Az asszony helyett más lányoknál keresem az örömöt

2011. október 05. 07:34 - csajokespasik

„Kissé megijedtem pár évvel ezelőtt, hogy talán valami szervi bajom lehet, és ezért házasságon kívüli kapcsolatban próbáltam kideríteni, hogy tényleg erről van-e szó. Konkrétan lefeküdtem egy örömlánnyal” - Levélírónk annyira nem kívánja már párját, hogy azt hiszi szervi baja van. Hogy meggyőződjön ennek az ellenkezőjéről, örömlányokhoz jár terápiára. Ezt sportszerűbbnek tartja, mint kapcsolatot kezdeni. A pszichológus nem segített és nem akarja tovább húzni az asszony idejét sem, aki lassan szülni szeretne. Kérdésével hozzátok fordul: megmentse a kapcsolatát, vagy járjanak külön utakon?

 

Kedves CSP olvasók! Rögtön bele is vágok a közepébe. Laci vagyok, 40 éves férfi, immáron 7 éve házas, a feleségem velem egykorú. Megismerkedésünk után két évvel összeházasodtunk. Részemről kisebb szerelem volt első látásra a történet az elején, a párom részéről viszont nagyobb. Egészen jól megvoltunk 2-3 évig, aztán kezdődtek a gondok. Egyre kevesebb volt a szex, egyre laposabbá vált a kapcsolatunk, s mára odáig jutottunk, hogy kb. havonta egyszer bújunk össze, de előfordul ennél nagyobb szünet is. Lassan kezdődött leépülni a házasságunk. Hogy miért? Én nagyon sokat töprengtem ezen, s arra jutottam, hogy egyrészt az volt a probléma, hogy nem volt igazán nagy szerelem sosem, másrészt valamiért már nem kívánom fizikailag az asszonyt, harmadrészt mindketten sokat dolgoztunk, szépen építgettük a karrierünket, gyarapítottuk a materiális dolgokat, miközben eltávolodtunk egymástól.

Ami a fizikai vonzalmat illeti, kissé megijedtem pár évvel ezelőtt, hogy talán valami szervi bajom lehet, és ezért házasságon kívüli kapcsolatban próbáltam kideríteni, hogy tényleg erről van-e szó. Konkrétan lefeküdtem egy örömlánnyal. Azért profival, mert úgy gondoltam, hogy - ha lehet így fogalmazni ebben a szituban- ez tisztességesebb, mint viszonyt kezdeni valakivel. Nem szépíteni akarom a helyzetet, de ez volt az elképzelésem. Nos, kiderült, hogy szervi bajom nincs, mert nagyon jól sikerült fizikálisan a "randevú", lelkileg viszont kissé összetörtem. Igen, megviselt a dolog, azért mert nem értettem, hogy ha nincs bajom, akkor miért nem kívánom a páromat? Tudom, mehettem volna pszichiáterhez is a lányok helyett, de nekem ez volt a legkézenfekvőbb, legjobbnak tűnő választás, a leggyorsabb megoldás a dilemmámra.

Természetesen beszélgettünk a párommal a konfliktusainkról, de nem jutottunk előrébb, így továbbra is lejtmenetben volt a kapcsolatunk. Én néha eljárok ribizlizni, mert nem tudok fizikálisan kielégülni otthon. A lányokkal nagyon jól elvagyok, kissé olyan mintha velük élném azt az életet, amit odahaza kéne. Ez kicsit menekülés is a problémák elől, plusz emellett egy szükséglet kielégítése. Persze illúzióról van szó, ezt én jól tudom, és érzem is, hogy ez nagyon nem a jó irány ami felé haladok, ezért mielőbb változtatni akarok. Erről a másik életemről természetesen csak én tudok. Büszke nem vagyok rá, de ez van, én így tudtam kezelni ezt a dolgot.

Mostanra viszont eljutottunk az útkereszteződéshez, amikor is dönteni kell, hogy jobbra vagy balra megyünk, együtt vagy külön utakon. Gyerekünk nincs, a karrierünk miatt háttérbe szorult a gyerekvállalás, viszont a páromnak - lévén, hogy lassan már a negyvenhez közelít - egyre égetőbbé válik a dolog. Nem tehetem meg vele, és nem is akarom, hogy esetleg miattam lemaradjon a gyerekszülésről. Ezért záros határidőn belül döntenünk kell, hogy nekiduráljuk magukat úgy istenigazából és helyrehozzuk a házasságunkat, vagy inkább most lezárjuk a közös sztorinkat s új fejezetet nyitunk külön-külön. Sajnos eddig még nem tudtam dönteni, de a párom sem, viszont ő inkább hajlana még egy próbára. Vannak érvek mindkét variáció mellett, és persze ellenérvek is. Ami jelenlegi helyzetet illeti, sajnos továbbra sem kívánom úgy a páromat szexben, mint anno az első években. Az érzelmek is elmentek valahova messzire... De nem szeretném az eddigi sok-sok évet kukázni, ha egy mód lenne rá, akkor jó lenne megmenteni a házasságot. Viszont idő már nincs, feltartani a másikat meg nem szerencsés és nem is fair dolog. Mostanában felkerestem pszichológust is, hogy segítsen, de nem tudott, bár lehet, hogy én nem voltam vevő rá. A barátaim véleménye szerint szakítanunk kéne, és mindenben nekem adnak igazat, de így nekem nem mérvadóak, mert elfogultak. Nos, dióhéjban ennyi lenne a történet. Kíváncsian várom a lehetőleg építő jellegű véleményeket, kritikákat, javaslatokat, vagy egyéb hozzáfűzni valókat. Nyilván a döntést nekem kell meghoznom, helyettem senki nem fogja ezt megoldani, de biztos vagyok abban, hogy akadhatnak olyan kommentek, amik segítenének a döntésemben...

