Legalább nem vagyok bunkó

2011. március 03. 07:57 - csajokespasik

„Szeretném őt, de nem olyan áron, hogy elveszítsem a barátságát - mert barátságból szerelem lehet, de szerelemből nem lehet barátság soha” – következő történetünket röviden és velősen úgy lehetne summázni, hogy Rómeó addig tökölt, míg elhappolták előle szíve királynőjét. Most azzal vigasztalja magát, hogy nem is baj, mert számára a lány barátsága sokkal fontosabb. Önvigasztalás vagy önkielégítés?

 

Tapasztalatom szerint a neten olvasottak formálják az embert, ez a blog is ilyen. Jó értelemben hat. Amikor olvasok egy sztorit, kihúzhatom magam, hogy „na én legalább nem vagyok ilyen!” Minden napra jut egy sztori, ami azt mutatja, hogy ez mindenki számára kimeríthetetlen téma és mindenki hozzá tud szólni, és be tudja dobni saját élményét. Régóta olvasom a blogot, kb. 1 éve, így tudom, hogy többször volt már téma a nő-férfi barátság. Az én történetem is ilyen, és ha a sztori végén lelúzereztek, igazatok lesz! : ) 24 éves vagyok, a lány pedig 26. A kapcsolatunk akkor kezdődött, amikor még volt egy pasija. Ő nem tudott rólam, sem arról, hogy néha a csajával elmegyünk strandra, étterembe, moziba – tényleg nem volt köztünk semmi. Azt akkor még nem tudhattam, hogy lehetett volna.

Volt, amikor nálunk a kertben ledobta a pólóját és egy szál melltartóban napozott. Néha úgy éreztem, direkt csinálja. Aztán szakított a barátjával és hónapokig egyedül volt. A kapcsolatunk nem olvadt át szerelembe: minden ment tovább úgy, ahogy addig. Aztán lelkendezve mesélte, hogy talált valakit, összejött egy sráccal - egy kicsit elszomorodtam. Egyik este msn-en beszélgettem vele, érdeklődtem hogy van stb. egyszer csak rákérdeztem, hogy csak úgy a hecc kedvéért válaszoljon erre a kérdésre: „lenne nálad esélyem?” Sokáig nem jött válasz, majd ennyi: „hát, nem is tudom : ) ”. Aztán elmesélte, hogyha kicsit rástartoltam volna, akkor lehetett volna belőle valami, viszont annak a baráti kapcsolatunk látná kárát, ami szerintem is sokkal értékesebb volt. Nem bántam volna, de a szerelem csak kémia, a barátság pedig egészen más, magasabb rendű dolog… vagy ezzel a szöveggel csak magamat áltatom? :): ) Szeretném őt, de nem olyan áron, hogy elveszítsem a barátságát - mert barátságból szerelem lehet, de szerelemből nem lehet barátság soha. Nem lehet visszacsinálni. Lépnem kellett volna? Vagy csak úgy kezelt, mint egy öcsikét? Voltatok már ilyen helyzetben? Szóval lehet, hogy valaki a történet olvastán kihúzza magát, hogy én legalább nem vagyok ilyen. Én azért húzom ki magam a saját történetemen, mert legalább nem vagyok bunkó, aki lányokat érzelmileg zaklat és erőszakkal próbál sikert elérni. Üdv: Laci

 
89 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr992706242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.03. 08:02:13

Felejtsd el, ha eddig nem jött össze, ezután se fog, vagy ha mégis akkor is, valami renyhe kis maszatolás lenne belőle. Ez a "barátság" amúgy abból áll, hogy neked fog panaszkodni. Te leszel a szárazbarát, aki soha nem fogja megsunázni, mert csak lelki szemetesnek kellesz, meg kis pincsinek, aki lesi minden kis rezdülését. Meg kell mondani neki, hogy annak panaszkodj, akit fellációban részesítesz.

