Adnál kölcsön az exednek 80 ezret?

2011. szeptember 21. 07:33 - csajokespasik

„Feltettem a kérdést magamban: most miért gálánskodjak vele? Egyébként nem mondta, mire kell neki, én pedig nem kérdeztem” – ha az exed banknak néz és kamatmentesen próbál legombolni rólad nyolcvanat, ne kapkodd el a döntést. Mert miért pont most és miért pont a volt pasi? Miért nem az új kanjától kér? Posztolónk számít a segítségünkre.

 

Három évig voltam együtt a csajjal, de úgy, hogy volt közben fél év szakítási szünet is: akkor nem kommunikáltunk, majd egy véletlen összefutást követően újra összemelegedtünk. Most mondhatnám nagyképűen, hogy már akkor éreztem, hogy nem kéne újra, de hazudnék, mert akkor egyikünk sem érzett semmit, csak örült, hogy újra együtt lehetünk. Ami a végleges elválásunkat okozta az az volt, hogy ő állandóan mászkált: a munkája miatt sokat autózott és ritkán láttam őt.

Ehhez jöttek az apró veszekedések, amiket mindig ő kezdeményezett, hogy amikor ő nincs itt, akkor a megérkezése után nem érzi, hogy bármit is csináltam volna. Nem értettem, mit akar: mostam, főztem, takarítottam, ahogy kell. Nem tudtam mit vár el, fessem ki a nappalit?? Szóval nem tudtam, nem értettem milyen extrákat követel. Megkértem, hogy menjen el – hiszen úgyis alig látom, nem lenne nagy változás, legfeljebb nem b*szogat senki. Tudtam, hogy még egy második összemelegedés nem lesz. Utána már bántam, hogy elküldtem. Felindulásból. Mindennek, már kb. 2 éve. Nem is hallottam róla, a FB-ról is leszedtem. Pár héttel ezelőtt ki hív fel? Igen, ő. Mit akar? Nem szerelmet, mert hamar kiderül, hogy régóta új pasija van. Hamar a tárgyra is tért: 80 ezer forintot szeretne szépen kölcsön 4 hétre, kamatmentesen… Feltettem a kérdést magamban: most miért gálánskodjak vele? Egyébként nem mondta, mire kell neki, én pedig nem kérdeztem, mert ha rákérdezek, akkor az azt jelenti, hogy adok is neki. Legalábbis akkor már adnom kéne. Gondolkodási időt kértem. És most itt vagyok. Remélem, hamar kirakják a posztot. Várom a tanácsokat. Üdv mindenkinek: TG

 
338 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr503242555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frigyesur (törölt) 2011.09.21. 14:44:20

@Kytia: Ez valami regi magyar orokzold?

Annnnyira klassz ajandekot rendeltem :D Bar meg torpolok, hogy melle milyen naszajandekot adjak meg. Minden otletem elvetettem. :S

dr. gernika 2011.09.21. 14:44:44

@Frigyesur: Krumplispogácsa paradicsom :D
És akinek ellopták a pénztárcáját és csak a buszjegyre kér pénzt nagyon konkrétan? Hm? :)

cyd 2011.09.21. 14:45:08

@Frigyesur: Figyellek. Te valamit akarsz tőlem. Már a múltkor a macskás öröklésnél, meg most is itt bókolsz. Belepirulok :)

"penzt akar, sarkan fordulni"
Mármint az ő sarkán? Nem vagy Te kicsit kegyetlen?

"Mar parszor megszivtam, nem leszek tobbet kedves."
Neeee! Te voltál valaha is kedves? Sőt! Honnan ismered a szót? :P

odamondó 2011.09.21. 14:45:53

Egy nőt akit már megdugtál és nem a gyerekeid anyja annak bármit adhatsz csak pénzt nem.

Nem is értem, hogy merülhet fel benned egy lehetséges igen.

Kytia 2011.09.21. 14:45:57

@Frigyesur: Engem egyszer egy gimnáziumi "barátnőm" hívott fel a ballagásunk után kb. két évvel.

Én (kitörő lelkesedéssel): -Sziiiiiiiaaaaa, úristen, mi van veled, de jó, hogy hívtál...

Ő (halkan, kimérten): -Most csak egy üzleti lehetőség miatt hívlak...

