A 29 éves pasim egy negyvenes nő miatt hagyott el

2011. október 04. 07:39 - csajokespasik

„Minden ismerősöm rajtam röhög, hogy ennyire lúzer vagyok, hogy hagyom, hogy raktárnak nézzen az a férfi, aki ilyen csúnyán megalázott” – egy pasitól egyenes dolog, ha a barátnője elé áll és face to face megmondja neki, hogy csalja egy ideje és nem tud tovább hazudni. Nem érzi tisztességesnek a titkolózást, így bejelenti, hogy lelép. A lány nem bánja, azt viszont igen, hogy párja elfeledett verdája a rózsáin parkol.

 

Hello! Volt egy kapcsolatom (kb. 1,5 év) ami fél éve elég csúnya véget ért. Én 26 éves vagyok, a párom 29. Ő egy hipermarketben dolgozott akkor (talán most is) és nem is sejtettem semmit, hogyan keveri a barnaságot a hátam mögött. De egy valamit pozitívan értékelek benne: az egyenességét, hogy elém állt és elmondta. Ami viszont utána jött, az már nagyon sok volt.

Amikor azon a bizonyos napon hazajött, közölte, hogy üljek le vele, mert mondani akar valamit. Elárulta, hogy kb. 1 hónapja viszonya van az egyik kolléganőjével. A nevét is elmondta. Látásból már ismertem, mert egyszer, amikor érte mentem, bemutatta. Egy kb. 40 éves nőről van szó. Azt is, hogy a főnöke. A pasim közölte, hogy napokon belül csomagol és elmegy. Nem tudtam mit szólni, tiszta döbbenet, csak felálltam és beültem a kocsimba. Nem tudom, mennyi időt mentem, elhajtottam a kiserdőig, ott kisírtam magam, majd mellékutcákon hazamentem. Hát, akkor most van egy ex-pasim, aki egy 40-es nőért hagy el. Felfordult a gyomrom. Megkértem, hogy ne napokon belül, hanem most húzzon el, mielőtt üvölteni kezdek vele. Egy 40-es nő tapasztalt, nem azt mondom. Ha ezt akarja, egészségére. Leginkább most az nyomaszt, ami ezután következett. Ugyanis összeköltöztek, eltelt fél év és az exem kocsija még mindig itt áll az udvarban, ha kinézek most is látom, és a cuccainak a fele mindenfelé a lakásomban. Minden ismerősöm rajtam röhög, hogy ennyire lúzer vagyok, hogy hagyom, hogy raktárnak nézzen az a férfi, aki ilyen csúnyán megalázott. Mit szólna ő, ha szemeteszsákokba összeszedném a motyóját, bepakolnám a kocsijába és az egészet kitolnám az utcára? Eddig az exeim és a rám maradt relikviák vonatkozásában a lekukázás pártján álltam… Sziasztok!

 
404 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr483277004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

(O_O) (törölt) 2011.10.04. 15:26:57

@Father Justice: akkor lehet én egy kis burokban élek mert körülöttem minden nő aki karrierista az lehet nem villa tulajdonos de azért hazavisz annyit amennyi kell, de azért egyetértek egyre nehezebb itthon mert az ész, végzettség, szorgalom és lojalitás nem számít csak az,hogy ki kit ismer épp ki van kormányon és hogy kivel kellett lefeküdni, de azért egy igazi karrierista ilyenkor fogja magát és hű karrieristához híven csomagol és elmegy külfödre :-)...

Father Justice (törölt) 2011.10.04. 15:32:30

@( o_o ): Attól, hogy karrierista, még simán lehet, hogy a kisebb ellenállás felé mozdul el, és érdekből választ párt. Vagy szerinted a karrierista mentalitás mindig kéz a kézben jár a tartással és az erkölcsi makulátlansággal? Lóf@&#, nehogymár! :) Külföldön persze lehet könnyebb, de ha még könnyebb itthon beleülni a tutiba egy majdnemkedvesferi révén, valószínűleg az utóbbit fogja választani.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.04. 15:33:30

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Én nem mondtam, hogy nem kell próbálkozni. Valóban, az sem jó ha 16 évesen megtalálja "élete szerelmét" majd 30 évesen rájön, hogy még ki akar próbálni egy s mást. Na de azért végigmenni x nőn, hogy meglegyen, mert... CSAK, mert az úgy a jó, mert "nem kaphatsz meg minden nőt, de törekedni kell rá". Márpedig Dövan szerint jó sokat meg kell dugni, mert még nem jött szembe a tökéletes és soha nem tudhatod. Ja és a nagy számok törvénye, meg nagy mintavétel... ugyan már! Ez eléggé sekélyes gondolkozásra vall. Maga az ember nem érdekli, megismerni nem akarja, csak az a lényeg, hogy a BMI index meglegyen és megdughassa legalább egyszer, nekem kb. ez jön át a mondókájából.

