Szívesen megmutatná a micsodáját webkamerába

2011. szeptember 12. 09:29 - csajokespasik

„Konkrétan ecsetelte, hogy ő mennyire szexorientált, minden nap magához nyúl, ha nincs épp partnere, de már volt 4 nővel is meg ikrekkel is, meg sok száz nővel” - Ha a nagyszájú basszusgitáros túl sokat papol istenről meg a 21 centis ceruzájáról, akkor nem árt óvatosnak lenni. Levélírónk eléggé okos ahhoz, hogy kísérletképpen bevesse a barátnőjét, hogy megtudja, vajon hány lánnyal képes a srác disznólkodni egyszerre.

 

Nem írtam még ide, és nem is gondoltam, hogy milyen nehéz egy sztorit elkezdeni. Akkor vágjunk a közepébe. Adott a srác, 30 éves, népszerű basszusgitáros, több bandában is játszik. Én bejelöltem korábban egy közösségi oldalon, és hát ahogy elnéztem, egy „rajongó” voltam a többi sok ezer nő között. Volt egy darabig barátnője, a posztjai és képei alapján, aztán egyszer csak nem lett. Oké, gondoltam, bepróbálkozom egy levélben - hát olyan kis mosolygós fiú és nagyon vonzó is, mindig szép gondolatok írt a posztokban. Nem váratott sokára a válasz, egyből kért tőlem msn vagy skype elérhetőséget.

Kezdődött az online beszélgetés, szövege az volt nagyon („egy ilyen szép lánynak hogy-hogy nincs barátja?” „nagyon kis huncutnak tűnsz a képeken” stb.) Nem telt sok időbe mire kényesebb témákra terelte a szót. Ez azért volt furcsa nekem, mert a facebook-os lapján mindenhol a szeretetről, tiszteletről, becsületről stb. prédikál egyfolytában, és hogy ő meg a Jóisten milyen jóban vannak, milyen csodás a hit tattaratattara. Késő este volt, unatkoztam, kicsit fel is keltette az érdeklődésemet a szex terén is, hát akkor egye fene, játsszunk ilyet, cseteljünk sikamlósabb dolgokról. Nem volt szégyellős. Konkrétan ecsetelte, hogy ő mennyire szexorientált, minden nap magához nyúl, ha nincs épp partnere, de már volt 4 nővel is meg ikrekkel is, meg sok száz nővel, egyébként sokat termel és 21cm-es neki…. Jeleztem, hogy ezzel a közvetlenségével eléggé zavarba hozott, de nem izgatta. Írogatta tovább, hogy mit és hogy csinálna velem, hova szeret élvezni, és hasonló perverz dolgok. Aztán jött, hogy ő szívesen megmutatja a micsodáját webkamerába és én is mutassam magam vagy legalább küldjek képet, vagy felhív telefonon, és hallhatom, ahogy elélvez. Kicsit gyors és sokkoló volt ez így nekem, így ráhagytam, de furdalt a kíváncsiság, vajon minden csajjal ezt csinálja? Ráállítottam ugyanígy egy barátnőmet, egyből őt is vette fel msn-re és szinte szóról szóra ugyanazt írta neki, kérte tőle!!! Óriási kiábrándulás… Lehet, hogy jó zenész, de színésznek sem semmi. Hirdeti a vallásos igéjét, persze az sehol nincs leírva, hogy ne paráználkodj online. Hogy fér össze ez a két személyiség? Vagy ez már beteges? Persze azóta is gyűjti az oldalán a női rajongókat, nem tudom, mennyivel játssza el ezt egy héten, és mennyi megy bele a játékba… Én időben kiléptem. És még mindig nem tudom, mit higgyek róla… perverz nőgyűjtő, vagy a szeretettel és hittel teli, tehetséges zenész?

 
284 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr613220055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Jula Watson 2011.09.12. 09:33:43

Hát, első.

Sablon történet minden egyes kis szavában. Zenész, ráírok a közösségi oldalon csetelünk, aztán meg zavarba jövök és jajj istenem minden kis rajongójával ezt csinálja....
Unalmas.

Dr. Jula Watson 2011.09.12. 09:41:57

@Muha: a csodatévő varázspálcáját :)

SciNu 2011.09.12. 09:43:44

szövege az volt nagyon („egy ilyen szép lánynak hogy-hogy nincs barátja?” „nagyon kis huncutnak tűnsz a képeken” stb.)
Hány éves vagy ha ez neked a nagy szöveg? Ez akkora sablonduma.

"Hogy fér össze ez a két személyiség?"
Te baszdmeg egy növény agyi szintjén élhetsz ha elhiszed azt a sok coelho faszságot amit kiírt a hozzád hasonló idióta picsák ámítására.

"És még mindig nem tudom, mit higgyek róla… perverz nőgyűjtő, vagy a szeretettel és hittel teli, tehetséges zenész?"
Elmúltál már 14 vagy csak ennyire szőke vagy? Hát persze, hogy ő egy szeretettel és hittel teli szent ember akit épp megszállt a gonosz démon és a száddal és a p*náddal kell kiűznöd a farkán keresztül.

Dr. Jula Watson 2011.09.12. 09:46:27

@Muha: és nagyítót adottt-e hozzá, hogy jól lehessen látni? :)

cyd 2011.09.12. 09:47:07

A kislány groupie akart lenni, de aztán rázárta a lakatot a kis ölére, mert hát ő nem olyan lány.
Und?

Hurri Kán 2011.09.12. 09:48:11

Hát, kislány... mennyé aztán próbáld ki.

dr. gernika 2011.09.12. 09:48:13

"(„egy ilyen szép lánynak hogy-hogy nincs barátja?” „nagyon kis huncutnak tűnsz a képeken” stb.)"
Ezek voltak a szerinted jó szövegek? Előtte kikkel jártál, katatónokkal?

Dr. Jula Watson 2011.09.12. 09:49:57

@gernika: pusztán csak kis igényű, már ami a verbális képességeket illeti :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.12. 09:50:10

szövege az volt nagyon („egy ilyen szép lánynak hogy-hogy nincs barátja?” „nagyon kis huncutnak tűnsz a képeken” stb.)

lol!

Szövege az nem volt.

Gondolja a fickó, levarr amennyit lehet, ez a szűrő. A nagy számok törvénye alapján elég sok összejöhet neki. :) Amúgy sok picsa ugrik az ilyen fél-celeb, csak magyar rétegviszonylatban ismer,t mérsékelten tehetségtelen zenészekre. Kb mint a magyar zenekarok (ismert, népszerű) többsége. Szar szöveg, szar zene, szar megvalósítás.

tuli _ 2011.09.12. 09:51:35

szerintem szeretettel és hittel teli zenész. azt nem tudom megítélni ennyi információból, hogy tehetséges-e.

dr. gernika 2011.09.12. 09:51:50

No, akkor látom, te is egyszer s mindenkorra megtanultad, hogy a hívőknél romlottabb, ugyanakkor képmutatóbb népség nem létezik.

Amúgy meg mit vártál, mikor bepróbálkoztál egy ismert embernél? Hogy külcsi lesz ez neki és beléd szeret? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.12. 09:55:31

@gernika:

Valami lófaszjancsi madjar Nickelback-utánzat lehet a zenekar, akiknek minden száma ugyanolyan. Vagy esetleg bazze, keresztény rock! lol! Annál csak az amish gangsta rap lehet szarabb :D

Boris the Bullet dodger 2011.09.12. 09:59:34

Önérzetes kis groupie.
Gondolom ha koncert után backstage-ben beveri neki, akkor nem jön zavarba, csak ez a virtuális dolog nem jött be annyira.

Boris the Bullet dodger 2011.09.12. 10:03:21

@gernika:
Nézd, a fickó ismert basszer, több zenekarban játszik, mondhatta volna azt is hogy 'dömdödöm', az is tök jó duma lett volna.

michaela77 2011.09.12. 10:04:14

@cyd: grat a 3-hoz!:))
Én nem tom hogy csináltam, előző héten el voltam keseredve, mert nem fogytam, aztán meg péntekre fél kiló, szombatra megint fél, szombaton éjszaka ettem egy szelet pizzát, de ma reggelre megint lement 80 deka:) Így 20 deka híján 8 kiló, a verseny kezdete óta asszem akkor 3,8:)

cyd 2011.09.12. 10:04:45

@Nard: Az amish gangsta rap jó! Ééééérteeem?
www.youtube.com/watch?v=xo74Dn7W_pA

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.12. 10:04:59

@Boris the Bullet dodger:

Ja a hejjespaseetól a legszarabb ótvar duma is tök jó. Az átlagos, vagy az alatti pasi elsüt egy szar poént, már temetik, de ha a hejjes mondja, egyből saját nyálkájukon csúsznak utána :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.12. 10:05:44

@cyd:

Tudtam, hogy tudod mire gondoltam a komment leírásánál! :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.12. 10:09:02

Hány éves vagy posztoló??? Jesszus... "híres" basszusgitáros, bejelölöd, írsz neki stb. Mégis mit vártál? Jön majd fehér lovon vörös rózsával a szájában? Meghódít majd téged, mert a több száz rajongó közül pont te vagy az, aki kell neki? LOL! Nagyon LOL! Fel kellene nőnöd!

