Örömteli breaking news: mégis lesz esküvő

2011. augusztus 09. 13:00 - Panni CsP

Múlt heti posztolónk eddig rekord kommentet és rengeteg kattintást tudhat magáénak. A szerző tegnap elküldte nekünk a további fejleményeket, amiben leírja, hogyan döntött, és mennyire képes megemészteni jegyese múltját. És még egy örömhír: jelentkeztünk Goldenblogra, tessék szavazni

 

Sziasztok! A pár nappal ezelőtti posztoló vagyok, aki az eljegyzési történetet írta. A kommenteket köszönöm szépen, 990-ig olvastam őket. Végül úgy döntöttem, hogy elfogadom a dolgot, újra felhívtam, mindenről beszéltünk. Mint kiderült, az édesapja molesztálta anno, egyszer eljött otthonról örökre, és ezért nem kapott otthonról pénzt.

Egyetem előtt egy évig rendes munkája volt, pénztárosként dolgozott egy törökbálinti áruházban, és alig tudott megélni, és kiszámolta, hogy nyolc évig kéne spórolnia az egyetemre. (Az meg tévedés, hogy minden szakon annyi az ösztöndíj, hogy a jó tanulók megélnek belőle, pláne Budapesten.) Az akkori lakótársnője viszont tényleg űzte az ipart a szomszéd szobában, és egyszer felajánlotta neki, hogy szálljon be az üzletbe, és ezt tudta csinálni egyetem mellett is, de nem túl sűrűn. Csak annyit, amennyi a közvetlen megélhetéshez kellett, egyébként pedig kapott ösztöndíjat is; összesen 22 ilyen eset volt az 5 egyetemi év alatt. Nem volt köztük semmi extrém bőrszín vagy testfelépítés szerint. Nem tudom miért, de ez megnyugtatott. Az anyagi közösségről csak annyit említenék, hogy másfélszer többet keres nálam, a kétharmad részben az ő pénzéből vett autónk és a lakásunk is az én nevemen van… ennek fényében ajánlotta fel, hogy szakítsunk, ha nem bízom benne. Végül is reggelig beszélgettünk, közben elmesélt minden részletet, és nagyon hálás volt, hogy meg akartam beszélni a dolgot. Azt hiszem itt az ideje az esküvőt tervezni, persze szigorúan a s*ggfej após nélkül. :-)

 
452 komment
Címkék: esküvő

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr123135966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

michaela77 2011.08.09. 17:53:15

@Zsit (nyau és rémizé): ezt még meg tudnám érteni. De nem kézi, hanem gépi számla volt bazze... Még mindig fáj, ha rágondolok...:)

JOKKA21 2011.08.09. 17:58:19

@gernika: Ha azt írnám, hogy rendesek a nők akkor sem lenne, akkor azért szarnának le, mert nem lennék kihívás nekik.
Tök mindegy mit csinálok az nem jó a nőknek.:D

SciNu 2011.08.09. 17:59:11

@JOKKA21: Ezzel a definícióval max egy álkapcsolatba lehet belépni. Ha eleve támadólag lépsz fel (minden nő kurva) akkor ne is várj mást. Megjátszani sem kell (legfeljebb kicsit túlozni és hibákat lassan adagolni).
És miért pont a plázacicáknak akarsz megfelelni? Az a réteg kimondottan pénzre hajt normálisat nehéz lenne találni (a jó segg és a nagy mell nem jelenti a normális nőt)
Meghívni pedig továbbra sem KELL. Ha kéri, hogy hívd meg vissza kell utasítani. Fizetni italt csak randin és nem valami rohadtdrágát. Kevés tanulópénz meg belefér.

michaela77 2011.08.09. 17:59:38

@gernika: ez olyan, mintha arról panaszkodnék, hogy az S-es méretű ruhák mind el vannak szabva, mert nem jók rám:))

dr. gernika 2011.08.09. 18:02:43

@JOKKA21: Befejeztem.
@michaela77: Kábé. :D
Sziasztok!

Muha 2011.08.09. 18:15:41

POSZTER!

Remélem ezeket a kommenteket is végigolvasod, mert én most MEGPARANCSOLOM NEKED, hogy majd öt év múlva keress meg és mesélj, hogy mizumizu.

*ebben nem volt csúnya szó, úgyhogy MEGTILTOM, hogy töröljék a kommentemet*

SciNu 2011.08.09. 18:19:45

@JOKKA21:
Rendes nők != (beképzelt plázacica || golddigger || "énarosszfiúkatszeretem" HP)
De úgy látom nálad továbbra is a rendes nő a külsőségen alapul és nem értelmi szinten. És ne gyere azzal, hogy azt mondom, hogy a bányarémekre kell fanyalodni. Nem 2 szint van a nőkben a külsőre nézve.

Muha 2011.08.09. 18:29:58

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
valaki vagy ropiseggű, vagy nem. :D

Father Justice (törölt) 2011.08.09. 18:31:45

@JOKKA21: A bunkóságot egy nő csak akkor nevezi a nevén, amikor minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy ő is csak a sokadik fasztarisznyája volt a rosszfiús hejjespaseenak. Egészen addig "vagányságról" és "határozottságról" beszélnek - az meg olyan férfias, ugyebár. Természetesen ebből az is kiderül, hogy a bunkóság csak ennek a kategóriának nézhető el, átlag, vagy pláne az alatti külsővel ne is álmodj ilyesmiről. (Legfeljebb akkor, ha kurva sok pénzed van, de ez egy másik történet.)

Viszont a koncepciódban alapból összemosol két kategóriát, ami téves konklúzióhoz vezet.

Azokat a csinos, fiatal nőket, akik az ötvenes üzletemberek társaságát keresik, többnyire tényleg nem a belső értékek vonzzák. Triviális, hogy ezeknél csak sok zsetonnal lehet esélyed, mert gyakorlatilag egy szolgáltatást veszel igénybe tőlük. A különbség az utcai repedtsarkúhoz képest annyi, hogy ezt hivatalosan, hosszabb távon és optimális esetben kizárólagos jelleggel teszed.

