Tudok nélküle élni, csak nem akarok

2011. június 28. 07:21 - Panni CsP

„Másnap szakított velem, levélben persze, manapság a fiúk már ezt sem képesek személyesen... Nem akartam elhinni. Én annyira kiborulva még soha életemben nem voltam” - Újabb variáció következik a Két tűz között-témára. Mai hősünk hiába szeret bele az egyik srácba, a szíve mégis a másik felé húzza őt… de nagyon. Amikor pedig megkapja őt, a sors új leosztást hoz. Kék és zöld fiúk járulnak elénk egy megaposztban.

 

Sziasztok! Gondoltam, írok ide, hogy legyen az én történetem is tanulság másoknak, hogy igenis hallgassanak a szívükre, és ne utólag jöjjenek rá, mi a helyes, illetve ki a tökéletes számukra. Kicsit hosszú lesz a szöveg a részletek miatt, de ígérem, érdemes elolvasni. Sajnos én ezt két nagy csalódás árán tanultam meg. A történet maga: 2009 őszén hallottam Mr. Zöldről (nyilván nem ez az igazi neve). Egyik barátnőm beszélt róla, én pedig kíváncsi lettem rá és még aznap megnéztem az egyik közösségi portálon, és ő látta ezt. Nekem képek alapján nem tetszett, úgyhogy el is vetettem az ügyet. Meglepő módon rám írt, és beszélgettünk. Udvarolni próbált ugyan, de én távolságtartó voltam, mert képek alapján nem tetszett [tudom, hogy hülyeség az alapján ítélkezni]. Tudni kell még róla, hogy a fővárosban tanult, focisuliban, és csak hétvégén járt haza [az én városom melletti falu], vagy még akkor sem, mert sokszor volt meccse. Így csak hétvégén írt mindig. Miután észrevette, hogy nem érdekel, már nem írt rám annyit.

Közben eljött az őszi szünet, és elhatároztuk a barátnőimmel [köztük az egyik az volt, aki mesélt nekem Mr. Zöldről, anno] hogy elmegyünk pizzázni. A másik barátnőm és én hamarabb értünk oda és vártuk azt a bizonyos barátnőnket. Egyszer csak láttuk, hogy egy fiúval jön. Nagyon-nagyon helyes volt, egyből megfogott. Kérdeztem a barátnőmet, hogy ki ő és mondta, hogy Mr. Zöld az. Telesen ledöbbentem, hogy én őt küldtem el, egy pár hete. Mondtam a barátnőmnek, hogy nekem nagyon tetszik, ő meg nyilván elmondta ezt Mr. Zöldnek, pedig megígértettem vele, hogy ne szóljon neki. Aznap elkezdtünk levelezni újra Mr. Zölddel. Utána sokat beszélgettünk, pár hétig, de valahogy találkozni sosem tudunk, mert hol én nem értem rá, hol ő nem, hétvégenként sem [mert ugye csak akkor tudtunk volna...], azonban november végén volt egy rendezvény, ahova a barátnőm elhívta őt is, hogy mi lenne, ha hárman mennénk és végre találkoznánk [mert más esély nem is lett volna rá akkor...]. Nem sokat beszéltünk ugyan, de megvolt az a vibrálás köztünk. Este, mikor hazavittek, megcsókolt. Ez afféle „ígéret-csók” volt számomra. Fülig beleszerettem [Utólag kiderült ő picivel később szeretett belém, csak nálam volt ez az első látásra-dolog.]. Aznap este még beszéltünk - megbeszéltük, hogy akkor mi együtt vagyunk, és minden tökéletes. Bár volt, hogy kéthetente találkoztunk, de még ezt is el tudtam viselni miatta.

Decemberben sokat találkoztam a régi barátokkal és sok újat is megismertem. Köztük volt [most így nevezném, kedvenc színem miatt] Mr. Kék is. Szimpatikus volt nekem, de szimplán baráti alapon, meg amúgy is én abban az időben csak szívecskéket láttam mindenhol, szóval eszembe se jutott más. Plusz, ő abszolút nem az a pasi, aki nekem bejönne. Elkezdtünk levelezni, de baráti alapon - azt se mondanám, hogy sokat beszéltünk, csak néha-néha. Közben Mr. Zölddel tökéletesen megvoltunk, nagy volt a szerelem. Általában én jártam át hozzá, de nem bántam, hogy nem a szokásos „Pasi menjen a lányhoz”- dolog volt, mert imádtam azt a falut, és a mai napig imádom. Mr. Kék eközben összejött egyik barátnőmmel, aki már régóta tetszett neki. Újból elkezdtünk beszélgetni [ez kb. tavasz eleje volt]. Beszéltünk egymás kapcsolatáról.

Közben ő kiment Londonba az apukájához, de minden szabadidőnkben beszéltünk. De tényleg semmi hátsó szándék nem volt egyikünkben sem. Mr. Zölddel ekkor volt kb. mikor egy hónapig nem találkoztunk. Teljesen kivoltam, nem tudtam, mit tegyek, hogy érdemes lenne-e várni rá. De annyira szerettem, és ő már kész lett volna sírni, hogy nem szeretné, ha elhagynám, de tegyem ahogy jónak látom. Vele maradtam [utána persze találkoztunk és minden jó volt]. Mr. Kékkel közben szakított a barátnőm, csúnyán kidobta. Mr. Kék teljesen kivolt idegileg, én vigasztaltam őt. Viszonylag gyorsan túltette magát rajta. Folyamatosan beszéltünk, egyre többet találkoztunk, persze a barátaink társaságában. Április végén volt egy buli, amit minden ismerős várt, és mindketten mentünk. Tőle kérdeztem, hogy hogyan öltözzek fel, milyen legyen a hajam stb. Nem tudom miért, pedig Mr. Zöldtől is kérdezhettem volna... Mr. Zöld nem tudott jönni a buliba, tehát a csajokkal mentem. Mr. Kék társaságában voltam egész este, ő szinte csak velem foglalkozott, pedig a barátnőimmel is legalább ugyanannyira jóban volt. Rájöttem, hogy annyira vonz engem Mr. Kék [de inkább a személyisége], holott nekem ott volt Mr. Zöld, akit nagyon szerettem. Mr. Kékkel táncoltam egész este. Hagytam, hogy szorosan öleljen magához. Tudtam, hogy csókolózni szeretne velem. Éreztem, nem kellett mondania. A fülébe súgtam, hogy higgye el, én is megtenném, de nekem van más is az életemben. Fájó szívvel ám, de elfogadta, és tényleg nem csinált semmi őrültséget [Leszámítva, hogy táncolás közbe olykor fogta a fenekemet... tudom, hogy nem szabadott volna hagynom, de jól esett a közelsége, főleg, hogy az arcunk olyan közel volt, és nem tudtuk levenni egymásról a szemünket. Nem tudtam, hogy mi volt ez az este, próbáltam magamnak bemagyarázni, hogy én nem vonzódom hozzá, és nem tudom, mi történt, de nekem ott van Mr. Zöld. Sikerült is. Mr. Kékkel ugyanúgy beszéltünk tovább, nyilván már tudtam, hogy mit is érez irántam, de nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. Írta nekem, hogy szeret, de én nem tudtam neki konkrétan visszaírni ezt, csak annyit, hogy én is [mert ha visszaírtam volna, akkor elismertem volna, hogy így van, de azt nem tehettem...].

Mr. Zölddel folytattuk kapcsolatunkat, mintha mi sem történt volna [tulajdonképpen nem csaltam meg.]. A tanévzárót követően is ugyanúgy beszélgettem Mr. Kékkel, mint azelőtt. Imádtam vele beszélni, vele lenni. Sokszor direkt mentem a törzshelyére a barátnőimmel, csak hogy találkozzunk. Volt, hogy direkt ott aludtam egyik barátnőmnél, csak hogy vele legyek este is, sokáig [mert én a város szélén lakom]. Akkor ott, este, a lépcsőházban voltunk és feküdtünk, ölelgetett épp. Szerettem volna felmenni, de nem azért, mert nem akartam vele lenni, hanem csak azért, nehogy valami olyan történjen, amit megbánok. Ő akkor magához húzott, kérte, hogy csókoljam meg. Egy rövid ideig. Egy pillanatra. Próbáltam hevesen ellenkezni, de titokban a szívem is tudta, hogy ez az, amit szeretnék. Végül egy szájrapuszi volt, de ez is sokat jelentett számomra, számára [buta fejemmel bemagyaráztam magamnak, hogy a szájrapuszi még nem megcsalás...]. Egy másik este ugyanennél a barátnőmnél voltam, fiúk jöttek fel hozzánk, hogy bulizzunk. Mr. Kék is ott volt. Utólag vicces volt, hogy épp levelezünk Mr. Zölddel, írom neki, hogy szeretlek, jó leszek, ígérem, és a másik pillanatban már Mr. Kékkel vagyok, aki ölelget. Elmentünk buliba, bár nem is nevezném annak.

Mr. Kékkel sokat voltunk kint, és akkor is a csókról volt szó, meg arról, hogy mi ez... én nem tudtam neki mit mondani. Nem ment. Ekkor is volt szájrapuszi... De ezen az estén volt az, hogy csalódtam benne [azt hiszem, ez a csalódás volt az az ok, ami miatt nem csengültem el teljesen, és nem engedtem a csábításának]. Nem hitt nekem, inkább egy haverjának hitt [Mr. Zölddel kapcsolatos dolog]. Szomorú volt aznap este, mert tudta, hogy ez milyen patthelyzet... Utána ugyanúgy teltek a napok, én és Mr. Zöld jól megvoltunk, de csak a faluján belül volt úgymond 'életünk'. Amikor nem vele voltam, akkor Mr. Kékkel, de sosem ketten találkoztunk, mindig ott voltak a haverok. Mr. Kékkel sok élményünk volt a nyáron, fehérneműben járkálás a város utcáin, fogadások... ez volt a hobbink, ha lehet így nevezni. Fogadtunk olyanban, hogy egy hétig nem beszélünk, persze nem ment az egész. Volt, hogy csók volt a tét, és ő nyert...tudom, hogy a fogadás az fogadás, de nem ment. Szomorú volt ismét [tudom, hogy vagy el kellett volna engednem, vagy pedig engednem a csábításnak, de ha valaki átélt már ilyet, az tudja, hogy milyen dilemma is ez, mármint helyesen dönteni]. Szülinapja július elején volt. Megleptem őt egy muffinnal és egy gyertyával, mondván kívánhat valamit. Utólag sejtem mit kívánhatott... Közben eljött a fesztiválok ideje is. Én nyilván Mr. Zölddel mentem. [Tudni kell, hogy közvetlenül előtte pár nappal nagy kavarodás volt, mert valaki bekavart, de közrejátszott benne Mr. Kék is..., és Mr. Zölddel a szakítás határán voltunk, de nem tudta egyikőnk sem kimondani. Bepánikoltam. Az is rátett egy lapáttal a veszekedésben, hogy volt, amikor Mr. Zölddel megbeszéltünk egy találkozót, de nem jött el... én pedig ott tartottam már, hogy elmegyek Mr. Kékhez és kisírom magam a vállán, de nem tettem. Nagyon erősen filóztam azon, hogy kit is válasszak. Barátaim főleg Mr. Kékre szavaztak, de valahogy én mindig Mr. Zöldre magyaráztam magam, tudva, hogy már több mint fél éve együtt vagyunk stb., és a Mr. Kék iránt táplált szerelmemet nem voltam hajlandó beismerni...főleg magamnak.] Július végén volt egy buli, ahol sikerült berúgnom és le akartam Mr. Kéket smárolni. Mr. Zölddel egy hajszálon múlt a kapcsolatunk, de én vállig állítottam, hogy nem akartam semmit tőle [pedig a részeg ember őszinte...] Mr. Kék próbált elfelejteni engem, [én is őt]. Nem tehettem mást... megmondtam neki, hogy kívánom, hogy megtalálja azt a lányt, aki majd úgy fogja szeretni őt, ahogy megérdemli. Fájó, de lassacskán nem is beszéltünk... Augusztusra már olyannyira, hogy kéthetente én írtam rá, hogy mi van vele. Mr. Kékkel persze éltük a kis életünket, oda volt értem, és én is érte [de a tudatalattimban benne volt, hogy hiányzik valami]. Mr. Kék augusztus végén talált magának egy lányt, és úgy láttam lassacskán tényleg elfelejt engem. Szinte már nem is beszéltünk, de kb. szeptemberre sikerült eljutni odáig, hogy valamilyen szinten barátilag beszéljünk egymással.

Mr. Zöld szeptember végén szakított velem [elmondanám, hogy levélben, és nem személyesen...gerinctelen], arra hivatkozva, hogy nem akarja lekötni magát, és nem ugyanolyan mint régen [én gyanítom, hogy egy futókaland is közrejátszott]. Ne tudjátok meg, hogy összetörték a szívem. Mr. Kék is vígasztalt engem picit, de akkor már nem néztem rá szerelemmel és ő sem rám, szóval ismét baráti viszony volt köztünk. Mindig össze akartunk futni, de valahogy sosem jött össze. Aztán az őszi szünetben találkoztunk, november elején [ekkor már túl voltam Mr. Zöldön]. Beszélgettünk meg hülyéskedtünk. Valahogy újból azt éreztem iránta, amit régen, és elmondtam neki, hogy mi lenne, ha megpróbálnánk [utólag visszagondolva, hülye voltam, hogy mondtam, csak hagynom kellett volna, míg telik az idő, és kialakul magától]. Sokat gondolkozott a válaszon, több nap volt. De nem tudott dönteni. Mondta, hogy nagy nehezen elfelejtett és most dobjunk fel megint mindent, meg a kapcsolatunk sem olyan már. Annyira fájt, mikor tudatta velem, de tudtam, hogy igaza van, mert én rontottam el ezt anno. Rengeteget agyaltam, hogy mit is érzek iránta és olyan sok dologra rájöttem. Pl., hogy ő a lelki társam, és mindig is ő lesz. Sosem gondoltam volna, hogy egyáltalán szerethetek valakit ennyire. Nem érdekelt a külseje, semmi sem, csak, hogy ő velem legyen. Közben beszélgettünk, volt, hogy kavartunk ilyen közös estéinken, de ő még akkor sem tudta... Azért azt is tudtam, hogy sosem leszek neki közömbös, hisz valamikor én voltam a minden számára. November végén összejöttünk. Nagyon fura volt, mert eddig olyan volt nekem mint a beteljesületlen álom, de rettenetesen boldog voltam. Nyilván nem volt olyan, mint rég, megváltoztunk... Lassan újra megismertük egymást. De amikor belenéztem a szemébe, vagy láttam a mosolyát, még mindig azt a fiút láttam, akiért bármit megadnék. Mindig. Szinte mindig együtt voltunk, szerettem vele meg a társasággal lenni.

