Nem értette, miért raktam ki a szűrét

2011. február 25. 08:43 - Panni CsP

„Egy hónapja találtam a gépén egy mappát egy lány nevével. Kíváncsi voltam, megnéztem: vagy 8 kép volt egy lányról. Rákérdeztem, mégis mi ez?” – a barátja váltig állítja, hogy a gépén talált csaj nem az övé, hanem a haverjáé - hihető érv? Ám amikor a barátnője belép a postafiókjába, szép kis levelezésre bukkan. MSN-lovaglás következik egy lánnyal és annak szédelgő pasijával, aki a Valentin napot nem a párjával, hanem egy másik lánnyal kívánta tölteni. Mit tegyen egy barátnő, ha a pasija a szeme előtt csajozik és ostoba hazugságokat gyárt neki? Egy visszaeső emocionális terrorista sztorija következik.

 

Sziasztok! Lenne egy problémám, segítsetek, mert már nem tudom, mit gondoljak, vagy mit csináljak. Épp ma 4 hónapja ismerkedtem meg egy fiúval. Fent voltam egy társkereső oldalon. Egyik nap törölni akartam magam - amit később véghez is vittem - de épp elolvastam még utoljára a fárasztó leveleket. Az egyik az övé volt. Nem tudom, valamiért megtetszett és felvettem msn-re. Fent is volt mikor felvettem és mivel ő ott lakik, ahol én iskolába járok, megbeszéltünk egy találkozót másnap estére, amikorra visszamegyek. Egyébként a lakhelyem más, de ahol tanulok ott albérletben lakom. Aznap este a barátnőmmel találkoztam és elmeséltem neki a dolgot. Nem esik jól elmennem, miért mondtam, hogy elmegyek? - féltem, hogy rosszul sül el.

Eljött az az este. Félve mentem, hogy „ajj már, azt mondtam, hogy megyek és nem is írtam neki sms-t”… mert vacilláltam - elmenjek, ne menjek - már késő lett volna írni. Így elmentem, majd lesz valahogy. Meglepetésemre nagyon jól sült el a dolog, nagyon kedves volt, tetszett is, minden rendben volt vele. Így szépen lassan haladtunk előre, mire összejöttünk. Neki már volt egy kapcsolata előttem, nekem is volt, megosztottunk egymással mindenfélét, elmondogattuk, ki mit vár ettől a kapcsolattól. Mondta, hogy ő interneten szeret "ismerkedni". Mondom, jó, próbáltam nyíltan kezelni a dolgot, mert előző kapcsolatomban is féltékeny voltam - bár hozzá kell tennem, ott oktalanul – lehet, ezen változtatni kéne. Egy hónapja találtam a gépén, az asztalon egy mappát egy lány nevével. Kíváncsi voltam, megnéztem: vagy 8 kép volt egy lányról. Rákérdeztem, mégis mi ez? Azt mondta, hogy a haverja barátnője... Jah, és róla van egy csomó képed... De, higgyem el. Jó. Elhittem. Félig.

Túlléptünk rajta, de csak piszkált a gondolat. Szeret ismerkedni… most is találtam nála egy képet egy lányról. Meg akartam beszélni, de nem nagyon lehet vele komolyan elbeszélgetni. Többször próbáltam másféle megközelítéssel, de nem érdekelte a dolog. Hát, utána néztem. Felvállalom, mert nem volt szép tőlem, de tudtam a jelszavát és beléptem - először és utoljára csináltam ilyet - és elolvasgattam a kis ismerkedéseit. Nem tetszett, mert nem ismerkedik, hanem egyenesen csajozik. („Szia! Nagyon szép vagy, hogy vagy?” stb...) Jöttek a többi hülye kérdések, aztán msn csere, mindig szépen beszámolt, mikor dolgozik, mikor lesz fent és siet hozzájuk, hogy tudjanak beszélni. Jah, és egyedülállóként van fent. Azzal a csajjal, akiről a képet találtam, még találkozót is megbeszélt egy másik városba, hogy felmegy hozzá ("Nagyon megpróbálok felmenni hozzád"). Ekkor még nem tudtam, hogy egy másik városba, azt hittem lakásra akar felmenni, vagy valami.