Teljesen más kategória az, akik a szépfiúkra buknak, de ebben mi a kivetnivaló? Nyilván te sem ork nőstényeket szeretnél sun.. érzéki örömökben részesíteni. Az, hogy manapság a nem kifejezetten érdekvezérelt csoportból a tökátlag küllemű példányok túlnyomó része is szépfiút akar, egyáltalán nem meglepő. Ez az úgynevezett szintezési probléma miatt van így. (Egyszer-kétszer megdugta egy díszpéldány, és onnantól kezdve automatikusan a legfölsőbb szintekre kalibrálja saját magát is.)

Egy igazán jó nőhöz mindig kell a zseton, effelől senkinek nincsenek kétségei. De ha beéred a (külsőre) átlaggal, abban a mezőnyben találhatsz normálisakat is, akik alapvetően érzelmi alapú párkapcsolatban gondolkodnak. Persze itt sem érdemes kozmetikázni a fekáliát, hiszen az arányok csapnivalóak: ők is nagyon kevesen vannak. De mivel az elméletet kiterjeszted az összes nőre (az összemosással együtt), nehezen fogsz szert tenni arra a rutinra, amellyel egy 10 perces beszélgetés után meg tudnád különböztetni a "rendes" lányokat az érdekvezérelt picsáktól bármely kategórián belül. Ez itt a probléma.

Mikrofarád 2011.08.09. 18:35:05

Szia Posztos,

örülök a fejleményeknek, azt kívánom, hogy legyetek boldogok!

Üdv: µF

A kommentelők többségének egy megjegyzés: annak is örülök, hogy ennyi kiforrott személyiségű, erős gerincű, sokat tapasztalt és mégis előítéletektől mentes, mélyen gondolkozó és érző, tévedhetetlenül éles meglátású személy van köztetek. Biztos sikeres emberek is vagytok, különben nem érnétek rá ennyire sokat osztani az észt. Hogy népi bölcsesség is legyen: 'akinek nem inge, ne vegye magára.'

Szöszi 28 2011.08.09. 18:38:54

@michaela77: Lehet, hogy a mi cégünkkel beszéltél, merthogy nálunk is ez a szabály:D Akkor szornózok, ha visszaüldik az 1-es példányt. Bár nem én találtam ki, hanem a főnökség:D

michaela77 2011.08.09. 18:44:26

@Kata1987: hát én nem hallottam még ilyen agyament dolgot:) És ha két év múlva derül ki, hogy egy számla nem jó, akkor két év múlva kéritek vissza a lezárt üzleti évre vonatkozó számlát, hogy bocs, mégse így gondoltuk?:D

Szöszi 28 2011.08.09. 18:46:05

@michaela77: Hát ilyenre azért még nem volt példa:D Pedig már 5 éve itt vagyok:) Ha a cégnek van nyűgje azt azért a hónapon belül kinyögi és lerendezzük a dolgot így:)

Muha 2011.08.09. 18:46:27

@Kata1987: @michaela77:

És az, hogy pénztártól való távozás után nincs reklamáció az smafu?

michaela77 2011.08.09. 18:48:28

@Kata1987: na ez az, de ez mondjuk pont egy elmúlt hónapra vonatkozott. Szerintem valaki kitalál egy ilyen hülyeséget, és mint tudjuk a butaság gyorsan terjed:))

@Muha: na az meg a másik. Nem is mondtad, hogy könyvelsz:)

Szöszi 28 2011.08.09. 18:48:33

@Muha: Ennyi:D Megmondtad a frankót:D

Szöszi 28 2011.08.09. 18:52:18

@michaela77: Én nem tudom:D De a cégek van, hogy önállóan visszaküldik a számlát egy kísérőlevéllel, hogy sztornózzam és ezt és ezt javítsam ki. Azt hittem ez egy tök általános szokás, de mindig tanulok valami újat:D Mellesleg...Én volnék a legboldogabb, ha a sok balfasz például nem a számla kézhezvételekor jönne rá, hogy jaaaaaj, hát nem is ez a címünk, mer elköltöztünk, Katika legyen szíves mán átjavítani. -.-' Duplamunka oh, jeee, mert nehéz lett volna előre értesíteni:D

kiraaaaa 2011.08.09. 18:55:20

Akár fék, akár sántít a történet, de ha a lány ki tudott lépni a szexmunkások köréből, az értékelendő
Én tanítottam korábban egy lányt (a nyolc általános végzettséget akarta megszerezni), de nem igazán lehetett összeegyeztetni pl. Csokonai költészetét és az általa tapasztalt valóságot. Szóval elbuktunk, ha úgy tetszik mindketten.
Nehéz, dolog volt segíteni rajta.

HA ebben a történetben, itt mégis sikerült a továbblépés, s jó lenne ezt (is) meglátni a történetben, akkor az tényleg jó hír.

Az,hogy Gernika megint úgy írogat rólam (vagy csak úgy vélem hogy rólam, s az akkor jó)ismeretlenül, vélt vagy valós információkat, hát ah neki ez kell a boldogsághoz, tegye.HA már máshogy nem kerek a világ :)

michaela77 2011.08.09. 18:58:27

@Kata1987: hát persze, ha észreveszed, hogy rossz a számla, nem könyveled le, hogy na majd küldjenek hozzá stornót, hanem egyszerűen visszaküldöd.
De ha lekönyveled, visszaigényled az áfát, és akkor találják ki, hogy ők mégis áfa nélkül számláznák le, hát akkor nehogymá engem b*szogasson az apeh, hogy miért igényeltem vissza jogosulatlanul áfát (mer ugye az eredetit visszaküldeném, az újon meg már szó nem lesz áfáról). Nekem bizony szépen ott lesz a storno számlám, meg az új, látszik mennyivel áfa bevallás után állították ki,és az eredetit akkor sem adom vissza, ha térden állva könyörögnek érte:)

Hurri Kán 2011.08.09. 19:44:34

@Kata1987:
A cégnél lehet, h az a szabály, de ha a számviteli törvényben meg más a szabály, akkor bizony pont lesz..nám, hogy a cégnél mi a szabály... :D