Aki után ennyi nő fut, az hülye lenne nem kihasználni a helyzetet! Pont az ilyen kis grupie lányokkal, mint te! Ill. egy fokkal rosszabbakkal, mert tuti van aki webkamerázik is vele...meg még ki tudja mit csinál, csak azért mert a srác az, aki.

Ezen nem kellene keseregni, meg posztot írni. Ha normális pasit akarsz, akkor ne ilyennel kezdj és kész. Ennyi!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.12. 10:09:30

Az a helyzet, hogy úgy látom itt mindenki rendkívül rosszindulatú, sőt, szinte gonosz veled! Kivéve engem! Ezért elárulom neked, hogy én is egy hittel és szeretettel teli ember vagyok, és már így látatlanban is, meg vagyok győződve róla, hogy te egy nagyon okos, csinos, és rendes lány vagy, akinek nem is értem, miért nincsen pasija. Ja és én még zenész sem vagyok! Na, miccósz hozzá? Mikor talizunk egyet?

Szóval félretéve a viccet, nem értelek kedves posztoló. Mégis mit vártál? Azt, hogy az átlagnál csinosabb(?) külsődet, és a 150-es IQ-dat érzékelve a zenész hanyattvágja magát előtted, és kijelenti, hogy egész életében téged keresett, és ettől kezdve más nőre rá sem tud nézni (hú most nagyon de nagyon udvarias voltam, és megelőlegeztem neked olyasmiket, amik nem biztos, hogy megállják a helyüket!)? Csúnya zenész! Nem ezt tette?
Akkor ne is törődj vele a továbbiakban! Próbálj meg találni egy botfülű, nem ismert, nem zenész, de hozzádillő fiút!

Dr. Jula Watson 2011.09.12. 10:16:59

Azt hiszem, hogy ez a mai poszt nem fog nagy vitákat kavarni.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.12. 10:17:04

Ja és még egy: ha mindenáron meg akarta mutatni neked a farkát, miért nem nézted meg? Lehet, hogy nem is volt 21cm csak 20,5!
:)

Boris the Bullet dodger 2011.09.12. 10:18:18

@Nard:
Hát, ha nem is helyespasi, de villogni azt lehet vele.
Szint alattitól pedig istenkirály duma is ótvar lesz :)

Egy időben több időt töltöttem néhány ismertebb zenésszel, hihetetlen hogy egyes nők (még a látszólag értelmesebbje is) mennyire lemennek kutyába miattuk.

dr. gernika 2011.09.12. 10:18:43

@Nard: Egyre kíváncsibb vagyok, melyik zenekar. :D
@Boris the Bullet dodger: Jaigen. Egy fősulis rendezvény után (szervező voltam) én is hosszan méltattam a basszgitárost, hogy milyen tehetséges, meg nem is annyi idős, mint amilyennek látszik stb. Az meg koslatott utánam kutyaszemekkel. Be voltam már kicsit csípve, így csak lassan esett le, hogy ez azt hitte, fel akarom szedni.
@michaela77: Grat, nekem nem tett jót a családi hétvége. :)

michaela77 2011.09.12. 10:19:52

@gernika: köszi. De úgy szeretném érteni hogy műxik ez. Mikor 500 kalóriát eszem, nem fogyok. Hétvégén bűnöztem, akkor meg fogyok. Na nem mintha reklamálni akarnék:)

Szöszi 28 2011.09.12. 10:23:09

Most ezzel újabb bizonyosságot nyert, hogy bizonyos nők borzasztóan idióták. Miért kell azt hinni, hogy majd te leszel az, akibe egy ilyen fazon beleszeret? Nem tűnik fel, hogy a 2000 ismerőse közül 1980 nő? :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.12. 10:26:45

A meg nem értett zseni visszatért! :D

Na tessék micsoda sztori :)
Mindig is tudtam, hogy rocksztárnak kellene lennem és négykézláb másznának előttem a csajok.. De még nem késő váltanom! 1-2 év és híres magyar celebzenész leszek. Fluor szintjét nem lesz nehéz megütni.. :D

ui.: 21cm-s cerkáról jut szembe.. Nem tudja valaki, hogy a méretet azt hogyan kell mérni? Mettől meddig? Mert mindenki dobálózik a számokkal, de ha alulról mérem mást kapok mint felülről :S :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.12. 10:27:41

@Ibrahim a tevehajcsár: rakjon mellé nagyságot jelőlő sárga centit, mint a helyszínelők! :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 10:28:09

Egy dolgot nem értek:
Valaki vagy "híres" basszeres, vagy 21 centis a farka. A kettőnek együtt semmi értelme.

dr. gernika 2011.09.12. 10:30:27

@cyd: Júj de régen nem láttam már ezt. :)

SciNu 2011.09.12. 10:31:42

@Kata1987: Hé neked nem meg kellene inkább védeni a nőket tőlünk akik lehülyézzük őket? :D

cyd 2011.09.12. 10:33:13

@Nard: Egyértelmű provokáció volt, de ez annyira jó még mindig, hogy muszáj volt felülnöm :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 10:34:12

@michaela77: Én már mondtam neked, hogy a szénhidrát is kell a működéshez.
Én is csináltam olyat, hogy akkor nulla szénhidrát (csak hús és saláta), és nem is ment le egy másodperc sem. Azóta én is megtanultam a leckét.

Dr. Jula Watson 2011.09.12. 10:34:38

@Muha: Hiszen mi már tudjuk, egy kis veszekedés az mindennél jobb :)

dr. gernika 2011.09.12. 10:38:21

@michaela77: Azért mert a szervezeted raktározni kezd, mikor túl kevés kalóriához jut.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 10:38:52

@Ape: Amennyiben nem egy görbe kolbászról beszélünk, akkor alul pont olyan hosszú, mint felül.

Ha már a méricskélésig eljutottál, akkor hamarosan a cihológus következik. Netán kisebbségi komplexus? Akkor ezért nem zuhanyzol a többi sráccal foci után? Vagy panaszkodtak a páciensek? Hmm???

michaela77 2011.09.12. 10:40:41

@Köldökszösz (csodalampa): igazad lehet, mostmár én is beiktattam napi 30 gramm kenyeret.

@gernika: hát jah, csak éppen ezért szokták mondani, hogy ez rossz, mert utána ha eszel, akkor azt is raktározza és rögtön visszahízol.
Mindegy is, lehet, hogy nem is akarom annyira érteni, csak működjön így a továbbiakban is:)

dr. gernika 2011.09.12. 10:40:52

@Ape: Attól függ, merre ível.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.12. 10:40:54

@Kata1987: És azok közül az 1979. a posztoló!
:)
ez volt a fontosság szerinti sorrend. Az 1980. a barátnmője, akit ráuszított.

Szöszi 28 2011.09.12. 10:42:32

@SciNuBob -I hear you, mon!-: A gyökér nőket nem fogom megvédeni. Azok megérdemlik a vérszívást:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.12. 10:43:02

@Ape: Hát mérd le alul is, meg felül is, és átlagold! Miért? Olyan fontos ez neked? Túl nagy különbség úgysem lehet!

dr. gernika 2011.09.12. 10:45:38

@michaela77: Hát ha több napig csináltad volna, akkor biztos vissza is hízol, így meg kapott a szervezet elég energiát a működéshez.

michaela77 2011.09.12. 10:47:33

@gernika: na ez mondjuk tök okosan és elfogadhatóan hangzott:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 10:47:46

@michaela77: De mér pont kenyeret????????

Napi 20 g zabpehely (reggelihez) és napi 100-120 g rizs (három étkezéshez a hús mellé) simán elférne. (65-70 kilós nőknek).

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.12. 10:49:00

@Ape: Ja, most látom csak, hogy a "mettől meddig" kérdésre nem válaszoltam. Szóval az a biztos, ha az "elejétől a végéig" méred. Akkor nem hibázhatsz. Ja, és a heréidet ne mérd hozzá!
Örülök, hogy segíthettem!
:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.12. 10:51:48

@Ape: meg nem értett zseni LOOOOL!

Nem mindegy basszus, hogy hány centi? Ha leméred,akkor sem lesz nagyobb! Azt hittem csak a tini fiúkák mércsikélik, de tévedtem...

Szöszi 28 2011.09.12. 10:52:07

@Ibrahim a tevehajcsár: Az lenne a poén a sztoriban, ha a srác a ráuszított barinőbe zúgna bele :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.12. 10:56:50

@Kata1987: Hát, igen, az poénnak nem lenne rossz, de ahogy mondani szokják láttunk már karón varjút! Szóval nincsenek illuzióim e-tekintetben (sem).

SciNu 2011.09.12. 10:56:57

@Ibrahim a tevehajcsár: Csak a barátnőt már azóta megsunázta posztolót meg nem és emiatt van kiakadva. :D

@Ape: Spirálba kell mérni. normál szélességű mérőszalaggal múmiába kell tekerni és az úgy kapott számot kell mondani.
Amúgy SP szintjét igenis nehéz hozni. Én nem bírnám rávenni magam, hogy ilyen szintre süllyedjek. Bár fiatalon a tinisunák miatt tuti vállaltam volna, de már öreg vagyok. :D

dr. gernika 2011.09.12. 10:59:59

@Köldökszösz (csodalampa): Hát azért hús mellé ne ajánlgasd már a rizst, az fail.
Szénhidrátot csak reggelire, lehetőleg magában. Punktum.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.12. 11:00:01

De baszki! Az eszébe se jut, h nem is azzal a faszival chatel??? Vagy konkrétan nézték egymás pofáját webkamerán? Mert ha nem, akár velem is kommunikálhatna, ha csinálnék egy állprofilt... Csak egy mailcím és regisztráció! Lehetek bárki! Nem nagy ügy!
Vagy...nem olvastam elég figyelmesen a posztot...de nem olvasom el mégegyszer! :)

Dr. Jula Watson 2011.09.12. 11:03:29

@Muha: Nem szeretem a tejszínhabot. A marcipánnal egy kategória :)

Akkor most összecsapnak a különböző étkezési "vallások"?