(O_O) (törölt) 2011.10.04. 15:34:32

@Köldökszösz (csodalampa): na ne forgassuk ki a dolgokat főleg meg ne a szavaimat :-), nem azt mondtam,hogy csak az számít de igen is egy nőnek hosszútávon a belső értékek fontos szerepet játszanak, és az agyatlan hejjespasee utáni loholás inkább a tinikre jellemző meg az is ha nem jut hejjespasee akkor jó az átlag "csak legyen mellettem vki"...

(O_O) (törölt) 2011.10.04. 15:36:39

@Father Justice: ok, idealista vagyok na!
de azért ne ezek a nők alapján mérjük le, hogy mi kell a nőnek...

indapass90210 2011.10.04. 15:43:09

@Bundabandi: "Na de azért végigmenni x nőn, hogy meglegyen, mert..."

Ilyen nincs, senki sem megy végig x nőn csak azért. Az ilyen ember keres valamit, amit eddig még nem talált meg.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.04. 15:44:41

@( o_o ): Nem forgatok én semmit. :D

Nem hinném, hogy csak a nőknek fontos. Mindenki szeretné olyan emberrel leélni az életét, akivel szellemi és érzelmi szinten megvan az összhang. Ha meg mellé még nem is ronda és nem is lamantin, akkor meg pláne heppi.

"csak legyen mellettem vki"...
Ezzel semmilyen szinten nem tudok egyetérteni. Én jobban el vagyok egyedül, mint olyan valakivel akinek vagy a belső értéke és/vagy a külseje nem hoz lázba.

dr. gernika 2011.10.04. 15:44:50

@Frigyesur: Tegnap beraktam az ingzsebembe, ooooooolyan cuki volt. :)))
@Bundabandi: Az minden, csak nem gyorsan felszívódó.
@michaela77: Így van, és ráadásul U1-es. :) Csak a rétestészta necces, meg gondolom jól össze volt keverve porcukorral. Milyen volt? :) Nemtom, feltűnt-e hogy eddig nem voltam gépközelben. :D

indapass90210 2011.10.04. 15:50:16

@Bundabandi: "Dövan szerint jó sokat meg kell dugni, mert még nem jött szembe a tökéletes és soha nem tudhatod. Ja és a nagy számok törvénye, meg nagy mintavétel... ugyan már!"

Pedig így van. Az emberek egy idő után korlátozottan tudnak csak változni, ezért sokkal célszerűbb, ha átnevelés és súlyosabb kompromisszumok helyett olyasvalakibe próbálunk "belebotlani", aki úgy ahogy van is megfelel az igényeinknek.

(O_O) (törölt) 2011.10.04. 15:53:33

@Köldökszösz (csodalampa): "Ezzel semmilyen szinten nem tudok egyetérteni. Én jobban el vagyok egyedül, mint olyan valakivel akinek vagy a belső értéke és/vagy a külseje nem hoz lázba"
Pont ezt mondom, ha az ember már nem tini és nem ég a micsodája meg a bizonyítási vágy akkor nem azért van vkivel, hogy ne legyen szingli. Ez volt a reakcióm Father Justice "Ha nem jut hejjespasee, keresni kell valami kamu indokot, ami miatt beéri az átlaggal is." megállapítására amit kivetített a női társadalomra, mert nem értettem egyet vele.

dr. gernika 2011.10.04. 15:54:38

@cyd: Édes vagy. :) És hogyan is néz ki pontosan az arcod? Mintha rohadna, vagy mintha foszlana? Biztos van olyan lány, akinek ez tetszik. :)))
Tényleg felmerült bennem hogy egy ismerősöm vagy, ő ekcémás volt gyerekkorában, nagyon száraz, fehér és hámmlós bőre volt.
Ja és a metroszexualitásban is hasonlítottatok, mert színtelen körömlakkot használt "körömerősítő" felkiáltással. (amúgy tényleg, valszeg a körme is hipergyenge volt, de ez minket nem akadályozott meg abban, hogy körberöhögjük). Nem emlékeztem a születési dátumodra, csak hogy ori vagy. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.04. 15:55:53