Nutshell 2011.03.03. 08:23:26

Nem nagyon hiszek a barátságból szerelem dologban. Oké, hogy tetszik, és szexelnél vele, esetleg ez fordítva is igaz, de szerelem ilyenből ritkán alakul ki. Persze van rá esély, de szerintem kicsi.

fumerin 2011.03.03. 08:23:37

Naugye, hogy a férfi-nő között a barátság sokszor egyoldalú?:)
Nem tudom, mit kéne mondanom, de az biztos, hogy ha sokat lógtok együtt, akkor neked nem lesz könnyebb!
Keress valami sportot, hobbit, amiből ki tudod zárni a hölgyet.

r0ckstar 2011.03.03. 08:25:18

Ekkor lúzer dumát: Lenne nálad esélyem? Ilyet az oviban kérdezünk a csajoktól..de nem 7 éves kor felett!
Inkább tanulj meg csajozni öcsém: www.csajozas.org
Ez nekem is sokat segített, de neked többet fog! :)

Devil2 2011.03.03. 08:28:19

Látom azért vacillálsz hogy "mi lett volna ha..". Ahogy Nard is mondta, nála már nem lesz esélyed az életben se, de ha ezt el tudod fogadni akkor jó, mert kell azért hogy kiismerd a nőket azáltal hogy elsírják neked a bánatukat a pasijaikkal kapcsolatban. Viszont ha megismerkedsz egy olyan csajjal, akit egyértelműen nem barátnak tekintesz, akkor add ezt miharabb tudtára és ne sajnáld ha nem lesz belőle baráti kapcsolat sem. Kész, megy a levesbe, majd jön másik. Azt érd el, hogy már a kezdetektől fogva férfiként nézzen rád a csaj, persze lesz aki nem kér majd belőle(d), de nem baj, ez már csak így van, viszont vele ne is erőltesd a barátságot.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.03. 08:35:27

A postolónak ajánlom a World of Warcraftot, gyorsan leépül a csaj, meg elfelejti mellette :) Főleg a csaj fog menekülni.

Mert ha nem, akkor ez lesz a postíróból:

modoros.blog.hu/2010/04/28/olvasoi_rovat_a_szarazbarat

Dr. Jula Watson 2011.03.03. 08:40:10

Barátságból nem lesz szerelem, de szerelemből még lehet szeretet, ami a barátsághoz hasonlít, ha szerencsés az ember.

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2011.03.03. 08:42:37

Ebből már kicsi eséllyel lesz bármi. Én is hasonló helyzetben vagyok és feladtam. Az esetem teljesen így épült fel talán kicsit kevesebb kapcsolattartással (semmi mozi, strandolás) és rövidebb volt az átmeneti időszaka míg nem volt pasija. Kb. egy hónap, de a lényegen nem változtat.

A fenti tanácsokat fogadd meg.

fumerin 2011.03.03. 08:44:23

@Nard: :)
Nálunk a king's bounty a nyerő!

Dr. Jula Watson 2011.03.03. 09:02:47

@Nutshell: Ha nincs meg a kémia elsőre, akkor veszett ügy a dolog. :) Az csak úgy nem alakul

Nutshell 2011.03.03. 09:05:50

@Dr. Jula Watson: Nekem is volt annó egy iylen kósza ötletem, nem is lett belőle semmi. Azt hittük, hogy igen, szerelmesek vagyunk, de az lett a vége, hogy a barátságnak is annyi lett.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.03. 09:09:12

@Nard: A posztoló már réges régen szárazbaráttá vált!

"Nem bántam volna, de a szerelem csak kémia, a barátság pedig egészen más, magasabb rendű dolog… vagy ezzel a szöveggel csak magamat áltatom? :): ) "

Kedves posztoló, a fellángolás az kémia! Az igazi szerelem az azért több. Nekem inkább úgy tűnik, hogy annyira szereted, hogy inkább maradsz a barátja, mintsem elveszítsd egy rosszul sikerült kapcsolatban. Így viszont soha nem lesz az, aminek akarod ezt az egészet. Ráadásul ha így maradtok, akkor te tuti nem fogsz találni magadnak mást! Vagy hajts rá és vállald, hogy esetleg nem jön össze az álomkapcsolat, vagy hagyd a fenébe és keress egy olyan lányt, akinek nem csak a szárazbarátja lehetsz. Nem kell a barátságot megszakítani, csak kevesebbet lógj vele, ha összejön a másik lány, akkor úgyis elég nagy az esélye, hogy nem marad meg ez a hű de nagy barátság. Kevés nő tűri meg a riválist! Arra viszont vigyázz, hogy ha összejön az új nő és elmondod a barátnődnek, nagy az esélye, hogy megváltozik irányodban és hirtelen fontos leszel! Na ekkor nem szabad engedni, mert ez valami féle ösztönös reakció, ami elég gyorsan el szokott múlni és ezért kár lenne az új nőt kukázni!

