - ha elhisszük, hogy tényleg így van -, mert szerelmes, hanem például mert talált egy fickót, aki amellett, hogy hosszabb távon is akarja sunázni, még anyagilag is nyújt neki ezt-azt. Ebben az esetben hülye lenne elveszíteni a viszonylagos tutit a csak sunázni akarók miatt. (Attól még félrekúrhat, csak azt így már nem fogja nagy dobra verni.)

Kytia 2011.02.22. 14:32:54

1@Drága IV gernika: Miért, apukád sunabajnok volt? Akkor megvan a válasz. Azért ilyen az ízlésed.:)) Nem a levélszéttépő hejjeskisfiú miatt.:)

2011.02.22. 14:40:30

@Drága IV gernika:
És a három úgy váltogatta egymást, hogy jött Béla, utána Tibi, utána Tomi, aztán megint Tibi, megint Tomi, megint Béla? :)

Kytia 2011.02.22. 14:41:26

@Father Justice ♋: A barátnők egymásnak sosem hazudnak! Kivéve, ha egymás pasijával kavarnak. De az meg ritka.:)

nosce 2011.02.22. 14:41:49

@Drága IV gernika:
"akinek az életében 3 pasi váltogatta egymást folyamatosan. Senki más, mintha be lett volna zárva egy háromszög alakú szobába."

Egyzser össze kellett volna zárni a 3 pasit meg a csajt egy szobába , hátha :)

dr. gernika 2011.02.22. 14:43:51

@fumerin: Én se.
@Kytia: Jah, sunaszédelgő. Remélem már nem áll fel neki.

2011.02.22. 14:43:54

@Father Justice ♋:
A fél focicsapat és a pár egyéjszakás gyenge hasonlat volt. :) Nem akartam úgy leírni, hogy minden...
Az a (sajnálatos) tény, hogy biztos vagyok benne, hogy csak azzal a pasival szexelt azóta. És az is tény, hogy nem a csávó pénzéért van vele. Bár én azt se értem, hogy miért van vele, mert egy ellenszenves figura.

Kytia 2011.02.22. 14:46:01

@Drága IV gernika: Ismerős... De hosszú távon minden megbosszúlódik, ez nyugtasson.:)

nosce 2011.02.22. 14:46:50

@Zsu0805:
"A fél focicsapat és a pár egyéjszakás gyenge hasonlat volt. "

persze mert a fél focicsapat egy éjszaka megvolt :)

2011.02.22. 14:49:20

@nosce:
Áááá, olyanról nem tudok, hogy egy este alatt több lett volna. :D

Father Justice (törölt) 2011.02.22. 14:49:30

@Zsu0805: Akkor talán épp azért. Az ellenszenves figura már az elején leszögezte: ha megpróbálja elhagyni, vagy félrekacsintgat, több feje lesz, mint foga. :)

nosce 2011.02.22. 14:51:04

@Kytia:
"De hosszú távon minden megbosszúlódik, ez nyugtasson.:)"

In the long run we are all dead.
(John Maynard Keynes)

#szájbergyerek# 2011.02.22. 14:51:16

"az interneten szeretném megtalálni a nagy Ő-t"
Ezt nagyon gyorsan felejtsd el. Meg van rá az esély de inkább lottózz.

egyes: Nem jöhet be mindenki mindenkinek.

kettes: Lekoptatós szövegnek tűnik. Szerintem egyszerűen csak megunt. Mondjuk te sem vagy normális, ha képes vagy vele órákat beszélni telefonon vagy MSN-en, ahelyett, hogy randira hívnád.

hármas: Legalább korrekt volt.

négyes: Lehet, hogy az edzőtáborban megismerkedett mással de helyette ezt a lekoptatós szöveget löki.

Father Justice (törölt) 2011.02.22. 14:51:35

@Kytia: "A barátnők egymásnak sosem hazudnak! Kivéve pasiügyekben, és amikor egymás küllemét kell méltatniuk."

Hihetetlen, ma már másodszor értünk egyet. Remélem, szó szerint idéztelek, mert valamiért nem működik a copy-paste. ;)

2011.02.22. 14:52:07

@Father Justice ♋:
Nem azért ellenszenves. :) :D

nosce 2011.02.22. 14:53:59

@Zsu0805:
Pedig úgy lehet a legjobban pörgetni a számlálót :)

2011.02.22. 14:56:21

@nosce:
A pasinál lényeg csak a szám, a csajok az élvezetre mennek. :P

Kytia 2011.02.22. 14:56:36

@nosce: Oké, de ők még halottabbak lesznek!:D

@Father Justice ♋: Egymás külleme még talán... de pasiügyekben soha. Ha nem beszélnének egymásnak a pasiügyekről, nem is lenne okuk találkozni.:)

dr. gernika 2011.02.22. 14:57:00

@Zsu0805: Körülbelül. Tudod, komolyan vette a mondást, miszerint járt utat a járatlanért el ne hagyd. :D

@nosce: Az érdekes lett volna.

Kytia 2011.02.22. 14:57:44

@Zsu0805: Weeeehhehhehheeee! Piros pont.:D

blah 2011.02.22. 14:58:58

@Kytia: ki mondta, hogy szemét? Vagy, hogy bármi rossz van benne? :)
@ċsirke72: hát izé, találkoztam már értelmes lánnyal, de mindegyik bebizonyította, hogy tévedek. Aztán rájöttem, hogy délibábot kergetek mert a boldogulás törvénye az, hogy alkalmazkodj a körülményekhez. Ja, és "az igazi", "az egyetlen" filmes műfaj.

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 15:01:13

@nosce: akkor hogy veszed fel így a kesztyűt velem szemben? :D

indapass90210 2011.02.22. 15:02:06

Mi a fasz ez az írtózás a 30 felettiektől? Én 30 feletti vagyok, de jobb karban, mint a 25 évesek 90%-a!!!!

dr. gernika 2011.02.22. 15:02:26

@Zsu0805: Valamit nagyon tudhat az ágyban.