@gernika: Mekkora köcsedék vagy! De tetszik! :D

dr. gernika 2011.10.04. 15:56:19

@michaela77: Megevődött? Nálunk ez szokott történni a kajával, főleg a csokival. :)

michaela77 2011.10.04. 16:01:10

@gernika: nagyon hiányoztál, csak azért nem sírtam, mert nagyon dolgozom és ide sem néztem az utóbbi pár órában:)
És igen, megevődött. A poharak meg eltörődnek, a fél pár zoknik meg eltűnődnek:D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.04. 16:06:58

"Ja és a nagy számok törvénye, meg nagy mintavétel... ugyan már!"
Valószínűleg annak a mintavételezésnek is van egy felső határa (10-20 partner?), ami után már nincs értelme tovább folytatni, mert jó eséllyel majd minden féle-fajta tapasztalat benne volt. Persze keresgélni lehet tovább, de arra már nem foghassuk reá, hogy mintavételezés. Van aki egyből megtalálja de van aki sosem, kinek mi van megírva..

hany eves a kapitany 2011.10.04. 16:08:24

@Dövan: @Bundabandi: Én teljesen megértem Dövan koncepcióját, és nem hiszem, hogy érzelmileg felszínes lenne. Azt furcsállom csak, hogy az óriási mintavételét figyelembe véve már rég meg kellett volna találnia azt, akivel dizni az élet. Vagy olyan magasak az elvárásai, hogy amit keres, az nincs is, vagy az van, hogy a nagy számok törvénye nem jön be a párkeresés kapcsán. Tippelek: az előbbi:)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.04. 16:12:05

@Dövan: "sokkal célszerűbb, ha átnevelés és súlyosabb kompromisszumok helyett olyasvalakibe próbálunk "belebotlani", aki úgy ahogy van is megfelel az igényeinknek."

Persze csak mondjuk egy ilyen csajhoz százezerből 1 az esélyed.
Míg ha hajlandó vagy kicsit rugalmasabb és toleránsabb lenni, akkor mondjuk 10000:1 ami már sokkal jobb :)
Persze van aki jól elvan egyedül évekig és ráér kivárni, és kísérletezni, és van akinek szüksége van egy társra még akkor is, ha nem felel meg 100%-ig az igényeinek.
Meg van olyan akinek nincsenek igényei csak lyuk legyen.. ugye?.. :D

Father Justice (törölt) 2011.10.04. 16:13:20

@hany eves a kapitany: Ha a dizni szex egyenlő a dizni mindennapokkal is, akkor igen. Másrészt aki az eddigi mintavételezés alapján 10/10-nek bizonyult, az nem biztos, hogy viszont is ugyanígy értékel. Igazából nagy igazságtalanság ez. Igen.

dr. gernika 2011.10.04. 16:16:38

@Nard: Aztán kiegyeztünk uniszexben és mindketten használjuk. Te kis Tündibündi. :D
@Köldökszösz (csodalampa): Kösz, az ember undinak hív. :D
@michaela77: C, csak ne érezném azt az ironikus felhangot... :)

michaela77 2011.10.04. 16:19:47

@gernika: az "ember" nem az, akit kihívsz ha valami elromlik?:) "Elromlott a mosógép, ki kell hívni az embert."

cyd 2011.10.04. 16:21:07

@Köldökszösz (csodalampa): Nard mellet szocializálódótt az utóbbi években. Szerinted? :)

@gernika: Én is Téged :)
Egyébként ha ismernénk egymást már tudnál róla.

dr. gernika 2011.10.04. 16:22:12

@michaela77: Nem, az a szerelő. :) Esetleg szakember.

michaela77 2011.10.04. 16:22:57

@gernika: akkor charlie sheen hazudott.

michaela77 2011.10.04. 16:23:28

@cyd: hogy micsinált mellette?:D Tudod te mit jelent ez a szó?:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.04. 16:24:19

@gernika: micsoda nem gyorsan felszívódó? Amire írtad abban hol írtam én ezt???

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Ha abból indulok ki, hogy mik lennének az igényeim... na az az ember nem született még meg! Meg másik, hogy ha meg is született nem biztos, hogy én az lennék neki, ami ő nekem.

Szóval lehet, hogy Dövan belebotik az ideális nőbe (számára), aztán majd koppan, mert a csajnak meg nem kell ő.

