Az asszony helyett más lányoknál keresem az örömöt

2011. október 05. 07:34 - csajokespasik

„Kissé megijedtem pár évvel ezelőtt, hogy talán valami szervi bajom lehet, és ezért házasságon kívüli kapcsolatban próbáltam kideríteni, hogy tényleg erről van-e szó. Konkrétan lefeküdtem egy örömlánnyal” - Levélírónk annyira nem kívánja már párját, hogy azt hiszi szervi baja van. Hogy meggyőződjön ennek az ellenkezőjéről, örömlányokhoz jár terápiára. Ezt sportszerűbbnek tartja, mint kapcsolatot kezdeni. A pszichológus nem segített és nem akarja tovább húzni az asszony idejét sem, aki lassan szülni szeretne. Kérdésével hozzátok fordul: megmentse a kapcsolatát, vagy járjanak külön utakon?

 

Kedves CSP olvasók! Rögtön bele is vágok a közepébe. Laci vagyok, 40 éves férfi, immáron 7 éve házas, a feleségem velem egykorú. Megismerkedésünk után két évvel összeházasodtunk. Részemről kisebb szerelem volt első látásra a történet az elején, a párom részéről viszont nagyobb. Egészen jól megvoltunk 2-3 évig, aztán kezdődtek a gondok. Egyre kevesebb volt a szex, egyre laposabbá vált a kapcsolatunk, s mára odáig jutottunk, hogy kb. havonta egyszer bújunk össze, de előfordul ennél nagyobb szünet is. Lassan kezdődött leépülni a házasságunk. Hogy miért? Én nagyon sokat töprengtem ezen, s arra jutottam, hogy egyrészt az volt a probléma, hogy nem volt igazán nagy szerelem sosem, másrészt valamiért már nem kívánom fizikailag az asszonyt, harmadrészt mindketten sokat dolgoztunk, szépen építgettük a karrierünket, gyarapítottuk a materiális dolgokat, miközben eltávolodtunk egymástól.

Ami a fizikai vonzalmat illeti, kissé megijedtem pár évvel ezelőtt, hogy talán valami szervi bajom lehet, és ezért házasságon kívüli kapcsolatban próbáltam kideríteni, hogy tényleg erről van-e szó. Konkrétan lefeküdtem egy örömlánnyal. Azért profival, mert úgy gondoltam, hogy - ha lehet így fogalmazni ebben a szituban- ez tisztességesebb, mint viszonyt kezdeni valakivel. Nem szépíteni akarom a helyzetet, de ez volt az elképzelésem. Nos, kiderült, hogy szervi bajom nincs, mert nagyon jól sikerült fizikálisan a "randevú", lelkileg viszont kissé összetörtem. Igen, megviselt a dolog, azért mert nem értettem, hogy ha nincs bajom, akkor miért nem kívánom a páromat? Tudom, mehettem volna pszichiáterhez is a lányok helyett, de nekem ez volt a legkézenfekvőbb, legjobbnak tűnő választás, a leggyorsabb megoldás a dilemmámra.

Természetesen beszélgettünk a párommal a konfliktusainkról, de nem jutottunk előrébb, így továbbra is lejtmenetben volt a kapcsolatunk. Én néha eljárok ribizlizni, mert nem tudok fizikálisan kielégülni otthon. A lányokkal nagyon jól elvagyok, kissé olyan mintha velük élném azt az életet, amit odahaza kéne. Ez kicsit menekülés is a problémák elől, plusz emellett egy szükséglet kielégítése. Persze illúzióról van szó, ezt én jól tudom, és érzem is, hogy ez nagyon nem a jó irány ami felé haladok, ezért mielőbb változtatni akarok. Erről a másik életemről természetesen csak én tudok. Büszke nem vagyok rá, de ez van, én így tudtam kezelni ezt a dolgot.

Mostanra viszont eljutottunk az útkereszteződéshez, amikor is dönteni kell, hogy jobbra vagy balra megyünk, együtt vagy külön utakon. Gyerekünk nincs, a karrierünk miatt háttérbe szorult a gyerekvállalás, viszont a páromnak - lévén, hogy lassan már a negyvenhez közelít - egyre égetőbbé válik a dolog. Nem tehetem meg vele, és nem is akarom, hogy esetleg miattam lemaradjon a gyerekszülésről. Ezért záros határidőn belül döntenünk kell, hogy nekiduráljuk magukat úgy istenigazából és helyrehozzuk a házasságunkat, vagy inkább most lezárjuk a közös sztorinkat s új fejezetet nyitunk külön-külön. Sajnos eddig még nem tudtam dönteni, de a párom sem, viszont ő inkább hajlana még egy próbára. Vannak érvek mindkét variáció mellett, és persze ellenérvek is. Ami jelenlegi helyzetet illeti, sajnos továbbra sem kívánom úgy a páromat szexben, mint anno az első években. Az érzelmek is elmentek valahova messzire... De nem szeretném az eddigi sok-sok évet kukázni, ha egy mód lenne rá, akkor jó lenne megmenteni a házasságot. Viszont idő már nincs, feltartani a másikat meg nem szerencsés és nem is fair dolog. Mostanában felkerestem pszichológust is, hogy segítsen, de nem tudott, bár lehet, hogy én nem voltam vevő rá. A barátaim véleménye szerint szakítanunk kéne, és mindenben nekem adnak igazat, de így nekem nem mérvadóak, mert elfogultak. Nos, dióhéjban ennyi lenne a történet. Kíváncsian várom a lehetőleg építő jellegű véleményeket, kritikákat, javaslatokat, vagy egyéb hozzáfűzni valókat. Nyilván a döntést nekem kell meghoznom, helyettem senki nem fogja ezt megoldani, de biztos vagyok abban, hogy akadhatnak olyan kommentek, amik segítenének a döntésemben...

 

 
560 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr413279334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Muha 2011.10.05. 07:41:38

Nagy nap ez a mai.

Boldog Szerelem-Szerdat!

Muha 2011.10.05. 07:43:59

Jok a fogaid Laci!

indapass90210 2011.10.05. 07:49:39

@Muha: De ha ezt megtudja az asszony, könnyen elveszítheted őket. Meg a fele királyságodat is.

dr. gernika 2011.10.05. 07:51:53

Kapcsolatot csak úgy lehet megmenteni, hogy ketten csináljátok, szóval szerintem párterápiára kéne járnotok.
Én ha megtudnám a kurvázást, úgy hajítanálak ki, hogy nyekkensz, szóval ennek fényében mondd majd el neki, ha úgy döntesz, hogy őszinteségre is szükség van a kapcsolat rendbetételéhez.
Ha arra juttok a párterápián, hogy elhidegültél (valószínű), akkor menthetetlen a dolog, váljatok.

SciNu 2011.10.05. 08:11:45

"s arra jutottam, hogy egyrészt az volt a probléma, hogy nem volt igazán nagy szerelem sosem"
Akkor minek házasodtatok össze? Könnyebb legyen a rezsit fizetni?

"Konkrétan lefeküdtem egy örömlánnyal. Azért profival, mert úgy gondoltam, hogy - ha lehet így fogalmazni ebben a szituban- ez tisztességesebb, mint viszonyt kezdeni valakivel."
Úgy érzem a kommentek ma erről a mondatról fognak szólni :D

"Én néha eljárok ribizlizni, mert nem tudok fizikálisan kielégülni otthon."
Na ezt sem hallottam még így :D Vagy ez a hölgy művészneve?

"Gyerekünk nincs,"
Akkor mégis minek maradtatok még eggyütt? Nem szereted, szexuálisan sem kívánod meg. Már csak a törlesztőrészlet lehet az oka.

"De nem szeretném az eddigi sok-sok évet kukázni, ha egy mód lenne rá, akkor jó lenne megmenteni a házasságot."
Milyen sok sok évet? Milyen házasságot? Amit ribizlizéssel töltöttél? Ez már évekkel ezelőtt kifulladt, A feleségednek 40 évesen egyedül viszont esélye sem lenne saját gyerekre.

Okosat nem tudok tanácsolni csak kritikákat felhozni, de majd lesznek itt olyanok akik biztosra tudják mi a teendő.

helio 2011.10.05. 08:12:37

ez a pasi hányinger...mindenhol kibeszéli az asszonyt, panaszkodik, magyarázza a bizonyítványát, hogy mért ment kurv*hoz.
talán ez nem úgy történt, hogy egyik hónapban felkeltek és többet nem volt szex csak egyszer havonta.
talán az "én részemről kisebb volt a szerelem"... ez most komoly? valakibe vagy szerelmes vagyok vagy nem, vagy csak dugni kell.
ha egy kapcsolat ellaposodik, akkor mind a kettő tehet róla, és ha az egyik félnek vannak igényei, akkor megbeszélni kellene.
na mindegy.
építő jellegű kritika az hogy egy gerinctelen féreg vagy, mert "kevésbé vagy/voltál szerelmes"?!

(elképzelhető h az asszonynak is van valakije, azért nincs szex, de ő legalább nem vinnyog itt és magyarázza a bizonyítványát)

indapass90210 2011.10.05. 08:14:42

Tehát akkor mi is a kérdés?

Laci huszonéves szexistennőkkel tud csak szexelni, mert a 40 éves karrierépítő feleségére (aki a nagy karrierépítés közben feltehetőleg csak ott szőrtelenít, ahol a kiskosztüm alól kilátszik, cserébe viszont méretes tomport növesztett) nem áll fel a cerka.

Tehát akkor mi is a kérdés?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 08:23:07

Szép nőt bárki meg tud dugni, az nem kihívás! :) De egy rondát...na az igen. De nem szeretem a kihívásokat.

Amúgy meg egyértelműen megunta az asszonyt. Erről nem tehet senki, mert ugye nem lehet pisztolyt fogni a fejihez, hogy "ÉRDEKELJÉ' MÁ' HE'!".

cyd 2011.10.05. 08:26:43

Akarat/jellemgyenge lehet a posztoló? Vagy csak megalkuvó? 30 felett volt egy nő, aki nem volt rossz és hát miért ne alapon elvette? Aztán pár év után rájött, hogy ez nem jó? Ezzel a koncepcióval borítékolható volt a bukás.
Ha nem tudjátok megfogalmazni a bajokat és azok orvoslását a másik számára, akkor tényleg fölösleges egymás idejét rabolni.
Mondjuk nem tudom, hogy a kor miatt vagy egyébként is, de hosszú idő után végre egy normális posztoló.

McFlurry 2011.10.05. 08:29:33

Jó reggelt. Én vagyok a poszt szerzője.

@gernika: Hát,én is kidobnám magam a helyében az tuti. Persze, az őszinteség fontos, de én ebben az esetben inkább hallgatnék. Mondhatod,hogy gyáva vagyok, meglehet. De nem akarom,hogy ezen múljon a dolog.
Párterápia. Már felvetődött, de nem mentünk mégsem. Őszintén szólva kicsit parasztvakítás a számomra.

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Nem a rezsi miatt, hanem kettőnk miatt. Ha ne is volt nagy szerelem, de közös jövőt terveztünk.
Ribizlizés = kurvázás :)

Minek maradtunk együtt? Szeretet, ragaszkodás,megszokás, kényelem, "majd csak lesz valahogy".
A rezsivel nincs gond,ez tényleg utolsó szempont lehetne.

Hát ez az, hogy bizony ilyen korban egyedül már nehéz gyereket összehozni.
Talán kifulladt, de hátha van még halvány remény.

Szöszi 28 2011.10.05. 08:31:26

Ahelyett, hogy tisztázná az asszonnyal, hogy már nem kielégítő a szex, elmegy egy kurvához, hogy kipróbálja vele működik e? Jaaaajjjj...És még el is hiszi, hogy ő a rendes bácsi, mert csak próba ként dugott ribikkel, hogy bebizonyítsa működik a füyülője. Szánalmas...

Muha 2011.10.05. 08:34:07

40 folott minden no szottyadt.
Be kell cserelni ket huszasra.
En aszondom.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.05. 08:34:22

Kedves Laci!

Kicsit zavaros ez a történet.
1. Miért is házasodtatok össze (figyelembe véve, hogy szerelem nem volt - legalábbis részedről: a "kicsit szerettem" nem egyenlő a szerelemmel)? Két év alatt nem jöttél rá, hogy nem igazán vagy szereelmes belé?

2. A karrier építés miért zárja ki az intim együttléteket? Ezt sem értem, hiszen ezek szerint a karriert befutó embereknek nem is lehetne egyáltalán családja/nemi élete/párja, stb.

3. Miért épp egy "örömlányt" választottál annak megállapítására, hogy szervi bajod van-e? Másképp nem ment a dolog? Olcsóbb volt, mint egy orvos? Nem hiszem.

4. Miután az első "terapeuta" áldásos közreműködésével kiderült, hogy nincsen szervi bajod, miért nem léptél tovább (na nem a következő prostihoz természetesen)?

5. Továbbra sem kívánod a párodat, akkor mi is az a házasságodból, amit meg akarsz/akartok menteni?

6. Mit vársz tőlünk? Megerősítést, hogy igen, az a helyes, ha lépsz, vagy szeretnél némi "fejmosást" kapni, hogy "vezekelj" a bűneidért, mielőtt odaállsz a feleséged elé, hogy itt a vége?

Végül a véleményem: eleve össze sem kellett volna házasodnotok, ha mégis megtettétek azonnal el kellett volna válnotok, mikor az első "terapeuta lánnyal" összejöttél, most már eléggé késő, de még mindig jobb most, mint további néhány év múlva, mikor már rajtad is kitör a kapuzárási pánik, és tényleg csak a pénzedért fog veled szóbaállni egy olyan csaj, aki neked is bejönne. Azt, hogy mi lesz a feleségeddel a válás után ne részletezzük, mert tőled, ha jól értettem így sem, úgy sem várhat gyermeket, tehát ettől kezdve még mindig több esélye van nélküled, mint veled.

Szöszi 28 2011.10.05. 08:35:52

@McFlurry: Aha, és, hogyan látod a jövőtöket? Csináltok pár gyereket, te továbbra is kurvázol és közben boldogságban nevelitek a gyerekeket?

McFlurry 2011.10.05. 08:36:44

@helio:

"nem vinnyog itt és magyarázza a bizonyítványát)"
Szerintem ne vinnyogok, de főleg nem magyarázom a bizonyítványom. Csak tárgyilagosan elmondtam a sztorit.
Nem vagyok büszke, de nem is érzem jó magam emiatt. De ez van, adott egy helyzet amit sürgősen meg kell oldanom.

@Nard:

Nem ronda, nincs is nagy segge, rendben van a párom. Én talán inkább a megszokásban és az elhidegüléseben látom az "ellenségem".

@cyd:

"Akarat/jellemgyenge lehet a posztoló? Vagy csak megalkuvó?"

Sajnos mindegyik igaz rám. Viszont érdekes módon az élet egyéb területén pont az ellentettje vagyok..csak a saját házam táján nem megy a dolog..

cyd 2011.10.05. 08:37:20

@helio: Nem mentegeti magát. Tisztán látja a helyzet jó részét. Számomra ez egy egész objektív beszámoló, már amennyire az lehet az egyik érintett részéről. Csak gyenge/gyáva ahhoz, hogy kilépjen belőle akár most, akár a múltban.

SciNu 2011.10.05. 08:39:14

@McFlurry: Üdv. Készülj fel a savazásra amit ma itt kapni fogsz.:D

Tény, hogy én még nem házasodtam, de ha megteszem akkor azt a nőt tényleg szeretni(!=kedvelni) fogom, közös jövőt meg csak úgy tervezek. (aztán lehet a végén mégis kénytelen leszek megalkuvó lenni :( )
Azt hogy valóban van-e szeretet vagy ez már csak a megszokás, kényelem csak te tudod. De a majd csak lesz valahogy egy baromság. A semmitől nem javul meg meg valami, ami lehet ott sem volt soha.

cyd 2011.10.05. 08:41:53

@McFlurry: Lényegtelen. A kettő nem egyenesen arányos. Kicsit kapard össze a tökeidet és cselekedj.
Mondjuk a fentiek alapján nem értem miért akarnád megmenteni a házasságot. Az emlékek és a kezdeti, boldog 2-3 év nem elég érv. Sőt nem is érv. Szívd fel magad és közöld vele, hogy elhidegültél és nem érzed, hogy ez változna.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.05. 08:42:12

@McFlurry: "Minek maradtunk együtt? Szeretet, ragaszkodás,megszokás, kényelem, "majd csak lesz valahogy"."
Ezt nem hiszem el egyszerűen! Gyerekek csípjen meg valaki, hogy ilyen nincs! Ha ezt eegy hatvan éves ember mondja, akkor többé-kevésbé talán elfogadható lenne, de egy 36-38 évestől? Komolyan mondom le vagyok döbbenve!

indapass90210 2011.10.05. 08:43:02

@McFlurry: "Minek maradtunk együtt? Szeretet, ragaszkodás,megszokás, kényelem, "majd csak lesz valahogy"."

Ezt a mondtatot olvassák el azok, akik tegnap du. engem ekéztek!

Tóthi 2011.10.05. 08:45:08

@McFlurry:
Mit vártál? Lustaságból beleültél egy lavór langyos lábvízbe a forró aromaterápiás fürdő helyett, most meg csodálod, hogy hogy elmaradt az élvezet?

A párterápiának akkor van értelme, ha a felek tényleg rendbe akarják hozni a kapcsolatukat, de nálatok ez legfeljebb a nejed vágya lenne, te egyszerűen a váltással/válással járó kényelmetlenséget nem akarod felvállalni.

Az a szomorú az egészben, hogy az első pillanattól gerinctelenül átverted a feleséged, de mégis te fogsz jobban kijönni ebből a történetből. Legfeljebb kicsit kimozdítanak a dagonyádból, neki viszont borul az egész élete.

Nem mondom, hogy csak te vagy hibás, mert neki is észre kellett volna vennie, hogy nem stimmel a házasságotok, de szerintem valahol érthető, hogy egy nő - hacsak nem kőgazdag - nem várna lánykérést ilyen lagymatag érzelmekkel (?) a háttérben.

McFlurry 2011.10.05. 08:45:16

@Kata1987:

Nem hiszem,hogy rendes bácsi vagyok s percig sem állítottam ezt magamról. Szánalmas? Talán.

"hogyan látod a jövőtöket?...." Jó kérdések, ezek az én dilemmáim is.Ezért (is) vagyok bizonytalan.
@cyd:

Objektív? Nincs értelme szépítgetni azt amit nem lehet, a kesergésen már túl vagyok. Magamat meg minek ámítsam?

Fviktor76 2011.10.05. 08:45:36

Jó reggelt!

Hát itt nagy a baj, de nem csak a posztolóval, hanem szerintem a kedves párjával is.

Valószínűsítem, hogy a posztoló azért van gondban, mert meg szeretné menteni a házasságot, mert ha nem, akkor már lépett volna.
Kérdés: Az asszony akarja-e??? Ugyanis a párkapcsolat, mint a neve is utal rá, mindkét félen múlik.

Havi egy szex, önmagában nem gáz, ha megvan rá az ilyen-olyan oka, ha van azért összebújás. Az asszony kezdeményezett-e ilyen szex nélküli összebújást, te kezdeményeztél-e ilyet? Ezzel ugyanis időlegesen fenntartható a vonzódás egymáshoz...

És a lényeg, a karrierépítés közben voltatok-e együtt nyaralni az utóbbi években? Ha van szabadságotok, sürgősen húzzatok el vagy Lillafüredre, vagy Miskolctapolcára, Sopronba, Pécsre, Hévizre vagy akárhova, és legyetek kettesben legalább egy hétig. Nem sírni kell, meg kurvákhoz járni, hanem a házasságot megmenteni...

Na szép napot!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.05. 08:48:11

@Ibrahim a tevehajcsár: A 36-38 évest úgy értem természetesen, hogy amikor válnotok kellett volna, akkor voltál annyi.

@Dövan: Nem tudom kik és miért ekéztek, de az itt most nem játszik. Viszont változatlanul az a véleményem, hogy amit itt a "kapcsolat megmentése érdekében" Laci előadott, az egy további 20-22 éves kapcsolathoz édes kevés (értem ezalatt, hogy mondjuk megszületik egy éven belül a gyerek, és amíg felnő legalább 18-20 éves koráig együtt maradnak a szülei). Nem lehet úgy leélni 20 évet, hogy előbb-utóbb majd csak eltelik, és felnő a büdös kölök, addig eljárogatok kurvázni néhanapján. És a felesége? Az mit csináljon? Tartson egy 15 évvel fiatalabb paseet?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 08:50:26

@Ibrahim a tevehajcsár:

"3. Miért épp egy "örömlányt" választottál annak megállapítására, hogy szervi bajod van-e? Másképp nem ment a dolog? Olcsóbb volt, mint egy orvos? Nem hiszem."

Nem tudom mennyibe kerül egy prosti, de biztos élvezetesebb mint a gumikesztyűs doki! Mondjuk egy magánklinikán biztos drágább a doki mint a prosti. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.05. 08:51:49

@Nard: Ok, de első körben még csak azt akarta kideríteni van-e szervi baja. Legyünk őszinték, ennek azért kissé "rendhagyó" módját választotta.
:)

cyd 2011.10.05. 08:52:28

@McFlurry: Azért, ha olvasod a blogot láthatod, hogy ez nem természetes.
Viszont ez: „Kissé megijedtem pár évvel ezelőtt, hogy talán valami szervi bajom lehet, és ezért házasságon kívüli kapcsolatban próbáltam kideríteni, hogy tényleg erről van-e szó. Konkrétan lefeküdtem egy örömlánnyal”
egy cseppet árnylaja a képet. Ezért konkrétan az "elmész Te a picsába" a legkevesebb, amit érdemelsz.

SciNu 2011.10.05. 08:54:48

@Ibrahim a tevehajcsár: Lehet ő csapott le a tegnapi csaj pasijára :D

HankyMoody 2011.10.05. 08:55:01

@McFlurry: Bár én a korodat illetően levagyok maradva 10+ évvel, de abszolút nem ítéllek el.

Láttam már bele szeretőként egy hasonló kapcsolatba, azzal a különbséggel, hogy ott a férj a balfasz, és semmit sem vesz észre abból, hogy a felesége szenved, meg csak kényszer neki a szex, az érintésektől kirázza a hideg és hasonlóak. Minden megszokásból megy, ezért nincs válás sem. Bár, hadd tegyem hozzá, ott van gyerek is. De akkor is...

A lényeg, amit mondani szeretnék: Ez a te döntésed, meg a nejedé. Ha nem érzed jól magad a házasságban, akkor lépned kell, magad miatt és miatta is. Még sok van hátra az életből, ne kelljen már azt kényszeresen leélni.

Viszont, előtte én megpróbálnám helyrehozni. Lehet, hogy a Te vonzalmad csökkent, de lehet, hogy a feleségedé is. Beszéljétek meg, hogy mindketten egy kicsit adtok magatokra (eljártok konditerembe, edzeni, stb.) ezzel picit féltékennyé téve a másikat.

A karrier meg nem minden... mint látszik.

McFlurry 2011.10.05. 08:55:56

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
Kész vagyok a savazásra, rajtam a saválló köpeny. :) Semmi gond, már hozzáedződtem egyéb okok miatt, másrészt inkább ekézzenek mintsem ámítsanak azzal,hogy "semmi baj drága, majd lesz valahogy, csak ne izgulj emiatt". Na ennek semmi értelmét nem látnám.
Jól gondolkodsz, csak így szabad házasodni.Én már csak tudom. :)

@cyd:

Az eszem ezt diktálja,de én eléggé makacs vagyok,nem adok fel könnyen dolgokat és még agyalok ezen, hátha kitalálok valami okosat.

@Tóthi:

"Az a szomorú az egészben,..." Ez tényleg szomorú és igen nagy lekiismeretfurdalásom is van. Azért nem érzem,hogy az elejétől gerinctelenül átvágtam volna, de lényegesen előbb kellett volna lépni, pontosabban határozottan lépni a megoldás felé.

Szöszi 28 2011.10.05. 08:56:41

@McFlurry: Helyes, ne is hidd. A szánalmas meg nem talán, hanem biztos. Aki ennyi idős korára ennyit töketlenkedik, hogy tönkre tegye e egy nő életét, és még mindig tipródik a döntésen, az szánalmas döntésképtelen.

A szervi bajhoz csak egy kérdés! Önkielégítésről még nem hallottál?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.05. 08:56:52

Igazán nem értem, miért kellett ebből posztot?

Te már eldöntötted, mit akarsz, csak megerősítést keresel. És igen, valóban jól látod, hogy rabolod az idejét a párodnak. Te tudsz gyereket csinálni 20 év múlva is, de neki bizony már csörög a vekker.
Nem, nem fogjátok tudni rendbehozni. Most is szar az egész, és még ki sem derült, hogy bérnőstényekkel tesztelteted a potenciádat.

Egyetlen dolog nyugtathat. Anyut dugja egy fiatal faszi.

Menj haza, üljetek le, és utána pakoljon akinek mennie kell.

helio 2011.10.05. 08:57:14

@McFlurry:
mért mondasz olyat, hogy csak kicsit voltál szerelmes? ellenben az asszony. mért veszel el egy olyan nőt, akit nem szeretsz?!

elmentem egy hivatásoshoz kipróbálni, hogy működik e és működött. ezek után még mindig az asszonnyal vagy, de inkább azt mondanám, hogy még mindig hivatásoshoz jársz. (végülis felmentetted magad azzal, hogy az asszonyt nem kívánod)
nekem ezek panaszkodásnak tűnnek.

@cyd: attól, hogy nem ócsárolja az asszonyt ez nem egy objektív írás.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.05. 08:57:36

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ha igen, akkor jól tette! Én őszintén szurkolok az asszonynak, hogy megtegye, ha eddig nem tette meg.

SciNu 2011.10.05. 08:57:52

@Nard: A velvet szerint kelemen anna 30-40k volt egy órára (de abban már anál is volt ám!) De akkor már lehet inkább az ötcombú barátnő :D

Madpapa 2011.10.05. 08:59:14

Semmi extra nincs a történetben. Ezer meg ezer hasonló ilyen van. A párterápia elől gyakorlatilag megfutamodtál, kár ezt szépíteni. Ez azt mutatja, hogy igazából nem akarod megjavítani az egészet. Féltél, hogy olyan dolgok tárulnak fel rólad, amik számodra kellemetlenek.
Mint írtad a döntés a tiéd. Vagy megelégszel a mostani állapottal és kurvázni jársz a kényelmi tuti mellett, vagy nagy levegő, váltasz és beleugrasz az ismeretlenbe.
A gyerekvállalásról meg annyit, hogy így negyven felé egy nő már nagyon meg van késve, bármilyen fejlett is legyen az orvostudomány. Te is tudod, ha otthagyod a feleséged, akkor mire egy új kapcsolatot kialakít addigra az esélye már a gyerekszülésre a minimális szint alá süllyed, azaz zéró lesz. Van ez miatt is benned bűntudat, ergo kompenzálod azzal, hogy vele maradsz. Valószínű az anyagi háttér megosztása is beleszól a döntésképtelenségedbe egy esetleges válás esetén.
Az elvesztegetett évekért mindketten felelősek vagytok természetesen.
Késő bánat, eb gondolat!

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 08:59:17

Na, hat ez a pasi telleg a legalja. A dontes tok egyszeru. Kene a raknak olyan pasi, aki mar volt k*rvanal. Gyereket nehogy osszehoz, te inkabb ne szaporodj :x

SciNu 2011.10.05. 08:59:52

@Kata1987: Én nem! Muti meg, hogy kell csinálni :D

Hurri Kán 2011.10.05. 09:01:00

Nem kellene ezt már tovább erőltetni, olyan felettébb fingszagúnak tűnik az egész.

cyd 2011.10.05. 09:01:44

@McFlurry: Bazmeg ez nem egy feladat, egy projekt, amit csakazért is megcsinálok még ha a balfasz beosztottaim már el is akadtak benne és hazamentek a tüsszögő gyerek orrát fújni!!!
Ne akarjál kitalálni semmit ott egy másik ember is a képletben! Állj elé és beszélj vele!