2011.03.03. 09:09:53

Ha sokat találkoztok-beszéltek és abból 1-2 hónapon belül nem jöttök össze, akkor az átmegy a haverságba/barátságba (kinek hogy tetszik). Ha a pasija után rányomultál volna akkor még lehetett volna kapcsolat belőle. Most már késő.

Dr. Jula Watson 2011.03.03. 09:12:02

@Nutshell: sokan azt hiszik a barátságra alapozott kapcsolat a szerelem. De én más hőfokon égek.

2011.03.03. 09:14:35

@Dr. Jula Watson:
Barátságból nem lesz kapcsolat, viszont egy kapcsolathoz azért kell egy hasonló megbeszélési szint mint ami egy barátságnál van.

Dr. Jula Watson 2011.03.03. 09:17:00

@Zsu0805: A működő kapcsolathoz igen. Ezért mondom, szerelemből még megmaradhat a szeretet és a "barátság". Ha elmúlik a kémia.

2011.03.03. 09:21:01

@Dr. Jula Watson:
Szerintem az is csak bizonyos idő elteltével, mikor már lecsitult a szakítás.

Dr. Jula Watson 2011.03.03. 09:27:02

@Zsu0805: Attól függ, milyen a két ember, milyen volt a kapcsolat, milyen a szakítás, és mennyire maradt meg a tisztelet a másik iránt. Haraggal, sértettséggel telve valóban nem lehet.

Caddy 2011.03.03. 09:36:56

Kedves Laci! Szerintem startolj rá, próbáljátok meg! Benned mindig ott lesz az a meg kellett volna próbálnom érzés ha nem teszed meg.A barátság meg!!!! Nos azok változnak jönnek mennek. :)

Father Justice (törölt) 2011.03.03. 09:42:10

Sosem lett volna nála esélyed. Csak azért ködösített, mert:
- Akkor már nem volt jelentősége, hiszen addigra összejött valakivel.
- Lelki szemetesként funkcionálsz mellette, és szeretne is megtartani ebben a szerepkörben.

Ha azt füllenti, lett volna esélyed nála, bénának érzed magad és dühös leszel, amiért nem mozdultál rá időben.

Ha őszintén megmondja, hogy sosem volt esélyed, elkeseredsz, hogy örökre lőttek a taktikai sunázásnak.

Egyik sem tesz jót az ember lelki(szemetes)világának.

Ezért a legjobb megoldást választotta:
"Sokáig nem jött válasz, majd ennyi: „hát, nem is tudom : )”."

Megérte hát sokáig gondolkodnia, mert tökéletes választ adott a kérdésedre. Mondjuk lehet, hogy telefonos segítséget is igénybe kellett vennie hozzá, de a cél szentesíti az eszközt. :)

"..mert barátságból szerelem lehet, de szerelemből nem lehet barátság soha.."

Szerintem meg egyik sem működik. Ha a barátságból lesz szerelem, annak többnyire az az oka, hogy az egyik - rosszabb esetben mindkét - fél végül lejjebb adott az igényeiből, és az sosem vezet jóra. Vagy nem volt fizikai vonzalom az egyik irányba, és ezért figyelt be a maradékelv (ez a leggyakoribb szituáció), vagy egyéb okokból (nem talált pénzesebb társat, vagy akik igazán bejönnek neki, azok számára ő csak egy sunázási állomás, stb.).

Szerelemből sem lehet barátság, de ez nem is szükséges. Nem kell már keresni egymás társaságát, de két normális ember nem is fordítja el a fejét egy lezárt kapcsolat után, ha véletlenül találkoznak az utcán - azaz a köszönőviszony megmaradhat.