@Kytia: Én nem várok már semmit, csak az örökséget. :)

2011.02.22. 15:04:04

@Dövan:
valamit nagyon félreolvastál. :D

nosce 2011.02.22. 15:04:56

@Zsu0805:
azért a pasik se puszta mazochizmusból csinálják :)

2011.02.22. 15:05:58

@nosce:
de a pasiknak számítanak a számok. :D

indapass90210 2011.02.22. 15:07:23

@Nard: ezért vagyok kénytelen már évek óta 29-nek hazudni magam :D

Sanz 2011.02.22. 15:12:10

Pontosan ugyanebben a cipőben járok, mint a posztoló, bár ő legalább az első randi után továbblépett valamennyit (én az elsők után azt mondtam, hogy "oké, ez gáz").
Annyit tudok tanácsolni (amit magamank is tanácsoltam), hogy rá kell érezni, hogy milyen nőt is akarsz. Én tudom, hogy olyan specifikus dolgokat keresek az adott lányban, ami 1000-ből 1-ben van meg, szóval a saját helyzetem már teljesen reménytelen.
De hátha a posztoló nem olyan "elvetemült", mint én... és csak egy kedves, aranyos, (félénk) lányra vágyik. Egyébként ezeket könnyebb is megszerezni, mivel a határozottlanságuk miatt nem fognak olyan gyorsan lepattintani... szerintem.
De ha nem ők tetszenek, hanem a 90-60-90 cicababák... hát, akkor bizony nehéz a helyzet.

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 15:12:10

@nosce: ahhoz előbb mögém kell kerülni :D

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 15:12:57

@Dövan: karban jobb, és másban? :D

nosce 2011.02.22. 15:13:42

@Zsu0805:
"de a pasiknak számítanak a számok. :D"

Igen, a nagy prímszámok szeretik :)

Gazz 2011.02.22. 15:20:13

Egyszer kipróbáltam én is ezt a netes társkeresést, de valahogy igénytelennek éreztem én is. A tánciskola tényleg jó ötlet.

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 15:20:32

@nosce: akkor ki kell használnod a képességeidet :D

dr. gernika 2011.02.22. 15:25:05

@Dövan: Ne vinnyogj, te szoktad folyamat ekézni a 30-on túli nőket. :)

Kytia 2011.02.22. 15:25:38

@blah: Ennyi csalódott faszit egy rakáson... Szeggyétek má össze magatokat!:DD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 15:26:40

@Kytia:

A nők nyújtják számunkra azt a vigaszt, amire nélkülük semmi szükségünk nem lenne.

Dr. Jula Watson 2011.02.22. 15:27:25

@Dövan: áh, másik nő véleményére nem adok :D

@Kytia: igazad van :D

Flava Mo 2011.02.22. 15:31:24

Gyerekek, azért én védeném is a postolót egy kicsit.
Meglátásom szerint tényleg sok a ribanc. Szerencsére nekem az adottságaim adottak arra, hogy fordított legyen a szerep abban a tekintetben, hogy kiadom az útjukat. Érdekes módon ha egy csaj mondd nemet egy pasinak, az tök természetes, de hogyha egy férfi mondd nemet akkor az már egy barom, kis köcsög.. Nah mindegy is. Csak szemléltetésként mondom, hogy ha egy szórakozó helyen szódát kérek, mindezt úgy, hogy Lexusom kulcsa csak egy picit lóg ki csak a zsebemből, máris még több sisere had tapad rám, akiket nem tudok levakarni. Sajnos itthon kurva anyagias némely nő, és nagyon azt nézik csak, hogy mid van. Én az ilyeneknek adom ki az útját egy éjszaka után. Ne kocsimat szeresse, ne azt, hogy hogy nézek ki, hanem azt ami belül van és megismerhet... ha akar. De sokan csak a kocsikulcsomat látják és a felszínt. Nah mindegy. Szerencsére fél éve van egy barátnőm, aki egy szórakozóhelyen odajött hozzám és csak beszélgetett velem és leszarta éppenséggel, hogy mim van.
Én a posztolónak csak mondom, hogy kitartást, kérjen szódát egy szórakozóhelyen, üljön egy pultnál, tegyen ki valami kamu kulcstartót és kezdjen csajozni... úgyis észre fogja venni, hogy miért vannak ott a ribancok. VAGY az értelmesebbik fajta, ki tényleg téged akar megismerni. Amúgy van egy nagyon jó meglátásom, ami szintén sikereket ért el facebookos körökben, de ide is leírom, hogy lássa ki még nem! :) Persze kicsit ferdít, de nem vészesen! :)
Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni. . .
Csak legyél neki:
1. barát
...2. társ
3. szerető
......4. kisöcsi
5. bátyus
6. apa
7. tanár
8. nevelő
9. gyóntatópap
10. lelki barát
11. szakács
12. autójavító
13. szerelő
14. villanyszerelő
15. sofőr
16. hordár
17. takarító
18. lakáj
19. fafaragó
20. modell
21. lakberendezési mérnök
22. szexológus
23. pszichiátriai szakorvos

1. kedves
2. sportos
3. okos
4. erős
...5. jól nevelt
6. határozott
7. gyengéd
8. érzékeny
9. romantikus
10. férfias
11. Móka Miki
12. vidám
13. de mégis komolyan veendő
14. bátor
15. Micimackó
16. energikus
17. gondoskodó
18. ideákban gazdag
19. ügyes
20. szerény
21. megértő
22. elegáns
23. egyértelmű
24. szeretetteljes
25. hidegvérű
26. szenvedélyes
27. engedékeny
28. becsületes
29. adakozó
30. gyakorlati
31. igazságos
32. bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is)
33. reménytelen (a szerelemtől)
34. nyugodt
35. sármos
36. hűséges
37. álmodozó
38. karrierista
39. megbízható
40. mindenki felnézzen rád
41. legyél kész áldozatokra, és mindenek elött gazdag.

Ugyanakkor ne legyél:
a) féltékeny, de mégis aggódó
b) gyere ki a rokonaival, de ne tölts velük több időt mint a nővel
c) adj a nőnek szabadságot, de mégis mindig érdeklődj, hol és kivel
volt
d) öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nőt
térdig sárban, majd bemászni az erkélyen ha otthonfelejtette a
kulcsát. Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta a
ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és
ajakrúzs.