Gondolom, sejtitek, mi lett a vége.:DD

Kytia 2011.09.21. 14:47:40

@Frigyesur: Igen, egy Nagy László nevű sramlizenész tolta régen szintetizátorral, néha még adják a Nóta tv-n.:DDDDDDD

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.21. 14:49:37

@Kytia:
A begyűjtött információk alapján a S&P leányvállalataként működő Köldökszösz és Fincs hitelminősítő mai nappal Kytia besorolását A+-ról AA-ra változtatja.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.21. 14:50:43

@Frigyesur:

"Ne haragudj..." (joviális mosoly, kérőjel az arcán) pénzt akar

De. Haragszom.

@Kytia:

Nekem is volt ilyen, azóta szerepel a telefonomban a neve helyett: "Ügynökbazmegneveddfel" (meg egyszer egy közös ismerősöm megadta egy ilyennek a számom).

cyd 2011.09.21. 14:51:23

@gernika: Annak nem hiszünk. Alap. Se a telefonálni akarunk és némi aprót lejmolunk. Meg a most jöttünk vidékről és kifogyott a benzinünk, csak ezer forinttal segítsen megnek sem. Még ha ott áll a lerobbant autó mellett, amiben épp a vérzős és/vagy terhes kiskutyával megy az állatkórházba, akkor sem.

Frigyesur (törölt) 2011.09.21. 14:52:09

@Kytia: Nekem ugyan van penzem, de nem adnal kolcsont a LED-es tvre? Megadom, nagyon jo a hitelkepessegem, csak potom 300e lenne. De ha gondolod a bora-borai utra is kellen :)))

Ugy erzem te is kelletted itt magad, eloadod a penzes tyukot, hatha valaki raharap (:)))

@gernika: Egyszeru a gondolkodasom, ha kell egy szo, akkor vszeg kaja az elso, ami eszembejut :))
Mar ilyen is volt, adtam, de mai fejemmel nem gondolom, hogy ezt tortent. De az ilyen is ugy kezdi, hogy 5 percig magyarazkodik elotte. Jedi elmetrukkel el kell kuldeni oket.

@cyd: Megmondom az oszintet: a nardingolas annyira megnevettetett, hogy azota cikizem vele Nardot, ha jelen van, ha csak szobakerul. Este is csak szoltam, hgoy belenardingolok az agyba :)))

Mindenkivel nagyon kedves vagoyk itt is, nem tunt fel? :P

tőzegmalac 2011.09.21. 14:55:26

HD :D
micsoda komoly téma bazz:D
fullhd

Kytia 2011.09.21. 14:55:48

@Köldökszösz (csodalampa): Helyes, ez megdobja majd a Kytia, Inc. részvényindexeit. Vegyetek cak, vegyeteeeek.:DD

dr. gernika 2011.09.21. 14:58:12

@cyd: Hát főleg ha német rendszámú Merci mellett áll ugyebár.
@Frigyesur: Hát bizony nem az történt. :) Egyszer egész hosszan beszélgettem erről egy hajlékony bácsival, mert szocpedes hallgatóként meglepően sok alternatívát tudtam volna ajánlani a problémájára. Kreatív volt. :)
Amúgy kedves nézéssel és NEM fonéma hangsúlyos hangoztatásával szoktam őket elküldeni. Ezen mindig meglepődnek, mert első ránézésre meglepően sok jósasszony/szórólaposztó/sminkes hiéna a westendben bízik meg bennem... :S

Frigyesur (törölt) 2011.09.21. 14:58:20

@Kytia: Uhh, 2x voltam ilyen naiv. A legidegesitobb dolgok egyike. Amugy is elegem van abbol, hogy egy nap nem telik el, hogy ne akarnanak valamit a kezembe nyomni, penzt kerni, kozvelemenyt kutatni. Multkor es Krisnas szolt nekem, hogy "Szia, már rég láttalak." Hat biztos nagyon reg, mert egy Krisnast sem ismerek. :D

Jo az izlesed, vegre egy masik Nota tv-rajongo!!! :))

@Nard: De te mondtad, hogy toled nem kernek, mert probalom idezni 'latjak rajtam, hogy egy olyan jolelku ksi viragszal, mint en, adna, csak hat nincs neki mibol'. Bar sztem nem viragszalat irtal.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.21. 14:58:35

@Kytia:

Számomra nem tűnsz jó befektetésnek, bak vagy. :)

@Frigyesur:

Nekem mindig az jut eszembe rólad, ha valamit el kell titkolnom. "Ezt Frici soha nem tudhatja meg" - kategória is szerepel nálam a titkosítási címek között.