Frucsasz 2011.09.12. 11:03:54

A posztolónak üzenem, olvassa el Coelho-tól a Bridát. Filozófia és szex remekül megfér egymás mellett. Pl. nálam is. A zenész srác pillanatnyilag csak a testiséget keresi, de ez nem azt jelenti, hogy egy ösztönállat. A megfelelő nő mellett, akit tisztelni is tud(és aki gondolom, nem a neten dobja a lábai elé magát, hanem teszem azt, van benne méltóság és tartás, talán még kettő percnél többet is kell küzdeni a kegyeiért), nos emellett a nő mellett nyilván kibontakozik a lelki énje is.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.12. 11:08:04

@Köldökszösz (csodalampa): semmi komplexus vagy panasz, csak nem volt egyértelmű, hogy mi a hivatalos mérési módszer. Mert vannak eltérések méréstől függően :) ezért nem mind1

@Ibrahim a tevehajcsár: kösszi :) Hát a zacsit nyilván nem kell hozzámérni :D Ez az átlagolós jó ötlet :)

@gernika: attól függően kell mérni, hogy merre ível? Na mindig tanulok valami újat. Fel, akkor?

@Bundabandi: de tök mindegy, más miatt kérdeztem, lsd. válaszom Köldökösznek

Hurri Kán 2011.09.12. 11:12:08

@Ape:
Nézd, nem mindegy, hogy átlagosan 21 cm, vagy pont akkora, hogy tudsz vele egy jót dugni. :DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.12. 11:14:32

@Frucsasz:

Kiutalok neked 50 órányi Fásy Zsülikét. Vagy annyit, hogy a beleid az orrodon át távozzanak. COELHO BAZMEG? Korunk giccs és hiénaíróját ajánlgatod? Undorító.

Még egy sima algoritmus is képes jobbakat írni mint az a fasz.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 11:17:00

@gernika: Mondjuk ha a napi mozgás a géptől a budiig és vissza tartományban kimerül, akkor valóban sok a tízdeka rizs.

Persze alkalmazható a szétválasztós meg a vércsoport meg a pelolit is. Legfeljebb röhögök rajta egy jót.

Frigyesur (törölt) 2011.09.12. 11:17:39

Esetleg tud valaki jo bulizos helyet Budapesten?

@gernika: Egyetertek. En mar ezer eve edesseget reggelizem (Turo Rudolf, gumimacko, torta, suti, csoki, tejszelet, mazsolas kremturo es tsai :)), utana mar nem is igenylem a nap hatralevo reszeben.

Es gernika, te no vagy. Mivel vennel fel egy nyakbaakasztos, ezustszinu felsot? Ekszerekre es alsoruhazatra gondolok.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.12. 11:18:50

@Frigyesur:

Én egy nagy pink gyöngysort meg egy sötétkék boxeralsót vennék fel hozzá! :)

Szöszi 28 2011.09.12. 11:19:09

@Frigyesur: Milyen zenei stílust kedveltek? Az elég behatároló :)

dr. gernika 2011.09.12. 11:19:36

@Ape: Akkor felülről, a tövétől a végéig. Nem logikus? :)
@Köldökszösz (csodalampa): Röhögjél, én csak akkor fogyok, ha szétválasztok.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 11:19:44

@Frucsasz: Nap kommentje. Köszönöm, megédesítetted a napomat! :DDD

michaela77 2011.09.12. 11:20:24

@Köldökszösz (csodalampa): teljes kiőrlésű kenyeret vettem, meg gyökérkenyeret. És úgy terveztem, reggelire egy vékony szelet, 30 gramm, teljesen elég 1-2 szelet sonkával és zöldségekkel. Nekem ez jobb, mint a zabpehely meg a rizs:)
Szombatonként eszem rizst, mert akkor kínaizok, annyi elég.

Szöszi 28 2011.09.12. 11:20:35

@Nard: Született stylist vagy:D

Frigyesur (törölt) 2011.09.12. 11:21:21

@gernika: :DDD

Mondjuk ez az ikrek dolog nagyon beteg. Ki a rak bujna egy agyba a testverevel. Broaf.

@Nard: Hat, a Nickelback tenyleg nem egy Boy George, lassuk be. ;))

@cyd: :DD

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 11:23:06

@gernika: És akkor ezt életed végéig így fogod csinálni? Ha abbahagyod, akkor visszajön a leadott súly?
Oké, reggel megeszed a szénhidrátot. Este miből merítesz energiát? Addigra kiürül a glikogénraktárad. Mire kufircolni kellene már nincs erőd! :P

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 11:24:02

@Frigyesur: "Mondjuk ez az ikrek dolog nagyon beteg." Én meg azt hittem ez is csak valami horoszkópos fasság. :DDD

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 11:24:58

@michaela77: Akkor tőled is megkérdezem: Este nem vagy véletlenül hullafáradt?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.12. 11:25:11

@Csibu78: De, olvasd csak el! Mert a végén még bután fogsz meghalni (80 év múlva)
:)

Frigyesur (törölt) 2011.09.12. 11:25:57

@Nard: el is hiszem, hogy te igy beoltoznel :DDD Jaj, most elkepzeltelek teged. Es rozsaszin elefant szindromaa ;(

@Kata1987: Haat, akit unneplunk eleg visszafogottat. Rock-metal es elektronikus zene kizarva abszolut.

Frigyesur (törölt) 2011.09.12. 11:28:18

@Ape: Sztem a hasznosithato meret szamit logikusan. Illetve a pasik ugyis a nagyobbikat mondjak be, az fix.

@Köldökszösz (csodalampa): Upsz, lehet, hogy neked van igazad. Ez egesz mas megvilagitasba helyezi a dolgot. Lehetseges, hogy minden pasi igy gondolja?

cyd 2011.09.12. 11:29:08

@michaela77: Gyökérkenyér? Az milyen? Leköpi a vajat, meg beszól a sonkának, hogy kövér?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.12. 11:29:30

@gyvy: Hát ez az! :D Valami oka van, hogy ezzel van elfoglalva...

@Ape: Drágaságom, elhiheted, hogy egy normális nőt baromira nem az fogja érdekelni, hogy a társkeresős adatlapodon 20 vagy 21 cm van kiírva a farkad méretéhez. Lehet az fél méter is ha nem tudod használni! Mint ahogy egy nő mellmérete is lehet 95D, ha lelóg a bokájáig melltartó nélkül.

Frigyesur (törölt) 2011.09.12. 11:30:41

(Azert nem tudom eszrevettetek, hogy @Nard: rogton lecsapott a noi temara.)

dr. gernika 2011.09.12. 11:31:27

@Frigyesur: Fekete minivel, a helyedben. :) Ékszernek meg valami csüngős fülbevaló, karperec...
@Nard: Csodálkozom, hogy nem egy fekete boát ajánlottál hozzá.

cyd 2011.09.12. 11:32:37

@Frigyesur: Gondolj bele. Mi értelme van ugyanazt a nőt egyszerre (na jó, egymás után kétszer) megdugni, mikor ilyen édeshármast akár össze lehet hozni két különbözővel is? :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.12. 11:32:41

@michaela77: A szemed ferde már? Egyébként, ha nem te csinálod meg eredeti kínai recept szerint, akkor kb. annyira kínai, mint amennyire magyar a gulyás az ausztriai benzinkutaknál az étteremben

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 11:32:55

@Ape:
Ez a méret dolog kiküszöbölhető.

Mindig úgy kell intézni az együttléteket, hogy adott térben csak és kizárólag a te farkad legyen fellelhető.
Ilyenkor a punci tulajdonosa nem tud mérlegelni, és mivel csak a te szerszámod van jelen, azt fogja használni.

@Frigyesur: Elképzelhető, hogy én értettem félre. De annak mi értelme van, hogy két ugyanolyan nőt dugsz meg. Ráadásul egy időben.

Frigyesur (törölt) 2011.09.12. 11:37:35

A sztorihoz meg: egy baratnom se utalom annyira, hogy egy ilyen alakra rauszitsam :D

@gernika: Fekete mini nincs, meg igazabol cipo sincs hozza :( Karperec sincs, logos fulbevalobol van fekete, kek, voros-fekete. Hm, be kell latnom nem vagyok egy Nard, nincs ruhataram ;)) Farmerral nagyon gaz?

"Csodálkozom, hogy nem egy fekete boát ajánlottál hozzá."
:DDDDDDDDDDDDD

michaela77 2011.09.12. 11:37:36

@Köldökszösz (csodalampa): nem csak este, állandóan hullafáradt vagyok:) Tíztől tovább alig bírok ébren maradni. Dehát ez ezzel jár:)

@cyd: olyasmi lehet:) Azt gondoltam tuti valami egészséges, megvettem, aztán otthon olvastam neten, hogy ugyanolyan kovászolt kenyér, nem jöttem még rá, mitől gyökér.