Nem szabad elfelejtened:
1. születésnapját
2. névnapját
3. házassági évfordulót
4. az első csók évfordulóját
5. menstruációját
6. a fogorvosnál foglalt idejét
7. a legjobb barátnőjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját.

Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és
megszökhet az első gitárossal.

És most a másik oldal:
A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb. Ez azért van, mert a férfinak szüksége van:

1. szexre
2. kajára

A nők nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi. Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja a nő erejét.

Végeredmény:
Az együttélés csak akkor lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy
teljesen túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell!

fumerin 2011.02.22. 15:34:31

@Flava Mo: "Lexusom kulcsa"
Hozzád sincs kérdésem...

blah 2011.02.22. 15:37:34

@Kytia: szövegértéssel hogy állsz? Csalódtam az biztos (ki nem?) de a saját idealizmusom vezetett meg. Kinőttem, ennyi.

2011.02.22. 15:37:49

@Flava Mo:
Ezeket honnan copyztad? :D

Flava Mo 2011.02.22. 15:41:28

@Zsu0805:

Régen megírtam és most ide is beillesztettem, nem bírtam magammal! :D

2011.02.22. 15:43:01

@Flava Mo:
Ohhh. :) Egy két dolgot kihúznék, de amúgy ok. :) A ne legyél d pontja tetszett a legjobban, bár nem értem miért oda soroltad. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 15:43:18

@Zsu0805:

Science-fiction, de a kommentje végén levő továbbküldős mailben elterjedt dumával egyetértek.

Kytia 2011.02.22. 15:45:34

@blah: Tökéletesen értettem, amit írtál.:)

2011.02.22. 15:55:11

@Nard:
Mármint, hogy a mi mi kell és mi nemkell listánk kb 10 oldalas, és a tietek meg 2 pontból áll? :)

tetsuo_ · http://www.ekonyv.hu/ 2011.02.22. 15:56:19

Szerintem könyvvel kell csajozni, és akkor kevesebb a gond:
www.youtube.com/watch?v=Kaooa5VL0l0

SciNu 2011.02.22. 15:59:08

@tetsuo_: Szerintem meg kloroformmal. Eszméletlen sikereket lehet elérni. :D

KopaszMercis 2011.02.22. 16:00:07

@ċsirke72:
regen golf-fal jartam.. mert vicces paraszt nev :)

KopaszMercis 2011.02.22. 16:02:24

@Drága IV gernika:
te olyan nyelvek szavait hasznald amiken beszelsz te majompenisz... mar azt sem tudod mit jelent

Flava Mo 2011.02.22. 16:03:24

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
Nos igen!! :D mindenképp egyszerűbb, az garantált. :D

TemplarOmega (törölt) 2011.02.22. 16:03:41

Ennyi elbaszott munkanélküli kapcsolati szakember.
Flava Monál a pont.

Nem kell gazdagnak lenned, ha csajozni akarsz, legyél külföldi.
Az mindig bejön.

phaszfej 2011.02.22. 16:17:52

Megint egy buzi. Minden nő ribanc, majd rájön a buzi és akkor arra fogja használni őket, amire valók. A szerelmet meg megtartja elméje legmélyebb zugában. Persze, pont te vagy a legjobb, a leghelyesebb, minden nő érted van oda.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 16:18:22

@KopaszMercis:

Szép öngól volt. Mielőtt majompéniszért kiáltanál, utánanézhetnél a szó jelentésének.

kongruens: megegyező, összeillő.

Ezt jelenti.

Továbbá azt is jelenti, hogy te egy kibaszott idióta balfasz vagy, 0 szókinccsel. Attól hogy te nem ismerted ezt a szót, gondoltad, hogy nem is létezik ilyen? :D Négy betűs angol szó, szerintem ezt is hallottad már magadra vonatkoztatva: FAIL.

fumerin 2011.02.22. 16:18:51

@KopaszMercis: Én értettem @Drága IV gernika:-t !
Azt akarta mondani, hogy nem hiteles.
És nem jártam majompöcs képzőbe sem, mielőtt ez következne.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 16:21:45

@fumerin:

Szerencsétlen biztos a myvipen szocializálódott, a sok dislexias rétiniggeren, hogy nem ért ilyen kacifántos szavakat, amik több mint 2 szótagból állnak.

2011.02.22. 16:22:47

@Nard: @fumerin:
:D
Amúgy én is értettem. :D

fumerin 2011.02.22. 16:24:58

@Nard: Ha valamit nem értünk, attól még nem más a hülye. Ez alapszabály.
Minél okosabb valaki, annál inkább észre veszi saját korlátait.
Utálom ha a hülye okoskodik, az egyik fő bűn nálam:S

phaszfej 2011.02.22. 16:25:13

A nő nem ember, a nő kutya. Szerelmesnek lenni egy kutyába? Kiakadni egy kutya miatt?

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2011.02.22. 16:26:04

@Zsu0805: Na ja pont a 3. pont az amit nagyon utálok és már beleestem. :( Valszeg jelenleg is ilyenbe kerültem.

Szórakoztató embernek ideális vagyok. :( Elmegyek cirkuszba bohócnak.

2011.02.22. 16:26:05

@phaszfej:
Te tök hülye vagy.