@michaela77:
Nehéz dolgok ezek... Eccer én is vért izzadtam, h pecsétes papírt szerezzek arról, hogy a banki ügyintéző mekkora marha... megjegyzem, sikerült...;)

cyd 2011.08.09. 20:01:06

@michaela77: Ugynacsak mai, csak már nem volt időm bent leírni: ügyfél tartozik. Kiderül mégse, duplán lett leszámlázva a cucc. Ok. Megy a jóváírás.
Ügyfél: Ne! Azt nem tudjuk lekönyvelni, ha ugyanolyan összegű, legalább legyen 1 Ft a különbözet a kettő között.
Na most ez egy tavalyi számla, ügyfél meg világcég.

michaela77 2011.08.09. 20:13:38

@gyvy: az azért elég szép eredmény:)

@cyd: ilyen tényleg van? Kezdem azt érezni, hogy fizetés emelést kellene kérnem, csak olyan alapon, hogy nem vagyok teljesen hülye:)))

indapass90210 2011.08.09. 20:13:45

Bakker. Nekem azér' megérne annyit, hogy apóspajást kiheréltessem. Abból nagy gond nem lehet, és nem is dicsekedne el vele, hogy miért kapta.

Szerintem jobb nem feszegetni azt, hogy milyen csókák hágták meg. Gondolom jobbára azok, akik többnyire csak így jutnak nőhöz.

Mindenesetre a posztoló ha jelentkezik, kap tőlem egy kenyérpirítót nászajándékba.

Hurri Kán 2011.08.09. 20:20:03

@Dövan:
Nagyon adakozó kedvedben vagy mostanában :D

Hurri Kán 2011.08.09. 20:22:16

@michaela77:
Az volt... de hát nem állt szándékomban az ő baromsága miatt az ügyfél irányába a zsebembe nyúlni... .D

Virgo1975 2011.08.09. 20:40:44

@Easyke: anyám 30 éve él együtt egy olyannal, aki az ő gyerekeit folyamatosan bántotta, alázta, szavakban és tettekben is. mert csak, mert zavarta a létezésük. és még le is kicsinyíti anyám, nem érzi, érti, hogy ez számunkra mit okozott.

JOKKA21 2011.08.09. 20:48:39

@Father Justice: Jó dolgokat írsz.:)
Beérném egy külsőre átlagos lánnyal, aki nem hazudik, nem dugna félre és örömmel főzné a pörköltet nekem.

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Nem külsőn, arról nem tehetnek, hogy szépek(szép alatt nem a plasztikás műribiket értem).
Olyan nő kell, akiben megbízhatnék és nem gondolnám, ha nincs velem, hogy más dugja.Az a baj, hogy a nők nem értékelnek semmit.
Ha bókot kapnak az nyálas, ha oltogatást az bunkóság és ez a baj.

Virgo1975 2011.08.09. 20:54:04

@michaela77: azért sokunkban nem igazán merülne fel ez a lehetőség...inkább nem tanulok, míg össze nem gyűlik, mondjuk?

Virgo1975 2011.08.09. 20:56:14

@JOKKA21: azok nem rendes lányok...ismerkedj a templomban:P

Virgo1975 2011.08.09. 20:57:58

@Kugeln - Rock me Amadeus: miért, bakker, köteles vagyok szexelni vele, ha meghívott egy italra? még jó, hogy nem vagyok már hú, de fiatal..az én időmben ez még nem volt szokás.

dr. gernika 2011.08.09. 20:59:27

@Dövan: Lehet Jokka is volt nála.

cyd 2011.08.09. 21:02:12

@gernika: Akkor újragondolnám a poszter helyében ezt az esküvő dolgot.

dr. gernika 2011.08.09. 21:05:56

@Virgo1975: Hát még az mit okozott, hogy nem védett meg titeket. Sajnálom. :(

Virgo1975 2011.08.09. 21:06:44

@JOKKA21: mondom én, hogy rossz körökben ismerkedsz. itt mit vársz?

Virgo1975 2011.08.09. 21:10:24

@JOKKA21: mi az, hogy eljátssza a megszerezhető nőt? szóba áll veled? akkor már az azt jelenti szerinted, hogy van esélyed nála? másneművel csak akkor beszélgethet, ha akar tőle valamit? vagy mi?

dr. gernika 2011.08.09. 21:12:59

@Virgo1975: Jah, már az Amerikába jöttem-ben megmondta az öreg: Bárokban nem lehet rendes lányt találni. Templomba kell menni, oda járnak a rendes lányok. Meg a könyvtárban is jó a kapás. Vagy ahova épp akkor ment (Vidámvasárnap-szerű jótékonysági est). :D

Father Justice (törölt) 2011.08.09. 21:13:16

Tudtam én, hogy a pörkölt lesz itt az igazi probléma. :)

Virgo1975 2011.08.09. 21:14:00

@JOKKA21: az még az én időmben nem volt. arra gondoltam, hogy nem kezdi el, halaszt, és előbb elmegy dolgozni, gyűjt pénzt, utána megy tovább tanulni.

Virgo1975 2011.08.09. 21:16:40

@gernika: vert, rágalmazott, sértegetett. pedig nem is csináltunk semmi különösebb rossz dolgot, nem hisztiztünk, nem követelőztünk, nem bukdácsoltunk a suliban. ha véleményünk volt valamiben, főleg, ha más, mint az övé, jött, hogy "ne vitatkozz".
meg hozzánk ne jöjjön senki, meg biztos valami rosszat csináltunk. kb. minden baj volt.

ati2 2011.08.09. 21:19:51

@JOKKA21: Az a bajod, hogy nem értesz a nőkhöz, kellene olvasnod pár könyvet a párkapcsolatokról pl:
- A fériak a marsról a nők a vénuszról jöttek
- Egymásra hangolva

Kurvára meg fogsz lepődni mennyire egyszerűen működik az egész :)
Én csak a fejemet fogom, hogy miért ilyen későn olvastam ezeket.