Dr. Bélus___ 2011.03.03. 10:02:53

1. Barátságból lehet sunázás... Mármint néha 1-1 szex, ha épp nincs egyikőtöknek sem kivel. Neked ez kéne.
2. Szerelemből lehet barátság, vagy hasonló... Egyik exemmel jóban vagyunk, ő nekem egy barát. (Ja és a kapcsolat utáni sunázásra is volt példa mikor egyikünknek sem volt senkije... :) Ezzel együtt ez nem jellemző, évek óta nem csináltunk ilyet.)

indapass90210 2011.03.03. 10:05:58

"hogyha kicsit rástartoltam volna, akkor lehetett volna belőle valami, viszont annak a baráti kapcsolatunk látná kárát, ami szerintem is sokkal értékesebb volt. Nem bántam volna, de a szerelem csak kémia, a barátság pedig egészen más, magasabb rendű dolog…"

Szerintem nem tud kúrni.

indapass90210 2011.03.03. 10:10:03

"(Ja és a kapcsolat utáni sunázásra is volt példa mikor egyikünknek sem volt senkije... :) Ezzel együtt ez nem jellemző, évek óta nem csináltunk ilyet.)"

Akkor már érdemes lenne megint sunázni, hiszen ennyi idő után majdnem olyan a felhasználói élmény, mint egy új esetében.

Father Justice (törölt) 2011.03.03. 10:15:25

@Bélus___: Könnyen el lehet képzelni, hogy nézhet ki egy olyan nő, aki hajlandó belemenni a csaksunázásba, de nincs neki kivel. Ha a külseje legalább az átlagot megüti, tucatjával tudja beújítani a szintén csak ennyit akaró férfiakat bármelyik szórakozóhelyen. Úgy sejtem, Laci választottja nem ezt a kategóriát képviseli.

Dr. Jula Watson 2011.03.03. 10:17:23

@Father Justice ♋: Azért van különbség, hogy szex egy vadidegennel, vagy szex olyannal, kit már meglehetősen jól ismer az ember.

fumerin 2011.03.03. 10:36:03

@Father Justice ♋: A külső és a "sunázási" szándék között nem kell párhuzamot vonni.
Nem azon múlik, legalábbis értelmesebb fajta nőknél biztosan!

Fviktor76 2011.03.03. 10:37:15

Saját tapasztalt alapján:

Azt, hogy ténylegesen lett-e volna esélyed, ezt már nem tudjuk meg.
Amikor szakított a barátjával, finoman be kellett volna próbálkozni, most már késő. Nekem ilyen esetben a barátságot erőltették.
Az, hogy előtted levette a ruháját, több dolgot jelenthet.
Tesztelni akart téged vagy esetleg magát. De lehet szimplán csak elengedte magát melletted.

A barátsággal addig nincs is gond, amíg nem te vagy az első akit felhív, hogy szakított az éppen aktuális barátjával. Amint ez bekövetkezik, idegesítő lesz számodra, feszültség lesz köztetek. De nem szólhatsz egy árva szót se, mert előzőleg nem próbálkoztál... Így szívás, mert még arra sincs okod, hogy megszakítsd vele a kapcsolatot. Ott meg végképp elszúrtad, hogy megkérdezted, lenne-e esélyed.

Persze, egy extrán kivételes esetre van még bónuszkártyád. Lehet, csak sunázás lesz, lehet több. Fel kell ismerni, ha közeli, intim helyzetbe kerültök egymással. Akkor finom mozdulatokkal, érintéssel be lehet próbálkozni. Vagy hárít, vagy nem. De lehet soha nem lesz ilyan szitu, mert (ismétlem) a kérdéseddel, és azzal, hogy nem próbálkoztál amikor lehetett, alapvetően elszúrtad...

tugezőőr uuuii uuillö 2011.03.03. 10:39:10

Barátság? Szerintem az is eléggé egyoldalú volt. A csaj lubickolt a srác figyelmességében, kedvességében és hasznosságában, de cserébe tutifix, hogy semmit ekvivalenset nem adott. Az ilyen lányok, ha érzik hogy lanyhul az 'áldozat', bedobnak egy-két hormonmozgató dolgot (szexi fürdőruha, egy felhívásnak tűnő mozdulat). De a végén mindig ott van, hogy partnernek már nem kellesz, "buta, mocskos kisfiú".

A megoldás, hogy időben ki kell szúrni az ilyet, és ott kell hagyni. Hátránya, hogy kis hazánkban a Ratkó-unokák nemi egyensúlya már felborult a férfiak javára, vagyis kevés a nő, amit ha tovább szűr az ember, bizony minuszba megyünk.