2011.02.22. 16:29:44

@BRandom:
Őőőő? Melyik harmadik ponttal? Bocsi, sok volt ma a komment.:D

KopaszMercis 2011.02.22. 16:34:42

@Nard:
a troll-t te faszkalap.. ha nem tudsz angolul viseld meltosaggal

phaszfej 2011.02.22. 16:37:39

Lehet, de a nők tényleg kutyák. Annak nyalnak (szopnak), aki jól bánik velük. Eredeti gondolatuk nincs, ellenben egész jól idomíthatók, de váratlan helyzetben zavarodottá válnak és hülyeséget csinálnak. Legtöbbjük csúnya is. Leggyakoribb a dagadtság, mert nem bírják megállni, hogy ne zabáljanak, szinte csak a zabáláson jár az eszük. Érthetetlen módon nagyrészüknek deformált a csontozata. A nők azok, akiket rá lehet venni olyan eszement baromságokra, mint a jóga (cigányfitness), a biokaja és a velnesz. Ostobaságuk már csak innen is lemérhető, mert hiába a sok biocucc, 26 éves korukra elkezdenek szottyadni és ha nem mennek férjhez 28 éves korukig, nem lehet megkülönböztetni a 30 évest az ötvenévestől. Egyetlen fegyverük a furmányságuk. Ügyesen kitapogatják a férfi gyengéjét (kiszemeltből általában több is van nekik, nemcsak egy, tehát a szerelem náluk teljesen ismeretlen fogalom) és kihasználják a férfi gyengéjét, mert hiszen a nők úgyis jobban tudják, hogy az életnek hogyan kell alalkulnia, és véletlenül se csinálja az ember, amit akar, mert akkor még ráébred saját képességeire a férfi és ezzel csökkennek a nő esélyei az együttmaradásra. Mivel a legtöbb vérespinűjú, szőrös nőstény tudja, hogy randa, mint a bűn, kenik-fenik magukat, álcáznak, anyajegyet műttetnek le, festik magukat, kacska lábaikra csizmát húznak, mert azt hiszik, erre gerjedünk. A csöcs a legtöbb nőnek valami elszáradt bőrzacskó, narancsbőrös a nagyrészük és büdösek, mint a BŰN.

KopaszMercis 2011.02.22. 16:38:26

@phaszfej:
Ez nem kicsit soviniszta duma, szerintem limitalt a mintavetelezesed...

fumerin 2011.02.22. 16:40:03

@KopaszMercis: Szerintem először magyarul kell megtanulni mindenkinek!
Javaslom a szépirodalmat, ahol lehet válogatni a szinonimák között bőségesen.
És ott elvétve azért lehet találni szakzsargonból idézett szavakat, amit úgy körbeír a szerző, hogy ne kelljen azt hinni, hogy valami bonyolult összeesküvés elméletet takar az ártatlan szó.

phaszfej 2011.02.22. 16:40:37

@KopaszMercis: Szerintem meg te vagy naiv. Vagy kicsi a pöcsöd, ha a csajiknak nyalsz. Bármelyik is az igaz, mindenképpen buzi vagy.

KopaszMercis 2011.02.22. 16:43:30

@fumerin:
Szerintem kezdjuk azzal, hogy megtanulsz meg egy nyelven.. utana visszajohetsz dumalni kistigris
@phaszfej:
En bevallottan feminista vagyok, szerintem ez egy sokka jobb vilag lenne, ha nem a frusztralt macso hulyegyerekek iranyitanak, hanem a nok... Nem lennenek ilyen buzisagok, mint haboruk meg egyhaz meg sok sok folosleges baromsag. Sokkal sokkal bekesebb es szebb vilag lenne.

KopaszMercis 2011.02.22. 16:44:43

@phaszfej:
Jah a pocsom tenyleg kicsi...

fumerin 2011.02.22. 16:45:16

@phaszfej: Amit leírtál a nőkről...hát ha ilyen a tapasztalatod, akkor megértem, hogy buzi vagy!
Én is az lennék a helyedben!
:DDD

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2011.02.22. 16:45:37

@Zsu0805: "3. próbálkozás: Átmeneti időszaknak, időeltöltésnek jó voltál, de míg téged nagyon megfogott a lány, addig te őt nem. Jó volt neki, hogy van pluszprogram (ha kevés a barátnője, vagy azok épp nem érnek rá). Havernak jó voltál akivel vált 1-2 csókot minimális érzelmek alapján. Viszont jött a herceg fehér lovon, aki jobban bejött neki (vagyányabb, vagy helyesebb, vagy jobb a stílusa, vagy jobb a humora, vagy jobb a megjelenése, stb. stb. - ami vagy amik vonzobbá teszik a másikat). De legalább megmondta."

fumerin 2011.02.22. 16:47:04

@KopaszMercis: "kistigris"
Ha nem haragszol, akkor ezt bóknak veszem!
Mégis csak aranyosabb állat, mint egy sárkány!
:D

phaszfej 2011.02.22. 16:48:55

@KopaszMercis: Nem lenne háború? Barátom, te hol élsz? Kurvára nem ismered a csajokat. Gondolj bele, az összes kisebbrendűségi komplexusban szenved. Ha nem lenne felügyelőnek a férfi, lángokban állna minden texastól párizsig. A nő tehetetlenségében és kicsinyességében agresszívvá válik. Persze ilyenkor is tud a képedbe mosolyogni, mert számító. Csak az a nő tisztességes, akinek normális, határozott, kedves és okos apja volt, aki alkalomadtán nem sajnálta a pofont.

KopaszMercis 2011.02.22. 16:49:24

@fumerin:
Az a dolgod, hogy boknak vegyed, mint minden bocsuletes stockhol szindromasnak...

KopaszMercis 2011.02.22. 16:51:42

@phaszfej:
Mar megbocsass, de a ferfiak altal belejuk ultett buzisagok miatt szenvednek kisebbsegi komplexusba, abba kattannak meg, hogy meg kell fogniuk maguknak egy jo ferfit, mert kulonben sosem ervenyesulhetnek a vilagban, mert egy him soviniszta szar a vilag. Kiveszed a ferfi erteteket ebbol a vilagbol es rogton nincsen baj. Igazad van, hogy a mostani vilagban a nok egy nagy resze olyasfele, mint amirol beszelsz, csak hat ilyen limitalt intelligenciaval, mint amivel te rendelkezel azt, hogy ez minek a manifesztacioja mar nemigen tudod visszavezetni, es abzolvalni. Ami nem baj, csak hat hallgass az okosabbra, o meg mondja neked, hogy hogy van...