@Dövan: "sokkal célszerűbb, ha átnevelés és súlyosabb kompromisszumok helyett olyasvalakibe próbálunk "belebotlani", aki úgy ahogy van is megfelel az igényeinknek."
Ha ezer évig élnék valószínű így gondolkoznék! Akkor talán lenne esélyem a minden szemponból tökéletes valakibe belebotlani, de az élet véges ugye...

cyd 2011.10.04. 16:26:48

@michaela77: Az antiszocializáció is szocializáció (húbazmeg leírni is nyelvtörő)

dr. gernika 2011.10.04. 16:31:34

@cyd: *cuki pillantások*
Honnan tudnék? Te sem tudod, ki vagyok. Vagy igen? :O

cyd 2011.10.04. 16:33:09

@gernika: Képzeld magad elé a Braveheart-ből az öreg skót nemest. Annál egy kicsit jobb :)

@Köldökszösz (csodalampa): Nem is az első bekezdése volt az ütős, hanem a "metroszexualitásban is hasonlítottatok" duma, olyan kis csöndesen megbújik. Ügyes, nagyon ügyes. És ami jó, az jó :)

dr. gernika 2011.10.04. 16:36:04

@Bundabandi: cyd azt kért, te meg a babaolajat ajánlottad. De látom, a többiek már reagáltak rá. Kábé havonta egyszer én is használom, de engem is halálra idegesít, hogy törölközés után is ragadok. Szegény pasi kifutna tőle a világból.

hany eves a kapitany 2011.10.04. 16:36:27

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): @Bundabandi: Szerintem nem ilyen elrugaszkodott dologról van szó. Nekem, azt hiszem, nincsenek nagy igényeim, de azt már én is tudom, hogy ha azzal a néhány dologgal kapcsolatban már az elején probléma van, akkor kár a gőzért. Sőt, most jövök rá, hogy 1-2 hónapnál tovább nem voltam olyannal együtt, akit ne úgy szerettem, ahogy volt. Nem volt olyan, hogy hát, ez se tetszik, meg az se, de próbáljuk meg, hátha megváltozik.

dr. gernika 2011.10.04. 16:38:56

@michaela77: Mit vársz egy drogostól? :)
@cyd: Linkelj róla képet, régen láttam már. Nard az, aki kívülről tudja az összes kockáját.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.04. 16:43:09

@gernika: nekem nem ragad. Engem jobban idegesítenek a krémek, mert annál várni kell míg beszívódik, addig nem tudok öltözni. Ezt csak felkenem, kicsit bedörzsölöm, majd megtörölközök és ennyi. Nekem egyszerűbb!

hany eves a kapitany 2011.10.04. 16:45:26

@( o_o ): Azért van még az a kategória, amikor viszonylag fiatalon összejön egy pár, együtt vannak kb 10 évet, és a 30-as éveik eleje körül érzik, hogy ez így hosszútávon nagyon nem lesz jó, de a megszokás és a félelem miatt az istennek sem bírják elengedni egymást. Mert mégis jobb ketten a fosban, mint egyedül a ki tudja hol.

hany eves a kapitany 2011.10.04. 17:08:00

NNya! Mindenki elhúzott? :(

Father Justice (törölt) 2011.10.04. 17:09:56

@( o_o ): A nők többségének szerintem ez kell. Szerinted mi kell a nők többségének?

Szöszi 28 2011.10.04. 17:15:57

@Father Justice: Amúgy most ebben a dologban én sem értek egyet veled. Azzal fogok együtt járni, akivel jól érzem magam, nem attól fogom függővé tenni, hogy mennyi pénze van (természetesen valamennyi legyen, mert eszemben sem lenne eltartani). Mindent megteremtek magamnak, amire szükségem van, és ez jól esik. De azt elismerem, hogy vannak nők akik erre hajtanak.

Father Justice (törölt) 2011.10.04. 17:20:08

Elismerem, hogy van olyan eső, ami nyomokban vizet tartalmaz. :)

SciNu 2011.10.04. 17:20:30

@( o_o ): Javasolhatnám hogy írj a neved mögé egy @-et? Így mikor valaki válaszol neked akkor úgy fog kinézni mintha 2 füle lenne az arcnak :D

Szöszi 28 2011.10.04. 17:22:29

@Father Justice: Ne tessék általánosítani, az nem jó:) Attól, mert vannak pénzéhes kurvák, sok nő képes megállni a saját lábán:)

Frigyesur (törölt) 2011.10.04. 17:24:44

@gernika: :)) A hörcsögök szupercukik mindig. Van kep? :)

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): a mintavetel nem a keresesrol szol, egyszeruen csak jol akarja erezni magat az ember. Szive joga, csak ne probalja meg masnak beallitani.
Aki keres, az talal. Mar 'tenyleg' jol ertelmezzuk a mondast. Azaz tudod mit akarsz es teszel erte.