A posztolónak is ajánlom könyveket, ha azt akarja, hogy 30 év múlva is működjön a kapcsolata!

JOKKA21 2011.08.09. 21:23:28

@Virgo1975: Ha jópofizik, akkor úgy veszem, hogy bejövök neki(kivétel azoknál, akiknek kötelező jópofizni, mert szolgáltatnak).
De a csajnál kellett legyen már diákhitel, amikor ő tanult.
Nem várok semmit, csak leírom a véleményem és "meghallgatom" másokét.
Nem vagyok megkeresztelve, nem járok templomba.:D

@gernika: Lehet.:D

indapass90210 2011.08.09. 21:27:02

@JOKKA21: ezt a diszkóban cumizást honnan veszed?

dr. gernika 2011.08.09. 21:27:07

@cyd: No igen, ő az a típus, akiről én is mélyen hallgatnék.
@Virgo1975: Hát igen, mert léteztetek. És nem ő birtokolta anyátok figyelmének 100%-át? Tőle volt tesótok?
Ezt a "ne feleselj" frázist gyűlöltem. Iszonyat igazságtalan. Anyámmal szerencsére lehetett érdemben vitatkozni, tőle nem nagyon hallottam, annál nagyobb megdöbbenést váltott ki bennem, mikor más alkalmazta. Nem szemtelenkedésnél, hanem ahogy te mondod, véleménykülönbségnél. Mintha a gyereknek tényleg kuss lenne a neve.
@ati2: A kommented elején rettegtem, hogy valami PUA könyvet javasolsz, de ezek nem lehetnek rosszak.

indapass90210 2011.08.09. 21:29:10

@gyvy: egy karton sör igazán nem lenne nagy ajándék a társadalomnak, ha ezek után a rendőrök is megfelelően használnák a sárga lámpás szabályt.

JOKKA21 2011.08.09. 21:32:46

@Dövan: Ezt komolyan kérdezed?:) Bank, Rio, E-Klub(tudom ez megszűnt már) és bed beach.Ezekbe nem angyalok járnak.:D

@gernika: Miért?Mert szerintem a kurvák korrektebbek mint sok olyan nő, aki ingyen kefél mindenkivel és bepalizzák a férfiakat?

Hurri Kán 2011.08.09. 21:32:48

@Dövan:
Illetve be is tartanák...

dr. gernika 2011.08.09. 21:33:21

@JOKKA21: Legközelebb, mikor mész egy szak-asszonyhoz, csapjál hozzá még pár ezrest és vegyél tőle egy kis kommunikációs tréninget. Pölö mutassa meg, milyen amikor csak alapból kedves egy lány, és milyen az, amikor tényleg bejön neki az illető.

ati2 2011.08.09. 21:36:15

@Virgo1975: Az ilyen emberekkel nem lehet beszélni, az egyik női ismerősöm szépen behúzott egy jó nagyot 2 éve a saját apjának, aki hasonló módon viselkedett gyerekkorában.
Azóta állítás szerint "nyugodt", persze rendesen teli van gyerekkori és az ebből következő felnőttként szerzett lelki sérülésekkel 35 éves létére :(

Virgo1975 2011.08.09. 21:36:39

@gernika: igen, ő úgy gondolta, hogy a gyereknek és a nőnek is csöndben kell lennie. ha lánygyerek, pláne...neki van igaza, mert ő a legidősebb, és ő a férfi.
nincs tőle tesó, csak mi ketten vagyunk, egy anyától, egy apától (nem tőle). neki volt egy elvált felesége, aki eltiltotta tőle a lányát (a csaj ezt csak megköszönheti. nem véletlenül tiltották el...)

JOKKA21 2011.08.09. 21:37:36

@ati2: Elolvasom majd ezeket a könyveket.
Casanova akadémiát nézem néha a cool-on, abban, aki vezeti azt az akadémiát nagyon idegesítő csaj(angol kékvérű lány).
Volt régen a naplóban ilyen randigurus riport, hogy csajozni tanítottak félénk és "lúzer" férfiakat.
Úgy, hogy kérjenek kamu segítséget nőktől, úgy szólítsák le őket, hogy pl szia megtudnád mondani hány óra?Ez nekem nem pálya.

Virgo1975 2011.08.09. 21:38:42

@ati2: én nem állok vele szóba, nagyon régóta. anyám szerint meg kéne. és lekicsinyít, hogy az nem is úgy volt, meg mert másoknál is, stb. stb. hogy mi hogy éreztük magunkat felnőve, kicsit sem érdekli, fel se fogja.

cyd 2011.08.09. 21:40:45

@gernika: Most komolyan. Érdemes? Ja róla jut eszembe (troll) hétvégén belenéztem a LotR-ba. Hogy az mennyire gagyi ennyi év után :)
Erről meg vmiért Nard jutott eszembe: www.nlcafe.hu/ezvan/20110729/tulelte_a_nagymosast_egy_kiscica_-_a_mosogepben/
:)

ati2 2011.08.09. 21:55:06

@gernika: A mars és vénusz sorozat szerintem a legtanulságosabb könyvek közé tartozik. Csak, ha mindenki elolvasta volna megszűnne ez a blog :D
Röviden egy bestseller sorozat 50 millió eladott példánnyal.

John Gray-ről annyit érdemes tudni, hogy 10 évig volt szerzetes, utána 2 évig csak kurvázott reggel-délben-este, volt hajléktalan, és már közel 30 éve sikeres és boldog családban él több gyerekkel. Napi szinten egyéni ügyfelekkel foglalkozik és szemináriumokat tart, mint házassági tanácsadó/pszichológus.
www.marsvenus.com/john-gray-bio

Almandin 2011.08.09. 21:55:23

@Father Justice: Ne gondold, hogy az idősebb férfiakhoz csak a pénzük miatt lehet vonzódni. Nem kevés nő van, aki őszintén vonzódik a sármos középkorú pasikhoz. Az is rossz feltételezés, hogy a nagyon jó nőkhöz mindig zseton kell. Attól, hogy egy nő szépségkirálynői kvalitásokkal rendelkezik, még nem biztos, hogy anyagias érdeknővé válik. Miért? Azért, mert aki eladja magát, nem biztos, hogy hosszú távon boldog lesz tőle. Lehet, hogy meglesz mindene, csak a szerelem nem. Sokan őszintén vágynak egy boldog szerelemre, és érzik, hogy kitartott nőként nem lennének boldogok.

indapass90210 2011.08.09. 21:56:29

@JOKKA21: nem hiszem akkor sem. Lehet, hogy hüje picsák, de szerintem nem jellemző a diszkó parkolójában szopás. Más kérdés fizetős, konkrétan szexiparban dolgozó csajok esetében, de az átlag magyar csaj nem fog egy koktélért, vagy a zsebben dudorodó kocsikulcs miatt szopni.