 

 
560 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr583279334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.05. 15:46:52

@michaela77:
csak korlátolt a homloklebenyük, ne bántsd, nem tehetnek róla :)

dr. gernika 2011.10.05. 15:47:13

@michaela77: Csináld azt amit Nard, csukott szemmel félálomban seperd le az ágyról.

michaela77 2011.10.05. 15:47:13

@Nard: ha hinnék az evolúcióban azt mondanám, hogy aki így gondolkodik annak kár volt a csimpánzoktól tovább fejlődnie, a falkában neki kellett volna a legerősebbnek lenni és megkaphatta volna az összes nőstényt, mindenféle vita meg hiszti meg megbántás nélkül.
Ehhez nem sok ész kell, meg nem sok minden, ami emberi.

Dökvín 2011.10.05. 15:47:39

@Nard: értelem=farok? :) agyfasz???? :D

vázkulcs 2011.10.05. 15:47:44

@michaela77:

vezérli, és akkor kezdődnek a problémák, bonyolult ez az élet. :) Lásd a poszt.

@Kugeln - Rock me Amadeus: Csak próbálok az események mélyére nézni. :)

michaela77 2011.10.05. 15:48:22

@gernika: én már dobálni is szoktam:) Van a földön az ágy mellett egy párnája és néha csak rádobom:) De úgy látom inkább tetszik neki, minthogy visszatartó erő lenne:)

michaela77 2011.10.05. 15:49:07

@vázkulcs: jah kérem, azt senki nem mondta, hogy embernek lenni eccerű:) Viszont szép és nemes feladat:)

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 15:50:11

@michaela77: na majd ha bagzik, azt hogy fogod szeretni :-), ha egyáltalán fiú :-D

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 15:50:52

@Zsit (nyau és rémizé): Ennyi erővel én is elmehetnék szakértőnek ilyen fórumokra. :)

dr. gernika 2011.10.05. 15:51:41

@Tóthi: Mikor csak akkor zárunk le egy kapcsolatot, mikor már biztosan elkezdődött a következő.
@michaela77: Mert kíméletesen csinálod. Bagira bezzeg nem mászott vissza.

Чапаев 2011.10.05. 15:52:14

@vázkulcs: Na igen, de mióta a Föld is túlnépesedett, meg kicsi az esélye annak is, hogy még a nagykorúságod elérése előtt agyontapos egy felhergelt mamut, talán el kéne gondolkozni azon, hogy mennyire ésszerű még ezzel takaródzni! :D

"Meg akarok dugni minden nőt, mert nekem ez jön be!", és pont.

Чапаев 2011.10.05. 15:53:26

@Zsit (nyau és rémizé): Genetika, aha... Kellemes hangzású név, de nem emlékszem rá, hogy viszonyom lett volna valaha vele! ;)

Чапаев 2011.10.05. 15:55:52

@michaela77: Viszont elég stresszes, és rosszul is fizetik... ;)

Чапаев 2011.10.05. 15:57:08

@( o_o ): Semmisemmi, melléböktem, Nardnak akartam válaszolni! :D

Dökvín 2011.10.05. 15:57:14

@vázkulcs: Hádde ez azért már olyan mélyen van, hogy az azóta eltelt pár évezredben rárakódott egysmás, ami miatt már nem ilyen egyszerű a dolog, olyanniyra nem, hogy kb már egyáltalán nem :) Fejlődés, miegymás. Abban az időben, amiről beszélsz, a sapiensek még pl simán elrágcsálták a csontot nyersen, leölték a mamutot és leütötték, akivel gondjuk volt. Amúgy meg azért is bullshit a szöveg, mert már náluk elkezdett kialakulni az ún. monogámia, a család, hiszen az mint egység volt biztosíték a túlélésre. Érthető is, elvégre ha álló f.sszal kergette volna egyedül az erdő mélyén/szavannán a nőstény sapienseket, könnyen elragadhatta volna bármi eme sérülékeny állapotában :D Látod, most "bebizonyítottam" neked, hogy félredugni nem csak hogy erkölcstelen, de egyenesen életveszélyes!! :D:D

vázkulcs 2011.10.05. 15:58:20

@Чапаев:

Minek túlbonyolítani az életet, úgyis belehalsz. :)

Persze tudom nem ilyen egyszerű, de ez kész börtön lehet így élni mint amit ebben a posztban leír.

Чапаев 2011.10.05. 16:00:13

@vázkulcs: Senki nem zárta rá az ajtót, van választása...

Dökvín 2011.10.05. 16:01:02

@vázkulcs: Viszont maga (feleségével vállvetve) húzta hozzá a falakat-rácsokat és önkéntesen vonult be/marad benne. Választása mindig is volt/van, ő választja ezt amit.

vázkulcs 2011.10.05. 16:01:52

@michaela77:

ez nagyon magasztos gondolat volt, egy könnycseppet elmorzsoltam. :)

@Kugeln - Rock me Amadeus:

Ebből is látszik férfiak milyen sok áldozatot voltak képesek meghozni fajfenntartásért, még az életüket sem kímélték, ha úgy adódott. :) Nagyon bonyolult mély összefüggések vannak ebben a témában, ezeket ki kell elemezni. :)

Dökvín 2011.10.05. 16:03:30

@vázkulcs: Hát, akinek önfeláldozása közben leharapta a farkát a kardfogú tigris, az túl sokat azért már nem tudott tenni a fajfenntartás érdekében :)

dr. gernika 2011.10.05. 16:03:49

@McFlurry: Erre meg már fentebb leírtam, hogy nem csak rajtad állna, ha tudná a teljes igazságot.
Akkor kíméld meg a pici érzéseit, ha eldöntöd magadban, hogy elválsz, akkor elég lesz neki ennyivel is megbirkózni. De azért sunyiban megtehetnéd, hogy letesztelteted magadat nemi betegségekre.