Egyszer csak február elején beteg lett nagyon, és nem tudtunk találkozni egy hétig. Utána találkozáskor nagyon fura volt, de ő a betegségre hivatkozott még mindig. Tényleg nagyon rosszul volt. Másnap szakított velem [levélben persze, manapság a fiúk már ezt sem képesek személyesen...]. Nem akartam elhinni. Én annyira kiborulva még soha életemben nem voltam. Főleg, hogy fél éven belül két olyan csalódás ért, amit egyszerűen nem bírtam kiheverni. Mr. Kékkel megbeszéltük, hogy barátok maradunk, de nyilván ez, hogy sikerült volna, ha nekem összetörte a szívemet apró darabokra, és én még úgyis szeretem őt, de rettenetesen haragszom is. Nem telt el nap, hogy ne írtam volna. Két hónapig olyan volt a kapcsolatunk, hogy kerültük egymást, összevesztünk folyamatosan, bunkózott velem, én bukóztam vele... Rettenetes időszak volt. Közben össze is jött egyik barátnőmmel [akire a mai napig haragszom emiatt, mert pontosan tudta, hogy én milyen állapotban vagyok]. De afféle futókaland volt.

Én rengeteget buliztam, nem jártam haza, nem akartam egyedül lenni. Kb. két hónapomba telt az, hogy úgy nézzek rá, hogy ne haragudjak, és, hogy ne sírjak. Ezután rendeződött a kapcsolatunk, egyre többet beszélgetünk, és nem haragszunk egymásra. A mai napig nem tudom őt elfelejteni. Ha valaki megkérdezi tőlem, kit szerettem, akkor gondolkodás nélkül őt mondanám. Sokszor kívántam már, hogy bárcsak visszamennék az időben ahol megváltoztathatnám az eseményeket... De hiszek benne, hogy így kell lennie. Én tudok nélküle élni, csak nem akarok. Tudom, érzem, hogy itt még nem volt vége... nyáron neki kellett szinte erőszakból elfelejtenie, most meg nekem... Lassan fél év telik el a szakításunk óta, de én titokban mindig is reménykedni fogok az összetartozásunkban. Szerencsére itt a nyár, közös barátok, közös programok, és a sors majd eldönti, hogy összehoz e minket újra, vagy nem.

Srácok, még egyszer, ne haragudjatok, mert ilyen hosszú lett, de azt szeretném ezzel üzenni, hogy merjetek újba belekezdeni, és hallgatni a szívetekre. És az idézet, amit utólag találtam - bár nekem is megmutatták volna anno...: „Ha nem tudsz dönteni két ember közül, akibe szerelmes vagy, válaszd a másodikat, mert ha annyira szeretnéd az elsőt, akkor nem tudtál volna a másodikba beleszeretni”.

 

 
450 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr733020717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. gernika 2011.06.28. 07:47:04

"Utólag vicces volt, hogy épp levelezünk Mr. Zölddel, írom neki, hogy szeretlek, jó leszek, ígérem, és a másik pillanatban már Mr. Kékkel vagyok, aki ölelget. Elmentünk buliba, bár nem is nevezném annak."
Ez minden, csak nem vicces.
Másik kínzó kérdésem mára: honnan tudta, hogy megnézted közösségi oldalon?

michaela77 2011.06.28. 07:50:32

Jajj, lehetnék Ms. Rózsaszín?
Hát először is: azt ígérted érdemes lesz elolvasni, de a végén nem. Összefoglalom: ezt szeretem, jajj nem, mégis a másikat, hű maradok, vagy mégsem, vagy igen, vagy inkább nem. Slussz.
Bizonyára fiatal vagy (valami tanévzárót említesz), úgyhogy a jó hír, hogy még kinőheted. De mondjuk 25 után ennyit nyavalyogni valamin, az már gáz. Ha szeretsz valakit, nem vonzódsz ennyire máshoz. Ha vonzódsz, nem szereted az előzőt. Ha vonzódsz, szakítani kell a másikkal és megpróbálni a vonzódásod tárgyával (ja, tudom, már fél éve jártatok, hűha). Minél előbb tanulja meg valaki a gerinces viselkedést, annál hamarabb tud majd tükörbe nézni.
Szerintem csak tetszett, hogy két pasit hülyítesz, a kéket talonban akartad tartani, miközben zölddel vagy. Mindegy milyen körítést találtál ki ehhez, a megcsókoltam aztán majdnem, hagytam, hogy ölelgessen, de inkább mégsem csaltam meg zöldet, ez mindenképpen szemétség.

Amúgy meg nagyon érdekelne, miből lehet tudni, hogy valaki már teljesen kész lett volna sírni, mert vizuális típus vagyok és így elég mókás a dolog.

Nem is tudom mit vártam valakitől, akinek a hobbija, hogy fehérneműben mászkál a városban...

michaela77 2011.06.28. 07:52:56

@gernika: eheh, ezen én is gondolkodtam, vajon melyik oldalon tudja valaki, hogy megnéztem? Nem mintha túl sokat járnék fel ilyen oldalakra, a nézegetést meg pláne mellőzöm.

dr. gernika 2011.06.28. 07:55:36

"Mr. Kékkel sok élményünk volt a nyáron, fehérneműben járkálás a város utcáin, fogadások... ez volt a hobbink, ha lehet így nevezni"

WTF???

michaela77 2011.06.28. 07:59:08

Egyébként mi tanultunk ám általános isiben fogalmazni. Sosem felejtem el, a tanítónéni azt mondta, hogy ha pl. csajok és pasik blogba írunk, akkor ne így fogalmazzunk:

"Közben eljött az őszi szünet, és elhatároztuk a barátnőimmel [köztük az egyik az volt, aki mesélt nekem Mr. Zöldről, anno] hogy elmegyünk pizzázni. A másik barátnőm és én hamarabb értünk oda és vártuk azt a bizonyos barátnőnket. Egyszer csak láttuk, hogy egy fiúval jön. Nagyon-nagyon helyes volt, egyből megfogott. Kérdeztem a barátnőmet, hogy ki ő és mondta, hogy Mr. Zöld az. Telesen ledöbbentem, hogy én őt küldtem el, egy pár hete. Mondtam a barátnőmnek, hogy nekem nagyon tetszik, ő meg nyilván elmondta ezt Mr. Zöldnek, pedig megígértettem vele, hogy ne szóljon neki. Aznap elkezdtünk levelezni újra Mr. Zölddel. "

Hanem így:
Amikor végül személyesen is találkoztam Mr. Zölddel, mégis megtetszett, így újra elkezdtünk levelezni.

Én már akkor tudtam, hogy Gizi néni szavait érdemes megjegyezni, a poszt író meg úgy tűnik nem figyelt rá.

Büszke_troll 2011.06.28. 07:59:12

Tinipicsa két szék között a földre. Csak neki fontos részletekkel.

fumerin 2011.06.28. 08:01:08

Ma nem gondoltak megen a diszlexiásokra:S
Ha ilyen hosszú és ráadásul kék és zöld, nekem minnnyá csak a kontrasztok ugrottak be.
„Ha nem tudsz dönteni két ember közül, akibe szerelmes vagy, válaszd a másodikat, mert ha annyira szeretnéd az elsőt, akkor nem tudtál volna a másodikba beleszeretni”.
Ez meg baromság! Ha nem tudsz két ember közt választani, akikbe szerelmes vagy, akkor keress egy harmadikat és az ő életét tedd tönkre! :D

ati2 2011.06.28. 08:09:46

Mr. Piros hiányzik a sztoriból, legalább ki lehetett volna keverni a szivárványt (RGB) :D
Kislány, ha nem tudsz dönteni két ember között, egyiket se szereted igazán. Majd fel fogsz nőni.

tuli _ 2011.06.28. 08:12:53

ehhez én már öreg vagyok :D

Szöszi 28 2011.06.28. 08:13:21

Jéééézusom....Minimum egy ingyen kávét kéne adományoznia ennek a hülyének minden olyan ember számára, aki ezt képes volt végigolvasni. Egyetlen mondat motoszkált a fejemben olvasás közben: Te felnőtt vagy?

Tomato Tomi 2011.06.28. 08:16:36

Kár hogy a szivárvány többi színe nem szerepel a történetben, bár így is alig bírtam végigolvasni.

@gernika: @michaela77:
Folyamatosan próbálnak ilyen app-okat fejleszteni szinte minden oldalon, de nem hiszem hogy működnének. Igaz, nem teszteltem egyet se, pont leszarom melyik ismerősöm nézegeti az adatlapom, pláne hogy 5 éve nem nyúltam hozzá :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.28. 08:19:20

óbaszdmeg
sok betű semmiért

Kezdő pasifelhő-gyűjtő :)

Szöszi 28 2011.06.28. 08:23:41

@Muha: Uhh, bal lábbal keltél?:D A szokásosnál is kegyetlenebb vagy:D

ati2 2011.06.28. 08:25:28

@Zsit (nyau és rémizé): Nem használunk csúnya szavakat, az ovisok már nem csak olvassák a blogot, hanem írnak is :D
Felért egy virtuális környezetszennyezéssel a mai poszt.

cyd 2011.06.28. 08:28:45

"Másnap szakított velem, levélben persze, manapság a fiúk már ezt sem képesek személyesen."
Lófaszt!!! (prekoncepció: ez egy hülye picsa lesz)
Na a többit a post elolvasása után.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.28. 08:30:04

@ati2:
elnézést kérek
úgyse vagyok úrinő (az úrinők nem használnak vulgáris kifejezéseket), a renomém már nem tud hová romlani :)

Most azon morfondírozok, hogy technikailag a szájrapuszi és a csók között a nyelvhasználatban lehet eltérés? Csak azért, hogy tudjam, megcsalás vót-e, avagy nem-e. Mer' ha nyelvezel, akkor má' megcsalás, de ha nem, akkor merő ártatlanság és véletlenség?

Muha 2011.06.28. 08:31:35

@Kata1987: Nem. Kepzeld el micsoda bardozast rendeznek akkor. :)

cyd 2011.06.28. 08:32:16

"...megbeszéltük, hogy akkor mi együtt vagyunk..."
Ááááááááááá! Oviszerelem?
Önuralom. Önfegyelem. Csak azért is végigolvasom.

fumerin 2011.06.28. 08:32:50

@Zsit (nyau és rémizé): Minek töröd okos kis buksidat, hiszen meg is válaszoltad a különbséget: "nyelvhasználat" :D

Muha 2011.06.28. 08:33:13

Es muha ker elnezest, hogy az ilyen rongyoknak is lehet kek a kedvenc szine.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.28. 08:34:47

@fumerin:
kissé kevéskének érzem, gondoltam, hátha nem vagyok elég tapasztalt, és van más is :)

fumerin 2011.06.28. 08:36:50

@Zsit (nyau és rémizé): Úgysenem fogsz megérteni egy ilyen okos hölgyeményt:D
Lehet, már sokkal tovább láccc és vissza már nehezebben:D

Szöszi 28 2011.06.28. 08:38:56

@Muha: Nem, nem akarom:) Nem képzelem el, még megállok a növésben:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 08:45:40

"hogy a fővárosban tanult, focisuliban"

Itt kellett vón kukázni :)

@Tomato Tomi:

Nincs ilyen alkalmazás. Mind scamware-el kapcsolt malware. :)

@gernika:

Hát ez aztán gecinagy hobbi lehet :D

Amúgy nagyon fos a post, magában tarthatta volna a postíró igazán mindörökre ezt a történetet. Max családtagokat riogatna vele, max kapna egy gumicukrot az arcába, mint a Csúfak és Gonoszakban a nagypapa, ha rázendített valami katonadalra. .)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 08:47:22

@Muha:

Amúgy Muhakék póló van rajtam. :)

@fumerin:

Fumerin? Megint dohányzol? :)

Father Justice (törölt) 2011.06.28. 08:49:06

Alaposan kékre-zöldre lett itt szívatva mindenki, kérem. Habár mivel keresztbekúrások is színezték kicsit a történetet - ahogy egy valamirevaló haveri körben szokás - valamelyest kisebbnek tűnik a végső károsodás.

A zöld versenyző nagyon-nagyon hejjes volt, a kékkel viszont háromnál több értelmes mondatot is lehetett váltani. Máris minden adott volt a klasszikus kombinációs szintezési problémához, pedig Mr. Gold még fel sem bukkant a horizonton. (Igaz, ő ráér bonyolítani az alapból sem egyszerű helyzetet, amikor a posztíró betöltötte a 18-at.)

Előrevetítem, hogy 30-hoz közeledő szingliként a teljes színpaletta hallgathatja majd a hölgy sirámait, miszerint nincsenek már "normális" (értsd: hejjes + rendes + okos + pénzes) pasik. Az, hogy kavarógép létére nevez gerinctelennek valakit a levélben történő szakítás miatt, végképp megerősít ebben. Az önkritika hiánya alaposan ráreagál ( www.youtube.com/watch?v=CjhTWv5J4y8 ) a szintezéssel kapcsolatos élethelyzetekre!

Muha 2011.06.28. 08:50:16

@Nard: Buszke vagyok rad. Ezert kapsz egy jo Eletigenlest. :)

Tomato Tomi 2011.06.28. 08:51:42

@Nard:
Sosem próbáltam, ezért írtam hogy szerintem nem működik :)
Az a legviccesebb, csak az ismerőseim lájkjait elnézve, simán pénzért is el lehetne adni egy ilyen kamu szolgáltatást.
Aztán van egy jó kis adatbázis önként jelentkezőkkel, akiket szarrá lehet spammelni :)

Caddy 2011.06.28. 08:53:29

Posztíró minden nem esete pasiba belehabarodik.
Az egész olyan tinikavarásos sztori, hogy a Kék, meg a Zöld, miközben ő..... aztán szájra puszi,na hagyjuk ezt, de közben tök szerelmes, ja...
Na igen nemcsak a fiúk gerinctelenek, mert levélben szakítanak, hanem az a csaj is, aki msn-n szerelmet vall, majd mással megy szájrapuszizni. Hm.

SciNu 2011.06.28. 08:53:31

Ejj ez kurva hosszú. Megéri elolvasni? 2 bekezdés után elegem lett belőle. Mr Zöld meg már akkor hülye volt. Egyszer elküldte utána meg mégis kell neki és még bele is megy? Gyanítom megérdemli mindkét fél amit a másiktól kap.