Hurri Kán 2011.08.09. 22:00:31

@Dövan:
Nem is a parkolóban, hanem a WC-ben... :D

JOKKA21 2011.08.09. 22:00:59

@Dövan: :) Bed Beach-en sem audiból, bmw-ből és terepjárókból szállnak ki a jó nők.:D
A legtöbb tini csajnak bőven elég egy jó autó, ahhoz, hogy orálisan kényeztesse a gazdagpaseet.

dr. gernika 2011.08.09. 22:07:39

@JOKKA21: Nem, nem azért, hanem a fejedben dúló káoszért.
Olvasd el a jó könyveket, a PUA-t viszont meg se közelítsd tényleg.
@ati2: Ha be nem is húznék, pár keresetlen mondattal megkínálnám apámat, ha összehozna vele a balsors.
@Virgo1975: Hát nem tudom, anyukádat mi vitte rá, hogy ilyesmikre vak legyen, de remélem, te majd ki tudod iktatni a rossz példa okozta berögződéseket. Az én apám megtette azt a szívességet, hogy fokozatosan kivonult az életemből. Az idősebb féltesóim elbeszélése alapján én jártam a legjobban.
@cyd: Mi végignéztük Narddal, ő morgott hogy mennyit kivágtak már megint, én tornáztam közben és ugyanúgy szórakoztam, mert már első nézésre sem tudtam komolyan venni. Általában mindig találok rajta valami cikiznivalót, de valamiért mégis leköt. A Megye azért aranyos, olyan házban szívesen laknánk mi is. :)

A cicásat már láttam valahol! Tegnap nézettem az emberrel macskás videókat, és a cukikon igenis olvadozott!

indapass90210 2011.08.09. 22:11:32

@JOKKA21: ezt leginkább azok hiszik, akiknek nincs jó autójuk. Ennyire, csak egy jó autóval, nem lehet lealacsonyítani a nőket.

JOKKA21 2011.08.09. 22:16:58

@Dövan: Jó autó=puncimágnes
@gernika: Mik a jó könyvek?

dr. gernika 2011.08.09. 22:17:03

@ati2: Höhö 10 év szerzetesség után még én is megértem a kurvázást. :D Na ő nem mondhatja akkor, hogy a levegőbe beszél, alkalomadtán elolvasom valamijét.

@Almandin: Erről jut eszembe, ma együtt tornáztam az aktuális szépségkirálylánnyal, bibibí. Holnap benne leszünk az Aktívban. :D

cyd 2011.08.09. 22:17:23

@JOKKA21: Egy életkort mondj már kérlek! Sajátot. Tippelhetek? 23-25?

ati2 2011.08.09. 22:24:00

@JOKKA21: Ilyen népbutítást feleslegesen nézel. Ahogy kivettem neked sem az ismerkedéssel van bajod, hanem, hogy lelépnek a csajok idővel. Te csak abban különbözöl azoktól, akik egy házasság után szívják be a tudatlanságukat, hogy Ők keményen meg is fizetnek érte.
Inkább a "Mars és Vénusz párkeresőben" könyvet lenne a legjobb először elolvasnod a sorozatból, nekem legalábbis ez jött be a legjobban. Sok sikert!

@Virgo1975: Jobban is teszed, hogy nem állsz szóba ilyen emberrel. Nagyon sajnálom, hogy ilyen gyerekkorotok volt :(

lárvalányhaj 2011.08.09. 22:28:43

@Madpapa:

Ha meg nem szállt volna be a csaj anyagilag a kapcsolatba, akkor meg nyilván az lenne a probléma, hogy élősködik a pasin... :P

Father Justice (törölt) 2011.08.09. 22:30:24

@Almandin: Nem biztos, hogy anyagiassá válik - azaz kizárólag a pénz alapján választ társat -, de az emberileg és külsőre (számára) OK érdeklődők százai közül a legtehetősebbek közül fog válogatni. Mert megteheti. Az igazi érzelmek úgysem két hét alatt alakulnak ki, viszont a másik anyagi helyzetére már a második-harmadik randi során lehet következtetni. De ha mutatsz néhány igazán jó nőt, akik a kopaszmercis, öltönyös-Audis és menőbömbis jelentkezők helyett végül az emberi értékekben gazdag suzukist választották a kitartásmentes boldogságérzet miatt, haladéktalanul felülvizsgálom a nézeteimet.

dr. gernika 2011.08.09. 22:32:30

@JOKKA21: "Jó autó=puncimágnes" ->az én pasimnak kocsija sincs.
"Mik a jó könyvek?" Amiket ati mond. MEg ajánlották nekem egyszer a Miért hazudik a férfi, miért sír a nő? c. könyvet, nemtudomkitől. Ebből is látszik, hogy azt sem olvastam el, de nem árthat.

Almandin 2011.08.09. 22:36:34

@Father Justice: Attól függ, kit tart valaki "jó nő"-nek. Ha a szépség mellé plázacica-stílus társul, akkor valószínűleg a hölgyike valóban a kopaszmercisekre és társaikra hajt 99%-os valószínűséggel. Jó nőnek viszont én azt tekinteném inkább, akinek kisugárzása van, kellemes külsejű és még esze is van. Ha nem csinál magából élő Barbie-babát, attól még lehet jó nő. Sőt, akkor is, ha nem nyerne szépségversenyt (de azért nem is tekinthető rondának).