"...még agyalok ezen, hátha kitalálok valami okosat."
Nem. Ez konkrétan halogatás, konfliktuskerülés, gyávaság.

tarquin - védőháló nélkül 2011.10.05. 09:02:10

"azért mert nem értettem, hogy ha nincs bajom, akkor miért nem kívánom a páromat?"

Talán azért, mert neki is lehet baja: pl. unja a banánt.:D

"miattam lemaradjon a gyerekszülésről." Akartok ti gyereket amúgy? Vagy csak jó lenne ezt is kipipálni?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.05. 09:02:22

@Kata1987: Én például Woody Allentől hallottam, hogy az önkielégítés az nemi élet egy olyan személlyel, akit önzetlenül szeret.

"A szánalmas meg nem talán, hanem biztos. Aki ennyi idős korára ennyit töketlenkedik, hogy tönkre tegye e egy nő életét, és még mindig tipródik a döntésen, az szánalmas döntésképtelen."
Nálad a pont Kata kivételesen, dacára, hogy szőke vagy. Ezzel maradéktalanul egyetértek.

:)

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 09:05:04

@Muha: Jah, persze, szerelem szerda. Feneket. A szerda rossz.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.05. 09:05:44

@Frigyesur: Én nem vagyok egy elfogult csajpárti, sem hímsoviniszta, de most kénytelen vagyok azokkal egyetérteni, akik ekézik a posztolót. Sajnálom.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 09:05:49

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Öhh. Én egy fillért nem adnék érte. Gondolom azért 30-40k volt, mert 1 menetből akarta fedezni aznapi kokainadagját :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 09:07:15

www.youtube.com/watch?v=eqcmb99nVVI
Love has left your eye,
no matter how we try,
baby everthing will die.

McFlurry 2011.10.05. 09:07:55

@Ibrahim a tevehajcsár:

Szia Ibrahim,

Nem csodálom,hogy zavaros; azért sokkal több minden történt még, sokkal több mozaikból áll össze a kép,de kb ez lényege, nehéz összefoglalni pár mondatban.

1. Utólag visszanézve csak ámítottam magam,hogy szerelmes vagyok.
2.Nem zárja ki a karrierépítés, a gond az volt,hogy egyszeren hagytuk magunkat sodorni az árral, nem figyeltünk oda magánéletünkre.
3. Azért ribi, mert az egy gyors és -mint kiderült kellemes- megoldást volt a problémára. Csak rászoktam mint más a fájdalomcsillapítóra, végülis ez is az valamilyen szinten.
4. A válasz az előző pontnál.
5. Az első pár évet szeretném megmenteni, visszahozni azt a szép időszakot. Ha akkor működött a kapcsolat akkor esetleg a jövőben is.
6. Az ilyen és hasonló kommenteket várom, bármit ami elgondolkodtat. Már eddig is akadtak szép számmal olyan hozzászólások amiken bizony el lehet rágódni és segíthetnek abban,hogy végülis milyen irányba mozduljak a holtpontról.

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 09:09:53

@Ibrahim a tevehajcsár: En nem sajnalom. Igazabol nem erdekelnek a lelki problemai.
Szervi problema tok egyszeru: van reggeli merevedes? Orvos se kell ide igazabol, ha van.

Hurri Kán 2011.10.05. 09:12:28

@McFlurry:
Figyi, ha nagy szerelem az elején sem volt, akkor sztem nem érdemes tovább erőltetni ezt az egészet. Szép időszakot visszahozni? Dombornyomott ponyvaregényekben előfordult, hogy sikerül, az életben nem igazán. Nyilván majdnem 10 évet nem könnyű elfelejteni, de sok értelme nincsen tovább vinni ezt az egészet... Szóval a helyedben én lépnék. Az is igaz, sokkal könnyebb innen a partvonal mellől dumálni, mint megtenni.

- Lynx - 2011.10.05. 09:15:26

Aki abban hisz, hogy a házasság örök életen át tartó szerelmet jelent az hazudik (elsősorban saját magának). Egy idő után a szerelem igenis elmúlik, szeretet és megszokás valamint ragaszkodás lesz belőle. Utóbbi miatt fordul elő, hogy sok esetben egy nem működő kapcsolatot képesek vagyunk úgy is fenntartani, hogy annak már jól láthatóan vége.

Kurvázni nem bűn. Önmagában. Az, hogy a feleségedet csalod meg... szépnek nem szép, de tényleg jobb mintha szeretőt tartanál. Hülyeség azt hinni, hogy a szexuális vágyait képes az ember elfolytani. Egy pszichológus meg úgysem lesz olyan, mint egy igazán jó haver, akivel kötetlenül meg tud beszélni az ember valamit. Egy igazán jó haver pedig sosem lesz olyan, mint egy jó pszihológus, aki pártatlanul segít megoldani a problémáidat.

Ha a házasságodban csak ez az egy dolog az ami nem működik..... szerintem fölösleges emiatt borítani. Mérlegelj, hogy ezt az egy dolgot leszámítva milyen a házasságod. Ha relatíve működik, akkor miért változtatnál? Ha szereted, akkor arra kell vigyázni, hogy a feleségedet ne bántsd meg. (Azaz soha ne hagyd, hogy kiderüljön számára! Lehetőséget se hagyj, hogy me se sejtse.) Viszont minden boldogságot adj meg neki. A gyereket is. Ki tudja, lehet ez téged is megváltoztat idővel és - mivel a dolgok fontossági sorrendjei úgyis átrendeződnek - lehet Neked nem lesz szükséged prostikra. Csodát ne várj. A vátozás nem azonnali. :)

A polcfúró 2011.10.05. 09:20:26

Én csak arra lennék kíváncsi, hogy amíg nem volt házas és esetleg huzamosabb ideig nem volt nője, akkor is prostikhoz járt kielégülni? Csak mert ugye testi vágyak voltak, ...vannak, leszek...

Hmmmmmmmmmmmmmmm!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.05. 09:20:46

@Nard: Ha abból indulok ki, hogy bármelyik noname prosti egy jobb night clubban 200 USD (külföldinek), akkor egy celeb ugyanennyiért nem is olyan húzós összeg. Az meg szinte mindegy, hogy utána mit csinál a zsével.

@McFlurry:
1. Na figyelj az ember 18 évesen ámítja/ámíthatja magát, de 32-33 évesen már nem illik. Meg akkor már idő sincs rá.

2.3.4. No comment, óriási hiba volt.

5. Időgép nincsen, erre ne számíts. De van egy javaslatom (szóljatok Frigyesurnak, hogy ezt ne olvassa, mert most nem akarnék vele feleslegesen vitázni): ülj le saját magaddal 4 szemközt egy nyugodt sarokba, és gondold végig mégegyszer higgadtan, hogy látsz-e a kapcsolat jövőjében, és a párodban olyan "pontokat" amelyek eléggé vonzóak és erősek ahhoz, hogy neki ugorjatok együtt a következő éveknek. Ha igen, akkor nagyon kritikusan, szigorúan és lehetőleg pontosan fogalmazd meg mik is azok, és ne nosztalgiázz, mert arra nincs idő. A gyereket különösen fontold meg: ha neked nem fontos csak neki, vagy esetleg neki sem, akkor ez nem szempont az együtt maradáshoz. Ja, és még egy: amikor négyszemközt "beszélgetsz magaddal" akkor ne legyél kíméletes, mert úgysem hallja senki, viszont ha becsapod magad továbbra is, akkor semmivel sem vagy előrébb.

helio 2011.10.05. 09:21:59

@McFlurry:
sok sikert bármit is szeretnél.
szánalomból ne maradj az asszonnyal. (én 1 évig féltem kilépni az előző kapcsolatomból -gyenge voltam és nem a pénz miatt :D-, ami így 8 évig tartott, most boldogabb vagyok mint valaha) mind kettőtökkel kiszúrsz, ha azért maradsz vele, mert sajnálod.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.05. 09:22:12

@Frigyesur: Nem őt sajnálom, hanem azt, hogy nem találok mentséget a számára.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.05. 09:22:24

@Ibrahim a tevehajcsár: @Dövan: Én ekéztem tegnap. Na de ez azért messze nem az, amiről én beszéltem! Mert Dövan ugye arról beszélt, hogy A TÖKÉLETES nőre vár, ezért kipróbál jó sokat, mert nagyot kell meríteni a jó fogáshoz. Én azt mondtam tegnap, hogy össze kell csiszolódni és nem az elején már kukázni valakit, azért mert nem pont olyan, mint az álmaiban. Lehet, hogy pont egy ilyen nő lesz élete párja, mert meg szeretné neki adni azt, amire vágyik. Na mindegy! Szóval ne sarkítsunk!

@McFlurry: Én Fviktor76-tal értek egyet! El kellene mennetek kettesben valahová. Jó kis wellness vagy ilyesmi. Foglalkozzatok egymással, aztán beszéljétek meg, hogy mi van most veletek. Az, hogy nem akarod elhagyni, mert már lassan 40 és gyereket szeretne... hát... tudtad évekkel ezelőtt, hogy nem kívánod, miért is vártál eddig? Ez már önzőség volt részedről! A kurvázás szintén! Én is kihajítanálak, ha elmondanád, az tuti (szóval most ebben a helyzetben nem kellene elmondanod neki).

Most annyi tény ismeretében, amit leírtál, azt mondom nem kellene folytatni ezt a házasságot. Bele sem kellett volna vágni, ha nem volt meg az összhang, de ez már mindegy. Én pár hónapja szakítottam (egy 10 éves kapcsolatról van szó) és nagyon sokáig húztam, mert nálam is a megszokás, azért elég sokat nyomott a latban. Viszont rájöttem, hogy ez nekem így nem jövő. Nálam az is benne volt a pakliban, hogy 31 vagyok, még most van esélyem találni valakit, akivel valóban építhetem a jövőmet, ezért léptem most. Nem volt könnyű! Te miért maradnál benne egy olyan kapcsolatban, ami igazán neked és neki sem jó. Ha meglesz a gyerek, utána mi lesz? Továbbra is jársz ribizlizni? Sokáig húztad, de ne tedd tönkre mindkettőtök életét azzal, hogy nem lépsz! A gyereknek lesz a legrosszabb, mert így tutira el fogtok válni. Szóval beszéljétek meg, de tényleg őszintén! Ha fáj, hát fáj, de tudni fogja, hogy mi a helyzet a részedről. Ez nagyon fontos! Ezek után tud majd gondolkozni és dönteni, hogy ő is meg akarja-e menteni, úgy, mint te.

michaela77 2011.10.05. 09:23:55

Nekem tetszett ez a poszt.
Még valahol azt is megértem, hogy a megcsalás helyett a kurvázást választotta, de az csak az egyszeri alkalomra lett volna érvényes, amíg megtudja, nem vele van a baj. Azóta görénység.
Ha a posztoló tényleg meg akarja menteni a kapcsolatát, akkor bizony tenni kell érte. Ha a pszichológus nem jött be, akkor saját magának. Először is közös programok, mint régen. Randi, vacsora, mozi, séta, kiöltözés, apró ajándékok.
Aztán pedig a berögzött forgatókönyvek törlése. Pl. ha arra gondol, mennyire nem kívánja már a párját, ezt a gondolatot elhessegetni és arra gondolni, mennyire szexi, amikor előrehajol a konyhában, és a mellei szinte kiesnek a blúzából. Vagy milyen erotikus amikor megnyalja a szája szélét.
Ilyesmik.
Általában azt mondják, a szexet, a kémiát nem lehet erőltetni. Igaz is lehet. De ha a posztoló nem akar eldobni sok évet, akkor ilyenekkel talán megéri megpróbálni megváltoztatni a mentalitását. De az biztos, hogy el kell felejtenie azt ami a fejében visszhangzik folyton, hogy jajj már nem kívánom a feleségem. El kell kezdeni észrevenni az apró kívánatos dolgokat és ezt mondogatni.
Szerintem. Uff.

michaela77 2011.10.05. 09:24:28

Amúgy nem gyártanak kiscicáknak altatót?:) Zombi vagyok már...:)

A polcfúró 2011.10.05. 09:24:55

@- Lynx -: Nincs olyan dolog, ami napvilágra ne kerülne. :)

A szerelem nem örök, de az h átalakul szeretetté, ragaszkodássá, az a szerelemnél is lehet erősebb, fontosabb dolog. Ha ez nála nincsen meg (szerintem nincsen, én úgy gondolom, h akkor nem lenne képes mással lefeküdni, max kézbe venné a dolgokat) akkor meg minek maradjanak együtt?

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 09:25:45

@Bundabandi:
"Én is kihajítanálak, ha elmondanád, az tuti (szóval most ebben a helyzetben nem kellene elmondanod neki)."
Miert ne kene elmondania? Ha te is kihajitanad egybol, a felesegnek nincs joga tudnia? Nem ertem :S Hidegen hagy a pasi erdeke, mindenkinek joga van az igazsaghoz es oszinteseghez (meg ha tul nagy szavak is ezek egy ribanc kerdeshez.)

A polcfúró 2011.10.05. 09:26:09

@michaela77: Zárd ki a hálószobádból a "deget"!
Amúgy meg jo tréning, arra az időre, ha egyszer majd gyereket akarsz! :)))

HankyMoody 2011.10.05. 09:27:25

@michaela77: Ilyen ez a házas élet! Te és a kis szőrmók... :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.05. 09:28:15

@michaela77: De igen: úgy kérd a boltban, hogy félkilós kalapácsot szeretnél venni!
:)

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 09:28:32

@Regisztra: Miert ne lehetne a szerelem orok? Miert keverek az emberek az ujdonsag varazsat es az eros szexualis vagyat a szerelemmel? Miert csak a langolas lehet szerelem?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.05. 09:30:08

@michaela77: "Ha a pszichológus nem jött be, akkor ..." Ha a pszichomókus nem jött be, akkor az azt jelenti, hogy a posztoló nem akarja rendbe hozni igazából ezt a kapcsolatot, csak mentségeket keres a kilépéshez. Ha én nagyon akarok valamit, akkor minden lehetőséget megragadok, hogy megcsináljam.

SciNu 2011.10.05. 09:30:12

@Nard: @Ibrahim a tevehajcsár: Ennyi pénzből akkor már inkább 1-2 randin szédítek valami golddiggert :D

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 09:30:46

A gyerekszüléstől nem fogod megkívánni, a szex viszont kelleni fog továbbra is.

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 09:31:17

Kedves posztoló!
"Erről a másik életemről természetesen csak én tudok."
Most már mi is :-D.
"Ami a fizikai vonzalmat illeti, kissé megijedtem pár évvel ezelőtt, hogy talán valami szervi bajom lehet, és ezért házasságon kívüli kapcsolatban próbáltam kideríteni, hogy tényleg erről van-e szó"
Te normális vagy? más ilyenkor dokihoz megy nem örömlányhoz, szerintem ez csak kifogás volt neked arra hogy megkeres egy örömlányt :-).
"De nem szeretném az eddigi sok-sok évet kukázni, ha egy mód lenne rá, akkor jó lenne megmenteni a házasságot"
Ez már nem házasság, abban vannak kötelezettségek pl szex...
"A barátaim véleménye szerint szakítanunk kéne, és mindenben nekem adnak igazat, de így nekem nem mérvadóak, mert elfogultak."
Mindenben? Mert szerintem az tényleg nem egészséges, ha egy pasi csak örömlányoktól jön tűzbe.tehát vagy ők is betegek vagy...
"Kíváncsian várom a lehetőleg építő jellegű véleményeket, kritikákat, javaslatokat, vagy egyéb hozzáfűzni valókat."
Tehát ha nem építő akkor kukázod a véleményt is? mert az asszonyt már tuti kukáztad amikor előzör elmentél egy örömlányhoz, csak papíron még nem.
"Részemről kisebb szerelem volt első látásra a történet az elején, a párom részéről viszont nagyobb. Egészen jól megvoltunk 2-3 évig, aztán kezdődtek a gondok"
Na igen ez van amikor a pasi nem szerelemből házasodik és az asszony meg a természetet nem meghazutólva megöregszik mellette.Jóban rosszban holtodiglan holtomiglan...Csak ha megöregszel akkor van jogom elhagyni téged.
"a feleségem velem egykorú" "viszont a páromnak - lévén, hogy lassan már a negyvenhez közelít"
Akkor mégsem veled egykorú.
A "profit" inkább meg azért választottad mert 40 évesen (talán elhízva) már mégsem járhatsz le discoba csajokat felszedni de a prostik még viszonylag fiatalok és nem kell felesleges köröket futnod...

dr. gernika 2011.10.05. 09:31:19

@McFlurry: Kicsit korán jöttél, így nem mindenki lesz őszinte.
De szolgáljon a posztod okulásul azoknak a pasiknak, akik nem érzelmi alapokra helyeznek egy házasságot, hanem ésszerűekre (nagyon sokan vannak). Gondolom jó döntésnek tűnt elvenni egy nem annyira kívánatos nőt, aki imád téged, meghá' jó feleség lesz. Most meg iszod a levét. Ismerek ilyet, azok két gyerek és kölcsönös megcsaláshegyek után váltak el.
A szavakat kimondtad, én már csak ezért is megpróbálnám megjavítani, de neked egyedül nem megy, kurvázással főleg nem, és láthatóan az sem használt, hogy beszéltetek a terápiáról. Parasztvakítás vagy sem, ha nem csináltok valami radikálisat sürgősen, akkor csak rosszabb lesz és tényleg kifut az asszony az időből.Ergo vesztenivalótok nincs, ha mást nem, legalább felnyitja a szemeteket erre-arra.
Amúgy arról beszéltél az asszonnyal, hogy ő mit akar?

helio 2011.10.05. 09:31:26

A posztoló nem mondta azt, hogy szeretné rendbe tenni a házasságát, hanem annyit mondott, hogy nem tudja, hogy mit csináljon. vele vagy nélküle lenne a jobb.
Valaki lesavazza, hogy egy féreg, valaki meg megmondja, hogy tegye rendbe a házasságát.
Szerintem tisztáznia kellene magában, hogy mennyire kell neki a felesége vagy hogy mennyire tiszteli.
Ha ezeket eldöntötte, akkor egyértelmű, hogy mit csináljon.

McFlurry 2011.10.05. 09:31:44

@Nard:

"Mondjuk egy magánklinikán biztos drágább a doki mint a prosti. :)" Nem feltétlen... :)

"@cyd: Ezért konkrétan az "elmész Te a picsába" a legkevesebb, amit érdemelsz."
E tiszta sor, mea culpa, de ez van. Változtatni a múlton ne lehet. Utólag visszagondolván megbántam (pedig qva jó volt a q.vákkal),hogy így oldottam meg a "bajom", de majd a jövő dönt el igazándiból,hogy tényleg hiba volt-e vagy ez is kellett ahhoz,hogy esetleg mindkettőnk élete sokkal jobb szakasszal folytatódjon majd mint eddig.

@HankyMoody:
Így van, mindkettőnk vonzalma csökkent, de éppen a párom mondta,hogy ő úgy érzi képes lenne még újra úgy szeretni mint régen. Amiket írtál azokon én is filóztam már, ezek miatt (is) gondolnám, hogy esetleg megérne még egy próbát a történet.

@Kata1987:

Ja,h úgy értetted a szánalmast. Ezt aláírom.
Hallottam, de azért az nem ugyanaz mint partnerrel..

@Köldökszösz (csodalampa):

"Te már eldöntötted, mit akarsz, csak megerősítést keresel."
Rosszul látod, nem döntöttem el. Ha így lenne akkor minek görcsölnék még mindig?

@helio:
Mert szerettem azért vettem el,utólag már én is okosabb vagyok.
Pedig én nem panaszkodásnak szántam.

@Madpapa:

A dokival kapcsolatban tényleg megfordult az is a fejemben. A többi dolog is megállja a helyét,-sajnos.

A polcfúró 2011.10.05. 09:33:32

@Frigyesur: Nem én mondtam, csak reagáltam rá, de igazad van! (leborulás) Valóban, amikor átalakul a lángolás egy mély érzelemmé, azt még mindig hívhatjuk szerelemnek. Amikor senki más nem fér a szívedbe bele úgy, ahogy "Ő", az szerelem, akár egy életen át.

Szöszi 28 2011.10.05. 09:33:55

@Ibrahim a tevehajcsár: Mert okos szőke vagyok:) De amúgy megcsalásban nálam nincs mentség. Főleg nem egy ilyen szar duma, hogy kipróbáltam működik e a fütyim, aztán azóta is rendszeresen dugom a kurvákat, mert függő lettem, hoppá.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.05. 09:34:22

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ok, saját "tapasznyalat" volt: a külföldi vendéget el kellett vinni egy olyan helyre, ahol viszonylag jól néznek ki a lányok, lehetőleg beszélnek angolul, nem fosztják ki, stb. stb. Nos 200USD-be került neki egy ukrán lány egy pár órára. Nem mertem addig ott hagyni magára, míg meg nem győződtem róla, hogy "jó kezekben van", és másnap nem a hulláját fogják megtalálni valahol egy bokor alatt.

michaela77 2011.10.05. 09:35:45

@gyvy: én nem vagyok szerelempárti, szerintem a kezdeti, múló, hatalmasan fellángoló szerelmen kívül ugyanúgy alapja lehet egy jó kapcsolatnak egy mély szeretet és tisztelet. Meg van aki eccerűen csak nem olyan szerelmes fajta, vagy ki tudja.

@Regisztra: csak egy kis fél szobám van, ahová lehetne, de sajnálnám, olyan cukiság:)

@Ibrahim a tevehajcsár: nemtom, én sem nagyon bíznék a pszichológusban, ha valamit helyre akarnék hozni. Max. arra tartanám jónak, hogy lenne kinek panaszkodni, vagy írna fel valamit ami kiüt gázosabb időkben. De megoldani... Azt szerintem mindenkinek magának kell.

SciNu 2011.10.05. 09:36:03

@michaela77: Nem láttad a tegnapi videót? A megoldás egy másik kiscica. :) Majd jól elgyepálják egymást és alszanak mint a bunda :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.05. 09:36:24

@Kata1987: "Mert okos szőke vagyok" Hiszem, ha látom! Mutass a tengernyi eszedből egy késhegynyit!
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.05. 09:38:03

@michaela77: Nem mondtam, hogy az jelenti a tuti megoldást! Csak azt mondtam, hogy ha én nagyon meg akarok oldani valamit, akkor egy hajszálba is belekapaszkodom, ha az hordoz 0,1%-nyi esélyt a megoldásra.

Boris the Bullet dodger 2011.10.05. 09:38:37

"kissé megijedtem pár évvel ezelőtt, hogy talán valami szervi bajom lehet, és ezért házasságon kívüli kapcsolatban próbáltam kideríteni, hogy tényleg erről van-e szó. Konkrétan lefeküdtem egy örömlánnyal."

Ez zseniális, komolyan.
Hasfájással is lehet hozzájuk fordulni, vagy kifejezetten csak merevedési problémákkal?

Azt mondod próbáltátok átbeszélni, nem segített. Szerintem engedd el, te meg kurvázhatsz kedvedre amíg a pénztárcád és a cerkád bírja.

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 09:38:48

@Ibrahim a tevehajcsár: De miért is akarná? Komoly érzelmek itt sosem voltak, már nem jó a szex sem, gyerek nincs és elmondása szerint nem a rezsiszövetség vagy a frankhitel tartja össze őket. Ezek szerint ennek a kapcsolatnak a legnagyobb előnye kb. az lehet, hogy nincsenek benne tányércsapkodós veszekedések. Erre nem érdemes további közös évtizedeket alapozni. Szerintem.

cyd 2011.10.05. 09:39:06

@Kata1987: "Mert okos szőke vagyok"
syntax error

michaela77 2011.10.05. 09:39:47

@SciNuBob -I hear you, mon!-: persze, hogy éjszaka két oldalról pofozzanak:)

@Ibrahim a tevehajcsár: na de megpróbálta, elment hozzá, de nem jött be. Talán azért nem, mert nem hitt benne, de ez a végeredmény szempontjából lényegtelen.

Szöszi 28 2011.10.05. 09:39:53

@Ibrahim a tevehajcsár: Sajnálom, tegnap megcsillogtattam a tudásom logisztikai informatika terén, igaz, hogy nyilván nem voltam okosabb Nardnál a témában, de helytálltam:D Mára nem terveztem untatni a blogot ilyesmivel, talán holnap:D

Puch Cavette 2011.10.05. 09:40:20

Keress masik pszichogust. Az, hogy az egyik nem tudott segiteni, nem jelenti, hogy masik se tud. Mar ha vevo vagy ra. Mert ha nem vagy hajlando erofeszitest tenni, felesleges
idorablas csak.

helio 2011.10.05. 09:41:44

@McFlurry: akkor nem mentségként kellett volna írni a "kis szerelmet", ha azt írod, hogy szerelmesek voltunk egymásba és összeházasodtunk emiatt most nem savaznának.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.05. 09:43:25

@Frigyesur: Ha helyre akarja hozni a kapcsolatot, akkor NE MOST mondja el. Ha minen ok már, akkor bevallhatja, de ha most elmondja, tuti kidobja a nő. Érzelmileg is olyan állapotban lehet, hogy ez tutira bírtaná a bilit. Arról nem is beszélve, hogy még inkább nem lesz gusztusa a férjéhez!

Boris the Bullet dodger 2011.10.05. 09:43:41

"Utólag visszagondolván megbántam (pedig qva jó volt a q.vákkal)"
Akkor tiszta sor, neked kurvára van szükséged, nem feleségre/családra, hajrá.

SciNu 2011.10.05. 09:43:54

Megvan a megoldás! Az asszony játsza hogy örömlány! Így McFlurry tovább ribizlizhet otthon, meg a zasszony is kap szexet. :D

@Kata1987: Okosz szőke? höhö :D Oximoron :D

@Ibrahim a tevehajcsár: Ja hogy pár órára volt 200 USD akkor olcsóbbak mint a KAnna :D

cyd 2011.10.05. 09:44:28

@michaela77: 1,5 szobából nem a kisebbik a háló? :o

@gernika: "Kicsit korán jöttél, így nem mindenki lesz őszinte."
Ejj de igaz.

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Faszt! Ketten rohangálnának föl s alá :)

Ez meg csak úgy, tegnap kaptam:
„A lányok olyanok, mint a WiFi. Látnak minden lehetőséget, de csak a legerősebbhez kapcsolódnak. A fiúk pedig, mint a Bluetooth. Kapcsolódnak mindenhez, ami a közelben van!”

A polcfúró 2011.10.05. 09:44:38

@Ibrahim a tevehajcsár: Pedig az ember (némelyik) hajlamos a homokba dugni a fejét és halogatni lépéseket, döntéseket, ill. úgy csinálni, mintha nem lenne semmi gond és csak a feladatokra koncentrálni, akkor nem kell gondolkodni stb. Van aki olyan művészi szinten űzi ezt, h eltelik így az élete... Ezt nem tanulta Dr Úr? :D

helio 2011.10.05. 09:45:13

@McFlurry: az asszony igényelné a több szexet?

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 09:45:43

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Arról nem is beszélve, hogy az így megspórolt zsetonból rendszeresen eljárhatnak kapcsolatépítő tréningre. :)

SciNu 2011.10.05. 09:46:14

@michaela77: Tényleg! Arra nem gondoltam, hogy szövetségre is léphetnek, hogy könnyebben leterítsék a nagyvadat :D

tarquin - védőháló nélkül 2011.10.05. 09:46:36

@- Lynx -: "Ha szereted, akkor arra kell vigyázni, hogy a feleségedet ne bántsd meg. (Azaz soha ne hagyd, hogy kiderüljön számára! Lehetőséget se hagyj, hogy me se sejtse.)"

Akit ritkán kívánnak meg, és akkor is csak ímmel-ámmal: szerintem sejti.