Kytia 2011.09.21. 14:59:31

@Frigyesur: Nem, pusztán lelejmolóztál és próbáltam kulturáltan és indulatmentesen válaszolni, bár nem volt könnyű.:)) Amúgy csórónak születtem, az is maradok egész életemre, mert a vér nem válik vízzé, de a pénzzel jól bánok, mer van énnekem lelkiösmeretem, meg fosok az éhenhalástól.:)

cyd 2011.09.21. 15:00:01

@Kytia: Tippelhetek? Amway ügynök lettél?

@Nard: Nem ezt úgy kell, hogy hasonló idióta vigyorral azt mondod: "Nem haragszom" és le sem lassítasz.

Kytia 2011.09.21. 15:01:30

@Nard: Ez azt jelenti, hogy nyereséges leszek, de nem adok a részvényeseimnek egy petákot sem? Hmm...asszem, igen.:DD

Kytia 2011.09.21. 15:02:12

@cyd: Hát, csak annyiban nem talált, hogy nem lettem az. De valóban arról szólt az ajánlat.:DD

Frigyesur (törölt) 2011.09.21. 15:04:01

@gernika: Mondjuk azt se nagyon tudom elkepzelni, hogy mikepp jut el valaki oda, hogy a Nyugati autobusz jardaszigetbeli bokorban vegzi belurito funkciojat. Erre sem tudok normalis okot igazabol lesullyedni. Szegenynek lenni lehet, csoronak lenni lehet, de hogy valaki koszosbudos hajlektalan legyen, az... :x

Kozos atkunk, nekem is annyira bizalomgerjeszto arcocskam van, hogy az szornyu ;(
Az egyik legjobb az volt, hogy allando lepukkant punkok nyomulnak a metronal. Probal odajonni, Frici nagyivben kerul, de mindhiaba es mar megszolalasa elott mondja 'nem adok penzt'. Erre a srac 'most miert nem hallgatsz meg? tudod, hogy szeretem a baratnomet'. :S

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.21. 15:06:08

@Frigyesur:

A fix tarhálók pl az örsön, vagy a deákon nem kérnek, tudják hogy lófaszt sem adok. De a newbiek mindig pofára esnek. :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.21. 15:07:42

@Nard: :DDD Olyan egy genya vagy! :@ Szerinted hany ember van rajtam kivul, aki ennyire lelkesen akarja megtudni ezeket a dolgokat?! :)))

@Kytia: Nya, ezzel adtal Nardnak ujabb labdat, hogy mennyire egy zsugori vagy. Hat kellett ez neked, Kytia bogaram? :)
Velem is kb igy van, csoro voltam mindig, es mar gyerekkoromban is en adtam a batyamnak kolcson. Persze amilyen balek voltam THM (ertitek, ez mar megint a meno szo!!!) nelkul. :(

Frigyesur (törölt) 2011.09.21. 15:09:31

@Nard: Mondjuk tolem is ritkan, eddig azt hittem azert, mert nem allok meg, de az is lehet, hogy osszetevesztenek minket, mert olyanok vagyunk, mint ket tojas :)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.21. 15:09:46

@Frigyesur:

Van még egy pár! :) Mind közül te vagy a legjobb szándékú, de a legkitartóbban cikiző is. Hétfőn olyan dolog történt velem, amit még mondtam is gernikának, hogy EZT soha senki nem mondhatja el. NEKED főleg nem! :) Azt mondta, csak akkor mondaná el, ha szakítás után bosszút akarna állni!

Kytia 2011.09.21. 15:10:15

@Frigyesur: Nardnál már réges rég elástam magam.:D
Nálunk fordítva volt. Én kértem mindig kölcsön és a tesóm csak akkor adott, ha kamatot is fizettem. Ami általában 100% volt.:S

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.21. 15:12:28

@Kytia:

Tesód szimpatikus. Jó arc!