Lullubell 2011.08.09. 22:38:25

Én minden esetre gratulálok és örülök, hogy sikerült megbeszélni a problémát! :) Sok boldogságot! :)

Almandin 2011.08.09. 22:45:56

Én is sok boldogságot kívánok! Ha már így döntöttetek, végleg le kell zárni a múltat. Az apuka általi molesztálás szerintem megtörtént, ugyanis sokan pont ilyen előzmények miatt válnak prostivá. Ennek mélylélektani okai vannak, aminek az elemzésére nem térnék ki, de megdöbbentő, hogy itt is hallgatott az anya, és még mindig a férje mellett van. Milyen lelkiviláguk van az ilyen nőknek?! A másik nagy baj, hogy az ehhez hasonló esetek latenciája magas, állítólag csak néhány százaléka derül ki az eseteknek. Mennyi gyerekmolesztáló bűnözővel kell egy levegőt szívnunk vajon? Ugyanis gyakran ezek az elkövetők teljesen normális embereknek tűnnek, akik kifelé még néha az átlagnál jobb embereknek látszanak! Susan Forward Mérgező szülők című könyvében alaposan kielemzi a témát.

Almandin 2011.08.09. 22:53:51

@Easyke: Ezért kell minden gyanús esetet nagyon gyorsan, szakértőkkel kivizsgáltatni.

Father Justice (törölt) 2011.08.09. 22:59:16

@Almandin: A "jó nő" a jelenlegi kontextusban nem relatív: konkrétan a szép nőkről beszélgetünk. Amikor pedig igazán jó nőkről van szó, az azoknál is szebbekről, mondhatni a legfölsőbb szinteken lévőkről. Az, hogy emellett van-e még eszük és kisugárzásuk is, egy párkapcsolatban szintén fontos paraméterek, csak az eredeti kérdés szempontjából lényegtelenek. Abban ugyanis kifejezetten a külsőségekből egyenesen, automatikusan következő elvárásokat és viselkedésformákat boncolgattuk.

Aki nem nyerne szépségversenyt, de nem is tekinthető rondának, az külsőre átlagos. Egy ilyen hölgy ésszel, kisugárzással, jófejséggel, humorral és egyebekkel megspékelve természetesen lehet "jó nő" a te fogalmaid szerint. Csak itt nem ez volt a kérdés. (Egyébként a nők sem lovagias, jó humorú, intelligens, udvarias, előzékeny, tökömtudja, ellenben átlagos külsejű férfiakra gondolnak, mikor "jó pasikról" beszélgetnek. A jó pasi az jó pasi: kigyúrt és jóképű - ez ennyit jelent náluk is, nem többet és nem kevesebbet.)

Egy igazán jó (itt értsd: 1000-ből 1 szinten gyönyörű) nő az egyéb tulajdonságaitól függetlenül nem fog lehorgonyozni a Suzukis mellett, márcsak azon egyszerű oknál fogva sem, hogy nem is érez rá késztetést, hogy egyáltalán megismerje. Azaz függetlenül attól is, hogy plázacica, élő Barbie-baba, vagy dobozba nem rakható típust képvisel.

tőzegmalac 2011.08.09. 23:05:22

hűűű mennyi szakértő:O

Almandin 2011.08.09. 23:08:40

@Father Justice: Sajnos a mai magyar társadalomra nagyban ráillik az, amit írsz. Pár éve egy újságcikkben olvastam, hogy pl. szakmunkás férfiak ma Magyarországon nagyon nehezen találnak társat a nők túl magas elvárásai miatt. Érdekes módon 40-50 éve a paraszt, a munkás, az alulfizetett aktakukac is többnyire meg tudott nősülni. A fogyasztói társadalom beköszöntével sok embernek (nemtől függetlenül) elszálltak az elvárásai, a realitásérzéküket meg kidobták az ablakon.

Hurri Kán 2011.08.09. 23:09:48

@kabátnyúl:
Az bizony... és mind itt szakért, ahelyett, hogy dugna... Persze a szakértés az könnyebb :D :D :D

dr. gernika 2011.08.09. 23:36:57

@gyvy: Reggel dugtam, most fáradt vagyok a délutáni torna után. :) És te? Dugás után benéztél kiröhögni a szakértőket? :D

JOKKA21 2011.08.09. 23:38:06

@cyd: 25.
Jól tippeltél.

@gernika: @ati2: Majd beszerzem ezeket a könyveket, amiket írtatok.

lárvalányhaj 2011.08.10. 00:02:09

@Almandin:

Én azon vagyok megdöbbenve, hogy hogy jut ilyesmi bárkinek is az eszébe? Az összes állatnak bele van kódolva az ösztöneibe, hogy védje a kicsinyeit, csak az ember képes ilyesmire.

Az is hátborzongató azért, hogy a szülőknek már az első találkozáskor az az első dolguk, hogy belebasszanak egy jó nagyot a lányuk kapcsolatának a kellős közepébe. (Persze egy olyan szülőtől, aki évekig molesztálta a gyerekét, nyilván nem lehet tapintatot vagy ilyesmit várni... de akkor is durva, hogy már az első megnyilvánulásuk ennyire gátlástalanul geci legyen.)

szcsk (törölt) 2011.08.10. 00:30:47

Gray néha jó, de inkább gyenge.

Büszke_troll 2011.08.10. 01:42:56

Tudod, drágám, mindig is kíváncsi voltam, hányszor csaltál meg - így a férj lefekvéskor a bombázó feleségének.
- Hát jó - így a nő -, bevallom. Háromszor.
- Elmesélnéd, édesem?
- Emlékszel, mikor nem kaptunk kölcsönt a házépítéshez? A bankigazgató felajánlotta, hogy...
- Igen, igen. Megértelek. Azért ez szép gesztus volt tőled, drágám, hogy megmentetted a családi fészket. És aztán másodszor?
- Emlékszel, amikor beteg voltál, és nem volt elég pénzünk a műtétre? Nos,
akkor a sebész felajánlotta, hogy...
- Ez az áldozat is csodálatos volt a részedről, drágám! És harmadszor?
- Hááát... Emlékszel, amikor elnök akartál lenni a golfklubban?
- Igen.
- És akkor hiányzott még százhuszonkét szavazatod...