@Ibrahim a tevehajcsár: az engem nem érdekel, csak az, hogy finom és a hét csúcspontja:)

dr. gernika 2011.09.12. 11:37:42

@michaela77: Gyökérkenyeret LOL, ekkora magaslabdát. :D
@Köldökszösz (csodalampa): Nekem akkor nincs erőm kufircolni, ha bezabálok estére.
@cyd: Hihihi.

dr. gernika 2011.09.12. 11:40:01

@Frigyesur: Háááát, farmer színétől függ. Ha elég sötét, majdnem fekete, akkor jó, világoskékkel elég nyomi szerintem. A fekete csüngős fülbi az ok hozzá.

Muha 2011.09.12. 11:42:03

Kinek mutassam meg a micsodamat webkameraba?

Hurri Kán 2011.09.12. 11:42:08

@Bundabandi:
Nem? No de mindegy, nem az én dolgom... Csak ugyan ez nőknél, hogy jézusom, a mellem nem 98 centi, csak 89. És? Egy nő nem csak két csöcsből áll... :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.12. 11:43:44

@cyd: @Köldökszösz (csodalampa): Tolem kerdezitek? :S :D

@gernika: Ettol tartottam :x Aszem a heten se avatom fel. :(

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 11:45:20

@gyvy: Persze, azért van pinája is, hogy ha kicsi a csöcse, még mindig legyen mivel eljátszadozni.

A nagy csöcsök is csak 25 éves korig jók, utána már nem győzi az ember felmarkolni, hogy a szájához illessze. Ha meg lusta felemelni, akkor meg szemezhet a köldökével csöcsörészés közben.

Szöszi 28 2011.09.12. 11:49:16

@Muha: Lány létedre ilyesmire vetemednél?

Szöszi 28 2011.09.12. 11:52:28

@Köldökszösz (csodalampa): Most ezzel elég sok nő ellenszenvét kivívhatod:D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.12. 11:52:30

@gyvy: Nem tudtad? A nő a puncinak az a része, amelyikkel beszélgetni kell egy kicsit dugás után.

Hurri Kán 2011.09.12. 11:54:29

@Ibrahim a tevehajcsár:
Nem tudtam. Tudsz még ilyen okosságokat? Asszem szükségem ven rájuk. :D

Muha 2011.09.12. 11:56:31

@Kata1987: Hat a bigyomat. Aaaa izet. Az uj hajvasalomat ami tud cikk-cakost hajat is csinalni:)

Szöszi 28 2011.09.12. 11:56:44

@Bundabandi: Nem, de többen vannak a 25 felettiek, mint alattiak, nem? :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.12. 11:56:53

@Ibrahim a tevehajcsár: Igen...sajnálatos tény a számotokra, hogy árukapcsolás miatt csak együtt megszerezhető.

egyhazafi 2011.09.12. 11:58:11

Hahahahahahaha

Hahahahahaha

"Jóisten milyen jóban vannak, milyen csodás a hit tattaratattara" Nem akarom bántani a vallásos embereket de:
Milliókat öltek meg évszázadokon keresztül csak azért, mert azok fákhoz, bokrokhoz imádkoztak. Na mármost akkor mit vársz el egy ilyen csoporttól?

Azért mert kiír mindenféle baromságot egy elcseszett oldalra akkor már nem is ronthat meg tizenéves lányokat? Ezt mégis miből gondoltad?
Egy buta kislány butaságai ez a poszt. Gyere el hozzám édes, istenke itt ül melletem de csak akkor láthatod ha análba tolhatom a 25 cm es brémet. És mindenképpen hozzál magaddal még 3 barátnődet(akik elmúltak 18) plusz legyen nálad 1.000.000 Ft az úrnak. Amit közösen elégetünk.

Utána minden eddigi bűnöd alól feloldozást nyersz. (A lányokat ne feledd!)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.12. 11:58:50

@Kata1987: De ki mondta, hogy nagy lógó mellünk van? XD Itt minden nő tökéletes, nem? :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 11:58:58

@Kata1987: Nem-nem! Ezzel csak a lógócsöcsű nők ellenszenvét vívtam ki! :DDD

Muha 2011.09.12. 12:01:31

Az en cicim feszes peckes. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.12. 12:03:06

@gyvy: Tudnék éppen, de nem szeretném túlzásba vinni, mert lányok is vannak, és én tekintettel vagyok az embertársaim érzékenységére.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.12. 12:04:44

@Kata1987: Ja és MELLesleg már téged is csak 1 év (vagy még annyi sem) választ el a 25-től. Én a helyedben most félnék! XD Ha nagy melled van, akkor közeleg a lógó csöcsök ideje...

Szöszi 28 2011.09.12. 12:06:13

@Bundabandi: Nem félek, nincs mitől:D Ha meg majd mégis, akkor meg megcsináltatom és nem lesznek lógós cicjeim:)

Muha 2011.09.12. 12:07:48

@Dr. Jula Watson: :)

Na majd lopok neked ket szepet a piros hetesen:)

Kytia 2011.09.12. 12:09:05

Hehe, most komolyan a hülye picsa meglepődött azon, hogy a többezer rajongóval ellátott zenészember nem az igaz szerelmet keresi benne? Hűűűűűű, micccccsoda kiábrándulás. Pedig még imádkozik is a koncertek előtti belövés előtt.:)))

Lovasiék már megénekelték az ilyen rajongópicsákkal való találkozás élményét: www.youtube.com/watch?v=XfjDfo1CSzQ

Amúgy meg az ájtatos dumát nyomók szoktak lenni a leggázosabb emberek.

Muha 2011.09.12. 12:09:25

@Dr. Jula Watson: Vagy a westendbol kersz inkabb plazaMELLet?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 12:10:11

@Bundabandi: És az még csak a kezdet. Onnan már csak egy lépés választja el attól, hogy öregszaga legyen. :DDD

Hurri Kán 2011.09.12. 12:10:36

@Ibrahim a tevehajcsár:
Ó, nem sértődősek. :D

@Bundabandi:
Sokat kell négykézláb járni, úgy elodázható a lógás beálltának ideje...:D

hany eves a kapitany 2011.09.12. 12:12:59

@Frigyesur: juj, ehhez én is hozzászólhatok:)? a poszt amúgyis olyan szánalmas, hogy kár a szó érte. És egyébként is, jó, nem gernika, de azért nő vagyok:)
Szal, szerintem egy fekete hosszú naci szép lenne ezzel a felsővel. Igazából csak feketével néz ki jól az ezüst felső szerintem. Ékszerből meg bármi jó hozzá, csak feldobja. A miniket utálom, dehát izlések, ugye. Ha bomba lábad van, akkor mehet:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.12. 12:16:06

@Köldökszösz (csodalampa): Bizony! Onnantól már minden nap ajándék! Meg kénytelen vagy a húsvétról megmaradt kölnivel locsolni magad minden nap és hozzá korallvörös rúzst kell felkenni, hajbemosóval meg rózsaszínes árnyalatot kölcsönözni a hajadnak, vagy hamvasítóval lilát. Éééés majd el felejtettem! Elengedhetetlen a zörgős zacsiból aprósütemény zabálás a buszon ülve. Nehéz megfelelni ezeknek a kívánalmaknak... nehéz...

Dr. Jula Watson 2011.09.12. 12:17:35

@Muha: Jujj, nem is tudom eldönteni. De mindenképpen fiatalt, mert hát annak is lejár ám a szavatossága, aztán meg mehetsz megint beszerző körútra :D
És ne feledjem, hálám üldözni fog :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.12. 12:18:10

@gyvy: attól pont lógós lesz teeee! Hát nem tudtad! GRAVITÁCIÓÓÓÓÓ! Jaaaj! XD

Hurri Kán 2011.09.12. 12:19:49

@Bundabandi:
Nem. Attól nem lesz lógós. Illetve a megfelelő irányba nyúlik. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.12. 12:24:47

@gyvy: De ha felegyenesedek, akkor lóg majd! Farkat sem lehet így állítani. Szép is lenne... XD

Hurri Kán 2011.09.12. 12:28:11

@Bundabandi:
Akkor meg kell húzni a hátán a bőrt. :DDD

Frigyesur (törölt) 2011.09.12. 12:29:09

@hany eves a kapitany: Perszehogy. Inkabb korkerdes volt. :) Valahol en is ugy gondoltam, csak a fekete nadragom mar viharvert finoman szolva. Ekszerbol meg ugy gondoltam, hogy barmi mar tul sok hozza, mert csillogos.

@gernika: Ez nem, de az enyem igen. :) Szinre ilyesmi, meg kamzsanyaku, ha ez a szakszo.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.12. 12:47:23

@egyhazafi:

Igazából az ilyen vallásos faszokat az sem zavarja ha nem többek mint 5 évesek a lányok....

Muha 2011.09.12. 12:56:55

@Dr. Jula Watson: Akkor valami szep hetyke kis fiatal lopok:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 13:05:33

@Bundabandi: Azt már meg sem merem említeni, hogy a 30-as szinglipicsák nem átalkodnak sunyin befingani a paplan alá!

bagolybagoly 2011.09.12. 13:07:58

Azt értem, hogy eddig nem írt ide a posztoló. De most minek.
Hogy tudjuk, most már mégsem akkar gruppie lenni?