De biztos irtak mar, amig en szokas szerint dolgoztam egyedul. Tipikus! :x

SciNu 2011.10.04. 17:25:10

@Kata1987: Ők már megfejték a gazdagpasit :D

Frigyesur (törölt) 2011.10.04. 17:28:12

@gernika: :DD Höhö, ez a Nivea zold flakonos cucc? Ja, total unisex. Mint a hajpakolas :)))
Nalam perpillanat ok a nyerok:
www.big-german-grocery.com/FA-Shower-Gel-Fresh-Oil-Green-Melon-Lychee
www.colgate.co.uk/app/PalmoliveEU/UK/Essentials/Products/Morning-Tonic.cvsp
Total ferfias illatok :))

dr. gernika 2011.10.04. 17:28:36

@Nard: Még szerencse, hogy én a nagy merítés alapján is felsőkategória vagyok. :D

Szöszi 28 2011.10.04. 17:28:48

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Nem is igaz:D Szerintem itt is vagyunk rajtam kívül is nők, akik képesek anélkül eltartani magukat egész jó életszínvonalon, hogy előtte megfejtük volna a gazdagfaszit:D

Frigyesur (törölt) 2011.10.04. 17:29:22

@gernika: Nem sokan verik a baratjukat, szal szerintem tudna. :D

Father Justice (törölt) 2011.10.04. 17:30:05

@Kata1987: Akkor leírom újra meg újra, amíg át nem megy a lényeg. Aztán hívlak újra, és felhívlak újra... kár, hogy letedd! Nincs értelme...

Sok nő meg tud állni a lábán, csak az sokszor baromira kevés nekik.
Ezért nem olyan faszit akarnak megcsípni, aki ugyancsak a "meg tud állni a lábán", hanem annál jóval tehetősebbet.

Az ismétlés a Tudás Anyja.

Szöszi 28 2011.10.04. 17:33:24

@Father Justice: Neked se ment át az én mondandóm úgy látom:D Lehet, hogy nem annyira kéne társalognunk:D Befejeztem:)

dr. gernika 2011.10.04. 17:33:30

@Frigyesur: Niiincs, mindketten csak néztük és olvadoztunk. :D
Ez az: www.nivea.hu/Termekek/Furdotermekek/Lemon-Oil-Tusfurdo
Nyihi, míg rendes képet keresgéltem róla, mindenhova az volt írva, hogy NŐI tusfürdő. :)
Fa-t nem használok, mert a kistököm tele lett anno a cicis reklámokkal. A Palmolive az jöhet néha. De inkább Camay csokis vagy epres, nyammm. :)

chipshop (törölt) 2011.10.04. 17:34:24

@( o_o ): Lehet,h furan hangzik de semmit nem "tud" ezert is hagytam el,masodsorban pedig azert mert megcsalt.Az egyetlen ok amiert lojalis es humanus vagyok vele a tortentek ellenere az az,hogy akarhanyszor bajba kerultem mellettem volt,mindig kiallt ertem,es egyfajta biztonsagot teremtett.Az megint egy mas kerdes,hogy nem oszinte,nem gerinces,de ugy gondolom,hogy hazastarsak kozott kell h legyen valamifele bajtarsiassag a tortentek ellenere is.Mindig utaltam azokat a noket akik teatralis nagyjelenetet rendeztek,bosszut alltak,felgyujtottak a ruhait,osszekarcoltak a pasijuk kocsijait bla bla..Ez egy olyan szint amire ertelmes ember nem megy le.A rossz erzeseken tul kell lenni,en sem voltam egy tokely-igaz,en sosem csaltam meg-es az,hogy idaig jutottunk az rajtam is mult.Baratok velhetoleg az eletben nem leszunk,viszont ellensegek se.Ha egyszer bajba kerul,akkor segiteni fogok neki,mert 6 evig resze volt az eletemnek,es mert sokat tett ertem anno.A 38 eves no...o ebbe belerokkant.Iszonyuan sajnalom ezert,mert nem ezt erdemelte,es az ex-ferjem utan sirni..nem tudom milyen erzes,mert en nagyon vidaman valtam el:-)))Furcsa ez az elet,es furcsak ezek a kapcsolatok.Persze,az is lehet,hogy csak en vagyok furcsa.:-)

Father Justice (törölt) 2011.10.04. 17:38:36

@Kata1987: De, nekem átjött.

