Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fergeteges szexparti a csalicsajjal

2011. március 28. 07:53 - csajokespasik

„Utána még vagy kétszer találkoztunk, de soha nem jutottunk el az ágyig. Volt csókolózás, séta, beszélgetés, de nem feküdtünk le egymással soha többé” - a féltékeny pasi egy másik csajjal boronálja össze riválisát. Ha már az előzetes levelezésben is burjánzik az erotika, mi lesz a személyes találkozón? A manőver majdnem sikerül, igazán nem rajta múlott, hogy végül koppant. Most megtudhatod, hogy a féltékenység nem csak pofonokat tud osztani.

 

A szereplők:

- én, a fiú

- Lajos a haverom

- Csilla (Lajos exbarátnője, nekem pedig potenciális jövendőbelim)

- Lilla (a csalicsaj)

A házasságom már a végét járta, egy ismerősökből álló összejárós társaságban egyre komolyabban szimpatizáltam - sms, mailezés - egy másik lánnyal. Ugyanebbe a csapatba tartozott egy srác, Lajos aki korábban a "kiszemelt" hölggyel (nevezzük itt "Csillának") járt, de már szakítottak, a fiú azonban nem adta fel a reményt. Valójában neki köszönhetem az alábbi sztorit. Lajos nagyon dörzsölt volt, de mivel többszáz kilométerre lakott attól a várostól, ahol az exe (csak néhány hónapig voltak együtt) és én laktam, mint utólag bevallotta, nehezen küzdött reménytelen féltékenységével. Hogy, hogy nem, valahogy összeboronált mailben egy másik, vele egy városban lakó kolleganőjével (nevezzük itt "Lillának"). Először csak beszélt róla, aztán közös többszöröst keresve (nyelvtudás, hobby, egyéb ürügyek) valószínűleg adta a kolleganője alá a lovat rólam, egészen addig, hogy amikor ketten telefonon egyeztettünk, akkor odahívta "Lillát", hogy váltsunk már néhány szót egymással is. Én átláttam a szitán, mivel Lillával akart összehozni, hogy elterelje a figyelmemet "Csilláról". Belementem hát a játékba.

 

Nem okozott nehézséget, hogy rövidesen, munka miatt, leutazzak az ő városukba. A közös ismerős srácnak nem szólva, találkozót beszéltünk meg a főtéren. Az az igazság, hogy előtte már kialakult egy kis mailezés, ami időnként alig burkolt erotikus fantáziálásról szólt. A találkozás ígérete tehát bizsergető volt.

Gyorsan végeztem a helyi alibi tárgyalásommal, hevesen elhárítottam az ügyfél ebédmeghívását és igyekeztem a tali előtt valamilyen finom bort venni. Megláttam egy borászatot, bementem a boltba és miközben válogattam egyszer csak látom, hogy ott van Lilla is (ebből rémlik, hogy egyszer már futólag találkozhattunk, de nem emlékszem mikor, mindenesetre nem ott láttam először, ez biztos). Nagyot mosolyogtunk, vettünk egy-egy bort és elindultunk. Mivel még nem ebédeltem, gondoltam kézenfekvő, hogy menjünk el valahová étterembe. Ott derült ki, hogy ő már evett (nyilván félreértettük egymást) így az egész csak egy waste of time volt.