Bennem a pumpa ment fel, egész nap ideges voltam: ő délutános volt, este vártam rá msn-en mivel én otthon voltam sajnos - csak másnap este mentem vissza. Este beszélgettem vele, nem is beszélgettünk, inkább veszekedtem, hogy miért van erre szüksége, ha itt vagyok én. Jött a válasz, hogy de ő nem csal meg csak beszélget. "Azt nem lehet...?" Mondom, de, igen, csak nem mindegy hogyan csinálod - együtt vagyunk egy jó ideje és még mindig egyedülállóként vagy feltüntetve, mert tudod, hogy úgy nem írnának, vagy nem válaszolnának neked. Az a csaj is, akiről a kép volt, és találkozót beszélt meg vele, arra is azt mondta: nem olvastam tovább, hogy csak KÁVÉZNI menne föl… pfff, mondom, jah, elmész egy másik városba KÁVÉZNI ?? Ez igen! Főleg a "haverod csajával". Akkor miért nem a haveroddal beszélsz meg találkozót, mondod neki, hogy hozza el a barátnőjét, mert szívesen megismernéd és elmentek hárman... Mert ez nem ismerkedés, hanem csajozol. Azok a lányok félreértik, azt hiszik, egy kedves egyedülálló pasival beszélgetnek. „Egyáltalán tudják, hogy létezem? - kérdem. "Igen " – feleli”. Jó, felvettem a veszekedésünk estéjén egy lányt közülük, csak beszélgettem vele, mint egy idegennel, "hogy most csak egy idegennel szeretnék beszélni" segítsen kívülállóként. Az ő véleménye is azonos volt az enyémmel, hogy ez nem járja, ha szeretek valakit, akkor nem ismerkedem pluszban, hanem csak Ő érdekel. Furcsállta ő is. Eltelt az este, megegyeztünk, hogy másnap, mire visszamegyek, megbeszéljük. Volt egy kínos beszélgetés, azt mondta, nem tudta, hogy ennyire rossz, de így abbahagyja - MEGÍGÉRTE - és hazamentünk. Este a leányzónak bevallottam, hogy ki vagyok, mert nagyon kedves volt velem és muszáj volt bevallanom neki. El volt képedve… el se tudta képzelni, hogy annak a srácnak van barátnője, de hozzátette, hogy nincs semmi baj vele, kedves nagyon. Erre elküldtem neki az msn beszélgetésünket, hogy rakja össze a tegnapi beszélgetésünkkel, és hogy mit írt ő. Az a lány, aki az előbb azt mondta, hogy kedves fiú, most nem érti, hogyan szívhatok vele egy levegőt. Mondta, hogy ő régen dobta volna már, mert ha valakit szeretünk, nem csináljuk ezt vele. Ugyanis utána ő elküldte, hogy mit írt neki. Randira hívta másnapra, VALENTINKOR.

Mikor velem kéne lennie… és azon az estén, amikor veszekedtünk msn-en. Csak a leányzónak nem volt jó aznap - egyébként le a kalappal előtte, rengeteget segített nekem - még abban is, hogy megígérte, abbahagyja a kis játékait a lánnyal, ugyanúgy beszélt vele, fél órával az ígérete után. Na ekkor minden borult. Hallani se akartam róla, töröltem mindenhonnan és hajnalban, mielőtt a munkából írtam neki egy sms-t ("Nem értem miért érdemlem ezt, amikor én igazán szerettelek") Jön a válasz, hogy: „Mit csináltam már megint, hogy múlt időbe beszélsz? Szeretlek kicsim" - erre nem írtam már. Ahogy végzett, melóból hívott, hogy mi a baj. Mondom, semmi, vége van, hagyjon békén. Jött a ház elé is, de mondtam, hogy nem megyek le, mert az csúnya lesz akkor. Jöjjön a szemem elé, ha tudja, miért tettem ezt - mert ugye nem értette, hogy miért raktam ki a szűrét. Este írt egy sms-t, hogy kevés lenne, ha azt mondaná, ne haragudjak rá, de szeret, nem akar egyedül lenni megint - nem pontosan írtam, csak a lényeget. Erre nem írtam semmit, mert basszus ki szeret egyedül lenni? Erre most mit lehetett volna írni? Erre hívott, hogy beszéljük meg másnap - és tudta, miért haragszom ennyire rá... Magától rájött nagy nehezen.

Eljött a másnap, és ő is. Mondtam neki, hallgatom, mert én már döntöttem, itt most neki kell produkálni valamit. Erre elmondja, hogy ő szeret, nem akar elveszíteni, abbahagyja stb... Mondom: Miért csináltad? Hiányzik valami? – „Nem tudom” – válaszolja. Sehogy sem tudtam kiszedni belőle értelmes választ, hiába indultam úgy neki, hogy ha nem tud értelmeset előadni, akkor hagyom a francba. De mivel megígérte, hogy megváltozik és abbahagyja, én meg szeretem, visszafogadtam.

Eltelt pár nap, elég feszülten, aztán lenyugodtak a kedélyek, és úgy látszott jól alakul minden. Megint rám tört a gyanakvás, hogy vajon folytatja-e még? Belépni nem lépek be többet, megmondtam: először és utoljára csináltam ilyet. Mára megbeszéltünk egy találkozót 9-re. Én már előbb felkeltem, hogy készülgessek, csak nem hív. Már fél 10. Lehet, hogy alszik... persze, dolgozik, fáradt - ezzel semmi baj sincs. Mivel gyanakodtam, külsőleg is meg lehet nézni, fent volt-e. Igen, fent. Pont ma: 09.31. Ezért nem hív... levelezget... megint.