Fviktor76 2011.03.03. 10:41:16

@Fviktor76: Ja és lehet, ha lesz ilyen szitu, te akkor se fogod felismerni, és ez természetes, mert a barátság árnyéka ott van veletek, nem egy "szűz" csaj akire tisztán csak hajtasz...

nosce 2011.03.03. 11:03:36

@Dr. Jula Watson:
"Azért van különbség, hogy szex egy vadidegennel, vagy szex olyannal, kit már meglehetősen jól ismer az ember."

Milyen értelemben? jobb vagy rosszabb ? :)

nosce 2011.03.03. 11:06:24

@Dövan:
Így van, sunázni mindig kell, mert jó. Nem is lehet igaz barátság sunázás nélkül :)

Dr. Jula Watson 2011.03.03. 11:06:33

@nosce: más. Az egyik teljesen lutri, a másik meg csak félig. A vadidegent nem kell utána soha látni, az ismerősnek meg a szemébe kell nézni. Kinek mi jön be.

Kham 2011.03.03. 11:08:49

@r0ckstar: Ekkora lúzer dumát: tanulj meg csajozni internettten elérhető tanfolyamunkon... Ajánlok én sokkal jobbat: úgy érzed üres az életed? Folyton bonyolult és kielégületlen kapcsolatokba bonyolodsz az ellenkező nemmel? Úgy érzed leszakadtál a hordától? Korodbeliek legtöbbje gyermeket terelget és a dugásnál magasabb szintű célok vezérlik életüket? Magányosan habzsolod a pattogatott kukoricát az éjszakai tévéadás előtt? Már köröznek körülötted a hamis tanfolyamokkal és ígéretekkel kecsegtető sakálfalkák?

Én nem ígérek semmit, ha velem tartasz meg fog változni az életed! Sosem leszel többé magányos! A társaság központja leszel, családos barátaid is úgy érzik majd nincs nélküled hétvége és ünnepnap! Az ellenkező nem tagjai úgy fognak vonzódni hozzád, szirti fecskék a lótrágyához!
Inkább tanulj meg lamantilokkal zsonglőrködni: www.lamantinzsonglorkodes.org
Rajtam is sokat segített, no meg a Puffin lekvár is.

nosce 2011.03.03. 11:13:20

@Dr. Jula Watson:
Na de egy dugásnál nem a dugás jósága számít ? Egy idegennel ritkán lehet hirtelenjót dugni, ráadásul mindenféle ezt-azt össze lehet szedni...

Father Justice (törölt) 2011.03.03. 11:16:20

@fumerin: Nem is vontam párhuzamot a kettő között. Nyilván mindenféle kaliberű nőből akad olyan, aki hajlandó belemenni egyéjszakásokba meg csaksunázós, hosszabb időtartamú konstrukciókba is. Aki pedig kinéz valahogy közülük, az talál is valakit a célra. Mindig, minden körülmények között.

Dr. Jula Watson 2011.03.03. 11:18:30

@nosce: Ismerőstől éppúgy lehet. Látott már ilyet a történelem. A szex jósága meg nem ettől függ, sokkal inkább attól, hogy amikor történik, mennyire van egymásra kattanva a két fél. És ez nem előzetes ismeretség függvénye feltétlenül.

Dr. Jula Watson 2011.03.03. 11:19:23

@Father Justice ♋: a ronda is talál csak sunázásra _valakit_. Csak ne válogasson túlzottan ő se :D

Father Justice (törölt) 2011.03.03. 11:26:01

@Dr. Jula Watson: Én még egyetlen olyan, átlagon felüli nőt sem láttam, aki csaksunázásra összejárt volna az exével. Hallomásból tudom, hogy létezik a jelenség, de inkább csak akkor jellemző, ha a hölgy a töltöttkáposzta felmelegítését akarja ilymódon megkezdeni.

Father Justice (törölt) 2011.03.03. 11:28:03

Aki nem nagyon válogathat, az jóhogy inkább marad az exénél, elvégre arról legalább már tudja, mit nyújt az ágyban. :) A jobbak viszont inkább hejjespaseekra fognak vadászni, amikor csak átmeneti karbantartásra vágynak.