SciNu 2011.09.12. 13:21:08

@michaela77: pedig jó a zabpehely is. Én ma is azt ettem. Kicsit mondjuk feldúsítottam banánnal, aszalt szilvával, aszalt barackkal meg mazsolával :D

@Bundabandi: www.extremefunnyhumor.com/pics/show%20me%20your%20tits.jpg

@Muha: Viktornak meg szíjjártó petinek. :D

@Ibrahim a tevehajcsár: Én azt hittem a nők csak a p*na önfenntartó rendszere. :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.12. 13:28:42

@Frigyesur: jaja szerintem is a használható méret a lényeg. Szóval hastól a végéig. Persze csak akkor ha nem nagy söröshordó hasa van az illetőnek és a saját cerkáját sem látja :)

@Köldökszösz (csodalampa): mindig csak egyedül legyek a csajjal? A haverokat nem is vihetem? Hát milyen dolog ez? :)

@Bundabandi: láttam én már 16 éves csaj adatlapján társkeresőn, hogy a minimum méret 24/?? legyen (kerületére már nem emlékszem). Azt hittem megfejelem a monitort.. :D

@Kata1987: 25 felettiek? cm-ben? :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.12. 13:31:59

@Ibrahim a tevehajcsár: Gondolod? :) Ilyen sok fontos és hasznos infón átsiklottam volna? Ehh! Olvasnám még1x, csak az elvek... Egy nap csak egy agysejtpusztító olvasmány, csak is felületesen! És, nincs ismétlés... Vigyáznom kell magamra! :)

Dr. Jula Watson 2011.09.12. 13:35:57

@Muha: Most akkor úgy döntöttem megbízom az izlésedben :D

Muha 2011.09.12. 13:37:59

@Dr. Jula Watson: Rendben. Vallalok garit. Ha megsem jo, akkor lopok ujat.

Dr. Jula Watson 2011.09.12. 13:39:31

@Muha: Kész öröm veled üzletelni :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.12. 13:40:06

@Ape: 1. Keress már egy nőt magadnak! :)) 2. Nos vagy eddig csak nagy méretekkel volt dolgom (nem hordok magamnál colstokot!), vagy igaz a mondás, h nem a méret a lényeg! Szóval ne izgasd ezen magad! Használd, és majd meglátod a csajon, h jó e, avagy sem!

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 13:46:03

@Ape: És közben nézegeted a haverok himbilimbijét? Vagy van egy kis látens langyiság? Nincs ezzel gond, csak akkor ne szűkítsd le a keresést csak nőkre! :P

dr. gernika 2011.09.12. 13:51:33

@Köldökszösz (csodalampa): Te 25 fölött már csak ilyen csöcsöket láttál? :)

dr. gernika 2011.09.12. 14:11:48

@egyhazafi: Ebben a témában ajánlom még megtekintésre a Rasputin c. filmet Alan Rickmannel. :)

cyd 2011.09.12. 14:13:35

@gyvy: Ne már! Anyira kiábrándító, mikor egy négykézláb álló nő hat helyen érinti a talajt :(

Szöszi 28 2011.09.12. 14:18:28

@cyd: Jó, ilyen nincs is! Vagy csak nagyon ritkán:D Mennyi az esélye, hogy lefekszel egy ilyen nővel?:D Nem kell aggódni:)

Hurri Kán 2011.09.12. 14:20:32

@cyd:
Attól is függ, mennyire szorosan hasal a lepedőn. :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 14:27:23

@gernika: Mármint azután, hogy elmúltam 25, vagy a 25 a páciensre vonatkozik? :P

Csöccsel utoljára 19 éves koromban találkoztam, azóta csak mellekkel. Nem is nagyon bánom, meg igazából nem is hajtottam soha a nagy cicikre. Két kezem van, és ha mindkettőt a csöcs megregulázása foglalja le, akkor a matatóujjammal már nem tudok a megfelelő helyeken behatást gyakorolni. Tehát szimpla logisztikai okokra lehet visszavezetni a félelmeimet.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.12. 14:28:25

@Ape: Ez majdnem olyan, mint Dövan BMI index szövege! :D Sokan buknak rá az tuti! :D

@SciNuBob -I hear you, mon!-: :D jaja! Ilyenre gondoltam! XD

dr. gernika 2011.09.12. 14:28:49

@hany eves a kapitany: Nem véletlenül ajánlottam neki a fekete minit, láttam már a lábát. :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 14:29:12

@Kata1987: Erre a kérdésre térjünk vissza 10 év múlva, még a mellfelvarrás előtt, de már a két gyerek után.

Hurri Kán 2011.09.12. 14:30:22

@Köldökszösz (csodalampa):
Ez egy teljesen jogos felvetés amúgy. Ilyenkor elgondolkozom azon, hogy következő életemben polip szeretnék lenni. Ennek az a szintén nem elhanyagolható előnye is lenne, hogy dugás közben is ki tudnék nyitni egy üveg bort... :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 14:32:08

@gernika: Látni láttad, de szagoltad is már?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 14:35:35

@gyvy: Nem beszélve a megannyi tapadókorongról, amikkel nagy viháncot válthatnál ki, ha benyúlsz a bugyiba. És könnyebben lehetne kapaszkodni is. Ha gyakorolsz, akár félkézzel (félkarral) is mehet, mint a rodeón.
:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.12. 14:39:10

A csöcsök jók. Az olyan csajok nem jönnek be, akik olyanok elölről, mint a lángos hátulról. :)

Hurri Kán 2011.09.12. 14:39:49

@Köldökszösz (csodalampa):
Nem dugok én lóháton, hogy kapaszkodni kelljen. :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.12. 14:43:08

@gernika: Kozben rajottem, hogy van egy miniszoknyam, nem fekete, de eleg sotet. Es csak ov kell hozza, mert majd leesik, es akkor mar tenyleg mindent megmutatok :DD

@Köldökszösz (csodalampa): Intim titkot fogok most elarulni gernikarol: nem labfetisiszta. Vagy nagyon jol titkolja.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 14:44:59

@gyvy: Ja, hát aki csak fekszik, mint egy zsák kumpri! :DDD

Úriember meg sem izzad! :P

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 14:48:24

@Frigyesur: Arra ügyelj, hogy az öv ne legyen szélesebb, mint a szoknya hossza. Meg arra, hogy a mókusodú ne látszódjon ki a szoknya alól. :D

Pedig a lábfetisizmussal végképp semmi probléma nincsen.

dr. gernika 2011.09.12. 14:49:52

@gernika: Ja, úgy értem, én találtam és osztom meg veletek, nem én adom elő. :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.12. 14:51:11

@gernika: Pedig mar csaptam volna le :D
Tudtam, hogy nem kellett volna fiunak titulalnom magam ;(

cyd 2011.09.12. 14:53:17

@Kata1987: Jelen pillanatban nem csak az ilyen nők kizártak :)

@gyvy: Nem fekszik, négykézlábazik :)

dr. gernika 2011.09.12. 14:53:22

@Frigyesur: Jaértem. :)
Nekem is van kámzsanyakú, csak a betéte csipkéből van, hosszúujjú és lila. Szóval nem ilyen.
:)
@SciNuBob -I hear you, mon!-: :DDDD Az a kép. :DD

SciNu 2011.09.12. 14:54:16

@gernika: pedig épp meg akartalak dícsérni hogy milyen jól csinálod :D

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2011.09.12. 14:54:33

Mindenki tudja hogy a jó nőknek nagy feneke van, de ami még fontosabb hogy kemény!:D
@gernika: szegény rúd:D:D:D
www.youtube.com/watch?v=J_Hk4595YeI

Hurri Kán 2011.09.12. 14:55:35

@cyd:
Ha rövid a karja és a lába? :D

dr. gernika 2011.09.12. 14:58:54

@Ape: Hastól? Neked a hasadból nő ki? Azt a 16 éves lányt valszeg kitágította a lófarkú előző barátja. Nekem is volt egy barinőm fősulin, aki röhögve jelentette ki, hogy 20-nál alább nem adja.
@Köldökszösz (csodalampa): A páciensre gondoltam. :)

Muha 2011.09.12. 15:00:26

Sexrol volt mar szo?

dr. gernika 2011.09.12. 15:04:46

@Köldökszösz (csodalampa): Nem szagoltam még. Miért az is kell, hogy el tudjam dönteni, vehet-e fel minit? :)
@Frigyesur: Szupiság. :)
@SciNuBob -I hear you, mon!-: Áááá, még sokat kell fogyóznom, hogy ilyen csini legyek. ;)
@Kool Kitty Kat: LOL, veszek egy ilyet Nardnak. :D

Botosjeti (törölt) 2011.09.12. 15:08:16

Elö kellett volna vetetni vele a kamera elött, meg a centit is mellé tetetni.
Az a fevétel egyszer még sokat érhetett volna.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.12. 15:10:04

@Ape: Nagyon komolytalan vagy! A 16 éves lányok csak brahiból írogatnak ilyeneket a neten. Nem kell komolyan venni őket. Egyébként is az még úgy tudom kiskorú megrontásaként van "szankcionálva" a BTK-ban, tehát nem kellene foglalkoznod vele. Próbálj a felnőtt nők közt keresgélni. A 16 évest hagyd meg az osztálytársainak.

SciNu 2011.09.12. 15:11:52

@Kool Kitty Kat: :DDDD

@gernika: Vagy csak azt sem tudja mekkora a 20 cm. Ahogy a viccben is:
Miért nem tudnak a nők parkolni? Mert a pasijuk mutatta meg nekik, mennyi 25 cm.