Mit lehetne ezzel csinálni? Bennem is van tuti valami hiba, féltékeny vagyok, igen. De hiába töröm az agyam, nem tudom megérteni, miért van erre szükség. Én nem az a lány vagyok még számára, aki miatt ezt félre tenné, mert nem érdekelné többet, csak az a bizonyos...

Megpróbáltam mindent leírni és kíváncsi vagyok, kívülállók hogyan látják a helyzetünket, és mi a véleményük róla. Köszönettel: egy kétségbeesett lány :(

 

 
199 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr402689127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blackbarika 2011.02.25. 11:57:32

Írtad h megbeszéltétek, ki mit vár a kapcsolattól. Ha a srác hűségesnek állította be magát, akkor kukázni kellett volna mikor kiderült h több csajjal is hetyeg. Ha meg mást mondott, de te belementél csak h legyen valakid, és majd biztos jó útra tér, az meg a te hibád.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.25. 11:59:56

@Zsu0805:

Írjál sok :DDDDD-t és akkor felszedheted, a PUA-k ezt ajánlják! :)

Murderface 2011.02.25. 12:03:42

Vascső mindkettőnek.

"...de tudtam a jelszavát és beléptem - először és utoljára csináltam ilyet..."

Lófaszt, babám, lófaszt.
Másrészt meg a srác is egy jellemtelen, hazudozó görcs. Megérdemelnétek egymást.

G_P 2011.02.25. 12:05:03

"elolvastam még utoljára a fárasztó leveleket"

Akkor mi az anyád kínjáért regisztrálsz, te rendkívül okos? Kötél, szék - ott a megoldás.

2011.02.25. 12:06:41

@Nard:
Jajjj neeeeeeee. Elolvastam azt a belinkelt "könyvet". Kemény. Nagyon kemény. De a korosztály is megvan. :D

pontypofájú mókusgalamb 2011.02.25. 12:07:36

kedves Posztoló! egy ilyennek hogy adhatsz esélyt? mindig át fog verni, te is tudod. Dobd már ki!

2011.02.25. 12:08:35

@G_P:
Az ember először bele se gondol, hogy mi vár ott rá.

SciNu 2011.02.25. 12:16:01

@Nard: Biztos mindet drágámnak szólította csak.

vernarancs 2011.02.25. 12:18:08

Mas leveleit olvasgatni akkora paraszt dolog mint kapcsolat mellett flortolni. Hazasodjatok ossze, kituno paros.

teszt1234 2011.02.25. 12:22:59

Tanácsok: Ne használj windowst, jelszavazd le a fiókodat, ne áruld el senkinek, cseréld sűrűn, ne használj MSN-t, ne naplózd a beszélgetést, be kamu névvel és mail címmel regisztrálj a neten, ha meg k.rvázol akkor ésszel tedd és nem sírja tele a nőd az index.hu-t. :)

2011.02.25. 12:26:19

@Nard:
Rengeteget. Főleg hogy ha nem akarok szexelni a sráccal és ő azt mondja, hogy ok akkor nem lesz szex akkor ne álmodozzak, ugyanúgy folytatja tovább a próbálkozást, de ha ez se segít akkor egyszerűen csak letolja majd az alsógatyáját és elém tárja amit elém kell. :D

nosce 2011.02.25. 12:26:41

@Nard:
Na ezért nem írok én :D-t szinte sosem

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2011.02.25. 12:27:34

A netes társkeresőt tele van internetes társkeresés függő emberekkel, aki a mindig lesz egy jobb reményében sosem fogják törölni magukat a kínálatból. Menekülj, röviden fogalmazva. 4 hónap lófasz, nekem 5 évembe telt. Oh, igen. Idióta voltam. De már elmúlt:-)

nosce 2011.02.25. 12:28:26

@Dr. Jula Watson:
"És szerintem teljesen mindegy, hogy valaki szóban, vagy írásban"

Valamiért nem mindegy, írásban őszintébb lehetsz. Lásd írók pl.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2011.02.25. 12:29:28

@teszt1234: esetleg légy tisztességes meg őszinte, és ismerkedj úgy h előre deklarálod nem vagy egy monogám alkat. Aztán a te fajtád ha beleszalad egy nem monogám nőbe van felháborodva a legjobban:-) vagy akiről írsz;-)

Dr. Jula Watson 2011.02.25. 12:30:59

@teszt1234: vagy csak élj úgy, hogy ne legyen titkolnivalód, és akkor erre az egészre nincs szükség :D

teszt1234 2011.02.25. 12:32:08

@Nard: Nem, csak informatikus :D Még soha nem léptem félre, vagy ha igen akkor jó részeg lehettem, de szerintem nem. :)