@Frigyesur:

Valszeg a borosta és a széles a váll miatt!

Kytia 2011.09.21. 15:16:28

@Nard: Ikertesó = ő is bak.:DD

Kytia 2011.09.21. 15:18:13

@Nard: ...csak neki emellett még emberi érzései sincsenek.:)

michaela77 2011.09.21. 15:19:03

@Nard: akkor azt hiszem ez lehetett az, mikor ettél a matchos vagy milyen salátából és már nem értél el a mellékhelyiségig:D

Frigyesur (törölt) 2011.09.21. 15:22:01

@Nard: Egy 3 betus kommentelo kedveert kiemeelnem a legjobb szandeku szot! :P
Ezt az informaciot pedig azert arultad el, hogy ha minden piszkos kis titkod tudomasara jut, akkor megprobaljalak szetugrasztani titeket? :)))

@Kytia: Akkor megosztom veled a kettonk kozti hatalmas korkulonbsegbol szarmazo tapasztalatot: mindig van lejjebb!
Akkor olyan vagyok, mint a tesod. Te meg... nos, rolad majd probalunk valami jot is mondani, talan valakinek sikerul. A macskas avatarod is mar eleg gaz. :x

dr. gernika 2011.09.21. 15:22:08

@Kytia: Óigen, ezekkel olyan faszántosul el lehet rontani sokéves jó ismeretségeket. :)
@Frigyesur: Na ezt a szöveget még nem hallottam. :D
@Nard: Abban biztos lehetsz. De valljad be, hogy tetszett a dolog. :)

Kytia 2011.09.21. 15:27:09

@Frigyesur: Na, mi van, ma több fronton próbálsz belém kötni? Figyelmeztetlek, bármit el tudok hülyéskedni, úgyhogy lehtetelen engem felbosszantani.:D
A macskás avataromat a riadt tekintete miatt választottam, mert az hűen tükröz engem, de persze ilyen kicsiben az senki nem látja.:S:))

@gernika: Jaja, ezóta sem beszéltem vele. Kíváncsi vagyok, hány ügyfelet szerzett, illetve hány barátot vesztett a projekttel.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.21. 15:30:20

@Kytia:

Dehogynem. Érzi pl ha éhes. Bak pasikkal egyébként jól elvagyok mint haver, pénzt nem kérek tőlük. EQ-m egy autistát is alulmúl.

@michaela77:

Nem, dehogy. Ennél sokkalta égőbb. Ha összefostam volna magam, azon én is röhögnék :P

@Frigyesur:

Dehogyis, csak kedvesnek akartam látszani. :)

@gernika:

Igen, tök jó volt, de FRICI SOHA NEM TUDHATJA MEG! :)

cyd 2011.09.21. 15:30:50

@Frigyesur: "Egy 3 betus kommentelo kedveert kiemeelnem a legjobb szandeku szot!"
Nem értem mit akarsz Ape-nek bizoyítani :)

@gernika: Úristen! Beleerőszakolta magát a fehérneműdbe, miközben Te nem voltál benne? :O

dr. gernika 2011.09.21. 15:33:40

@Nard: Nem én utalgatok itt rá most sem. :P
@cyd: Sokkal jobb. :)

michaela77 2011.09.21. 15:36:44

@Nard: akkor gernika régi (több kilóval ezelőtti) bugyijában mentél dolgozni.
Vagy ugyanez a bugyi kilógott a zsebedből egész nap.
Ha ez sem, akkor ismét meg kell, hogy kérjelek, hogy mondd az összeget:)

michaela77 2011.09.21. 15:37:51

@Nard: vaaaaaagy. Ha annyira égő, akkor valami lányos dolgot csináltál, elmentél vele masszíroztatni, szoliba, műkörmöshöz, aerobicra.

cyd 2011.09.21. 15:40:20

@michaela77: Szerintem direkt csinálják. Nem az első eset. Fontolgatom egy per indítását közösség elleni izgatás címén.
Élvezik, hogy a fél társaság majd meghal a kíváncsiságtól.

michaela77 2011.09.21. 15:44:23

@cyd: támogatom.
Viszont ha már per, pereljük már be a magyar államot is, amiért nem lehet napi 4 órában maximalizálni a munkaidőt.