Чапаев 2011.10.05. 16:08:32

@Kugeln - Rock me Amadeus: Ja, és ez ráadásul még a kardfogú tigrisek fennmaradását sem segítette, mert az a kis húscafat az éhhalálra sem volt elég! :D

vázkulcs 2011.10.05. 16:09:22

@Kugeln - Rock me Amadeus:

Gondolj bele ha az őseink még ezt a farokleharapási kockázatot is bevállalták egy kósza numeráért, akkor most mi csak úgy könnyedén térjünk napirendre az ilyen jellegű kihívások felett? Ez méltatlan lenne:)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.05. 16:09:22

@Father Justice:
mondjuk karcolgatod alulról ezt a szintet ;)

Dehát például így tudtam meg, hogy ez volt az oka annak, hogy az embör lelécelt, te, most méééér kárhoztatod őket? he?Na?

:)

@Чапаев:
hja, őlyan nőcis, biztos van benne valami huncutság ;)

@michaela77:
ööö, azért a macskákok iccakai állatok javarészt. Ha csak le nem kötözöd/ragasztod :), de akkor még mindig tud hangosan méltatlankodni, nagyjából úgy, mintha gyereket ölnének :) - de meg lehet szokni mindent (én bírom a mcskákat is)

dr. gernika 2011.10.05. 16:09:46

@Nard: Te is kedveled a macskákat.

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 16:11:09

@Kugeln - Rock me Amadeus: A további szaporodás érdekében nem, de a fajfenntartáshoz nem csak az tartozik ám! Például feltalálhatta a szakócát az egész közösség javára. :)

vázkulcs 2011.10.05. 16:11:15

@Чапаев: Ezt mondom én is, bár ha jobban belegondolsz ez 22-es csapdája, na mindegy, nehéz a sorsunk ezt kell szeretni. :)

michaela77 2011.10.05. 16:11:56

@Zsit (nyau és rémizé): engem egyáltalán nem zavar, ha egész éjszaka játszik, ha ezt nem az én orrommal teszi:)

@gernika: hát ezzel nem zárta ki azt amit mondott:DD

Dökvín 2011.10.05. 16:13:11

@vázkulcs: Ez a gondolatmenet ott hibádzik, hogy valószínűleg pont nem a leharapottfarkútól származunk :D

Dökvín 2011.10.05. 16:14:41

@Kugeln - Rock me Amadeus: hanem nagyobb eséllyel a rendes, családapaként saját nőstényével otthon a barlangban kufircoló ősfatertól :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.05. 16:15:11

@michaela77:
de hát semmi más nem reagál úgy a környezetében :)
majd ha a torkodon alszik, akkor lehet panaszkodni - fenomenális élmény (de legalább alszik!)

Dökvín 2011.10.05. 16:16:17

@Father Justice: Persze, de miért valószínűbb a szakóca feltalálása félrelépés közben, mint otthon szorgoskodva, mikor teszem azt, egyáltalán felmerül, hogy szükség lenne olyasmire :)

Dökvín 2011.10.05. 16:17:51

@Zsit (nyau és rémizé): Mieink már jól beálltak: éjszakánként lábonalvás - > télen praktikusan melegít, hasfájás esetén hashoz bújnak dorombolva, melegen - tényleg segít! ;)

dr. gernika 2011.10.05. 16:18:21

@Tóthi: Szereti a nyers halat? :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.05. 16:18:28

@Bundabandi: Bundikenyér? Na azt megkóstolnám.. ;) :D

@Kugeln - Rock me Amadeus: van akinek az jön be ha a csaj butább és tudja irányítani meg éreztetni vele, hogy hol a helye.. tehát házikedvencnek tartja. A butaság sokféle képen is jelentkezhet, pl. eltűri hogy csalják, vagy eltűri hogy verjék, vagy csak egyszerűen nem kezd vitát a férjével, barátjával azaz nem nyilvánítja ki a nemtetszését dolgok miatt. Sajna sok ilyen "idomított" nő van, minden korosztályban..

Dökvín 2011.10.05. 16:20:11

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Fú, na azok viszont meg is érdemlik bőven, amit kaptak. Hozzáteszem, akinek ezek az igényei, maga sem épp egy összetett, igényes lélek...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 16:20:53

@gernika:

Bagira akkorsem mászott vissza amikor álmomban lesöpörtem. :D :D :D Megtanulta bazzeg!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.05. 16:23:19

@Kugeln - Rock me Amadeus:
kell egy macska!
(áááá, mégse - vagy mégis?, dilemma, dilemma ON)

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 16:24:03

@Kugeln - Rock me Amadeus: Az időbeli sorrend nem stimmel. Nem félrelépés közben, hanem ahelyett volt valószínűbb a szakóca feltalálása. Elvégre a kardfogúval való találkozás után az eleve okafogyottá vált - így több idő jutott az otthoni szorgoskodásra. :) Kicsit olyan ez, mint a modern alfa + bétahím elmélet. Az alfa szórja a magvait mindenfelé, a naiv béta meg nevelheti a kakukkfiókákat. Mindkettő hozzájárul a fajfenntartáshoz.. a maga módján.

vázkulcs 2011.10.05. 16:27:52

@Kugeln - Rock me Amadeus:

Ezt nehéz elemezni, csak egy lehetőség amit említesz, akkoriban szinte mindenkinek leharapták valamijét előbb utóbb, tehát akár származhatsz is ilyen őstől. :)