Dr. Jula Watson 2011.02.25. 12:34:45

@nosce: Na igen, az emberek nem szeretnek a másik szemébe nézni. :(
Amúgy én csak azt mondtam, nekem egykutya, ha valaki nethuszár, vagy a valóságban rigójancsi :D Ismerek mindkettőből bőven. Az én preferenciám persze az, aki itt ugyanazt az oldalát mutatja, mint amott.

az írók azért kicsit más kategória. Ők nem az őszinteség miatt írnak :D

Dr. Jula Watson 2011.02.25. 12:37:09

@Nard: Jól néz ki ezalatt az én kommentem :D

nosce 2011.02.25. 12:38:47

@Dr. Jula Watson:
Eleinte ők is, aztán meg pénzért :)

2011.02.25. 12:39:50

Én mondjuk sosem értettem ezt a titok dolgot. Vagyis azt a részét nem, hogy a pasim, akivel együtt vagyok (persze bizonyos idő és bizalom után) miért ne nézhetne bele a telefonomba-levelezésembe stb.? Nincs titkolni valóm, ha meg lenne akkor azt úgyis törlöm, vagy megoldom, hgoy ne találja meg.

SciNu 2011.02.25. 12:41:06

@Zsu0805: honnan lehet ilyen zsenialitásokat tanulni? :D

Dr. Jula Watson 2011.02.25. 12:41:31

@nosce: Író nem azért ír, mert másképp nem tudna őszinte lenni. Aki leírja, abban már benne van, nem akarja, hogy elszálljanak a gondolatai a szélben. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.25. 12:44:30

@Zsu0805:

És ez a módszer hatásos? :)

@Dr. Jula Watson:

Igen, vihogtam is magamban :)

@teszt1234:

Én is az vagyok. Ja és nem adunk adminjogokat asszonynak (max a saját gépén amit szétbarmolhat) :)

nosce 2011.02.25. 12:46:48

@Dr. Jula Watson:
"nem akarja, hogy elszálljanak a gondolatai a szélben. :)"

Milyen szélben, Főn vagy passzát ? mert nem mindegy :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.25. 12:50:07

@Zsu0805:

A telefonom tartalma olyan unalmas és amúgy maga a készülék is oly ronda, hogy senki nem akarja megnézni :) A passwordos profilt én használom, mert nem szeretem, ha más is admin az én gépemen. Mailemet is megnézheti, de kurva unalmas az is, főleg a watchdog-reportok teszik ki a 90%-ot, halálra izgulhat gernika mikor látja, hogy xy szerveren mennyi hely, vagy mennyi a processzorhasználat. Ami meg kicsit is égő lenne, vagy ilyesmi, azt meg normális ember úgyis eltünteti :)

teszt1234 2011.02.25. 12:51:08

@Nard: + töröljük az előzményeket + a bios-t is jelszavazzuk + a gépházat plombával zárjuk + tápkábelt magunkkal visszük :D

Father Justice (törölt) 2011.02.25. 12:54:10

Senki nem ellenszenves a történetben, csak két különböző szerelemtípust gyakorolnak a felek. A posztíró még az elavult, kizárólagosan birtokló variációban hisz, a srác viszont a korszerűbb, mindent megengedő szeretetközösségre szeretne építkezni. Hosszú ideig ez a két stílus párhuzamosan futott a köztudatban, de amióta brit tudósok bebizonyították, hogy az ember nem monogám állat, az utóbbinak gyakorlatilag már nincs létjogosultsága. Csakhogy mire a fiú ezt óvatos fokozatossággal be tudta volna bizonyítani a lánynak, annak állandó gyanakvása, kutakodása és nyomozása megmérgezték a viszonyt. Holott könnyen meglehet, hogy kiválóan működő nyitott kapcsolat keretében tudták volna folytatni a közös életüket: kiderült volna, hogy valójában a lány is erre vágyik, csak még nem nyitotta fel a szemét senki. A fiúnak abban is igaza van, hogy egyedül lenni rossz, egyedül lenni nyomiság. Kizárólagosan, kölcsönösen birtokolni egymást valakivel egy fokkal már jobb, ez néhanapján örömet is okozhat. De a mindent - beleértve az évezredes, monogámiával kapcsolatos kártékony berögződéseket is - elsöprő szeretetre épített életközösség mindent visz, ez az igazi ööm-bódottá!

Egy út van, én ebben hiszek.

Tóthi 2011.02.25. 12:56:03

@Zsu0805: Fene tudja, elvileg nekünk szabad bejárásunk van egymás dolgaiba (ismerjük egymás jelszavait, gyakran előfordul, hogy az úton lévő másik helyett elküldünk egy-egy levelet, elintézünk átutalást, felvesszük a telefont, stb.), mégse jutna eszembe spontán nézegetni a levelezését, ellenőrizni a híváslistáit. Számomra ez tabu. (Anyám nem tisztelte a levéltitkot, vélhetően ezért.)
Szerintem csak maximális bizalom mellett érdemes fenntartani egy kapcsolatot, de ebbe az is beletartozik, hogy tiszteljük a másik privát szféráját. (Mondjuk mi úgyis minden lényegesről beszámolunk egymásnak, de ez legyen önkéntes.)