Igy.

phaszfej 2011.02.22. 16:54:13

A nő csak azért van, hogy folyamatosan próbára tegye a legényeket. Csábít, számít, hazudik, kétértelműsködik. Ha ezeket beszopod, lehetsz papucsek, ha nem, lehestz magányos farkas. Vagy beidomítasz egy neked tetsző husikát, akinek jó a segge és a melle, nem dagadt, nem ronda a feje, nincs rajta narancsbőr, és akkor maximum megszeretheted, mint egy jólnevelt kutyát, aki még hiányzik is pár napig, ha megdöglik. A nő az egy állat. A férfi pedig ember.

fumerin 2011.02.22. 16:54:26

@KopaszMercis: Nem láttam még meg benned azt, ami rabul ejthetne, tehát a szindrómát sem tudom magamra venni.
Vagy hasra kéne esnem előtted, mert minden hozzászólásodból áradt az intelligencia hiánya? Vagy mert leírtad, hogy mekkora megfejtő vagy az életben? Vagy mert úgy érzed, hogy ismered a nőket?

A tigris aranyos állat! De ennél többet nem akartam kihozni belőle!

nosce 2011.02.22. 16:56:42

@KopaszMercis:

"szerintem limitalt a mintavetelezesed"

Ez mit jelent szerinted ?? Nem vagy tisztában a szavak jelentésével. Szűk a mintád terjedelme vagy nem elég sűrű a mintavételezésed ezeknek lenne értelme, de legegyszerűbb lenne azt mondanod hogy kicsi a mintád...akkor nem bukna ki h nem tudod miről beszélsz...

KopaszMercis 2011.02.22. 16:56:50

@fumerin:
tok jo hogy tudod hasznalni a guglit, a bilin is mar elengedett kezzel ulsz?

KopaszMercis 2011.02.22. 16:57:34

@nosce:
korlatoltat jelent... egy olyan jelzo, amivel nyilvan teged is sokat illetnek :)

phaszfej 2011.02.22. 16:57:52

@KopaszMercis: Nem tudom. Biztos nagyon kedves fiúcska lehetsz a pici kukiddal, ha a nevelésem alá kerülnél, az első két évben csak klotyót takarítanál, hogy egy kis alázatot tanulj, hogy megtanuld, mi a rend a világban. Apropó, szerinted egy igazi nő jól érezné magát egy általad vázolt homokos világban?

KopaszMercis 2011.02.22. 16:58:21

@fumerin:
Miert van az, hogyha valaki "megfejto" az eletben, akkor az rogton arra veri magat.. nem lehetnek csak siman szanalmas arrogans pocs? Minek ide keverni a "megfejtest"?

KopaszMercis 2011.02.22. 16:58:58

@phaszfej:
Kit erdekel, hogy hol erzi jol magat egy igazi no?

nosce 2011.02.22. 16:59:58

@KopaszMercis:
"korlatoltat jelent... "
ez csak a te tudatlan agyadban jelenti azt, sajnos sehol máshol :)

phaszfej 2011.02.22. 17:00:02

@KopaszMercis: Téged, mert feminista vagy.

KopaszMercis 2011.02.22. 17:02:01

@phaszfej:
Te mar megbocsass... a feminista alatt azt ertem, hogy igaza van a feministaknak abban, hogy ez a vilag azert szar hely, mert a ferfiak elbasszak, es ha nem az o kezukben lenne az iranyitas ezerszer jobb hely lenne..

Szarok en arra, hogy ki hogy erzi jol magat.. en nem megoldast kinalok, hanem rendszerszintu megalapozott kritikat.. Tolem aztan az osszes felnyirthaju mackalsos vizilabdas testalkatu leszbi hulye feminista ehenpusztulhat...

KopaszMercis 2011.02.22. 17:03:17

@nosce:
igen a fejemben, meg az angolban, meg a magyarban, meg a bla bla bla.. van meg valami, amit nem ertesz?

nosce 2011.02.22. 17:07:05

@KopaszMercis:
én téged nem értelek h mi a faasznak beszélsz olyanról amihez nem értesz, és még csak nem is dereng neked h mekkora hülyeséget mondtál :) a mintavételezés szakszó nem használhatod akármire és akárhogy...

Flava Mo 2011.02.22. 17:08:50

@fumerin: @KopaszMercis:
@phaszfej: tényleg egy kicsit furán fogalmazza meg a dolgokat, meg erősen süt belőle a csalódottság.
De ha kicsit árnyalunk a dolgokon és mondjuk normális környezetbe tesszük ezt az írást, akkor lehetne azt mondani, hogy sok esetben igaza van neki. Csak megfogalmazás kissé bántó.
Függetlenül attól, hogy én hiszek egy nők által vezetett világban, mert tény, hogy nyugodtabb élet lenne, de azért a férfi kontrollt nem húznám ki alóluk, mert a nők mellé igenis kell egy erős szó, hogy észhez térjenek. Mert az azért tudjuk, hogy tényleg nagyon álságosak és képmutató nagyon nagy hányaduk. Én szerencsére erre mindig ráérzek helyesen, de persze akkor is én voltam mindig a szemét, hogy nyitott könyvek voltak előttem. Nah mindegy.
Egy szónak a száz a vége, még az állatvilágban se működik valamiért a matriarchális társadalom. Én egyről tudok, azok a hiénák, de érdemes megnézni, hogy mennyire agresszívak. Emlősöknél ha valaki tud, mutasson még egy olyan világot, ahol nőstények a vezetők!
Mint mondtam hiszek a nőkben még mindig, mert szerintem legnagyobb kincsek attól függetlenül is, hogy mennyi baj van sokszor velük.. De úgy hiszem fordítva is így gondolják.. Pont ezért szép.. milyen unalmas lenne minden, hogyha nyugodt lenne, semmi vita és szépség csillogás, és semmi más?! :)

Bastiano 2011.02.22. 17:12:31

Elnézést ha kicsit offolok, de pár hozzászólás már érintette a témát. Igazából jómagam azt hiszem abba a csapdába estem 27 évesen, hogy végetért egy jó 4 éves kapcsolatom és most meg vagyok love, hogy hol és hogyan ismerkedjek. Roppant kellemetlen errol egy forumon tudakolózni, de eddig is irtatok itt érdekes, gondolatébreszto dolgokat.