Bekajáltam, miközben nagyon kellemesen eldumáltunk, és ő közben maximum valami desszertet evett meg. Utána indulás a koleszbe. Az egyetemnél dolgozott, ezzel együtt volt kollégiumi szobája is, de a másik két szobatársa aznap nem volt a városban. Beültünk a szobában az ágyra és hosszan beszélgettünk, egyre több bort italozva. Így telt a délután, egyre forróbb lett hangulat, mire az ital hatására megjött a bátorságom és valamilyen vicc után, miközben ő nevetett, elkaptam az arcát és meg akartam csókolni. Először félreértette, azt hitte valami a poénhoz kapcsolódót akarok tenni vele, de tartottam az arcát és amikor rájött szándékomra, hevesen csókolózni kezdtünk. Nem telt bele kis idő és vetkőztetni kezdtem. Lilla húzódozva ellenállt, közben mondta, hogy megfogadta, első alkalommal nem fog lefeküdni velem. De én haladtam az úton tovább, lefejtettem a blúzát, megláttam sötétlila melltartóját. Lassú és felfűtött kérlelés közepette szabaddá tettem melleit, majd haladtam lefelé és szépen lassan megszabadítottam minden ruhájától. Közben azért megígértem, nem fogok belebújni. Elképesztően jó volt vele. Ez februárban volt, mint utóbb elmondta, augusztusban volt utoljára férfival. Ma is látom még magam előtt, ahogy aléltan szétterülve, szemérmetlenül szétterpesztett végtagokkal fekszik a hatalmas ágyon, a sötétítőfüggönyön átszüremlő félhomályban. Gyönyörű volt! Aztán ahogyan lassan magához tért, szépen helyzetet változtattunk, lefejtette rólam a ruhát deréktól lefelé (a többi az én dolgom volt) és nekem látott. Azonnal és teljes lendülettel dolgozott. Szétterültem, mellém bújt. Ki tudja, meddig feküdtünk, úgy ott még... egészen amíg beesteledett. A hátralévő órákban még emlékszem, ahogy felkeltünk, pont a padlóra dobott ingemre rúgta a vörösboros poharamat. Hirtelen rohangálás, hogy majd ő kitisztítja. Felkapta magára a blúzát és indult kifelé, hogy a mosdóban gyorsan kiöblítse. Tökéletesen és nyom nélkül kimosta az ingemből a vörösbor foltját (!) nehezen magyarázható helyről a jobb hónom aljáról.

Aztán lassan indulnom kellett, felöltöztünk és taxit hívtunk. Kimentünk a pályaudvarra, még egymást ölelve és fogdosva a taxiban. Elbúcsúztunk és a vonatról még küldtem neki egy sms-t. Nem emlékszem pontosan mi volt benne, de arról szólt, hogy mennyire jó volt vele. Elképesztő hatása lett. Úgy látszik a dugás-után-eldobós típusú pasikkal volt eddig dolga, mert szinte teljesen elolvadt tőle, hazafelé még többször beszéltünk telefonon.

Mint később kiderült, aznap nem utazott haza a szüleinél lévő lakásába, hanem visszament a koleszba és ott aludt, mint mondta, érezve az illatomat az ágyban. Utána még vagy kétszer találkoztunk, de soha nem jutottunk el az ágyig. Volt csókolózás, séta, beszélgetés, de nem feküdtünk le egymással soha többé. Aztán a távolság miatt a kapcsolat megszakadt. Lilla külföldre ment ösztöndíjjal dolgozni és elvesztettük a kapcsolatot. Közös barátunk Lajos - aki összehozott - talán sosem tudta meg, hogy milyen jól sikerült az elterelő manővere. Illetve mégsem: már hazafelé a vonaton, sms-ezett Csilla, hogy egyedül vagyok-e a vonaton. Válaszoltam, hogy igen. A meglepetés: kijött elém a pályaudvarra éjjel. Elkísért egy darabig én meg hazamentem a feleségemhez.

Ma már évek óta Csillával élek. Tud a sztoriról....:-) már elmeséltem neki.

Lajos barátom tehát egyrészről összehozott nekem egy rövid kapcsolatot, de nem tudta kivédeni, hogy az exénél kössek ki.

 

 
139 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr22777588

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pszichológus válaszol: Én még sosem voltam szerelmes 2011.03.28. 15:22:47

  Kedves Karolina! Kb. fél évig jártam egy fiúval. Most szakított velem, mert nem volt szerelmes. Én még sosem voltam szerelmes, s ebben az esetben sem tudtam eldönteni, mi a helyzet.A szakítás nem ért váratlanul. (Néhány hónapja felmerü...