2011.02.25. 12:56:28

@Nard:
Nálam hála égnek még nem próbálta egy pasi sem. :D

Father Justice (törölt) 2011.02.25. 12:57:00

@Father Justice ♋: Jav.: természetesen nem az utóbbinak, hanem az előbbinek nincs létjogosultsága. :)

2011.02.25. 13:00:51

@Nard:
De ezaz, hogy ami olyan azt úgyis eltünteted.

SciNu 2011.02.25. 13:01:33

@Zsu0805: Thx. Na maj jól kiokosítom magam :D

nosce 2011.02.25. 13:03:18

@Dr. Jula Watson:
Az igaz, a szőke ciklon mindent visz :)

Kászon Tomi · http://kulturjunkie.blog.hu 2011.02.25. 13:05:27

Én úgy gondolom, hogy egyáltalán nem kell a másik személyes dolgaiban (telefon,mappák kutatni. Mi értelme van ?:)

okostojáska 2011.02.25. 13:06:46

Önmagában, hogy valami csajról képek vannak fent a gépén az semmit nem jelent. Nem mindegy honnan szerezte? Talán középiskolás korban lehet ennek jelentősége.

Én ezt a szenvedést nem értem. Ha nem tetszenek a srác dolgai, akkor viszont látásra. Vagy mi a tényleges oka, hogy mégis belementél?

TemplarOmega (törölt) 2011.02.25. 13:07:40

Ha kérdezed nem fog hazudozni.

2011.02.25. 13:08:03

@Tóthi:
Persze, az ha valaki hetente/naponta megnézi a párja leveleit-sms-eit, mert keresi azt, hogy kivel csalja, kivel mit beszél az nemnormális. Annak a kapcsolatnak nincs is értelme. Viszont ha ott az érzés, hogy valami megváltozott akkor ember legyen a talpán aki kibírja. Persze bízik az ember a másikban, hogy az nem hazudik meg ilyesmi, de attól függetlenül tudjuk azt is, hogy magunk jó megítélésének a fényezéséhez eltitkolunk/ hazudunk. Ha kevésbé volnánk hazugok és kevésbé próbálnánk meg önérdeket nézni akkor talán sokkal kevesebben nyúlnának ahhoz, hogy ha érzem, hgoy gond van akkor inkább megkérdezem és elhiszem amit mond, és nem megnézem. Amit látok azt én látom, amit mond, azt ő mondja.

Dr. Jula Watson 2011.02.25. 13:10:14

@nosce: a szőkékkel mindig csak a baj van :D

fehéregér 2011.02.25. 13:12:22

Ahogy már más is utalt rá, a "zsák a foltját" a lényeg, néhányan próbálják itt meg-, illetve behatárolni, hogy mi engedhető meg "kifelé" egy kapcsolatban, miközben ez nagyon változatos. A lényeg, hogy aki féltékeny és birtokló ( ha ilyen, hiába kellemetlen, nem nagyon tud ellene tenni, ez nem az a dolog,ami tudatilag hatásosan kezelhető) az legyen tisztában vele, hogy kínszenvedésre van ítélve egy nyitott és flörtölő társ mellett, amivel amúgy önmagában szintén nincs baj, az ilyen típus is tud szeretni és kitartani valaki mellett, ha az engedi időnként röpködni kicsit. Tehát először is legyünk tisztában lehetőség szerint magunkkal. Persze nincs garancia, hogy az ember mindemellett nem szeret bele adott esetben végletesen egy pont a számára legveszélyesebb tulajdonásgokkal rendelkezőbe, de ki mondta, hogy az élet egyszerű?
A posztoló fiatal, így fogja fel egy leginkább saját magáról szerzett új, és a későbbiekben hasznosítható információnak a történteket.

blacklord 2011.02.25. 13:13:50

Nem a képek az igazi baj, hanem a folyamatos ismerkedés. Ráadásul még az is korrekt lenne, ha eleve így beszélte volna meg - ok, jó veled, de még nem akarok megállapodni, és szeretnék több virágot is szagolgatni, stb. Erre aztán te reagálhatsz úgy, hogy te is nyitsz mellette több másik szálat (szerintem ebben a helyzetben ez lenne a korrekt megoldás), vagy hogy egy az egyben otthagyod. De ez a folyamatos bizonygatás, amit egy pillanatig se gondolt komolyan... szánalmas.

fehéregér 2011.02.25. 13:13:53

@Zsu0805: "...az nemnormális" Ettől óvakodnék. Ilyen kijelentéseket tenni. A kapcsolatok szövevényes volta legkevésbé sem az a terület, ahol effajta sommás megállapításokat lehetne tenni.