Kytia 2011.10.05. 16:30:01

Hi. Kicsit kesve, de velemenyezek. Szoval ertem a posztolo bajat es ertekelem, hogy vegre valaki valodi dilemmarol irt, nemcsak fassagokrol.
Szerintem nem megmentheto egy ilyen hazassag, mert sem az erzelmi alapok nem stimmelnek, sem egyebek, raadasul teged zavar, hogy prostikhoz kell jarnod es hazudnod otthon. Ha nem zavarna, meg ellaviroznal igy akarhany evtizedet, de igy...
40 evesen egy ferfi szerintem fiatal meg, szoval en megprobalnek uj eletet kezdeni, az asszony meg, ha eddig vart a gyerekkel, valoszinuleg annyira azert nem fontos neki. En mennek, mert van meg jo esetben vagy 30 eved es nem jobb azt olyannal tolteni, akit szeretsz? Ha meg olyat nem is talalsz, legalabb megprobaltad.
A prostizast en azert is abbahagynam a helyedben, mert arra kivalo, hogy a segitsegevel szonyeg ala sopord a problemaitokat, de ha mondjuk fel evig nem csinalnad, talan tobbe nem lenne kerdes, hogy mesz, vagy maradsz.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.05. 16:31:36

@Kugeln - Rock me Amadeus: Az enyémek is lábnál alszanak. Szeretik a puha plédet dögönyözni. :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.05. 16:35:38

@Bundabandi: persze de csak ha te főzöd nekem a teját :)

McFlurry 2011.10.05. 16:47:23

@gernika:

Mi az az MPG? Gondolom sok jót nem jelenthet.. :)
"Mert nem tud a kurvákról, az árnyalná a képet, hidd el. :)"
Ez így van, nem kérdés?
Mi a jó a ribikben? Ezt írta: adott szituban kielégítik azt az igényed amit a párodtól éppen akkor nem kapsz meg, vagy nem akarod megkapni, vagy nincs lehetőséged megszerezni.Ennyi.

@Picicsibe:
"Ennél az is jobb, elfogadhatóbb, ha beleszeretsz másba."
Van benne valami, de igazából egyik sem üdvözítő megoldás, csak tüneti kezelés mindkettő.

@Zsit (nyau és rémizé):
"Viszont ebből tanulni kötelező,..."
Tanulság az van dögivel. Ami a többit illeti még képlékeny, de alakul a helyzet.

@Bundabandi:

"Azon még nem gondolkoztál el, h vajon ő miért nem akarja, h gyakrabban megkeféld?"
Dehogynem, ő akarja jobban mit én sokkal jobban. Bár már neki sem az igazi, mert nála is elkóboroltak az érzelmek, de attól még a vágyai megvannak, mert egészséges. Én is akarom csak ritkábban, sőt sokszor van olyan ,hogy felváltva akarjuk nem egyszerre. Tudom, ez már szarul hangzik, szánalmas, de tényleg így van.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.05. 16:47:41

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Attól függ milyen tejára gondolsz? Ha a Bundizsömlét harapod, lehet, hogy ijedtemben betejázok! :D

dr. gernika 2011.10.05. 16:54:51

@Spricc: Szeresd meg, bakker.
Ha már elvetted és felcsináltad úgy, hogy nem szereted és nem tudsz rá felnézni, mert agyilag zokni (ennyit arról, hogy a pasiknak a buta nők kellenek), akkor keress benne valamit, ami miatt bele tudod varázsolni magad. Ha a válás tényleg nem opció, azon kell változtatni, ami a gondokat okozza. Lehet hogy hülyén hangzik, meg ezért sokan leugatnak, hiszen a szerelmet nem lehet erőltetni, de azért próbálkozni lehet. Képzeld el, hogy elveszíted, esetleg tölts el egy pár napot nélkülük, aztán vidd el valahova egy hétvégére ahol csak kettesben vagytok, játsszátok el, hogy most ismeritek meg egymást, szerepjátékozzatok az ágyban is. Beszéltesd olyan dolgokról, amiket szeret, amikben valamikor jó volt, hátha olyat tudsz meg a múltjáról, ami eddig nem derült ki, de megnő miatta a szemedben.
Bakker, nem lesz egyszerű, de át kell magadat agyban kalibrálni, ha mindenképp vele akarsz maradni.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.05. 16:59:56

@McFlurry: Ha meg így van, akkor minek görcsölsz azon, hogy rendbehozz bármit is? Később jobban fogod kívánni? Ugyan mitől, hisz nagyon semmit sem tesztek érte, egyikőtök sem! Te eljársz ribizlizni, ő meg ki tudja... Jobb lenne mindkettőtöknek külön. Szerintem. Minek ragaszkodsz ennyire valamihez, ami nem működik? Én is ezt tettem, több év kellett mire rájöttem, hogy semmi értelme. Persze fél az ember, hogy a következő sem lesz jó, vagy esetleg még rosszabb, vagy nem lesz senki, de honnan tudod mi lesz, ha meg sem próbálod? Az is benne van, hogy mindketten találtok egy olyan társat, akivel nem csak elvagytok, hanem igazán jó kapcsolatotok lesz. Ez a mostani láthatóan nem működik. A döntés a tiétek!

McFlurry 2011.10.05. 17:04:39

@Kytia:

Már vártam a kommented, emlékszem rád(is) más sztorikból kifolyólag, és nem is csalódtam benne,köszönöm (neked is).

@gernika:

Persze, leteszteltem magam, többször is.Ez alap szerintem.
Viszont nem tudom,hogy számít-e valamit, de a félrekefélés nem azt jelentette,hogy naponta, vagy hetente mással kavartam, vagy ugyanazzal rengetegszer. Kb. évente 10-15 alkalom, vagyis durván havi 1 numera volt. Összesen tán öt lánnyal voltam ez idő alatt. Abból is kettő tette ki a szeánszok jórészét. Mindegyik csaj "felső kategóriás" volt, ha lehet ilyet mondani,nem az utcáról dobtam be őket a kocsimba. Szóval a helyzethez képest nagyon kulturált, igényes volt az egész szitu, a tényleg bombázó külsejű és értelmes csajoktól kezdve a körülményekig bezárólag.
Ja és még egy dolog, a két legtöbbet látogatott lányból az egyik masszőz volt, szexet pontosabban aktust nem vállalt, csak franciát és ESZO-t, Lingamm masszázst.
Mielőtt nekem esne valaki, továbbra sem mentegetőzök, nem magyarázom a bizonyítványt, csak ismertetem a pontos körülményeket.
És igen, tudom,hogy attól még mindegyik kurva volt. :)