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 09:46:58

@SciNuBob -I hear you, mon!-: "Megvan a megoldás! Az asszony játsza hogy örömlány! Így McFlurry tovább ribizlizhet otthon, meg a zasszony is kap szexet. :D "

:-DDD

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.05. 09:47:32

@Frigyesur: Igazad van, a szerelem örök, csak a "tárgya" cserélődik!
:)

cyd 2011.10.05. 09:47:57

@Kata1987: Bókolással nem mész semmire. Egy '86-ossal már úgy is megjártam, szóval maradok az eredeti elveimnél, csitri.

A polcfúró 2011.10.05. 09:48:33

@Frigyesur: :D Jaaa, hát muszáj elismerni, ami igaz, az igaz! :D

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 09:48:50

@( o_o ): Nem azt írta, hogy csak örömlányoktól jön tűzbe, csak azt, hogy Margittól nem.

michaela77 2011.10.05. 09:48:51

@cyd: nem, utálom a kis helyeket. Az amerikai konyhás nappali lett a háló is egyben, a fél szoba meg csak úgy van, a könyveimnek, lemezeimnek, ilyesmi.

@SciNuBob -I hear you, mon!-: ahogy én ezt a kis mocsokságot elnézem, minden kitelik tőle:)

McFlurry 2011.10.05. 09:49:07

@gyvy:

"Az is igaz, sokkal könnyebb innen a partvonal mellől dumálni, mint megtenni."
Hát ez az, ami többek közt a gondom.

@tarquin - védőháló nélkül:

Nem unta, legalábbis úgy vettem észre, s ő is ezt mondta.
Mindenképpen akarunk, ez nem is kérdés nálunk.

@- Lynx -:

"Ha a házasságodban csak ez az egy dolog az ami nem működik"

Na igen, lényegében a szex az ami tényleg gáz. Az érzelmeket könnyebben visszalehetne hozni ha működne rendesen a szex.

@( o_o ):

"Tehát ha nem építő akkor kukázod a véleményt is?"

NEM, dehogyis! Mint írtam, nyugodtan jöhetnek a "Csernus-féle" pofonok is, mert meggyőződésem, sőt saját tapasztalat,hogy sokszor egy pofon többet ér mint 10 vállon veregetés,-de legalábbis kijózanítóbb az tuti. :)

SciNu 2011.10.05. 09:49:07

@Father Justice: Épp tegnap ebédnél beszéltük hogy kellene egy problémamegoldó blogot csinálnom. Na ma el is készítem majd :D

A polcfúró 2011.10.05. 09:50:33

@cyd: „A lányok olyanok, mint a WiFi. Látnak minden lehetőséget, de csak a legerősebbhez kapcsolódnak. A fiúk pedig, mint a Bluetooth. Kapcsolódnak mindenhez, ami a közelben van!”
:D :D :D milyen igaz....

cyd 2011.10.05. 09:50:41

@helio: Szóval a mekis fagyi nem objektív, de azért hazudjon, hogy ne savazzák? Következetes vagy :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 09:51:30

@Bundabandi: Most komolyan, mit szamit egy k*rvazo pasi erdeke? Teszek ra. Joga van az asszonynak tudni es kidobni, hogy laba se erje a foldet.

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 09:52:17

@Frigyesur: Asszony függő. Lehet az igazság segítene neki túltenni magát mert mondhatná na nem velem van a baj mert azért egy prostival ne versenyezzek, de az is lehet hogy jobban összeroppantja, hogy te jó ég a férjem ki tudja hánnyal meg meddig és milyen formában tette (védekezés stb) és milyen megalázó, hogy nálam még egy prostival is jobb volt neki pedig állítólag engem szeretett.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.05. 09:53:17

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Hát igazából nem tudom, hogy mennyi időre, én ott hagytam, miután leperkálta a zsét, azt mondták, hogy "itt olyat nem lehet, mert elvégre nem bordélyház ez, de vehet egy üveg pezsgőt, amit kettesben elfogyaaszt a lánnyal egy szobában, és más nem lesz jelen, ez az üveg pezsgő 200 dezső". Miután "megvette" és elvonultak szobára pezsgőzni, én otthagytam, mint aki jól végezte dolgát, és hazahúztam.
:)
@Regisztra: Attól, hogy van ilyen, még nem kell helyeselnem hozzá.

michaela77 2011.10.05. 09:54:21

@SciNuBob -I hear you, mon!-: na az én angol tudásommal ezt inkább nem olvasnám végig:)

cyd 2011.10.05. 09:54:49

@Nard: És szereti a macskákat.

Szöszi 28 2011.10.05. 09:56:04

@cyd: Bla bla bla és nem vagyok csitri:)

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 09:58:16

@( o_o ): En tudni akarnam az igazsagot. Mindig. Inkabb, minthogy megegyszer megcsokoljon azzal a szajjal, amivel egy ocska ribancot, hozzamerjen a kezevel, amivel elotte mocskos prostit fogott, egyebekrol mar nem is beszelve. Inkabb tudjam, minthogy tovabb alazzon vele. Inkabb tudjam, hogy kidobhassam azonnal.

@Nard: Az mar tenyleg mindennek a netovabbja lenne!

SciNu 2011.10.05. 09:59:21

@Ibrahim a tevehajcsár: Ehh, így csűrni-csavarni a dolgot.

@michaela77: pedig nagyon jó, ezek alapján 90% hogy a kis dögök meg akarnak ölni

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 09:59:52

@McFlurry:
"Na igen, lényegében a szex az ami tényleg gáz. Az érzelmeket könnyebben visszalehetne hozni ha működne rendesen a szex."

Csak kérdés van-e visszaút? Mert ugye most már neked mérceként ott van a prostik tömege és velük egy 40 éves nő hogy is versenyezzen szexben? Ha meg elmondod neki,hogy mit tettél akkor meg benne okozna görcsöket és még inkább bénítaná a szexet. Ami viszont talán jó tanács lenne a szex terén: a nők érzelmi lények, ha érzik hogy szeretik és kívánatosnak tartják őket akkor a szexben is sokkal jobban feloldódnak és képesek szabadon jó kis dolgokat csinálni :-).

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 10:01:21

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Szerencsere a kis dogok 100%-a bena hozza, de biztos, ami biztos: az ember inkabb szabaduljon meg a dogoktol ;))

helio 2011.10.05. 10:01:32

@cyd:
azt mondta, hogy szerelmes volt itt a fórumon,
a posztban viszont azzal magyarázta, hogy elhidegült a feleségétől, hogy amikor elvette "kicsit" volt szerelmes.
én emiatt(is)mondtam neki, hogy vinnyog.
ha azt írja, hogy ő is szerelmes volt és összeházasodtak, de ő elhidegült.. azért másként jön ki le. és különben is cska utólag érezi azt, hogy nem volt eléggé szerelmes. utólag mindent másként látsz

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 10:03:55

@Frigyesur: Én is ilyen lény vagyok, de vannak akik beleroppanak az igazságba. Én meg a hazugságba :-D. Szerintem jogom lenne tudni, még ha nem is prostiról van szó mert ahogy mondtad ki tudja merre járt a szájacskája meg a micsodája és nehogymár én kapjak el dolgokat az ő hülyesége miatt. De ismerek nőket akik meg "tudják" de nem akarják tudni és nekik nem szabad elmondani mert az padlóra küldi őket

SciNu 2011.10.05. 10:04:39

@Frigyesur: Fenéket! Aki ártani tud ilyen kis tündéreknek az egy állat :)

dr. gernika 2011.10.05. 10:05:14

@Ibrahim a tevehajcsár: Mondjuk azt akár kora reggel is kiderítheti, tök ingyen.

A polcfúró 2011.10.05. 10:06:02

@McFlurry: De ezek alapján kijelenthetjük, h neked nem kell érzelem a szexhez, hiszen gondolom a ribikbe sem szerettél bele, mielőtt lefeküdtetek. Ergo nem azért nem kívánod az asszonyt, mert már nincs érzelmi háttere a kapcsolatnak (ami szerinted nem is nagyon volt). Ezt így helyreállítani, áhhhh, felejtős... Költözz külön egy időre, k.rvákat, zsebhokit, mindenféle szexuális tevékenységet felejtsd el, aztán hátha megkívánod az asszonyt... :D Nem tudom mire vársz, h majd jön az ihlet? Hogy majd valami szuperdoki kikezel? Nem értem...

A polcfúró 2011.10.05. 10:06:42

@gernika: Vagy egy kis önnön kézimunkával! ;-)

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 10:07:45

@( o_o ): Sajnos az a gond, hogy nem mindenkinek szükségszerűen azzal a legjobb a szex, akibe szerelmes. Ha egy ilyen típusú embernél a szerelmi szabadfoglalkozású hölgy bevállalósság, esztétikai élmény és technika tekintetében köröket ver az asszonyra, nincs is miről beszélgetni. Akkor sem, ha a delikvens a saját érzelmi képességeihez mérten "nagy szerelemnek" minősíti azt, ami a kényelmi állandóval egykor volt, vagy akár van is.

michaela77 2011.10.05. 10:08:06

@SciNuBob -I hear you, mon!-: télleg igaz, ezek mindegyikét csinálja:D Na jó, döglött állatot nem hozott még haza, mivel lakásba van zárva:)
De annyira utálom, hogy felkelt, harapdál, és még haragudni sem tudok rá, amikor ránézek a mogyorónyi édes pofájára:)

cyd 2011.10.05. 10:08:21

@michaela77: unatkoztam, kaptál mail-t :)

A polcfúró 2011.10.05. 10:08:38

@( o_o ): Szerintem is az őszinteség az egyetlen út. Ha ezért kidobnak, vállalni kell...

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 10:09:23

@( o_o ): 7 ev alatt csak ki lehet ismerni valakit annyira, hogy tudja milyen tipus. Nem nagyon ertem azokat, akik nem akarjak tudni az igazat. Megnyugtato az a tudat, hogy ha gaz lenne, tudnek rola. Kontrollalhatom, tehetek ellene, nem kell aggodni. De teny, hogy hallottam olyat, aki azt se akarna tudni, hogy haldoklik.
A lenyegen ugy sem valtoztat: a kapcsolat enelkul is vegetert. Nem a szex csokkenese miatt. Hanem, hogy nem tettek erte semmit...

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Onzo kis dogok. Randa macskak. A kutyak csodalatos allatok, a horcsogok szupercukik, a macskak viszont. :x

Tóthi 2011.10.05. 10:10:17

@Frigyesur:
Mert erős vagy. Az emberek jelentős része inkább homokba dugja a fejét, és
1. nem akarja tudni az igazságot, mert akkor szembe kéne nézni azzal, hogy valamit ő is elcseszett,
2. nem mondja meg az igazat ("nehogy fájjon szegénynek"), mert akkor vállalnia kéne a felelősséget a gerinctelenségéért.

@McFlurry:
Erről jut eszembe, posztoló, mi a gyíknak erőlködsz? Neked nem társ kell, bameg, csak egy laza numera, ahol makkmindegy, hogy a csajnak milyen. Mert ha szeretkezésre vágynál, akkor nem kurvához mennél - azt te se gondolod komolyan, hogy a hivatásosok élvezik az aktust. Persze, nyög, mintha kötelező volna, közben meg összeadja, mennyi a napi bevétele.

Ha neked ez kell, egészségedre, de hagyd meg a nejednek a döntést, hogy akar-e prostikkal osztozni a farkadon. Milyen érzelmekről próbálsz itt vetíteni magadnak is tulajdonképpen?

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 10:10:20

@Regisztra: Szerintem a pasinak (így psziho doktorátus nélkül is meg tudom állapítani :-D) kapuzárási pánikja van és a haverjainak is és igazából tényleg csak annyit akart tőlünk,hogy mi is rámondjuk az áment mert belül azért szarul érzi magát a "jogos" prostizás miatt.

michaela77 2011.10.05. 10:11:01

@Father Justice: szerintem nőknél azért nagyrészt együttjár a szerelem a legjobb szexszel. Merthogy nekik kell hozzá az érzelmi töltet, általában.
Férfiaknál már valóban nem.

A polcfúró 2011.10.05. 10:11:15

@Ibrahim a tevehajcsár: Nem, de nem kell úgy tenni, mintha először hallanál róla! Csak úgy simán el kell ítélni. ;-)

McFlurry 2011.10.05. 10:12:38

@helio:

Köszi viszont. :) Hát, igen aki járt már hasonló cipőben az tudja,hogy nem egyszer a történet..
Persze, igényelné, akárcsak én.
A "kis szerelmet" nem mentségként hanem magyarázatként írtam, gondoltam.

@Bundabandi:

Ha meglesz a gyerek, utána mi lesz? Továbbra is jársz ribizlizni?
Ha úgy döntünk,hogy folytatjuk akkor persze a ribizlik kilőve.
Hogy a bánatba javulna meg a kapcsolat ha közben félredugnék?

@Ibrahim a tevehajcsár:

"Ha én nagyon akarok valamit, akkor minden lehetőséget megragadok, hogy megcsináljam."

Na látod, eddig ez hiányzott, s most meg már lehet,hogy késő lesz..

@( o_o ):

Engem önmagában a ribik, ribizlizés nem izgat.Sokkal szívesebben kezdtem volna egy "valós" viszonyt, de az meg érzelmekkel jár, ami számomra az "igazi" megcsalás. Persze,h a ez is megcsalás, de szerintem más fokozat. Nem szépíteni akarom csak nekem erről ez a véleményem.

@gernika:

"Kicsit korán jöttél, így nem mindenki lesz őszinte."
Lövésem sincs,hogy mikor "kéne" jönni,ez eszembe sem jutott. :)
Persze, beszéltünk. Ő hajlana arra, hogy megjavítsuk a kapcsolatot. Első sorban rajtam áll a dolog, a döntés rám vár.
Egyébként egyetértek veled (is).

A polcfúró 2011.10.05. 10:13:07

@Frigyesur: Szóljjál bármikor egy kis tömjénezésre van szükséged, felhozzuk újra a témát! ;-)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.05. 10:13:19

Még egy lehetőség, bár ez is kompromisszum, nem is kicsi! Ha a párod belemegy, mert ő tényleg akar gyereket, veled ellentétben, és amennyiben ezt egyedül is elvállalja, akkor összehozzátok, aztán te tiplizhetsz, neki nem kell pasira vadászni, aki gyereket csinál neki, és mindenki jól jár.

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 10:13:32

@Father Justice: Én ma nem szólok hozzád mert tegnap a napomat rád áldoztam és hiába mert makacs vagy :-D, ja apámmal meg nem vitatkozhatok nemdebár? :-D

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 10:15:21

@Father Justice: ja meg már megint azzal a szöveggel jösz, hogy a csaj hibája és a pasi teljesen korrekt volt csak hát a csaj a hejjespasee és pénz helyet megelégedett az átlaggal és ezért szar az ágyban? :-D

cyd 2011.10.05. 10:15:55

@Ibrahim a tevehajcsár: Kétlem, hogy ez járható út. Szerinted hány nő gondolkodik így? Millióból egy?

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 10:16:58

@McFlurry:
"Engem önmagában a ribik, ribizlizés nem izgat.Sokkal szívesebben kezdtem volna egy "valós" viszonyt, de az meg érzelmekkel jár, ami számomra az "igazi" megcsalás. Persze,h a ez is megcsalás, de szerintem más fokozat. Nem szépíteni akarom csak nekem erről ez a véleményem."
Na de ha meg tényleg nem akartad megcsalni akkor miért nem a jobbkézhez fordultál hogy megállapítsd jól vagy-e?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 10:17:25

@cyd:

Az már nem is férfi! Az igazi férfi nem kedveli a macskákat!

@Frigyesur:

Az ilyet Cáp Úr elé vetném! :) Amit a nagy Hörcsöghorgász kifog! :)

SciNu 2011.10.05. 10:17:40

@michaela77: Az ördög mindig tetszetős külsőben jár :D

@Frigyesur: A kutyák agyatlan nyálgépek (az agyuk helyén is nyál van) inkább csak megtűröm őket mert állatot nem bántok (szúnyog, légy kivétel). A hörcsög az egy katasztrófa. A cica viszont cuki :)

A polcfúró 2011.10.05. 10:18:05

@( o_o ): Meglehet. Mondjuk aki szakított/vált már hosszú egymással töltött idő után, az tudja, h nem olyan egyszerű az... Megelőzi a nagy hezitálás, ha nincs valami durva akcijó, ami azonnai lépésre kényszerít, de sokszor még akkor is megy az ész-szív harc...

Boris the Bullet dodger 2011.10.05. 10:19:25

@Tóthi:
Nem hát, onnantól kezdve hogy leírta, milyen jó volt a kurvákkal, egyértelmű hogy neki nem társ kell. Valszeg ezért sem tart szeretőt, mert ott már vannak elvárások is. Pedig szeretővel valszeg kisebb eséllyel ajándékozná meg az asszonyt valamivel a havi egy numera alkalmával.

cyd 2011.10.05. 10:20:27

@SciNuBob -I hear you, mon!-: "A kutyák agyatlan nyálgépek..."
És szolgalelkűek.

Tóthi 2011.10.05. 10:21:55

@Ibrahim a tevehajcsár:
Akarna a rosseb egy ilyen alakot spermadonornak. IMHO.

Boris the Bullet dodger 2011.10.05. 10:22:51

@McFlurry:
"Hogy a bánatba javulna meg a kapcsolat ha közben félredugnék?"

Hogy a bánatba javulna meg a kapcsolat ha közben félredugsz?

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 10:23:16

@michaela77: Ezért mondom (o_o)-nak, hogy nem lehet a nő saját érzelmeiből kiindulva megközelíteni a férfi hozzáállását a szexhez. Akkor sem, ha az a saját szintjén tényleg szerelmes. (Ne feledjük, az emberek 90%-a érzelmi bonyolultság szempontjából egy amőba szintjén van. Neked még sosem vallottak 10 perc "ismeretség" után szerelmet?) Az én fogalmaim szerint ahol szerelem van, ott megcsalás nincs. Mások viszont jóval rugalmasabbak a kérdésben, és nyilván nem azért lépnek félre, mert az asszonnyal csúcsminőségű a szex otthon.

Tóthi 2011.10.05. 10:25:05

@Nard: Cáp nem úr, hanem ízig-vérig nő! (A kétéves lányomat hívjuk Cápnak, az étkezési szokásai miatt maradt rajta. :-) )

michaela77 2011.10.05. 10:26:56

@cyd: nagyon unatkozhattál:) Válaszoltam, nagyon köszi:)

dr. gernika 2011.10.05. 10:27:25

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Prosztatamasszázst 80-90-ért csinált.

A polcfúró 2011.10.05. 10:27:56

@Father Justice: "Az én fogalmaim szerint ahol szerelem van, ott megcsalás nincs." Erről van szó, kérem szépen!!! Akkor is, ha a másik kripli lesz és nincs többé szex, ha igazán szeretem nem fér bele más! :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 10:28:24

@Tóthi: De hat belul tudjak, hogy nem koser, az nem zavarja oket?

@Regisztra: Okezsoke, kosziszep! :))

@Nard: Cöcö :))) Cáp úr remekbeszabott műalkotás volt, akárcsak A nagy Ho-ho-ho Horgász höcsög átirata :)))

Amugy meg jah: egy ferfi nem szereti a macskakat. Csak az oregasszonyok tartanak olyat.

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Jah, télleg tök agyatlanok, azert alkalmasak hazorozonek, vakvezetonek, drogkeresonek, mentonek. Mig a macskak semmire. Ez olyan, mint amikor az is lazado tuntetonek hitte magat, akik kocsikat borogatott es kukakat gyujtott.
Hörcsög katasztrofa??! Lattal te mar egyet is? :D

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 10:28:33

@Father Justice: én milyen nyelven írtam amit írtam? nem a nő érzelmeiről beszéltem, azaz nem csak arról, hanem hogy ha ez a pasi tényleg szereti a nőt és meg akarja menteni a kapcsot de a szex nem jó a nővel akkor az részben az ő hibája is mert a nők felszabadultabbak szexben ha azt érzik a pasi kívánja őket stb.Tehát a pasinak éreztetnie kell ezt a nővel.Nem arról beszéltem hogy ha a nő szerelmes akkor tuti az ágyban,hanem a pasinak is mutatnia kell hogy szereti azt a nőt azzal meg hogy havonta 1x hozzáér nem épp ezt teszi a prostizással meg végképp nem.

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 10:29:27

@( o_o ): Apáddal vitatkozni tényleg nem érdemes, de ha megfogadod bölcs tanácsait, sok keserűségtől kímélheted meg magad a jövőben! Egyébként nem is védtem a posztírót. Fogalmam sincs, a nőnek egyáltalán volt-e esélye gazdaghejjespasee meglasszózására, mert nem tudom, rafinált vadászbombázó volt-e fénykorában. Bár most, hogy mondod.. ez egészen más megvilágításba helyezné a kérdést valóban. :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 10:29:47

@Tóthi: Volt egy Cáp úr, akit szerény személyem alkotott, es Nardot azóta eszi a penész, mióta látta mily csodálatos volt. :)))

McFlurry 2011.10.05. 10:30:50

@Frigyesur:
Tetszik ez a fekete-fehér világnézeted. :) De azért a (való)világ ennél árnyaltabb színekből (is) áll. Azt viszont aláírom,hogy vannak helyzetek amik egyértelműek, nincs szükség pasztell vagy hangsúlyosabb filcekre. Az meg sk. döntés, hogy ki milyen színű cerkákat használ a különböző kiszínezendő ábráihoz..

@( o_o ):
'Csak kérdés van-e visszaút?" Hát, ez jó kérdés, és csak akkor tudom meg ha rálépek az útra.
@Regisztra:
"De ezek alapján kijelenthetjük, h neked nem kell érzelem a szexhez, "
Nem kell, de érzelemmel az igazi,mert volt már részem benn. A kurvák egy fokkal jobbak a zsebhokinál, é ugyebár egyik sem lehet egy életcél. Vagyis lehet, de nekem nem az.

Ha már érzelem, az is megfordult a fejemben,hogy mi van ha nem mi vagyunk egymásnak az igaziak, a nagy szerelem a másik számára? Nekem egy alkalommal volt nagy szerelem az életemben, kb. 3 évig tartott. Gyönyörű volt és a végén fájdalmas, szóval mondhatni tökéletes. Szinte nem múlik el nap,hogy nem jutna eszembe, jó lenne megint átélni azokat az érzéseket..

Spricc 2011.10.05. 10:32:36

Én tökéletesen megértem McFlurry-t. Ugyanebben a cipőben járok. Csak én 30 vagyok és van két csodálatos gyerekünk. Minden jó, csak a szex nulla. Nem kívánom egyáltalán. Pedig fiatal, csinos, két gyerek után is jó alakú, ad magára, stb. Nála a Barátok köztnél kimerül a műveltség, amivel nem alázni akarom, csak érzékeltetni a kettőnk közti különbséget. Engem nagyon bánt a dolog. Egyesek szerint a lélek nyelve a betegség: magas vérnyomásom alakult ki, tesztoszteronhiány.. (miért is...?) Régebben én is próbáltam prostival, de megbántam. Néha "kézbe veszem a dolgokat", persze nagy titokban, mert megbántom ezzel is. Ő kezdettől tudta, hogy nem szeretem igazán, de ő erősködött (könyörgött), hogy maradjunk együtt, majd minden jó lesz. Most minden jó. Csak ez nem. Elválni nem fogok, a gyerekeim mindennél fontosabbak. Mindenki, így ők is azt látják, milyen egyetértés van köztünk. Csak az estéink szarok (mindig reménykedem, hogy nem akar semmit, mert ha mégis, vagy föláll vagy nem... nyilván emiatt.) Ez nagyon megalázó nekem is... De az életünk minden más tekintetben tökéletes. Várom a kommenteket McFlurry történetéhez, hátha lesz köztük számomra is valami építő. (A "nem kellett volna elbasznod az életedet" típusúakkal - noha nyilván így igaz - nem vagyunk kisegítve...) Szóval én nem válok; azt kérdezem: mit tegyek, hogy jobb legyen?

tarquin - védőháló nélkül 2011.10.05. 10:33:18

@McFlurry: "Mindenképpen akarunk, ez nem is kérdés nálunk."

Ha te mondod.. de lényegében mégiscsak mással éled meg a házaséleted azon részét, amelyből épp gyerek lehet - emiatt kérdésesnek tűnt/tűnik.

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 10:33:44

@McFlurry: Jo, hogy engem nezel eccerubbnek, amikor te k*rvazol :D Erkolcsi kerdesekben meg igenis fekete-feher van csak. Minden mas elkenes.
A szin az, amikor valaki a sort vagy a rumot szereti (teljesen egyertelmu, hogy a rum a jo, de hat a joizles nem mindenkinek adatott meg), nem az, hogy a ribanchoz csak az igenytelen teremtmenyek jarnak.

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 10:35:48

@McFlurry:
"Ha már érzelem, az is megfordult a fejemben,hogy mi van ha nem mi vagyunk egymásnak az igaziak, a nagy szerelem a másik számára? Nekem egy alkalommal volt nagy szerelem az életemben, kb. 3 évig tartott. Gyönyörű volt és a végén fájdalmas, szóval mondhatni tökéletes. Szinte nem múlik el nap,hogy nem jutna eszembe, jó lenne megint átélni azokat az érzéseket.."
Te álmodozó lehetsz mert igazából ha azt a nőt veszed el akkor pár év múlva azért ott is enyhülnek az érzelmek.Ez törvényszerű.

A polcfúró 2011.10.05. 10:37:05

@McFlurry: Akkor lépjél barátom, hogy esetleg megint részese lehess egy ilyennek! :)

SciNu 2011.10.05. 10:38:21

@Frigyesur: Ezen az alapon a rendőröknek és a betanított munkásoknak van csak esze. A macskák nem azért alkalmatlanok mert nincs eszük, hanem mert inkább a saját fejük után mennek. A kutya piciny agyát meg teljesen kitölti az a kevés betanított munka. Láttam hörcsögöt is. Egy pici dagadt szőrös dög ami folyton meg akar harapni. :D

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 10:39:12

@( o_o ): Értem, amit írsz, csak kicsit összemosódik két különböző kérdés, amiket érdemes lenne külön kezelni: szerelem, szeretet.

A fickó egyértelműen leírta, hogy sosem volt szerelmes a nőbe ("kis szerelem" -> WTF?!), tehát az első 2-3 évben nem azért volt jó a szex, mert lángoltak az érzelmek, hanem mert kívánatos volt a nő. Innentől kezdve két eset lehetséges: 1) már nem kívánatos számára 2) megunta. Bármelyik is igaz, az 'értékellek, mint embert' típusú szeretetből 7 év után már nem lesz szerelem, azaz minőségi szex sem - ha esetleg mégis az a típus lenne, akinél ez élménynövelő tényezőnek számíthat.

"..mutatnia kell hogy szereti azt a nőt.."
Magyarul hogy mutatná ki azt a típusú érzést, amit nem érez iránta? Lehet, hogy szereti a maga módján, de nem úgy, hogy az a vadszex szempontjából mérvadó legyen. Hanem például úgy, mint az autóját, a kiskutyáját meg az unokaöccsét. Az meg ide kevés.

Szöszi 28 2011.10.05. 10:40:33

@McFlurry: Te most még hülye is vagy?:D

"Ha már érzelem, az is megfordult a fejemben,hogy mi van ha nem mi vagyunk egymásnak az igaziak, a nagy szerelem a másik számára?"

" Megismerkedésünk után két évvel összeházasodtunk. Részemről kisebb szerelem volt első látásra a történet az elején, a párom részéről viszont nagyobb."

Hogy a csöcsbe lenne az igazi számodra, ha már az elején tudtad, hogy kisebb szerelem volt a részedről?

SciNu 2011.10.05. 10:42:18

@gernika: Nem sok ez azért, hogy az ember fenekében matasson? o_O

michaela77 2011.10.05. 10:42:18

@Spricc: lásd a 09.23-as kommentemet, szerintem azt. Bár mcflurrynek nem tetszett, hátha neked bejön:)

blah 2011.10.05. 10:42:38

húha... ennek így nem sok értelme van. Szerintem hajts rá egy huszonévesre, vagy inkább egy olyanra aki agyilag megragadt azon a szinten. Az írás alapján kb oda tudnám belőni a szellemi fejlettséged. Hidd el ez a kulcsa a dolognak.