Frigyesur (törölt) 2011.09.21. 15:45:00

@gernika: Jobb annal a nagyon cikinel, amit tudok?

@Nard: Nem sikerult :P

@Kytia: A kepeidbol nem igazan a riadt tekintet jott le :P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.21. 15:48:58

@cyd:

Ez a célom. De leginkább az, hogy Fricit egye a penész! :)

@michaela77:

:)

dr. gernika 2011.09.21. 15:48:59

@Frigyesur: Öööö annál nem, de azért vigyorognál. :)

KovA 2011.09.21. 15:49:46

@Dr. Jula Watson: Igen - az amolyan lányos szívből válasz.
Le a kalappal. :-)
Főleg ha eddig bejött...

dr. gernika 2011.09.21. 15:50:38

@michaela77: Jó ötlet, az egyik már annyira ki van nyúlva, hogy szerintem jó lenne rá, majd kipróbálom, ha otthon leszünk. :D
@Frigyesur: Öööö annál nem, de azért vigyorognál. :)

michaela77 2011.09.21. 15:54:20

@gernika: igazán nagyon szívesen, de cserébe legalább egy fotót kaphatnék róla?:)

Dr. Jula Watson 2011.09.21. 15:55:16

@KovA: Nézd, akinek adtam bármit is, azt szívesen adtam, és nem számolgattam az ellenértékét. Viszont nagyon jól tudok nem-et is mondani arra, amit nem szívesen teszek meg.
És nem kérek semmit olyantól sem, aki húzza rá a száját.

Azt számolgatni meg, hogy miből és hogyan meg miként meg miért is adja meg, viszonozza számomra az emberi kapcsolatok leértékelése.

dr. gernika 2011.09.21. 15:55:44

@michaela77: Ezt a vágyadat még gondold át. :)

Kytia 2011.09.21. 15:55:45

@Frigyesur: Biztos nem féltem a fotóstól annyira, mint szoktam.:D

@Nard: Öribarik lehetnétek.:))

Ez meg cuki:

Egy tini fiatal pár beszélget:
Lány: Szeretsz?
Fiú: Igen....
lány: Ha szakítanék veled, mit tennél?
Fiú: Visszamennék az exemhez,mivel szeretem.
A lány sírva fakad, szakít a fiúval. Másnap a fiú elmegy a lányhoz.
Lány: Hát te?
Fiú: Hát én? Nem azt mondtam, hogy visszamegyek az exemhez, mert szeretem?

cyd 2011.09.21. 15:56:31

@gernika: Na ne! Azt azért nem tudod elhitetni, hogy Nard-ból Boy George vált volna.

michaela77 2011.09.21. 15:57:28

@gernika: gondoltam, mer csak vigyorgott rá:) Akkor kozmetika???:D

dr. gernika 2011.09.21. 16:00:49

@Kytia: cukiii
@cyd: Neeem, nem sminkelt. :)
@michaela77: Melegszik.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.21. 16:02:08

@cyd:

Nem, de már énekeltem tőle dalt! :)

@gernika:

Látom, szakítani akarsz!

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.21. 16:03:17

@gernika: De mér' kellett azt a szerencsétlen embert tokától bokáig legyantázni?

michaela77 2011.09.21. 16:04:45

@Köldökszösz (csodalampa): nekem is a gyantázás ugrott be:)

@Nard: kérlek mondd el és én is csak szakításkor zsarollak majd vele:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.21. 16:05:20

@Nard: Neked is az arcodhoz nyomja a kozmis csaj a csöcsét (ez már a második napicsöcsi volt), mikor a szemöldöködet szedi? Már csak ezért megéri az a hasszá forint.

cyd 2011.09.21. 16:08:54

@Köldökszösz (csodalampa): Epidurális érzéstelenítésről már hallottam ilyen sztorit.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.21. 16:16:14

@Nard: Ha most azzal jössz, hogy mégiscsak bedaueroltattad a hajad, én is lefosom a bokám. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.21. 16:22:45

@Köldökszösz (csodalampa):

Ahhoz nem elég hosszú a hajam, meg alapból is hullámos, ha hagyom hogy megnőjön!