Azt hiszem én eddig a "dejo barát vagy" kategoriába kuzdottem be magam, innen kellene kitorni :) Bár most engem tényleg két dolog érdekel: hol érdemes manapság ismerkedni (szorakozohely nem fekszik, mást meg egyszeruen nem tudok elkepzelni). Illetve hogyan (avagy mivel áll elo az ember, amolyan jégtoro, legelso megszolalás).

Nem utmutatot kérek, csak amolyan kezdo tippeket :) De ha nagyon off, akkor elnézést. Illetve az ékezetek részleges hiányáért is, csak kulfoldon dolgozom és ennyit tudtam elovarázsolni. Koszi és udv: B.

phaszfej 2011.02.22. 17:13:57

És ha nem lesznek férfiak, baszni ki fog?

phaszfej 2011.02.22. 17:16:48

@Bastiano: Szerintem csináld a dolgodat, amit szeretsz, légy független és szard le a nőket. Ha aszt látják, na igen, ezt a faszit érdekli a világ és jól is mozog benne, nem pedig csak a megnyugvást keresi egy szuka mellett. Csak ebben az esetben fognak bukni rád. Ott fognak szűkölni a lábtörlőd előtt.

phaszfej 2011.02.22. 17:18:44

@phaszfej: Kúrás közben pofozd fel őket, azt imádják. De ne csak tesz-toszán, izomból.

Bastiano 2011.02.22. 17:21:26

@phaszfej: igen, valahol sajnos igazad van, s manapság már én is inkább ebbe az irányba huzok. Ugyanakkor valahogy nem annyira érzem magaménak ezt a stilust. És tényleg a legnagyobb bajom most azzal van, hogy nyitni nem tudom, hogy hogy kell, illetve, hogy hol. Bár lehet már a BÁRHOL szinten leszek pillanatok alatt és odalépek csajokhoz simán az utcán is akár. Maximum lefujnak, megrugnak párszor :)

Flava Mo 2011.02.22. 17:31:30

@Bastiano:
Ajánlok neked nagyobb forgalmú könyvtárakat figyelmedbe! :) Ott sok a csinos (és legtöbbször) okos leány! :) Ha mostani barátnőm nem lenne, biztosan ott próbálkoznék ismét! :) Akit pedig megfogsz, hidd el oda téved hozzád! :) Anyagi befektetés összesen egy könyvtári bérlet, amely pár ezer forintból megvan fél évre, egy évre! :)

phaszfej 2011.02.22. 17:35:49

@Bastiano: Gondolj arra, ha állandóan azt lesed, hogy egy csaj vagy nő mikor kegyeskedik a kegyeibe fogadni, akkor maximum csak cirkuszi bohóc lehetsz, aki kitalál mindenféle trükköt, hátha megszeretik. A csajok a szexis pasasokra, azaz a nemüknek megfelelően viselkedő és a nemüknek megfelelő eredményeket felmutató csávókra izgulnak. Ha a nőt mint elsődleges öröm- és megerősítésforrást kiiktatod, szó szerint észre sem veszed őket, agyaddal valami férfias dolgon töprengsz és nem a ribancokon, akkor ezt megérzik. Mondanod sem kell semmit, csak férfiasan érezni és máris megérzik. Ha ilyen állapotban rájuk nézel véletlenül, látod a szemükben a sóvárágst a fény iránt, amit csak egy férfi hozhat el a nőnek, mert a nő buta, mint a föld. Amit megtanul, azzal ügyesen bűvészkedik, mert nem hülye, csak buta. Új dolgokra nem képes, ezért kell neki a férfi. Mindegy hogy nézel ki, mekkora a farkad, mennyi lóvé van a zsebedben, csak és kizárólag arra buknak, ha független és szabad vagy. Aminek jele, hogy nem izgat fel még a legjobb nő jelenéte sem. Nehogymá' a tucatribik gondot okozzanak. A legtöbbjük úgyis kisebbségi komplexusos, gátlásos, ezért játszák az agyukat, ezért menőznek, öltöznek, mint a kurvák. És a legtöbbjük úgyse volt még alaposan megbaszva.

phaszfej 2011.02.22. 17:38:29

És még annyit, a világ legrondább, leggusztustalanabb férfije is fölszedhet akármilyen nőt. Bárkit, akit akar. Mert hiába a legszebb egy nő, sose lesz meg neki az, ami a legótvarabb csávóban is megvan: az értelem, a szellem.

Bastiano 2011.02.22. 17:47:21

@phaszfej: eros szavak, de részben igazat is kell hogy adjak.

@Flava Mo: a konyvtár nem rossz otlet, lehet felkresem hétvégen az egyik helyi egyetemet. Sajnos itt angol foldon elég kevés szép, csinos lány van. Inkább borzalmasan csúnyák szegények :)

dr. gernika 2011.02.22. 17:54:25

@KopaszMercis: Hogyne tudnám, szigorlatoztam is a kongruens viselkedés fogalmából. Neked volt valaha szigorlatod? :)
Ne rajtam vezesd le az abból fakadó frusztráltságodat, hogy nem ismered egy magyar, ámde a 8 általánoson túl tanított szó használatát. :)
Látom, nem kell elmagyaráznom, mert a többiek már a szádba rágták konyhanyelven is.
A kérdésemre viszont nem válaszoltál.
Egyébként hogy lettem majompénisz?

@phaszfej: "Ha nem lenne felügyelőnek a férfi, lángokban állna minden texastól párizsig"
Még az Atlanti óceán is?