2011.02.25. 13:16:33

@fehéregér:
Mért szerinted normális az, ha van egy csaj/pasi aki megszállottan keresi azt, hogy a párja felveszi egy ellenkező nevűvel a kapcsolatot? Normális dolog egy olyan kapcsolatban élni ahol mindig attól rettegek, hogy mikor csal meg?

Kytia 2011.02.25. 13:16:40

@Father Justice ♋: Értettük ám, és mindannyian hiszünk az egy, az igaz, a mindenható lingam istenségben, mely szabad bejárást enged vaginából vaginába, megszentelvén azt, míg világ a világ.:)

Albert a gonosz 2011.02.25. 13:23:37

Az hogy egy srác átvert csúnya dolog. Az viszont, hogy te beléptél a levelezésébe az mar büntetőjogi kategória.

Father Justice (törölt) 2011.02.25. 13:23:56

@Kytia: Ha jól tudom, te a téma legnagyobb szakértőjét is ismered személyesen. Én még csak most ismerkedem a műfajjal! :)

tuono 2011.02.25. 13:29:19

"Túlléptünk rajta, de csak piszkált a gondolat." Tehát NEM léptem túl rajta...
Én szeretek egyedül is lenni. Írj egy listát, hogy mi szól mellette és mi ellene. Inkább az átmeneti egyedüllét, mint egy idegőrlő, zaklatott kapcsolat!
Te is tudod mit kellene tenned, csak nem mered bevallani magadnak!

nosce 2011.02.25. 13:30:30

@Zsu0805:
"Amit látok azt én látom, amit mond, azt ő mondja."

Így van, pókerben is minden taktikánál többet ér egy pillantás az ellenfél lapjaiba :)

nosce 2011.02.25. 13:31:37

@Dr. Jula Watson:
erre van a hajfesték, hogy álcázzák magukat :)

Tóthi 2011.02.25. 13:33:49

@Zsu0805: Elvben tisztában vagyok ezzel, sőt, régebben magam is őriztem némiképpen a látszatot, az elmúlt tíz évben viszont annyira megszoktam a brutális őszinteséget, hogy eszembe nem jutna ferdíteni. (Igaz, nálunk a hullámvölgyek is azért rövidek, mert hamar észrevesszük, ha valami gond van, és általában csírájában elfojtjuk.) Egyébként éppen tegnap próbáltam meg eltitkolni valamit - véletlenül kikukáztam a szalámit, és nem akartam bevallani -, kb. 3 percig bírtam. Másoknak régebben gátlástalanul, ma már kevésbé, de folyékonyan tudok vetíteni, neki egyáltalán nem.

Kytia 2011.02.25. 13:33:53

@Father Justice ♋: Éééééééén? Miért, ki a téma legnagyobb szakértője?:) Nem is tudtam, hogy ilyen menő arcokat is ismerek.:)

nosce 2011.02.25. 13:34:33

@Kytia:
Na de ha ugyanazt a vaginát napjában többször is megszenteli az enyhítő körülmény, nem ? :)

Father Justice (törölt) 2011.02.25. 13:37:37

A megszentelt vagina azonnal jónivá lép elő. :)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.02.25. 13:39:33

jo lenne tobb infoval publikalni ezeket a leveleket, figyelmezteteskent nevvel, fenykeppel, nehogy normalis ferfiembernek eszembe jusson akar reszegen is megdugni egy ilyet...

Kytia 2011.02.25. 13:40:42

@nosce: Ellenkezőleg. Súlyosbító.:))

nosce 2011.02.25. 13:41:35

@Father Justice ♋:
látom ez tényleg egy jól kimunkált vallás :)

2011.02.25. 13:43:21

kamu account, rányomulsz, randit megbeszélsz, elmész, koppan :) Te meg jót nevetsz a dolgon.
a társkeresők is addiktívak ezekszerint? :D

gulasZuppe 2011.02.25. 14:06:10

Abbahagyja? Mit az életét?

Milyen tanácsot vársz?
Csak ideiglenesen tudnál változtatni, mindenki ugyan olyan marad mint amilyen volt (és ne feledd a szavak csak szavak).

Kalap, kabát, vagy játékban maradsz de a többivel együtt.