2011.06.28. 08:53:51

Panniiiiiiiiiiiiiiiiiii... ez gyilkos. Te ezt elolvastad???????? Ááááááá

fumerin 2011.06.28. 08:53:59

@Nard: Ja. Valami állandóságot viszek az életembe. :)

Father Justice (törölt) 2011.06.28. 08:54:26

@Zsit (nyau és rémizé): Belőle nem nagyon lesz pasifelhő-építő, mert ahhoz kicsit jobban kellene kinéznie és több rafkóval is kellene rendelkeznie az átlagnál. (Azt, hogy nem egy vadászbombázó, abból gondolom, hogy a kék meg a ződ is kukázta, holott egyik sem volt Mr. Dream.) :)

BermudaRoby 2011.06.28. 08:56:51

Szerintem rendezzünk összefoglaló versenyt: aki 3 mondatban össze tudja ZIP-elni a sztorit, nyer egy mangalicát! :)))

Tomato Tomi 2011.06.28. 08:59:05

@B.M:
Éppen össze lehetne foglalni, sőt jobban is jártunk volna, ha posztoló 3 mondatban elintézi a történetét.

cyd 2011.06.28. 09:00:18

Győztem! Minden betűjén túl vagyok.
Köszönöm Panni CsP-nek, hogy a lényeget emelte ki az elején. Köszönöm az emberismertemnek, hogy rögtön felismertem a típust és persze köszönöm anyámnak. Világbéke!

A kis éretlen zöldike a gerinctelen, miközben a liba smárol (ó bocsánat szájrapuszi), meg markolásztatja a seggét.
Kislány! Érettségizz le, aztán keress valami kigyúrt kopaszt. Belepasszolsz a portfóliójukba.

Father Justice (törölt) 2011.06.28. 09:01:36

@B.M: "Egy időben két srácot versenyeztettem: egy kéket meg egy zöldet. A kék nyomi volt, de értelmes, a zöld nem egy észlény, de jó testű. Némi keverés-kavarás és summantóparádé után mindkettő félrekúrt és kukázott!"

Az unokatesómtól tudok kölcsön kérni egy utánfutót, holnap este tudnék leugrani a jószágért. :)

2011.06.28. 09:01:57

@gernika:
Gondolom myvip-en keresett rá a kiscsaj. Legalábbis remélem. :)

Ha facebookon vagy iwiw-en van ilyen lehetőség azt mostazonnal mondja el nekem valaki. :)

ati2 2011.06.28. 09:02:43

@Father Justice: "Alaposan kékre-zöldre lett itt szívatva mindenki"
Főleg akik elolvasták a posztot :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 09:03:09

@B.M:

Ződet-Kéket összehordott, kavart, majd mindkettő kukázta, postíró szomorú, mert a Ződet akarta.

Egy mondatban.

fumerin 2011.06.28. 09:04:48

@Father Justice: @Nard: Látom a zingyéé hús felkeltette az érdeklődéseteket :D

BermudaRoby 2011.06.28. 09:05:02

@Father Justice: ne fáradj, okos állat ez - add a címed: felrakom a buszra és házhoz megy.

michaela77 2011.06.28. 09:05:40

@Nard: én aszittem a Kéket akarta. Valamelyikünk nem tudta elég türelmesen végigolvasni:) De hogy vissza nem olvasom, az tuti...

Tomato Tomi 2011.06.28. 09:06:06

@Zsu0805:
De miért lenne jó egy ilyen? :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.28. 09:06:09

@fumerin:
a remény hal meg utoljára :)

@Father Justice:
de megpróbálta!
És ki tudja, hátha rút kiskacsából hattyú lesz, ugye ...

(én ma milyen pozitív vagyok? nem is értem)

2011.06.28. 09:06:26

„De annyira szerettem, és ő már kész lett volna sírni, hogy nem szeretné, ha elhagynám, de tegyem ahogy jónak látom.”
Fuuuuhaaaaa

„Tudtam, hogy csókolózni szeretne velem. Éreztem, nem kellett mondania. A fülébe súgtam, hogy higgye el, én is megtenném, de nekem van más is az életemben. Fájó szívvel ám, de elfogadta…”
Aztaaaaa

„Mr. Zöld szeptember végén szakított velem [elmondanám, hogy levélben, és nem személyesen...gerinctelen], arra hivatkozva, hogy nem akarja lekötni magát, és nem ugyanolyan mint régen [én gyanítom, hogy egy futókaland is közrejátszott]. Ne tudjátok meg, hogy összetörték a szívem.”
Huuuuhaaaa – szálka-gerenda esete…

fumerin 2011.06.28. 09:06:56

@Zsit (nyau és rémizé): Az milyen vízben él? Sós vagy édes? :D
(reményhal)

2011.06.28. 09:06:59

@michaela77:
Igen, a sírós rész nálam is kérdés. :)

michaela77 2011.06.28. 09:08:19

@Zsu0805: én vizualizáltam:) Pasi áll és fenyegetően azt mondja: "vigyázz, mert kész vagyok sírni". Ezt megerősítendő lefelé biggyeszti a száját és elővesz egy zsepit. Eheh.

michaela77 2011.06.28. 09:09:47

@cyd: ő télleg ronda:) Viszont a filmet szeretem, és Michael Madsenért egy időben nagyon odavoltam:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.28. 09:10:10

Hűha! Na most akkor szembe megyek mindenkivel, mert nekem tetszett ez a poszt. :D Persze nem minden részlete, de a fő téma az igen!

Ez a ki csalt meg kit és ki volt gerinces, ki nem stb. stb. meg a folyamatos magyarázkodás és a két szék között padlóra esés az annyira nem.

Viszont totál meg tudom érteni! Nekem is volt ilyen, volt egy Mr. Kékem kb. 5 évvel ezelőtt és én is beleszerettem, mint az ágyú. Annyi a különbség, hogy nem léptünk a tettek mezejére, csak kerülgettük egymást, vagy fél évig. Az, hogy nem lett belőle semmi, kizárólag rajtam múlt. Sikeresen lebeszéltem magam róla, az utolsó lökést meg az adta, hogy miután visszautasítottam többször is végül talált magának egy másik lányt. A mai napig nem közömbös... Senkinek nem volt még ilyen? Ne mondjátok már!

2011.06.28. 09:12:07

@cyd:
"Önuralom. Önfegyelem. Csak azért is végigolvasom."
Messze van még a vége. :)

fumerin 2011.06.28. 09:12:23

@Zsit (nyau és rémizé): Akkor nem szerzek be. Ha sörben is élne, akkor azonnal! :D

Cirus 2011.06.28. 09:12:38

Futókaland :O Ez valami olyasmi lehet, hogy kalandok futás közben?

michaela77 2011.06.28. 09:13:28

@Bundabandi: én mondom. Nem szoktam kerülgetni. Ha valaki annyira húúú, akkor nincs rendben a kapcsolatom és lépek. Ha meg nem annyira húú, nem ér annyit, hogy kerülgessem.

Father Justice (törölt) 2011.06.28. 09:13:39

@Bundabandi: "A mai napig nem közömbös..."

Ez azt jelenti, simán lecserélnéd rá a jelenlegit, ha róla is el tudnád képzelni, hogy pár hétnél tovább is kibírja melletted? Vagy szigorúan csak bujaságokra gondoltál?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.28. 09:13:51

@Bundabandi:
már bocs, de hogy lehet lebeszélni magad valakiről?
Egyrészt.
Másrészt: a bugyinedvesedés nem szerelem, csak kefélhetnék.

Egyebet nem mondok, mert bunkótaplópicsa lesz belőlem egy fél pillanat alatt :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.28. 09:14:36

@fumerin:
te figyi, szerintem lassú szoktatással rávehető, hogy sörben is éljen!
Én megpróbálnám :)

michaela77 2011.06.28. 09:14:48

@Zsit (nyau és rémizé): na pontosan, vagy így is mondhattam volna.

cyd 2011.06.28. 09:15:39

@michaela77: Ezt vizualizáltam. Gyönöyrű :)

fumerin 2011.06.28. 09:15:42

@Bundabandi: Olyan nem volt, hogy szerelmes lettem. Olyan már igen, hogy megkívántam és viszont, de lebeszéltem magam, mert a kockázatok és a mellékhatások bla-bla.
Most már bánom, de ami késik...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 09:17:11

@Zsu0805:

Nincs ilyen. Sosem volt és soha nem lesz.

Muha 2011.06.28. 09:17:31

Szerintem a pasik a rohadekok. Szandekegysegben, osszehangoltan gyotornek egy fiatal lanyt lelkileg is terrorizalva. A szemetek.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 09:19:48

@Bundabandi:

Volt ilyen, de a normális ember leszarja :)

@fumerin:

Jómagam nem fogyasztok disznóhúst (nem vagyok arab sem zsidó) de a kutyáknak jó lenne :D

Muha 2011.06.28. 09:20:06

Engedjetek meg egy kerdest. A zold volt neki az igazi? Mer akkor az idezet ongol.

2011.06.28. 09:20:23

@ati2:
"@Father Justice: "Alaposan kékre-zöldre lett itt szívatva mindenki"
Főleg akik elolvasták a posztot :) "

Jajjj neeee, kérlek neee. A fáradtság, a kávé és a poszt hatása után csak 10 percig feküdtem a röhögéstől a hozzászólásodon. Ez m a nem az én napom...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 09:21:24

@Muha:

Szándékegységben, különös kegyetlenséggel, nyereségvágyból, aljas indokból, bűnszövetségben! :) Jó kis halmozati bünti kerekedne ki ebből :)

2011.06.28. 09:22:13

@Tomato Tomi:
Épp ez az, hogy ha lenne ilyen az nem lenne jó, vagy csak én tudjak róla, és a többiek nem. :)

cyd 2011.06.28. 09:24:36

@Zsit (nyau és rémizé): "már bocs, de hogy lehet lebeszélni magad valakiről?"
Hülye elvekkel és azokhoz való ragaszkodással. Ismertem olyat, aki azért nem kezdett a másikkal, mert az korábban alegjobb barátnője fickója volt. Pedig a lány is akarta, a fiú is és mindkettő független volt, de lebeszélte magát. Vannak ügyes emberek na! :)

2011.06.28. 09:26:08

@Nard:
Myvip-en volt! :)

cyd 2011.06.28. 09:26:31

@Muha: Szerintem a kék, de gondolom ez számodra trauma :)

Kytia 2011.06.28. 09:26:51

"még aznap megnéztem az egyik közösségi portálon, és ő látta ezt"

őőőőőő, azt látják a közösségi portálokon levők, ha megkukkolod őket?? Na, nem azért kérdezem, mert bármi, csakhát....izé...*BASSZUS!!!!*

Na, olvasok tovább.:))

ati2 2011.06.28. 09:27:02

@Bundabandi:
Nekem pont szombaton volt, amikor a haverokkal nyomtam az ad-hoc "életigénylést" (sör, bor, pálinka). És összefutottam egy 20 évig nem látott "kék" csajszival. Jó kis görbe este volt, a vége meg az lett, hogy józanul is keressük egymást :D

Tomato Tomi 2011.06.28. 09:27:42

@Zsu0805:
Teljesen értelmetlen lenne. Ha valakit zavar hogy mások nézegetik az adatlapját, az ne regisztráljon közösségi oldalra. Ha meg valaki így fényezné az egóját, az beteg.

2011.06.28. 09:29:58

@Kytia:
Ne tedd... hacsak nem akarsz agyatlan zombivá válni a végére. :)

cyd 2011.06.28. 09:31:44

@Kytia: Ne tedd! Én szóltam. :)
@Tomato Tomi: És hányan fényezik az egojukat a barátok és ismerősök számával?

Kytia 2011.06.28. 09:32:18

"Írta nekem, hogy szeret, de én nem tudtam neki konkrétan visszaírni ezt, csak annyit, hogy én is."

:DDDDDD

Kytia 2011.06.28. 09:32:59

@Zsu0805: @cyd: Már késő, majdnem a végénél tartok. Most már muszáj.:))

2011.06.28. 09:33:14

@Kytia:
Igen, ez is biztosítékkiverő. :)

cyd 2011.06.28. 09:33:37

@ati2: Cigit is lejmoltál hozzá? Csak úgy teljes az életigenlés egyébként vega krisnakezdemény vagyol :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.28. 09:34:14

@Father Justice: Nem tudom, sokszor gondoltam rá, hogy mi lett volna ha... És igen, szerelmes voltam.

@Zsit (nyau és rémizé): Miért ne? Ha tudom, hogy nem éri meg tönkretenni a kapcsolatomat miatta, akkor simán le tudom beszélni magam róla.

@michaela77: Akkor úgy gondoltam, hogy részemről ez egy fellángolás és nem ér annyit, aztán mikor eltávolodtunk egymástól szenvedtem, mint a kutya!

@fumerin: itt szó sem volt szexről, nem voltam úgy vele, hogy mindjárt rávetem magam. Sétáltunk és beszélgettünk... az volt meg benne, ami a zemberben nincs és fordítva.

2011.06.28. 09:35:06

@Tomato Tomi:
Ohhh, elhiheted, hogy nagy az Isten állatkertje. Jó nagy zűr lenne abból ha lenne ilyen ezeken az oldalakon. :)

cyd 2011.06.28. 09:36:05

@Kytia: Ha látta volna a Ghost-ot, akkor biztos azt írja: Dettó

Tomato Tomi 2011.06.28. 09:39:08

@Zsu0805:
Egy darabig biztos, utána az emberek 80%-a leiratkozna róla, mert megunnák a napi tíz tök felesleges értesítést.
Max. kombinálgatásra lenne jó.

ati2 2011.06.28. 09:39:40

Hú ezt elbasztam, cigit vittem, húst is ettem előtte, szerzetes se vagyok. Akkor inkább agysejt lazítás volt, bónusz tesztoszteronnal :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.28. 09:40:33

@ati2: :D Na ugye, hogy van ilyen! Én azóta csak egyszer láttam, vagy 3 éve.

Father Justice (törölt) 2011.06.28. 09:41:19

@Bundabandi: "Sétáltunk és beszélgettünk... az volt meg benne, ami a zemberben nincs és fordítva."

Gondolom, ha az is meglett volna benne, ami a zemberben, meg az is, ami a zemberben nem, nem is lett volna kérdéses a váltás. Ezt hívják klasszikus szintezési problémának. :)

Kytia 2011.06.28. 09:41:56

Úristen. Végigolvastam.

fumerin 2011.06.28. 09:43:06

@Bundabandi: Értettelek elsőre is. ;)
Én az érzéseimben nem szoktam eltévedni, mert nincs:D
Vágyamat meg tudom szabályozni.