Trackback: Bujkálás nélkül: hűtlenség a másik tudtával 2011.03.28. 11:54:03

A megcsalás kifejezésben ott a csalás: vagyis átverjük a másikat, hazudunk, színlelünk. De mi van, ha nyíltan szexelhetünk mással? Milyen módozatai vannak a partner tudtával történő félrelépésnek, és hogyan lehet ezt lelkileg feldolgozni? Mitől függ, h...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.03.28. 11:20:40

@Nard: Óhh ezt akkoriban nem tudtam.
Van aki csak szüzekkel tud. Az nem én vagyok :-)))

2011.03.28. 11:33:00

@Szexofon:
Ha szakításon közölted akkor a közönség hasonló. :)

Kham 2011.03.28. 11:38:12

@r0ckstar: Égaljáig tartó köszönöttel tartozom neked és a www.csajozas.org-nak. Amíg nem találtam az oldalra, csak fűztem a csajokat, mint Iván az amerikai ejtőernyős bakancsot, de sosem lett eredménye. Harmincéves koromig a szex-re azt hittem, hogy a hatos szám dél-walesi tájszólásban.

Elmentem az oldalra és azóta minden megváltozott: több barátnőm van, mint Sahrijár királynak, sokat pirospacsizunk és csipcsipcsókázunk. A csajozásguruk segítsége nélkül valószínűleg nem menne a kefélés sem, éjjel-nappal pihenés nélkül. Egyelőre még csak ejtőernyősbakancsokat, de bizton érzem, hogy nemsokára összejön egy nősténnyel is.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.28. 11:38:15

@Szexofon: Uhh! Gratulálok! Csilla bérleted mikor jár le?
Előtte vehetnél egy jegyet Lillába oda-vissza!

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.03.28. 11:44:13

@Bundabandi: már tíz éve tart.
nagyon beváltunk egymásnak...

Lilláról már írtam, hogy eltűntük egymás elől. Úgy hallottam megházasodott

blah 2011.03.28. 11:46:38

nekem nagyon ismerős ez a hencegés

indapass90210 2011.03.28. 11:54:30

@r0ckstar: tényleg működik. Azóta, hogy beléptem, már anyád is megvolt.

Son of UDT 2011.03.28. 11:55:42

@blah: Szakítóson volt pár éve. "A barátom összehozott az exnőjével"

juhaszgabriella79 2011.03.28. 12:06:58

Nekem is eszembe jut néha a tengerpart, a motorozás, a pálmafák... aztán kijózanodom :D

Frigyesur (törölt) 2011.03.28. 12:18:06

Azt hiszem ez a sztori szexualis fantaziaja akart lenni valakinek, aki reg volt novel. Ott bukott el, hogy egy Lajosnak sem volt meg noje.

fumerin 2011.03.28. 12:20:03

@Szexofon: 10 éve?
És még nem unod?
Nem hiányzik egy elképesztően jó szex valami Lillával?
Csak kérdezem, mert szerintem ezek a gondolatok újból megosztva, valahogy nosztalgiának tűnnek. És már érzed, hogy jó lenne Csillára ragasztani az "unott" bélyeget!
:D

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.03.28. 12:24:02

@fumerin: Baromira nem unom...
El sem tudok képzelni jobb társat mint Ő.
Visszaemlékezni viszont jó, de ki az aki nem emlékszik vissza szívesen régi sztorikra?

fumerin 2011.03.28. 12:27:58

@Szexofon: A múlt nem visz előre!
És nem is a társat szokták megunni a férfiak a nőben :P

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.03.28. 12:29:44

@fumerin: Nem is azért idéztem vissza, hogy előre vinne.
A szexet sem unjuk, ha ezért aggódnál :-))

fumerin 2011.03.28. 12:35:21

@Szexofon: Akkor nem marad más hátra, mint egy idézetem Csokonaitól számodra:
"Bájoló lágy trillák!
Tarka képzetek!
Kedv! Remények! Lillák!
Isten véletek! "
:DDD

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.03.28. 12:36:15

@fumerin: Kár hogy a Lilla, csak egy álnév... de azért ez szellemes :-)
Köszi

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.28. 12:44:24

@fumerin: Jaja! Ezért is kérdeztem, mikor jár le a bérlet!