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 10:42:39

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Nem, ez azt jelzi, hogy ha valaki semmire sem alkalmas, akkor szimplan hulye. Mint egy macska. Vagy egy papucsallatka.
Azt hiszed, ha valaki csak a sajat feje utan megy es nem erdekli semmi, attol mar onallo szemelyiseg lesz? :D Szimplan csak onzo. Mint a macskak, akik, ha akarnak valamit hizelegnek, amugy meg tesznek rad. Ketszinu kis dogok. :))
Picik, szorosek es nagyon cukik :))

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 10:43:01

@Frigyesur: abszolut igazad van, csak fekete es feher van csakhat a gerincteleneknek konnyebb azt mondani, hogy ok azert megsem feketek hanem szurkek vagy majdnem feherek.Igy jobb a lelkiismeretuknek.Ha a feleseg nem jo az agyban akkor el kell hagyni? tehat a hazassag a szexrol szol? azt hittem az cask egy resze.En azt hittem az ember azert vesz el valakit mert kozosek a celok es a pasi/no az aki a mercet anno megutotte minden tekintetben.Tars az elet rogos utjain, nem pedig tars a szexben azt ennyi.arra tenyleg a ribik vannak ott.

tarquin - védőháló nélkül 2011.10.05. 10:43:28

@Spricc: Légy férfi, azonnal dobd ki a TV-t!:-)

dr. gernika 2011.10.05. 10:47:00

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Állítólag nagy élmény annak aki kapja, Annácska viszont rühellte. Mondjuk megértem.

Tóthi 2011.10.05. 10:47:46

@Frigyesur:
Fontosabb nekik a látszat. Ettől persze frusztráltak lesznek, és tapicskolnak a szarban nyakig, de legalább megadták a konvencióknak, ami jár. Világ szája rulez! (Legközelibb példa rá a családom, ezt figyelem negyven éve. Nem is tudják megbocsátani, hogy én nem ezen elvek szerint élek.) Nem vallják be maguknak, hogy ez így nem jó, hivatkoznak külső körülményekre, mindenre, de soha nem néznének magukba.

Szerencsés vagy, hogy Cápod a te alkotásod. A mienk immár sk alkot, gyakran túl intenzíven. ;-)

A polcfúró 2011.10.05. 10:49:20

@Spricc: Hú, ez elég durva! Pedig mi mást mondhatnánk? Hogy hogyan állítsd fel? Támaszd ki vazze!
Na innen is látszik, h nem csak az érzelmek, de a szex is "bonyolút egy állat". Neked nyilván az intellektuális részben vannak hiányaid, nem mondom, h előre kellett volna látnod, mert én sem láttam annak idején, amikor elborított a nagy láng (de ez talán mentség, viszont nálad ilyen nem is volt). De tizenpár év után még mindig olyan jó, sőt jobb volt a szex, mint először, minőségre, de mennyiségre sem volt panasz. A többi dolog is működött nagyrészt, de ami nincs, azt nem lehet kipótolni, uh nagy dilemma után léptem, mert egy életem van és azt nem úgy akartam leélni. A gyerek nem akadály, nem kell értük önfeláldozni, mert akkor ők is meg fogják ismételni ezt a hibát.

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 10:49:27

@Father Justice: TE :-D, először én is ilyeneket írtam neki, de azt mondta szereti még a nőt ezért írtam ha tényleg szereti akkor ez a járható út és ez minden kapcsolatban így van. A pasik a meghódítás fázisban mindent megtesznek hogy a csaj tudja akarják, de utána azt hiszik ezzel el van intézva a nő tudja hiszen egyszer már el lett mondva, de ezért laposodnak el a nők a szexben, mert sajnos mégsem tudjuk érzelmileg és ezért kérdezik a csajok "szeretsz még?". Tehát a pasiknak meg kell tanulniuk, hogy a csajnak hébe hóba igenis valahogy mutassák ki az érzelmeket pl elviszik 5 év múlva is randira vagy virág vagy "szeretlek te Nő és igen kívánlak mint állat" stb...Csak, mert mi ilyen hülyék vagyunk, hogy magunktól nem jövünk rá és ahogy M77 írta a nők ha szerelmesek akkor jobban teljesítenek, tehát folyamatosan "el kell csavarni a fejüket"

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 10:50:57

@Spricc: Erre nem lehet jó tanácsot adni. Nálad még csak arról sem lehet szó, hogy a partnered elvesztette a vonzerejét, hiszen leírtad, hogy csinos és ad magára. Varázsütésre nem fogsz beleszeretni, és pszichológus közreműködésére sem. Elhagyni nem fogod, mert ott vannak a gyerekek meg a felerezsi. Esetleg a nyitottkapcsivá konvertálás segíthet, de nem vagyok szakértője a témának.

Igen, ez pontosan itt lett elszúrva:
"Ő kezdettől tudta, hogy nem szeretem igazán, de ő erősködött (könyörgött), hogy maradjunk együtt, majd minden jó lesz."

Ha ez vigasztal, több kapcsolat épül ilyen langyra, mint nem.
Ezért végződik több házasság válással, mint nem.
Persze mindenki szereti magát olyan baromi különlegesnek hinni, hogy nála majd másképp lesz. De rendszerint nem.

Ezzel nincs is semmi gond. Inkább az szokott vicces lenni, hogy az ilyen langyban szenvedők fikázzák azokat, akik 30-as éveik elején azért vannak egyedül, mert voltak hajlandóak becsapni sem magukat, sem egy másik embert. Sem a rezsiszövetség érdekében, sem azért, mert a szülők már nagyon unokázni akarnak, sem egyéb okokból kifolyólag.

helio 2011.10.05. 10:51:16

ha a páromnak olyannal lenne problémája, hogy vagy sikerül a szex vagy nem, amikor velem van. akkor először biztos szar lenne, de biztos, hogy keresnénk megoldást végső esetben orvost, pszichológust, szexterapeutát akármit.

@Spricc: ha a párod megragadt a BK-nél, akkor te is segíthetsz neki, hogy legyen más igénye is.

de ezek olyan dolgok, ha együtt vagytok és szeretnétek együtt maradni, akkor együtt kellene megoldani. (vagy cska én vagyok ennyire idealista?!)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.05. 10:53:09

@( o_o ): Igen. A légzés is csak egy feltétel az életbenmaradáshoz, mégis hamar elpatkolsz, ha "hanyagolod".

SciNu 2011.10.05. 10:53:54

@Frigyesur: Mivel azt nem cáfoltad amit a betanított munkásra mondtam ezért te is úgy véled, hogy ők a legokosabb lények.
És a macska semmire sem alkalmas? Ugye az a buta bácsi mondta hogy ha egy halat az alpján ítélsz meg hogy mennyire tud fára mászni akkor egész életében hülyének gondolhatja magát a hal. A macska nem házőrző és nem vakvezető. Ellenben kártevőirtó, szórakoztató központ és nyugtató. Akit a macskája leszar az azért van mert még a macska is nullának látja őt, ezért is akar inkább kutyát mert az bárkit istenít.

Tóthi 2011.10.05. 10:55:05

@Spricc:
Nem értem, miért várják ennyien másoktól a megváltást. Te életed, neked kell megtalálni a megoldást. A pszichomókus se mondja meg, mit csinálj, hanem szembesít önmagaddal, és segít ráállni a saját utadra. (Aztán persze van olyan, akinek nem tetszik, amit a tükörben lát, és inkább kijelenti, hogy ez csak parasztvakítás.)

Alapvetően nem kell baromságot csinálni csak azért, mert szépen megkérnek rá. Ha meg megcsinálod, akkor meg férfiasan végiggondolva kell választani a lehetséges variációk között. A te esetedben nincs igazán jó lehetőség, ami ne járna veszteséggel. A döntéseinknek következménye van, ezt már fiatalon fel kéne fogni.

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 10:56:52

@Köldökszösz (csodalampa): most vagy téged vagy magamat nem tudom követni :-D. Ezt mire is írtad?

SciNu 2011.10.05. 10:57:06

@gernika: Hát akkor már csak azért is elmentem volna hozzá ezért :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 10:57:35

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

A hörcsög és a kutya cuki. A hörcsögimádók a mókusok elé vetnek ezért, jobb ha tudod! (nem egy van itt!) Macskát én sem bántom, csak nem kell nekem :) Más macskáját simogatom, ha olyan, de nekem nem kéne. Egy kellett volna, de elvitték! :(

A polcfúró 2011.10.05. 10:57:51

@SciNuBob -I hear you, mon!-: És mi van a macskás és kutyásokkal? Sőt a több macskás, több kutyásokkal? :D

Mindkét fajnak megvannak a szépségei, nem is értem, h lehet csak az egyiket szeretni, a másikat meg lenézni, áhhhh ;-)

helio 2011.10.05. 10:57:57

@McFlurry: voltál a házas éveid alatt más nőbe szerelmes?

TBal 2011.10.05. 10:58:41

@McFlurry: Érdekes sztori... volt korábban egy kérdés, hogy mindketten akarjátok-e a dolgot?
Ami nem tiszta: kezdeményez valaki szexet, csak a másik elhárítja, vagy senki? Libidónövelésre vannak ilyen-olyan módszerek - de persze nyilván pszichológiai az ok elsősorban, azt kellene megszüntetni. Ami fontos: egyrészt nem kell beletörődni egyik részről se, hogy ez van, ez lesz mindörökké, hanem hinni kell abban, hogy lehet ez jobb is. Másrészt, nem hagyni annyiban a témát, beszélni, őszintén az érzésekről, mi nem stimmel, min kéne változtatni. Sokszor van, hogy egy fontos momentum azért nem mozdul ki a holtpontról, mert valaki lusta, és nem érez késztetést, hogy kimozdítsa, mert megszokta... pedig érdemes lenne.

Egyébként "együtt elmenni valahova" Helyett lehet néhány napot külön is tölteni. Hallottam már olyan megoldást is, hogy egy héten három nap külön, négy nap együtt, és ettől jött helyre a dolog. Persze, rizokós is lehet...

A polcfúró 2011.10.05. 11:00:04

@Tóthi: "A te esetedben nincs igazán jó lehetőség, ami ne járna veszteséggel. A döntéseinknek következménye van, ezt már fiatalon fel kéne fogni. " ríííszpekt

SciNu 2011.10.05. 11:01:22

@Nard: Én sem bántom egyiket sem csak szóban :D

@Regisztra: Ez csak egy olyan hülye vita mint az AMD/Intel, PC/Mac, Iphone/android. Nincs igazán értelme de mégis vitáznak róla :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.05. 11:02:33

@( o_o ): Erre : "Ha a feleseg nem jo az agyban akkor el kell hagyni? tehat a hazassag a szexrol szol? azt hittem az cask egy resze."

Egyébként igazad van, én is elítélem. És ebben valóban csak fekete vagy fehér van, a többi csak finghámozás.

Viszont a szex igenis szerves része egy párkapcsolatnak/házasságnak. Ahol havi egy alkalom vagy még annyi sincs, az gyász. Pláne, hogy 30-40 év közöttiekről beszélünk.

michaela77 2011.10.05. 11:02:57

@Father Justice: szerintem a könyörgés volt a fő probléma. Ha esetleg a csaj azt mondja, hogy ok, ha nem szeretsz akkor isten áldjon, talán spricc is rádöbbent volna, mennyire szereti ezt a nőt.
De így... Könyörgött... Megszüntette a vadászösztönt... Evidenssé vált, hogy ott van, nem kell érte semmit tenni, mert annyira szereti, hogy elég neki a puszta létezése. Akinek semmit nem kell tennie a kapcsolatáért, az hamar beleun, ez elég logikus.

2011.10.05. 11:03:04

Leülni, megbeszélni őszintén, hogy mik a gondok, kinek mi hiányzik, kinek miből van elege. Te elkezdhetsz újra udvarolni, ő elkezdhet újra adni magára. Kell egy kis változás, változatosság. Építsétek vissza a heti x számú szexet az életetekben. Ha 1-2 hónapon belül nem javul a dolog akkor felejtős és ne húzzátok egymás idejét.

Bár én azt mondom, hogy szerintem nagy esély van rá, hogy már semmi sem lesz olyan mint régen. De ha akarjátok egy próbát megér. Viszont kettőtöknek kell tennie érte, nem 1 embernek. Ha csak egyikőtök tesz érte akkor felejtős.

Tóthi 2011.10.05. 11:04:09

@Nard: Tudok gyógyírt a problémára! Fekete-fehér, három hónapos, szobatiszta, nagyon kedves, és éppen gazdát keres. ;-D

A polcfúró 2011.10.05. 11:04:52

@TBal: Jaja, télleg erről senki nem szólt egy szót sem, hogy annak, h nem kívánja, lehet nem ilyen egyszerű a magyarázata, h "megunta"... Simán lehet h valami érzelmi konfliktus van a háttérben ami akár Lacinkban sem tudatosult!

Remek meglátás!

A beszélgetés alap, na de ez az amiben a terápia is segíthet!

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 11:06:20

@( o_o ): Hat mi egyetertunk.

@gernika: :DD

@Tóthi: Nem ertem en ezt. nem is igazan hiszem, hogy a vilag annyira foglalkozna azzal, hogy ki mint el...

Buszke is vagyok ra. Kerlek, ez van. Az ember gyereket vallal, aztan csak magat okolhatja :)))

TBal 2011.10.05. 11:07:56

@Spricc: "Néha "kézbe veszem a dolgokat", persze nagy titokban, mert megbántom ezzel is."
Fasza egy kapcsolat lehet, hallod, ha a párod alapműködése az, hogy megbántódik, ha ki merészeled elégíteni a saját szükségleteidet. Miért annyira alap dolog, hogy megbántódik? Ami szarrá tudja rombolni a kapcsolatot, azok éppen az ilyen megbántódások. Ha az párod akkor boldog, ha te NEM LELED ÖRÖMÖDET amúgy teljesen ártatlan dolgokban akkor ő egy vérszívó, öröm- és energiavámpír.
Neked meg ez tökokés, csak úgy tényként megemlíted. Hát, hadd gratuláljak...

Jajigen, és x év után ott tartotok, hogy a párod nem tudja vagy nem akarja tudomásulvenni a reális kötelezettségeidet, az elvárásait úgy alakítja ki, hogy te annak reálisan nem tudsz megfelelni, ha beletöröd magad, akkor meg belerokkansz. Az első feladat, hogy az elvárásokat a realitáshoz kell igazítani (mindkét részről, mert ki tudja, lehet, hogy te is hasonlót csinálsz), ha meg a párod erre nem hajlandó, az azt jelenti, hogy nincs remény a boldog folytatásra, akkor válni kell.

michaela77 2011.10.05. 11:08:43

Csajok és nard: használt már valaki ilcsi hámlasztót?
Vettem kipróbálásra, de hálistennek nincs ráírva mennyit és meddig kell feltenni, és neten sem találom...

McFlurry 2011.10.05. 11:09:33

@Frigyesur:

Egyrészt én nem mondtam rád, hogy "eccerű" vagy, másrészt az egyszerűség nem feltétlen jelent lenézést,ha erre gondoltál. :)
Nos, én "igényes" ribikhez jártam,ha ez számít valamit.:) Persze értem,hogy mire gondolsz.

@( o_o ):
Talán így van, talán nem. Egyet most már biztosan tudok, ha már a kezdetektől nagy lángon ég a kapcsolat akkor nagyobb az esély annak fenntartására is.

@Kata1987:
Attól még lehet az igazi,hogy nem ezer fokon izzott az elején a dolog.Volt már ilyenre példa a történelemben, ugyebár? :)

@michaela77:

Tévedsz michaela, mert nagyon is tetszett. Csak annyi a komment,h elfelejtettem reagálni rá. :) Nos, az jutott eszembe arról amit írtál,hogy többször is próbáltam már hasonló közeledést, de valami mindig megállított. Pl. beszólt egy olyat a párom,hogy elment a kedvem a közeledéstől.Nyilván mindketten érzékenyebbek vagyunk ebben az elcseszett helyzetben, ezért nehezebb toleránsabbnak is. Plusz ilyen szituk esetén előjön az amikor már szinte minden elkezd idegesíteni amit a másik csinál vagy mond éppen.

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 11:09:37

@Köldökszösz (csodalampa): egyetértek veled a szex nagyon is fontos része, de szerintem nem csak a nő hibája a havi 1x szex. Vagy lehet én nimfo vagyok? de a nők általában hamar fel tudnak "ébredni", ha a megfelelő dolgokat teszik velük a pasi. Persze vannak elhidegült nők akik azt mondják, most fáj a fejem stb. ilyenkor nem tudom mi a járható út, az egyik talán amit írtam, hogy el kell újra csábítani.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.05. 11:10:21

@Spricc: "Csak az estéink szarok (mindig reménykedem, hogy nem akar semmit, mert ha mégis, vagy föláll vagy nem... nyilván emiatt.) Ez nagyon megalázó nekem is... "

Na ez az, ami nagyon megöli az egészet! Reménykedem, hogy nem akar semmit... ahhh! Nem gondoltál arra, hogy színt vigyél az életetekbe? Járjatok el! Mindegy, hogy hová, csak legyetek kettesben, nevessetek sokat, malackodjatok, essetek egymásnak egy pláza WC-jében, vagy valami! Ha hagyod ellaposodni az a te hibád is! Vagy ha nem jártok el, akkor is lehet játszadozni egymással, megnézni egy jó filmet, kipróbálni új dolgokat. Beszélgetnetek kellene ezekről!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 11:11:08

@Tóthi:

Kösz nem! :) Anyám tegnap befogadott egy toy uszkárt. Albérletbe nem kell macska. Van hörcsög, az épp eléggé cuki :)

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Én mindegyiket szeretem, csak valamelyiket jobban.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 11:11:46

@michaela77:

Neeem, azt a macskát gernika barinője vitte el. De már meghalt. (Mármint a macska).

A polcfúró 2011.10.05. 11:11:56

@SciNuBob -I hear you, mon!-: ááá, basszus, azt hittem ízlésről nem vitatkozunk...asszem van mit behoznom! :D

Na mind1, az az oldal szóljon, akinek erősítésre van szüksége! De jöhet minden, rágcsáló, hüllő, kétéltű, puhatestű, mindre vannak érveim! ;-)

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 11:13:11

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Nem. Nem is kell cafolnom. Mert a ketto nem ugyanaz szemantikailag. Az, hogy irom aki nem alkalmas semmire=buta, nem jelenti azt, hogy aki alkalmas ra az lesz a legokosabb. Ha komolyan azt hiszed, hogy nem kell esz egy vakvezeto ember tarsanak es segitsegenek lenni... :S
Nem, egy macskanak nem kell drogkereso kutyanak lennie, de tegye fel a kezet, aki lakasaban rohangalnak az egerek ugy, hogy nincs macskaja :D Szorakoztato? Hogy egy fenycsova 1 teljes oraig kepes lekotni oket?! :D A kutyak sokkal viccesebbek. Es az automobilban menetkozben fejet kilogatni igenis buli! :))
Nekem nem kell az istenites. De hogy ketszinun hizelegjenek, csak mert akarnak epp tolem valamit, az nem fekszik. Egy kutya oszinte, huseges, lehet ra szamitani. Egy macskat meg etetheted, es cserelheted az almat. Nagy cucc. Egy kutyaval egyutt futkarozhatok es megugathatom vele a rasnya macskakat :)))

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 11:13:47

@michaela77: Aki csak attól döbben rá, hogy mennyire szeret valakit, hogy elveszítheti, az érzelmileg és jellem szempontjából olyan szinten van, hogy mikrobiológushoz kellene fordulnom megfelelő hasonlatért. Nem ismerem Spriccet, ezért látatlanban nem feltételeztem, hogy ilyen, csak felvázoltam a tényeket.

Másrészt, ha csak kezdeti elutasítással, és az azt követő udvaroltatással, folyamatos teperésre való igénnyel lehet egy kapcsolatot fenntartani (pláne szerelmet kiváltani..), az már alapból, régen gáz. Az érzéseknek mindkét irányból természetszerűleg kell jönnie, és akkor nincs szükség játszmákra sem.

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 11:14:08

@Father Justice:
"Nos, én "igényes" ribikhez jártam,ha ez számít valamit.:)"
basszus szerintem ez a mcflurry egy gazdaghejjespasee vagy legalább is gazdag. Szerinted dobjam a jelenlegit és csapjak le rá most, hogy válófélben van? Nehogy beérjem az átlagossal (akit mellesleg imádok bár nem jóképű és nem is gazdag)? :-DDDD

Tóthi 2011.10.05. 11:14:13

@( o_o ): Valami idióta felmérés szerint a nők nagyobb része inkább a szexről mond le, mint a fogyásról. A két dolog közti ok-okozati összefüggést ugyan nem értem, de a tény elgondolkodtató. ;-)

michaela77 2011.10.05. 11:14:41

@McFlurry: ja, nem sértődtem ám meg, csak mint tényt közöltem:)
Az biztos, hogy a legnehezebb ilyen helyzetben elfeledni a régi sérelmeket és a berögződött testi-lelki "válaszokat".
De ha akarsz még valamit a párodtól, érdemes megpróbálni.
Voltam már olyan szituációban, amikor minden idegesített. Aztán elkezdtem tudatosan figyelni erre. Pl: Francba, már megint beszólt, hogy nem ez a nyakkendő kellene ehhez az inghez. Változtatás: milyen kedves, hogy ilyen apróságokra is odafigyel, hogy jobban nézzek ki.
Vagy ha idegesít, hogy háromszor öltözik át mielőtt elindultok valahová, fogd fel inkább humorral, hogy jézusom mennyire nő és mennyire tetszeni akar nekem:)
Amikor először megpróbálod jóindulattal nézni a beszólásait, nem biztos, hogy tényleg azok. De ha a te reakcióid jóindulatúak lesznek, akkor ő is változik. És ez a változás nagyon gyorsan megfigyelhető, amint elkezdesz a reakcióidon változtatni. Ez tapasztalat.

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 11:15:44

@Nard: Jah, Bagsziiii :D

@McFlurry: Egyaltalan nem szamit :)) Igenyesseg nem pusztan fizikai szinten nyilvanul meg.

SciNu 2011.10.05. 11:16:01

@Frigyesur: Ha egy labdát 1 órán át dobálunk a kutyának vagy 1 órán át rakja ki a fejét a kocsiból az mennyivel is különb annál hogy a macska 1 órán át kerget egy fénypontot?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 11:16:33

@michaela77:

Mi a tök az az "ilcsi hámlasztó"? Amúgy meg miért teszel fel nekem ilyen kérdést??????

michaela77 2011.10.05. 11:16:51

@Father Justice: én nem hiszem, hogy az érzelmek ilyen egyszerű dolgok lennének. És szerintem igenis van, aki nincs a saját érzelmeivel sem tisztában, vagy némi lökés, trauma, vagy ilyesmi szükséges hozzá, hogy rádöbbenjen mi is van.
Ezenkívül szent meggyőződésem, hogy sok embernek nehézséget okoz kötődni, érzelmeket kimutatni, megélni, átélni, de attól még süthet rájuk is a fény és joguk van hozzá, hogy őket is szeressék.

michaela77 2011.10.05. 11:17:42

@Nard: mert a csajokon kívül csak rólad tudom, hogy ciki női dolgot műveltél:) Az ilcsi hámlasztó ilyen:)

Tóthi 2011.10.05. 11:18:40

@Bundabandi: Kivel beszélgessen? Azzal a nővel, akit lenéz, mert más szellemi színvonalat képvisel?

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 11:19:27

@Nard: Hazba se kell macska. Oda kutya. Ha egyszer lesz, akkor lesz egy bernathegyim kis rumoshordoval a nyakaban es egy golden retrieverem. Na jo, vszeg csak az utobbi lesz. Plusz Kittyt le kell beszelni a komndorrol es a dobermannrol, hanem valami baratsagosat venni az en kutyuskam melle :)

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 11:20:43

@Tóthi: Ezt így én se értem a szex nem fogyaszt?? Akkor basszus más sportot kell keresek :-D

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 11:20:49

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Kiprobaltad mar ezeket jomagad is? :D Mer' en igen. :))

HankyMoody 2011.10.05. 11:21:59

@Nard: Baszki, te már annyi mindent kitiltottál a "mit csinál az igazi férfi" listáról, hogy kb. már csak az otthoni semmittevés, meg a tévé előtti tökvakarás maradt, sörrel és pörköltszaftos atlétával összekötve, borostás fejjel és igénytelen zsíros hajjal (mert az igazi férfi fürdőszobába se megy, gondolom?), de a hörcsögöket meg CUKINAK találja.

Ez biztos bejön a nőknek! :)

Vagy nem...

Tóthi 2011.10.05. 11:23:18

@Nard: Rossz végén fogtam meg a dolgot, gernikát kellett volna becserkésznem. :-D

Flagiore 2011.10.05. 11:23:46

Szerintem éljetek együtt ugyanígy nyugodtan. Asszonynak ott lesz a gyerek, neked meg a kurvák. Azt hiszed, ez valami újkeletű dolog? Évszázadokig éltek így apáink-anyáink. Szerelem? Negyven évesen te még hiszel a tündérmesékben???? Persze, van az is, csak akkor nem kellett volna megszivatnod a párodat. Most, ha ennyi ideig nem gondolkoztál, csak a holnapon, mit pampogsz? Nem te leszel az egyetlen férfi, aki így él.

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 11:24:17

@Tóthi: én azért kíváncsi lennék,hogy a srác miket néz? lehet ő a jóban rosszbant ;-).

A polcfúró 2011.10.05. 11:24:23

@Frigyesur: Háááát, nagyot estél a szememben! :D

Igazából nem ismered a macskákat. Ők is különböző jellemek, mint a kutyák pl. Nem csak akkor jönnek, ha valamit akarnak, rendkívüli módon tanulékonyak (pl a dög kutyáim 100-adszora is ellopják és szétrágják a papucsomat, ha valamin besértődnek direkte, de a macskáim még véletlen sem mennek az asztalra, mert azt nem szabad, no jó, tudom, rossz tanár vagyok). Nem bámulnak azok semmit, de egy lézer pointerrel órákig el tudok velük játszani. És hozzátenném, persze vannak unalmas macskák, amiket felteszel a polcra azt ottmarad, mint ahogy vannak borzalmas kutyák (nekem egy méret/intelligencia szint alatt nem jönnek be), de hát tudni kell választani!

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Na? Jó beszálltam, fejlődőképes vagyok?

SciNu 2011.10.05. 11:24:52

@Frigyesur: Dobálgatni egy labdát órákig unalmas (kivéve ha épp zsonglőrködni gyakorlok). Akkor inkább:
www.youtube.com/watch?v=4PcL6-mjRNk
Azt meg hogy a hülye kutya kidugja a fejét az ablakon oszt nyáladzik már volt "szerencsém" tapasztalni és nem szórakoztató.

Szöszi 28 2011.10.05. 11:25:07

@HankyMoody: De még szokta azt csinálni, hogy boxerban dohányzik az erkélyen. Gondolom azért csinálja, mert ez is férfias:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 11:25:08

@HankyMoody:

Sört sem iszom. De, az igazi férfi higiénikus. Borotválkozni is kell, de nem mindennap. Ha elég rövid a hajad, nem zsírosodik! :) A hosszú haj = rövid ész. :)

Az otthoni semmittevés teljesen elfogadott dolog.

SciNu 2011.10.05. 11:26:25

@Regisztra: mivel a macskák oldalán ezét igen, kimondottan az vagy :D

Tóthi 2011.10.05. 11:26:37

@( o_o ): Egy életmódmagazint nyomtak tegnap a kezembe (ismerős volt az interjúalany), ott volt ez érv a szépségszalon mellett. Engem nem győztek meg. ;-)

McFlurry 2011.10.05. 11:26:52

@helio:

Nem, soha nem voltam másba szerelmes a házasságuk alatt.
Na jó, Simone Simons kivételével. :))

@TBal:
Persze, voltak,vannak kezdeményezések, csak ritkán.
Amit írtál már megvoltak, de nem javult semmi.