Kytia 2011.06.28. 09:43:08

@Muha: Nem, elvileg a kék volt az igazi. Neked kimoderálták az egyik kommentedet, vagy mi?:o

2011.06.28. 09:43:18

@Tomato Tomi:
Az emberek nagy többsége inkább hagyná az alkalmazást, mert hidd el túl sok embert érdekel, hogy ki nézegeti az adatlapját.

Szöszi 28 2011.06.28. 09:43:22

@Kytia: Ugye, hogy kéne az ingyen kávé bónusznak, aki átrágja magát rajta?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 09:43:48

@Zsu0805:

Oda csak a C típusú állampolgárok regisztrálnak :) Onnét válogat a napiszar meg a puruttya :)

@Kytia:

Ne aggódj senki nem látja hogy melyik hejjespaseera csorgatod a nyálad facebookon :) (hacsak nem mögötted áll)

cyd 2011.06.28. 09:44:01

@Kytia: Agyad kiégett-e?
Szerintem Panni CsP durván bevásárolta magát a kávébizniszbe és most élvezi, hogy mindenki csak a másodikkal tudja feldolgozni ezt így :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.28. 09:45:40

@fumerin: "Én az érzéseimben nem szoktam eltévedni, mert nincs"

XD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 09:46:13

@cyd:

Én vettem egy zacskó szemeskávét, és azt rágom :) Legjobb.

2011.06.28. 09:46:33

@Nard:
De még régen amikor bejött iwiw mindenki oda regisztrált, mert iwiw-nél volt vmi meghívóstop, és facebook stb akkor még nem volt annyira ismert. :)

Tomato Tomi 2011.06.28. 09:46:37

@Zsu0805:
Jó, igazad lehet, én mondjuk fel sem tenném.
Nem igazán tudom mi értelme, legfeljebb reménytelen szerelmeseknek jó ha tudják, xy a héten hányszor nézte az adatlapjukat :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.28. 09:46:58

@cyd:
zseni, nem kétséges :)
@Bundabandi:
Úgy vélem, hogy az érzelmek lebeszélés hatására nem tűnnek el - max. meg lehet próbálni elnyomni, de attól még van.
Ki kell bekkelni, hogy elmúljon, ennek pedig az egyetlen, legkevésbé fájdalmas útja a 'NO contact' verzió. Szerintem. De ez _nem_ lebeszélés.
Ha meg sikerül 'lebeszélni', akkor az nem érzelem, csak bugyipárlat. Meine Meinung nach! :)

Kytia 2011.06.28. 09:47:15

@Kata1987: Hát...nem tudom, mi kéne ezért. Főleg, hogy az elején megígéri, hogy érdemes lesz végigolvasni...

@Nard: Pedig fb-n is van ilyen alkalmazás, nem? Hogy nézd meg, ki nézett meg, vagy ilyesmi. Nem töltöttem le, mert már az is ciki szerintem, ha valaki meg akarja nézni, hogy ki nézte meg.:)))

cyd 2011.06.28. 09:49:45

@Nard: A csokis verzió? Az tényleg jó.

Kytia 2011.06.28. 09:50:06

@cyd: De én nem ihatok kávét, mert akkor megint ideges leszek és beszólok mindenkinek.:))

Kytia 2011.06.28. 09:50:49

@fumerin: Veled meg mizu? Rendeződtél?:)

michaela77 2011.06.28. 09:51:08

@Kytia: igyál kávét és kapj be hozzá fél doboz valerianat:)

fumerin 2011.06.28. 09:52:01

@Kytia: Már igen. Láthatod:)
Sőőőt, most már örülök. Kaptam egy kis levegőt, így szalamandra lettem;)

Muha 2011.06.28. 09:52:41

@cyd: Ezen nem csodalkozom :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.28. 09:53:05

@Zsit (nyau és rémizé): Na, hát én úgy szoktam lebeszélni magam, hogy egyrészt tényleg no contact, másrészt felnagyítom azokat a dolgokat, amik nem tetszenek benne. Végül is igazad van, mert elnyomom az érzéseket.

cyd 2011.06.28. 09:53:17

@Kytia: Egy beszólós, perverz, 'szatlan nő? Meghívhatlak egy kávéra? :)

Muha 2011.06.28. 09:54:01

@Kytia: Azon sem lepodnek meg

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.28. 09:55:38

@Zsit (nyau és rémizé):
izé, a 'csak bugyipárlat' nem degradáló értelemben íródott, mer' kell az is, csak hát mégse híjjuk mán szerelmezésnek, no :)

@Bundabandi:
:)
nem bántalak, csak megérteni próbálom

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.28. 09:56:50

@cyd:
jajj, kérdezzük meg gerni-t, hogy ma szabad-e Kytiához szólnod? :DDDD

Kovács Tomi 2011.06.28. 09:59:27

Mija a faszom az az ígéret csók??

2011.06.28. 10:01:12

@Tomato Tomi:
Nálam a kíváncsiság győzedelmeskedne. :)

Kytia 2011.06.28. 10:01:50

@michaela77: Akkor nem változna semmi, nem?:))

@fumerin: Felsőbb szintre léptél?:)) Akkor megérte.:))

@cyd: Te, ha izgalmakra vágysz, miért nem veszel részt egy kalandtúrán?:)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 10:02:25

@cyd:

Nem, natúr. :)

@Kytia:

Iboly, az az alkalmazás kamu. Az azért van, hogy a te adataidat ellopják. NINCS ILYEN ÉS NEM LESZ! Legszívesebben törölném azokat az ismerőseimet akik bedőltek ennek, mert csak retardok lehetnek. És nem egy ilyen volt :(

@Zsit (nyau és rémizé):

Ma is rossz a klímaberendezés a múmiatárlóban Zsit? :)

cyd 2011.06.28. 10:03:43

@Zsit (nyau és rémizé): Már késő, Pandora szelencéje kinyílt. Különben is csak tegnapra szólt a tiltás. :)

Tomato Tomi 2011.06.28. 10:03:51

@Zsu0805:
Na de azt úgyse tudod miért nézte meg :D

2011.06.28. 10:04:10

Aztaleborult, én ma tényleg fáradt vagyok...

fumerin 2011.06.28. 10:04:19

@Kytia: Nem léptem sehova, maradok állandó. Nem én változtam a körülményeim:D

Kytia 2011.06.28. 10:04:48

@Kovács Tomi: Az olyan, mint a reménybaszás. De arról sem tudom, hogy mi.:)

@Zsit (nyau és rémizé): Ma egyelőre szabad, de úgy döntöttem, mégis kávézom, úgyhogy mindenki csak saját felelősségre.:DDD

@Muha: Mé? Olyan csúnyát írtál?:)

michaela77 2011.06.28. 10:05:31

@Kytia: nemtom, én csak a valerianat szoktam kapkodni munkahelyen magában:))
Ja, nem, egyszer véletlenül ittam rá sangriát, és akkor volt itt Budapesten is a földrengés, pár hete. Nos, az nekem kimaradt:) A szobában voltam, kicsit szédültem, táncoltam is, aztán amikor a párom kiabált a fürdőszobából, hogy mozog a kád és földrengés volt, őt néztem hülyének:))
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy megkérdezte én is éreztem-e a rengést, mire azt mondtam, hogy nem, én táncoltam. Mire megkérdezte tök komolyan, hogy akkor attól mozgott a kád?:) Ha nem ittam volna előtte a két pohár sangriát, lehet, hogy ezen nem röhögök hanem megsértődök:D

2011.06.28. 10:05:36

@Tomato Tomi:
De ha napi/kétnapi rendszerességgel nézegeti az adatlapom az már beteges. :)

Kovács Tomi 2011.06.28. 10:06:02

@Kytia: Úgy érzem, nem vagyunk közelebb a megoldáshoz, ezzel..:)

Kytia 2011.06.28. 10:06:49

@Nard: Hehe, ugyan, nem kell őket bántani. "A hiúság kifejezetten a kedvencem a bűnök közül.":D

@fumerin: Az is valami.:)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.28. 10:08:09

@Nard:
most mondd meg!
hűtés nélkül rögtön ámokot futok :)

Kytia 2011.06.28. 10:08:55

@michaela77: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Egy laza 7-es erősséggel táncoltál?:))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.28. 10:09:10

@Zsu0805: Jaj én inkább nem akarom tudni! XD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 10:09:28

@Kytia:

A reménybaszásnak két olvasata is lehet. Az első az, amikor elbassza a reményt is :) A másik az, amikor a csaj azért fekszik le a pasival, hogy majd azzal magához láncolja. Az első olvasatnak igen nagy a megvalósulási rátája, a másodiknak meg elenyésző. De van amikor sikerül :)

@michaela77:

Örülj neki, hogy nincs rádiód a fürdőben, mert én többször is balesetet szenvedtem miatta. Megszólalt Kovács "Fidesz" Ákos, és én testi épségemet kockára téve hallgatattam el a gecit. Úgy 3x estem ki a kádból emiatt. Felületi hámsérüléseket okozva, némi zúzódással és hematómával.

Tomato Tomi 2011.06.28. 10:12:19

@Zsu0805:
Az valóban beteges.
Csak kérdés, hogy az alkalmazás a valóságot mutatja vagy random küldözget neveket és dátumokat? :) Ez utóbbi egyszerűbben kivitelezhető, és valószínűbb is :D
Szarkavarásra kiváló lenne.

Kytia 2011.06.28. 10:12:49

@Bundabandi: Én ha jártam valakivel, de beleszerettem másba, akkor utána nagyon hamar szakítottam az eredeti valakivel. Nem tudtam már visszamenni alapjáratra vele.
Egyik ismerősöm múltkor olyan jól megfogalmazta, hogyaszonta, hogy mink "egyvegyértékesek" vagyunk. Ha az le van kötve, finittó van kifelé, de ha valamilyen erősebb kémiai reakció leválasztja a kötésről, akkor már nem tud visszamenni.

Kytia 2011.06.28. 10:14:31

@Nard: Szerintem az utóbbi a találó.

Ó, Kovács "Bölcsvagyok" Ákos nálunk a szomszédban lakik. Többször okoztam majdnem közúti balesetet, amikor szembefutott. Valahogy kizökkent a lelki nyugalmamból a lénye.

cyd 2011.06.28. 10:14:46

@Kytia: Öreg vagyok én már ahhoz, egyébként is hülyén nézne ki, ha most benyögném, hogy dolgozzatok csak én elmentem kalandtúrázni.

2011.06.28. 10:15:08

@Tomato Tomi:
Ezt oldják meg az okosok. :)

Kovács Tomi 2011.06.28. 10:17:16

@Nard: Múltkor egy csaj a trolin mellette Ákost hallgatott, mivel nem volt nálam ipodom így én nem tudtam zenét hallgatni, ezért szépen megkértem üljön már át máshova, mikor megkérdezte miért, csak annyit válaszoltam, azért mert ezt a kibaszott fost hallgatod.. Elült mellőlem.:D

Muha 2011.06.28. 10:17:18

@Kytia: Mindig csunyat irok. Mar persze ha ertik, hogy mit irok. :)

Caddy 2011.06.28. 10:17:40

@Kytia: az én nagyobbik húgom szokta ezt a kémiai képet alkalmazni. Beszéltél a húgival? :D:D:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.28. 10:19:57

@Kytia: Ha még friss lett volna a kapcsolatom, akkor nem gondolkoztam volna, ugrottam volna! :D

Kovács Tomi 2011.06.28. 10:20:28

@Kytia: Esetleg nem tudnánk bizniszelni az ügyet illetően? Szerintem Nard is benne lenne... Nálam a tag rajta van azoknak listáján, akik, ha velem szemben sétálnak a Szigeten megverem őket...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.28. 10:25:16

@Kovács Tomi: Kemény gyerek vagy Tomi! A "kívülálló" még be is szól a trolin LOL! Valahogy nem írtad túl hihetően... az a baj!

Kytia 2011.06.28. 10:27:51

@Muha: Akkor általában azért nem moderálnak ki, mert nem értik?:))

@Caddy: Lehet, hogy azzal az ismerősömmel beszélt, aki ezt mondta nekem.:)) Kicsi a világ.:))

@Bundabandi: Jaja, mondjuk ez bennem is felmerült, hogy ha 5 éves, vagy még régebbi kapcsolatban lennék, mit csinálnék hasonló helyzetben. Para!! És mi volt meg a srácban, ami a zemberben nem? Nem lehet zemberből is kiverni valami hasonlót a saját érdekében?:)

@Kovács Tomi: Szerintem elég baj neki, hogy önmagával kell együttélnie.:)

fumerin 2011.06.28. 10:28:45

@Kytia: Ne is említs Bundinak verést, mert hazamegy és addig veri a zembert, amíg nem alakul át! :D
(bocs Bundi :D )

Büszke_troll 2011.06.28. 10:29:39

Én értem a csajt, a ződet sokan szeretik.

Kovács Tomi 2011.06.28. 10:30:30

@Bundabandi: Nem, csak utálom a szar zenét, és azt, ha mellettem hallgatják.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 10:31:41

@Kovács Tomi:

Szimpatikus húzás! A büdös, cukorka meg vattacukor parfümös nők miatt szoktál leszállni buszról/metróról ? :)

Nem mocskolom be a kezem fideszákossal, rühellem mint a szart, de hozzá nem érnék.

@Kytia:

Ó de sajnállak! Anyámék közelébe meg Fekete Pákó költözött...Szerintem jobban jártak anyámék mint te. :) Mindig viszi a kis majmot a játszótérre :)

tőzegmalac 2011.06.28. 10:33:54

Valaki összefoglalná?

fumerin 2011.06.28. 10:33:55

@Nard: A rózsaszín, sárga, lila színű parfümöket(lófaszt, utánzatokat) be is tiltanám! Azoknak van gyomorforgató szaga.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.28. 10:36:57

@fumerin: Most hogy mondod! Szerintem félnie kellene... viszem a szívlapátot.

@Kytia: Nem mondom meg! beee! :P

Ezt nemrég kaptam és... hát van benne valami! XD

A BOLDOG NŐK 5 TITKA:

1. Fontos, hogy egy olyan férfit találj, akivel megoszthatod a
felelősségeket és a háztartási munkát, és hogy legyen egy jól fizető állása.
2. Fontos, hogy egy boldog férfit találj, aki imád táncolni,utazgatni és mindig megnevettet.
3. Fontos, hogy egy romantikus férfit találj, akire érzelmileg
támaszkodhatsz, anélkül, hogy ő ezt kihasználná, és ráadásul nem hazudik.
4. Fontos, hogy egy olyan férfit találj, aki tökéletes szerető és imád veled hancúrozni.
5. Fontos, de nagyon fontos, hogy ez a 4 férfi ne ismerje egymást!