Mi az: 20 centi hosszú, 6 centi széles és megvadítja a nőket?
.
.
.
Egy tábla csoki :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 15:16:33

@gernika: Te viccelsz? Nincs annál erotikusabb, mikor egy miniben flangáló csajszi szandija felől beazonosíthatatlan normandiai camembert "illata" vágja keresztbe a parfümje illatát. Persze először körbenézel, hogy biztosan valami dagadt ronda vénszatyor csámpázik mellettetek, de a végén jön a szomorú igazság, hogy ez bizony a bombázó virgácsa lesz.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 15:18:25

@gernika: Lehet, hogy a szája is büdös, azért hord sisakot! :DDD

Szöszi 28 2011.09.12. 15:22:15

@cyd: Hanem még milyenek?:D

Szöszi 28 2011.09.12. 15:23:42

@Muha: Mindig csak az a téma:)

dr. gernika 2011.09.12. 15:29:20

@SciNuBob -I hear you, mon!-: A barinőm azért annyira nem volt hülye. :)
A csoki viszont igaz. :)
@Köldökszösz (csodalampa): Az a szomorú igazság, hogy a jó kis nylon térdharisnya a legcsinibb női lábból is pöcegödröt csinál. :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.12. 15:30:48

@Csibu78: azt csinálom folyamatosan! Keresek! Mindenki kefél fűvel fával, csak engem néznek bokornak! :D

@Köldökszösz (csodalampa): jajj cukorfalat, hát hogyne lenne? :) Múlt héten már megbeszéltük hogy összedugjuk amink van nem? :D

@gernika: nem nekem a hátamból (is) nő ki :D

@Ibrahim a tevehajcsár: szerinted 16 éves csajt kerestem? Vagy foglalkoztam vele? Nagyon komolytalan vagy! Írok valamit hogy mit láttam egyszer a neten és te egyből pedofilnak állítasz be. Nebazzz! Nagyon komolytalan vagy :)

cyd 2011.09.12. 15:34:05

@Köldökszösz (csodalampa): Ahogy elnézem qrva fájdalmas halálod lesz az Erő segítségével, de mingyá ledumálom a Nagyúrral, hogy addig ne kezdjen hozzá míg nem árultam megfelelő mennyiségű és árú jegyet az eventre :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 15:35:07

@Ape: Múlt héten még elkergettél, mert valami lóg a lábam között. Most meg már jó lennék?

No igen, az éhség nagy úr! :DDD

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 15:38:54

@cyd: Egy indivíduumot nem lehet csak úgy elpusztítani! Még az erő setét oldalával se nem! :P

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 15:41:22

@gernika: :) Ne folytasd. Mindjárt oda a lábfetisizmusom. Hogy fogok így lábujjakat szopogatni, ha mindig ez jut eszembe?

Muha 2011.09.12. 15:45:11

@Kata1987: Akkor en nem kommentelek, mert az bunos cselekedet.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 15:46:49

@cyd: Nézd, én végignéztem az összes SW részt. 22-25 évesnél nem volt több, mikor becsomagolták és olyan 50-60 között volt mikor a sisakot levette.
A köztes snittekben egyetlen alkalommal sem vette le a csimmáját, sem a sisakját. Nem akarok vádaskodni, de ez magáért beszél.

Mondjuk azt nem tudom, hogy nylonharisnya van a lábán, vagy fehér frottírzokni, de mindenesetre aggályosnak tartom.
Sisakban meg ugye nehézkes a fogápolás. Bár egy légcserélő berendezés hangja hallható, az ugye nem pótolja a szájhigiéniás eljárásokat.

Várom a cáfolatokat. :P

Szöszi 28 2011.09.12. 15:52:55

@Muha: Persze, szűz kislányoktól ez a minimum:)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.12. 15:59:52

@Köldökszösz (csodalampa): hát igen.. :) 4 hónap + 3 nap :D telik az idő és egyre éhesebb vagyok! Senki sem menekülhet, még a guruló krumpli sem! :D

@Muha: azmiaz?

michaela77 2011.09.12. 16:00:20

Olyan sokat unatkozom itt naponta, hogy csináltam egy beszélgessünk blogot. Minden nap más témát találok ki, aztán várom hátha akar róla valaki beszélgetni:)
A holnapi nappal kezdem és még nincs konkrét ötletem, úgyhogy jöhetnek a témajavaslatok:)

Sárga Király 2011.09.12. 16:03:58

"Kicsit gyors és sokkoló volt ez így nekem, így ráhagytam, de furdalt a kíváncsiság, vajon minden csajjal ezt csinálja? Ráállítottam ugyanígy egy barátnőmet, egyből őt is vette fel msn-re és szinte szóról szóra ugyanazt írta neki, kérte tőle!!! Óriási kiábrándulás..."

Mik vannak? Akad egy zenész, aki szívesen megdugna, és ha ráállítod a barátnődet, akkor Őt is!? Atyaisten, ez tényleg kiábrándító lehet.

michaela77 2011.09.12. 16:06:47

@Köldökszösz (csodalampa): köszi a javaslatot, mögé írhatom, hogy a te kívánságodra?:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 16:08:56

@michaela77: Egy büdös láb után egy gombás pina kész felüdülés.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 16:10:30

@michaela77: Viccen kívüli kategóriában is indulnék:
Diétás étrend összeállításának lapelvei, avagy ki-hogyan. Esetleges kész étrendekkel, receptekkel, ötletekkel, tippekkel.
:*

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.12. 16:11:04

@Köldökszösz (csodalampa):

A pizzában és a nőkben az a közös, hogy jobb a húsos, mint a gombás! :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.12. 16:11:21

@Muha: jaa.. pedig azt hittem (úgy hallottam) hogy az jó dolog :) De várj! Honnan tudod ha még nem próbáltad? :D

Muha 2011.09.12. 16:11:30

@Kata1987: Es en jo es szofogado vagyok. :)

michaela77 2011.09.12. 16:11:43

@Köldökszösz (csodalampa): ezt is felírtam, köszönöm:)
Az első napra valami igazán ütős ötlet kellene... Mint reklámban:) Aztán meg kívánságműsor is lehet.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 16:11:43

Minnyá vége a napnak, lehet hazahúzni! Birkabőr!!!

Muha 2011.09.12. 16:13:08

@Ape: Faterom mondta neki pedig mindig igaza van.

cyd 2011.09.12. 16:13:55

@michaela77: Valami ami üt? Buszkerék.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 16:14:31

@michaela77: Akkor ezt érthetem úgy, hogy az én ötleteim (gondolom már ez a megnevezés is megalázó) nem ütnek meg semmilyen szintet?

Szenzációhajhász!

michaela77 2011.09.12. 16:16:29

@Köldökszösz (csodalampa): nem, nem értheted úgy:) Csak mivel mostanában ebben a témában vagyok érdekelt és csak erről tudok beszélni, úgy érzem talán mindenkinek tele van már a hócipője vele:D

@cyd: köszönöm, felírtam a javaslati listára, talán holnap éppen a buszkerékről fogunk beszélgetni, szedd össze a gondolataidat:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 16:22:10

@michaela77: Most a hüvelygombáról, vagy a diétáról beszélsz? :DDD
Egyébként meg dobj fel olyan témát, ami téged érdekel. Legfeljebb nem fog hozzászólni senki. :DDDDDD

@gernika: Egy átlagos 8 órával számolt nylonharisnyás attitűdöt mennyi ideig kell áztatni? Van erre valami aranyszabály, vagy teljesen egyéni? :)

Fenomenon 2011.09.12. 16:26:13

Dáháhá :D
Én tudom ki ez a fa.ok! És tééényleg minden csajt meghúz há jóteszi, tinitől a milfig aztán nem válogat! Ez meg asztat hitte hogy ő lesz a menyecskéje :D
itten keressétek a 21centit:
www.youtube.com/watch?v=NJuMqiYVIo4

Fenomenon 2011.09.12. 16:29:22

a cikosz polosz :) cép példány annyi szent :D

dr. gernika 2011.09.12. 16:29:30

@Köldökszösz (csodalampa): Átlagos zuhanyozás alatt kiázik szerintem . :)

SciNu 2011.09.12. 16:29:44

@michaela77: Javaslom a vallást vagy az abortuszt. lesz olyan flamewar :D

michaela77 2011.09.12. 16:31:39

@SciNuBob -I hear you, mon!-: felírtam:)
Lassan lesz pár javaslatom, a blog meg az első nap érdeklődés hiányában bezár:D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 16:33:10

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Az semmi. iOS vs Android. Garantálok 500 kommentet és 1500 kattintást.
Ja bocs, ez ugyanaz. vallás :) a másik meg abortusz :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.12. 16:37:24

@Köldökszösz (csodalampa):

Politika. Mocskosorbánozni kell jönnek a fideszdroidok :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 16:39:05

@Nard: ÁÁÁ, az már nagyon az alja! Azt majd akkor, ha leül a beszélgetés. :D

Muha 2011.09.12. 16:39:52

Ahhoz a poszter mit szolna ha a vebkamerat akarna megmutatni a micsodajaba?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.12. 16:41:25

@Ape: Hajj, nagyon sajnálom! De tényleg! Kitartás, aki keres talál. Meg, minden zsáknak meg van a foltja. Meg, mindenkinek van egy másik fele. Ezeket mondják okosok! Még egy dalt is átírtam a kedvedért biztatásul: "Valahol egy punci vár, mi többet ér egy álomnál..." Dúdolgathatod... :)

indapass90210 2011.09.12. 16:48:57

Az kiderült a posztból, hogy a posztoló melyik testrészére élvezett rá?