@Köldökszösz (csodalampa):
"És ebben valóban csak fekete vagy fehér van,"
Ezt vallom én is,- ha nem rólam van szó. Nem kívánom senkinek sem, de más részt venni a "játékban" mint a lelátóról nézni.
Ebben semmi negatívum nincs, csak sajnos tény.

@Zs*******:
"Ha csak egyikőtök tesz érte akkor felejtős.!
Milyen igaz. Eddig úgy volt,hogy "felváltva" próbáltunk tenni az ügy érdekében, de egyszerre csak nagyon kevésszer.

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 11:28:33

@Regisztra: Sic transit gloria mundi :D

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Nem, azt kerdeztem, hogy te probaltad-e a fejed kilogatni :)

Ceterum censeo: a macskak gonosz dogok, mondjanak le!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 11:29:39

@Tóthi:

Ő sem akar macskát, van neki elég! :)

@Frigyesur:

Rumoshordód már most is lehet. Kittynek van elég petje wowban! :)

A polcfúró 2011.10.05. 11:31:16

@SciNuBob -I hear you, mon!-: :D :D :D

Pedig aszittem pártatlan volt a hozászolásom.

Mindkettőt imádom, épp azért, amilyenek. Különbözőségük gyönyörködtet! :)

helio 2011.10.05. 11:32:10

@McFlurry: megkaptad a blogtól amit akartál?

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 11:32:30

@Tóthi: a szépségszalon miért váltja ki a szexet? ehhez lehet hülye vagyok, de délután elmész szalonba este meg jöhet a pasi.Vagy nem értem miért ütné a kettő egymást?

SciNu 2011.10.05. 11:33:06

@Frigyesur: Csak vonatból. De attól a bőrőm mindig olyan száraz lesz, meg mindig félek lefújja a szemüvegem a menetszél. De ilyen alapon te már kergettél fénypontot órákig? :D

McFlurry 2011.10.05. 11:36:25

@Frigyesur:
@( o_o ): Nem csak fizikai szinten voltak igényesek..az egyiknek két -nem vicc, a saját szememmel láttam- diplomája van. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ribi... :)

@michaela77:
Ez bizony így van, én is átéltem ezt.
Nagyon jó ötletek, így még nem gondoltam bele :) Bár amikor idegesítőnek érzem nem biztos,hogy könnyű a fonákjáról megfogni a helyzetet, de törekedni kell rá.

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 11:37:00

@( o_o ): Ha belső kisugárzás szempontjából hozza a barátod szintjét, mindamellett még gazdag is, szerintem ne teketóriázz sokat. :)

@michaela77: Pontosan erről van szó: az érzelmek nem ilyen egyszerű dolgok. Nem hiszek abban, hogy a viszonylag csinos, viszonylag jó fej, emberileg viszonylag OK nő elvesztésének kockázata tényleges érzelmet, azaz szerelmet triggerelne az emberben. Inkább csak rájön, hogy Margit összességében tényleg OK (bár nem az igazi..), akibe szerelmes volt, az nem tudott főzni, állandóan hisztizett és lehúzta anyagilag. Ezért a józan észnek tűnő valami szavára hallgatva ugyanúgy Margittal fog összeházasodni. De az még mindig nem szerelem, és ugyanaz a probléma merül fel, amiről a fickó beszámolt.

SciNu 2011.10.05. 11:37:10

@Regisztra: A kutyát állítottad be dögnek a macskát pedig tanulékonynak :) Az unalmas macska is jó. Lehet beöltöztetni és küldeni cukiság blogra a képet :D

A polcfúró 2011.10.05. 11:37:37

@Frigyesur: A malis vituperari laus est et audiatur et altera pars! Canis lupus familiaris et Felis silvestris catus iudicium privatum! :D :D :D

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 11:40:08

@Father Justice: "..akibe szerelmes volt" => "..viszont akibe szerelmes volt"

michaela77 2011.10.05. 11:41:18

@McFlurry: azt hiszem talán humorral közelíteni még a legkevésbé nehéz megoldás. Jóindulattal, mosolyogva, előre vigyorogva azon, mennyire meg fog döbbenni a másik, hogy nem azt a reakciót kapja, amit megszokott:)

@Father Justice: a te példádban szerintem jobban jár, ha margittal házasodik össze. A másik hiába szerelem, küzdés lenne mellette az élet. A boldogság meg nem az. Ha meg az ember meg tudja becsülni a jót, a biztosat, a megbízhatóságot, az emberi értékeket, akkor nem fog úgy járni, mint a posztoló. Talán.

A polcfúró 2011.10.05. 11:44:26

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Neeem, csak arról nem kellett Frigyesurat győzködnöm, h a kutya miért jó, hiszen azt tudja, ezért csak a macskák mellett hoztam föl érveket.
Ellenben neked elmondhatom, h a kutyákkal is tök jókat lehet játszani, ugyan úgy buli szívatni őket és király, h megcsinálnak dolgokat, csak azért mert kérem és örömet akarnak okozni nekem! A nyálat kizárhatjuk, mert van amelyik egyáltalán nem csorgatja, némely pasival és nővel ellentétben...és persze soha nem fog megcsalni! Jaj átmentem ember kontra állatba.... :D :D :D

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 11:45:09

@McFlurry: véletlen nem te futtatod ezeket a csajokat? annyit reklámozod őket még a végén én is kedvet kapok hozzájuk :-D. Tény vannak szép okos nők akik pénzért mindent. Az egy külön állatfaj.
De én akkor se értem mi a jó egy ribiben.Egyszer egy férfi ismerősőmmel találkoztunk egy pornósztárral. Ismim kíváncsiságból csókolózott is egyet vele. Megkérdeztem milyen volt erre a srác mondta, profi de nem volt benne semmi érzelem ezért olyan fura volt.
Pasik, miért jó egy érzelem mentes lyukat betömni? Mit tudnak a ribik amit mi nem? azon kívül,hogy utcán majdnem pucéran mászkálni...

michaela77 2011.10.05. 11:45:11

@Regisztra: én is imádom a kutyákat, macskákat is. Kutyákat csak egy bizonyos méret felett, a zsebkutyák számomra nem azok.
Szerintem mindkettőt másért lehet szeretni. Régebben inkább kutyás voltam, de mióta nem családi házban lakom és csak a cicát látom alternatívának, megismertem és megkedveltem őket:)
Még ha úgy tűnik, hogy soha többé nem fogok aludni éjszaka, akkor is:)

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 11:45:45

@Nard: Jo, de ha en akasztom a nyakamba, az nem cuki :D
Tigrincsrol, Haverrol es Lorirol tudok csak :)

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Jo, de nem mindenki a bore szepsege alapjan szorakozik. Orakig nem, mert unalmasabb annal, de azt hiszed nem probaltam ki? :D

@Regisztra: :DDDD Felis silvestris catus diabolus est, exorcismus necessara est. (Asszem. Valahogy igy.)

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 11:47:23

@McFlurry: Az igenyesseg arra is vonatkozik, hogy nem arulom magam penzert. Diploma, ugyan. De ha mar lattad: milyen diploma volt? Es szemelyit is mutatott hozza? :)))

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 11:47:50

@Father Justice: apu,na akkor áruld el mi a szerelem? mert a "kívánom mint állat" nem az.

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 11:49:48

@Frigyesur: bölcsész :-D, meg művész :-D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.05. 11:53:00

@Tóthi: az a nő eddig is ezt a színvonalat képviselte! Eddig jó volt?

Rebelde 2011.10.05. 11:54:03

méghogy nincsen szervi baja?! hát vannak gondok a fejében

egyébként ne mondja el szerintem se, ezzel a szarral már inkább ne terhelje azt a szerencsétlen nőt, váljon el, a nőci még boldog lehet

SciNu 2011.10.05. 11:55:17

@Regisztra: Dehogynem. Otthagy téged egy hentesért tőle mindig friss husit kap (bár ebben a macska sem különb) :D

@McFlurry: Szerintem én előbb győzöm meg Fricit, hogy a macska isten áldása mint, hogy a ribizlizést minimum elfogadott szintre hozd nála :D (az mindegy hogy közben van-e valakid, az már csak ront rajta)

@( o_o ): Ha pl kategóriádnál/korodnál jobb nőt akarsz akkor közülük bérelhetsz egyet. Ez a fordítottja az önmagát hejjesspaseeval levarrató nőnek. Csak a férfiaknak ez pénzbe kerül a nőket meg ingyé levarrják. :D

Rebelde 2011.10.05. 11:55:50

na látom tbalfasz is megjelent, megérezte a (félig) nyitottkapcsi szagot

Tóthi 2011.10.05. 11:56:05

@( o_o ): Gondolom, a szalon tulajdonosa akarta ezzel nyomatékosítani, hogy egy igazi nő inkább a pasiját kukázza, mint a kezelést. Számomra elég nyakatekert érvelésnek tűnik, de biztos van, akinél bejön, elvégre fizetett érte. :-) Legfeljebb nem minősülök trendinek, mondd már! Viszont legalább jól érzem magam esténként. ;-)

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 11:57:42

@michaela77: Na, itt van az igazi egyet nem értés köztünk.

Szerintem ugyanis akkor jár jobban, ha SEM Margittal, SEM Gizellával nem házasodik össze. Persze kérdés, hogy kinek mi a jobb? És minél jobb? Az egyedülléthez képest a legtöbb férfinek nyilván jobb (kényelmesebb), ha valaki csengeti a rezsi felét, főz-mos-takarít, akkor is, ha csapnivaló vele a ritkás szex, érzelmekről meg nem is beszélhetünk. Ez tulajdonképpen csak gazdasági érdekszövetség, unokagyártás a szülőknek, na meg 'így szokás X évesen..' Ilyenkor nem szabad kiakadni azon, hogy szarul működik az, ami igazából soha nem is működhetett, mert nem voltak meg hozzá a megfelelő alapok. Én sem várom el az üzleti partnereimtől, hogy szerelmesen, szeretettel, megbecsüléssel és tisztelettel bélyegezzék a számlákat, és ők sem tőlem.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.05. 11:57:51

@Dövan: :)

@Nard: :) :) ha erről van szó akkor én sem szeretem a kihívásokat! Bár van aki szerint csúnya csajokkal is kell hetyegni, mert rohadt hasznos tud lenni. Ez is talán a Mintavételezési elmélettel indokolható? :)

@Spricc: hát nem irigyellek, de ha a sexen kívül minden okés és van 2 szép gyereketek akiket szerettek, akkor nem aggódnék a helyedben. Tényleg ne válj! A legfontosabb a béke és a család, szeretet! Nézz pornót ;)

Rebelde 2011.10.05. 11:59:59

@michaela77:

"Csajok és nard: használt már valaki ilcsi hámlasztót?"

Nard, nyilatkozz!! :DDDDD

McFlurry 2011.10.05. 12:00:09

@helio:

Igen, megkaptam, sőt többet is mint reméltem. Köszönet érte mindenkinek.

@Frigyesur:
Nem magát, hanem egy szolgáltatást árul. Az más kérdés,hogy a teste aktívan részese ennek. :))
Nem az "ecserin" vette a diplomákat, s igen, tényleg az övé volt.
Megelőzvén a köv. kérdést, nem tudhatom biztosan, de nagy pénzt tennék rá,hogy nem (feltétlen) a díványon hozta össze a diplomáit.:) Tényleg rendkívül értelmes,okos a csaj. Hogy akkor miért csinálta? Pénzért, mi másért. :)
Ja igen, azóta már abbahagyta van egy saját vállalkozása, és nem kupi, teljesen hétköznapi biznisz. :)
Na, persze nem ez az általános sztori, 100 esetből talán 1.

cyd 2011.10.05. 12:00:35

@michaela77: "A másik hiába szerelem, küzdés lenne mellette az élet. A boldogság meg nem az. Ha meg az ember meg tudja becsülni a jót, a biztosat, a megbízhatóságot, az emberi értékeket, akkor nem fog úgy járni, mint a posztoló."
Márpedig így működik a világ...

SciNu 2011.10.05. 12:00:52

@Frigyesur: Azt a videót azért megnézném, ahogy rohangálsz egy fénypont után. :D

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 12:01:39

@Tóthi: vagy lehet azt akarta mondani, ha a pasid nem fizeti a kezelést akkor ne adj neki szexet és akkor majd utána kétszer meggondolja :-D de én nem vonnám meg magamtól a jót még 1 estére sem csak azért hogy lenyúzzáka a bőröm egy szalonban :-D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 12:02:46

@Frigyesur:

Na mindjárt megmondom, hogy mennyi van neki!

Beetle (85)
Frakk (85)
Haver (85)
Warp Stalker (85)
Denver (71)
Frakk (71)
Lóri (69)
Cat (34)

:)

Egyetértek a macskák ördögtől valóságával! :)

@Rebelde:

Ja és fogadjunk hogy két pofára zabálja a finomított fehércukrot! :) A mocskos állatja!

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 12:03:00

@( o_o ): Höhöhö :D

@McFlurry: De, ez sajat maganak arulasa. Ha az ember sajat testet arulja, de meg az sem sajat maga arulasa, akkor mi??! :) Eladja magat rabszolganak? :D

De en nem ezt kerdeztem. :) Bar ha mar felhoztad, aki penzert lefekszik valakivel, az bizony masert is, az tutifix ;) Na kivele, milyen diploma volt es honnan tudod hol vette? :)))

dr. gernika 2011.10.05. 12:03:09

@Frigyesur: Ha meg nincs, forduljon hozzád bizalommal. :P

helio 2011.10.05. 12:03:13

@McFlurry: meg is osztod velünk h mire jutottál? :)

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 12:03:27

@( o_o ): "A szerelem az, amikor a mamám tudja a papámról, hogy büdös és kövér, mégis azt mondja, hogy jobban néz ki, mint Robert Redford." :)

TBal 2011.10.05. 12:03:46

@Rebelde: csak értelmes volt a téma...
dejó, megint kaptam egy minősítést, odateszem a többi mellé...

Tóthi 2011.10.05. 12:04:21

@McFlurry: Magyarázhatod, ameddig akarod, nem változtat a tényen, hogy a testéből él. Tudod, van az a vicc, hogy a rendőr igazoltat három nőt, és a foglalkozásukat firtatja. Egyeske: "Kertész vagyok, összeboronálom magam fűvel-fával." Ketteske: "Matematikával foglalkozom, összeadom magam több ismeretlennel." Hármaska: "Én is kurva vagyok."

Fizettél neki a szexért, vagyis esélyed se volt egy őszinte kufircra. Moldova mester egyik riportkönyvében mondta az egyik utcai munkás, hogy a prosti kétszer élvez, nevezetesen mikor az ügyfél befejezi, továbbá mikor fizet.

helio 2011.10.05. 12:05:03

el kellene indulni a hvg állás börzére, de nincs kedvem egyedül :S

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 12:05:20

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Nem keszult rola :))

@Nard: :DD Akkor mar elerte a 85-os szintet? Megerte a sok nappalibol hallatszodo anyazas :))
(De mi lett Tigrinccsel? :( Ra meg dal is irodott.)

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 12:07:27

@gernika: Cah. Abbol mar kicsit elegem lett :S

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 12:07:50

@Frigyesur:

Már egy törpe harcost húz fel, legutoljára úgy 42-43 szintű volt amikor láttam :) A vadásza már rég 85-ös! És van egy mágusa is! Hétvégén vettek fel a guildbe, így nyomon követhetem és fáraszthatom mindig! :)

dr. gernika 2011.10.05. 12:08:53

@Frigyesur: Olyan sokan fordultak hozzád? :D

michaela77 2011.10.05. 12:09:22

@Father Justice: miért lenne csapnivaló ritkás szex, meg érzelmek nélküliség?
Én arról beszéltem, hogy szereti, tiszteli a másikat, de nem lángol iránta. Nincs ajtócsapkodás, hanem nyugodt élet van. Manapság a nyugodt az egyenlő az unalmassal, pedig nem így kellene lennie.

@cyd: biztosan túl naiv vagyok. Bár az már kiderült, hogy rajtam kívül nem sokan gondolják már így, úgyhogy mit is vártam...

A polcfúró 2011.10.05. 12:09:23

@Frigyesur: :D :D :D ne quid nimis! :D :D :D asszem necessarae ...

Tóthi 2011.10.05. 12:09:49

@( o_o ): Ilyen mélységekben már nem érdekelt a dolog, megcsodáltam az ismerőst, milyen szépen lefogyott, és megakadt a szemem azon, hogy milyen hülyék is, akik nem a szexet választanák. Slussz. :-D

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 12:10:03

@McFlurry: Engem egyszer Ausztriában egy pasi megkérdezett mennyi, mert a zebránál állva vártam a taximat erre mondtam semennyi mert nem ez a szakmám és aztán nem bírtam levakarni, mondta is,hogy milyen elcseszett vagyok hogy még 500 euroért sem meg most mit kelletem így magam. Megpróbáltam arrébállni hátha valami prosti sarokra sikerült beállnom de akkor meg követett és csak mondta, hogy na ha 500nál több mondjam már meg neki hajlandó kifizetni.:-D Mondtam is a pasimnak aznap este, hogy basszus mi lenne ha beszállnánk ebbe az üzletágba kőgazdagok lennénk 1 hónap alatt aztán kiszállnánk, de mondta, hogy szerinte nem vagyok normális :-D

McFlurry 2011.10.05. 12:11:35

@Flagiore:

Ez is egy út, de nekem ez nagyon macskakövesnek tűnik, azt meg nem szeretem. Meg aztán ha valaki járt már a sztrádán az nem nagyon csípi a göröngyös földutat utána..

@( o_o ):

:)) Nem, nem vagyok manager. :) Mielőtt félreértenél nem akarom én reklámozni őket, ezek csak tények, amiket én tapasztaltam meg.
"Mit tudnak a ribik amit mi nem?"
Azt én nem tudhatom, hogy te mit nem tudsz, ez a "gyakorlatban" derülhetne ki.. :)
Szóval röviden semmi extrát. Adott szituban kielégítik azt az igényed amit a párodtól éppen akkor nem kapsz meg, vagy nem akarod megkapni, vagy nincs lehetőséged megszerezni.Ennyi.

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
Dehogy akarom meggyőzni, én csak elregélem a saját tapasztalataim. :)

A polcfúró 2011.10.05. 12:11:57

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Hát ez a poszt alapján az emberekre is vonatkozhat... friss húsért és ennyi, GYÁSZ!

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 12:12:21

@gernika: Erre most nem valaszolnek itt :))

@Nard: Huha, az nagyon jo lesz! Remelem ha jonnek nepet szamolni, akkor erre hivatkozhatunk, hogy miert nem nyitjuk ki :))

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 12:13:32

@Father Justice: tetszik :-) én is így gondolom :-).

Laslow · http://laslow.hu/ 2011.10.05. 12:16:04

Semmi bajom a posztolóval, korrektnek tűnik, csak hát van egy problémája, amivel nem tud mit kezdeni. Két forgatókönyvet látok:

1. Kilépni a házasságból:
Vesz egy nagy levegőt, és elválik. A nő valószínűleg örökre gyerek nélkül marad, utálni fogja élete végéig a pasit. A pasi idővel talál egy másik nőt, aki kicsit csúnyább a feleségénél, pénze sincs, helyette pár olyan idegesítő szokása, ami a feleségnek nem volt, de ugye kinek nincsenek. Kicsit szereti őt a pasi, belemegy a kapcsolatba, elveszi a nőt (mert érzi, ez a sorsa, hogy csak kicsit szeresse a nőket, nem hatalmas lángoló szerelemmel, ez van, elfogadja, belenyugszik), gyerekük lesz, a pasi örül a gyereknek, a nő is, meg az anyagi biztonságnak is. A pasi időnként elgondolkozik, hogy nem olyan rossz dolog a gyerek, meg hát ez a kapcsolata se jobb az előzőnél, nem is lesz jobb sosem, jobb lett volna a régi nővel maradnia, de hát a magánéletében is végre valahára egyszer tökös fiú volt, lépett. Jobb nem lett semmi, de legalább lépett. Utólag visszacsinálná az egészet, de már nem lehet. Enyhe boldogtalanságban éli le az életét.

2. Bent maradni a házasságban:
Kevesebb munka, több közös program, kurvákat elfelejteni (és nem bevallani, mert az asszony nem nézné el és lelépne, pedig tovább olvasva nem olyan rossz ez a forgatókönyv). Először fura lesz, aztán rájön, hogy egy csomó mindent lehet közösen csinálni, és az tök jó. Munkát a minimumra leépítik mindketten, minden hétvégén kirándulások, hétköznap esténként program szinte minden napra. Sajnálja az elvesztegetett éveket, amikor csak a munka, meg a leépülő kapcsolat volt neki. Gyereket továbbra sem akar, de mégis bevállalják. Utólag nagyon örül neki, megszereti, a kapcsolatuk helyrejön, mintaférj és -apa lesz belőle. A feleség is happy lesz, a szexi is rendbe jön.

Ez mind csak spekuláció, de szerintem reális forgatókönyvek. Akárhogy is, ha van lélekvándorlás, a pasi a következő életében más kihívásokkal fog találkozni, mert ezt a leckét megtanulta.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 12:16:16

@Regisztra:

ae nem lehet igevégződés. Második declinatios többeszám. Amúgy meg, necesse est.

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 12:16:19

@helio: egy prosti pénzért még talán arra is elkísér :-D

A polcfúró 2011.10.05. 12:17:05

@Tóthi: Hát jah, tök gáz, h csak eljátssza, hogy kellenek neki, meg ő is akarja a dolgot stb. De sokaknak ez elég, a tudat, az illúzió, ezért ekkora a pornó ipar is...

Laslow · http://laslow.hu/ 2011.10.05. 12:18:10

Ja, és akkor végül is mit döntött a posztoló, mit csinál? (Nem akarom elolvasni ezt a sok kommentet.)

Чапаев 2011.10.05. 12:19:40

@( o_o ): Te, biztos, hogy rád alkudott, és nem a taxid kellett volna neki sürgősen, mert el akarta érni a gépét?! ;)

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 12:20:10

@michaela77: Ő is arról beszél, hogy nyugodt élet az van ugyan, de esténként valami nem az igazi. Neked elfogadható lenne az 'értékellek mint embert + rezsiközösség' konstrukció, neki nem. Neked pont elegendő egy jó házassághoz a középlangyos víz, neki összességében kevés, mint utólag rájött. Ha nem érzékelné ezt, valószínűleg fel sem tette volna a kérdést.

Neki szerintem az érzelmi ÉS a racionális aspektus is kell(ene) a jó párkapcsolathoz, és szerintem ez teljesen normális igény. Nincs baj azzal, ha nem vagy-vagy alapon akar választani az ember, mert tisztában van vele, hogy hosszabb távon mindkét típusú megalkuvásnak az árnyoldalai fognak jobban kidomborodni, mint az előnyei.

Rebelde 2011.10.05. 12:21:32

@Laslow:

mégis miért maradna a nő örökre gyerek nélkül, ha elválik?
a második verziód nonszensz, semmi köze a valósághoz

cyd 2011.10.05. 12:21:34

@michaela77: Az egy dolog, hogy gondolod, de azért olvasd el az általam idézett bekezdésed elejét és nézz tükörbe. Hm?
A másik felére pedig azt látom, hogy elméletnek jó, de az érzelmek és a "mindent elsöprő szerelem" vágya felülírja.

A polcfúró 2011.10.05. 12:21:58

@Nard: :D igazad lehet, a google csak 65 ezer találatot adott ki rá a neccese-re meg 1 440 000 -et! :D

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 12:22:18

@Regisztra: Qoud capitat, tot sententiae, sed Frigyes veritatem habet.

McFlurry 2011.10.05. 12:23:22

@( o_o ):

Milyen ruhában feszítettél a zebra mellett? Lehet,hogy azzal volt a gond. Vagy egyszerűen megbabonáztad páratlan szépségeddel, vagy csak nagyon kanos a fickó, vagy minden eset igaz. :)

@Tóthi:
"Magyarázhatod, ameddig akarod, nem változtat a tényen, hogy a testéből él. "
Persze, hogy abból él,mi másból ha egyszerűen csak egy ribi? :)
Eszemben sincs mentegetni őket, ő dolguk, ő életük.

@helio:
Persze. A következő lépés az lesz,hogy összegzem a véleményeket, pro és kontra (mi szól a folytatás és mi szól ellene)szelektálok, majd hozzáteszem a saját és a párom elképzeléseimet s az így kapott halmazból leszűröm a konklúziót, osztok, szorzok, gyököt vonok, aztán a végeredmény alapján döntök.
Tudom, ez így kissé hidegen hangzik, száraznak tűnik, de nincs jobb ötletem, az üzleti életben ez a módszer tökéletesen működik, akkor itt miért ne?

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 12:26:41

@Чапаев: oh ha ezt tudom,azért elég kínos volt a helyzet. lehet újra kéne tanulnom a németet? :-D

michaela77 2011.10.05. 12:27:09

@Father Justice: én ebben azt látom, hogy emberek azt várják, hogy az érzelmeik majd x év múlva is ugyanúgy fognak lángolni. Vagy ha nem lángolt eredetileg sem, akkor később nulla befektetéssel majd izgalmas lesz a kapcsolat.
Ez így nem működik. Nem ugyanazt kell éreznünk 15 év múlva is, és amit 15 év múlva érzünk, nem feltétlenül unalom. Ha meg az, arról mi magunk is ugyanúgy tehetünk, és az ugyanúgy meg lenne a hiperszuperszerelem mellett is 15 év után, ha semmit nem teszünk csak várjuk a hatalmas érzéseket.

@cyd: értem mire gondolsz, de itt nem az a szitu, hogy el kéne hagyni egy szerelmet, hanem hogy benne van valamiben, ami éppenhogy nem az. Én emellé sorakoztattam érvet, hogy ez attól még lehet jó, hogy nyugodtabb, mint egy lángolás.

A mindent elsöprő érzelmek iránti vágyról meg írtam fentebb.

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 12:27:54

@Nard: Megszolalt a kis latinfeju :)))

helio 2011.10.05. 12:27:54

@( o_o ): köszi :) egy diplomás prosti talán még élvezné is:D még munkát is találhatna :D
@McFlurry: azt hittem már van eredmény :)

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 12:31:17

@McFlurry: hát szerintem nem voltam "alulöltözve", de mindegy a lényeg hogy vannak nők akiknek valahogy számít miből van az a kis kezdő tőke az élethez, (pl nem bánnám ha a pasim keresné meg prostiként :-D) másoknak meg nem. De én nem akarok majd a kislányommal végigmenni úgy egy utcán, hogy szembejön velem Géza és azt mondja, hú te vagy az Klárika? Este mehetek egy menetre vagy visszavonultál már?

A polcfúró 2011.10.05. 12:33:10

@Frigyesur: :D erre már csak az jut eszembe, hogy: In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti! :D És megyek enni....

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 12:34:37

@Frigyesur:

Grammarnazi énem mindig résen van! :)

@( o_o ):

Klárika? :) Nem Gyuri a férjed? :D :D :D

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 12:34:46

@Regisztra: Jobb is, mert mar marhara megkopott a tudas, aztan a kis latinfeju csak kijavitana a nyelvtant. :)) Joetvagy!

Spricc 2011.10.05. 12:35:40

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Pornóra minden ok. Együtt is szoktuk nézni, és aközben d.gunk. Szerintem ettől tök személytelen a szex, ha nem a társad miatt élvezel, hanem mert Mélytorkú Mirabella ügyes volt a tévében. Írattam fel potencia-pirulát. Akkor nincs gond. Csak ugye az vágyat nem csinál, max. akcióképes vagy tőle. Vágy nélkül d.gni... mint amikor valaki orgazmust színlel... Megpróbálok másképp hozzáállni, csak ez már sok éve nem megy, sajnos... De köszönöm mindenkinek, aki segíteni próbál(t).