Muha 2011.06.28. 10:37:24

@Kytia: Jah. Ezt a kodolasi technikat meg a moszadnal tanultam. Jo mi? :)

fumerin 2011.06.28. 10:39:51

@Bundabandi: Ez tetszik! :D
Már csak a 4 férfi cserkészése okoz némi fejtörést:D :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 10:40:49

@fumerin:

Én eléggé finnyás vagyok erre, nekem is csak fincsi parfümöm van. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 10:41:40

@fumerin:

Én eléggé finnyás vagyok erre, nekem is csak fincsi parfümöm van. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.28. 10:42:18

@Kovács Tomi: Miért nem nézted inkább, ahogy lány ipodjából kiindulva lassan végigfut a testén a lejátszó kábele, át a vallán csillogó haja alatt egészen a füléig, ahol behatol a fülkagylóba és megrezegteti a dobhártyáját a fülhallgatóból áradó isteni sugallat, hangjegyek formájában. Élvezzük az élet szépségeit! Hát nem?????? XD

Frigyesur (törölt) 2011.06.28. 10:42:41

Elkepeszto, hogy ti kepesek voltatok egy ilyen hosszut vegigolvasni.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.28. 10:44:18

@fumerin: Az első 3 már megvan? MÁZLISTA! :P

Kovács Tomi 2011.06.28. 10:44:59

@Nard: Régebben megtettem szinte mindig, ha ilyen keveredett a közelembe. Illetve igazából eljutottam arra a szintre, hogy meguntam tolerálni ezeket, hogy mellém ül egy olyan kráterarcú Nő akinek wc illatosító szaga van, a másiknak kőkemény hónaljszaga, mellém ül zabálja a gyrost folyik belőle minden mindenhova rám is, mikor szóvá teszem, még neki áll feljebb. Vagy mikor ráülnek a táskámra, hiába mondom, hogy törékeny van benne... Átszoktam a bringázásra, sokkal szabadabb a dolog és kevés dologra kell figyelni, az autókra max, ha elakarok jutni a-ból b-be.:)

Kovács Tomi 2011.06.28. 10:46:47

@Bundabandi: Mert a lány kibaszott ronda volt, elől deszka, hátul léc, oldalt raklap... Ezen még mi a faszt nézegessek?

Frigyesur (törölt) 2011.06.28. 10:47:18

@fumerin: Tiltakozom! Valoban szin alapjan kategorizalhato, es a kek a nyero, de a 2. es 3. helyezet parfumom eppenseggel lila es zoldessarga. Vallalom a kezesseget, hogy finomak.

fumerin 2011.06.28. 10:47:27

@Frigyesur: Én? Csak az elejét és az utolsó idézetet. A többit megtudtam a hozzászólásokból ;)

@Bundabandi: Ha nagyon mereven akarom a szöveget értelmezni, akkor a 4. pont a sanszos a többi nem is létezik:D

Muha 2011.06.28. 10:48:02

@Kovács Tomi: Ne nezegessed! Verjel bele szoget!

fumerin 2011.06.28. 10:48:10

@Frigyesur: Parfümlistám:
1. kék
2. zöldessárga
3. fehér
Neveket nem írok, nem vagyok én ingyééé reklám! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 10:48:11

@Kovács Tomi:

A táskát mindig az ölemben tartom, így nem ülnek rá. Hónaljszagú nő az szokott lenni a metrón minden reggel, reménykedik benne, hogy a sziszegő szappan hatásos, pedig kurvára nem. De a legdurvábbak a sunaszagú nők, bakker kidobnám a reggelim tőle, ha reggeliznék egyáltalán :)

Kovács Tomi 2011.06.28. 10:48:38

@Nard: Na ez meg a másik, van annyi igényem önmagam felé, hogy legyen egyszerre 2-3 parfümöm, és alkalomnak illően használjam őket..

Kytia 2011.06.28. 10:48:59

@Nard: Szerintem is jobban jártak. Pákó arc!:)

@kabátnyúl: Volt két pasi, az egyikkel járt, a másikra néha gerjedt, aztán az egyik kidobta, összejött a másikkal, az is kidobta, de még reménykedik.

@Bundabandi: :DDDDDDDDD A végén kicsit másra számítottam, de vicces.:)

@Muha: Naon profi.:DD

Frigyesur (törölt) 2011.06.28. 10:49:48

@fumerin: Ja, csak a sok kommentarbol, meg hogy minositetettek, arra kovetkeztettem, hogy megtortent. En a focisuliig jutottam. Itt elakadtam, hogy 'van ilyen?' :O

2011.06.28. 10:50:27

@kabátnyúl:
Szia Nyuszifül! :)

A kb. 15 éves posztíró nyavalyog azon, hogy a zöld vagy a kék pasit válassza. A kék a "barátság" vonalon próbálja megd-ni, a zöld meg a "cukiiifocistapasi" figurával próbálja meg ágynak dönteni. Cirka 500 soron keresztül rinyál, és írja le, hogy ő mennyire hűséges, mert a szájrapuszi még nem megcsalás. Végül a gerinctelen zöld kukázza, állítólag másik nő miatt. Összejön kékkel aki detto kukázza egy kamu "1 hétig beteg voltam" áltatás után. 20 felvonásos magyar szappanopera, amiben a főszereplő még mindig hiszi, hogy a kék a lelki társa...

Muha 2011.06.28. 10:50:52

@Bundabandi: A boldog no 5 titka
1. Muhanak mosogat
2. Muhanak mosogat
3. Muhanak mosogat
4. Muhanak mosogat
5. Muhanak mosogat

Frigyesur (törölt) 2011.06.28. 10:51:48

@fumerin: Pedig ennyibol mar siman beazonosithatok! :D

Kovács Tomi 2011.06.28. 10:52:55

@Nard: Pfuj, na most elment az étvágyam... De amúgy a jelenség létező nagyon is, mint ahogy a kolbász szagú Nő is és a hal szagú Nő is..

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.28. 10:54:31

@Kovács Tomi: pár napja még szeretted nézegetni az elgyötört fejeket a buszon... Az élet szépségeihez hozzátartozik az is mikor mások zenéjét hallgatod. Nem tudsz te semmi sem értékelni! Cöcö!

fumerin 2011.06.28. 10:54:43

@Muha: Te egész nap poharakat és étkészletet koszolsz?
Érdekes fóbia:O

2011.06.28. 10:54:49

@Frigyesur:
Én is meglepődtem magamon. :) De tegnap leugattak, hogy 8 sor után ítélkeztem. Erre ma Panni ezzel büntetett. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 10:55:16

@Kovács Tomi:

A halszagú valszeg a sunátnemmosok keresztény :)

Kovács Tomi 2011.06.28. 10:55:50

@Zsu0805: :))) Ezt én ma végig nem tudtam olvasni.. Ezért nem is írtam véleményt a posztról, csak feltettem egy kérdést melyre nem igazán kaptam választ!

2011.06.28. 10:56:44

@fumerin: @Frigyesur:
Én parfümben márkahű vagyok. :)

Kovács Tomi 2011.06.28. 10:57:44

@Nard: Sosem tudom megérteni, miért ilyen igénytelenek emberek..

Frigyesur (törölt) 2011.06.28. 10:59:07

@Zsu0805: Azt lattam. Igazan bajos hsz.-t kaptal :)

Kovács Tomi 2011.06.28. 10:59:08

@Bundabandi: Az elgyötört fej nem egyenlő a kráter arccal.:)

Muha 2011.06.28. 10:59:13

@fumerin: Ez nem fobia kerlek. Az a mosogatastol van. Ez mania kerlek. Muhamania. :)

Muha 2011.06.28. 11:01:25

@Nard: Vagy csak a tinigondolkodok. Tod mint regen. Adott puszit, nem mosok arcot.
Ez meg: megkettyintett, nem mosok sunat.

Kovács Tomi 2011.06.28. 11:01:52

@Zsu0805: Mi a faszom azaz ígéret csók?

Frigyesur (törölt) 2011.06.28. 11:01:53

@Zsu0805: Detto. Csak az orrom nagyon megszokta, es a kedvenc illatombol csak a parfumnel nagyobb higitas van, es anno igen-igen szuksegem volt, hogy tartosan legyen rajtam valami joillatu. Plusz 10 ev utan mar vagytam egy kis valtozatossagra :D

cyd 2011.06.28. 11:02:11

@Kovács Tomi: Az ígéretcsók? Egyértelmű. Nem csak a szádra akarom helyezni a számat most azonnal, hanem ezt még soskzor a jövőben is és még mást is és ígérem mindig is akarni foglak stb.
Túl sok romantikus szart olvasott/nézett a kislány és egyfelé orientálódott a gondolkodása/szókincse.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.28. 11:03:01

@Kovács Tomi: Jaj Nard szerzett magának egy kicsi Nardot! LOL! Oda ültet majd maga mellé, mint dr. Genya Kicsi Én-t.

fumerin 2011.06.28. 11:03:43

@Muha: Nekem is vannak mániáim, megértelek...
Fóbiáim is, de én vagyok az erősebb, így nem győznek le! :D

2011.06.28. 11:03:54

@Frigyesur:
Egyszer nem olvasok el egy posztot és tessék. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 11:04:51

@Frigyesur:

Én is ugyanazt használom 16 éves korom óta :) Volt pár kilengésem, de tartósan csak azt használom :) Nem írom le, hogy melyiket, gernika tudja, meg Leti :)

cyd 2011.06.28. 11:05:15

@Muha: Írjál közben krimit, Agatha néninek bejött.

ati2 2011.06.28. 11:06:47

@Bundabandi:
A boldog nő titka, sokkal többet beszéljen mint a férfi :)
Utána a 1-4.-ig magától működik.
Az 5.-ös baromság...

2011.06.28. 11:06:49

@Kovács Tomi:
Hmmmm...
A posztot olvasva nem tudom.
Ha én mondanám azt jelentené, h megígérem vkinek, hogy kap egy csókot. :)

dr. gernika 2011.06.28. 11:08:38

Na végre el tudtam olvasni végig.
Szóval a poszt kicsengése: lányok, merjetek liánozni!
Amúgy az idézet baromság, de gondolom már előttem kivesézték páran.

cyd 2011.06.28. 11:09:20

@Bundabandi: Téged valami komoly trauma ért...

Kovács Tomi 2011.06.28. 11:09:52

@Zsu0805: De ilyet az ember nem szokott ígérgetni, szerintem. Vagy én meg túl antiszoc lennék, ezekhez a romantikus dolgokhoz?

@Bundabandi: Nard biztos nem ültet maga mellé, és biztos vagyok benne, hogy attól mert pár dologban hasonlóan gondolkodunk, még homlokegyenest más figurák vagyunk.:)

2011.06.28. 11:09:53

@Frigyesur:
Ha változatosságra vágyok, akkor márkán belül választok egy másik illatot. :) Amúgy muterom szerint mosószer szaga van. :)

Kytia 2011.06.28. 11:10:25

@Nard: Nekem szimplán csak fokhagyma szagom van. Rosszabb napokon enyhe sajtszaggal keverve, de csak a lábam környékén. Amikor recsegőseket felböfögök, annak is szokott lenni szaga, de az általában attól függ, mit ettem előtte.
Olyan nincsen, hogy sunaszagot érezz egy felöltözött nőn. Legfeljebb az orrodban maradt egy kis szagmaradvány, azt érzed. De hát aki mindenbe beleüti az orrát...:D

cyd 2011.06.28. 11:11:38

@Kovács Tomi: Csodálkozol? Ha bele tudnád élni magad egy 14-17 éves klasszikus hülyepicsa gondolkodásmódjába, akkor élveznéd :)

fumerin 2011.06.28. 11:13:02

@Kytia: De van sunaszagú nő! Undorító szaga van, pláne a melegben egy szellő felkapja a szagot és viszi!
Hányni tudnék vagy megalázva hozzábaszni az illatosított betétet+szappant.

2011.06.28. 11:13:23

@Kovács Tomi:
15-re saccolom a posztírót + adjuk hozzá a mai kor hozadékát = ígéret csók

Megfejteni nem szeretnéd, fogadd el úgy ahogy van. :)

Frigyesur (törölt) 2011.06.28. 11:15:11

@Nard: Mindenki milyen titokzatos. Ennyire feltek, hogy kiszagolnak titeket? :D

En valahanyszor keresgeltem, mindig rauntam olyan 10-15 proba utan, hogy mennyire szornyu a tobbi :D

@Zsu0805: Ja hogy ugy markahu. Akkor en termekhu vagyok :) Szerintem az anyaknak mindig mas az izlesuk, mint a lanyuke :D

Kovács Tomi 2011.06.28. 11:15:24

@Nard: :D bringaboltba kell mennem..:D De köszi, Fater:)

@cyd: fúú ez már nagyon távoli nekem...

Kovács Tomi 2011.06.28. 11:16:31

@Zsu0805: Így már mindent értek, köszi, akkor tulajdonképpen nem ide kellett volna ezt a levelet írnia, hanem a Bravoba vagy IM-be..:)

dr. gernika 2011.06.28. 11:16:46

@michaela77: Barátikörön lehetett látni asszem, dehát ki használ már olyat?

2011.06.28. 11:18:51

@Frigyesur:
Szinte mindegy, csak xx legyen a vége. :)

Kytia 2011.06.28. 11:19:03

@fumerin: Akkor nekem még annál is rosszabb az orrom, mint gondoltam.:))) Én ilyennel még sosem találkoztam.
Ellenben hányok a magukat parfümöző, kis metroszex buziktól. Izzadásgátló dezodor még belefér, de bakker, amikor magára spriccölgeti abból a nőies kis tégelykéből a vegyszert, hátha attól majd igényesnek tűnik... Föjj. Arról, akinek még 3 parfümje is van, hogy minden alkalomhoz mást fújjon magára, most inkább nem nyilatkoznék.:D

2011.06.28. 11:19:49

@Kovács Tomi:
Pontosan. :) Látod, tanulsz. :)

Muha 2011.06.28. 11:23:56

@cyd: Nem tok irni. Ezt is a titkarnom irja. En csak diktalok neki.