"Attól, mert vannak pénzéhes kurvák, sok nő képes megállni a saját lábán:)"

Attól, hogy egy nő képes megállni a saját lábán is (valamilyen szinten) még lehet pénzéhes kurva. Ennyi.

Frigyesur (törölt) 2011.10.04. 17:39:26

@gernika: :D Elkepzelem :D
Ja, ismerem ez, multkor ilyen kezmosot vettem. Mondanam, hogy noi, de a fene enne meg, tkp. tenyleg nem az (annyira). :(
Fat en se szeretem, de eleg keves olyan van, ami nem kremes (valamiert azt hiszem, hogy az atlatszo jobban tisztit), es abszolut illat alapjan valasztok. A Camway-el az a baj, hogy gondjaim vannak a nyitassal, magaval a konstrukcioval. Ha en megnyitok egy tusfurdot, abbol omoljon,ha lefele forditom :D

dr. gernika 2011.10.04. 17:55:42

@Nard: Ja, mert az AK nem szenvelgés végig. Én azt nem bírtam elolvasni, csak a filmet néztem meg, a Büszkeség és balítéletet viszont minden formájában imádom.

dr. gernika 2011.10.04. 17:57:15

@Frigyesur: Lenyomni kell, nem fel. :) Utána már jön abból is rendesen.
Nem hittem volna, hogy gyerekzáras tusfürdőt használok. :D

dr. gernika 2011.10.04. 18:01:17

@Kata1987: Eddig is nehezen vakartad le magadról a pasikat, pedig csak a lakásodról tudtak, de ezután? :DDD

Szöszi 28 2011.10.04. 18:05:05

@gernika: Ja, azt se tudom melyiküket válasszam, annyian vannak:D

dr. gernika 2011.10.04. 18:08:55

@Kata1987: Scinuval összefutottam tegnap, ő teljesen korrektül néz ki minden negatív self marketing ellenére. :D

dr. gernika 2011.10.04. 18:15:07

@Kugeln - Rock me Amadeus: Abban van hamisítatlan női hiszti.
@Kytia: Pitonról mindig ő jutott eszembe. Szerintem amúgy annyira nem volt jó arc, csak a szó szoros értelemben egy vegyértékes. 1 embert szeretett egész életében, a többi elmehetett a sunyiba.

Szöszi 28 2011.10.04. 18:15:11

@gernika: Tudom már én is, hogy néz ki:) Lehetne kicsit nehezebb is, nekem az olyan pasik az eseteim:D

dr. gernika 2011.10.04. 18:19:35

@Kata1987: Jah, hát nehéznek nem nehéz. :)
Hát, ha a nehézségre buksz, nem engedlek Nard közelébe. :D

Frigyesur (törölt) 2011.10.04. 18:21:20

@gernika: Ki tudom nyitni :P Csak olyan keves jon a resen. Es a gyerekzaras dolgokat is utalom :@

(O_O) (törölt) 2011.10.04. 19:04:46

@SciNuBob -I hear you, mon! :-D jo otlet :-)De igy meg pont hogy egyedi,olyan mintha en lennek Van Gogh 21.szazadi szellemi vagy mi :-)

(O_O) (törölt) 2011.10.04. 19:10:55

@chipshop: :-) akkor o tovabbra is az akinek kepzeltem te meg csak jo fej vagy.

(O_O) (törölt) 2011.10.04. 19:16:47

@Father Justice: "A nők többségének szerintem ez kell. Szerinted mi kell a nők többségének? "
Akkor en lehet nem tartozom a tobbsegbe? Nekem volt ilyen is olyan is de szerintem amit egy no keres egy pasiban az nem a penz vagy a jokepuseg, hanem egy odafigyelo partner akivel normalisan meg lehet dolgokat beszelni;akivel mast is tudok elvezni a szexen kivul, stb stb.

(O_O) (törölt) 2011.10.04. 19:17:57

@Kata1987: neked a nehez esetek jonnek be? :-D

Father Justice (törölt) 2011.10.04. 19:21:41

@( o_o ): Ezek alapján nem. Ezeket a tulajdonságokat csak a normális nők keresik.