Чапаев 2011.09.12. 16:49:18

@Csibu78: Ööö... hátnemtom ... szerintem Ape saccperkábé már abban a korban lehet, hogy nyugodtan megpróbálkozhatna egy pinával is a puncik helyett! ;)

Hurri Kán 2011.09.12. 16:50:41

@Muha:
Mit szólna ehhez a webkamera? :D

SciNu 2011.09.12. 16:54:26

@Köldökszösz (csodalampa): mehetne egy linux-windóz-apple battle royal is :D
Vagy ami még aktuálisabb MSZP-FIDESZ-Jobbik-LMP pártállás :D

Muha 2011.09.12. 16:55:43

@gyvy: A wbkameranak csak szeme van szaja nincs nemszolna semmit sem ehhez :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.12. 16:55:51

@Чапаев: Ööö...nem tudtam, h van különbség! :)) Mikortól számít pinának, ha megkérdezhetem?

Hurri Kán 2011.09.12. 16:59:34

@Muha:
HA forgassa a szemét? :D Na? Akkó mivanakkó?He? :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.12. 17:00:19

@Csibu78:

Amint a BTK 202-ese hatályát veszti! :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.12. 17:01:35

@michaela77: Hát igen! :D :D Két téma ne legyen:

1: fogyókúra (szénhidrát-zsír-fehérje arány, ki hány dekát fogyott-hízott)
2: Ape szexuális élete (ill. annak hiánya, ezzel kapcsolatban Kata1987 virtuális csöcsörészése)

De ilyen érdekfeszítő téma lehet még a menstruációs ciklusod elemzése is! Mikor jött meg utoljára, meddig szokott tartani, tampon vs. betét, utolsó rákszűrés eredménye... :D

Bármi másról írsz, ígérem lesz 1 hozzászólásom! Hihi! XD

Dorian 2011.09.12. 17:13:31

Nem tehetem, hogy ne osszam meg veletek a saját gitáros sztorim :D
Néhány éve egy viszonylag ismert zenekar koncertjének a vége felé elkezdtem táncikálni egy lánnyal. Nemsokára sűrű smárokba bonyolódtunk, amit a végén a padlón az emberek közt hemperegve folytattunk. :)Egyszer csak kitisztul a lány tekintete: "Én a gitáros barátnője vagyok ám, gyere, bemutatlak neki" Fogta a kezem és azzal a lendülettel már húzott is a színpad felé. Nem voltam teljesen biztos benne, hogy nem b.sznak tarkón egy gitárral, de mentem...
(A többi már nem érdekes, bemutatott, dumáltunk pár mondatot, aztán szépen lekoptam tőlük és megkerestem a haverokat)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.12. 17:14:39

@Bundabandi:

A te panaszaid a (most már ex) pasidról is legalább annyira érdekesek voltak, szóval szerintem inkább stfu gtfo kkthxbye.

Kovács Tomi 2011.09.12. 17:17:55

Bazmeg posztíró, legalább eladhattad volna a sztorit a blikknek, h lekúrt x, y banda basszerosa, de neked, még ennyi agyad se volt, miért nem? Mert a herceget láttad benne fehér lovon, nem a kibaszott pasit.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.12. 17:40:38

@Nard: Ne már! Én azt hittem finom, barátságos puncim van! Ó hogy az a... Erre kiderül, h egy pina! Ezt fel kell dolgoznom! De biztos, h így van? Ehh... :))

michaela77 2011.09.12. 17:44:30

@Nard: :) Meghatároztam az első témát, a női hiszti lesz az. Szerintem bárki hozzá tud szólni:D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.12. 17:45:07

LOL
Zenészhez azon az alapon ne közeledjél, hogy bírod a zenéjét. Akkor nem belé, hanem az elképzelt egyedbe leszel szerelmetes.
Meg azért ilyen nyilvános helyre menni ezzel a sztorival.... és ha a fülébe jut? Fácsén kapcsolatban voltatok, biztos, hogy kell neked egy össznépi támadás a haverjaitól? Mert kb. olyanok, mint a maffia - 2-300 ember lazán ismeri egymást. Ennyi meg bőven elég, hogy híred keljen jónéhány városban.
Tényleg elég lett volna buli után egy orál. Azt mindenki megy a dolgára.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 17:51:49

@michaela77: Mármint akinek van kedve hozzá. :DDD

michaela77 2011.09.12. 17:53:07

@Köldökszösz (csodalampa): mármint akinek véleménye van róla és azt megosztaná:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 17:57:23

@neccharisnyás útonálló: Ne legyél már nevetséges! Ki a fasz pisálja magát össze egy basszerostól? Ha esetleg szólógitáros vagy énekes lenne, de egy basszeros?
Te Béla, nem mennek neked ezek az akkordváltások, nem akarsz inkább basszusgitározni? :DDD

Másik oldalról megközelítve, szerinted érdekel bárkit is egy picsa picsogása? Pont telibeszarom! Van helyette 22 másik jelentkező, akik önként és dalolva szopják fényesre a faszomat a beksztédzsben.

Чапаев 2011.09.12. 18:02:10

@Csibu78: Erről inkább egy hivatásos pinológust kérdezz meg, de szerintem harminc feletti nőknél puncikák felemlegetése erősen királylányos lelkületre vall, hacsak nem a kislányához intézi a szavait! :D

Чапаев 2011.09.12. 18:03:45

@neccharisnyás útonálló: Ja, és remélhetőleg teli szájjal a delikvens sem ült volna le méltatlankodó posztot írni! :D

Чапаев 2011.09.12. 18:06:59

@michaela77: esetleg a "Királylány - szindróma stádiumai és gyakorlati kezelése" , mint indítóposzt? :)

Чапаев 2011.09.12. 18:09:14

@Dövan: ööö ... a "reggeli müzli" az testrész? ;)

Чапаев 2011.09.12. 18:12:37

@Csibu78: Szerintem ebben a zaklatott lelkiállapotban inkább bízd szakemberre, hogy ezt eldöntse, csak semmi "önfeldolgozás"! ;)

cyd 2011.09.12. 18:13:02

@Köldökszösz (csodalampa): Azért a dobosnál mégis előrébb van a sorban :)

michaela77 2011.09.12. 18:15:30

@Чапаев: ez jó ötlet!:) Az indító poszt már megvan, a női hiszti az, de holnapután lehet ez a téma:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.12. 18:15:55

@Чапаев: Ó, ez most sértő volt! :) Én aztán minden vagyok, csak habos-babos királylány nem! Bár a lelkem tiszta, csak a fantáziám mocskos! De puncim van! :)) (Pedig már két gyereket is kinyomtam ott!)
De ezek csak becenevek! A pasik szeretik, faroknak, dákónak hívni a magukét... Én ezt utálom, inkább fasznak hívom! "Faszt a puncimba, most!" Nem szokták félreérteni! :)

Joe69 2011.09.12. 18:17:18

Mindig is rendkívül nagyra értékeltem azokat a hölgyeket, akik saját orrrrbitális hülyepicsaságukról ilyen szép posztokat írnak nekünk.

Amúgy ez még durvább:

www.nol.hu/tud-tech/20110912-150_gyerek_egy_spermadonortol

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.12. 18:22:14

@Köldökszösz (csodalampa):
Mondtam én egy szóval is, hogy akkora nagy kunszt a faszi? Zene szempontjából tényleg nem nagy kaland. Nem ő határozza meg a zene karakterét. De szevasz, attól még a banda tagja, és a banda+haverok kapcsolati hálója, információáramlása így működik. Nem én találtam ki.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.12. 18:22:30

@Чапаев: Szakember! Önfeldolgozás! Kell mindkettő! Az élet rövid! ;)

Чапаев 2011.09.12. 18:23:37

@Csibu78: Naaaa, mond szépen: "... a p-i-n-á-m-b-a!" :D
De tudod mit, ezen nem veszünk össze, a lényeg az, hogy mindenki megkapja, ami jár neki! :D
Bájdövéj, "szokták", csak így, többes számban? Valami freudi elszólás? ;)

Чапаев 2011.09.12. 18:26:24

@Csibu78: Igen, úgy bennem is volt, hogy bekommentezem a mérési módszerek taglalásánál, hogy inkább az élet rövidsége miatt kellene aggódni, nem a farkak hossza miatt! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.12. 18:36:56

@Чапаев: Majd gyakorlom, ígérem. Ha itt az idő felnőni... :))
És "szokták", a pasik általában...nem nekem szex előtt...itten csak egynek van hely! :))

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.12. 18:47:41

@cyd: A dobos diktálja az ütemet, vagyis ő a lelke a zenének! Nem is értem, miért rakják mindig hátra. Ez diszkrimináció. :D
Fejes Tomi megoldotta a dolgot, és megemeltette a dob alatti színpadrészt, így sokkal jobban részt vesz a zenekarba és "közelebb" került a közönséghez is.