Kovács Tomi 2011.06.28. 11:24:23

további szépet jót mindenkinek mára! Nekem lépni kell...:) Bye all!

summerstorm 2011.06.28. 11:25:28

Paaanniiiiiiiiiiiii

nem lehetne, hogy a grafománokat kivonatoljátok???
vagy legalább a kék kontra zöldet mondjuk átírhattad volna a pasim és a másik pasi verzióra...
a végére elfáradtam.

ja és hogy offoljak is... én múltkor a Gerendás Péterrel találkoztam... eléggé otthonról jöttem cuccban, szal gondolom valahol a környéken...

Rebelde 2011.06.28. 11:26:14

felettébb undorító olvasni titeket ebéd környékén:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 11:26:58

@Kytia:

"Amikor recsegőseket felböfögök, annak is szokott lenni szaga, de az általában attól függ, mit ettem előtte."

Te egy édes nő vagy! :)

Amúgy meg, a szedett szemöldökű gyantázós fiúkról mi a véleményed? :)

@Frigyesur:

Ja, mert annyira ritka a jó parfüm, hogy a többi kan rárabol a tuti illatra :) Én örülök, hogy a sok gagyit használják, mert én lehetek az üdítő kivétel :P Volt egy Armani parfüm ami tetszett, de csak 1x csábultam el :)

2011.06.28. 11:27:02

@mooon:):
Nekem egész posztolvasás alatt az járt a fejembe, hogy el kell mennem a moziba megnézni:

www.youtube.com/watch?v=ncSCqeClRjE

Rebelde 2011.06.28. 11:28:41

ma én is érdekeset láttam vilin, melósember szandiban karvalykörmök mindez egy lábujjgyűrűvel megfelelve

fumerin 2011.06.28. 11:29:02

@Kytia: Nekem nem 3 van, több:P
És valamiért mindegyiknek meg van a helye, ideje.
Lehet ezért fikázni, de nem fogok olyan szagot magamra fújni egy totyogáshoz, mint egy kiadós ágyjelenethez. És ha ettől rossz ember vagyok vállalom!
Minden illatnak van jelentősége.

Rebelde 2011.06.28. 11:29:50

@Nard:

nekem is az jött le, hogy kytia nagyon mocskosszájú:DDD

Kham 2011.06.28. 11:30:16

„Ha nem tudsz dönteni két ember közül, akibe szerelmes vagy, válaszd a.." Nagyon megkapó idézet, igazán kiváncsi vagyok miben írnak ilyeneket. Talán csak nem a Junior Lányok Lián Bibliájában?

Bezzeg, ha a posztíró a MiniJunior Lián Bibliára hallgatott volna, ott sokkal egyértelműbben fogalmaznak: "válaszd azt akinek, hóember a jele és csókolozni akar a homokozó sarkában." Vagy esetleg a Harminconinnen Bibliából: "válaszd azt akinek nagyobb az űrmérete: autóban, bankszámlában, fröccsfogyasztásban és/vagy természetben."
A Harmincontúlban már szerfelett homályosan fogalmaznak hasonló probléma esetére: "válaszd a mindkettőt, a tökéletes gének mellett fontos a családozó hajlam is, de egyszerre ez felettébb ritka párosítás és már biztos elvitte egy szőkébb hajú." Az Ötvenplussz Bibliában pedig újra egyértelmű az irány: "válaszd azt, amelyik hazatalál.":)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 11:31:22

@Rebelde:

Nyírfacukrot kéne ennie, az tisztíccsa! :D

@fumerin:

Egyetértek :)

Müller őrmester 2011.06.28. 11:32:04

Nos, gyermekeim az úrban. A nők valójában csupán beszélő vaginák.

Rebelde 2011.06.28. 11:34:37

@fumerin:

minden alakalomra más illat? csak összezavarja a jóembört nem?kb úgy vannak az illatokkal, mint a színekkel, keveset ismernek fel:))

nuku illat= utálok mindenkit
sima fa deo= ma nem lesz szex, csináld meg a csapot!
jador= készülj ember, ma szexasszony leszek vagy hogy??

Dökvín 2011.06.28. 11:36:42

@Bundabandi: Ó, hát ilyen nekem is volt. Ráadásul ki nem találod, de nekem is 5 éve kb. :D Vagy fél évig nyúztam magam, hogy most mit: 22-23 voltam, életem 1. kapcsolatában, mely már 6 éve tartott és bár már nem volt frankó, kis nyomiként nem bírtam időben szakítani. Végül persze nem lett ebből az új kapcsolatcsírából semmi sem (na jó, ez így nem teljesen igaz, barátok vagyunk azóta), de segített, hogy lezárhassam nagy nehezen a régi nem működőt. :P Jót tett!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 11:37:21

@Rebelde:

A jó parfüm csak plusz fincsi, a rossz meg riasztó :)

fumerin 2011.06.28. 11:37:30

@Rebelde: Reggel tusolás, majd enyhe illat, mert szeretem érezni magamon.
Este más illat, mert alváshoz is meg kell adnom magamnak azt, ami jár.
Szexhez és buliba menet erősebb, kihívóbb illat, mert az passzol a hangulatomhoz.
Mivel nincs emberem, lelépett, így ha dugni akarok, tudom előre:P

Rebelde 2011.06.28. 11:39:24

@fumerin:

lelépett?? hát én aszittem, hogy örömbódottá van...

fumerin 2011.06.28. 11:41:36

@Rebelde: Én is. Egy kicsit meglepődtem, aztán egy nap sírás, aztán új életet kezdtem megen.
És most ha 50 tevét is ígér senem kell többé!:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 11:42:21

@fumerin:

Óbazz, sajnálom. Én is azt hittem amit Rebelde! Szerintem szerezz be egy őslénykutatót! :)

Dökvín 2011.06.28. 11:43:33

@Kovács Tomi: Mögém egy ordenáré büdös dagadt ember ült ma a buszon. Szaga a teljes járművet uralta. Egy élmény volt.

summerstorm 2011.06.28. 11:44:06

@Kham:

ennél szokott neked menni viccesebbre is...

fumerin 2011.06.28. 11:44:35

@Nard: Van ez így. Lecserélt egy jól sodrottra, mert én csonti vagyok. Ennyi.
A kapcsolatunk jó a kölkök miatt, de már a sajátomban élek, ő meg anyukájával(majd 40 évesen).:D

Dökvín 2011.06.28. 11:45:24

@kiscickány: Amúgy meg róla én is lebeszéltem magam, világos volt, hogy nem egyezik az életstílusunk, és bukta vóna együtt. :)

ati2 2011.06.28. 11:46:06

@Kham:
Hát ez jó volt, még most is röhögök :D
70+: Legyen kivehető műfogsora.

Rebelde 2011.06.28. 11:46:37

@fumerin:

ez azért durva...kitartás, gondolom nem egyszerű egyedül a gyerekekkel

mi történt ha nem vagyok indisgraetz? új nő? vagy kikészült a sok illattól?:))))

Dökvín 2011.06.28. 11:47:05

@Bundabandi: ;D már szinte meg se lep!

fumerin 2011.06.28. 11:53:03

@Rebelde: Nézd, ami történt az teljesen hétköznapi lenne, ha nem lenne gyerek.
Neki a gömbölyű formák tetszenek. Én soha nem leszek erősebb annál, ami vagyok.
A gyerekekre most csak 2 segítségem van, egész nap, eddig meg egyedül oldottam meg, a zember miatt. Nem akartam leterhelni a kapcsolatot nagyszülővel.
Most jó, hogy 5 percre laknak tőlem, eddig 80 km volt a táv.
Erős nő vagyok, amire kell férfi megoldom. A többi meg már nem mozgatja a fantáziám.
Én lettem a családfő.

Kytia 2011.06.28. 11:58:48

@Nard: Nem túl pozitív. Bár az nem árt, ha a kényes helyeken borotválkozik, de csak a higiénia szintjéig. A többi gáz.

@fumerin: Én ezzel a fiúkra gondoltam. Nőknél szerintem más azért. Bár a minden alkalomra más parfüm téma kicsit nekem már túlzás. Nekem mindig van egy aktuális kedvencem, és azt fújom, de azt se mindig, mer minek.
Amúgy a ruhaöblítővel keveredett fincsi, egészséges emberbőrszagot én sokkal jobban szeretem a pasikon.:)

fumerin 2011.06.28. 11:59:08

@mooon:): Én nem.
Így marad két egész hétvégém magamra:D
Olyan senem volt már vagy 13 éve.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 11:59:47

@fumerin:

Hát ennyire azért nem lehet fontos hogy nagyobb és kerekebb segge legyen a nőnek. Mármint ha tényleg ilyen gecifontos, akkor már az elején rájöhetett volna. Én legalábbis nem jövök össze olyannal, aki kicsit sem tetszik :) Nekem is a "jobban sodrott" tetszik, de ha a vékony kis gebében olyat látok ami kompenzálja ezt, akkor egyből esik a prioritása a nagyobb kerek seggnek :) Nálam legalábbis így működik. Nincs semmi rossz anutával lenni, én szeretem az anutámat. :) Én vagyok a kedvenc gyereke.

Rebelde 2011.06.28. 11:59:58

@fumerin:

gömbölyű formák? basszus, komolyan két közös gyerek van, nem az a fontosabb majd 40 évesen? gondolom a szeri idején is hasonló alkat voltál, mint most
voltembered egyszerű, mint a bot

tőzegmalac 2011.06.28. 12:02:19

@Kytia: mindig ez a döntésképtelenség:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.28. 12:02:21

@Rebelde: Pont ezt akartam írni én is, hogy nyilván az elején sem volt gömbölyű...

Kytia 2011.06.28. 12:02:37

@fumerin: És ígéri az 50 tevét? Tudtam!:)))

fumerin 2011.06.28. 12:03:19

@Rebelde: Nem egyszerű, más.
Elfogadtam a döntését. Tudod ha időben meg lehet beszélni dolgokat sokkal korrektebb, mint sok év után a kiszakadt szőnyeg.
Megmaradt a barátságunk, mert nálunk soha nem volt szerelem. Talán ezért is kapott lángra.

fumerin 2011.06.28. 12:04:31

@Kytia: Nem ígér. Ismer.
Mindig nyitva az ajtóm, de aki kimegy, az már nem jöhet vissza.

tőzegmalac 2011.06.28. 12:05:06

@Zsu0805: Szia!:)
Köszi:) szóval megint vihar a biliben... :D

Rebelde 2011.06.28. 12:08:14

@fumerin:
nem volt szerelem? ez milyen szomorú már...

bár a szerelem nem minden, de anélkül belefogni egy kapcsolatba nem érdemes, szerintem persze

ati2 2011.06.28. 12:10:20

@fumerin: Az esetek többségében nem a külalak, miatt történik a szakítás. Tök mindegy egy nő hány kiló, vagy milyen formás.

Amúgy őszintén sajnálom, a gyereknek lesz a legrosszabb :(
Ajánlom egy jó pótapa minél hamarabbi beszerzését!

dr. gernika 2011.06.28. 12:14:33

@Tomato Tomi: De ha 5 éve nem nyúltál hozzá, honnan tudod, hogy fejlesztenek ilyeneket? Vagy csak a profilod nem frissítetted? :)
Az adminok látják, hogy ki kit néz ez tuti, barátnőm belefutott egy ilyen őrültbe, aki még azt is megmondta, hogy én kit nézegettem akkoriban gyakran, félelmetes volt. De mezei userek szerintem nem tudják megnézni.

fumerin 2011.06.28. 12:15:17

@Rebelde: Volt szerelem köztünk fijjatalon. Majd az újra találkozás megerősítette, hogy az élet minden területén passzolunk. Nem vagyok gyerek, számomra ezek fontosabbak voltak a buta érzelemnél (én sajna ilyen vagyok). De ezek szerint csak nekem.
@ati2: Nem akarok pótaput. Szeretőt meg találok, annyira nem vészes a helyzetem.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 12:21:22

@gernika:

Tök nyomi dolog iwiwen nézegetni másokat :S

summerstorm 2011.06.28. 12:21:34

@fumerin:

hát ha nem, akkor nem :))

summerstorm 2011.06.28. 12:22:03

@Nard:

pedig néha szórakoztató :D

Rebelde 2011.06.28. 12:22:38

@Nard:

ja, ugyanezt menőbb a fészbukon csinálni:))))

ati2 2011.06.28. 12:22:40

@fumerin: Nem is neked kell a pótapu, hanem a gyereknek. Ez lehet bárki, akár rokon is.

summerstorm 2011.06.28. 12:23:47

@ati2:

most nemezééévagyazééé.... de van nekik apukájuk.
akikkel jó a viszony, ha jól értem. Vagyis van apakép.
Ilyen szempontból nem kell pótapu, mert van rendes.

summerstorm 2011.06.28. 12:24:25

akikkel helyett akivel :)))

cyd 2011.06.28. 12:24:32

@Nard: Szóval egyke vagy

fumerin 2011.06.28. 12:25:01

@ati2: Férfimodellnek itt a papa a közelben. Az apuka meg hetente rájuk néz.

Tomato Tomi 2011.06.28. 12:27:45

@gernika:
Csak a saját profilom nem frissítettem, azt viszont látom néha melyik ismerősöm milyen alkalmazásokat telepít :)

Az adminok látják, persze, de ahhoz is kell egy roggyant elme, hogy ezt nézegessék :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 12:28:29

@cyd:

Igen, Mr Holmes :)

@Rebelde:

Az is tök nyomi! :) Minden közösségi portálon mások után stalkolni nyomi dolog!

@ati2:

Tök jól felnőttem apa nélkül, kurvára nem hiányzott :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.28. 12:29:30

@mooon:):
épp mondani akartam

Ez olyan, basszus, mint ha apu elesett vóna a háborúban!
Dehát nem halt meg, csak nem élnek együtt! Emberek, plíz :)

ati2 2011.06.28. 12:34:27

@fumerin: Akkor OK :)
@Nard: Szerencséd volt, a statisztikák pont az ellenkezőjét mutatják.

Tomato Tomi 2011.06.28. 12:34:49

@Nard:
Nekem sokszor már az az érzésem, hogy közösségi oldalon regisztrálni is nyomi dolog :)

dr. gernika 2011.06.28. 12:35:44

@Zsu0805: Barátnőm is kijelentette (akit lemeózott valaki adminjogokkal), hogy ha ez tényleg mindenkinek követhető lesz, azonnal törli magát minden fronton.

Tomato Tomi 2011.06.28. 12:36:02

@Tomato Tomi:
Kivétel persze ha az ember marketingszakember.