Dr. Jula Watson 2011.03.03. 11:30:25

@Father Justice ♋: Kivéve, ha az ex is egy hejjespasee :D
Bevallom, fogalmam sincs, hogy éreznek az átlagon felüli nők :D

fumerin 2011.03.03. 11:31:15

@Father Justice ♋: "jobbak viszont inkább hejjespaseekra fognak vadászni, amikor csak átmeneti karbantartásra vágynak"
Inkább a gazdagra!:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.03. 11:35:29

@Father Justice ♋:

Elismétlem. Mindíííg, minden körülmények között? :D Alekosz a legjobb példa erre, az is sunázna mindent, még az odvas guruló krumplit is, ha sarokba tudná szorítani, de nem megy, mert elriaszt minden sunát :)

nosce 2011.03.03. 11:36:39

@Dr. Jula Watson:
"Ismerőstől éppúgy lehet. Látott már ilyet a történelem."

Lehetni lehet, csak nem éppúgy :)

Father Justice (törölt) 2011.03.03. 11:36:45

@fumerin: Itt a karbantartás nem a lakásfelújítás lebonyolítását, és az ezzel járó költségek fedezését jelenti, hanem az egészségügyi szex szinonimájaként bukkan fel. :)

Már megint csak a pénz! Felejtsétek már el csajok & pasik vonatkozásban a piszkos anyagiakat! Ez csak a hálivúdi történetekben jut főszerephez! :)

nosce 2011.03.03. 11:40:04

@fumerin:
Na de a gazdagot nem átmenetire gondolják :), és persze legyen olyan kőgazdag, h teljen kertészre is :)

Dr. Jula Watson 2011.03.03. 11:51:40

@nosce: Dehogynem. Sehol sem mehetsz biztosra.

nosce 2011.03.03. 12:04:42

@Dr. Jula Watson:
Az hogy nem mehetsz biztosra az igaz, de akkor is jóval nagyobb a valószínüsége :)

fumerin 2011.03.03. 12:05:18

@Father Justice ♋: Én nem tartozom a jó nők közé, de van egy-két csaj ismerősöm, akik igen. Nekik a karbantartóik mind vállalkozók, asszony mellett vannak kezelgetve, és sok szép ajándékot kapnak a szolgáltatásaik fejében. Egyik sem hejjesspasi a karbantartók közül, én bele sem gondolok, hogyan tudják nekik bekapni...szóval ez a tapasztalatom.
Férjnek sem akarják őket, de így nőnap környékén igen intenzíven várják a meglepetést. :D

nosce 2011.03.03. 12:05:26

@gyvy:
vodka gyógyítja :)

Hurri Kán 2011.03.03. 12:07:35

@fumerin:
Ilyen nők is vannak? Most egészen el vagyok képedve :DDD

@nosce: Annyira azért nem... A poszt írója meg egyszer, talán, hátha felnő, de ha eddig nem történt meg, elég kevés rá az esély...

Dr. Jula Watson 2011.03.03. 12:08:22

@nosce: attól még mert ismersz valakit, nem tudhatod, van-e rejtett betegsége :) Hacsak nem él szerzetesi életet. :) Amúgy meg a védelem az alap kellene hogy legyen. Baráttal, ismerőssel vagy idegennel.

fumerin 2011.03.03. 12:09:34

@gyvy: Bele sem merek gondolni, mert már az is bűn, aztán a végén elkárhozom! :D

nosce 2011.03.03. 12:10:10

@fumerin:
"de így nőnap környékén igen intenzíven várják a meglepetést. :D"

És mekkora a meglepetés ? Március 9-én már szörmebundában viritanak a csajszik ? :)

nosce 2011.03.03. 12:12:08

@Dr. Jula Watson:
A védelemnél mire gondolsz h gumiban szopni a faaszt ? Merr van h max az segít, meg még az se :)

SciNu 2011.03.03. 12:13:20

"Volt, amikor nálunk a kertben ledobta a pólóját és egy szál melltartóban napozott. Néha úgy éreztem, direkt csinálja."
Vagy mert meg volt győződve hogy búza vagy vagy ha az nem hát számára férfi tuti nem.