Чапаев 2011.10.05. 12:37:00

@( o_o ): Hát, nem tudom, nekem sosem volt szívem csücske az a nyelv. De ha jó a nyelvérzéked, feltétlen inkább franciában kamatoztasd! :D

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 12:40:47

@michaela77: Továbbra is az a probléma, hogy mivel neked sem kezdeti lángolás, sem szerelem nem kell a hosszabb távú kapcsolathoz, úgy gondolod, másnak sem kellhet az, csak ők helikopterek. Pedig nem biztos, hogy azok, csak esetleg túl későn szembesültek a tényleges érzelmi szükségleteikkel. Van, akinek egyáltalán nem mindegy, hogy egy 2-3 évig tartó szerelem (nem is feltétlenül lángolás) alakul át szeretetté, tiszteletté, és egymás értékeinek elismerésén alapuló kombóvá, vagy eleve "csak" ennyi volt benne kezdettől fogva, nem több. Csakhogy az a jó, ha ezzel az ember alapból tisztában van, és nem 7 év házasság és 2 gyerek után jön rá, hogy nem rossz dolog a langyi, csak éppen boldogtalan benne. Az unalom kicsit más kérdés: az ellen tényleg mindig lehet tenni, ha mindkét fél törekszik rá, bármilyen is a kapcsolat jellege. De ha az igazi érzelmek hiányoznak, akármilyen változatos programokat is szervezel az extrém horgászattól a csirkelövésig, attól nem fognak kialakulni. Csirkét lőni a haverokkal is lehet.

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 12:42:25

@Regisztra: Kotekedni, azt biztos! :)

@Nard: :D Hat igen, a nyelvtan az mindig fontos! :)) A nyelvtan mindig is a gyengem volt, a coniunctivust utaltam nagyon. Szerintem az eletben nem tudtam hasznalni a coni. praet. imperf. pass.-t :D Masik kedvencem az abl. abs. volt. Az mindent jelenthetett. Csodas! :)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 12:47:23

@Frigyesur:

Én sem, de a tanár mondta, hogy úgysem figyeli senki (CSAK Ő!). Ez a holt nyelvek szépsége :D

A polcfúró 2011.10.05. 12:56:19

@Nard: @Frigyesur: Ja, hogy ebben van nyelvtan? Aszittem elég a szókat egymás után pakolni a magyar-latin onlin-bol! :D

Semmire nem emlékszem, nagyon rövid ideig tanultam, egy édes tancsi próbált tanítani, de gyorsan áttértünk a franciára! ;-) :-D

dr. gernika 2011.10.05. 12:59:10

@- Lynx -: Egy házasság nem lehet rendben, ha a szex nem működik, mert hazavágja az intimitást, anélkül meg a felek eltávolodnak és már csak lakótársak, jó esetben barátok lesznek. Ha ez mindkét félnek jó, akkor legyen, de az nem párkapcsolat már.
Egyébként meg egy vérbeli MPG-t hallottunk.

Чапаев 2011.10.05. 12:59:31

@Father Justice: Na igen, de ha mondjuk a haver épp jár is azzal a "csirkével", abból komoly konfliktushelyzet is lehet ám! :D

Spricc 2011.10.05. 13:00:30

@Father Justice: Te pontosan látod a problémát. Nem rossz dolog a langyi, csak épp boldogtalan benne az ember. Szerintem ennyi (a példádban: 7 év, 2 gyerek) után mindegy, hogy az elején lángolt-e (nálam, mint írtam, nem). A MOST-tal van probléma... (vagy legalábbis egyre inkább annak érzem...)

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 13:00:36

@Nard: :D Ez azert a nemetnel is megvan. Ha taktikusan elharapod, mit szamit, hogy der, den, dem *legyintes*

@Regisztra: Dehogyvan. Csak felvagunk :)
Francia, na szep. :x

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 13:01:02

@Чапаев: Célszerű írásban rögzíteni, hogy mindenki csak lő a csirkére és nem birtokolja. :)

Чапаев 2011.10.05. 13:04:41

@gernika: Az MVP még rémlik valamelyik Galaxis útikalauzból, de nem vagyok gyakorló hematológus, mi a pék az a "vérbeli MPG" ?!

A polcfúró 2011.10.05. 13:05:47

@Frigyesur: Nem beszélem, de állítólag nagyon jól csinálom! :D
No meg imádok szopatni is, azt is nevezhetjük franciának! :D :D :D

Чапаев 2011.10.05. 13:06:31

@Father Justice: Sőt, mindjárt a csirke fenekére tetováltatni, hogy az alapszabály mindig szem előtt legyen, nem?! :D

Tóthi 2011.10.05. 13:07:53

@Spricc: Nem, a probléma az első pillanattól ott van, csak mostanra lett elviselhetetlen számodra. Lenézed a nejedet, nem tartod méltónak magadhoz, egy pillanatig se voltál oda érte - a kudarc borítékolható volt.

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 13:08:00

@Father Justice: szerintem a mai embernek az agyára ment hálivúd. A nagy lángon égő kapcsolatok max akkor maradnak meg nagy lángon, ha Rómeó vagy Júlia meghal. A filmek végén persze esküvő meg miegymás de az 5-7 év múlvai állapotot nem mutatják.Az teljesen normális hogy a láng alábbhagy csak kérdés, hogy ilyenkor mit tesz a másik. Az én családomban van pár akik több mint 28 éve házasok soha nem léptek félre és ma is mint két tini hős szerelmes, na de nekik is voltak langyi völgyeik csak ők tettek azért,hogy kijöjjenek belőle és nem úgy hogy prostiztak, vagy pornóztak vagy hasonló finomságokat követtek el.

Boris the Bullet dodger 2011.10.05. 13:08:48

@gernika:
Ja, vicces, gondolom jó néven venné, h a bnője/felesége úgy nem bántaná meg, hogy nem számol be róla, a héten hányan mentek át rajta.

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 13:10:27

@Spricc: Van, akinél a MOST egészen más színben tűnik fel, ha egy nagy szerelemtől jutottak el odáig a felek. Másfajta szeretet és összetartozás-érzés lesz a szerelemből, mintha kezdettől fogva csak egész jól megvoltak együtt, és nagyjából ennyi. Persze olyan is van, akinek mindegy, hogy szerelemből lett langyosvíz, vagy eleve az volt mindig is. Na, ezt hívják nem monogám típusnak. A brit tudósok szerint mindenki ilyen, ha jól tévedek.

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 13:10:46

@Чапаев: szem előtt nem lehet, nem tud repülni :-P vagy guggolásból kell lőni? :-D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.05. 13:11:09

@Spricc: sportolsz valamit? Ha nem akkor kezdj el edzeni, futni, stb.. az jó mert több teszto fog termelődni és kanosabb leszel :)

SciNu 2011.10.05. 13:11:42

@Чапаев: MPG = Minden Pasi Geci. Bár azóta a "minden" rész elvesztette a jelentését benne és csak az adott egyedre vonatkozik. Párja az MNK = Minden Nő Kurva.

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 13:18:30

Azért valljuk be elég nagy különbség van a két nem nézete között. Egy nő nem megy el jól megd*atni magát mert "félek valami szervi bajom van teszteljük le". és ha félre akkor sem 100 prostival hanem 1 normális egyeddel.Ha meg ellangyosul egy kapcs a csaj részéről érdekes módon nem az van,hogy jaj a gyerekek miatt nem hagyhatom el hanem vagy 100 módon próbálja felmelegíteni a dolgokat ha meg az nem megy akkor dobbant, de nem szivatja halálra a pasiját azzal,hogy te kevés vagy nekem és inkább költöm a pénzt hímringyókra.Ja és a reakció is más, ha egy nő tenne ilyet akkor fúj de mekkora egy K de ha egy pasi akkor meg jaj szegény csak langyos kapcsba került és szabaduljon már!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 13:19:01

@Regisztra:

Én négy évig tanultam.

@Frigyesur:

Egen, még azt hiszik hogy valamilyen nyelvjárást beszélsz :) Német nyelv az perverz.

Szöszi 28 2011.10.05. 13:20:20

@Nard: Miért perverz?:) Kénytelen leszek megtanulni, hogy érvényesülhessek.

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 13:21:20

@Nard: En 8ig, es elveztem! :) En nyertem.

Szexinek talalni meg perverzebb. ;)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 13:22:11

@McFlurry: Ez most komoly! Kurvázol? Az a jobb? Tök megalázó a feleségednek! Ennél az is jobb, elfogadhatóbb, ha beleszeretsz másba. De az is úgy korrekt, ha elmondod, és nem csalod évekig.
Gyerek? Nektek? Mi a fasznak?
Inkább engedd el, hátha talál ő is jobbat!
Amúgy a nők is szeretik a szexet! Azon még nem gondolkoztál el, h vajon ő miért nem akarja, h gyakrabban megkeféld? Lehet elkéne apukám! Az nem elég a nőnek, h kemény a faszod, és berakod! 
Persze a kurvának elég...

Hábazdmeg!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 13:29:29

@Kata1987:

Mert szekszuálisan izgató pl ha német műszaki szakzsargont hallok! :) Egy druckmitteltemperatur, vagy pneumatic-anschlussleiste még téged is lázbahoz, bevallhatod! :)

Чапаев 2011.10.05. 13:30:17

@Picicsibe: Paprikáscsir... izé, -csibe! :D

SciNu 2011.10.05. 13:31:00

@( o_o ): Ez azért elég elszállt általánosítás. Ha ellaposodik egy kapcsolat a nők ugyanakkora része keres magának egy/több szeretőt ahelyett hogy javítani próbálna rajta. Úgyhogy a nők kb annyira szarnak rá mint a férfiak. Lehet TE máshogy tennéd, de te nem mindenki vagy.

@Picicsibe: És el is találtam hogy itt a ribizlizés nagy téma lesz :D

cyd 2011.10.05. 13:31:54

@( o_o ): Te ezeket most hol olvastad?

Szöszi 28 2011.10.05. 13:35:14

@Nard: Taszító nyelvnek találom a németet, olyan ronda és erőszakos hangzású:D Ettől függetlenül kénytelen leszek megtanulni, hogy többé ne forduljon elő, hogy elbukok egy jó állás lehetőséget, mint 1 éve a Mercedes gyárnál, Kecskeméten...*mérges fej*

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.05. 13:37:30

@michaela77:
lol :)

@McFlurry:
ha a másiknak a jelenléte idegesít, akkor az már régen rossz
De persze mindketten úgy viselkedtek ekkor már egymással, mint egy beszélő komóddal.
Én kifejezetten szánlak a helyzet miatt, és az asszonyodat is, és bár nagyon nem szívesen mondok ilyet, de inkább külön, mint bárhogy máshogy együtt.
Viszont ebből tanulni kötelező, mert azért annyira fitala nem vagy, hogy 10évente újrakezdd és folyton ugyanúgy elrontsd!

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 13:38:01

@( o_o ): A nőnek nem a nézetei miatt, hanem biológiai okokból nincs rá szüksége, hogy az ilyen jellegű szervi bajait házon kívül teszteltesse. A férfi sem biztos, hogy 100 prostival kúr félre: lehet, hogy egy idő után ragaszkodik egy jól bevált szolgáltatóhoz. :) Akivel a nő félrekúr, az viszont szükségszerűen "normális"? Hát nem feltétlenül, ott is inkább az a szempont, hogy nagy csődör legyen, és szevasz. A kapcsolat 100 módon történő megjavításának kísérletéről sem vagyok meggyőződve a nők részéről:
szexualitas.hu/page.php?p=82&idiv=44

Persze mindezt nem kioktatásnak szánom, hiszen hajlott koromnak és masszív élettapasztalatomnak köszönhetően vagyok ennyire képben a témában hozzád képest.

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 13:39:59

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Majdnem eltaláltad. Nem ugyanakkora, hanem valamivel nagyobb része, viszont ők sokkal diszkrétebben és körültekintőbben művelik. Ezért nem hétvégi fröccsözések alkalmával, hanem anonim statisztikák révén fogsz szembesülni a tényadatokkal.

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 13:42:26

@cyd: Father Justice 2011.10.05. 12:20:10
@michaela77: Ő is arról beszél, hogy nyugodt élet az van ugyan, de esténként valami nem az igazi. Neked elfogadható lenne az 'értékellek mint embert + rezsiközösség' konstrukció, neki nem. Neked pont elegendő egy jó házassághoz a középlangyos víz, neki összességében kevés, mint utólag rájött. Ha nem érzékelné ezt, valószínűleg fel sem tette volna a kérdést.
michaela77 2011.10.05. 12:09:22
@Father Justice: miért lenne csapnivaló ritkás szex, meg érzelmek nélküliség?
Én arról beszéltem, hogy szereti, tiszteli a másikat, de nem lángol iránta. Nincs ajtócsapkodás, hanem nyugodt élet van. Manapság a nyugodt az egyenlő az unalmassal, pedig nem így kellene lennie.

Volt több is de most nincs kedvem visszakeresgélni. szerintem M77 is azt próbálja kommunikálni, hogy ha már nincs nagy láng meg lehet az elején se volt ez a "hú Rómeó én megtagadom a nevemet és öngyilkos leszek érted" érzés de attól még ki lehet tartani a másik mellett és nem kell egyből kukázni ha hirtelen 7 év múlva "rájöttem" sosem szerettem igazán. Ez olyan mint amikor egy meleg azt mondja 30 évesen, én meleg vagyok de ez genetika tehát 2 évesen is az voltam csak elfolytottam.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 13:45:55

@Чапаев: Mert rövid az élet! És a sok hülye elbassza egymás életét! Semmi nincs amiért erőltetniük kéne ezt a kapcsolatot... Még gyerek se, akiért talán megérné. (max vannak szép emlékek, elvárások a családtól...)
De ez egy faszari szerintem. Maradni fog, gyerekük is lesz (bár baromira jól kell fantáziálnia, h felálljon, amikor az asszonynak peteérése van... nem eccerű!) :)

dr. gernika 2011.10.05. 13:47:08

@michaela77: Nyugi, jelen pillanatban tuti, hogy altató nélkül is épp alszik. :)
Ha hazamész, ne hagyd heverni addig, amíg te le nem fekszel, játsszatok, talán kifullad kicsit.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.05. 13:51:49

@Father Justice:
és mondjuk ebben az esetben nem lehetne megoldási módszer, hogy anyu reggelente kérés nélkül leszopja aput, este meg hangulatos masszázs keretében szexuálják egymást? Olyan romi volna!
Mert a "szakirodalom" szerint ez működik, és lássuk be, hogy a hímek mechanikai inegerkre jól reagálnak (nem működni különben a kurvázás sem) - így otthon, "ingyééé" is megkaphatja, amit máshol keres.

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 13:52:08

@( o_o ): Ki lehet tartani, csak nem biztos, hogy érdemes. Ez már a konkrét kapcsolattól és a 100%-ban ártatlan szereplők (gyerekek) érdekeitől függ. A gyerek mindent érzékel: azt is, ha a szülők között elfojtott feszültség van, meg azt is, ha úgy élnek egy fedél alatt, mint két idegen.

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 13:52:39

@Father Justice:
"hajlott koromnak és masszív élettapasztalatomnak köszönhetően vagyok ennyire képben a témában hozzád képest."
Fú ezeket a szavakat most úgy kiforgatnám szexuális irányba de nem teszem :-D.
A statisztikákban nem nagyon hiszek mert érdekes mód a szórás sosem stimmel, hogy lehet hogy van 400-500 ismerősőm és se én se ők még soha nem vettek részt ilyenen?
Nem azt mondtam a nők szentek, de nekik azért nem ilyen egyszerű a megcsalás,hogy fú nem kívánom a férjem elmenjek máshova szexelni hogy megállapítsam a szervemmel van-e baj vagy a szívemmel? a normálist meg nem a pasira értettem,hanem hogy nem prosti hanem hétköznapi kertész :-D.De továbbra is fentartom azt a véleményem,hogy egy normális nő nem egyből csődört keres hanem próbálja menteni a menthetőt.
Nem veszem kioktatásnak :-)

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 13:56:20

@Zsit (nyau és rémizé): Ha anyura már 12 tabletta és fél óra szopogatás után sem áll fel neki rendesen, abból leszopás sem nagyon lesz reggelente. Vagy mindig kelhetnek a kakassal. :) Bizonyos hímek csak azokra a mechanikai ingerekre reagálnak jól, amelyek megfelelő esztétikai élményt, és / vagy az újdonság varázsát nyújtó szerkezetből jönnek. Bizony, így van ez.

SciNu 2011.10.05. 13:56:44

@( o_o ): Dehogyisnem van ilyen a nőknek is. Erre alapozom a Gigolo biznicem :D

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 14:00:18

@Father Justice:
@SciNuBob -I hear you, mon!-:
Ja de ha statisztika, akkor kíváncsi vagyok hány nő írt ide ilyen sztorit, hogy megcsaltam a pasim mit tegyek? mert amióta én olvasom itt a sztorikat mind arról szól,hogy a pasi félre és az én élettapasztalatom is azt mutatja,hogy lehet hogy te 5x megadod neki naponta és még csúnya se vagy de a pasi akkor is megcsal mert a másik kertet is ki kell próbálni még ha te csúcsszuper vagy akkor is. A nő ennél egyszerűbb, ha a pasi jó akkor nem megy keresgélni és szerintem nem csak én vagyok ezzel így.

Чапаев 2011.10.05. 14:00:33

@Zsit (nyau és rémizé): Elégé leegyszerűsített képlet, ilyen alapon apu is benyúlhatna anyu lába közé cserébe, és lenne öröm meg boldogság. Ha már a mechanikai ingerek tuti nyerők, és azok adják a jó szex esszenciáját, ugye. Szóval amit az agy tesz hozzá, az smafu? ;)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.05. 14:01:27

@Picicsibe: én is ezt vizionálom! Maradni fog, már a posztból is ez süt. Szar így, de mégis van otthon valaki, csinál neki egy gyereket, aztán majd 45-50 évesen elválnak. Borítékolható eléggé. Szerintem.

"Amúgy a nők is szeretik a szexet! Azon még nem gondolkoztál el, h vajon ő miért nem akarja, h gyakrabban megkeféld? Lehet elkéne apukám! Az nem elég a nőnek, h kemény a faszod, és berakod!
Persze a kurvának elég..."

Na igen! Ezen én is filóztam.

Tóthi 2011.10.05. 14:02:39

@( o_o ): Azért néha érik az embert meglepetések. Mikor kiderül, hogy az angyalarcú ifiasszony bizony alaposan bevonta a postást a családtervezésbe, mivel a férj túl sokat melózott. Konkrétan két apróságot is köszönhetnek áldásos tevékenységének. (Nem hülyéskedek a postással, valós sztori.)

Szerintem a nők ezt kevésbé beszélik ki nyilvánosan, mert még erősek a régi sztereotípiák.

SciNu 2011.10.05. 14:03:28

@( o_o ): És mióta is olvasod a blogot?

cyd 2011.10.05. 14:05:24

@( o_o ): Ja értem. Két ember beszélgetéséből már konzekvenciák állíthatók fel a két nem viselkedéséről. Minden világos, nincs több kérdés.

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 14:06:29

@( o_o ): Attól, hogy az ismerőseid még nem vettek részt ilyenen (egyébként nem nagy ügy, a link is egy online szavazásra mutat), még léteznek ilyen statisztikák. Abuja városa is létezik, attól függetlenül, hogy egyetlen ismerősöd sem járt még ott. Sőt, nagyságrendekkel többen laknak ott, mint ahány ismerősöd összesen van. :)

A hétköznapi kertész többnyire freeware / shareware, míg a prosti minden esetben fizetős termék. De miért is? Az átlagnő akár egy jóvágású kertésznek is lehet a szeretője éveken át, de ha átlagJózsi unja Mancit, és minőségi sunázásra vágyik, nagy valószínűséggel csengetnie kell. Még hejjespaseeJózsi is csak akkor tud egy viszonylag jó nőt évekig szeretői státuszban tartani, ha egy idő után elkezdi az ígérgetést a válásra, időközönként betolja, mi miatt késik annyit a folyamat, néha meg időt kér, mert "annyira bonyolult minden". Kivéve, ha egy saját lábán is kitűnően megálló, karrierista szingli a szeretője, akinek a férfinemből kizárólag a broki kell. Az viszont ritka.

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 14:07:45

@( o_o ): @Tóthi: Erről van szó, a nők még egymás között sem beszélik ki annyira a félrekúrásaikat. Ennyi a nagy titok.

[c] 2011.10.05. 14:07:48

@Poszt-toló

"Mostanában felkerestem pszichológust is, hogy segítsen, de nem tudott, bár lehet, hogy én nem voltam vevő rá."

Hm, hát akkor valószínűleg így is van. A külső segítség nem ér semmit, ha te nem nézel mélyen magadba és vizsgálod meg, hogy te mit csesztél el, vagyis mit tettél és mit nem tettél*. Azután lehet azzal is foglalkozni, hogy az asszony mit cseszett el.

*Mit tettél azért, hogy az elhidegülést megállítsd-visszafordítsd? Mit tettél azért, hogy mindketten megint kívánjátok a szexet? S az asszony partner volt-e ebben? Amit az asszony próbált tenni, abban te partner voltál-e?

A kurvázás az esetek többségében azt jelenti, hogy a könnyebbik ellenállás felé mozdulsz, mert kurvázni egyszerű, míg rendbetenni egy párkapcsolatot nehéz és fájdalmas dolog.
Ettől még lehet, hogy ti egyszerűen nem illetek össze és nem illettetek össze sosem - ez a lehetőség is számbaveendő.

Mindenesetre értékelem, hogy reálisan látod az idő múlását és a gyerekkérdést...

SciNu 2011.10.05. 14:10:08

@( o_o ): Hát még sajna nem indult be igazán, de ami késik nem múlik :D Majd rakatok ki hatalmas posztereket, hátha úgy özönlenek majd az ügyfelek :D

[c] 2011.10.05. 14:11:31

@Father Justice: "A nőnek nem a nézetei miatt, hanem biológiai okokból nincs rá szüksége, hogy az ilyen jellegű szervi bajait házon kívül teszteltesse."

Dehogyisnem. Ilyenkor szoktak besikerülni a gyerekek, nagyon könnyen és gyorsan - a férj spermáját elutasítja a női szervezet, míg a szeretőére lecsap, mint gyöngytyúk a takonyra...

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 14:11:36

@Tóthi: nem azt mondtam,hogy MPG és egy nő sem MNK, csak hogy a pasik könnyebben csalnak és nekik könnyebben meg is bocsátják, valószínüleg pont azért mert bennük a vadász ösztön erősebb mint a nőben és akkor őket sajnálni kell ezért.De tudom, hogy vannak nők akik csalnak és vannak nők akik a pénzért stb, de nem ez az általános. Persze, hogy a nőnek is szükséglet a szex és van hogy a nő teszi tönkre a házassságot de azért általában nem ez a gyakori.

[c] 2011.10.05. 14:15:09

@Dövan: Azt' Lacinak vajon mekkora a sörhasa? Mert arról nem szól a fáma, hogy az asszonynak van-e kedve szexelni Lacival, de gyanítom, nincs. (Tudom, persze, hogy ez nem kizárólag és elsősorban a pocak méretén múlik. De így lenne reális a történet.)

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 14:16:26

@tea fan: Ilyen van, csak ez nem az esetleges szervi bajok tesztelése. A nő félrekúrás nélkül is pontosan tisztában van vele, hogy nagyon is képes nedvesedni a sunája.. csak épp nem a férjétől. Maga a félrekúrás a tökéletesen működő suna igényeinek kielégítése házon kívül. Vagy belül, csak a vadásszal, mint egy régebbi posztban szerepelt. :)

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 14:17:19

@cyd: nem ezt mondtam meg nem ez volt a lényeg csak konrét példát akartam rá mutatni és ezekbe botlottam legelőször, de ha neked ez jött le belőle akkor ez van :-)

[c] 2011.10.05. 14:19:44

@Father Justice: Jaaa. Félreértettelek, elnézést.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 14:19:54

@Bundabandi: Szerintem nem fognak elválni. Ha most se képesek rá, amikor ott a gyerek még nehezebb. Hacsak nem anyu pasizik be...
(röhögöm, h megírjuk itt a forgatókönyvet)

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 14:20:23

@SciNuBob -I hear you, mon!-: azért olvasom egy ideje csak nem bocsátkoztam bele a kommentálgatásokba és azt hiszem meg kellett volna maradnom azon a szinten :-)

michaela77 2011.10.05. 14:22:33

@Father Justice: ámen.

@( o_o ): igen, valami olyasmit szeretnék nyöszörögni, hogy nem jó, ha valaki egy "á, nincs más, jó lesz ez" alapon választ társat, de az sem jó, ha a "mássalsohanemtörtént lángolás"-t várja mindig, sok év után is.
Ha tudom szeretni és tisztelni a másikat, és hajlandó vagyok tenni azért, hogy a kapcsolat izgalma, dinamikája fennmaradjon, akkor nagy gond nem lehet. Persze csak ha ezt a másik is pont így gondolja.

@gernika: szerintem is az van, hogy napközben állandóan alszik. Úgy vettem észre játszani is úgy szeret, ha produkálhatja nekem magát:) Úgyhogy gondolom nappal lustizik, éjszaka meg csinálja nekem a műsort:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 14:23:15

@Чапаев: "Szóval amit az agy tesz hozzá, az smafu?"
Akinek nincsen olyan, az ezt nem tudja megválaszolni! :)

dr. gernika 2011.10.05. 14:23:24

@McFlurry: "éppen a párom mondta,hogy ő úgy érzi képes lenne még újra úgy szeretni mint régen."
Mert nem tud a kurvákról, az árnyalná a képet, hidd el. :)
Amúgy áruld már el (tudom, baromi lassan olvasok vissza, mert mindig van vmi más), mi olyan baromiállatjó abban, hogy olyan nőt dugsz, akiről tudod, hogy nem kíván, lehet szimpatikus sem vagy neki, csak a pénzed kell?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 14:25:11

@Kata1987:

Látszik, hogy szöszi vagy, lapos, és nagyseggű! A német egy szexi nyelv! :)

cyd 2011.10.05. 14:30:04

@Nard: Most esik le, hogy ezen leírás alapján még német is lehetne :)

SciNu 2011.10.05. 14:31:55

@( o_o ): És összeszámoltad hogy vajon a posztolók hány százaléka nő és abból mennyi írta hogy megcsalták és mennyi férfi írt hasonlót? Mert ha többségében nők írnak akkor csak azt mutatja a blog statisztikája hogy több megcsalt nő ír ide. A 400-500 ismerősödnél meg meglepődnél ha megtudnád mi is a valóság. Kurvákhoz sem jár senki mégis egyre többen vannak erre a 0 emberre. A vadászösztönre fogni valamit meg egy baromság. Azért van homloklebenyünk, hogy felül tudjuk írni az ösztönünket ha kell.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.05. 14:32:12

@Father Justice: @Чапаев:
akkor nem igazak azok a "szakmai" javaslatok, hogy reggel este fárasszuk le hímtársunkat annak érdekében, hogy eszébe se jusson másra nézni, merthogy otthon megkap mindent?
És tényleg nem csak fizikai ingerre képesek reagálni?

Nahát.
Hogy mik vannak.

Mert bár tényleg nem kell túlbonyolítani dolgokat, de magam is azt gondolom, hogy a férfiak talán 3bitesek is lehetnek (najó, a 4 az túlzás lenne :D), és nagyon káros az általam kérdezett "szakértői" tanács (ami nagyon elterjedt manapság).

Tóthi 2011.10.05. 14:32:29

@gernika: Ezen a kérdésen mindig elegánsan átsiklik.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 14:34:05

@cyd:

Azért bármilyen ronda is a német nők túlnyomó többsége, a laposnak nem mondanám őket! :) Persze ott is lehetnek laposak, de azok nem igazi németek :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 14:34:57

@gernika:

Lehet épp ez az, hogy kénytelen hagyni. Dominancia vagy mi a fasz.