Muha 2011.06.28. 12:38:04

@Tomato Tomi: Azevagymereziskozossegioldal

Tomato Tomi 2011.06.28. 12:39:40

@Muha:
Jó, én kiemelten iwiw, facebook, twitter stb-re gondoltam :)

dr. gernika 2011.06.28. 12:40:05

@mooon:): Azt ne hidd, hogy facebookon nem csinálja. Csak szégyelli. :D
@Tomato Tomi: Hát, nincs jobb dolguk biztos.

2011.06.28. 12:40:23

@kabátnyúl:
Igen, ráadásul jóóóó hosszan, ami kell az álmosságomra. :)

Tomato Tomi 2011.06.28. 12:42:45

@gernika:
Az iwiw-nél el is hiszem hogy nincs.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 12:48:57

@gernika:

Ja mert ti igazi kis voyeurök vagytok a barinőiddel. Mit össze nem csámcsogtok a hülyéken :)

Muha 2011.06.28. 12:49:39

@Tomato Tomi: Pedig a facebooknal nincs kiralyabb dolog:)

Tomato Tomi 2011.06.28. 12:50:50

@Muha: :)
Én már hülyét kapok a 'hova tüntél' üzeneteitől.

dr. gernika 2011.06.28. 12:53:37

@Bundabandi: Egymást kerülgetős nekem is volt.

Muha 2011.06.28. 12:56:49

@Nard: Persze mer a zuckerberg mar konyorogve sirt es kuldott VIP GOLD accountot.

Muha 2011.06.28. 12:57:43

@Tomato Tomi: Nekem nem ir mert nonstop fenn vok es lajkolom a noket.

fumerin 2011.06.28. 12:59:46

@Nard: Én már megtaláltalak Titeket a közösségin:P
Ezer éve...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.28. 13:00:52

Nem tudom lelőtte- e már valaki, de én kék-zöldre karmoltam magam, mire végigolvastam.

Két,zöld, kék, zöld, kék, kék, zöld,zöld....

A fene enné meg, te liba, nem lett volna eccerűbb álnevekkel???? (Béla, Kazimír és kész)

Másrészt ez mi?:"nem csengültem el teljesen"
Ez amolyan nedves a bugyim, tiniszlenggel?:)

Ja, és még valami. Két pasi közül mindig azt válaszd, amelyikkel lelkileg jobban összhangban vagytok. Rövid távon szép dolog a szenvedély, de az gyorsan elillan, és ha nincs meg a lelki összhang, b+hatjátok.

Tomato Tomi 2011.06.28. 13:02:14

@Muha:
Én kb. negyedévente látogatok fel és még lájkolni is lusta vagyok :)
Azt hiszem inkább valami antisocial networking lenne nekem való.

Muha 2011.06.28. 13:04:47

@Nard: Nem merek :)
@Alfonzina:
Mer muha a kek. Lelepett az a rongy. Evvan. Sit happenz. Lajf goz. :)

Father Justice (törölt) 2011.06.28. 13:04:54

@Alfonzina: "..nem csengültem el teljesen.." = Nyirkos volt a bugyi, de még messze nem lucskos. :)

2011.06.28. 13:14:18

@Alfonzina:
Én a csengültemet simán gyengültemmé formáltam át agyban. :)

Muha 2011.06.28. 13:16:27

@Alfonzina: Igen. Itt buktam el, mert o is lemert. :)

Kytia 2011.06.28. 13:16:51

@Father Justice: Szerintem csak véletlenül 'cs'-t írt 'gy' helyett. Mert egy 'cs' betűvel kezdődő szóra gondolt, miközben írta.:)

@Muha: Ha te vagy a kék, akkor te hagytad el, teeeee.:)))

dr. gernika 2011.06.28. 13:17:30

@Kytia: Szerintem az csak ilyen hülyítő random fotógenerátor. Kér hozzáférést az adatlapodhoz, aztán véletlenszerűen kidobja az ismerőseidet.

Kytia 2011.06.28. 13:18:30

@Zsu0805: Nna, egyre gondoltunk.:)

Muha 2011.06.28. 13:21:03

@Kytia: O elhagyott lelkileg. A fizikalis lepattanas ehez kepest mar cukorsuveg.

2011.06.28. 13:22:03

@gernika:
Az nem gáz, ha ilyen része is lesz a közösségi oldalaknak, csak akkor időben értesüljek róla. :)

Kytia 2011.06.28. 13:24:02

@Muha: Akkor a posztoló torzítja a sztorit.:) Bár nem csoda, egy ilyen rongytól bármi kitelik.:))

Kytia 2011.06.28. 13:27:19

@Muha: Nem teljesen, hisz a lélek nem bizonyítottan hagyott el, viszont ha szakítasz, akkor az már tutira hivatalos. Szóval lehet, hogy tévedésből kukáztad.:))

cyd 2011.06.28. 13:28:58

@Kytia: Sőt! Tudta, hogy a csaj zöldé és mégis lecspata a kezéről. Pernahajder!

Kytia 2011.06.28. 13:34:19

@cyd: Jaja, igaz is!!! Anyaszomoríttóó!:))

summerstorm 2011.06.28. 13:38:14

mivaaaaaaaaaaan??
jaj hagyjátok már abba, én már rég belezavarodtam.... :)

Father Justice (törölt) 2011.06.28. 13:40:58

Az mondjuk tényleg nem mellékes, hogy melyikkel milyen színű volt a szex, ha ugyan egyáltalán. Mert lehet, hogy Mr. Blue-nak meg se volt a hölgy.. akkor meg miről is beszélgetünk. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.28. 13:42:19

@mooon:): Én is ezen filóztam, mert elmentem enni, de ezek még mindig ugyanott tartanak! :D

Muha 2011.06.28. 13:42:25

@Kytia: Keresztul latok a rongyokon. Nincs helye az agyamban, ha a zoldre gondol. Ennyi annyi amannyi.

Muha 2011.06.28. 13:45:31

@cyd: Jott. Ingyer volt a rongy. Elfogadtam, nem felesegul akartam.

fumerin 2011.06.28. 13:47:28

@Muha: "Keresztul latok a rongyokon." :D
Ez vicccesnek tűnik, de ez életed tragédiája is :P

cyd 2011.06.28. 13:50:01

@Father Justice: Nomen est omen. Az utóbbi lehetett a méteres kékeres, az előbbi meg... mi is volt? zöld őőő.... penészgomba?

Father Justice (törölt) 2011.06.28. 13:52:05

@cyd: Hulk, ennek megfelelő intim mérettel. Máris érthető a hölgy vívódása.

Muha 2011.06.28. 13:52:53

@fumerin: Az. El is keseredek neha. :)
De azt is tom hogy vannak meg rendes lanyok.

dr. gernika 2011.06.28. 13:53:16

@Nard: "Szimpatikus húzás! A büdös, cukorka meg vattacukor parfümös nők miatt szoktál leszállni buszról/metróról ? :)"

Diszizdöbigining...
:)))

Kytia 2011.06.28. 13:53:29

@Muha: Befészkelik ezek magukat a zember agyába akkor is, ha nincsen ott helyük. Nemúgyvanaz, hogy majd te eldöntöd.:)

fumerin 2011.06.28. 13:54:15

@Muha: Én is olvastam hasonlóról:)

Muha 2011.06.28. 13:58:43

@Kytia: Ágyamban csak basztam kiirni. De az agy is jo pelda. Szoval az ellen nem tehetek hogy ne gondoljak ra, de arrol tehetek hogy elkuldom. Marpedig en elkuldom ha ugy van es altalaban ugy van.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 13:59:50

@Muha:

Kemény vagy mint a faterod Muhaszita! :)

Muha 2011.06.28. 14:02:39

@Nard: Orokoltem. Es jobb kemenyen zuzni mint nyammogni.

michaela77 2011.06.28. 14:02:48

Elmentem a fotós boltba egy névnapi ajándékért, fényképes tányéralátét (általában nem vagyok ilyen fantáziátlan, de most elfelejtettem és gyorsan kellett valami), Moszkva tértől 13. kerületbe. Elhoztam, már majdnem itthon voltam mire megnéztem, és nem volt jó.
Visszamentem, útközben valami lett a kipufogómmal, olyan hangom volt, mint egy traktornak. Odaértem, mindketten hibáztunk, kedvezményesen egy ezresért megcsinálják, egy óra múlva kész.
Visszamentem a II. kerület végére, majdnem Solymárig az autószerelőhöz, háromezerér meghegesztették. Ismét vissza 13. kerület, de sajnos még nincs kész. Át vásárolni a szentendrei útra, vissza ismét 13. kerület, végre kész, ezres leperkál, hazaindul.
Akinek rosszabb napja van, megeheti a nyalókám felét.

cyd 2011.06.28. 14:03:34

@Muha: "Ágyamban csak basztam ..."
Ez lehetne valami pornóversike első sora is :)

dr. gernika 2011.06.28. 14:04:17

@Kovács Tomi: "Átszoktam a bringázásra, sokkal szabadabb a dolog és kevés dologra kell figyelni, az autókra max, ha elakarok jutni a-ból b-be.:) "
Most törted derékba a barátságotokat. :(

cyd 2011.06.28. 14:06:16

@michaela77: Dolgozok. Ide a nyalókát kislány!

michaela77 2011.06.28. 14:07:08

@Muha: asztat kérem mindenki mondhassa. Bizonyíccsad be, hogy rosszabb a napod, vagy legalább hogy több km van benned.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 14:09:14

@gernika:

Bringázni a sörissza nyomorékok szoktak! :)

fumerin 2011.06.28. 14:09:28

@gernika: LMP? :D :D
Mármint a bringáról ez ugrott be elsőre és akkor hol van még a nemi identitás zavara...:D

Muha 2011.06.28. 14:09:42

@michaela77: Velem mar elbant a termeszet. Ne akarj meg te is!!!
:)

fumerin 2011.06.28. 14:11:05

@Nard: Kikérem magamnak!
Nyomorék sörivó vagyok, de én nem ülök bringára!

michaela77 2011.06.28. 14:11:31

@cyd: én jobban jártam volna, ha ma bemegyek dolgozni.

@Muha: óóó jóvanmá, asziszed csak te lehecc csúnya? Reggelente tőlem is szokott húzódozni a tükör, nah:)
Bár.. izé... ööö.. hogy bánt el? Bepisiltél?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 14:12:05

@fumerin:

Te skorpinyó is vagy! Halmozottan hátrányos helyzetű! :)

fumerin 2011.06.28. 14:12:29

@Nard: Én loser vagyok, maradhat? :D

michaela77 2011.06.28. 14:12:55

@Nard: az egészet?? Ahhoz kétszer olyan rossz nap kell, mint az enyém.

Muha 2011.06.28. 14:13:04

@michaela77: Ilyen is volt. Honnan tudod? :)))))))
LilliLOLllli

michaela77 2011.06.28. 14:14:42

@Muha: hát, tudod ez mindenkivel előfordul. De a többséggel csak kb. kétéves koráig.

Muha 2011.06.28. 14:16:27

@michaela77: Node en nem vok atlagos :)

michaela77 2011.06.28. 14:17:08

@Muha: á, ne szerénykedj, szerintem egy átlagos szintet mindenképpen megütsz:):P

Kytia 2011.06.28. 14:17:26

@Muha: Jaaaa, francba az ékezetekkel!:DDD Az ágyból valóban könnyebb kidobni, mint az agyból.:)))

@michaela77: Solymáron melyik autószerelőhöz vitted?? Jó szerelő? Ajánlanád? Írd már meg priviben a címét. Megőrülök, a gatyámat is ráköltöm erre a kurva autóra, járom itt körbe a szerelőket és semmi.
Meg persze részvétem, meg ilyenek.:))

michaela77 2011.06.28. 14:19:35

@Kytia: nem egészen Solymár, Hidegkút. És sajnos nem tudom ajánlani, most először voltam náluk, szívességből, mert könyvelek nekik és megkértem, hogy gyorsan nézzék már meg. De amúgy nem tudom milyen munkát végeznek, nekem most gyorsan megcsinálták. Ha így is érdekel, nagyon szívesen megadom az elérhetőségüket.

fumerin 2011.06.28. 14:20:06

@Kytia: Mivaaan? Lecseréled a régi szerelődet, mert az mááá nem fütyül? :D :D

Muha 2011.06.28. 14:21:53

@michaela77: Nem nem. Muha atlag alatti. Mindenben. :)

dr. gernika 2011.06.28. 14:22:49

@Frigyesur: A nappalim lila, az esti rózsaszín. Utóbbi tényleg édes, de nem émelyítő, és csak alkalmakkor használom.

Kytia 2011.06.28. 14:22:58

@fumerin: Konkrétan a negyedik helyen járok. Hol pénzzel basznak át, hol nem szerelik meg tisztességesen, hol meg hívogatni kezdenek "csak úgy". Sehol nincs egy normális, lelkiismeretes.

michaela77 2011.06.28. 14:23:06

@Nard: munkahelyi szarság nem ér, az mindenkinek olyan:)

@Muha: ne törj le, állítólag ha ketté hajtod, akkor legalább vastag:DD

Kytia 2011.06.28. 14:24:22

@michaela77: Megköszönöm azért, ha megadod. Hátha nála még nem jártam.:S

Muha 2011.06.28. 14:24:29

@michaela77: Ezt nem lehet kette hajtani. :)

fumerin 2011.06.28. 14:24:30

@Muha: "atlag alatti."
Persze, csak arra vigyázz, hogy vannak, akik értik a kódolt szövegedet :P

Muha 2011.06.28. 14:27:14

@fumerin: Torolni fogjak a titkos kommentem szerinted? :D

fumerin 2011.06.28. 14:28:42

@Kytia: Mindenki meg akar gazdagodni. Ezzel tisztában vagyok:)
Nekem ecccer márkaszervizben adtak egy számlát, amin 4700 Ft volt a mosás. Lemosva vittem :S

fumerin 2011.06.28. 14:31:13

@Muha: Nem. Nem fogják érteni.
Kevesen értik, azok is félre :D

michaela77 2011.06.28. 14:31:49

@Kytia: ok, megírtam.

@Muha: ööö.. hát nem baj akkor, tudnálak azzal biztatni, hogy mindenki azt szokta használni, ami éppen az adott szobában van:) Tehát a lényeg, hogy ne legyen konkurencia:)

Ezért utálok konyhát takarítani. Minden ragyog, és most nincs kedvem tükörtojást csinálni, hiába kívánom, mert akkor megint minden tele lesz olajcseppekkel és kezdhetem elölről....