Egy kapcsolathoz 2 ember kell. Nem több. Legalábbis a konzervatívabbak szerint :)

2011.02.25. 14:18:12

@Tóthi:
Azaz, hogy ha hazudik az ember v eltitkol valami olyat azzal sokkal nagyobb fájdalmat okoz mint az igazsággal.

dr. gernika 2011.02.25. 14:37:00

@Nard: Milyen kedves, a sajátomat barmolhatom.
Úgyis te javítod meg. :P

Kytia 2011.02.25. 14:42:53

@gernika: Miért nem vagytok már drága és kedves?

barbie83 2011.02.25. 14:46:10

Én sem értem, miért rakta ki a szűréjét.

phaszfej 2011.02.25. 14:46:58

Mi az, hogy halló-tessék?

phaszfej 2011.02.25. 14:49:35

Figyelem! Ma este mindenkinek lerobban a feje a világon. Robbantás lesz egy pesti szórakozóhelyen ma este, ne menjetek bulizni. Én szóltam előre.

Hurri Kán 2011.02.25. 15:28:04

Valaki ismertetné a posztban vázolt problémát kb. 3 szóban? Köszönöm :)

2011.02.25. 15:44:29

az ilyen gyökereket hagyni kell a fenébe, birtoklási vágya van, hogy minden csajt megkaparintson. A tipikus hőszerelmes, aki meglát valakit és máris venné feleségül... aztán meglát még egyet, majd megint még egyet.

Fel a fejjel, ne társkeresőn ismerkedj.

2011.02.25. 15:45:10

@gyvy:

lány pasija csajozgat

Hurri Kán 2011.02.25. 15:51:54

@HUN_Sector:
Köszönöm. Hát erre volt már számtalan példa a világtörténelemben, azt hiszem :)

helio 2011.02.25. 17:21:55

tudom, hogy már nap vége van és biztos más is a téma
egy tanács tőlem, ha érdekel: az ilyen pasik akár meg is tudnak változni, de kis idő alatt annyi tüskét összeszedtél, hogy 2 év múlva is lesz bizalmatlanság, ami mérgezi a kapcsolatot... az én 8 éves kapcsolatom is így kezdődött, hogy (most már ex)pasim ezt csinálta. szerintem nem csalt meg, de tette a szépet lányokank neten. kitudódott, lebukott, kiakadtam, persze nem értette h mért... valahogy együtt maradtunk, mégegyszer lebukott együttmaradtunk, 5 év után is volt némi bizalmatlanság. de persze nem emiatt lett vége és 2-3lebukás, kiakadás, majdnem szakítás után valamit felfogott, hogy ez így nem jó.
a mai fejemmel rohannék minél messzebb az ilyen pasiktól.
Férfiak üzenem nektek: sokszor ti kergetitek bele a leányzókat ebbe a viselkedésbe, nem mindenki sárkány :) én már leszoktam róla :D

Nemvagyokelég (törölt) 2011.02.25. 18:09:56

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat ^^¸ Sokat tanulok belőle , tudom bennem is van hiba én is követtem el hibát de én felvállalom és tudja is (pl . h beléptem és elolvastam a leveleit ) azért is írtam ide hogy ha talán azért csajozik h mi a véleménye másoknak róla akk ezt az orra alá nyomom és gondolkodjon el róla ... Tudom nem helyes hogy én is ezt csinálom de már teljesen elvesztettem a fejem ..hát ide jutottam .. ezt tette velem...

Mégegyszer Mindenkinek nagyon nagyon köszönöm

Joe69 2011.02.25. 18:31:42

Akkor tisztázzunk pár dolgot a kedves posztíróval és támogatóival !

1. Más magánlevelezését, számítógépét nem lessük ! Ehhez SENKINEK sincs joga, törvénytelen. Még jó, hogy a delikvens agyába nem akartok benézni, gondolatrendőrséget játszani !

2. Válasszuk el a virtuális világot a való világtól. Az számít, ami objektíve létezik és történik. Az, ami a számítógépen van, akkor számít, ha valós tevékenységek tükörképe. Az, amit számítógépes "közösségi" életnek hívnak, 99%-ban virtuális, semmi köze a valósághoz. Akkor rinyálj, ha objektív jeleit látod egy megcsalatásnak. Örülj neki, hogy nem fiúk képével van tele a gépe !

3. Mit jelent az, hogy "összejöttünk" ? Megmondom: összecuccolás, normális szexuális élet, közös tervek. Ameddig abból áll a dolog, hogy a srác jár utánad, elvisz a kocsijával vellnesszre, meg bulira, te meg zsibbasztgatod, mert olyan nagy nő vagy, meg azért már smárolni engeded, bár tapizás már nem ok, na addig légy szíves tenni a kapcsolatért, és nem féltékenykedni, meg alaptalan elvárásokat támasztani, meg ellenőrizni.. Mire föl, mégis ?

Mellesleg, ha tényleg összejön a komoly kapcsolat, és jót, akarsz, akkor se basztasd ilyenekkel. Hosszú távon a legtöbb férfi becsülni fog ezért. Attól függetlenül még kivághatod, ha tényleg méltatlanul viselkedik, vagy ha megunod. A gyakorlatban, nem virtuálisan, természetesen.