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 17:11:40

A lingam masszázs királyság. :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 17:22:41

@McFlurry: Mar sosem tudom meg, hogy milyen diplomaja volt a kiscsajszinak? :(

McFlurry 2011.10.05. 17:27:09

@Bundabandi:

Minek görcsölök? Azért is mert bosszant,hogy nem tettem meg eddig mindent azért,hogy működjön a dolog, sőt csak nagyon keveset. Tehát ha meg sem próbáltam akkor honnan tudnám, hogy nem lehet megjavítani?
Viszont a saját példád is ott jár a fejemben, pontosabban az olyan variáció, mert lehet,hogy fölösleges tovább húzni az időt, meg egymás idegeit.Mindenesetre tisztul a kép egyre jobban. Már jó ideje rágódok ezen, szóval nem ma kezdődött az agyalás, viszont sokat lendített a mai nap rajta.

@Father Justice:

Tényleg az. :) Én azt hittem, hogy csak a sima faszverés kulturált kifejezése más szóval, de kellemesen csalódtam. Persze a jó masszázshoz elengedhetetlen a megfelelő masszőz is,és kellenek a megfelelő körülmények is. Ha minden csillag megfelelő alakzatban áll, szerintem felér egy jobb fajta szeretkezéssel. Direkt szeretkezést írtam, mert egy dugásnál szerintem mindenképpen jobb (lehet).

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 17:35:50

@McFlurry: Ha beleszeretsz másba, az tüneti kezelés? Ember, ha beleszeretsz, akkor szerelmes vagy. Milyen kezelésről beszélsz? Én nem csak a dugásról. Te igen?

McFlurry 2011.10.05. 17:36:32

@Frigyesur:

Sorry, csak elfelejtődött a sok komment között. :)
PPKE és BKF diplomái voltak. Konkrétabban közgazdász és kommunikáció szakos ha jól emlékszem. A kommunikáció tuti, az előző szak kb. 90%, de az egyetem stimmel.
Angol, francia,spanyol és talán német nyelven is beszél, de ez utóbbiban nem vagyok biztos.
Hát, kiscsajszinak nem mondanám, mert 170 cm feletti az illető hölgy. :)
De miért lényeges számodra? :)

dr. gernika 2011.10.05. 17:38:49

@McFlurry: Hátte, ezektől az infóktól én csak megszédültem, valszeg falnak mennék, ha egyszerre mind rámzúdítaná a férjem. De még így is tartom, hogy joga van tudni az igazságot, azaz hogy kurváztál, még ha nem is ennyire részletesen.
Mijazaz ESZO?

McFlurry 2011.10.05. 17:43:35

@Picicsibe:

Én csak a dugásról beszéltem. Persze beleszerethetsz a ribikbe is, de nem ajánlott. Az biznisz, nem több nem kevesebb. Ha tovább mész ennél akkor az senkinek nem jó, illetve 1000 esetből talán 1x lehet belőle épkézláb kapcsolat.
Ezért is mentem prostihoz, mert nem akartam érzelmeket vinni a dologba. Na persze ez nem azt jelenti,hogy semmit nem éreztem irántuk, dehogynem. Vonzódást, barátságot igen,de szerelemet nem, soha. És viszont.

dr. gernika 2011.10.05. 17:43:58

@McFlurry: MPG: Minden Pasi Geci. Szakítós blogról hoztuk. Nyugi, nem vagyunk feministák, az aktuálisan elítélendő nő a posztban pedig MNK: Minden Nő Kurva.
Najó, akkor úgy kérdezem, hogy nem zavar, hogy a ribi cseppet sem vonzódik hozzád? Bele sem merek gondolni, mi játszódhat le ilyenkor egy olyan nő fejében, akinek a véleményalkotását semmilyen vágy és érzelem nem árnyalja.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 17:44:10

@McFlurry: Most elolvastam amit gernikának írtál! Hábazdmeg! Ez kész! Néha tényleg úgy érzem, h a férfiak annyira egyszerű lények.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 17:51:38

@McFlurry: Te nem érted, vagy felületesen olvastad amit írtam. Nem azt írtam, h zúgj bele egy ribancba. Azt írtam, h otthon az asszonynak elfogadhatóbb, ha te az évek folyamán elhidegültél tőle és beleszerettél egy másik nőbe (nem ribibe), amit felvállalsz. De te inkább kurvázol, amivel folyamatosan megalázod őt. Még ha nem is tudja. Ahelyett, h beszélnél vele, vagy ha nincs más, elengednéd. De mindegy... Te dolgod!

McFlurry 2011.10.05. 17:54:44

@gernika:

ESZO = elnyújtott szexuális orgazmus.

"Najó, akkor úgy kérdezem, hogy nem zavar, hogy a ribi cseppet sem vonzódik hozzád? "
Ez nem így van, volt. Konkrétan az egyik standard csajjal, érdekes módon a masszőzzel odáig jutottunk,hogy felajánlotta, mi lenne ha elmennénk közösen egy egzotikus helyre 1-2 hétre? Mindenki fizetné a saját költségét. Nos, én első hallásra köpni-nyelni nem tudtam, csodálkoztam nagyon. :) És még aktus sem volt a lánnyal..:)
A lényegre visszatérve, kölcsönös szimpátia szükséges számomra, anélkül nem is érdekelt sosem a történet. Persze gondosan választottam ki mindegyik csajt, az meg szerencse kérdése, no meg a kémiáé is is,hogy kölcsönös volt a vonzalom.