@neccharisnyás útonálló: Akkor sem értem. Amennyiben a punetti feltette életét arra, hogy körbeszopja a frenetikus magyar zenei életet, akkor elhiszem, hogy ronthatnak a hitelén, de máskülönben pont leszarja.
"Nézzétek, ott az a csaj, akinek nem mutathattam meg a micsodámat webkamerán keresztül." Nem éppen életszerű. Szóval továbbra sem értem hogyan tudnak vele kibaszni.

cyd 2011.09.12. 19:07:47

@Чапаев: Ez az "...úgy bennem is volt..." a mostani beszélgetés tükrében kicsit félreérthető :P

Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2011.09.12. 19:22:48

Megmutatná a micsodáját a webkamerában. N. N. N. Webkamerában. Ennyit erről.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.12. 19:36:35

@Чапаев: Jaaaa, h azt írtam...fúúú...igaz! Na az nem tudom honnan jött (pironkodom), talán, h a múltban is... :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.12. 20:39:12

@Csibu78: jajj de cuki vagy, még költeményt is intézel hozzám, hát most szerelmes is lettem beléd :D Ezért cserébe szívesen megállapítom hogy puncid, avagy pinád van-é ? :D és nem kell dokihoz menned hogy feldolgozd a "nagy" traumát!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.12. 21:28:32

@Ape: Oh, repes a szívem! Ha ezt előre tudom, egy négysorost írok neked! Én is beléd szerettem... Ilyen önzetlen emberrel még soha nem találkoztam! Tényleg megtennéd értem? :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.12. 21:30:05

@Köldökszösz (csodalampa):
"Nézd csak azt a ribét! Nem elég, hogy egy hazug szűzqrva, még képes volt ország világ előtt elmondani mindennek."
Pl.

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2011.09.13. 00:50:25

Nem olvastam a kommenteket, de:

"Oké, gondoltam, bepróbálkozom egy levélben - hát olyan kis mosolygós fiú és nagyon vonzó is, mindig szép gondolatok(at?) írt a posztokban,"

illetve:

"Kicsit gyors és sokkoló volt ez így nekem, így ráhagytam, de furdalt a kíváncsiság, vajon minden csajjal ezt csinálja? Ráállítottam ugyanígy egy barátnőmet, egyből őt is vette fel msn-re és szinte szóról szóra ugyanazt írta neki, kérte tőle!!!"

Kicsit perverz és sokkoló idáig eljutni egy olyan sráccal, aki kezdettől fogva taszít a viselkedésével. Jaaa, hogy ismert és "nagyon vonzó"? Akkor máris rá lehet hagyni bármit, mert neki ugye szabad, hisz ismert és vonzó... Remélem, azóta mégis téged "furdal" szerencsétlen, ha pedig mégsem, akkor sikeres 'trendi' skalpvadászatot kívánok!

Alonso 2011.09.13. 09:01:35

komolyan, a kedves posztoló mi a faszt várt egy rockzenésztől? hogy müller péter fiatalabb kiadását fogja megkapni?
a helyében én is minden hülye picsát meghúznék, aki bekerül a hálómba, jól csinálja. ezt hívják férfinek mehehe.
azt már nem, h a faszát mutogatja webcamon. vki szépen rögzítheti egyvideólopó progival és már mehet is szét a cucc a neten, az újságokba névvel mindennel együtt.

2011.09.13. 09:24:13

Édes kincsem, mégis mit gondoltál, mikor ezt a kanmajmot bejelölted azon a bizonyos közösségi oldalon? Hogy te leszel élete párja? Azt gondolom, hogy mindketten önmagatokat adtátok ebben a történetben. Az álszent picsa, és a kanmajom.
Összeilletek.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.13. 10:08:47

@Csibu78: hát persze Luszeszita! Érted bármit megtennék, érted vagy nem érted? :) Jajj micsoda szerelem lesz ebből, lehozom neked a csillagokat az égről egyetlenem :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.13. 10:18:42

@Köldökszösz (csodalampa): Izé. Sisak lekerülése dokumentálva az V-ik részben. Lába fémből (III).
Szájápolás kérdéses, bár ha sisak le, akkor megoldható. Vagy akár a sisakba épített kütyükkel is megoldható...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.13. 10:36:51

@zulu: Most mit izélsz? Rajongó volt. Ez nem elég?
("Engedjenek! Itt viszek egy kis hamut Paul McCartney cigarettájából! Magam láttam amikor leszórta...")

amindenitneki 2011.09.13. 10:38:19

Mégis mi a büdös francot vártál a sráctól????
Végül is te próbálkoztál be nála. Mit írogatsz idegen pasiknak, amint szólók lesznek?? Nyilván nem először csináltál ilyet!?
Rosszul vagyok a típusodtól! Attól hogy vki a szeretetről, a tiszteletről és a becsületről ír és értéknek tartja ezeket, attól még ffiból van, és ha egy ilyen kis nyomoronc K felkínálja magát, hát él a lehetőséggel.
Szánalmas vagy!

Messiás 2011.09.13. 10:48:43

Erről a hitről szavaló basszusgitárosról a következőket mondja az a könyv, amire talán emberünk is előszeretettel hivatkozik azoknak, akik nem ismerik sem őt, sem a könyvet:

"Menjetek be a szoros kapun. Mert tágas az a kapu és széles az az út, amely a veszedelemre visz, és sokan vannak, akik azon járnak. Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, amely az életre visz, és kevesen vannak, akik megtalálják azt. Őrizkedjetek pedig a hamis prófétáktól, akik juhoknak ruhájában jőnek hozzátok, de belől ragadozó farkasok. Gyümölcseikről ismeritek meg őket. Vajjon a tövisről szednek-é szőlőt, vagy a bojtorjánról fügét? Ekképpen minden jó fa jó gyümölcsöt terem; a romlott fa pedig rossz gyümölcsöt terem. Nem teremhet jó fa rossz gyümölcsöt; romlott fa sem teremhet jó gyümölcsöt. Minden fa, amely nem terem jó gyümölcsöt, kivágattatik és tűzre vettetik. Azért az ő gyümölcseikről ismeritek meg őket. Nem minden, aki ezt mondja nékem: Uram! Uram! megyen be a mennyek országába; hanem aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát. Sokan mondják majd nékem ama napon: Uram! Uram! nem a te nevedben prófétáltunk-é, és nem a te nevedben űztünk-é ördögöket, és nem cselekedtünk-é sok hatalmas dolgot a te nevedben? És akkor vallást teszek majd nékik: Sohasem ismertelek titeket; távozzatok tőlem, ti gonosztevők." (Biblia, Máté evangéliuma 7. fejezet 13-23. rész)

Messiás 2011.09.13. 10:56:37

Ami pedig az online flörtölést illeti:

"Hallottátok, hogy megmondatott a régieknek: Ne paráználkodjál! Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kivánságnak okáért, immár paráználkodott azzal az ő szívében." (Máté evangéliuma 5. rész 27-28. vers)

Mivel Isten a szexualitást a házasság szövetségébe tervezte, minden kívánság, ami ezen kívül van, gonosz kívánság és Isten szemében paráznaság. Megkívánni és szexelni a házastársaddal lehet és kell, a többi nem OK.

vernarancs 2011.09.13. 11:20:43

"Megmutatná a micsodáját a webkamerában"

A farkara huzta a webkamerat? Lehet, hogy 21 centi hosszu, de igen vekony szerszam lehet az.
Egyebkent meg siman ment volna fel a jutyubra a pocsevel egyutt, hagy rohogjenek rajta.

kida 2011.09.13. 11:26:31

lesz valaha olyan sztori ami nem azzal kezdődik, hogy skype, msn meg társkereső oldal?
olyankor egyből lehet tudni h valami nevetség történet következik valami nagyon sötét delikvenstől (na jó legyen cak naiv és egyszerű...)
férfiak nem érekelnek, de hogy ennyi kibaszott hülye nő van, az elég rémisztő a jövőre nézve. bár eddig sikeresen szűrtem ki az ilyeneket.

tőzegmalac 2011.09.13. 12:25:48

zenésszel?
hülye vagy?

Frucsasz 2011.09.13. 13:11:04

@Nard: Nem tudom, mi az a hiénaíró :):)
De Coelhót szeretem. Azokat a mondatokat, amiket a népek facebookon idéznek meg körímélben küldözgetnek, át kell ugrani, pert pont azok közhelyesek. Az összes többi mondata, de főleg a történet lényege meg nagyon jó. :) Az összes többi alatt értem azt a hármat(kettőt? nem jut eszembe a harmadik), amit eddig olvastam, nevezetesen az itt ajánlott Bridát, illetve a Veronika meg akar halni-t.
Szerintem Müller Péter sokkal rosszabb, mert neki nincsenek igazi történetei, csak filozofálgatások. Olyan, mintha Coelho könyveiből valaki összeollózta volna az elmélkedős részeket... Coelho legalább keretet ad a mondadójának. :)

JOKKA21 2011.09.13. 15:38:09

Nem tudom, hogy mi, de te egy hülye kis picsa vagy.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.13. 15:39:54

@Ape: A csillagokat is??? Istenem, ilyet senki nem ígért még nekem! Értek mindent drága Fernando Eduardo Manuel Pablo Alejandro! Szerelmem irántad már nem múlik soha.... Ha csak... Megnézem már a mai posztot, nem csaltál e meg! :D

Carinna 2011.09.15. 19:11:43

Az ilyen "zenésztől" legfeljebb nemibetegséget kaptál volna, mást nem!
süti beállítások módosítása