SciNu 2011.10.05. 14:35:15

@Nard: Ahogy a régi tvs reklámokban is milyen szexis volt "Ruf mich an! Seben neuen acht sex sex sex." :)

SciNu 2011.10.05. 14:36:47

@gernika: Azért pontosíts, hogy most a prostituáltakról van-e szó mert ez a leírás sok más lányra is igaz :D

Tóthi 2011.10.05. 14:39:37

@( o_o ): Nemcsak a vadászösztön, hanem a társadalmi beidegződés miatt is. Általános alapelv férfiberkekben, hogy más elbírálás alá esik, ha egy mókus több odút is látogat, mint mikor egy odút több mókus is használ. :-)

Amúgy mióta kisgyerekes anyaként több nővel beszélgetek (melóhelyemen 15 éve 4-6 pasi vesz körül), egyre inkább meggyőződésem, hogy bizony a nők is jelentős arányban csalnak, csak egyrészt nekik általában elég egy szerető, akitől megkapják, ami otthon hiányzik, másrészt ügyesebben leplezik.

SciNu 2011.10.05. 14:40:13

@cyd: Ez nem igaz nézz szét az oktoberfestes képek között. :D Náluk a fenék mell fordítva van mint katánál :D

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 14:40:33

@SciNuBob -I hear you, mon!-: mint mondtam nem hiszek a statisztikákban és pont az ilyenek miatt, mert hát ugye ahhoz hogy egy statisztika mérvadó legyen a kérdést is úgy kell feltenni, hogy ne legyen elfogult és megint a szórás, hogy kik nézik a blogot MO népességének hány százaléka stb.
Csak példaként írtam de elég sok pasi sztorit olvastam itt,akik azon vernyogtak, hogy elmonják vagy sem, csaljanak vagy sem.
Nem lepődnék meg hidd el,de nektek meg mitől van ilyen szar képetek a nőkről?
"Azért van homloklebenyünk, hogy felül tudjuk írni az ösztönünket ha kell."
és mikor érzitek úgy hogy kell? mert nem úgy tünik,hogy sok pasi megtartoztatná magát ettől.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 14:45:06

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Oh ja Stefan, tiefer, tiefer! :D Boldog gimis évek és NDK pornófilmek!

dr. gernika 2011.10.05. 14:46:27

@Nard: száradjon le a farka az olyannak.
@SciNuBob -I hear you, mon!-: Részvétem. :) Én nem vagyok mazochista.

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 14:48:09

@Tóthi: ja lehet igazad van és majd ha a 30asok korosztályába lépek akkor ott több ilyen sztorit hallok majd, csak így 20on x évesen még mindig nem tünik reálisnak az,hogy ha otthon vmi nem jó akkor egyből másik mókust keressek,mondván hogy ezt igazából sose kedveltem csak nem volt jobb...

SciNu 2011.10.05. 14:48:13

@( o_o ): Nem nekünk van a nőkről szar képünk hanem inkább neked túl jó :D
Nézd itt a feleség sem tud a férj kilengéséről akkor te honnan tudnál az ismerőseid dolgairól? Ja mert hogy ők nem olyanok. Gondolom itt a feleség is ugyanezt gondolja a férjről. Ha mindenki úgy működne amilyennek gondoljuk őket akkor nem (vagy csak nagyon elenyésző számban)lennének szakítások.
A homloklebeny meg nem meggátolja hanem lehetőséget biztosít rá hogy felülírjuk a hormonok utasítását. Annyiban sokmindenkinél működik, hogy az utcán ha látunk egy lányt nem dugjuk meg ott helyben. Egy kutyát szerinted zavarna?

Szöszi 28 2011.10.05. 14:50:46

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ez csak Nard elgondolása, hogy én így nézek ki, amúgy egyáltalán nem:D Az egyetlen amiben igaza van, hogy szőke vagyok:D

SciNu 2011.10.05. 14:54:50

@gernika: Én sem. Nem is vágyom golddiggerekre. :)

SciNu 2011.10.05. 14:55:58

@Kata1987: Hiszi a piszi :P "Nekem bizonyíték kell, nem ígéret"

@Nard: És nagyseggű :D

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 14:56:12

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ok. Még jó hogy nem egy kutyával járok :-DDD

dr. gernika 2011.10.05. 14:56:46

@Bundabandi: Jó fej vagy, mikor az asszony már beleölt egy csomó időt meg energiát, rendbehozták, azt hiszi minden dizni, erre az arcába kapja ezt a kis jelentéktelen infót. Hát pedig szerintem most érdemli meg az igazságot, mikor mérlegelnie kell, hogy rááldozza-e erre a pasira az életét, meg a gyerekszülési terveit, vagy dobbantson.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 14:58:00

@gernika:

Arról nem is szólva, hogy lehet hogy vitt az asszonynak fincsi HPV-t , meg gombát! :)

Чапаев 2011.10.05. 14:58:24

@Nard: NDK??? Hol fért össze a pornó a szocialista erkölccsel, te?! :D NSZK volt az, biz-a, szalmakazalban üzekedő, lederhosen-es bajor legényekkel, meg copfos falusi menyecskékkel! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 14:59:08

@Kata1987:

Tudhatnád, hogy tudom, megfigyeltem egy lapos nagyseggű szőkét az erkélyről, aki kitekeri a nyakát is, hogy megpillanthassa közép és kelet Európa egyik legszebb felsőtestét. :)

Чапаев 2011.10.05. 14:59:45

@Zsit (nyau és rémizé): Áááá, szóval alapból MPG-beállítottságú vagy? Figyelek, tanulok! :D

cyd 2011.10.05. 15:01:38

@SciNuBob -I hear you, mon!-: kurva rondák :(
Az meg, hogy egy angol oldalon van egy kép, ahol 4 bolti mellű nőt felöltöztettek és egy poszter elé állítottak nem bizonyít semmit :)

Чапаев 2011.10.05. 15:02:34

@Nard: Áááá, csak próbálkozott, de nem látott rá az erkélyemre! :D Ezek szerint szomszédok lennénk?! :D

Szöszi 28 2011.10.05. 15:02:55

@Nard: Ühüm...Mert én volnék az egyetlen szőke hajú nő abban a kerületben ahol laksz:D

Szöszi 28 2011.10.05. 15:04:38

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Öhm...Jó, nem szoktam arra figyelni, hogy kifejezetten a mellemet vagy a fenekemet fotózzák, de szétnézek a képek között, és, ha találok valamit, átküldöm:)

Чапаев 2011.10.05. 15:05:48

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

"Én néha eljárok ribizlizni, mert nem tudok fizikálisan kielégülni otthon."
Na ezt sem hallottam még így :D Vagy ez a hölgy művészneve?

:D :D :D

Én viszont azon töprengtem el, ha fizikálisan nem is, de ezek szerint mentálisan még össze-össze jön neki? És azt hogy?

SciNu 2011.10.05. 15:06:04

@cyd: Itt a seggről és mellről volt szó nem az arcról :D De ezt csak 1 féleképp tudjuk eldönteni. Jövőre kimegyünk és saját szemünkkel nézzük meg. :D

cyd 2011.10.05. 15:08:14

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Egy üveg sört is baromi lassan tudok meginni. Szerinted mennyire izgat a literes korsók meg a csatakrészeg németek és turisták fesztiválja? :)

SciNu 2011.10.05. 15:09:15

@Kata1987: És honnan tudom hogy te vagy rajta és nem csak pumélának a fotóját küldöd át? :D

@Чапаев: Végiggondolja. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 15:14:35

@cyd:

Én voltam már oktoberfesten, és nemigen láttam lapos csajokat :) Mondjuk jókat sem. :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 15:15:16

@cyd: A kozmetikumok vasarara biztos szivesebben ellatogatnal :))) (nemenvoltam)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.05. 15:16:28

@gernika: Lehet itt papolni az nagy őszinteségről, meg a "joga van tudni" dumákkal jönni. DE! Ha most elmondja, tuti kuka, azt meg ugye nem akarja. Ha meg örökre eltitkolja, akkor hogyan akar őszinte lenni vele. Ezért írtam, hogy ha kicsit rendbejöttek a dolgok, akkor elmondhatja. Persze az is fájni fog, de mégis elmondta. És ha közöttünk minden ok, akkor én a nő helyében túllépnék a dolgon. Nem mondom, hogy nem borulnék ki, meg nem szitkozódnék és haragudnék, de jobb lenne tudni róla. Ami megtörtént, megtörtént. Rázudítani most mindent, nem szerencsés, ha rendbe akarja hozni. (hozzáteszem nem sok értelmét látom)

michaela77 2011.10.05. 15:16:33

@Nard: ott becsuktad a szemed és csak a hangjukra figyeltél, ahogy azt mondják gut-gut, meg möglichkeit?:)

dr. gernika 2011.10.05. 15:18:07

@Ibrahim a tevehajcsár: Hát abban a szobában is simán otthagyhatta volna a fél veséjét, de fő hogy nincs lelkiismifurcsid. :)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 15:18:10

@michaela77:

Nem, akkoriban még nem utáltam a szőkéket! :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 15:18:15

@Nard: "Mondjuk jókat sem. :)" :DDD
Aber warum war Nard im/in*elharap* vagy auf den/dem*elharap* Oktoberfest? (A nyelvtan biztos nem volt jo, legyszi javitsd ki! :))

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 15:19:44

@gernika: "lelkiismifurcsid" Ezeket a szavakat Nardtol tanulod? :O :D

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 15:20:43

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
"SciNuBob -I hear you, mon!- 2011.10.05. 14:54:50
@gernika: Én sem. Nem is vágyom golddiggerekre. :)"
és szerinted ők vágynak rád? :-D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 15:20:56

@Frigyesur:

2 évig kinn éltem és dolgoztam, és mivel még soha nem voltam oktoberfesten, hát elmentem. A sör például egész iható volt! :) Főleg a szüretlen búzasörökre és a feketesörökre voltam rákattanva, azok tényleg laktatnak is :)

michaela77 2011.10.05. 15:21:04

@Frigyesur: beírtam a google fordítóba, hogy "miért volt nard a fesztiválon?"
Ezt dobta: "Nardi Warum wurde das Festival?"
Még a fordító is becézi:D

dr. gernika 2011.10.05. 15:21:33

@Frigyesur: Eskü tényleg. :D De akkor mondta még, mikor össze se jöttünk, anno a szakítóson, mikor a liánozásomat gyóntam meg. :)

michaela77 2011.10.05. 15:23:49

@Nard: félek elszaladna veled a ló, ha magadról kellene beszélned:P

SciNu 2011.10.05. 15:24:14

@( o_o ): Mivel ők a pénzre mennek mondhatom, hogy igen. Persze nem a felső kategóriásak (Kedves Feri exei) csak közép.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 15:26:07

@michaela77:

Szóval ha kiteregetem a beteges vonzódásod a buborék-játék iránt, az nem baj? :) Még a netet bekötő technikus is megdöbbent! :)

@gernika:

Régebben gyűjtöttem az ilyen szavakat, 3SZ. Szánalmas Szavak Szótára. Ilyenek voltak mint a csiripöri nokival és koviubival. :)

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 15:26:39

golddigerekben van közép meg felső? szerintem mind a felsőre utazik, a közép nem éri meg :-D

michaela77 2011.10.05. 15:26:45

@Nard: vajcsis kercsi volt-e benne?:)

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 15:28:51

@Nard: a volt főnököm,aki elmúlt már 60, mondta mindig hogy "szupcsi" karácsonykor meg megkérdezte szerintem milyen "ajcsit" vegyen a lányának :-D

cyd 2011.10.05. 15:30:32

@Nard: Ubisalival Te műveletlen :)

@Frigyesur: Mi ez a nagy álszerénység? A "néménvótam"? Régen büszkén voltál kecseg :)
Meg egyébként sem értelek, itt van Nardikicsiszív, nem arról volt szó, hogy a hiánya esetén leszek én a nyelvi fenőkő? :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 15:30:57

@Nard: Na ceh! Adod magad, hogy kik isznak sort, aztan kiderul a turpissag. Jellemzo. Tipikus no :x

@michaela77: :DDDD Biztos azert, mert egy cukormano a kis szentem :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 15:33:29

@Frigyesur:

Hát itthon nemigen ittam sört. Lassan 14 éve hogy nem iszom sört!

michaela77 2011.10.05. 15:33:58

@Nard: vállveregetést vársz?:) Mit iszol helyette, vodkát?:D

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 15:34:02

@Nard: Dehonnem. Meg lila polot is felveszel a szemszinedhez! A titkos wellness dologrol mar ne is beszeljunk!

@gernika: :DDD Az nem szamit mikor. Koszonom, nincs tobb kerdesem :)))

@cyd: Hat ize ööö. *gyorsan temat valtok* Hogy vagy mindig cyd? Finomat ebedeltel? Kedves egeszseged hogyan szolgal? :)))

vázkulcs 2011.10.05. 15:35:23

Ami veled történik a monogám életmódnak a következménye.

De most őszintén mekkora mazochizmus kell ahhoz mindig ugyanaz a nő?
Egy férfibe genetikailag kódolva van, hogy vadásszon megdugjon egy csomó nőt stb. Ezt az ősi ösztönt nyomja el ez a házasság téma. Fehér ember ezt nem bírja ki egy életen át, max akkor ha teljesen hülye, vagy azt hiszi egy lyuk van csak a világon, vagy megöregedett aztán már nem is érdeklik a nők. :)

Tóthi 2011.10.05. 15:35:41

@Bundabandi: Köszcsi, ez kellett a hangulatomnak. Puszcsi!

SciNu 2011.10.05. 15:38:26

@( o_o ): Persze. Nem mindenki szállhat rá a milliárdosokra. Van akinek a milliomossal kell megelégednie. A külsejük alapján tudnak maximalizálni, hogy meddig esélyesek. :D

Dökvín 2011.10.05. 15:38:35

@Spricc: Nagyon fura nekem, hogyan lehet ennyire más szellemi szinten levő emberrel ehyáltalán párkapcsolatba kezdeni? Elevetélt ötlet eleve. Nem tudom, ki hogy van vele, de egy egyszerűbb ember, rendelkezzen bár tökéletes testtel és legyen egy tündér, engem nem képes elbűvölni, nem tudok párként tekinteni rá, ha egy értelmesebb beszélgetés is lehetetlen küldetés vele. Elvégre a Társam legyen, ne a házi kedvencem.

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 15:38:46

@Nard: Minel tovabb magyarazod, annal rosszabb. Kezdj el te is masrol beszelni, vagy ne vedd eszre, amit nem akarsz, ahogy szoktad :)))

@michaela77: Whiskeyt eltartott kisujjal! :)

Dökvín 2011.10.05. 15:41:27

@McFlurry: Persze, attól, hogy ribi még lehet akár szép is, meg okos is. Viszont ehhez azért gyomor kell, és szerintem igaza van ebben frigyesnek, igénytelenség is. Egy igényes nő azért lássuk be, nem enged be csak úgy akárkit a testébe :)

michaela77 2011.10.05. 15:43:16

@vázkulcs: ezek szerint a férfiaknak hiába kezdődik 1-el a személyi száma, mégiscsak megmaradtak azon az állati szinten, hogy azt teszik ami genetikailag beléjük van kódolva (OMG), és a döntéseiket soha semmilyen körülmények között nem vezérli az értelem és az érzelem?

Dökvín 2011.10.05. 15:44:59

@michaela77: látod, túl sokat feltételezünk mi róluk, egyértelmű, hogy csak gén. és farokvezéreltek :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 15:45:59

@michaela77:

Azt is, meg whiskyt és koktélokat. :)

"és a döntéseiket soha semmilyen körülmények között nem vezérli az értelem és az érzelem?"

Amelyik túl érzelmes az homár. Mi az értelmetlen abban, hogy sok nőt akar megdugni? :)

@Frigyesur:

Jaja, úgy bizony. :)

Чапаев 2011.10.05. 15:46:23

@( o_o ): És, "örihari" lett abból, amikor tűnődve megemlítetted, hogy igen, talán egy épelméjű apukának biztos örülne a leánykája?! :D

Dökvín 2011.10.05. 15:46:44

@Tóthi: túl sokat nézegette a hutlenseg.blog.hu-t :P ott tolják ezeket az egysejtű szövegeket folyton

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.05. 15:46:52

@michaela77:
csak korlátolt a homloklebenyük, ne bántsd, nem tehetnek róla :)

dr. gernika 2011.10.05. 15:47:13

@michaela77: Csináld azt amit Nard, csukott szemmel félálomban seperd le az ágyról.

michaela77 2011.10.05. 15:47:13

@Nard: ha hinnék az evolúcióban azt mondanám, hogy aki így gondolkodik annak kár volt a csimpánzoktól tovább fejlődnie, a falkában neki kellett volna a legerősebbnek lenni és megkaphatta volna az összes nőstényt, mindenféle vita meg hiszti meg megbántás nélkül.
Ehhez nem sok ész kell, meg nem sok minden, ami emberi.

Dökvín 2011.10.05. 15:47:39

@Nard: értelem=farok? :) agyfasz???? :D

vázkulcs 2011.10.05. 15:47:44

@michaela77:

vezérli, és akkor kezdődnek a problémák, bonyolult ez az élet. :) Lásd a poszt.

@Kugeln - Rock me Amadeus: Csak próbálok az események mélyére nézni. :)

michaela77 2011.10.05. 15:48:22

@gernika: én már dobálni is szoktam:) Van a földön az ágy mellett egy párnája és néha csak rádobom:) De úgy látom inkább tetszik neki, minthogy visszatartó erő lenne:)

michaela77 2011.10.05. 15:49:07

@vázkulcs: jah kérem, azt senki nem mondta, hogy embernek lenni eccerű:) Viszont szép és nemes feladat:)

(O_O) (törölt) 2011.10.05. 15:50:11

@michaela77: na majd ha bagzik, azt hogy fogod szeretni :-), ha egyáltalán fiú :-D

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 15:50:52

@Zsit (nyau és rémizé): Ennyi erővel én is elmehetnék szakértőnek ilyen fórumokra. :)

dr. gernika 2011.10.05. 15:51:41

@Tóthi: Mikor csak akkor zárunk le egy kapcsolatot, mikor már biztosan elkezdődött a következő.
@michaela77: Mert kíméletesen csinálod. Bagira bezzeg nem mászott vissza.

Чапаев 2011.10.05. 15:52:14

@vázkulcs: Na igen, de mióta a Föld is túlnépesedett, meg kicsi az esélye annak is, hogy még a nagykorúságod elérése előtt agyontapos egy felhergelt mamut, talán el kéne gondolkozni azon, hogy mennyire ésszerű még ezzel takaródzni! :D

"Meg akarok dugni minden nőt, mert nekem ez jön be!", és pont.

Чапаев 2011.10.05. 15:53:26

@Zsit (nyau és rémizé): Genetika, aha... Kellemes hangzású név, de nem emlékszem rá, hogy viszonyom lett volna valaha vele! ;)

Чапаев 2011.10.05. 15:55:52

@michaela77: Viszont elég stresszes, és rosszul is fizetik... ;)

Чапаев 2011.10.05. 15:57:08

@( o_o ): Semmisemmi, melléböktem, Nardnak akartam válaszolni! :D

Dökvín 2011.10.05. 15:57:14

@vázkulcs: Hádde ez azért már olyan mélyen van, hogy az azóta eltelt pár évezredben rárakódott egysmás, ami miatt már nem ilyen egyszerű a dolog, olyanniyra nem, hogy kb már egyáltalán nem :) Fejlődés, miegymás. Abban az időben, amiről beszélsz, a sapiensek még pl simán elrágcsálták a csontot nyersen, leölték a mamutot és leütötték, akivel gondjuk volt. Amúgy meg azért is bullshit a szöveg, mert már náluk elkezdett kialakulni az ún. monogámia, a család, hiszen az mint egység volt biztosíték a túlélésre. Érthető is, elvégre ha álló f.sszal kergette volna egyedül az erdő mélyén/szavannán a nőstény sapienseket, könnyen elragadhatta volna bármi eme sérülékeny állapotában :D Látod, most "bebizonyítottam" neked, hogy félredugni nem csak hogy erkölcstelen, de egyenesen életveszélyes!! :D:D

vázkulcs 2011.10.05. 15:58:20

@Чапаев:

Minek túlbonyolítani az életet, úgyis belehalsz. :)

Persze tudom nem ilyen egyszerű, de ez kész börtön lehet így élni mint amit ebben a posztban leír.

Чапаев 2011.10.05. 16:00:13

@vázkulcs: Senki nem zárta rá az ajtót, van választása...

Dökvín 2011.10.05. 16:01:02

@vázkulcs: Viszont maga (feleségével vállvetve) húzta hozzá a falakat-rácsokat és önkéntesen vonult be/marad benne. Választása mindig is volt/van, ő választja ezt amit.

vázkulcs 2011.10.05. 16:01:52

@michaela77:

ez nagyon magasztos gondolat volt, egy könnycseppet elmorzsoltam. :)

@Kugeln - Rock me Amadeus:

Ebből is látszik férfiak milyen sok áldozatot voltak képesek meghozni fajfenntartásért, még az életüket sem kímélték, ha úgy adódott. :) Nagyon bonyolult mély összefüggések vannak ebben a témában, ezeket ki kell elemezni. :)

Dökvín 2011.10.05. 16:03:30

@vázkulcs: Hát, akinek önfeláldozása közben leharapta a farkát a kardfogú tigris, az túl sokat azért már nem tudott tenni a fajfenntartás érdekében :)

dr. gernika 2011.10.05. 16:03:49

@McFlurry: Erre meg már fentebb leírtam, hogy nem csak rajtad állna, ha tudná a teljes igazságot.
Akkor kíméld meg a pici érzéseit, ha eldöntöd magadban, hogy elválsz, akkor elég lesz neki ennyivel is megbirkózni. De azért sunyiban megtehetnéd, hogy letesztelteted magadat nemi betegségekre.

Чапаев 2011.10.05. 16:08:32

@Kugeln - Rock me Amadeus: Ja, és ez ráadásul még a kardfogú tigrisek fennmaradását sem segítette, mert az a kis húscafat az éhhalálra sem volt elég! :D

vázkulcs 2011.10.05. 16:09:22

@Kugeln - Rock me Amadeus:

Gondolj bele ha az őseink még ezt a farokleharapási kockázatot is bevállalták egy kósza numeráért, akkor most mi csak úgy könnyedén térjünk napirendre az ilyen jellegű kihívások felett? Ez méltatlan lenne:)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.05. 16:09:22

@Father Justice:
mondjuk karcolgatod alulról ezt a szintet ;)

Dehát például így tudtam meg, hogy ez volt az oka annak, hogy az embör lelécelt, te, most méééér kárhoztatod őket? he?Na?

:)

@Чапаев:
hja, őlyan nőcis, biztos van benne valami huncutság ;)

@michaela77:
ööö, azért a macskákok iccakai állatok javarészt. Ha csak le nem kötözöd/ragasztod :), de akkor még mindig tud hangosan méltatlankodni, nagyjából úgy, mintha gyereket ölnének :) - de meg lehet szokni mindent (én bírom a mcskákat is)

dr. gernika 2011.10.05. 16:09:46

@Nard: Te is kedveled a macskákat.

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 16:11:09

@Kugeln - Rock me Amadeus: A további szaporodás érdekében nem, de a fajfenntartáshoz nem csak az tartozik ám! Például feltalálhatta a szakócát az egész közösség javára. :)

vázkulcs 2011.10.05. 16:11:15

@Чапаев: Ezt mondom én is, bár ha jobban belegondolsz ez 22-es csapdája, na mindegy, nehéz a sorsunk ezt kell szeretni. :)

michaela77 2011.10.05. 16:11:56

@Zsit (nyau és rémizé): engem egyáltalán nem zavar, ha egész éjszaka játszik, ha ezt nem az én orrommal teszi:)

@gernika: hát ezzel nem zárta ki azt amit mondott:DD

Dökvín 2011.10.05. 16:13:11

@vázkulcs: Ez a gondolatmenet ott hibádzik, hogy valószínűleg pont nem a leharapottfarkútól származunk :D

Dökvín 2011.10.05. 16:14:41

@Kugeln - Rock me Amadeus: hanem nagyobb eséllyel a rendes, családapaként saját nőstényével otthon a barlangban kufircoló ősfatertól :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.05. 16:15:11

@michaela77:
de hát semmi más nem reagál úgy a környezetében :)
majd ha a torkodon alszik, akkor lehet panaszkodni - fenomenális élmény (de legalább alszik!)

Dökvín 2011.10.05. 16:16:17

@Father Justice: Persze, de miért valószínűbb a szakóca feltalálása félrelépés közben, mint otthon szorgoskodva, mikor teszem azt, egyáltalán felmerül, hogy szükség lenne olyasmire :)

Dökvín 2011.10.05. 16:17:51

@Zsit (nyau és rémizé): Mieink már jól beálltak: éjszakánként lábonalvás - > télen praktikusan melegít, hasfájás esetén hashoz bújnak dorombolva, melegen - tényleg segít! ;)

dr. gernika 2011.10.05. 16:18:21

@Tóthi: Szereti a nyers halat? :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.05. 16:18:28

@Bundabandi: Bundikenyér? Na azt megkóstolnám.. ;) :D

@Kugeln - Rock me Amadeus: van akinek az jön be ha a csaj butább és tudja irányítani meg éreztetni vele, hogy hol a helye.. tehát házikedvencnek tartja. A butaság sokféle képen is jelentkezhet, pl. eltűri hogy csalják, vagy eltűri hogy verjék, vagy csak egyszerűen nem kezd vitát a férjével, barátjával azaz nem nyilvánítja ki a nemtetszését dolgok miatt. Sajna sok ilyen "idomított" nő van, minden korosztályban..

Dökvín 2011.10.05. 16:20:11

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Fú, na azok viszont meg is érdemlik bőven, amit kaptak. Hozzáteszem, akinek ezek az igényei, maga sem épp egy összetett, igényes lélek...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 16:20:53

@gernika:

Bagira akkorsem mászott vissza amikor álmomban lesöpörtem. :D :D :D Megtanulta bazzeg!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.05. 16:23:19

@Kugeln - Rock me Amadeus:
kell egy macska!
(áááá, mégse - vagy mégis?, dilemma, dilemma ON)

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 16:24:03

@Kugeln - Rock me Amadeus: Az időbeli sorrend nem stimmel. Nem félrelépés közben, hanem ahelyett volt valószínűbb a szakóca feltalálása. Elvégre a kardfogúval való találkozás után az eleve okafogyottá vált - így több idő jutott az otthoni szorgoskodásra. :) Kicsit olyan ez, mint a modern alfa + bétahím elmélet. Az alfa szórja a magvait mindenfelé, a naiv béta meg nevelheti a kakukkfiókákat. Mindkettő hozzájárul a fajfenntartáshoz.. a maga módján.

vázkulcs 2011.10.05. 16:27:52

@Kugeln - Rock me Amadeus:

Ezt nehéz elemezni, csak egy lehetőség amit említesz, akkoriban szinte mindenkinek leharapták valamijét előbb utóbb, tehát akár származhatsz is ilyen őstől. :)

Kytia 2011.10.05. 16:30:01

Hi. Kicsit kesve, de velemenyezek. Szoval ertem a posztolo bajat es ertekelem, hogy vegre valaki valodi dilemmarol irt, nemcsak fassagokrol.
Szerintem nem megmentheto egy ilyen hazassag, mert sem az erzelmi alapok nem stimmelnek, sem egyebek, raadasul teged zavar, hogy prostikhoz kell jarnod es hazudnod otthon. Ha nem zavarna, meg ellaviroznal igy akarhany evtizedet, de igy...
40 evesen egy ferfi szerintem fiatal meg, szoval en megprobalnek uj eletet kezdeni, az asszony meg, ha eddig vart a gyerekkel, valoszinuleg annyira azert nem fontos neki. En mennek, mert van meg jo esetben vagy 30 eved es nem jobb azt olyannal tolteni, akit szeretsz? Ha meg olyat nem is talalsz, legalabb megprobaltad.
A prostizast en azert is abbahagynam a helyedben, mert arra kivalo, hogy a segitsegevel szonyeg ala sopord a problemaitokat, de ha mondjuk fel evig nem csinalnad, talan tobbe nem lenne kerdes, hogy mesz, vagy maradsz.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.05. 16:31:36

@Kugeln - Rock me Amadeus: Az enyémek is lábnál alszanak. Szeretik a puha plédet dögönyözni. :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.05. 16:35:38

@Bundabandi: persze de csak ha te főzöd nekem a teját :)

McFlurry 2011.10.05. 16:47:23

@gernika:

Mi az az MPG? Gondolom sok jót nem jelenthet.. :)
"Mert nem tud a kurvákról, az árnyalná a képet, hidd el. :)"
Ez így van, nem kérdés?
Mi a jó a ribikben? Ezt írta: adott szituban kielégítik azt az igényed amit a párodtól éppen akkor nem kapsz meg, vagy nem akarod megkapni, vagy nincs lehetőséged megszerezni.Ennyi.