Чапаев 2011.10.05. 17:56:26

@Picicsibe: Hát, azok! Két dolog érdekli őket igazán: a pina meg a punci! Mármint úgy értem, akkor, ha nincs meccs a tévében, és a sör is elfogyott! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 17:58:32

@McFlurry: "Vonzódást, barátságot igen,de szerelemet nem, soha. És viszont."
Ez röhögöm: és viszont!
Ez a munkája... De tényleg profik lehettek, ha te így érzed!
(nagyon nevet, de azért szomorúan csóválja a fejét)

dr. gernika 2011.10.05. 17:59:48

@McFlurry: *facepalm*
Najó, lehet, hogy az, aki utazni akart veled önköltségi alapon, tényleg kedvelt, de a többiről komolyan elhitted, hogy vonzódtak hozzád? Ez a munkájuk, könyörgöm! Mmint nem csak a dugás, hanem hogy elhitessék veled, hogy hűűűűdeistenkirály pasi vagy. :D
Ha azt éreznéd közben, hogy szívességet tesz neked, nyilván nem mennél többet hozzá. :)

Ez ESZO érdekel. Hogy kell csinálni, seggbenyúlással?

Чапаев 2011.10.05. 18:02:27

@gernika: Ja, de nem ám kézzel, hanem esernyővel, és ki is kell nyitni közben! :D

McFlurry 2011.10.05. 18:02:47

@Picicsibe:

Bocsánat, tényleg rosszul olvashattam. Egyetértek, most így utólag. Ugyanis ha csak 1-2 alkalommal mentem volna ribikhez az nem olyan fajsúlyos mint a folyamatos mászkálás.
Viszont nem bánom, hogy nem szerettem bele valakibe, mert számomra az bántóbbnak tűnik, az megalázóbb szvsz.
De van abban ráció amit mondtál, ez kétségtelen.
Amúgy csak halkan kérdem meg, csak az a ribanc aki profi módon ezzel keresi a kenyerét vagy netán az is, aki fűvel,fával,bokorral összeáll mint az a két idióta kicsi legó?
Egyébként egy megcsalt asszony szemében a szerető mindig ribanc, ez axióma.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 18:06:06

@gernika: Szerintem az se kedvelte. Remélte, h egy úriemberrel van dolga, aki ha az utat nem is (de akár azt is) fizeti ki... Utána bérel maguknak egy szerelmi fészket, vesz rucikat, meg parfümöt, meg csiliviliségeket! :)

Hallod, már nem először vagyunk egy véleményen! Pff! Szinte hihetetlen! ;)

dr. gernika 2011.10.05. 18:06:16

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Engem a mostani még sosem akart megharapni, pedig tudom, hogy nem kedvel igazán...

dr. gernika 2011.10.05. 18:09:43

@Чапаев: LOL
@Picicsibe: Kirával, Zsittel és Caddyvel is sokszor voltunk már egy véleményen, valahogy mégis úgy alakult, hogy nem szólok hozzájuk.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 18:13:00

@McFlurry: Nem bántóbb! Abban a pillanatban amikor megtudja, fáj neki. De később feldolgozni könnyebb, hisz az érzéseiden nem tudsz uralkodni, de az ösztöneiden tudnál! Nő vagyok! Ne vitázz velem! Ezt én tudom jobban! ;) De te pasi vagy. Persze, h nem így gondolod.

Én úgy tudom, a kurva kefél pénzert. A ribanc nem konkrétan pénzért, neki ajándékok is megteszik, nem közvetlen az aktust követően! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 18:15:02

@gernika: :D
Akkor megtisztelsz, h most vetted a fáradtságot ezért a mondatért!

dr. gernika 2011.10.05. 18:16:23

@Picicsibe: Kapsz még kettőt. Oszd be jól. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 18:17:22

@Чапаев: pina és punci? Most akkor eztet én már nam értem! ;)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 18:21:41

@gernika: Kimásolom, elmentem...néha olvasgatom! Köszönöm szépen! :)

McFlurry 2011.10.05. 18:46:35

@gernika:

Neked a Yoni masszás kéne, azt ajánlom. :)

Szerintem félreértetted amit írtam, illetve nincs tapasztalatod e téren. A vonzódás azt jelenti,hogy nem a pénzért kedvesebb a "kelleténél", hanem mert kedvel mint egy hétköznapi kapcsoltban. Persze,hogy alapból kedvesek a vendéggel, mert belőlük élnek. És igen, egy illúzió amit ők nyújtanak, ez tiszta sor. De van úgy hogy túl megy egy ponton a kapcsolat, és nyitnak egy bizonyos szintig a kuncsaft felé és viszont. Ez lehet egyfajta barátság is. Persze ez ritka, gondolom én.
Ami az ominózus masszőzt illeti vele tényleg mélyebb kapcsolatba kerültem, segítettem neki a való életben lévő pár problémáját megoldani és viszont. Sok mindenben egyezik a véleményünk, s szinte az első perc kezdetétől azonos hullámhosszon vagyunk. Privátban is beszélgettünk, találkoztunk,de csak mit barátok. Az egyéb dolgok a szenászra tartoznak.
Azért megnézném,hogy hány kuncsaftnak ajánlották már fel, hogy együtt menjenek külföldre, főleg,hogy ki-ki alapon. Én azt hiszem,hogy ez szépen jellemzi a kapcsolatunkat, tehát többről van szó mint holmi alkalmi támogatásokról,- persze mindezt az adott helyzethez kell viszonyítani,és úgy kell értékeli, értelmezni.Én érzésem szerint nem értékelem túl,de nem is becsülöm le.