"viszont annak a baráti kapcsolatunk látná kárát, ami szerintem is sokkal értékesebb volt"
media.tumblr.com/tumblr_lg50ikKfZs1qfoz45.jpg

"Én azért húzom ki magam a saját történetemen, mert legalább nem vagyok bunkó, aki lányokat érzelmileg zaklat és erőszakkal próbál sikert elérni."
Hanem egy szárazbarát/lelki szemetes/szórakoztató központ és ezzel a hozzáállással más nem is leszel.

fumerin 2011.03.03. 12:14:14

@nosce: Remélem nem olvassa...
Az egyik hölgy Valentin napra kapott egy gyönyörű fülbevalót. Majd büszkén elmesélte, hogy a zasszony is kapott, de ő választhatta ki, melyiket szeretné. A maradék került a házisárkányhoz.
:S

Hurri Kán 2011.03.03. 12:14:20

@fumerin:
Azt azért ne kockáztasd :)))

SciNu 2011.03.03. 12:18:13

@Caddy: Az igazi barátok nem jönnek mennek azok mindig maradnak.

"Girls come and go but epics are soulbound!"

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2011.03.03. 12:18:50

@Dr. Jula Watson: Valószínű nem szakadnak meg egy pasiért se, mert úgyis jön másik 3. Legalábbis nekem ez jött le egy ilyen lánnyal folytatott beszélgetés során. És jócsajnak tekinthető.
Ha már idősebbek és családcentrikusak akkor elkezdenek férjnek keresni egy pasit aki nem tuti az ágyban, de figyelmes és módos.

Dr. Jula Watson 2011.03.03. 12:24:43

@BRandom: Én nem vagyok jó nő, de én sem futok egy faszi után sem, mert úgyis van másik :D Sőt...

nosce 2011.03.03. 12:26:30

@fumerin:

A hölgy meg gondolom a frissúj fülbavalóban pippanthatta le gyorsba, egy terepjáróban a csákót :)

Father Justice (törölt) 2011.03.03. 12:27:05

@BRandom: Jól látod a kérdést, pontosan erről van szó.

@fumerin: Az igazi karbantartó a nő örömére (itt: "gyönyör" értelemben) látja el a feladatát, az anyagiak kizárásával. Azok a hölgyek, akikről te beszélsz, lényegében prostituáltak, méghozzá a legkényelmesebb konstrukcióban: állandó partner "támogatja" őket, ráadásul nem kell attól tartaniuk, hogy több vizet zavar a kelleténél, hiszen ott van neki a család. Többek között ezért van sokszor _tényleges_ karbantartójuk is mellette. :)

fumerin 2011.03.03. 12:32:26

@nosce: Nem vártam meg a történet végét. Tudod én sem bírok csendben maradni és bizonyosan olyan dolgokat mondtam volna, ami sértő lett volna ebben az "idillben" . :)
@Father Justice ♋: *legyyintés* Engem egyik veszély sem fenyeget! :D

nosce 2011.03.03. 12:36:50

@Dr. Jula Watson:
"Amerikai kutatók szerint bizonyítékok utalnak arra, hogy az orális szex és a szájrák összefüggésben áll.
A korábbi kutatások azt mutatták, hogy azok, akik életük során legalább hat partnerrel folytattak orális szexet, nyolcszor nagyobb kockázattal néznek szembe a HPV-vel összefüggő fej-nyaki daganatok kialakulását tekintve"

nosce 2011.03.03. 12:38:10

@fumerin:
Persze ilyenkor legjobb megcsodálni a fülbevalót :), és gyorsan lelépni :)

Dr. Jula Watson 2011.03.03. 12:40:21

@nosce: Jajj, ezt én is olvastam, most ez terjed a neten, mint a büdösség. De ez kb annyira releváns, mint a brit kutatók híres cuccai. Azért ez elég logikusan kikövetkeztethető, hogy nagyobb merítésből nagyobb az esély arra, hogy egy hibás is belekerül. Ehhez nem kell nagy ész.

nosce 2011.03.03. 12:47:41

@Dr. Jula Watson:
"Azért ez elég logikusan kikövetkeztethető, hogy nagyobb merítésből nagyobb az esély arra, hogy egy hibás is belekerül."

Na látod, a vadidegen meg növeli a merítést, tehát ebből is látszik, a jó kertész a tuti jó megoldás :)

Dr. Jula Watson 2011.03.03. 12:49:34

@nosce: Az ismerős is. Ebből a szempontból darab-darab. :D
Szóval most a barátok mellett kapmánmyolsz? :D

summerstorm 2011.03.03. 12:49:39

azért tudtok ám kanyarodni :DD....

hát igen...
most eszembe jutott, hogy egy kedves ismerősöm édesen naívan megkérdezte, hogy egy ilyen butácska csak szexre való nőcskével vajon miről beszélget az ő 22 évvel idősebb kitartója, mikor épp nem kamaty....