Ez a vicc jutott eszembe.
Aztán az, hogy a fenét panaszkodnak az egyetemisták, mikor ezek szerint vagy 300 ezerből kijön az az öt év.
Aztán az, hogy szörnyű stressznek volt kitéve a lány, nyilván nincs becsületes munka, amivel ezt a hatalmas összeget meg lehetett volna keresni az öt év alatt.

Szóval sok boldogságot nekik, a kurva és a hülye pont összeillenek.

lárvalányhaj 2011.08.10. 02:55:36

Ami meg a csajt illeti:

- Nem tudhatjuk, hogy milyen helyzetben döntött a prostitúció mellett. Nagyon nehéz úgy, ha az ember kénytelen elmenekülni otthonról, és nincs mögötte-mellette senki, aki támogatná. Könnyen lehet, hogy tényleg ez volt az egyetlen megoldás.
- Óriási riszpekt a csajnak, hogy ezzel a lelki teherrel (az, ha valakit az apja molesztál, a legborzalmasabb dolgok egyike) együtt képes volt megőrizni az ép eszét, és képes volt felépíteni egy működőképes, sőt, sikeres életet, egy harmonikus, őszinte érzelmeken alapuló párkapcsolattal egyetemben. A legtöbb ember egy ilyen traumába belerokkanna.
- A posztíró biztosan jól jár vele, mert ez a csaj nem fog lelépni az első olyan formával, akinek nagyobb kocsija/farka/bankszámlaegyenlege van, hanem egy életen át ragaszkodni fog hozzá.

Büszke_troll 2011.08.10. 03:04:39

@lárvalányhaj: "- A posztíró biztosan jól jár vele, mert ez a csaj nem fog lelépni az első olyan formával, akinek nagyobb kocsija/farka/bankszámlaegyenlege van, hanem egy életen át ragaszkodni fog hozzá."

Ezt a baromságot honnan veszed?

Tessenek már azt a butaságot elfelejteni, hogy a kurvanénik lelke patyolatfehér lesz az ipar befejezése után, mert "őket már jól megtaposta az élet".
Van olyan is, de a többség pont hogy marad kurvoid lelkületű.

Büszke_troll 2011.08.10. 03:09:45

@lárvalányhaj: "Az összes állatnak bele van kódolva az ösztöneibe, hogy védje a kicsinyeit, csak az ember képes ilyesmire."

példák tucatjait tudnám hozni arra, amikor egy emlős elpusztítja a kicsinyeit.

Muha 2011.08.10. 06:35:48

@lárvalányhaj:

'Persze egy olyan szülőtől, aki évekig molesztálta a gyerekét, nyilván nem lehet tapintatot vagy ilyesmit várni... '

Persze attól, aki meg évekig kúrva vót, elvárhassuk, hogy apáca legyen.

Lónak a faszát, de ezt már elmondtam.

A kurva az mindig is kurva marad. Punktum.

tarquin - védőháló nélkül 2011.08.10. 12:42:53

@lárvalányhaj: "Az összes állatnak bele van kódolva az ösztöneibe, hogy védje a kicsinyeit, csak az ember képes ilyesmire."

Az élet sokszínű, de az elvakultság szürkíti: még dolgozni kellene ezen az elméleteden.

Phátyol Ferenc 2011.08.10. 12:56:37

hogy te mekkora madár vagy ecsém.. hogy lehet beszopni ennyire nyilvánvaló hazugságokat?:D ha tényleg csak 22 faszt járt benne, akkor mennyit kellett fizetniük ahhoz, h kijöjjön az 5 év egyetem? számoljál már bazmeg:DD

Almandin 2011.08.10. 18:14:26

@Phátyol Ferenc: Ha valaki prosti volt, szerintem mindegy, hogy mennyi kliense volt. Ha valaki életében csak egyszer vagy kétszer pénzért szexel, az már kurva. Részletkérdés, hogy kettő vagy kétezer kliens volt. Egyébként az, hogy 22 alkalommal dolgozott a szexmunkásnő, az se biztos, hogy 22 partnert jelent. Lehet, hogy voltak visszajáró vendégei is. Én inkább azt tartom valószerűtlen elemnek, hogy egy prosti évek távlatából is szám szerint emlékszik az aktusokra. Amúgy vannak alkalmi prostik is, akik csak akkor végeznek "munkát", ha épp kell egy kis pénzkiegészítés. Lehet, hogy a posztoló párja is ebbe a kategóriába tartozott.

HelloDoggy 2011.08.10. 19:02:52

@Madpapa: Nekem már volt szerencsém ilyenhez (is). Én voltam neki közel a 80. Ő akkor 19 volt =)

Virgo1975 2011.08.10. 20:04:14

@JOKKA21: az, hogy ismerkedj úgy, hogy csak úgy kamuból leszólítasz valakit, hogy hány óra van. szerintem inkább azonos érdeklődésű társaságba kéne járni, ahol ismerkedik az ember több emberrel, és nem feltétlenül az a lényeg, hogy felszedjen valakit.
@gernika: az, hogy mivel sok mindenhez ért, nem kellett szerelőt hívni, házban javítási munkákhoz stb...szomszédok szintén odajárnak, ha valami javítanivaló, építenivaló van. ez neki elég, az meg, hogy mi hogy éreztük magunkat, kicsit se számít neki. máig nem fogja fel.
@Father Justice: "Aki nem nyerne szépségversenyt," hát, ahogy elnézem a szépségversenyt nyerteket...különösen azt a Serdült Orsi nevű förtelmet, erre inkább nem alapoznék...
@Almandin: szerintem nem csak az elvárások miatt tudott megnősülni akkor, és most nem,hanem azért is, mert manapság kevésbé vannak rászorulva a nők, hogy a férjtől függjenek. régen nem igazán tanultak tovább, mentek pénzesebb állásba, gyakorlatilag kénytelenek voltak beérni olyannal, akivel ma nem érnék be.
@lárvalányhaj: anyám nekem máig felemlegeti, hogy nem megfelelő emberrel voltam két évig. akit, amúgy csekély hat!!!!! évvel ezelőtt elhagytam...azt, hogy ő harminc éve él egy, a gyerekei életét tönkretevővel, nem zavarja.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.10. 22:21:53