@Picicsibe:

Pedig vitázom, ha úgy látom jónak. :)
Akiknél én jártam ott csak a cash játszik, amiről te beszélsz az más kategória. Nekem annyit nem ér meg a dolog, másrészt minek fizessek többet, ha ne muszáj? :)

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 19:01:23

Nem értem, a nők miért nem értik, hogyan lehet szexelni egy olyan nővel, aki nem kíván ezerrel. Hiszen ők is minden további nélkül elszegődnek szexpajtinak a hejjespasee mellé, amikor az éppen ínséges időket él meg (nem jut minden ujjára tutinő). Olyankor neki is jobb átlag sunákat levarrni, mint polírozni a bohócot. És olyankor a nőknek sem a hejjespasee élvezete számít elsősorban, hanem a sajátjuk. Akkor miről is beszélgetünk? Ja, hogy nekik nem kell érteni fizetni. Viszont megpróbálnak köré kölcsönös érzelmeket hazudni, vagy legalább odaképzelni valamit, hogy ne tűnjön olyan 'ridegnek' a dolog. Semmivel sem dicsőségesebb ügy ez a szintén érzelemmentes kurvázásnál. Csak anyagilag kevésbé megterhelő. :)

Másrészt sok olyan nő van, aki váltig állítja magáról, hogy csak komoly érzelmi töltettel megy neki a szex, holott a csúcskannak bármikor szétteszi a lábát negyedórás kavarás után is. Ugyanezért a bétahímnek természetesen keményen, hosszan kell dolgoznia (időt, pénzt, energiát nem kímélve), amit szerencsétlen sokszor úgy értelmez, hogy ennek révén vált ki fokozatosan érzelmeket a nőből. Az meg a szex ára ugyebár, hiszen az érzelem kell a nőnek a szexhez. (Az érzelmek pedig garantálják majd a hűséget is a párkapcsolatban, hiszen a nő egyszerre egy férfiba szerelmes, és csak azzal kefél, akibe szerelmes.) De előbb-utóbb az arcába tolja a megdöbbentő igazságot az élet, csak akkor már késő. Ügyesen keverik a lapokat a nők.. kár, hogy bizonyos életkorban már simán átlát az ember a szitán!

McFlurry 2011.10.05. 19:13:03

@Father Justice:

Minden mondatoddal egyetértek, ez bizony így van, kár is tagadni.

"Csak anyagilag kevésbé megterhelő. :)" Nem minden esetben, sőt inkább megterhelőbb mint egy ribi. Mert utóbbinál fix tarifa van, esetleg extrákra kell meg perkálni,de azok is fxek, kiszámíthatóak. Amíg a másik kapcsolatban a határ a csillagos ég.

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 19:13:30

@Picicsibe: A kurva kp-ért kefél, a ribanc beéri különféle ajándékokkal is. Csak az a probléma, hogy sokszor némi osztás-szorzás után kijön, hogy az utóbbi hosszabb távon jóval többe tud kerülni. Igaz, a ribanc felkínálja a szerelem illúzióját a férfi, és a "komoly" párkapcsolatét a külvilág felé. Ezt a kurva nem tudja nyújtani, márpedig vannak férfiak, akiknél elég sokat nyom a latban.

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 19:17:17

@McFlurry: Hát, azért a nőnek ritkán kell csengetnie azért, hogy a hejjespasee időközönként pókhálótlanítást végezzen rajta. Legalábbis ha egy átlag szintet hoz esztétikailag, nem jellemző.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.05. 20:29:14

@Bundabandi: A Bundizsömlét nem harapom, azzal mást csinálok :) És ha beteázol az sem a ijedtség miatt lesz :D

Tóthi 2011.10.05. 21:44:34

@gernika: Cáp vagy Cicó? Bár a válasz mindkét esetben határozott igen, előbbit nem adom, még ha jóval több kárt is tesz, mint a macsek. :-)

Azzal kapcsolatban, hogy akkor váltunk, ha már alakul a következő, nem értek maradéktalanul egyet. Gyakori jelenség, de nem kizárólagos. Fene tudja, nekem eddig még csak úgy jött be az új, ha előtte lezártam a régit. Nem az új miatt (aki még akkor nem volt képben), hanem mert a régi már nem működött.

dr. gernika 2011.10.05. 21:54:06

@Tóthi: Cáp.

Liánozás- határozottan elítélendő dolog, azért is mondtam, hogy anno "meggyóntam" hogy egyszer csináltam ilyet. Kaptam is érte a savasesőt. :)

Tóthi 2011.10.05. 22:04:44

@gernika: Most elbizonytalanodtam, mert a sushit füstölt hallal kapta, nem totál nyerssel. De azt is biztos szeretné, mindent megeszik. :-) Például tegnap a mérgező gaz bogyóját is :-(, még szerencse, hogy a barátnőm észnél volt, és meghánytatta.

Ítélkezéssel kapcsolatban egyetértek Jézussal, inkább kerülöm, mert engem is lenne miért megkövezni. :-)

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 22:20:17

@McFlurry: Csak kivancsi voltam hova jarnak a k*rvak. Meg volt egy elkepzelesem. Kommunikacio, höhöhö.
Bizonyara egy nyelvzseni volt a holgy :))
Es emelle meg sukar viragszal is-e. Kar, hogy csak egy ribanc :D

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 22:22:49

@gernika: Nem ertem miert nem szolsz hozzajuk :)))

@Tóthi: A lanyod bogyokat eszik? :O Mer' a macskat meg ertenem. :S

Tóthi 2011.10.05. 23:06:59

@Frigyesur: 2 éves, látott egy rakás bogyót, ami az általa imádott apró szemű paradicsomra hasonlított - naná, hogy rárabolt. :-( Szerencse, hogy egy adag rémülettel megúsztuk.

Joe69 2011.10.06. 01:50:47

Sok újat már nem tudok hozzátenni, csak azt a nem elhanyagolható tényt, hogy a környezetemben ismert esetek döntő többségében a feleség csinálja azt, amit itt a férj. És őt nagyan meg szokás érteni ám..