(O_O) (törölt) 2011.10.04. 19:26:24

@Father Justice: akkor ezek szerint te ugy gondolod a nok tobbsege nem normalis vagy hogy nem letezek normalis no? vagy nem ertem. :-D

Father Justice (törölt) 2011.10.04. 19:27:43

@( o_o ): Léteznek normális nők, de a nők többsége (x>80%) az én normáim szerint nem az.

(O_O) (törölt) 2011.10.04. 19:31:15

@Father Justice: bocs, de megkerdeznem te milyen korosztalyba tartozol mert 22 felett a nok mar nem olyanok mint ahogy te azt leirod, legalabb is a tobbsege nem.

cyd 2011.10.04. 19:37:29

@Father Justice: ugyanez az én szavaimmal: Minden nő hülye

Father Justice (törölt) 2011.10.04. 19:38:13

@( o_o ): De, olyanok. Az, hogy 22 (szerintem inkább ~25) éves koruktól egyre pontosabban be tudják lőni, milyen kaliberű férfit tudnak tovább megtartani pár hétnél tovább is csakszextől eltérő konstrukcióban, teljesen más kérdés. Ha Dezsőkék mellett állapodnak meg, azt maradékelven teszik, és ezt ideologizálják meg belső kisugárzással és egyéb makkságokkal. De attól még ugyanúgy a hejjesgazdagra vágynak. Én átlátok a szitán. A korom: apátok lehetnék.

cyd 2011.10.04. 19:41:31

@gernika: www.google.hu/search?q=the+leper&hl=hu&biw=1280&bih=869&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=cUSLTvecDsnAswbHtNy3Ag&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CA0Q_AUoAQ#hl=hu&tbm=isch&sa=1&q=the+leper+braveheart&pbx=1&oq=the+leper+braveheart&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=6699l9820l0l10192l11l11l0l10l10l0l70l70l1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=9dc513b2c2dbde14&biw=1280&bih=869
Az első képen látszik a legjobban, de azt ne nyisd meg, nyafog a vírusírtó.

Egyébként nem tudom, hogy ki vagy, csak azt hogy nem ismerlek. Ha nem így lenne és kedves régi ismerős lennél, akkor már írtam volna mail-t, ha meg csak ismerős, akkor itt utaltam volna rá félreérthetetlenül.

(O_O) (törölt) 2011.10.04. 20:01:34

@Father Justice: :-D feladom, te tuti nem egy hejjespasee vagy sok penzzel hanem egy atlag es a parod pedig folyton panaszkodik hogy bezzeg ha a Hufnager Pistihez ment volna hozza aki hejjes is es penzes is volt... :-D
Ugye? Mondd hogy ezert van ilyen rossz velemenyed a nokrol :-)

Father Justice (törölt) 2011.10.04. 20:07:08

@( o_o ): Egy átlag? Bár úgy lenne! Akkor legalább a valamivel átlagon aluli nők között bátran dúskálhatnék. De sajnos alacsony, köpcös, kopasz vagyok, ráadásul csóró is. De a nőkről összességében nincs rossz véleményem, csak jól látom az arányokat a teljes mezőnyben. Egyetlen nő panaszai biztosan miatt nem mondanám azt, amit, és fogok is a jövőben!

dr. gernika 2011.10.04. 20:49:22

@cyd: Hát ha így nézel ki, akkor nappali viseletnek ajánlom ezt:
3.bp.blogspot.com/_cLWECdi_hkM/TBw1_xcx6XI/AAAAAAAAAqM/YBi2TqvjnyQ/s1600/kingbaldwin3.jpg
;)

De honnan tudod, hogy nem ismersz, ha nem tudod ki vagyok? Lehet ismerjük egymást, csak nem jöttünk még rá. :) (ez amúgy egy csomó más kommentelővel is így lehet)

cyd 2011.10.04. 20:55:45

@gernika: Nem ismerek egyetlen humán szakon végzett, elvált vadász, köldökpiercinges lányát sem.

"Lehet ismerjük egymást, csak nem jöttünk még rá."
Aha. Én is így gondoltam még a chat- és fórum korszak elején. De annak 15 éve :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.04. 20:57:30

@Father Justice:
Ó, istenkém! Belézúgtam egy mélynövésű, köpcös, haja még van, csóró pasasba. Irgalmatlan kisugárzás, amit az intelligeciája újabb szintre emel. Humoros, árad belőle a belső derű. Emellett 2 lábbal a földön járó, komoly ember. Plusz érzelmi intelligenciából is istenesen bevásárolt, a szeme pedig....
Asszem ő az a faszi, akiről 16 éves korom óta álmodtam, csak fogalmam se volt, hogy létezik.