Kytia 2011.06.28. 14:31:54

@fumerin: Nekem most 15 ezerért akarták kitisztítani az "évek során nagyon elmocskolódott" szelepét az alapjárati motornak. Két hete tisztíttattam.
És ilyenkor mit csinálsz, ha ezt látod a számlán? Kifizetted, vagy verted az asztalt, vagy mit? Mert én utálok veszekedni, de kezdek besokallni. Most egy 8 ezer forintos állapotfelmérésre vittem a kocsit, mert lehet, hogy el akarom adni. Felhívtak, hogy 22 ezer forinttal menjek érte.:S

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 14:33:09

@fumerin:

Én kifogásoltam volna, és nem fizettem volna ki. :) Egy nő nem talál hibát a mosáson amit férfiak csináltak? Ejj! :)

tőzegmalac 2011.06.28. 14:34:18

@Zsu0805: A rajongó megvan még? :)

dr. gernika 2011.06.28. 14:35:11

@Kytia: Afrancokat nem, hetente kétszer járok egy elég zsúfolt (mert felkapott) edzőterembe tornázni, néha már rosszul vagyok az izzadt sunaszagtól. :S

Muha 2011.06.28. 14:35:18

@michaela77: Felek meg a jegyzettombom is vonzobb.

Muha ezert nem takarit. Nyugodtan sutogethetek. :)

fumerin 2011.06.28. 14:35:55

@Kytia: Miután közel 100ezres volt a számla, nem érdekelt a lehúzás. Amiért kivertem a dilit az az volt, hogy kilopták a biztonsági öv burkolatát.
Aztááán gyorsan kaptam újat, mielőtt még mást is észrevettem volna (Ford). :D

Kytia 2011.06.28. 14:37:06

@gernika: Nemár.:DDD Az én orrommal tényleg baj van. Én a tornatermekben is csak némi izzadt textilszagot, gumiszaggal keveredve szoktam érezni.

Muha 2011.06.28. 14:37:40

@fumerin: Az viszont mar jo dolog:)

Kytia 2011.06.28. 14:40:53

@fumerin: Basszus! Mondjuk a szakszervizekről mondanak mindent, persze. Hú, de át fogom ma nézni, mikor átveszem!

fumerin 2011.06.28. 14:43:47

@Muha: Én is előnynek könyveltem el, de ma már nem örülök neki:D
@Kytia: Ennél még voltak finomabb átverések is, csak a női logikám élesebb egy szakmókus gondolkodásánál;)

Muha 2011.06.28. 14:50:17

@fumerin: De en gyogyos is vagyok. Mindennek orulok. :)

cyd 2011.06.28. 14:51:19

@Kytia: Ezt úgy kell megelőzni, hogy átnézetem 8000, ha talál valamit, amit meg kell csinálni, akkor előbb felhív ad egy árajánlatot és megkérdezi szeretném-e, ha nem saját felelősségre elhozom.
Tudom eső után csók, vagy halottnak a köpönyeg meg ilyenek, de legközelebb hátha...

fumerin 2011.06.28. 14:51:59

@Muha: Én is deviáns vagyok, de nem folyik a nyálam:P

Kytia 2011.06.28. 14:53:49

@cyd: Ez pontosan így történt. Átnézetés 8, utána telefon, hogy ezt megcsinálnák, 6 és még azt, az 2. Ez akárhogy is számolom, 16. Erre hívnak, hogy 22.

Muha 2011.06.28. 14:54:11

@fumerin: Uristen!!! Neked szilard a nyalad?

dr. gernika 2011.06.28. 14:55:35

@Nard: Na, ki is a nyomi közösségioldal-függő? :D

@fumerin: Hogyan?

fumerin 2011.06.28. 14:57:58

@Muha: Köveket köpök, most ez megen valami különlegesség? :P
Ne tekerd ki, ne tekerd ki....felesleges. :P

dr. gernika 2011.06.28. 15:02:14

@fumerin: Nem, Nard a biciklisekre allergiás.

fumerin 2011.06.28. 15:02:47

@gernika: Jaaa, én az LMP-re:D
Nálam a kettő egy és ua. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 15:07:55

@gernika:

Te is bejelölnéd Muhát! Tudom! :)

@Kytia:

8 az megnézve 10, a 10 ha eléggé belegondolunk az 16, a belegondolás további hatezer. Tessék itt a 22.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 15:08:47

@Muha:

Én értettem. BiSZtos mert Muhakék a pólóm. :)

dr. gernika 2011.06.28. 15:10:42

@Kytia: Most különösen aggódom, mert szülinapos az edzőnő, tortát hoz, és legutóbb, mikor hozott (akkor valami jubileumot ünnepeltünk) leültem szélre enni, egy csaj a fejembe tolta az izzadt seggét és ott hámozta le magáról a mackóalsót. :S

dr. gernika 2011.06.28. 15:17:04

@fumerin: Hát bár az LMP lenne a legnagyobb problémánk. :(

fumerin 2011.06.28. 15:18:44

@gernika: Jóvanna!
Én élből utálok mindenkit.
Őket különösen azzzé, mert a férfijjjaik között az a fél centi hijjány idegesít.
Most elhiszem, hogy tisztább, de akkorsenem preferálom.

Muha 2011.06.28. 15:19:09

@Nard: Ilyen ez a muhakek. Meg az irasod is megvaltozik. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 15:22:33

@fumerin:

Nem levágják a tetejét, hanem körülötte. :)

dr. gernika 2011.06.28. 15:23:50

@fumerin: Öööö, nem igazán érint a fél centi hiányuk, de bár a többiben is ennyire keresni kéne a kifogást. :D

PPK™ 2011.06.28. 15:25:35

Mindig fel-felbukkan egy újabb poszt, ami ráébreszt arra, hogy nem vagyok felkészülve mindenre. Ez is egy ilyen.

fumerin 2011.06.28. 15:27:39

@gernika: Mindegyikre tudok rosszat mondani, ha gondolod? :D
Jót egyikrőlsenem...
De én buta vagyok és kicsi, kinemszarjale a véleményem? :)

Kytia 2011.06.28. 15:27:40

@Nard: Többet ne gondolkodjunk. Árt a pénztárcámnak.:))

@gernika: Nyár van. Sportolj szabadtéren.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 15:32:28

@Kytia:

Elviszem fagyizni, meg kap egy csokit. Szerinted? :)

@fumerin:

Én minden nőre tudok rosszat mondani! Én buta vagyok és nagy, és az én véleményemet is leszarják! :)

dr. gernika 2011.06.28. 15:34:09

@fumerin: Nem kihívás, én is. :D
@Kytia: Á, itt a belvárosban egészségesebb az edzőterem levegője. :D Mire a Margitszigetre kisétálok, elfáradok, békávzni meg végképp nem fogok tornacuccban. A terem itt van pár sarokra. (tőlem már ez is hatalmas teljesítmény, mert itthon szoktam amúgy tornázni gép előtt)

fumerin 2011.06.28. 15:36:04

@Nard: Rólam is lehet rosszat mondani, de megnepróbáldddd! :P
@gernika: Akkor értjük a nagy semmit:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 15:37:29

@fumerin:

Már csomót elmondtál magadtól :)

@gernika:

Amúgy meg a Margitsziget sincs messze. Netto fél óra gyalog a te tempódban :)

fumerin 2011.06.28. 15:38:25

@Nard: Nézd, őszinte vagyok, de a legfontosabb, hogy magamat sem ringatom:P

dr. gernika 2011.06.28. 15:40:13

@fumerin: Ja. :)
@Nard: Ja, az bemelegítésnek még oké (sportcipőben 20 perc!) de hazamászni már túl sok lazításnak, szerintem te tudod a legjobban. :D
FAGYIIIIIIIIIIIIIIII

Caddy 2011.06.28. 15:47:09

@gernika: @Nard: ehh gyenge belvárosiak!
15 perc kifelé, 40 perc egy laza szigetkör, 15 perc vissza. Pont annyi mint a tornatermi séta átöltözés, torna, átöltözés, séta.

summerstorm 2011.06.28. 15:47:14

@gernika:

pedig a Margitszigeten edzeni fun...
valahogy tudatmódosítást csinál :)))

Muha 2011.06.28. 15:50:31

En szentendreig sprintelek, visegradig seta, haza meg egy laza kocogas sulyzozassal otvozve.

dr. gernika 2011.06.28. 15:52:07

@mooon:): Áh, nem nyomiskodok a pro futók között, Nard már látta, mit művelek "futás" címszó alatt.
Tornaterembe átöltözve megyek. Ott 90 perc alatt totálisan átszellemülök, konkrétan meghalok, de másnapra újjá születek. :D

Na mentem fagyiiiiiiiiiiiiiiii

summerstorm 2011.06.28. 15:52:28

@Muha:

mostantól hívhatlak nagyotmondóJÁNOSnak :D?

Muha 2011.06.28. 15:52:43

@mooon:): Miert csak mostantol??? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 15:54:03

@Caddy:

Én szeretek és tudok is sokat sétálni :) gernika nem bírja :)

fumerin 2011.06.28. 15:55:34

@Muha: Futhatok veled? Kíváncsi vagyok arra a kitartásra, ami maximalizmus alapokon nyugszik! :D :D
Súlyzónak meg jó a bérlet:P

summerstorm 2011.06.28. 15:56:31

@Muha:

valahogy most éreztem rá valódi lényedre :D...
azééé

Caddy 2011.06.28. 15:56:40

@Muha: mert te tökéletes vagy. :D:D:D

@Nard: ja persze, fogd csak rá,mindenért ő a hibás és felelős. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 16:01:03

@Caddy:

Komolyan, én bírom a gyaloglást, gyalogoltam már a VI.kerből a XVI-ba, meg XVI-ból Gödöllőre és vissza :) Nekem nem probléma :) Csak a nők mindig olyan cipőt vesznek ami szép,meg megy a táskához meg ki tudja mihez, nem azt ami praktikus! :)

Muha 2011.06.28. 16:03:31

@fumerin: Futhatsz utanam. Az teccik a noi hiusagomnak. @mooon:): Nem azert mert lasssu vagy nyugi csak en vok ien gyors. :)@Caddy: Koszi :*

summerstorm 2011.06.28. 16:04:07

@Nard:

kérlek, azért az fontos, hogy a cipő meg a táska menjen egymáshoz... :D

fumerin 2011.06.28. 16:07:11

@Muha: *legyez-legyez-legyez*
Olllan komolyan, ahogy érzed :D

Caddy 2011.06.28. 16:09:54

@Nard: na látod, én inkább a kényelmest választom, így én átsétálom neked a várost amikor csak akarod. (na jó, nem -13 fokban) :D
Na majd megmondják, hogy igenis fontos a cipő meg a táska, meg a hajszín, meg a hajpánt,meg a kesztyű. Valóban. De annak is megvan a helye és ideje. :)

@mooon:): na mondom én. :D

summerstorm 2011.06.28. 16:12:06

@Caddy:

jó nekem is van világbólkisétálós cipőm is....:D
de van mikor jó kombinálni a kombinálni valókat :))))))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.28. 16:18:31

@Caddy: Én is a kényelmesre szavazok. Bár én simán sétálok magassarkúban órákat, még futok is ha kell! A táska cipő párosítás meg soha nem érdekelt, utálok átpakolni egyikből a másikba... ilyenkor hagyom mindig otthon a kártyámat véletlenül a másik táskában. :D

cyd 2011.06.28. 16:26:26

@Nard: "Csak a nők mindig olyan cipőt vesznek ami szép,meg megy a táskához meg ki tudja mihez, nem azt ami praktikus!"
Így van. Normafához volt megbeszélve a randevú. Kb. 4-5 centis sarkon jött és elkerekedett a szeme a kilátó tövében lévő parkolónál. Becsületére legyen mondva feljött :)
Ilyen egy nő, ha nagyon akar valamit... :)

Caddy 2011.06.28. 16:29:04

@mooon:): tudom, hogy van olyanod, csak te a magassarkút preferálod. :)

@Bundabandi: néha már kicsit slamposnak is érzem magam, de ha úgy érzem és úgy tartja kedvem, akkor séta, mert jó idő van,mert éppen nincs 30 fok, mert éppen a húgitól Budáról, és az olyan szép, és ugyan jön a busz de akkor az alagút után lepattanok, aztán meg a Bazilika.... és a többi. :D:D Lehet ez még mindig a fiatalság bolondság, de még csak társaság se nagyon kell hozzá.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.28. 16:43:23

@Caddy: :D Ó én is szoktam magamban barangolni! Vásárolni legszívesebben magamban megyek, ha igazán venni akarok valamit, mert ha jön valaki velem, akkor tuti minden boltnál meg kell állni! Moziban voltunk legutóbb az egyik barátnémmal, előtte volt még egy óra, hát sétáltunk az Arénában. Bementünk az egyik boltba, vagy 3/4 órán át el sem lehetett húzni a fülbevalók elől. :D Aztán mentünk fizetni erre meglátta, hogy a másik oldalon is vannak fülbevalók. Felcsillant a szeme! Ránéztem, mondom: "Te most nem láttál semmit!" Erre egy srác elkezdett röhögni a sorban előttünk! Na meg persze mi is! :D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.06.29. 13:30:47

Mr. Fekete szerint ez egy sz@r, olvashatatlan írás. legalább át kellett volna tekinteni még párszor - mielőtt a lány postázta.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.06.29. 13:48:06

Ez a két hét, de főleg az 1 hónapig nem látjuk egymást időtartam egyenesen kapcsolatgyilkos ebben a korban.

Továbbá úgy látom, Kékkel valami komlpexebb, összetettebb érzést sikerült átélni. De ha ez így volt, nem kellett volna a Zöldet nyomatni. Az "egy hónapig nem látom, veszekszek vele és megtartom" időpontja lett volna alkalmas arra, hogy Zöld tisztes távolba kerüljön. Láthatóan nem vágyott barátnőre, Kék meg esetleg igen.

Kékkel azért lehettek bunkózások a végén, mert mindkét félnek volt olyan, amit nem beszélt meg a másikkal értelmes ember módjára, és mivel nem kommunikálta a másik felé a problémát, az meg sem bocsátotta.

A posztoló kifejezetten éretlen, de megnyugtatom a kedves kommentelőket, sokan ugyanezt felnőttkorukra sem növik ki. Különben csupa boldog kapcsolatokról szóló poztokat küldene be mindenki.

blah 2011.06.29. 15:00:55

a felénél elkezdett füstölni az agyam, de azt azért levágtam, hogy ebből a bringából még anagy ribanc lesz

SZKRCHRD 2011.07.05. 18:37:32

"Mr. Zöld szeptember végén szakított velem [elmondanám, hogy levélben, és nem személyesen...gerinctelen]"
A csaj hónapok óta csalja szerencsétlent, mégis a srác a gerinctelen? Érdekes...
süti beállítások módosítása