McFlurry 2011.10.06. 08:02:00

@Frigyesur:

És mi volt az elképzelésed?
Mi a baj a kommunikációval?
Hogy nyelvzseni-e azt nem tudom, mindenesetre a franciája perfekt volt. :)
Annyira sukár nem volt, vagyis nem csontrakéta, hanem izmos,sportos alakja van. Ami különleges benne az a szeme, ritka gyönyörű szemeket örökölt. :)
Pontosítva ex-ribanc. :)

Tóthi 2011.10.06. 08:11:03

@McFlurry: Fussunk neki újra:
Azt írtad, hiányzik a házasságodból a szerelem, továbbá az elsöprő vágy. Máshol azt írtad, a ribizlinél azt keresi az ember, amit otthon nem kap meg. Nem érzel ebben némi ellentmondást?

McFlurry 2011.10.06. 08:30:45

@Tóthi:

Fizikális hiányt kerestem a ribiknél, vagyis a szexet.
Szerelmet elsöprő vágyat prostiknál? Hogyan, miként, minek? :)

McFlurry 2011.10.06. 08:37:10

@McFlurry:

Kimaradt egy vessző: " szerelmet, elsöprő vágyat"

Tóthi 2011.10.06. 09:02:28

@McFlurry: Éppen erre céloztam. A képmutatás magasiskolája, amit itt előadtál. Elhidegült feleség, pocsék szexuális élet, és egy szerencsétlen férj, aki csak megoldást szeretne az őt kínzó problémákra. Frászkarikát.

Magyarázod a bizonyítványodat, és igyekszel minél kedvezőbb képet festeni magadról - önmagadnak is. Tetszelegsz a belátó, racionálisan mérlegelő férfi szerepében, de csak üres póz. Mire kell ez az egész? - Ne nekem válaszolj, hanem magadnak, de őszintén!

alien47 2011.10.06. 14:04:46

"zért mert nem értettem, hogy ha nincs bajom, akkor miért nem kívánom a páromat" De van bajod, nem is kicsi. Nem szervi az igaz. Fejben van komoly gond! tarkón lövés javasolt! Jobb ha most hagyod el az asszonyt. Minek csinálnál egy gyereket szegénynek. Azt is ilyen féreggé nevelnéd?

McFlurry 2011.10.06. 15:09:14

@Tóthi:

A levelem és a hozzászólásaim egyértelműek, ha nem tudod értelmezni őket akkor az a Te bajod,nem tudok vele mit kezdeni.

@alien47:

Bizony a fejben dől el sok minden, ez így van.
Egy "alien" beszél másnak a férgekről; ez nagyon tetszik. :))

2011.10.06. 16:21:28

@McFlurry: nem fognak szeretni akik olvassák, de negyven éves nőnek első gyereket már nem kéne akarnia. Kész, elment ez a hajó. A termékeny 20 évük alatt mit csináltak ?

2011.10.06. 16:23:16

@cyd: nem akarja megmenteni a házasságát. FÉL. Össze ennyi a történet.

2011.10.06. 16:27:31

@McFlurry: én meg tudlak érteni, mert pont ugyanezeken a lépcsőfokokon mentem keresztül, mint te. Gyerekkel súlyosbítva.
A posztodból az jön át, hogy a házasságodnak vége, csak gyáva vagy lépni. A félelem bénít meg semmi más. A sok közös évetek már régesrég ki lett kukázva, ez nem érv.
Nincs szeretet, nincs házasság. Slussz. Pofonegyszerű a képlet.
Keress olyan pszichológust, aki a félelmet feloldja benned. Ha megkeresel magánban tudok ajánlani (feltéve ha pesti vagy)

Lencsi Lány 2011.10.08. 19:38:01

@Spricc: "Ő kezdettől tudta, hogy nem szeretem igazán, de ő erősködött (könyörgött), hogy maradjunk együtt, majd minden jó lesz."
Gratulálok...És ha valaki aszongya, ugorj a szakadékba, te beleugrasz, mert azt mondta, jó lesz? De most komolyan: erre lehet alapozni nemhogy egy házasságot, de családot?
Tudod, a te eseted egy lehetséges végkifejletéről néha hallani a hírekben: "brutális kegyetlenséggel megölte családját"-kontextusban. És ilyenkor jönnek a szomszédok, rokonok: Dehát olyan szépen éltek!
"Elválni nem fogok, a gyerekeim mindennél fontosabbak."
Ha annyira fontosak, akkor megtisztelhetnéd őket egy olyan anyával, akit szeretsz és tisztelsz. De pont te írod, hogy egyik sem áll fenn, és szerintem valójában lenézed a párod (ld. Barátok közt).
Én meg azt mondom, inkább legyen a gyerekeknek egy boldog,mosolygós, vasárnapi apukájuk. Így mit fognak megtanulni a gyerekeid, hogyan éljék az életüket? Ja, tudom: azt, hogy hogyan legyenek olyan beteg és boldogtalan emberek mint te, 30 éves korodra?
Én is 30 vagyok, de eszem ágában sincs megházasodni, közösséget és gyereket vállalni(pedig minderre volt és van is lehetőségem) egy olyan emberrel, akit nemhogy nem szeretek, de még komoly ízlés-és jellembeli különbségek is vannak köztünk.
Az asszonyod se lehet 100 %-ig kiegyensúlyozott, ha attól kiakad, hogy te kivered...Később már, ha pl. reggeli merevedésed lesz, azon is besértődik majd?
Egy barátom 30 év házasság (ebből kb. 28 év boldogtalanság)után döntött úgy a nejével egyetemben, hogy szétmennek. Nincs harag, tisztelik egymást, csak valahogy magukat nem tisztelték eléggé ahhoz, hogy a boldogság esélyét önmaguknak megadják...Most meg rí mind a kettő, hogy elvesztegettek 30 évet az életükből.
Te is ilyen leszel majd?

McFlurry 2011.11.08. 14:39:54

Köszönöm mindenkinek a sok hozzászólást, javaslatot, véleményt.
A döntés megszületett, a kocka el van vetve.
süti beállítások módosítása