FAQlyás Menyét 2011.02.22. 17:55:33

Miért döbbent meg a fiú azon, hogy a lány mondta, hogy a barátjával volt? Nem lehetett volna? Barátság ≠ szerelem.

dr. gernika 2011.02.22. 17:56:29

@KopaszMercis: Biggyeszd már oda az m-et a stockhol végére és kezdd nagybetűvel, hátha rájössz, honnan ered a név...

phaszfej 2011.02.22. 18:01:19

@Drága IV gernika: El lehet jutni száraz lábbal is párizstól texasig.

dr. gernika 2011.02.22. 18:03:01

@KopaszMercis: A kommentben szereplő szavaid helyesen:
komplexusbaN, hímsoviniszta (így egyben), abszolválni (és szerintem rosszul használod).

nosce 2011.02.22. 18:03:05

@phaszfej:
"El lehet jutni száraz lábbal is párizstól texasig."

jah, egy hajón :)

dr. gernika 2011.02.22. 18:05:51

@nosce: Fingja nincs a szavak pontos jelentéséről, csak hallotta valahol, és random egymás után pakolgatja őket.
(Lehet, hogy Alekosz a villában internethez jutott?)

nosce 2011.02.22. 18:10:37

@Drága IV gernika:
"hogy ez minek a manifesztacioja mar nemigen tudod visszavezetni, es abzolvalni."

abben a kontextusban persze h rosszul használja az abszolválnit :)
Lehet h egy Alekosz, vagy egy fan :)

dr. gernika 2011.02.22. 18:17:09

@Flava Mo: Elefántok, és ők nyugisak is, csak a hímek agresszívak, de azokat kicsapják a csordából, miután ivarérettek lesznek.

@Bastiano: Én nem adhatok releváns tanácsot, mert a neten ismerkedtem, de nem direktben, véletlen volt. :D
Szerintem neked is azt kéne, hogy simán csak emberek közé jársz, mondjuk valami hobbi, tanulás stb kapcsán, és ha ott találkozol valakivel, máris megvan a beszélgetési alap. A tánctanfolyamot többen is javasolták, ott mindig kedvező lesz neked az ivararány. :)
phasfejnek részben igaza van, valóban ne azt lássák a szemedben, hogy elkeseredetten akarsz VALAKIT.
Őszinte részvétem, hogy Angliában kell ismerkedned, de hátha találsz egy csinos bevándorlót. Tényleg, menj el egy nyelvtanfolyamra külföldieknek.

dr. gernika 2011.02.22. 18:19:18

@nosce: Igazából meg sem nagyon értettem, hogy mit akar mondani, de ha azt, amit gondolok (ezek szerint te is), akkor tényleg FAIL. :)
No mentem fiúk, dolgom van.

indapass90210 2011.02.22. 18:21:39

@Zsu0805: telefonszámot elküldöd, aztán majd megmutatom!

phaszfej 2011.02.22. 18:35:41

@nosce: mé, szerinted eurázsia és amerika között csak járművel lehet száraz lábbal átjutni?

Joe69 2011.02.22. 18:51:46

Hihihi, micsoda közhelygyűjtemény ! Amúgy meg posztírónk abban a korban lesz nemsokára , ami ideális a harmincas szingliknek, azok majd hajtanak rá..járjon egyetemi bulikra, stb, a vele egykorú egyetemista csajoknak lehet, hogy nem kell (azok az ötvenes oktatót akarják lehúzni), de a nosztalgiázó kortól rettegő harmincasoknak biztosan..:))

fumerin 2011.02.22. 19:01:39

@Flava Mo: Remélem nem tévedtél el és tisztában vagy vele, hogy nő vagyok?!
Csak azért szólok, hogy ne akarj engem a nőkről kioktatni, mert ha valaki ismeri azt az állatfajt, akkor az én vagyok!
:D

Flava Mo 2011.02.22. 19:33:07

@fumerin:
Tudom, hogy lány vagy, nem volt nehéz összeraknom! :) És álljon távol tőlem, hogy kioktassam, hölgyem! ;) Szeretem én a nőket, mert bizonyos tekintetben egy kincs a tekintetük! Sok minden van benne, főleg ha értelmes és összetett az illető! :)
Szóval, peace!:)

manager2008 2011.02.22. 20:12:21

@Flava Mo: Jó ötlet a könyvtár látszólag. Találsz ott egy csomó olyan lányt akivel hegynyi problémád lesz rövid és hosszú távon.
Ha a lovag nem elég erős szellemileg akkor égetni fogja magát.
Az okos nők nem is találnak párt maguknak csak nagy nagy kompromisszumok elfogadásával.

Egyszerűbb tanács. Menj be egy plázába, keress egy nagy illatszer boltot, és nézelődj 5 pecig. Biztos fogsz látni egy egy bombázó lánykát, amint éppen válogat.
Menj oda hozzá és kérj tanácsot, mondván hogy az egyik barátnődnek keresel ajándék parfümöt amit a barátjának adna, de Te tök hülye vagy ezekhez a cuccokhoz (ami gondolom igaz is). A lány lelkesen fog veled válogatni, és ha közben nem tudsz vele kapcsolatot teremteni az már nagy baj. Ha sikerül találni valamit (tök mindegy mit, nem kell megvenned csak kutatsz éppen) akkor hívd meg hálából egy kávéra és tiéd a győzelem ha eljön.
Ez a móka akkor is bejön érdekes módon ha férje van , barátja, vagy éppen nincs kedve semmihez. Ha van önbizalmad akkor a parkolóházban meg is döntheted, de elegánsabb bevinni egy próbafülkébe, mert kíváncsi vagy hogyan áll rajta egy klassz ruha (megkérdezed mi tetszik neki) és kéred hogy próbálja fel játékból. Ha úriember vagy meg is veszed neki a móka után. ez is bejön mindig, kicsit drága, de mi az ami ma olcsó?
Egy haverommal már fogadásból is csináltuk, és időre. Nem mondom hogy a nők nem szeretik a kalandot (nem használnék csúnya szavakat), de szeretik ha valakinek van önbizalma, nem hezitál és képes megdicsérni ami szép. Szép nő pedig sok van....

Bastiano 2011.02.22. 20:32:20

@manager2008: hehe, nem rossz. Itt az egyik helyi kolléga sem értette, hogy mi a bajom kapcsolatteremtéssel. Az tippje az akcentus kihasználása, meg hogy totál idegen vagyok. Pl. miért ne lehetnék pilóta, aki csak pár napot van a városban. Egy haverral meg rögtön megvan a másodpilóta is. Az iraki veterán is elmegy itt, de ahhoz mondjuk nem ártana tősgyökeres britnek lennem.