Ajj, happy end lett? Jajj, de boldog vagyok! Nagyon sok boldogságot Nektek! :)

penelope garcia 2011.08.11. 22:04:56

"Nem volt köztük semmi extrém bőrszín vagy testfelépítés szerint. Nem tudom miért, de ez megnyugtatott."
Nem tudod, miért nyugtatott meg?
Dehogynem tudod.
Aggodalmaskodsz a farkad mérete és a szexuális teljesítményed miatt. Ha lett volna fekete kuncsaft, azon agyalnál, vajon mennyivel lehetett nagyobb/jobb, mint te.
A legtöbb pasi így van ezzel.

Almandin 2011.08.11. 22:09:15

@Virgo1975: 30-40 éve azért a nők nagy többsége dolgozott. Az anyagi függőség arra a generációra már nemigen volt jellemző. Mégis nem voltak annyira "elszállt" elvárások, mint ma. A nőket talán inkább a megszólástól való félelem kergette bele elhamarkodott házasságokba. A hetvenes években ritka volt a harmincas egyedülálló nő, és különösen vidéken még a vénlány jelzőt is ráaggatták, amivel tovább csökkentek az esélyei a pártalálás terén. Most néhány napja olvastam egy cikkben, hogy a 30 éves férjezetlen nők aránya 1990-ben 9% volt hazánkban, 2000-re ez 20%-ra nőtt, 2010-re 30%-ra. Ennek sok oka van. Mindenesetre az "elszállt" elvárások nemcsak a nőkre jellemzőek, hanem a férfiakra is. Régebben egy egyszerű ember ismerte a lehetőségeit, és nem olyanra vágyakozott, amilyenre nemigen van esélye. Ma pl. egy szakmunkás férfi a szakmunkás lányok közt sem könnyen talál társat, mert azok is a diplomás pasikra vadásznak. De a pasik nagy része is pl. magánál szebb partnert akar. Az pedig mindkét nemre jellemző, hogy anyagilag jobb helyzetűt akarnak maguknak (vagy ha gazdagok, akkor meg még véletlenül se legyen szegényebb a másik náluk). A lényeg pedig gyakran elsikkad: azt kellene választani, akibe szerelmesek vagyunk, és a természete is olyan, hogy együtt lehet vele normálisan élni. Épeszű ember a diplomát sem tartja alapnak, mert lehet bunkó diplomásokkal is találkozni, és jól nevelt, okos szakmunkásokkal is. Az anyagi helyzet meg változó lehet. Egy jómódú is elszegényedhet, de egy szegény is gazdagodhat idővel.

Almandin 2011.08.11. 22:18:41

@penelope garcia: Nem hiszem, hogy ez lenne az oka. A faroknagyság pedig nem mérvadó. Sok nőnek olyan a testfelépítése, hogy a kisebb esik jól neki. Amúgy sem az a lényeg, hogy mekkora a szerszám, hanem az, hogy hogyan használják. Inkább rasszista berögzülései lehetnek a pasinak. Vannak, akik zsigerből undorodnak a más bőrszínűektől, és még azokat is megvetik, akik összeadják magukat velük. Pedig ez szerintem butaság. Mindenesetre ez a posztoló hibája, de ennek ellenére azt kívánom, legyen boldog. Mindenkinek vannak hibái. Extrém testfelépítésen meg nem tudom, mit értett. Én inkább arra tippelek, hogy testi hibás kuncsaftokra gondolt. Sok férfi, aki pl. púpos, izomsorvadásban szenved, stb., sok esetben csak így jut nőhöz. Sőt, 80-90 éves pasik is járnak kurvákhoz, nekik az a nagy élmény, hogy megkaphatnak egy fiatal nőt. Egy-két kivételtől eltekintve ugyanis nincs esélyük rá. Van, aki még ebben a korban is potens (némelyik még gyereket is tud csinálni), aztán öregasszonyok helyett a 20 éveseket kettyintgetik, igaz, ezért fizetni kell.

Virgo1975 2011.08.12. 19:55:39

@Almandin: jó, dolgozott, de mit? jellemzően nem igazán tanultak tovább, max. érettségit, aztán adminisztráltak, vagy felszolgáltak. úgy értem, túl jó fizetésű munkákat nem igazán kaptak, szóval eléggé rá voltak kényszerülve. meg igen, meg is szólták őket. sőt, még mindig van, aki ezt teszi...aztán férjhez mentek, és a) elváltak b) egész életükben szenvedtek, mert nem a megfelelőhöz mentek. csak, mert valakihez muszáj volt.
ja, az igényekről olvastam nemrég egy társkereső irodás tapasztalatait. egyesek olyanokat kötnek ki, hogy "legyen különböző színű szeme", meg hogy semmiképpen ne nézzen egy bizonyos tévéműsort...
a másikra: az egy dolog, hogy nőnek a kisebb esik jól, a férfit ezt sose fogja elismerni,és azt hiszi, mindenkinek a nagyobb kell..egyébként ezt én sem értem. ja, nem volt közte néger. meg mondjuk mozgássérült se. akkor ok?

lárvalányhaj 2011.08.13. 09:46:27

@Virgo1975:

Nahát, micsoda idiótaság ez... kíváncsi vagyok, hogy hány nő kérdezi meg a pasiját arról, hogy volt-e korábban néger nővel :P

Virgo1975 2011.08.13. 19:33:22

@lárvalányhaj: vagy akár mozgássérülttel...amúgy, ezt sem értem,ez miért is baj? ez egy hülye sztereotípia, hogy ha netalántán kerekesszékben van valaki, akkor undorító, és nincs szexuális élete? már miért ne lehetne? prostik nélkül is.
süti beállítások módosítása