@Szexofon: Nem tudom... azért én baromira nem örülnék ha a pasim arról a numeráról nosztalgiázna, ami éppen az én becserkészésem közben történt. Fura egy nő lehet ez a Csilla ha nem zavarja, hogy a fenomenális vonatos beszélgetésetek előtt éppen Lillában voltál, majd hazamentél az asszonyhoz.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.28. 12:58:24

@Bundabandi:

Nem vele csinálták, nem kell hogy zavarja :)

fumerin 2011.03.28. 13:05:44

@Bundabandi: Hidd el, nekünk van igazunk! :D
Nézz bele a blogjába! ;)

Hurri Kán 2011.03.28. 13:15:01

Ez egy balfasz... Hát hogy a jó istenbe lehet egy inget a hóna alatt leönteni vörösborral?
Egy dolgot tudok csak elképzelni: hanyatt feküdt, magastartásba tett kézzel, a nő itatta és félrecsúszott az üveg :DDD

fumerin 2011.03.28. 13:16:37

@gyvy: Nem ez a lényeg!
Amelyik nő nyomtalanul kimossa a vörösbor foltot, azt azonnal hosszútávra kell szerződtetni, mert tud valamit! :D

Hurri Kán 2011.03.28. 13:19:01

@fumerin:
HA azokat a képességeit is bizonyította, esetleg akkor :DDD

fumerin 2011.03.28. 13:20:46

@gyvy: Nem olvasol figyelmesen:S
A csaj egy nagggyon jól sikeredett esemény után mosott! Ezt már csak egy vasalással tetézhette volna! :D

Hurri Kán 2011.03.28. 13:24:40

@fumerin:
Ez lehet, de a folt odakerülésének az ideje és módja továbbra sem világos. Engem AZ érdekel.

Továbbmegyek: lehet a nő olyan ronda volt, hogy direkt öntötte le a zembert borral hogy ne legyen tiszta ruhája, és amíg kimossa és szárad, addig ne tudjon sehová menni, és csak így tudta maradásra bírni
Vannak nők, akik nem válogatnak az eszközökben :DDD

fumerin 2011.03.28. 13:26:47

@gyvy: "padlóra dobott ingemre rúgta a vörösboros poharamat"
Ezért nem kell eldobálni a ruhát!
Szegény felesége mennyit küzdött előtte, hogy kimosta, kivasalta, ezek meg összehetyegik :D

Hurri Kán 2011.03.28. 13:29:04

@fumerin:
Egyrészt. Másrészt ezért kell kiini a poharat, akkor nem történik ilyen baleset. LÚÚÚÚÚÚÚZEREK :DDDDDD

fumerin 2011.03.28. 13:30:20

@gyvy: Ezért vagyok sörös!
Az nem hagy foltot! :D

Hurri Kán 2011.03.28. 13:32:38

@fumerin:
Émmeg semmit se nem iszom.
Meg nem ismerkedek meg nem szexelek így kizárt hogy ilyen balesetek érjenek :DDDDD

fumerin 2011.03.28. 13:37:45

@gyvy: Látom a hétvégi fejfájás erős fogadalmakat váltott ki belőled!
El is tarthat..ööö...legközelebbi fejfájásodig!
:DDD

Hurri Kán 2011.03.28. 13:43:07

@fumerin:
MOST hétvégén nem volt fejfájás, a kurva életbe is! :DDDD

fumerin 2011.03.28. 13:45:43

@gyvy: Ez azt jelenti, hogy nem keverted:)
Vagy nem ittál, vagy nem szexeltél, vagy nem ismerkedtél:DDD

Hurri Kán 2011.03.28. 13:48:49

@fumerin:
Minden elképzelhető és annak az ellenkezője is :DDD

fumerin 2011.03.28. 13:56:43

@gyvy: Igazad van!
Bár elég hülyén jön ki, ha az ember iszik majd szexel és a végén ismerkedni próbál :D

Hurri Kán 2011.03.28. 14:00:00

@fumerin:
Miért?
Ha a nagy sietségben elmaradt volna, legalább utólag illik bemutatkozni, nem, :DDD

fumerin 2011.03.28. 14:04:25

@gyvy: Ez már jó kérdés!
Itt már a minőség határozza meg az udvariassági formákat!
:D