Amúgy köszönöm a tippeket.

fumerin 2011.02.22. 20:34:18

@manager2008: Ez nagyon átlátszó és tényleg csak a 80 alatti IQ az, ami elhiszi.

manager2008 2011.02.22. 20:56:23

@phaszfej: Igazad van de csak olyan egyszerű nőkkel kapcsolatban mint egy vasgolyó.
Ha találkozol magabiztos, okos, mondjuk vezető beosztású nőkkel (havi fizetés milliókban) akkor ez az egyszerű férfias magatartással maximum egy két napra vagy jó, vagy egy egy aktusra (kvázi te vagy az úszómester aki megdugja borravalóért).
De igazad van akkor is ha a nő titkolja a hátterét, és szépen leteszteli hogy nem vagy egy tapló, viszont van benned erő, és önbizalom akkor átmegy igazi nő szerepkörbe és megpróbál meghódítani. Csak a végén fogod megtudni mi a tét.

Ezek a nők elváltak rendszerint (az előző pasi megbukott, megcsalta, vagy egyszerűen nem nyerő, nem bírja a tempót) és karrierjük csúcsán vadásznak egy hímre akire felnézhetnek!!!, és szerelmesek tudnak lenni (nem egy sportoló jó testű bunkót) +aki gyermek gyártásban is jó genetikai háttérrel rendelkezik, és nem egy tapló, akivel nem lehet elmenni egy fogadásra, tud késsel villával enni, és nem csurog róla a víz ha angolul kell beszélnie egy külföldi vállalat igazgatóval. Szóval ott felkötheted ...Az érdekes az hogy van amelyik szuper bombázó is..(ápolt, kondi, jóga,sí, lovaglás, stb. stb.) és még az ágyban is hülyének érezheted magadat mellette ha nem vagy felkészülve. A mérce: a Heti Hetes végig (szünettel együtt).

manager2008 2011.02.22. 21:04:32

@fumerin: ami helyett "aki". :)
Dehogyis hülyék ők, csak úgy csinálnak mintha nem vennék észre mi a móka. Ha lebuktatna akkor nem lenne játék. Tökéletes előadják a naiv kislányt.
Lift - jó helynek néz ki egy kis tesztelésre.
De egy dologra vigyázni kell, van amelyik liftben van kamera, és nem túl egyszerű észrevenni. Sokan szellőzőnek néznék, mert kör alakú, lukacsos, a közepén van a lencse.
A próbafülke a tuti, ha van őr, adj neki egy ezrest és megértő lesz (sikítozást mellőzze ha lehet, annyira ne legyél jó :)).

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.02.22. 21:14:53

Nincs értelmes, tízezerből egy(sem) haladja meg a 79-es IQ-t.

Father Justice (törölt) 2011.02.22. 21:48:35

@manager2008: Szerintem nem a csajok szellemi kapaciására célzott, hanem arra, hogy 80-as IQ felett nem sokan kajálják meg, hogy ilyen átlátszó módszerrel döntitek halomra a bombázó sunákat. Ráadásul fogadásból, időre.

manager2008 2011.02.22. 22:51:12

@Father Justice ♋: OK , vegyem filmre?
De igazad van, aki csak munkahelyen szokott ismerkedni, és ott több hónap ideje van arra hogy felépítsen egy kapcsolatot, annak idegen és elképzelhetetlen hogy ugyanazt megcsinálja egy óra alatt. Rengeteg esetben láttam már sikeres fickókat strandon, hajón, utazáson, üdülőben stb. gyorsan és eredményesen ismerkedni. Ha nagyon jóképű egy fickó (jó szöveggel) akkor persze még könnyebb neki a dolog, nem kell nagyon törnie magát kellemes társalgói babérokra.
A "kő kóla?" című fergeteges stílusú Rómeóknak persze ez nem működik.
A dolog arról szól, hogy meg kell tanulni a szöveget lazán előadni, mintha nem is lenne fontos annyira, és nem kell foglalkozni azzal ha visszautasítanak. Matematika.

Ilovechubbygirl 2011.02.26. 23:17:42

Kedves blogger!

Én sejtem,hogy nálad mi is a pobléma. Olyan csajokat fogsz ki,akik nem hozzád valók. Ha látnék rólad egy fotót,kb. 30 másodperc alatt levenném,hogy milyen srác vagy. Ha látnám azokat a csajokat,akik kikosaraztak,akkor azt is tudnám,hogy miért tették.. Komoly kapcsolatra,odaadásra,igazi társra vágysz? Kerüld a ribancokat és igen engedj az elvárásaidból,mármint a külsővel szemben. Én azt gondolom,hogy nem szerencsétlenség,ami veled történik,hanem inkább te vagy az,aki egyenlőre még rossz nőismerő. Persze biztosra a nőknél sose lehet menni. De nagyobb lenne az esélyed,ha hozzád való lányokat szemeznél ki. Egy biztos: a ribancokat kerüld tesó,mégha szépen is csillog az a szájfény:):) És még valami: bár még csak 22 vagy,de próbálj úgy hatni,hogy egy nőnek fel kell néznie rád! Mindegy,hogy miért,ha nincs semmiért az se számít,de játszd el. A nők igenis előbb indulnak be akkor,ha egy erős karaktert látnak,mint attól,hogy az első randin szerelmet vallasz. Légy érdekes,érezzék ők,hogy nem biztosak a dolgukban. És ha felhív,de nem vagy elérhető,aztán sms-t is ír neked,akkor már tiéd a pálya. Erre mondják azt: a nő dönt. De azért eljátszhatod,hogy te döntesz... Fárasztó játék,de megéri. Előbb-utóbb kiválasztódik az,aki tényleg a párod,megérzed majd,hogy neki nem kell játszanod. De soha ne önstd ki a szíved az első randin. Nem is szerethetsz bele a csajba az első randin. Azok csak hormonok haver. Ismerd meg,figyeld meg miről beszél,hogyan nyilvánul meg,a szemedbe mer-e nézni. Megtanulod ezt meglátod,nem nehezebb,mint a matek.. Én segíthetek neked. Felszínes csajokat tessék elkerülni. Az öltözködésésen,stílusán,pár szavas megnyilvánulásán lemérhető,ha jól figyelsz. Ha csak a puncit látod,semmit se veszel észre és hoppon maradsz. Ha társat keresel,kell kicsit taktikáznod..
süti beállítások módosítása