@michaela77:

Nem! :)

michaela77 2011.09.21. 16:24:12

@Nard: deeeee, biztos az:D Legalábbis én elképzellek egy aloés tisztító maszkkal:DD

Чапаев 2011.09.21. 16:24:21

@Picicsibe: Na, akkor ketten csak összehoztuk, lévén a te kommentedben volt MAG, a kombájnban meg van VAS.... :P :D

Чапаев 2011.09.21. 16:25:04

Tényleg, PINA volt már ma?

michaela77 2011.09.21. 16:26:08

@Nard: és most, hogy szakítasz gernikával mert rávezetett minket a megoldásra (gernika, aannnyirraa sajnálom, akarsz róla dumcsizni? minden pasi szemét!) érdeklődnék mikor hívsz meg egy fagyira:DD

Чапаев 2011.09.21. 16:28:31

@Dr. Jula Watson: Ott a pont. Ha akarsz segíteni valakin, és ráadásul módodban is áll megtenni, miért ne? Ha meg már másoktól kell megkérdezned, akarsz-e, akkor nem akarsz, és kész! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.21. 16:28:35

@michaela77:

Nem vezetett rá :) Nem arcmaszk volt (tényleg) :)

KovA 2011.09.21. 16:29:45

@Dr. Jula Watson: Hát szerencséd van. Én azáltal éltem meg leértékelődni kapcsolatot, hogy szívesen adtam - de kölcsön.
3 hónapra. Úgy négy éve. És nagy keservesen több részletben tudtam visszakuncsorogni ma sem teljes egészében.
De nem ezen az 1 saját tapasztalaton, hanem megfigyelésen alapszik amit mondtam.
Egy valami lehet jó, ha nagyvonalúan adsz és lemondasz róla hogy visszakapd.
Hogy ezt milyen összegig teheted meg - az meg a helyzetedtől függ. És - járhatsz úgy is hogy nagyon rádszoknak...
Nagyvonalúsággal sokszor nem barátságot táplálsz, hanem deformálhatod is. Ember és viszonyfüggő - igen.
Le a kalappal - te bizonyára jobban ráérzel mikor érdemes igent mondani és mikor kell nemet mondani.
Én vaktában csak annyit tudok mondani: vigyázni kell a szívességek, kölcsönök, kisegítések - deformálhatják a kiegyensúlyozott barátságokat/viszonyokat is - ahogy leírtam.

KovA 2011.09.21. 16:38:42

@Kytia: Ez naggyon jó ! Megjegyzem... ha sikerül...
Az igazi jó bumeráng visszamegy az exéhez. :-)

michaela77 2011.09.21. 16:55:47

@Nard: na jó, még egy ötletem van: az a lábmasszírozós lavórszerű izé.

Dr. Jula Watson 2011.09.21. 17:07:32

@KovA: Kölcsön adni üzlet, és barátságból nem üzletelünk. Mindig annyit kell adni, amennyit az adott kapcsolat elvisel, ami után nem vered a fejed a falba, ha mégsem kapod vissza. És kell ismerni annyira az illetőt, hogy mit lehet tőle várni. Éppen ezért mondtam, hogy azt kell adni, amit még szívesen ad az ember.

Olyan ez, mint a pasi fizet a randin kérdéskör. Ha fizet és elvár érte cserébe bármit is, az már baj.

Dr. Jula Watson 2011.09.21. 17:10:14

@Kytia: :DDD
Nekem csak egy szerenádot igértek be a régi szép időkben, ha szakítani merek. :)

dr. gernika 2011.09.21. 17:33:59

@michaela77: Így bízzon meg az ember egy ikrek nőben. :) Nem arcmaszk volt, viccesebb.:)

cyd 2011.09.21. 17:38:27

@michaela77: Ha már eljátszod Sarah Michelle Gellar-t, akkor lehetnék én Ryan Philippe? :)
gernika! Nem azért, de az első konfliktus hatására már mással fagyizik. Semmiképp sem szeretném, ha hétvégén a négy fal között búslakodnál. Mozdulj ki, tudok is egy nagyszerű programot :)