Hurri Kán 2011.03.28. 14:07:47

@fumerin:
Lehet álnevet is használni :DDD

fumerin 2011.03.28. 14:12:21

@gyvy: Persze, csak ügyelni kell rá, hogy legalább a nemünkhöz passzoljon! Bár lehet, hogy ilyenkor a férfiak nem akarják tudni, hogy az ivás utáni szexpartnerük is 1-es személyi számúnak született! :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.28. 14:25:40

@fumerin: Belenéztem. Olyan, mintha egy tini írta volna! Egy hencegő tini, aki nap mint nap másról fantáziál.

fumerin 2011.03.28. 14:31:56

@Bundabandi: :D
De ugye nem a melóhelyeden és népes közönség előtt néztél bele? :DDD

Hurri Kán 2011.03.28. 14:35:09

@Bundabandi: @fumerin:
Nekem elég volt a címsor.
Valós, és KITALÁLT történetek :DDDDD

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.03.28. 14:35:50

@Bundabandi: Akkoriban még nem tudtuk, hogy ez lesz belőle... hogy ennyire összeillünk (majd).

De nem vagyunk egyformák. Engem sem zavar az Ő múltja, őt sem az enyém. És működik...

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.03.28. 14:37:11

@gyvy: "Ez egy balfasz... Hát hogy a jó istenbe lehet egy inget a hóna alatt leönteni vörösborral? "

Látod ha nem volnál "balfasz", hogy felületesen olvass, megláttad volna, hogy a válasz már akkor ott volt a történetben, amikor a kérdésedet fel sem tetted :-DDD

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.03.28. 14:38:46

@gyvy: A címet nem én adtam az írásomnak. Újabb bukta, de már lassan hozzászox :-DD

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.03.28. 14:39:40

@Bundabandi: ohhh bárcsak tini lennék... Hol van az már!

fumerin 2011.03.28. 14:42:23

@Szexofon: Gyvy azért gondolta, hogy balfasz vagy, mert illik meginni az italt és nem hagyni kiömleni az ingedre házas emberként! Én nem mostam volna ki a foltot, az biztos!:)
@gyvy: A férfiak szeretik a kettőt együtt, egy lapon megemlíteni! :D

Hurri Kán 2011.03.28. 14:42:39

@Szexofon:
Tök lényegtelen hogy ki adta a címet. Nekem igazából az egész blogodról egy vicc jut az eszembe:

Fuldoklik egy ember a vízben, és ordít:
-Horgászok! Horgászok!

Mire egy hang a partról:

-Én is bazmeg, csak én nem kiabálok közben...

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.03.28. 14:43:50

@fumerin: Oh akkor pardon, mea culpa, megkövetem gyvy-t!
Mentségemre szóljon, hogy (egy)mással voltunk elfoglalva, ami több örömet okozott a kortyolgatásnál :-)))

fumerin 2011.03.28. 14:45:35

@Szexofon: Gyvy örül neki! Az előbb a változatosságok gyönyörködtették! :DDD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.28. 15:01:09

@Szexofon: Ez nem bók akart lenni! Úgy írsz, mint anno a Romana újságban a szerzők. Egy nagy fantáziával megáldott író jut rólad az eszembe! gyvy-nek tökre igaza van -> mi is csináljuk vazze, csak nem írok róla blogot vagy posztot, nem azért, mert nem lenne miről, hanem azért, nem érzem szükségét, hogy megosszam a világgal. De a te dolgod. Csak erről mindig az jut eszembe, hogy pont azok szoktak hencegni, akik semmit sem csinálnak. Aki meg szépen csendben van, arról derülnek ki a leperverzebb dolgok!