Father Justice (törölt) 2011.10.04. 21:04:57

@neccharisnyás útonálló: Én is pont ilyen vagyok, de a hajhiány miatt már feladtam a reményt.

Virgo1975 2011.10.04. 21:12:07

@Father Justice: csatlakozom. elég röhej, hogy a negyvenesről úgy beszél, mintha 80 éves néni lenne...

Frigyesur (törölt) 2011.10.04. 21:45:54

@cyd: Gernikanak van koldokpiercingje? :O

Szöszi 28 2011.10.04. 21:57:33

@gernika: Még, ha nem is túl hihető, de elveim vannak az olyan férfiakkal kapcsolatban, akikről tudom, hogy barátnője/élettársa/felesége van. Az elv lényege, hogy ezzel a kategóriával nem kezdek:D Apa anya legjobb barátnőjével lépett le, és azóta irtózom az ilyesmitől:D Szóval duplán be vagy biztosítva, részemről is meg Nard részéről is, mert tudod...szőke vagyok, az a Sátán hajszíne:D

dr. gernika 2011.10.04. 22:03:40

@cyd: Jó, ha nem hát nem. Megjegyzem, az ismerést nem bibliai értelemben feltételeztem. :)
De ez az ország túl kicsi ahhoz, hogy teljes bizonyossággal kijelents ilyet, a facebookon is olyan távoli ismerőseim ismerik egymást, hogy nem győzök kamillázni.
@Frigyesur: Látod, te ismersz személyesen, és te sem tudtad. :D
@Kata1987: Csak vicceltem ám. :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.04. 22:06:42

@gernika: Nem vagyok en te, hogy visszafixirozzalak :)))) Majd legkozelebb megvizslatom. Meg a dekoltazsod is, hogy egalban legyunk :D

Viszont cyd honnan tudja? :O

indapass90210 2011.10.04. 22:08:30

@hany eves a kapitany: ja, csak nincs óriási mintavétel és az elvárások sem azok (bár lassan a zsírsegg elutasítása is azzá válik). Az is könnyen lehet, nem vagyok elég jó, hogy még válogathassak is (valami 3-ra értékelt 122 felhasználó a CSP alkalmazásából. 10-es skálán:)))).

Lehet, hogy megszívom, de sehol sincs leírva, hogy az ember nem halhat meg egyedül.

Szöszi 28 2011.10.04. 22:08:33

@gernika: Gondoltam én, hogy nem félted tőlem komolyan:D De így tiszta:D

dr. gernika 2011.10.04. 22:10:37

@Frigyesur: Vizslassad, majd traktállak a berakást követő gyulladás-mizériával. :P
Beírtam ma egy másik blogra, amit cyd ezekszerint olvas. :)

dr. gernika 2011.10.04. 22:11:32

@Kata1987: Tudhattam volna, hogy nem szabad ironizálnom egy szőkével. :P ;D

indapass90210 2011.10.04. 22:13:34

@Bundabandi: én meg úgy gondolkodnék ahogy te, ha nem lenne nyilvánvaló, hogy mondjuk 10 év után az emberek 95%-ának fosadék az élete azzal, akit anno párjának választott.

indapass90210 2011.10.04. 22:14:47

@Bundabandi: "Szóval lehet, hogy Dövan belebotik az ideális nőbe (számára), aztán majd koppan, mert a csajnak meg nem kell ő."

Az ideális nő attól ideális nő, hogy ez pont nem így alakul. Nyilván akinek nem kellek, az nekem nem ideális nő. Vagyis nem ideális nőt keresek, hanem nekem ideálisat.

indapass90210 2011.10.04. 22:30:18

@gernika: @Kata1987: Szerintem lepjétek meg Nard barátomat egy 2+1-essel!

Szöszi 28 2011.10.04. 22:38:07

@Dövan: Aha, röviden a válaszom: soha:)

2011.10.06. 15:56:12

@Kytia: bocsi, de egy 40 éves csaj, főleg ha nincs gyereke, akkor sokszor jobban tud kinézni, mint egy huszonéves. A mentalitásbeli pozitívumok meg egyenesen az égbe röpítik az ilyen nőket.
A negyvenes nő az kb a világháború környékén jelentett kiélt elhasznált nőt. Ma már más a világ sztem.

Bohumil Stejskal 2011.10.06. 21:41:26

@Kytia: Kislány összekevered a saját nemed a férfiakkal, de sebaj:)
süti beállítások módosítása