@Picicsibe:
"Ennél az is jobb, elfogadhatóbb, ha beleszeretsz másba."
Van benne valami, de igazából egyik sem üdvözítő megoldás, csak tüneti kezelés mindkettő.

@Zsit (nyau és rémizé):
"Viszont ebből tanulni kötelező,..."
Tanulság az van dögivel. Ami a többit illeti még képlékeny, de alakul a helyzet.

@Bundabandi:

"Azon még nem gondolkoztál el, h vajon ő miért nem akarja, h gyakrabban megkeféld?"
Dehogynem, ő akarja jobban mit én sokkal jobban. Bár már neki sem az igazi, mert nála is elkóboroltak az érzelmek, de attól még a vágyai megvannak, mert egészséges. Én is akarom csak ritkábban, sőt sokszor van olyan ,hogy felváltva akarjuk nem egyszerre. Tudom, ez már szarul hangzik, szánalmas, de tényleg így van.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.05. 16:47:41

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Attól függ milyen tejára gondolsz? Ha a Bundizsömlét harapod, lehet, hogy ijedtemben betejázok! :D

dr. gernika 2011.10.05. 16:54:51

@Spricc: Szeresd meg, bakker.
Ha már elvetted és felcsináltad úgy, hogy nem szereted és nem tudsz rá felnézni, mert agyilag zokni (ennyit arról, hogy a pasiknak a buta nők kellenek), akkor keress benne valamit, ami miatt bele tudod varázsolni magad. Ha a válás tényleg nem opció, azon kell változtatni, ami a gondokat okozza. Lehet hogy hülyén hangzik, meg ezért sokan leugatnak, hiszen a szerelmet nem lehet erőltetni, de azért próbálkozni lehet. Képzeld el, hogy elveszíted, esetleg tölts el egy pár napot nélkülük, aztán vidd el valahova egy hétvégére ahol csak kettesben vagytok, játsszátok el, hogy most ismeritek meg egymást, szerepjátékozzatok az ágyban is. Beszéltesd olyan dolgokról, amiket szeret, amikben valamikor jó volt, hátha olyat tudsz meg a múltjáról, ami eddig nem derült ki, de megnő miatta a szemedben.
Bakker, nem lesz egyszerű, de át kell magadat agyban kalibrálni, ha mindenképp vele akarsz maradni.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.05. 16:59:56

@McFlurry: Ha meg így van, akkor minek görcsölsz azon, hogy rendbehozz bármit is? Később jobban fogod kívánni? Ugyan mitől, hisz nagyon semmit sem tesztek érte, egyikőtök sem! Te eljársz ribizlizni, ő meg ki tudja... Jobb lenne mindkettőtöknek külön. Szerintem. Minek ragaszkodsz ennyire valamihez, ami nem működik? Én is ezt tettem, több év kellett mire rájöttem, hogy semmi értelme. Persze fél az ember, hogy a következő sem lesz jó, vagy esetleg még rosszabb, vagy nem lesz senki, de honnan tudod mi lesz, ha meg sem próbálod? Az is benne van, hogy mindketten találtok egy olyan társat, akivel nem csak elvagytok, hanem igazán jó kapcsolatotok lesz. Ez a mostani láthatóan nem működik. A döntés a tiétek!

McFlurry 2011.10.05. 17:04:39

@Kytia:

Már vártam a kommented, emlékszem rád(is) más sztorikból kifolyólag, és nem is csalódtam benne,köszönöm (neked is).

@gernika:

Persze, leteszteltem magam, többször is.Ez alap szerintem.
Viszont nem tudom,hogy számít-e valamit, de a félrekefélés nem azt jelentette,hogy naponta, vagy hetente mással kavartam, vagy ugyanazzal rengetegszer. Kb. évente 10-15 alkalom, vagyis durván havi 1 numera volt. Összesen tán öt lánnyal voltam ez idő alatt. Abból is kettő tette ki a szeánszok jórészét. Mindegyik csaj "felső kategóriás" volt, ha lehet ilyet mondani,nem az utcáról dobtam be őket a kocsimba. Szóval a helyzethez képest nagyon kulturált, igényes volt az egész szitu, a tényleg bombázó külsejű és értelmes csajoktól kezdve a körülményekig bezárólag.
Ja és még egy dolog, a két legtöbbet látogatott lányból az egyik masszőz volt, szexet pontosabban aktust nem vállalt, csak franciát és ESZO-t, Lingamm masszázst.
Mielőtt nekem esne valaki, továbbra sem mentegetőzök, nem magyarázom a bizonyítványt, csak ismertetem a pontos körülményeket.
És igen, tudom,hogy attól még mindegyik kurva volt. :)

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 17:11:40

A lingam masszázs királyság. :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 17:22:41

@McFlurry: Mar sosem tudom meg, hogy milyen diplomaja volt a kiscsajszinak? :(

McFlurry 2011.10.05. 17:27:09

@Bundabandi:

Minek görcsölök? Azért is mert bosszant,hogy nem tettem meg eddig mindent azért,hogy működjön a dolog, sőt csak nagyon keveset. Tehát ha meg sem próbáltam akkor honnan tudnám, hogy nem lehet megjavítani?
Viszont a saját példád is ott jár a fejemben, pontosabban az olyan variáció, mert lehet,hogy fölösleges tovább húzni az időt, meg egymás idegeit.Mindenesetre tisztul a kép egyre jobban. Már jó ideje rágódok ezen, szóval nem ma kezdődött az agyalás, viszont sokat lendített a mai nap rajta.

@Father Justice:

Tényleg az. :) Én azt hittem, hogy csak a sima faszverés kulturált kifejezése más szóval, de kellemesen csalódtam. Persze a jó masszázshoz elengedhetetlen a megfelelő masszőz is,és kellenek a megfelelő körülmények is. Ha minden csillag megfelelő alakzatban áll, szerintem felér egy jobb fajta szeretkezéssel. Direkt szeretkezést írtam, mert egy dugásnál szerintem mindenképpen jobb (lehet).

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 17:35:50

@McFlurry: Ha beleszeretsz másba, az tüneti kezelés? Ember, ha beleszeretsz, akkor szerelmes vagy. Milyen kezelésről beszélsz? Én nem csak a dugásról. Te igen?

McFlurry 2011.10.05. 17:36:32

@Frigyesur:

Sorry, csak elfelejtődött a sok komment között. :)
PPKE és BKF diplomái voltak. Konkrétabban közgazdász és kommunikáció szakos ha jól emlékszem. A kommunikáció tuti, az előző szak kb. 90%, de az egyetem stimmel.
Angol, francia,spanyol és talán német nyelven is beszél, de ez utóbbiban nem vagyok biztos.
Hát, kiscsajszinak nem mondanám, mert 170 cm feletti az illető hölgy. :)
De miért lényeges számodra? :)

dr. gernika 2011.10.05. 17:38:49

@McFlurry: Hátte, ezektől az infóktól én csak megszédültem, valszeg falnak mennék, ha egyszerre mind rámzúdítaná a férjem. De még így is tartom, hogy joga van tudni az igazságot, azaz hogy kurváztál, még ha nem is ennyire részletesen.
Mijazaz ESZO?

McFlurry 2011.10.05. 17:43:35

@Picicsibe:

Én csak a dugásról beszéltem. Persze beleszerethetsz a ribikbe is, de nem ajánlott. Az biznisz, nem több nem kevesebb. Ha tovább mész ennél akkor az senkinek nem jó, illetve 1000 esetből talán 1x lehet belőle épkézláb kapcsolat.
Ezért is mentem prostihoz, mert nem akartam érzelmeket vinni a dologba. Na persze ez nem azt jelenti,hogy semmit nem éreztem irántuk, dehogynem. Vonzódást, barátságot igen,de szerelemet nem, soha. És viszont.

dr. gernika 2011.10.05. 17:43:58

@McFlurry: MPG: Minden Pasi Geci. Szakítós blogról hoztuk. Nyugi, nem vagyunk feministák, az aktuálisan elítélendő nő a posztban pedig MNK: Minden Nő Kurva.
Najó, akkor úgy kérdezem, hogy nem zavar, hogy a ribi cseppet sem vonzódik hozzád? Bele sem merek gondolni, mi játszódhat le ilyenkor egy olyan nő fejében, akinek a véleményalkotását semmilyen vágy és érzelem nem árnyalja.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 17:44:10

@McFlurry: Most elolvastam amit gernikának írtál! Hábazdmeg! Ez kész! Néha tényleg úgy érzem, h a férfiak annyira egyszerű lények.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 17:51:38

@McFlurry: Te nem érted, vagy felületesen olvastad amit írtam. Nem azt írtam, h zúgj bele egy ribancba. Azt írtam, h otthon az asszonynak elfogadhatóbb, ha te az évek folyamán elhidegültél tőle és beleszerettél egy másik nőbe (nem ribibe), amit felvállalsz. De te inkább kurvázol, amivel folyamatosan megalázod őt. Még ha nem is tudja. Ahelyett, h beszélnél vele, vagy ha nincs más, elengednéd. De mindegy... Te dolgod!

McFlurry 2011.10.05. 17:54:44

@gernika:

ESZO = elnyújtott szexuális orgazmus.

"Najó, akkor úgy kérdezem, hogy nem zavar, hogy a ribi cseppet sem vonzódik hozzád? "
Ez nem így van, volt. Konkrétan az egyik standard csajjal, érdekes módon a masszőzzel odáig jutottunk,hogy felajánlotta, mi lenne ha elmennénk közösen egy egzotikus helyre 1-2 hétre? Mindenki fizetné a saját költségét. Nos, én első hallásra köpni-nyelni nem tudtam, csodálkoztam nagyon. :) És még aktus sem volt a lánnyal..:)
A lényegre visszatérve, kölcsönös szimpátia szükséges számomra, anélkül nem is érdekelt sosem a történet. Persze gondosan választottam ki mindegyik csajt, az meg szerencse kérdése, no meg a kémiáé is is,hogy kölcsönös volt a vonzalom.

Чапаев 2011.10.05. 17:56:26

@Picicsibe: Hát, azok! Két dolog érdekli őket igazán: a pina meg a punci! Mármint úgy értem, akkor, ha nincs meccs a tévében, és a sör is elfogyott! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 17:58:32

@McFlurry: "Vonzódást, barátságot igen,de szerelemet nem, soha. És viszont."
Ez röhögöm: és viszont!
Ez a munkája... De tényleg profik lehettek, ha te így érzed!
(nagyon nevet, de azért szomorúan csóválja a fejét)

dr. gernika 2011.10.05. 17:59:48

@McFlurry: *facepalm*
Najó, lehet, hogy az, aki utazni akart veled önköltségi alapon, tényleg kedvelt, de a többiről komolyan elhitted, hogy vonzódtak hozzád? Ez a munkájuk, könyörgöm! Mmint nem csak a dugás, hanem hogy elhitessék veled, hogy hűűűűdeistenkirály pasi vagy. :D
Ha azt éreznéd közben, hogy szívességet tesz neked, nyilván nem mennél többet hozzá. :)

Ez ESZO érdekel. Hogy kell csinálni, seggbenyúlással?

Чапаев 2011.10.05. 18:02:27

@gernika: Ja, de nem ám kézzel, hanem esernyővel, és ki is kell nyitni közben! :D

McFlurry 2011.10.05. 18:02:47

@Picicsibe:

Bocsánat, tényleg rosszul olvashattam. Egyetértek, most így utólag. Ugyanis ha csak 1-2 alkalommal mentem volna ribikhez az nem olyan fajsúlyos mint a folyamatos mászkálás.
Viszont nem bánom, hogy nem szerettem bele valakibe, mert számomra az bántóbbnak tűnik, az megalázóbb szvsz.
De van abban ráció amit mondtál, ez kétségtelen.
Amúgy csak halkan kérdem meg, csak az a ribanc aki profi módon ezzel keresi a kenyerét vagy netán az is, aki fűvel,fával,bokorral összeáll mint az a két idióta kicsi legó?
Egyébként egy megcsalt asszony szemében a szerető mindig ribanc, ez axióma.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 18:06:06

@gernika: Szerintem az se kedvelte. Remélte, h egy úriemberrel van dolga, aki ha az utat nem is (de akár azt is) fizeti ki... Utána bérel maguknak egy szerelmi fészket, vesz rucikat, meg parfümöt, meg csiliviliségeket! :)

Hallod, már nem először vagyunk egy véleményen! Pff! Szinte hihetetlen! ;)

dr. gernika 2011.10.05. 18:06:16

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Engem a mostani még sosem akart megharapni, pedig tudom, hogy nem kedvel igazán...

dr. gernika 2011.10.05. 18:09:43

@Чапаев: LOL
@Picicsibe: Kirával, Zsittel és Caddyvel is sokszor voltunk már egy véleményen, valahogy mégis úgy alakult, hogy nem szólok hozzájuk.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 18:13:00

@McFlurry: Nem bántóbb! Abban a pillanatban amikor megtudja, fáj neki. De később feldolgozni könnyebb, hisz az érzéseiden nem tudsz uralkodni, de az ösztöneiden tudnál! Nő vagyok! Ne vitázz velem! Ezt én tudom jobban! ;) De te pasi vagy. Persze, h nem így gondolod.

Én úgy tudom, a kurva kefél pénzert. A ribanc nem konkrétan pénzért, neki ajándékok is megteszik, nem közvetlen az aktust követően! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 18:15:02

@gernika: :D
Akkor megtisztelsz, h most vetted a fáradtságot ezért a mondatért!

dr. gernika 2011.10.05. 18:16:23

@Picicsibe: Kapsz még kettőt. Oszd be jól. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 18:17:22

@Чапаев: pina és punci? Most akkor eztet én már nam értem! ;)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.05. 18:21:41

@gernika: Kimásolom, elmentem...néha olvasgatom! Köszönöm szépen! :)

McFlurry 2011.10.05. 18:46:35

@gernika:

Neked a Yoni masszás kéne, azt ajánlom. :)

Szerintem félreértetted amit írtam, illetve nincs tapasztalatod e téren. A vonzódás azt jelenti,hogy nem a pénzért kedvesebb a "kelleténél", hanem mert kedvel mint egy hétköznapi kapcsoltban. Persze,hogy alapból kedvesek a vendéggel, mert belőlük élnek. És igen, egy illúzió amit ők nyújtanak, ez tiszta sor. De van úgy hogy túl megy egy ponton a kapcsolat, és nyitnak egy bizonyos szintig a kuncsaft felé és viszont. Ez lehet egyfajta barátság is. Persze ez ritka, gondolom én.
Ami az ominózus masszőzt illeti vele tényleg mélyebb kapcsolatba kerültem, segítettem neki a való életben lévő pár problémáját megoldani és viszont. Sok mindenben egyezik a véleményünk, s szinte az első perc kezdetétől azonos hullámhosszon vagyunk. Privátban is beszélgettünk, találkoztunk,de csak mit barátok. Az egyéb dolgok a szenászra tartoznak.
Azért megnézném,hogy hány kuncsaftnak ajánlották már fel, hogy együtt menjenek külföldre, főleg,hogy ki-ki alapon. Én azt hiszem,hogy ez szépen jellemzi a kapcsolatunkat, tehát többről van szó mint holmi alkalmi támogatásokról,- persze mindezt az adott helyzethez kell viszonyítani,és úgy kell értékeli, értelmezni.Én érzésem szerint nem értékelem túl,de nem is becsülöm le.

@Picicsibe:

Pedig vitázom, ha úgy látom jónak. :)
Akiknél én jártam ott csak a cash játszik, amiről te beszélsz az más kategória. Nekem annyit nem ér meg a dolog, másrészt minek fizessek többet, ha ne muszáj? :)

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 19:01:23

Nem értem, a nők miért nem értik, hogyan lehet szexelni egy olyan nővel, aki nem kíván ezerrel. Hiszen ők is minden további nélkül elszegődnek szexpajtinak a hejjespasee mellé, amikor az éppen ínséges időket él meg (nem jut minden ujjára tutinő). Olyankor neki is jobb átlag sunákat levarrni, mint polírozni a bohócot. És olyankor a nőknek sem a hejjespasee élvezete számít elsősorban, hanem a sajátjuk. Akkor miről is beszélgetünk? Ja, hogy nekik nem kell érteni fizetni. Viszont megpróbálnak köré kölcsönös érzelmeket hazudni, vagy legalább odaképzelni valamit, hogy ne tűnjön olyan 'ridegnek' a dolog. Semmivel sem dicsőségesebb ügy ez a szintén érzelemmentes kurvázásnál. Csak anyagilag kevésbé megterhelő. :)

Másrészt sok olyan nő van, aki váltig állítja magáról, hogy csak komoly érzelmi töltettel megy neki a szex, holott a csúcskannak bármikor szétteszi a lábát negyedórás kavarás után is. Ugyanezért a bétahímnek természetesen keményen, hosszan kell dolgoznia (időt, pénzt, energiát nem kímélve), amit szerencsétlen sokszor úgy értelmez, hogy ennek révén vált ki fokozatosan érzelmeket a nőből. Az meg a szex ára ugyebár, hiszen az érzelem kell a nőnek a szexhez. (Az érzelmek pedig garantálják majd a hűséget is a párkapcsolatban, hiszen a nő egyszerre egy férfiba szerelmes, és csak azzal kefél, akibe szerelmes.) De előbb-utóbb az arcába tolja a megdöbbentő igazságot az élet, csak akkor már késő. Ügyesen keverik a lapokat a nők.. kár, hogy bizonyos életkorban már simán átlát az ember a szitán!

McFlurry 2011.10.05. 19:13:03

@Father Justice:

Minden mondatoddal egyetértek, ez bizony így van, kár is tagadni.

"Csak anyagilag kevésbé megterhelő. :)" Nem minden esetben, sőt inkább megterhelőbb mint egy ribi. Mert utóbbinál fix tarifa van, esetleg extrákra kell meg perkálni,de azok is fxek, kiszámíthatóak. Amíg a másik kapcsolatban a határ a csillagos ég.

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 19:13:30

@Picicsibe: A kurva kp-ért kefél, a ribanc beéri különféle ajándékokkal is. Csak az a probléma, hogy sokszor némi osztás-szorzás után kijön, hogy az utóbbi hosszabb távon jóval többe tud kerülni. Igaz, a ribanc felkínálja a szerelem illúzióját a férfi, és a "komoly" párkapcsolatét a külvilág felé. Ezt a kurva nem tudja nyújtani, márpedig vannak férfiak, akiknél elég sokat nyom a latban.

Father Justice (törölt) 2011.10.05. 19:17:17

@McFlurry: Hát, azért a nőnek ritkán kell csengetnie azért, hogy a hejjespasee időközönként pókhálótlanítást végezzen rajta. Legalábbis ha egy átlag szintet hoz esztétikailag, nem jellemző.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.05. 20:29:14

@Bundabandi: A Bundizsömlét nem harapom, azzal mást csinálok :) És ha beteázol az sem a ijedtség miatt lesz :D

Tóthi 2011.10.05. 21:44:34

@gernika: Cáp vagy Cicó? Bár a válasz mindkét esetben határozott igen, előbbit nem adom, még ha jóval több kárt is tesz, mint a macsek. :-)

Azzal kapcsolatban, hogy akkor váltunk, ha már alakul a következő, nem értek maradéktalanul egyet. Gyakori jelenség, de nem kizárólagos. Fene tudja, nekem eddig még csak úgy jött be az új, ha előtte lezártam a régit. Nem az új miatt (aki még akkor nem volt képben), hanem mert a régi már nem működött.

dr. gernika 2011.10.05. 21:54:06

@Tóthi: Cáp.

Liánozás- határozottan elítélendő dolog, azért is mondtam, hogy anno "meggyóntam" hogy egyszer csináltam ilyet. Kaptam is érte a savasesőt. :)

Tóthi 2011.10.05. 22:04:44

@gernika: Most elbizonytalanodtam, mert a sushit füstölt hallal kapta, nem totál nyerssel. De azt is biztos szeretné, mindent megeszik. :-) Például tegnap a mérgező gaz bogyóját is :-(, még szerencse, hogy a barátnőm észnél volt, és meghánytatta.

Ítélkezéssel kapcsolatban egyetértek Jézussal, inkább kerülöm, mert engem is lenne miért megkövezni. :-)

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 22:20:17

@McFlurry: Csak kivancsi voltam hova jarnak a k*rvak. Meg volt egy elkepzelesem. Kommunikacio, höhöhö.
Bizonyara egy nyelvzseni volt a holgy :))
Es emelle meg sukar viragszal is-e. Kar, hogy csak egy ribanc :D

Frigyesur (törölt) 2011.10.05. 22:22:49

@gernika: Nem ertem miert nem szolsz hozzajuk :)))

@Tóthi: A lanyod bogyokat eszik? :O Mer' a macskat meg ertenem. :S

Tóthi 2011.10.05. 23:06:59

@Frigyesur: 2 éves, látott egy rakás bogyót, ami az általa imádott apró szemű paradicsomra hasonlított - naná, hogy rárabolt. :-( Szerencse, hogy egy adag rémülettel megúsztuk.

Joe69 2011.10.06. 01:50:47

Sok újat már nem tudok hozzátenni, csak azt a nem elhanyagolható tényt, hogy a környezetemben ismert esetek döntő többségében a feleség csinálja azt, amit itt a férj. És őt nagyan meg szokás érteni ám..

McFlurry 2011.10.06. 08:02:00

@Frigyesur:

És mi volt az elképzelésed?
Mi a baj a kommunikációval?
Hogy nyelvzseni-e azt nem tudom, mindenesetre a franciája perfekt volt. :)
Annyira sukár nem volt, vagyis nem csontrakéta, hanem izmos,sportos alakja van. Ami különleges benne az a szeme, ritka gyönyörű szemeket örökölt. :)
Pontosítva ex-ribanc. :)

Tóthi 2011.10.06. 08:11:03

@McFlurry: Fussunk neki újra:
Azt írtad, hiányzik a házasságodból a szerelem, továbbá az elsöprő vágy. Máshol azt írtad, a ribizlinél azt keresi az ember, amit otthon nem kap meg. Nem érzel ebben némi ellentmondást?

McFlurry 2011.10.06. 08:30:45

@Tóthi:

Fizikális hiányt kerestem a ribiknél, vagyis a szexet.
Szerelmet elsöprő vágyat prostiknál? Hogyan, miként, minek? :)

McFlurry 2011.10.06. 08:37:10

@McFlurry:

Kimaradt egy vessző: " szerelmet, elsöprő vágyat"

Tóthi 2011.10.06. 09:02:28

@McFlurry: Éppen erre céloztam. A képmutatás magasiskolája, amit itt előadtál. Elhidegült feleség, pocsék szexuális élet, és egy szerencsétlen férj, aki csak megoldást szeretne az őt kínzó problémákra. Frászkarikát.

Magyarázod a bizonyítványodat, és igyekszel minél kedvezőbb képet festeni magadról - önmagadnak is. Tetszelegsz a belátó, racionálisan mérlegelő férfi szerepében, de csak üres póz. Mire kell ez az egész? - Ne nekem válaszolj, hanem magadnak, de őszintén!

alien47 2011.10.06. 14:04:46

"zért mert nem értettem, hogy ha nincs bajom, akkor miért nem kívánom a páromat" De van bajod, nem is kicsi. Nem szervi az igaz. Fejben van komoly gond! tarkón lövés javasolt! Jobb ha most hagyod el az asszonyt. Minek csinálnál egy gyereket szegénynek. Azt is ilyen féreggé nevelnéd?

McFlurry 2011.10.06. 15:09:14

@Tóthi:

A levelem és a hozzászólásaim egyértelműek, ha nem tudod értelmezni őket akkor az a Te bajod,nem tudok vele mit kezdeni.

@alien47:

Bizony a fejben dől el sok minden, ez így van.
Egy "alien" beszél másnak a férgekről; ez nagyon tetszik. :))

2011.10.06. 16:21:28

@McFlurry: nem fognak szeretni akik olvassák, de negyven éves nőnek első gyereket már nem kéne akarnia. Kész, elment ez a hajó. A termékeny 20 évük alatt mit csináltak ?

2011.10.06. 16:23:16

@cyd: nem akarja megmenteni a házasságát. FÉL. Össze ennyi a történet.

2011.10.06. 16:27:31

@McFlurry: én meg tudlak érteni, mert pont ugyanezeken a lépcsőfokokon mentem keresztül, mint te. Gyerekkel súlyosbítva.
A posztodból az jön át, hogy a házasságodnak vége, csak gyáva vagy lépni. A félelem bénít meg semmi más. A sok közös évetek már régesrég ki lett kukázva, ez nem érv.
Nincs szeretet, nincs házasság. Slussz. Pofonegyszerű a képlet.
Keress olyan pszichológust, aki a félelmet feloldja benned. Ha megkeresel magánban tudok ajánlani (feltéve ha pesti vagy)

Lencsi Lány 2011.10.08. 19:38:01

@Spricc: "Ő kezdettől tudta, hogy nem szeretem igazán, de ő erősködött (könyörgött), hogy maradjunk együtt, majd minden jó lesz."
Gratulálok...És ha valaki aszongya, ugorj a szakadékba, te beleugrasz, mert azt mondta, jó lesz? De most komolyan: erre lehet alapozni nemhogy egy házasságot, de családot?
Tudod, a te eseted egy lehetséges végkifejletéről néha hallani a hírekben: "brutális kegyetlenséggel megölte családját"-kontextusban. És ilyenkor jönnek a szomszédok, rokonok: Dehát olyan szépen éltek!
"Elválni nem fogok, a gyerekeim mindennél fontosabbak."
Ha annyira fontosak, akkor megtisztelhetnéd őket egy olyan anyával, akit szeretsz és tisztelsz. De pont te írod, hogy egyik sem áll fenn, és szerintem valójában lenézed a párod (ld. Barátok közt).
Én meg azt mondom, inkább legyen a gyerekeknek egy boldog,mosolygós, vasárnapi apukájuk. Így mit fognak megtanulni a gyerekeid, hogyan éljék az életüket? Ja, tudom: azt, hogy hogyan legyenek olyan beteg és boldogtalan emberek mint te, 30 éves korodra?
Én is 30 vagyok, de eszem ágában sincs megházasodni, közösséget és gyereket vállalni(pedig minderre volt és van is lehetőségem) egy olyan emberrel, akit nemhogy nem szeretek, de még komoly ízlés-és jellembeli különbségek is vannak köztünk.
Az asszonyod se lehet 100 %-ig kiegyensúlyozott, ha attól kiakad, hogy te kivered...Később már, ha pl. reggeli merevedésed lesz, azon is besértődik majd?
Egy barátom 30 év házasság (ebből kb. 28 év boldogtalanság)után döntött úgy a nejével egyetemben, hogy szétmennek. Nincs harag, tisztelik egymást, csak valahogy magukat nem tisztelték eléggé ahhoz, hogy a boldogság esélyét önmaguknak megadják...Most meg rí mind a kettő, hogy elvesztegettek 30 évet az életükből.
Te is ilyen leszel majd?

McFlurry 2011.11.08. 14:39:54

Köszönöm mindenkinek a sok hozzászólást, javaslatot, véleményt.
A döntés megszületett, a kocka el van vetve.
süti beállítások módosítása