@fumerin: De! Itt néztem bele, csak már rutinos vagyok és kicsire veszem az ablakot. :D Kaptam már olyan mailt, hogy egy farok betöltötte a képernyőt... azóta óvatosabban nyitogatom ezeket az oldalakat, meg képeket. XD Amúgy van itt egy idősebb fazon, aki folyamatosan pornót küldözget - hál' Istennek nem vagyok a levlistáján - de egy két dolog hozzám is elér. Így bukott le az egyik kollégnő, akinek jó kis mellékállása volt és néhányan felismerték.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.03.28. 15:05:43

@Bundabandi: El kell ismernem behozhatatlan előnyödet a Romanaval kapcsolatban. Én magam sosem olvastam belőlük egyetlen betűt sem.

Van aki nem ír róla, van aki nem beszél, van aki meg igen. Nekem ezt dobta gép. A társaságunk is olyan, meg mi is olyanok vagyunk, hogy tabuk nélkül lehet ilyenről beszélni. Mert jól esik oszt pont.

Nem tudom miért veszed ezt hencegésnek, de nem is nagyon érdekel. Ez életem egyik legfurább és legjobb története, szívesen emlékeztem rá vissza.

Nem vagyok az a nagy nőcsábász, két kezemen meg tudom számlálni, hány nővel volt eddig dolgom, így okom sincs hencegésre. De ez a történet (talán éppen ezért) számomra feledhetetlen.

Aztán van aki kétkedve, van aki irigykedve, van aki bólogatva és bíztatva fogadja az olvasók közül.

fumerin 2011.03.28. 15:08:09

@Bundabandi: :DDD
Nekem a kedves barátnőim érezték úgy, hogy hetente farkakat kell küldeni nekem, minden dekorral felszerelve, de letiltottam ezeket a szemeteket, így be kell érnem a valósággal! :D
(hozzá teszem a fő küldözgetőmnek kamionos a férje és éhes nő makkal álmodik)

fumerin 2011.03.28. 15:10:19

@Szexofon: Én olvastam belőled is és a Romanaból is! A mérleg feléd billent, de csak azért, mert több képet tartalmazott, mint a romantikus lányregény! :DDD

Madpapa 2011.03.28. 15:10:30

még a végén kiderül, hogy ez is csak egy reklám ízű poszt...

Hurri Kán 2011.03.28. 15:10:36

@Szexofon:
Nyugtass meg, hogy ugye nem vagy favágó :DDDD

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.03.28. 15:18:26

@Madpapa: nem szeretném. Ennek a blognak más hangulata van....

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.28. 15:20:18

@Szexofon:

Vágom a fát a fejszémmel
Mindig nappal, soha nem éjjel...

:D

www.youtube.com/watch?v=mL7n5mEmXJo

fumerin 2011.03.28. 15:21:00

@Szexofon: Így igaz!
Itt mindenki tökéletes, erkölcsös és okos meg szépséges!
Ott meg mindenki pucér! :D

Joe69 2011.03.28. 15:22:21

Nekem tetszett a sztori. Kétségkívül jó dolog lehet fiatal férjnek lenni, mert nem vitás, innen lehet a legjobban csajozni. Hiába fintorognak itt felettem páran, a csajoknak mindig az a pasi kell a legjobban, aki a másé. Az az izgalmas, az az érdekes. Őt nem nyaggatják, hogy deugye FÜGGETLEN vagy, még barinőd se lehet száz éve - ővele dugnak minden fakszni nélkül..De ennél is jobban irigylem a posztolót azért, hogy volt egy haverja, akivel példásan összejátszottak csajügyben. Mennyivel jobban tudnánk alakítani párkapcsolatainkat, ha "ma neked, holnap nekem" alapon tolnánk egymást ilyen dolgokban..Mert azért itt mindenki tudott mindent, a "csalicsaj" is természetesen..

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.03.28. 15:25:45

@Joe69: ebben nem vagyok olyan biztos ám!
Mint ahogy a sztoriból - remélem - kiderült, nem passzolgatás volt, hanem terelő hadművelet.