KovA 2011.09.21. 17:50:18

@Dr. Jula Watson: Nem - kölcsön adni sem üzlet, csak akkor ha valami ellenszolgáltatást/viszonzást vársz a kölcsönadásért (a visszadás nem az). A kölcsönadás lehet szívesség (azzal együtt hogy amit adtál visszakapod).
És lehet, hogy nagyobb szívességre volna szüksége annak akinek adod mint amennyiért nem vágod a fejed a falba, ha vissza nem adja - kevesebbel nem ér semmit :-)
No de sebaj - szerencsédre még nem próbáltattál meg ilyen mértékben úgy látszik :-)

shakeit · http://sunavadasz.blog.hu/ 2011.09.21. 17:56:11

@odamondó: nos ha prosti az illető akkor adhat neki pénzt dugás után, muhaha :D

michaela77 2011.09.21. 17:57:36

@gernika: :) Kezdem azt hinni, hogy fantáziátlan vagyok, az arcmaszknál viccesebb nem jut eszembe:(

@cyd: ha ez a tudom mit tettél tavaly nyáron, akkor azt nem láttam:)

@Nard: azért egy férfi ahogy a lábát áztatja és közben kéjes vigyor ül az arcán a bizsergés miatt, az bizony égő:D

michaela77 2011.09.21. 17:59:01

@Nard: na jó, szájfény, szempillaspirál, bármilyen smink, szemránckrém, több már télleg nem jut eszembe.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.21. 18:04:51

@michaela77:

Nem, egyik sem :)

A lábáztatás pedig jó. :)

KovA 2011.09.21. 18:10:35

@shakeit: A nők (ellentétben a pasikkal) sosem a dugásért hanem mindig valamiért dugnak.
Vagy a pasiért vagy a pénzéért.
Úgyhogy veszedelmes ragadozók...

odamondó 2011.09.21. 18:11:43

@shakeit: tévedsz prosti se véletlenül kéri el előre a pénzt :) ha már végeztél akkor ki a fax akar már fizetni?

michaela77 2011.09.21. 18:12:30

@Nard: akkor nincs más hátra, minthogy intim mosakodógéllel zuhanyoztál.

michaela77 2011.09.21. 18:13:45

@cyd: jahogy ez!! Nem, ezt sem láttam:D De nem rossz ötlet, amint felhalmoztam legalább újabb két dobozt a nappaliba, meg is nézem:)

shakeit · http://sunavadasz.blog.hu/ 2011.09.21. 18:18:28

@KovA: van benne valami testvírem :D

@odamondó: ahh pedig a filmekben mindig utólag hajítja oda a pénzt a fickó és ezt mondja: "tartsd meg az aprót te mocskos állat"

michaela77 2011.09.21. 18:27:12

@Nard: na jó, akkor megvárom a szakítást.

Dr. Jula Watson 2011.09.21. 19:00:20

@cyd: pedig ez egy egészen jó feldolgozás lett. És Ryan nem rossz :D

kiraaaaa 2011.09.21. 19:15:59

Ezt a kérdést egy épkézláb gondolkodású faszi tette fel? Választ is várt erre?
azta..
Remélem a szaporodást hanyagolja, mert ezzel az ésszel nem sok jót nézek ki az utódaiból.

Dr. Jula Watson 2011.09.21. 19:20:10

@kiraaaaa: még a szépséget örökölhetik tőle :D

Joe69 2011.09.21. 21:22:53

Ezen még gondolkodni és posztolni ? Adjon neki, aki dugja - írom ötvenedikként..

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.21. 21:41:30

Pénzben, üzletben nincs barátság.

Mondjátok, hogy lesznek normális posztok is egyszer, mert kezd piszkosul elegem lenni, hogy az összes nulla erőfeszítéssel palira vett naiva és kamaszhoz méltó tapasztalatokkal bíró hímegyed itt csinál hülyét magából, posztok címén. Itt tart az ország? Hát ez borzasztóan elkeserítő.
No, mentem vissza embert nevelni a 3x-es korosztályból. További jó mókát.

HelloDoggy 2011.09.21. 22:03:22

@KovA: dicsak, miből lesz a cserebogár =)
És a bi csajokkal mi van?

JOKKA21 2011.09.21. 22:50:17

Adj neki, de dolgozza le, az kb 8 szeretkezés.

KovA 2011.09.22. 14:21:46

@JOKKA21: Az nem jó poén - a végén még megnyeri az egész csajt és az kerül sokba igazén !
süti beállítások módosítása