és hát igen, a válasz az volt, hogy nem akar vele beszélgetni.
az illetékes ismerősömnek most is köszönöm...
annyira vigyorgok most ezen :DD

Dr. Jula Watson 2011.03.03. 12:50:17

@Nard: Nem vagyok szakértő, de az összes fajtája ellen nincs oltás.

2011.03.03. 12:57:13

@Kham:
Most nagyot nőttél a szememben. :D

Dr. Jula Watson 2011.03.03. 12:59:58

@Nard: Az a baj, ez csak akkor hat, ha még a szexuális élet megkezdése elött adják.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.03. 13:02:31

@Dr. Jula Watson:

Amikor én kezdtem, akkor még ilyen oltás sem volt!

Dr. Jula Watson 2011.03.03. 13:03:13

@Nard: Vének vagyunk, ez van! :D

nosce 2011.03.03. 13:03:49

@Nard:
tőbb mint 150 fajta van ...

nosce 2011.03.03. 13:09:07

@Dr. Jula Watson:
"Az ismerős is. Ebből a szempontból darab-darab"

de ha egy ismerőssel többször, az csak egy darab, a több darab ismeretlennel szemben :)
Nem kampányolok semmi mellett :)

Rebelde 2011.03.03. 13:27:58

@Kham:

:DDDDDD

szerintem cuki a posztoló... még:)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.03. 13:33:23

@Kham:

És ha csak a papagájcsajokat szereti? :)

Dr. Jula Watson 2011.03.03. 13:42:44

@nosce: de itt most az alkalmi szexről beszéltünk, nem paplanpajtiról. :)

Joe69 2011.03.03. 16:24:27

Megértéssel viszonyulok az ilyen sztorik iránt, mert az a pasi, aki nem szaladt bele ilyenbe még életében, az hazudik. Ennek ki vagyunk téve, hogy férfi helyett pasik, szárazbarátok, stb. leszünk, hogy mindig úgy búcsuzunk el, hogy legközelebb majd több lesz, aztán lófaszt lesz több. És általában tudjuk is a józan eszünkkel, hogy hülyét csinálnak belőlünk, de maradunk, mert egyszerűen nem férünk hozzá máshoz, nem ismerünk másokat, nincsenek mások a környezetünkben. A net egy baromság, mit ér levelezgetni, chatelni vadidegenekkel többezer km. távolságról.

Az csajok részéről meg: döntésképtelenség, meg kényelem. Van,(vannak)akik elszórakoztatják, hívogatják, dicsekszik, mennyi barátja van, ingyenprogramokat szerveznek neki, sok pasi hajt rá, mert megjátssza, hogy nincs senkije, és finoman lehúzza őket, sokakat egy kicsit.

26 évesen ez bizony már "szinglizés", és visszaélés egy nálánál fiatalabb srác naivitásával. Végül is azért nem dugott vele, mert a "szabad" időszakaiban is volt valakije, csak azt nem lehetett bevállalni - válhetően jóval idősebb nős férfi például. Az ilyen csajoknak nagyon kellenek a nyilvánosan is vállalható férfikinézetű partnerek: a meleg a legjoobb, vagy az ilyen balekok, mint a posztíró..

Erre szerintem egy egyszerű megoldás van: az ismeretség elején tisztázni kell , miért is találkozgatunk, és a csajszi legelső bizalmaskodó megnyilvánulására valami olyasmit kell mondani: figyelj, még nem is dugtunk, akkor miről beszélünk ? Ha erre lesápad, balhézik, misszpicsázik, stb, és nem jelentkezik, felejtős. Én az utóbbi időben ezt a nem túl kulturáltnak tűnő módszert alkalmazom, pár misszpicsa szingli lebunkózott, de azért ketten simán fennakadtak..ennyi..

dr. gernika 2011.03.04. 08:05:10

Én megéltem már, mikor beleszerettem a barátomba, elsirattam a barátságunkat. Mert tudtam, hogy elveszett, hiába próbáltuk megtartani.
Öröm az ürömben, hogy szakításra úgy megutálhatod a párod, hogy már látni sem bírod, szóval nem fog hiányozni a barátsága sem. :)
süti beállítások módosítása