De hiába is variálnánk férfiak úgy mintha a nők akarat nélküli tárgyak lennének.... Ehhez az Ő döntéseik, érzelmeik kellenek. Ez valahogy kimaradt az elméletedből

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.28. 15:35:06

@Szexofon: Ezért írtam, hogy a te dolgod..., de ha megírod a történetet többször is, akkor fogadnod kell a jó és rossz hozzászólásokat is. Én speciel elég sok fantáziát vélek felfedezni az írásaidban. Nem szoktam romanikus regényeket olvasni - a sci-fit szeretem inkább -, de nagyon hasonlít az írási stílusod egy tiniregényhez és nekem kissé nőies egy férfi tollából.

Egyébként valami oka csak van, hogy újra megosztottad a nagyközönséggel Lillában tett utazásodat. Valószínűleg a "bólogatva és bíztatva" ill. "irigykedve" reagálásokra számítasz, mint írod is. Én nem kétlem, hogy ez megtörtént veled, csak női szemmel nem túl etikus, hogy Csilla tetszik, de Lillát megdugod, a feleséged meg közben otthon van, mert egy hazugsággal befogtad a száját és félrevezetted. Erre én nem lennék büszke, de igazából te csak a saját élvezetedet láttad benne.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.03.28. 15:38:52

@Bundabandi: ehhez ismerned kéne az ex-házasságomat. Dehát ezzel kezdtem a sztorit.

Ha Csillának ezzel nem volt baja utóbb, akkor meg mit számít mások mit gondolnak, nem?

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.03.28. 15:41:49

@Szexofon: Akkoriban pedig nem gondoltuk volna, hogy ebből egy alkalmi szexen túl bármi is lesz majd...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.28. 15:55:14

@Szexofon: De ha már kifelé kacsintgattál, akkor miért nem váltatok el és mentél utána nőket hajtani? Jó, tegyük fel Csillát nem izgatta/izgatja a dolog. "akkor meg mit számít mások mit gondolnak," Megint oda jutunk vissza, hogy mi visz rá, hogy megírd, ha egyszer nem érdekel, mások mit gondolnak... Ez a kettő nem vág össze! Érdekel téged, de csak a Joe69 féle dicsőítő hozzászólások, jót tesz az egódnak és ezért írták többen is, hogy hencegsz.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.03.28. 15:59:38

@Bundabandi: nem tudom váltál-e valaha, de nem kívánom neked. Rengeteg örlődés, reménykedés, vita és lassú gyötrelmes elhtározás, mire eljön a végső pillanat. Még akkor is ha előtt jóval látod már, hogy így nem tudtok élni...

Nehéz dolog. Egy igazi törés az életben.

Mi visz rá, hogy megírjam? Ezt már fentebb megírtam

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.28. 16:08:02

@Szexofon: Azt írtad jól esik beszélni róla, életed egyik legjobb története -> vagyis jót tesz az egódnak -> egyszóval eldicsekedsz vele.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.03.28. 16:12:08

@Bundabandi: erre így még sosem gondoltam.
Jól esik leírni, a reakcióktól függetlenül.
Se nem oszt, se nem szoroz, mások mit gondolnak erről.
Akkor meg hol az egóm ebben?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.28. 16:21:04

@Szexofon: Jaj már, nem osztanád meg ha nem érdekelnének a hozzászólások. Meg, mit írogatnál itt, ha nem érdekelne. Nem?

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.03.28. 16:22:33

@Bundabandi: csak akkor írtam ide, amikor már teljesen megvezették magukat a beírók.
Addigra már voltam én minden, még nem létező is :-)))

Oleg Gontar 2011.03.28. 17:46:14

Ki tudja, meddig feküdtünk, úgy ott még... egészen amíg benedvesedett.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.03.28. 17:59:15

@Nard: ecetes ollóval kijön az! :)

a sztori az elején olyan kavarc, mint egy rosszabb szappanopera....