4. Ja, és a lényeg: nőj fel, kisanyám !

helio 2011.02.25. 18:39:32

@Nemvagyokelég: az ilyen pasiknak kell a folyamatos rajongás... nem tudom, mért... ezt vagy kinövik vagy nem :S és nehezen tanulnak a hibákból. és ha azt érzed, h nem vagy elég, akkor hol vagy te a kapcsolatban. ha szerelmes vagy és vársz valamit a kapcsolattól, akkor nem ilyen kérdéseknek kell megfogalmazódnia benned. majd találsz mást, aki mellett nem ezt érzed, sőt eszedbe nem jut az emailjébe nézni :)

A d r y (törölt) 2011.02.25. 18:41:24

@gyvy: ja csak ez még rítt is.Egy szó mint száz, én jól megvertem volna az tutti.:D

Hurri Kán 2011.02.25. 18:44:23

@A d r y:
Jah, értem, félrekettyintett, aztán visszaállt farkas üzemmódra :D

A d r y (törölt) 2011.02.25. 18:52:33

@gyvy: úgyúgy.Azt nem értem csak, miért kellett "azok " után megkérdezni tőle, hogy mi az ábra.Én szóba sem állnék többet vele.Nah, ez is egy tanulságos történet volt.Elsősorban nem kutakodunk.Ha meg már tudjuk, hogy mi az ábra akkor azt is tudjuk hányas a kabát.:DDD

helio 2011.02.25. 18:54:41

@Joe69: szerintem, amikor a pasi rajongókat gyűjt nem igazán becsüli a barátnőjét... szóval miről is beszélsz?!
ha a barátom belenézne az emailembe az én kérésem nélkül, nem találna semmit, ki sem derülne, mert semmi olyan nincsen ott, ami fájna neki
posztíró email nézés nélkül is rájött, mert talált a srác szgépén(, ahova valószínű oda engedte) mappákat benne képekkel lányokról
ha tudta a kódját, akkor nem feltörte és nem mondhatod, h illegális :)
ha okot adnak arra, hogy kíváncsi legyél, akkor nem csak az a probléma, hogy te kíváncsi vagy.

Dávid a góliát 2011.02.25. 19:00:17

Tipikus: helyespasi játszadozik az átlagos csajszival. Tudja, hogy a "szeretlek" szó sokszori ismétlésével sokfajta bűnére megbocsátást nyerhet, és ezt ki is használja. Csak addig kell neki a posztoló, amíg nem talál valami jobbat.

Joe69 2011.02.25. 19:33:31

Akárhogy is olvasom újra, igenis nézegette a pasija gépét, semmi jele, hogy az engedélyével tette volna. Esetleg megtudta a kódot vhogy, akárhogy. Ez olyan, mintha a cuccai között kotorászott volna egy elcsent kulccsal.. Akkor is azt mondom, hogy ilyen nincs, elfogadhatatlan, nálam ezért kuka lenne egyből !

Az pedig szánalmas, amikor a közösségi oldalakon csekkolják egymáshoz közeli emberek az állapotukat és ebből következtetéseket vonnak le, és ez alapja lehet egymás közti viselkedésüknek.

helio 2011.02.25. 20:00:39

@Joe69: a nőknek könnyű elvenni az önbizalmát(fordítva is igaz lehet).. beleestem már én is ebbe, közben még sárkány is letttem,meg felmosó rongy...
sokszor kétségek közt hagynak és nem bírod ki, hogy ne találj valami igazolást, van valami, ami miatt kíváncsi vagy.. sajna sokszor megtalálják, amit kerestek.

lehet h te nem ilyen vagy, akkor mért is akarna nálad kutakodni akárki :)

Joe69 2011.02.25. 20:22:58

@helio:
Na igen, az önbeteljesítő félelmek..szóval a számunkra érdekes és érdektelen ember között az a különbség, hogy előbbinek kotorászunk a számítógépében, a bizalmas dolgai között, az utóbbiéban nem..

Az önbizalomhiány azonban a kotorászót minősíti, nem azt, akinek a cuccai között kotorásznak. Érezzem magamat érdektelen és értéktelen embernek azért, mert jómagam nem engedek senkit kotorászni ?

JOKKA21 2011.02.26. 06:45:57

Na én pont az ilyen történet íróhoz hasonló csajok miatt döntöttem el, hogy többet 30 év alatt(én 25 vagyok) nem kell nő(és persze főleg nem sportoló).

Joe69 2011.02.26. 15:28:13

@JOKKA21:
Dúskálni fogsz a harmincas szinglikben, azoknak te vagy a célcsoport, fogadd őszinte legsárgább irigységemet, egyben részvétemet is:))

JOKKA21 2011.02.27. 06:55:04

@Joe69: Köszönöm.:)
Unom már a sok hisztis tízen és huszonéves sunát.
Nem tudják, hogy mit akarnak, hisztiznek mindenért..
süti beállítások módosítása