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2011.03.28. 18:37:12

Ez egy burkolt mosópor reklám . . .
(csak nem derül ki a márka :D)

Joe69 2011.03.28. 19:55:11

@Szexofon:
"De hiába is variálnánk férfiak úgy mintha a nők akarat nélküli tárgyak lennének.... Ehhez az Ő döntéseik, érzelmeik kellenek. Ez valahogy kimaradt az elméletedből"

Dehogy maradt ki, épphogy benne volt. De két pasi együtt már tudta kezelni, egy pasi egyedül kevés lett volna. A dolog különlegessége éppen ez volt, férfiak ritkán kollaborálnak ilyen ügyekben, barátnők sokkal inkább, bár híreim szerint azok is inkább átcseszik egymást mostanában:))

Hurri Kán 2011.03.28. 20:03:58

@Joe69:
"barátnők sokkal inkább, bár híreim szerint azok is inkább átcseszik egymást mostanában:))"

Igen, mostanában az elmúlt 3-400 évben :DDD

Joe69 2011.03.28. 20:14:38

@gyvy:
Na , egy világ omlott össze bennem, aszittem, ebben az egyben jobbak nálunk:))

Droidfigyelő (törölt) 2011.03.28. 20:21:01

Ez mi ez? Mesélje el vki lécci, mit tudtunk meg azon kívül, hogy jó volt a szex Lillával/Csillával/Gézával?

Fém_Fatál 2011.03.28. 20:40:34

Szexofon, engem teljesen meggyőztél, csak két kérdéses pont maradt, de nyilván ezekre is van logikus magyarázat:
"... miközben válogattam egyszer csak látom, hogy ott van Lilla is (ebből rémlik, hogy egyszer már futólag találkozhattunk, de nem emlékszem mikor, mindenesetre nem ott láttam először, ez biztos)."
Ez kicsit zavaros. Ismerted? Nem ismerted? Láttad már, vagy csak fényképen? Hogy jöttél rá, hogy a "futólag egyszer látott" lány maga Lilla? A találkozáshoz fűzött magyarázat nélkül azt hittem volna, hogy kaptál képet, de ez a futólag már láttam sztori csak bonyolítja.

A második pedig ez:
"aléltan szétterülve, szemérmetlenül szétterpesztett végtagokkal fekszik a hatalmas ágyon,"

A HATALMAS ágyon? Egy háromágyas koleszszobában? Ez valami dubai luxuskolesz? :)))

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2011.03.28. 21:51:52

@Fém_Fatál: Persze, hogy hatalmasnak látszott. Hisz kizslány volt még a Csilla akkor. Vagy Lilla, vagy Milla, vagy akármi, már emlékszik a rák.

deflorator 2011.03.28. 22:17:46

Gratulálok, biztosan jó érzés volt dőzsölni, ráadásul ingyen.

Father Justice (törölt) 2011.03.28. 22:53:41

"Dubai luxuskolesz." Ezért megérte benézni. :)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.03.28. 23:39:36

@Joe69: A pasik kollaboráltak? Nem értetted a sztorit. Sajnálom

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.03.28. 23:41:15

@Fém_Fatál: 1. Tényleg nem emlékszem mikor, de az biztos, hogy nem ott és akkor láttam először

2. Igen, hatalmas volt az ágy. Talán összetolva kettő, vagy affene tudja, nem néztem alá. De arra emlékszem, hogy hatalmas volt.
;-)

Netuddki. 2011.03.28. 23:52:21

Éhes makk disznóságokat álmodik...

Netuddki. 2011.03.28. 23:54:29

@Szexofon: Aha. Igaz, de nem Moszkvában a Vörös téren, hanem Leningrádban a Néva partján, nem Mercedeseket, hanem Volgákat és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak...

Joe69 2011.03.29. 06:06:37

@Szexofon:
Tényeken miért vitatkoznánk ? (Még ha a sztori egy fake is esetleg)

Peetee 2011.03.29. 09:24:40

Vonattal menni üzleti tárgyalásra?
Innentől sántít a story, nem kicsit...nagyon.

Dr. No 2011.03.29. 09:26:17

Kicsit olyan "Playboy Erotic Fantasies"-érzésem van tőle, csak én vagyok vele így? Konkrétan a lila melltartós résznél ugrott be. Az átszüremlő fényben szétvetett tagokkal, gyönyörűen heverő macánál meg végképp felerősödött, ki volt ez, Miss Március középső kihajthatóban?
süti beállítások módosítása